Ondernemend Friesland editie 4-2022

Page 82

Veolia: een bedrijf waar je warm van wordt Er wordt veel gepraat over energiebesparing en milieubewust werken, maar bij Veolia Gebouwenbeheer in Assen steken ze liever de handen uit de mouwen. Het dertig man sterke team, waaronder ruim twintig monteurs, vervangt en onderhoudt elektrotechnische en werktuigbouwkundige, ofwel gebouwgebonden installaties binnen de zakelijke markt.

“Wij leveren onze klanten duurzame oplossingen met als doel het reduceren van de CO2-uitstoot, het beschermen van het milieu en het opbouwen van een circulaire economie. Veilig en milieubewust werken staat bij ons voorop en dat al vijftien jaar”, zegt vestigingsmanager Liane Vos.

Duurzaam advies Voordat de monteurs aan de slag gaan, is er vaak al heel wat werk verzet. Veolia adviseert en begeleidt klanten bij vervangingsvraagstukken. Door hun jarenlange ervaring weten de Assenaren als geen ander de weg in duurzame oplossingen en ze komen met een gedegen advies. Vos: “Elk gebouw is anders, dus we brengen de wensen in kaart en we verzekeren de klant een veilige, gezonde en comfortabele werk-

82

OF 2022-04

en leefomgeving. Als het nodig is kunnen we daarvoor een beroep doen op ons hoofdkantoor. Dankzij die denktank kunnen we effectiever werken.” ‘We are Resourcers’ is het motto van Veolia. Ze doen alles om de klant te ontzorgen als het gaat om de energietransitie. Ook is Veolia Gebouwenbeheer founding partner van ‘Stichting Samen Circulair’ vanuit Sportclub Heerenveen, waarbij ze hun kennis en expertise delen om een bijdrage te leveren aan het uitdragen, bevorderen en concretiseren van de circulaire economie in Noord-Nederland.

Driehonderd panden De mensen van Veolia zijn onder meer te vinden in de zorg, het onderwijs en