Issuu on Google+

Pass Certification No.1 Test Preparation Resource

Symantec ST0-153 Exam Symantec PGP Universal Server 3.2 Technical Assessment

Version = Demo

http://www.passcertification.com/ST0-153.html


Question: 1.

The Organization Certificate generates what type of certificates? A. X.509 Certificates for S/MIME B. SSL/TLS Certificates for browser-to-server connections C. PGP Keypairs for new users D. It generates PGP Keys and signs and resigns them every two weeks E. It can generate any of the above

Answer: A

Question: 2.

The proxy server option is not used in the class. Why would it be used? A. This is how the server is accessed from the browser. B. Licensing the server. C. This is how the server encrypts email. D. Installing the server requires it

Answer: B

Question: 3.

The WDE Disk Administrator Passphrase allows an administrator to & hellip; A. Log into the PGP Universal Server. B. Authenticate at BootGuard on any system in the Consumer Policy. C. Change a user WDRT from the server. D. Run a bypass on the user system even if it is powered down.

Answer: B

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

1


Question: 4.

To use a split ADK you must have the following: A. Enough keyshares to rejoin. B. Enough keyshares to rejoin plus the Organization Key. C. Enough keyshares to rejoin plus the user key that the data was encrypted to. D. Enough keyshares to rejoin plus the split key file.

Answer: D

Question: 5.

Alice is a CKM user who has just left the company. If the company was not using an ADK, how can they decrypt Alice's email? A. Using the Organization Key B. Using the Ignition Key C. By adding an ADK to PGP Universal Server D. It is not possible to decrypt Alice email

Answer: D

Question: 6.

An Additional Decryption Key (or ADK): A. Is often split into shares for security. B. Can be used for decryption of files and emails. C. Should only be used in situations clearly defined by an organization's security policies. D. All of the above

Answer: D

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

2


Question: 7.

An admin could not cause the following problem by configuring mail policy incorrectly: A. Mail loops B. Mail sent in the clear that should be encrypted C. Email enrollment for PGP Desktop is not working D. Email is blocked by PGP Desktop

Answer: C

Question: 8.

An administrator is trying to setup his PGP infrastructure using Directory Synchronization. Which of the following things is not handled by Directory Synch? A. Sorting External Users into policies B. Sorting Internal Users into policies C. Automatically harvesting X.509 certificates from non-PGP certificate servers D. Automatically moving users from one policy to another as values change in the directory

Answer: A

Question: 9.

Bob encrypts and signs a message using SMIME to a user cert that has been signed by a Public Certificate Authority. A. Alice is Trusting the CA signature B. This is an example of the SMIME Web of Trust C. This is manual verification D. This is not possible with PGP products

Answer: A

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

3


Question: 10.

Bob uses a third-party backup application for PGP NetShare folders on his system. Which of the following is true? A. PGP NetShare will, by default, automatically back these files up encrypted. B. PGP NetShare ignores local files. C. The administrator can choose to prevent the automatic decryption of the data for the specified backup software package. D. None of the above.

Answer: C

Question: 11.

By default, a PGP Universal Server running in Gateway placement: A. Is between the users and the mail server B. Has no mail proxies C. Is between the mail server and the Internet D. None of the above

Answer: C

Question: 12.

By default, a PGP Universal Server running in Internal placement: A. Is between the users and the mail server B. Has only an Inbound SMTP proxy C. Is between the mail server and the Internet D. All of the above E. None of the above

Answer: A

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

4


Question: 13.

By default, how often backups are done? A. Every other day B. Every day but Saturday and Sunday C. They are disabled D. Every day

Answer: D

Question: 14.

By default, PGP Universal Server backups: A. Occur automatically every day B. Do not occur automatically C. Are transferred to an FTP server (which must be specified during the PGP Universal Server setup assistant) D. Are only encrypted if you have configured PGP Universal Server to encrypt backups.

Answer: A

Question: 15.

Choose which statement is true given the following condition: If an ADK is imported into PGP Universal Server... A. The ADK is not used for encrypting email B. All inbound mail from external domains will be encrypted to ADK C. Only internal PGP Desktop users will encrypt email to the ADK D. All outbound email from the managed domain(s) is encrypted to the ADK

Answer: D

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

5


Question: 16.

Choose which statement is true: The ADK is... A. Automatically created by the server at installation B. A public key that is manually added to the server after install C. A special PGP keypair that creates X.509 certificates D. A list of certificates that should not be used

Answer: B

Question: 17.

Cluster data consists of... A. Information transferred over SOAPS on port 444 B. Information transferred over LDAPS on port 443 C. Replication messages transferred over SNMP on port 444 D. Replication messages transferred over SOAPS on port 443

Answer: A

Question: 18.

Given the following details, which of the answers best describes what a user can do? A user who is not a PGP NetShare user but is a PGP Desktop user attempts to access a PGP NetShare encrypted folder... A. The data can be decrypted B. The user cannot access the share at all C. The user can read but cannot move, copy or delete the files D. The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted

Answer: B

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

6


Question: 19.

Given the following details, which of the answers best describes what a user can do?A user who is not a PGP Desktop user accesses a PGP NetShare encrypted folder. A. The data can be decrypted B. The user cannot access the share at all C. The user can read but cannot move, copy or delete the files D. The NTFS permissions determine what the user can do with the files, but the data remains encrypted

Answer: D

Question: 20.

How could I verify user keys for a partner using SMIME? A. By placing the partner's CA in the list of Trusted Keys B. By adding an Organization Certificate to my PGP Universal Server C. By splitting my ADK D. PGP Universal Server automatically trusts all non-PGP SMIME servers

Answer: A

Question: 21.

How did you add Internal Users to the PGP Universal Server? A. Receiving email B. Installing the server C. Sending email D. All of the above

Answer: C

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

7


Question: 22.

How do PGP Universal Server clusters resolve conflicts where a user account is being changed on two or more servers at the same time? A. Highwatermark B. Web Messenger replication C. Smart topology D. Timestamps

Answer: D

Question: 23.

How do the encrypt and sign buttons interact with policy? A. They bypass it B. They do not bypass it, they use the Standalone chain C. They only work when the server is online and the Outbound policy rule has been enabled D. None of the above are true

Answer: D

Question: 24.

How do you create an ADK? A. It is automatically created and added to the server upon installation B. You purchase one from PGP Corporation C. From the Organization Keys tab D. From PGP Desktop

Answer: D

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

8


Question: 25.

How does a cluster know if a server needs to be updated? A. Highwatermark B. Web Messenger replication C. Smart topology D. Timestamps

Answer: A

Question: 26.

How does the “Prefer Notes native encoding over PGP encoding” feature work? A. External emails are PGP encrypted but internal ones are Notes encrypted B. Internal emails are PGP encrypted but external ones are Notes encrypted C. All emails are Notes encrypted D. The user is prompted to choose their encryption type

Answer: A

Question: 27.

How does Web Messenger replication work? A. There is no replication B. Messages can be replicated to all servers or a number of servers or not replicated C. Messages are stored on all servers or not replicated D. Messages can only be replicated to a number of servers or not replicated E. Messages are always replicated on all servers unless it is a DMZ server

Answer: B

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

9


Question: 28.

How is the private key of the ADK protected? A. The private key should be split into several shares and given to designated users. B. The ADK keypair is stored on the server C. The private key is protected by the Ignition Key D. The ADK doesn't have a private key

Answer: A

Question: 29.

How many backups are kept by default? A. 7 B. 30 C. 5 D. 5, not configurable

Answer: C

Question: 30.

If a user belongs to 3 different groups, which one will give this user policy? A. The first one created on the server if there is no order specified B. The Excluded group if he belongs to it C. Wherever LDAP puts them first D. The Everyone group

Answer: B

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

10


Pass Certification No1. Test Preparation Resource

Symantec ST0-153 Exam Symantec PGP Universal Server 3.2 Technical Assessment

Version = Demo

http://www.passcertification.com/ST0-153.html

PassCertification.com- ST0-153 Exam Questions and Answers

11


ST0-153 Test Questions Free PDF Demo