Offinn produktkatalog 2021-2022

Page 1Møbler for bedre lÌring


www.offinn.no

4


5

I n n h o l d

Offinn administrasjon og utstillingslokaler i Vestnes

Offinn AS ble etablert i 1992 og har i dag et

P R O D U K T G R U P P E

SIDE

Bord og stoler for de minste

12 –27

Elevbord og kateter

28 – 53

Elevstoler

54 – 83

Langbord, benker og trillebord

84 – 101

landsdekkende nettverk av interiør-og møbelforhandlere i Norge. Vi har spesialisert oss på møbler og innredning for skole og barnehage.

Skap og reoler

102 – 137

Møte, kantine og fellesareal

138 – 177

Vår produktkatalog publiseres annethvert år og inneholder et bredt utvalg av produkter for offentlige møblering. Vi samarbeider med over 20 leverandører, hvor en stor del produserer i Norge.

Sittegrupper

178 – 205

Offinn AS har også et sterkt fokus på produkt-

Tavler, AV-møbler og utstyr

206 – 217

Kontor og arbeidsplasser

218 – 243

produkter spesielt rettet mot skolemiljø.

Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

244 – 257

Offinns administrasjon og utstillingslokale ligger

Skolekjøkken og naturfag

258 – 287

Garderobe

288 – 315

Møbler til lek og aktivitet

316 – 347

Stell og hvile

348 – 353

Forhandleroversikt

354

utvikling, og er tidligere støttet av Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd. I tett samarbeid med norske designere har vi utviklet nye

i Vestnes, Møre og Romsdal. Våre forhandlere er representert i hvert fylke, og alle tilbyr vårt sortiment. Sammen utgjør vi Offinn – og med en betydelig omsetning av møbler til undervisningsmarkedet – er vi en av landets største aktører.

Med fokus på norsk kvalitet Størstedelen av møblene i Offinn konseptet produseres i Norge.


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

6

Bevar miljøet til kommende generasjoner Både forbrukere og myndigheter nasjonalt og internasjonalt fokuserer mer og mer på bruken av kjemikalier i industrien, og nødvendigheten av reduksjoner, for å ivareta miljø og vår egen helse.

Offinn AS har fokus på produktutvikling av møbler til barn og unge sitt læringsmiljø. Da er tanken på deres fremtid og miljø heller ikke langt unna.

Vi stiller strenge krav til våre produsenter både når det gjelder råvarer og materialvalg, bruk av kjemikalier og utslipp i produksjon, transport og emballasje.


7

Våre produsenter dokumenterer at de oppfyller kravene til miljø og HMS.

Offinn AS ble Miljøfyrtårnsertifisert i 2009

Offinn AS er kontrollmedlem i Grønt Punkt.

”Vi kan ikke løse de problemene vi har skapt ved å tenke på samme måte som vi tenkte da vi skapte dem.” Albert Einstein


8


9

”Møbler for bedre læring” Arbeid og læring er nøkkelen til utviklingen av samfunnet, og et riktig læringsmiljø for unge er vel så viktig som for voksne. Er omgivelsene gode, påvirker dette menneskekroppen positivt. Eller som vi liker å formulere det : Hodet lærer best når kroppen har det bra! Offinn ønsker å tilby produkter som er verdifulle, og som bidrar til å øke trivselen i et rom, i et læringsmiljø, og for hvert enkelt individ. Vår visjon er å gi brukeren møbler for bedre læring!

Offinn utvikler møbler for fremtidens skole og barnehage


Heidi Leren Industridesigner AHO Gründer - Anunatak AS Heidi har bakgrunn som industridesigner fra AHO og flyttet hjem til Romsdalen og startet Anunatak. Har jobbet mye grafisk, og fokuserer i dag på industridesignprosjekt. Har bidratt med design i utviklingen av garderobekroken Hlín - som i 2015 ble tildelt prisen Årets Produkt og merket for god design.

Johan Ørbeck Aase Utdannet industridesigner ved Newcastle upon Tyne Polytechnic i England, BA(Hons) Design for Industry 1984-88. Driver i dag egen praksis. Arbeider med industridesign, interiørog møbeldesign. FUS - Stolserien med tilhørende bordsystem vant den norske ”Statens Designkonkurranse `97 - ny skole nye behov”. JØAA har mottatt flere priser/utmerkelser nasjonalt og internasjonalt.

Espen Thorup Utdannet industridesigner fra Art Center i California. Tildelt Norsk Forms designpris, og flere Merket for God Design fra Norsk Designråd. Arbeider internasjonalt. Prosjekter som Flytoget og hurtigbåter for Fjellstrand er blant de mest kjente her i landet.

Design for skole, barnehage og offentlig miljø

10


Designere

11

Offinn AS har et sterkt fokus på produktutvikling, og er tidligere støttet av Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd. I tett samarbeid med norske designere har vi utviklet nye produkter spesielt rettet mot skolemiljø. Vi benytter oss av eksterne designere som alle har lang erfaring og kompetanse innen ulike felt, både nasjonalt og internasjonalt. Dette er kompetanseområder som ergonomi og arbeidssituasjoner, møbelsystemer, interiørkonsepter, industrielle komponenter og metodisk produktutvikling

Synne Dragsund Litlere

Jonas Hallberg Eggen

Industridesigner MSc(NTNU) og daglig leder, Inventas Molde.

Industridesigner MA(RCA), MNID, Inventas Molde.

Utdannet produktdesigner ved NTNU i Trondheim, linje for

Udannet industridesigner ved Royal College of Art i London, linje

teknisk design, med spesialisering i metodisk produktutvikling

for industridesign og møbel under ledelse av professor Ron Arad.

og industridesign.

Han har jobbet mange år internasjonalt bl.a. med utvikling og

Hun har flere års erfaring som formgiver og prosjektleder hos

design av forbrukerprodukter for det europeiske markedet før han

Arkidea med utvikling av interiørkonsepter, og har vært frilanser

ble en del av Inventas Molde i 2005.

bl.a. for IKEA før hun etablerte eget designfirma i Molde i 2003.


12

Kiddo™: side 18

Karlo junior: side 19

Mini-Karlo: side 19

Taburett i bøk: side 19

Mini barnebord: side 20

Pluto: side 21

Taburett i stål: side 21

Flex Mini: side 22

Lekemøbler i kryssfinér: side 22

Rondo Kids stol: side 23

Rondo Kids taburett: side 23

Per taburett: side 23

Lekebord: side 25

Krakk: side 26

Isabell barnebord: side 26

Smilla: side 27

Rulle: side 27

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mini barnestol: side 20


Bord og stoler for de minste

13


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

14


inspirasjon

15

Hatlelia barnehage - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Bord og stoler for de minste


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 16


17

Hatlelia barnehage - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Bord og stoler for de minste


18

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Markedets mest brukervennlige barnestol. KIDDO vokser i takt med barnet, og har god sittekomfort.Sete og fotbrett høydereguleres fra baksiden av stolen og iønsket posisjon, helt uten bruk av verktøy. Sete- og fotplate kan reguleres hele 12 nivåer, og sittedybden tilpasses automatisk når du velger nivå. KIDDO kan henges opp på bordplaten. Leveres i lakkert bjørk kryssfinér. Høyde 85 cm, bredde 46 cm, dybde 60 cm. Sittehøyder: 23 - 60 cm Art. 550 - KIDDO

KIDDO® kan leveres med putesett i 100% polyesterstoff i farge grønn og rød. Art. 552 - KIDDO® putesett

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

KIDDO® kan utstyres med en sikkerhetspakke som inkluderer sikkerhetsbøyle i plast, samt sikkerhetsreim som festes i stolrygg og rundt barnet. Bøylen er regulerbar og kan tilpasses barnet. Begge deler kan vaskes i maskin. Lett å montere/demontere. Art. 551 - KIDDO sikkerhetspakke

PROD USENT:


Bord og stoler for de minste

19

Karlo Junior og Mini-Karlo kan leveres med beiset rygg Transparente beisfarger med synlig trestruktur: Pastellgrønn, pastellgul og pastellblå.

RAL 6021 PALE GREEN

RAL 1034 PASTEL YELLOW Regulerbar fotstøtte.

KARLO JUNIOR

MINI-KARLO

Barnestol i hvitpigmentert bøk eller bøk natur. Kan også leveres med beiset rygg. Kraftig laminert understell, lett å stable. Velg mellom fast fotstøtte, eller med regulerbar fotplate.

Barnestol i hvitpigmentert bøk eller bøk natur. Kan også leveres med beiset rygg. Kraftig laminert understell, lett å stable. Leveres i tre sittehøyder: 27, 30 og 34 cm.

Art. 6100 - Karlo JR, fast fotstøtte Art. 6100R - Karlo JR, regulerbar fotstøtte Art. 6100B - Karlo JR, fast fotstøtte, beiset rygg Art. 6100BR - Karlo JR, reg.bar fotstøtte, beiset rygg

Art. 6110 - Mini-Karlo Art. 6110B - Mini-Karlo, beiset rygg

TABURETT I BØK Taburett i formspent bøk, med valgfritt sete i finér eller massiv bøk. Kan også leveres i hvitpigmentert lakk mot pristillegg. Kan leveres med tilleggsutstyr som 1/4 fotbue (innvendig eller utvendig), og rygglen. Høyde 50 cm, diameter Ø 33 cm. Kan også leveres i lavere høyder mot pristillegg. Art. 6070 - Taburett Art. 6071 - 1/4 fotstøtte Art. 6073 - Tillegg for lavere høyde Art. 6074 - Rygglen Art. 6075 - Taburettvogn

Taburettvogn med 4 låsbare hjul, som har plass til 6 taburetter. Her vist med stålkant, ny modell leveres uten.

PRO DU S E N T:

RAL 5024 PASTEL BLUE


20

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MINI BARNESTOL Mini er en stabil og solid barnestol, som leveres i to sittehøyder - 34 og 38 cm. Alle hjørner og kanter er pent og barnevennlig avrundet. Understell i klarlakkert laminert bjørk. Sete og rygg i bjørk kryssfinér, som i tillegg til lakkert bjørk natur også leveres med hvit, rød, gul, blå eller grønn høytrykkslaminat. Art. - 110.001 – Mini stol, bjørk natur Art. - 110.002 – Mini stol, farget høytrykkslaminat

MINI BARNEBORD Mini bord har understell i klarlakkert laminert bjørk, og plate i lakkert bjørk kryssfinér. Kan også leveres med plate i høytrykkslaminat eller lyddempende belegg på forespørsel. Leveres som rektangulært 120 x 60 cm, samt halvrundt 1/2Ø 120 cm. Bordene leveres i hele 5 høyder: 45, 52, 55, 60 og 64 cm - oppgi høyde ved bestilling.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. - 110.003 – Mini bord, 120 x 60 cm Art. - 110.004 - Mini halvrundt bord, 1/2 Ø x 120 cm

PROD USENT:


Bord og stoler for de minste

PLUTO En meget sterk og god barnestol i polypropylen plast, som stabler godt og har god sittekomfort. Leveres som standard i 3 forskjellige høyder, der hver sittehøyde har sin egen farge. Art. 13201 - Pluto grønn, h: 26 cm Art. 13202 - Pluto blå, h: 28 cm Art. 13203 - Pluto rød, h: 30 cm

TABURETT I STÅL Stabelbar taburett med to fothvilere og rundt sete Ø33 cm i finert bøk. Leveres i to sittehøyder - 50,5 og 66 cm. Setet kan også leveres i massiv bøk, sortbeiset massiv bøk, hvitpigmentert lønn, laminat i flere farger samt linoleum i flere farger. Understell leveres i alu-lakkert stål. Kan også leveres i sort, krom eller andre farger mot pristillegg. Taburettene stabler max 6 i høyden. Andre fothvilere og tilpasset stoloppheng kan også leveres. Mål høyde fothvilere: 15 og 20 cm på taburett H50,5 cm 10 og 20 cm på taburett H66,0 cm Art. 200/F1 - Taburett alu/finert bøk/2 fothvilere H50,5 cm Art. 200/F3 - Taburett alu/finert bøk/2 fothvilere H66 cm

Spesial: sete i blå laminat og blålakkert stål

Sete lys grå laminat

PRO DU S E N T:

Sete sortbeiset massiv bøk

21


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

22

FLEX MINI En spennende og fargerik stol for de minste, med et ergonomisk utformet skall i polypropylen. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard farger skall: Lys grå, sort, gul, oransje, rød, blå og grønn. Samme skall leveres i tre høyder på understellet - sittehøyde 31, 35 og 38 cm. Her avbildet i sittehøyde 35 cm. Kan også leveres i voksen størrelse - for mer info om stolserien, se side 77. Art. A-7874-2 - Flex Mini, sittehøyde 31 cm Art. A-7874-3 - Flex Mini, sittehøyde 35 cm Art. A-7874-4 - Flex Mini, sittehøyde 38 cm

LEKEMØBLER I KRYSSFINÉR Lekebord med høyde 45 cm. Mål plate: 60 x 60 eller 90 x 60 cm. Stolene er vendbare med 3 sittehøyder i en og samme stol, 17, 23 og 29 cm. Leveres i bjørk utførelse, eller med farget sete og rygg. Her kan du velge i hele 9 standard farger. Mål: 28 x 28 x 35 cm Art. 117.003 - Lekebord, 60 x 60 cm Art. 117.004 - Lekebord, 90 x 60 cm

PROD USENT:

NCS-S 0502-Y

NCS-S 2500-N

NCS-S 2570-G20Y

NCS-S 4030-R90B

NCS-S 1565-B

NCS-S 0560-Y20

NCS-S 1370-Y47R

NCS-S 2070-R

Standard farger

NCS-S 7502-B

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 117.001 - Kassestol, bjørk Art. 117.002 - Kassestol, farget


Bord og stoler for de minste

RONDO KIDS STOL Fargerike stoler som nå leveres i 3 ulike høyder - 26, 30 og 34 cm. Stolene kan stables og har god sittekomfort. Seteskall i lakkert bøk finer som leveres i bøk natur, eller lakkert i et stort utvalg farger og pasteller! Krom understell, 16 mm stålrør. Design: Erik Jørgensen Art. 5000 Rondo Kids

Rondo Kids stol - farge lavendel

RONDO KIDS TABURETT Smart stabelbar krakk i samme utførelse som Rondo Kids stol. Leveres i 3 ulike høyder - 26, 30 og 34 cm. Krom understell, 16 mm stålrør og seteskall i samme utførelser som Rondo Kids. Art. 5000T - Rondo Kids taburett

PER TABURETT Taburett i stål med fire faste fothvilere og rundt sete Ø32 cm i PUR-skum. Leveres i tre sittehøyder – 50,8 og 67,8 og 82,8 cm. Velg mellom sort, limegrønn eller rødt PUR-sete. Understell leveres i sort eller alu-lakkert stål. Taburetten kan også leveres med kryssfinérsete med laminat eller linoleum mot pristillegg. Oppgi ønsket farge på understell og sete ved bestilling. Art. PER50 – Taburett pur H50,8 cm Art. PER67 – Taburett pur H67,8 cm Art. PER82 – Taburett pur H82,8 cm

PRO DU S E N T:

23


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

24

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Bord og stoler for de minste

LEKEBORD Lekebord med plater i lys grå eller eik F5374 høytrykkslaminat og ABS kantlister, eller lyddempende plater i vinyl. Bein i 32 mm epoxylakkerte stålrør - bestill 4 stk bein pr bord. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Bordhøyde: 53 cm.

Bein: Art. 13251 - Bein, pr stk. Eik plater: Art. 10020 - Bordplate 120 x 60 cm Art. 10070 - Bordplate halvrund Ø 120 cm Art. 10090 - Bordplate rund Ø 120 cm

Lyddempende plater, lys grå: Art.10120 - Bordplate120 x 60 cm Art.10170 - Bordplate halvrund Ø120 cm Art.10190 - Bordplate Ø120 cm

Lys grå plater: Art. 10720 - Bordplate 120 x 60 cm Art. 10770 - Bordplate halvrund Ø 120 cm Art. 10790 - Bordplate rund Ø 120 cm Plater kan leveres i andre platestørrelser og utførelser

PRO DU S E N T:

25


26

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

STABEL

ISABELL BARNEBORD

Krakk med 4 ben utført i bjørk kryssfinér belagt med eik høytrykkslaminat eller semistd. - se fargekart s.41. Den karakteristiske formen på bena gir svært gode stableegenskaper.

Lavt bord med ben i heltre og plate i hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist. Velg mellom kvadratisk eller rund bordplate. Ben i sortbeiset eller hvitlasert eik. Totalhøyde 60cm. Andre høyder og platestørrelser kan leveres på forespørsel.

Mål: B/D 42cm SH 45cm Sete Ø30cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 25841 - Stabelbar krakk, eik Art. 25851 - Stabelbar krakk, semistd.

PROD USENT:

Art. 25541 - Eik sortbeiset 60x60x60 Art. 25521 - Eik hvitlasert 60x60x60 Art. 25549 - Eik sortbeiset Ø70 Art. 25529 - Eik hvitlasert Ø70


Bord og stoler for de minste

SMILLA LAV En perfekt og ergonomisk stol for personale på barnehage og skole. Stolen har ekstra lav sittehøyde, fra sittehøyde 35 - 47,5 cm. Setet er mykt fjærende, og kan også leveres med ryggstøtte. Stabilt understell med 60 mm lettrullede hjul. Setet er stoppet med 20 mm kaldskum, og leveres trukket med Økotex kunstskinn. i hele 9 std farger. Evnt ryggstøtte er sort. Setediameter: 33 cm. Art. S3300 - Smilla Art. S2313 - Tillegg for ryggstøtte

RULLE En praktisk taburett på hjul med oppbevaringsmuligheter på understellet. Leveres i hele fem farger: Blå, grønn, rød, gul eller sort. Kan også leveres med sort ryggstøtte. Setet er i formpresset PU-skum, diameter 40 cm. Regulerbar sittehøyde 37-50 cm. Understell med 5 stk 75 mm hjul, der to av hjulene er låsbare. Art. S2002 - Rulle Art. S2313 - Tillegg for ryggstøtte

PRO DU S E N T:

27


28

Grande bordplater: side 36-37

Kvadrat bord: side 38-39

Doppio elevbord: side 40-41

Plus elevbord: side 42

Plus cloud arbeidsbord: s 43

Unik elevbord: side 44

R-40 eksamensbord: side 45

Vegghengt studiebord: side 45

Penta premium elevbord: s. 49

Sofia bordskjerm: side 50

PAGHOLZ® elevbord: s. 46-47

Mobilt arbeidsbord: side 51

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Caddy arbeidsstasjon: side 53

Stablebart elevbord: side 48

Grande kateter: side 52

Mix kateter: side 52

Caddy elevstasjon: side 53


Elevbord og kateter

29


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 30


31

Kongsberg VGS - levert av vür forhandler Kontormiljø Ringerike AS Elevbord og kateter


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 32


33

Innfjorden friskole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Elevbord og kateter


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 34


35

Granstangen skole - levert av vĂĽr forhandler Holmris Form/Funk AS Elevbord og kateter


36

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRANDE STANDARD BORDPLATER

Bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist i lys grå F7927, bjørk F7921, eller eik F5374.

Bordplater i MDF med avrundede kanter og hjørner. Platene leveres som standard med F7921 bjørk høytrykkslaminat.

Bordplater med lyddempende akustikkbelegg i vinyl med 2 mm ABS kantlist.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Standard farge lys grå Andre farger kan leveres på forespørsel.

PROD USENT:


Elevbord og kateter

37

GRANDE STANDARD BORDPLATER - UTFØRELSER OG MÅL: Miljøplater i MDF med avrundede kanter og hjørner.

Bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist.

Platestørrelse

Art.nr. Bjørk

Platestørrelse

Art.nr. Lys grå Art.nr. Eik

Art.nr. Bjørk

Tykkelse 17 mm 70 x 54 cm 80 x 60 cm

10517 10518

10514

10714 10718 10715 10720 10725 10722 10732 10735 10743 10744

10014 10018 10015 10020 10025 10022 10032 10035 10043 10044

10914 10918

Tykkelse 20 mm 70 x 60 cm

Tykkelse 20 mm 70 x 60 cm 80 x 60 cm 90 x 70 cm 120 x 60 cm 120 x 70 cm 120 x 80 cm 140 x 70 cm 160 x 80 cm 180 x 80 cm 200 x 80 cm Rund Ø 60 cm Rund Ø 70 cm Rund Ø 90 cm Rund Ø 120 cm

10793 10792 10791 10790

10093 10092 10091 10090

Halvrund 1/2 Ø 120 cm 10770 Halvrund 1/2 Ø 140 cm 10782

10070 10082

Bordplater i lys grå lyddempende vinyl med ABS kantlist. Platestørrelse

Art.nr. Lyddempende lys grå

Tykkelse 22 mm 80 x 60 cm 120 x 60 cm 120 x 80 cm Halvrund 1/2 Ø 120 cm Rund Ø 120 cm

10118 10120 10122 10170 10190

10920


38

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

KVADRAT BORD Elevbord med et meget solid og stilrent helsveist bordunderstell. Bordplate monteres sikkert og enkelt til understellet med 8 skruer– 2 i hvert hjørne. Sterke ben i Ø32 mm rør med en godstykkelse på 2 mm. Tre sarger i 30 x 15mm firkant rør med godstykkelse 2mm. Smalere frontsarg i 15 x 15 mm firkantrør med godstykkelse 2 mm. Universelt utformet - gir adkomst også for elever med funksjonshemming. Standard farge RAL 9006 aluminium. Leveres standard med stillskrue på ett ben. Kan også leveres med markedets beste stoloppheng, som gjør at stolen henger høyt og sikkert under platen, og frigjør både gulv og bordplate for enkelt renhold. Veskekrok for oppheng av ryggsekk kan også leveres. Velg bordunderstell: Art. 71710 - KVADRAT bordunderstell for bordplate 60x80 cm Art. 71711 - KVADRAT bordunderstell for bordplate 60x70 cm Art. 71712 - KVADRAT bordunderstell for bordplate 60x120 cm Art. 71719 - KVADRAT veskekrok sølv Velg stoloppheng: Art.71770-Kvadrat stoloppheng universal for Kelly m/gasslift og Tango Art.71771-Kvadrat stoloppheng universal for Tango jr. Art.71774-Kvadrat stoloppheng universal for Pilot m/gasslift Art.71776-Kvadrat stoloppheng universal for Delta Art. 71777-Kvadrat stoloppheng universal for Delta jr. Velg Grande bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist: Art. 10718 - bordplate, lys grå, 60 x 80 cm Art. 10714 - bordplate, lys grå, 60 x 70 cm Art. 10720 - bordplate, lys grå, 60 x 120 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

For bordplater i andre utførelser - se oversikt over bordplater side 36.

PROD USENT:


Elevbord og kateter

Kuleformede knotter gir mindre kontaktflate mot gulv og virker støydempende ved flytting av bord.

Nyutviklet solid opphengsbeslag

Helsveiset understell gir styrke og stabilitet.

Veskekrok

Stillskrue for justering mot gulvet

39


40

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

DOPPIO ELEVBORD Design: Offinn AS & Inventas AS Et kraftig elevbord med låsbar oppbevaring. Helsveiset hvitlakkert understell, med ben i 30mm firkantrør, og 60mm sarg på tre sider. Bordplate i 30mm tykkelse med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Trapesformet skuff for oppbevaring av bøker, permer og skrivesaker, utført i eik direktelaminat. Gir plass til ca 3 ringpermer. Mål: B80cm D60cm H72cm Art. 25191 – Doppio elevbord bordplate hvit Art. 25197 – Doppio elevbord bordplate semistandard

ekstra g styrke o p p o bevaring

Ekstra styrke Ekstra oppbevaring

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Doppio reol- og hyllesystem se side 132

PROD USENT:

Her vist med bordplate i semistandard farge F7940 gul


Elevbord og kateter

Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat Stoler med C-understell kan lett henges på bordplaten.

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

Trapesformet skuff for oppbevaring av bøker, permer og skrivesaker, gir plass til ca 3 ringpermer.

41


42

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PLUS ELEVBORD Et nytt og særegent elevbord med et karakteristisk design! Plus elevbord har ekstra kraftig bordplate og sterke bordben med en enkel og robust innfesting i bordplaten. Dette gjør bordet sargløst og ekstremt enkelt å transportere og montere. Bordplate med mykt avrundende hjørner utført i 27 mm kryssfinérkjerne med lakkerte kanter, og belagt med høytrykkslaminat i farge hvit F1040. Bordet har enkle, men kraftige festepunkt for montering av ben, praktisk tilrettelagt for en hurtig og sikker montering. Sterke bordben i Ø38 mm rør utført i pulverlakkert stål i farge RAL7021 black grey i matt Sahara finish. Elevbordet leveres i flere størrelser og kan utstyres med markedets beste stoloppheng som «låser» stolen fast i en posisjon uten at stolen berører bordkanten. Plus-bordet leveres også i rund utførelse. Mål: B70/80/120cm D60cm Ø90/120cm H72cm Art. 10141 - Plus elevborde70 a cm ksxtr60 Art. 10142 - Plus elevbord 80 xe60 rk ogcm sty120 Art. 10144 - Plus elevbord x-60 cm

opp varing e b cm Art. 10153 - Plus bord Ø90

Design: Jarle Slyngstad MNIL

Art. 10155 - Plus bord Ø120 cm

Her vist med Tango stol med hjulkryss.

Stoloppheng for rektangulære bord: Art. 71770 - Kvadrat/Plus stoloppheng Art. 71771 - Kvadrat/Plus stoloppheng Art. 71774 - Kvadrat/Plus stoloppheng Art. 71776 - Kvadrat/Plus stoloppheng Art. 71777 - Kvadrat/Plus stoloppheng

universal for Kelly m/gasslift, Tango universal for Tango jr. universal for Pilot m/gasslift universal for Delta universal for Delta jr.

Det unike stolopphenget kan også benyttes på Delta stol med 4 ben

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bordplate med mykt avrundende hjørner utført i 27 mm kryssfinérkjerne med lakkerte kanter. Stolopphengets utforming sikrer at stolen henger sikkert, og opphengets stoppfunksjon hindrer at stolen kan gjøre skade på bordplaten ved oppheng av stolen.

PROD USENT:


Elevbord og kateter

PLUS CLOUD ARBEIDSBORD Kløverformet bord med tre arbeidsplasser - med de samme unike egenskapene som Plus elevbord. Plus arbeidsbord har ekstra kraftig bordplate og 3 sterke bordben med en enkel og robust innfesting i bordplaten. Dette gjør bordet sargløst og ekstremt enkelt å transportere og montere. Bordplate med myke buer utført i 27 mm kryssfinérkjerne med lakkerte kanter, og belagt med høytrykkslaminat i farge hvit F1040. Bordet har enkle, men kraftige festepunkt for montering av ben, praktisk tilrettelagt for en hurtig og sikker montering. Sterke bordben i Ø38 mm rør utført i pulverlakkert stål i farge RAL7021 black grey i matt Sahara finish. Mål: B125cm D118cm H72cm Art. 10157 - Plus cloud bord 125 x 118 cm, 3 ben

43


44

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

UNIK ELEVBORD Bordserie med svært kraftig konstruksjon. Understell med sveiste bein Ø 38 mm, og kraftig sarg 40 x 20 mm under bordplaten. Bordhøyde: 72 cm. Kan også leveres i andre størrelser og utførelser på forespørsel. Leveres med bordplater i høytrykkslaminat med ABS kantlist, utførelser i F7927 lys grå eller F5374 eik. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Leveres med 1 stk stillskrue pr bord. Har stålinnsats som hindrer slark og selvutskruing av stillskrue. Stoloppheng kan også leveres.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Leveres med 1 stk stillskrue pr bord. Har stålinnsats som hindrer slark og selvutskruing av stillskrue.

ABS kantlist

ABS kantlist

ABS kantlist

ABS kantlist

Lys grå: Art. 857 - 70 x 60 cm Art. 858 - 80 x 60 cm

Lys grå: Art. 876 - Halvrundt 120 cm Art. 878 - Halvrundt 140 cm

Eik: Art. 918 - 70 x 60 cm Art. 919 - 80 x 60 cm

Eik: Art. 920 - Halvrundt 120 cm Art. 921 - Halvrundt 140 cm

Lys grå: Art. 866 - 120 x 60 cm Art. 867 - 120 x 80 cm Art. 869 - 140 x 70 cm

Lys grå: Art. 945 - Rundt Ø60cm Art. 946 - Rundt Ø70cm Art. 947 -Rundt Ø90cm Art. 948- Rundt Ø120cm

PROD USENT:

Eik: Art. 922 - 120 x 60 cm Art. 923 - 120 x 80 cm Art. 924 - 140 x 70 cm

Eik: Art. 925- Rundt Ø60cm Art. 926 - Rundt Ø70cm Art. 927 - Rundt Ø90cm Art. 928 - Rundt Ø120cm


Elevbord og kateter

R-40 EKSAMENSBORD Sammenleggbart bord med solid låsemekanisme, velegnet som eksamensbord. Stabler 5 cm i høyden pr bord. Understell i krom, og plater med bøk, bjørk, hvit eller grå Fibo-laminat. Bordhøyde: 72 cm. Vekt: 10 kg. Kan også leveres i en rekke andre størrelser. Art. R40-103 - 80 x 60 cm.

VEGGHENGT STUDIEBORD Praktisk studiebord og benk - perfekt for miljøer hvor det er trangt om plassen. Slås enkelt ned og opp etter behov. Montert med gasspatron av høyeste kvalitet og utrustet med sikkerhetslås som holder bordet på plass når det ikke er i bruk. Solid ramme i pulverlakkert stål og bordplate i 25mm MDF med laminat og avrundede kanter. Totalmål: L123 x B134,5 cm Bordplate 110 x 60 cm Benkeplate 110 x 30 cm Bordhøyde 73 cm, sittehøyde 45 cm Art. 801872 - Vegghengt studiebord

PRO DU S E N T:

45


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

46

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PROD USENT:


Elevbord og kateter

PAGHOLZ ® CHANGE ELEVBORD Et sterkt og moderne elevbord med fremtidsrettet design. Change elevbord har bordplate utført i et formpresset og ekstremt sterkt materiale. Leveres både stabelbar, og med inntrukket understell slik at det kan plasseres kant-i-kant med neste bord. Standard krom understell i en sterk og sluttet konstruksjon med rørbøyle. Foruten krom, kan understellet også leveres i andre utførelser. Be om tilbud. Bordhøyde: 75 cm. Stabelbar inntil 5 i høyden. Mål: Bredde 70 cm, dybde 55 cm Art. A-7270- CHANGE, 70 x 55 cm

Pagholz stol-program og materialbeskrivelse se side 80

47


48

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

STABELBART ELEVBORD A2S-O-DUR® Flytende polyurethan blir formstøpt rundt bordplaten og gir en elastisk, beskyttende og holdbar kantlist som tåler sterk slitasje og påkjenninger. Alle A2S-O-DUR® fargene er PVC-frie.

Unikt stabelbart elevbord med 4 ben. Bordplate i høytrykkslaminat farge "Grey White", med patentert helstøpt kantlist A2S-O-DUR® i grå farge. (grey) Understell i pulverlakkert stål farge RAL 9006. Andre farger finnes også. Understell kan også leveres med hjul på de to fremste ben - for enkel flytting. Bordhøyde: 75cm Mål: Bredde 70 cm (76,5cm med ben) dybde 55 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. A-7280 - Stabelbart elevbord, 70 x 55 cm Art. A-7280C - Stabelbart elevbord med 2 hjul, 70 x 55 cm

Hjul forenkler flytting og ommøblering

PROD USENT:


Elevbord og kateter

PENTA PREMIUM ELEVBORD Femkantet stabelbart elevbord for fleksibel sammensetting i formasjoner – ypperlig for gruppearbeid. Bordplate i høytrykkslaminat med FLUSH LASERED EDGING i standard farge polargrå. Utførelser i gråhvit, lønn eller bøk kan også leveres. Alternativt kan bordplater i direktelaminat eller kompaktlaminat med sorte kanter leveres. Understell i pulverlakkert stål standard farge RAL9006. Andre farger finnes også. Hjul på de to fremste bena for enklere manøvrering. Penta Premium kan også leveres med oppbevaringskurv eller skuff under bordplaten, i en enklere variant Penta Basic uten stabling, og leveres også uten hjul. Mål: H76cm L70cm D60cm (70x40x40x40x40cm) Art. A-1007.001 – Penta Premium 70x60, stabelbart Art. A-1007.001C – Penta Premium 70x60, stabelbart med to hjul Uten stabling: Art. A-1006.001 – Penta Basic 70x60 Art. A-1006.001C – Penta Basic 70x60, med to hjul

FLUSH LASERED EDGING betyr at kantlisten av polypropylen er smeltet direkte inn i bordplaten ved bruk av laserteknologi. Resultatet er en kantlist som er helt sømløs og ekstremt holdbar uten synlige limrester. Takket være de sømløse kantene er denne bordplaten ekstra motstandsdyktig mot fukt og vanndamp – og er spesielt godt egnet for kunst og håndverksfaget.

49


50

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SOFIA BORDSKJERM Foldbar bordskjerm i 12mm mørkgrå filt for individuell skjerming på elevbord, lesekrok eller lignende. Kan enkelt henges opp på veggen når den ikke er i bruk.

Opphengskrok med plass til 5 skjermer kan også leveres.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. FW0113 – Sofia bordskjerm Art. FW0113K – opphengskrok

PROD USENT:


Elevbord og kateter

MOBILT ARBEIDSBORD MED HØYDEREGULERING høyde fra 73 til 116 cm. Understell i sølv RAL 9006 eller sort. Kan også leveres med buet frontpanel 70 x 49 cm, inkl. festebeslag, og med låsbar skuffekassett. Art. 356 - Lys grå høytrykkslaminat med ABS kantlist, sølv understell Art. 357 - Hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist, sølv understell Art. 354 - Lys grå høytrykkslaminat med ABS kantlist, sort understell Art. 355 - Hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist, sort understell Art.2204 - Buet frontpanel i lakkert stål RAL 9006 Art.22006 - Skuffekassett, lys grå Art.22007 - Skuffekassett, hvit

PRO DU S E N T:

51Elevbord og kateter

CHANGE CADDY ELEVSTASJON Mobil arbeidsstasjon for elever. Bruk Change Caddy elevstasjon som oppbevaring for to elever, som romdeler eller som ståbord. Change Caddy har tre rom hvorav de to nederste er vendt i hver sin retning, med to plastbakker for personlig oppbevaring. De forsterkede plastbakkene har utskiftbar tittelblokk, er 100% resirkulerbare og CE-sertifisert. Velg mellom transparent, gul, rød, grønn eller blå farge. Skrog med direktelaminat og aluminiumshjørner. Change Caddy har 4 smidige og låsbare hjul som gjør det enkelt å låse eller flytte modulene rundt i klasserommet. Mål: H111cm B36cm D55cm Art. A-4130.507 - Change Caddy elevstasjon

CHANGE CADDY ARBEIDSSTASJON Mobil arbeidsstasjon med smarte egenskaper - bruk Change Caddy som oppbevaringsmodul på arbeidsplassen, som romdeler eller som ståkateter. Modulen kan enkelt flyttes rundt på lærerværelset eller i klasserommet. Change Caddy arbeidsstasjon leveres som standard med: - 2 skuffer – en med integrert penneskål - 1 uttrekkbar hylle for laptop - 1 flyttbar hylle - Sjalusidør og skuffer med sylinderlås - Stikkontakt i bakkant med 4 stikk, kabel gjennomføring og ventilasjonsrist i ryggen - Skrog og skuffefronter med FLUSH LASERED EDGING sømløse kantlister - Smidige hjul, hvorav 2 er låsbare. Mål: H111cm B43cm D65cm Art. A-9124 – Change Caddy arbeidsstasjon Tilvalg: Skrogsider i magnetisk whiteboard av høytrykkslaminat

PRO DU S E N T:

53


MĂ˜BLER FOR BEDRE LÆRING

54

Amigo-serien: side 62-63

Public Swing: side 64

Samba: side 66

Coda: side 68

Coda Light: side 68

Delta Ekstrem: side 71

Delta Ekstrem C: side 71

Kelly C: side 71

Tango Ekstrem: side 72

Bravo Ekstrem: side 72

Kelly-serien: side 75

Flex-serien: side 76-79

Premium-serien: side 80-81

Smart-serien: side 82

Pan-serien: side 83

Classic 208 / 508: side 70

Rio: side 67

Delta Ekstrem meier: side 70


Elevstoler

55


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 56


57

Eiganes barneskole - levert av vĂĽr forhandler Inventum Rogaland Tre og StĂĽl AS Elevstoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 58


59

Granstangen skole - levert av vĂĽr forhandler Holmris Form/Funk AS Elevstoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

60


inspirasjon

61

Vartdal skole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Elevstoler


62

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

AMIGO MED 4 BEN Sterk og solid stol med fire ben. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Understell i standard sølvgrå RAL 9006. Kan også leveres i sort RAL 9005. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 45 cm. Art.nr. UNIA4 – Amigo med 4 ben

AMIGO MED HJUL Sterke og solide høyderegulerbar stoler med gasslift. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Standard hjulkryss i sort nylon med hjul. Glidere kan også leveres. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 43-59 cm. Art.nr. UNIA1 – Amigo med hjul

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Sterk og stabil konstruksjon med ovalrør.

3D-vipp i setet

PROD USENT:


Elevstoler

AMIGO MED MEIER Sterk og solid stol med meier. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Understell i standard sølvgrå RAL 9006. Kan også leveres i sort RAL 9005. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 45 cm. Art.nr. UNIA2 – Amigo med meier

Beslaget beskytter stålet under stabling

Rød

Gul

Korngul

AMIGO MED Z-UNDERSTELL Blå

Eplegrønn

Grønn

Sterk og solid stol med Z-understell. Seteskall i polypropylen med struktur, og to gripetak for enkel håndtering. Understell i standard sølvgrå RAL 9006. Kan også leveres i sort RAL 9005. Standard skallfarger i rød, gul, korngul, blå, grønn, eplegrønn, sort eller lysegrå. Andre farger kan også bestilles mot pristillegg. Standard sittehøyde 45 cm. Art.nr. UNIAZ – Amigo med z-understell

Sort

Grå

Alle stolskall er festet med 6 skrupunkt

63


64

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PUBLIC SWING Public Swing med gasslift er en trendy og lett arbeidsstol med sterkt og fleksibelt seteskall i polypropylen. Pen overgang mellom sete og rygg, lett svikt, og innstøpt løfteleppe i toppkant for bedre håndtering. Solid hjulkryss i sort plast. Kan også leveres med aluminiumskryss. Stolskall leveres i en nøktern palett som strekker seg fra det nøytrale til mer lekne nyanser. Kan også leveres med stoffbrikke i sete -og rygg eller helpolstret.

Standard farger: Bregnegrønn RAL 6025 / Pastellturkis RAL 6034 / Gråhvit RAL 9002 / Okergul RAL 1024 / Pastellblå RAL 5024 / Sort RAL 9004 / Flammerød RAL 3000 / Signalorange RAL 2010 / Silkegrå RAL 7044 / Blålilla RAL 4005 / Mosegrønn RAL 6005 / Oxidrød RAL 3009 / Azurblå RAL 5009 / Lys rosa RAL 3015 Design: Anderssen & Voll Art. PUBLIC-S - Public Swing med gasslift

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kan også leveres med armlener.

PROD USENT:


Elevstoler

65


66

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SAMBA OG SAMBA JR Tøff arbeidsstol som leveres i to skallstørrelser, der det minste er tilpasset småskoletrinnet. Stolene har gasslift og sort hjulkryss, som også kan leveres med glidere. Fotring kan leveres som tilleggsutstyr. Stolene kan også leveres med polstring i setet, samt med beslag for oppheng på bordplaten. Standard farger Samba: Sort, grå, blå, rød, gul og mintgrønn. Standard farger Samba JR: Sort, grå, rød og mintgrønn. Art. 905 - Samba Art. 906 - Samba, polstret sete, prisgr. 1 Art. 907 - Tillegg for fotring med liftforlenger Art. 908 - Samba JR Art. 909 - Samba JR, polstret sete, prisgr. 1

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 905B - Tillegg for opphengsbeslag

Med opphengsbeslag kan Samba og Samba JR henges på bordplaten for enklere renhold. Opphengsbeslaget leveres som tilleggsutstyr.

PROD USENT:


Elevstoler

RIO Tidsriktig plastskallstol i polypropylen, leveres med krom eller sølvlakkert understell. Stolen er stabelbar og har meget god sittekomfort. Rio kan også leveres med fotbrett som tilleggsutstyr. Også mulighet for rekkekobling, be om pris. Vekt 4,5 kg, sittehøyde 45 cm. Std. Skallfarger: Sort, grå, blå, rød, gul, hvit og mintgrønn. Art. 900 - Rio Art. 901 - Rio, polstret sete, prisgr. 1 Art. 900FOT - Fotbrett til Rio RIO

RIO Z Praktisk plastskallstol i polypropylen og Z-understell som gjør oppheng og stabling enkelt. Leveres med lakkert understell. Understellets utforming gjør at stolen enkelt henges på bordplaten. Standard farger skall: Sort, grå, rød, gul, mintgrønn, blå og hvit Vekt : 5 kg Mål : H81cm B50cm SD46cm SH45cm Art. 904 – Rio Z

RIO JR OG RIO MINI Rio kan også leveres i to mindre størrelser med Z-understell. Rio JR har skall tilpasset småskoletrinnet, og understellets utforming gjør at stolen enkelt henges på bordplaten. Standard farger skall: Sort, grå, rød og mintgrønn. Sittehøyde 36 cm. Vekt 3,5 kg

RIO Z

Rio Mini er tilpasset de aller minste, med sittehøyde 28 cm. Art. 902M - Rio Mini Art. 902 - Rio JR Art. 903 - Rio JR, polstret sete, prisgr. 1

RIO JR

67


68

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CODA & CODA LIGHT Coda er en stol som er designet for mennesker i bevegelse. Stolen har en gyngefunksjon som gir en sikker og myk bevegelse, og stolskallets utforming gir en helt spesiell sitteopplevelse. Coda er en meget lett og komfortabel stol, som er laget av resirkulerbar PP-plast og aluminium. Nye Coda Light har en smalere sarg som gir bedre plassutnyttelse i store oppsett.

kombinasjon. Stolen har rekkekobling som standard. Coda kan leveres med armlener som har innebygget opphengsfunksjon for bord, mens Coda Light kan leveres med smart opphengsbeslag. Faste eller avtagbare stoffbrikker i sete og rygg leveres i mange ulike farger og kvaliteter, og også her kan man ha tofarget kombinasjon.

Coda har todelt skall som gir rom for lek med fargekombinasjoner. Standard farger skall: Sort, rød, hvit, grå og blå - ensfarget eller i tofarget

Vekt: 4,5 kg.

Art. 970 - Coda Art. 971 - Armlener til Coda Art. 972 - Coda med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973 - Coda med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1 Art. 970L - Coda Light Art. 971L - Opphensfunksjon for Coda Light Art. 972L - Coda Light med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973L - Coda Light med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

Design: Tor Gunnar Lundenes.

Smart integrert opphengsbeslag Coda Light

CODA MED LIFT

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Coda leveres også med hjulkryss og gasslift, og er en utmerket elevstol for lange skoledager. Coda med lift kan også henges på bordkanten for enkel rengjøring av gulv. Standard farger skall: Sort, rød, hvit, grå og blå - ensfarget eller i tofarget kombinasjon. Art. 975 - Coda med lift Art. 976 - Coda med lift, med setebrikke, prisgr. 1 Art. 977 - Coda med lift, med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

PROD USENT:


Elevstoler

69


70

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CLASSIC 208 Stol Classic 208 er produsert i formpresset høytrykkslaminat som gir holdbarhet og bruksverdi år etter år. Dobbelkrum i rygg gir god korsryggstøtte. Ergonomisk utformet sete sikrer jevnt fordelt trykkbelastning på muskulatur. Vinkel på bein vanskeliggjør vipping. Stolen er lakkert i RAL 9006. Fotbrett leveres som ekstra utstyr. Sittehøyde 46 cm, sittedybde 38 cm Art. 71840 - Classic 208, uten fotbrett Art. 71841 - Fotbrett til Classic 208

CLASSIC 508 Stol Classic 508 er tilpasset småskoletrinnet med samme kvalitet og visuelle uttrykk som 208. Classic 508 leveres standard med fotbrett. Sittehøyde 49 cm, sittedybde 32 cm. Art. 71845 - Classic 508, med fotbrett

Kvalitet stålgods understell: Utv. mål Ø22 mm med godstykkelse 1,5 mm

Regulerbart fotbrett

DELTA EKSTREM MED MEIER Kraftig stol med skall i gjennomfarget polypropylen plast, med god elastisitet i skallet. Stolen har meget god sittekomfort, og stabler godt. Standard skallfarge er sort, rød og grå. Alle farger har struktur-overflate. Pulverlakkert meieunderstell i 12mm massivt stål i farge RAL 9006 Sølv. Innstøpte stålmuttere sikrer solid feste til understell. Leveres med solide plastklammere mot gulv.

Grå

Sittehøyde 46 cm. Sittedybde 38 cm.

Svart

Rød

Art. 71650 – Delta med meier

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kvalitet stålgods understell:

12 mm bolt/massivt stål. Patentert løsning på beskyttelsesknotter mot gulv som sitter meget godt.

PROD USENT:

Høy elastisitet og tåler store belastninger.

Gjennomfarget skall i polypropyleneplast.

Innfeste for understell er støpt inn i plastskallet for å tåle ekstremt store belastninger.


Elevstoler

DELTA EKSTREM OG DELTA EKSTREM JR. Nå med grep i ryggen for bedre håndtering.

Kraftig elevstol i to størrelser. Skallet er i gjennomfarget polypropylen plast, med god elastisitet i skallet. Stolen har meget god sittekomfort, og stabler godt. Leveres med praktisk håndtak i rygg. Vinkel på bakbein vanskeliggjør vipping. Standard skallfarge er sort, rød og grå. Alle farger har struktur-overflate. Understell i 22 mm stålrør med 1,5 mm godstykkelse pulverlakkert i RAL 9006 Sølv. Innstøpte stålmuttere sikrer solid feste til understell. Kan leveres med regulerbart fotbrett som tilleggsutstyr. Delta har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Delta JR. har et mindre skall tilpasset småskoletrinnet og standard bordhøyde 72 cm. Den har sittehøyde 49 cm, sittedybde 32 cm. Art. 71850 – Delta Art. 71851 - Fotbrett til Delta Art. 71852 - Delta JR. Art. 71864 - Fotbrett til Delta JR.

Delta Ekstrem har gode stableegenskaper

DELTA EKSTREM C Kraftig stol i to størrelser, med skall i gjennomfarget polypropylen plast med god elastisitet i skallet. Stolen har meget god sittekomfort, og stabler godt. Praktisk C-understell gjør stolen enkel å henge opp på bordet uten ekstra stoloppheng. Standard skallfarge er sort, rød og grå. Alle farger har struktur-overflate. Pulverlakkert C-understell i 22mm rør og hele 2mm godstykkelse. Leveres standard i farge RAL 9006 sølv. Delta C har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Delta C JR. har et mindre skall tilpasset småskoletrinnet og standard bordhøyde 72 cm. Den har sittehøyde 49 cm, sittedybde 32 cm. Art. 71800 - Delta C Art. 71802 - Fotbrett til Delta C

Art. 71801 - Delta C JR. Art. 71803 - Fotbrett til Delta C JR.

Nyheter ! KELLY MED C-UNDERSTELL Stol med flott design, fantastisk sittekomfort og godt gripetak. Gjennomfarget skall i høykvalitets polypropylen. Praktisk C-understell gjør stolen enkel å henge opp på bordet uten ekstra stoloppheng. Pulverlakkert C-understell i 22mm rør og hele 2mm godstykkelse. Leveres standard i farge RAL 9006 sølv. Stolene leveres i mange tidsriktige farger - se mer om farger og egenskaper s.75 Kelly C har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Art. 71627 - Kelly C Art. 71628 - Fotbrett til Kelly C

PRO DU S E N T:

71


72

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

TANGO EKSTREM OG TANGO EKSTREM JR Høyderegulerbar stol med gasslift, leveres med gjennomfarget sitteskall i to størrelser. Skallet er i polypropylen plast, med god elastisitet i skallet og ekstrem styrke. Nå med grep i ryggen for bedre håndtering! Stolen har meget god sittekomfort. Standard skallfarger er sort, rød og grå. Alle farger har overflate med struktur. Innstøpte stålmuttere sikrer solid feste til understell. Sort plastkryss med hjul eller glidere. Tango kan leveres med regulerbar fotring for montering på gasslift. Evt med ergonomisk utført fotbrett, med et design som unngår støvsamling, og kan svinges bak stolen ved behov. Tango leveres med valgfritt oppheng enten integrert på stol eller under bordplate. Dette forenkler renhold av gulvene. Tango JR har et mindre sitteskall tilpasset småskoletrinnet, og leveres med fotring eller fotbrett. Sittehøyde: 41-51cm Sittedybde : 38cm Sittedybde Junior: 32cm Art. 71855 – Tango, med hjul Art. 71858 – Tango, med glidere Art. 71867 – Tango JR, med hjul Art. 71868 – Tango JR, med glidere Art. 71856 – Fotring for Tango/Tango JR Art. 71853 – Fotbrett for Tango/Tango JR

BRAVO EKSTREM OG BRAVO EKSTREM JR. Bravo er en kraftig regulerbar elevstol i polypropylen med lang levetid og en imponerende elastisitet i skallet. Nå med grep i ryggen for bedre håndtering! Stolen har meget god sittekomfort og er en praktisk stol for alle alderstrinn. Standard skallfarger er sort, rød og grå. Alle farger har struktur overflate og er gjennomfarget. Innstøpte stålmuttere sikrer solid feste til understell. Stolen har en enkel og sikker mekanisk regulering med 2 bolter som regulerer både fotbrett og sittehøyde. Understell og fotbrett er lakkert i sort RAL 9005. Bravo Ekstrem JR er beregnet for småskolen og har tilpasset sete og rygg for småskoletrinnet. Stolen har samme gode egenskaper som Bravo Ekstrem.

Grå

Rød

Sittehøyde: 41-51cm Sittedybde : 38cm Sittedybde Junior: 32cm

Svart

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 71812 – Bravo regulerbar Art. 71813 – Bravo JR regulerbar Art. 71816 – Bravo / Bravo JR fotbrett

Høy elastisitet og tåler store belastninger.

Gjennomfarget skall i polypropyleneplast.

PROD USENT:

Innfeste for understell er støpt inn i plastskallet for å tåle ekstremt store belastninger.


Elevstoler

73


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

74

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Elevstoler

75

KELLY-SERIEN

Std.

Stoler med flott design, fantastisk sittekomfort og godt gripetak. Gjennomfarget skall i høykvalitets polypropylen. Understell kobles til plastskall med klammere med hele 8 skru-forbindelser. Stolene leveres i mange tidsriktige farger. Velg mellom standard sort eller mosegrå, eller 4 andre semistandard farger. Kelly med fire ben og meier kan også leveres med matchende farge på understell. Standard skallfarger: sort, mosegrå Semistandard skallfarger: gul, ivory, rød, blå Standard farge understell: RAL 9006 sølv Semistandard farge understell: RAL 1018 gul, RAL 7003 mosegrå, RAL 1013 ivory, RAL 3017 rød, RAL 5014 blå eller RAL 9005 sort.

Semistd.

KELLY MED GASSLIFT Elevstol med kraftig armert hjulkryss og gasslift. Myke hjulbaner i lys farge som ikke setter merke. Kan også leveres med glidere, fotring eller fotbrett. Stolen leveres også med valgfritt oppheng enten integrert på stol eller under bordplate. Kelly med gasslift har sittehøyde 41-55 cm og sittedybde 38 cm. Art. 71623 – Kelly med gasslift og hjul Art. 71624 – Kelly med gasslift og glidere Art. 71856 – Kelly fotring til gassliftstol Art. 71853 – Kelly fotbrett til gassliftstol

KELLY MED MEIER Elegante meiestoler med klammere som gir god og skånsom stabling. Gode stableegenskaper! Pulverlakkert meieunderstell i 12mm massivt stål i farge RAL 9006 Sølv . Patentert løsning på beskyttelsesknotter mot gulv som sitter meget godt. Kelly med meier har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Art. 71621 – Kelly med meier

KELLY MED FIRE BEN Enkel stol med fire ben med klammere som gir god og skånsom stabling. Gode stableegenskaper! Kelly med fire ben har sittehøyde 46 cm og sittedybde 38 cm. Art. 71620 – Kelly med 4 bein

Semistandard farger understell

PRO DU S E N T:

Standard


76

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

De fleste stolmodellene kan leveres i 6 ulike sittehøyder.

SH:31cm

SH:35cm

SH:38cm

SH:43cm

SH:46cm

FLEX STOLSERIE Flex er en serie elevstoler med mange muligheter. Det ergonomisk formede skallet er støpt i resirkulerbar polypropylen. Stolene leveres i hele 7 farger: Lys grå, sort, blå, grønn, rød, oransje og gul.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Skallet har integrerte luftekanaler uten perforering, som er hygienisk og lett å rengjøre, og sørger for at setet ikke blir klamt å sitte på. En bred kanal ned langs ryggraden, sammen med gripetaket i ryggen, er med på å transportere luft i kanalene. Den ergonomiske formen stimulerer musklene og innbyr til ulike sittestillinger. Skallet har hele 3 gripetak - løfteleppe øverst, hull i rygg og under setet. Dette gir ideelle løftegrep for både voksne og barn.

PROD USENT:

SH:51cm


Elevstoler

FLEX KID Flex Kid med lite stolskall og høyderegulerbar fotplate i heltrekjerne. Fotplaten reguleres enkelt med et enkelt håndgrep, og gjør at stolen kan benyttes av både små og store barn. Leveres med understell for sittehøyde 48cm og 52cm. Understell i lakkert RAL 9006 aluminium. Kan også leveres med stort skall. Art. A-7416.036-6 - Flex Kid, stort skall, SH48cm Art. A-7416.035-3 - Flex Kid, lite skall, SH52cm

77


78

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

l Floorsafe ® patentert gulvbeskyttelse

FLEX C

FLEX Z

Flex med C-understell kan lett henges på bordet for rengjøring av gulv. Stolen har integrerte beslag som beskytter bordplaten. Stolen leveres med varemerkeregistrert Floorsafe® gulvbeskyttelse, som forhindrer slitasje på gulvet. Stabelbar inntil 4 i høyden. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

Flex kan leveres med et unikt nytt Z-understell, som har et verdensdekkende patent. Denne spesielle konstruksjonen gir en meget god sittekomfort med svikt, og tillater i tillegg fleksibel 3D bevegelse med bevegelse sideveis. Stabelbar inntil 3 i høyden. Understellet har også varemerkeregistrert Floorsafe® gulvbeskyttelse, som forhindrer slitasje på gulvet. Stolen kan henges opp på bordet både forfra og bakfra, og har integrert beskyttelse av bordplaten. Understell leveres som standard lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

Art. A-7854-6 – Flex C

Art. A7853-6 – Flex Z PROD USENT:


Elevstoler

FLEX SWING - FLEX SWING JR Høyderegulerbar Flex med gasslift, leveres både med stort skall - Flex Swing, og lite skall - Flex Swing JR. Passer dermed til alle alderstrinn. På stol med lite skall anbefales fotring som tilleggsutstyr. Fotbrett kan også leveres på forespørsel. Nå kan Flex Swing-stolene også leveres med 3D-tilter som gir stolen en flytende bevegelse i alle retninger, og dermed en mer variert sittestilling. Be om pris! Hjulkrysset er i aluminium, lakkert i RAL 9006 aluminium. Krysset kan også leveres i andre farger eller med glidere. Høyderegulerbar 41-54 cm.

Art. A-7873C-6 - Flex Swing, stort skall Art. A-7873C-3 - Flex Swing, lite skall Art. A-90°FOOTREST - Fotbøyle Art. 7873.102 - Flex Swing, lite skall, høyere gasslift 52 - 72 cm, m/fotring.

FLEX B Flex med 4 bein, stabelbar inntil 5 i høyden. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm

l God sittekomfort, stimulerer musklene og innbyr til ulike sittestillinger

Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7874-6 - Flex B l Integrerte luftekanaler

lys grå

sort

gul

oransje

rød

blå

grønn

79


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

80

PAGHOLZ ® Ekstrem styrke og holdbarhet! Et varemerkeregistrert materiale med unike egenskaper. Ultratynne lag av bøk finér blir farget og impregnert med spesialprodusert harpiks. Dette blir formpresset under sterk varme og høyt trykk. Resultatet blir et kompakt materiale som er nærmest umulig å ødelegge. Pagholz® er enkelt å rengjøre, flammehemmende og ripesikkert. Finéren kommer fra tysk rød bøk, er miljøvennlig og fullstendig resirkulerbar. Vi tilbyr tre ulike stolserier i Pagholz®: Premium, Smart og Pan

Kjemikalieresistent

Motstandsdyktig mot flekker, fargebestandig

Meget ripesikkert, tåler daglig tøff bruk

Lysekte

Flammehemmende og selvslukkende

Slagfast

PAGHOLZ® PREMIUM C Premium stol med C-understell, enkeltoppheng på bord. Seteskall i det ekstremt sterke Pagholz®materialet, med utmerket sittekomfort og god svikt i ryggen. Stabelbar inntil 9 i høyden. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7811-6 – Premium C

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

l Floorsafe ® patentert gulvbeskyttelse

9 nye beisfarger for større prosjekter / tillegg i pris

6027

9010

6019 PROD USENT:

5018

6021

4005

5024

3015

9005


Elevstoler

81

PAGHOLZ® PREMIUM SWING En stol med fantastisk god sittekomfort med god svikt i ryggen. Seteskall i det ekstremt sterke Pagholz®-materialet. Skallet leveres i to størrelser - Premium Swing og Premium Swing JR, og passer for alle alderstrinn. Fotring leveres som ekstrautstyr til liten stol. Stolen har et utfrest grep i ryggen som gir lettere håndtering. Leveres beiset i transparent beis med synlig treverk, i standard fargene: Lys grå, blå, rød, grønn, gul og mørkbeiset. Understell med gasslift, høydereguleres fra 41 – 56 cm. Hjulkryss leveres lakkert i RAL 9006 aluminium. Kan også leveres i andre lakkfarger, eller med glidere. Nå kan Pagholz® Premium Swing-stolene også leveres med 3D tilter, som gir stolen en flytende bevegelse i alle retninger, og dermed en mer variert sittestilling. Be om pris! Art. A-8385C6 – Premium Swing, stort skall Art. A-8385C3 – Premium Swing JR, lite skall Art. A-FOOT – Fotring til Premium Swing JR Art. A-90°FOOTREST – Fotbøyle

Art. 8385.002 - Premium Swing, stort skall, høyere gasslift 46-66 cm, m/fotring Art. 8385.102 - Premium Swing, lite skall, høyere gasslift 46-66 cm, m/fotring

PAGHOLZ® PREMIUM B Premium B med fire bein er stabelbar inntil 10 stoler i høyden. Seteskall i det ekstremt sterke Pagholz®-materialet, med utmerket sittekomfort og god svikt i ryggen. Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7850-6 – Premium B

PAGHOLZ ® PREMIUM KID

blå

mørkbeiset

gul

Premium Kid med lite stolskall og høyderegulerbar fotplate i heltrekjerne. Fotplaten reguleres enkelt med et enkelt håndgrep, og gjør at stolen kan benyttes av både små og store barn. Leveres med understell for sittehøyde 48cm og 52cm. Understell i lakkert RAL 9006 aluminium.

lys grå

Kan også leveres med stort skall.

grønn

Art. A-7416.032-6 – Premium Kid, stort skall, SH48cm Art. A-7416.031-3 – Premium Kid, lite skall, SH52cm

rød


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

82

PAGHOLZ® SMART Smart er en stolserie med formstøpte skall i det ekstremt sterke Pagholz®-materialet. Se beskrivelse av materialet på forrige oppslag. Skallet leveres i helbeiset utførelse med synlig trestruktur, eller laminert med et slitesterkt toppsjikt av dekorpapir i hvit, lønn, bjørk eller bøk. Stolene har utfrest grep i ryggen for lett håndtering. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Andre lakkfarger kan leveres på forespørsel. Standard farger transparent beis: Rød, grønn, blå, lys grå, gul og mørkbeiset. Standard farger laminert dekorpapir (med natur kant): Hvit, lønn, bjørk og bøk

Laminert med bjørk

PAGHOLZ® SMART SWING Smart med gasslift, høydejusterbar fra 44-60 cm. Hjulkryss i aluminium, lakkert i RAL 9006 aluminium. Glidere kan leveres på forespørsel. Art. A-7831CS – Smart Swing, beiset Art. A-7831CL – Smart Swing, laminert dekorpapir

PAGHOLZ® SMART B

Understell for teppe / glidere

Smart med 4 bein, stabelbar inntil 10 i høyden. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 3 forskjellige høyder. -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7828S – Smart B, beiset Art. A-7828L – Smart B, laminert dekorpapir

PAGHOLZ® SMART C Smart med C-understell, henges enkelt på bordet. Stabelbar inntil 9 i høyden. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 3 forskjellige høyder. -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. A-7814S – Smart C, beiset Art. A-7814L – Smart C, laminert dekorpapir

Beisfarger:

6027

9010

6019 PROD USENT:

5018

6021

4005

5024

3015

9005


Elevstoler

83

PAGHOLZ® PAN Stolserie med formstøpt seteskall i Pagholz®-materialet. Se beskrivelse av materialet på forrige oppslag. Stram rygg med en karakteristisk "V-form", som gir en utmerket sittekomfort. Utfrest grep i ryggen for lett håndtering. Leveres beiset i transparent beis med synlig treverk, i standard fargene: Lys grå, blå, rød, grønn, gul og mørkbeiset. Kan også leveres med polstret sete og rygg. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Andre lakkfarger kan leveres på forespørsel. Pan-modellen kan i tillegg leveres med en helt unik tekstil-finish! Bomulltekstil blir formpresset sammen med bøkefinér, og deretter impregnert med harpiks. Dette gir stolen et dekorativt preg , med den samme ripesikre og kompakte overflaten. Kan også leveres med egen-valgte tekstiler i bomull. Be om tilbud!

PAGHOLZ® PAN SWING

PAGHOLZ® PAN C

Pan med gasslift, høydejusterbar fra 41-56 cm. Hjulkryss i aluminium, lakkert i RAL 9006 aluminium. Glidere kan leveres på forespørsel. Leveres også i lite skall.

Pan med C-understell, for enkelt oppheng på bord. Stabelbar inntil 9 i høyden. Kan også leveres i lite skall. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall

Art. 8386-6 - Pan Swing Art. 8386-6E - Pan Swing, sete og ryggpolstring Art. 8346-3 - Pan Swing, lite skall

Art. A-7307-6 – Pan C Art. A-7307-6E – Pan C, sete og ryggpolstring

PAGHOLZ® PAN M Stol med M-understell og gode stableegenskaper – stabler opp til 15 stoler. Kan også leveres i lite skall. Standard sittehøyde: 46 cm Kan leveres i 6 forskjellige høyder. -31 cm, 35 cm og 38 cm med lite seteskall -43 cm, 46 cm og 51 cm med stort seteskall Art. A-7200-6 – Pan M Art. A-7205-6E - Pan M, sete og ryggpolstring

blå

mørkbeiset

gul

lys grå

grønn

rød


84

Team langbord / benk: side 90

Unik langbord / benk: side 90

Vegghengt klappbord: side 94

Langbord og benker: side 95

Team benk: side 96

Grande lyttekrokbenk: side 96

Serveringsvogner: side 98

Rustfritt trillebord: side 98

MĂ˜BLER FOR BEDRE LÆRING

Trillebord: side 101

Vangebord: side 91

Greenline benker: side 92-93

StĂĽbord: side 95

Kortrapp / Sittetrapp: side 96

Emma bord og benker: side 97

Kongavognen: side 99

Benk: side 97

Rullebord smidig: side 99


Langbord, benker og trillebord

85


86

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Ullerål skole - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS

Ullerål skole - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS


inspirasjon

87

Borge ungdomsskole - levert av vür forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Langbord, benker og trillebord


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

88

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS


inspirasjon

89

Ullerål skole - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS Langbord, benker og trillebord


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

90 Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat

TEAM LANGBORD OG BENK Langbord og benker med 30mm bord- og sitteplater belagt med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Leveres i utførelsene hvit, lys grå eller semistandard farge. Helsveiset understell i lakkert stål RAL 9006. Mål langbord : L180 x B80 x H72 cm Mål langbenk : L160 x B35 x SH45 Art. 1381 - Bord 180 x 80 cm, hvit Art. 1382 - Bord 180 x 80 cm, lys grå Art. 1389 - Bord 180 x 80 cm, semistd. Art. 1391 - Benk 160 x35 cm, hvit Art. 1392 - Benk 160 x35 cm, lys grå Art. 1399 - Benk 160 x35 cm, semistd.

Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat

Her vist med semistandard F7884 CHINA BLUE.

Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

UNIK LANGBORD OG BENK

Pale olive F3007 Mat

Langbord og benk med svært kraftig konstruksjon. Understell med sveiste bein Ø 38 mm, og kraftig sarg 40 x 20 mm under bordplaten. Bordhøyde: 72 cm. Leveres med bordplater i høytrykkslaminat F7927 lys grå eller F5374 eik. ABS kantlist.

Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat

Standard farge understell: RAL 9006 aluminium. Leveres med 1 stk stillskrue pr bord. Har stålinnsats som hindrer slark og selvutskruing av stillskrue.

Mål langbord: 180x80x72 cm Mål langbenk: 160x40x45 cm Art. 10378 - Bord 180 x 80 cm, lys grå Art. 10368- Bord 180 x 80 cm, eik Art. 1074 - Benk 160 x40 cm, lys grå Art. 1064 - Benk 160 x40 cm, eik For andre farger på plater, be om pris.

Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

PROD USENT:


Langbord, benker og trillebord

VANGEBORD Vangebord utført i hvit eller eik høytrykkslaminat. Platetykkelse 40 mm. Mål: Bredde 80 cm, høyde 90 cm. Kan også leveres i andre farger og mål på forespørsel. Art. 1233 - 180 cm, hvit Art. 1234 - 180 cm, eik Art. 1230 - Tillegg for fothviler Ø5 cm

Vangebord leveres med eller uten fothviler

Kan også leveres i andre farger og mål på forespørsel.

PRO DU S E N T:

91


92

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GREENLINE AVENTE MODULBENK Dynamisk benk som kan settes sammen på mange måter. Den består av både rette og buede elementer og et utvalg tilbehør som armlener og bord. Benken er laget av svanemerket Kebony, og galvanisert stål som kan lakkeres i et stort utvalg RAL-farger om man ønsker. Benken kan stå frittstående eller monteres fast. Kebony er et hardt, vedlikeholdsfritt, svanemerket og bærekraftig treverk med 30 års garanti.

Art. AV-250-900 F - Avente modulbenk rett 120 cm Art. AV-251-900 F - Avente modulbenk buet 150 cm Art. AV-A-905 - Avente modul armlene Art. AV-A-906 - Avente modul bord Art. AV-A-907 - Avente modul rett mellomledd 120 cm Art. AV-A-908 - Avente modul buet mellomledd 120 cm

Sittehøyde 45 cm Sittedybde 50 cm

Art. AV-250-900 F Avente modulbenk rett 120 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. AV-A-907 Avente modul rett mellomledd 120 cm

Art. AV-251-900 F Avente modulbenkbuet 150 cm

Art. AV-A-908 Avente modul buet mellomledd 120 cm

Art. AV-A-905 Avente modul armlene

Art. AV-A-906 Avente modul bord


Langbord, benker og trillebord

93

GREENLINE 33 MODULBENK Serie med benker og tilbehør som kan leveres frittstående eller som moduler man kan bygge sammen. Med bord i forskjellige former som bindeledd, kan man bygge benkene i vinkler og buer og tilpasse den til rommet. Benken er laget av svanemerket Kebony, og galvanisert stål som kan lakkeres i et stort utvalg Ral-farger om man ønsker. Benken kan stå frittstående eller monteres fast. Kebony er et hardt, vedlikeholdsfritt, svanemerket og bærekraftig treverk med 30 års garanti. Sittehøyde 46,6 cm Sittedybde 45 cm

Art. GL-310-008 - Frittstående benk 80cm Art. GL-310-012 - Frittstående benk 120cm Art. GL-310-015 - Frittstående benk 150cm

Art. GL-360 010 Koblingsbord rett

Art. GL-361 010 Koblingsbord rett konveks

Art. GL-381-008 - Koblingsbenk 80cm Art. GL-381-012 - Koblingsbenk 120cm Art. GL-381-015 - Koblingsbenk 150cm

Langbord i tilhørende serie somGreenLine 33 modulbenker. Leveres frittstående og passer fint til frittstående benk 150cm. Mål: H71,6 cm B62 cm L150 cm Art.GL-315-015 - Frittstående bord 150 cm

PRO DU S E N T:

Art. GL-362 010 Koblingsbord bue 90 grader

Art. GL-363 010 Koblingsbord bue 45 grader

Art. GL-380-03 - Koblingsben, 1 stk


94

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

VEGGHENGT KLAPPBORD MED BENKER Praktisk vegghengt og nedfellbart bord, med integrerte benker. Gassfjær for sikker og lett nedfelling og oppslåing. Sikret festeanordning i oppslått posisjon. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Leveres i to høyder: - Bordhøyde 72 cm, sittehøyde 45 cm - Bordhøyde 58 cm, sittehøyde 35 cm.

Finnes også som nedfellbart bord uten benker.

Mål: B140 X D120 X H58/72 cm Art. 133.002 - Klappbord med benker, høyde 58 cm Art. 133.003 - Klappbord med benker, høyde 72 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 133.001 - Klappbord uten benker, L140 x B70 x H58/72 cm. (høyde oppgies ved bestilling)

PROD USENT:


Langbord, benker og trillebord

LANGBORD OG BENKER Langbord og benker i kraftig og lekkert design. Belagt med høytrykkslaminat, og leveres i tre standard farger - Formica F7927 Lys grå, F7912 Mørk grå og F7845 Rød. ABS kantlister. Benkene kan skyves inn under bordet. Kan også leveres i andre farger og utførelser, be om tilbud.

Mål bord: 180 x 80 x 72 cm. Mål benk: 160 x 35 x 43 cm. Art. 131.001 - Langbord Art. 131.002 - Langbenk

STÅBORD Arbeidsbord i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med lyddempende belegg på topplaten. Leveres enten med midtsarg for frittstående løsning, eller med bakplate for plassering inntil vegg.

PRO DU S E N T:

Mål: B100 x D60 x H90 cm Art. 131.010 – Ståbord med midtsarg Art. 131.011 – Ståbord med bakvegg

95


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

96 Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat

KORTRAPP /SITTETRAPP Benker med høytrykkslaminat i lys grå eller semistandard farge. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium.

Art. 875 - Kortrapp uttrekk, høyde 15/30/45 cm, lys grå Art. 377 - Kortrapp uttrekk, høyde 15/30/45 cm, semistandard

Mål: 103,3 / 112 / 120,5 x 50 cm

Art. 876 - Sittetrapp uttrekk, høyde 20/40/60 cm, lys grå Art. 378 - Sittetrapp uttrekk, høyde 20/40/60 cm, semistandard

Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

GRANDE LYTTEKROKBENK

TEAM BENK

Benk leveres med standard plater i MDF med F7927 lys grå høytrykkslaminat. Epoxylakkert understell i RAL 9006 aluminium.

Benker med 30mm sitteplate belagt med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Leveres i utførelsene hvit, lys grå eller semistandard farge. Helsveiset understell i lakkert stål RAL 9006.

Mål: 160 x 35 x H33 cm.

Mål langbenk : L160 x B35 x SH45

Art. 372 - Lyttekrokbenk 160 cm, lys grå

Art. 1391 - Benk 160 x35 cm, hvit Art. 1392 - Benk 160 x35 cm, lys grå Art. 1399 - Benk 160 x35 cm, semistd. Her vist med semistandard F7884 CHINA BLUE.

PROD USENT:


Langbord, benker og trillebord

EMMA BORD OG BENKER Flotte bord og benker med sarg og skrådde ben i pulverlakkert stål. Kan leveres i ønskede lenger opptil 200 cm, i flere farger på understell og med mange ulike bordplater. Be om et tilbud! Her vises bord i L200 cm B90 cm H70 cm og langbenker i L200 cm B40 cm H45 cm. Standard ben med dimensjoner 8x2 cm. For plateutførelser – se Grandes standard plateoversikt s. 36

BENK I HELTRE OG STÅL Meget kraftig sittebenk til bruk i garderober, ganger, resepsjoner og fellesareal. 3 cm bjørk heltre sitteplate, bredde 40 cm. Understell i lakkert stål RAL 9006 aluminium. 2 stillskruer pr bein. Leveres i to standard lengder - 120 og 240 cm. Art. UNI006001 - lengde 120 cm Art. UNI006002 - lengde 240 cm

PRO DU S E N T:

97


98

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SERVERINGSVOGNER

TRILLEBORD

Trillebord fra Kongamek i blå eller hvitlakkert utførelse. Høyde til øvre hylle: 70 cm. Avstand mellom hyllene: 37 cm. Max belastning: 100 kg. Mål: B52 x L76 x H90 cm. Vekt: 19 kg.

Praktiske trillebord fra Kongamek som leveres med røde eller hvite hyller. Høyde øvre hylle: 71,5 cm. Avstand mellom hyllene: 51 cm. Max belastning: 150 kg. Mål: B43,5 x L85 x H95 cm. Vekt: 16,5 kg.

Art. X2005-B - Blålakkert Art. X2005 - Hvitlakkert

Art. KM1720-1 - Røde hyller Art. KM1720-6 - Hvite hyller

RUSTFRITT TRILLEBORD Trillebord fra Kongamek i rustfri utførelse. Høyde øvre hylle: 81 cm. Avstand mellom hyllene: 59 cm. Max belastning: 100 kg. Mål: B59 x L91 x H94 cm. Vekt: 12 kg.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. KM60354 - 2 plan Art. KM60355 - 3 plan

PROD USENT:


Langbord, benker og trillebord

KONGAVOGNEN Pulverlakkert vogn fra Kongamek med 2 hyller. Svart mønstret gummimatte på hyller og elegante, fargede dobbelthjul- to av dem med brems. Ergonomisk Softgrip på håndtak. Tilgjengelig i fargene grønn, sort og hvit. Høyde til øvre hylle : 71 cm Avstand mellon hyllene : 56 cm Max belastning: 150 kg Mål: B45,5 x L86,6 x H98 cm Vekt: 19,5 kg Art. KM1987 - Kongavognen, grønn Art. KM 1987-S - Kongavognen, sort Art. KM 1987-V - Kongavognen, hvit

SMIDIG TRILLEBORD Smidig trillebord fra Kongamek med 2 hyller. Hyller kan leveres med kant opp eller ned etter eget ønske. Høyde til øvre hylle : 74 cm Avstand mellom hyllene : 48 cm Max belastning: 150 kg Mål: B43 x L69 x H75 cm Vekt: 15,5 kg. Art.KM3100 - Trillebord, blå Art.KM4100 - Trillebord, hvit Art.KM4100-E - Trillebord, stål Art.KM5100 - Trillebord, gul Art.KM7100 - Trillebord, rød Art.KM8100 - Trillebord, hammerslaglakk

Utførelse med hammerslaglakk

99


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

100

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Langbord, benker og trillebord

TRILLEBORD Trillebord i kombinasjon av heltre og kryssfinér, hvitpigmentert bjørk. Leveres med 2 faste hyller, eller med 3 hyller der den midterste er regulerbar i høyden. Mål: B60 x D60 x H80 cm. Art. 132.001 - Trillebord med 2 hyller Art. 132.002 - Trillebord med 3 hyller

PRO DU S E N T:

101


MĂ˜BLER FOR BEDRE LÆRING

102

Multi-serien: side 112-113

Smarta-serien: side 114

MIX Reolsystem: side 118-127

Kildesortering: side 130-131

Mobilhotel: side 115

Box-serien: side 116-117

Doppio Reolsystem: s. 132-135 Grande Systemskap: s. 136-137


Skap og reoler

103


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

104


inspirasjon

105

Vartdal skole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Skap og reoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

106


inspirasjon

107

Moelv skole - levert av vĂĽr forhandler Senab Eikeland Ă˜st AS Skap og reoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 108


109

Innfjorden friskole - levert av vür forhandler Grande Interiør AS Skap og reoler


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

110

Benterud skole - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS


111

Møre ungdomsskole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skap og reoler


112

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MULTI SERIEN Et innholdsrikt modulsystem der du selv kan bygge ditt eget reoloppsett etter behov og ønske. Systemet består av totalt 8 grunnmoduler med åpne rom - 2 eller 3 rom i bredden, og 1, 2 eller 3 rom i høyden. Skrog utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Alle modulene kan påmonteres dørfronter – eller settes i skuffer. Kraftige dører og skuffer i bjørk kryssfinér med gode grep. Frontene kan leveres i hele 9 standard farger. Det finnes også lekekasser med plexiglass som passer i rommene. Bakvegg, sokkel og hjulsett leveres som tilleggsutstyr.

LEKEKASSE MED PLEXIGLASS

TILLEGGSUTSTYR:

Flott lekekasse med praktisk plexiglass på to sider, ellers samme utførelse som reolserien. Kan brukes både i reolene og som løs kasse. Kan også påsettes hjul. Mål: B36 x D38 x H36 cm.

Art. 100.015 - Sokkel, bredde 76 cm Art. 100.026 - Sokkel, bredde 116 cm Art. 100.016 - Hjulsett, reoler bredde 76 cm Art. 100.025 - Hjulsett, reoler bredde 116 cm Art. 100.017 - Rygg til 2-roms Art. 100.024 - Rygg til 3-rom Art. 100.018 - Rygg til 4-roms Art. 100.019 - Rygg til 6-roms Art. 100.020 - Rygg til 9-roms

Art. 100.010 – Lekekasse Art. 100.016 - Hjulsett

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 100.011 – Dør med hengsler, pr stk Art. 100.021 - Skuffe, pr stk

Bildet viser en 2-roms reol som er påsatt hjulsett og har 2 lekekasser.

PROD USENT:


Skap og reoler

MULTI SKAP, SKUFFER OG REOLSYSTEM Grunnmoduler med 2 rom i bredden: Her vist med henholdsvis hjulsett og sokkel, som kan bestilles i tillegg etter ønske.

Reol med 2 rom Mål: B76 x D45 x H40 cm.

Reol med 4 rom Mål: B76 x D45 x H76 cm.

Reol med 6 rom Mål: B76 x D45 x H114 cm.

Art. 100.001 – Modul 2 rom

Art. 100.002 – Modul 4 rom

Art. 100.003 – Modul 6 rom

Reol med 3 rom Mål: B116 x D45 x H40 cm. Art. 100.005 - Modul 3 rom

Reol med 6 rom Mål: B116 x D45 x H76 cm. Art. 100.003 - Modul 6 rom

Reol med 9 rom Mål: B116 x D45 x H116 cm. Art. 100.004 - Modul 9 rom

Multi reolsystem har nå fått to nye reol-moduler med enkle hyller. Reol med 2 hyller Mål: B76 x D45 x H76cm Art. 100.006 -Reol 2 hyller

NCS-S 0502-Y

NCS-S 2500-N

NCS-S 2570-G20Y

NCS-S 4030-R90B

NCS-S 1565-B

NCS-S 0560-Y20

NCS-S 1370-Y47R

NCS-S 2070-R

NCS-S 7502-B

Standard farger Reol med 3 hyller Mål: B76 x D45x H116cm Art. 100.007 -Reol 3 hyller

113


114

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SMARTA Lekre boksmoduler utført i 12 mm gjennomfarget MDF. Leveres som enkle vegghengte bokser 37 x 37 cm, eller moduler med 2 eller 4 rom som også kan plasseres på sokkel. Dører, glassdører, innsatser og sokkel leveres som tilvalg. Farger på forespørsel. Dybde 37 cm. Art. 107.001 – Vegghengt boks, 37 x 37 cm Art. 107.002 – Reol 2 rom, 72,8 x 37 cm Art. 107.003 - Reol 4 rom (2 i høyden og 2 i bredden), 72,8 x 72,8 cm Art. 107.004 – Reol 4 rom (4 i høyden eller 4 i lengden), 144,4 x 37 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 107.010 – Sokkel for 2 roms bredde Art. 107.011 – Sokkel for 1 roms bredde Art. 107.012 – Dør Art. 107.013 – Glassdør Art. 107.014 – Innsats, 34 x 31 cm Art. 107.015 – Skuffeinnsats, 2 pr rom Art. 107.016 – Delingshylle

PROD USENT:


Skap og reoler

Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat

MOBILHOTELL Skap for oppbevaring/innlåsing av mobiltelefoner. Plass til 30 telefoner. Skrog i hvit direktelaminat. Dør i hvit høytrykkslaminat med frostet glass. Kan også leveres med semistandard dørfarge.

Tornado grå F1535 Mat

Mål: 37x11x75cm

Storm grå F7912 Mat

Art. 5101 - Mobilhotell, hvit dør med lås, venstrehengslet Art. 5102 - Mobilhotell, hvit dør med lås, høyrehengslet

Sort F2253 Mat

Art. 5109 - Mobilhotell, semistandard dør med lås, venstrehengslet Art. 5108 - Mobilhotell, semistandard dør med lås, høyrehengslet

China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

PRO DU S E N T:

115


BOX

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Praktisk oppbevaringsserie med mange variasjonsmuligheter. Leveres som standard med transparente plastskuffer i tre størrelser. Kan også leveres med plastskuffer i fargene rød, gul, grønn eller blå - oppgi farge ved bestilling. Skrog og hyller er utført i lys grå direktelaminat. Man kan bygge to moduler i høyden. Hjulsett med 5 hjul eller sokkel bestilles i tillegg.

PROD USENT:

B OX R EOL -S ERIEN

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

116


Skap og reoler

Mål: 105 x 45,5 x 73,5 cm (ekskl. hjul) Hjul bygger 10 cm i høyden. Box sokkel og hjul: Art. 99202 - Box sokkel, H10cm Art. 15172 - Hjulsett til reol (5 hjul)

Mål plastskuffer: Liten: B 31,2 x D 42,7 x H 7,5 cm Medium: B 31,2 x D 42,7 x H 15 cm Stor: B 31,2 x D 42,7 x H30 cm

Art. 99210 - Reol med 6 rom

Art. 99212 - Reol med 6 medium skf. og 3 rom

Art. 99214 - Reol med 12 små skf. og 3 rom

Art. 99216 - Reol med 6 store skf.

Art. 99218 - Reol med 12 medium skf.

Art. 99220 - Reol med 6 medium skf. og 6 rom

Art. 99222 - Reol med 6 små, 3 medium og 3 store skf.

Art. 99224 - Reol med 12 små og 6 medium skf.

Art. 99226 - Reol med 24 små skf.

117


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Plukk og mix innredning etter eget ønske. Det er opp til deg hvordan du setter sammen reolene med dører, skuffer og åpne rom.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

M IX XXS R EOL -S YSTEM

M IX R EOL -S YSTEM

118

NB! Fargeutførelse må oppgis ved bestilling.

Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat

GRUNNMODULER I MIX XXS SERIEN - bredde 80 / 118,8 –dybde 40 - høyde 37,1 cm Reol XXS har to grunnmoduler med 2 rom eller med 3 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i semistd. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel - se tilbehør.

PROD USENT:

Mix XXS reol med 2 rom Art. 16415 - Hvit Art. 16515 - Lys grå

Mix XXS reol med 3 rom Art. 16417 - Hvit Art. 16517 - Lys grå

Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat


Skap og reoler

MIX XS SERIEN Reol XS har to grunnmoduler - med hylle eller med 4 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i semistd. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel - se tilbehør.

Mix XS Reol med hylle Art. 16411 - Hvit Art. 16511 - Lys grå

Mix XS Reol med 4 rom Art. 16412 - Hvit Art. 16512 - Lys grå

Mix XS reol med 3 rom og 3 lave skuffer Art. 16412-05 - Hvit med hvite dører Art. 16512-05 - Lys grå med lys grå dører Art. 16412-55 - Hvit med dører i semistd. Art. 16512-55 - Lys grå med dører i semistd.

Mix XS reol med 4 lave skuffer og 4 rom Art. 16412-10 - Hvit med hvite skuffer Art. 16512-10 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16412-60 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16512-60 - Lys grå med skuffer i semistd.

Tilbehør: - se side 127

Mix XS reol med hylle og slagdører Art. 16411-01 - Hvit med hvite dører Art. 16511-01 - Lys grå med lys grå dører Art. 16411-51 - Hvit med dører i semistd. Art. 16511-51 - Lys grå med dører i semistd.

Mix XS reol med hylle og skyvedører Art. 16411-06 - Hvit med hvite dører Art. 16511-06 - Lys grå med lys grå dører Art. 16411-56 - Hvit med dører i semistd. Art. 16511-56 - Lys grå med dører i semistd.

Mix XS reol med 8 rom Art. 16412-11 - Hvit Art. 16512-11 - Lys grå

Mix XS reol med 6 lave skuffer og skyvedører Mix XS reol med 8 rom Art. 16412-13 - Hvit med hvite dører og skuffer Art. 16412-14 - Hvit med hvite dører Art. 16512-13 - Lys grå med lys grå dører og skuffer Art. 16512-14 - Lys grå med lys grå dører Art. 16412-63 - Hvit med dører og skuffer i semistd. Art. 16512-63 - Lys grå med dører og skuffer i semistd.

Mix XS reol med 4 rom og 4 slagdører Art. 16412-02 - Hvit med hvite dører Art. 16512-02 - Lys grå med lys grå dører Art. 16412-52 - Hvit med dører i semistd. Art. 16512-52 - Lys grå med dører i semistd.

Mix XS reol med hylle og skyvedører Art. 16411-07 - Hvit med hvite dører Art. 16511-07 - Lys grå med lys grå dører Art. 16411-57 - Hvit med dører i semistd. Art. 16511-57 - Lys grå med dører i semistd.

Mix XS reol med 12 lave skuffer Art. 16412-12 - Hvit med hvite skuffer Art. 16512-12 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16412-62 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16512-62 - Lys grå med skuffer semistd.

Mix XS reol med 4 høye skuffer og skyvedører Art. 16412-16 - Hvit m/ hvite dører og skuffer Art. 16512-16 - Lys grå m/ lys grå dører og skuffer Art. 16412-66 - Hvit m/ dører, skuffer i semistd. Art. 16512-66 - Lys grå m/ dører, skuffer i semistd.

M IX XS R EOL -S YSTEM

GRUNNMODULER MIX XS - bredde 80 - dybde 40 - høyde 72,4 cm

119


120

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRUNNMODULER I MIX S SERIEN - bredde 80 - dybde 40 - høyde 107,6 cm Mix S reol med hyller Art. 16421 - Hvit Art. 16521 - Lys grå

MIX S

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

M IX S R EOL -S YSTEM

Reol S har to grunnmoduler - med hyller eller med 6 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i semistd. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel -se tilbehør.

PROD USENT:

Mix S Reol med 6 rom Art. 16422 - Hvit Art. 16522 - Lys grå


Skap og reoler

121

Mix S reol med hyller og skyvedører Art. 16421-01 - Hvit m/ hvite dører og skuffer Art. 16521-01 - Lys grå m/ lys grå dører og skuffer Art. 16421-51 - Hvit m/ dører og skuffer i semistd. Art. 16521-51 - Lys grå m/ dører og skuffer i semistd.

Mix S reol med 6 rom og skyvedører Art. 16422-06 - Hvit med hvite dører Art. 16522-06 - Lys grå med lys grå dører Art. 16422-56 - Hvit med dører i semistd. Art. 16522-56 - Lys grå med dører i semistd.

Mix S reol med hyller og skyvedører Art. 16421-17 - Hvit med hvite dører Art. 16521-17 - Lys grå med lys grå dører Art. 16421-67 - Hvit med dører i semistd. Art. 16521-67 - Lys grå med dører i semistd.

Mix S reol med 12 rom Art. 16422-07 - Hvit Art. 16522-07 - Lys grå

Mix S reol med 12 rom Art. 16422-08 - Hvit Art. 16522-08 - Lys grå

Mix S reol med 6 rom og 6 slagdører Art. 16422-09 - Hvit med hvite dører Art. 16522-09 - Lys grå med lys grå dører Art. 16422-59 - Hvit med dører i semistd. Art. 16522-59 - Lys grå med dører i semistd.

Mix S reol med 6 rom og 6 lave skuffer Art. 16422-10 - Hvit m/ hvite skuffer Art. 16522-10 - Lys grå m/ lys grå skuffer Art. 16422-60 - Hvit m/ skuffer i semistd. Art. 16522-60 - Lys grå m/skuffer i semistd.

Mix S reol med hyller og slagdører Art. 16421-11 - Hvit Art. 16521-11 - Lys grå Art. 16421-61 - Hvit med dører i semistd. Art. 16521-61 - Lys grå med dører i semistd.

Mix S reol med 6 rom og slagdører Art. 16422-12 - Hvit med hvite dører Art. 16522-12 - Lys grå med lys grå dører Art. 16422-62 - Hvit med dører i semistd. Art. 16522-62 - Lys grå med dører i semistd.

Mix S reol med 18 lave skuffer Art. 16422-13 - Hvit m/ hvite skuffer Art. 16522-13 - Lys grå m/ lys grå skuffer Art. 16422-63 - Hvit m/ skuffer i semistd. Art. 16522-63 - Lys grå m/ skuffer i semistd.

Mix S reol med 4 rom og 4 høye skuffer Art. 16422-16 - Hvit m/ hvite skuffer Art. 16522-16 - Lys grå m/ lys grå skuffer Art. 16422-66 - Hvit m/ skuffer i semistd. Art. 16522-66 - Lys grå m/ skuffer i semistd.

M IX S R EOL -S YSTEM

Tilbehør: - se side 127


122

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRUNNMODULER I MIX M SERIEN - bredde 118,8 - dybde 40 - høyde 72,4 cm Mix M Reol med 4 rom Art. 16431 - Hvit Art. 16531 - Lys grå Mix M Reol med 6 rom Art. 16432 - Hvit Art. 16532 - Lys grå

MIX M Reol M har to grunnmoduler - med 4 rom eller med 6 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i semistd. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel -se tilbehør.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

M IX M R EOL -S YSTEM

Tilbehør: - se side 127

Mix M reol med 4 rom og skyvedører Art. 16431-01 - Hvit med hvite dører Art. 16531-01 - Lys grå med lys grå dører Art. 16431-51 - Hvit med dører i semistd. Art. 16531-51 - Lys grå med dører i semistd.

Mix M reol med 6 rom og slagdører Art. 16432-03 - Hvit med hvite dører Art. 16532-03 - Lys grå med lys grå dører Art. 16432-53 - Hvit med dører i semistd. Art. 16532-53 - Lys grå med dører i semistd.

Mix M reol med 6 rom og 6 slagdører Art. 16432-04 - Hvit med hvite dører Art. 16532-04 - Lys grå med lys grå dører Art. 16432-54 - Hvit med dører i semistd. Art. 16532-54 - Lys grå med dører i semistd.

Mix M reol med 4 rom og skyvedører Art. 16431-06 - Hvit med hvite dører Art. 16531-06 - Lys grå med lys grå dører Art. 16431-56 - Hvit med dører i semistd. Art. 16531-56 - Lys grå med dører i semistd.

Mix M reol med 2 rom, 9 lave skuffer og skyvedører Art. 16432-08 - Hvit med hvite skuffer og dører Art. 16532-08 - Lys grå med lys grå skuffer og dører Art. 16432-58 - Hvit med skuffer og dører i semistd. Art. 16532-58 - Lys grå med skuffer og dører i semistd.

Mix M reol med 6 rom og 6 lave skuffer Art. 16432-09 - Hvit med hvite skuffer Art. 16532-09 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16432-59 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16532-59 - Lys grå med skuffer i semistd.

PROD USENT:


Mix M reol med 12 rom Art. 16432-05 - Hvit Art. 16532-05 - Lys grå

Mix M reol med 18 lave skuffer Art. 16432-12 - Hvit med hvite skuffer Art. 16532-12 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16432-62 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16532-62 - Lys grå med skuffer i semistd.

Mix M reol med 12 rom Art. 16432-10 - Hvit Art. 16532-10 - Lys grå

Mix M reol med 6 rom og 6 høye skuffer Art. 16432-16 - Hvit med hvite skuffer Art. 16532-16 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16432-66 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16532-66 - Lys grå med skuffer i semistd.

Mix M reol med 4 rom og 4 høye skuffer Art. 16432-17 - Hvit med hvite skuffer Art. 16532-17 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16432-67 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16532-67 - Lys grå med skuffer i semistd.

123

M IX M R EOL -S YSTEM

Skap og reoler


124

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRUNNMODULER I MIX L SERIEN - bredde 118,8 - dybde 40 - høyde 107,6 cm MIX L

Mix L Reol med 6 rom Art. 16441 - Hvit Art. 16541 - Lys grå

Reol L har to grunnmoduler - med 6 rom eller med 9 rom. Standard overflate på skrog er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direkte-laminat, eller høytrykkslaminat i semistd. Reolene kan plasseres på hjul eller sokkel - se tilbehør.

Mix L Reol med 9 rom Art. 16442 - Hvit Art. 16542 - Lys grå

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

M IX L R EOL -S YSTEM

Tilbehør: - se side 127

Mix L reol med 6 rom og skyvedører Art. 16441-01 - Hvit med hvite dører Art. 16541-01 - Lys grå med lys grå dører Art. 16441-51 - Hvit med dører i semistd. Art. 16541-51 - Lys grå med dører i semistd.

Mix L reol med 6 rom og skyvedører Art. 16441-02 - Hvit med hvite dører Art. 16541-02 - Lys grå med lys grå dører Art. 16441-52 - Hvit med dører i semistd. Art. 16541-52 - Lys grå med dører i semistd.

Mix L reol med 6 rom og skyvedører Art. 16441-03 - Hvit med hvite dører Art. 16541-03 - Lys grå med lys grå dører Art. 16441-53 - Hvit med dører i semistd. Art. 16541-53 - Lys grå med dører i semistd.

Mix L reol med 9 rom og 3 slagdører Art. 16442-06 - Hvit med hvite dører Art. 16542-06 - Lys grå med lys grå dører Art. 16442-56 - Hvit med dører i semistd. Art. 16542-56 - Lys grå med dører i semistd.

Mix L reol med 9 rom og 9 slagdører Art. 16442-07 - Hvit med hvite dører Art. 16542-07 - Lys grå med lys grå dører Art. 16442-57 - Hvit med dører i semistd. Art. 16542-57 - Lys grå med dører i semistd.

Mix L reol med 27 lave skuffer Art. 16442-09 - Hvit med hvite skuffer Art. 16542-09 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16442-59 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16542-59 - Lys grå med skuffer i semistd.

PROD USENT:


Mix L reol med 18 rom Art. 16442-05 - Hvit Art. 16542-05 - Lys grå

Mix L reol med 6 rom og 6 høye skuffer Art. 16442-15 - Hvit med hvite skuffer Art. 16542-15 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16442-65 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16542-65 - Lys grå med skuffer i semistd.

Mix L reol med 9 rom og 9 lave skuffer Art. 16442-16 - Hvit med hvite skuffer Art. 16542-16 - Lys grå med lys grå skuffer Art. 16442-66 - Hvit med skuffer i semistd. Art. 16542-66 - Lys grå med skuffer i semistd.

Mix L reol med 9 lave skuffer, 4 rom og skyvedører Art. 16442-11 - Hvit med hvite skuffer og dører Art. 16542-11 - Lys grå med lys grå skuffer og dører Art. 16442-61 - Hvit med skuffer og dører i semistd. Art. 16542-61 - Lys grå med skuffer og dører i semistd.

125

M IX L R EOL -S YSTEM

Skap og reoler


126

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Mål: 80x32x188,3cm Alle Mix permreoler har dybde 32cm.

Mix Permreoler:

M IX T ILBEHØR

Mix permreol 5 permhøyder Art.16461 - Permreol, hvit Art.16561 - Permreol, lys grå

Standard utførelse med skrog i hvit eller lys grå direktelaminat og dører i hvit eller lys grå direktelaminat, eller dører i høytrykkslaminat i semistd.

Mix permreol med lave slagdører Art.16461-01 - Permreol, lave slagdører, hvit Art.16561-01 - Permreol, lave slagdører, lys grå Art.16461-51 - Permreol, hvit, lave slagdører semistd. Art.16561-51 - Permreol, lys grå, lave slagdører semistd.

Tilbehør til Mix-reoler: Standard overflate på sokler og hyller er hvit eller lys grå direktelaminat. Slagdører, skyvedører og skuffer leveres i hvit/lys grå direktelaminat, eller høytrykkslaminat i semistd.

Mix Skyvedører Art. 16491 - Hvit 38,6x32,6 cm Art. 16591 - Lys grå 38,6x32,6 cm Art. 16991 - Semistd 38,6x32,6cm Art. 16492 - Hvit 38,6x67,8cm Art. 16592 - Lys grå 38,6x67,8 cm Art. 16992 - Semistd 38,6x67,8cm Art. 16493 - Hvit 38,6x103 cm Art. 16593 - Lys grå 38,6x103 cm Art. 16993 - Semistd. 38,6x103 cm Art. 16496 - Hvit 58x32,6 cm Art. 16596 - Lys grå 58x32,6 cm Art. 16996 - Semistd. 58x32,6cm

Mix Skuff lav Mål: 36,9x35x10,7 cm Art. 16487 – Hvit H10,7cm Art. 16587 - Lys grå H10,7cm Art. 16987 - Semistd. H10,7cm Mix Skuff høy Mål: 36,9x35x16,2 cm Art. 16488- Hvit H16,2cm Art. 16588- Lys grå H16,2cm Art. 16988- Semistandard H16,2cm Mix dekorboks Art. 16971 - Semistd.

Art. 16497 - Hvit 58x67,8cm Art. 16597 - Lys grå 58x67,8 cm Art. 16997 - Semistd. 58x67,8cm Art. 16498 - Hvit 58 x103cm Art. 16598 - Lys grå 58 x103cm Art. 16998 - Semistd. 58 x103cm Art. 777 – Sylinderlås

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mix permreol med høye slagdører Art.16461-02 - Permreol, høye slagdører, hvit Art.16561-02 - Permreol, høye slagdører, lys grå Art.16461-52 - Permreol, hvit, høye slagdører semistd. Art.16561-52 - Permreol, lys grå, høye slagdører semistd.

Mix slagdører Art. 16481 - Hvit 38,4x34,8 cm Art. 16581 - Lys grå 38,4x34,8 cm Art. 16981 - Semistd. 38,4x34,8 cm Art. 16482 - Hvit 38,4x70 cm Art. 16582 - Lys grå 38,4x70 cm Art. 16982 - Semistd. 38,4x70 cm Art. 16483 - Hvit 38,4x105,2cm Art. 16583 - Lys grå 38,4x105,2cm Art. 16983 - Semistd 38,4x105,2cm

PROD USENT:

Mix hylle Art. 16478 - Mix halvhylle, hvit 37,2x38,3cm Art. 16578 - Mix halvhylle, lys grå 37,2x38,3cm Mix delevegg Art. 16479 - Mix delevegg, hvit 33,3x38,3cm Art. 16579 - Mix delevegg, lys grå 33,3x38,3cm Mix hylle til permreol Art. 16460-2 - Mix hylle til permreol, hvit 76x30,4cm Art. 16560-2 - Mix hylle til permreol, lys grå 76x30,4cm Mix dekkplate Brukes til omramming av reoler. Pris pr. meter. Utførelse i høytrykkslaminat. Art. 16095 - Mix dekkplate, semistd.


Skap og reoler

Semistandard farger:

127

Tilbehør til Mix-reoler:

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat

Mix fotramme Art. 16476 - Fotramme 80 cm, hvit Art. 16576 - Fotramme 80 cm, lys grå Art. 16477 - Fotramme 118,8 cm, hvit Art. 16577 - Fotramme 118,8 cm, lys grå

Mix hjulsett Art. 16474 - Hjulsett hvit, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16475 - Hjulsett hvit, for reol 118,8 cm, med 5 hjul

Lyd-X ryggplate 10mm lydabsorberende ryggplate i grå ullfilt. OBS! Kan ikke ettermonteres.

Mix hjulsett med veltesikring Øker stabiliteten på reoler/skap med dører/skuffer. Plate 18mm kryssfiner med høytrykkslaminat overflate og hjul - 2 med brems.

China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat

Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat

Art. 16602 - LYD-X til reol XXS 2-rom Art. 16603 - LYD-X til reol XXS 3-rom Art. 16604 - LYD-X til reol XS Art. 16605 - LYD-X til reol S Art. 16606 - LYD-X til reol M Art. 16607 - LYD-X til reol L

Art. 16472 - Hvit, for reol 80cm med 4 hjul Art. 16473 - Hvit, for reol 118,8cm med 5 hjul Art. 16572 - Lys grå, for reol 80cm med 4 hjul Art. 16573 - Lys grå, for reol 118,8cm med 5 hjul Art. 16972 - Semistd. for reol 80cm med 4 hjul Art. 16973 - Semistd. for reol 118,8cm med 5 hjul

Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat

Mix lekekasse for plassering i Mix reol Mål: 36,8x37,6x33cm Lakkert kryssfiner, front i høytrykkslaminat med klart akrylglass. Art. 16489 - Hvit Art. 16589 - Lys grå Art. 16989 - Semistd.

Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat Mix billedbokreol Billedbokreol i direktelaminat. Legg til sokkel eller hjulsett med 4 hjul. - se tilbehør over. Mål: 80x40x55 Art. 16469 - Hvit Art. 16569 - Lys grå

Hyllekassett for plassering i Mix reol. Til tørking av tegninger. Mål: 37,2x37,8x33,3cm Art. 16451 - Mix tørkehylle, hvit Art. 16551 - Mix tørkehylle, lys grå Art. 16951 - Mix tørkehylle, semistd.

M IX T ILBEHØR

Oslo F1998 Mat


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

128

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Skap og reoler

129


130

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FRITTSTÅENDE SKAP FOR KILDESORTERING Skrå topp med hull for innkast. Uten bunnplate. Inkl. plastbeholder 80 liter med hjul. Mål: 60x59,5x110

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 9502 - Lys grå direktelaminat, V Art. 9506 - Farget semistandard høytrykkslaminat, V

PROD USENT:


Skap og reoler

KILDESORTERINGSSKAP

BENKEPLATER BREDDE 61CM

Skrog i hvit direktelaminat uten topplate, med dør i høytrykkslaminat. Kjøkkenmodulene har fire ulike standard fronter. Ved bestilling: xx i starten av art.nr byttes ut med tallet som angir riktig front.

Benkeplater i høytrykkslaminat og ABS kantlist

Mål: 39,9 x 59,4 x 87,2 Hvit front med faset eik heltre kantlist 11xxxxxx Lys grå front med faset eik heltre kantlist 12xxxxx Hvit front med hvit ABS kantlist 14xxxxxx Lys grå front med lys grå ABS kantlist 15xxxxxx Art. xx090041 - Med dør, V, 1 stk plastbeholder 60 l Art. xx090042 - Med dør, H, 1 stk plastbeholder 60 l Art. xx091040 - Med 1 stor uttrekkbar skuff, 1 stk plastbeholder 60l Art. xx092040 - Med 2 uttrekkbare skuffer, 2 stk plastbeholder á 30l Art. XX094060 - Med skuff og uttrekk med kildesortering, 5 stk plastbeholdere - 1 x 18l + 2 x 8l + 2 x 4l.

Art. 1641040A - Hvit 2cm Art. 1941040A - Hvit 2,5cm Art. 1741040A - Hvit 3cm Art. 164SPA - Farget semistandard 2cm Art. 194SPA - Farget semistandard 2,5cm Art. 174SPA - Farget semistandard 3cm Tillegg Art.15578 -Beslag/utfresing pr hull i benkeplate

Viktig! Alle Grande kjøkkenmoduler leveres uten fast sokkel. Løse dekksokler, sokkelbein og endestykker må bestilles separat. Se sokkeldeler side 283.

For valg av håndtak se side 279.

DEKALER FOR RESIRKULERING Dekal

Art. mørk grå

Art. lys grå

Restavfall Ø 12 Papir Ø 12 Organisk avfall Ø 12 Plast Ø 12 Glass og metall Ø 12 Pant Ø 12

14121 14122 14123 14124 14125 14126

14141 14142 14143 14144 14145 14146

Restavfall Ø 30 Papir Ø 30 Organisk avfall Ø 30 Plast Ø 30 Glass og metall Ø 30 Pant Ø 30

14131 14132 14133 14134 14135 14136

14151 14152 14153 14154 14155 14156

DEKKSIDER BREDDE 61CM Dekksider med høytrykkslaminat på begge sider Art.168 - Farget semistandard høytrykkslaminat 2 cm Art.198 - Farget semistandard høytrykkslaminat 2,5 cm Art.178 - Farget semistandard høytrykkslaminat 3 cm Her vises sammensatte skap, benkeplate og dekksider i semistandard farge. Se semistandard fargeoversikt side 133

131


132

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

DOPPIO REOLSYSTEM Design: Offinn AS & Inventas AS

Reolsystem med solid 30mm omramming i høytrykkslaminat og innredning i eik direktelaminat. Endereol med tverrstilte vanger «låser» konstruksjonen og gir ekstrem styrke og stabilitet, i tillegg til ekstra oppbevaring og et tiltalende asymmetrisk design. Doppio har også en pen rygg i eik direktelaminat, og tar seg godt ut som et frittstående element i rommet. Innred Doppio med dører, skuffer, hyller, tidsskrifthyller, garderobestenger, speil, whiteboard, mobiloppbevaring mm. Velg også farge på omramming – enten i standard farge hvit, eller i semistandard farger.

Reolene kan plasseres på sokkel eller hjul.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Doppio bokkasse med endereol Doppio bokkasse med endereol (B125 D40 H55,2cm ) Art. 25011 - Hvit omramming V Art. 25012 - Hvit omramming H Art. 25015 - Semistandard omramming V * Art. 25016 - Semistandard omramming H Doppio fotramme eller 5 hjul (2 med brems) Art. 25091 -Fotramme grå 125cm Art. 16475 – hjulsett hvit her vist uten tilvalg fotramme/hul

PROD USENT:


Skap og reoler

Semistandard farger:

Doppio reol lav

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat

Doppio reol lav 6 rom med endereol (B125 D40 H75,2cm )

Doppio skjøtereol lav 6 rom uten endereol (B110,6 D40 H75,2cm)

Art. 25021 - Hvit omramming V Art. 25022 - Hvit omramming H Art. 25025 - Semistandard omramming V * Art. 25026 - Semistandard omramming H *

Art. 25023 - Hvit omramming Art. 25027 - Semistandard omramming *

Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat

Doppio reol medium

Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat

Doppio reol medium 9 rom med endereol (B125 D40 H110,6cm )

Doppio skjøtereol medium 9 rom uten endereol (B110,6 D40 H110,6cm)

Lys eik F1079 Nat

Art. 25031 - Hvit omramming V Art. 25032 - Hvit omramming H Art. 25035 - Semistandard omramming V * Art. 25036 - Semistandard omramming H *

Art. 25033 - Hvit omramming Art. 25037 - Semistandard omramming *

Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

Doppio fotramme og hjul Doppio fotramme grå Art. 25091 – Fotramme 125cm Art. 25092 – Fotramme 110cm ( Benytt ikke hjul på høy og ekstra høy reol. )

Doppio hjulsett 5 hjul (2 med brems) Art. 16475 – hjulsett hvit

133


134

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Doppio reol høy

(Kun på sokkel, ikke hjul. Skal festes til vegg eller seriekobles)

Doppio reol høy 12 rom med endereol (B125 D40 H146cm) Art. 25041 - Hvit omramming V Art. 25042 - Hvit omramming H Art. 25045 - Semistandard omramming V * Art. 25046 - Semistandard omramming H *

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Doppio reol ekstra høy

Doppio reol ekstra høy 15 rom med endereol (B125 D40 H181,4cm) Art. 25051 - Hvit omramming V Art. 25052 - Hvit omramming H Art. 25055 - Semistandard omramming V * Art. 25056 - Semistandard omramming H *

PROD USENT:

Doppio skjøtereol høy 12 rom uten endereol (B110,6 D40 H146cm) Art. 25043 - Hvit omramming Art. 25047 - Semistandard omramming *

(Kun på sokkel, ikke hjul. Skal festes til vegg eller seriekobles)

Doppio skjøtereol ekstra høy 15 rom uten endereol (B110,6 D40 H181,4cm) Art. 25053 - Hvit omramming Art. 25057 - Semistandard omramming *


Skap og reoler

Doppio tilbehør til reol

Doppio ekstra hylle,eik direktelaminat Art. 25118 - Hylle B33,8 D38

Doppio skuff, eik direktelaminat Art. 25112 - Skuff B33,4 H16,6 D34

Doppio dører, eik direktelaminat (passer også til endereol) Art. 25101 - Dør, B33,4 H33,4 Art. 25102 - Dør, B33,4 H68,8 Art. 25103 - Dør, B33,4 H104,2 Art. 25104 - Dør, B33,4 H139,6 Art. 25105 - Dør, B33,4 H175 Art. 777 – Sylinderlås

Doppio dører, 4mm herdet glass, med lås (passer også til endereol) Art. 25121 - Glassdør, B33,4 H33,4 Art. 25122 - Glassdør, B33,4 H68,8 Art. 25123 - Glassdør, B33,4 H104,2 Art. 25124 - Glassdør, B33,4 H139,6 Art. 25125 - Glassdør, B33,4 H175

Doppio tilbehør til endereol

Hyller Art. 25151 - Hylle hvit, B33,8 D15,2 Art. 25152 - Hylle semistd*, B33,8 D15,2

Garderobestang Art. 25159 - Garderobestang hvit med 2 kroker

Art. 25153 - Oppkanthylle hvit B33,8 D15,2/10 Art. 25154 - Oppkanthylle semistd* B33,8 D15,2/10 Art. 25155 - Tidsskrifthylle hvit B33,8 H34/5 Art. 25156 - Tidsskrifthylle semistd* B33,8 H34/5

Speil Art. 25132 - Speil, B33,8 H69,2 Art. 25133 - Speil, B33,8 H104,6 Art. 25134 - Speil, B33,8 H140 Art. 25135 - Speil, B33,8 H175,4

Whiteboardtavle Art. 25142 - Whiteboard, B33,8 H69,2 Art. 25143 - Whiteboard, B33,8 H104,6 Art. 25144 - Whiteboard, B33,8 H140 Art. 25145 - Whiteboard, B33,8 H175,4

Mobiloppbevaring ** Art. 5110 - Mobiltelefonhylle ** 3–5 stk mobiler pr. hylle, avhengig av bredde på telefoner. 5 stk hyller tar opp 2 permhøyder, gir plass til 15–25 stk mobiler. 8 stk hyller tar opp 3 permhøyder, gir plass til 24–40 stk mobiler.

135


136

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GRANDE SYSTEMSKAP Stort skapprogram med standard innredninger, tilpasset de fleste behov. Dører med solide hengsler, håndtak og sylinderlås. Leveres med skrog i lys grå direktelaminat. Dørene leveres med direktelaminat i 4 ulike farger: Hvit, lys grå, mørk grå og eik. Dørene kan også leveres med glassfylling. Mål: 90 x 46 x 200 cm ( der ikke annet er oppgitt ).

Her vises skap 90 x 34 x 200 cm med eik dører.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Standard innredninger

Mål: 90 x 32 x 200 cm

Mål: 90 x 34 x 200 cm

Mål: 90 x 46 x 200 cm

Mål: 90 x 46 x 200 cm

Art. 17101 - Reol med 4 hyller Art. 17256 - Tillegg for ekstra hylle

Art. 17103 - Hvite dører Art. 17203 - Lys grå dører Art. 17303 - Mørk grå dører Art. 17603 – Eik dører

Art. 17102 - Hvite dører Art. 17202 - Lys grå dører Art. 17302 - Mørk grå dører Art. 17602 – Eik dører

Art. 17105 - Hvite dører Art. 17205 - Lys grå dører Art. 17305 - Mørk grå dører Art. 17605 – Eik dører

PROD USENT:


Skap og reoler

Lys grå laminat, NCS S2500

Hvit laminat, NCS S0502-G50Y

Mørk grå laminat, NCS S6502-B

Eik laminat

Glass øvre del

Verktøyskap

Universalskap Mål: 90 x 60 x 200 cm Art. 17136 - Hvite dører Art. 17236 - Lys grå dører Art. 17336 - Mørk grå dører Art. 17636 – Eik dører Tillegg for: Art. 17259 - Ekstra hylle Art. 19060 - Ballkasse

Verktøyskap Mål: 90 x 46 x 200 cm Verktøyoppheng på dører. Perforert verktøytavle med 24 stk flyttbare kroker. Art. 17113 - Hvite dører Art. 17213 - Lys grå dører Art. 17313 - Mørk grå dører Art. 17613 - Eik dører Tillegg for ekstra kroker Art. 17213-06 - Krok 6 cm Art. 17213-08 - Krok 8 cm Art. 17213-12 - Krok 12 cm Art. 17213-15 - Krok 15 cm

Tilleggsutstyr: Art. 17251 - Hylle, lys grå Art. 17252 - 1/2 hylle, lys grå Art. 17253 - 1/2 delevegg, lys grå Art. 19054 - Plastskuffe med lister Art. 19057 - Glassfylling øvre del 90 cm skap, pr par Art. 19087 - Perforert stålfylling øvre del, pr par Art. 19058 - Glassfylling øvre og nedre del, for dører i 90cm skap, pr. par

Standard innredninger

Mål: 90 x 46 x 200 cm 30 plastskuffer Art. 17108 - Hvite dører Art. 17208 - Lys grå dører Art. 17308 - Mørk grå dører Art. 17608 – Eik dører

Mål: 90 x 46 x 200 cm 8 plastskuffer Art. 17111 - Hvite dører Art. 17211 - Lys grå dører Art. 17311 - Mørk grå dører Art. 17611 – Eik dører

Mål: 90 x 46 x 200 cm 4 plastskuffer Art. 17112 - Hvite dører Art. 17212 - Lys grå dører Art. 17312 - Mørk grå dører Art. 17612 – Eik dører

Mål: 90 x 46 x 200 cm 16 plastskuffer Art. 17118 - Hvite dører Art. 17218 - Lys grå dører Art. 17318 - Mørk grå dører Art. 17618 – Eik dører

137


138

Klappbord: side 151

Bord- og stolvogn: side 151

Konferansebord: side 152-153

Seminarbord: side 154

Isabell bord: side 155

Favn-serien: side 156

Public-serien: side 157

side 158-159

Plus arbeidsbord: side 150

Coda & Coda light:

Ideal-serien: side 160-161

Soft stol / bord: side 162

Sticks stol : side 162

Trapes stol: side 163

Rute bord: side 163

Trapes krakker: side 164–165

Taburetter: side 166–167

Hips: side 168

Signa: side 168

Pala: side 168

Fanny: side 169

Pop: side 169

Iso black side 169

Noom serien: side 169

Spela høy krakkt: side 170

Ståbord: side 170

Kvadrat: side 171

Silent: side 171

Vangebord: side 173

Selena og Spela: side 174

Delta med meier: s.175

Wing: side 168

Kelly: side 175

Loop-serien: side 176-177


Møte, kantine og fellesareal

139


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

140


inspirasjon

141

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Møte, kantine og fellesareal


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

142


inspirasjon

143

Charlottenlund VGS - levert av vür forhandler Fagerhaug & Olstad AS Møte, kantine og fellesareal


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

144


inspirasjon

145

Hønefoss VGS - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS Møte, kantine og fellesareal


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 146


147

Ullerål skole - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS Møte, kantine og fellesareal


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 148


149


150

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PLUS CLOUD ARBEIDSBORD Kløverformet bord med tre arbeidsplasser - med de samme unike egenskapene som Plus elevbord. Plus arbeidsbord har ekstra kraftig bordplate og sterke bordben med en enkel og robust innfesting i bordplaten. Dette gjør bordet sargløst og ekstremt enkelt å transportere og montere. Bordplate med myke buer utført i 27 mm kryssfinérkjerne med lakkerte kanter, og belagt med høytrykkslaminat i farge hvit F1040. Bordet har enkle, men kraftige festepunkt for montering av ben, praktisk tilrettelagt for en hurtig og sikker montering. Sterke bordben i Ø38 mm rør utført i pulverlakkert stål i farge RAL7021 black grey i matt Sahara finish. Plus-bordet kan også leveres i rektangulær utførelse med 4 ben, og som konveks-formet konferansebord med 4 ben. Mål: B125cm D118cm H72cm Art. 10157 - Plus cloud bord 125 x 118 cm, 3 ben Art. 10145 - Plus bord 120 x 80 cm, 4 ben Art. 10158 - Plus konferansebord 240 x 115/80 cm, 4 ben

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Design: Jarle Slyngstad MNIL

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

GRANDE SAMMENLEGGBART BORD Stabilt, sammenleggbart bord for bruk i kantiner, forsamlingslokaler, møterom m.m. Rask montering, lett å stable. 20 mm plate i direktelaminat, eller lettvektsplate i høytrykkslaminat. ABS kantlist på begge. Krom eller sort understell. Høyde: 74 cm. Vekt: 17,7 kg / 13,9 kg Art. 1162 - 120 x 80 cm, lys grå plate, krom understell Art. 1163 - 120 x 80 cm, lys grå plate, sort understell Lettvekstplate, 13,9 kg: Art. 1172 - 120 x 80 cm, lys grå plate, krom understell Art. 1173 - 120 x 80 cm, lys grå plate, sort understell

GRANDE SEMINARBORD Stabilt, sammenleggbart seminarbord med 20 mm plate i lys grå direktelaminat, eller lettvektsplate i høytrykkslaminat. ABS kantlist på begge. Krom eller sort understell. Høyde: 74 cm. Vekt: 12,2 kg / 9,6 kg Art. 1142 - 120 x 45 cm, lys grå plate, krom understell Art. 1143 - 120 x 45 cm, lys grå plate, sort understell Lettvektsplate, 9,6 kg: Art. 1152 - 120 x 45 cm, lys grå plate, krom understell Art. 1153 - 120 x 45 cm, lys grå plate, sort understell

STOLVOGN Perfekt hjelpemiddel for små og store lokaler. Utførelse i pulverlakkert stål , og med massive gummihjul. Kan høydejusteres og tilpasses ulike stoler. Max belastning: 75 kg Mål: L44 x 38 x 132 cm Vekt:6,5 kg KM145730 - Stolvogn

BORDVOGN Robust og smidig bordvogn med bøylehåndtak i 25mm stålrør og massive gummihjul. Bunnramme og bøylehåndtak i pulverlakkert stål, og brunlaminert sponplate i bunn. Bordvognen har 2 faste hjul og 2 med sving. Høyde til lasteplan 26cm Max belastning: 500 kg Mål: L120 x B80 x H90 cm Vekt: 30 kg KM331-3 - Bordvogn

PRO DU S E N T:

151


152

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

AXO KONFERANSEBORD Elipseformet konferansebord med plate i 26mm hvit høytrykkslaminat med sort ABS kantlist, understell i krom. Art. 1581 - 240x115x72,6cm, elipse Art. 1582 - 300x115x72,6cm, elipse Art. 1589 - Ø70, H72,6cm, rundt Andre mål og farger på forespørsel

AXO STÅBORD Ståbord høyde 110 cm + platetykkelse. Understell i RAL 9006, krom eller sort. Art. 1432 - Axo søyleunderstell, krom Ø58xH110 Art. 1442 - Axo søyleunderstell, sølv RAL 9006 Ø58xH110 Art. 1449 - Axo søyleunderstell, sort Ø58xH110 Bordplater Art. 10793 - Lys grå høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø60x2 Art. 10792 - Lys grå høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø70x2 Art. 10791 - Lys grå høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø90x2 Art. 10093 - Eik høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø60x2 Art. 10092 - Eik høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø70x2 Art. 10091 - Eik høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø90x2 Art. 10662 – Hvit høytrykkslaminat / ABS kantlist Ø70x2

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

MAXI SØYLEBORD Svært stabilt rundbord i Ø120 cm og Ø140 cm. Søylefot med diameter på hele 83cm i rustfritt stål. Plate i lys grå høytrykkslaminat med ABS kantlist. Totalhøyde 75cm. Art. 103676 - Lys grå Ø120 Art. 103677 - Lys grå Ø140 (to-delt plate)

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

ABELL KONFERANSEBORD Elipseformet konferansebord med plate i 26mm hvit høytrykkslaminat med sort ABS kantlist, understell i RAL 9006. Kan også leveres med sort understell. Art. 1591 - 240x115x73,6 elipse Art. 1592 - 300x115x73,6 elipse Art. 1593 - 360x115x73,6 elipse (todelt) med 3 T-bein Art. 1595 - 480x115x73,6 elipse (todelt) med 3 T-bein

ABELL BORD Elegant bord med plate i høytrykkslaminat med ABS kant. Understell i lakkert stål RAL 9006 aluminium. Kan også leveres med sort understell. Art.1522 - Hvit 120x80x73,3 Art.1512 - Lys grå 120x80x73 Art.1562 - Eik 120x80x73 Art.1528 - Hvit 180x80x73,3 Art.1518 - Lys grå 180x80x73 Art.1568 - Eik 180x80x73

RANDO KONFERANSEBORD Konferansebord med nedfellbar plate for god stabling. Plate i høytrykkslaminat med ABS kantlist. Stålunderstell i RAL 9006, hjul med brems. Art.1426 - Hvit 160x80x73,3 Art. 1416 - Lys grå 160x80x73 Art. 1428 - Hvit 180x80x73,3 Art. 1418 - Lys grå 180x80x73

153


154

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

LUX SEMINARBORD Et pent seminarbord med moderne design. Understell med T-fot i stål, og ramme i aluminium. Bordet leveres med et dekorativt og praktisk frontpanel i aluminium i natureloksert utførelse. Plate 120 x 45 cm i lys grå direktelaminat. Med et enkelt håndtrykk kan bordplaten slås opp, og bordene trilles inn i hverandre og danner en skrå rekke. Kan betjenes fra begge ender. Art. 1180 - Lux

Prisgunstig!

STAR SEMINARBORD Seminarbord med et enkelt og tidløst design. Understell med natureloksert rør i aluminium. Bordet har samme betjening av platen som Lux-bordet, og bordene trilles inn i hverandre i en rett rekke når platen er oppslått. Bordet kan leveres med et pent epoxylakkert frontpanel i mørk grå farge som tilleggsutstyr. Plate 120 x 45 cm i lys grå direktelaminat.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 1185 - Star Art. 1189 - Frontpanel til Star

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

ISABELL BORD Rektangulært bord med ben i heltre og plate i hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist. Ben i hvitlasert eik eller sortbeiset eik. Totalhøyde 72cm. Art. 25744 - Eik sortbeiset 120x80x72 Art. 25724 - Eik hvitlasert 120x80x72

155


156

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FAVN-SERIEN Stol i laminert tre og stål. Favn er en todelt stol der de runde brede formene i setet og ryggen gir stolen en sjenerøs, inkluderende og vennlig karakter. Som navnet tilsier favner ryggdelen godt om kroppen og tilbyr en unik støtte og komfort. Sete og rygg i laminert tre og understell i stål -enten med 4 ben eller med meier. Stolen stabler godt og passer til bruk i forsamlingslokaler, i undervisning, eller som kantine-og konferansestol. Kan leveres med stoppet sete som tilleggsvalg. Sittehøyde 46cm. Kan leveres i både lakkert eller natur utførelse i bøk, ask, eik og valnøtt, eller med farget overflate i: -sort matt -oransjebrun (RAL 8023) -gråhvit (RAL9002) -oceanblue (RAL5020) -capriblå (RAL5019) Vekt FAVN: 4,8 kg. Vekt FAVN M: 6,9 kg. Design: Anderssen & Voll FAVN Art. FAVN – Lakkert understell 4 ben

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

FAVN M Art. FAVN M – Lakkert meieunderstell

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

PUBLIC

PUBLIC-SERIEN

Art. PUBLIC -lakkert understell 4 ben

Komfortabel flerbruksstol med sterkt og fleksibelt seteskall i polypropylen. Pen overgang mellom sete og rygg, lett svikt, og innstøpt løfteleppe i toppkant for bedre håndtering. Stolskallet er tilpasset 4 ulike understell og dekker dermed ulike bruksbehov. Velg mellom Z-understell, meier, 4 ben i stål m/u armer, eller 4 ben i laminert tre. Sittehøyde 45cm. Understell leveres som standard i lakkert og krom, med rekkekobling som tilleggsvalg. Stolskall leveres i en nøktern palett som strekker seg fra det nøytrale til mer lekne nyanser. Kan også leveres med stoffbrikke i sete -og rygg eller helpolstret. Public M med meier kan også leveres med understell i alle skallfargene. Stol med 4 ben stabler ca 7-8 stoler, stol med meier stabler ca 10 i høyden. Standard farger: Bregnegrønn RAL 6025 / Pastellturkis RAL 6034 / Gråhvit RAL 9002 / Okergul RAL 1024 / Pastellblå RAL 5024 / Sort RAL 9004 / Flammerød RAL 3000 / Signalorange RAL 2010 / Silkegrå RAL 7044 / Blålilla RAL 4005 / Mosegrønn RAL 6005 / Oxidrød RAL 3009 / Azurblå RAL 5009 / Lys rosa RAL 3015

PUBLIC W

Vekt Public: 4,2 kg. Vekt Public M: 5,5 kg. Vekt Public Z: 5,9 kg

Art. PUBLIC-W laminert treunderstell 4 ben

Design: Anderssen & Voll

PUBLIC M Art. PUBLIC-M- lakkert meieunderstell Art. PUBLIC-M-R-lakkert meieunderstell med rekkekobling

PUBLIC Z Art. PUBLIC-Z - lakkert z-understell

PRO DU S E N T:

157


158

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CODA & CODA LIGHT Coda er en stol som er designet for mennesker i bevegelse. Stolen har en gyngefunksjon som gir en sikker og myk bevegelse, og stolskallets utforming gir en helt spesiell sitteopplevelse. Coda er en meget lett og komfortabel stol, som er laget av resirkulerbar PP-plast og aluminium. Nye Coda Light har en smalere sarg som gir bedre plassutnyttelse i store oppsett.

Standard farger skall: Sort,rød, hvit, grå og blå - ensfarget eller i tofarget kombinasjon. Stolen har rekkekobling som standard. Coda kan leveres med armlener som har innebygget opphengsfunksjon for bord, mens Coda Light kan leveres med smart opphengsbeslag. Faste eller avtagbare stoffbrikker i sete og rygg leveres i mange ulike farger og kvaliteter, og også her kan man ha tofarget kombinasjon.

Coda har todelt skall som gir rom for lek med fargekombinasjoner.

Vekt: 4,5 kg.

Art. 970 - Coda Art. 971 - Armlener til Coda Art. 972 - Coda med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973 - Coda med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

Art. 970L - Coda Light Art. 971L - Opphengsbeslag for Coda Light Art. 972L - Coda Light med setebrikke, prisgr. 1 Art. 973L - Coda Light med sete- og ryggbrikke, prisgr. 1

Design: Tor Gunnar Lundenes.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Smart integrert opphengsbeslag Coda Light

Her vist med faste stoffbrikker i sete og rygg.

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

159


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

160

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Møte, kantine og fellesareal

IDEAL STOLER

Understell stålrør

Understell bolt

Understell bolt m/armlen

Understell heltre

Understell bolt m/armlen

Understell heltre

Ideal stol med lav eller høy rygg –et flott sittemøbel til konferanse, møte og kantinemiljø. God sittekomfort og tilgjengelig i mange ulike utførelser. Velg mellom understell med 4 ben, bolt eller treben. Bolt-understell leveres også med armlener. Mål : H83/102cm SH46cm B47cm D56cm Stålben i sort og krom, eller treben i sort.

Understell stålrør

PRO DU S E N T:

Understell bolt

161


162

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SOFT 1 STOL

SOFT BORD

Polstret stol med retro design i solid norsk håndverk! Stolene i Soft-serien har alle en høy sittekomfort og passer godt til både møte, konferanse- eller kantinemiljøer. Svakt buet understell i pulverlakkert stål i sort utførelse. Leveres i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel.

Rundt bord som passer godt sammen med alle stoler ifra Jarnes. 20mm bordplate belagt med hvit høytrykkslaminat. Andre utførelser kan leveres på forespørsel. Soft bord har også sort kantlist som gir bordet ekstra karakter. Understell med fire svakt buede ben i pulverlakkert stål i sort utførelse. Mål: H72cm Ø90cm

Mål: H82cm SH46cm B49cm D53cm Art. SOFTB – Soft bord, Ø90cm Art. SOFT1 – Soft 1 stol, prisgr.1

STICKS STOL Unik stol med spiler i rygg og polstret sete. Sticks-serien representerer banebrytende norsk design og er inspirert av naturen og dyrelivet. Spilene i ryggen gir assosiasjoner til vingespennet på sjøfuglene: tynne og ranke, men samtidig kraftfulle og aerodynamiske. Stålkonstruksjonen, som bærer spilene, gjenspeiler norsk industrikultur på sitt beste; usminket funksjonalisme. Utførelse i pulverlakkert stål farge sort. Leveres som standard med polstret sete i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel. Mål: H83cm SH47cm B45cm D58cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. STICKSS – Sticks stol med polstret sete, prisgr.1

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

TRAPES STOL Design: Jarle Slyngstad MNIL

Enkel stol med todelt polstret sete og rygg, og skrådd meieunderstell. Trapes har også et karakteristisk håndtak i ryggen som gir stolen særpreg, samtidig som den gjør den enkel å flytte rundt. Passer godt til både møte, konferanse- eller kantinemiljøer. Leveres som standard trukket med sort bakside på rygg, og sete og ryggfront i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel. Understell i pulverlakkert stål i sort utførelse. Mål: H81cm SH47m B46cm D59cm Art. TRAPESS – Trapes stol, prisgr.1

RUTE BORD Kvadratisk bord med svakt buede hjørner, som passer godt sammen med alle stoler ifra Jarnes. 20mm bordplate belagt med hvit høytrykkslaminat. Andre utførelser kan leveres på forespørsel. Soft bord har også sort kantlist som gir bordet ekstra karakter. Sort pulverlakkert søyleunderstell i stål med kvadratisk søylefot som tar igjen formen på bordplaten. Mål: H72cm B/D80cm Art. RUTEB – Rute bord, 80x80cm

163


164

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

TRAPES KRAKKER Unike krakker med slektskap til resten av Trapes-serien, med skrådde meieunderstell som gir krakkene karakter. Trapes krakker kan leveres i tre ulike høyder og har alle meget gode stableegenskaper. Velg mellom H45cm, H60cm og H80cm. Leveres som standard med polstret sete i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel. Understell i pulverlakkert stål i sort utførelse. Mål: SH45/60/80cm B/D41cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. TRAPESK45 – Trapes krakk, SH45cm, prisgr.1 Art. TRAPESK60 – Trapes krakk, SH60cm, prisgr.1 Art.TRAPESK80 – Trapes krakk, SH80cm, prisgr.1

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

165


166

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

TABURETT Stabelbar taburett med nette ben i tre ulike høyder og med rund eller krysset fothviler. Sete Ø30 cm i bjørk kjerne belagt med lys grå høytrykkslaminat. Understell med nette ben i 12 mm massivt stål, pulverlakkert i RAL 9006. Kan også leveres i andre farger både på sete og understell på forespørsel. Art. 71500 – Taburett, krysset fotviler, h: 46 cm Art. 71510 – Taburett, rund fothviler, h: 60 cm Art. 71520 – Taburett, rund fotviler, h: 80 cm

BEAT En praktisk og mobil taburett med komfortabelt sete som appellerer til å sitte lenge. Beat er også skapt for mobile situasjoner, og har derfor et praktisk gripehull i midten. Trakten i gripehullet sikrer at BEAT stabler pent, tett i tett, med eksakt presisjon og mange i høyden.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Taburetten har ingen skruer og setet klikkes på plass. Beat kan også fås i høy variant med fotring. Leveres med resirkulert plastsete i fargene Ocean green eller Ocean black, og i et stort utvalg farger ved seteutførelse i polypropylene.

Standard farger: Bregnegrønn RAL 6025 / Pastellturkis RAL 6034 / Gråhvit RAL 9002 / Okergul RAL 1024 / Pastellblå RAL 5024 / Signalsort RAL 9004 / Flammerød RAL 3000 / Signal orange RAL 2010 / Silkegrå RAL 7044 / Blålilla RAL 4005 / Mosegrønn RAL 6005 / Oxidrød RAL 3009 / Azurblå RAL 5009/ Lys rosa RAL 3015 Spesial: Ocean green / Ocean black

PROD USENT:

Setebredde 35cm Sittehøyde 45,5/65cm B43cm Vekt 2,6 kg Stabler opp til 14 stk

Art. BEAT – Beat Art. BEATF – Beat med fotring Art. BEATRES – Tillegg sete i resirkulert plast Design: Stian Brinch Skaara & Bastian Juul Andersen


Møte, kantine og fellesareal

BORDPLATER TIL SØYLEUNDERSTELL Bordplater i 20 mm med høytrykkslaminat og ABS kantlist:

Bordplate Ø 120 cm Bordplate Ø 90 cm Bordplate Ø 70 cm Bordplate Ø 60 cm

Art. Eik 10090 10091 10092 10093

Bordplate 120x80 cm Bordplate 160x80 cm

10022 10035

SØYLEUNDERSTELL TIL BORD

TABURETT MED FOTHVILER

Kraftig søyleunderstell til bord i 2 høyder - 70 cm for vanlig sittehøyde, og 108 cm for ståbord. Stamme Ø 76 mm med kraftig bunntallerken Ø 54 cm og festeplate i stål (29,5 x 29,5 cm) under bordplaten. Epoxylakkert i RAL 9006 aluminium, RAL 9005 sort eller i krom utførelse. Spesialmål kan også leveres.

Stabelbare taburetter med fothviler og rundt sete Ø 30 cm i 18 mm kryssfinér belagt med bøk, bjørk, sort, rød eller blågrønn høytrykkslaminat. Blå, delfinblå, gul eller limegrønn sitteplate mot pristillegg. Leveres også polstret med Comfort stoff, rød eller sort. Helsveiset konstruksjon med stålrør i lakkert epoxy RAL 9006 aluminium. Kan også leveres i krom utførelse mot pristillegg.

Art. UNI200001 - Søyle h: 70 cm, alu.lakk Art. UNI200003 - Søyle h: 70 cm, krom Art. UNI200005 - Søyle h: 70 cm, sort Art. UNI200002 - Søyle h: 108 cm, alu.lakk Art. UNI200004 - Søyle h: 108 cm, krom Art. UNI200006 - Søyle h: 108 cm, sort

OBS - Taburett høyde 46 har rett fothviler, mens 60 og 80 cm har fotring som avbildet. Høye taburetter kan også leveres med rett fothviler - her er mange kombinasjonsmuligheter. - be om tilbud. Lav taburett kan også leveres uten fotstøtte.

For plater Ø 90 - 120 cm: Art. UNI200111 - Søyle h: 70 cm, alu.lakk Art. UNI200112 - Søyle h: 108 cm, alu.lakk

Bøk/bjørk: Art. 80200 - Taburett, h: 46 cm Art. 80201 - Taburett, h: 60 cm Art. 80202 - Taburett, h: 80 cm Sort/rød/blågrønn: Art. 80205 - Taburett, h: 46 cm Art. 80206 - Taburett, h: 60 cm Art. 80207 - Taburett, h: 80 cm

PRO DU S E N T:

Polstret sete Comfort rød/sort: Art. 80230 - Taburett, h: 46 cm Art. 80231 - Taburett, h: 60 cm Art. 80232 - Taburett, h: 80 cm

167


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

168

HIPS Stol i laminert tre med et sofistikert design som passer inn i mange ulike miljøer. Stolene kan leveres uten stopp, med stopp i sete eller helstoppet. Velg mellom eik eller lakkert bøk. Art. A-1802 – Hips, eik Art. B-1802 – Hips, lakkert bøk

SIGNA Stabelbar stol i laminert bøketre med et karakteristisk V-formet understell og minimalistisk design. Leveres i beiset utførelse i flere farger.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. B-1903 – Signa stol

WING

PALA

Wing er laget av 99,36% gjenvunnet materiale av polypropylene, og forsterket med glassfiber for ekstra styrke. Wing er 100 % resirkulerbar og leveres i syv ulike farger med/uten stopp i setet. Stabelbar opptil 6 stoler. Kan brukes både ute og inne.

Stol i et elegant og tidløst design. Et profilert sete og rygg med svak bue sikrer god sittekomfort. Pala er svært stabil med sine sterke og tydelige bakben, og stabler opp til seks i høyden. Utførelse i helte -og laminert bøk. Kan leveres i mange farger.

Art. WG10 – Wing stol, uten stopping

Art. A-1907 – Pala stol, lakkert bøk

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

FANNY Pen stol med sort nettingrygg og polstret sete. Krom eller sortlakkert stålunderstell. Veldig god sittekomfort. Sete trukket i sort stoff Elasticity eller i sort skai. Kan leveres med og uten armlener. Stolen er stablebar. Fanny uten armlener: Sittehøyden er 46 cm Mål: H86cm, B45,5cm D47cm Fanny med armlener: Sittehøyden er 46 cm Mål: H86cm B57cm D47cm Art. 165B – Fanny uten armlener, stoff, sort understell Art. 165B-ARM – Fanny m/ armlener, stoff, sort understell Art. 165B-PU – Fanny uten armlener, skai, sort understell Art. 165CH – Fanny uten armlener, stoff, krom understell Art. 165CH-ARM – Fanny m/ armlener, stoff, krom understell Art. 165CH-PU – Fanny uten armlener, skai, krom understell

POP Komfortabel polstret stol med en universell form, som gir rommet en varm og uformell atmosfære. Pop endrer lett karakter avhengig av farge og stoffvalg. Tilgjengelig med og uten armlener. Kan leveres mange ulike stoffer. - Be om tilbud!

ISO BLACK Lett stabelbar konferanse- og besøksstol med krom, alu eller sortlakkert understell. Stolen kan leveres i mange stoffkvaliteter eller i skai, stort fargeutvalg. Art. 1523 - Iso Black

NOOM-SERIEN Polstrede stoler med et delikat design og god komfort. Integrert armlene som gjør den anvendelig til mange ulike miljøer. Stolserien Noom gir mange valgmuligheter – både på seteform, stofftype, sømdetaljer og understell. Her vises Noom 30 med 4-grenet understell i sort aluminium, og setepolstring med bisebånd. Be om tilbud!

PRO DU S E N T:

169


170

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SPELA HØYKRAKK MED GASSLIFT Høy stol med gassregulering, og seteskall belagt med sort høytrykkslaminat. Leveres med eller uten polstret sete og rygg, i standard stoff xtreme plus, kunstskinn eller skinn. Søyleunderstell i krom. Setet kan også leveres med følgende farger med noe lenger leveringstid. Hvit - W1000, Oransje - U326, Rød - U321, Limegrønn - U630, Mørk grå - U961, Lys blå - 499, Blå - 859. NB ! ( Ved bestilling, erstatt XXXX i art.nr. med det tallet som angir riktig farge ) Mål: Totalhøyde 83 - 109 cm Sittehøyde 54 - 80 cm Bredde 45 cm Dybde 47 cm Art. A/HG_U999 – Spela høy krakk, sort m/gasslift Art. C/HG – Spela høy krakk, sort m/gasslift, sete-og ryggbrikke Art. A/HG_XXXX – Spela høy krakk, std. farger m/gasslift Art. C/HG_XXXX – Spela høy krakk, std. farger m/gasslift, sete-og ryggbrikke

SPELA HØY KRAKK En fin stabelbar høy stol, belagt med sort høytrykkslaminat. Kan også leveres med følgende farger med noe lenger leveringstid: Hvit, oransje, rød, limegrønn og mørk grå, lys blå, blå. Kan også leveres med polstret sete eller fullpolstret - be om pris. Understell i krom 3 eller alulakk. Sittehøyde 75 cm

Art. SPELAH-S – Spela høy krakk, sort Art. SPELAH-F – Spela høy krakk, std. farger

STÅBORD Lekkert og solid FSC-sertifisert ståbord i 27 mm MDF belagt med hvit eller sort høytrykkslaminat, eller med sort linoleum. ABS kantlister. Leveres med stillskruer og fothviler. Høyde 105 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: 140 x 60 cm: Art. HB/H1 – Hvit høytrykkslaminat Art. HB/S1 – Sort høytrykkslaminat Art. HB/LS1 – Sort linoleum Mål: 180 x 60 cm: Art. HB/H2 – Hvit høytrykkslaminat Art. HB/S2 – Sort høytrykkslaminat, Art. HB/LS2 – Sort linoleum Mål: 180 x 80 cm: Art. HB/H3 – Hvit høytrykkslaminat Art. HB/S3 – Sort høytrykkslaminat, Art. HB/LS3 – Sort linoleum

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

KVADRAT Stol i PP og stål understell med meget gode stableegenskaper. Leveres med skall i fargene sort, rød og grå, og med krom understell. Sittehøyde 46 cm, vekt 4,3 kg. Kvadrat har egen oppbevaringstralle som rommer opptil 40 stoler. Leveres også med stoff i sete. Art. 930 - Kvadrat stol

SILENT Klappstol med god sittekomfort. Standard farger er antrasittgrå og antikkhvit. Stolen har myke knotter som demper lyden mot gulvet. Silent har egne oppbevaringstraller som rommer 20 eller 40 stoler. Kan også leveres med smart veggoppheng for 5 stoler. Stolen er tilkjent den anerkjente designprisen "Red Dot". Sittehøyde: 47 cm. Vekt: 4,6 kg. Art. 935 - Silent klappstol

PRO DU S E N T:

171


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

172

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Møte, kantine og fellesareal

Semistandard farger:

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat

VANGEBORD Art. 1233 - 180 cm, hvit Art. 1234 - 180 cm, eik Art. 1230 - Tillegg for fothviler Ø5 cm

Vangebord utført i hvit eller eik høytrykkslaminat. Platetykkelse 40 mm. Mål: Bredde 80 cm, høyde 90 cm. Kan også leveres i andre farger og mål på forespørsel.

Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

PRO DU S E N T:

Vangebord leveres med eller uten fothviler

173


174

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SELENA En enkel og pen skallstol som stabler godt og leveres i 15 farger, og 7 transparente farger. Stolen er sterk og er testet til en max belastning på 120 kg. Stabler inntil 12 stk i høyden. Understell i krom 3, alulakkert stål eller sortlakkert stål. Stolen kan også leveres med transparente skall i 7 ulike farger. I tillegg finnes det mange opsjoner: Brannhemmende skall, armlener, skriveplate, rekkekobling, filtsko, stoloppheng, stolvogner og polstring i sete og sete/rygg. Selena leveres også som høy krakk. Vekt: 3,5 kg. Gjennomfargede skall: Hvit, lys grå, mørk grå, sort, azur blå, blå, mørk blå, grønn, mørk grønn, gul, oransje, rød, teglrød, beige og brun. Transparente skall: Hvit, limegrønn, blå, oransje, gul, lilla og rød. Art. SEL/A-CR - Selena, miljøvennlig krom understell Art. SEL/A-SO - Selena, sortlakkert understell Art. SEL/TRANS - Tillegg for transparent skall

SPELA

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

En pen og anvendelig stol. Skallet er belagt med sort høytrykkslaminat som standard. Kan også leveres i følgende farger med noe lenger leveringstid: Hvit, oransje, rød, limegrønn, lys blå, blå og mørk grå. Kan også leveres med lønn, bøk eller eik høytrykkslaminat eller finér, be om tilbud. Stolen er stabelbar opp til 12 stk. Understell i krom 3, alulakkert stål eller sortlakkert stål. Spela kan også leveres med polstret sete, sete- og ryggpolstring eller fullpolstring. Med polstring kan den ikke stables. Den kan også leveres med armlener (ikke stabelbar), og det finnes bordoppheng tilpasset stolen. Art. SPELA-S – Spela, sort Art. SPELA-F – Spela, std. farger

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

175

DELTA EKSTREM MED MEIER Kraftig stol med skall i gjennomfarget polypropylen plast, med god elastisitet i skallet. Stolen har meget god sittekomfort, og stabler godt. Standard skallfarge er sort, rød og grå. Alle farger har struktur-overflate. Pulverlakkert meieunderstell i 12mm massivt stål i farge RAL 9006 Sølv. Innstøpte stålmuttere sikrer solid feste til understell. Leveres med solide plastklammere mot gulv. Sittehøyde 46 cm. Sittedybde 38 cm. Art. 71650 – Delta med meier

Grå

Rød

Svart

KELLY MED MEIER

Std.

Stol med flott design, fantastisk sittekomfort og godt gripetak. Gjennomfarget skall i høykvalitets polypropylen. Understell kobles til plastskall med klammere med hele 8 skru forbindelser. Patentert løsning på beskyttelsesknotter mot gulv som sitter meget godt. Velg mellom standard sort eller mosegrått skall eller 4 andre tidsriktige semistandard farger. Stolene får et lekkert utseende med matchende farge på understell. Standard skallfarger: sort, mosegrå Semistandard skallfarger: gul, ivory, rød, blå

Art. 71621 – Kelly med meier

Semistandard farger understell

PRO DU S E N T:

Standard

Semistd.

Standard farge understell: RAL 9006 sølv Semistandard farge understell: RAL 1018 gul, RAL 7003 mosegrå, RAL 9005 sort, RAL 1013 ivory, RAL 3017 rød, RAL 5014 blå eller RAL 9005 sort.


176

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

LOOP Rund benk/samværselement som inviterer til lek, bevegelse og samhold. Rund og enkel form i klare farger som skaper rom i rommet. Robust og enkel å holde ren. Kan fylles med sand eller vann, eller festes på underlaget med monteringsbeslag. Fungerer like fint ute som inne i felles lokaler, eller som samlingspunkt. Mål: Ø 180 cm, høyde 40 cm. Art. OS135 - Loop

LOOP LINE Kan brukes alene som en enkel sittebenk, eller kombineres med Loop Arc for å skape spennende former. Fylles med sand eller vann for mer vekt, eller festes på underlaget med monteringsbeslag. Ingen skarpe kanter og lett å holde ren. Kan brukes både ute og inne.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: Lengde 200 cm, høyde 40 cm. Art. OS140 - Loop Line

PROD USENT:


Møte, kantine og fellesareal

LOOP ARC Sitte- og samværsmodul med mange anvendelsesog plasseringsmuligheter. Rundt et tre, som sandkasse, eller som buet eller rund benk. Modulene kobles sammen med beslag under. Art. OS137 - Loop Arc

HOP OP 500 Som Hop Op, men for gulv eller fastdekke. Graves ikke ned. Lette å flytte, og med holdbar, vandalsikker overflate. Kan festes på underlaget med beslag, eller fylles med vann/sand for mer vekt. Selges stykkevis. Mål: Ø 50 cm, høyde 40 cm. Art. OS157 - Hop Op 500, pr stk

Std. farger

Rød

Lime grønn

Orange

177


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

178

Ideal-serien: side 190-197

Rondo puff og stol: side 194

Ideal loungestol : side 195

Ideal salongbord: s. 196-197

City sofaserie : side 198 - 199

Modulia sofa: side 200

Kløver bord: side 201

Lene pall: side 201

Rute lavt bord: side 201

Bygg sofa: side 202

Trapes Loungestol: side 203

Soft lavt bord: side 203

Trapes lavt bord: side 203

Circle: side 204

Duo: side 204

Isabell bord: side 205


Sittegrupper

179


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

180


inspirasjon

181

Sittegrupper


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

182


inspirasjon

183

Sittegrupper


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

184


inspirasjon

185

Sittegrupper


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

186


inspirasjon

187

Sittegrupper


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

188


inspirasjon

189

Benterud skole - levert av vür forhandler Kontormiljø Ringerike AS Sittegrupper


190

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

IDEAL LARGE Ideal - en ny fleksibel sofa-serie for ulike miljøer. God kvalitet, ekstra god sittekomfort og mange ulike valgmuligheter. Mål: H137/78cm SH46cm D81cm Skreddersy din egen Ideal sofa - velg mellom grunnmodulene stol, 2-seter og 3-seter, og tilføy ønskede vanger, sofabein og hjørnemoduler. Ideal-serien leveres som standard i Ekornes egen stoff og hudkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Ideal kan og leveres i andre tekstiler i en rekke farger på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Vanger og beinløsninger

Vanger: A: Rett E: Rett høy F: Rett høy rutet

F E A

PROD USENT:


Sittegrupper

Bein H:12 cm G: Trebein konet H: Stålbein I: Bolt

I H G

Stol

2-seter

61

o

90 bue

45 hjørne

181

121 81

o

3-seter

81

o

o

90 hjørne

90 utvendig bue

84 84

81

84

84 84

84 90

84

0

191


192

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

IDEAL SMALL En slankere sofamodell i den nye Ideal-serien. Ideal Small passer perfekt for mindre felleskap, og er godt egnet for spisesituasjoner og i bruk sammen med standard bordhøyde 72cm. Mål: H130/78cm SH46cm D65cm Skreddersy din egen Ideal sofa velg mellom grunnmodulene stol, 2-seter og 3-seter, og tilføy lave eller høye vanger, hjørnemoduler eller bordkoblinger. Sylinderbein i sort, eller krom. Ideal Small leveres som standard i Ekornes egen stoff og hudkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Ideal Small kan også leveres i andre tekstiler i en rekke farger på forespørsel.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

PROD USENT:


Sittegrupper

Stol

2-seter

61

90 bue

Koblingsbord

181

121 65

o

3-seter

65

35 65

65

65

65

193


194

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

IDEAL RONDO PUFF OG STOL Rondo puffer og stoler gir mulighet for ekstra sitteplasser, og passer godt inn med resten av Ideal-serien. Velg mellom puff, eller puff med lav rygg for mer avslappende sittekomfort. Mål: SH46cm Ø40/Ø70/Ø90 cm Velg også mellom ulike bein i H12cm - Stålbein i sort og krom, eller trebein i sort. Rondo puffer og stoler leveres som standard i Ekornes egen stoff og hudkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Ideal puffer kan også leveres i andre tekstiler i en rekke farger på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset ditt behov! Stol A: Stol Ø70cm B: Stol Ø90cm C: Puff Ø40cm

Puff C: Puff Ø40cm D: Puff Ø90cm E: Puff Ø70cm

Bentyper F: Trebein konet G: Stålbein H: Bolt

C

B A

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

E

F D

PROD USENT:

G

H


Sittegrupper

IDEAL LOUNGESTOL Ideal loungestol er et perfekt sittemøbel for mer avslappede miljø eller venteområder. Loungestolen er tilpasset resten av Ideal stol-serie og passer perfekt med Ekornes bordprogram. Mål : H78cm SH46cm B51cm D57cm Ideal loungestol leveres som standard i Ekornes egen stoff og hudkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoffer i flere prisgrupper. Kan også leveres i andre tekstiler i en rekke farger på forespørsel. Treben i utførelse sort. Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

195


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

196

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PROD USENT:


Sittegrupper

197

IDEAL SALONGBORD IDEAL lave bord er tilpasset sofa og loungestoler, og leveres i en rekke utførelser, størrelser og høyder. Velg mellom bordhøyde 43cm og 53cm. Bordplater leveres som standard med høytrykkslaminat i utvalgte farger. Velg mellom stålbein i sort eller krom, eller trebein i sort. Mål : Ø60/Ø90cm / B55 x L55cm / B72 x L98cm / B87 x L119cm / B74 x L120cm

Alpino K 1040 NCS S 0502-G50Y Sarum Grey NCS S 4502-Y TerrilNCS 7502-B RattanCane Natural Oak F 1079

Treben og rund bordplate

Stålben rett og trekant bordplate

Boltben og firkant bordplate

Standard farger bordplater:

Alpino K 1040 NCS S 0502-G50Y Sarum Grey NCS S 4502-Y TerrilNCS 7502-B RattanCane ø60

ø90

98

55 55 55

119 72 72

120 87 87

74

Oak natural F 1079


198

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

CITY SOFASERIE City Life, City Style og City Small -en prisgunstig sofa-serie med svært god sittekomfort. Velg mellom grunnmodulerstol, 2-seter og 3-seter og tilføy ønsket vangetype. Alle modellene leveres med ulike hjørnemoduler for maksimal plassutnyttelse. City small er en grunnere modell, perfekt for miljø med begrenset plass. CITY SMALL D65cm Vange B8cm CITY LIFE D82cm Vange B8cm CITY STYLE D82cm Vange B12cm City-serien leveres som standard i Ekornes egen stoff og hudkolleksjon med en rekke slitesterke møbelstoff i flere prisgrupper. City kan også leveres i andre tekstiler i en rekke farger på forespørsel. Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Leveres også med sokkel

CITY SMALL D:65 Vange B:8 cm

PROD USENT:

CITY LIFE D:82 Vange B:8 cm

CITY STYLE D:82 Vange B:12 cm


Sittegrupper

Stol

2-seter

61

o

90 bue

45 hjørne

181

121 81

o

3-seter

81

o

o

90 hjørne

90 utvendig bue

84 84

81

84

84 84

84 90

84

0

199


200

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MODULIA SOFA Tidløs modulsofa med 4 grunnmoduler for rask og enkel møblering i fellesarealer eller mindre miljøer. Velg mellom enseter, toseter, hjørne og pall. Leveres i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel. Slanke ben i pulverlakkert stål i sort utførelse. Alle modulene har sittehøyde 43 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

1-seter: H71cm L73cm D73cm SH43cm Art. MOD1 – Modulia 1-seter

2-seter: H71cm L150cm D73cm SH43cm Art. MOD2 – Modulia 2-seter

PROD USENT:

Hjørne: H / V H71cm L81cm D81cm SH43cm Art. MODHJV – Modulia hjørne venstre Art. MODHJH – Modulia hjørne høyre

Pall: L73cm D73cm SH43cm Art. MODP – Modulia pall


Sittegrupper

KLØVER LAVT BORD Unikt bord som girsittearrangementer ekstra særpreg. Bordplate med kløverinspirert form i pulverlakkert stål, med spalter som gjør bordet stabelbart. Velg mellom to bordstørrelser. Mål: H72cm 40/60cm Art. KLØVERB40 – Kløver bord med fire ben, Ø40cm Art. KLØVERB60 – Kløver bord med fire ben, Ø60cm

LENE PALL Flott sittepall med solid dimensjonert polstret del og svakt buede ben som passer godt med øvrige bord og stoler ifra Jarnes Møbler. Leveres i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel. Ben i pulverlakkert stål i sort utførelse. Velg mellom 2 lengder. Sittehøyde 44cm. Bredde 38cm. Art. LENE40 Lene pall L40cm, prisgr.1 Art. LENE100 Lene pall L100cm, prisgr.1

RUTE LAVT BORD Kvadratisk bord med svakt buede hjørner, som passer godt sammen med Modulia sofa. 20mm bordplate belagt med hvit høytrykkslaminat. Andre utførelser kan leveres på forespørsel. Rute bord har også sort kantlist som gir bordet ekstra karakter. Sort pulverlakkert søyleunderstell i stål med kvadratisk søylefot som tar igjen formen på bordplaten. Mål: H55cm B/D80cm Art. RUTEB55 – Rute lavt bord, 80x80cm

201


202

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

BYGG SOFA Nett modulsofa med karakteristisk ryggplate og løse ryggputer som gjør renholdet enkelt. Bygg sammen moduler etter behov – velg mellom grunnmoduler 120cm, 150cm, eller 150cm med venstre/høyre hjørne. Alle moduler leveres med ryggplate. Legg til vangeplate på enden om ønskelig. Leveres i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel. Slanke ben i pulverlakkert stål i sort utførelse. Alle modulene har sittehøyde 45 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål stol 60: H73cm L60cm D77cm SH45cm Mål modul 120: H73cm L120cm D77cm SH45cm Mål modul 150: H73cm L150cm D77cm SHxx45 Mål modul 150 H/V: H73cm L152cm D77cm SH45cm Mål vangeplate: B4cm D70cm H56cm

PROD USENT:

Art. BY60 – Bygg stol 60cm, prisgr.1 Art. BY120 – Bygg modul 120cm, prisgr.1 Art. BY150 – Bygg modul 150cm, prisgr.1 Art. BY150HJH – Bygg modul 150cm med hjørne H, prisgr.1 Art. BY150HJV – Bygg modul 150cm med hjørne V, prisgr.1 Art. BYV – Bygg vangeplate, prisgr.1


Sittegrupper

Her vist i spesial med farget rygg.

SOFT LAVT BORD

TRAPES LOUNGESTOL

Rundt bord med 20mm bordplate belagt med høytrykkslaminat i farge hvit. Andre utførelser kan leveres på forespørsel. Soft lavt bord har også en sort kantlist som gir bordet ekstra karakter. Understell med fire svakt buede ben i pulverlakkert stål i sort utførelse. Mål: H55cm Ø90cm

Enkel loungestol med todelt polstret sete og rygg, og skrådd meieunderstell. Trapes har et karakteristisk håndtak i ryggen som gir stolen særpreg, samtidig som den gjør den enkel å flytte rundt. Leveres som standard trukket med sort bakside, og sete og ryggfront i flere stoffvalg fra prisgr.1 (ekstrem hard bruk). Kan også leveres i andre prisgrupper på forespørsel. Understell i pulverlakkert stål i sort utførelse.

Art. SOFTLB – Soft lavt bord, Ø90cm

Mål : H77cm SH47cm B56cm D71cm Art. TRAPESLS – Trapes loungestol, prisgr.1

TRAPES LAVT BORD Et annerledes bord med skrådd meieunderstell og bordplate med sort faset kant som gir bordet en flott karakter. Bordplate leveres som standard i 16mm MDF belagt med hvit høytrykkslaminat, men kan også leveres i andre farger på forespørsel. Understell i pulverlakkert stål i sort utførelse. Velg mellom to bordstørrelser. Mål: H55cm B45/60cm D45/60cm Art. TRAPESLB45 – Trapes lavt bord, 45 x 45 cm Art. TRAPESLB60 – Trapes lavt bord, 60 x 60 cm

203


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

204

CIRCLE Pene norskproduserte sofabord med plate og hylle i hvitfarget eik, og understell i stål. Finnes i tre ulike størrelser, alle med høyde 50 cm. Leveres også i fargene espresso og gråfarget eik. Art. KL101 – 130 x 75 cm Art. KL102 – Ø 100 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

DUO Stilrent bord med fleksibel uttrekksfunksjon. Bordet er lite og nett, men kan enkelt trekkes ut til å bli stort. Utført i hvitfarget eik. Høyde 48cm. Bredde 80 cm. Variabel lengde 80-135 cm. Art. KL140 – 80/135 x 80 cm Ny fargebehandling for et matt uttrykk med toppstrøk i UV-lakk. Dette gir en overflate som er vedlikeholdsfri og slitesterk.

PROD USENT:

Spesialmodeller kan også leveres - ta kontakt !


Sittegrupper

ISABELL BORD Lavt bord med ben i heltre og plate i hvit høytrykkslaminat med ABS kantlist. Velg mellom kvadratisk eller rund bordplate. Ben i sortbeiset eller hvitlasert eik. Totalhøyde 60cm. Andre høyder og platestørrelser kan leveres på forespørsel. Art. 25541 - Eik sortbeiset 60x60x60 Art. 25521 - Eik hvitlasert 60x60x60 Art. 25549 - Eik sortbeiset Ø70 Art. 25529 - Eik hvitlasert Ø70

PR O DU S E N T:

205


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

206

Grande tavler: side 212–213

Emaljerte ståltavler: side 214

Utstyrstavle: side 215

Oppslagstavler: side 216–217

Vingetavler: side 214

Stativtavler: side 215


Tavler, AV-møbler og utstyr

207


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

208

Vartdal skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS


209

Hønefoss VGS - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS Tavler, AV-møbler og utstyr


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

210


inspirasjon

211

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Tavler, AV-møbler og utstyr


212

DIGIT TAVLELØSNING Komplett, solid og fleksibel løsning for undervisningsrom. Løsningen er modulbasert og kan tilpasses de aller fleste rom. Løsningen består av 8 underskap, 4 overreoler, 1 tavlefront og 2 endevanger. Om man ønsker omramming legges det på en topplate. Skyvedørene på tavlefronten er Whiteboard i høyglans laminat. Velg mellom dører og skuffer på underskapene, begge deler leveres med demping for mindre støy. Midtpartiet (tavlefront) utgjør halve totallengden og har plass til TV eller touchskjerm-løsning.

Finn semistandard fargekart s. 230

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Digit underskap med dør Skrog i hvit direktelaminat, front i høytrykkslaminat med innfelte håndtak og demping. 1 hylle. Hvit sokkel inkludert. Art. 114151 - Underskap 50 cm, venstrehengslet, hvit Art. 114152 - Underskap 50 cm, høyrehengslet, hvit Art. 114161 - Underskap 60 cm, venstrehengslet, hvit Art. 114162 - Underskap 60 cm, høyrehengslet, hvit Art. 119151 - Underskap 50 cm, venstrehengslet, semistandard farge Art. 119152 - Underskap 50 cm, høyrehengslet, semistandard farge Art. 119161 - Underskap 60 cm, venstrehengslet, semistandard farge Art. 119162 - Underskap 60 cm, høyrehengslet, semistandard farge

Digit skuffeseksjon med 3 skuffer Skrog i hvit direktelaminat, front i høytrykkslaminat med innfelte håndtak og demping på skuffene. Hvit sokkel inkludert. Art. 114350 - Skuffeseksjon 50 cm, hvit Art. 114360 - Skuffeseksjon 50 cm, hvit Art. 119350 - Skuffeseksjon 50 cm, semistandard farge Art. 119360 - Skuffeseksjon 60cm, semistandard farge Art. 777 - Tillegg for sylinderlås i dør eller øverste skuff PROD USENT:


213

Digit overreol Skrog i hvit direktelaminat. Art. 114050 - Overreol 50 cm, hvit Art. 114060 - Overreol 60 cm, hvit

Endevanger/omramming Art. 114002 – Endevange, høyde 210 cm, hvit Art. 119002 – Endevange, høyde 210 cm, semistandard farge Art. 119404 – Topplate, lengde 400 cm, semistandard farge Art. 119444 – Topplate, lengde 440 cm, semistandard farge Art. 119484 – Topplate, lengde 480 cm, semistandard farge

Digit tavlefront Modulen består av inntrukket boks for skjerm, og skyvetavler i hvit høyglans med skyvebeslag og demping. Høyde 141,5cm, dybde 28cm. Leveres i totallengder på 400, 440 og 480 cm. Art. 114400 – Tavlefront, 199,5 cm, hvit (totalt 400 cm) Art. 114440 – Tavlefront, 219,5 cm, hvit (totalt 440 cm) Art. 114480 – Tavlefront, 239,5 cm, hvit (totalt 480 cm) Art. 119400 – Tavlefront, 199,5 cm, semistandard farge (totalt 400 cm) Art. 119440 – Tavlefront, 219,5 cm, semistandard farge (totalt 440 cm) Art. 119480 – Tavlefront, 239,5 cm, semistandard farge (totalt 480 cm)


214

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SCANAVI EMALJERTE STÅLTAVLER OG WHITEBOARDTAVLER Skriveflate i miljøvennlig PolyVision E3 kvalitet med 30 års garanti, magnetfunksjon. Krittavler er standard i grønn farge (kan fåes i koks eller blå på forespørsel), whiteboardtavler i hvitt. Ramme og kritthylle / pennehylle i naturanodisert aluminium (hvit RAL 9010 mot pristillegg), grå plasthjørner. Skjult veggmontasje. AV-list med spor for flipover VISION etc., med eller uten papirholder, kan monteres ovenfor tavlen, alternativt kan flipoveren henges direkte på topplisten. Whiteboardtavler leveres i samme formater og utførelse som krittavlene.

TAVLER MED INNBRENTE NOTELINJER

STANDARDTAVLER Lengde x høyde

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

26 x 36 cm 35 x 50 cm 45 x 60 cm 50 x 60 cm 60 x 90 cm 90 x 122 cm 100 x 122 cm 120 x 122 cm 150 x 122 cm 180 x 122 cm 200 x 122 cm 250 x 122 cm 300 x 122 cm 350 x 122 cm 400 x 122 cm 450 x 122 cm 500 x 122 cm

Art. Kritttavle

Art.Whiteboard

Lengde x høyde

Art. Kritttavle

Art. Whiteboard

100 x 122 cm, notelinjer 150 x 122 cm, notelinjer 200 x 122 cm, notelinjer 300 x 122 cm, notelinjer

711210NOT 711215NOT 711220NOT 711230NOT

712110NOT 712115NOT 712120NOT 712130NOT

711210 711212 711215 711218 711220 711225 711230 711235 711240 711245 711250

712106 712107 712101 712108 712102 712103 712110 712112 712115 712118 712120 712125 712130 712135 712140 712145 712150

PROD USENT:

Tavler finnes også som standard med ruter 5 x 5 cm.

VINGETAVLER Whiteboardtavler med en eller to dobbeltsidige vinger (dører) i miljøvennlig PolyVision E3 kvalitet. Tavlemål med lukkede dører: B100 x H122 cm, 1 vinge, 3 skriveflater

Art.nr: 887210

B150 x H122 cm, 2 vinger, 5 skriveflater Som over, men med hovedtavle i projiserbar, halvmatt whiteboard

887215 887215HALVM

B200 x H122 cm, 2 vinger, 5 skriveflater Som over, men med hovedtavle i projiserbar, halvmatt whiteboard

887220 887220HALVM

Startsett, rekvisitapakke Flipover holder, type klemlist, magnetisk Flipover blokker, pakke med 5 stk

829800 SC849961 829505


Tavler, AV-møbler og utstyr

SCANAVI EMALJERTE STATIVTAVLER

30 års garanti på skriveflaten

ENKELTSIDIGE STATIVTAVLER

VENDBARE STATIVTAVLER (SVINGTAVLER)

Hvitlakkert stålstativ med 4 trinser (2 låsbare). Flipover VISION kan henges direkte på topplisten. Endestoppere er ekstrautstyr. Total høyde 198 cm.

Hvitlakkert stålstativ med 4 trinser (2 låsbare). Flipover VISION kan henges direkte på topplisten. Endestoppere er ekstrautstyr. Total høyde 206 cm.

Tavlestørrelse lengde x høyde

Krittavle Whiteboard grønn hvit

Tavlestørrelse lengde x høyde

Krittavle grønn/grønn

Kritt/Whiteboard grønn/hvit

Whiteboard hvit/hvit

100 x 122 cm 150 x 122 cm 200 x 122 cm 250 x 122 cm 300 x 122 cm

772122 772123 772125 772126 772127

100 x 122 cm 150 x 122 cm 200 x 122 cm

878502 878503 878505

878302 878303 878305

878002 878003 878005

772212 772213 772215 772216 772217

UTSTYRSTAVLE Hvit plate med ramme i naturanodisert aluminium, grå plasthjørner. Mål: 60 x 122 cm. Eksklusivt utstyr i hvit plast. Følgende er inkludert: l passer med 3 føtter l linjal l vinkel 45-45-90 l vinkel 30-60-90 l transportør l pekestokk, hvit plast Komplett tavle med utstyr Art. 723201

PROJISERBAR WHITEBOARD Whiteboardtavler i halvmatt utførelse egnet til projeksjon og til skrift med whiteboardpenner (samme tavletørker som til blanke tavler). Benyttes f.eks. til interaktive tavler med eBeam elektronikk. Tavlehøyde 122 cm. Lengde x høyde Art. nr. 200 x 122 cm 712120HALVM 225 x 122 cm 712123HALVM 250 x 122 cm 712125HALVM 300 x 122 cm 350 x 122 cm 400 x 122 cm

712130HALVM 712135HALVM 712140HALVM

eBeam sensor deksel 719200 Hjulstativ til tavle 180 x 122 cm og 225 x 122 cm Art. SC849987GRÅ

215


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

216

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Tavler, AV-møbler og utstyr

Overflate i kork, linvev, 6 mm Forbo Bulletin Board, eller strukturvevet bomull. Kjerne i porøs plate eller, ved Bulletin Board, MDF-plate. Ramme i naturanodisert aluminium (hvit RAL 9010 mot pristillegg), grå plasthjørner. Flipover VISION kan henges direkte på topplisten. Bulletin Board leveres alternativt uten kantlist (fasete kanter). Alle størrelser kan mot pristillegg fås med ramme i bøk, bjørk eller eik. Trerammen bygger 1 cm ekstra, første størrelsen blir alltså 61x91 cm etc.

SCANAVI OPPSLAGSTAVLER

BULLETIN BOARD - 15 FARGER

2162 duck egg

2166 nutmeg spice

2182 potato skin

2187 brown rice

2204 poppy seed

2206 oyster shell

2207 cinnamon bark

2208 mushroom medley

2209 black olive

2210 hot salsa

2211 tangerine zest

2212 fresh pineapple

2213 baby lettuce

2214 blue berry

2186 blanched almond

21 rød

57 grønn

60 koks

BOMULL – 8 FARGER

05 hvit

06 sort

62 grå

84 gul

12 blå

Art.nr. for standard med alu. ramme. Ved treramme angis art.nr. + treslag, f.eks. 733002BØK. Mål

Kork Art.

Linvev Art.

Bulletin Board Art.

Bomull Art.

60 x 90 cm 60 x 122 cm 100 x 122 cm 150 x 122 cm

733002 733004 733010 733015

738002 738004 738010 738015

734002 734004 734010 734015

737002 737004 737010 737015

200 x 122 cm 250 x 122 cm 300 x 122 cm

733020 733025 733030

738020 738025 738030

734020 734025 734030

737020 737025 737030

350 x 122 cm 400 x 122 cm

733035 733040

738035 738040

734035 734040

737035 737040

Rammer

um

i

in

m

u Al PR O DU S E N T:

r

tu

na

Eik

k

ør

Bj

k

217


MĂ˜BLER FOR BEDRE LÆRING

218

Midi / Mix kontor: s. 226-231

Grande arbeidsbord: side 233

Brannsikrede skap: s. 234

Pc-Skap: side 235

Brannsikrede arkivskap: s. 235

Mobiloppbevaring: side 235

Pc-Traller: side 235

Nøkkelskap: side 236

Brandsikrede skap: side 236

Sikkerhetsskap: side 236

Pivo: side 238

Spider-serien: side 238

Duke: side 239

Dalton: side 239

Pilates: side 239

Kontorstoler: side 240-243


Kontor og arbeidsplasser

219


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 220


221

Kontor og arbeidsplasser


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 222


223

Mix reolsystem til kontor -se side 231 Kontor og arbeidsplasser


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 224


225

Kontor og arbeidsplasser


226

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

MIDI BORDPLATER

Rektangulære bordplater med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art.10604 - 60x60x2,3cm Art.10605 - 80x60x2,3cm Art.10606 - 100x60x2,3cm Art.10607 - 120x60x2,3cm Art.10608 - 140x60x2,3cm

Rektangulære bordplater med lang magebue med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art. 10624 - 140x80x2,3 Art. 10626 - 160x80x2,3 Art. 10628 - 180x80x2,3 Art. 10630 - 200x80x2,3

Art.10610 - 100x80x2,3cm Art.10612 - 120x80x2,3cm Art.10614 - 140x80x2,3cm Art.10616 - 160x80x2,3cm Art.10617 - 180x80x2,3cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

ZOOM BORDBEN Zoom bein med høyderegulering fra 63 – 78 cm (+ platetykkelse). Art.2559 - 1 stk sort struktur Art.2557 - 1 stk sølvfarget (RAL 9006) Art.2555 - 1 stk hvit

Abell bordunderstell med fast høyde 71 cm - RAL9006, sort og hvit utførelse: Art.1450 - Platemål 90x80–140x100, RAL9006 Art.1750 - Platemål 90x80–140x100, hvit Art.1451 - Platemål 140x80–300x100, RAL9006 Art.1751 - Platemål 140x80–300x100, hvit Art.1455 - Platemål 90x60–140x70, RAL9006 Art.1650 - Platemål 90x80–140x100, sort Art.1456 - Platemål 140x60–300x70, RAL9006 Art.1651 - Platemål 140x80–300x100, sort

Tillegg Art.2561 - Hjul med brems Art.2563 - Dekkhylse i sølvfarget plast Art.2568 - Dekkhylse i sort plast Art.2562 - Dekkhylse i hvit plast

Art.1460 - Platemål 90x80–140x100, RAL9006 Art.1461 - Platemål 140x80–300x100, RAL9006 Art.1465 - Platemål 90x60–140x70, RAL9006 Art.1466 - Platemål 140x60–300x70, RAL9006

PROD USENT:

Abell bordunderstell med manuell høyderegulering 63,5–108,5 cm - RAL9006:


Kontor og arbeidsplasser

MIDI KONTORMØBLER Praktiske og pene kontorløsninger for et helhetlig uttrykk. MIDI kontormøbler er alle i hvit utførelse, og kan fint kombineres med MIX reolsystem i samme utførelse og formuttrykk. Velg mellom reoler, skuffeseksjoner, bordplater, understell og uttrekkseksjoner for å skape et komplett kontormiljø etter dine behov! Standard farger understell RAL9006. Bordunderstell komponenter kan også leveres i sort eller hvitt.

Rund plate Art. 10662 - Ø70x2,3cm

Rektangulære bordplater med kort magebue med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art. 10634 - 140x80x2,3 Art. 10636 - 160x80x2,3 Art. 10638 - 180x80x2,3 Art. 10640 - 200x80x2,3

Hjørneplate (bilde viser høgre) med hvit høytrykkslaminat og ABS kantlist. Art. 10651 - 120x100/80X60x2,3 V Art. 10652 - 120x100/80X60x2,3 H

Kombiplate (bilde viser høgre) Art. 10653 - 180x120 / 80x60x2,3cm, venstre Art. 10654 - 180x120 / 80x60x2,3cm, høgre

MIDI SKUFFESEKSJON PÅ HJUL Skuffeseksjon i hvit direktelaminat med penneskuff og 3 vanlige skuffer. Sentrallås. Mål: 42x60x61 Art.15441- Hvit

Abell bordunderstell komponenter Abell bordunderstell til hjørneløsninger og lange lengder med påbygging Art.1478 - T-fot for plate bredde 80 cm, pr stk. H71, RAL9006 Art.1476 - T-fot for plate bredde 60 cm, pr stk. H71, RAL9006 Art.1488 - T-fot for plate bredde 80 cm, pr stk *, RAL9006 Art.1486 - T-fot for plate bredde 60 cm, pr stk *, RAL9006 Art.1482 - Sarg for plate lengde 90–140 cm, RAL9006 Art.1483 - Sarg for plate lengde 140–240 cm, RAL9006 Art.1472 - Koblingsstykke for hjørneløsning, RAL9006 *Manuell høyderegulering 63,5 - 108,5

Tillegg Art.2156 - Formularplater per stk (plass til 6 stk pr skuff) Art.2158 - Delevegg til skuff (tversgående)

Art 1678 – T-fot for plate 80 cm, sort Art 1682 – Sarg for plate L90–140 cm, sort Art 1683 – Sarg for plate L140–240 cm, sort Art 1778 – T-fot for plate 80 cm, hvit Art 1782 – Sarg for plate L90–140 cm, hvit Art 1783 – Sarg for plate L140–240 cm, hvit

227


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

228

MIDI

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

MIDI UTTREKKSSEKSJON Uttrekksseksjoner i 2 høyder, med skrog i hvit direktelaminat, front i hvit direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistandard farge -se side 230. 3 hylleplan med permhøyde Mål: 40x80x125 cm Art.15451 - Hvit, Venstreseksjon Art.15452 – Hvit, Høgreseksjon Art.15491 - Semistd, Venstreseksjon Art.15492 – Semistd, Høgreseksjon

4 hylleplan, 2 nederste + øverste med permhøyde Mål: 40x80x150 cm Art.15453 – Hvit, Venstreseksjon Art.15454 – Hvit, Høgreseksjon Art.15493 – Semistd, Venstreseksjon Art.15494 – Semistd, Høgreseksjon

Tillegg Art. 15459 - Topphylle med penneskål Art. 15458 – Skuffekassett m/ 3 skuffer. ( Passer i de to nederste rommene ) Art. 15460-1 - List for oppheng av bordplate ( ved bruk av 2 zoom-bein )

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

MIDI KONTORMØBLER MIDI uttrekksseksjon gir mye oppbevaringsplass på lite areal og er ideelt for kompakte arbeidsstasjoner. Kombineres med MIDI bordplater og Abell understell med manuell høyderegulering for en fleksibel arbeidshverdag. Kan også kombineres med MIX reolsystem for et komplett kontormiljø!

Midi uttrekk (bilde viser høgre)

229


230

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Semistandard farger: Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

PR O DU S E N T:

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

MIX REOLSYSTEM

Eksempel på Mix moduler:

Reolene i Mix-serien passer også godt sammen med Midi kontormøbler. Her finner du et utvalg fra Mix-serien som er godt egnet for kontorløsninger. Standard utførelse med skrog i hvit eller lys grå direktelaminat og dører/skuffer i hvit eller lys grå direktelaminat, eller dører og skuffer i høytrykkslaminat i semistd. Alle Mix grunnmoduler har dybde 40cm, mens permreoler har dybde 32cm.

Mix XS reol med 3 rom og 3 lave skuffer B80 H72,5cm se side 119

Mix S reol med hyller og skyvedører B80 H107,6cm se side 121

Mix M B118,8 H72,5cm Mix M reol med 4 rom se side 122

Mix S reol med hyller og slagdører B80 H107,6cm se side 121

For flere varianter og artikkeloversikt - se MIX REOL-SYSTEM fra side 118

Mix S reol med 6 rom og slagdører B80 H107,6cm se side 121

Mix L reol med 6 rom og skyvedører B118,8 H107,6cm se side 124

Mix permreol - B:80 D:32 H:188,3cm (inkl.sokkel)

Mix permreol med 5 permhøyder med 5 rom se side 126

Mix permreol med lave slagdører se side 126

Mix permreol med høye slagdører se side 126

231


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

232

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Kontor og arbeidsplasser

GRANDE ARBEIDSBORD Bordplater med høytrykkslaminat i standard lys grå eller eik. Understell med helsveiset sargramme og skrudde bein i standard farge RAL 9006 aluminium. Bordhøyde: 72 cm.

Lys grå: Art. 10323G- 90 x 70 cm Art. 10303G- 120 x 60 cm Art. 10324G - 120 x 70 cm Art. 10325G - 140 x 70 cm Art. 10312G - 160 x 80 cm Eik: Art. 10323E- 90 x 70 cm Art. 10303E- 120 x 60 cm Art. 10324E - 120 x 70 cm Art. 10325E - 140 x 70 cm Art. 10312E - 160 x 80 cm

PRO DU S E N T:

233


234

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

BRANNSIKREDE DOKUMENTSKAP Alle brannskap er produsert for å tåle høye temperaturer og er testet i henhold til norske og internasjonale krav. Kraftig låsesystem med meget enkel betjening er standard. Leveres i størrelsene fra 15 liter / 37 kg til 990 liter / 750 kg. Be om produktblad og priser på andre modeller.

Utv. mål: H 53 B 43,5 D 44cm Innv. mål: H 41,2 B 32 D 31cm Vekt: 63 kg. Volum: 40,8 liter (Plass for 4 permer) Lås: Elektronisk kodelås 1 plastskuffe. 1 hylle Branntest P90 Hvit RAL 9002

Utv. mål: H 75 B 53 D 50,5cm Innv. mål: H 54 B 39 D 34,5cm Vekt: 140 kg. Volum: 73 liter (plass for 5 permer) Lås: Elektronisk lås (uten nøkkel) 1 låsbar skuffe, 1 hylle Branntest P90 Farge: Hvit (RAL 9002)

Utv. mål: H 138,5 B 70 D 63cm Innv. mål : H 114,5 B 53 D 46cm Vekt: 335 kg. Volum 280 liter (plass for 21 permer) Lås: Elektronisk lås (uten nøkkel) 1 låsbar skuffe, 2 hyller Branntest: P120 Farge: Hvit (RAL 9002)

Art. BS-T530W - Brannsikret dokumentskap

Art. BS-T750 - Brannsikret dokumentskap

Art. BS-T1400 - Brannsikret dokumentskap

BRANNSIKREDE ARKIVSKAP Arkivskap for mappelagring, leveres med 2, 3 eller 4 skuffer. Branntest: 60 p iht. NT Fire 017, testet ved SP.

Arkivskap for mappelagring. Leveres med 2- eller 4 skuffer. Branntest 120P iht. NT Fire 017

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. BIF-200 - 2 skuffer, folio og A4 Art. BIF-300 - 3 skuffer, folio og A4 Art. BIF-400 - 4 skuffer, folio og A4

BIF 200

BIF 300

PROD USENT:

BIF 400

FS-2272

FS-2274


Kontor og arbeidsplasser

PC-SKAP Ekstra solide skap for sikker oppbevaring av pc, nettbrett og andre verdigjenstander. Leveres i tre varianter; 6, 9 og 12 rom i høyden. Dørene har gummidempere som hindrer slitasje og støy. Kan leveres med vogn slik at skapene enkelt kan flyttes etter behov. Finnes i dybde 40 og 55 cm. Bredde 40 cm. Låsvalg: Hasp for hengelås eller sylinderlås. Alternativt kodelås mot pristillegg. Be om tilbud i ønsket størrelse! Kan også leveres med strømuttak for lading og luftekanaler som gjør det mulig å lade mens utstyret ligger trygt oppbevart.

BRANNSIKRET ARKIVSKAP

MOBILOPPBEVARING I STÅL

Mange innredningsalternativer. Branntest: P60 - Test: NT. Fire 017 Kan innredes med hengemapperammer, låsbart rom, bokstøtte og uttrekkbar arbeidshylle - be om pris. Standard innredning: 4 hyller. Her avbildet med tilleggsutstyr. Art. SC-0022580 - for 60 brevordnere Art. SC-0022990 - for 120 brevordere (dobbel dybde)

Mobiloppbevaring med 30 rom 1 låsbar dør, enten med hasp for hengelås eller sylinderlås Mål: B 40 D 18 H 70 cm

Mobiloppbevaring med 10 rom 10 låsbar rom, enten med hasp for hengelås sylinderlås eller manuell kodelås. Mål: H 56 D 16,2 B 25,5 cm

Art. SC-108585 Art. SC-100371 - med hasp Art. SC-100372 - med sylinderlås

PC-TRALLER Prisgunstige PC-traller for 16, 24 eller 32 bærbare PC'er for trygg og sikker oppbevaring. Tilkobling av ladeadapter i front. Kjølevifte og ventilasjon. Understell med 4 hjul, hvorav 2 låsbare. Lysgrå utvendig og lys beige innvendig. Mål: bredde 116 cm, dybde 47 cm. Art. PC-TRA16 - 16 PC'er, h: 102 cm Art. PC-TRA24 - 24 PC'er, h: 135 cm Art. PC-TRA32 - 32 PC'er, h: 171 cm

Brannsikkert arkivskap

235


236

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

NØKKELSKAP Vi leverer nøkkelskap i mange forskjellige utførelser, både med og uten FG-godkjenning. Nøkkelskapene er utstyrt med elektronisk kodelås og masterlås. 2 nøkler følger med. Vennligst ta kontakt for fullstendig oversikt. Art. KS00001 - Nøkkelboks med kodelås Art. KS0003C - Nøkkelboks med kodelås Art. K-27E - Nøkkelskap med 27 kroker (H36 B30 D10 CM) Art. K-71E - Nøkkelskap med 71 kroker (H45 B36 D12 CM) Art. K-27E - Nøkkelskap med 27 kroker (H65 B42 D12 CM) Art. KS0034E - Nøkkelskap med 300 kroker (H75 B58 D25 CM) Art. KS0035E - Nøkkelskap med 500 kroker (H76 B58 D28 CM) Art. KS0036E - Nøkkelskap med 700 kroker (H76 B58 D33 CM)

Nøkkelboks med 4 kodehjul. Enkelt å forandre kode Sterk og solid konstruksjon Klargjort for fastskruing til vegg. Skruer følger med.

Nøkkelboks med trykknapper Enkelt å forandre kode. Sterk og solid konstruksjon. Klargjort for fastskruing til vegg. Skruer følger med. Leveres med vanntett deksel. Art. KS0003C

Art. KS0001

BRANNSIKREDE SIKKERHETSSKAP

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Skap med manuell kodelås og masternøkkel. Det største har også 1 flyttbar hylle. Skapene er ikke FG-Godkjente. Branntest P60. Hvit RAL 9002 Sikkerhetsskap/brannsikret dokumentskap – Branntest P60 Utv. mål: H 31 B 42 D 35,5cm Innv. mål: H 20,4 B 31,4 D 23,6cm Vekt: 37 kg. Volum: 15,1 liter (Ikke plass for permer) Lås: Manuell kodelås og masternøkkel. 1 plastskuffe. Hvit RAL 9002

Sikkerhetsskap/brannsikret dokumentskap – Branntest P60 Utv. mål: H50 B35 D42,5cm Innv. mål: H38,1 B23,6 D30,6cm Vekt: 57 kg. Volum: 27,5 liter (Plass til 2stk A4 permer) Lås: Manuell kodelås og masternøkkel. 1 plastskuffe. Hvit RAL 9002

Art. BS-B310

Art. BS-B500

Art. MN-20EK – utv. mål: B31 x D20 x H20 cm, volum 9 liter

Art. HT-20EKA – utv. mål: B43 x D33 x H20 cm, volum 22 liter

SIKKERHETSSKAP Rimelige skap som kan boltes fast for tyverisikring. Elektrisk kodelås og nødnøkkel (2 stk). Skapene er ikke FG-godkjente.

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

237


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

238

PIVO Ergonomisk stol med roterbart sete, høyderegulering og bevegelig stang/sete for en mer aktiv sitteopplevelse. Stolen står stødig og reguleres enkelt med et lærhåndtak i siden. Pivo har også lav vekt så den enkelt og lett kan flyttes på. Leveres med setepolstring i 100% gjenvinnbart stoff Cura ifra Gabriel - i hele 9 flotte standardfarger. Pivo-understellet kan også benyttes med andre Global-seter! Mål: SH55-81cm Sete Ø30 cm Bunntallerken 40 cm Vekt 6,7 kg

Art. 81064195 - Pivo, Rosa Art. 81068187 - Pivo, Grønn Art. 81060111 - Pivo, Svart Art. 81068186 - Pivo, Grågrønn Art. 81064196 - Pivo, Rød Art. 81063078 - Pivo, Orange Art. 81068181 - Pivo, Gulgrønn Art. 81060109 - Pivo, Grå Art. 81066170 - Pivo, Blå

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

SPIDER-SERIEN Praktiske taburetter med gasslift og understell i stål. Godt egnet for tøffe miljøer og spesialrom som naturfag, sløyd - og formingsrom. Seter i sort plast, formpresset PU-skum Ø40 cm, eller lakkert formspent kryssfinér Ø36 cm.

Kan også leveres med hjul, glidere og ryggstøtte og fotring. Regulerbar sittehøyderer 54-73 cm. Understell Ø43 cm.

SIGMA SPIDER 1250

KAPPA SPIDER 1251

JUPITER SPIDER 2805

Art. 71.2.001.000

Art. 71.2.002.000

Art. 71.2.012.000

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

DUKE 1

DUKE 4

Rimelig og god taburett med sete i kraftig sort integralskum, Ø 31 cm. Høyderegulerbar gasslift fra 44–58 cm setehøyde. Hjulkryss i sort nylon, med gummihjul. Kan også leveres med lavere eller høyere gasslift mot pristillegg.

Taburett med hjul og sort PUR-sete Ø 32 cm. Høyderegulerbar gasslift fra 45-58 cm sittehøyde. Hjulkryss i sort nylon, med gummihjul. Kan også leveres i rød eller limegrønn PUR mot tillegg i pris.

Art. DUKE1 Art. DUKE4

std.

DALTON Sadelformen på setet gjør at man automatisk retter ryggen, ogsitter avslappet og komfortabelt. Stolen leveres i to ulike utførelser. Vinkelen på setet kan med Easy Seat mekanismen reguleres trinnløst 17 grader fremover og 5 grader bakover. Dalton leveres i to utførelser. Den ene har formstøpt sete i polyuretan-skum, og hjulkryss i sort plast. Setet leveres i fargene: Sort, rød, blå og hvit. Den andre varianten har forkrommet hjulkryss, og godt polstret sete i kaldskum. Setet leveres trukket i Gabriel Runner, std farger: Sort, blå, rød, turkis, beige og limegrønn. Høyderegulering: 58-77 cm (kan leveres med lavere høyde på forespørsel). Art. DAL-10 – Dalton PU sete Art. DAL-20 – Dalton stoppet sete

PILATES AIR SEAT Pilates taburetten har samme effekt som den kjente pilatesballen, og krever at kroppen ”konsentrerer seg om å sitte”. Setet inneholder en luftpute, Ø 33 cm, som beveger seg i alle retninger. Dermed trenes muskulaturen mens man sitter og jobber. Det medfølger en enkel pumpe slik at motstanden kan reguleres. Pilates elevmodell leveres med sort plastkryss med glidere og fotring. Setet er trukket med Ferrari stamskin i 9 std farger.

PRO DU S E N T:

Pilates standard leveres med hjulkryss i aluminium. Setepute er trukket med Gabriel Runner, std farger: Sort, koks, rød, turkis, beige og limegrønn. Høyderegulering: 54 – 73 cm. Pilates kan også alternativt leveres med rygg. Art. PIL-10 – Pilates elevmodell Art. PIL-20 – Pilates standard

239


240

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

EFIT En stilfull kontorstol som ivaretar miljø, design, komfort og ergonomi. Ryggstøtten har et innovativt design som tilpasser seg brukerens bevegelser. Dette i kombinasjon med en automatisk tilpasset korsryggstøtte gir høy komfort. EFIT er produsert på en miljøvennlig måte, av store deler gjenvinnbar thermoplast. Velg mellom høy eller lav rygg. Kan også leveres med høy gasslift og fotring. Hjulkryss i aluminium eller polyamid. Kan leveres i flere stoffer. Her er valgmulighetene mange – be om tilbud!

TNK FLEX En ergonomisk og robust kontorstol som oppfyller krav til styrke, funksjonalitet, miljø og design – og er godkjent for intensiv bruk 24/7. Stolen er produsert på en miljøvennlig måte, med maksimal materialutnyttelse og med både resirkulerte og gjenvinnbare komponenter.

TNK FLEX leveres med netting eller stofftrukket rygg. Velg mellom høy eller lav rygg. Kan også leveres med nakkestøtte. Velg mellom hjulkryss i aluminium eller polyamid, og flere stoffer. Her er valgmulighetene mange – be om tilbud!

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

URBAN PLUS Unik stolserie med mange valgmuligheter. Stolen er produsert på en miljøvennlig måte, med maksimal materialutnyttelse og med både resirkulerte og gjenvinnbare komponenter. URBAN PLUS kan leveres med hele seks ulike understell: 4 ben m/u hjul, meier, hjulkryss, fire-grenet hjulkryss og firegrenet fot som avbildet. Velg mellom nettingrygg eller polstret rygg i mange ulike stoffer. Kan også leveres med og uten armlener. Her er valgmulighetene mange – be om tilbud!

RICO Rico er en allsidig stol med flere tilpasninger og innstillingsmuligheter. Stolen har setedybderegulering, høyderegulerbar rygg, synkronvipp som kan låses i fire posisjoner og automatisk vekt-tilpasning. Rico kan også leveres med nakkestøtte og ferdig monterte 3D armlener. Leveres som standard med sort stoff i sete og grå/sort nettingrygg. Art. KS-6333 – Rico

241


242

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GENA+ Gena+ er en kontorstol med alle justeringsmuligheter. Stolen har en behagelig og elastisk høyderegulerbar rygg som i kombinasjon med korsryggpumpen gir en optimal ryggstøtte. En 9 cm tykk sittepute, setedybderegulering og separat setevinkling er også med på å gi stolen en svært god sittekomfort. Leveres som standard i sort Fighter-stoff fra Gabriel med 130.000 martindale, men kan også bestilles i andre stofftyper og farger. Art. N1901-5H – Gena+

IRIS KONTORSTOL

CESAR KONTORSTOL

Kontorstol med nettingrygg og formstøpt sete i sort stoff. Stolen har synkronvipp, høyderegulering og selvregulerende vippemotstand som kan låses i ønsket posisjon. Stoffet har 120.000 Martindale. Standard hjulkryss i sort polyamid plast, og hjul egnet for både teppe og harde gulv.

Kontorstol med nesten alle innstillingsmuligheter! Stolen har høyderegulerbar korsryggstøtte, gasslift, synkronvipp, justerbar setevinkling, setedybderegulering, høyderegulerbar nakkestøtte og 4D armlener. Leveres med polert aluminiumskryss og armlener som standard. Lagerført med sete i sort stoff og skinn, rygg i sort stoff eller netting.

Kan også leveres med armlener og nakkestøtte. Art. DH1 - Iris kontorstol Art. DH1 ARM Høyderegulerbare armlener

Art. 633FF – Cesar med stoff i sete og rygg med armlener Art. 633MF - Cesar med stoff i sete og nettingrygg, med armlener Art. 633ML - Cesar med skinn i sete og nettingrygg, med armlener Alle modeller kan også leveres med nakkestøtte.

PROD USENT:


Kontor og arbeidsplasser

TRIM

Trim kontorstol har mange justeringsmuligheter med en elegant og kompakt mekanisme. Her er både design og funksjonalitet ivaretatt. Trim leveres med tre ulike rygger – tett rygg med polstring, netting eller perforert PP-rygg. Stolen kan i stor grad tilpasses med ulike komponenter og stoffvalg. Stolen er holdbarhetstestet og er produsert på en miljøvennlig måte – og hele 90% av stolens komponenter er gjenvinnbare. Be om et tilbud tilpasset ditt behov!

CAISER Stolen kan høydereguleres og leveres med en knemekanisme som gir et bedre vippepunkt. Ryggen kan låses i ønsket posisjon og tyngdereguleres for individuell tilpasning. Kan leveres trukket i gråmelert ullstoff eller sort skinn. Art. A18190C - Høy rygg, gråmelert ullstoff Art. A18190S - Høy rygg, sort skinn Art. B18190C - Caiser, mellomhøy rygg, gråmelert ullstoff Art. B18190S - Caiser, mellomhøy rygg, sort skinn

243


244

Spesialutførelser bibliotek side 254

Bibliotekinnredninger for små rom: side 255

Reolsystem i stål: side 256

Akustiske elementer: side 257

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Perm- og bokvogn: side 257


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

245


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 246


247

Aremark barne-og ungdomsskole - levert av vür forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 248


249

Moa bibliotek - fastinnredning levert av vür forhandler Grande Interiør AS Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

250

Hønefoss vgs - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS


251

Moa bibliotek - fastinnredning levert av vür forhandler Grande Interiør AS Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 252


253

Moa bibliotek - fastinnredning levert av vür forhandler Grande Interiør AS Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger


254

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SPESIALUTFØRELSER BILIOTEK

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Offinns leverandører kan tilby spesialtilpassede reoler og hylleløsninger for biblioteksmiljøet helt etter kundens behov. Skap unike miljøer med å kombinere åpne landskap for sosialt samvær og lukkede rom for ro og dypdykk i bøkenes verden. Hylleløsninger kan leveres i ulike materialutførelser og med mykt polstrede sittekroker.

Moa bibliotek - fastinnredning levert av vår forhandler Grande Interiør AS


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

BILIOTEKINNREDNING FOR SMÅ ROM Offinn har også flere reolserier som enkelt kan tilpasses og benyttes i mindre biblioteksmiljøer . Doppio reolsystem har innredningsmuligheter også i kortenden , og egner seg ypperlig til presentasjon av tidsskrifter og bøker. Se mer på s. 132 eller under vår kategori Skap og reoler på s. 102.

Møre skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS

255


256

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

REOLSYSTEM I STÅL Småvarereoler av høy kvalitet. Reolen er helt bolteløs. • Lett å montere uten bolter • Fleksibelt reolsystem for lager, verksted, kontor, showrom, kjeller etc. • Ferdigpakkede sett grunnseksjoner og påbygningsseksjoner (ready-pack) • Hyllene er forberedt for skilledelere med spor på 50mm • Hyllene kan monteres pr 25mm i høyden • Belastning må være jevnt fordelt på hyllene Bygg din egen reol ved å velge antall grunnseksjoner og påbygningsseksjoner du trenger. Du trenger 1 grunnseksjon i alle reollengder. Grunnseksjon inkluderer 4 hyller - ekstra hyller kan kjøpes Kapasitet på 150 kg pr. hylle Mål: H200 X B100cm Dybde hyller: 40, 50 og 60cm Art.94952 - Grunnseksjon 40cm Art.94954 - Grunnseksjon 50cm Art.94956 - Grunnseksjon 60cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art.94953 - Påbygningsseksjon 40cm Art.94955 - Påbygningsseksjon 40cm Art.94957 - Påbygningsseksjon 40cm

PROD USENT:

Art.95575 - Ekstra hylle 40cm Art.95576 - Ekstra hylle 50cm Art.95577 - Ekstra hylle 60cm


Bibliotek, lagerreoler og skjermvegger

AKUSTISKE ELEMENTER Dekorative akustiske elementer kledd med filt eller ullstoff med et stort utvalg av farger. Velg mellom frittstående skjermvegger i to størrelser eller veggabsorbenter i to lengder. Gulvskjerm har pulverlakkert fotramme i sort RAL9005 og kan stables 5 stykker inntil hverandre når de ikke er i bruk. Akustikkelementer til vegg henges opp med en skinne. Mål liten skjermvegg: H138,5cm B106cm D60cm Tykkelse 3cm Vekt 16 kg Mål stor skjermvegg: H177,5cm B133cm D60cm Tykkelse 3cm Vekt 27 kg Mål vegghengt elementer liten/stor: B260/400cm Vekt: 41/72 kg Art. 6714.001 – Akustisk skjermvegg, liten Art. 6714.002 – Akustisk skjermvegg, stor Art. 6715.001 – Akustikkelement for vegg, 3-delt Art. 6715.002 – Akustikkelement for vegg, 5-delt

PERM-OG BOKVOGN Bokvogn med 2 skråstilte hyller for bøker og permer. Utførelse i bjørk eller hvit direktelaminat og stativ i pulverlakkert stål. Smidig vogn som rulles enkelt frem og tilbake etter behov. Mål: L90 x B30 x H92 cm Max belastning - 50 kg Vekt: 15 kg Art. KM156 - Perm-og bokvogn, bjørk Art. KM157 - Perm-og bokvogn, hvit

PRO DU S E N T:

257


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

258


Skolekjøkken og naturfag

259


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 260

PROD USENT:


261

Vågsetra barne-og ungdomsskole – levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

262

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS


inspirasjon

263

Labo helse- og omsorgssenter - Fastinnredning levert av Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


inspirasjon

264

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Denofa - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS


265

Aremark barne- og ungdomsskole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 266


267

Labo helse- og omsorgssenter - Fastinnredning levert av Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

268


inspirasjon

269

Ørskog skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 270


271

Julsundet skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Skolekjøkken og naturfag


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

272

Ørskog skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS


273

GRANDE KJØKKEN Et solid brukskjøkken med fronter i høytrykkslaminat i flere farger. Designet med tanke på sterk slitasje og enkelt renhold. Det store utvalg i moduler gjør seksjonene anvendelig i flere sammenhenger, som f.eks. vaskerom, fotorom, laboratorier etc. Dører og skuffer leveres med demping.

Viktig! Alle Grande kjøkkenmoduler leveres uten fast sokkel. Løse dekksokler, sokkelbein og endestykker må bestilles separat. Takforinger kan også leveres. (NB! Produktoversikten vises fortsatt med sokler)

Skolekjøkken og naturfag


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

274

Dør- og skuffefronter

NB!

4

3

2

1

Standardmodeller leveres med 4 ulike fronter i høytrykkslaminat. Ved bestilling, erstatt XX i starten av art.nr. med tallet som angir riktig front.

1 - Art. 11xxxxxx - hvit front med faset eik heltre kantlist 2 - Art. 12xxxxxx - lys grå front med faset eik heltre kantlist

3 - Art. 14xxxxxx - hvit front med hvit ABS kantlist 4 - Art. 15xxxxxx - lys grå front med lys grå ABS kantlist

Standard farger: Hvit: F1040 MAT - Alpino NCS S 0502-G50Y – Grå: F7927 MAT - Folkstone NCS S 2500-N

UNDERSKAP Dybde 59,4 cm, høyde 72,7 cm + sokkel + plate.

Oppvaskbenk u/hylle Art. XX002080 - bredde 80 cm Art. XX002100- bredde 100 cm Art. 7500080 - hylle oppvask 80 cm Art. 7500100 - hylle oppvask 100 cm

Viktig! Sokler ikke inkludert – se side 283.

Ved bestilling: XX i starten av art.nr. byttes ut med tallet som angir riktig type front

Underskap, 1 dør, 1 hylle Bredde 20 cm: Art. XX001021 - venstrehengslet Art. XX001022 - høyrehengslet

Underskap, 1 dør, 1 skuff, 1 hylle Bredde 40 cm: Art. XX003041 - venstrehengslet Art. XX003042- høyrehengslet

Bredde 30 cm: Art. XX001031 - venstrehengslet Art. XX001032 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX003051 - venstrehengslet Art. XX003052 - høyrehengslet

Bredde 40 cm: Art. XX001041 - venstrehengslet Art. XX001042 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX003061- venstrehengslet Art. XX003062 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX001051 - venstrehengslet Art. XX001052 - høyrehengslet

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Bredde 60 cm: Art. XX001061 - venstrehengslet Art. XX001062 - høyrehengslet

Skuffeseksjon 4 skuff. Art. XX014040 - bredde 40 cm Art. XX014050 - bredde 50 cm Art. XX014060 - bredde 60 cm Art. XX014080 - bredde 80 cm

Skuffeseksjon, 2 skuff. 1 kolonialsk. Art. XX013040 - bredde 40 cm Art. XX013050 - bredde 50 cm Art. XX013060 - bredde 60 cm Art. XX013080 - bredde 80 cm

Kolonialseksjon, 2 kolonialskuffer Art. XX012040 - bredde 40 cm Art. XX012050 - bredde 50 cm Art. XX012060 - bredde 60 cm Art. XX012080 - bredde 80 cm

Tillegg for bestikkinnlegg Art. 7030401 - bredde 40 cm Art. 7030501 - bredde 50 cm Art. 7030601 - bredde 60 cm Art. 7030801 -bredde 80 cm

Tillegg for bestikkinnlegg Art. 7030401 - bredde 40 cm Art. 7030501 - bredde 50 cm Art. 7030601 - bredde 60 cm Art. 7030801 - bredde 80 cm

Innvendig skuff Innvendig skuff for plassering bak kolonialskuff. Med deluttrekk, silent system og demping.

Art. 7500044 - Tillegg for heluttrekk pr. skuff Art. 7500045 -Tillegg for «Push to open» pr. skuff

PROD USENT:

Art. 7500034 - Innvendig skuff 40 cm Art. 7500035 - Innvendig skuff 50 cm Art. 7500036 - Innvendig skuff 60 cm Art. 7500038 - Innvendig skuff 80 cm


Skolekjøkken og naturfag

275

Semistandard farger:

UNDERSKAP Dybde 59,4 cm, høyde 72,7 cm + sokkel + plate.

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat

Skap for innbyggingskomfyr Art. XX037060- bredde 60 cm

China blå F7884 Mat

Hjørnebenk med hylle Bredde 110 cm Art. XX081111 - venstrehengslet Art. XX081112 - høyrehengslet

Hjørnebenk med karusell Bredde 110 cm Art. XX082111 - venstrehengslet Art. XX082112 - høyrehengslet

Hjørnebenk med hylle Bredde 90 x 90 cm Art. XX081091- venstrehengslet Art. XX081092 - høyrehengslet

Hjørnebenk med karusell Bredde 90 x 90 cm Art. XX082091 - venstrehengslet Art. XX082092 - høyrehengslet

Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

KILDESORTERINGSSKAP

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat

Bredde 40 cm: Art. XX090041 - Med dør, V, 1 stk plastbeholder 60 l

Bredde 40 cm: Art. XX091040 - Med stor uttrekkskuff, 1 stk plastbeholder 60 l

Bredde 40 cm: Art. XX092040 - Med 2 uttrekkskuffer, 2 stk plastbeholder á 30 l

Art. XX090042 - Med dør, H, 1 stk plastbeholder 60 l

Bredde 60 cm: Art. XX094060 - Med skuff og uttrekk med kildesortering, 5 stk plastbeholdere - 1 x 18l + 2 x 8l + 2 x 4l.

Bjørk F7921 Mat

Benkevange 2 cm Art. 7090020

Front til oppvaskmaskin Art. XX500061


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

276

Dør- og skuffefronter

NB!

4

3

2

1

Standardmodeller leveres med 4 ulike fronter i høytrykkslaminat. Ved bestilling, erstatt XX i starten av art.nr. med tallet som angir riktig front.

1 - Art. 11xxxxxx - hvit front med faset eik heltre kantlist 2 - Art. 12xxxxxx - lys grå front med faset eik heltre kantlist

3 - Art. 14xxxxxx - hvit front med hvit ABS kantlist 4 - Art. 15xxxxxx - lys grå front med lys grå ABS kantlist

Standard farger: Hvit: F1040 MAT - Alpino NCS S 0502-G50Y – Grå: F7927 MAT - Folkstone NCS S 2500-N

OVERSKAP

Ved bestilling: XX i starten av art.nr. byttes ut med tallet som angir riktig type front

standard høyde 72,7 cm

Overskap enkel Dybde 33,7 cm, høyde 72,7 cm Art. XX201020 - bredde 20 cm Art. XX201030 - bredde 30 cm Art. XX201040 - bredde 40 cm Art. XX201050 - bredde 50 cm Art. XX201060 - bredde 60 cm

Overskap dobbel Dybde 33,7 cm, høyde 72,7 cm Art. XX202080 - bredde 80 cm Art. XX202100 - bredde 100 cm

Hjørneoverskap Dybde 60 cm, høyde 72,7 cm Art. XX281060 - bredde 60 cm

Mål nisje for Micro: B:56 x D:32 x H:37 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Ventilatorskap Mål: 60 x 33,7 x 54,5 cm Art. XX231060 - ventilatorskap

Topphengslet overskap Dybde: 33,7 cm, høyde 36,3 cm Art. XX101040 -bredde 40 cm Art. XX101050 - bredde 50 cm Art. XX101060 - bredde 60 cm Art. XX101070 - bredde 80 cm

PROD USENT:

Ventilatorskap for slimline Mål: 60 x 33,7 x 72,7 cm Art. XX232061 - venstrehengslet Art. XX232062 - høyrehengslet

Overskap for Micro Mål: 60 x 33,7 x 72,7 cm Dybde 33,7 cm, høyde 72,7 cm Art. XX235061 - venstrehengslet Art. XX235062 – høyrehengslet


Skolekjøkken og naturfag

Semistandard farger: Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat

HØYSKAP høyde 200 cm

Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat

(Til kjøleskap, stekovn og micro. NB: Oppgi innbyggingsmål ved bestilling)

Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat

Hylleskap D: 59,4 cm, høyde 200 cm

Kosteskap D: 59,4 cm, høyde 200 cm

Høyskap for innbyggingsprodukter D: 59,4 cm, høyde 200 cm

Gul F7940 Mat

Bredde 40 cm: Art. XX421041 - venstrehengslet Art. XX421042- høyrehengslet

Bredde 40 cm: Art. XX422041 - venstrehengslet Art. XX422042 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX442061 - venstrehengslet Art. XX442062 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX421051 - venstrehengslet Art. XX421052 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX422051 - venstrehengslet Art. XX422052- høyrehengslet

Tillegg Art. XX36-60 - Kolonialskuff, pr stk Art. XX18-60 - Vanlig skuff, pr stk

Bredde 60 cm: Art. XX421061 - venstrehengslet Art. XX421062 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX422061 - venstrehengslet Art. XX422062- høyrehengslet

Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat

Viktig! Sokler ikke inkludert – se side 283.

Bjørk F7921 Mat

Høyskapvange 2 cm Art. 7490020

277


278

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

OVERSKAP TAKHØY standard høyde 90,9 cm

Overskap enkel Dybde 33,7 cm, høyde 90,9 cm Art. XX301020 - bredde 20 cm Art. XX301030 - bredde 30 cm Art. XX301040- bredde 40 cm Art. XX301050 - bredde 50 cm Art. XX301060 - bredde 60 cm

Overskap dobbel Dybde 33,7 cm, høyde 90,9 cm Art. XX302080 - bredde 80 cm Art. XX302100 - bredde 100 cm

Hjørneoverskap Dybde 60 cm, høyde 90,9 cm Art. XX381060 - bredde 60 cm

Ventilatorskap Mål: 60 x 33,7 x 72,7 cm Art. XX331060 - bredde 60 cm

Ved bestilling: XX i starten av art.nr. byttes ut med tallet som angir riktig type front

For utførelser og fargeoversikt - se forrige side. Ventilatorskap for slimline Mål: 60 x 33,7 x 90,9 cm Art. XX332061 - venstrehengslet Art. XX332062 - høyrehengslet

Overskap for Micro (Mål nisje for microovn: B56xD32xH37) Mål: 60 x 33,7 x 90,9 cm Art. XX335061- venstrehengslet Art. XX335062 – høyrehengslet

HØYSKAP TAKHØY

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

høyde 218,2 cm

Hylleskap Dybde 59,4 cm

Kosteskap Dybde 59,4 cm

Høyskap for innbyggingsprodukter Dybde 59,4 cm

Bredde 40 cm: Art. XX521041 - venstrehengslet Art. XX521042 - høyrehengslet

Bredde 40 cm: Art. XX522041- venstrehengslet Art. XX522042 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX542061 - venstrehengslet Art. XX542062 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX521051 - venstrehengslet Art. XX521052 - høyrehengslet

Bredde 50 cm: Art. XX522051 - venstrehengslet Art. XX522052 - høyrehengslet

Tillegg Art. XX36-60 - Kolonialskuff, pr stk Art. XX18-60 - Vanlig skuff, pr stk

Bredde 60 cm: Art. XX521061 - venstrehengslet Art. XX521062 - høyrehengslet

Bredde 60 cm: Art. XX522061 - venstrehengslet Art. XX522062 - høyrehengslet

Høyskapvange 2 cm Art. 7490020H Dybde 59,4 cm

Viktig! Sokler ikke inkludert – se side 283.


Tilleggsutstyr

Skolekjøkken og naturfag

279

Foringer Art. 7500081 - foring til under-/overskap, hvit direktelaminat Art. 7500081H - foring til overskap takhøy, hvit direktelaminat Art. 7500083 - foring til høyskap, hvit direktelaminat Art. 7500083H - foring til høyskap takhøy, hvit direktelaminat Art. 7500082 - foring til under-/overskap, lys grå direktelaminat Art. 7500082H - foring til overskap takhøy, lys grå direktelaminat Art. 7500084 - foring til høyskap,lys grå direktelaminat Art. 7500084H - foring til høyskap takhøy, lys grå direktelaminat Håndtak Art. 7500024 - håndtak rett aluminium c/c 9,6 mm Art. 7500025 - håndtak rett aluminium c/c 19,2 mm Art. 7500072 - buet håndtak i matt krom c/c 96 mm Art. 7500074 - buet håndtak i matt krom c/c 192 mm Art. 7500069 - håndtak i alufarge c/c 96 mm Art. 7500070 - håndtak i alufarge c/c 192 mm Art. 7500026 - håndtak i rustfritt stål c/c 9,6 mm Art. 7500027 - håndtak i rustfritt stål c/c 19,2 mm Art. 7500098 - håndtak sort c/c 96 mm Art. 7500099 - håndtak sort c/c 96 mm

Frontpanel Art. 179 - frontpanel i hvit direktelaminat, H:72,7cm, pr mtr Art. 177 - frontpanel i lys grå direktelaminat, H:72,7cm, pr mtr Art. 176 - frontpanel i høytrykkslaminat semistd, H:72,7cm, pr mtr Innredning Art. 7500041 - skjærefjøl i stedet for skuff Art. 7500094 - Hevebeslag for mixer/symaskin Art. 7500095 - strykebrett for underskap Art. 7500052 - Kildesortering i uttrekk for underskap, 2 x 15 liter 26 x 48 x 40 cm Art. 7500053 - Kildesortering i uttrekk for underskap, 1 x 15 + 2 x 7 liter 26 x 48 x 40 cm Art. 7030401 - Bestikkinnlegg 40 cm Art. 7030501 - Bestikkinnlegg 50 cm Art. 7030601 - Bestikkinnlegg 60 cm Art. 7030801 - Bestikkinnlegg 80 cm Ekstrautstyr i høytrykkslaminat, semistandard* farger Art.7500001 - Dekkside til overskap Art.7500002 - Dekkside til overskap takhøy Art.7500003 - Dekkside til underskap Art.7500009 - Dekkside dobbel, til underskap Art.7500004 - Dekkside til høyskap Art.7500005 - Dekkside til høyskap takhøy Art.7500006 - Benkevange Art.7500007 - Høyskapvange Art.7500008 - Høyskapvange takhøy Ekstrautstyr i hvit direktelaminat Art.7500039 - Dekkside dobbel til underskap

Glass for overskap/høyskap - pr dør Art. 7500065 - Tillegg for glass i overskap Art. 7500065H -Tillegg for glass i overskap takhøy Art. 7500066 - Tillegg for glassfelt øvre del høyskap Art. 7500066H - Tillegg for glassfelt øvre del høyskap takhøy Åpning av dør/skuffe Art. 7500044 - Tillegg for heluttrekk pr skuff Art. 7500045 - Tillegg for "push to open" pr skuff Art. 7500048 - Tillegg for "push to open" pr dør

* Semistandard farger se side 277

Ekstrautstyr i lys grå direktelaminat Art.7500011 - Dekkside til overskap Art.7500012 - Dekkside til overskap takhøy Art.7500013 - Dekkside til underskap Art.7500019 - Dekkside dobbel til underskap Art.7500014 - Dekkside til høyskap Art.7500015 - Dekkside til høyskap takhøy Art.7500016 - Benkevange Art.7500017 - Høyskapvange Art.7500018 - Høyskapvange takhøy Lyslister Art. 7500021 - lyslist hvit, lengde 220cm Art. 7500022 - lyslist grå , lengde 220cm Art. 7500029 - lyslist semistd. , lengde 220cm Synlige sokkelbein Art. 7500091 - sokkelbein børstet stål, H:15 cm


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

280

BENKEPLATER

40

mm

Art. 133 - PP1070CR hvit Art. 135 - PP5568MAT Art. 138 - PP6275HHD Art. 139 - PP5013CR

Art. 1641040H - bredde 61 cm, hvit Art. 1651040H - bredde 64 cm, hvit Art. 1631040H - bredde 122 cm, hvit

Benkeplate i høytrykkslaminat, 25 mm tykkelse med eik heltre kantlist Art. 1941040H - bredde 61 cm, hvit Art. 1951040H - bredde 64 cm, hvit Art. 1931040H - bredde 122 cm, hvit

Benkeplate i lakkert heltre, bredde 61 cm, 30 mm tykkelse

Art. 1647927H - bredde 61 cm, lys grå Art. 1657927H - bredde 64 cm, lys grå Art. 1637927H - bredde 122 cm, lys grå

Art. 1947927H - bredde 61 cm, lys grå Art. 1957927H - bredde 64 cm, lys grå Art. 1937927H - bredde 122 cm, lys grå

Art. 7500164 - heltre bøk Art. 7500174 - heltre bjørk Art. 7500184 - heltre eik

Art. 164SP - bredde 61 cm, semistd.* Art. 165SP - bredde 64 cm, semistd.* Art. 163SP - bredde 122 cm, semistd.*

Art. 194SP - bredde 61 cm, semistd.* Art. 195SP- bredde 64 cm, semistd. * Art. 193SP - bredde 122 cm, semistd.*

Benkeplate i lakkert heltre, bredde 61 cm, 40 mm tykkelse

Benkeplate i høytrykkslaminat, 20 mm tykkelse med ABS kantlist

Benkeplate i høytrykkslaminat, 25 mm tykkelse med ABS kantlist

Art. 7500264 - heltre bøk Art. 7500274 - heltre bjørk Art. 7500284 - heltre eik

Art. 1641040A - bredde 61 cm, hvit Art. 1651040A- bredde 64 cm, hvit Art. 1631040A - bredde 122 cm, hvit

Art. 1941040A - bredde 61 cm, hvit Art. 1951040A- bredde 64 cm, hvit Art. 1931040A - bredde 122 cm, hvit

Art. 1647927A - bredde 61 cm, lys grå Art. 1657927A - bredde 64 cm, lys grå Art. 1637927A - bredde 122 cm, lys grå

Art. 1947927A - bredde 61 cm, lys grå Art. 1957927A - bredde 64 cm, lys grå Art. 1937927A - bredde 122 cm, lys grå

Art. 164SPA - bredde 61 cm, semistd.* Art. 165SPA - bredde 64 cm, semistd.* Art. 163SPA - bredde 122 cm, semistd.*

Art. 194SPA - bredde 61 cm, semistd.* Art. 195SPA - bredde 64 cm, semistd.* Art. 193SPA - bredde 122 cm, semistd.*

* Semistandard farger se side 271

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

mm

Benkeplate i høytrykkslaminat, 20 mm tykkelse m/ eik heltre kantlist

Hvit med ABS kantlist

25

Benkeplate med postformet kant, bredde 61 cm, 30 mm tykkelse.

mm

Lys grå med eik heltre kantlist

20

30

mm

Heltre lakkert eik

PROD USENT:


Skolekjøkken og naturfag

30

mm

Lys grå med ABS kantlist

Semistandard med ABS kantlist

Benkeplate i høytrykkslaminat, 30 mm tykkelse med eik heltre kantlist Art. 1741040H - bredde 61 cm, hvit Art. 1751040H - bredde 64 cm, hvit Art. 1731040H - bredde 122 cm, hvit Art. 1747927H - bredde 61 cm, lys grå Art. 1757927H - bredde 64 cm, lys grå Art. 1737927H - bredde 122 cm, lys grå

Tillegg: Art. 15578 - Beslag / utfresing pr.hull i plate v/ kildesortering Art. 199 - Sargramme, hvit direktelaminat, pr. mtr, H10 cm Art. 190 - Stenkeplate for vegg mellom over/underskap, semistd, pr mtr, Høyde 51, 6 cm Tykkelse 1,6 cm Art. 191 - Stenkeplate for vegg mellom over/underskap, aluminiumslaminat M2022, pr mtr, Høyde 51, 6 cm Tykkelse 1,6 cm

Art. 174SP - bredde 61 cm, semistd.* Art. 175SP- bredde 64 cm, semistd.* Art. 173SP - bredde 122 cm, semistd.* Benkeplate i høytrykkslaminat, 30 mm tykkelse med ABS kantlist Art. 1741040A - bredde 61 cm, hvit Art. 1751040A- bredde 64 cm, hvit Art. 1731040A - bredde 122 cm, hvit Art. 1747927A - bredde 61 cm, lys grå Art. 1757927A - bredde 64 cm, lys grå Art. 1737927A - bredde 122 cm, lys grå Art. 174SPA - bredde 61 cm, semistd.* Art. 175SPA - bredde 64 cm, semistd.* Art. 173SPA - bredde 122 cm, semistd.* Benkeplate i oljeherdet huntonitt, Art. 166 - Oljeherdet huntonitt, pr. mtr

Hev / senk løsning for kokeplate og vask

BENKEBESLAG

Benkebeslag - for skap fra bredde 50 cm

Benkebeslag - for skap fra bredde 80 cm

Benkebeslag - for skap fra bredde 50 cm

Benkebeslag - for skap fra bredde 60 cm

Enkel kum med/uten rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500131 - Enkel kum EE4x4 Art.7500134 - Enkel kum med rillefelt EES8x4

Dobbel kum med/uten rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500132 - Dobbel kum ED8x4 Art.7500133 - Dobbel kum med rillefelt TIPO8S

1 1/2 kum uten rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500136 - 1 1/2 kum uten rillefelt TIP06

1 1/2 kum med rillefelt Oppvaskkum for nedfelling. Edelstål glatt. Art.7500137 - 1 1/2 kum med rillefelt TIPO7S

281


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

282

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PROD USENT:


Skolekjøkken og naturfag

283

GRANDE KJØKKEN – SOKLER OG TAKFORINGER

SOKLER

Beregning av sokkelbein: Hjørnebenk 110 cm og doble skap må stå på 5 bein, enkle skap må stå på 4 bein, hjørnebenk 90x90 må stå på 6 bein. I skaprekker skal skapene stå på felles bein i skjøten mellom skapene.

Sokkelbein

Sokkelramme

Justerbare sokkelbein i plast, høyde 9 -17 cm. Art. 7500401 - Sokkelbein for sokkelramme

Sokkel i fuktbestandig MDF med høytrykkslaminat og festeklips.

Synlige sokkelbein i stål, justerbare høyde 15 17,5 cm. (Ikke for montering av sokkelfront). Art. 7500091 - Sokkelbein stål Ø 5 cm, RAL9006

Hvit Art. 7500411 - Frontsokkel 300x14,2, hvit Art. 7500413 - Endesokkel 53,2x14,2, hvit Art. 7400414 - Endesokkel dobbel 106,4x14,2, hvit Art. 7500415- Vangesokkel 53,2x14,2, hvit

Lys grå Art. 7500421 - Frontsokkel 300x14,2, lys grå Art. 7500423 - Endesokkel 53,2x14,2, lys grå Art. 7500424 - Endesokkel dobbel 106,4x14,2, lys grå Art. 7500425 - Vangesokkel 53,2x14,2, lys grå

Alu Art. 7500481 - Frontsokkel 300x14,2, Alu laminat Art. 7500483 - Endesokkel 53,2x14,2, Alu laminat Art. 7500484 - Endesokkel dobbel 106,4x14,2 Alu laminat Art. 7500485 - Vangesokkel 53,2x14,2, Alu laminat

Semistandard Art. 7500491 - Frontsokkel 300x14,2, semistd farge Art. 7500493 - Endesokkel 53,2x14,2, semistd farge Art. 7500494 - Endesokkel dobbel 106,4x14,2, semistd farge Art. 7500495 - Vangesokkel 53,2x14,2, semistd farge

TAKFORINGER Høyde: 10 / 25 / 40 cm

Front til takforing leveres i lengde 270 cm. Høyde 10 cm for takhøyde opp til 242,7 cm. Høyde 25 cm for takhøyde opp til 257,7 cm. Høyde 40cm for takhøyde opp til 272,7 cm Hvit Art. 7500511 - Front 270x10, hvit Art. 7500514 - Front 270x25, hvit Art. 7500517 - Front 270x40, hvit

Lys grå Art. 7500521 - Front 270x10, lys grå Art. 7500524 - Front 270x25, lys grå Art. 7500527 - Front 270x40, lys grå

Semistandard Art. 7500591 - Front 270x10, semistd farge Art. 7500594 - Front 270x25, semistd farge Art. 7500597 - Front 270x40, semistd farge

Art. 7500512 - Ende overskap 32x10, hvit Art. 7500515 - Ende overskap 32x25, hvit Art. 7500518 - Ende overskap 32x40, hvit

Art. 7500522 - Ende overskap 32x10, lys grå Art. 7500525 - Ende overskap 32x25, lys grå Art. 7500528 - Ende overskap 32x40, lys grå

Art. 7500592 - Ende overskap 32x10, semistd farge Art. 7500595 - Ende overskap 32x25, semistd farge Art. 7500598 - Ende overskap 32x40, semistd farge

Art. 7500513 - Ende høyskap 57,6x10, hvit Art. 7500516 - Ende høyskap 57,6x25, hvit Art. 7500519 - Ende høyskap 57,6x40, hvit

Art. 7500523 - Ende høyskap 57,6x10, lys grå Art. 7500526 - Ende høyskap 57,6x25, lys grå Art. 7500529 - Ende høyskap 57,6x40, lys grå

Art. 7500593 - Ende høyskap 57,6x10, semistd farge Art. 7500596 - Ende høyskap 57,6x25, semistd farge Art. 7500599 - Ende høyskap 57,6x40, semistd farge


284

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

BRANNISOLERTE KJEMIKALIESKAP

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Brannisolert kjemikalieskap i 7 størrelser for tilkobling til avtrekksventilasjon. Ventilasjons- og branntestet på Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut. Hver hylle utgjør et mindre oppsamlingstrau. Ett større trau for plassering i bunn finnes som tilleggsutstyr.

KJEMIKALIESKAP G803GLL

SYRESKAP SS4

Brannisolert og ventilert kjemikalieskap, som er tilpasset plassering på syreskap mod. SS4. Mål: B100 x D30 x H80 cm.

Skap i høytrykkslaminat med 3 hyller og trau i polypropylen. Ventilasjonskanal i ryggen. Mål: B100 x D45 x H135 cm.

Art. G803GLL - Kjemikalieskap

Art. SS4 - Syreskap

PROD USENT:

Art. G2006B - B100 x D60 x H209,5 cm, 5 hyller Art. G2004B - B100 x D45 x H209,5 cm, 5 hyller Art. G200 - B60 x D60 x H209,5 cm, 5 hyller Art. G1204E - B100 x D45 x H129,5 cm, 3 hyller Art. G806G - B100 x D60 x H89,5 cm, 1 hylle Art. G804G - B100 x D45 x H89,5 cm, 1 hylle Art. G803G - B100 x D30 x H89,5 cm, 1 hylle


Skolekjøkken og naturfag

KJEMIKALIESKAP Brannsikker oppbevaring av farlige produkter på laboratorium, leveres i 5 størrelser. Brannsikkert i 60 minutter. Branntestet i henhold til EN 14470-1. Selvlukkende dører og brannventiler. A: Art. F60-KEM4 - B63 x D61,5 x H185 cm B: Art. F60-KEM3 - B114 x D61,5 x H105 cm C: Art. F60-KEM1 - B63 x D61,5 x H67 cm D: Art. F60-KEM5 - B114 x D61,5 x H185 cm E: Art. F60-KEM2 - B114 x D61,5 x H67 cm

A

B

C

D

GASS-SKAP EI30 Skap for oppbevaring av gass som oppfyller kravet for EI 30, testet på Sveriges Provningsoch Forskningsinstitut. EI 30 GAS er for plassering mot yttervegg med ventilasjon gjennom vegg, da kreves ingen mekanisk ventilasjon. EI 30 KEM er først og fremst for kjemikalier, men kan også benyttes for gass når man ikke har mulighet for å plassere skapet mot yttervegg. Art. EI30GAS1 - B92,5 x D77 x H85,3 cm Art. EI30KEM1 - B92,5 x D77 x H85,3 cm Art. EI30GAS4 - B92,5 x D60 x H85,3 cm Art. EI30GAS2 - B92,5 x D77 x H112,5 cm Art. EI30KEM2 - B92,5 x D77 x H112,5 cm Art. EI30GAS3 - B92,5 x D60 x 200 cm Art. EI30KEM3 - B92,5 x D60 x 200 cm Art. EI30V - Vogn for 77 cm dype skap Art. EI30H - Hylle Art. EI30UH - Utdragbar hylle Art. EI30L - Tillegg for lås Art. E60BS - Brannventiler til KEM skap (2 stk)

E

285


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

286

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Skolekjøkken og naturfag

KEBO AVTREKKSSKAP Avtrekksskap i flammehemmende høytrykkslaminat (FS-laminat), som er motstandsdyktig mot brann og korrosjon. Hevedør i gjennomsiktig polykarbonat. Arbeidsplate leveres i rustfritt syrefast stål, og er tilpasset for stående arbeid. Lufthastighetsalarm som tilvalg. Skapet tilfredsstiller kravene til ventilasjon og brannsikkerhet. Skapet kan leveres med underskap eller stativ på hjul, samt med glass i sidene. Det finnes også en del annet tilleggsutstyr - be om pris. Mål avtrekksskap: 100 x 66 x 132 cm Mål inkl. underskap: 100 x 66 x 210 cm

Art. 322000-0 - Avtrekksskap, komplett med underskap og alarm

PRO DU S E N T:

Art. 322000-1 - Avtrekksskap, uten underskap Art. 322000-2 - Underskap til avtrekksskap Art. 322000-3 - Stativ på hjul til avtrekksskap

Art. 322000-4 - Tillegg for glass i rygg Art. 322000-5 - Tillegg for glass i venstre side Art. 322000-6 - Tillegg for glass i høyre side Art. 370506 - Tillegg for alarm

287


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

288

Hlínkroken: side 297

Aksess garderobe: s. 298-299

Rydd garderobe: side 300

Knaggrekke og benk: side 301

Partner garderobe: s. 302-303

Reol for Voksiposer: side 304

Fingarderobe: side 304

Påkledingsrampe: side 304

Frittstående garderobe: s. 305

Garderobesystem: side 306

Garderobebenk / hyller: s. 307

Skohylle: side 307

Frittstående garderobe: s. 308

Garderobesystem: side 309

Vogner og Skostativ: side 310

Revungen: side 311

Garderobesystem: side 312

Påkledningsbenker: side 313

Helsveisede skap: side 314

Stumtjener: side 314

Frame: side 314

Stumtjener: side 314–315


Garderobe

289


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon

290

Labo helse- og omsorgssenter - Fastinnredning levert av Grande Interiør AS


291

Moelv skole - levert av vĂĽr forhandler Senab Eikeland Ă˜st AS Garderobe


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

292

Vartdal skole - levert av vår forhandler Grande Interiør AS


inspirasjon

293

Nordre Ă…l skole - fastinnredning levert av Grande Interiør AS Garderobe


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 294


295

Åsveien skole og ressurssenter – levert av vår forhandler Fagerhaug & Olstad AS Garderobe


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

296


Garderobe

HLÍNKROKEN Vi anbefaler Hlín i alle barnehagegarderober. Hlín tåler normal vekt fra klær, utstyr og små sekker, men løser seg ut når vekten blir for stor. • Ekstra sikkerhet, hindrer ulykker • Løser ut, klikkes på plass • Årets produkt 2016 • Merket for god design • SINTEF-testet • Enkel å montere • Norsk produkt og design • Leveres i orange og grå • Mønsterbeskyttet Design: Anunatak AS

Art. 1201 – Hlín sikkerhetskrok, grå Art. 1202 – Hlín sikkerhetskrok, orange

PRO DU S E N T:

297


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

298

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Aksess enkel garderobehylle Garderobehylle i lys grå direktelaminat eller semistandard høytrykkslaminat. For montering på vegg eller stativ. Leveres med Hlin sikkerhetskrok eller tradisjonell ankerkrok i stål. Hlín sikkerhetskrok i grå eller orange. NB: oppgi farge på kroker ved bestilling. Kan også leveres med dører og beskjedhyller.Høyde 26cm og dybde 26cm. Leveres i lengder på 60,90 og 120cm (119)

Aksess dobbel garderobehylle Dobbel garderobehylle i lys grå direktelaminat eller semistandard høytrykkslaminat. For montering på vegg eller stativ. Leveres med Hlin sikkerhetskrok eller tradisjonell ankerkrok i stål. Hlín sikkerhetskrok i grå eller orange. NB: oppgi farge på kroker ved bestilling. Kan også leveres med dører og beskjedhyller. Høyde 50cm og dybde 26cm. Leveres i lengder på 60, 90 og 120cm (119)

Hlínkrok: Art. 4821 – Garderobehylle enkel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4831 - Garderobehylle enkel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4841- Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4021 - Garderobehylle enkel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4031 - Garderobehyll enkel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Aer. 4041 - Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Hlínkrok: Art. 4822 – Garderobehylle dobbel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4832 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4842- Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4022– Garderobehylle dobbel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4032 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Aer. 4042 - Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Tradisjonell ankerkrok: Art. 4823 – Garderobehyll enkel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4833 – Garderobehylle enkel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4843- Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4023 - Garderobehylle enkel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4033 - Garderobehylle enkel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Aer. 4043 – Garderobehylle enkel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Tradisjonell ankerkrok: Art. 4824 – Garderobehylle dobbel 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4834 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4844- Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4024 - Garderobehylle dobbel 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4034 - Garderobehylle dobbel 3 rom, 90 cm, Semistandard * Art. 4044 - Garderobehylle dobbel 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Aksess beskjedhylle: Beskjedhylle for montering i Aksess garderobehylle. Bredde 27,8 Dybde 25,6cm

Aksess dører: Dør i mdf med lys grå direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistandard farge, klarlakkert mdf kant. Høyde 22,4, bredde 27,4cm

Art. 4809 – Beskjedhylle, Lys grå Art. 4009 – Beskjedhylle, Semistandard

Art. 4801 -Aksess dør, Lys grå direktelaminat, V Art. 4802 -Aksess dør, Lys grå direktelaminat, H Art. 4001 -Aksess dør, Semistandard*, V Art. 4002 -Aksess dør, Semistandard*, H

PROD USENT:


Garderobe

299

AKSESS GARDEROBE

Hlínkrok Art. 4881 - Garderobe, 8 plasser Lys grå Ø110x146 Art. 4081 - Garderobe, 8 plasser Semistandard * Ø110x146 Tradisjonell ankerkrok Art. 4883 - Garderobe, 8 plasser Lys grå Ø110x146 Art. 4083 - Garderobe, 8 plasser Semistandard * Ø110x146

Semistandard farger:

Rund garderobe i lys grå direktelaminat, eller semistandard høytrykkslaminat, med hjul.Leveres med Hlín sikkerhetskroker eller tradisjonelle ankerkroker i stål. Hlín sikkerhetskrok i grå eller orange. NB: oppgi farge på kroker ved bestilling.

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat

Aksess Garderobebenk i lys grå direktelaminat med sitteplate i lys grå høytrykkslaminat, eller utførelse i semistandard høytrykkslaminat. For montering på vegg eller stativ.Høyde 30cm og dybde 30cm. Leveres i lengder på 60,90 og 120cm (119) Art. 4820 –Garderobebenk 2 rom, 60cm, Lys grå Art. 4830 - Garderobebenk 3 rom, 90 cm, Lys grå Art. 4840 - Garderobebenk 4 rom, 120 cm, Lys grå Art. 4020 - Garderobebenk 2 rom, 60 cm, Semistandard * Art. 4030 - Garderobebenk 3 rom, 90 cm, Semistandard * Art. 4040 - Garderobebenk 4 rom, 120 cm, Semistandard *

Aksess frittstående stativ Stativ i lys grå direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistandard farge. Stativ leveres som startfag og følgefag for videre påbygging. Høyde 170 cm, dybde 62cm, lengder 94/123cm Startfag, bestående av 2 vanger og rygg Art. 4898 - Tosidig for 90-modul, lys grå Art. 4098 - Tosidig for 90-modul, semistandard * Art. 4899 - Tosidig for 120-modul, lys grå Art. 4099 - Tosidig for 120-modul, semistandard * Følgefag, bestående av 1 vange og rygg Art. 4893 - Tosidig for 90-modul, lys grå Art. 4093 - Tosidig for 90-modul, semistandard * Art. 4894 - Tosidig for 120-modul, lys grå Art. 4094 - Tosidig for 120-modul, semistandard *

Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

PRO DU S E N T:


300

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

RYDD Garderobesystem i hvitpigmentert lakkert bjørk kryssfinér med sittebenk i grå høytrykkslaminat. Skohylle i krom. Kan leveres med tradisjonell ankerkrok for småskoletrinnet, eller Hlín sikkerhetskrok for barnehage. Dørfronter leveres i grå laminat F7927. Dører og sitteplater kan også leveres i andre farger på forespørsel. Grunnmodulen leveres i to størrelser; 59,5 cm med 2 rom, og 88,5 cm med 3 rom. Kan innredes videre med beskjedhylle i øvre rom, lav dør i øvre rom eller heldekkende høy dør i hvert rom. Det leveres også stativ både tosidig og ensidig, for begge moduler. Moduler bestilles i tillegg. Mål: høyde 136 cm, dybde 28/54 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Hlínkrok: Art. 5720 - 2-roms m/Hlínkrok, bredde 60cm Art. 5730 - 3-roms m/Hlínkrok, bredde 90cm Tradisjonell ankerkrok: Art. 572 – 2-roms, bredde 60 Art. 573 – 3-roms, bredde 90

Art. 570 – Beskjedhylle for montering øvre rom Art. 581 – Liten dør for montering øvre rom, lys grå Art. 582 – Høy dør, heldekkende, lys grå

Standard modul (3-roms)

Med beskjedhylle i øvre rom

Med liten dør i øvre rom

Med høy dør, heldekkende

Med stativ ensidig

Med stativ for frittstående løsning, tosidig

PROD USENT:

Art. 597 - Stativ tosidig, for 2-roms modul Art. 598 - Stativ tosidig, for 3-roms modul Art. 595 - Stativ ensidig, for 2-roms modul Art. 596 - Stativ ensidig, for 3-roms modul


Garderobe

KNAGGREKKE Furu/sort epoxy. Art. 156 - 100cm m/ 7 kroker Art. 157 - 200cm m/ 14 kroker

SITTEBENK Furu/sort epoxy. Bredde 35 cm, høyde 40 cm. Art. 181 - 90 cm Art. 182 - 120 cm Art. 183 - 150 cm Art. 184 - 210 cm

PRO DU S E N T:

301


302

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PARTNER GARDEROBESKAP Låsbar boksgarderobe for oppbevaring av personlige eiendeler. Standard utførelse i lys grå direktelaminat med dører i lys grå direktelaminat eller høytrykkslaminat i semistd farge. Skapene leveres med sylinderlås med ulike nummer. Kan leveres med hengelåsvrider- må oppgis ved bestilling.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Hele skap har hattehylle med karusellkrok. Delte skap har karusellkrok og inntrukket hylle. Spesialutførelse og/eller andre farger på dører kan leveres på forespørsel.

PROD USENT:


Garderobe

303

Semistandard farger: Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Mål: 30 x 59 x 200 cm Art. 11701 - 1 dør, v-hengslet, dør i lys grå Art. 11702 - 1 dør, h-hengslet, dør i lys grå Art. 11705 - 1 dør, v-hengslet, dør i semistd. Art. 11706 - 1 dør, h-hengslet, dør i semistd.

Mål: 30 x 59 x 200 cm Art. 11721 - 2 dører, v-hengslet, dører i lys grå Art. 11722 - 2 dører, h-hengslet, dører i lys grå Art. 11725 - 2 dører, v-hengslet, dører i semistd. Art. 11726 - 2 dører, h-hengslet, dører i semistd.

Mål: 60 x 59 x 200 cm Art. 11700 - 2 dører, dører i lys grå Art. 11704 - 2 dører, dører i semistd.

Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Mål: 60 x 59 x 200 cm Art. 11720 - 4 dører, dører i lys grå Art. 11724 - 4 dører, dører i semistd.

Mål: 30 x 59 x 200 cm Art. 11751 - 5 dører, v-hengslet, dører i lys grå Art. 11752 - 5 dører, h-hengslet, dører i lys grå Art. 11755 - 5 dører, v-hengslet, dører i semistd. Art. 11756 - 5 dører, h-hengslet, dører i semistd.

Tilleggsutstyr for låsbare skap Art. 11203 - Ekstra hylle til garderobeskap (D:28 cm) Art. 11202 - Merkeplate i børstet stål For plassering mellom skap: Art. 11206 - Garderobehylle 100 cm, lys grå Art. 11205 - Skohylle med rør i krom, 100 cm

Mål: 60 x 59 x 200 cm Art. 11750 - 10 dører, dører i lys grå Art. 11754 - 10 dører, dører i semistd

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat

Dekorativ og solid merkeplate / låsbeslag i børstet stål.

Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

PRO DU S E N T:


304

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

REOL FOR VOKSIPOSER Oppbevaringsreol med 8 rom for Voksiposer, levert i lys grå laminat som avbildet, eller i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B80 x D40 x H170 cm Art. 122.012 – Voksipose skap, bjørk kryssfinér Art. 122.013 – Voksipose skap, lys grå laminat

LAV FINGARDEROBE Lave gulvstående garderobeskap som leveres i hvitpigmentert bjørk kryssfinér som avbildet, eller med lys grå direktelaminat og ABS kantlist. Skapene leveres som enkelt og dobbelt skap. Dybde 35 cm, høyde 130 cm.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Toppmontert rom for oppbevaring av Voksipose leveres som tilvalg. Art. 122.003 – Dobbelt skap 60 cm, bjørk kryssfinér Art. 122.005 – Enkelt skap 31 cm, bjørk kryssfinér Art. 122.006 – Topphylle dobbel, bjørk kryssfinér Art. 122.007 – Topphylle enkel, bjørk kryssfinér Art. 122.008 – Dobbelt skap 60 cm, lys grå laminat Art. 122.009 – Enkelt skap 31 cm, lys grå laminat Art. 122.010 – Topphylle dobbel, lys grå laminat Art. 122.011 – Topphylle enkel, lys grå laminat

PÅKLEDNINGSRAMPE Praktisk modulbasert påkledningsrampe som letter avog påkledning i garderoben. Bygges opp etter ønske med 3 ulike moduler – benk med og uten skuffe, samt trapp. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med lyddempende gulvbelegg på topplate og trappetrinn. Standard farger belegg: Mørk grå og grå. Modulmål: B58 x D60 x H38 cm. Art. 122.020 – Modul trapp Art. 122.021 – Modul benk med skuffe Art. 122.022 – Modul benk uten skuffe

PROD USENT:


Garderobe

VEGGHENGT GARDEROBE Fleksibelt garderobesystem med valgmuligheter. Utført i lys grå direktelaminat med ABS kanter. Grunnmoduler med 2, 3 eller 4 rom i bredden. Dører og sittebenk bestilles som tilvalg. Her avbildet med både dører og sittebenk. Mål: dybde 30 cm, høyde 150 cm. Total dybde med sittebenk: 50 cm. Art. 126.001 - 2-roms, 60 cm Art. 126.002 - 3-roms, 90 cm Art. 126.003 - 4-roms, 120 cm Art. 126.004 - Tillegg for dør, pr plass Art. 126.005 - Tillegg for sittebenk, 2-roms Art. 126.006 - Tillegg for sittebenk, 3-roms Art. 126.007 - Tillegg for sittebenk, 4-roms

FRITTSTÅENDE GARDEROBE Frittstående dobbel garderobe i lys grå direktelaminat med ABS kanter. Leveres som standard uten skohyller. Her avbildet med spesialtilpassede skohyller i stål, pris på forespørsel. Leveres med rygg i høyde 170 cm, og uten rygg i høyde 150 cm.

Frittstående uten rygg, dybde 64 cm, høyde 150 cm: Art. 126.023 - Dobbel uten rygg, 2-roms, 64 cm Art. 126.024 - Dobbel uten rygg, 3-roms, 92 cm Art. 126.025 - Dobbel uten rygg, 4-roms, 120,5 cm Frittstående med rygg, dybde 64 cm, høyde 170 cm: Art. 126.008 - Dobbel med rygg, 2-roms, 64 cm Art. 126.009 - Dobbel med rygg, 3-roms, 92 cm Art. 126.010 - Dobbel med rygg, 4-roms, 120,5 cm

PRO DU S E N T:

Enkel vegghengt hylle til fin- og grovgarderobe. (Avbildet i bakgrunnen på bilde til venstre.) Dybde 28 cm, høyde 25 cm. Art. 126.020 - Enkel hylle, 2-roms, 60 cm Art. 126.021 - Enkel hylle, 3-roms, 90 cm Art. 126.022 - Enkel hylle, 4-roms, 120 cm

305


306

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GARDEROBESYSTEM I BJØRK

Garderobesystem i 15 mm klarlakkert bjørk kryssfinér. Ståldetaljer lakkert i RAL 7037. Kan også leveres i andre farger - be om tilbud. Frittstående garderobe med vanger lakkert i RAL 7037. Enkel modell settes mot vegg. Dobbel modell får man ved å sette sammen to enkle moduler som plasseres fritt i rommet. Enkel montering. Høyde 170 cm. Dybde enkel modell: 40 cm, dobbel modell: 80 cm. Rygg, skohylle og dryppbrett leveres som ekstrautstyr.

Moduler: Art. 120.001 - 2-roms, 62,5 cm Art. 120.002 - 3-roms, 81 cm Art. 120.003 - 4-roms, 120 cm Tilleggsutstyr: Art. 120.007 - Rygg til 2-roms Art. 120.008 - Rygg til 3-roms Art. 120.009 - Rygg til 4-roms Art. 125.001 - Skohylle til 2-roms Art. 125.002 - Skohylle til 3-roms Art. 125.003 - Skohylle til 4-roms

Kan også leveres i høyde 150 cm for mindre barn.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 125.004 - Dryppbrett til 2-roms Art. 125.005 - Dryppbrett til 3-roms Art. 125.006 - Dryppbrett til 4-roms

Det kan også leveres dør med eller uten lås - be om tilbud.

PROD USENT:


Garderobe

DOBBEL OG ENKEL GARDEROBEHYLLE Dobbel og enkel garderobehylle i kryssfinér med skillevegg, stålrør som frontlist og 3-armet propellkrok. Dybde 29 cm, høyde enkel: 25 cm, høyde dobbel: 50 cm.

Art. 120.013 - Dobbel hylle, 2-roms, 59,5 cm Art. 120.014 - Dobbel hylle, 3-roms, 87,8 cm Art. 120.015 - Dobbel hylle, 4-roms, 116,5 cm Art. 120.010 - Enkel hylle, 2-roms, 59,5 cm Art. 120.011 - Enkel hylle, 3-roms, 87,8 cm Art. 120.012 - Enkel hylle, 4-roms, 116,5 cm

GARDEROBEBENK Vegghengt garderobebenk i kryssfinér, med skohylle og åpning for støvler. Kan også brukes som alternativ benk i frittstående løsning. Art. 120.018 - Benk, 2-roms, 58 cm Art. 120.019 - Benk, 3-roms, 87,8 cm Art. 120.020 - Benk, 4-roms, 116 cm

SKOHYLLE MED DRYPPBRETT Skohylle med dryppbrett for oppsamling av sand og fukt. Kan settes på gulv og skrues på vegg. Leveres med 3, 4 og 5 hyller i høyden, bredde 90 eller 120 cm. Dybde: 30 cm. Standard farge på stål: RAL 7037 grå.

90 cm bredde: Art. 121.001 - 3 hyller, h: 70 cm Art. 121.002 - 4 hyller, h: 90 cm Art. 121.003 - 5 hyller, h: 125 cm

120 cm bredde: Art. 121.004 - 3 hyller, h: 70 cm Art. 121.005 - 4 hyller, h: 90 cm Art. 121.006 - 5 hyller, h: 125 cm

307


308

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FRITTSTÅENDE GARDEROBE Leveres standard med 2 burhyller, skohyller og dryppbrett for oppsamling av sand og fukt. Standard farge: RAL 9006, sølv. Totalmål: Høyde 177,6 cm, Dybde 66,2 cm Mål Burhylle: Høyde:30,9 cm. Dybde 25,9/30,6 cm (øvre/nedre del) Art. 71995 - Frittstående dobbel stativ 120cm Sølv (Inkludert hylle, skohylle og dryppbrett) Art. 71996 - Frittstående dobbel stativ 90cm Sølv (Inkludert hylle, skohylle og dryppbrett) Art. 71997 - Frittstående dobbel stativ 60cm Sølv (Inkludert hylle, skohylle og dryppbrett)

ØMERKE T ILJ M

VEGGHENGT BURHYLLE 2031 0086

Mål: dybde 25,9/30,6 cm (øvre/nedre del) Høyde:30,9 cm. Art. 71992 - Hylle 60 cm m/8 kroker Art. 71991 - Hylle 90 cm m/12 kroker Art. 71990 - Hylle 120 cm m/16 kroker

ØMERKE T ILJ M

LUEHYLLE

2031 0086

Passer fint sammen med knaggrekke, men kan også leveres separat. Standard farge: RAL 9006 sølv. Dybde: 25cm Høyde: 12 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 71971 - Luehylle 120 cm sølv Art. 71972 - Luehylle 90 cm sølv Art. 71973 - Luehylle 60 cm sølv

PROD USENT:


Garderobe

KNAGGREKKE

309

ØMERKE T ILJ M

Standard farge: RAL 9006 Sølv.

2031 0086

Art. 71941 - 60 cm, m/4 buer - 8 kroker Art. 71942 - 90 cm, m/6 buer - 12 kroker Art. 71943 - 120 cm, m/8 buer - 16 kroker Art. 71951 – Avslutningsbrakett ØMERKE T ILJ M

STØVELKNAGGER Standard farge: RAL 9006 Sølv.

2031 0086

Art. 71945 - Støvelknagger 60 cm m/4 par støvler Art. 71947 - Støvelknagger 90 cm m/6 par støvler Art. 71946 - Støvelknagger 120 cm m/8 par støvler Art. 71951 - Avslutningsbrakett

SITTEBENK MED SKOHYLLE (2 PLANKER I BJØRKEKRYSSFINÉR) Standard farge: RAL 9006 Sølv. Art. 71901 - Startseksjon 120 cm Art. 71902 - Skjøteseksjon 120 cm Art. 71903 - Startseksjon 90 cm Art. 71904 - Skjøteseksjon 90 cm Art. 71911 - Startseksjon 60 cm Art. 71912 - Skjøteseksjon 60 cm bde -

Ny dy

NYHET Leveres nå som standard i RAL 9006 Sølv. Kan fortsatt leveres i sort mot pristillegg og noe lenger leveringstid.

2031 0086

Standard farge: RAL 9006 Sølv. Art. 71921 - Startseksjon 120 cm Art. 71922 - Skjøteseksjon 120 cm Art. 71923 - Startseksjon 90 cm Art. 71924 - Skjøteseksjon 90 cm Art. 71931 - Startseksjon 60 cm Art. 71932 - Skjøteseksjon 60 cm

PRO DU S E N T:

ØMERKE T ILJ M

2031 0086

DRYPPEBRETT for skohylle Unngå sand og søl på gulvet. Standard farge: RAL 9006 Sølv. Art. 71933 - Dryppebrett 120 cm Art. 71936 - Dryppebrett 90 cm Art. 71934 - Dryppebrett 60 cm

PLASTPROPP For montering på enderør. Art. 71935 - Plastpropp, sort, pr stk

35cm

!

(3 PLANKER I BJØRKEKRYSSFINÉR) Standard farge: RAL 9006 Sølv.

bde -

Ny dy

SKOHYLLE

!

SITTEBENK

Art. 71905 - Startseksjon 120 cm Art. 71906 - Skjøteseksjon 120 cm Art. 71907 - Startseksjon 90 cm Art. 71908 - Skjøteseksjon 90 cm Art. 71915 - Startseksjon 60 cm Art. 71916 - Skjøteseksjon 60 cm

ØMERKE T ILJ M

35cm


310

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GARDEROBEVOGN FOR STØVLER

GARDEROBEVOGN FOR KLÆR

Garderobevogn for støvler. Leveres med 2 stk låsbare hjul. Garderobevognen har plass for 32 par støvler, og kan leveres med solid dryppbrett om ønskelig. Standard farge: RAL9006 Totalmål: Høyde 115 cm Lengde 120 cm Dybde 80 cm

Garderobevogn for klær. Leveres med 2 stk låsbare hjul. Garderobevognen leveres med 30 innovervendte knagger og kan også leveres med solid dryppbrett om ønskelig. Standard farge: RAL9006 Totalmål: Høyde 148 cm Lengde 120 cm Dybde 80 cm

Art. 71975 - Garderobevogn for støvler, 32 par Art. 71979 - Dryppbrett

Art. 71976 - Garderobevogn for klær, 30 stk innovervendte knagger Art. 71979 - Dryppbrett

STATIV FOR SKO OG STØVLER Mobile stativ for oppbevaring og tørk av sko og støvler. Stativene kan leveres i 2 ulike utførelser – grålakkert for innendørs bruk (som avbildet), og forzinket/klarlakkert for utendørs bruk. KM125077 har 3 hjul, derav 1 med brems: Max belastning: 25 kg Mål: L78 x B71,4 x H119,2 cm Vekt: 19,5 kg Art. KM125077 – 3 hjul, grålakkert Art. KM125077-O – 3 hjul, forzinket/klarlakkert

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

KM125264 har 4 hjul, derav 2 med brems: Max belastning: 25 kg Mål: L106,3 x B54 x H120 cm Vekt: 20,5 kg Art. KM125264 – 4 hjul, grålakkert Art. KM125264-O – 4 hjul, forzinket/klarlakkert

PROD USENT:


Garderobe

Semistandard farger:

REVUNGEN Morsom benk utført i MDF. Finnes i tovarianter, med en høy og en lav vange, eller med to lave vanger. Vangene er belagt med høytrykkslaminat i semistandard farge. Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

Pale olive F3007 Mat Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat

PRO DU S E N T:

Mål: Lengde 90 cm, bredde sitteplate 38 cm, sittehøyde 34 cm. Største bredde på ben er 50 cm. Høyde vanger er 79 og 41 cm. To lave vanger: Art. 13132 - Revungen to lave vanger En høy og en lav vange: Art. 13136 - Revungen høy + lav vange

311


Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PLEXI FLEXI GARDEROBESYSTEM

Standard farge stål: RAL 9006 aluminium. Standard farger plexiglass: Sort sotet, opalhvit, rød, oransje og lilla. Det er også mulighet for symboltegn i fronten, be om tilbud.

Kraftig garderobesystem i nettingdesign. Praktiske og fargerike kombinasjonsmuligheter med farget plexiglass på kurvhyllen. Renslige i bruk.

Garderobehyllen kan leveres med disse symbolene i fronten, be om tilbud. Velg et eget symbol til din skole eller barnehage, eller velg ulike symboler til hver avdeling. Velg blant standard plexifarger.

Design: POIESIS

Det kan også utvikles eget identitetssymbol.

IDENTITETSSYMBOL.

312

DOBBEL KURVHYLLE Leveres med både 20 cm og 30 cm inndeling pr rom. Dybde 30 cm, høyde 30 cm.

Kurvhyller for bruk i barnehage kan nå også leveres med Hlín sikkerhetskrok. Les mer om Hlín på side 289

Art. POI104 - Lengde 40 cm, 2 rom Art. POI105 - Lengde 60 cm, 3 rom Art. POI106 - Lengde 80 cm, 4 rom Art. POI103 - Lengde 60 cm, 2 rom Art. POI102 - Lengde 90 cm, 3 rom Art. POI101 - Lengde 120 cm, 4 rom Finnes også i flere lengder, be om pris.

SKOHYLLE MED INNDELING Leveres med både 20 cm og 30 cm inndeling pr rom. Dybde 30 cm, høyde 30 cm. Art. POI010 - Lengde 40 cm, 2 rom Art. POI009 - Lengde 60 cm, 3 rom Art. POI008 - Lengde 80 cm, 4 rom

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. POI007 - Lengde 60 cm, 2 rom Art. POI006 - Lengde 90 cm, 3 rom Art. POI005 - Lengde 120 cm, 4 rom Finnes også i flere lengder, be om pris.

PROD USENT:


Garderobe

SKOKNEKT

PÅKLEDNINGSBENKER

Flott hjelpemiddel der barna kan ta av seg skoene selv. Tosidig, med bøyle å holde seg i. Mål: B50 x D63 x H48 cm.

Av- og påkledningsbenker som sparer rygg og knær for den som hjelper til. Møt barna på halvveien. Bøyle å holde i for at de minste skal holde balansen leveres som tilleggsutstyr. Plate i PPL-belagt plywood med sklibeskyttelse. Understell og bøyle i pulverbelagt stål. Avstand fra gulv til første avsats er 23,2 cm på begge modeller.

Art. Q7001

LILL-SITT Mål: B88,5 x D51,4 x H43 cm. Art. Q7002-1-2- Lill-sitt med bøyle

STOR-SITT Mål: B144,3 x D62,4 x H43 cm. Art. Q7003-1-2- Stor-sitt med bøyle

QBENA-PALLEN Praktisk hjelpemiddel. Mål: B39 x D51 x H63 cm. Høyde første trinn: 15,5 cm. Høyde andre trinn: 24,5 cm. Vekt: 3 kg. Art. Q6801

PRO DU S E N T:

313


314

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

HELSVEISEDE GARDEROBESKAP Z-SKAP Garderobeskap i stål som kan pulverlakkeres i 183 ulike RAL-farger som standard. Skapene leveres med sylinderlås, hattehylle, garderobestang og kroker. Moduler med 1, 2, 3 eller 4 rom. Kan leveres med både rett og skrått tak. Be om tilbud på garderobeskap tilpasset dine behov!

GARDEROBEHYLLE TERTIO WK Med 1 stk kleshenger pr 10 cm. Lengder fra 40-300 cm. Art. 3118 - Lengde 100 cm, 10 kleshengere

STUMTJENER SLIDE G3 Elegant stumtjener med tre rør i pulverlakkert stål og totalt 18 plastkroker som kan plasseres i ulike høyder. Slide G3 fungerer også fint som romdeler. Leveres i hvit, sort eller grå.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. SLIDEG3 – Slide G3, hvit

FRAME Smart klesstativ med mange bruksmuligheter. Frame kan utstyres med panel, speil eller notistavle – tilpass etter ditt behov! Leveres i to farger - hvit og sort. Art. FRAMEW – Frame stativ, hvit Art. FRAMEB – Frame stativ, sort

PROD USENT:


Garderobe

315


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

316

Bokreoler: side 324

Utkledningsvogn: side 325

Bord og vogner: side 326-327

Podier og benker: side 328

Fabel vogner: 330

Bokreoler: side 331

Lyttekrokbenker: side 331

Sitteputer og puffer: 333

Vippi™: side 334

Eventyrkroken: side 335

Puff systemer: side 336-339

Tivolispeil: side 340

Lekekjøkken: side 341

Materialvogner: side 342

Ballvogn: side 343

Tørkevogner: side 343

Malevogn: side 343

Tillebord mini: side 343

Høvelbenker: side 344–345

Arbeidsbenker: side 346

Materialstender: side 346

Verktøyskap: side 347

Kortrapp / sittetrapp: side 347

Kaktus og puter: 332


Møbler til lek og aktivitet

317


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

318

Ullerål skole - levert av vår forhandler Kontormiljø Ringerike AS


inspirasjon

319

Karihola barnehage - levert av vår forhandler Grande Interiør AS Møbler til lek og aktivitet


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 320


321

Øya barnehage - levert av vår forhandler Fagerhaug & Olstad AS Møbler til lek og aktivitet


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

inspirasjon 322


323

Nøkleby skole - levert av vår forhandler Sørlie Prosjektinnredninger AS Møbler til lek og aktivitet


324

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

ENSIDIG BOKREOL Bokreol i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med 4 hyller. Det kan leveres både skrå og flate hyller. Mål: B76,5 x D30 x H122 cm. Art. 104.001 – Bokreol, ensidig

TOSIDIG BOKREOL Tosidig bokreol i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Leveres med låsbare hjul, praktisk og lett å flytte på. Leveres med 4 hyller på hver side, både skrå og flate hyller er tilgjengelig. Mål: B76,5 x D49,5 x H122 cm. Art. 104.002 – Bokreol, tosidig

BOKKASSE Anvendelig bokkasse på hjul med totalt 8 rom. To av hjulene er låsbare. Utførelse i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B76 x D76 x H76 cm. Art. 104.003 – Bokkasse

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

BOKSENG Robust bokseng med 3 rom, utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Utfreste håndtak i endene. Mål: B76,5 x D40 x H45,5 cm. Art. 104.004 – Bokseng

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

UTKLEDNINGSVOGN Praktisk utkledningsvogn utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Vognen er utstyrt med 2 sidehyller, 6 stk 3-armet garderobekroker, hylle på toppen og oppbevaringskasse i bunnen. I tillegg er det påmontert sikkerhetsspeil på endevangen. Mål: B95 x D49,5 x H122 cm. Art. 116.001 – Utkledningsvogn

325


326

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

GLASSMONTER Glassmonter med 3 flyttbare hyller og nøkkellås. Utførelse i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B50 x D50 x H160 cm. Art. 105.001 - Glassmonter

LITE LYSBORD

AKTIVITETSBORD

Lite og praktisk lysbord tilpasset barnehage. Sikker lyskilde med lufting. Avtagbar opalisert akrylplate på toppen. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Mål: B70 x D62 x H45 cm.

Rundt aktivitetsbord med god lagringsplass på begge sider. Leveres med hjul, derav to er låsbare. Utførelse i hvitpigmentert bjørk. Bordet kan også leveres med nedfelt lysplate, med sikker lyskilde og opalisert akrylplate. Mål bordplate: Ø 120 cm. Mål: B75 x D75 x H63 cm.

Art. 112.006 – Lite lysbord

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 112.004 – Aktivitetsbord Art. 112.005 – Aktivitetsbord med lysplate

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

TRILLEBORD Trillebord i kombinasjon av heltre og kryssfinér, hvitpigmentert bjørk. Leveres med 2 faste hyller, eller med 3 hyller der den midterste er regulerbar i høyden. Mål: B60 x D60 x H80 cm. Art. 132.001 - Trillebord med 2 hyller Art. 132.002 - Trillebord med 3 hyller

TØRKEREOL Stor tørkereol for papir/malingsark. Utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, og leveres med hjul – hvorav to låsbare. Mål: B76,5 x D49,5 x H122 cm. Art. 112.003 - Tørkereol

MATERIALVOGN Praktisk og anvendelig enhet for oppbevaring av tegne- og malesaker, formingsmateriell, papir etc. Hyller er tilpasset format A5, A4 og A3. To av hjulene er låsbare. Hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Bildene viser vognen fra begge sider. Mål: B76 x D76 x H84 cm Art. 112.001 - Materialvogn

327


328

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

SAMLINGSTRAPP Samlingstrapp i L-form, utført i hvitpigmentert bjørk kryssfinér med lyddempende gulvbelegg på trappetrinnene. Standard farger belegg: Sort, grått, gult og rødt. Mål: 200 x 150 x H40 cm Art. 114.020

PODIE Podie i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med lyddempende gulvbelegg på topplaten. Leveres i 4 ulike størrelser. Standard farger belegg: Sort, grått, gult og rødt. Art. 114.030 – Podie, 60 x 60 x 25 cm Art. 114.031 – Podie, 60 x 60 x 30 cm Art. 114.032 – Podie, 70 x 70 x 25 cm Art. 114.033 – Podie, 70 x 70 x 30 cm

HULE SITTEBENK Sittebenk utført i Valchromat gjennomfarget 19 mm MDF, med 2 krypehull. Standard farger: Blå og oransje. Mål: B70 x D90 x H45 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 122.001

LEKESKLIE Populær tredelt skliemodul som kan bygges sammen med podiet. Hvitpigmentert bjørk kryssfinér. Gulvhøyde: 50 cm, total høyde 100 cm. Grunnmål inkl. sklie: 130 x 50 cm. Art. 114.012

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

329


330

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FABEL UTKLEDNINGSVOGN Vogn med oppbevaringsrom oppe og 6 stk nede. Hlín sikkerhetskroker for oppheng av klær. Speil på en endevange. Hyller i hvit eller lys grå direktelaminat. Kan leveres med Lyd-X lydabsorberende fylling i den ene vangen som tillegg. Mål: B100cm D50cm H125cm inkludert hjul. Art.168401 - Utkledningsvogn, Hvit / Hvit direktelaminat vanger Art.168501 - Utkledningsvogn, Lys grå / Lys grå direktelaminat vanger Art.169401 - Utkledningsvogn, Hvit / Semistandard* vanger Art.169501 - Utkledningsvogn, Lys grå / Semistandard* vanger Tillegg: Art.169500 - Lyd-X lydabsorberende fylling til utkledningsvogn

FABEL BOKVOGN Bokvogn med inndelinger. Hyller/rom i hvit eller lys grå direktelaminat. Mål: B80cm D50cm H82cm inkludert hjul. Art.168412 - Bokvogn, Hvit / Hvit direktelaminat vanger Art.168512 - Bokvogn, Lys grå / Lys grå direktelaminat vanger Art.169412 - Bokvogn, Hvit / Semistandard* vanger Art.169512 - Bokvogn, Lys grå / Semistandard* vanger

Her vist med to delevegger i nedre rom.

Tilleggsutstyr Fabel materialvogn og Fabel bokvogn : Art. 168421 - Delevegg til øvre rom, Hvit Art. 168521 - Delevegg til øvre rom, Lys grå Art. 168422 - Delevegg til nedre rom, Hvit Art. 168522 - Delevegg til nedre rom, Lys grå Art. 168424 - Tørkereol innsats 10 x A4 Art. 168423 - Tørkereol innsats 10 x A3 Art. 168425 - Hylle A4 Hvit Art. 168525 - Hylle A4 Lys grå Art. 168427 - Hylle A3 Hvit Art. 168527 - Hylle A3 Lys grå Art. 168430 - Knaggrekke med 6 kroker, Mørk grå

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

FABEL MATERIALVOGN Materialvogn med fleksible hyller og inndelinger. Hyller/rom i hvit eller lys grå direktelaminat. Mål: B80cm D50cm H82cm inkludert hjul. Art.168411 - Materialvogn, Hvit / Hvit direktelaminat vanger Art.168511 - Materialvogn, Lys grå / Lys grå direktelaminat vanger Art.169411 - Materialvogn, Hvit / Semistandard* vanger Art.169511 - Materialvogn, Lys grå / Semistandard* vanger "Mix" lave slagdører kan benyttes i nedre rom - se s. 127

PROD USENT:

Her vist med 2 hyller for A3-ark og tørkereol-innsats.


Møbler til lek og aktivitet

MIX BILLEDBOKREOL Billedbokreol i direktelaminat. Velg mellom sokkel eller hjulsett 4 hjul. Mål: 80x40x55 Art. 16469 - hvit Art. 16569 - lys grå Art. 16474 - Hjulsett hvit, for reol 80 cm, med 4 hjul Art. 16476 - Fotramme 80 cm, hvit Art. 16576 - Fotramme 80 cm, lys grå

DOPPIO BOKKASSE MED ENDEREOL Bokkasse med 30mm omramming og endereol i høytrykkslaminat og innredning i eik direktelaminat. Innred endereolen med hylle, oppkanthylle eller tidskrifthylle. Doppio bokkasse med endereol Mål: B125 D40 H55,2cm Art. 25011 - Hvit omramming V Art. 25012 - Hvit omramming H Art. 25015 - Semistandard omramming V * Art. 25016 - Semistandard omramming H

Innredning til endereol Art. 25151 - Hylle hvit, B33,8 D15,2 Art. 25152 - Hylle semistd*, B33,8 D15,2 Art. 25153 - Oppkanthylle hvit B33,8 D15,2/10 Art. 25154 - Oppkanthylle semistd* B33,8 D15,2/10 Art. 25155 - Tidsskrifthylle hvit B33,8 H34/5 Art. 25156 - Tidsskrifthylle semistd* B33,8 H34/5

Doppio fotramme eller 5 hjul (2 med brems) Art. 25091 -Fotramme grå 125cm Art. 16475 – hjulsett hvit Her vist uten tilvalg fotramme/hjul.

TEAM BENK Langbenk med 30mm sitteplater belagt med høytrykkslaminat og ABS kantlist. Leveres i utførelsene hvit, lys grå eller semistandard farge. Helsveiset understell i lakkert stål RAL 9006. Mål: B35cm L160cm H45cm Art. 1391 – Benk 160 x 35 cm, hvit Art. 1392 – Benk 160 x 35 cm, lys grå Art. 1399 – Benk 160 x 35 cm, semistd.

GRANDE LYTTEKROKBENK Benk leveres med standard plater i MDF med F 7927 lys grå høytrykkslaminat. Epoxylakkert understell i RAL 9006 aluminium. Mål: 160 x 35 x H33 cm. Art. 372 - Lyttekrokbenk 160 cm, lys grå

PRO DU S E N T:

331


332

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

KAKTUS Et dekorativt og morsomt opphengsprodukt for vegg, utført i epoxylakkert stål, standard farge RAL 6017 grønn. De små kaktusarmene gir gode opphengsmuligheter, og er utmerket til å oppbevare sitteputer på. Kan også brukes som garderobeoppheng for jakker, vesker etc., samtidig som den er et blikkfang og dekorativt element i seg selv. Kaktus leveres i to høyder - 70 og 100 cm (total lengde inkl. fester). Bredde 17,3 cm, dybde 4 cm. Design: Inventas AS Art. UNI600101 - Kaktus, 70 cm Art. UNI600102 - Kaktus, 100 cm

PUTER FOR OPPHENG Små sitteputer i øko-sertifisert og brannhemmende skum. Putene har hempe for oppheng. Trekk i standard stoff i ulike prisgrupper som kan taes av og vaskes. Mål: Ø 30 cm, tykkelse 10 cm. Kan også leveres i tykkelse 5cm. Art. MV30-1 - Sittepute med hank, prisgr. 1 Art. MV30-6 - Sittepute med hank, prisgr. 6

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Kan syes med fransksøm mot pristillegg. Andre trekk kan leveres på forespørsel.

PUTETRALLE

FLERE ALTERNATIVER

Tralle for transport og oppbevaring av puter, i hvitlakkert stål. Leveres både til puter med diameter Ø 30 cm og Ø 35 cm. Kapasitet: 8-10 puter.

I samme serie kan det leveres ulike standard madrasser og klosser i samme kvalitet og standard stoffer. Alle med trekk som kan taes av og vaskes.

Art. PUTETRALLE - for puter Ø 35 cm Art. PUTETRALLE2 - for puter Ø 30 cm

Hvilemadrass - 130 x 52 x 6 cm Lekemadrass - 120 x 120 x 15 cm Klosser - 30 x 30 x 30 cm + 30 x 30 x 15 cm Klosser - 40 x 40 x 40 cm Stellemadrass - 100 x 70 x 6 cm. Leveres også etter spesialmål på forespørsel. Alle klossestørrelser kan også bestilles som puff med plate og glideknotter.

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

SITTEPUTER Sitteputer i øko-sertifisert og brannhemmende skum. Trekk i standard stoff i ulike prisgrupper som kan taes av og vaskes. Mål: Ø 35 cm, tykkelse 10 cm. Kan også leveres i tykkelse 5cm , og i Ø30cm. Art. MV35-1 - Sittepute, prisgr. 1 Art. MV35-6 - Sittepute, prisgr. 6

TEKSTILER

Kan syes med fransksøm mot pristillegg. Andre størrelser og trekk kan leveres på forespørsel.

STANDARD STOFFER Prisgruppe 1: PVC-belagt duk - vaskbar og tåler hard bruk. Lysekthet 5. Farger: Blå 109 og Rød 110. Prisgruppe 6: Silvertex - et vinylbelagt tekstil med ekstrem slitestyrke. Beregnet for både innendørs og utendørs bruk, vanntett. Lysekthet 5. Farger: Rasberry 2016, Baltic 3066 og Pistacho 5008. Kan også leveres i andre farger mot pristillegg.

PUFFER Lette og sterke puffer som gir muligheter for aktive barn. Lett kjernemateriale trukket med skum, øko-sertifisert og brannhemmende. Trekk i standard stoff i ulike prisgrupper som kan taes av og vaskes. Leveres i tre ulike høyder, 21, 38 og 46cm. Puffer leveres nå standard med fransksøm. Andre størrelser og trekk kan leveres på forespørsel.

Bildene viser puter og puffer trukket med tekstilet Silvertex.

Høyde 21 cm, Ø44 cm: Art. MV21-1 - Puff, prisgr. 1 Art. MV21-6 - Puff, prisgr. 6 Høyde 38 cm, Ø44 cm: Art. MV38-1 - Puff, prisgr. 1 Art. MV38-6 - Puff, prisgr. 6 Høyde 46 cm, Ø38 cm: Art. MV46-1 - Puff, prisgr. 1 Art. MV46-6 - Puff, prisgr. 6

PRO DU S E N T:

333


334

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

VIPPI™ - mer enn en stol

Vippi inviterer til aktivitet, variasjon, bevegelse og hvile. Vippi gir mulighet for lek og fantasifulle bygg. Vippi utfordrer balanse- og koordineringsevnen og barns naturlige kreativitet. Vippi gir god støtte i ryggen og gjør det behagelig å sitte på gulvet. Du kan slappe av med Vippi, enten du vil ligge på magen, ryggen eller på siden. Vippi oppfattes som støydempende på grunn av sin form og materialoppbygging i rom som ellers er fylt med skarpe lyder. Den har et påsydd håndtak på toppen, og er derfor lett å håndtere for både store og små. Den kan lett stables etter bruk. Vippi anbefales av fysioterapeuter og pedagoger. Vippi lagerføres i Pilotnylon (50%nylon/50%bomull) i 7 std farger. Det er også mulighet for å kjøpe løse trekk i std farger. Mål: 82cm x 36cm x 45cm Vekt : 6,2 kg Norsk design: Interiørarkitekt MNIL® Tone Grimsrud

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 10-006447 - Vippi, pilotnylon rosa “pink” Art. 10-005700 - Vippi, pilotnylon grå Art. 10-005697 - Vippi, pilotnylon rød Art. 10-009366 - Vippi, pilotnylon lime “grønn” Art. 10-009109 - Vippi, pilotnylon orange Art. 10-009717 - Vippi, pilotnylon lemon“ sitrongul” Art. 10-009924 - Vippi, pilotnylon blå “azur” Art. 10-011520 - Vippi, sort skai

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

EVENTYRKROKEN En myk og spennende sofa til lesekroken. Ytre mål: L145 x D100 x H55 cm Den kan leveres trukket i ulike tekstiler: Prisgruppe 1: PVC-belagt duk, vaskbar og tåler hard bruk. Lysekthet 5. Std. farger: Blå og rød Prisgruppe 6: Silvertex - et vinylbelagt tekstil med ekstrem slitestyrke. Beregnet for både innendørs og utendørs bruk, vanntett. Lysekthet 5. Std. farger: Rasberry 2016, Baltic 3066 og Pistacho 5008. Kan også leveres i andre farger mot pristillegg. Design: Espen Thorup 7

8

6 5

4

3

2

1

Silvertex tekstil 1. Pistacho 2. Sandstorm 3. Titanium 4. Safran, 5. Baltic, 6. Aubergine, 7. Rasberry og 8. Sunkist.

PROD USENT:

Art. MV24500-1 - Eventyrkroken, prisgr. 1 Art. MV24500-6 - Eventyrkroken, prisgr. 6

335


336

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FORMEL PUFF

STANDARD STOFFER

Sett de L-formede FORMEL-puffene i ulike formasjoner og skap unike mingle-og sitteplasser! Kan fint kombineres med Ruter-puffene i samme formspråk. Leveres som standard i tekstilene Hallingdal 65, Oslofjord eller Silvertex - alle med et bredt utvalg av farger. Andre stoffer og prisgrupper kan leveres på forespørsel.

Skap fargerike møtepunkt og samlingsplasser med puffer i flere former, størrelser og farger! Alle puffene leveres med standard stoff Oslofjord, Silvertex eller Hallingdal 65 – alle med et bredt utvalg av farger. Andre stoffer og prisgrupper kan leveres på forespørsel.

Mål: H46cm D81cm B179cm

Oslofjord – 100% Polyester, 100 000 M Silvertex – Vinylbelagt tekstil, 300 000 M Hallingdal 65 – 70% nyull, 30% viskose, 100 000 M

Art. FORMELA – Formel, 81 x 179 cm, Oslofjord Art. FORMELB – Formel, 81 x 179 cm, Silvertex Art. FORMELC – Formel, 81 x 179 cm, Hallingdal 65

Alle puffer design:

KRYSS PUFF

KNAPP PUFF

Sett kryss-puffene sammen til en sitteøy, i like eller tre ulike sittehøyder! Kan også stå alene eller langs veggen for å skape diagonale linjer i rommet.

Rund puff på Ø60 cm. Kan fint kombineres med Orbit puffer i større størrelser. Sittehøyde inkluderer ben eller sokkel, som leveres på forespørsel!

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: H26/40/54cm 50cm B65cm Mål: H46cm Ø60cm Art. KRYSS26A – Kryss, høyde 26 cm, Oslofjord Art. KRYSS26B – Kryss, høyde 26 cm, Silvertex Art. KRYSS26C – Kryss, høyde 26 cm, Hallingdal 65 Art. KRYSS40A – Kryss, høyde 40 cm, Oslofjord Art. KRYSS40B – Kryss, høyde 40 cm, Silvertex Art. KRYSS40C – Kryss, høyde 40 cm, Hallingdal 65 Art. KRYSS54A – Kryss, høyde 54 cm, Oslofjord Art. KRYSS54B – Kryss, høyde 54 cm, Silvertex Art. KRYSS54C – Kryss, høyde 54 cm, Hallingdal 65

PROD USENT:

Art. KNAPPA – Knapp, Ø60 cm, Oslofjord Art. KNAPPB – Knapp, Ø60 cm, Silvertex Art. KNAPPC – Knapp, Ø60 cm, Hallingdal 65


Møbler til lek og aktivitet

RUTER PUFF Lett og praktisk puff med ruter-form. Kan fint kombineres med Formel-puffene i samme formspråk. Mål: H46cm D41cm B65 cm Art. RUTERA – Ruter, 41 x 65 cm, Oslofjord Art. RUTERB – Ruter, 41 x 65 cm, Silvertex Art. RUTERC – Ruter, 41 x 65 cm, Hallingdal 65

ORBIT PUFF Rund puff i tre størrelser Ø85, Ø100 og Ø120cm. Kan fint kombineres med Knapp puff i Ø60cm. Sittehøyde inkluderer ben eller sokkel, som leveres på forespørsel!

Art. ORB85A – Orbit, Ø85 cm, Oslofjord Art. ORB85B – Orbit, Ø85 cm, Silvertex Art. ORB85C – Orbit, Ø85 cm, Hallingdal 65 Art. ORB100A – Orbit, Ø100 cm, Oslofjord Art. ORB100B – Orbit, Ø100 cm, Silvertex Art. ORB100C – Orbit, Ø100 cm, Hallingdal 65

Mål: H46cm Ø85/100/120cm Art. ORB120A – Orbit, Ø120 cm, Oslofjord Art. ORB120B – Orbit, Ø120 cm, Silvertex Art. ORB120C – Orbit, Ø120 cm, Hallingdal 65

BAR PUFF Art. B47120A – Bar, 47 x 120 cm, Oslofjord Art. B47120B – Bar, 47 x 120 cm, Silvertex Art. B47120C – Bar, 47 x 120 cm, Hallingdal 65 Art. B60120A – Bar, 60 x 120 cm, Oslofjord Art. B60120B – Bar, 60 x 120 cm, Silvertex Art. B60120C – Bar, 60 x 120 cm, Hallingdal 65 Art. B47180A – Bar, 47 x 180 cm, Oslofjord Art. B47180B – Bar, 47 x 180 cm, Silvertex Art. B47180C – Bar, 47 x 180 cm, Silvertex Rektangulær puff som fint kan kombineres med Vendbar puffer. Sittehøyde inkluderer ben eller sokkel, som leveres på forespørse Mål: H46cm D47/60cm B120/180cm

Art. B60180A – Bar, 60 x 180 cm, Oslofjord Art. B60180B – Bar, 60 x 180 cm, Silvertex Art. B60180C – Bar, 60 x 180 cm, Hallingdal 65

337


338

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

ROSE PUFF Lett og praktisk puff med en myk skålform, som inviterer til å sette puffene sammen i dekorative formasjoner. Sett sammen flere rosepuffer og lag en blomst, en lenke, eller en sirkel. Mål: H46cm D41cm B52cm Art. ROSEA – Rose, Oslofjord Art. ROSEB – Rose, Silvertex Art. ROSEC – Rose, Hallingdal 65 Se oversikt over standard stoffer på s. 336.

VENDBAR PUFF Sett Vendbar-puffene i ulike formasjoner og skap unike mingle -og sitteplasser! Kan fint kombineres med Bar puffer. Sittehøyde inkluderer ben eller sokkel, som leveres på forespørsel! Mål: H46cm B118/129cm D47/60cm Art. VB47A – Vendbar, 47 x 118 cm, Oslofjord Art. VB47B – Vendbar, 47 x 118 cm, Silvertex Art. VB47C – Vendbar, 47 x 118 cm, Hallingdal 65 Art. VB60A – Vendbar, 60 x 129 cm, Oslofjord Art. VB60B – Vendbar, 60 x 129 cm, Silvertex Art. VB60C – Vendbar, 60 x 129 cm, Hallingdal 65

FELL SITTEPUTER Kvadratiske sitteputer med skli-sikkert underlag. Sitteputene leveres som standard i tekstilene Hallingdal 65, Oslofjord eller Silvertex – alle med et bredt utvalg av farger. Andre stoffer og prisgrupper kan leveres på forespørsel. Mål: H4cm B40cm L40cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. FELLA – Fell, 40 x 40 cm, Oslofjord Art. FELLB – Fell, 40 x 40 cm, Silvertex Art. FELLC – Fell, 40 x 40 cm, Hallingdal 65

PROD USENT:

Alle puffer design:


Møbler til lek og aktivitet

339


340

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

Art. 111.001 - buet utover (konveks)

TIVOLISPEIL Morsomme tivolispeil for oppheng på vegg. Tre ulike typer speil: - buet utover, - buet innover - dobbel bue. Rammene er i hvitpigmentert bjørk kryssfinér, med akrylspeil.

Art. 111.002 - buet innover (konkav)

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Mål: 40 x 90 x 10 cm

Art. 111.003 - dobbel bue (S-form)


Møbler til lek og aktivitet

LEKEKJØKKEN Solid lekekjøkken utført i bjørk kryssfinér. Art. 115-008 - Komplett lekekjøkken (som avbildet) Underskap: Mål: B40 x D45 x H58 cm. Art. 115.001 - Komfyr Art. 115.002 - Skap Art. 115.003 - Oppvaskbenk Art. 115.004 - Skuffeseksjon Overskap: Mål: B40 x D20 x H40 cm Art. 115.005 - 2 hyller, bredde 40 cm Art. 115.006 - 2 hyller, bredde 80 cm Art. 115.007 - Ventilator (høyde 43 cm)

PRO DU S E N T:

341


342

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

PLATEVOGN Vogn for oppbevaring og transport av sponplater m.m. Vognen har 5 bøyler i forzinket stål, blålakkert bunnramme og hvitlaminert sponplate i bunn. Hjul med gummibane, derav 2 med brems. Avstand mellom bøylene: 13,5 cm. Max belastning: 150 kg. Mål: L100 x B70 x H69 cm Vekt: 27 kg Art. KM839

TRANSPORTVOGN Vogn for transport av sponplater m.m. Utført i forzinket stål med blålakkert bunnramme. Vognen har 2 faste hjul, og 2 med sving i massiv gummi.

Det kan leveres pakke med 6 løse bøyler for montering på vognen, for oppbevaring og transport av liggende materialer som kledning, listverk m.m.

Lastebredde i bunn: 14 cm. Max belastning: 500 kg.

Pakke med bøyler til transportvogn Vekt: 5,5 kg.

Mål: L100 x D70 x H138 cm. Vekt: 38,5 kg

Art. KM08450

Art. KM08400

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

BALLVOGN Låsbar oppbevaringsvogn for baller og lignende. Leveres med 4 svingbare hjul derav 2 med brems. Mål: L118 x B66,2 x H85,8 cm Max belastning: 150kg Vekt: 28 kg Art. KM199 - BALLVOGN

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

TØRKEVOGN Tørkevogn med 10, 15 eller 25 utdragbare netthyller og 4 svingbare hjul derav 2 med brems. Perfekt til tørking av barnas kunstverk malt med vannfarger. Utførelse i pulverlakkert stål og topphylle i bøkelaminat. Mål: L95,5, x B60 x H84,5 / 112 / 154 cm Høyde til topphylle i bøk 77/ 101/ 154cm Hylleavstand 45cm Max belastning per hylle 4 kg Vekt : 32,5 / 38 / 58,5 kg Art. KM152975 -Tørkevogn, 10 hyller Art. KM152976 -Tørkevogn, 15 hyller Art. KM 152977 -Tørkevogn, 25 hyller

MALEVOGN Malevogn for barnas egne malerier. Staffelitavle i kryssfinér med klemmer for papiroppheng og med oppbevaringshylle for tegne - og malesaker. 10 smarte utdragbare netthyller under for tørking av våte kunstverk. Utførelse i pulverlakkert stål. Mål: L70 x B62 x H150 cm Avstand mellom hyller 5 cm Max belastning: 50 kg Art. KM152978 - male/tørkevogn

TRILLEBORD MINI Trillevogn i rustfritt stål for små barn i barnehage. Ideell til aktiviteter med mye søl. 2 hyller og 4 dreibare hjul, hvorav to med brems. Hjuldiameter: 75 mm. Mål: H55 cm L53 cm B37,5 cm Hyllekapasitet - 40 kg Avstand mellom hyller – 16cm Hjuldiameter: 75 mm. Art. KM60357-mini – Trillevogn Mini, rustfritt stål

343


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

344

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Møbler til lek og aktivitet

HØVELBENKER Norskproduserte høvelbenker i bjørk fra Hamran. Hamran har levert høvelbenker til norske skoler siden 1939.

4 stk høvelbenker 120 cm uten fortang. Satt sammen i gruppe med plate 74 x 74 cm i midten. Montert på understell med 4 ben. Mål: 165 x 165 cm Leveres i høyde 77 eller 85 cm, samt i høyde 65 cm for barnehage. Art. 141-65 - Høvelbenk gruppe, uten fortang, h: 65 cm Art. 141-77 - Høvelbenk gruppe, uten fortang, h: 77 cm Art. 141-85 - Høvelbenk gruppe, uten fortang, h: 85 cm

d old me n! e renh Enkler en på gruppe b bare 4

Høvelbenker type SSTL nr. 2 Art. 146-65 - Høvelbenk 120 cm, h: 65 cm Art. 146-77 - Høvelbenk 120 cm, h: 77 cm Art. 147 - Høvelbenk 150 cm, h: 85 cm Art. 150 - Tillegg for venstrehendt modell OBS! Kun for 120cm modell.

SSTL nr. 2 - 120 og 150 cm

Midtplaten kan også monteres jevnt med toppen av benkene.

4 stk høvelbenker 120 cm type SSTL nr 2 satt sammen i gruppe med plate 55 x 55 cm i midten. Høyde 77 eller 85 cm, eller 65 cm for barnehage. Mål: 190 x 190 cm Art. 142-65 - Høvelbenk gruppe, med fortang, h: 65 cm Art. 142-77 - Høvelbenk gruppe, med fortang, h: 77 cm Art. 142-85 - Høvelbenk gruppe, med fortang, h: 85 cm

PRO DU S E N T:

2 stk standard høvelbenker type SSTL NR. 2 satt sammen i gruppe av to benker. Leveres i høyder 65, 77 og 85 cm.

345


346

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

ARBEIDSBENKER Benker med plate i kraftig oljeherdet huntonitt 30 mm. Epoxylakkert understell RAL 9006 aluminium, kraftig firkantrør 50x50 mm. Mål: 240 x 60 x 91 cm Art. 144 – Arbeidsbenk uten skuffer Art. 145 – Arbeidsbenk med skuffer

Arbeidsbenk vist i spesialtilpasset utgave

MATERIALSTENDER Høyde 200 cm, med 4 knekter 60 cm

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Art. 149 - Materialstender, pr stk

PROD USENT:


Møbler til lek og aktivitet

Mål: 90 x 46 x 200 cm Verktøyskap fra Systemskap-serien. Verktøyoppheng på dører. Perforert verktøytavle med 24 stk flyttbare kroker. Art. 17113 - Hvite dører Art. 17213 - Lys grå dører Art. 17313 - Mørk grå dører Art. 17613 - Eik dører Tillegg for ekstra kroker Art. 17213-06 - Krok 6 cm Art. 17213-08 - Krok 8 cm Art. 17213-12 - Krok 12 cm Art. 17213-15 - Krok 15 cm

Semistandard farger:

VERKTØYSKAP

347

Folkstone grå F7927 Mat Tornado grå F1535 Mat Storm grå F7912 Mat Sort F2253 Mat China blå F7884 Mat Mojave F8751 Mat Oslo F1998 Mat Denim F8822 Mat Grotto F7846 Mat Maui grønn F5347 Mat Leaf green F8820 Mat Wasabi grønn F5341 Mat

KORTRAPP /SITTETRAPP Benker med høytrykkslaminat i lys grå eller semistandard farge. Understell lakkert i RAL 9006 aluminium. Mål: 103,3 / 112 / 120,5 x 50 cm

Pale olive F3007 Mat Art. 875 - Kortrapp uttrekk, høyde 15/30/45 cm, lys grå Art. 377 - Kortrapp uttrekk, høyde 15/30/45 cm, semistandard Art. 876 - Sittetrapp uttrekk, høyde 20/40/60 cm, lys grå Art. 378 - Sittetrapp uttrekk, høyde 20/40/60 cm, semistandard

Gul F7940 Mat Levante orange F3210 Mat Grenadine F6902 Mat Cassis F6903 Mat Lys eik F1079 Nat Eik F5374 Nat Bøk F0190 Mat Bjørk F7921 Mat


348

Stellebord: side 351

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Stellebord: side 352-353


Stell og hvile

349


MØBLER FOR BEDRE LÆRING

350

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør


Stell og hvile

LØSNINGER FOR STELLEBORD Grande stellebord bygges opp og tilpasses etter behov av ulike skapmoduler fra vårt kjøkkenprogram. Her vist med topphengslede overskap og underskap med benkeløsninger. Se sidene 273-283 for skapmoduler. Be om tilbud på komplett innredning etter behov!

STELLEBORD EL. HEV/SENK Stellebord med elektrisk understell, lakkert i RAL 9006 aluminium. Plate i hvit høytrykkslaminat med tykkelse 25 mm. Mål: 100 x 80 cm. Art. 4411 - Stellebord el.hev/senk 100x80 cm, v-formet Art. 4421 - Stellebord el. hev/senk 100x80 cm Art. 4422 - Stellebord el. hev/senk 120x80 cm

PRO DU S E N T:

351


352

Møbler og utstyr fra din lokale leverandør

FLEX 3000 BASIC Min/Max- høyde over gulv: 78/98 cm. Kan kombineres med madrass, trådkurver, beskyttelsesrekkverk og vaskebenken ”Ren”. Kan også leveres med trappen ”Maxitrapp elbord”. (Trådkurver og maxitrapp kan ikke kombineres) Art. Q6805 - 80 x 80cm Art.Q9086-01 - Maxitrapp elbord Art.Q6807-5- Trådkurver Art. Q8080-02- Madrass Art.Q8091- Beskyttelsesrekkverk Art Q8082- Vaskebenk “Ren”

FLEX 5000 BASIC med vaskebenk høyre eller venstre Mål stellebord: 80x80cm. Mål vaskebenk: 60x80cm. Min/max høyde over gulv: 78/98 cm. Kan kombineres med madrass, trådkurver, beskyttelsesrekkverk, blandebatteri, hånddusj, avløpspakke og trappen ”Maxitrapp elbord”. Kan også leveres med hjul, som vist her. Art. Q6809-1 - 140 x 80cm,vask høyre side Art. Q6809-2 - 140 x 80cm,vask venstre side

BUDGET Et meget robust og prisgunstig stellebord som passer i de fleste miljøer. Understell i pulverlakkert stål. Leveres med pulverlakkerte trådkurver som rommer mengder med bleier, håndklær og vaskekluter. Stellebordsplaten er laminatbelagt, med kantlist i bøk og sideog baklister i bjørk. Kan kombineres med vaskebenk og trappen "Maxitrapp" i ulike kombinasjoner. Her vises noen forslag til løsninger, men det kan leveres mange sammenstillinger. Be om tilbud på ønsket kombinasjon.

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Med 6 trådkuver: Art. Q8033 - 80 x 80 x 90 cm Art. Q8080-02 - Tillegg for madrass Med 5 trådkurver, Maxitrapp og madrass: Art. Q8043 - 80 x 80 x 90 cm Med 6 trådkurver og vaskebenk: Art. Q8032-00 - 140 x 80 x 90 cm, høyre Art. Q8032-01 - 140 x 80 x 90 cm, venstre Art. Q8080-02 - Tillegg for madrass Art. Q8082-02 - Tillegg for blandebatteri Dobbel løsning med 11 trådkurver, vaskebenk i midten og 1 stk Maxitrapp: Art. Q8041-01 - 220 x 80 x 90 cm, venstre Art. Q8041-00 - 220 x 80 x 90 cm, høyre


Stell og hvile

FLEX 3000 Elektrisk hev- og senkbart stellebord som lett kan flyttes. Understellet har én søyle, aluminiumsfarget med innebygd styreenhet. Installasjonen skjer enkelt med 220V kontakt i vegguttak. Leveres med pulverlakkert trådkurv, madrass og stillbare føtter. Stellebordplate er i bøk laminat. Kan med fordel kombineres med vaskebenken "Ren", og stigen "Maxitrapp elbord" som felles inn under bordet. Min/max høyde over gulv: 78/98 cm. Art. Q6804 - 80 x 80 cm Art. Q9086-01 - Maxitrapp elbord Art. Q8082 – Ren vaskebenk

Her vist med spesialstige. Se standard stige på modellen Flex 3000 Basic

FLEX 2000 Flex 2000 uten vask Et lite, kompakt og nedfellbart stellebord som løfter hele 80 cm. Stativet skrus direkte i veggen og liften er skjult under et deksel. Høyde reguleres enkelt med fjernkontroll. Leveres med madrass. Understellet er produsert i forsinket stål. Drift med transformator 24V/240V og el.motor 24V. Min/max høyde over gulv: 20/100 cm. Kan også leveres frittstående mot tillegg i pris. Art. Q8075-100 - 80 x 80 cm Art.Q8075-106 – 120 x 80 cm Art. Q8075-109 - 140 x 80 cm Art. Q8075-110 - 160 x 80 cm Flex 2000 med vask Stellebord med vask i rustfritt stål på høyre eller venstre side. Leveres med uttrekkbare pulverlakkerte trådkurver og heldekkende sikkerhetsstopp. Blandebatteri er også inkludert. Kan også leveres frittstående mot tillegg i pris. Min/max høyde over gulv: 36/115 cm. Art. Q8075-104 - 120 x 80 cm, høyre Art. Q8075-102 - 140 x 80 cm, høyre Art. Q8075-103 - 120 x 80 cm, venstre Art. Q8075-101 - 140 x 80 cm, venstre Art. Q8075-98 - Monteringsskinne, benyttes dersom spikerfeste ikke passer. Tillegg for frittstående modell Art. Q8075-99 – tillegg frittstående modell

FLEX 5000 Et stellebord med mange finesser. Understell med én søyle, alu.farget med innebygd styreenhet og vask i rustfritt stål på høyre eller venstre side. Leveres med to pulverlakkerte trådkurver, madrass, ettgreps blandebatteri og uttrekkbar hånddusj som letter stellejobben. Min/max høyde over gulv: 78/98 cm. Kan kombineres med stigen "Maxitrapp elbord" som felles inn under bordet når den ikke er i bruk. Art. Q6807-1 - 140 x 80 cm, høyre Art. Q6807-2 - 140 x 80 cm, venstre Art. Q9086-01 - Maxitrapp elbord

Alle stellebord kan leveres med spesialbredde mot pristillegg!

353


354

Finn din lokale forhandler: Distrikt

Forhandler

Sted

Telefon

E-post

Troms og Finnmark

Lindbak AS

Lindbak Troms AS Senab Eikeland Nord AS Senab Eikeland Nord AS

Alta Karasjok Lakselv Honningsvåg Vadsø Kirkenes Tromsø Tromsø Harstad

992 18 660 992 18 675 992 18 680 992 18 685 992 18 690 992 18 695 77 66 36 00 75 58 87 00 75 58 87 00

post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no post.finnmark@lindbak.no firmapost.troms@lindbak.no tromso@senabeikeland.no tromso@senabeikeland.no

Senab Eikeland Nord AS

Bodø

75 58 87 00

bodo@senabeikeland.no

Nordland - Helgeland

Ja Takk Kontor AS ( JT Kontor )

Mosjøen

75 11 13 70

tommy@jt-kontor.no

Trøndelag

Lindbak AS Lindbak AS Lindbak AS Senab Eikeland Midt-Norge AS

Trondheim Namsos Levanger Trondheim

73 96 08 00 74 21 90 90 48 88 33 30 93 41 07 51

kundeservice@lindbak.no namsos@lindbak.no levanger@lindbak.no trondheim@senabeikeland.no

Møre og Romsdal

Grande Interiør AS Lindbak AS Lindbak AS Lindbak AS Lindbak AS

Innfjorden Kristiansund Molde Ålesund Ørsta

71 22 44 00 40 02 00 85 40 02 00 85 40 02 00 85 40 02 00 85

interior@grande.no nordvest@lindbak.no nordvest@lindbak.no nordvest@lindbak.no nordvest@lindbak.no

Innlandet

Senab Eikeland Øst AS

Gjøvik

91 30 66 20

gjovik@senabeikeland.no

Vestland

Lindbak AS Lindbak AS Senab Eikeland Bergen AS

Førde Bergen Bergen

40 02 00 85 40 00 46 16 55 98 74 74

nordvest@lindbak.no bergen.interior@lindbak.no bergen@senabeikeland.no

Rogaland

Inventum Tre og Stål AS Senab Eikeland Stavanger AS Senab Eikeland Haugesund AS

Stavanger Stavanger Haugesund

51 88 46 50 47 67 66 00 52 70 53 00

post@treogstal.no stavanger@senabeikeland.no haugesund@senabeikeland.no

Agder

Senab Eikeland Sør AS

Kristiansand Arendal

45 25 90 40 45 25 90 40

sor@senabeikeland.no sor@senabeikeland.no

Vestfold og Telemark

Senab Eikeland BTV AS Bohus Notodden AS

Tønsberg Notodden

90 95 40 74 90 87 46 01

btv@senabeikeland.no gisle.moen@bohus.no

Oslo

Senab Eikeland Øst AS Holmris Form/Funk AS

Oslo Oslo

22 25 56 00 90 03 39 40

oslo@senabeikeland.no oslo@formfunk.no

Viken

Kontormiljø Ringerike AS Sørlie Prosjektinnredninger AS Senab Eikeland Øst AS Holmris Form/Funk AS

Hønefoss Sarpsborg Oslo Oslo

32 11 50 50 69 13 99 50 22 25 56 00 90 03 39 40

post@kontormiljo.no sorlie@sorliepro.no oslo@senabeikeland.no oslo@formfunk.no

MØBLER FOR BEDRE LÆRING

Nordland

med unntak av Helgeland
Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.