Page 1

Oosteeklo Vandaag Foto: Kurt Sesselle

16de jaargang - Nr 3 - januari 2013 - oplage 1267 ex. - Verschijnt de eerste week van de maand. - Teksten voor volgende uitgave binnen ten laatste vrijdag 24 jan. 2014

De stemmen zijn geteld Op zaterdag 11 januari vanaf 19.00 u. is iedere Oosteeklonaar welkom op de nieuwjaarsreceptie in de parochiezaal. Het team van deze dorpskrant zorgt opnieuw voor een fotojaaroverzicht. De nieuwjaarsreceptie wordt dit jaar georganiseerd en financieel mogelijk gemaakt door veertien verenigingen: het Bewonersplatform, de Feestcommissie, Gezinsbond, Haantjesvrienden, KVLV, KWB, Landelijke Gilde, OKRA, Oxfam Wereldwinkel, Scoutsgroep Houtekiet, Visclub De Goudkarper, Voetbalclub VK ’t Zawezijn, Vrije Vrouwenbond en vzw Parochiale Werken.

bekend gemaakt. Tijdens de maand december kreeg elke Oosteeklonaar de kans om zijn stem uit te brengen op de vijf supergenomineerden. Kom dus zaterdag 11 januari vanaf 19.00 u. naar de parochiezaal om samen te klinken op het nieuwe jaar en om te weten wie de Oosteeklonaar 2013 is.

Het voltallige team van Oosteeklo Vandaag wenst jullie een hoopvol, energierijk warm, gelukkig, creatief, gezond, maar vooral boeiend 2014! Koester wie en wat je hebt en steek tijd in je medemens.

En de winnaar is… Als apotheose van de avond worden de verdienstelijke Oosteeklonaren van het jaar gehuldigd en wordt de Oosteeklonaar 2013

Beste klanten, 3 * & 5 # - & :" & 3 5

Wij hebben voor u verrassend nieuws

J E F O U J U Z  E F T J H O NPEFPOUXFSQTUFS

Wij verhuizen naar Pittem! In onze nieuwe locatie kunnen wij u nog méér verwennen met de allernieuwste trends en stoffen. Tot en met vrijdag 24 januari bent u nog steeds welkom op het oude adres in Oosteeklo. Wij ruimen onze winkel op en u kan dus koopjes doen. - Communie- en lentekledij voor kinderen: 3 stuks uit te kiezen voor 50 euro - 50% korting op de trouwcollectie uit de winkel (prototypes) - 30 tot 70% korting op alle sjaals en kleding uit de winkel Vanaf 1 februari bent u welkom op ons nieuwe adres in Pittem (op afspraak). Als welkomstgeschenk geven wij op alle nieuwe bestellingen in februari en maart 10% rechtstreekse korting.

Wij wensen u alvast een gelukkig 2014!

3 * & 5 # - & :" & 3 5 J E F O U J U Z  E F T J H O NPEFPOUXFSQTUFS

Riet Bleyaert - Tieltstraat 94, 8740 Pittem Tel. 051 699 611 - www.rietbleyaert.be

1

Oosteeklo vandaag januari 2014  
Oosteeklo vandaag januari 2014  
Advertisement