Brosjyre Møbelringen kolleksjon

Page 1

pionerer på god søvn

Produsert i Norge

1


03 04 07 08 11

Pionerer på god søvn Tekstil Så sover du bedre Slik velger du riktig seng Innhold og materialer

12 14 15 18

K10 Kontinentalseng K8 Kontinentalseng K6 Kontinentalseng K4 Kontinentalseng

20 412 V8 Regulerbar seng 22 342 V2 Regulerbar seng 24

Rammeseng og vendbar madrass

25 Overmadrass 26 Hodegavl 28 Ben og tilbehør 30 Vi bryr oss – miljø, bærekraft og garanti 33 En av verdens mest moderne 34 Kontinentalseng, oversikt 35 Regulerbar seng, oversikt

Wonderland AS, Strandgata 88, 6300 Åndalsnes +47 71 22 78 00 • info@wonderlandbeds.com • www.wonderlandbeds.com

2


beds of Norway

Pionerer på god søvn Helt siden starten i 1969 har Wonderland innovert den norske søvnkomforten. Med engasjement, drivkraft og stor skapervilje søker vi stadig nye løsninger for å gi deg de aller beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Justerbar hoftesone, kontinentalsengens oppbygging og vaskbart tekstil på hele sengen, er kun noen av de mange søvninnovasjonene som er utviklet ved fabrikken vår på Åndalsnes. Nå strekker vi oss enda lenger. Sammen med Norges fremste miljøforskere og med støtte fra Norges forskningsråd, skal vi finne nye muligheter for hvordan vi skal halvere sengens miljøavtrykk. Som søvnpionerer fortsetter vi å utvikle den helt spesielle Wonderland-komforten, der fokus på både søvn og bærekraft sikrer deg en seng som du sover godt i. Fordi vi bryr oss. Om deg. Om søvnen din. Om jorda vår.

Rannveig Aamodt, søvnambassadør

Nathan Welton

3


Tekstil Wonderlands senger tilbys i et stort utvalg av tekstiler. Her kan du velge mellom tidløse og jordnære fargenyanser, vaskbart tekstil eller tradisjonsrik ulltekstil. Våre vaskbare tekstiler gir sengen lang holdbarhet og du får et rent og behagelig sovemiljø i mange år. Ønsker du et moderne ulltekstil får du et varig og slitesterkt tekstil med lang holdbarhet.

Resirkulerbart tekstil

Air 81

Rain 82

Forest 84

River 86

Rock 87

Vårt resirkulerbare tekstil er et viktig steg i vårt arbeid med å bidra til bærekraftig utvikling. Et eksklusivt og miljømerket tekstil som kan resirkuleres til nye produkter. 100 % Harmolan. Vaskbart på 60°C. Tilbys til alle senger.

Nordic glow

Pearl 14

Mica 15

Taupe 70

Et mykt og miljømerket tekstil med en naturlig lin-look. Innvevde Chenille-tråder gir tekstilet en svakt skimrende struktur. 70 % polyester, 30 % viskose. Vaskbart på 60°C. Tilbys til alle senger med unntak av 532/733 Regulerbar seng. 4


Norskprodusert ulltekstil

Bardal 110

Bardal 220

Bardal 780

Til Wonderlands toppmodeller kan du velge et eksklusivt og norskprodusert ulltekstil. Et moderne og miljømerket tekstil med lange tradisjoner. Ull regulerer varme og fuktighet og har i tillegg naturlige antibakterielle og flammehemmende egenskaper. Norskprodusert Wonderlands ulltekstil produseres hos Gudbrandsdalens Uldvarefabrik på Lillehammer. Fabrikken ble etablert i 1887 og er i dag en av Europas ledende leverandører innen ulltekstil. Miljømerking gir trygghet Wonderlands ulltekstil er miljømerket med EU Ecolabel, også kjent som Blomsten. Dette er EUs offisielle miljømerking som stiller høye krav på alt fra håndtering av ull hos bonden, til vasking, farging og videre bearbeiding. 70 % ull, 30 % viskose. Kjemisk rensing (ikke vaskbart på 60°C). Tilbys til K8 og K10 Kontinentalseng.

5


6


Så sover du bedre Med Wonderlands unike egenskaper kan kroppen hvile lenger i den dype søvnen. Sengen gir deg en bedre natt med god søvnkvalitet, avslapning og restitusjon.

Justerbar hoftesone Tilpass sengens fasthet til din kropp. Gir deg roligere søvn og bedre restitusjon.

Vaskbart tekstil Gir en seng som alltid er ren og behagelig å sove i. Gjelder ikke Bardal ulltekstil.

Skuldersone Gir mindre trykk mot skulderen og bedre avslapning for rygg og nakke.

Vendbar madrass Forlenger sengens levetid og gir samme komfort år etter år.

Rannveig Aamodt, søvnambassadør

Nathan Welton

7


Slik velger du riktig seng Sover du helst på siden?

For å få den beste søvnkvaliteten skal du sjekke at ryggsøylen ligger rett. Sengens skuldersone skal være myk for å hjelpe skulderen å komme godt ned i sengen. Hoftesonen skal være fastere for å kunne støtte opp det tyngre hoftepartiet slik at ryggsøylen blir rett.

Har du søvn- eller ryggproblem?

Da anbefaler vi en av våre modeller med Exclusive Pocket. Dette er et svært eksklusivt fjærsystem som vil gi deg de aller beste forutsetningene for god søvn og restitusjon.

Hvilken fasthet skal jeg velge?

Hvordan ser jeg forskjell på modellene? Hva betyr sengen for søvnkvaliteten?

Prøv sengen i samme posisjon som du sovner i. Ligger du helst på siden, skal du sjekke at ryggsøylen blir så rett som mulig. Velger du en seng med vår justerbare hoftesone, kan du til enhver tid etterjustere sengens fasthet og justere hoftens posisjon. Det gjør valget av seng og fasthet enklere. Du finner illustrasjoner av sengens innhold i brosjyren, på plakater i butikkene og på vår nettside. Sammenlign sengenes overmadrasser, stopning og pocketfjær i hoved- og undermadrasser. Når sengen passer deg og din liggestilling, vil dine muskler slappe bedre av. Du kan sove lenger i den dype søvnen, du får bedre søvnkvalitet og vil føle deg mer uthvilt når du våkner.

1

8

2

1

1.

Den myke skuldersonen finnes i begge ender av madrassen. Uansett hvordan du vender madrassen, får skulderen riktig avlastning.

2.

Hoftesonen er fastere for å kunne støtte opp det tyngre hoftepartiet. Velger du en seng med justerbar hoftesone, kan du til enhver tid etterjustere sengens fasthet og justere hoftens posisjon slik at ryggsøylen blir rett.


Sjekkliste

for å velge riktig seng

1

Prøv sengen i samme posisjon som du sovner i.

2

Jo bedre komfortnivå du velger, jo bedre følsomhet, støtte og trykkavlastning gir sengen.

3

Sjekk at hofte og rygg ligger i en rett linje for god restitusjon og søvnkvalitet.

4

Prøv ulike puter og sjekk at du får riktig avlastning til nakken.

Pearl 14 9


River 86 10


Innhold og materialer Pocketfjær Hver enkelt spiralfjær er sydd inn i en tøypose (pocket), som gjør at alle fjærene virker individuelt. Det gir bedre følsomhet og roligere søvn. På en kontinentalseng kan det være ulike typer av Pocket i hovedog undermadrassen. Exclusive Pocket er et svært eksklusivt fjærsystem som gir de beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Stopning Våre madrasser har stopning i Latex eller Welun. Latex er det mest eksklusive materialet og gir svært god følsomhet, trykkavlastning og det beste soveklimaet. Overmadrass Wonderlands overmadrasser har Pulse Latex eller Hyperflex. Pulse Latex er et eksklusivt materiale som gir et perfekt soveklima.

Standard Pocket 5 vindinger Gir god støtte. Fem soner og myk skuldersone.

Comfort Pocket 6 vindinger Gir støtte og trykkavlastning på de riktige stedene. Fem soner og myk skuldersone.

Mer om overmadrassens materialer på side 25.

Exclusive Pocket 8 vindinger

Mykere

Fastere

Mykere

Progressiv fjæring som føles myk, men blir fastere jo mer den belastes. Et svært eksklusivt fjærsystem som gir de aller beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Fem soner og myk skuldersone.

Soneinndelt Pocket i to lag Våre kontinentalsenger har sonepocket med fem soner i både hoved- og undermadrassen. Det gir skuldersonen en ekstra dybde som vil gi deg enda bedre avlastning for skulderen. Et perfekt valg for deg som sover på siden.

11


beds of Norway

Wonderland

K10 Kontinentalseng Toppmodellen med pocketfjæring i tre lag. Exclusive Pocket i både hoved- og undermadrass gir en følsom og luksuriøs fjæring som er myk i toppen, men blir fastere jo mer den belastes. Med et ekstra lag Pocket i bunn, er dette en seng i absolutt toppklasse.

Justerbar hoftesone

Vaskbart tekstil*

Skuldersone

Vendbar madrass

Exclusive Pocket

Overmadrass: Superior Pulse Latex Hovedmadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Latex stopning Undermadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Welun stopning Bunn: Pocket, fjærende trespiler, justerbar hoftesone

Fasthet: Medium, Fast, X-fast Høyde: 73 cm (inkl. overmadrass/13 cm ben) Størrelse: 160/180 x 200 cm, 180/210 x 210 cm

Tekstil

Air 81

Rain 82

Forest 84

Nordic glow

Pearl 14

12

Mica 15

River 86

Rock 87

Norskprodusert ulltekstil*

Taupe 70

Bardal 110 Bardal 220 Bardal 780 * For ulltekstil gjelder kjemisk rensing (ikke vaskbart på 60°)

OakRest hodegavl og sokkel representerer det aller fremste innen norsk design. Eksklusiv helstav i lys eik gir et naturlig og helhetlig uttrykk der design og funksjon forenes med runde former og synlige skjøter.


Pearl 14

13


beds of Norway

Wonderland

K8 Kontinentalseng Exclusive Pocket i både hoved- og undermadrassen gir en følsom og eksklusiv komfort. Et pocketfjærsystem som gir de beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Ønsker du pocketfjæring i tre lag, kan du prøve toppmodellen Wonderland K10 Kontinentalseng.

Justerbar hoftesone

Vaskbart tekstil*

Skuldersone

Vendbar madrass

Exclusive Pocket

Overmadrass: Superior Pulse Latex Hovedmadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Latex stopning Undermadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Welun stopning Bunn: Fjærende trespiler, justerbar hoftesone

Fasthet: Medium, Fast, X-fast Høyde: 72 cm (inkl. overmadrass/13 cm ben) Størrelse: 160/180 x 200 cm, 180/210 x 210 cm

Tekstil

Air 81

Rain 82

Forest 84

14

Mica 15

Rock 87

Norskprodusert ulltekstil*

Nordic glow

Pearl 14

River 86

Taupe 70

Bardal 110 Bardal 220 Bardal 780 * For ulltekstil gjelder kjemisk rensing (ikke vaskbart på 60°)


Bardal 220

15


beds of Norway

Wonderland

K6 Kontinentalseng Exclusive Pocket med Welun stopning i hovedmadrassen gir en eksklusiv komfort. Et pocketfjærsystem som gir de beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Ønsker du Exclusive Pocket i både hoved- og undermadrassen kan du prøve Wonderland K8 Kontinentalseng.

Justerbar hoftesone

Vaskbart tekstil

Skuldersone

Vendbar madrass

Exclusive Pocket

Overmadrass: Premium Pulse Latex Hovedmadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Welun stopning Undermadrass: Standard Pocket 5 vindinger, Welun stopning Bunn: Fjærende trespiler, justerbar hoftesone

Fasthet: Medium, Fast, X-fast Høyde: 69 cm (inkl. overmadrass/13 cm ben) Størrelse: 120/140/150/160/180 x 200 cm, 180/210 x 210 cm

Tekstil

Air 81

Rain 82

Forest 84

Nordic glow

16

Pearl 14

Mica 15

Taupe 70

River 86

Rock 87


Mica 15

17


beds of Norway

Wonderland

K4 Kontinentalseng Comfort Pocket i hovedmadrassen og Standard Pocket i undermadrassen gir støtte og trykkavlastning på de riktige stedene. Vaskbart tekstil gir en seng som alltid er ren og behagelig å sove i. Ønsker du justerbar hoftesone og Exclusive Pocket, kan du prøve Wonderland K6 eller K8 Kontinentalseng.

Vaskbart tekstil

Skuldersone

Vendbar madrass

Comfort Pocket

Overmadrass: Premium Hyperflex Hovedmadrass: Comfort Pocket 6 vindinger, Welun stopning Undermadrass: Standard Pocket 5 vindinger, Welun stopning Bunn: Treramme

Fasthet: Medium, Fast, X-fast Høyde: 67 cm (inkl. overmadrass/13 cm ben) Størrelse: 120/140/150/160/180 x 200 cm, 180/210 x 210 cm

Tekstil

Air 81

Rain 82

Forest 84

Nordic glow

18

Pearl 14

Mica 15

Taupe 70

River 86

Rock 87


River 86

19


beds of Norway

Wonderland

412 V8 Regulerbar seng En eksklusiv regulerbar seng med en ekstra høy bunnramme. Hev og senk rygg- og fotende med den trådløse fjernkontrollen eller via appen til iOS/Android. For å gi deg en optimal liggestilling, har 412 en bunn med justerbar fasthet, myk skuldersone og integrert nakkeløft. Exclusive Pocket med latex stopning i hovedmadrassen gir en følsom og eksklusiv komfort.

Justerbar hoftesone

Vaskbart tekstil

Skuldersone

Vendbar madrass

Fordeler

Exclusive Pocket

med en regulerbar seng

Overmadrass: Premium Pulse Latex Hovedmadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Latex stopning Bunn: Fjærende trespiler, justerbar hoftesone, skuldersone, motor

Nedsenket

• Komfort som en

kontinentalseng.

Hev fotenden

• Gir bedre blodsirkulasjon,

roligere puls og du kommer raskere i sovemodus.

• Bedre avlastning for

musklene i hofte og rygg.

Hev ryggen

• Enklere å puste. • Reduserer snorking.

Motor: Rygg/ben Nakkeløft: Integrert Fjernkontroll: Trådløs App til iOS/Android: Ja Minnefunksjon: Via appen LED-lampe under sengen: Ja

• Ideell for god avslapning. • Raskere restitusjon etter en aktiv dag.

• Perfekt ergonomi når

Fasthet: Medium, Fast, X-fast Høyde: 70 cm (inkl. overmadrass/19 cm ben) Størrelse: 80/90/120/140 x 200 cm, 90/105 x 210 cm

Tekstil

Air 81

20

du vil lese eller se film.

Nordic glow

Rain 82

Forest 84

Hev rygg og fotende

River 86

Rock 87

Pearl 14

Mica 15

Taupe 70


Rock 87

21


beds of Norway

Wonderland

342 V2 Regulerbar seng Hev og senk rygg- og fotende med den trådløse fjernkontrollen eller via appen til iOS/Android. For å gi deg en optimal liggestilling, har 342 en bunn med justerbar fasthet, myk skuldersone og integrert nakkeløft. Standard Pocket med Welun stopning gir god støtte og komfort.

Justerbar hoftesone

Vaskbart tekstil

Skuldersone

Vendbar madrass

Standard Pocket

Overmadrass: Premium Hyperflex Hovedmadrass: Standard Pocket 5 vindinger, Welun stopning Bunn: Fjærende trespiler, justerbar hoftesone, skuldersone, motor

Motor: Rygg/ben Nakkeløft: Integrert Fjernkontroll: Trådløs App til iOS/Android: Ja Minnefunksjon: Nei LED-lampe under sengen: Ja

Fasthet: Medium, Fast Høyde: 64 cm (inkl. overmadrass/23 cm ben) Størrelse: 80/90/120 x 200 cm, 90/105 x 210 cm

Tekstil

Air 81

Rain 82

Forest 84

Nordic glow

22

Pearl 14

Mica 15

Taupe 70

River 86

Rock 87


Air 81

23


beds of Norway

24

Rammeseng og vendbar madrass

Wonderland

Wonderland

RAMMESENG

VENDBAR MADRASS

Wonderland R2, R4 og R8 Rammeseng har vaskbart tekstil, myk skuldersone og vendbare madrasser. Ønsker du justerbar hoftesone velger du R8 Rammeseng.

Wonderlands vendbare pocketmadrasser er tilpasset tradisjonelle sengerammer og Wonderlands regulerbare senger.

R2 Rammeseng

V2 Vendbar madrass

Standard Pocket 5 vindinger, Welun stopning H: 59 cm (inkl. overmadrass/23 cm ben)

Standard Pocket 5 vindinger, Welun stopning H: 18 cm (ekskl. overmadrass)

R4 Rammeseng

V4 Vendbar madrass

Comfort Pocket 6 vindinger, Welun stopning H: 59 cm (inkl. overmadrass/23 cm ben)

Comfort Pocket 6 vindinger, Welun stopning H: 18 cm (ekskl. overmadrass)

R8 Rammeseng

V8 Vendbar madrass

Exclusive Pocket 8 vindinger, Latex stopning H: 62 cm (inkl. overmadrass/23 cm ben)

Exclusive Pocket 8 vindinger, Latex stopning H: 20 cm (ekskl. overmadrass)


S

E MER K

E

T

Overmadrass

N VA

2031 0120

Wonderlands overmadrasser er Svanemerket – Nordens offisielle miljømerking. Det betyr at våre overmadrasser oppfyller strenge krav til hva de kan være laget av, og er et godt valg for både helse og miljø.

SUPERIOR PULSE® LATEX H: ca. 8 cm, Tekstil: 37°

Pulse® Latex Pulse® Latex er et mykt, eksklusivt og miljømerket materiale som gir et perfekt soveklima med den aller beste trykkavlastningen og holdbarheten. En helt spesiell cellestruktur med millioner av små luftbobler gir svært god ventilasjon. Pulse® Latex er dessuten naturlig antibakteriell og motstandsdyktig mot støvmidd.

PREMIUM PULSE® LATEX H: ca. 7 cm, Tekstil: Rapid Dry

PREMIUM HYPERFLEX H: ca. 7 cm, Tekstil: Rapid Dry

Alle modeller tilbys også som Split overmadrass til regulerbar seng.

Hyperflex Hyperflex er et mykt polyuretanskum med høy elastisitet som gir god fuktkontroll og ventilasjon gjennom hele natten. Hyperflex er et miljømerket og kortreist produkt som produseres på nabofabrikken til Wonderland på Åndalsnes. Innovativt tekstil 37° er et mykt og temperaturregulerende stretchtekstil som tilpasser seg kroppens temperatur og holder den på et optimalt nivå. Vaskbart på 60°C. Rapid Dry er et mykt stretchtekstil med en spesialutviklet hullfiber som gir effektiv ventilasjon og fukttransport. Vaskbart på 60°C.

25


beds of Norway

26

Hodegavl

W100 Hodegavl

W200 Hodegavl

En moderne vegghengt gavl med vaskbart tekstil.

En tynn gavl med sømmet kant og vaskbart tekstil.

H: 64 cm, D: 5 cm Tilbys ikke i ulltekstil

H: 105 cm + ben, D: 4 cm Ben tilpasses i høyde opp til 23 cm Tilbys ikke i ulltekstil

W400 Hodegavl

QUILT Hodegavl

Klassisk gavl med enkle linjer og vaskbart tekstil.

En tidløs gavl med rektangulær quilting.

H: 105 cm + ben, D: 8 cm Ben tilpasses i høyde opp til 23 cm Tilbys ikke i ulltekstil

H: 130 cm, D: 8 cm


PIQUE Hodegavl

MELLOW Hodegavl

En elegant, pikert gavl.

En ekstra myk hodegavl med en moderne tekstilkant.

H: 130 cm, D: 11 cm

H: 109 cm + ben, D: 12 cm Ben tilpasses i høyde opp til 23 cm

ROW Hodegavl

OakRest Hodegavl og sokkel

En ekstra høy gavl som gir sengen et eksklusivt preg. Ønsker du en enda høyere gavl kan du velge våre gavlben som kan tilpasses i høyde opp til 23 cm.

Eksklusiv helstav i lys eik med runde former og synlige skjøter. H: 140 cm Trerammen er 4,5 cm bredere på hver side av sengen.

H: 147 cm, D: 7 cm

27


beds of Norway

Ben og tilbehør

ROUND

PILLAR

Black, Oak, Whitewashed H: 13, 19, 23 cm

Black, Oak H: 13, 19, 23 cm

TRIAGO

MIDTSTØTTE

Black H: 13 cm

H: 13, 19, 23 cm

SOKKEL Til kontinentalseng. Black, H: 13 cm

28


HODEPUTE Latex

MADRASSBESKYTTER

Myk latex. Gir riktig støtte. Holder alltid formen. Lang levetid.

Til overmadrass. Myk stretchtekstil. Formsydd. Vann- og smussavvisende. Puster godt. Vaskbar på 60°C.

H: 8, 12 cm

75/80/90/105/120/140/150/160/180/210 x 200 cm, 90/105/180/210 x 210 cm Til SPLIT overmadrass: 160/180 / 210 x 200 cm, 180/210 x 210 cm

OakRest Nattbord

L2 Box

Monteres vegghengt med åpningen inn mot sengen eller vendes ut fra sengen.

Gir ekstra oppbevaring. H: 61 cm, D: 28 cm B: 150/160/180 /210 cm

Oak H: 25 cm, B: 30 cm, D: 22 cm

29


Vi bryr oss Hva skjer når vi sover? Hva trenger kroppen for å sove godt? Hvordan skal vi lage senger som er bra for både deg og miljøet? Dette har vært sentrale spørsmål for oss helt siden Wonderland startet å produsere senger i 1969.

Miljøsertifisering Våre miljøsertifiseringer er anerkjente miljøstandarder der tester utføres av en uavhengig tredjepart. Dette sikrer at våre materialer oppfyller strenge miljøkrav.

25 års garanti Wonderland har svært høye krav til at sengens materialer har egenskaper som gir lang holdbarhet. Vi gir 25 års garanti mot fjærog rammebrudd.

Ambassador of sleep Vi har i mange år samarbeidet med Norges fremste søvnforskere for å forstå hva som skjer når vi sover. Vi vil bidra til at verden sover bedre, og lage senger som gir de beste forutsetningene for god søvn.

30

Vår designfilosofi er bygget på vår visjon om å bidra til at verden sover bedre. Sengens materialer og egenskaper er valgt ut for å skape de aller beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Norskprodusert Fabrikken vår på Åndalsnes i Romsdalen er blant verdens mest moderne, og ligger midt i en vill og vakker natur som gir oss stor inspirasjon. Her lages våre senger med omtanke og presisjon, der den aller minste detalj er viktig for å gi den beste søvnkvaliteten. Bærekraftig design Å utgjøre en forskjell, er helt grunnleggende for oss. Vi fokuserer på bærekraftig design, kortreiste leverandører, kunnskap om søvn og materialer med lang levetid. Fordi vi bryr oss. Om deg. Om søvnen din. Om jorda vår.


Her er fremtiden. Film om vår miljø- og designfilosofi.

Rannveig Aamodt, søvnambassadør

Claudia Ziegler

31


Produsert i Norge

Bli med inn i en av verdens mest moderne sengefabrikker

32


En av verdens mest moderne Fra vår base i Romsdalen og tindehovedstaden Åndalsnes har Wonderland i over 50 år utviklet norske senger som skal gi de beste forutsetningene for god søvn. Som en av de største hjørnesteinsbedriftene i vår region, vil vi fortsette å være en viktig del av lokalsamfunnet, styrke kompetansen og utvikle lokalt samarbeid.

Lokale eiere gir Wonderland trygghet til å satse videre. Med vår toppmoderne fabrikk, er vi nå en av verdens mest moderne sengeprodusenter.

4

5

3

1

2

Åndalsnes, Romsdalen. 1: Wonderland, 2: Polyuretanskum, 3: Plastbeslag, 4: Trerammer, 5: Innovasjonssenter.

33


Kontinentalseng PRODUKTOVERSIKT

K10

K8

K6

v

Høyde total

73 cm

72 cm

69 cm

Soneinndelt Pocket

2 lag

2 lag

2 lag

• • • • • •

• • • • •

• •

Justerbar hoftesone Vaskbart tekstil Latex stopning Latex overmadrass Ulltekstil 3 lag Pocket

Motor Nakkeløft Fjernkontroll App til iOS/Android Minnefunksjon LED-lampe Innhold

34

Superior Pulse Latex

Superior Pulse Latex

Premium Pulse Latex

Exclusive Pocket Latex stopning

Exclusive Pocket Latex stopning

Exclusive Pocket Welun stopning

Exclusive Pocket Welun stopning

Exclusive Pocket Welun stopning

Standard Pocket Welun stopning

Pocket, fjærende trespiler, justerbar hoftesone

Fjærende trespiler, justerbar hoftesone

Fjærende trespiler, justerbar hoftesone


Regulerbar seng PRODUKTOVERSIKT

K4

412 V8

342 V2

67 cm

70 cm

64 cm

Høyde total

2 lag

1 lag

1 lag

Soneinndelt Pocket

• • • •

• •

Justerbar hoftesone Vaskbart tekstil Latex stopning Latex overmadrass Ulltekstil 3 lag Pocket

Rygg/ben

Rygg/ben

Motor

Integrert

Integrert

Nakkeløft

Trådløs

Trådløs

Via appen

App til iOS/Android Minnefunksjon

Premium Hyperflex

Premium Pulse Latex

Premium Hyperflex

Comfort Pocket Welun stopning

Exclusive Pocket Latex stopning

Standard Pocket Welun stopning

Standard Pocket Welun stopning

Fjærende trespiler, justerbar hoftesone, skuldersone, motor

Fjærende trespiler, justerbar hoftesone, skuldersone, motor

Treramme

Fjernkontroll

LED-lampe Innhold

35


Rannveig Aamodt, søvnambassadør

Nathan Welton

Helt siden starten i 1969, har Wonderland innovert den norske søvnkomforten. Med engasjement, drivkraft og stor skapervilje søker vi stadig nye løsninger for å gi deg de aller beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Som søvnpionerer fortsetter vi å utvikle den helt spesielle Wonderland-komforten der fokus på både søvn og bærekraft sikrer deg en seng som du sover godt i.

Kolleksjonen finner du hos

36


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.