Page 1

Uw branche Uw mensen Uw rendement

Powered by OOTW


Wat levert het ­branchepaspoort u op? 3 Verhoog het rendement op uw ­medewerkers

3 Online monitoren van medewerkers op het gebied van opleiden

3 Snel inzichtelijk welke kennis per medewerker verder ontwikkeld kan worden.

3 Direct uw medewerkers inschrijven voor nieuwe trainingen

3 Online certificaten beheer 3 Goed gekwalificeerde en

gemotiveerde medewerkers

3 Direct toegang tot e-learnings 3 Een uniek spaarsysteem voor uw medewerkers

Powered by OOTW

Powered by

OOTW


Speciaal voor de tankstation- en wasbranche Het branchepaspoort is één centrale plek voor leren, registreren, resultaten en trainingen plannen. Het biedt u en uw medewerkers een compleet overzicht van opleiden.

Waarom een ­branchepaspoort Goed opgeleid personeel met kennis van zaken is belangrijk. De aandacht voor kennis en vaardigheden neemt sterkt toe, je moet je continue blijven bij­ scholen en opfrissen. Met het branchepaspoort van OOTW kan de mede­ werker laten zien dat hij trainingen en e-learnings heeft gevolgd en over welke competenties en kwalitei­ten hij beschikt. Alle deelnemers van een OOTW training krijgen toegang tot hun eigen branche­paspoort.

In een digitale omgeving staan e-learnings en toetsen voor de deelnemers klaar, certificaten worden hierin opgeslagen en de resultaten per deelnemer zijn in één oogopslag inzichtelijk. U kunt via het branchepaspoort de vorderingen en resultaten van al uw medewerkers monitoren. Eveneens kunt u hier uw opleidingstraject bepalen en uw deelnemers aanmelden voor trainingen. Via www.mijnbranchepaspoort.nl of www.ootw.nl is het branchepaspoort overal veilig beschikbaar, zonder installatie of ­investering vooraf.

Monitoren van een team Het monitoren van de voortgang van al uw mede­ werkers was nog nooit zo makkelijk. Met het branchepaspoort heeft u de beschikking over online managementinformatie. Het branchepaspoort biedt managers inzicht in de vorderingen en resultaten van de medewerkers. Het geeft een overzicht van alle leervorderingen en toont de behaalde certificaten. Met het overzichtelijke volgsysteem kunt u een gefundeerde beslissing nemen voor vervolgtrainingen op individueel of team niveau. Wilt u nog meer inzicht? Met de uitgebreide HR tool kunt u ook statistieken en overzichten uitdraaien én direct trainingen voor uw medewerkers inplannen.


HR Tool

Snel en makkelijk kennis ­opdoen met online lesstof.

De HR tool van het branchepaspoort helpt u op een gebruikersvriendelijke manier om vanuit één centrale plek uw opleidingsplan te beheren. Alle medewerkers worden in het branchepaspoort opgenomen en kunnen gekoppeld worden aan een manager. U, als HR tool beheerder, ziet in één oogopslag welke trainingen of e-learnings zijn gevolgd, wie nog bezig is of wie staat ingeschreven voor een training op groeps of individueel niveau. Het plannen van trainingen en e-learnings regelt u eenvoudig zelf via het branchepaspoort. Ook kunt u voor het gehele personeelsbestand statistieken en excelbestanden uitdraaien en de certificaten ­online beheren.

Praktijkgerichte trainingen waar de deelnemer direct de volgende dag mee aan de slag kan!

Leerpunten Om het nog leuker te maken om een training bij OOTW te volgen is het branchepaspoort gekoppeld aan een spaarprogramma. Per training of e-learning is een vast aantal leerpunten te behalen. Deze punten worden toegekend na het afronden van een toets met een positief resultaat. Deze leerpunten worden automatisch verzameld in het spaar­programma waarvan de deelnemer een online overzicht heeft. Bij voldoende leerpunten kan de deelnemer deze punten verzilveren voor een kadobon, ook is er de mogelijkheid om door te sparen.


Speciaal voor werkgevers

HR TOOL

Online certificaten beheren

Extra functionaliteit in uw b ­ ranchepaspoort Wilt u het personeelsbeleid met betrekking tot opleiden meer structuur te geven? Met de toevoeging van de HR tool aan uw branchepaspoort kunt u eenvoudig uw op­leidingsplan voor uw medewerkers samenstellen én ­beheren. Deze HR tool is onbetwist de snelst groeiende e-HR oplossing van dit moment binnen de branche. Met de verschillende functionaliteiten biedt het systeem alles dat u nodig heeft om opleidingen en certificaten centraal te ­beheren en uw opleidingsplan nog efficiënter in te richten.

Alle trainingen en e-learnings worden afgesloten met een toets en certificaat. De resultaten worden real-time bijgeschreven en opgeslagen. U kunt de certificaten van alle medewerkers op ieder gewenst moment online inzien of uitprinten. Ook kunt u het branchepaspoort, het complete overzicht met trainingen en e-learnings, van uw medewerkers inzien. Heeft u interesse in de toevoeging van een HR tool aan uw branchepaspoort? Het OOTW secretariaat kan deze voor u beschikbaar stellen. Na de eerste installatie beheert u zelf de HR tool. U kunt uw mede­werkersgegevens eenvoudig aanpassen, of nieuwe medewerkers toevoegen. Deze extra functionaliteit wordt u kosteloos aangeboden.

HR dashboard

Met een overzichtelijk dashboard navigeert u door de HR tool. U kunt bepalen welke trainingen of e-learnings uw medewerkers verplicht moeten volgen of welke u adviseert. Uw medewerkers krijgen hiervan een melding in

hun persoonlijke branche­ paspoort. De vorderingen en resultaten van al uw ­medewerkers zijn tot op detail inzichtelijk. Met de uit­ gebreide statistieken heeft u in één oogopslag een compleet overzicht van alle medewerkers.

Overzichtelijke statistieken

De HR tool van het branchepaspoort helpt u op een gebruikersvriendelijke, snelle en overzichtelijke manier om vanuit één centrale plek uw opleidingsplan te beheren.

Opleidingen plannen, medewerkers monitoren en certificaten beheren was nog nooit zo eenvoudig.


Overvalpreventie VEILIGHEIDSTRAININGEN

voor tankstations en wasbedrijven Omschrijving: Algehele beveiligingsen veiligheidsbewustzijn wordt verbeterd en je leert hoe te reageren tijdens een overval. OOTWDuur: heeft Veiligheid hoog in vaandel staan en biedt praktijkgerichte 6 uur Kosten: E het 125,veiligheidstrainingen aan, exclusief voor tankstations en wasbedrijven. Hieronder een greep uit ons aanbod:

E-learning Stimuleren van Pinnen Overvalpreventie

Omschrijving: Inzicht krijgen in de voordelen die pinnen Omschrijving: Algehele beveiligingsbiedt en hoe klanten te stimuleren omen teveiligheidsbewustzijn pinnen. wordt verbeterd en je leert hoe te reageren tijdens een overval. Duur: 30 minuten Kosten: GRATIS Kosten: E 125,Een Duur: kijkje6 uur in mijn

branchepaspoort?

Omgaan met agressie en geweld E-learning Stimuleren van Pinnen Omschrijving: Alert reageren op agressief gedrag en

Omschrijving: Inzicht krijgen in de pinnen meer grip krijgen op emotioneel envoordelen agressief die gedrag. biedt en hoe klanten te stimuleren om te pinnen. Duur: 4 uur Kosten: E 125,Duur: 30 minuten Kosten: GRATIS Powered

by OOTW

Veiligheid, een prioriteit Omgaan met agressie en geweld

Omschrijving: Verschillende risico’s op het station leren Omschrijving: Alert omgaan reagerenmet op agressief en verkleinen en leren aanwezigegedrag procedures meer grip krijgen op emotioneel en agressief gedrag. en beveiligingsmiddelen. Duur: 125,Duur: 4 4 uur uur Kosten: Kosten: E GRATIS OOTW • Boompjes 55 • Rotterdam • T 010 - 411 19 68 • E info@ootw.nl

Veiligheid, een prioriteit

POWERED BY OOTW Omschrijving: Verschillende risico’s op het station leren Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven heeft het verkleinen en leren omgaan met aanwezige procedures ­branchepaspoort in opdracht van de werkgevers- en werknemersorganisaties BETA, en beveiligingsmiddelen. ­BOVAG, CNV, FNV, LBV en De Unie ontwikkeld. Heeft u vragen over het branchepaspoort? Neem dan contact op met het OOTW secretariaat. Duur: 4 uur Kosten: GRATIS

www.ootw.nl

www.mijnbranchepaspoort.nl

OOTW • Boompjes 55 • Rotterdam • T 010 - 411 19 68 • E info@ootw.nl

www.ootw.nl

Ootw werkgevers drieluik los  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you