Page 1

ACTIVITATS GENERALS El Hip Hop no és només un estil de ball practicat per gent amb els pantalons caiguts i gorres de costat. El Hip Hop és una cultura que va sorgir cap als anys 60 i 80 a peu de carrer per passar-ho bé, superar-se a un mateix i compartir els mèrits amb altres que volguessin formar part del moviment, i tot i que té les famoses "batalles", és només una manera d' ensenyar el que un a aconseguit i un cop acabades entre els participants sempre hi ha bon ambient, perquè el respecte és fonamental en aquesta cultura.

tll El teu bu

ments, que són el que realment fan vibrar aquesta cultura.

I també valora el treball col·lectiu, per la dificultat d'aconseguir que un grup de persones es coordinin no només realitzant passos, si no, buscant un mateix sentiment, una mateixa intensitat, una confiança i una complicitat en tots els components del grup, gaudir-ho tots plegats a l'escenari i transmetre-li al públic alguna cosa. Tot en dos minuts i mig, aproximadament, que dura el ball, després de dies i hores de treball tots plegats. La sensació final i A diferència del que pensa molta gent, aques- el clima de complicitat i de companyerisme ta cultura valora moltíssim l'esforç i la dedica- que crea, són inexplicables. No sempre s'ació, tant personal com col·lectiva, perquè com consegueix crear aquest clima i que la gent me va dir una noia que veient una actuació: deixi de costat ser millor que l'altre per anar "és un ball que sembla que vagi encontra de la tots a la una, però si mes no, és el que intentallei de la gravetat i repta al cos a coordinar-se i rem aconseguir de cara a final de curs, a part, a fer moviments que semblen impossibles per evidentment de què els nois i noies s'ho pasles altres persones". Tot això sense deixar sin bé i aprenguin a ballar alguns dels molts l'expressió corporal i l'exteriorització dels senti- estils que alberga la cultura del Hip Hop.

etí

Febrer Març 2012

Febrer Març

El Casal Aprop teu PROGRAMES I ACTIVITATS Jugar i Llegir (4 a 11 anys) Activitats Joves (12 a 18 anys) Incorpora’t (Inserció Laboral) Punt Xarxa Òmnia (Accès a les noves tecnologies) Formació d’adults Activitats generals Suport a entitats i institucions

AGENDA FEBRER—MARÇ 2012 Del 06 al 17 de febrer “Celebrem el carnaval” Dimecres,15 de febrer Desfilada a les 18h. Dijous,16 de febrer Celebrem el Dijous Gras Divendres,17 de febrer Carnaval. Dimarts,21 de febrer. Visitem la Comissaria dels Mossos d’ Esquadra amb els joves. Dimecres,22 de febrer. “Xerrada Nouvinguts” Dimarts,06 de març, visitem la Comissaria dels Mossos d’ esquadra amb els Infants el Jugar i Llegir. Dijous,08 de març. Celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora Del 26 al 30 de març. Celebrem la Pasqua Els dies 24 i 25 de març. Sortida Familiar,Organitza Ateneu Cultural de Dones de Campclar.

Nú me ro 44 Núm ero

c/ Riu Llobregat s/n Tlf: 977549800

Dia de la erradicació de la violència

ACTIVITAT ESTRELLA FEBRER


JUGAR I LLEGUIR

Al Jugar i Llegir aquest trimestre treballem les tradicions. A carnavals ens disfressarem de.......sorpresa!! Cada nen i nena s’el·laborarà la seva disfressa amb material reciclat.

També ens aturarem per resaltar el dia de la dona treballadora que es farà un taller amb els pares i mares dels nens i nenes.

Per Pascua fem la mona i un concurs de decoració d’ous de pascua, on participaran tots els infants del programa.

PUNT ÒMNIA Els joves del casal s'han unit per crear "Joves a l'abast", aquesta iniciativa pretén incidir a nivell social i comunitari, per difondre i recollir iniciatives que es fan al barri , com d'altres engegades pels propis joves. Per això han creat una pàgina web on podreu trobar diferents continguts per a totes les edats, des de tallers per als més petits fins exercicis físics per poder fer a casa, o bé notícies del barri i entrevistes a persones vinculades al noster entorn més proper.

Podeu trobar-nos a: www.xarxaomnia.org/campclar/joves

Us animem a entrar-hi!!

ACTIVITATS DE JOVES Ja hem començat l’any al Casal , ja teniu totes les activitats per a joves al vostre abast, aquest curs, engeguem els dilluns amb dues hores de pràctica de tennis taula, per als que teniu entre 12 i 18 anys, els dimarts i els divendres continuem amb els tallers i les sortides dels Supers, per que descobrim nous entorns i noves propostes d’arts plàstiques. Els dimecres podeu venir a jugar al futbolí, si, si un futbolí, per divertir-vos però respectant les normes del joc!. També podeu trobar ,activitats dirigides d’esport en grup al gimnàs, per mantenir-vos alegres i en forma. Els dijous, fem jocs que ens ajuden a millorar les nostres habilitats socials i també pots apuntar-te a ballar el ball més desitjat del moment, el

hip-hop. I divendres fem teatre, si tens entre 15 i 18 anys, expressat i siguent un personatge qualsevol... Ah, i tens a més, el teu temps per aprendre-ho tot d’informàtica i internet a l’espai Punt Òmnia. T’ho perdràs?

FUNDACIÓ FIAS—INCORPORA Salutacions a tot@s els/les lectors/es!!!!!

Des de la Fundació FIAS, tenim una notícia que donar-vos. A partir del 2012 el programa d’orientació socio-laboral Aprendre a aprendre ha deixat el seu lloc al Programa INCORPORA de l’Obra Social La Caixa.

Si esteu interessats en inscriure’s al programa per a què us ajudem a cercar feina ens podeu trobar tots els matins, de Dilluns a Divendres, aquí mateix al vostre Casal Cívic de Campclar. Només heu de preguntar per el Jordi i us atendrà.

Crec que no ens podem rendir a la situació de crisis. Hem de lluitar per a millorar la nostra situació

I us preguntareu...i què és això de l’Incorpora??? Us faig cinc cèntims de forma breu....que no disposo de gaire espai:

Incorpora de "la Caixa" és un programa d’intermediació laboral que està en marxa des del 2006. L'objectiu principal és fomentar la integració de persones amb dificultats per accedir al món laboral. Per assolir aquest objectius, els tècnics d’inserció socio-laboral ofereix a les empreses un servei d’intermediació que proporciona un suport integral per als usuaris que atenem al programa, i que tenen dificultats per a la recerca de feina.

Salut a tot@s!!!!!

Butlletí nº4 Febrer - Març 2012  
Butlletí nº4 Febrer - Març 2012  

Butlletí inter del Casal Cívic de Campclar

Advertisement