Palau de la Música Catalana - Temporada 2023-24

Page 1

Palau de la Música Catalana

Temporada 2023–2024

1

www.palaumusica.cat/23-24

Imatge gràfica creada per © Entangled Others

Laia Llobera

— El cant.Tres sonets per al Palau de la Música Catalana

El cant durà la llàntia dels camins, l’eterna fulla inscrita als vells indicis, cairells de llum que bressen els confins pels dits de bresca i flor dels teus auspicis.

La rosa ens creix endins i esberla el mur d’altars ocults que els teus atzurs auguren. Ressons de deu encesa, so més pur, les branques del vivent en tu perduren.

A frec d’obrir-se el cos en cor roent, d’arbratges infinits que atia el vent, les granes de l’abís al sol maduren.

La pell del foc i un salze en degotís desvetllen el silenci i la vellura, brogents al ventre nu del paradís.

Tot té desig de dia, ala constant, com música secreta que ara ens alça. La veu incandescent obre l’instant, l’impuls del so naixent la fuga esbalça:

bevent del foc i el foc bevent l’arrel, l’arrel bevent del foc i el foc que avança. I el temps que branca el fons, aquest anhel, la branca al fons del temps que l’or exalça.

L’aurora engendra el vers, vesteix la dansa, i, enllà de l’ull proscrit, l’ànima llança guspires de bellesa a les albades.

Miralls d’alè, les pinyes enramades aviven a les frondes de la nit la festa de les fruites i el delit.

El teu jardí murmura un encanteri, per un eixam de fèrtils simfonies, i els himnes reverdits del gran misteri tremolen als boscatges dels teus dies.

Aquest encís silvestre de la glòria s’endinsa en tu pels hàlits de la mel.

I un dolç sentir s’allarga en la memòria i enfila apoteòsic cap al cel.

Plenes de firmament, als bells foscants, s’acopen les remors, lliris i acants, finint blavors de càlida escomesa.

Quina tessel·la guarda la promesa que et fa la llum, palau de la certesa, per resplendir en la flama dels teus cants?

Deixeu-vos sorprendre pel Palau i la seva naturalesa Joaquim Uriach, president

Des de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana creiem que la cultura, i particularment la música, és entreteniment, però sobretot un element indispensable per al desenvolupament de les persones i també de la societat. El Palau i l’Orfeó, des de la seva fundació, tenen un paper fonamental en aquest desenvolupament, fidels a l’esperit social de Josep Anselm Clavé, figura que presideix el nostre escenari.

4

El Palau de la Música Catalana és sinònim de qualitat i excel·lència; seguint aquesta línia d’exquisidesa, aquesta temporada 2023-24 us proposem una oferta atractiva de concerts, amb grans figures del panorama internacional, joves promeses, artistes locals i repertoris que abracen des de peces més populars fins a d’altres més contemporànies. L’Orfeó Català i els cors de la casa, liderats per Pablo Larraz, continuaran al centre de la nostra programació amb la qualitat de sempre i afrontant nous grans reptes, com la gira que portarà l’Orfeó a Hamburg.

Així, amb aquesta programació 2023-24, volem posar de manifest com el Palau i els seus cors contribueixen a posicionar la cultura (amb l’art i la música, especialment) com a valor universal, com a recurs indispensable per a la millora i el desenvolupament de les persones.

I és en la línia d’aquest creixement personal que vertebrem el tema de la temporada: la connexió de la humanitat amb la natura, com els éssers humans ens sorprenem (i ens emocionem!) en contemplar un oceà, un jardí farcit de vegetació o “un bosc amb llum de

capvespre” com sovint s’ha descrit la nostra Sala de Concerts.

En l’any que commemorem el centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner, creador i arquitecte del Palau, us convidem a sorprendre-us i a bategar contemplant la natura des dels ulls del gran arquitecte modernista, i a la vegada escoltant la millor música interpretada en aquest espai màgic. A més de la programació musical, comptarem també amb artistes visuals i digitals relacionats amb la temàtica de la natura, com Entangled Others, autors de la imatge gràfica creada amb intel·ligència artificial que il·lustra el catàleg que teniu a les mans.

Finalment, vull agrair la confiança i l’esforç de tots els que fan possible la realitat del Palau de la Música Catalana i d’aquesta temporada de concerts: l’equip humà del Palau i l’Orfeó, col·laboradors de la casa, socis de l’Orfeó Català, mecenes, institucions públiques, artistes, públic i abonats; gràcies per formar part d’aquest projecte i per continuar custodiant els nostres valors fundacionals d’excel·lència, participació, compromís social, catalanitat, innovació i sostenibilitat.

5

L’experiència extraordinària Joan Oller, director general

Aquest any 2023 és el centenari del traspàs de Lluís Domènech i Montaner, el genial arquitecte a qui l’Orfeó Català va encarregar el disseny i la construcció del Palau de la Música Catalana. En el projecte es buscava, alhora, proveir les millors condicions possibles per al gaudi de la música i també expressar, mitjançant l’arquitectura i ornamentacions, els valors que la música ha d’aportar a la societat. Entre els quals, principalment, la recerca de l’excel·lència, el respecte de la diversitat, la integració social i cultural i el suport a la innovació.

6

El Palau va ser pensat, també, per poder allotjar concerts de formats ben diversos: recitals de piano, música de cambra, música d’arrel, simfònica i, sobretot, per descomptat, música coral. De tots els formats, el més complex, però també el que ofereix una més amplia possibilitat expressiva, és el simfonicocoral. En aquesta temporada que presentem, tindrem la possibilitat d’escoltar moltes de les obres més emblemàtiques d’aquest format: els Requiem de Mozart i Brahms, La Creació de Haydn, el Cant de lloança de Mendelssohn, els oratoris

El Messies i Israel a Egipte de Händel, la Novena de Beethoven (en el segon centenari de l’estrena), les Passions de Bach i també obres d’autors catalans, com El pessebre de Pau Casals i l’ Stabat Mater de Brotons, entre d’altres.

El mateix any que moria Domènech i Montaner venien al món dues dones que serien referents de la història de la nostra Sala de Concerts: Victoria de los Ángeles i Alicia de Larrocha.

Aquesta temporada les recordarem en diversos concerts d’homenatge per celebrar el centenari del seu naixement. En la programació hi haurà espai per als grans noms, però també per als joves talents emergents. Per a la música més coneguda i aquella que encara està per descobrir per la majoria dels melòmans. Són més de cent concerts, però tots pensats perquè siguin experiències extraordinàries. En el marc fantàstic ideat per Domènech, artistes i públic són convidats a fer de l’excepcionalitat un fenomen habitual i a gaudir d’experiències musicals úniques.

7

Mecenes Protectors

Mitjans Col·laboradors

Col·laboradors

Armand Basi – Bagués -Masriera Joiers – Balot Restauració – Calaf Grup – Cardoner Group – Catalonia Hotels & Resorts –Coca-Cola – Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports – Deloitte – Eurofirms Group – FC Barcelona –Fundació Antigues Caixes Catalanes BBVA – Fundació Caixa d’Enginyers – Fundació Castell de Peralada –Fundació Metalquimia – Gómez-Acebo & Pombo – Helvetia Compañía Suiza S.A. de Seguros y Reaseguros –Illy – La Fageda – Nexo – Quadis – Saba Infraestructures, S.A. – Scasi Soluciones de Impresión, S.L.

Amics Benefactors

Ascensores Jordà, S.A. – Fundació Antoni Serra Santamans – Teatre Romea –Veolia Serveis Catalunya S.A.U. – Salvador Viñas Amat

Benefactors Palau XXI

Mª Dolors i Francesc, Elvira Abril, Pere Armadàs, Rosamaria Artigas i Costajussà, Professor Rafael I. Barraquer Compte, Francesc Xavier Carbonell Castellón, Lluís Carulla Font, Mariona Carulla Font, Josep Colomer Maronas, Isabel Esteve Cruella, Pere Grau Vacarisas, Jordi Gual i Solé, Maria José Lavin Guitart, Ramon Poch Segura, Mª del Carmen Pous Guardia, Juan Manuel Soler Pujol, Daniela Turco, Joan Uriach Marsal, Joaquim Uriach Torelló.

8
9 Mecenes
d’Honor

Projectes destacats dels cors

Tots som Orfeó

i tots som Escola Pablo Larraz, director de l’Orfeó Català i del Cor Jove i director artístic de l’Escola Coral

És un honor presentar-vos la programació coral de l’Orfeó Català i l’Escola Coral de la temporada 2023-24. Una proposta de concerts que posa de manifest el projecte en què estem treballant des de fa un any: l’enfortiment dels lligams entre l’Orfeó i l’Escola i la consolidació de l’equip humà que els integren.

12

Un equip format per Montserrat Meneses com a sotsdirectora de l’Orfeó Català i Oriol Castanyer com a codirector del Cor Jove, i amb els directors convidats Lluís Vilamajó, Basilio Astúlez i Simon Halsey, i també amb la resta de directores: Buia Reixach i Feixes, Glòria Coma i Pedrals, Glòria Fernàndez i Mercè Pi. A més de tot l’equip de professors de cant i de llenguatge musical. Crec fermament que amb aquest nou equip estem contribuint a una millora i projecció continuada dels nostres cors; hem remodelat el llenguatge musical i vivim en comunitat un sentiment creixent de família. Però a més, la darrera temporada vam establir aliances artístiques de primer nivell, entre les quals va destacar la gira amb la Filharmònica de Berlín, que va situar l’Orfeó Català al costat d’una de les millors orquestres del món.

Estem molt contents de poder oferir una programació molt interessant per a tots els cors de la casa. Amb reptes que ens permeten seguir creixent, tot divulgant i promovent la música coral amb la màxima qualitat possible.

Enguany destaquem el projecte internacional

amb Thomas Hengelbrock i el Balthasar Neumann Chor & Ensemble, que permetrà a l’Orfeó Català, juntament amb el Cor de Cambra, un concert al Palau i una gira per Hamburg, amb el Requiem de Brahms i Lobgesang de Mendelssohn. També voldria destacar especialment el concert Al voltant d’Ola Gjeilo, que oferirem del mundialment reconegut compositor convidat d’aquesta temporada del Palau, i a qui l’Orfeó Català i els cors de l’Escola Coral oferirem un homenatge, amb el mateix compositor al piano.

A més dels enriquidors intercanvis amb cors de Portugal, que faran el Cor Jove i el Cor Infantil, volem seguir donant prioritat al nostre territori. El nostre estimat projecte Xarxa Coral, engegat fa dotze anys, continuarà sent un dels eixos principals de la temporada: enguany hi participaran l’Orfeó Vigatà (Vic) i la Coral Escriny (Santpedor). En la mateixa línia, seguirem treballant per connectar-nos amb altres entitats corals, sobretot en l’etapa jove i infantil, per tal de ser fidels al nostre llegat històric i esdevenir referents i motors del cant coral del nostre país.

13

Orfeó Català

Pablo Larraz, director

Montserrat Meneses, sostdirectora

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Xavier Puig, director

Cor Jove

Pablo Larraz i Oriol Castanyer, directors

Cor de Noies

Buia Reixach i Feixes, directora

Cor Infantil

Glòria Coma i Pedrals, directora

Cor Mitjans

Glòria Fernàndez, directora

Cor Petits

Mercè Pi, directora

14

Pablo Larraz

Director artístic de l’Escola Coral de l’Orfeó Català

Simon Halsey

Principal director convidat i ambaixador dels cors del Palau

Júlia Sesé

Directora col·laboradora del Cor de Cambra del Palau

Lluís Vilamajó

Director col·laborador dels Cors de l’Orfeó Català

Basilio Astúlez

Director col·laborador dels Cors de l’Orfeó Català

15

Orfeó Català

Requiem de Fauré

Maria Pujades, soprano

Ferran Albrich, baríton

Juan de la Rubia, orgue

Orfeó Català

Simon Halsey, director

Marina Mascarell, direcció escènica

Riikka Laakso, dramatúrgia

14, 15 i 16.07.23 – Recinte Modernista de Sant Pau. Grec Festival de Barcelona

Lobgesang de Mendelssohn

Orfeó Català

Orquestra Simfònica del Vallès

Orquestra Simfònica de l’ESMUC

Xavier Puig, director

07 i 10.10.23 – Palau de la Música Catalana

L’Orfeó Català rep el suport de:

Novena de Beethoven

Orfeó Català

Orquestra Nacional de Lió

Nikolaj Znaider, director

20.11.23 – L’Auditori. Temporada Ibercamera

22.11.23 – Auditorio Nacional. Madrid

Projecte Xarxa Coral

Pau Casan, piano

Orfeó Català

Orfeó Vigatà

Coral Escriny

21.04.24 – L’Atlàntida. Vic

27.04.24 – Santpedor

28.04.24 – Palau de la Música Catalana

Projectes comuns

Obres de John Adams

Els nostres cors amb

John Adams

Orfeó Català

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Simon Halsey i John Adams, directors

05.11.23 – Palau de la Música Catalana

Requiem de Brahms i Lobgesang de Mendelssohn

Orfeó Català

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Balthasar Neumann Chor & Ensemble

Thomas Hengelbrock, director

13 i 14.02.24 – Palau de la Música Catalana

17.02.24 – Elbphilharmonie. Hamburg

18.02.24 – Laeiszhalle. Hamburg

16

Five hebrew love songs de

Whitacre

Concert participatiu d’Interkultur

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Cor Jove de l’Orfeó Català

Eric Whitacre, director

17.09.23 – Palau de la Música Catalana

Concert de Sant Esteve

Orfeó Català

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català

26.12.23 – Palau de la Música Catalana

Passió segons sant Mateu de Bach

David Fisher, Evangelista; Pau Armengol, Jesús; Mercedes Gancedo i Mireia Tarragó, sopranos; Tànit Bono, Mercè Bruguera i Lara Morger, contralts; Matthew Thompson, tenor; Guillem

Batllori i Pau Armengol, baixos

Cor Infantil de l’Orfeó Català

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

Vespres d’Arnadí

Christoph Prégardien, director

24.03.24 – Auditorio Nacional. Madrid

25.03.24 – Palau de la Música Catalana

Requiem de Verdi

Orfeó Català

Cor Jove de l’Orfeó Català

Orquestra Simfònica de Barcelona

i Nacional de Catalunya

Ludovic Morlot, director

31.05, 01 i 02.06.24 – L’Auditori

Un rèquiem alemany de Brahms

Concert participatiu Diada de l’Antic Cantaire

Pau Casan, piano

Paul Perera, piano

Cantaires individuals

Orfeó Català

Cor Jove de l’Orfeó Català

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Pablo Larraz, director

16.06.24 – Palau de la Música Catalana

Al voltant d’Ola Gjeilo

Ola Gjeilo, piano Orfeó Català

Cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català

Pablo Larraz, director

07.07.24 – Palau de la Música Catalana

17

Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana

The sacred veil de Whitacre

Laia Puig, violoncel

Jordi Armengol, piano

Cor de Cambra del Palau

Eric Whitacre, director

23.09.23 – Petit Palau

24.09.23 – Festival Vocal Saulus. AuditorioPalacio de Congresos. Saragossa

Un cant a la natura. Un crit de la terra

Cor de Cambra del Palau

Xavier Puig, director

26.11.23 – Petit Palau

Gira per Catalunya

El ratpenat de Strauss

Cor de Cambra del Palau

Les Musiciens du Louvre

Mark Minkowski, director

09.11.23 – Teatro Real. Madrid

11.11.23 – Théâtre des Champs Élysées. París

Una Schubertíada

Jordi Armengol, piano

Bernat Cot, actor i dramatúrgia

Cor de Cambra del Palau

Anna Romaní, direcció escènica

Xavier Puig, director

28.01.24 – Petit Palau

31.08.24 – Schubertíada a Vilabertran

L’incoronazione di Poppea de Monteverdi

Jeanine De Bique i Liv Redpath, sopranos; Maite Beaumont, mezzosoprano;

Iestyn Davies i Justin Kim, contratenors; James Way, tenor

Cor de Cambra del Palau

The English Concert

Harry Bicket, director

16.03.24 – Palau de la Música Catalana

Clàssics corals del segle XX

Obres de Fàbregas, Kodály, Whitacre, Britten, Ravel i Lamote de Grignon

Cor de Cambra del Palau

Júlia Sesé, directora

28.04.24 – Petit Palau

18

Cor Jove de l’Orfeó Català

Sweeney Todd de Sondheim

Miquel Fernández, Sweeney

Anna Moliner, Mrs. Lovett

Cor Jove de l’Orfeó Català

Camerata Penedès

Andreu Gallén, direcció musical

31.10.23 – Palau de la Música Catalana

Una tarda de sardanes

Cor Jove de l’Orfeó Català

Cor Jove Amics de la Unió

Cobla Marinada

Edmon Colomer, director

04.02.24 – Auditori. Granollers

05.02.24 – Palau de la Música Catalana

La Creació de Haydn

Jone Martínez, soprano

Jorge Navarro, tenor

José Antonio López, baríton

Cor Jove de l’Orfeó Català

Orquestra Simfònica de Barcelona

i Nacional de Catalunya

Marta Gardolin´ska, directora

01.03.24 – Palau de la Música Catalana

Intercanvi musical i cultural

Cor Jove de l’Orfeó Català

Ensemble Vocal Pro Musica de Porto

Oriol Castanyer, Pablo Larraz

i José Manuel Pinheiro, directors

07.04.24 – Casa da Música. Porto

14.04.24 – Palau de la Música Catalana

19

Cor de Noies de l’Orfeó Català

The pulse

Gravity & Other Myths

Cor de Noies de l’Orfeó Català

29 i 30.06.23 i 01.07.23 – Teatre Grec.

Grec Festival de Barcelona

Del 05 al 09.07.23 – Tohu. Montreal. Canadà

Del 17 al 22.07.23 – Galway International

Arts Festival. Irlanda

28, 31.07.23 i 01.08.23 – Graz. Àustria

Festa de la Música

Coral

El Cor de Noies amb Lluís Vilamajó

Josep Surinyach, piano

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Lluís Vilamajó i

Buia Reixach i Feixes, directors

27.04.24 – Petit Palau

Data per determinar. Amer

Concert de Primavera

Estrena

de les obres guanyadores del IV Concurs de Composició de l’Orfeó Català

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Veus-Cor Infantil Amics de la Unió

Cor de Cambra de la Diputació de Girona

Coral Cantiga

Buia Reixach i Feixes, Josep Vila i Jover, Isabel Mantecón i Montserrat Meneses, directors

03.03.24 – Palau de la Música Catalana

Josep Surinyach, piano

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Buia Reixach i Feixes, directora

Data per determinar. Sant Feliu de Guíxols

20

Turandot de Puccini

Cor Petits, Cor Mitjans i Cor Infantil de l’Orfeó Català Intercanvi musical i

Cor Infantil de l’Orfeó Català

Orquestra del Gran Teatre del Liceu

Alondra de la Parra, directora

Del 26.11 al 16.12.23 – Gran Teatre del Liceu

El Cor Infantil amb Basilio Astúlez

Cor Infantil de l’Orfeó Català

Basilio Astúlez, director

13.04.24 – Palau de la Música Catalana

Obres de Marc

Dalmases

Cuques de llum

Cor Mitjans de l’Orfeó Català

Cor Petits de l’Orfeó Català

Cor de l’SCIC

Glòria Fernàndez i Mercè Pi, directores

26.05.24 – Petit Palau

cultural

Cor Infantil de l’Orfeó Català

Jovens Cantores de Guimarães

Glòria Coma i Pedrals i Janete Costa Ruiz, directores

Del 18 al 20.05.24 – Guimarães, Portugal

08.06.24 – Petit Palau

21

Grans noms i projectes destacats

Connecta amb la natura, re-connecta amb el Palau Mercedes Conde Pons, directora artística adjunta

La temporada passada vam convidar a reflexionar sobre la relació entre la humanitat i la tecnologia i, enguany, posem en relleu la relació entre la humanitat i la natura, que en ple segle XXI es manifesta de forma complexa a causa de les conseqüències que els avenços tecnològics promoguts per la humanitat hi han provocat: el canvi climàtic, la desforestació, la destrucció de la capa d’ozó o l’esgotament de les fonts naturals d’energia i les pandèmies.

24

Tanmateix, la relació primordial entre humanitat i natura és la que porta l’ésser humà a connectar amb la seva essència, el seu lloc a l’univers, on la natura és alhora hàbitat i refugi, on poder “re-connectar” amb l’essencial. En aquest context, seguim reivindicant l’experiència de la música en viu, perquè el so en viu és manifestació genuïna de la connexió entre l’ésser humà i les forces de la natura, mitjançant les ones sonores: pura energia intangible.

Aquesta temporada la presència femenina és més notòria que mai, signe dels temps actuals. Així, la compositora convidada de la temporada és la terrassenca Elisenda Fàbregas, que va emprendre la carrera musical amb determinació fora de les nostres fronteres, i que descobrim ara en la seva maduresa. En l’esfera dels concerts, destaquen tres directores i dues compositores contemporànies al cicle Palau 100 que se sumen a l’usual estol d’artistes en què la paritat ja és un fet comú. També són artistes convidades Eugènia Balcells, pionera del videoart, i la poeta Laia Llobera, nova generació d’un gènere literari en què cada cop és més habitual trobar dones. Al podi d’artistes convidats, s’hi sumen l’estudi Entangled Others i el compositor noruec Ola Gjeilo. La propera temporada destaquen algunes cites de

les quals el Palau se sent especialment ufanós.

el cas de la Passió segons sant Mateu de J. S. Bach liderada per Christoph Prégardien. L’atenció al talent local també es reforça amb l’inici de la residència artística al Palau del Trio Fortuny i la cloenda de la del Cosmos Quartet, així com la promoció de joves amb projecció internacional com ara les sopranos Katharina Konradi i Sara Blanch, la violinista María Dueñas i els pianistes Alexandra Dovgan, Ignasi Cambra, Dmytro Choni, Jaeden Izik-Dzurko i Anna Vinnitskaya. Seguim interpretant obra dels compositors que ja han estat artistes residents, com Jörg Widmann, Joan Magrané, Salvador Brotons i John Adams, i estrenem noves obres dels compositors Benet Casablancas, Albert Guinovart, Miquel Oliu i Raquel García-Tomás, entre d’altres, així com també recordem nombrosos compositors catalans del nostre extens patrimoni.

I un cop més deixem espai a la innovació i l’experimentació. Enguany ens atrevim amb nous gèneres, com el musical americà, amb clàssics com Sweeney Todd de Stephen Sondheim, i també convidem l’organista Juan de la Rubia a improvisar sobre l’obra de videoart d’Eugènia Balcells, sempre amb l’excel·lència artística com a premissa i amb l’objectiu d’atreure nous i variats públics.

25
És

Grans noms

26
Raphaël Pichon Thomas Hengelbrock John Eliot Gardiner Sara Blanch András Schiff Jordi Savall Sol Gabetta Víkingur Ólafsson Yuja Wang Gustavo Dudamel
Dueñas
Philippe Jaroussky María
27
Pinchas Zukerman Antonio Pappano Alice Sara Ott Christoph Prégardien Laurence Equilbey Amandine Beyer Franco Fagioli Anna Vinnitskaya Beatrice Rana Javier Camarena Daniil Trifonov Ermonela Jaho

Projectes destacats

28

Nascuda a Barcelona el 23 de maig de 1923, va ser una de les pianistes més importants del segle XX i ambaixadora de la música espanyola a nivell internacional. Multitud de premis i reconeixements internacionals, diversos Grammy i condecoracions honorífiques van avalar la carrera de la pianista catalana més il·lustre de tots els temps.

Alicia de Larrocha

Concert d’homenatge Centenari del naixement

Obres de Granados, Albéniz i Scarlatti, entre d’altres

Alba Ventura, Marta Zabaleta, Joaquín

Achúcarro i Maria João Pires, piano

25.09.23 – Sala de Concerts

El Palau de la Música Catalana dedica els concerts del cicle Palau Piano a la memòria de la insigne pianista catalana

La seva carrera pianística es va vincular al Palau de la Música Catalana des de ben petita, on va debutar amb només set anys. Va ser deixebla de Frank Marshall, que havia recollit el llegat d’Enric Granados a l’Escola GranadosMarshall, que consisteix en la transmissió d’una manera d’interpretar la música per a piano, coneguda com l’escola pianística catalana (i espanyola), de la qual Alicia de Larrocha esdevingué la millor ambaixadora. Amb París com a model, l’atenció a l’articulació i l’ús del pedal són elements clau d’una manera de tocar en què Alicia de Larrocha va excel·lir. El Palau en recorda el llegat en el centenari del seu naixement dedicant durant aquest any tots els concerts de piano a la seva memòria i, especialment, mitjançant un concert d’homenatge amb amics i admiradors contemporanis i les dues deixebles més destacades.

29

Nascuda a Barcelona l’1 de novembre de 1923, la seva carrera com a soprano de fama internacional la va portar a ser la primera espanyola a debutar al Festival de Bayreuth, a esdevenir artista predilecta de les temporades del Met de Nova York i una de les poques cantants de qui es pot dir que va cantar obres tan separades en el temps com les Cantigas d’Alfons X el Savi i les Cinco canciones negras de Montsalvatge.

Victoria de los Ángeles

Concerts d’homenatge Centenari del naixement

Cançons de Granados, Mompou, Montsalvatge, Toldrà, Rodrigo i García Morante

Montserrat Seró, Irene Mas i Mercedes Gancedo, sopranos

Carles Pachón, baríton

Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles (OSVA)

Pedro Pardo, director

16.01.24 – Sala de Concerts

Àries d’òpera italiana i estrena absoluta de la Simfonia dels Àngels d’Albert Guinovart

Ermonela Jaho, soprano

Franz Schubert Filharmonia

Tomas Grau, director

19.02.24 – Sala de Concerts

Cançons de Fauré, Ginastera, Montsalvatge, Obradors i Schubert

Katharina Konradi, soprano

Ammiel Bushakevitz, piano

22.02.24 – Sala de Concerts

Victoria de los Ángeles va tenir uns inicis musicals sòlids gràcies a la seva formació al Conservatori del Liceu, però també mercès a un talent i instint musicals innats que li van permetre guanyar el Concurs de Ràdio Barcelona l’any 1940 i el primer premi del Concurs Internacional de Ginebra l’any 1947. Però un dels fets formatius i artístics crucials en el seu recorregut artístic va ser l’amistat amb José María Lamaña, fundador d’Ars Musicae, conjunt instrumental pioner a Catalunya en la recuperació dels instruments i la forma d’interpretació original de la música antiga, amb el qual Victoria de los Ángeles va debutar al Palau de la Música Catalana el 19 de maig de 1944. El Palau de la Música Catalana homenatja la gran soprano catalana en el centenari del seu naixement posant l’accent en el seu llegat interpretatiu en diversos concerts que s’estendran en aquesta temporada i la vinent.

30

Cosmos Quartet

Webern, Schumann i Britten

14.11.23 – Petit Palau

Webern, Bartók i Brahms

11.04.24 – Petit Palau

Widmann i Schubert

Amb José Vicente Castelló, Vicente Alberola, Diego Chenna i Joaquín Arrabal

04.06.24 – Sala de Concerts

Enguany el Cosmos Quartet finalitzarà la integral de composicions per a quartet de corda de Johannes Brahms, Robert Schumann i Anton Webern, tres autors cabdals en l’evolució de la forma compositiva del quartet de corda. La formació catalana interpretarà el Rondó i el Langsamer Satz d’Anton Webern; el Quartet de corda núm. 2, en Fa major, op. 41 de Robert Schumann i el Quartet de corda núm. 2, en La menor, op. 51 de Johannes Brahms, i completarà els programes amb el Quartet de corda núm. 5, Sz. 102 de Bartók i el Quartet de corda núm. 2 en Do major, op. 36 de Benjamin Britten. Com a colofó, el Cosmos Quartet celebrarà el seu desè aniversari i el comiat com a resident amb un conjunt d’amics músics amb els quals interpretaran els Octets de Franz Schubert i Jörg Widmann.

31
Helena Satué, Bernat Prat, Lara Fernández i Oriol Prat són els integrants del Cosmos Quartet, una de les formacions de cambra emergents que més destaca actualment en el panorama nacional i que durant dues temporades ha desenvolupat amb gran èxit una residència musical al Palau que es clou el 2024.

Trio Fortuny

Kodály,

24.01.24 – Petit Palau

Bonis, Magrané, Schönberg i Bloch

Amb MalPelo

07.05.24 – Petit Palau

El trio català ha concebut per a aquesta temporada inicial com a resident dos programes originals i poc convencionals. En el primer destaca el Trio en La menor, op. 50 de Txaikovski, que ve precedit de dues obres on el trio es divideix: In nomine, per a violí sol, de György Kurtág i la Sonatina per a violoncel i piano de Zoltán Kodály. Completa el programa, l’arranjament per a trio amb piano de Ferdinand Ries de la Simfonia núm. 2 de Beethoven. El segon programa, amb la col·laboració de la companyia de dansa MalPelo, gira al voltant de la nit com a tema i inclou l’arranjament per a trio amb piano d’Eduard Steuermann de La nit transfigurada de Schönberg i obres de compositors menys sovintejats, com el suís-nord-americà Ernest Bloch o la francesa Mel Bonis. El Trio Fortuny deixa espai a la nova creació nacional, tot incloent-hi Trois Nocturnes de Joan Magrané.

32
Txaikovski
Kurtág, Beethoven i
Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Marc Heredia (piano) són tres dels intèrprets més destacats de la seva generació a Catalunya. El 2016 van decidir emprendre camí plegats per fer música de cambra amb les premisses de la recerca d’una comunicació honesta i oberta amb el públic. Inicien residència artística durant tres temporades al Palau de la Música Catalana.

El Palau de la Música Catalana és una de les fites arquitectòniques més reeixides de Domènech i Montaner, un humanista amb una vocació similar a la dels grans artistes renaixentistes, arrelat a les fonts originals però amb vocació innovadora. Aquest 2023 commemorem el centenari de la seva mort.

Lluís Domènech i Montaner

Els mons de Lluís Domènech i Montaner

11.11.23 – Petit Palau

Concerts Familiars al Palau: Colors i més colors. Els mons de Lluís Domènech i Montaner

05.11.23 i 27.04.24 – Petit Palau

Entangled Others

Exposició de la imatge gràfica de la temporada inspirada en el Palau

Data per determinar – Palau de la Música Catalana

Si bé la temporada passada vam recordar el Lluís Domènech i Montaner més musical, a través de les seves fílies musicals (Bach, Beethoven i Wagner), enguany cloem el centenari fent un homenatge al vessant més modern i intrèpid de l’arquitecte modernista, el de la innovació formal i visual a través de noves tècniques artístiques i arquitectòniques. Ho fem dedicant-li la imatge gràfica de la temporada, concretament gràcies a la tècnica artística més innovadora existent avui per avui, que és la producció de noves formes i creacions artístiques digitals mitjançant l’ús de la intel·ligència artificial. L’estudi Entangled Others (format per Sofia Crespo i Feileacan McCormick), artistes convidats de la temporada, s’han inspirat en els dissenys decoratius del Palau de la Música Catalana per elaborar una sèrie d’imatges que il·lustren i omplen de vida “artificial” aquesta temporada musical.

33

Artistes convidats

Elisenda Fàbregas Compositora convidada

Somnis radiants

Jaeden Izik-Dzurko, piano

30.08.23 – Sala de Concerts

Obra d’encàrrec del Palau de la Música

Catalana (estrena absoluta)

Concert de Sant Esteve

26.12.23 – Sala de Concerts

Accents catalans

Orquestra Simfònica del Vallès

Anna Sułkowska-Migon´, directora

Elisenda Fàbregas (Terrassa, 1955) ha desenvolupat una intensa trajectòria professional com a compositora, pianista i professora. Formada al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, és màster en interpretació pianística per la Juilliard School, doctora en educació per la Universitat de Columbia i doctora en composició musical per la Universitat John Hopkins. Té un catàleg que inclou composicions per a orquestra simfònica, concerts, formacions de cambra, cicles de cançons amb piano, obres corals i obra per a piano solista. Després d’anys als Estats Units, va viure a Seül una dècada, on va escriure diverses obres orquestrals, entre les quals Accents catalans, que escoltarem al Palau interpretada per l’OSV, formació amb la qual també descobrirem la seva personal Oda a la joia, encàrrec del Palau, en un programa amb la Novena de Beethoven.

El seu retorn recent a la terra nadiua ens permet descobrir el perfil d’una compositora versàtil, amb una visió àmplia del món, un bagatge humanístic molt ric gràcies a la seva experiència vital i amb un llarg currículum com a professora universitària de les cultures musicals occidental i oriental. Tanmateix, la seva música s’endinsa també en la tradició cultural i musical mediterrània i en el més profund de l’ànima catalana, com es podrà comprovar amb Bonna Domna, escrita sobre un original text trobadoresc. Al Palau escoltarem una tria selecta del seu extens catàleg per a formacions diverses que ens permetrà conèixer més de prop una catalana molt polifacètica i internacional.

03.02.24 – Sala de Concerts

Wandering spirit

Portraits

Ancient walls

Ona Cardona, clarinet

Trio Pedrell

29.02.24 – Petit Palau

Obra d’encàrrec del Palau de la Música

Catalana (estrena absoluta)

Coral Càrmina

Orquestra Simfònica del Vallès

Andrés Salado, director

06.04.24 – Sala de Concerts

Quintet per a piano (obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana. Estrena absoluta)

Jaeden Izik-Dzurko, piano

Quartet Atenea

08.04.24 – Petit Palau

Bonna Domna

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana

Júlia Sesé, directora

28.04.24 – Petit Palau

Conferència sobre “Música, so i natura”

L’Hivernacle

Data per determinar

36

Ola Gjeilo Compositor convidat

Improvisacions al piano

Ola Gjeilo, piano

05.07.24 – Petit Palau

Al voltant d’Ola Gjeilo

Ola Gjeilo, piano

Orfeó Català

Cors de l’Escola Coral de l’Orfeó Català

Directors i directores dels cors

07.07.24 – Sala de Concerts

Nascut a Skui (Noruega, 1978), Ola Gjeilo és un dels compositors més interpretats del món coral. Tot i que és noruec de naixement, són els Estats Units, país d’adopció del compositor, els que han influït més en el món del so característic de Gjeilo, que ha desenvolupat un estil que sovint es descriu com a cinematogràfic i evocador, amb un so exuberant i harmoniós.

Gjeilo va créixer en una casa eclèctica musicalment, on s’escoltava des d’Abba fins al Requiem de Brahms. Els seus referents clàssics comprenen Händel, Beethoven, Mozart, Brahms i, especialment, Rakhmàninov. Però alhora s’inspira també en l’art de la improvisació del compositor de cinema Thomas Newman i en les llegendes del jazz Keith Jarrett i Pat Metheny. Per al compositor convidat del Palau, Keith Jarrett és el millor pianista de jazz de tots els temps.

Alhora, també l’inspiren l’art de Dale Chihuly, escultor conegut per les seves obres de vidre bufat, i l’arquitecte Frank Gehry.

Ola Gjeilo es va iniciar en la formació musical a Noruega i gràcies a un sintetitzador Yamaha

SY77 va començar a investigar i jugar amb la música, tot descobrint harmonies i sonoritats que després ha desenvolupat en la seva obra

musical. Una música que conserva part del gust escandinau deutor de l’espectralisme, però passat pel sedàs de l’imaginari sonor nord-americà fortament influït per la música de cinema. Va aterrar per primer cop als Estats Units per estudiar a la Juilliard School de Nova York. Més endavant es traslladà a Los Angeles per estudiar música de cinema i actualment resideix novament a Nova York. Gjeilo no recorda haver desitjat esdevenir res més que no fos compositor. Explica que, des que era un nen, sentia que aquella era la seva fita, i no va ser una tria; simplement, ell era compositor.

Gaudeix moltíssim del procés d’enregistrar àlbums discogràfics i és artista exclusiu de Decca Classics, segell per al qual ha enregistrat nombrosos volums, tant de música coral com de piano. Acostuma a oferir concerts per a piano com a improvisador i a acompanyar concerts de música coral amb la seva música, sobre la qual ell, des del piano, improvisa en directe en el concert. Amb aquesta doble faceta el descobrirem al Palau de la Música Catalana.

37

Artistes digitals d’IA convidats

Entangled Others

L’argentina Sofia Crespo i el noruec Feileacan McCormick formen Entangled Others Studio, amb seu a Lisboa. El concepte entangled –que es pot traduir com “garbuix” o “enrenou”, però també (en sentit figurat) com “implicació”–, els artistes digitals d’Entangled Others el defineixen com un estat complex en què no es pot dir que cap entitat estigui separada, o no estigui afectada d’alguna manera per cap altra, al seu torn també connectada. És a dir, no podem considerar-nos sense els altres, actuar sense interactuar, parlar sense ser escoltats. Vivim una multitud de l’individu i d’altres individus, igualment presents i vius, junts: en relació. Mitjançant la intel·ligència artificial (IA), Entangled Others crea noves realitats visuals no existents prèviament que es nodreixen dels paràmetres d’una realitat que sí que existeix al món. És una forma de connectar els individus

Exposició de la imatge gràfica de la temporada inspirada en l’arquitectura del Palau de la Música Catalana, amb motiu del centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner. Data per determinar – Palau de la Música Catalana

i eliminar la distància entre els uns i els altres. Més enllà d’una voluntat purament estètica i de crear realitats virtuals o irreals, l’obra sorgida en aquest estudi pioner en l’art creat amb intel·ligència artificial consisteix a endinsar-se encara més al món més que humà de la individualitat i dels altres. Un món on la diversitat i la interconnexió es nodreixen i es comprometen. Un món on la realitat pren noves dimensions. En el context de la temàtica de la temporada, en què la natura i la humanitat són els protagonistes, l’obra artística proposada per Entangled Others per il·lustrar la temporada del Palau de la Música Catalana ens convida a descobrir la natura il·lusòria que inspirà a Lluís Domènech i Montaner el disseny de l’art decoratiu que omple el Palau de la Música Catalana, tot sumant-se a aquesta commemoració del centenari de la seva mort.

38

Artista visual i cineasta convidada

Eugènia Balcells

Eugènia Balcells (Barcelona, 1943) es va diplomar en arquitectura tècnica a Barcelona. Filla i neta d’arquitectes i inventors, la fricció diària amb tot tipus d’instal·lacions enginyoses relacionades amb la visió i les matemàtiques la inicià en un aprenentatge fràgil de l’equilibri entre l’intangible i el material, entre l’il·lusori i el concret. El 1968 es va traslladar a Nova York i continuà la seva formació artística a la Universitat d’Iowa, on va obtenir el Màster en Art el 1971. Fins al 1979 va viure entre Barcelona i Nova York, any en què establí residència als Estats Units. Des del 1988 resideix alternativament a les dues ciutats. Començà l’activitat artística a mitjan dels anys setanta en el context de l’art conceptual i esdevingué una de les pioneres del cinema experimental i l’art audiovisual al país. Va participar a l’exposició “Primera generación. Arte e imagen en movimiento”, al Museo Nacional de Arte Reina Sofía. Aquesta exposició es va estructurar al voltant de diferents idees i obres dels primers artistes que van treballar amb el vídeo a tot el món.

A la seva trajectòria artística, l’ésser humà ha tingut un paper protagonista, ja sigui des de l’expressió de la seva quotidianitat com també des de la transcendència del seu lloc al món i el sentit de la seva existència. Els darrers temps,

Exposició: “La llum dels elements”

De l’11.01.24 al 31.03.24 – Sala Lluís Millet

Concert d’improvisació a l’orgue de Juan de la Rubia sobre videoart d’Eugènia Balcells

18.01.24 – Sala de Concerts

l’interès per l’univers i la matèria i l’energia que conforma el món i tot el que hi habita, la va portar a descobrir en la taula periòdica dels elements de Dmitri Mendeleev una via d’expressió de l’ADN visual de l’univers. Eugènia Balcells va traduir l’expressió lumínica de cada element, que sorgeix d’una sèrie de freqüències de llum que es tradueix en sèries de colors diferents per cada element, tot unint així en una única icona la física i la química. D’aquí neixen Homenatge als elements i Freqüències, les dues obres que s’exposaran al Palau de la Música Catalana. L’any 2010, amb motiu de l’exposició “Freqüències”, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts li va atorgar el Premi Nacional d’Arts Visuals de la Generalitat de Catalunya. El mateix any li va ser concedida pel rei d’Espanya la Medalla al Mèrit en les Belles Arts, categoria d’or.

En una conversa amb Roald Hoffmann, Premi Nobel de Química del 1981 i també escriptor i poeta, Eugènia Balcells va sentir la intuïció que la llum és la veu de la matèria. Una idea que esdevé expressió poètica d’una enorme transcendència i que ens acosta al misteri d’allò que som. Perquè tant la humanitat com l’univers, tot està conformat per matèria i per energia, en combinacions i variacions infinites. I alhora, finalment, tots som polsim d’estrelles.

40

Poeta convidada

Laia Llobera

Emili Brugalla & Laia Llobera

Música callada de Mompou i lectura de poemes al voltant de l’exposició de Jaume

Plensa “Poesia del silenci”

04.07.23 – Petit Palau

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Lluis Vilamajó i Buia Reixach i Feixes, directors

Obra de Mariona Vila sobre poemes de Laia

Llobera

27.04.24 – Petit Palau

A Laia Llobera (Barcelona, 1983) li han dedicat paraules com ara “el diamant rar de la poesia catalana”, “una rara avis de la poesia actual”, “una mística natural”, “transgressora cenobítica” o “alta poeta que davalla la gràcia”.

La seva poesia traspua una profunda espiritualitat que gira al voltant de les preguntes bàsiques de l’ésser humà, aquelles que tot sovint només en l’univers imaginari de la poesia o mitjançant la transcendència poden tenir resposta. Els seus poemes copsen el misteri de l’instant, la màgia del quotidià, la immanència del cicle de la natura (com a proveïdora de símbols, de recerca de la veritat) i l’intangible sentit fonamental de l’existència. Aquesta singularitat l’ha convertida en una de les veus més originals i potents de la nostra poesia. De la seva producció literària, en destaca la trilogia formada per Certesa de la llum (LaBreu, 2014), Boscana (Lleonard Muntaner Editor, 2018, Premi Pare Colom de Poesia) i Llibre de revelacions (LaBreu, 2020): un recorregut de tall místic en què afloren “des de l’infinit de les deus del coneixement humà fins a la visió interior de la llum i del saber”. Amb Cassandra (Pagès, 2022, en col·laboració amb Kima Guitart), la poeta s’endinsa en l’univers de la màntica i les visions; i amb Paradísia (Edicions 3i4, 2023, Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia), referma el seu espai poètic de comunió terrena i alè còsmic.

Laia Llobera participarà a la temporada del Palau de la Música Catalana en activitats de l’Hivernacle com a recitadora dels seus propis poemes i també reivindicant la poesia catalana del Modernisme, contemporània de la construcció del Palau. A més, també inspirarà noves creacions, com és el cas d’una nova obra de la compositora Mariona Vila que estrenarà el Cor de Noies de l’Orfeó Català i escriurà noves obres a proposta del Palau.

“Qui empeny el cos de pluja cap aquest paratge fèrtil? Qui encén anells de vida cap aquest esquinçament en la memòria del verd?”

Paradísia (2023)

41

Propers concerts Maig-agost 2023

Berliner Philharmoniker & Petrenko

02.05.23 – 20 h. Palau 100

Obres de Mozart i Schumann

Cor Mitjans de l’Orfeó Català & Cor Infantil i Juvenil Palau Vincles

06.05.23 – 19 h. La Casa dels Cants Obres de Lehmann i Chilcott, entre d’altres

James Newby, baríton

07.05.23 – 12 h. Petit Palau Cambra-ECHO

Rising Stars

Obres de Mahler, Chausson, Ireland, Brahms, Fauré, Quilter, Mozart, Rakhmàninov, Flanders & Swann, Schubert, Clarke, Porter i J. Bingham (estrena, obra d’encàrrec d’ECHO Rising Stars)

Veus-Cor Infantil Amics de la Unió & Escolania de Montserrat

07.05.23 – 18 h. La Casa dels Cants

B. Vivancos: Missa per la pau (obra d’encàrrec per a doble cor de veus blanques, soprano solista, tenor solista, orgue i percussió)

Cappella Mediterranea

08.05.23 – 20 h. Palau Fronteres

Cançons de Joan Manuel Serrat

Duo Shalamov

10.05.23 – 20 h. Palau Fronteres

Obres de Cruixent, Mozart, Borodín, Debussy i Guastavino

Cor Bruckner Barcelona & Sesé

11.05.23 – 20 h. La Casa dels Cants

Obres de Martin, Whitacre, Lauridsen, Boulanger, Diport, Oltra i Bruckner

Rachlin & Orquestra Simfònica del Vallès

13.05.23 – 18.30 h. Simfònics al Palau

Obres de Mozart i Von Martines

musicAeterna & Currentzis

14.05.23 – 20 h. Palau 100-Any Domènech i Montaner

Obres de Strauss i Txaikovski

Les Arts Florissants & Agnew

17.05.23 – 20 h. Palau Bach

Cantates de Bach

Ema Nikolovska & Daniel Gerzenberg

18.05.23 – 20 h. Petit Palau CambraSchubertíada Barcelona

Obres de Schubert, Brahms, Schumann i Nikolovska-Gerzenberg

De la Rubia & Cor de Cambra del Palau

21.05.23 – 12 h. La Casa dels Cants

Obres de J. Vila i Casañas (estrena absoluta, obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana), Brahms, Casals, Granados, Mendelssohn, Rheinberger, Prat, Ollé, Requesens i Vivancos

Masramon, Höbarth, Schlichtig & Richter

22.05.23 – 20 h. Palau Cambra

Obres de Mozart, Turina i Brahms

Juan Diego Flórez, tenor

24.05.23 – 20 h. Palau Grans Veus

Cançons i àries d’òpera

Orfeó Català & Orquestra Simfònica del Vallès

27.05.23 – 18.30 h. Simfònics al Palau

Obres de Shaw i Beethoven

Accademia Bizantina & Dantone

30.05.23 – 19 h. Palau Òpera

Il Tamerlano o Bajazet de Vivaldi (versió de concert)

Jess Gillam, saxòfon

31.05.23 – 20 h. Petit Palau Cambra-ECHO

Rising Stars

Obres de Monk, E. Finnis (estrena, obra d’encàrrec d’ECHO Rising Stars), Howard, Thompson, Telemann, Harle, Dowland, Weill i Piazzolla

Seong-Jin Cho, piano

01.06.23 – 20 h. Palau Piano

Obres de Brahms, Ravel i Schumann

44

Chiaroscuro. Cors de l’Escola Coral de l’Orfeó

Català & Astúlez

04.06.23 – 17 h. La Casa dels Cants

Concert d’Estiu

Patricia Kopatchinskaja & Fazil Say

05.06.23 – 20 h. Palau Cambra

Obres de Janácˇek, Brahms i Bartók

DiDonato & Il Pomo d’Oro

06.06.23 – 20 h. Palau Grans Veus

Presentació de l’àlbum Eden

Cor de Cambra del Palau & Guinand

10.06.23 – 20 h. La Casa dels Cants Obres de Piazzolla i Grau, entre d’altres

Palau Vincles Fest

11.06.23 – 12.30 h. La Casa dels Cants Estrena de les obres premiades al Concurs de Composició Cançó de l’Estiu de Palau Vincles

Tubular bells de Mike Oldfield amb Maggie Reilly

13.06.23 – 20 h. Palau Fronteres

Tubular bells d’Oldfield (cinquantenari de la publicació de Tubular bells)

Ferrández & Del Valle

15.06.23 – 20 h. Palau Cambra

Obres de Bruch, Xostakóvitx, Beethoven i Franck

Concert participatiu

18.06.23 – 17 h. La Casa dels Cants Obres de Fauré

Dúo Cassadó

20.06.23 – 20 h. Petit Palau Cambra

Obres de Bach, Kodály, Bloch, Pärt i M. Ortega (estrena absoluta, obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana en el marc del programa Barcelona Creació Sonora)

Cor Infantil de l’Orfeó Català & Cor Virelai de Quart de Poblet

25.06.23 – 12 h. La Casa dels Cants

Concert d’Estiu

Banda Municipal de Barcelona

29.06.23 – 19 h. Tardes al Palau

Obres de Txaikovski, Liadov i De Meij

Emili Brugalla & Laia Llobera

04.07.23 – 20 h. Estiu al Palau

Música callada de Mompou i lectura de poemes al voltant de l’exposició de Jaume

Plensa “Poesia del silenci” a La Pedrera

Cosmos Quartet

05.07.23 – 20 h. Concerts Extraordinaris

Obres de B. Vivancos (estrena absoluta, obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana) i Debussy

Instal·lació escultòrica de Naxo Farreras

JONC & Pons

11.07.23 – 20 h

Simfonia núm. 9 de Mahler

Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu & Pons

13.07.23 – 20 h. Concerts ExtraordinarisAny Domènech i Montaner - Grec Festival de Barcelona

Fragments simfònics d’òperes de Richard Wagner

Josep-Ramon Olivé & Victoria Guerrero

16.07.23 - 20 h. Petit Palau CambraSchubertíada Barcelona

Lieder de Clara i Robert Schumann

Yukiko Agagi, piano

02.08.23 – 20 h. Estiu al Palau

Obres de Chopin i Rakhmàninov

Marc Serra, piano

09.08.23 – 20 h. Estiu al Palau

Obres de Chopin, Skriabin i Liszt

Bernat Català, piano

23.08.23 – 20 h. Estiu al Palau

Obres d’Albéniz, Debussy i Liszt

45

Programació

Jaeden Izik-Dzurko

Montsalvatge, Ravel, Fàbregas, Skriabin, Schumann

i Fernández-Barrero

Dimecres, 30.08.23 – 20 h

Sala de Concerts

Estiu al Palau

Preu: 25 €

Jaeden Izik-Dzurko, piano (guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona 2022 i guanyador del Concurs Internacional de Piano de Santander Paloma O’Shea 2022)

X. Montsalvatge: “Ritmes”, de Quatre diàlegs

M. Fernández-Barrero: Fuga City (obra d’encàrrec del Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona)

M. Ravel: Alborada del gracioso

E. Fàbregas: Somnis radiants

A. Skriabin: Sonata núm. 4, en Fa sostingut major, op. 30

R. Schumann: Sonata núm. 1, en Fa sostingut menor, op. 11

#piano #patrimonicatalà #jovestalents #contemporània

Mariona Camats & Eudald Buch

Bach, Brahms i Garreta

Dimarts, 19.09.23 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Mariona Camats, violoncel

Eudald Buch, piano

J. S. Bach: Nunkomm, der Heiden Heiland, BWV 659

J. S. Bach: Sonata per a viola de gamba núm. 3, en Sol menor, BWV 1029

J. Brahms: Sonata per a violoncel i piano núm.2, en Fa major, op. 99

J. Garreta: Sonata per a violoncel i piano

#cambra #jovestalents #patrimonicatalà

#gradajove

Cor de Cambra del Palau & Whitacre

—The sacred veil de Whitacre

Dissabte, 23.09.23 – 12 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 20 €

Laia Puig, violoncel

Jordi Armengol, piano

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

Eric Whitacre, director

E. Whitacre: The sacred veil

#coral #contemporània

La Setena de Beethoven

Orquestra Simfònica del Vallès & Salado

Dissabte, 23.09.23 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Anastasia Kobekina, violoncel

Assumpta Mateu, soprano

Orquestra Simfònica del Vallès

Andrés Salado, director

S. Prokófiev: Simfonia núm. 1, en Re major, op. 25, “Simfonia Clàssica”

P. I. Txaikovski: Variacions rococó, op. 33

L. van Beethoven: Simfonia núm. 7, en La major, op. 92

#simfònica #músicauniversal

El cicle Simfònics al Palau rep el suport de:

48

Homenatge a Alicia de Larrocha

—Centenari del naixement

Dilluns, 25.09.23 – 20 h

Sala de Concerts

Concerts Extraordinaris

Preus: de 25 a 60 €

Alba Ventura, Marta Zabaleta, Joaquín

Achúcarro i Maria João Pires, piano

Obres de Granados, Albéniz i Scarlatti, entre d’altres.

#piano #patrimonicatalà #gransfigures

En col·laboració amb els organitzadors del Centenari d’Alicia de Larrocha

Dmytro Choni

—Beethoven, Liszt, Prokófiev, Silvestrov i Liebermann

Dijous, 28.09.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 18 a 25 €

Dmytro Choni, piano

L. van Beethoven: Sonata per a piano núm. 12, en La bemoll major, op.26

F. Liszt: “Après une lecture du Dante”: Fantasia quasi sonata núm. 7, S. 161, dels Années de Pèlerinage. Deuxième Année: Italie

S. Prokófiev: Sarcasmes, op. 17

V. Silvestrov: Tres Bagatel·les, op. 4

L. Liebermann: Gargoyles, op. 29

#piano #contemporània #jovestalents

Marató El Primer Palau

Descobrint joves talents

Dissabte, 30.09.23 – d’11 a 18 h

Sala de Concerts

El Primer Palau

Preu: 20 €

Pablo Alcántara Martínez, flauta

Claudia Aliaj Oliver, clarinet

Mercè Bruguera Abelló, mezzosoprano

Carla Conangla Oliveras, violoncel

Marina Consonni, piano

Luis González Garrido, saxòfon

Jakob Peäske, fagot

Rafael Quirant Porcar, sopranista

#jovestalents

El cicle El Primer Palau rep el suport de:

El Concierto de Aranjuez i la Simfonia del Nou Món

Franz Schubert Filharmonia

Diumenge, 01.10.23 – 17.30 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 68 €

Miloš Karadaglic´, guitarra

Franz Schubert Filharmonia

Tomàs Grau, director

P. Casals: Sant Martí del Canigó

J. Rodrigo: Concierto de Aranjuez

A. Dvorˇák: Simfonia núm. 9, op. 95, “del Nou Món”

#simfònica #patrimonicatalà

#músicauniversal #enfamília

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

49

Alexandra Nowakowski & Michał Biel

Àries d’òpera i cançó catalana i espanyola

Dilluns, 02.10.23 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Alexandra Nowakowski, soprano

Michał Biel, piano

Àries de Gounod, Massenet, Thomas i

Szymanowski, i cançons de Toldrà, Montsalvatge, Falla, Obradors, Dvorˇák i Rodrigo

#lied #patrimonicatalà #jovestalents

Concert per a violí de Mendelssohn

Orfeó Català, Orquestra Simfònica

del Vallès & Puig

Dissabte, 07.10.23 – 18.30 h

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Dimarts, 10.10.23 – 20 h

Vibe 35

Sala de Concerts

Preu: 20 €

Maria Florea, violí

Marta Mathéu, soprano

Elena Copons, soprano

David Alegret, tenor

Orfeó Català (Pablo Larraz, director; Montserrat Meneses, sotsdirectora)

Orquestra Simfònica del Vallès

Xavier Puig, director

F. Hensel: Hero und Leander

F. Mendelssohn: Concert per a violí en Mi menor, op. 64

F. Mendelssohn: Simfonia núm. 2, en Si bemoll major, op. 52,“Lobgesang” (coral)

#simfònica #músicauniversal #jovestalents

#gradajove

GIOrquestra & Prat

—Ticket to ride: Bach, Beatles, Bowie i Glass

Dilluns, 09.10.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Fronteres

Preus: de 25 a 35 €

Elena Tarrats, veu GIOrquestra

Francesc Prat, director

J. S. Bach: Concert de Brandenburg núm. 5, BWV 1050

L. Berio: Beatles songs

L. Peire: Bowie songs (estrena)

P. Glass: Music in fifths

#músicauniversal #contemporània

#nousformats

Beatrice Rana

—Skriabin, Castelnuovo

-

Tedesco, Debussy i Liszt

Dilluns, 16.10.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 25 a 35 €

Beatrice Rana, piano

A. Skriabin: Fantasia en Si menor, op. 28

M. Castelnuovo-Tedesco: Cipressi, op. 17

C. Debussy: “La terrasse des audiences au clair de lune”, núm. 7, del llibre II de Preludis, L. 123

C. Debussy: “Ce qu’a vu le vent d’ouest”, núm. 7, del llibre I de Preludis, L. 117

C. Debussy: L’isle joyeuse

F. Liszt: Sonata per a piano, en Si menor, S.178

#piano #gransfigures #gradajove

Amb el suport de:

50

Maxim Vengerov Schumann, Brahms i Prokófiev

Dimarts, 17.10.23 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 22 a 70 €

Maxim Vengerov, violí

Roustem Saitkoulov, piano

C. Schumann: Tres romances per a violí i piano, op. 22

J. Brahms: “Scherzo” de la Sonata F-A-E, per a violí i piano,Wo0 2

R. Schumann: Sonata núm. 3 per a violí i piano, en La menor

A. Shor: Sonata per a violí núm. 2, en Re menor

S. Prokófiev: Sonata per a violí i piano núm. 2, op. 94 bis

#cambra

Organitza: BCN Clàssics

Duo Picotti-Puig

—Recordant Picasso

Dimecres, 18.10.23 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Duo Picotti-Puig:

Federico Picotti, violí

Marta Puig, piano

E. Satie: 3 Gymnopédies

M. de Falla: Suite núm. 2 d’El sombrero de tres picos

C. Debussy: Prélude à l’après midi d’un faune

I. Stravinsky: Suite italiana de ‘Pulcinella’

#cambra #músicauniversal #jovestalents

Aquest concert forma part dels actes de celebració de l’Any Picasso, organitzats pel Museu Picasso

51

Ensemble Pygmalion & Pichon —Concert inaugural de la temporada

Dijous, 19.10.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 28 a 125 €

Ying Fang, soprano

Beth Taylor, mezzosoprano

Laurence Kilsby, tenor

Nahuel di Pierro, baix

Ensemble Pygmalion

Raphaël Pichon, director

W. A. Mozart: Requiem, KV 626 i, intercalades entre els moviments, obres del seu catàleg

#coral #músicauniversal #gransfigures

Amb el suport de:

52

Miguel Ortega

Concert amb motiu del 60è aniversari del director

Divendres, 20.10.23 – 20 h

Petit Palau

BCN Clàssics Km 0

Preu: 25 € (gratuït per als abonats al cicle BCN Clàssics)

Marisa Martins, mezzosoprano

Àngel Òdena, baríton

Albert Guinovart, piano

Miquel Ortega, piano

Obres de Mompou, Ortega, Albéniz i Guinovart

#piano #lied #contemporània

Organitza: BCN Clàssics

Franz Schubert

Filharmonia & Ros Marbà

—El pessebre de Pau Casals

Diumenge, 22.10.23 – 17.30 h

Sala de Concerts

Concerts Extraordinaris

Preus: de 20 a 56 €

Mireia Tarragó, soprano

Gemma Coma-Alabert, mezzosoprano

Roger Padullés, tenor

Joan Martín-Royo, baríton

Pau Armengol, baix

Coral Càrmina

(Daniel Mestre i Dalmau, director)

Franz Schubert Filharmonia

Antoni Ros Marbà, director

P. Casals: El pessebre

#coral #patrimonicatalà #jovestalents

Organitza: Fundació Pau Casals amb la col·laboració de la Fundació Orfeó

Català-Palau de la Música Catalana

Quartet Mèlt

—Deu anys als escenaris

Dilluns, 23.10.23 – 19 h

Sala de Concerts

Tardes al Palau

Preu: 20 €

Quartet Mèlt:

Carolina Alabau, soprano

Ariadna Olivé, contralt

Eloi Fort, tenor

Oriol Quintana, baríton

Obres de Britten, Whitacre, Piazzolla, Peret i Sisa, entre d’altres

#coral #jovestalents #enfamília #moderna #gradajove

Quartet Diotima

Casablancas i Ravel

Dimarts, 24.10.23 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Quartet Diotima:

Yun-Peng Zhao, violí

Léo Marillier, violí Franck Chevalier, viola Pierre Morlet, violoncel

B. Casablancas: Quartet per a cordes núm.6, “Pluie Oblique” (coencàrrec de l’Auditori de Girona i el Palau de la Música Catalana)

B. Casablancas: Quartet per a cordes núm. 3, “Raging in the Dark”

M. Ravel: Quartet per a cordes, en Fa major #cambra #contemporània #estrenes

53

Alice Sara Ott, London Symphony Orchestra & Pappano —Així parlà Zaratustra de Strauss

Dijous, 26.10.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 35 a 175 €

Alice Sara Ott, piano

London Symphony Orchestra

Antonio Pappano, director

H. Kendall: obra d’encàrrec de l’LSO

F. Liszt: Totentanz, S. 126

R. Strauss: Així parlà Zaratustra, op. 30

#simfònica #músicauniversal #contemporània #gransfigures

54

Óscar Candendo 150è aniversari del naixement de Max Reger

Diumenge, 29.10.23 – 18 h

Sala de Concerts

Orgue al Palau

Preu: 20 €

Óscar Candendo, orgue

Obres de Reger i Bach

#orgue #músicauniversal Concert de Halloween

—Sweeney Todd de Stephen Sondheim

Dimarts, 31.10.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Fronteres

Preus: de 25 a 45 €

Miquel Fernández, Sweeney

Anna Moliner, Mrs. Lovett

Cor Jove de l’Orfeó Català (Pablo Larraz i Oriol Castanyer, directors)

Camerata Penedès

Andreu Gallén, director

S. Sondheim: Sweeney Todd. The demon barber of Fleet street (traducció de Roser Batalla i Roger Peña)

#músicauniversal #nousformats #gradajove

Amb el suport de:

Joshua Redman Group & Gabrielle

Cavassa

Dijous, 02.11.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Preus: de 24 a 58 €

Joshua Redman, saxos tenor i soprano

Gabrielle Cavassa, veu

Paul Cornish, piano

Philip Norris, contrabaix

Nazir Ebo, bateria

#jazz Organitza: TheProject

Tomatito Sexteto

Divendres, 03.11.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. De Cajón!

Preus: de 26 a 56 €

Tomatito Sexteto

Convidat sorpresa, cante

#flamenc

Organitza: TheProject

55

Pop-rock simfònic Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno

Dissabte, 04.11.23 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau – Concert fora d’abonament

Preus: de 20 a 65 €

Cor de Teatre (David Costa, director)

Orquestra Simfònica del Vallès

Rubén Gimeno, director

Deep Purple, Elvis Presley, The Beatles, Pink Floyd, Gloria Gaynor, Donna Summer, Queen, Abba, U2, Grease i altres grans èxits.

#simfònica #moderna #enfamília

Concert de guanyadors del Premi

La Flama

Dissabte, 04.11.23 – 19.30 h

Petit Palau

Concerts Extraordinaris

Preu: 15 €

Concert dels guanyadors del primer Premi

La Flama, organitzat per Joventuts Musicals de Catalunya en col·laboració amb l’Acadèmia de Quartets de Vic

Programa per determinar

#cambra #jovestalents

Organitza: Joventuts Musicals de Catalunya

Orfeó Català, Cor de Noies & Cor de Cambra del Palau —Els nostres cors amb John Adams

Diumenge, 05.11.23 – 12 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Preus: de 25 a 35 €

Orfeó Català (Pablo Larraz, director; Montserrat Meneses, sotsdirectora)

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

Cor de Noies de l’Orfeó Català

(Buia Reixach i Feixes, directora)

John Adams i Simon Halsey, directors

Obres de John Adams, entre d’altres

#coral #contemporània #gransfigures

Víkingur Ólafsson —Variacions Goldberg

Dilluns, 06.11.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Bach

Preus: de 22 a 35 €

Víkingur Ólafsson, piano

J. S. Bach: Variacions Goldberg, BWV 988

#piano #músicauniversal #gransfigures

#gradajove

56

Michel Camilo convida Marco Mezquida

Dimarts, 07.11.23 - 20.30h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Preus: de 26 a 56 €

Michel Camilo, piano

Marco Mezquida, piano

#jazz Organitza: TheProject

Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona & Sabaté

—Concert del 40è aniversari de la formació

Dimecres, 08.11.23 – 19 h

Sala de Concerts

Tardes al Palau

Preu: 20 €

Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

Marcel Sabaté, director

Obres de Serra, Garreta, Toldrà, Lamote de Grignon, Pagès-Corella i Oltra

A. Ros Marbà: Petita suite lúdica (obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana en el marc del programa Barcelona Creació Sonora, estrena absoluta)

#patrimonicatalà #estrenes

José Mercé

Divendres, 10.11.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. De Cajón!

Preus per determinar

José Mercé

#flamenc Organitza: TheProject

Sant Andreu Jazz Band

—Abraça Brasil

Dissabte, 11.11.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Preus: de 18 a 46 €

Convidades especials:

Carme Canela, veu

Andrea Motis, veu i trompeta

Rita Payés, veu i trombó

Sant Andreu Jazz Band

Joan Chamorro, director

#jazz Organitza: TheProject

Els mons de Lluís Domènech i Montaner Centenari de la mort de Lluís

Domènech i Montaner

Dissabte, 11.11.23 – 21 h

Petit Palau

Palau Fronteres

Preu: 15 €

Carles Vallès, flauta de bec, fagot, oboè, percussions i veu

Nerea de Miguel, violoncel, percussions i veu Maria Roca, violí, percussions i veu

Edwin García, tiorba, guitarres, caixó i veu Dani Espasa, arranjaments i direcció musical Francesc Abós, direcció coreogràfica

Aleix Viadé, projeccions de mapping

Obres de Berg, Toldrà, Bach, Beethoven, Mozart, Wagner, Mompou, Rodrigo, Soler, Montsalvatge, Tomás Luis de Victoria, Fitzgerald i Raimon, entre d’altres, arranjades per Dani Espasa

#patrimonicatalà #músicauniversal #enfamília

57

Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra & Claret

–30è aniversari de l’ONCA

Dilluns, 13.11.23 – 19 h

Sala de Concerts

Tardes al Palau

Preu: 20 €

Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra

Gerard Claret, violí i director

J. S. Bach: Concert per a violí i orquestra núm. 2, en Mi major, BWV 1042

P. I. Txaikovski: Serenata per a cordes, en Do major, op. 48

#simfònica #músicauniversal

Cosmos Quartet

Webern, Schumann i Britten

Dimarts, 14.11.23 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Cosmos Quartet:

Helena Satué, violí

Bernat Prat, violí

Lara Fernández, viola

Oriol Prat, violoncel

A. Webern: Rondó per a quartet de corda

R. Schumann: Quartet de corda núm.2, en Fa major, op. 41

B. Britten: Quartet de corda núm. 2, en Do major, op. 36

#cambra #jovestalents

Orquestra de Cambra de Lausana & Capuçon

—Mozart, Strauss i Beethoven

Dijous, 16.11.23 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 22 a 70 €

Orquestra de Cambra de Lausana

Renaud Capuçon, violí i director

W. A. Mozart: Concert per a violí núm. 3, en Sol major, KV 216

R. Strauss: Metamorfosis

L. van Beethoven: Simfonia núm. 1, en Do major, op. 21

#simfònica #gransfigures

Organitza: BCN Clàssics

Homenatge a John Williams

—Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno

Dissabte, 18.11.23 – 18.30 h

Simfònics al Palau

Dissabte, 02.12.23 – 18.30 h

Simfònics al Palau – Concert fora

d’abonament

Sala de Concerts

Preus: de 20 a 68 €

Salvador Vidal, narrador

Jordi Cos, guió i idea original

Orquestra Simfònica del Vallès

Rubén Gimeno, director

J. Williams: Fanfara olímpica i tema, Lincoln, Hook, Salvem el soldat Ryan, Tango, Superman, La llista de Schindler, The cowboys, E.T., Star Wars

Espectacle musical amb narracions en castellà

#cinema #enfamília #nousformats

58

Krzysztof Urban´ski & Franz Schubert Filharmonia

—La Quarta de Txaikovski

Diumenge, 19.11.23 – 17.30 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 68 €

Soyoung Yoon, violí

Franz Schubert Filharmonia

Krzysztof Urban´ski, director

J. Sibelius: Concert per a violí i orquestra, op. 47

P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 4, op. 36

#simfònica #músicauniversal

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

Zukerman, Orquestra Nacional de Lió & Znaider —

Simfonia núm. 1 de Brahms

Dimarts, 21.11.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 20 a 85 €

Pinchas Zukerman, violí Orquestra Nacional de Lió

Nikolaj Znaider, director

E. Elgar: Concert per a violí, en Si menor, op. 61

J. Brahms: Simfonia núm. 1, en Do menor, op. 68

#simfònica #músicauniversal #gransfigures

Amb el suport de:

59

Cloenda d’El Primer Palau 2023 Quartet Atenea

Dijous, 23.11.23 – 20 h

Sala de Concerts

El Primer Palau

Preu: 15 €

Quartet Atenea:

Gil Sisquella, violí

Jaume Angelès, violí

Bernat Santacana, viola

Iago Domínguez Eiras, violoncel

J. S. Bach: Aus meines Herzens Grunde, BWV

269 i Mitten wir im Leben sind, BWV 383

F. Coll: Cantos

F. Mendelssohn: Quartet de corda núm. 2, op. 13

#cambra #jovestalents #músicauniversal #contemporània

El cicle El Primer Palau rep el suport de:

Cor de Cambra del Palau

—Un cant a la natura. Un crit de la terra

Diumenge, 26.11.23 – 12 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 25 €

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana

Xavier Puig, director

Obres de Brahms, Mendelssohn, Lauridsen, Monteverdi, Dvorˇák, Grau i Serrat, entre d’altres. #coral #nousformats

Daniil Trifonov

—Rameau, Mozart, Mendelssohn i Beethoven

Dimecres, 29.11.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 30 a 60 €

Andrea Motis & Camerata Conservatori Liceu

—Febrero

Divendres, 24.11.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Preus: de 24 a 52 €

Andrea Motis

Camerata Conservatori Liceu

#jazz #jovestalents

Organitza: TheProject

Sofiane Pamart

Dissabte, 25.11.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Preus: de 22 a 52 €

Sofiane Pamart, piano

#piano #jazz

Organitza: TheProject

Daniil Trifonov, piano

J-Ph. Rameau: Suite en La menor, RCT 5

W. A. Mozart: Sonata per a piano núm. 12, en Fa major, KV 332

F. Mendelssohn: Variations sérieuses, op. 54

L. van Beethoven: Sonata per a piano núm. 29, en Si bemoll major, op. 106, “Hammerklavier”

#piano #músicauniversal #gransfigures

María José Llergo

Divendres, 01.12.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. De Cajón! Preus per determinar

María José Llergo

#flamenc Organitza: TheProject

60

Doña Francisquita de Vives Cor Amics de l’Òpera de Sabadell & Orquestra Simfònica del Vallès

Diumenge, 03.12.23 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Laura Vila, mezzosoprano

Josep Bros, tenor

Vicenç Esteve, tenor

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell

Orquestra Simfònica del Vallès

Miquel Ortega, director musical

Rita Cosentino, directora d’escena

A. Vives: Doña Francisquita

#enfamília

Una producció de la Fundació Òpera a Catalunya

Philippe Jaroussky & Le Concert de la Loge —Àries trobades del Barroc

Dilluns, 04.12.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Grans Veus

Preus: de 30 a 68 €

Philippe Jaroussky, contratenor

Le Concert de la Loge

Julien Chauvin, director

Obres de Hasse, Leo, Valentini, Traetta, Bernasconi, Ferrandini, Händel, Bach i Jommelli

#antiga #gransfigures

Amb el suport de:

Paul Lewis —Integral de Sonates per a Piano de Schubert (III)

Dilluns, 11.12.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 25 a 35 €

Paul Lewis, piano

F. Schubert: Sonata per a piano núm. 4, en La menor, D. 537

F. Schubert: Sonata per a piano núm. 9, en Si major, D. 575

F. Schubert: Sonata per a piano núm. 18, en Sol major, D. 894

#piano #gransfigures

Barcelona Ars Nova, Finnish Baroque Orchestra & Barrera

—El Messies de Händel

Dimarts, 12.12.23 – 20 h

Sala de Concerts

Ibercamera

Preus: de 31 a 88 €

Barcelona Ars Nova

Finnish Baroque Orchestra

Mireia Barrera, directora

F. Händel: El Messies, HWV 56

#coral #músicauniversal

Organitza: Ibercamera

61

Orfeón Donostiarra, Orquestra ADDA Simfònica & Vicent

—Novena de Beethoven

Dimecres, 13.12.23 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 22 a 81 €

Erika Grimaldi, soprano

Teresa Iervolino, mezzosoprano

Airam Hernández, tenor

José Antonio López, baríton

Orfeón Donostiarra

Orquestra ADDA Simfònica

Josep Vicent, director

X. Montsalvatge: Cant espiritual

L. van Beethoven: Simfonia núm. 9, en Re menor, op. 125

#coral #patrimonicatalà #músicauniversal

Concert d’homenatge a Victoria de los Ángeles amb motiu del centenari del seu naixement

Organitza: BCN Clàssics

Bach Collegium Barcelona Concert de Nadal de la Fundación

Salvat

Dijous, 14.12.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Bach – Concert fora d’abonament

Nadal al Palau

Preus: de 30 a 45 €

María Hinojosa, soprano

Solistes guanyadors Salvat Beca Bach

Cor Bruckner Barcelona

(Júlia Sesé, directora)

Bach Collegium Barcelona

Pau Jorquera, director

Obres de Bach, Vivaldi i Mozart

#coral #antiga #jovestalents

Organitza: Fundación Salvat

Amb el suport de:

Festival de valsos i danses

Orquestra Simfònica del Vallès & Puig

Dissabte, 16.12.23 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Montserrat Seró, soprano

Orquestra Simfònica del Vallès

Xavier Puig, director

Valsos i polques de la família Strauss

#simfònica #músicauniversal #enfamília

Homenatge a Morricone i Rota

Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno

Diumenge, 17.12.23 – 17.30 h

Dijous, 04.01.24 – 18 h

Diumenge, 07.01.24 – 18 h

Sala de Concerts

Nadal al Palau

Preus: de 28 a 48 €

Salvador Vidal, narrador

Andrea Martí, soprano

Marta Cordomí, mezzosoprano

Coral Cantiga (Montserrat Meneses, directora)

Coral Sinera (Isabel Mantecón, directora)

Jordi Cos, idea i guió original

Orquestra Simfònica del Vallès

Rubén Gimeno, director

E. Morricone: Cinema Paradiso; Hi havia una vegada a Amèrica; La missió; La mort tenia

un preu; El bo, el lleig i el dolent; Fins que li va arribar l’hora

N. Rota: La strada; Amarcord; El padrí; Fellini 8 ½

Espectacle musical amb narracions en castellà

#cinema #nousformats

El concert del 4 de gener rep el suport de:

62
Grup Farmacèutic

Núria Giménez-Comas

—Més enllà de la presència

Dilluns, 18.12.23 – 20 h

Petit Palau

BCN Clàssics Km 0

Preu: 25 €

(gratuït per als abonats al cicle BCN Clàssics)

Helena Ressurreiçao, mezzosoprano

Lluïsa Espigolé piano

N. Giménez-Comas: De profunditat; De profunditat II (interior); Petit solo de veu; “Escenes d’ombra”, de l’òpera Shadow; The second coming

F. Schubert: “Die Nebensonnen”, núm. 23 de Winterreise, D. 911; Die Stadt de Schwanengesang, D. 957; acords de Der Hirtauf dem Felsen, D. 965 (Petit moment improvisat)

#lied #contemporània #jovestalents

Organitza: BCN Clàssics

Miquel Villalba

Bach, Mozart, Debussy, Oliu i Brahms

Dimarts, 19.12.23 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Miquel Villalba, piano

J. S. Bach: Fantasia en Do menor, BWV 906

W. A. Mozart: Fantasia en Re menor, KV 397

C. Debussy: “Les sons et les parfums tournent dans l’air du soir”, de Preludis L. 117, i “Feuilles mortes”, de Preludis L. 123

M. Oliu: Preludis : “Misteri del temps” (V) i “Misteri del dolor” (VI) (obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana en el marc del programa Barcelona Creació Sonora, estrena absoluta)

J. Brahms: Set peces de fantasia, op. 116

#piano #músicauniversal #estrenes

Así canta Jerez

Dimarts, 19.12.23 – 20.30 h

Sala de Concerts

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. De Cajón!

Preus per determinar

Así canta Jerez

#flamenc

Organitza: TheProject Netherlands Bach Society & Potter

—Magnificat

Dimecres, 20.12.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Bach

Preus: de 35 a 55 €

Miriam Feuersinger, soprano

Kristen Wittmer, soprano

Alex Potter, contratenor

Thomas Hobbs, tenor

Stephan MacLeod, baix

Netherlands Bach Society

Alex Potter, director

J. S. Bach: Magnificat, BWV 243

Obres de Schein, Praetorius, Lassus, Kuhnau i Hammerschmidt

#coral #antiga

Amb el suport de:

63

Accentus, Insula Orchestra & Equilbey —El Messies de Händel

Dijous, 21.12.23 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 20 a 90 €

Sandrine Piau, soprano

Paul-Antoine Benos-Dijan, contratenor

Stuart Jackson, tenor

Alex Rosen, baix

Accentus

Insula Orchestra

Laurence Equilbey, directora

G. F. Händel: El Messies, HWV 56

#coral #músicauniversal

Amb el suport de:

64

El trencanous de Txaikovski

Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno

Dilluns, 25.12.23 – 19 h

Preus: de 32 a 55 €

Dissabte, 06.01.24 – 18 h

Diumenge, 07.01.24 – 12 h

Sala de Concerts

Nadal al Palau

Preus: de 28 a 48 €

Borja González, art amb sorra

Luis Posada, narrador

Orquestra Simfònica del Vallès

Rubén Gimeno, director

P. I. Txaikovski: El trencanous: suite del ballet, op. 71 (selecció)

Concert amb narracions en català

#simfònica #músicauniversal #enfamília

#nousformats

En col·laboració amb Companyia Borja

Ytuquepintas

Concert de Sant Esteve

—Cors de l’Orfeó Català & Cor de Cambra del Palau

Dimarts, 26.12.23 – 19 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Preus: de 20 a 75 €

Orfeó Català (Pablo Larraz, director; Montserrat Meneses, sotsdirectora)

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

Cor Jove de l’Orfeó Català (Pablo Larraz

i Oriol Castanyer, directors)

Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora)

Cor Infantil de l’Orfeó Català (Glòria Coma i Pedrals, directora)

Cor Mitjans de l’Orfeó Català (Glòria Fernàndez, directora)

Cor Petits de l’Orfeó Català (Mercè Pi, directora)

Directors i directores dels cors, direcció artística

#coral #patrimonicatalà #estrenes #enfamília

65

Concert d’Any Nou Orquestra Simfònica del Vallès & Rubio

Dilluns, 01.01.24 – 21 h

Preus: de 32 a 55 €

Dimarts, 02.01.24 – 18 h

Dissabte, 06.01.24 – 21 h

Sala de Concerts

Nadal al Palau

Preus: de 28 a 48 €

Laura Brasó, soprano

Orquestra Simfònica del Vallès

Isabel Rubio, directora

Valsos i polques de la família Strauss

#simfònica #músicauniversal #enfamília

Els concerts de l’1 i 2 de gener reben el suport de:

Javier Camarena —Cançons i àries d’òpera

Dimecres, 10.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Grans Veus

Preus: de 30 a 100 €

Javier Camarena, tenor

Ángel Rodríguez, piano

Cançons de Tosti i àries d’òpera

#gransfigures

Amb el suport de:

El concert del 6 de gener rep el suport de:

Evgeni Kissin

—Beethoven, Brahms, Rakhmàninov i Prokófiev

Dilluns, 08.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics – Concert fora d’abonament

Preus: de 20 a 82 €

Evgeni Kissin, piano

L. v. Beethoven: Sonata per a piano núm. 27, en Mi menor, op. 90

J. Brahms: 4 Ballades, op. 10

S. Rakhmàninov: Sis moments musicals

S. Prokófiev: Sonata per a piano núm. 2, en Re menor, op. 14

#piano #gransfigures

Homenatge a Victoria de los Ángeles

—Centenari del naixement

Dimarts, 16.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Concerts Extraordinaris

Preus: de 20 a 35 €

Montserrat Seró, soprano

Irene Mas, soprano

Mercedes Gancedo, soprano

Carles Pachón, baríton

Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles (OSVA)

Pedro Pardo, director

E. Granados: Quejas o la Maja y el ruiseñor

F. Mompou: El combat del somni

X. Montsalvatge: Cinco canciones negras

E. Toldrà: Maig, Abril, Cançó incerta

J. Rodrigo: Tríptic de Mossèn Cinto

M. García Morante: Cançons populars catalanes

#lied #patrimonicatalà #jovestalents

En col·laboració amb la Fundació Victoria de los Ángeles

66

Juan de la Rubia & Eugènia Balcells

—Improvisació i videoart

Dijous, 18.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Fronteres

Preu: 25 €

Juan de la Rubia, orgue i improvisació

Eugènia Balcells, videoartista

Concert d’improvisació a l’orgue sobre videoart d’Eugènia Balcells

#orgue #nousformats

Gardel, tangos i milongues

Orquestra Simfònica del Vallès & Cardona

Dissabte, 20.01.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Orquestra Simfònica del Vallès

Marta Cardona, concertino i directora

A. Piazzolla: Oblivion, Libertango...

C. Gardel: Sus ojos se cerraron, El día que me quieras, Por una cabeza,Volver

A. Yupanqui: A qué le llaman distancia, Milonga del solitario

#simfònica #músicauniversal #nousformats

Trio Ludwig & Franz Schubert Filharmonia

—El Triple de Beethoven

Diumenge, 21.01.24 – 17.30 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 68 €

Trio Ludwig:

Abel Tomàs, violí

Arnau Tomàs, violoncel

Hyo-Sun Lim, piano

Franz Schubert Filharmonia

Tomàs Grau, director

L. van Beethoven: Triple concert per a violí, violoncel, piano i orquestra, op. 56

P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 1, op. 13, “Somnis d’Hivern”

#simfònica #gransfigures

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

67

Piemontesi, Orquestra Filharmònica de Dresden & González —Mozart, Mahler i Strauss

Dilluns, 22.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 20 a 85 €

Francesco Piemontesi, piano

Orquestra Filharmònica de Dresden

Pablo González, director

W. A. Mozart: Concert per a piano núm. 25, en Do major, KV 503

G. Mahler: “Adagio” de la Simfonia núm. 10

R. Strauss: Mort i transfiguració, op. 24

#simfònica #músicauniversal

Amb el suport de:

Trio Fortuny Kodály, Kurtág, Beethoven i Txaikovski

Dimecres, 24.01.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Trio Fortuny:

Joel Bardolet, violí

Pau Codina, violoncel

Marc Heredia, piano

Z. Kodály: Sonatina per a violoncel i piano

G. Kurtág: “In nomine (all’ongherese)”, de Signs, games and messages

L. van Beethoven: Simfonia núm. 2, op. 36 (arranjament de Ferdinand Ries)

P. I. Txaikovski: Trio en La menor, op. 50

#cambra #jovestalents

Vidovic´, Orquestra Filharmònica

Nacional d’Hongria & Francés —Concierto de Aranjuez de Rodrigo

Dimecres, 24.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Ibercamera

Preus: de 32 a 98 €

Ana Vidovic´, guitarra

Orquestra Filharmònica Nacional d’Hongria

Jordi Francés, director

E. Granados: Valsos poètics (arranjament de Jordi Francés)

J. Rodrigo: Concierto de Aranjuez

I. Stravinsky: Suite Pulcinella

M. de Falla: El sombrero de tres picos, suite núm. 1

#simfònica #músicauniversal

Organitza: Ibercamera

68

Jakub Józef Orlin´ski

—Cançons i àries d’òpera

Dijous, 25.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Grans Veus – Concert fora

d’abonament

Preus: de 30 a 60 €

Jakub Józef Orlin´ski, contratenor

Michał Biel, piano

Cançons i àries d’òpera #gransfigures

Organitza: IMPACTA

Armengol, Cor de Cambra del Palau & Puig

—Una Schubertíada

Diumenge, 28.01.24 – 12 i 17 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 25 €

Jordi Armengol, piano

Bernat Cot, actor i dramatúrgia

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana

Anna Romaní, direcció escènica

Xavier Puig, director

Obres de Schubert, Beethoven, Rossini

i Haydn

#coral #lied #nousformats

Orquestra Filharmònica de Munic & Mehta

—Brahms 2 i 4

Diumenge, 28.01.24 – 17.30 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 42 a 210 €

Orquestra Filharmònica de Munic

Zubin Mehta, director

J. Brahms: Simfonia núm. 2, en Re major, op. 73

J. Brahms: Simfonia núm. 4, en Mi menor, op. 98

#simfònica #gransfigures

Organitza: BCN Clàssics

Christian Blackshaw

—Sonates de Mozart

Dilluns, 29.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 25 a 35 €

Christian Blackshaw, piano

W. A. Mozart: Sonata per a piano núm. 7, en Do major, KV 309

W. A. Mozart: Sonata per a piano núm. 11, en La major, KV 331, “Alla Turca”

W. A. Mozart: Sonata per a piano núm. 15, en Fa major, KV 533/494

W. A. Mozart: Sonata per a piano núm. 18, en Re major, KV 576

#piano #gransfigures

69

Mischa Maisky

—Suites de Bach

Dimarts, 30.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 58 €

Mischa Maisky, violoncel

J. S. Bach: Suite per a violoncel núm. 2, BWV

1008

J. S. Bach: Suite per a violoncel núm. 3, BWV

1009

J. S. Bach: Suite per a violoncel núm. 6, BWV

1012

#músicauniversal #gransfigures

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

Vadim Repin & Nikolai

Lugansky

—Sonata per a violí i piano de Franck

Dimecres, 31.01.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Cambra

Preus: de 22 a 35 €

Vadim Repin, violí

Nikolai Lugansky, piano

C. Debussy: Sonata per a violí i piano, en Sol menor, L.140

E. Grieg: Sonata per a violí i piano núm. 3, op. 45

C. Franck: Sonata per a violí i piano, en La major

#cambra #gransfigures

La Pastoral de Beethoven Orquestra Simfònica del Vallès & Sułkowska-Migon´

Dissabte, 03.02.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Pacho Flores, trompeta

Leo Rondón, cuatro veneçolà

Orquestra Simfònica del Vallès

Anna Sułkowska-Migon´, directora

E. Fàbregas: Accents catalans

P. Flores: Cantos y revueltas

L. van Beethoven: Simfonia núm. 6, en Fa major, op. 68, “Pastoral”

#simfònica #contemporània #jovestalents

Cor Jove de l’Orfeó Català, Cobla Marinada & Colomer —Una tarda de sardanes

Dilluns, 05.02.24 – 19 h

Sala de Concerts

Tardes al Palau

Preu: 20 €

Cor Jove de l’Orfeó Català (Pablo Larraz i Oriol Castanyer, directors)

Cor Jove Amics de la Unió (Marta Dosaiguas, directora)

Cobla Marinada

Edmon Colomer, director

Fragments de L’Atlàntida de Falla i sardanes per a cobla i cor de Garreta, Toldrà i Lamote de Grignon, entre d’altres

#coral #patrimonicatalà

70

Vistoli, Les Accents & Noally

—Rinaldo de Händel

Dimarts, 06.02.24 – 19 h

Sala de Concerts

Palau Òpera

Preus: de 30 a 78 €

András Schiff

Divendres, 09.02.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 30 a 60 €

András Schiff, piano

Programa per determinar

#piano #gransfigures

Carlo Vistoli, contratenor

Emo˝ke Barath, soprano

Chiara Skerath, soprano

Lucile Richardot, mezzosoprano

Anthea Pichanick, contralt

Andrea Mastroni, baix

Les Accents

Thibault Noally, concertino i director

G. F. Händel: Rinaldo, HWV 7a (versió de concert). Llibret de Giacomo Rossi

#òpera #antiga

71

Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau, Balthasar Neumann Chor & Ensemble & Hengelbrock

—Rèquiem de Brahms

Dimarts, 13.02.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 20 a 95 €

Eleanor Lyons, soprano

Domen Krizaj, baríton

Orfeó Català (Pablo Larraz, director)

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

Balthasar Neumann Chor & Ensemble

Thomas Hengelbrock, director

J. Brahms: Un rèquiem alemany, op. 45

#simfònica #coral #músicauniversal #gransfigures

72

Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau, Balthasar Neumann Chor & Ensemble & Hengelbrock

—Lobgesang de Mendelssohn

Dimecres, 14.02.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 20 a 85 €

Eleanor Lyons, soprano

Anna Terterjan, soprano

Maximilian Schmitt, tenor

Orfeó Català (Pablo Larraz, director)

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

Balthasar Neumann Chor & Ensemble

Thomas Hengelbrock, director

F. Mendelssohn: Simfonia núm. 2, en Si bemoll

major, op. 52, “Lobgesang”

#simfònica #coral #gransfigures

73

Hahn, Orquestra Simfònica Nacional de Washington & Noseda

—Simon, Korngold i Xostakóvitx

Divendres, 16.02.24 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 32 a 139 €

Hilary Hahn, violí

Orquestra Simfònica Nacional de Washington

Gianandrea Noseda, director

C. Simon: Concert per a orquestra

E. W. Korngold: Concert per a violí i orquestra, en Re major, op. 35

D. Xostakóvitx: Simfonia núm. 5, en Re menor, op. 47

#simfònica #contemporània #gransfigures

Organitza: BCN Clàssics

Música aquàtica i Música per als reials focs d’artifici de Händel Vespres d’Arnadí & Espasa

Dissabte, 17.02.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Vespres d’Arnadí, orquestra barroca Dani Espasa, clavecí i direcció

G. F. Händel: Música aquàtica, HWV 348, 349, 350

G. F. Händel: Música per als reials focs d’artifici, HWV 351

#antiga #músicauniversal

Ermonela Jaho & Franz Schubert

Filharmonia —Centenari Victoria de los Ángeles

Dilluns, 19.02.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Grans Veus – Concert fora d’abonament

Franz Schubert Filharmonia – Concert fora d’abonament

Preus: de 18 a 92 €

Ermonela Jaho, soprano

Franz Schubert Filharmonia

Tomàs Grau, director

G. Puccini: àries de La bohème, Madama Butterfly, Suor Angelica, Gianni Schicchi i Turandot

A. Guinovart: Simfonia dels Àngels (estrena absoluta)

#òpera #gransfigures #estrenes #gradajove

En coproducció amb: Franz Schubert

Filharmonia

74

Sol Gabetta & Bertrand Chamayou

—Mendelssohn i Brahms

Dimarts, 20.02.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Cambra

Preus: de 22 a 35 €

Sol Gabetta, violoncel

Bertrand Chamayou, piano

F. Mendelssohn: Variacions concertants, en Re major, op. 17

J. Brahms: Sonata per a violoncel i piano

núm. 2, en Fa major, op. 99

F. Mendelssohn: Sonata per a violoncel i piano núm. 2, en Re major, op. 58

R. Schumann: Albumblätter, op. 124

Selecció de peces amb obres de Rihm, Widmann, Coll i Holliger escrites especialment per a Gabetta-Chamayou

#cambra #contemporània #gransfigures

Céline Frisch

Obra per a teclat de Bach

Dimecres, 21.02.24 – 20 h

Petit Palau

Palau Bach – Concert fora d’abonament

Preu: 25 €

Céline Frisch, clavecí

J. S. Bach: Partites per a teclat

#antiga

Katharina Konradi

—Fauré, Ginastera, Montsalvatge, Obradors i Schubert

Dijous, 22.02.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Grans Veus

Preus: de 25 a 38 €

Katharina Konradi, soprano

Ammiel Bushakevitz, piano

Cançons de Fauré, Ginastera, Montsalvatge, Obradors i Schubert

#lied #jovestalents

Concert d’homenatge a Victoria de los Ángeles

En coproducció amb: Associació Franz Schubert

Loreto Aramendi

—L’orgue romàntic

Diumenge, 25.02.24 – 18 h

Sala de Concerts

Orgue al Palau

Preu: 20 €

Loreto Aramendi, orgue

Obres de Buxtehude, Duruflé, Liszt, Fauré, Franck i Tournemire

#orgue

75

Sílvia Bel, Alegret & Fernández

Aguirre

—125è aniversari del naixement de Ricard Lamote de Grignon

Dilluns, 26.02.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Sílvia Bel, actriu

David Alegret, tenor

Rubén Fernández Aguirre, piano

R. Lamote de Grignon: Tot l’enyor de demà (sobre un poema de Joan Salvat-Papasseit), Amor de dona (sobre textos d’Ambrosi Carrion), Cant espiritual (sobre un poema de Joan Maragall), Siete cancioncillas en estilo popular i Tres cançons (sobre poemes de Pere Benavent, Rossend Llates i Josep Carner) i Cinc cançons (sobre poemes de Josep Maria de Sagarra)

#patrimonicatalà

Grigory Sokolov

Dimecres, 28.02.24 – 20 h

Palau Piano

Sala de Concerts

Preus: de 30 a 60 €

Grigory Sokolov, piano

Programa per determinar

#piano #gransfigures

Cardona & Trio Pedrell

Fàbregas, Brahms i Xostakóvitx

Dijous, 29.02.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Ona Cardona, clarinet

Trio Pedrell: Christian Torres, violí Òscar Alabau, violoncel

Jordi Humet, piano

E. Fàbregas: Wandering spirit, per a piano i violí

E. Fàbregas: Portraits, per a clarinet, violí, violoncel i piano

E. Fàbregas: Ancient walls, per a violí sol

D. Xostakóvitx: Trio per a violí, violoncel i piano núm. 1, en Do menor, op. 8

J. Brahms. Trio per a clarinet, violoncel i piano, op. 114

#cambra #contemporània #estrenes

#jovestalents

76

Cor Jove, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya & Gardolin´ska —La Creació de Haydn

Divendres, 01.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100 – Concert fora d’abonament

Preus: de 20 a 48 €

Jone Martínez, soprano

Jorge Navarro, tenor

José Antonio López, baríton

Cor Jove de l’Orfeó Català (Pablo Larraz

i Oriol Castanyer, directors)

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya

Marta Gardolin´ska, directora

F. J. Haydn: La Creació, Hob. XXI:2

#coral #simfònica #gradajove

77

Concert per a piano de Chopin

Orquestra Simfònica del Vallès & Riveiro

Dissabte, 02.03.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Guanyador/a del Concurs Ricard Viñes

Emma Vilarasau, narradora

Jordi Cos, guió i idea original

Orquestra Simfònica del Vallès

Teresa Riveiro, directora

A. Glazunov: Polonesa

F. Chopin: Concert per a piano núm. 2, en Fa menor, op. 21

F. Chopin: Nocturns

F. Chopin: Preludis

Concert amb narracions en català

#simfònica #jovestalents #nousformats

Luis González

Dissabte, 02.03.24 – 20 h

Petit Palau

BCN Clàssics Km 0

Preu: 25 € (gratuït per als abonats al cicle BCN Clàssics)

Luis González, trompeta

Pepe Gallego, piano

Obres de Guinovart, Brotons, Sánchez Pedro, Vilaplana, Zapata, Franco i García Coronel

#cambra #contemporània

Organitza: BCN Clàssics

Sonoro Quartet

—Joves talents internacionals

Diumenge, 03.03.24 – 12 h

Petit Palau

ECHO Rising Stars – Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Sonoro Quartet:

Mona Verhas, violí Jeroen De Beer, violí

Séamus Hickey, viola

Paul Heyman, violoncel

F. J. Haydn: Quartet de corda núm. 4, en Si bemoll major, op. 76, “Albada”

A. van Parys: obra d’encàrrec d’ECHO Rising Stars

D. Xostakóvitx: Quartet de corda núm. 8, en Do menor, op. 110

#cambra #contemporània #jovestalents

Festa de la Música Coral

Estrena de les obres guanyadores del IV Concurs de Composició de l’Orfeó Català

Diumenge, 03.03.24 – 17 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants Preu: 20 €

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Veus-Cor Infantil Amics de la Unió Cor de Cambra de la Diputació de Girona Coral Cantiga

Buia Reixach i Feixes, Josep Vila i Jover, Isabel Mantecón i Montserrat Meneses, directors

#coral #patrimonicatalà #estrenes

78

Oberlingen & L’Apotheose —Concerts de Telemann

Dilluns, 04.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Bach

Preus: de 22 a 35 €

Dorothée Oberlingen, flauta de bec

Josep Domènech, oboè

Javier Zafra, fagot

Laura Quesada, traverso

Víctor Martínez, violí

L’Apotheose

G. Ph. Telemann: “Conclusió en Mi menor, TWV 50:5”, de Takelmusik

G. Ph. Telemann: Concert per a flauta de bec i fagot, en Fa major, TWV 52:F1

G. Ph. Telemann: Concert d’oboè, en Do menor, TWV 51:C1

G. Ph. Telemann: Concert per a flauta de bec, oboè, violí i baix continu, en La menor, TWV 43:A3

G. Ph. Telemann: Concert per a flauta de bec, en Do major, TWV 51:C1

G. Ph. Telemann: Concert per a flauta de bec i ‘traverso’, en Mi menor, TWV 52:E1

#antiga #gransfigures

Erika Baikoff & Soohong Park Schubert, Wolf, Zemlinsky, Schönberg i Korngold

Dimarts, 05.03.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Schubertíada Barcelona

Preu: 15 €

Erika Baikoff, soprano

Soohong Park, piano

Obres de Schubert, Wolf, Zemlinsky, Schönberg i Korngold

#lied #jovestalents

En col·laboració amb l’Associació Franz

Schubert de Barcelona i el Centro Nacional de Difusión Musical

Franz Schubert Filharmonia & Christoph Eschenbach

La Setena de Beethoven

Dimarts, 05.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 68 €

Stathis Karapanos, flauta

José Antonio Domené, arpa

Franz Schubert Filharmonia

Christoph Eschenbach, director

L. van Beethoven: Obertura Egmont, op. 84

W. A. Mozart: Concert per a flauta, arpa i orquestra, KV 299

L. van Beethoven: Simfonia núm. 7, op. 92

#simfònica #músicauniversal #gransfigures

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

79

Anna Vinnitskaya

—Franck, Skriabin, Widmann i Schumann

Dimecres, 06.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 22 a 30 €

Anna Vinnitskaya, piano

C. Franck: Preludi, fuga i variació, op. 18 (transcripció de Theo Wegmann)

A. Skriabin: Vals, op. 1; Fantasia, op. 28;

Dos poemes, op. 32; Sonata núm. 5, op. 53

J. Widmann: Zirkustänze

R. Schumann: Carnaval, op. 9

#piano #contemporània #gransfigures

Ferrández, Orquestra Filharmònica

Txeca & Bitxkov

—Novena de Dvor ˇ ák: Simfonia del Nou Món

Dijous, 07.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 32 a 122 €

Pablo Ferrández, violoncel

Orquestra Filharmònica Txeca Semion Bitxkov, director

A. Dvorˇák: Concert per a violoncel i orquestra, en Si menor, op. 104

A. Dvorˇák: Simfonia núm. 9, en Mi menor, op. 95, “del Nou Món”

#simfònica #músicauniversal #gransfigures

Organitza: BCN Clàssics

Concert de Palau Vincles

Estrena de la cantata Diferent d’Aguilera

Dissabte, 09.03.24 – 12 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Concert per invitació

Cors de Palau Vincles

Cors convidats de Palau Vincles

Conjunt de Cambra de l’OSV

Adrià Aguilera, composició i dramatúrgia

Directors i directores de Palau Vincles

A. Aguilera: Diferent, cantata encàrrec del Palau de la Música Catalana (estrena absoluta)

#coral #estrenes #enfamília

Concert de Palau Vincles

Estrena de la cantata Diferent d’Aguilera

Diumenge, 10.03.24 – 12 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Concert per invitació

Cors de Ciutat Vella, del Besòs i de l’Escola de Músics i JPC

Conjunt de músics de l’Escola de Músics i JPC

Adrià Aguilera, composició i dramatúrgia Directors i directores de l’Escola de Músics i JPC

A. Aguilera: Diferent, cantata encàrrec del Palau de la Música Catalana

#coral #estrenes #enfamília

80

Quartet Casals

—Bach, Gubaidulina i Beethoven

Dijous, 14.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Cambra

Preu: 35 €

Quartet Casals:

Vera Martínez Mehner, violí

Abel Tomàs, violí

Jonathan Brown, viola

Arnau Tomàs, violoncel

J. S. Bach: L’art de la fuga, BWV 1080; Contrapuncti núm. 1-7 i 9

S. Gubaidulina: Reflections on the Theme B-A-C-H

L. van Beethoven: Quartet de corda núm. 9, en Do major, op. 59 núm. 3, “Razumowsky”

#cambra #músicauniversal #contemporània #gransfigures

81

The English Concert & Bicket

—L’incoronazione di Poppea de Monteverdi

Dissabte, 16.03.24 – 19 h

Sala de Concerts

Palau Òpera

Preus: de 30 a 78 €

La Capella Reial de Catalunya, Le Concert des Nations & Savall —Passió segons sant Joan

Diumenge, 17.03.24 – 17 h

Sala de Concerts

Palau Bach

Preus: de 22 a 90 €

La Capella Reial de Catalunya

Le Concert des Nations

Jordi Savall, direcció

J. S. Bach: Passió segons sant Joan, BWV 245

#antiga #coral #gransfigures

Jeanine De Bique, soprano

Liv Redpath, soprano

Maite Beaumont, mezzosoprano

Iestyn Davies, contratenor

Justin Kim, contratenor

James Way, tenor

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

The English Concert

Harry Bicket, director

C. Monteverdi: L’incoronazione di Poppea, SV 308 (versió de concert). Llibret de Giovanni Francesco Busenello

#òpera #antiga #gransfigures #gradajove

82

Monteverdi Choir, English Baroque Soloists & Gardiner

—Israel a Egipte de Händel

Dilluns, 18.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 28 a 125 €

Monteverdi Choir

English Baroque Soloists

John Eliot Gardiner, director

G. F. Händel: Israel a Egipte, HWV 54

#antiga #coral #gransfigures

Amb el suport de:

83

Schuen, Ensemble de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana & Sułkowska-Migon´

—El corn màgic de la joventut de Mahler

Dimarts, 19.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100 – Concert fora d’abonament

Preus: de 15 a 58 €

Gran Final del 69è Concurs Maria Canals

Dimecres, 20.03.24 – 20 h

Sala de Concerts

Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona

Preus: de 15 a 35 €

Els tres finalistes de la 69a edició del Concurs interpreten, respectivament, un concert per a piano i orquestra acompanyats per la JONC.

#piano #jovestalents #enfamília

Organitza: Concurs Internacional de Música

Maria Canals Barcelona

Andrè Schuen, baríton

Ensemble de l’Orquestra de la Comunitat

Valenciana

Anna Sułkowska-Migon´, directora

R. Wagner: Idil·li de Siegfried, WWV 103

G. Mahler: Des Knaben Wunderhorn (El corn màgic de la joventut)

#lied #gransfigures #gradajove

Ramon Humet & Sílvia Vidal

—Ressonàncies del silenci

Dijous, 21.03.24 – 20 h

Petit Palau

BCN Clàssics Km 0

Preu: 25 € (gratuït per als abonats al cicle BCN Clàssics)

Sílvia Vidal, piano

Ramon Humet, percussió (bols tibetans, bols de quars i gong)

F. Mompou: Música callada per a piano

R. Humet: Interludis meditatius

#piano #patrimonicatalà #contemporània

Organitza: BCN Clàssics

84

Passió segons sant Joan de Bach

Orquestra Simfònica del Vallès & Puig

Dissabte, 23.03.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Irene Mas, soprano

Eulàlia Fantova, mezzosoprano

Joan Francesc Folqué, tenor

Josep-Ramon Olivé, baríton

Cor Madrigal (Pere Lluís Biosca, director)

Sergi Belbel, dramatúrgia

Orquestra Simfònica del Vallès

Xavier Puig, director

J. S. Bach: Passió segons sant Joan, BWV 245 (versió amb textos de Sergi Belbel)

#coral #nousformats #jovestalents

Cor de Cambra del Palau, Vespres d’Arnadí & Prégardien —Passió segons sant Mateu

Dilluns, 25.03.24 – 19 h

Sala de Concerts

Palau Bach

Preus: de 20 a 80 €

David Fisher, Evangelista

Pau Armengol, Jesús

Mercedes Gancedo i Mireia Tarragó, sopranos

Tànit Bono, Mercè Bruguera i Lara Morger, contralts

Matthew Thompson, tenor

Guillem Batllori i Pau Armengol, baixos

Cor Infantil de l’Orfeó Català (Glòria Coma i Pedrals, directora)

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

Vespres d’Arnadí

Christoph Prégardien, director

J. S. Bach: Passió segons sant Mateu, BWV 244

#antiga #coral #jovestalents #gransfigures

Amb el suport de:

Ignasi Cambra —Brahms, Skriabin i Cruixent

Dijous, 04.04.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 18 a 25 €

Ignasi Cambra, piano

Obres de Brahms, Skriabin i Cruixent

#piano #contemporània #jovestalents

85
Grup Farmacèutic

La Novena de Beethoven Orquestra Simfònica del Vallès & Salado

Dissabte, 06.04.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 23 a 73 €

Coral Càrmina (Daniel Mestre, director)

Orquestra Simfònica del Vallès Andrés Salado, director

E. Fàbregas: obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana (estrena absoluta)

L. van Beethoven: Simfonia núm. 9, op. 125, “Coral”

#simfònica #coral #músicauniversal #estrenes #enfamília

Izik-Dzurko & Quartet Atenea Fàbregas i Schumann

Dilluns, 08.04.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Jaeden Izik-Dzurko, piano

Quartet Atenea:

Gil Sisquella, violí

Jaume Angelès, violí

Bernat Santacana, viola

Iago Domínguez Eiras, violoncel

E. Fàbregas: Quintet per a piano (obra

d’encàrrec del Palau de la Música Catalana.

Estrena absoluta)

R. Schumann: Quintet per a piano en Mi bemoll major, op. 44

#cambra #jovestalents #estrenes

Martha Argerich

Dimarts, 09.04.24 – 20 h

Sala de Concerts

Ibercamera

Preus: de 34 a 108 €

Martha Argerich, piano

Dong-Hyek Lim, piano

Programa per determinar

#piano #gransfigures

Organitza: Ibercamera

Cosmos Quartet

Webern, Bartók i Brahms

Dijous, 11.04.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Cosmos Quartet:

Helena Satué, violí

Bernat Prat, violí

Lara Fernández, viola

Oriol Prat, violoncel

A. Webern: Langsamer Satz

B. Bartók: Quartet de corda núm. 5, Sz.102

J. Brahms: Quartet de corda núm. 2, en La menor, op.51

#cambra #jovestalents #gradajove

Cor Infantil de l’Orfeó Català & Astúlez

Dissabte, 13.04.24 – 18 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 15 €

Cor Infantil de l’Orfeó Català (Glòria Coma i Pedrals, directora)

Basilio Astúlez, director

Programa per determinar

#coral #enfamília

86

Cor Jove de l’Orfeó Català & Ensemble Vocal Pro Musica de Porto

Diumenge, 14.04.24 – 11.30 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Preu: 20 €

Cor Jove de l’Orfeó Català

Ensemble Vocal Pro Musica de Porto

Pablo Larraz, Oriol Castanyer i José Manuel

Pinheiro, directors

Programa per determinar

#coral #enfamília

Júlia Pusker

Joves talents internacionals

Diumenge, 14.04.24 – 12 h

Petit Palau

ECHO Rising Stars – Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

Júlia Pusker, violí

Obres de Bartók, Enescu, Ysaÿe, Kurtág, Biber i Bach

E. Tanguy: obra d’encàrrec d’ECHO Rising Stars

#jovestalents #contemporània

Paul Lewis

—Integral de Sonates per a Piano de Schubert (IV)

Dilluns, 15.04.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Piano

Preus: de 25 a 35 €

Paul Lewis, piano

F. Schubert: Sonata per a piano núm. 19, en Do menor, op. 958

F. Schubert: Sonata per a piano núm. 20, en La major, op. 959

F. Schubert: Sonata per a piano núm. 21, en Si bemoll major, op. 960

#piano #gransfigures

Cuarteto Quiroga

—20è aniversari de la formació

Dimecres, 17.04.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Cambra

Preu: 25 €

Cuarteto Quiroga:

Aitor Hevia, violí

Cibrán Sierra, violí

Josep Puchades, viola

Helena Poggio, violoncel

J. Haydn: Quartet per a cordes, en Re major, op. 42, Hob:III

B. Bartók: Quartet per a cordes núm. 3, Sz. 85

R. García-Tomás: Obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana (estrena absoluta)

L. van Beethoven: Quartet per a cordes núm. 1, op. 18

#cambra #estrenes #gradajove

87

Videojocs en concert!

Orquestra Simfònica del Vallès & Ronda

Dissabte, 20.04.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau – Concert fora d’abonament

Preus: de 20 a 65 €

Orquestra Simfònica del Vallès

Adrián Ronda, director

Una proposta simfònica amb les millors bandes sonores de videojocs: The last of us, World of warcraft, Metal gear, The witcher, Sonic, Street fighter i Final fantasy

#simfònica #cinema #nousformats #enfamília #gradajove Concert en col·laboració amb Games & Symphonies

Queyras, Philharmonia Orchestra & Gardiner —Sisena de Dvorˇák

Dilluns, 22.04.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 30 a 150 €

Jean-Guihen Queyras, violoncel Philharmonia Orchestra

John Eliot Gardiner, director

A. Dvorˇák: Obertura Otello, op. 93

R. Schumann: Concert per a violoncel, op. 129

A. Dvorˇák: Simfonia núm. 6, op. 60

#simfònica #gransfigures

Amb el suport de:

88

Maurizio Pollini

Dijous, 25.04.24 – 20 h

Sala de Concerts

Ibercamera

Preus: de 34 a 108 €

Maurizio Pollini, piano

Programa per determinar

#piano #gransfigures

Organitza: Ibercamera amb la col·laboració de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

Turandot de Puccini

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell

& Orquestra Simfònica del Vallès

Dissabte, 27.04.24 – 18.30 h

Simfònics al Palau – Concert fora d’abonament

Dissabte, 11.05.24 – 18.30 h

Simfònics al Palau

Sala de Concerts

Preus: de 23 a 73 €

Maribel Ortega, soprano

Antoni Lliteres, tenor

Ivana Ledesma / Violeta Alarcón, soprano

Carles Daza, baríton

Jorge Juan Morata, tenor

Marc Sala, tenor

Cristòfol Romaguera, baríton

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell

Orquestra Simfònica del Vallès

Daniel Gil de Tejada, director musical

Carles Ortiz, director d’escena

G. Puccini: Turandot

#òpera #músicauniversal #enfamíllia

Una producció de la Fundació Òpera a Catalunya

Cor de Noies de l’Orfeó Català, Reixach & Vilamajó

Dissabte, 27.04.24 – 18 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 15 €

Josep Surinyach, piano

Cor de Noies de l’Orfeó Català

Lluís Vilamajó i Buia Reixach i Feixes, directors

M. Vila: obra d’encàrrec del Palau de la Música Catalana en el marc del programa

Barcelona Creació Sonora sobre poemes de Laia Llobera (estrena absoluta)

Resta del programa per determinar

#coral #estrenes #gradajove

Xarxa Coral

Diumenge, 28.04.24 – 12 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Preu: 20 €

Pau Casan, piano Orfeó Català

Coral Escriny

Orfeó Vigatà

Marc Reguant, Daniel Antolí i Pablo Larraz, directors

Programa per determinar

#coral #enfamília

89

Cor de Cambra del Palau & Sesé

Clàssics corals del segle XX

Diumenge, 28.04.24 – 18 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 15 €

Cor de Cambra del Palau de la Música

Catalana (Xavier Puig, director)

Júlia Sesé, directora

E. Fàbregas: Bonna Domna

Z. Kodály: Jesus es á Kufárok

E. Whitacre: Leonardo dreams of his flying machine

B. Britten: Five flower songs, op. 47

M. Ravel: Trois chansons, M. 69

J. Lamote de Grignon: L’aire daurat

#coral #contemporània

Orquestra Barroca d’Amsterdam & Koopman

—Ofrena musical de J. S. Bach

Dilluns, 29.04.24 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 22 a 70 €

Catherine Manson, violí

Kate Clark, flauta

Orquestra Barroca d’Amsterdam

Ton Koopman, director i clavecí

J. S. Bach: Suite núm. 2, en Si menor, BWV 1067; Ofrena musical, BWV 1079

#antiga #músicauniversal #gransfigures

Organitza: BCN Clàssics

Sara Blanch —Cançons i àries d’òpera

Dijous, 02.05.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Grans Veus

Preus: de 25 a 38 €

Sara Blanch, soprano

Albert Guinovart, piano

Cançons i àries d’òpera

#òpera #lied #jovestalents #gradajove

MalPelo & Trio Fortuny

Bonis, Magrané, Schönberg i Bloch

Dimarts, 07.05.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Preu: 15 €

MalPelo

Trio Fortuny:

Joel Bardolet, violí

Pau Codina, violoncel

Marc Heredia, piano

M. Bonis: Soir, op.76 i Matin, op.76

J. Magrané: Trois Nocturnes

A. Schönberg: La nit transfigurada, op.4

E. Bloch: Tres Nocturns

#cambra #contemporània #jovestalents

#nousformats

90

La Novena de Beethoven

“Bicentenari de l’estrena”

—Franz Schubert Filharmonia

Dimarts, 07.05.24 – 20 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 68 €

Jone Martínez, soprano

Tànit Bono, mezzosoprano

Eamonn Mulhall, tenor

Carles Pachón, baríton

Cor Madrigal

Franz Schubert Filharmonia

Tomàs Grau, director

L. van Beethoven: Simfonia núm. 9, op. 125

#simfònica #coral #músicauniversal

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

Alexandra Dovgan

Dimecres, 08.05.24 – 20 h

Palau Piano

Sala de Concerts

Preus: de 22 a 30 €

Alexandra Dovgan, piano

Programa per determinar

#piano #jovestalents #gradajove

Sebastian Heindl

Joves talents internacionals

Diumenge, 12.05.24 – 12 h

Sala de Concerts

ECHO Rising Stars – Orgue al Palau

Preu: 20 €

Sebastian Heindl, orgue

Obres de Bach, Mozart, Heindl, Wieck–Schumann i Saint-Saens – Liszt –

Horowitz

M. Eggert: obra d’encàrrec d’ECHO Rising Stars

#orgue #contemporània #jovestalents

Ferran Albrich & Victoria Guerrero

Berg, Mahler, Schönberg, Strauss

i Webern

Dilluns, 13.05.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Schubertíada Barcelona

Preu: 15 €

Ferran Albrich, baríton

Victoria Guerrero, piano

Obres de Berg, Mahler, Schönberg, Strauss

i Webern

#lied #jovestalents

En col·laboració amb l’Associació Franz Schubert de Barcelona i el Centro Nacional de Difusión Musical

Gli Incogniti & Beyer

—Concerts de Brandenburg

4 i 5

Dijous, 16.05.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Bach

Preus: de 22 a 35 €

Gli Incogniti

Amandine Beyer, violí solista i direcció

J. S. Bach: Concert per a violí i oboè, en Do menor, BWV 1060R

J. S. Bach: Concert per a oboè d’amor, BWV 1055R

J. S. Bach: Concert de Brandenburg núm. 4, en Sol major, BWV 1049

J. S. Bach: Concert per a violí, en La menor, BWV 1041

J. S. Bach: Concert de Brandenburg núm. 5, en Re major, BWV 1050

#antiga #músicauniversal #gransfigures

91

ARSinNOVA, Cor VEUS, Orquestra de Sant Cugat & Brotons —Stabat Mater de Brotons

Dimarts, 21.05.24 – 19 h

Sala de Concerts

Tardes al Palau

Preus: de 25 a 35 €

Marta Mathéu, soprano

Roger Padullés, tenor

Pau Armengol, baix

ARSinNOVA Cor de Cambra

(Maria Mauri Fàbregas, directora)

Veus-Cor Infantil Amics de la Unió

(Josep Vila i Jover, director)

Orquestra de Sant Cugat

Salvador Brotons, director

R. Martínez i Valls: Cançó d’amor i de guerra (selecció)

S. Brotons: Stabat Mater

#coral #contemporània #patrimonicatalà #enfamília

La Cinquena de Txaikovski Orquestra Simfònica del Vallès & Puig

Dissabte, 25.05.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Carles Pachón, baríton

Orquestra Simfònica del Vallès

Xavier Puig, director

A. Holmès: La nuit et l’amour

G. Mahler: selecció de cançons

P. I. Txaikovski: Simfonia núm. 5, en Mi menor, op. 64

#simfònica #músicauniversal #jovestalents

Cor Mitjans, Cor Petits & Cor de l’SCIC —Cuques de llum

Diumenge, 26.05.24 – 12 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 15 €

Cor Mitjans de l’Orfeó Català

Cor Petits de l’Orfeó Català

Cor de l’SCIC

Glòria Fernàndez i Mercè Pi, directores

M. Dalmases: música sobre un recull de poemes de Salvador Perarnau

#coral #enfamília Rakhmàninov 3 & La consagració de la primavera

Franz Schubert Filharmonia

Diumenge, 26.05.24 – 17.30 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 68 €

Anna Fedorova, piano

Franz Schubert Filharmonia

Tomàs Grau, director

S. Rakhmàninov: Concert per a piano i orquestra núm. 3, op. 30

I. Stravinsky: La consagració de la primavera, K. 105

#simfònica #músicauniversal

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

92

Hélène Grimaud

Beethoven, Brahms i Bach

Dilluns, 27.05.24 – 20 h

Sala de Concerts

BCN Clàssics

Preus: de 22 a 70 €

Hélène Grimaud, piano

L. van Beethoven: Sonata per a piano núm. 30, en Mi major, op. 109

J. Brahms: Tres Intermezzi per a piano, op. 117; Fantasies, op. 116

J. S. Bach–F. Busoni: “Xacona” de la Partita núm. 2, en Re menor, BWV 1004

#piano #gransfigures

Organitza: BCN Clàssics

Dueñas, Los Angeles Philharmonic & Dudamel

—Williams, Ortiz i Dvorˇák

Dimarts, 28.05.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau 100

Preus: de 40 a 200 €

María Dueñas, violí

Los Angeles Philharmonic

Gustavo Dudamel, director

J. Williams: Fanfara olímpica i tema

G. Ortiz: Concert per a violí

A. Dvorˇák: Simfonia núm. 9, op. 95, “del Nou Món”

#simfònica #contempòrània

#músicauniversal #gransfigures #gradajove

Amb la col·laboració de:

93

Fagioli, Il Giardino Armonico, Kammerorchester Basel & Antonini —Tolomeo de Händel

Dimecres, 29.05.24 – 19 h

Sala de Concerts

Palau Òpera

Preus: de 30 a 78 €

Alexander Grassauer & Stephan

Matthias Lademann

—Schubert, Strauss i Mahler

Dijous, 30.05.24 – 19.30 h

Petit Palau

Petit Palau Cambra

Schubertíada Barcelona

Preu: 15 €

Alexander Grassauer, baix

Stephan Matthias Lademann, piano

Selecció de lieder de Schubert, Strauss

i Mahler

#lied #jovestalents

En col·laboració amb l’Associació Franz

Schubert de Barcelona i el Centro Nacional de Difusión Musical

Giulia Semenzato, soprano

Giuseppina Bridelli, mezzosoprano

Christophe Dumaux, contratenor

Franco Fagioli, contratenor

Andrea Mastroni, baix

Il Giardino Armonico

Kammerorchester Basel

Giovanni Antonini, director

G. F. Händel: Tolomeo, re d’Egitto, HWV 25 (versió de concert). Llibret de Nicola

Francesco Haym

#òpera #antiga #gransfigures

Porgy and Bess de Gershwin

Marco Mezquida Trio, Orquestra

Simfònica del Vallès & Víctor Pablo Pérez

Dissabte, 01.06.24 – 18.30 h

Sala de Concerts

Simfònics al Palau

Preus: de 20 a 68 €

Marco Mezquida Trio:

Marco Mezquida, piano

David Xirgu, bateria

Marko Lohikari, contrabaix

Orquestra Simfònica del Vallès

Víctor Pablo Pérez, director

L. Prima: Sing, sing, sing

G. Gershwin: Porgy and Bess

#simfònica #jazz #gradajove

94

Yuja Wang

Dilluns, 03.06.24 – 20 h

Palau Piano

Sala de Concerts

Preus: de 30 a 60 €

Yuja Wang, piano

Programa per determinar

#piano #gransfigures

Cosmos Quartet & friends

—Octets de Widmann

i Schubert

Dimarts, 04.06.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Cambra

Preu: 25 €

Cosmos Quartet:

Helena Satué, violí

Bernat Prat, violí

Lara Fernández, viola

Oriol Prat, violoncel

José Vicente Castelló, trompa

Vicente Alberola, clarinet

Diego Chenna, fagot

Joaquín Arrabal, contrabaix

J. Widmann: Octet

F. Schubert: Octet en Fa major, D. 803

#cambra #contemporània #jovestalents

Cor Francesc Valls & Biosca

Britten, Vila, Vivancos, Guinovart

i Copland

Dijous, 06.06.24 – 20 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 15 €

Cor Francesc Valls

Pere Lluís Biosca, director

B. Britten: Five flower songs, op. 47

M. Vila: Liber generationis

B. Vivancos: Amicus meus

A. Guinovart: Dixit Dominus

A. Copland: In the beginning

#coral #contemporània

Cor Infantil de l’Orfeó Català & Jovens Cantores de Guimarães

Dissabte, 08.06.24 – 18 h

Petit Palau

La Casa dels Cants

Preu: 15 €

Cor Infantil de l’Orfeó Català

Jovens Cantores de Guimarães

Glòria Coma i Pedrals i Janete Costa Ruiz, directores

Programa per determinar

#coral #enfamília

95

Palau Vincles Fest

—Estrena de les obres premiades al Concurs de Composició

Diumenge, 09.06.24 – 12 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Concert per invitació

Cors de Palau Vincles

Cors convidats de Palau Vincles

Conjunt de Cambra de l’OSV

Directors i directores de Palau Vincles

Directors i directores dels cors convidats

Estrena de les obres premiades al III Concurs de Composició Cançó de l’Estiu de Palau

Vincles

#coral #estrenes #enfamília

Orquestra Simfònica de Cobla i Corda & Cassú

—Emociona’t amb l’SCCC, himnes del cor

Dilluns, 10.06.24 – 19 h

Sala de Concerts

Tardes al Palau

Preu: 20 €

Beth, Manu Guix, La Pau i Joan Garrido, veus Polifònica de Puig-reig (Josep Maria

Conangla i Emmanuel Niubò, directors)

Simfònica de Cobla i Corda

Francesc Cassú, director

Himnes de pau i llibertat des de Beethoven a AC/DC

#coral #moderna #nousformats

Les quatre estacions de Max Richter

Franz Schubert Filharmonia

Dimarts, 11.06.24 – 20 h

Sala de Concerts

Franz Schubert Filharmonia

Preus: de 18 a 58 €

Franz Schubert Filharmonia

Sayaka Shoji, violí i directora

A. Bataller: Reminiscències de llum (estrena a Barcelona)

M. Richter: The four seasons recomposed

#simfònica #contemporània

#músicauniversal #estrenes

Organitza: Franz Schubert Filharmonia

Capuçon, Müller-Schott & Piemontesi Memorial Pau Casals

Dimecres, 12.06.24 – 20 h

Sala de Concerts

Palau Cambra – Concert fora d’abonament

Preus: de 22 a 35 €

Renaud Capuçon, violí

Daniel Müller-Schott, violoncel

Francesco Piemontesi, piano

F. J. Haydn: Trio núm. 39, en Sol major, Hob. XV:25, “Gipsy”

M. Ravel: Trio (1914)

J. Brahms: Trio núm. 1, en Si major, op. 8

#cambra #gransfigures

Organitza: Fundació Pau Casals

96

Concert participatiu Diada de l’Antic Cantaire

—Un rèquiem alemany de Brahms

Diumenge, 16.06.24 – 16 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Preu: 25 €

Pau Casan, piano

Paul Perera, piano

Cantaires individuals

Orfeó Català

Cor Jove de l’Orfeó Català (Pablo Larraz i Oriol Castanyer, directors)

Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora)

Pablo Larraz, director

J. Brahms: Un rèquiem alemany, op. 45

#coral #músicauniversal

Banda Municipal de Barcelona & Pascual-Vilaplana

Brotons, Cesarini i Guinovart

Dijous, 20.06.24 – 19 h

Sala de Concerts

Tardes al Palau

Preu: 20 €

Banda Municipal de Barcelona

José Rafael Pascual-Vilaplana, director

S. Brotons: Mar d’amunt

F. Cesarini: Blue horizons

A. Guinovart: Simfonia Gaudí

#contemporània

Ola Gjeilo, improvisacions al piano Nit i albada

Divendres, 05.07.24 – 20 h

Petit Palau

Palau Fronteres

Preu: 15 €

Ola Gjeilo, piano

Improvisacions al piano

#piano #moderna

Orfeó Català & Cors de l’Escola Coral

—Al voltant d’Ola Gjeilo

Diumenge, 07.07.24 – 12 h

Sala de Concerts

La Casa dels Cants

Preu: 20 €

Ola Gjeilo, piano

Orfeó Català (Pablo Larraz, director i Montserrat Meneses, sotsdirectora)

Cor Jove de l’Orfeó Català (Pablo Larraz

i Oriol Castanyer, directors)

Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora)

Cor Infantil de l’Orfeó Català (Glòria Coma i Pedrals, directora)

Cor Mitjans de l’Orfeó Català (Glòria

Fernàndez, directora)

Cor Petits de l’Orfeó Català (Mercè Pi, directora)

Directors i directores dels cors

Obres d’Ola Gjeilo

#coral #contemporània

97

Concerts Familiars al Palau

Jazz en viu... Swing!

Iniciació a la música de jazz per descobrir el swing

Diumenge, 29.10.23 – 12 h

Sala de Concerts

Preu: 15 €

Original Jazz Orquestra del Taller de Músics

Susana Sheiman, cantant

Miquel Àngel Ripeu, actor i cantant

Roger Conesa, actor i saxo

Iván Bouchain i Jana Grulichová, ballarins

David Pastor, direcció musical

Iban Beltran, direcció escènica

A partir de 8 anys

#jazz #enfamília

Colors i més colors

Els mons de Lluís

Domènech i Montaner

Diumenge, 05.11.23 – 12.30 h

Dissabte, 27.04.24 – 12.30 h

Petit Palau

Preu: 12 €

Carles Vallès, flauta de bec, fagot, oboè, percussions i veu

Nerea de Miguel, violoncel, percussions i veu Maria Roca, violí, percussions i veu

Edwin García, tiorba, guitarres, caixó i veu

Dani Espasa, arranjaments i direcció musical

Francesc Abós, direcció coreogràfica

Aleix Viadé, projeccions de mapping

A partir de 6 anys

#patrimonicatalà #enfamília

100
Centenari Lluís Domènech i Montaner

Twinkle, twinkle, Baby’s star

—Concert per a nadons i petits (english & català)

Dissabte, 18.11.23 – 11 i 12.30 h

Dissabte, 04.05.24 – 11 i 12.30 h

Diumenge, 05.05.24 – 11 i 12.30 h

Petit Palau

Preu: infants, 9 € / adults, 18 €

Mireia Vila, violí, veus i percussions

Nerea de Miguel, violoncel, veu, ukelele, piano de joguina i percussions

Germán de la Riva, veu, piano de joguina, melòdica i percussions

Dick Them, contrabaix, veu i percussions

Jeremy Friedman, vibràfon, glockenspiel, bateria, veu i petites percussions

Marc Timón, arranjaments

CobosMika Company, direcció escènica i coreogràfica

Nadons de 0 fins a 5 anys

#popular #nousformats #enfamília

BaBeBra & Mozart —Música clàssica per a nadons i petits

Divendres, 29.12.23 – 11 i 12.30 h

Dissabte, 30.12.23 – 11 i 12.30 h

Dissabte, 20.04.24 – 11 i 12.30 h

Diumenge, 21.04.24 – 11 i 12.30 h

Petit Palau

Preu: infants, 6-9 € / adults, 15-18 €

Mireia Vila, violí, piano i veu

Noemí Pasquina, violoncel, guitarra i veu

Martí Donate, clarinet i veu

Isabel Moreno, flauta travessera i veu

Martí Marsal, trompa i veu

Paul Perera, piano, acordió i veu

Marc Timón, arranjaments

CobosMika Company, direcció escènica i coreogràfica

Nadons de 0 fins a 5 anys

#clàssics #nousformats #enfamília

101

Cobla 2.0 —Amb la Cobla Sant

Jordi-Ciutat de Barcelona

Diumenge, 21.01.24 – 12 h

Sala de Concerts

Preu: 12 €

Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

Jordi Oriol, dramatúrgia i direcció escènica

A partir de 4 anys

#patrimonicatalà #nousformats #enfamília

Big Bang Beethoven —Explosió i revolució musical

Diumenge, 04.02.23 – 10.30 i 12.30 h

Sala de Concerts

Preu: 12 €

Orquestra de Cambra Big Bang Beethoven

Eduard Iniesta, arranjaments i direcció musical Enrique Cabrera, direcció escènica i coreogràfica

A partir de 6 anys

#clàssics #popular #enfamília #nousformats

102

Flamenkat —Sonoritats d’aquí, d’allí i d’ara

Diumenge, 18.02.24 – 12 h

Sala de Concerts

Preu: 15 €

Jorge Mesa i Isabel Vilardell, cantaores, palmes i cors

Isabel Moreno, flauta travessera i palmes

Javier Garrabella, contrabaix i palmes

Juan Carlos Gómez, guitarra flamenca, clàssica i elèctrica

Eli Ayala, bailaora, castanyoles, palmes i cors

David Domínguez, percussions, caixó, palmes, guitarra i direcció musical

Frederic Gómez, direcció escènica i coreogràfica

A partir de 6 anys

#patrimonicatalà #flamenc #enfamília

Meravellós Mahler! —De la foscor a la llum

Diumenge, 03.03.24 – 12 h

Sala de Concerts

Preu: 12 €

Germán de la Riva, baríton i percussió

Nerea de Miguel, mezzosoprano, violoncel i percussió

Laia Pujolassos, violí i veu

Laura Díaz, oboè i veu

Ramon Figueras, trompeta i veu

Rafael Planelles, trompa, percussió i veu

Jeremy Friedman, percussió i veu

Pedro Pardo, piano, ukelele, veu i direcció musical

Francesc Abós, direcció escènica i coreogràfica

A partir de 8 anys

#clàssics #nousformats #enfamília

103

Les músiques del món —Viatge a través de la veu

Diumenge, 07.04.24 – 12 h

Sala de Concerts

Preu: 12 €

Javier Canales, Ihosvanni Conyedo, Daniel Morales, Àlex Delgado i Jordi Vallespí, intèrprets

Daniel Morales, direcció musical Jana Grulichová, direcció escènica i coreogràfica

A partir de 6 anys

#popular #nousformats #enfamília

Abans de néixer al Palau —Taller musical durant l’embaràs

Diumenge, 02.06.24 – 12 h

Petit Palau

Preu: 15 €

Nerea de Miguel, violoncel Marta Fiol i Gemma Baños, conductores i directores del taller

Per a embarassades i adults acompanyants #enfamília

104

Deliciós fiscorn —Concert per a nadons amb la Cia. Musicalmente

Diumenge, 30.06.24 – 11 i 12.30 h

Petit Palau

Preu: infants, 9 € / adults, 18 €

Alberto Roque, saxo baríton

Paulo Bernardino, clarinet

Pedro Santos, acordió

Isabel Catarino, soprano

Inesa Markava, ballarina

Pep Moliner, trombó de vares i fiscorn

Paulo Lameiro, veu i direcció

Nadons de 0 a 14 mesos

#patrimonicatalà #nousformats #enfamília

Visitem i experimentem el Palau

—Itinerari guiat + taller artístic

Diumenge, 29.10.23 – 10.15 h

Diumenge, 12.11.23 – 10.15 h

Dijous, 28.12.23 – 10.15 h

Divendres, 29.12.23 – 10.15 h

Dimarts, 02.01.24 – 10.15 h

Dimecres, 03.01.24 – 10.15 h

Diumenge, 18.02.24 – 10.15 h

Diumenge, 07.04.24 – 10.15 h

Sala de Concerts i Espai Mirador

Preu: infants, 12 € / adults, 5 €

Lluís Plaza, educador i guia de l’itinerari

De 5 a 10 anys

#enfamília

105
Estrena

Les etiquetes del Palau (#hashtags)

#simfònica

si el que et ve de gust és sentir un concert de música clàssica interpretat per tota una orquestra simfònica. Entre 70 i 100 músics dalt de l’escenari del temple modernista.

#coral

si vols viure l’experiència del que suposa l’origen del Palau: La Casa dels Cants. Cors amb un nombre de membres entre 12 i 100 veus cantant repertori clàssic o modern.

#flamenc

per als interessats en aquest gènere musical que neix de la barreja de la cultura àrab, jueva i gitana i s’arrela a Andalusia.

#lied si estàs buscant un concert de cançó lírica, basada en poemes i música escrita per a veu solista i acompanyament de piano, aquesta és la teva etiqueta.

#òpera

si vols venir al Palau a escoltar òpera, però en versió concert i/o semiescenificada.

#jazz per als amants de la música d’arrel afroamericana i les múltiples derivacions estilístiques viscudes al llarg del segle XX.

#antiga

si el que t’agrada és la música medieval, renaixentista o barroca i sents curiositat per les interpretacions més historicistes i musicològiques.

#orgue

si vols descobrir el misteri de l’instrument més antic i alhora més modern de l’univers musical, capaç d’emular tota una orquestra amb la seva majestuositat.

#piano

els millors intèrprets del món i el repertori més inspirat per a un dels instruments més universals i populars.

#cambra

per a amants de les formacions més reduïdes amb petits conjunts d’instruments.

106

¿Vols venir a sentir un concert al Palau de la Música Catalana però no saps com escollir-lo entre tota l’oferta? T’ajudem a fer-ho a través de les nostres etiquetes (hashtags del Palau). Cada concert programat al Palau té una o diverses etiquetes que ens ajuden a definir-lo. Busca aquelles que t’interessin més, tant en aquest mateix llibre a cadascuna de les fitxes dels concerts, com al buscador del web del Palau.

#moderna

per als que busquen concerts de música dels gèneres pop i rock amb diferents formacions, formats i artistes internacionals.

#contemporània

si descobrir la música més recent, d’estils diferents i de nova creació és la teva preferència.

#cinema

per als enamorats del gènere cinematogràfic que saben que darrere una bona pel·lícula, sempre hi ha una banda sonora magnífica.

#estrenes

si el que vols és presenciar grans moments que poden formar part de la història musical del país, aquesta és la teva etiqueta.

#patrimonicatalà

per als que volen redescobrir les grans obres del catàleg musical català.

#jovestalents

si el que vols descobrir són concerts protagonitzats per joves talents de la clàssica amb formacions i repertoris variats, a preus assequibles.

#enfamília

música per venir a sentir amb tota la família, un espai on petits i grans es troben amb diferents propostes i estils musicals.

#nousformats

si el que t’interessa és veure com diferents gèneres musicals interactuen o fins i tot com la música s’entrellaça amb altres disciplines artístiques, aquesta és la teva etiqueta!

#músicauniversal

l’etiqueta que t’ajuda a localitzar les grans obres del repertori clàssic universal. Aquelles obres que tots hem sentit alguna vegada.

#gransfigures

per als qui no es volen perdre els grans noms del panorama de la clàssica internacional, ja siguin llegendes o nous referents en la direcció, o solistes destacats, a la nostra gran Sala de Concerts.

107

El Palau per als joves

Grada Jove

Forma part, gratuïtament, de la comunitat de menors de 35 anys del Palau i gaudeix de beneficis!

- Descomptes especials fixos (-50%) en concerts i abonaments de la temporada

- Preus especials en visites arquitectòniques i temàtiques

- Ofertes d’última hora en butaques limitades

- Invitacions a concerts i activitats

- Calendari preferent de compra de la temporada i d’esdeveniments especials (Sant Esteve, Vibe 35...)

- Accés a activitats exclusives dins i fora del Palau

- Participació en projectes orientats al col·lectiu jove

Uneix-te a: palaumusica.cat/gradajove

110

Selecció Grada Jove #gradajove

La Comissió Jove de la Junta de l’Orfeó Català, formada per joves cantaires de l’Orfeó Català, Cor Jove i Cor de Noies us recomanen aquesta acurada tria de concerts de la temporada que com a membres de la GRADA JOVE no us podeu perdre!

19.09.23

Mariona Camats & Eudald Buch

—Bach, Brahms i Garreta

16.10.23

Beatrice Rana

—Skriabin, Castelnuovo-Tedesco, Debussy i Liszt

23.10.23

Quartet Mèlt

Deu anys als escenaris

31.10.23

Concert de Halloween Sweeney Todd de Stephen Sondheim

06.11.23

Víkingur Ólafsson

Variacions Goldberg

19.02.24

Ermonela Jaho & Franz

Schubert Filharmonia

—Centenari Victoria de los Ángeles

Vibe 35

01.03.24

Cor Jove, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya & Gardolin´ska

La Creació de Haydn

16.03.24

The English Concert & Bicket

L’incoronazione di Poppea de Monteverdi

19.03.24

Schuen, Ensemble de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana & SułkowskaMigon´

El corn màgic de la joventut de Mahler

11.04.24

Cosmos Quartet

—Webern, Bartók i Brahms

17.04.24

Cuarteto Quiroga

—Estrena de Raquel

García-Tomás

20.04.24

Videojocs en concert!

—Orquestra Simfònica del Vallès & Ronda

27.04.24

Cor de Noies de l’Orfeó

Català, Reixach & Vilamajó

02.05.24

Sara Blanch & Albert

Guinovart

—Cançons i àries d’òpera

08.05.24

Alexandra Dovgan

28.05.24

Dueñas, Los Angeles

Philharmonic & Dudamel

—Williams, Ortiz i Dvorˇák

01.06.24

Porgy and Bess de Gershwin

—Marco Mezquida Trio, Orquestra Simfònica del Vallès & Víctor Pablo Pérez

10.10.23 —Sessió exclusiva per a menors de 35 anys

Maria Florea, violí; Marta Mathéu i Elena Copons, sopranos; David Alegret, tenor Orfeó Català

Orquestra Simfònica del Vallès

Xavier Puig, director

Obres de Fanny i Felix Mendelssohn

111

L’Hivernacle del Palau

L’Hivernacle del Palau

Audicions íntimes

Conferències de divulgació musical

Híbrids: carta blanca d’activitats interdisciplinàries

Celebració de l’Any Domènech i Montaner

Residències artístiques

Recitals poètics

Exposicions

Visites

arquitectòniques participatives

114

MBA

Màster de Bona Audició, a càrrec de Carlos Calderón

Octubre del 2023 – maig del 2024

Exposicions del CEDOC

“La Barcelona universal de Joaquim Cabot”

Octubre del 2023 – gener del 2024

Febrer – maig del 2024

115
Consulta la programació a www.palaumusica.cat/hivernacle
“Clavé. L’ànima d’un poble”

Abonaments i entrades

Calendari de compra

A partir del dilluns 15 de maig de 2023

Renovació i venda de nous abonaments de cicles de temporada de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana.

– Venda d’abonaments a la carta.

Venda d’entrades prioritària per a socis de l’Orfeó Català, mecenes, Palau XXI, subscriptors de la «Revista Musical Catalana», Grada Jove i persones amb diversitat funcional.

A partir del dilluns 29 de maig de 2023

Venda d’entrades al públic en general.

Presentació de la temporada

A càrrec de Joan Oller, director general

Dijous, 01.06.23 – 18.30 h

Sala d’Assaig de l’Orfeó Català (entrada lliure amb aforament limitat)

Punts d’informació i venda

Per internet: www.palaumusica.cat

Presencialment:

Taquilles del Palau de la Música Catalana

C. Palau de la Música, 4-6. Barcelona Horaris a www.palaumusica.cat/contacte

Per telèfon:

En horari d’atenció de Taquilles del Palau de la Música Catalana al telèfon 93 295 72 07

Servei d’Atenció a l’Abonat: De dilluns a divendres, de 9 a 14 h, trucant al telèfon 93 295 72 42

Cita prèvia: Sol·licita cita prèvia a través de https://palaumusica.youcanbook.me

Per correu electrònic: taquilles@palaumusica.cat abonaments@palaumusica.cat

Les i els abonats poden demanar l’alta al canal exclusiu de Whatsapp del Palau, per rebre informació actualitzada sobre concerts i abonaments. Sol·licitud d’incorporació a: abonaments@palaumusica.cat

118

Per què abonar-se?

Els abonats dels cicles de temporada gaudeixen de diversos avantatges.

Estalvi

– Descompte sobre el preu de les entrades del cicle complet i en entrades addicionals de la programació pròpia.

– Els menors de 35 anys gaudeixen d’un 50 % de descompte en abonaments de cicles.

Preu especial per a segons abonaments d’un altre cicle (descompte addicional aplicat sobre l’abonament de menor preu; en queda exclòs Palau 100).

– Els abonats queden exempts del cobrament de comissions de reimpressió d’entrades a Taquilles.

– Els abonats poden comprar entrades addicionals online gaudint del descompte d’abonat del Palau i sense cost de comissions.

Flexibilitat

– Només els abonats de la temporada i a la carta poden retornar entrades –d’abonaments i addicionals de temporada– i acumular-ne l’import íntegre al saldo de client per bescanviar per altres concerts o futures compres a la Fundació (disponible fins a 24 hores abans del concert).

– Possibilitat de pagament fraccionat sense recàrrec (2 terminis).

Atenció preferencial

– Accés prioritari a entrades i abonaments conservant butaca fixa i tracte preferencial en millores de localitat.

Contacte personalitzat mitjançant el Servei d’Atenció a l’Abonat: tel. 93 295 72 42 i c/e abonaments@palaumusica.cat

Possibilitat d’ingrés al canal exclusiu de Whatsapp per rebre informacions d’interès i promocions especials. Sol·licitud a: abonaments@palaumusica.cat

Altres avantatges

– Preu especial de 9 euros en visites guiades arquitectòniques al Palau. (Preu sense descompte: 20 €).

– Invitació a esdeveniments especials, activitats seleccionades i presentacions al Palau o en altres equipaments.

– Ofertes especials a la Botiga, Cafè Palau i en tiquets de pàrquing SABA BAMSA a la plaça Urquinaona, avinguda Catedral, Francesc Cambó, plaça Catalunya i Lluís Companys.

119

Cicles amb abonament

Palau 100

Palau Òpera

Palau Grans Veus

Palau Bach

Palau Piano

Palau Cambra

Simfònics al Palau

Tardes al Palau

120

Abonaments a la carta

Selecciona els concerts de la teva temporada amb una tria a mida. En queden exclosos els concerts del cicle Concerts Familiars, el Concert de Sant Esteve i els de promotors externs.

A3: de 3 a 9 concerts (10 % de descompte)

A10: 10 o més concerts (15 % de descompte)

Venda a www.palaumusica.cat i presencialment a Taquilles del Palau

Packs especials per a grups

Si vols celebrar una data especial al Palau, convidar-hi companys o clients o reservar-hi una llotja per un compromís, escriu a publics@palaumusica.cat i t’oferirem preus especials per a vetllades de relacions públiques, jornades de team-building i hospitality. Experiències a mida amb combinacions de concerts, visites guiades, obsequis i restauració.

Regala(’t) Palau!

Regala moments inoblidables amb els Xecs Regal del Palau de la quantitat que desitgis. Pots triar entre més d’un centenar de concerts de la temporada de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. En queden exclosos els concerts de promotors externs. Venda a Taquilles i a www.palaumusica.cat/regala

121
La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana no es fa responsable de l’autenticitat, preu o condicions de les entrades comercialitzades a través de portals dedicats a la revenda d’entrades. La Fundació recomana comprar les entrades només a través dels canals oficials del Palau de la Música Catalana.

Descomptes i política de preus de la programació pròpia

Descomptes per a grups i volum d’entrades

Per la compra d’un conjunt de 15 entrades o més d’un mateix concert s’aplicarà un descompte del 15 % sobre el preu total de les localitats.

Tarifa Comparteix

¿T’agrada gaudir de la música en família o amb amics? Per la compra de 4 entrades d’un mateix concert, selecciona aquesta tarifa i tindràs un descompte del 10 % sobre el preu de les localitats.

Col·lectius especials

Preus especials per a col·lectius socials i entitats en nombrosos concerts de la temporada: socis de l’Orfeó Català, famílies nombroses, monoparentals i d’acollida, jubilats, aturats, Biblioteques de Barcelona (disponible online) i Biblioteques de Catalunya. Cal acreditar la pertinença a algun d’aquests col·lectius en el moment de la compra o bé contactar prèviament amb Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat o trucant al telèfon 93 295 72 07. En queden exclosos els Concerts Familiars.

Accessibilitat

Tarifes especials per a persones amb discapacitat superior al 33 % i descompte d’un 30 % per a menors d’edat amb discapacitat, amb preu especial extensible fins a tres acompanyants. Les persones amb diversitat funcional superior al 33 % gaudeixen d’un 5 % de descompte addicional al preu d’abonament general i preferència en el calendari de compra.

Per a persones amb cadira de rodes s’aplicaran descomptes al preu de l’entrada (extensible a un acompanyant acreditant-ne la necessitat) a les zones habilitades a aquest efecte. Tot i que el Palau és una sala històrica amb limitacions arquitectòniques, treballem per fer accessible l’experiència de concert a qualsevol col·lectiu.

Per accedir a aquestes entrades i aplicació dels preus especials, pots adreçar-te a Taquilles al telèfon 93 295 72 07 o a taquilles@palaumusica.cat.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana també s’adhereix, amb preus especials, al programa Apropa Cultura i el seu projecte de lleure inclusiu.

122

Estigues al dia de tot el que passa al Palau!

Registra’t a www.palaumusica.cat/registre per rebre informacions i promocions. Un cop tinguis compte de client al Palau podràs:

– Consultar les teves compres i reserves d’entrades a l’historial.

– Accedir a les teves entrades per internet i descarregar-te-les per imprimir-les o mostrar-les des del teu dispositiu mòbil per accedir a la sala.

Gaudir de descomptes especials a través de butlletins periòdics.

– Fer ús del teu saldo de client i de Xecs Regal directament en la compra d’entrades.

– Modificar les teves dades personals per tal que ens puguem posar en contacte i/o donar-te’n de baixa.

– Fer compres per telèfon.

Condicions de venda

– Els preus de les entrades estan exempts d’IVA, d’acord amb l’article 20.U.14 de la Llei 37/1992.

– La Fundació es reserva el dret d’aplicar comissions de venda per despeses de gestió als seus canals de venda i en la reimpressió d’entrades a Taquilles. En cas de devolució d’entrades, la comissió de venda no serà retornada en ser un cost relacionat, específicament, amb el procés de compra.

Les localitats comprades no es podran canviar ni retornar excepte en els casos que la Fundació consideri oportuns a causa de circumstàncies especials. Només els abonats es poden acollir al bescanvi d’entrades del seu abonament.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana no es fa responsable de l’autenticitat, preu o condicions de les entrades comercialitzades a través de portals dedicats a la revenda d’entrades.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana es reserva el dret de fer modificacions en la programació a petició dels artistes o per motius aliens a la Fundació.

Les tarifes de la temporada poden fluctuar amb preus dinàmics a l’alça o a la baixa en funció de l’ocupació de la sala.

– És responsabilitat del comprador validar els descomptes abans de finalitzar la compra; per tant, no s’acceptaran reclamacions a posteriori per la no aplicació d’un descompte.

– Els descomptes no són acumulables.

– La informació sobre la visibilitat, en el sistema de venda, és orientativa. El Palau és una sala amb més de cent anys d’història, amb uns estàndards arquitectònics singulars. El comprador accepta les condicions de la localitat en el moment de fer la compra.

123

Sala de Concerts

Estructura de zones i aforaments orientativa que depèn de les característiques de les funcions. Les tarifes poden estar subjectes a preus dinàmics en funció de l’ocupació de la sala.

Petit Palau

Zona única (el format de la sala pot variar segons el concert)

Butaques platea

Lateral 1r pis

Graderies

Lateral 2n pis

El Palau de la Música Catalana disposa de localitats per a espectadors amb mobilitat reduïda. Més informació al telèfon 93 295 72 07 o a taquilles@palaumusica.cat.

Butaques, llotges i circulars platea, 1r pis centrals i fila 1 lateral. Llotges 1r pis

Graderies platea, 1r pis fila 1 i 2 lateral i 2n pis fila 1 1r pis fila 3 i 4 lateral, 2n pis files 2-11, Llotges 2n pis fila 1 lateral i Galeries d’orgue 2n pis files 12-24

Llotges 2n pis files 2 i 3 sense visió i 2n pis files 2-5 sense visió

124
a b c e d a

Palau 100

Concerts fora d’abonament

(*) Els abonats de Palau 100 poden adquirir una entrada gratuïta per a aquest concert.

(**) Les entrades adquirides per a l’anterior data (17.02.22) seran vàlides en aquesta funció.

125
A B C D E 1 19.10.23 Ensemble Pygmalion & Pichon —Concert inaugural de la temporada 125 € 80 € 48 € 38 € 28 € 2 26.10.23 Alice Sara Ott, London Symphony Orchestra & Pappano Així parlà Zaratustra de Strauss 175 € 100 € 75 € 55 € 35 € 3 21.11.23 Zukerman, Orquestra Nacional de Lió & Znaider Simfonia núm. 1 de Brahms 85 € 65 € 40 € 28 € 20 € 4 21.12.23 Accentus, Insula Orchestra & Equilbey El Messies de Händel 90 € 70 € 48 € 28 € 20 € 5 22.01.24 Piemontesi, Orquestra Filharmònica de Dresden & González —Mozart, Mahler i Strauss 85 € 65 € 38 € 28 € 20 € 6 13.02.24 Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau, Balthasar Neumann Chor & Ensemble & Hengelbrock Rèquiem de Brahms 95 € 70 € 48 € 30 € 20 € 7 14.02.24 Orfeó Català, Cor de Cambra del Palau, Balthasar Neumann Chor & Ensemble & Hengelbrock Lobgesang de Mendelssohn 85 € 65 € 40 € 28 € 20 € 8 18.03.24 Monteverdi Choir, English Baroque Soloists & Gardiner Israel a Egipte de Händel 125 € 80 € 48 € 38 € 28 € 9 22.04.24 Queyras, Philharmonia Orchestra & Gardiner Sisena de Dvorˇák 150 € 85 € 55 € 45 € 30 € 10 28.05.24 Dueñas, Los Angeles Philharmonic & Dudamel —Williams, Ortiz i Dvorˇák 200 € 120 € 85 € 60 € 40 € Abonament Palau 100 Abonament Jove Palau 100 950 € 607,50 € 616 € 400 € 400 € 262,50 € 288 € 189 € 202 € 130,50 €
A B C D E 1
01.03.24 Cor Jove de l’Orfeó Català, OBC & Gardolin´ska La Creació de Haydn 48 € 35 € 20 € 2 ** 19.03.24 Andrè Schuen & Sułkowska-Migon´ El corn màgic de la joventut de Mahler 58 € 45 € 32 € 20 € 15 €
*

Palau Bach

Concerts fora d’abonament

126
A B C D E 1 06.11.23  Víkingur Ólafsson  Variacions Goldberg 35 € 22 € 2 20.12.23 Netherlands Bach Society & Potter Magnificat 55 € 35 € 3 04.03.24 Oberlingen & L’Apotheose —Concerts de Telemann 35 € 22 € 4 17.03.24 La Capella Reial de Catalunya, Le Concert des Nations & Savall —Passió segons sant Joan 90 € 75 € 45 € 30 € 22 € 5 25.03.24  Cor de Cambra del Palau, Vespres d’Arnadí & Prégardien Passió segons sant Mateu 80 € 55 € 40 € 30 € 20 € 6 16.05.24 Gli Incogniti & Beyer Concerts de Brandenburg 4 i 5 35 € 22 € Abonament Palau Bach Abonament Jove Palau Bach Segon abonament 231 € 165 € 214 € 161 € 115 € 150 €
A B C D E 1 14.12.23 Bach Collegium Barcelona —Concert de Nadal de la Fundación Salvat 45 € 30 € 2 21.02.24 Céline Frisch —Obra per a teclat de Bach 25 €

Palau Òpera

Palau Grans Veus

Concerts fora d’abonament

(*)

127
A B C D E 1 06.02.24 Vistoli, Les Accents & Noally Rinaldo de Händel 78 € 55 € 30 € 2 16.03.24 The English Concert & Bicket L’incoronazione di Poppea de Monteverdi 78 € 55 € 30 € 3 29.05.24 Fagioli, Il Giardino Armonico, Kammerorchester Basel & Antonini Tolomeo de Händel 78 € 55 € 30 € Abonament Palau Òpera Abonament Jove Palau Òpera Segon abonament 164 € 117 € 152 € 115 € 82 € 107 €
A B C D E 1 04.12.23 Philippe Jaroussky & Le Concert de la Loge —Àries trobades del Barroc 68 € 45 € 30 € 2 10.01.24 Javier Camarena —Cançons i àries d’òpera 100 € 70 € 55 € 40 € 30 € 3 22.02.24 Katharina Konradi —Fauré, Ginastera, Montsalvatge, Obradors i Schubert 38 € 25 € 4 02.05.24 Sara Blanch —Cançons i àries d’òpera 38 € 25 € Abonament Palau Grans Veus Abonament Jove Palau Grans Veus Segon abonament 183 € 122 € 170 € 123 € 82 € 116 €
A B C D E F 1* 25.01.24 Jakub Józef Orlin´ski —Cançons i àries d'òpera 60 € 45 € 30 € 2* 19.02.24 Ermonela Jaho & Franz Schubert Filharmonia —Centenari Victoria de los Ángeles 92 € 78 € 64 € 48 € 32 € 18 €
Els abonats de Palau Grans Veus gaudeixen d’un 20% de descompte en la compra d’entrades per a aquest concert.

Palau Piano

128
A B C D E 1 28.09.23 Dmytro Choni —Beethoven, Liszt, Prokófiev, Silvestrov i Liebermann 25 € 18 € 2 16.10.23 Beatrice Rana —Skriabin, Castelnuovo-Tedesco, Debussy i Liszt 35 € 25 € 3 29.11.23 Daniil Trifonov —Rameau, Mozart, Mendelssohn i Beethoven 60 € 40 € 30 € 4 11.12.23 Paul Lewis —Integral de Sonates per a Piano de Schubert (III) 35 € 25 € 5 29.01.24 Christian Blackshaw Sonates de Mozart 35 € 25 € 6 09.02.24 András Schiff 60 € 40 € 30 € 7 28.02.24 Grigory Sokolov 60 € 40 € 30 € 8 06.03.24 Anna Vinnitskaya —Franck, Skriabin, Widmann i Schumann 30 € 22 € 9 04.04.24 Ignasi Cambra —Brahms, Skriabin i Cruixent 25 € 18 € 10 15.04.24 Paul Lewis —Integral de Sonates per a Piano de Schubert (IV) 35 € 25 € 11 08.05.24 Alexandra Dovgan 30 € 22 € 12 03.06.24 Yuja Wang 60 € 40 € 30 € Abonament Palau Piano Abonament Jove Palau Piano Segon abonament 343 € 245 € 318 €

Palau Cambra

129
A B C D E 1 31.01.24 Vadim Repin & Nikolai Lugansky Sonata per a violí i piano de Franck 35 € 22 € 2 20.02.24 Sol Gabetta & Bertrand Chamayou —Mendelssohn i Brahms 35 € 22 € 3 14.03.24 Quartet Casals —Bach, Gubaidulina i Beethoven 35 € 4 17.04.24 Cuarteto Quiroga —20è aniversari de la formació 25 € 5 04.06.24 Cosmos Quartet & friends Octets de Widmann i Schubert 25 € Abonament Palau Cambra Abonament Jove Palau Cambra Segon abonament 110 € 77 € 101 € Concert fora d’abonament A B C D E 1 12.06.24 Capuçon, Müller-Schott & Piemontesi —Memorial Pau Casals 35 € 22 €

Petit Palau Cambra (Petit Palau)

35

i els abonats dels cicles de temporada gaudeixen d’un preu especial de 8 € per als concerts d’aquest cicle.

130
A B C D E 1 19.09.23 Mariona Camats & Eudald Buch —Bach, Brahms i Garreta 15 € 2 02.10.23 Alexandra Nowakowski & Michał Biel —Àries d’òpera i cançó catalana i espanyola 15 € 3 18.10.23 Duo Picotti-Puig Recordant Picasso 15 € 4 24.10.23 Quartet Diotima —Casablancas i Ravel 15 € 5 14.11.23 Cosmos Quartet —Webern, Schumann i Britten 15 € 6 19.12.23 Miquel Villalba —Bach, Mozart, Debussy, Oliu i Brahms 15 € 7 24.01.24 Trio Fortuny —Kodály, Kurtág, Beethoven i Txaikovski 15 € 8 26.02.24 Sílvia Bel, Alegret & Fernández Aguirre —125è aniversari del naixement de Ricard Lamote de Grignon 15 € 9 29.02.24 Cardona & Trio Pedrell —Fàbregas, Brahms i Xostakóvitx 15 € 10 03.03.24 Sonoro Quartet —Joves talents internacionals 15 € 11 05.03.24 Erika Baikoff & Soohong Park —Schubert, Wolf, Zemlinsky, Schönberg i Korngold 15 € 12 08.04.24 Izik-Dzurko & Quartet Atenea —Fàbregas i Schumann 15 € 13 11.04.24 Cosmos Quartet —Webern, Bartók i Brahms 15 € 14 14.04.24 Júlia Pusker —Joves talents internacionals 15 € 15 07.05.24 MalPelo & Trio Fortuny —Bonis, Magrané, Schönberg i Bloch 15 € 16 13.05.24 Ferran Albrich & Victoria Guerrero —Berg, Mahler, Schönberg, Strauss i Webern 15 € 17 30.05.24 Alexander Grassauer & Stephan Matthias Lademann —Schubert, Strauss i Mahler 15 €
Els menors de anys

Palau Fronteres

131
A B C D E 1 09.10.23 GIOrquestra & Prat Ticket to ride: Bach, Beatles, Bowie i Glass 35 € 25 € 2 31.10.23 Concert de Halloween —Sweeney Todd de Stephen Sondheim 45 € 35 € 25 € 3 11.11.23 Els mons de Lluís Domènech i Montaner —Centenari de la mort de Lluís Domènech i Montaner 15 € 4 18.01.24 Juan de la Rubia & Eugènia Balcells —Improvisació i videoart 25 € 5 05.07.24 Ola Gjeilo, improvisacions al piano Nit i albada 15 €

Simfònics al Palau

132
A B C D E 1 23.09.23 La Setena de Beethoven —Orquestra Simfònica del Vallès & Salado 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 2 07.10.23 Concert per a violí de Mendelssohn —Orfeó Català, Orquestra Simfònica del Vallès & Puig 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 3 18.11.23 Homenatge a John Williams —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 4 03.12.23 Doña Francisquita de Vives —Cor Amics de l’Òpera de Sabadell  & Orquestra Simfònica del Vallès 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 5 16.12.23 Festival de valsos i danses —Orquestra Simfònica del Vallès & Puig 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 6 20.01.24 Gardel, tangos i milongues —Orquestra Simfònica del Vallès & Cardona 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 7 03.02.24 La Pastoral de Beethoven —Orquestra Simfònica del Vallès & Sułkowska-Migon´ 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 8 17.02.24 Música aquàtica i Música per als reials focs d’artifici de Händel —Vespres d’Arnadí & Espasa 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 9 02.03.24 Concert per a piano de Chopin —Orquestra Simfònica del Vallès & Riveiro 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 10 23.03.24 Passió segons sant Joan de Bach —Orquestra Simfònica del Vallès & Puig 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 11 06.04.24 La Novena de Beethoven –Orquestra Simfònica del Vallès & Salado 73 € 56 € 44 € 32 € 23 € 12 11.05.24 Turandot de Puccini —Orquestra Simfònica del Vallès & Cor Amics de l’Òpera de Sabadell 73 € 56 € 44 € 32 € 23 € 13 25.05.24 La Cinquena de Txaikovski —Orquestra Simfònica del Vallès & Puig 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 14 01.06.24 Porgy and Bess de Gershwin —Marco Mezquida Trio, Orquestra Simfònica del Vallès & Víctor Pablo Pérez 68 € 55 € 43 € 31 € 20 €

Concerts fora d’abonament

133 A B C D E Abonament Simfònics al Palau 12 concerts Abonament Jove Simfònics al Palau 12 concerts Segon abonament 12 concerts 566 € 410 € 534 € 456 € 330 € 430 € 357 € 258 € 336 € 257 € 186 € 242 € 168 € 121 € 158 € Abonament Simfònics al Palau 14 concerts Abonament Jove Simfònics al Palau 14 concerts Segon abonament 14 concerts 606 € 481 € 577 € 486 € 386 € 463 € 381 € 302 € 362 € 275 € 218 € 262 € 180 € 143 € 172 €
A B C D E 1 04.11.23   Pop-rock simfònic  —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 65 € 54 € 42 € 29 € 20 € 2 02.12.23 Homenatge a John Williams —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 68 € 55 € 43 € 31 € 20 € 3 20.04.24 Videojocs en concert! —Orquestra Simfònica del Vallès & Ronda 65 € 54 € 42 € 29 € 20 € 4 27.04.24 Turandot de Puccini —Orquestra Simfònica del Vallès & Cor Amics de l’Òpera de Sabadell 73 € 56 € 44 € 32 € 23 €

Tardes al Palau

134
A B C D E 1 23.10.23 Quartet Mèlt —Deu anys als escenaris 20 € 2 08.11.23 Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona & Sabaté —Concert del 40è aniversari de la formació 20 € 3 13.11.23 Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra & Claret —30è aniversari de l’ONCA 20 € 4 05.02.24 Cor Jove de l’Orfeó Català, Cobla Marinada & Colomer Una tarda de sardanes 20 € 5 21.05.24 ARSinNOVA, Cor VEUS, Orquestra de Sant Cugat & Brotons Stabat Mater de Brotons 35 € 25 € 6 10.06.24 Orquestra Simfònica de Cobla i Corda & Cassú Emociona’t amb l’SCCC, himnes del cor 20 € 7 20.06.24 Banda Municipal de Barcelona & Pascual-Vilaplana —Brotons, Cesarini i Guinovart 20 € Abonament Tardes al Palau 77 €

La Casa dels Cants

135
A B C D E 1 23.09.23 Cor de Cambra del Palau & Whitacre The sacred veil de Whitacre 20 € 2 05.11.23 Orfeó Català, Cor de Noies & Cor de Cambra del Palau —Els nostres cors amb John Adams 35 € 25 € 3 26.11.23 Cor de Cambra del Palau Un cant a la natura. Un crit de la terra 25 € 4 26.12.23 Concert de Sant Esteve —Cors de l’Orfeó Català & Cor de Cambra del Palau 75 € 55 € 45 € 35 € 20 € 5 28.01.24 Armengol, Cor de Cambra del Palau & Puig Una Schubertíada 25 € 6 03.03.24 Festa de la Música Coral —Estrena de les obres guanyadores del IV Concurs de Composició de l’Orfeó Català 20 € 7 13.04.24 Cor Infantil de l’Orfeó Català & Astúlez 15 € 8 14.04.24 Cor Jove de l’Orfeó Català & Ensemble Vocal Pro Musica de Porto 20 € 9 27.04.24 Cor de Noies de l’Orfeó Català, Reixach & Vilamajó 15 € 10 28.04.24 Xarxa Coral 20 € 11 28.04.24 Cor de Cambra del Palau & Sesé —Clàssics corals del segle XX 15 € 12 26.05.24 Cor Mitjans, Cor Petits & Cor de l’SCIC Cuques de llum 15 € 13 06.06.24 Cor Francesc Valls & Biosca —Britten, Vila, Vivancos, Guinovart i Copland 15 € 14 08.06.24 Cor Infantil de l’Orfeó Català & Jovens Cantores de Guimarães 15 € 15 16.06.24 Concert participatiu. Diada de l’Antic Cantaire Un rèquiem alemany de Brahms 25 € 16 07.07.24 Orfeó Català & Cors de l’Escola Coral Al voltant d’Ola Gjeilo 20 €

El Primer Palau

ECHO Rising Stars (Petit Palau)

Orgue al Palau

136
A B C D E 1 30.09.23 Marató El Primer Palau —Descobrint joves talents 20 € 2 23.11.23 Cloenda d’El Primer Palau 2023 —Quartet Atenea 15 € A B C D E 1 03.03.24 Sonoro Quartet —Joves talents internacionals 15 € 2 14.04.24 Júlia Pusker —Joves talents internacionals 15 € 3 12.05.24 Sebastian Heindl —Joves talents internacionals 20 € A B C D E 1 29.10.23 Óscar Candendo —150è aniversari del naixement de Max Reger 20 € 2 25.02.24 Loreto Aramendi L’orgue romàntic 20 € 3 12.05.24 Sebastian Heindl —Joves talents internacionals 20 €

Nadal al Palau

Concerts Extraordinaris

137
A B C D E 1 25.09.23 Homenatge a Alicia de Larrocha —Centenari del naixement 60 € 40 € 25 € 2 22.10.23 Franz Schubert Filharmonia & Ros Marbà El pessebre de Pau Casals 56 € 36 € 20 € 3 04.11.23 Concert de guanyadors del Premi La Flama 15 € 4 16.01.24 Homenatge a Victoria de los Ángeles —Centenari del naixement 35 € 20 €
A B C D E 1 14.12.23   Bach Collegium Barcelona —Concert de Nadal de la Fundación Salvat 45 € 30 € 2 17.12.23 Homenatge a Morricone i Rota —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 48 € 38 € 28 € 3 25.12.23 El trencanous de Txaikovski —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 55 € 43 € 32 € 4 01.01.24  Concert d’Any Nou —Orquestra Simfònica del Vallès & Rubio 55 € 43 € 32 € 5 02.01.24  Concert d’Any Nou —Orquestra Simfònica del Vallès & Rubio 48 € 38 € 28 € 6 04.01.24   Homenatge a Morricone & Rota —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 48 € 38 € 28 € 7 06.01.24   El trencanous de Txaikovski —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 48 € 38 € 28 € 8 06.01.24   Concert d’Any Nou —Orquestra Simfònica del Vallès & Rubio 48 € 38 € 28 € 9 07.01.24  El trencanous de Txaikovski —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 48 € 38 € 28 € 10 07.01.24  Homenatge a Morricone & Rota —Orquestra Simfònica del Vallès & Gimeno 48 € 38 € 28 €

Concerts de promotors externs

Durant la temporada el Palau de la Música Catalana acull concerts d’altres promotors. Aquests concerts no formen part dels cicles de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, i per tant queden exclosos de la política habitual de preus, descomptes i devolucions, així com de l’ús de saldo de client, packs a mida i Xec Regal. Cada promotor hi estableix la seva política específica.

Ibercamera

Per a més informació sobre els abonaments, contacteu amb Ibercamera a ibercamera@ibercamera.com, al telèfon 93 317 90 50 o també a www.ibercamera.com

138
A B C D E F 1 12.12.23 Barcelona
Baroque Orchestra & Barrera El Messies de Händel 88 € 72 € 48 € 48 € 31 € 31 € 2 24.01.24 Vidovic´, Orquestra Filharmònica Nacional d’Hongria & Francés Concierto de Aranjuez de Rodrigo 98 € 78 € 58 € 58 € 38 € 32 € 3 09.04.24 Martha Argerich 108 € 88 € 68 € 54 € 44 € 34 € 4 25.04.24 Maurizio Pollini 108 € 88 € 68 € 54 € 44 € 34 €
Ars Nova, Finnish

Franz Schubert Filharmonia

Concert fora d’abonament

* Descompte sobre el preu dels concerts seleccionats

Més informació: www.franzschubertfilh.com

139
A B C D E F 1 01.10.23 El Concierto de Aranjuez i la Simfonia del Nou Món —Franz Schubert Filharmonia 68 € 60 € 54 € 42 € 29 € 18 € 2 19.11.23 Krzysztof Urban´ski & Franz Schubert Filharmonia —La Quarta de Txaikovski 68 € 60 € 54 € 42 € 29 € 18 € 3 21.01.24 Trio Ludwig & Franz Schubert Filharmonia —El Triple de Beethoven 68 € 60 € 54 € 42 € 29 € 18 € 4 30.01.24 Mischa Maiksy Suites de Bach 58 € 50 € 42 € 36 € 26 € 18 € 5 05.03.24 Franz Schubert Filharmonia & Christoph Eschenbach —La Setena de Beethoven 68 € 60 € 54 € 42 € 29 € 18 € 6 07.05.24 La Novena de Beethoven. “Bicentenari de l’estrena” —Franz Schubert Filharmonia 68 € 60 € 54 € 42 € 29 € 18 € 7 26.05.24 Rakhmàninov 3 i La consagració de la primavera —Franz Schubert Filharmonia 68 € 60 € 54 € 42 € 29 € 18 € 8 11.06.24 Les quatre estacions de Max Richter —Franz Schubert Filharmonia 58 € 50 € 42 € 36 € 26 € 18 € Abonament FSF (-35%) Abonament 4 concerts* (-30%) Abonament 2 concerts* (-25%) Abonament Jove FSF (-50%) Abonament Jove 4 concerts* (-50%) 340 € 262 € 299 € 230 € 265 € 204 € 210 € 162 € 147 € 113 € 94 € 72 €
A B C D E F 1 19.02.24 Ermonela Jaho & Franz Schubert Filharmonia —Centenari Victoria de los Ángeles 92 € 78 € 64 € 48 € 32 € 18 €

BCN Clàssics

BCN Clàssics Km 0 (Petit Palau)

(*) Concerts gratuïts per als abonats de BCN Clàssics

Més informació: www.bcnclassics.cat

140
A B C D E 1 17.10.23 Maxim Vengerov —Schumann, Brahms i Prokófiev 70 € 60 € 50 € 40 € 22 € 2 16.11.23 Orquestra de Cambra de Lausana & Capuçon —Mozart, Strauss i Beethoven 70 € 60 € 50 € 40 € 22 € 3 13.12.23 Orfeón Donostiarra, Orq. ADDA & Vicent Novena de Beethoven 81 € 67 € 54 € 47 € 22 € 4 28.01.24 Orquestra Filharmònica de Munic & Mehta Brahms 2 i 4 210 € 125 € 82 € 57 € 42 € 5 16.02.24 Hahn, NSO Washington & Noseda —Simon, Korngold i Xostakóvitx 139 € 96 € 77 € 52 € 32 € 6 07.03.24 Ferrández, Orq. Filharmònica Txeca & Bitxkov Novena de Dvorˇák: Simfonia del Nou Món 122 € 77 € 62 € 47 € 32 € 7 29.04.24 Orquestra Barroca d’Amsterdam & Koopman Ofrena musical de Bach 70 € 60 € 50 € 40 € 22 € 8 27.05.24 Hélène Grimaud —Beethoven, Brahms & Bach 70 € 60 € 50 € 40 € 22 € Abonament 8 concerts temporada (-15%) Abonament 5 concerts (-10%) Abonament 3 concerts (-5%) 715 € 439 € 336 € 522 € 330 € 236 € 412 € 269 € 176 € 317 € 208 € 133 € 192 € 122 € 85 € Concert fora d’abonament A B C D E 1 08.01.24 Evgeni Kissin —Beethoven, Brahms, Rakhmàninov i Prokófiev 82 € 66 € 54 € 36 € 20 €
A B C D E 1* 20.10.23 Miguel Ortega 25 € 2* 18.12.23 Núria Giménez-Comas 25 € 3* 02.03.24 Luis González 25 € 4* 21.03.24 Ramon Humet & Sílvia Vidal 25 €

55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Més informació: www.jazz.barcelona

141
A B C D E F 1 02.11.23 Joshua Redman Group & Gabrielle Cavassa 58 €   52 € 46 €  38 €   30 € 24 €  2 03.11.23 Tomatito Sexteto 56 € 50 € 44 € 38 € 32 € 26 € 3 07.11.23 Michel Camilo convida Marco Mezquida 56 € 50 € 44 € 38 € 32 € 26 € 4 10.11.23 José Mercé Preus per determinar 5 11.11.23 Sant Andreu Jazz Band Abraça Brasil 46 € 40 € 36 €  30 €  24 €   18 € 6 24.11.23 Andrea Motis & Camerata Conservatori Liceu Febrero 52 € 48 € 42 €   36 €  30 € 24 €  7 25.11.23 Sofiane Pamart 52 € 48 € 42 €  36 €  28 €  22 €  8 01.12.23 María José Llergo Preus per determinar 9 19.12.23 Así canta Jerez Preus per determinar

Palau digital

#PalauDigital

Viu el Palau des de casa!

Concerts

Obres universals i patrimoni musical català en concerts viscuts al Palau de la Música Catalana. Una mostra de les produccions destacades i projectes propis de la programació del Palau i de la família coral de l’Orfeó Català.

Palau 360

Breus càpsules sobre l’univers del Palau i els seus protagonistes: cantaires, mecenes, artistes, equip humà i col·laboradors.

144

Palau Digital ofereix una extensa oferta de concerts i continguts

divulgatius exclusius vinculats a l’oferta musical del Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català.

Amb el suport de:

Perspectives Musicals

Un format innovador de divulgació musical per comprendre i enriquir l’experiència de la programació del Palau de la Música Catalana.

Extres

Documentals, videoclips i molts altres continguts inèdits!

145
Connecta’t gratuïtament a www.palaudigital.cat Descarrega’t l’app
Amb la col·laboració de:
146

Palau educatiu, social i sostenible

147

El Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català estan compromesos des dels seus orígens amb l’educació i la participació social a través del cant coral i de la difusió de la música en directe. El Palau i l’Orfeó busquen, a través de la música, millorar la vida de les persones. Igualment, estan compromesos amb la sostenibilitat

L’Escola Coral de l’Orfeó Català

Un espai per créixer a través del cant coral. Una educació integral, humana i musical vertebrada en cinc cors d’edats compreses entre els sis i els vint-i-cinc anys. Una vuitantena de concerts a l’any i altres activitats per aprendre a estimar el cant coral i gaudir-ne.

L’Escola Coral rep el suport de:

El Servei Educatiu del Palau

A través de concerts i activitats familiars i una oferta també per a les escoles, el Servei Educatiu elabora propostes adreçades a tots els públics, especialment els infants i els més joves, per fomentar la curiositat, la descoberta, la creativitat i l’impacte emocional a través del so i de la música en directe.

El cicle Escoles al Palau rep el suport de:

Palau Vincles

El projecte sociomusical del Palau fomenta la inclusió i integració social a través de la pràctica coral col·lectiva d’infants i joves en zones o situacions de vulnerabilitat, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social del cant coral.

El propòsit principal és el creixement personal d’infants i adolescents desenvolupantne les capacitats socials i pedagògiques i oferint-los noves oportunitats.

Amb el suport de:

Fundació Caixa d’Enginyers Eurofirms Group

148

i s’adhereixen als objectius de desenvolupament sostenible (ODS) aprovats per les Nacions Unides. La sostenibilitat, l’accessibilitat, el creixement personal, la transparència, el medi ambient i l’austeritat en la gestió són valors que se sumen i que vertebren les línies estratègiques següents de la institució.

Accessibilitat i Apropa Cultura

El Palau de la Música Catalana treballa en la millora contínua de l’accessibilitat desenvolupant diferents projectes, tant en les visites a l’edifici com en els concerts o altres esdeveniments, i a més ofereix atenció personalitzada i preus especials per a persones amb diversitat funcional i acompanyants.

El Palau també forma part d’Apropa Cultura –un programa transversal que agrupa diverses institucions culturals– oferint un ventall d’espectacles i activitats a preus assequibles per facilitar l’accés a la cultura a les persones en situació de vulnerabilitat d’acord amb les entitats socials.

Medi ambient

En l’àmbit del medi ambient actualment hi ha en marxa el càlcul de la petjada de CO² amb l’objectiu d’obtenir el distintiu d’edifici 100% neutre en carboni. A més, el consum elèctric és 100% d’energia verda i s’està treballant en la instal·lació de plaques fotovoltaiques. El Palau té implantat un Sistema de Gestió Ambiental certificat segons reglaments EMAS i ISO 14001, amb els quals garanteix el control i l’avaluació en la gestió ambiental de les instal·lacions, activitats i serveis, tot implicant-hi les persones treballadores, el públic assistent, les empreses contractistes i la societat en general.

149

Viu el Palau

Associació Orfeó Català

L’Associació Orfeó Català, d’acord amb la seva tradició, es dedica al foment de la cultura catalana, especialment a la música i amb una atenció preferent al cant coral. L’Associació va ser creada l’any 1891 i desenvolupa els seus objectius per mitjà de la Fundació Orfeó CatalàPalau de la Música Catalana, que concentra la gestió de tota l’activitat dels cors de l’Orfeó i del Palau de la Música Catalana. Els socis de l’Orfeó Català participen en les decisions de l’entitat exercint el dret de vot en l’Assemblea de socis.

Fes-te soci de l’Orfeó Català i formaràs part d’un dels símbols més genuïns de la cultura catalana. A més, gaudiràs de molts avantatges: visites guiades gratuïtes, descomptes especials per a concerts, espai reservat al Foyer, etc.

Avantatges:

– Dues invitacions per assistir a dos concerts del Cicle Coral Orfeó Català (exclòs el Concert de Sant Esteve)

– Quatre invitacions per fer visites guiades al Palau (un màxim de vuit visites l’any)

– 20 % de descompte en la compra d’entrades per al Concert de Sant Esteve

– Descompte en la compra d’entrades per a concerts organitzats per la Fundació OC-PMC

– Prioritat i reserva d’entrades en els concerts organitzats per la Fundació

– Possibilitat d’assistir a determinats assaigs

Telèfon: 93 295 72 13

c/e: socis.orfeocatala@palaumusica.cat www.orfeocatala.cat

generals de concerts organitzats per la Fundació

– Preu especial de 12 € anuals en la subscripció en format paper de la «Revista Musical Catalana»

– Descompte del 10 % al Cafè Palau (excepte en el menú diari)

– Descompte d’un 10 % a la Botiga del Palau

– Participar al Dia dels Socis

– Assistir a presentacions i xerrades divulgatives de temàtiques diverses, sortides culturals, trobades exclusives per a socis, etc.

Fes-te’n soci per només 60 € l’any

Quota Jove 10 € / any (menors de 35 anys)

152

Visites arquitectòniques

Visita Guiada

Descobreix una de les joies modernistes més singulars en companyia del nostre equip de guies. Història, arquitectura i música!

Durada: 50 minuts; preu: 20 €

Visita Lliure

Visita amb audioguia descarregable al teu dispositiu mòbil, amb explicacions, imatges, música...

Durada: 50 minuts; preu: 16 €

Palau Premium

Visita espais mai vistos, com les oficines situades al sostre de la sala modernista.

Durada: 60 minuts; preu: 40 €

Tocata i fuga | Escape Room

Objectiu: trobar i destruir l’informe de la bomba atòmica. Català, castellà, anglès i francès.

Durada: 90 minuts; preu: 27 €

Visita Inspira

En companyia d’un il·lustrador professional i un bloc, visita els espais del Palau i projecta la teva mirada artística de formes, colors i llum.

Durada: 90 minuts; preu: 25 €

Visita Accessible per a grups

Gaudeix d’una visita accessible per a persones amb diversitats funcionals amb un guia en exclusiva.

Durada: 55 minuts; preu: 11 €

Visita Virtual

Descobreix la història, l’arquitectura i el batec d’aquesta sala única de concerts sense moure’t de casa!

Preu: 5 €

153
Més informació a visits.palaumusica.cat

Programes de mecenatge

El Palau de la Música catalana ofereix un programa de mecenatge personalitzat amb la finalitat de crear sinergies amb cada empresa, per posar en valor la seva col·laboració.

Més de 80 empreses participen de l’activitat artística i dels cors, del projecte social, del projecte educatiu, de Palau Digital i d’altres projectes del Palau, tot formant part d’un dels símbols més genuïns de la cultura catalana, amb donacions que aporten avantatges fiscals, o bé amb patrocinis publicitaris que permeten beneficiar-se de contraprestacions, com per exemple entrades a concerts, cessió d’espais singulars o bé visites guiades.

Per a més informació, cal contactar amb el Departament de Mecenatge: telèfon 93 295 72 14 o c/e mecenatge@palaumusica.cat

Benefactors de Palau XXI

Ser benefactor de Palau XXI implica compartir l’estima pel Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català, com a valor icònic de la cultura i de la societat catalana, donant suport al projecte musical, social i a la resta de projectes que desenvolupa el Palau.

Ser benefactor a títol personal permet gaudir de manera exclusiva de la música i d’esdeveniments únics molt a prop dels artistes.

Més informació al telèfon 93 295 72 13 o al c/e palauxxi@palaumusica.cat

Lloguer d’espais

El Palau de la Música Catalana, construït per l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner i declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, ofereix els seus espais emblemàtics per acollir tot tipus d’actes.

La Sala de Concerts, la Sala d’Assaig i el Petit Palau són espais idonis per a presentacions, celebracions, reunions, convencions i actes privats.

El marc privilegiat del Foyer del Palau, que connecta amb la terrassa del Palau, és l’espai idoni per a tot tipus d’esdeveniments i celebracions.

Una experiència màgica i inoblidable en un entorn singular, ple de colors, textures i formes fantàstiques relacionades amb el Modernisme. Gaudeix d’aquest escenari per al teu proper esdeveniment.

154

Cafè Palau

Obert tots els dies de 9 a 24 h, el Cafè Palau, situat al Foyer, és un cafè i restaurant amb una cuina moderna basada en la tradició, amb productes frescos i de proximitat que ofereix servei d’esmorzar, un excel·lent menú diari per 16 € (18 € el cap de setmana i festius) i una carta variada amb diferents opcions. A la mitja part dels concerts, s’ofereix un pack gastronòmic (amb reserva prèvia a l’apartat del concert a través del web del Palau).

Cafè Palau disposa també d’una terrassa privilegiada, un autèntic oasi al centre de Barcelona, punt de trobada ideal per menjar, prendre un aperitiu o quedar amb la família o els amics a qualsevol hora del dia.

Reserves a: www.cafepalau.cat o per telèfon: 93 319 27 83

Espai gastronòmic del Palau: Pizzicato

Pizzicato és un gastrobar de cuina mediterrània i de mercat, amb una oferta diferent, de molta qualitat i variada, acompanyat d’un disseny elegant en un ambient molt agradable i un servei acurat. Es tracta d’un espai gastronòmic obert de dimarts a dissabte de 18 a 00.30 h, i obert també al migdia divendres, dissabte i diumenge, que ofereix una carta basada en productes de temporada i de mercat, així com una bona selecció de vins i caves, còctels i música suau. Pizzicato ofereix menú de mercat el migdia de divendres, dissabte i diumenge (25 €).

Reserves a: www.pizzicato.barcelona o per telèfon: 93 310 56 23

155

Botiga del Palau, de “La Capell”

La Botiga del Palau, que gestiona la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell, ofereix productes de qualitat, amb una especial sensibilitat pels dissenyats i produïts a casa nostra, amb una aposta ferma pel disseny de proximitat, alhora que promou el consum responsable compaginat amb l’excel·lència en la selecció de l’oferta. A més, disposa d’un carretó expositor mòbil que permet trobar una selecció dels millors regals de la Botiga allà on passen els esdeveniments del Palau.

Obert cada dia (excepte Nadal i Any Nou), de dilluns a divendres: de 10 a 15 h i de 17 a 20 h

Dissabtes, diumenges i festius: de 10 a 17 h

Més informació al telèfon 93 224 39 33 o al correu electrònic info@lacapell.com

156

«Revista Musical Catalana»

Subscriu-t’hi per només

16 € l’any

La «Revista Musical Catalana» és una publicació en paper amb periodicitat quadrimestral, editada per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, en col·laboració amb Abacus Cooperativa.

També està disponible amb actualitzacions constants en format digital a www.revistamusical.cat i a través dels perfils de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

Centre de Documentació de l’Orfeó Català

– Tractament, conservació i difusió del fons documental i bibliogràfic de l’entitat

– Més de 100.000 documents a l’abast que testimonien la història de la música a Catalunya des de l’edat mitjana, i més de cent anys d’història de l’Orfeó i el Palau

– Organització d’exposicions paral·lelament a la programació artística del Palau

– Visites guiades temàtiques al Centre

No et perdis el catàleg digital del CEDOC, que posa al teu abast els seus fons digitalitzats. Visita’l a:

www.cedoc.cat

Més informació al telèfon 93 295 72 52 o al c/e centredocumentacio@palaumusica.cat i www.cedoc.cat

Amb el suport de:

157
159
Índex

Compositors

160
Índex
A Pàgina Adams, John 56 Aguilera, Adrià 80 Albéniz, Isaac 49, 53 B Bach, Johann Sebastian 48, 50, 55, 56, 57, 58, 60, 62, 63, 70, 75, 81, 82, 85, 87, 90, 91, 93 Bartók, Béla 86, 87 Bataller, Arnau 96 Beethoven, Ludwig van 48, 49, 57, 58, 60, 62, 66, 67, 68, 69, 70, 79, 81, 86, 87, 91, 93, 96 Berg , Alban 57, 91 Berio, Luciano 50 Bernasconi, Andrea 61 Biber, Heinrich 87 Bloch, Ernest 90 Bonis, Mel 90 Brahms, Johannes 48, 51, 59, 60, 63, 66, 69, 72, 75, 76, 85, 86, 93, 96, 97 Britten, Benjamin 53, 58, 90, 95 Brotons, Salvador 78, 92, 97 Busoni, Ferruccio 93 Buxtehude, Dietrich 75 C Casablancas, Benet 53 Casals, Pau 49, 53 Castelnuovo-Tedesco, Mario 50 Cesarini, Franco 97 Chopin, Frédéric 78 Coll, Francisco 60, 75 Copland, Aaron 95 Cruixent, Ferran 85 D Dalmases, Marc 92 Debussy, Claude 50, 51, 63, 70 Duruflé, Maurice 75 Dvorˇák, Antonín 49, 50, 60, 80, 88, 93 E Eggert, Moritz 91 Elgar, Edward 59 Enescu, George 87 F Fàbregas, Elisenda 48, 70, 76, 86, 90 Falla, Manuel de 50, 51, 68, 70 Fauré, Gabriel 75 Fernández-Barrero, Marcos 48 Ferrandini, Giovanni Battista 61 Fitzgerald, Ella 57 Flores, Pacho 70 Franck, César 70, 75, 80 Franco, José V. 78 G García Coronel 78 García Morante, Manuel 66 García-Tomás, Raquel 87 Gardel, Carlos 67 Garreta, Juli 48, 57, 70 Gershwin, George 94 Giménez-Comas, Núria 63 Ginastera, Alberto 75 Gjeilo, Ola 97 Glass, Philip 50 Glazunov, Aleksandr 78 Gounod, Charles 50 Granados, Enric 49, 66, 68 Grau, Alberto 60 Grieg , Edvard 70 Gubaidulina, Sofia 81 Guinovart, Albert 53, 74, 78, 95, 97
161 H Hammerschmidt, Andreas 63 Händel, Georg F. 61, 64, 71, 74, 83, 94 Hasse, Johann Adolph 61 Haydn, Franz J. 69, 77, 78, 87, 96 Heindl, Sebastian 91 Hensel, Fanny 50 Holliger, Heinz 75 Holmès, Augusta 92 Horowitz, Joseph 91 Humet, Ramon 84 J Jommelli, Niccolò 61 K Kendall, Hannah 54 Kodály, Zoltán 68, 90 Korngold, Erich W. 74, 79 Kuhnau, Johann 63 Kurtág , György 68, 87 L Lamote de Grignon, Joan 90 Lamote de Grignon, Ricard 57, 70, 76 Lasso, Orlando di 63 Lauridsen, Morten 60 Leo, Leonardo 61 Liebermann, Lowell 49 Liszt, Franz 49, 50, 54, 75, 91 M Magrané, Joan 90 Mahler, Gustav 68, 84, 91, 92, 94 Martínez i Valls, Rafael 92 Massenet, Jules 50 Mendelssohn, Felix 50, 60, 73, 75 Mompou, Frederic 53, 57, 66, 84 Monteverdi, Claudio 60, 82 Montsalvatge, Xavier 48, 50, 57, 62, 66, 75 Morricone, Ennio 62 Mozart, Wolfgang A. 52, 57, 58, 60, 62, 63, 68, 69, 79, 91 O Obradors, Ferran J. 50, 75 Oliu, Miquel 63 Oltra, Manuel 57 Ortega, Miquel 53 Ortiz, Gabriela 93 P Pagès-Corella, Xavier 57 Parys, Annelies van 78 Peire, Lucas 50 Peret 53 Piazzolla, Astor 67 Praetorius, Michael 63 Prima, Louis 94 Prokófiev, Serguei 48, 49, 51, 66 Puccini, Giacomo 74, 89
162 R Raimon 57 Rameau, Jean-Philippe 60 Rakhmàninov, Serguei 66, 92 Ravel, Maurice 48, 53, 90, 96 Reger, Max 55 Rihm, Wolfgang 75 Richter, Max 96 Rodrigo, Joaquín 49, 50, 57, 66, 68 Ros Marbà, Antoni 57 Rossini, Gioachino 69 Rota, Nino 62 S Sánchez Pedro, A. 78 Saint-Saëns, Camille 91 Satie, Erik 51 Scarlatti, Domenico 49 Schein, Johann Hermann 63 Schönberg , Arnold 79, 90, 91 Schubert, Franz 61, 63, 69, 75, 79, 87, 94, 95 Schumann, Clara 51 Schumann, Robert 48, 51, 58, 75, 80, 86, 88 Serra, Joaquim 57 Serrat, Joan Manuel 60 Shor, Alexey 51 Sibelius, Jean 59 Simon, Carlos 74 Silvestrov, Valentín 49 Sisa, Jaume 53 Skriabin, Aleksandr 48, 50, 80, 85 Soler, Antoni 57 Sondheim, Stephen 55 Strauss, família 62, 66 Strauss, Richard 54, 58, 68, 91, 94 Stravinsky, Igor 51, 68, 92 Szymanowski, Karol 50 T Tanguy, Éric 87 Telemann, Georg Philipp 79 Thomas, Ambroise 50 Toldrà, Eduard 50, 57, 66, 70 Tournemire, Charles 75 Traetta, Tommaso 61 Txaikovski, Piotr Ílitx 48, 58, 59, 65, 67, 68, 92 V Valentini, Giovanni 61 Victoria, Tomás Luis de 57 Vila, Mariona 89, 95 Vilaplana, José R. 78 Vivaldi, Antonio 62 Vivancos, Bernat 95 Vives, Amadeu 61 W Wagner, Richard 57, 84 Webern, Anton 58, 86, 91 Whitacre, Eric 48, 53, 90 Widmann, Jörg 75, 80, 95 Wieck-Schumann, Clara 91 Wolf , Hugo 79 X Xostakóvitx, Dmitri 74, 76, 78 Y Ysaÿe, Eugène 87 Yupanqui, Atahualpa 67 Z Zapata, Juan A. 78 Zemlinsky, Alexander von 79
163 Directors A Pàgina Adams, John 56 Antolí, Daniel 89 Antonini, Giovanni 94 Astúlez, Basilio 86 B Barrera, Mireia 61 Bicket, Harry 82 Biosca, Pere Lluís 85, 95 Bitxkov, Semion 80 Brotons, Salvador 92 C Cassú, Francesc 96 Castanyer, Oriol 55, 65, 70, 77, 87, 97 Chamorro, Joan 57 Chauvin, Julien 61 Coma i Pedrals, Glòria 65, 85, 86, 95, 97 Conangla, Josep Maria 96 Costa, David 56 Costa Ruiz, Janete 95 D Dosaiguas, Marta 70 Dudamel, Gustavo 93 E Equilbey, Laurence 64 Eschenbach, Christoph 79 Espasa, Dani 57, 100 F Fernàndez, Glòria 65, 92, 97 Francés, Jordi 68 G Gallén, Andreu 55 Gardiner, John Eliot 83, 88 Gardolin´ska, Marta 77 Gil de Tejada, Daniel 89 Gimeno, Rubén 56, 58, 62, 65 González, Pablo 68 Grau, Tomàs 49, 67, 74, 91, 92 H Halsey, Simon 56 Hengelbrock, Thomas 72, 73 J Jorquera, Pau 62 L Lameiro, Paulo 105 Larraz, Pablo 50, 55, 56, 65, 70, 72, 73, 77, 87, 89, 97 M Mantecón, Isabel 62, 78 Mehta, Zubin 69 Meneses, Montserrat 50, 56, 62, 65, 78, 97 Mestre, Daniel 53, 86 N Niubò, Emmanuel 96 Noseda, Gianandrea 74 O Ortega, Miquel 61
164 P Pappano, Antonio 54 Pardo, Pedro 66, 103 Pascual-Vilaplana, José R. 97 Pastor, David 100 Pérez, Víctor Pablo 94 Pi, Mercè 65, 92, 97 Pichon, Raphaël 52 Pinheiro, José Manuel 87 Potter, Alex 63 Prat, Francesc 50 Prégardien, Christoph 85 Puig , Xavier 48, 50, 56, 60, 62, 65, 69, 72, 73, 82, 85, 90, 92 R Reguant, Marc 89 Reixach i Feixes, Buia 56, 65, 78, 89, 97 Riveiro, Teresa 78 Ronda, Adrián 88 Ros Marbà, Antoni 53 Rubio, Isabel 66 S Sabaté, Marcel 57 Salado, Andrés 48, 86 Savall, Jordi 82 Sesé, Júlia 62, 90 Sułkowska-Migon´ , Anna 70, 84 U Urban´ski, Krzysztof 59 V Vicent, Josep 62 Vila i Jover, Josep 78, 92 Vilamajó, Lluís 89 W Whitacre, Eric 48 Z Znaider, Nikolaj 59

Instrumentistes

A Pàgina

Achúcarro, Joaquín - piano 49

Alabau, Òscar - violoncel 76

Alberola, Vicente - clarinet 95

Alcántara, Pablo - flauta 49

Aliaj Oliver, Claudia - clarinet 49

Angelès, Jaume - violí 60, 86

Argerich, Martha - piano 86

Armengol, Jordi - piano 48, 69

Aramendi, Loreto - orgue 75

Arrabal, Joaquín - contrabaix 95

B

Bardolet, Joel - violí 68, 90

Bernardino, Paulo - clarinet 105

Beyer, Amandine - violí i dir. 91

Biel, Michał- piano 50, 69

Blackshaw, Christian - piano 69

Brown, Jonathan - viola 81

Buch, Eudald - piano 48

Bushakevitz, Ammiel - piano 75

C

Camats, Mariona - violoncel 48

Cambra, Ignasi - piano 85

Camilo, Michel - piano 57

Candendo, Óscar - orgue 55

Capuçon, Renaud - violí i dir. 58, 96

Cardona, Marta - violí i dir. 67

Cardona, Ona - clarinet 76

Casan, Pau - piano 89, 97

Castelló, José V.- trompa 95

Chamayou, Bertrand - piano 75

Chenna, Diego - fagot 95

Chevalier, Franck - viola 53

Choni, Dmytro - piano 49

Claret, Gerard - violí i dir. 58

Clark, Kate - flauta 90

Codina, Pau - violoncel 68, 90

Conangla, Carla - violoncel 49

Conesa, Roger - saxo 100

Consonni, Marina - piano 49

Cornish, Paul - piano 55

De Beer, Jeroen - violí 78

De la Rubia, Juan - orgue 67

De Miguel, Nerea - violoncel 57, 100, 101, 103, 104

Díaz, Laura - oboè 103

Domené, José Antonio - arpa 79

Domènech, Josep - oboè 79

Domínguez, David - percussions 103

Domínguez, Iago - violoncel 60, 86

Donate, Martí - clarinet 101

Dovgan, Alexandra - piano 91

Dueñas, María - violí 93

Ebo, Nazir - bateria 55

Espasa, Dani - clavecí i dir. 74

Espigolé, Lluïsa - piano 63

Fedorova, Anna - piano 92

Fernández, Lara - viola 58, 86, 95

Fernández, Rubén - piano 76

Ferrández, Pablo - violoncel 80

Figueras, Ramon - trompeta 103

Florea, Maria - violí 50

Flores, Pacho - trompeta 70

Friedman, Jeremy - vibràfon 101, 103

Frisch, Céline - clave 75

Gabetta, Sol - violoncel 75

Gallego, Pepe - piano 78

García, Edwin - tiorba, guitarres 57, 100

Garrabella, Javier - contrabaix 103

Gjeilo, Ola - piano 97

Gómez, Juan Carlos - guitarres 103

González, Luis - trompeta 78

González Garrido, Luis - saxòfon 49

Grimaud, Hélène - piano 93

Guerrero, Victoria - piano 91

Guinovart, Albert - piano 53, 90

165
D
E
F
G

Hahn, Hilary - violí 74

Heindl, Sebastian - orgue 91

Heredia, Marc - piano 68, 90

Hevia, Aitor - violí 87

Heyman, Paul - violoncel 78

Hickey, Séamus - viola 78

Humet, Jordi - piano 76

Humet, Ramon - percussió 84

I Izik-Dzurko, Jaeden - piano 48, 86

Maisky, Mischa - violoncel 70

Manson, Catherine - violí 90

Marillier, Léo - violí 53

Martínez, Víctor - violí 79

Martínez Mehner, Vera - violí 81

Marsal, Martí - trompa 101

Mezquida, Marco - piano 57, 94

Moliner, Pep - trombó, fiscorn 105

Moreno, Isabel - flauta travessera 101, 103

Morlet, Pierre - violoncel 53

Motis, Andrea - trompeta, veu 57, 60

Müller-Schott, Daniel - violoncel 96

Norris, Philip - contrabaix 55

Karadaglic´, Miloš - guitarra 49

Karapanos, Stathis - flauta 79

Kissin, Evgeni - piano 66

Kobekina, Anastasia - violoncel 48

Koopman, Ton - clavecí i dir. 90 L Lademann, Stephan M. - piano

Oberlingen, Dorothée - flauta de bec 79

Ólafsson, Víkingur - piano 56

Ortega, Miquel - piano 53

Ott, Alice Sara - piano 54

166 H
K
86
67
94
70 M
94 Lewis, Paul - piano 61, 87 Lim, Dong-Hyek - piano
Lim, Hyo-Sun - piano
Lohikari, Marko - contrabaix
Lugansky, Nikolai - piano
N
O

Pamart, Sofiane - piano 60

Pardo, Pedro - piano, ukelele 103

Park, Soohong - piano 79

Pasquina, Noemí - violoncel 101

Payés, Rita - trombó i veu 57

Peäske, Jakob - fagot 49

Perera, Paul - piano 97, 101

Picotti, Federico - violí 51

Piemontesi, Francesco - piano 68, 96

Pires, Maria João - piano 49

Planelles, Rafael - trompa 103

Poggio, Helena - violoncel 87

Pollini, Maurizio - piano 89

Prat, Bernat - violí 58, 86, 95

Prat, Oriol - violoncel 58, 86, 95

Puchades, Josep - viola 87

Puig , Marta - piano 51

Puig , Laia - violoncel 48

Pujolassos, Laia - violí 103

Pusker, Júlia - violí 87

Saitkoulov, Roustem - piano 51

Santacana, Bernat - viola 60, 86

Santos, Pedro - acordió 105

Satué, Helena - violí 58, 86, 95

Schiff , András - piano 71

Shoji, Sayaka - violí i dir. 96

Sierra, Cibrán - violí 87

Sisquella, Gil - violí 60, 86

Sokolov, Grigory - piano 76

Surinyach, Josep - piano 89

Them, Dick - contrabaix 101

Tomàs, Abel - violí 67, 81

Tomàs, Arnau - violoncel 67, 81

Tomatito - guitarra 55

Torres, Christian - violí 76

Trifonov, Daniil - piano 60

Quesada, Laura - traverso 79

Queyras, Jean-Guihen - violoncel 88

Vallès, Carles - flauta de bec 57, 100

Vengerov, Maxim - violí 51

Ventura, Alba - piano 49

Verhas, Mona - violí 78

Vidal, Sílvia - piano 84

Vidovic´, Ana - guitarra 68

Rana, Beatrice - piano 50

Redman, Joshua - saxos 55

Repin, Vadim - violí 70

Roca, Maria - violí 57, 100

Rodríguez, Ángel - piano 66

Rondón, Leo - cuatro veneçolà 70

Roque, Alberto - saxo 105

Vila, Mireia - violí 101

Villalba, Miquel - piano 63

Vinnitskaya, Anna - piano 80

167 P
Q
R
S
T
V

Wang , Yuja - piano 95

Cantants A Pàgina

Alabau, Carolina - soprano 53

Alarcón, Violeta - soprano 89

Albrich, Ferran - baríton 91

Alegret, David - tenor 50, 76

Armengol, Pau - baix 53, 85, 92

Xirgu, David - bateria 94

Yoon, Soyoung - violí 59

Baikoff , Erika - soprano 79

Barath, Emo˝ke - soprano 71

Batllori, Guillem - baix 85

Beaumont, Maite - mezzo 82

Benos-Dijan, P.-A. - contratenor 64

Beth 96

Zabaleta, Marta - piano 49

Zafra, Javier - fagot 79

Zhao, Yun-Peng - violí 53

Zukerman, Pinchas - violí 59

Blanch, Sara - soprano 90

Bono, Tànit - mezzo 85, 91

Brasó, Laura - soprano 66

Bridelli, Giuseppina - mezzo 94

Bros, Josep - tenor 61

Bruguera, Mercè - mezzo 49, 85

C

Camarena, Javier - tenor 66

Canales, Javier 104

Canela, Carme 57

Catarino, Isabel - soprano 105

Cavassa, Gabrielle 55

Coma-Alabert, Gemma - mezzo 53

Copons, Elena - soprano 50

Cordomí, Marta - mezzo 62

Conyedo, Ihosvanni 104

Daza, Carles - baríton 89

Davies, Iestyn - contratenor 82

De Bique, Jeanine - soprano 82

De la Riva, Germán - baix 101, 103

Delgado, Àlex 104

Di Pierro, Nahuel - baix 52

Dumaux, Christophe - contratenor 94

168
B
D
W
X
Y
Z

Esteve, Vicenç - tenor 61

Kilsby, Laurence - tenor 52

Kim, Justin - contratenor 82

Konradi, Katharina - soprano 75

Krizaj, Domen - baríton 72

Fagioli, Franco - contratenor 94

Fang , Ying - soprano 52

Fantova, Eulàlia - mezzo 85

Feuersinger, Miriam - soprano 63

Fisher, David - tenor 85

Folqué, Joan Francesc - tenor 85

Fort, Eloi - tenor 53

La Pau 96

Ledesma, Ivana - soprano 89

Lliteres, Antoni - tenor 89

Llergo, María José 60

López, José Antonio - baríton 62, 77

Lyons, Eleanor - soprano 72, 73

Gancedo, Mercedes - soprano 66, 85

Garrido, Joan 96

Grassauer, Alexander - baix 94

Grimaldi, Erika - soprano 62

Guix, Manu 96

MacLeod, Stephan - baix 63

Mateu, Assumpta - soprano 48

Mathéu, Marta - soprano 50, 92

Martí, Andrea - soprano 62

Martín-Royo, Joan - baríton 53

Martínez, Jone - soprano 77, 91

Martins, Marisa - mezzo 53

Hernández, Airam - tenor 62

Hinojosa, María - soprano 62

Hobbs, Thomas - tenor 63

I

Iervolino, Teresa - mezzo 62

J

Jackson, Stuart- tenor 64

Jaho, Ermonela - soprano 74

Jaroussky, Philippe - contratenor 61

Mas, Irene - soprano 66, 85

Mastroni, Andrea - baix 71, 94

Mercè, José 57

Mesa, Jorge 103

Morales, Daniel 104

Morger, Lara - contralt 85

Mulhall, Eamonn - tenor 91

Navarro, Jorge - tenor 77

Nowakowski, Alexandra - soprano 50

Òdena, Ángel - baríton 53

Olivé, Ariadna - contralt 53

Olivé, Josep-Ramon - baríton 85

Orlin´ski, Jakub Józef - contratenor 69

Ortega, Maribel - soprano 89

169 E
F
G
H
K
L
M
N
O

Piau,

170 P
Pachón, Carles - baríton 66, 91, 92
Padullés, Roger - tenor 53, 92
Sandrine - soprano 64
Q Quintana, Oriol - baríton 53
Rafael - sopranista 49 R Redpath, Liv - soprano 82 Ressurreiçao, Helena - mezzo 63 Richardot, Lucile - mezzo 71 Romaguera, Cristòfol - baríton 89 Rosen, Alex - baix 64 S Sala, Marc - tenor 89 Schmitt, Maximilian - tenor 73 Schuen, Andrè - baríton 84 Semenzato, Giulia - soprano 94 Seró, Montserrat - soprano 62, 66 Sheiman, Susana 100 Skerath, Chiara - soprano 71 T
Pichanick, Anthea - contralt 71 Potter, Alex - contratenor 63
Quirant,
Tarragó, Mireia - soprano 53, 85
Beth - mezzo
Tarrats, Elena 50 Taylor,
52
- soprano
Matthew - tenor
V Vallespí, Jordi 104 Vila, Laura - mezzo 61 Vilardell, Isabel 103 Vistoli, Carlo - contratenor 71 W Way, James - tenor 82 Wittmer, Kristen - soprano 63
Terterjan, Anna
73 Thomson,
85

Formacions

171 D Duo Picotti-Puig 51 E English Baroque Soloists 83 Ensemble O. Com. Valenciana 84 Ensemble Pygmalion 52 Ensemble Vocal Pro Musica 87 F Finnish Baroque Orchestra 61 Franz Schubert Filharmonia 49, 53, 59, 67, 74, 79, 91, 92, 96 G Gli Incogniti 91 GIOrquestra 50 I Il Giardino Armonico 94 Insula Orchestra 64 J JONC 84 Jovens Cantores de Guimarães 95 K Kammerorchester Basel 94
A Pàgina Accentus 64 ARSinNOVA 92 Así canta Jerez 63 B Bach Collegium Barcelona 62 Balthasar Neumann C & E 72, 73 Banda Municipal Barcelona 97 Barcelona Ars Nova 61 C Camerata Conser. Liceu 60 Camerata Penedès 55 Cobla Marinada 70 Cobla Sant Jordi-CB 57, 102 Conjunt Cambra OSV 80, 96 Conjunt Escola de Músics 80 Cor Amics Òpera Sabadell 61, 89 Cor Bruckner Barcelona 62 Cor Cambra del PMC 48, 56, 60, 65, 69, 72, 73, 82, 85, 90 Cor Cambra Dip. Girona 78 Cor de Teatre 56 Cor de l’SCIC 92 Cor Francesc Valls 95 Cor Noies Orfeó Català 56, 65, 78, 89, 97 Cor Infantil Orfeó Català 65, 85, 86, 95, 97 Cor Jove Amics Unió 70 Cor Jove Orfeó Català 55, 65, 70, 77, 87, 97 Cor Madrigal 85, 91 Cor Mitjans Orfeó Català 65, 92, 97 Cor Petits Orfeó Català 65, 92, 97 Cors convidats Palau Vincles 80, 96 Cors C. Vella, Besòs, E. M. i JPC 80 Cors Palau Vincles 80, 96 Coral Cantiga 62, 78 Coral Càrmina 53, 86 Coral Escriny 89 Coral Sinera 62 Cosmos Quartet 58, 86, 95 Cuarteto Quiroga 87
172 L L’Apotheose 79 La Capella Reial Catalunya 82 Le Concert de la Loge 61 Le Concert des Nations 82 Les Accents 71 London Symphony Or. 54 Los Angeles Philharmonic 93 M Monteverdi Choir 83 N Netherlands Bach Society 63 O O. ADDA Simfonica 62 O. Cam. Big Bang Beethoven 102 O. Cambra Lausana 58 O. Filh. Dresden 68 O. Filh. Munic 69 O. Filh. Nacional Hongria 68 O. Filh. Txeca 80 Orqu. Barroca Amsterdam 90 Orqu. Sant Cugat 92 O. Nac. Clàssica Andorra 58 O. Nacional Lió 59 O. S. Barcelona i Nac. Cat. 77 O. S. del Vallès 48, 50, 56, 58, 61, 62, 65, 66, 67, 70, 78, 85, 86, 88, 89, 92, 94 O. S. Nacional Washington 74 O. S. Victoria de los Ángeles 66 Orfeó Català 50, 56, 65, 72, 73, 89, 97 Orfeó Vigatà 89 Orfeón Donostiarra 62 Original Jazz O. Taller Músics 100 P Philharmonia Orchestra 88 Polifònica de Puig-reig 96 Q Quartet Atenea 60, 86 Quartet Casals 81 Quartet Diotima 53 Quartet Mèlt 53 S Sant Andreu Jazz Band 57 Simfònica de Cobla i Corda 96 Sonoro Quartet 78 S. Salvat Beca Bach 62 The English Concert 82 Trio Fortuny 68, 90 Trio Ludwig 67 Trio Pedrell 76 V Vespres d’Arnadí 74, 85 Veus-Cor Inf. Amics Unió 78, 92

Altres

Pàgina

Abós, Francesc - dir. es. i coreo. 57, 100, 103

Aguilera, Adrià - dramatúrgia 80

Ayala, Eli - bailaora 103

Iniesta, Eduard - dir. i arranjaments 102

Balcells, Eugènia - videoart 67

Baños, Gemma - direcció taller 104

Bel, Sílvia - actriu 76

Belbel, Sergi - dramatúrgia 85

Beltran, Iban - dir. escènica 100

Bouchain, Iván - ballarí 100

Busenello, Giovanni F. - llibret 82

C

Cabrera, Enrique - dir. es. i coreo. 102

C. Borja Ytuquepintas - art sorra 65

CobosMika Company 101

Cosentino, Rita - dir. escènica 61

Cos, Jordi - guió i idea original 58, 62, 78

Cot, Bernat - actor i dramatúrgia 69

MalPelo - dansa 90

Markava, Inesa - ballarina 105

Moliner, Anna - actriu, cantant 55

Oriol, Jordi - dramatúrgia i dir. es 102

Plaza, Lluís - educador 105

Posada, Luis - narrador 65

Ripeu, M. Àngel - actor, cantant 100

Rossi, Giacomo - llibret 71

Espasa, Dani - arranjador 100

Timón, Marc - arranjaments 101

Fernández, Miquel - actor, cantant 55

Fiol, Marta - direcció taller 104

Francés, Jordi - arranjador 68

Viadé, Aleix - mapping 57, 100

Vidal, Salvador - narrador 58, 62

Vilarasau, Emma - narradora 78

Gómez, Frederic - dir. es. i coreo. 103

Grulichová, Jana - ballarina, dir. es. 100, 104

Haym, Nicola F. - llibret 94

173 I
M
O
P
R
T
V
A
B
E
F
G
H

Contacte

Taquilles del Palau de la Música Catalana

Palau de la Música, 4-6

08003 Barcelona

Tel.: 93 295 72 07

A/e: taquilles@palaumusica.cat

Consulta horari a www.palaumusica.cat/contacte

Servei d’Atenció a l’Abonat

Tel.: 93 295 72 42

A/e: abonaments@palaumusica.cat

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

Tiquet Rambles

(venda d’entrades individuals)

Palau de la Virreina. La Rambla, 99

08001 Barcelona

Tel.: 93 316 11 11

A/e: taquicub@bcn.cat

Horari: de dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h

Transport públic

Autobusos: línies V15, V17 i 45 Metro: L1 i L4 (Urquinaona)

Bicing: Urquinaona i Sant Pere Més Alt.

Pàrquings

Aparcaments SABA BAMSA a l’avinguda Catedral, plaça Urquinaona, plaça Catalunya, Francesc Cambó i Arc de Triomf.

Tiquets de 2 h i 4 h, a la venda a Taquilles del Palau de la Música.

Preus especials en packs de 5, 10 i 15 tiquets, i per a abonats i socis de l’Orfeó Català.

Més informació a www.palaumusica.cat

174
175
Jonqueres Ortigosa St.PereMésAlt
Magdalenes
Rambla
RondaSantPere
ViaLaietana Portaldel’Àngel
La
Portaferrissa
Urquinaona Urquinaona
Tiquet
Plaça Catalunya
Rambles

Coordinació editorial Departament de Comunicació

Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana

c/ Palau de la Música, 4-6. Barcelona

Disseny

www.clasebcn.com

La imatge gràfica d’aquest llibre és una creació d’Entangled Others per al Palau de la Música Catalana

Correcció

FX serveis lingüístics

Impressió

Agpograf

c/ de Pujades, 124. Barcelona

Dipòsit legal

B 8552-2023

Edició

Abril del 2023

La informació d’aquest llibre pot estar subjecta a canvis (dates, horaris, programes i intèrprets).

Informació actualitzada a: www.palaumusica.cat

© Entangled Others

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.