GSV magazin

Page 1


SZAKEMBER VÁLASZOL!

Milyen kültéri festékeket érdemes használni?

A kültéri festés sokkal több, mint csupán esztétikai kérdés. A megfelelő festék kiválasztása nemcsak a felület megjelenését javítja, hanem védelmet is nyújt az időjárás viszontagságaival, nedvességgel, UV-sugárzással és más környezeti hatásokkal szemben. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, milyen típusú kültéri festékeket érdemes használni, és mire érdemes figyelni a választás során.

Az időjárásállóságot különböző adalékanyagok biztosítják, amelyek megakadályozzák a festék gyors kopását és fakulását. A magas páratartalom és a gyakori esőzések esetén fontos, hogy a festék vízálló és penészálló legyen. Ez különösen fontos fa vagy fém felületek esetében, ahol a víz beszivárgása komoly károkat okozhat. A szilikon alapú festékek ideálisak ilyen körülmények között, mivel megakadályozzák a nedvesség beszivárgását és védik a felületet a penészedéstől. Az állandó napsugárzás és az UV-sugarak károsíthatják a festék felületét, ami idővel fakuláshoz és repedezéshez vezethet. Az UV-álló akril festékek jó választásnak bizonyulnak, mivel hosszú távon is megőrzik színüket és rugalmasságukat.

A kültéri festékek többféle típusba sorolhatók, attól függően, hogy milyen anyagból készültek és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. A leggyakrabban használt típusok a következők:

Akril festékek: Az akril alapú festékek rendkívül népszerűek kültéri használatra. Vízbázisúak, ezért könnyen tisztíthatók, és környezetbarát alternatívát kínálnak.

A Revco akril kültéri festékek könnyen felhordhatóak és gyorsan száradnak, ellenállnak az UV-sugárzásnak, rugalmasak, és kiválóan tapadnak különböző felületekre, mint a fa, a beton és a vakolat.

Olaj alapú festékek: Ezek a festékek tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az olaj alapú festékek mélyen behatolnak a felületbe, így erős védelmet nyújtanak a nedvesség és a penész ellen. Ezek a festékek lassabban száradnak, de tartósabb bevonatot képeznek, ami ellenáll a mechanikai sérüléseknek, kiváló választások lehetnek a Trilak Tricolor olajfestékek. A használatuk során több elővigyázatosság szükséges.

A szilikon alapú festékek kiváló vízlepergető tulajdonságokkal bírnak, és jól el-

lenállnak az extrém hőmérsékleti ingadozásoknak. Különösen alkalmasak olyan helyeken, ahol gyakori az esőzés vagy a magas páratartalom. Az epoxi festékek rendkívül tartósak és ellenállnak a kémiai anyagoknak, ezért gyakran használják ipari környezetben. Kiválóan tapadnak betonra és fémre, de használatuk alapos előkészítést igényel. A megfelelő festék kiválasztása mellett legalább annyira fontos a felületek megfelelő előkészítése és a festék szakszerű alkalmazása. Az alábbi lépések segítenek a tartós és esztétikus eredmény elérésében: a festendő felületnek tisztának és szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A por, zsír és más szennyeződések eltávolítása növeli a festék tapadását és tartósságát. A felület egyenetlenségeit és régi festékrétegeit le kell csiszolni, hogy sima alapot kapjunk az új festékréteghez. Az alapozó festék használata javítja a fedőréteg tapadását és egyenletes színt biztosít. Az alapozó különösen fontos porózus felületeken, mint a fa és a beton. A festék felviteléhez használhatunk ecsetet, hengert vagy festékszórót. Fontos, hogy a festéket egyenletes rétegekben vigyük fel, és hagyjuk teljesen megszáradni az egyes rétegeket, mielőtt a következőt alkalmazzuk.

A kültéri festékek rendszeres karbantartása és időszakos javítása elengedhetetlen a tartósság megőrzéséhez. Évente legalább egyszer ellenőrizzük a festett felületeket repedések, hólyagok és egyéb sérülések szempontjából. Az időben történő javítások megelőzik a nagyobb károkat. Használjunk az eredeti festékkel megegyező típust és színt a javításokhoz. A festett felületeket rendszeresen tisztítsuk meg a portól, szennyeződésektől és mohától. Ez nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem a festék tartósságát is növeli.

IMPRESSZUM GSV Magazin Kiadja a GSV Kft.

A magazinban feltüntetett árak kiskereskedelmi árak, tartalmazzák az áfát és 2024. július 1- 31. között, illetve a készlet erejéig érvényesek GSV telepi átvétel esetén, más kedvezménnyel nem összevonhatóak! A magazin oldalak esetlegesen felmerülő képi és szöveges hibáiért, elírásokért felelősséget nem vállalunk. A megjelenített termékek, képi anyagok színhűségéért felelősséget nem vállalunk, tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk. Kiadvány tulajdonos, előkészítés, grafikai tervezés: GSV Kft. – www.gsv.hu – marketing@gsv.hu. Megrendelésével hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez a www.gsv.hu honlapon elérhető adatkezelési tájékoztató szerint. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott nyilvántartási számok: Marketing célú adatkezelés –40897 • Hírlevél küldés – 40898 • Weboldal üzemeltetése – 40899

SZERETNE AZONNAL ÉRTESÜLNI LEGÚJABB AKCIÓINKRÓL?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, SMS szolgáltatásunkra!

RAKLAP HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓ!

Felhívjuk figyelmét, hogy a Gulyás Tüzép telepi fogyasztói árai, árajánlatai tartalmazzák a csomagolási, raklaphasználati és E-útdíjat. A Villas gyár fogyasztói áraihoz plusz bruttó 3.238 Ft logisztikai díj kerül felszámításra raklaponként. A raklap ára külön kerül felszámításra, ami viszszahozatal esetén visszajár. A Bramac gyár fogyasztói áraihoz plusz bruttó 4.508 Ft logisztikai díj, valamint bruttó 4.382 Ft raklapár, a Terrán gyár fogyasztói áraihoz plusz bruttó 6.350 Ft logisztikai díj, valamint bruttó 2.540 Ft raklapár kerül felszámításra raklaponként. A raklapot az elviteltől számított 2 hónapon belül számla bemutatásával veszszük vissza.

SOCIAL MÉDIA CSATORNÁINK

/gulyastuzep

@gulyastuzep - @gsvexclusive

@gulyastuzep

Keraflex MAXI S1

Fokozott terhelhetőségű, cementkötésű, szürke ragasztó csökkentett megcsúszással, Low Dust technológiával, nyújtott nyitott idővel, alakváltozásra képességgel és kitűnő bedolgozhatósággal. Alkalmas nagy formátumú kerámia burkolólapok és kő anyagok fektetéséhez nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátással és az üvegházhatást okozó gázok maradványkibocsátásának ellensúlyozásával. Alkalmas legfeljebb 15 mm vastag ragasztóágy kialakításához.

Szürke (25 kg): 11.430 Ft/zsák 9.280 Ft/zsák

Fehér (23 kg): 13.790 Ft/zsák 11.200 Ft/zsák

Keraflex EXTRA S1

Zéro szürke. Fokozott terhelhetőségű, alakváltozásra képes, lecsúszásmentes cementkötésű ragasztó nyújtott nyitott idővel, kerámia és természetes kő anyagú burkolólapokhoz. 25 kg/zsák

9.400 Ft/zsák

7.630 Ft/zsák

Keraflex EASY S1

Zéro szürke. Könnyen felhordható állagú, fokozott terhelhetőségű, cementkötésű, alakváltozásra képes, a burkolólapok hátoldalát nagymértékben fedő ragasztóhabarcs a kerámia és természetes kő burkolatokhoz. Nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású. Különösen alkalmas nagyméretű porcelán burkolólapokhoz legfeljebb 10 mm ágyazatvastagságig. 25 kg/zsák.

9.780 Ft/zsák

7.940 Ft/zsák

DOKOS

bidé csaptelep, króm

22.390 Ft/db 17.910 Ft/db

konyhai csaptelep, króm

27.510 Ft/db 22.010 Ft/db

zuhany csaptelep, króm

22.890 Ft/db 18.310 Ft/db

mosdó csaptelep, klikkklakk leeresztővel, króm

21.910 Ft/db 17.530 Ft/db

mosdó csaptelep, klikk-klakk leeresztővel, oldalsó működtetés,

32.990 Ft/db 26.390 Ft/db

magasított kerámia mosdó csaptelep, klikk-klakk leeresztővel, króm

41.040 Ft/db 32.830 Ft/db

kád csaptelep, króm

29.370 Ft/db 23.500 Ft/db

konyhai csaptelep, 2 funkciós kifolyóval, króm

55.400 Ft/db 44.320 Ft/db

magasított kerámia mosdó csaptelep, klikk-klakk leeresztővel, oldalsó működtetés, króm

57.000 Ft/db 45.600 Ft/db

AMBER kollekció

Ismét divat a dizájnos falburkolat és egyre több lakberendező, látványtervező komponálja bele a látványtervekbe. Előnyeihez tartozik, hogy 92%ban újrahasznosított PS műanyagból készült, ezért nem csak környezetbarát, de vízálló, nagyon könnyű és hosszú élettartamú. A telepítés nagyon egyszerű, nem igényel szaktudást. Az Amber kollekció olyan emberek számára készült, akik kedvelik az egyedi tervezést. A kollekció paneljeit az egyedi forma jellemzi, felülete a textilek lágyságát és finomságát igyekszik tükrözni termékeiben. Az Amber panel garantáltan modern jelleget kölcsönöz bármilyen belső térnek. Külső megjelenését tekintve a finom szerkezetű széles léceket vékony mélyedés választja el, amely könnyedséget és eleganciát ad. A kollekció színei szinte bármilyen helyiségben és stílusban megállja a helyét.

Mérete: 13x270 cm

13.490 Ft/szál

12.140 Ft/szál

A modern lakberendezési stílus egyre inkább előtérbe kerül, köszönhetően letisztult vonalainak, funkcionalitásának és esztétikai egyszerűségének. A mellékelt képek egy olyan lakást mutatnak be, amely tökéletes példája ennek a trendnek. A nappali térkihasználása kiváló. A bútorok elrendezése lehetővé teszi a könnyű mozgást, miközben meghatározott zónákat hoz létre, mint például a pihenő és az étkező rész. Az ülőgarnitúra központi eleme a térnek, amely köré épül az egész nappali. Az L-alakú kanapé kényelmes és hívogató, tökéletes a társasági összejövetelekhez vagy a pihenéshez. A színpaletta neutrális és harmonikus. A világos bézs és krémszínek dominálnak, melyeket fekete és szürke elemek egészítenek ki. Ez a választás nyugodt és elegáns hangulatot áraszt, amely kiegészíti a modern stílus letisztultságát. Az anyagok tekintetében a fa és a fém kombinációja jelenik meg, amely egyensúlyt teremt a természetes és az ipari elemek között.

A falon elhelyezett polcrendszer nem csak praktikus, hanem dekoratív elem is, amely egyedi és művészi megjelenést kölcsönöz a térnek.

A falilámpák és a mennyezeti spotlámpák egyenletes és kellemes megvilágítást biztosítanak, amely kiemeli a tér részleteit. Az földszinti konyha elrendezése L-alakú, amely nagyon praktikus, különösen kisebb terekben. A konyhapult elegendő munkafelületet biztosít, míg az étkezőasztal közel van a főzőrészhez, ami megkönnyíti az étkezések előkészítését és a tálalást. Itt is a neutrális színpaletta dominál, fehér, fekete és fa elemekkel.

A fehér szekrények és a fekete felső szekrények modern és elegáns kontrasztot alkotnak, miközben a fa munkalapok melegséget visznek a térbe. Az anyagok minősége és a kivitelezés precizitása hozzájárul a konyha luxus érzetéhez. Az anyagok és a színek megegyeznek az emeleti konyhában is, fenntartva a lakás egészében a konzisztenst stílust és hangulatot.

Lakberendező: Prokop István

COVERING SYSTEM

Önterülő aljzatkiegyenlítő Beltéri kenhető vízszigetelő fólia

Innovatív termékek, hogy a munka tartós legyen

A "walk-in" zuhanyfal egy olyan zuhanykabin stílus, amelynek nincs hagyományos ajtaja vagy zárt falai, hanem inkább nyitott és tágas megjelenésű. Ebben az elrendezésben a zuhanyzóhoz való belépés könnyed és természetes, ahogy a neve is sugallja. Itt vannak a "walk-in" zuhanyfal előnyei:

Tágas és nyitott megjelenés:

A legfontosabb előny a "walk-in" zuhanyfal esetében a tágas és nyitott térérzet. Mivel nincsenek zárt falak vagy ajtók, a fürdőszoba sokkal tágasabbnak tűnik, és nem érzi magát bezárva zuhanyzás közben.

Elegancia és modernség:

A "walk-in" zuhanyfalak modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. A letisztult vonalak és a minimalista dizájn hozzájárulnak a fürdőszoba esztétikájához.

Tisztítási könnyedség:

Az ajtók nélküli kialakítás miatt a "walk-in" zuhanyfalak könnyen tisztán tarthatók és karbantarthatók.

CELIA

Vásárolj 2024. június 10. és 2024. október 31. között

REVCO vödrös terméket egyszerre legalább 200.000 Ft + Áfa értékben, regisztrálj játékunkban és nyerd meg az 1 db, 4 fő részére szóló 2 éjszakás, félpanziós ellátást tartalmazó utazási csomagot a Donautica Hotelbe!*

Vásárolj 2024. június 10. és 2024. október 31. között REVCO vödrös terméket egyszerre legalább 100.000 Ft + Áfa értékben, regisztrálj a játékunkban és nyerd meg havonta az 1 db Makita DCM501Z akkus kávéfőző, 1 db Makita MR001GZ akkus rádió vagy a 3 db REVCO ajándékcsomag egyikét, amelyek az alábbi időpontokban kerülnek kisorsolásra:

A promócióban résztvevő termékek a következők:

• REVCO NEO+ vakolat,

• REVCO VARIO+ vakolat,

• REVCO SILICON vakolat vagy homlokzatfesték, REVCO SILICATE vakolat vagy homlokzatfesték,

2024. július 8. | 2024. augusztus 5. | 2024. szeptember 2. | 2024. október 1. | 2024. november 4.

• REVCO PRIMER alapozó vagy falimpregnáló,

• REVCO ALFA vagy ORIGO beltéri falfesték,

• REVCO EXTERIOR homlokzatfesték, REVCO REMIX lábazati- és díszítő vakolat,

• REVCO REMIX COVER lábazat- és betonfesték,

• REVCO OPTIMIX glett,

• REVCO DECO BROCADE, GLITTER MAX és GLITTER MINI, PEARL és CRYSTAL

*A tájékoztatás nem teljeskörű, a teljes Promóciós- és részvételi szabályzat valamint a hozzá tartozó Adatvédelmi tájékoztató elérhető a revco.hu/promocio oldalon.

A Villeroy & Boch új,

A Villeroy & Boch új,

Maximális örvénylő teljesítmény vonzó áron

Frissítse fel projektjeit fejlett örvényöblítéssel, miközben csökkenti ügyfelei folyamatos üzemeltetési költségeit! Az új TwistFlush[e] a fenntartható építés magas követelményeihez lett kifejlesztve, és egyértelmű sikerformulát követ: evolúciós, gazdaságos. hatékony.

A TwistFlush[e] három szempontból kínál előnyöket.

Evolutionary / Evolúciós

Az örvényöblítéses WC-k korábban csak a felső árszegmensben voltak elérhetők. A TwistFlush[e] segítségével mostantól létezik egy gazdaságos alternatíva.

Economic / Gazdaságos

A Tw i s t F l u s h [ e ] ö b l í té s e n ké nt m i n d ö s s z e 3 / 4 , 5 l i te r v i z e t fogyaszt, és olyan erős, hogy gyakorlatilag kiküszöböli az ismételt öblítés szükségességét.

Efficient / Hatékony

Architectura

Fedezze fel az Architectura WC-ket az új TwistFlush[e] öblítési technológiával!

A Tw i s t F l u s h [ e  ] ö b l í té s e n ké nt m i n d ö s s z e 3 / 4 , 5 l i te r v i z e t fogyaszt, és olyan erős, hogy gyakorlatilag kiküszöböli az ismételt öblítés szükségességét.

Efficient / Hatékony

Az erőteljes vízörvény maradékmentes öblítést biztosít és a perem nélküli WC-kialakítás jelentősen csökkenti a tisztítási időt is.

Az erőteljes vízörvény maradékmentes öblítést biztosít és a perem nélküli WC-kialakítás jelentősen csökkenti a tisztítási időt is.

Maximális örv lő t ljesítmén Nézze meg a videókat!

Nézze meg a videókat!

Villeroy & Boch Magyarország Kft. villeroy-boch.hu hmv.info@villeroy-boch.com

Villeroy & Boch Magyarország Kft. villeroy-boch.hu hmv.info@villeroy-boch.com

MAGASFÉNYŰ PADLÓLAPOK

Luxe Statuario Tivoli Light
London Bianco Travertine Brown
Delicious Onyx
Classic Beige
Crema Marfil
Fulie Stone Honey Castano Choco
Petra Nova Noce

Az otthon hori

A tetőcserép és térkő találkozása

Különleges szín- és stílus-kombinációkkal, exkluzív ajánlattal a harmonikus otthon megteremtéséért.

horizontja

OtthonHorizontja.hu

Látogass el weboldalunkra, és élj a páratlan lehetőséggel!

Tőlünk épült

Világos terek

Az ingatlan tágas nappalijában, hálószobáiban illetve konyhájában egyaránt az Emigres Metropoli Blanco 60x120-as padlólapjai kerültek felhasználásra, amely fényes és világos felülete révén modern és tiszta hatást kölcsönöz a helységeknek és remekül passzol a ház fehér falaihoz, ezek kombinálásával egy tágas hatást elérve. A fürdőszoba kialakításakor is a modern és világos megjelenés volt a fő szempont, amelyet a padló és a falak egységes, márványhatású Emigres Lucia Pul 59X119-es burkolatával értek el. A sötét, rusztikus hatású Tau Metal Steel 60x120 dekor burkolatok kontrasztot és textúrát adnak a térnek, egyensúlyt teremtve a világosabb márványhatású lapokkal. A luxus érzet nem csak a burkolatokban, hanem a berendezésben is megjelenik hiszen a prémium kategóriás Hüppe XTENSA PURE Walk-in zuhanykabin mellett, a második fürdőszobában a KOLPA DREAM SP fehér falhoz állítható fürdőkád egy Hansgrohe Vernis Blend 4 lyukú peremre szerelhető kádcsapteleppel került beépítésre. A fürdők kialakításakor a részletekre is komoly hangsúlyt fektettek ezt remekül példázza a króm Arezzo törölközőtartó és a szintén króm Hansgrohe csaptelepek összhangja. A két mosdóban a Cersanit CITY OVAL clean on rimless wc és a CITY SQUARE rimless fali wc került felhasználásra. Nem csak a ház belső, hanem a külső részét is minőségi burkolatokkal látták el ilyen például a teraszon és a lábazaton is felhasznált Lea Dark Flow 60x60-as burkolata.

Ceresit CM14 FLEX

• Nagyméretű (60x60 cm) burkolólapok ragasztására beltérben

• Nedvszívó felületekre

• Kültérben is alkalmazható (akár 40x50 cm lap esetén)

• Padlófűtéshez is

• Meghosszabbított nyitott idő

• Tömör (nem nedvszívó) felületekre is alkalmas

PRIMO

8.500 Ft/m2

bazalt árnyalt bronz árnyalt szavanna árnyalt

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS

6.920 Ft/m2

antracit/fehér árnyalt kagylóhéj árnyalt mokka árnyalt

méret

A MAGYAR FALAZÓELEM

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS <2t FALAZAT ÉS HŐSZIGETELÉS EGY LÉPÉSBEN

14.850 Ft/m2-től

4.550 Ft/m2-től

13.658 Ft/m2-től

TREND - Alíz 62×46

mosdókagyló

csak szekrénnyel együtt

vásárolható

41.510 Ft/db

37.360 Ft/db

Capri 62 - alsószekrény

5 féle színben

Méretek: 61x63x42 cm

101.930 Ft/db-tól

Szicília / Capri 60

2 ajtós, 5 színben

Méretek: 60x60x16 cm

49.490 Ft/db-tól

TREND - Alíz 82×46

mosdókagyló

csak szekrénnyel együtt

vásárolható

51.770 Ft/db

46.590 Ft/db

Capri 82 - alsószekrény

Színek: Halifax tölgy, Shorewood, Trüffel barna, Whiteriver tölgy

Méretek: 81x63x42 cm

110.650 Ft/db-tól

Szicília / Capri 80

2 ajtós, 5 színben

Méretek: 80x60x16 cm

54.780 Ft/db-tól

TREND - Alíz 102×46

mosdókagyló

csak szekrénnyel együtt

vásárolható

65.680 Ft/db

59.110 Ft/db

Capri 102 - alsószekrény

5 féle színben

Méretek: 101x57,5x46,5 cm 117.220 Ft/db-tól

Szicília / Capri 100

2 ajtós, 5 színben

Méretek: 100x60x16 cm

59.890 Ft/db-tól

UTREND - Neva 120

mosdókagyló

85.240 Ft/db

76.720 Ft/db

Capri 122 - alsószekrény

Halifax, Shorewood, Trüffel barna, Whiteriver tölgy színben

Méretek: 120x63x42 cm

145.740 Ft/db-tól

VÁLASZTHATÓ FAMINTÁS SZÍNEK

Szicília / Capri 120

3 ajtós, 5 színben

Méretek: 120x60x16 cm

75.300 Ft/db-tól

tölgy
Carini natúr dió
Branson Robinia trüffel-barna

Capri 30 2 ajtós, 5 féle színben

Méretek: 140x30x26 cm 76.650 Ft/db-tól

FÜRDŐSZOBABÚTOROK

Az ARIA fürdőszobabútorok ráültethető kerámia mosdókhoz megálmodott alsószekrények, melyek megújult, trendi faszínekben érhetőek el: Carini dió, Halifax tölgy, Shorewood, Trüffel barna, Whiteriver tölgy. A furnér valóságos fahatású mintázata a természetes fa hangulatát varázsolja fürdőszobánkba. Alapanyaga két oldalt laminált forgácslap. Az élek színazonos 0,4 mm ABS élzárással rendelkeznek. A fiókok fékes, csillapított behúzású rendszerrel vannak felszerelve. A foganytúk alumínium alapanyagú élbe ültetett fogók.

Az ARIA Capri fahatású kollekció komplett megoldást kínál a 4 méretben választható 60 cm-es, 80 cm-es, 100 cmes és 120 cm-es alsószekrényekkel, méretben hozzáillő tükrös felsőszekrénnyel, kiegészítőként faliszekrénnyel. Így ügyesen elrejthetünk mindent, amit nem szeretnénk állandóan a mosdó környékén látni, ezzel megőrizve fürdőszobánk elegáns benyomását.

A fürdőszoba középpontja egy jól megválasztott bútor, hiszen egy szép és praktikus darabbal feldobhatjuk ezt a helyiséget.

A fürdőszobabútorok tervezésekor a stílus mellett a praktikusságot is szem előtt tartották. Minőségét a felhasznált anyagok és a gondos kivitelezés garantálja. Az ARIA bútorokkal igazán divatos fürdőszobát alakíthat ki, hiszen a modern stílus eleganciája, játékos formarendszere és 5 színben választható bútorlapja biztosítja ezt. Magas műszaki tartalommal rendelkező termékek, mivel frontjának, oldalburkolatának és faliszekrényének borítása ugyanazon alapanyagból van. Az alapanyag nagy karcállósággal rendelkező akril bevonattal ellátott bútorlap, ami biztosítja a termék strapabíróságát. A jól megválasztott színek közül mindenki megtalálja a fürdőszobájához illőt.

CAPRI FALISZEKRÉNYEK

CHANNEL

TERVEZŐI SZEMMEL

BOTH BABETT - burkolattervező | +36-30/426-1741

2016-ban Stefano Giovanni által született meg Milánóban a Qeeboo olasz design márka, amely kreativitással erősíti az önkifejezést. A narratív tárgyai egy olyan tervezési kultúra eredménye, amely a gondolatot, a látásmódot és az érzelmeket ötvözi azzal a céllal, hogy az egyéneket olyan világokba hozza, ahol nyugodtan újra kapcsolatba léphetnek legkreatívabb oldalukkal.

A megalkotott ötletek és termékek egyúttal az emberek történeteihez kívánnak kapcsolódni, benépesítve életüket, miközben új értelmet adnak mindennapi tereiknek.

A csoda és a kultúra egy csavarjával a Qeeboo alkotásairól tudatosan úgy gondolják, hogy minden egyén stílusát kiemelik, eredetiséget hozva a környezetbe, felkeltve a meglepetés érzését, miközben továbbra is szigorú figyelmet fordítanak a részletekre és a végső kiváló minőségre.

Stefano Giovannoni gondos irányítása alatt minden terv lelket kap. A legnevesebb dizájncégeknél dolgozva elhatározta, hogy egy új koncepciójú márkát hoz létre nemzetközi vezető tervezők csoportjával együttműködve, különböző stílusokat és karaktereket narratív megközelítésben integrálva.

Új GSV Exclusive áruházi részlegünkben megtalálható néhány bemutató darab, lámpákból, székekből, illetve gyerekeknek tervezett ülőkékből is.

Kisebb és nagyobb méretben, különböző színválasztékban.

Székeinkre picit kitérve, elérhető a masnis típus, illetve egy másik különlegesebb, nyuszi alakú darab.

Lámpáiból rendelhető több alakzat, illetve szín.

Nagyon hangulatosak, jól mutatnak, igazán feltudnak dobni akár egy gyerekszobát vagy egy irodát is.

LEGYEN A TÉRKŐ VALÓBAN AZ UDVAR DÍSZE!

Térkövezést tervez? Az Önnek tetsző burkolatot ne csak önmagában, hanem eltérő színű vagy típusú térkövekből álló díszítősorral lezárva építse be!

A díszítősorok megtörik a burkolt felület egyhangúságát, látványosabbá, elegánsabbá teszik a teret, ráadásul választásukkal a térkövezés nem tart tovább és nem is költségesebb.

Kínálatunkban már elérhetőek olyan dekoratív burkolattervek, melyekhez - sok esetben egyedi színű - díszítőköveket is használunk. A kiválasztott kombinációra a térkövezni kívánt terület néhány paraméterének megadásával mennyiségi kalkulációt és költségbecslést is készítünk.

Fedezze fel a térkövekben rejlő kombinációs lehetőségeket!

Vegye igénybe TérkőDekor szolgáltatásunkat és rendelje meg csomagban az Önnek tetsző összeállítást a GSV-nél!

barabasteglako.hu/terko-kalkulator

Júliusi BURKOLAT AJÁNLATAINK

VEGA

VEGA - 29,5×59 cm RETT
CREMA
VEGA - 59×59 cm RETT - padlólap

zalakeramia_official

facebook.com/Zalakeramia

ÉPÍTKEZŐK KISOKOSA

Innováció és minőség a tetőtérben: A ROTO tetőtéri ablakok

A tetőtéri ablakok szerepe az építészetben és a lakberendezésben folyamatosan növekszik. Nemcsak esztétikai értéket adnak a házaknak, hanem jelentős mértékben hozzájárulnak a természetes fény beáramlásához és a szellőzéshez is. A tetőtéri ablakok piacán a ROTO cég kiemelkedő szerepet játszik innovatív megoldásaival és kiváló minőségű termékeivel. Ebben a cikkben bemutatjuk a ROTO tetőtéri ablakokat, azok jellemzőit, előnyeit és a cég által kínált termékválasztékot.

A széles termékpaletta többféle tetőtéri ablak típust kínál, amelyek között megtalálhatók a középen billenő, a felső harmadban nyíló, valamint a felnyíló tetőtéri ablakok is. Ezek a termékek különböző igényeket és stílusokat szolgálnak ki, a modern dizájntól a hagyományos megjelenésig. Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk a főbb kategóriákat és azok jellemzőit:

Középen billenő tetőtéri ablakok

Designo R6: Ez a középen billenő tetőtéri ablak a ROTO egyik legnépszerűbb modellje. Az ablak középső tengelye körül billen, ami lehetővé teszi a könnyű nyitást és zárást, valamint a helytakarékosságot. A könnyű kezelhetőséget és a maximális természetes fény beengedését kombinálja. A billenő mechanizmusnak köszönhetően az ablak tisztítása is egyszerű, mivel az üvegfelületek könnyen hozzáférhetők.

A RotoQ-4 modell a középen billenő ablakok között egy új szintet képvisel. Az innovatív RotoQ klikk rendszer biztosítja a gyors és egyszerű beépítést, míg a hőszi-

getelő csomag kiváló energiahatékonyságot nyújt. Az ablak ergonomikus fogantyúval rendelkezik, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.

Designo R4: Ez a modell szintén középen billenő mechanizmussal rendelkezik, és tökéletes megoldás lehet alacsonyabb költségvetésű projektekhez is, ahol a megbízhatóság és a minőség továbbra is elsődleges szempont.

Felső harmadban nyíló ablakok

Designo R7: A modell a felső harmadban nyíló ablakok kategóriájába tartozik. Ez a típus különösen előnyös magasabb tetőtéri helyiségekben, mivel a felső harmadban nyíló mechanizmus magas billenési pontjának köszönhetően a klasszikus társaihoz képest nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet biztosít.

Felnyíló tetőtéri ablakok

A Designo R8 felnyíló ablak teljes nyitási mechanizmussal rendelkezik, ami maximális panorámás kilátást biztosít. Ez a modell ideális választás, ha a kilátás kiemelten fontos szempont. A felnyíló ablakok kiválóan szellőztetnek, szúnyogháló használata mellett is.

Designo i8 ez az ablak motoros felnyíló mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi az ablak teljesen automatikus nyitását és zárását. Kiemelkedő hőszigetelési értékekkel rendelkezik, köszönhetően a két- vagy háromrétegű üvegezésnek.

A ROTO tetőtéri ablakaihoz számos kiegészítő elérhető, amelyek tovább növelik a kényelmet és az energiahatékonyságot.

Ezek közé tartoznak:

Külső és belső árnyékolók: hővédő rolók, fényzáró rolók és szúnyoghálók.

RotoTronic vezérlés: az elektromos és automatizált megoldások, amelyek lehetővé teszik az ablakok távvezérlését és okos otthon rendszerekbe való integrálását.

Biztonság: az ablakok gyermekbiztos zárakkal és különféle biztonsági üvegezési opciókkal is elérhetők, amelyek tovább növelik a biztonságot. A ROTO menekülési útvonalak biztosítására is nagy hangsúlyt fektet. A speciális menekülőablakok gyors és egyszerű kijutást tesznek lehetővé vészhelyzet esetén.

Kimagasló német minőség az energiahatékonyságért.

most akár

Terrán

Synus

tetőcserépre

VÁSÁROLJA MEG MOST és ráér kiszállíttatni

2024. december 12-ig.1

1A Synus ColorSystem és Elegant felületkezelésű termékekre vonatkozó akciós árak 2024. június 15. és 2024. július 31. között , vagy visszavonásig érvényesek. A Terrán Synus ColorSystem felületkezelésű tetőcserepek akciós fogyasztói ára bruttó 339 Ft/db a bruttó 505 Ft/db helyett. A Terrán Synus Elegant felületkezelésű tetőcserepek akciós fogyasztói ára bruttó 393 Ft/db a bruttó 590 Ft/db helyett. A feltűntetett kedvezmény a kalkulator.terranteto.hu-n, az akciót megelőző 30 napban kalkulált árhoz képest értendő. Az egyes kiskereskedelmi árak viszonteladónként eltérhetnek. Az akciós ár minimum 4 raklap, azaz 960 db Synus ColorSystem vagy Elegant felületkezelésű mezőcserép egyidejű, egy magyarországi szállítási címre történő megrendeléskor érvényes. A Synus tetőcserepek anyagszükséglete 9,80–10,42 db/m2 A változtatás jogát fenntartjuk. Az itt nem részletezett kérdésekben a Gyártó Általános Szerződési Feltételei, illetve a Gyártó állásfoglalása az irányadó.

További információk a www.terranteto.hu/akcio weboldalon, vagy érdeklődjön a Gulyás Tüzép szaktanácsadóinál!

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.