Matchprogram 2019

Page 1

O

A

SY

R

BR

1 9 7 7

MATCHPROGRAM ÖREBRO SYRIANSKA IF - OREBROSYRIANSKA.COM - 1977

K

Ö

RE

IA NS

2019

RÖD PMS 1797 GUL

(HUVUDSPONSORER)

(OrebroSyrianska.com)

1

Matchprogrammet är framtaget av Örebro Syrianska IF


STYRELSEN & ORGANISTATION

Organisation

Visionen

Örebro Syrianska IF:s organisation ser ut enligt följande:

För att tydliggöra och konkretisera föreningens vision indelas den i olika inriktningar med definierade del mått:

Styrelsen som utgör högsta beslutande organ mellan årsmötena. Kansliet som utgör styrelsens förlängda arm mot utskott/ kommittéer i vilket den huvudsakligaverksamheten bedrivs.

Utskott/ kommittéer i vilket den huvudsakliga verksamheten bedrivs.

Allmänt om klubben Örebro Syrianska IF grundades 1977 till en början som ett korp lag. Verksamheten kom igång tidigt och är några månader äldre än sin broder förening Syrianska FC Södertälje som idag spelar i superettan. Idag 2019 är Örebro Syrianska IF hemmahörande i division 2. 2018 var Örebro Syrianska’s femte år i division 2 och slutade på en 4:e plats.

√ √ √

Sportsligt skall man etablera sig i division två. Socialt skall föreningen ta ett socialt aktivt ansvar för ungdomar. Ekonomin skall vara balanserad och uppfylla samtliga krav som behövs för svenskfotboll.

Kommersiellt sett skall vi vara ett attraktivt lag för näringsliv och organisationer att exponeras med. Syrianska IF klubbens varumärke skall skapa mervärde för alla samarbetspartners.

Mellringe IP som hemmaplan med omklädningsrum och egen klubbstuga för att kunna ena seniorverksamheten med ungdomsverksamheten. För att uppnå alla dessa mål skall föreningen genomsyras av gemensamma värderingar som ligger till grund för vår verksamhet. Våra ledord är glädje, engagemang och framgång.

√ MARKNADSFÖRING √ HEMSIDOR √ FOTO & BILD

Officiella sida: Örebro Syrianska IF Syrianska Kulturcentret, www.orebrosyrianska.com E-post: info@orebrosyrianska.com Varbergagatan 258

SY

MK media Web & Graphics

Mattias Kurt 073- 613 94 90

Ö

GRAFISK FORMGIVNING

RE

R

BR

1 9 7 7

O

A

Årsmöte som är högsta beslutsorgan.

K

√ √ √

IA NS


TRÄNARHISTORIK & SERIETILLBEHÖRHET 1977 -1984 Klass 2 reserv

George Barsom

1992 Division 6

1985 -1987 Division 6

1988 - 89 Klass 2 reserv

Jose Espinoza Jose Espinoza

1993 Division 6

1990 Division 6

1991 Division 6

Tony Berg

Milivoj Stojanovic

1994-95 Division 5

1996 Division 5

Ossie Selimovic Milivoj Stojanovic Milivoj Stojanovic

Mats Johanson

1997 Division 4

1998-99 Division 5

2000 Division 6

2001-02 Division 5-4

2003 Division 5

Edo Rakovic Suleyman Celik

Ingen tränare

Melke Alan Abgar Barsom

Dick Almqvist

Melke Alan

2006 Division 4

2007 Division 3

2008 Division 3

Melke Alan

Melke Alan

2004 Division 4 Erkan De Basso Adrian Bulut

2009-10 Division 3 Hans Källen Peter Göransson

2005 Division 4

Arne Skotte Melke Alan Erkan De Basso

2011 Division 3 Nuri Abrahamsson Basel Gorgis

2012 Division 3

2013-14 Division 3

Håkan Juhlin Barsaum Cicek

Barsaum Cicek

2015 -2019 Division 2 Barsaum Cicek

3


Konstgräsplanen på Mellringe IP är nu färdigställd och förhoppningen är att övriga faciliteter ska stå färdiga till säsongen 2020. Vi har en stark önskan om att kunna flytta vår verksamhet till Mellringe där vi kommer närmare våra rötter på väster. Med en färdigställd arena får vi även bättre förutsättningar på sikt för att kunna ta nästa kliv i klubbens utveckling. Det är därför av extra stor vikt att vi står samlade, klubben, supportrar och samarbetspartners för att det ska byggas en anläggning som kan vara en långsiktig lösning för oss som förening. Det är spännande tider som väntar med andra ord och vi är alltid tacksamma för både tips och hjälp. Känner du att du vill hjälpa till runt klubben är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är en förening som är på framfart och som växer åt alla håll och det vill vi fortsätta göra.

4

RE

1 9 7 7

O

A

R

BR

K

SY

Örebro Syrianska fortsätter bygga på kring det projekt som startade för en tid sedan. Kontinuitet är en faktor som är viktig i en idrottsförening och det är glädjande att så många spelare och ledare vill fortsätta vara en del av det spännande projekt vi har på gång i Örebro Syrianska. På ledarsidan fortsätter Barsaum Cicek och han är kamperad av en stark och erfaren ledarstab för att kunna ge laget förutsättningar till träning och utveckling.

Ö

STYRELSEN ORD

IA NS

Vi vill också tacka våra fantastiska samarbetspartners som är fler än RÖD 1797 någonsin och viPMS hoppas att vi tillsammans kan växa och bli starkare. Vi GUL arbetar ständigt för att gynna våra samarbetspartners för att vi tror att det i längden kommer att gynna oss som förening. Vill du eller ditt företag veta mer om vad det innebär att ingå ett samarbetsavtal med Örebro Syrianska är du varmt välkommen att ta kontakt med oss så kommer våra marknadsansvariga att höra av sig till er med mer information. Slutligen vill vi också tacka våra engagerade supportrar och vi hoppas på en stor uppslutning. Med stödet av våra supportrar och samarbetspartners är allt möjligt! Styrelsen Örebro Syrianska IF


Varför ska man sponsra ? Sponsringen utgör den viktigaste delen i vår verksamhet och all form av stöd gagnar oss i vår strävan att uppnå våra mål och visioner. Som företag eller privatperson vill man antingen sponsra för att synas eller så sponsrar man för att visa var man har sitt hjärta.

MARKNAD

Därför vill vi i Syrianska IF erbjuda dig och ditt företag en mängd olika sponsorpaket som vi själva utvecklat för våra sponsorer eller att vi tillsammans med dig syr ihop ett paket som passar dig och din önskemål bäst.

I Örebro Syrianska IF Sträver vi efter att: √ Nå ut med en tydlig och positiv profilering av våra sponsorer. √ Exponera sponsorerna tydligt & koncentrerat. √ Våra sponsorer ska komma i besittning av goodwill. Sponsring handlar för oss i Syrianska IF inte enbart om pengar utan det handlar även om att bygga upp en relation. Låt oss odla en långsiktig relation och tillsammans marknadsföra varandra. Detta ömsesidiga behov mellan oss som förening och dig som företag kan nyttjas till att åstadkomma lyckade samarbeten i sponsorprojekt.

Barsom Oktay 072- 312 30 43 barsom.oktay@orebrosyrianska.com

Vill du vara en del av att: √ Forma framtidens Örebro Syrianska IF √ Utveckla egna talanger och ledare √ Värna om framtida utveckling och engagemang inom vår förening Då ska du sponsra Örbro Syrianska IF Vi har flera olika paket för alla företag. Stora som små. För mer information angående sponsring och presentationsmaterial kan ni kontakta vår marknadsansvarig.

5


INTERVJU

ETT STORT TACK TILL ALLA INBLANDANDE FÖR ETT FANTASTISKT MOTTAGANDE Tobias Nilsson kan vara den mest meriterade fotbollsspelaren i klubbens historia med cirka 200 matcher i Allsvenskan och Superettan. Dessutom har ”Tobbe” fem juniorlandskamper under bältet. Med en historik i klubbar som bland annat Malmö FF, Falkenbergs FF, Örebro SK och Jönköpings Södra IF hamnade Tobias förra året i Örebro Syrianska IF. 2019 blir därmed den andra säsongen hos de rödgula.

- Hur bra koll har du på övriga lag i serien och vilket lag, på förhand, tror du blir jobbigast att möta? Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte har så stor koll på dom andra lagen, fokus ligger på vad vi ska uträtta för att kunna vinna mot vilket lag som helst i denna serie. Respekten finns självklart för alla lag i serien men kan vi prestera på 100% av vår kapacitet så får laget på andra anpassa sig för oss istället.

- Vad kan du säga om din första säsong i Örebro Syrianska IF? först o främst så skulle jag vilja rikta ett stort tack till alla inblandande för ett fantastiskt mottagande !! Både spelare, ledare, styrelse, sponsorer och alla fantastiska människor runt klubben har gjort att detta är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat redan efter en säsong. Rent resultat mässigt så tycker jag att vi gjorde en stark säsong och avslutade på en fin fjärde plats även om vi såklart hade siktet inställt på en högre placering. För min egen del så tycker jag att den va helt ok, jag känner mig mer o mer trygg i min roll i laget så jag e helt övertygad att 2019 kommer att bli ett bra år för oss alla.

- Du gjorde ett par riktiga drömmål ifjol, vad kan vi supportrar förvänta oss i år? Haha a jag gjorde 2 mål förra året och dom va väl helt ok tycker jag, men förväntningar på mål från min sida skulle jag väl säga att dom inte ska vara allt för höga jag kommer att göra allt jag kan för att bidra till att vi ska vinna matcher, sen om det är mål lr något annat får vi se när vi drar igång.

- Hur ser dina förväntningar ut inför säsongen 2019? förväntningarna på 2019 är goda, tycker att klubben har agerat på ett bra sätt för att fylla upp dom tappen av spelare som vi haft inför detta året. Dom nya spelarna som kommit fyller på med både spets och bredd så att vi kan klara av att hålla nivå över en hel säsong.

6

- Finns det någon spelare som du skulle vilja lyfta något extra som du tror kan överraska positivt i år? Det finns väldigt mycket kvalité och potential i det här laget så jag väljer att lyfta fram kollektivet istället för någon enskild spelare, kan vi som lag, trupp, förening och supportrar leverera på den nivå som vi kan och vill så kommer det här året va ett år att minnas. Vi ses den 6 april för att kicka igång säsongen 2019 på bästa sätt Med vänlig hälsning, Tobbe


UNGDOM

PROVTRÄNA MED ÖREBRO SYRIANSKA IF ’S UNGDOMSLAG BILD: WWW.NA.SE

Är du sugen på att prova på att spela i något av våra roliga och framgångsrika lag i Örebro Syrianska? Vårt motto är ” Syrianska, hetaste laget i stan” och vi gör vad vi kan för att leva upp till detta!

Välkommen att kontakta oss för att diskutera en provträning för just dig! Vi föredrar att du tar med dig en förälder när du kommer på din första provträning med oss men detta är inget krav.

Ta chansen att provspela i något av våra lag och känn på vår framgångsrika och utvecklande miljö tillsammans med våra duktiga och engagerade tränare. Detta tillsammans med våra erkänt duktiga spelare!

I dagsläget har vi lag i följande åldersklasser och vi ser löpande över vår möjlighet till att starta nya lag.

Vi tränar 2-3 gånger i veckan och spelar seriespel i 5, 7, 9 eller 11-mannaserier (beroende på ålder). På vintern deltar vi i seriespel och tränar inomhus. Utöver detta deltar vi i många cuper och turneringar (både i Örebro och i andra delar av landet). Välkommen att kontakta oss för att diskutera en provträning för just dig! Vi föredrar att du tar med dig en förälder när du kommer på din första provträning med oss men detta är inget krav.

Befintliga lag: P04, P05, F06/07, P08/09, F08/09, F10, P10, P11, F11/12, P12, P13, F13/14, P14. Är du intresserad? Tveka inte utan hör av dig redan idag! Maila oss din intresseanmälan på ungdom@orebrosyrianska.com så kontaktar vi dig.

7


Välkommen he Enkelhet

Vi hjälper till med leverans, installation och bortforsling.

Guidning

Vi visar vägen till rätt produkt för dina behov.

Trygghet 5 års garanti på utvalda produkter.


em

ELON Säljar’n Adolfbergsvägen 14, Örebro, 019-20 73 50 Mån–fre 08-19, lör 10–16, sön 11–16


W W W. S P E N D R U P S . S E

Ett bryggeri i världsklass Vi är Spendrups, det svenska

familjebryggeriet. I dag arbetar den fjärde generationens familjemedlemmar inom

företaget, med Fredrik vid rodret som vd

och Ulf, Johan, Anna, Axel och Hedda som aktiva eldsjälar djupt inne i hjärtat av vår

verksamhet. I vår familj ingår givetvis också alla våra 1000 medarbetare i Grängesberg, Hällefors, Visby, Vårby och runt omkring i landet.


Din personliga Nonfood leverantör

Bli kund hos oss, så får Du en värdecheck på 500:-

www.diskteknik.se

0771 - 120 120


SPELARE & LEDARE

David Thorngren

16

Dildar Caliskan

Hamodi Al-mayahi

Mikael Loรถn

Adad Hanna

Rabi Mourad

Basel Gorgis

Martin Alp

Mirza Turan


SPELARE & LEDARE

Ebrima Jaiteh

Charbel Coskun

Kristian Destici

Klevin Martin Fontinatte

Christian Kurt

Luizinho B. Ciriaco

Albin Ă–dberg

Jonathan Forsberg

Marcus Karlsson 17


SPELARE & LEDARE

Filip Bjรถrklund

Stefan Hannason

Tobias Nilsson

Amar Bukva

Linus Lamu

Anel Coralic

Yoann Fellrath 18

Anton Westerlund


SPELARE & LEDARE

Barsaum Cicek

Mustafa Ismail

George Corre De Basso

Jan Hermez

ÖREBRO SYRIANSKA IF 19


Stolt huvudsponsor önskar laget

Lycka till!

Eko Mellringe Gäller tom 31/8 2019

Storköpsrabatt 5% Gäller vid ett köptillfälle Gäller ej tobak, spel, lotter eller receptfritt.Kan inte kombineras med andra %- eller kronrabatter


Nygatan 37, 702 11 Örebro Tel 019-609 07 00 orebro@notar.se

Ditt livs bästa af fär


Genom vårt team av erfarna och kompetenta ekonomer och redovisningskonsulter kan vi erbjuda dig som företagare den hjälp du behöver med din ekonomi. Hör av dig till oss så kan vi berätta mer.

073 - 553 35 68 www.foxekonomi.se info@foxekonomi.se

VI SOM JOBBAR PA FOX EKONOMI Afrem Oktay 073 -553 35 68 afrem@foxekonomi.se Sait Oktay 073 - 643 25 43 sait@foxekonomi.se Rabi Mourad 073 - 675 06 26 rabi@foxekonomi.se019-24 40 90 info@robertsonscharkuteri.se www.robertsonscharkuteri.se

Catering

Vi levererar till företaget, festen , bröllopet och till andra speciella tillfällen.

Sortiment

Vårt sortiment består b.la utav nötkött, korvar, fläskkött , rökta bitar, lamm och färs m.m


25%

VALFRI FÄRG

På ordinarie pris

Gäller vid köp av valfri färg från hela sortimentet på ordinarie pris. 25% dras av direkt vid köpet. Gäller måndag-fredag 06.30-18.00, lördag 10.00-14.00 Kupongen lämnas vid betalning Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

____________________________________________________________

25%

VALFRI FÄRG

På ordinarie pris

Gäller vid köp av valfri färg från hela sortimentet på ordinarie pris. 25% dras av direkt vid köpet. Gäller måndag-fredag 06.30-18.00, lördag 10.00-14.00 Kupongen lämnas vid betalning Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

___________________________________________________________ _

25%

VALFRIA TAPETER

På ordinarie pris

Gäller vid köp av valfria tapeter från hela sortimentet på ordinarie pris. 25% dras av direkt vid köpet. Gäller måndag-fredag 06.30-18.00, lördag 10.00-14.00 Kupongen lämnas vid betalning Kan ej kombineras med andra erbjudanden


Hos oss kan ni äta en trevlig middag eller ta med er maten hem till förmånliga priser! Vi har en bar som serverar sköna drinkar och spelar skön musik! Vi tar även emot större sällskap/sittningar och skräddarsyr er kväll som ni vill och önskar! Dagens lunch serveras mån - fre 11.00 - 14.00. Välkomna till er sköna kvarterskrog!

Drakenbergsgatan 1c, 702 19 Örebro - 019- 331422 www.restaurangtybble.se - info@restaurangtybble.se

DAGENS LUNCH - ALA CARTE - PIZZA HAGA CENTRUM 019- 26 25 07


Lillåns Grill & Pizzeria 019 - 23 41 70 - Klockarängsv. 1

Nu levererar vi livsmedel till hela Mellansverige

En gång var vi en ostbutik

Arne Johansson i början av 1930-talet.

Nu levererar vi livsmedel till hela Mellansverige

En gång var vi en ostbutik Nu levererar vi livsmedel till hela Mellansverige www.ekoparti.se - 011-13 83 83 - info@ekoparti.se


DIN TOTALA BYGGENTREPENÖR MED KUNDEN I FOKUS TitanBygg är ett etablerat företag med gedigen erfarenhet inom branschen. Vi åtar oss gärna totalentreprenad och kan då leverera hela projektet från förberedande markarbeten till färdig byggnad. Vi arbetar också med till- och ombyggnationer, invändiga och utvändiga renoveringar, alla typer av mark- och trädgårdsanläggningar samt projekt som badrums- och köksrenoveringar. TitanBygg äger småhusföretaget WadköpingHus AB som tillverkar egna prefabricerade väggelement som innebär att ni som beställare endast har en kontakt för hela projektet och tar del av effektiva processer med konkurrenskraftiga priser.

i n f o @ t i t a n b y g g . s e w w w. t i t a n b y g g . s e 0 1 9 7 6 0 6 6 0 0


019-183070 INFO@LEJONSMAKLERI.SE WWW.LEJONSMAKLERI.SE


RESTAURANG

VENUS

Kebab

Pizza

À la Carte

Mån - Tors 11:00 - 22:00 Fredag 11:00 - 24:00 Lördag 11:00 - 24:00 Söndag 11:00 - 24:00

019- 25 70 90


SPONSORER Huvudsponsorer

Debora Bjurfors Örebro ELON Ica Eko Mellringe Diskteknik Spendrups HTH Kök

Silversponsorer

Hercules Grundläggning Lejons Mäkleri Säkra Stjärnhusen Luftslott.se Ballonglandet Melius Assistans Pitcher’s Örebro SOBI Fratelli Ömsa Bil Restaurang Haga Rejmes Telegrossen Svensk Cater AM Construction TitanBygg Dannes Vatten & Värme Berga Markentreprenad Fox Ekonomi Saigon Robertsons Charkuteri Allmänna Begravningsbyrån Veho Bil Länsför Fastighetsförmedling ICARUS Group Grekiska kolgrillsbaren Öster A-Återvinning i Örebro Johnells Cleverex Notar Elfirman Adonis Sweden Jetpak FG Larsson Tryckeri Kaffemästarna Fresco Salute FMF Assistans Satin Örebro Ölhall Eko Parti Caparol Färg Örebro Termotech Carpoint Texas Longhorn Örebro RC Bygg & Konsult Trygghandel Restaurang Tybble Sjödins Stenhuggeri HRF Förmedling Comfort Vatten & Värme

Diamantsponsorer

Guldsponsorer

Bronssponsorer

Restaurang Venus Paloma Varberga Servicebutik Vasa Konditori Kristdemokraterna Örebro Top Notch Kvalita Hemtjänst Viral Design Sweden Frendo Mellringe Kumla Tak Pizzeria Parken Axfood Snabbgross Ahlsell Örebro Däckgrossen Grillcenter i Kumla Kakel & Klinker Lillån Grill & Pizzeria LR Revision & Redovisning Restaurang Rio Revecco SAAF Sallad Inn Salong Eurostop Städspecialisten i Närke Tybble Frisören Zenobia Blomboden Amaryllis

Samarbetspartners

Örebro Kraftsportklubb NEH Svenska Spel Performiq Stadium Syrianska Kulturcentret RE Media Juridikkonsulterna Örebro Bostäder St:a Maria Kyrkan

31


En bit av MEdElhavEt i

ÖrEbro ÖstEr

b esök

• Ni

hittar oss på

r udbecksgataN 125 •

gärNa vår hemsida för mer iNfo : grekiska . se

GrillCenter

Måndag-Fredag 11:00-22:00 Lördag-Söndag 12:00-22:00

Grill, Sallad, Kebab & Kiosk 019- 57 08 72 Mossbanegatan 24 , Kumla

www.facebook.com/Grillcenter-i-Kumla

www.grillcenterkumla.se


LR Revision & Redovisning är en auktoriserad revisionsbyrå med fokus på ett personligt bemötande. Hos LR Revision & Redovisning möts du av kompetens och engagemang och får råd och stöd i alla frågor som rör ditt företagande.

www.lr-revision.se orebro@lr-revision.se

019- 765 24 80


ÖLPROVNING - LIVEBRYGGNING - FÖRETAGSEVENEMANG SVENSK HUSMANSKOST - STORT UTBUD AV ÖL - BORDSBOKNING

www.orebroolhall.se KLOSTERGATAN 11, 70361 ÖREBRO 019 - 12 23 88

SVENSK CATER ÖREBRO ditt självklara alternativ när du handlar lokalt! Besök oss på svenskcate r.se


Faktura

ballonglandet.se

Delbetalning

Konto

Bank

info@ballonglandet.se


Vi tycker att det ska vara enkelt och tryggt att köpa begagnad bil. Därför har vi skapat Rejmes Begagnat. Gör en trygg, smidig och lite smartare begagnataffär. Läs mer på rejmesbegagnat.se

HITTA DIN NYA BIL HOS OSS Just nu har vi fler än 300 begagnade bilar i lager*

*Innan våra bilar finns till försäljning på rejmes.se passerar de verkstaden för kontroll och iordningställande. Håll utkik efter nya bilar på rejmes.se. Se våra öppettider på rejmes.se NORRKÖPING 011-21 90 00 Finspång 0122-64 19 00 Söderköping 0121-70 77 00 Valdemarsvik 0123-70 14 00

LINKÖPING 013-20 35 00 Tornby 013-35 57 00 Mjölby 0142-49 21 00 Åtvidaberg 0120-65 20 00

ÖREBRO 019-30 17 00 Askersund 0583-56 11 00 Hallsberg 0582-76 26 00 Lindesberg 0581-76 23 00


NYA VOLVO V60 CROSS COUNTRY MED EXTRA ALLT PRIS FR ÅN 369 900:-

VOLVO V60 CROSS COUNTRY SPECIAL EDITION Nya Volvo V60 Cross Country är välutrustad redan i sitt standardutförande. Med Special Edition får du mångsidiga Volvo On Call som ger dig full koll på din bil. Dessutom klimatpaket så att du kan starta värmaren med mobilen och då behöver du aldrig mer skrapa rutor. Prisexempel

Pris

Inclusive Billån*

Volvo V60 Cross Country D4 AWD

369 900:-

4 395:-/mån

Special Edition

Volvo V60 Cross Country: Förbr. l/100 km bl. körn. WLTP: 5,9–6,6. NEDC korr: 5,1–5,4. CO2, g/km. WLTP: 155–173. NEDC korr: 135–143. Miljöklass Euro 6D-Temp. WLTPvärden avser EU-marknader. Marknadsspecifika avvikelser kan förekomma beroende på bilens specifikation. Bilen på bilden är extrautrustad. Inclusive Billån: beräknat på 30% kontantinsats, 72 månader, serviceavtal ingår i 36 månader och 1500 mil per år, försäkring tillkommer. Priserna kan ej kombineras med andra rabatter eller avtal. Läs mer på volvocars.se Örebro 019-30 17 00 Askersund           0583-56 11 00 Hallsberg                  0582-76 26 00 Lindesberg     0581-76 23 00 Se våra öppettider på rejmes.se


RESTAURANG

RIO www.restaurangrio.se 019- 10 78 44 Bromsplan 2-4

Din kvarterskrog på Norr

Reveco Ekonomi är en traditionell redovisningsbyrå med kontor söder om Stockholm. Vi är ca 20 personer och tillhandahåller kvalificerade tjänster inom redovisning, skatter och konsultationer för företag & privat personer. Vi bistår även hjälp och stöd i samband med företagsöverlåtelser eller förvärv av verksamhet.

Kontaktuppgifter Hemsida: revecoekonomi.se mail: ozcan@revecoekonomi.se Tfn: 073-598 55 51

Kyrkvägen 61 - 019-10 90 00 www.dackgrossen.se

Vasagatan 15 - 019 - 611 32 55 www.vasakonditori.se


Restaurang

Paloma

Fullständiga rättigheter Á la Carte & Lunch Längbrogatan 1, 703 67 Örebro 019-14 05 22


RE

O

A

SY

R

BR

1 9 7 7

K

Ö

Division II Norra Götaland

IA NS

0 RÖD PMS 1797 GUL

GREBBESTADS IF

LIDKÖPINGS FK

IFK TIDAHOLM

STENUNGSUNDS IF

IFK AMAL

SÄVEDALENS IF

IFK UDDEVALLA

IK GAUTHIOD

Är en fotbollsklubb i Grebbestad, Tanums kommun i norra Bohuslän, bildad 28 maj 1922.

Bildad 1907 som Göta BK, är en idrottsförening i Tidaholm.

IFK Åmål är en idrottsförening i Åmål i Sverige, bildad 1908.

Är en fotbollsklubb i Uddevalla, bildad den 14 maj 1905.

Är en fotbollsklubb ifrån Lidköping, Västergötland och Västra Götaland. Klubben såg sitt ljus i slutet av 2011, men grundades 2012.

Är en fotbollsklubb. Laget kallas i folkmun SIF. Bildades 1927.

Är en fotbollsklubb i Sävedalen i Partille, bildad 1932.

Är en svensk fotbollsklubb, baserad i Grästorp. Grundades den 30 juli 1924.


VÄNERSBORGS FK

Fotbollsklubbs föregångare, Vänersnäs IK, nybildades 1970. Namnbyte 1998 till Vänersborgs FK.

VÄNERSBORGS IF

Är en svensk fotbollsklubb i Vänersborg. Klubben grundades 1906.

VARGARDA IK

Är en svensk idrottsklubb i Vårgårda tätort som bildades 7 mars 1920.

TORSLANDA IK

ÖREBRO SYRIANSKA IF

1977-talet växte det första Syrianska laget inom svenska idrottsrörelsen. Att Örebro stad blev den första stad att få en Syriansk fotbollsklubb är det inte många som vet om. Det var intresset inom folket som skapade förutsättningar för idrottandet. Verksamheten kom igång tidigt i Örebro Syrianska IF redan 1977 som är några månader äldre än sin broderförening Syrianska FC Södertälje.

NORDVÄRMLANDS FF

Bildades mellan Finnskoga FF och Norra Ny FF 2004.

Är en fotbolls-, futsal- och bordtennisklubb i Torslanda i Göteborg. Föreningen bildades som fotbollsklubb 1944. (OrebroSyrianska.com)


004676-558 56 69 www.adonissweden.se Info@adonissweden.se Finlandsgatan 52, Kista Stockholm

VAD ERBJUDER VI? • HÅRTRANSPLANTATION MED FUE-METODEN

• VIPEEL PEELING • HUD INJEKTIONER • MICRONEEDLING • TRÅDLYFT • PLASTIKKIRURGI • MICRONEEDLING • PRP BEHANDLING


ALLT FÖR DITT BADRUM BADKAR | DUSCHKABINER | DUSCHVÄGGAR | BADRUMSMÖBLER | BLANDARE | SPABAD

25% Gäller ej kampanjpriser

TRYGGHANDEL.SE ERBJUDER ALLA MEDLEMMAR I ÖREBRO SYRIANSKA 25% RABATT PÅ ORDINARIE PRIS.

www.trygghandel.se | Södra Grev Rosengatan 31B | 0771 - 22 20 30 | info@trygghandel.se


FĂślj oss pĂĽ sociala medierSjödins Stenhuggeri

Handgjorda gravstenar i Örebro Unika & personliga stenar tillverkade med omtanke

Telefon 019 - 31 16 40

www.sjodinsstenhuggeri.se

Karosserigatan 5, 703 69 Örebro

Ett värdigt farväl till en rimlig kostnad Vi ordnar ceremonin som du villl så att den bäst speglar den avlidne. Kontakta oss för ett personligt besök eller beställ begravning på vår hemsida. Till oss på Allmänna Begravningsbyrån kan du alltid ringa, vi har jour dygnet runt

020-120 28 05

Järnvägsgatan 11B Örebro www.allmannabegravningsbyran.se


NY

? M E L D E M

VER AS UTÖ -19 L A T E B AP 1/5 DLEMSK GÄLLER T.O.M E M S R T DE MÅNAN . ERBJUDANDE 2 1 : 0 10 FTEN GSAVGI N I N Ä R T tan

ga Eyra

1

TRE MÅNADER

HAR DU BINDNINGSTID

FRI TRÄNING NÄR DU TECKNAR TRÄNINGSKORTVIA AUTOGIRO.

PÅ ETT ANNAT GYM? VI BJUDER DÅ PÅ UPP TILL SEX MÅNADER VID UPPVISANDE AV ÅTERSTÅENDE BINDNINGSTID PÅ DET ANDRA GUMMET NÄR DU TECKNAR AUTOGIRO HOSS OSS.

ÖREBR O KR AFTSPOR TKLUBB

OREBR OKK

W W W.OREBR OKK .OR G - INFO@OREBR OKK .OR G - 019-12 71 63


Vi driver en kvarterskrog i hjärtat av Adolfsberg bredvid natursköna Brunnsparken. Restaurang Parken är en av Örebro Kommuns godkända utförare av Mattjänst. Vi erbjuder 3 matalternativ varje vardag, och 2 alternativ helger. Vi har även två matiga sallader varje dag som man kan välja om något av dom ordinarie matalternativen inte skulle falla i smaken. Restaurang Parken har egna bilar och chaufförer som kör ut våra matlådor. För att få lunchlåda behöver du ha ett biståndsbeslut Mer information finns att läsa på www.restaurangparken.se


0581-106 36 Bytesgatan 17, LindesbergVi erbjuder alla partners till Örebro Syrianska IF kostnadsfri konsultation för att se över sin försäkringsportfölj.

Samuel Bugday 08-590 000 75 076- 830 11 77 Stora Torget 2 Västerås

www.sakra.se


Vi älskar kaffe. Det är den enkla sanningen bakom Pennybridge Roasters. I det lilla kafferosteriet i Örebro driver vi en småskalig produktion som bygger på lång erfarenhet, kärlek till hantverket och bönor av högsta kvalitet. Välkommen till vår värld av kaffe! www.pennybridgeroasters.com

Vi kan kaffe. Vi hjälper dig och ditt företag till en godare och mer hållbar kaffeupplevelse. Vi har helhetslösningar för alla typer av företag oavsett storlek.

Kaffemästaren Drottninggatan 7 702 10 Örebro www.kaffemastaren.se


019-609 04 20

info@fmfassistans.se

www.fmfassistans.se


Få en 15 cm sub på köpet

Erbjudandet gäller 15 cm subs i samma eller lägre prisklass. Gäller endast ett erbjudande per besökare och tillfälle. Subway® is a Registered Trademark of Subway IP Inc. ©2017 Subway IP Inc.

Giltig från 190301 till och med 191231 endast hos Subway® restaurang i Örebro. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Gäller alla 15 cm subs

Köp en 15 cm sub

Giltig från 190301 till och med 191231STJÄRNHUSEN Stjärnhusen är ett fastighetsbolag av människor med en gedigen erfarenhet i branschen. Vår strategi går ut på att äga hela processkedjan i samarbete med långsiktiga partners. Genom att själva äga allt från ax till limpa levererar vi kvalitativa lägenheter i attraktiva områden i Örebro med omnejd. Det ger oss en flexibilitet att anpassa oss utefter det som efterfrågas på den lokala marknaden. Vi är ett Construction managemenet bolag där inget lämnas åt slumpen, med en egen projektutveckling, produktionstyrning och förvaltning äger och kontrollerar vi hela processen ned till minsta detalj för våra framtida kunder. Vi verkar på den lokala marknaden, stöder lokala föreningar och växer lokalt. Med en långsiktig affärsstrategi vill vi bygga och förvalta hållbara hem för alla.

019- 33 33 75 kontakt@stjarnhusen.se www.stjarnhusen.se
Drop In Alla Dagar & Tidsbeställning 019-25 70 75

Projekt:

Öppet Mån - Fre 9-19 Lör 9-16 Sön 12-15

Back Up Skylt & Dekor AB Filnamn: Skissfiler/

Vi hjälper företag att synas!

Övrig info:

Denna skiss tillhör, om inte annat överenskommits,

Back Up Skylt & Dekor i Örebro AB

Skissen får ej utan medgivande användas som idé, offertunderlag eller på annat sätt delges tredje part.


Bygg och Elfirman som kan ta hand om alla dina Arbeten inom byggbranchen. Vi åtar oss renoveringar ombyggnationer samt nybyggnationer av villor. Vi kan hjälpa dig att bygga ditt dröm hus. Behöver du hjälp med något så Ring Besim Destici 0707730626

Sjödins Stenhuggeri Karosserigatan 5 Örebro. Tel : 019-311640 Info@sjodinsstenhuggeri.se


A

MEC N

TIO

BEN

S

TA INS

BUTIK

BIL

TV

ÄT

T


019- 20 09 20 info@carpointorebro.se www.carpointorebro.se


SÄLJA? ? A P Ö K

Professionell hjälp genom hela processen.

0771 - 10 18 28 växeln:

www.hrfformedling.se


Logo • Hemsidor • Marknadsföring • Grafisk manual • Reklamfilm viraldesign.se

Vi söker dig som topp-säljare.

TOP NOTCH

A: Kungsgatan 8, Örebro. W: topnotchsverige.se


Omsorg från hjärtat

T: 020-105 200 W: kvalitahemtjanst.se

Est. 1979


MÅN - TOR 11.00 - SENT FRE 11.00 - 01.00 LÖR 12.00 - 01.00 SÖN 12.00 - SENT 019-13 58 10 KLOSTERGATAN 7-9, 703 61 ÖREBRO FACEBOOK.COM/DANNESPUBOCHRESTAURANG

Drakenbergsgatan 1 D • 702 19 Örebro HERR - DAM - BARN Telefon 019- 33 16 13 Fri parkering DROP IN • TIDBESTÄLLNING • DROP INTapet från Boråstapeters kollektion Graceful living, artikelnr 6624

Thermotech designar golvvärme för dig Vår rumstermostat kan du själv anpassa till din egen hemmamiljö, om du vill.

Läs mer på www.thermotech.se

Vi skräddarsyr ett effektivt och tryggt golvvärmesystem för just dina behov. Vi designar våra produkter så att de är enkla att installera, har god funktion och pryder sin plats.

ÖrebroSyrianska_148x105mm_1803.indd 1

Region Mitt I Tel 019-689 06 00

2018-03-27 09:16:27


Din helhetsleverantör av trycksaker! Med ett personligt engagemang löser vi snabbt och effektivt alla era trycksaksbehov. Vi levererar allt från visitkort, bröllopsinbjudningar, broschyrer till självhäftande etiketter på rulle. Naturligtvis hjälper vi er även med design och layout. Kontakta oss så berättar vi mer!

Singelvägen 10, 702 36 Örebro Tel: 019-30 86 20 • info@fglarsson.se www.fglarsson.se


Passion för Mercedes-Benz. Som Nordens största återförsäljare av Mercedes-Benz drivs vi av att bygga starka och långsiktiga kundrelationer. Alltid med dig som kund i fokus. Välkommen till Veho Bil i Örebro!

Nastagatan 16 • 701 18 Örebro Öppet: Mån-fre 9-18. Lör 10-14. Sön 11-14 Tel: 019-30 50 00 • vehobil.se


Energispara tusenlappar varje år genom Comfort-kollen. Comfort-kollen är vår rådgivningstjänst som innebär att vi gör ett hembesök och går igenom allt som rör vatten, värme och energi i ditt hus. Efter kontrollen får du en checklista med det som fungerar som det ska eller om det finns saker du behöver åtgärda, inklusive offert och tidplan. Det kan du spara mycket pengar på. Boka på comfort.se eller i butik.

U! BOK A N

995 :-

Exempel på saker vi kontrollerar: 3 TAPPVATTEN OCH VÄRMESYSTEM 3 CIRKULATIONSPUMP 3 VARMVATTENBEREDARE 3 SÄKERHETSVENTILER 3 INSTÄLLD TEMPERATUR 3 HANDVRED/TERMOSTATER AV ELEMENT 3 BLANDARE 3 WC-STOL 3 ANSLUTNING TILL DISKMASKIN 3 ANSLUTNING TILL TVÄTTMASKIN Vill du veta mer om våra tjänster kring Värme & Energi? Varmt välkommen till comfort.se eller närmaste Comfort-butik.

I samarbete med:

Installerat & Klart 3 Produkt 3 Byte 3 Installation


DU KAN LITA PÅ OSS!

HEJA SYRIANSKA!

Marlene Jörhag Behcet Barsom Hans Eklind Kommunalråd Regionråd Riksdagsledamot


MARQUIS Spabad står för Kvalitet i Världsklass och kommer finnas i vårat showroom för försäljning i Comfort butiken.

Radiotorvägen 2 - 019- 20 64 50


1 m sedan

Grossistpriser

2 m sedan

Fri frakt

3 m sedan

Snabba leveranser

FUNDERAR DU ÖVER EN NY MOBIL?

DÅ HAR DU HITTAT RÄTT

Grossistpriser på nätet! Besök vår onlinebutik Telegrossen.se Vi tillhandahåller mobiler, surfplattor tillbehör och annat kul! FÖ R M E R IN FO R M A T I ON

W W W . T E L E G RO S S E N. S E


Varberga Servicebutik 019- 25 71 50

www.ahlsell.se

Kontantkort........... Betalningar........... Atg-Live................ Busskort............... Post...................... Spel......................

HAR DU PLANER PÅ ATT RUSTA UPP DIN RESTAURANG? SKA DU ELLER DITT FÖRETAG KÖPA EN VERKSAMHET? OM DU STÅR INFÖR EN INVESTERING OCH INTE VILL ANVÄNDA DINA EGNA PENGAR SÅ KAN ICARUS ORDNA MED SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR TILL RIKTIGT BRA VILLKOR. OAVSETT OM DET GÄLLER LEASING, FAKTURAKÖP ELLER FÖRETAGSLÅN SÅ HJÄLPER VI DIG HITTA DEN BÄSTA FINANSIERINGSLÖSNINGEN FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG.

073-997 44 41 DROTTNINGGATAN 40 C


Ă–SIFPlay www.orebrsyrianska.com

youtube.com facebook.com orebrosyrianska.comSPELSCHEMA April 2019-04-06 2019-04-13 2019-04-20 2019-04-26

15:00 16:00 15:00 18:45

Örebro Syrianska IF - IFK Uddevalla Grebbestads IF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Torslanda IK IFK Tidaholm - Örebro Syrianska IF

15:00 15:00 16:00 16:00 15:00

Örebro Syrianska IF - Sävedalens IF Vänersborgs FK - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IFK Åmål Nordvärmland FF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Lidköpings FK

18:00 16:00 16:00 14:00 15:00

Stenungsunds IF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Vårgårda IK Vänersborgs IF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IK Gauthiod Örebro Syrianska IF - Grebbestads IF

Maj 2019-05-04 2019-05-11 2019-05-18 2019-05-25 2019-05-30

Juni 2019-06-02 2019-06-08 2019-06-15 2019-06-22 2019-06-29

Juli 2019-07-06 16:00 IFK Uddevalla - Örebro Syrianska IF

Augusti 2019-08-03 2019-08-10 2019-08-17 2019-08-25 2019-08-31

14:00 15:00 15:00 15:00 14:00

Torslanda IK - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - IFK Tidaholm Sävedalens IF - Örebro Syrianska IF Örebro Syrianska IF - Vänersborgs FK IFK Åmål - Örebro Syrianska IF

15:00 15:00 16:00 14:00

Örebro Syrianska IF - Nordvärmland FF Örebro Syrianska IF - Stenungsunds IF Lidköpings FK - Örebro Syrianska IF IK Gauthiod - Örebro Syrianska IF

September 2019-09-07 2019-09-14 2019-09-21 2019-09-28

Oktober 2019-10-05 2019-10-13

78

15:00 Örebro Syrianska IF - Vänersborgs IF 14:00 Vårgårda IK - Örebro Syrianska IF


IA NS

O

ÖREBRO SYRIANSKA IF 2019

RÖD PMS 1797 GUL

R

BR

1 9 7 7

RE

A

K

Ö

SY


EBRO

1 9 7 7

S

A

R

IA NS

Ö

1797

R

EBRO

1 9 7 7

S

A

RÖD PMS GUL

Y

R

IA NS

RÖD PMS GUL

Ö

RE BR

S Y

A

S Y

R

RE BR

REBR 1 9 7 7

O

K IA N S

RÖD PMS 1797 GUL

O

1 9 7 7

S Y A

R

Ö

A

1 9 7 7

O

R

IA N S K

RÖD PMS 1797 GUL

S Y

Y

K

S

A

Ö

E BRO

1 9 7 7

REBR 1 9 7 7

O

A

Ö

R

R

R

K IA N S

RÖD PMS 1797 GUL

IA NS

RÖD PMS 1797 GUL

Ö

S Y

R

REBR 1 9 7 7

O

A

Ö

IA N S K

RÖD PMS 1797 GUL

K IA N S

RE

80

O

A

SY

R

BR

1 9 7 7

K

Ö

RÖD PMS 1797 GUL

IA NS

RÖD PMS 1797

(OrebroSyrianska.com)

K

Y

R

K

Ö

TRIVSELVÄRDAR VARBERGA/ OXHAGEN

1797


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.