Page 1

Design Stijlvol de lente en zomer in

Dé trends voor het Naast de algemene trend grote brillen, Ørgreen

Marco O’Polo

geen logo’s en weinig blingbling, zijn er voor komend seizoen weer een paar nieuwe trends gespot. Trends uit de modewereld, waar de brillen feilloos bij aansluiten. Oculus zet ze op een rij.

Feeling Blue Blauw is dé trendkleur komende lente en zomer, zowel voor mannen als vrouwen. ‘Blauw is het nieuwe zwart’ zeggen de trendwatchers zelfs. Stijlvol donkerblauw doet het goed, maar eigenlijk kunnen alle soorten blauw. Van azuurblauw tot marine, van indigo tot zwembadblauw. De combinatie van blauw en wit zien we ook veel. Blauw denim is helemaal hip en zelfs de combinatie van verschillende denimkledingstukken kan weer. Een denimblouse kan dus prima op een jeans. Aangezien verschillende blauwtinten met elkaar gecombineerd worden, past een blauwe bril daar goed bij.

Ørgreen

Super

Skaga

26

Barton Perreira


Design Ted Baker

nieuwe seizoen Benetton

Door: Myrthe BlazĂ­s

Esprit

Bellinger

Alain Mikli

Andy Wolf

Andy Wolf

J.F. Rey

Lacoste

J.F. Rey

27


Design

DĂŠ trends voor het Part Two

Inwear

Robert Marc

D&G D& &G

Skaga

Esprit

Andy Wolf

28

Pro Design


Design

nieuwe seizoen Jackpot

Infinit

Andy Wolf

Transparant Transparante materialen zijn een hit komend d seizoen. Soepele doorschijnende stoffen, uiteraard gecombineerd met niet-doorschijnende onderkleding. Kant zien we daarom ook veel, met name in een grove variant. De optiekwereld heeft volop transparante brillen, die perfect aansluiten bij deze zomerse trend.

Polaroid

Missoni

Barton Perreira

Super

Face Ă Face

Elle

Tom Ford

29


Design

DĂŠ trends voor het J.F. Rey

Andy Wolf Bellinger

Monqool

Theo

Infinit

Missoni Alain Mikli

Boss Orange

Pro Design

30


Design

nieuwe seizoen

BOZ

Mykita

Kleurexplosie Het was af en toe een ware kleurexplosie op de catwalks. Felle kleuren die op een gedurfde manier met elkaar gecombineerd worden. Ook neonkleuren zien we veel. Geel, oranje, lime, paars en roodroze zijn succesnummers. Brillen en zonnebrillen vinden we ook in allerlei kleuren. Vooral de combinatie van twee opvallende kleuren past goed bij deze trend. Of combineer een gekleurde bril bij een andere kleur outfit.

Emanuelle & Fabian

Benetton

Vila

Vuarnet

Theo

31


Design

DĂŠ trends voor het Jacob J Ja acob Jensen Markus T

Comfy Comfort is steeds belangrijker voor de consument. grijk dat designers er een trend van maken. Zo belangrijk abele outfits worden high-fashion. Dat beteComfortabele kent dat de joggingbroek weer kan (en niet alleen thuis op de bank), chino’s (katoenen broeken) zowel en als vrouwen een trend zijn en leggings en bij mannen uggs net als de laatste paar seizoenen nog steeds een hit zijn. Kleding wordt minder strak en kort. uist wijdvallende kleding die lekker zit. We zien juist an linnen, jurken van sweatstof en platte Pakken van schoenen bij vrouwen. De optiek speelt al tijden in rt met steeds betere pasvormen en lichte op comfort n. Dat sluit mooi aan bij deze trend. materialen. len passen hier uiteraard ook goed bij. Sportbrillen zed zonnebrillen om net als de celebrities En oversized neren met een joggingbroek en uggs. te combineren Esprit

Starck eyes

Lightec

Jaguar

32

Burberry


Design

nieuwe seizoen

John Galliano

Serengeti

Dior

Puma

Marco O’Polo

Rodenstock

Polaroid

Prada Linea Rossa

Pro Design

Johnny Loco

33


Design

Dé trends voor het Polaroid

Xénith

Trendy kids

Infinit

Mini-versies van volwassen monturen. Dat is en blijft de grote trend op het gebied van kinderbrillen. Een trend die overigens ook duidelijk te zien is bij de kleding. Stoere broeken, geklede vestjes, echte colberts, keurige gilets. Eigenlijk zijn alle volwassen trends een op een over te nemen voor de kids. De pilotenbril is ook een populaire kinderbril. Gekleurd, transparant, comfortabel of blauw, als het maar niet ‘kinderachtig’ is.

Euro Optics

Panolux

34

Ted Baker


Design

nieuwe seizoen

Esprit

Moschino

RG512

WE

Minima

Zoobug

Euro Optics

Sinner

Talba

35

Oculus maart 2011  

Modeartikel

Oculus maart 2011  

Modeartikel

Advertisement