RIF Sponsorbrochure

Page 1

RINGKØBING IF

* Oplevelser * * Netværk Sammenhold IL MERE MED VILJE TIL MERE MED VILJE TIL MERE MED V VESTJYSK FÆLLESSKAB MED VILJE TIL MERE

RIF ERHVERVSKLUB

FORMÅL

At fremme og styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og fodboldklubben Ringkøbing IF og give økonomisk støtte til Ringkøbing IF s elitearbejde Danne netværk mellem medlemmerne af Ringkøbing IFs Erhvervsklub

RIF Erhvervsklub tilbyder arrangementer og events, hvor medlemmerne gennem den fælles passion for fodbold kan netværke til gavn for virksomhederne og derved at bidrage til yderligere vækst i økonomien både for egen virksomhed og for Ringkøbing IF.

Som medlem af RIF Erhvervsklub øger du din synlighed i hele regionen.

Man skal huske at udnytte det potentiale, der er i RIF Erhvervsklub Ud over sportsoplevelserne, er der en fantastisk mulighed for at netværke med mulige kunder og forretningsforbindelser.

Dette kan foregå enten ved arrangementerne i loungen til hjemmekampene eller til 4 årlige VIP-arrangementer med høj kvalitet Der vil samtidig komme særlige VIP-tilbud mod egenbetaling. Der spilles 16 hjemmekampe på Green Arena + evt. pokalkampe.

Dit firma profilers på sponsortavlen, klubbens hjemmeside med logo samt i kampprogrammet Du får mulighed for at sende firmatilbud/invitation via mail som RIF håndterer.

VIL DU STYRKE DIN FORRETNING?

"Træd ind i forretningsfællesskabet i Ringkøbing IF, hvor egnens største klub er byens flagskib og områdets fyrtårn"

LarsBræmer

Sponsor- & eventchef

EKSKLUSIVT

Vi forsøger at gøre noget ekstra for vore partnere og sponsorer Du skal vide, at du er noget særligt, når du er i selskab med os. Derfor er vore arrangementer eksklusive

FODBOLD & KULTUR

Vi er overbeviste om, at hvis man vil have en stærk fodboldklub kræver det en stærk kultur omkring klubben I Ringkøbing IF har vi begge dele. Ved at styrke forholdet mellem erhvervslivet og fodboldklubben, opnår begge parter en gensidig fordel

UNDERHOLDNING

Vi tror på, at gode oplevelser binder mennesker sammen. Derfor skal vore arrangementer og events have en høj underholdningsværdi, så de fremmer relationerne mellem vore samarbejdspartnere Gode relationer mellem vores partnere og sponsorer kommer også Ringkøbing til gode.

GASTRONOMI

På Ringkøbing-egnen har vi tradition for gode lokale retter og råvarer. Det skal vores sponsorer og partnere mærke, når vi samles. Den gode gastronomi vægtes derfor højt hos os

Dette er med til at gøre, at du får lidt ekstra, når du samarbejder med os. Og uanset om du er med i loungen eller nogle af vore øvrige VIParrangementer, så kommer du hjem med en god oplevelse i bagagen.

medviljetilmere

PROFESSIONELT NETVÆRK

Med mere end 100 aktive og loyale partnere I Ringkøbing IF, ser vi et samarbejde med en virksomhed som meget mere end et sponsorat. Vi ser det som et samarbejde mellem to partnere, der begge ønsker udvikling og synlighed, til begges fordel.

Vi ønsker at involvere alle vores partnere i klubben, så de drager fordel af de mange muligheder, der naturligt ligger i Ringkøbing-egnens stærkeste sportsbrand, Ringkøbing IF.

Ringkøbing IF-brand giver virksomheder i hele området muligheder for at profilere sig på en stærk og unik platform. En platform, der følges med stor medieinteresse, hvilket giver optimale muligheder for eksponering på regional-tv, på internettet samt i dagblade og andre medier.

Green Arena giver dig mulighed for eksponering på bandereklamer og tribune m.m. Aktiviteter og events er ligeledes alternativer, hvor du har mulighed for at gøre din virksomhed, dit brand og dine produkter mere synlige overfor tilskuer

ARRANGEMENTER I RIF ERHVERVSKLUB

Ringkøbing IF afholder hvert år minimum 16 hjemmekampe med VIPspisning og -underholding

2 årlige business morgen netværksmøder

Min. 2 årlige VIP-arrangementer

Invitation til ekstra spændende arrangementer mod betaling

Ringkøbing IF

Styrk dit netværk og

vær en aktiv partner

VESTJYSK VILJE - OGSÅ UD OVER DET SPORTSLIGE

RIF Erhvervsklub blev etableret i 2010 - med følgende mål:

At sætte fokus på Ringkøbing og Vestjylland gennem sportslige resultater At skabe et økonomisk bagland for udviklingen af Ringkøbing IF primær eliteafdeling

At skabe et solidt netværk, hvor erhvervsmæssige relationer styrkes gennem personlige bekendtskaber

Vi er en dynamisk erhvervsklub som startede i 2010

Dit sponsorat giver Ringkøbing IF de økonomiske muligheder for en fortsat sportslig udvikling, vi har i dag 100 firmaer der bakker op, hvor vi bla, tilbyder socialt og erhvervsmæssigt samarbejde samt stor markedsføring

Det skal være sjovt at være medlem!

De sociale relationer i netværket er højt prioriteret - vi har det klare mål, at det skal være sjovt at være medlem af RIF Erhvervsklub.

Vi dyrker det sociale i forbindelse med Hjemmekampene i Goenergi loungen - hvor medlemmer af netværket har rig lejlighed til at få en god snak med de øvrige medlemmer.

Vi afholder årligt 20 x VIP-arrangementer, hvor medlemmerne får god mulighed for at lære hinanden at kende.

Mulighed for at gøre en forretning

De sociale relationer er vigtige - men Erhvervsklubben giver også rig mulighed for at gøre en forretning medlemmerne imellem Har din virksomhed et ønske i den retning er Erhvervsklubben gerne behjælpelig med information til medlemmerne.

VIP & Sæsonkort giver muligheder for at få ekstra fordele hos erhvervsvirksomheder i Ringkøbing-Skjern kommune se alle fordele/tilbud på hjemmesiden under RIF-fordelskort

RINGKØBING IF VS AC HORSENS

STADION REKORD

RINGKØBING IF VS AC HORSENS

Green Arena fik fornemt besøg af superligaholdet AC Horsens i pokalturneringen. Det blev til stadionrekord for RIF og fantastisk PR for Ringkjøbing-Skjern Kommune.

Det var en fantastisk dag med flotte mål, lækkert vejr og fyldte tilskuerpladser til en spændende pokalkamp Selvom vi måtte forlade banen med et nederlag på måltavlen, blev det alligevel til en fremragende dag for både klub, fans og kommune. Der var kanon stemning på Green Arena hele dagen, hvor vi også fik stadionrekord med 1750 tilskuere Opgøret blev sendt direkte på DR.

Alt i alt var det kæmpe branding for klubben og god PR-eksponering Vi fik brandet Ringkøbing-Skjern kommune på bedste vis, og det kan vi være superstolte af. Inden kampen var der VIP-spisning med mere end 160 sponsorerer

Der var fantastisk mediedækning fra både landsdækkende TV og lokale aviser Det blev en indholdsrig udsendelse fra DR med optakt, pauseindslag, kamp og historier fra dagen. Det er fantastisk profilering for vores lokalområde og vores unikke sammenhold i RIF

GREEN ARENA SLOG STADION-REKORD MED 1.750 TILSKUERE TIL KAMPEN
Pokalkamp mod AC Horsens 31 August 2022 31 August 2022

RINGKJØBING LANDBOBANK – VI BAKKER OP

I Ringkjøbing Landbobank prioriterer vi det lokale engagement, fordi vi ønsker at give vores bidrag til, at det lokale område fortsat udvikler sig aktivt og attraktivt, og fordi vi ønsker at være med til at skabe fyrtårne i vores område.

Ringkjøbing Landbobank er hovedsponsor i Ringkøbing IF, fordi vi oplever Ringkøbing IF som en klub, der bliver drevet professionelt med stor fokus på både bredden og eliten.

Når Ringkjøbing Landbobank er med som hovedsponsor, er det vigtigt for os, at der er tale om et aktivt partnerskab, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode Det har stor værdi for os, at vi kan dyrke netværket omkring klubben og komme ud at møde mennesker i det lokale erhvervsliv i andre sammenhænge Det handler om, at vi i fællesskab skal have gensidig værdi ud af samarbejdsaftalen. Det har vi fået – og får fortsat - via vores mangeårige erhvervsklubs medlemskab som en del af vores hovedsponsorat i kommunes fodboldflagskib Ringkøbing IF"

BRONZESPONSOR

Netværk & hospitality

Medlemskab af RIF erhvervsklub

1 x VIP-kort til Goenergi loungen med oplæg til kampen (inkl. buffet, øl, vand, og vin ad libitum samt kaffe og kage i pausen)

Siddeplads på ØSB- tribunen

2 x VIP-arrangementer med mad og underholdning

2 x business morgenmøde med morgenbuffet

Nyhedsmails og VIP-invitation til hjemmekampe og arrangementer

Reklame & eksponering

Markedsføring i nyhedsmail til øvrige medlemmer i RIF erhvervsklub

Ret til anvendelse af RIF-logo i kommercielle øjemed

Virksomhedslogo på sponsortavle

Logo og virksomhedsnavn på klubbens hjemmeside

Firmalogo i digitalt kampprogram

kr. 15.000, - ex. moms, beløbet er for et årligt sponsorat.

Særlige VIP-arrangementer tilbud kan forekomme via egenbetaling

Sponsorpakker kan tilpasses individuelt

RIF ønsker en toårig aftale for at udvikle klubben bedst muligt økonomisk, sportsligt og kommercielt.

Ringkøbing IF

SØLVSPONSOR

Netværk & hospitality

Medlemskab af RIF erhvervsklub

2 x VIP-kort til Goenergi loungen med oplæg til kampen (inkl buffet, øl, vand, og vin ad libitum samt kaffe og kage i pausen)

Siddepladser på ØSB- tribunen

2 x VIP-arrangementer med mad og underholdning

2 x business morgenmøde med morgenbuffet

32 x fribillet til valgfri kampe på Green Arena

Nyhedsmails og VIP-invitation til hjemmekampe og arrangementer

Reklame & eksponering

Markedsføring i nyhedsmail til øvrige medlemmer i RIF erhvervsklub

Ret til anvendelse af RIF-logo i kommercielle øjemed

Virksomhedslogo på sponsortavle

Logo og virksomhedsnavn på klubbens hjemmeside

Firmalogo i digitalt kampprogram

kr. 25.000, - ex. moms, beløbet er for et årligt sponsorat.

Særlige VIP-arrangementer tilbud kan forekomme via egenbetaling

Sponsorpakker kan tilpasses individuelt

RIF ønsker en toårig aftale for at udvikle klubben bedst muligt økonomisk, sportsligt og kommercielt.

Ringkøbing IF

GULDSPONSOR

Netværk & hospitality

Medlemskab af RIF erhvervsklub

2 x VIP-kort til Goenergi loungen med oplæg til kampen (inkl. buffet, øl, vand, og vin ad libitum samt kaffe og kage i pausen)

Siddepladser på ØSB- tribunen

2 x VIP-arrangementer med mad og underholdning

2 x business morgenmøde med morgenbuffet

32 x fribillet til valgfri kampe på Green Arena

Nyhedsmails og VIP-invitation til hjemmekampe og arrangementer

Reklame & eksponering

Høj Skilt 2 x 6 meter på Green Arena

Markedsføring i nyhedsmail til øvrige medlemmer i RIF erhvervsklub

Ret til anvendelse af RIF-logo i kommercielle øjemed

Virksomhedslogo på sponsortavle

Logo og virksomhedsnavn på klubbens hjemmeside

Firmalogo i kampprogram

kr. 35.000, - ex. moms, beløbet er for et årligt sponsorat.

Særlige VIP-arrangementer tilbud kan forekomme via egenbetaling

RIF ønsker en toårig aftale for at udvikle klubben bedst muligt økonomisk, sportsligt og kommercielt.

Sponsorpakker kan tilpasses individuelt

Ringkøbing IF

STJERNESPONSOR

Netværk & hospitality

Medlemskab af RIF erhvervsklub

3 x VIP-kort til Goenergi loungen med oplæg til kampen (inkl. buffet, øl, vand, og vin ad libitum samt kaffe og kage i pausen)

Siddepladser på ØSB- tribunen

2 x VIP-arrangementer med mad og underholdning

2 x business morgenmøde med morgenbuffet

64 x fribillet til valgfri kampe på Green Arena

Nyhedsmails og VIP-invitation til hjemmekampe og arrangementer

Reklame & eksponering

Høj Skilt 2 x 6 meter på Green Arena

Markedsføring i nyhedsmail til øvrige medlemmer i RIF erhvervsklub

Ret til anvendelse af RIF-logo i kommercielle øjemed

Virksomhedslogo på sponsortavle

Logo og virksomhedsnavn på klubbens hjemmeside

Firmalogo i kampprogram

Kampsponsor

1 x Årligt

kr. 45.000, - ex. moms, beløbet er for et årligt sponsorat.

Særlige VIP-arrangementer tilbud kan forekomme via egenbetaling

Sponsorpakker kan tilpasses individuelt

RIF ønsker en toårig aftale for at udvikle klubben bedst muligt økonomisk, sportsligt og kommercielt.

Ringkøbing IF

OPLEV ET STÆRKT

FÆLLESSKAB MED ANDRE LOKALE ERHVERVSDRIVENDE

SUPERSPONSOR

Netværk & hospitality

Medlemskab af RIF erhvervsklub

4 x VIP-kort til Goenergi loungen med oplæg til kampen (inkl. buffet, øl, vand, og vin ad libitum samt kaffe og kage i pausen)

Siddepladser på ØSB- tribunen

2 x VIP-arrangementer med mad og underholdning

2 x business morgenmøde med morgenbuffet

64 x fribillet til valgfri kampe på Green Arena

Nyhedsmails og VIP-invitation til hjemmekampe og arrangementer

Reklame & eksponering

Høj Skilt 2 x 6 meter på Green Arena

Særlig eksponering efter aftale

Markedsføring i nyhedsmail til øvrige medlemmer i RIF erhvervsklub

Ret til anvendelse af RIF-logo i kommercielle øjemed

Virksomhedslogo på sponsortavle

Logo og virksomhedsnavn på klubbens hjemmeside

Firmalogo i kampprogram

Kampsponsor

1 x Årligt

kr. 60.000, - ex. moms, beløbet er for et årligt sponsorat.

Særlige VIP- arrangementer tilbud kan forekomme via egenbetaling

Sponsorpakker kan tilpasses individuelt

RIF ønsker en toårig aftale for at udvikle klubben bedst muligt økonomisk, sportsligt og kommercielt

Ringkøbing IF

RIF ER MEGET MERE END FODBOLD

1.700

SOLGTE VIP OG ALM. BILLETTER TIL EVENT

TINA DICKOW OG ANDERS AGGER - 2 X KONCERTER I VESTERHAVSHALLEN D. 27-28 OKT 2021

Dinnersponsor

Fremragendemådeatprofileresit budskab

Præsentérdinmadfor sponsorerne

Lægflyerspåbordene

Fåekstraeksponeringoptilog

underkampen

Kampsponsor

Aktivprofileringafdinvirksomhed.

VIP-arrangementiGoenergi Lounge1.5timeførkamppstarts

Inkl spisningsamtøl/vandog foredragm.m.

Omtaltimedier

Oplægiloungen

Individuelpris

Priserkr.7.500,-ex.moms

Som kampsponsor får du desuden følgende

eksponering fordele

Firmalogo i ugeavisen, kampplakat, kampprogram, hjemmeside og

Facebook

Mulighed for indlæg omkring virksomheden, samt uddeling af brochure

m.m. i loungen og på Green Arena

Firmalogo på kamptavle ved indgangen til Green Arena, sponsorkalender samt på hjemmeside

6 stk. VIP-billetter til kampen efter aftale

Kampsponsor giver en præmie/gavekort til pausetips

Ringkøbing IF

SPONSORPAKKER

Elite & Platinsponsor aftaler forhandles individuelt

Netværk & hospitality

Medlemskab af RIF erhvervsklub

VIP-kort til Goenergi loungen

Siddepladser på ØSB- tribunen

VIP-arrangementer med mad og underholdning

Business morgenmøde med morgenbuffet

Fribillet til valgfri kampe på Green Arena

Nyhedsmails og VIP-invitationer

Reklame & eksponering

Særlig eksponering efter aftale

Markedsføring i B2B-nyhedsmail

Ret til anvendelse af RIF-logo

Virksomhedslogo på sponsortavle

Logo og virksomhedsnavn på hjemmeside

Firmalogo i kampprogram

Årlig

CITY-Sponsor 10.000

Bronzsponsor 15.000

kampsponsor Ringkøbing IF Skilt på Aage Esbjerg Arena 6 x 0.9 m. 1 personer Kamsponsor 1 stk. 1 personer
kan tilpasses individuelt. Supersponsor 60.000 Elitesponsor 75.000 Guldsponsor 35.000 Stjerne 45.000 Sølvsponsor 25.000 Ringkøbing IF 2 personer 2 stk 2 personer 32 stk. 2 personer 2 stk 2 personer 32 stk. Høj Skilt 2 x 6 m 3 personer 3 stk 3 personer 64 stk. Høj Skilt 2 x 6 m 1 gang 4 personer 4 stk 4 personer 64 stk Høj Skilt 2 x 6 m 1 gang
Sponsorpakker

STJERNETRÆF

MEDNICKIPEDERSEN,DINATHORSLUND, KIMBOYEOGTHOMASTHOMASBERG

RIFERMEGETMEREENDBAREFODBOLD

HELEÅRETRUNDT!

RIFVS SUPERLIGAEN
RINGKØBING IF PRÆSENTERER
TORSDAG D. 5. OKTOBER 2023 HOS GENERATOR RINGKØBING

Se planlagte arrangementer på www.ringkobingif.dk

RIF ERHVERVSKLUB

VIP-arrangementer

16 x årlige VIP-hjemmekamp arrangementer

2 x årlige VIP-arrangementer med mad og underholdning

Vinsmagning

Virksomhedsbesøg

VIP-Golf Company Day

Foredrag

Koncerter

VIP-busture

Business morgen netværksmøder

Sociale hyggearrangmenter

Spinningarrangement

VESTJYSK FÆ

M E D V I L J E

ÆLLESSKAB

TI L M E R

E

Kontakt Sponsor- og eventschef

Lars Bræmer

2963 0770

lb@rif1900dk

INGEN ELITE UDEN BREDDEN

Udarbejdet af:

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.