ProJob 2023

Page 1

WHEN DUTY CALLS.

PROJOB PROFESSIONAL WORKWEAR 2023

PROJOB PROFESSIONAL WORKWEAR 2023

ERGONOMICS FUNCTION QUALITY

KERNEVÆRDIER

Vi udvikler os hele tiden, og vi leder konstant efter nye løsninger og områder vi kan optimere.

Alligevel forbliver vi altid tro mod vores kerneværdier, repræsenteret ved de tre ord, der opsummerer alt.

At sige dem er ret nemt. At efterleve dem er noget af en udfordring i en verden i hurtig bevægelse med konstant forandring. Men vi stræber!

INDHOLDSFORTEGNELSE

PROJOB

BÆREDYGTIGHED

GUIDE OM KVALITETER

BUKSER - BYGGE & ANLÆG

BUKSER - TRANSPORT / SERVICE

MALER JAKKER & SWEATSHIRTS

EN ISO 20471 BEKLÆDNING (SE OGSÅ I PRIO)

FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ

PRIO SERIE (INDEHOLDER OGSÅ EN ISO 20471)

DET FEMININE SNITT

TILBEHØR VASKEANVISNING OG BRUGSVEJLEDNING

STØRRELSGUIDE

INDEX

HISTORIKKEN

PROJOBs historie går tilbage til 1998, hvor grundlægger og designer Tore Parment brugte sin viden og erfaring fra markedet for outdoor-produkter, og anvendte den på en ny type arbejdstøj. Ambitionen har altid været at skabe funktionalitet, hvor der virkelig er brug for det: I hverdagens fysiske arbejdssituationer.

Tore er stadig Head of Design hos PROJOB, som nu er ejet af New Wave

Group, en svensk virksomhed med mange internationalt kendte brands i sin portefølje.

Craft Sportswear er et søsterselskab med et brand, der er synonymt med Three-Layer-Princippet, og de to organisationer har et tæt samarbejde.

Historien er vigtig, da den viser, hvorfor vi er her, og hvor vi planlægger at skulle bevæge os hen.

3 3 4 5 10 24 36 42 60 86 98 122 134 146 149 150

BÆREDYGTIGHED

PROJOB er en del af New Wave Group. Vi har mulighed for at bidrage og gøre en forskel gennem vores globale organisation. New Wave Group arbejder med social og miljømæssig bæredygtighed under begrebet CSR (Corporate Social Responsibility). Som kunde hos os støtter du dette arbejde. Vi arbejder med bæredygtige produkter.

New Wave Group tror på klassisk design og produkter af god kvalitet – et koncept som aldrig går af mode. Vi håber, I vil nyde vores produkter i lang tid. Alle produkter kan tilpasses jeres præcise ønsker, som er en god måde at sikre langtidsholdbart brug.

Det er vigtigt for New Wave Group, at vores produkter er bæredygtige og ikke indeholder forbudte kemikalier. Kemikalier er en del af hverdagen, og mange er til stede i miljøet. Men vi har brug for viden, for at kunne håndtere disse på en sikker måde.

For at kunne modtage senest opdateret information om lovgivning og udviklingen i tekstilindustrien, er New Wave Group medlem af Swedish Chemicals Group I Swerea IVF. Dette medlemskab hjælper os i vores aktive arbejde til at kunne mindske og erstatte kemikalier med den nyeste og bedste teknik. Alle vores leverandører skal følge de krav, som er beskrevet i vores liste over forbudte stoffer (Restricted substance list). Listen over forbudte stoffer er produceret i overensstemmelse med diverse lovgivninger -som for eksempel REACH. Der er også taget højde for standarder og anbefalinger fra industrien. Resultatet er ofte, at vores krav er strengere end pågældende lovgivning.

MERE OM MILJØET

New Wave Group har to hovedstrategier for at reducere vores indvirkning på miljøet og for at nedskære udslippet af drivhusgasser. For det første må vi påvirke de distributører, vi arbejder med. Vores medlemskab af ”Clean Shipping

Index” har til formål at påvirke distributører og transport selskaber til at benytte renere fartøjer ved at rangere dem udfra ydeevne. New Wave Group arbejder med nogle af de største transportselskaber på markedet som alle har miljøprogrammer på plads i deres organisationer.

For det andet stræber vi konstant efter at optimere vores interne logistik og arbejdsmetoder. I koncernen sampakker vi så meget, vi kan, og forsøger at transportere så meget samlet som muligt. Desuden kan bæredygtige løsninger ikke kun skåne miljøet men også strømline funktioner og processor i organisationen.

For at lære mere om vores Code of Conduct og vores bæredygtige arbejde, besøg venligst New Wave Group’s hjemmeside. www.nwg.se

FORBEDRE ARBEJDSVILKÅR

New Wave Group er aldrig langt fra produktionen af vores produkter. Vi har mulighed for at skabe tætte relationer og overvåge arbejdsprocesser hos vores leverandører ved at være repræsenteret på arbejdspladsen. Vi har et CSR-team som består af kvalificerede fuldtidsansatte, der udelukkende besøger vores leverandører, overvåger samt støtter dem i diverse sociale og miljømæssige udfordringer.

I kraft af vores medlemskab af BSCI, har New Wave Group implementeret BSCI Code of Conduct. Denne stiller krav til minimums løn, arbejdstimer og forbyder brugen af børnearbejde samt adskillige andre krav fra internationale konventioner som ILO Conventions and the Declaration of Human Rights. Vores medlemskab af BSCI betyder mere, end at vi stiller krav til vores leverandører -det stiller også krav til os. New Wave

Group har forpligtet sig overfor BSCI til at engagere vores leverandører i at blive undersøgt af uafhængige tredjeparts organisationer. At have både eksterne og interne revisioner er en måde at sikre kvaliteten for os. Vi stræber efter konstante forbedringer og kontinuerlig udvikling.

New Wave Group er signeret medlem af den banebrydende Accord on Fire og Building Safety i Bangladesh. Accord er en bindende kontrakt mellem brands, internationale og lokale fagforeninger og NGO’ere. Dens formål er at gøre alle beklædningsgenstands-fabrikker i Bangladesh til sikre arbejdspladser, som omfatter et program for sikkerhedsinspektioner og en forpligtelse til at sikre, at de nødvendige reparationer og renoveringer udføres. Accord vil få betydelig indvirkning på det daglige liv for millioner af tekstilarbejdere i Bangladesh. Vi er stolte af at være en del af dette projekt.

4

Ventair – vind- og vandtæt med åndbare egenskaber.

Cordura ® er væremærke for et ekstremt slidstærkt polyamidmateriale. Det er tre gange så stærkt som almindelig polyamid, op til syv gange stærkere end bomuld og alligevel tyndt og smidigt. Vi anvender det primært som forstærkning på steder som udsættes for hård slitage.

YKK er et markedsledende varemærke på lynlåse. Produkterne er af høj kvalitet og sætter standarden for andre aktører på markedet.

3M Scotchlite™ reflex materiale gør dig ekstra synlig når det er mørkt og sigtbarheden er dårlig. Materialet reflekterer bedre f.eks. fra lygterne på bilerne når man arbejder ved vejen. 3M Scotchlite™ reflex materiale har den højeste standard i Europa indenfor reflex til synligt arbejdstøj EN ISO 20471.

Coats epic har sat en ny standard på trådmarkedet. Den består af en kerne af polyesterfibre som er omspundet med endnu en polyesterfiber. Kombinationen giver en tråd med maksimal holdbarhed, hvilket giver sømmene høj slidstyrke.

Duraflex er varemærket på de højkvalitative spænder som anvendes i PROJOBs beklædning, bælter og bæresystem.

Primaloft er førende inden for avanceret materialeteknologi, der producerer bæredygtige syntetisk isoleringsprodukter.

CRAFT® er en verdensledende producent af funktionelt sportstøj og innovativ leverandør af tøj med fokus på 3-lags princippet. Craft leverer fibre og knowhow til vores undertøj.

Materialer med 37.5 ® -teknologi hjælper med at holde din krop på den ideelle temperatur 37,5ºC. Materialet indeholder naturligt aktive partikler, permanent indlejret i fiberen, der fjerner sved, når du bliver varm. 37.5 ® er et varemærke tilhørende Cocona, Inc.

BOMULD

Bomuld er et blødt og bekvemt naturmateriale. Det er isolerende og behageligt. En fordel med bomuld er at den ikke smelter når den udsættes for flammer og gnister og at den er svær at antænde. Vor tunge bomuldstwill er ekstra kraftig og slidstærk. Dette er muligt da vi selv er med til at styre udviklingen fra fiber til slutprodukt.

POLYESTER/BOMULD

Kombinationen af bomuld og polyester har vist sig at være perfekt da det gælder om at få modeller med lang levetid. Bomuldens behagelige fornemmelse kombineret med polyesterens slidstyrke og farveægthed gør at modeller i polyester/bomuld holder formen og farven længere. Beklædning i polyester/bomuld er derfor et udmærket valg til hårdt arbejde som kræver meget af både brugeren og modellen.

SPUN-DYE

Den traditionelle fremgangsmåde ved farvning er at dyppe det færdige stof i et farvebad, hvorefter det skylles og tørres. I spun-dyed materiale, tilsættes ekstra pigmenter før fiberen spindes og derefter væves / strikkes stoffet.

På denne måde bliver farven en del af fiberen. Det vævede eller strikkede stof får betydelig bedre farvebestandighed til at modstå vask, slid, lys og blegning.

For miljøet er spun-dye meget mere miljøvenlig end den traditionelle farvemetode. Da et led i farvningsprocessen forsvinder, bliver forbruget af energi, kemikalier og vand betydeligt mindre.

Pro Dry™ er materialet som man bærer nærmest huden. Det transporterer fugt og slipper den igennem til det næste lag. Med Pro Dry™ slipper man for at have fugtigt og nedkølende tøj på kroppen.

Pro Thermal™ er materialet som giver effektiv isolering mod både varme og kulde. Materialet transporterer overflødig varme væk, samtidig med at den holder unødig kulde ude. Anvendes med fordel som isolerende mellemlag.

Pro Vent™ er materialet med en høj åndbarhedsevne. Det slipper fugt og overflødig varme ud. Det modstår regn, sne og blæst. Pro Vent™ er et behageligt, beskyttende materiale som bæres yderst.

Pro Tec™ er materialet som giver en effektiv beskyttelse mod ydre påvirkninger. Det er meget slidsstærkt. Pro Tec™ passer til ekstremt slidsomt arbejde i hårde miljøer.

5

SHOUTOUTS ’23 LADIES AHEAD

PROJOB SØRGER FOR AT DE MEST ESSENTIELLE BEKLÆDNINGGENSTANDE KOMMER I EN DAMEMODEL

Især i Skandinavien, men også i resten af verden, bliver kvinder i stigende grad en del af teamet også på arbejdsområder, der tidligere næsten udelukkende blev drevet af mænd.

Dette er meget positivt, og det skaber også et stigende behov for tilpasninger i snit. Vi udvider gradvist vores kollektion med damebeklædning, og med tiden sigter vi efter at producere alle relevante artikler i damemodeller, og i år kan vi præsentere 7 nye artikler.

For at lette overblikket, har vi fra side 122 har vi samlet alle disse produkter, og der er referencer på alle mandlige/ unisex artikler, der har en tilsvarende dameartikel.

6
Shorts 2555, en af 7 nye artikler med et damesnit i Projob 2023-kollektionen

EN ISO 20471 CLASS ONE

VI INVESTERER STÆRT I CERTIFICERET KLASSE 1* BEKLÆDNING

Vi ser en stigende efterspørgsel efter synlig beklædning i den lettere ende af klassifikationsserien (se også Forbedret synlighed på næste afsnit), og for 2023 har vi investeret massivt i denne kategori (EN ISO 20471 Klasse 1).

Klasse 1 fungerer typisk godt, og giver tilstrækkelig synlighed og beskyttelse i fx indendørs arbejdsmiljø og i transportsektoren. Vi ser også en bredere anvendelse i ”utraditionelle” sektorer og til privat brug, hvor disse funktionelle, komfortable og rimeligt diskrete beklædningsgenstande er ideelle til arbejde i fritiden og evt. til aftengåture.

7
EN ISO 20471 klasse 1, er den klassificering som har det mindste areal af synlighed med 0,14m2 fluorescerende og 0,10m2 reflekterende materiale.

SHOUTOUTS ’23

TRE NYE HIGH VISIBILITY BUKSER, UDVIKLET UD

FRA VELPRØVEDE FAVORITTER

”Hvorfor ændre på en vinder?” spørger du måske. Men vi føler måske, at vinderne er de bedste produkter til at udvikle på - til fremtidige vindere.

Disse tre par bukser er alle gode eksempler på, når produkter, der har vist sit værd i aktion, udvikler sig til nye beklædningsgenstande med ekstra funktionalitet.

Da vi synes, det er ekstraordinært gode artikler, vil vi gerne have, at du kigger nærmere på dem i kapitlet Synligt arbejdstøj på side 60.

Vi ses der. Bogstaveligt talt.

8 Pant 6527 p. 74
6573 Den meget populære model 5551, nu EN ISO 20471klassificeret! 6571 Den Kevlar ® knæforstærkede model 5550 forhøjet til synligt produkt! 6527 Den klassiske 5559 udviklet med 37,5 kropstemperaturteknologi!

FORBEDRET SYNLIGHED: UKLASSIFICERET

Der er faktisk arbejdssituationer, hvor der ønskes en vis forbedret synlighed, men hvor fuld synlighed i EN ISO 20471 er hverken påkrævet eller ønsket af forskellige årsager, f.eks. at refleksioner kan påvirke maskinens lyssensorer.

Denne kategori, som ikke er dækket af EN ISO 20471 klassifikations-systemet, har dog tilstrækkelig synlighed til at forbedre sikkerheden markant. De synlige dele er generelt over skuldrene, hvilket i praksis holder disse overflader væk fra det værste slid og snavs.

9 T-shirt long sleeve 2020 p. 50
10

Primært handler det hele om øget holdbarhed: Vores bygge- og anlægskollektion tager det til nye standarder. Forstærkede Kevlar® -paneler og detaljer, Coats ® Epic-tråde og sømme, der kan tåle det daglige slid. Det er bevist gennem omfattende test.

Derudover har vi alle de almindelige PROJOB -egenskaber:

Funktionaliteten i form af praktiske og innovative unikke detaljer, som giver tøjet de optimale brugsmuligheder. Komfort møder komfort, så at sige. Stretchpaneler tilføjer yderligere mobilitet til brugeren.

If it’s going to be tough, it’s got to be PROJOB !

BUKSER - BYGGE & ANLÆG

11

5550

BUKS MED STRETCH OG KEVLAR FORSTÆRKEDE KNÆ

Buks med stretch for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. 4-vejs stretch over lår og sæde, 2-vejs stretch på bagsiden af knæene og på ydersiden af underbenet. Ventilationsåbninger med lynlås langs begge ben og i talje. Lårlommer, på venstre side lomme til værktøj og kuglepenne, også en telefonlomme med velcro-lukning og løkke til fastgørelse af ID-kort. På højre side lomme plads til tommestok og lomme til foldekniv. To løkker til hamre. Faste hængelommer. Mulighed for at tilslutte MOLLE-system på begge sider. Refleks detaljer for øget synlighed. Justerbare benender. Indvendige knælommer, justerbare i to højdeniveauer. Hængelommer og benender er forstærket med Cordura®, knæene er forstærket med stretch-Kevlar for øget holdbarhed og komfort.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 270g/m2

Materiale 2: 91% nylon, 9% spandex, 248g/m2

Materiale 3: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2. 100% Cordura®, Kevlar

Farve: Navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-156

Nyhed! Samme som 5550 men uden hængelommer.

12 PROJOB Workwear 2023 Art. nr 5566 p. 14 Art. nr 5557 p. 22 Art. nr 5558 p. 20
BUKSERBYGGE & ANLÆG

5551

BUKS STRETCH

Arbejdsbuks med fuld stretch, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Særdeles komfortabel metervare indvendigt. Moderne pasform. Lille panel i siderne øverst på buksen er ikke i stretch for at give god stabilitet. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne kan disse fjernes let, hvis det ønskes. Ventilationsåbninger på bærestykket øverst bagpå, lige under linningen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, samt en telefonlomme med magnetlukning og et holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme plads til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bæltestrop bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, en med klap og magnetlukning. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider. Knæ er forstærket med Cordura Stretch for optimal komfort og slidstyrke.

Materiale:

Materiale 1: 91,5% nylon, 8,5% spandex.

Materiale 2: 100% polyamid.

Materiale 3: 100% polyester.

Materiale 4: 65% polyester, 35% bomuld.

Materiale 5: 89 % cordura, 11 % spandex

Farve: Hvid-00, navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-156

132 13 PROJOB Workwear 2023 Art. nr 5562 p. 20 Art. nr 5556 p. 22
P.
BUKSERBYGGE & ANLÆG Nyhed! Nu som shorts Nyhed! Nu som knickers Nyhed! Farve hvid-00, navy-58 og sort-99, kommer nu også i damemodel. Se mere på side 132.

5566

BUKS MED STRETCH OG KEVLAR FORSTÆRKEDE KNÆ

Buks med stretch for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. 4-vejs stretch over lår og sæde, 2-vejs stretch på bagsiden af knæene og på ydersiden af underbenet. Ventilationsåbninger med lynlås langs begge ben og i talje. Lårlommer, på venstre side lomme til værktøj og kuglepenne, også en telefonlomme med velcro-lukning og løkke til fastgørelse af ID-kort. På højre side lomme plads til tommestok og lomme til foldekniv. To løkker til hamre. Mulighed for at tilslutte MOLLE-system på begge sider. Refleks detaljer for øget synlighed. Justerbare benender. Indvendige knælommer, justerbare i to højdeniveauer. Benender er forstærket med Cordura®, knæene er forstærket med stretch-Kevlar for øget holdbarhed og komfort.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 270g/m2 Materiale 2: 91% nylon, 9% spandex, 248g/m2 Materiale 3: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2. 100% Cordura®, Kevlar

Farve: Sort-99

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-157

5559

BUKS 37,5™ TEKNOLOGI

Arbejdsbuks i fuld stretch og med 37,5™ teknologi. Lille panel i siderne øverst på buksen er ikke i stretch for at give god stabilitet. Moderne pasform. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, samt en telefonlomme med magnetlås og holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme plads til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Hængelommer. Under hængelommerne er der almindelige sidelommer med lynlåslukning. Indvendige baglommer. Ventilationsåbninger med mesh-for ved lår - både indvendig og udvendig, også ventilation på bagsiden af knæene. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer er forstærket med Cordura® og knæ er forstærket med Cordura®stretch for øget holdbarhed og bevægelsesfrihed.

Materiale: 89% polyester inklusiv 40% 37,5 graders metervare, og 11% spandex

Farve: Sort-99

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-156

14 PROJOB Workwear 2023
BUKSERBYGGE & ANLÆG NEW!

5524

BUKSER MED KEVLAR FORSTÆRKEDE KNÆ OG STRETCH PANELER

Rummelige hængelommer med ekstra plads og Cordura® forstærket inderside. Forlommer som hængelommerne kan puttes ned i. Baglommer med forstærket inderside, den venstre med flap. Fremflyttet forstærket tommestokslomme med løs kant forneden, kuglepenslomme og knivknap. Benlomme med mobillomme. Vatteret for optimal komfort. Stretch stof i skridtet. Forbøjede ben med knælommer i kevlar. Knælommerne har to højdeniveauer. Cordura® detaljer med refleks.

Materiale: 60% bomuld, 40% polyester. Forstærkninger i 100% polyamid 350g/m2

Farve: Grå-98, sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

6524

BUKS MED KEVLAR FORSTÆRKEDE KNÆ OG STRETCH

PANELER

Arbejdsbuks med ergonomisk polstret bærestykke for optimal komfort. To hængelommer, der kan skjules i sidelommerne, med ekstra rum og Cordura® forstærkning. Baglommer med forstærket inderside, og flap på den venstre. Forstærket tommestoklomme, blyantlommer og knivknap. Lårlomme med plads til mobil. Stretch stof i skridt. Forbøjede knæ med indvendige lommer med kevlar til knæbeskyttere, justerbar i to højder. Reflekterende Cordura® detaljer.

Materiale: 60% bomuld, 40% polyester. 100% 350gsm polyamid forstærkning

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99 98 PROJOB Workwear 2023 15
BUKSERBYGGE & ANLÆG

5501

BUKSER

To hængende sømlommer i Cordura®, som kan skjules i side-lommerne. En med ekstra lommer, en med værktøjshuller. Lårlommer med telefonlomme, lomme til kuglepen og værktøjslomme. To regulérbare hammerholdere. To D-ringe. Tommestoklomme med værktøjslomme og knivknap. Knælommer i Cordura® med åbning indefra og regulérbar højde af knæbeskyttelsen. Forbøjede knæ. Forstærket nederst bag på ben med Cordura® Baglommer med overlap.

Materiale: 100% bomuld, 375 g/m2

Forstærkninger: 100% polyamid, Cordura®

Farve: Navy-56, stone-83, sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

5521

BUKSER

5522 P. 132

Bukser med hængende sømlommer, som kan skjules; en med ekstra lomme og en med værktøjshuller. Sømlommerne er 100% Cordura® forstærkede. Lårlomme med telefonlomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringe. Tommestok lomme med værktøjslomme og knivlomme. Cordura® forstærkede knælommer som åbnes indefra og kan justere knæbeskytterens højde. Forbøjede knæ. Ekstra store baglommer. Klap på venstre baglomme. Holder til ID kort.

Materiale: 100% bomuld, 375 g/m2 Forstærkninger: 100% polyamid, Cordura®

Farve: Grå-98, sort-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

5560

BUKS I BOMULD, MED STRETCHPANELER

Buks i slidstærkt bomuld med Cordura®-stretch på tværs af sæde og skridt for ekstra bevægelsesfrihed. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og holder til fastgørelse af ID-kort. På højre lårlomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer.

Materiale: 1: 100% bomuld 375 g/m2

Materiale 2: 90% polyamid, 10% elastan

Materiale 3: 91,5% polyamid, 8,5 elastan

Farve: Navy-58, sort-99

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-C156

99 83 56 99 99 98 58 16 PROJOB Workwear 2023
100%
100%
100%
NEW! BUKSERBYGGE & ANLÆG
COTTON
COTTON
COTTON

5512 BUKSER

To hængende sømlommer, som kan skjules i sidelommerne. En med ekstra lomme og en med stropper til værktøj. Sømlommerne er forstærkede med 100% Cordura®. Dybe sidelommer med plads til hængelommerne.Ekstra forstærket med dobbeltliggende stof på lår. Lårlomme med telefonlomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. To regulérbare hammerholdere. To D-ringe. Tommestoklomme med værktøjslomme og knivknap. Knælommer i Cordura® med åbning indefra og regulérbar højde af knæbeskyttelsen. Forbøjede knæ. Forstærket nederst bag på ben med Cordura®. Ekstra brede baglommer.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2 Forstærkning: 100% polyamid, Cordura®

Farve: Navy-58, sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99 58 Sweater 3318 p. 52 Pant 5524 p. 15 17 PROJOB Workwear 2023
BUKSERBYGGE & ANLÆG

4511

FOREDE BUKSER

Forede bukser i polyamid. Indvendige knælommer.

Materiale: Polyamid 100% Foer: Polyester 100%

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

4514

FOREDE BUKSER

Lækre forede bukser i vind- og vandtæt, samt åndbart materiale. Forbøjede ben med indvendige knælomme. Justerbar talje. Sidelommer. Ventilationåbninger i siderne. Lynlås op til knæet som letter af- og påklædning. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester. Forstærkninger i 100% polyamid

Farve: Sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

Jacket 3-in-1 4424 p. 46 18 PROJOB Workwear 2023
BUKSERBYGGE & ANLÆG
Sweater 3314 p. 54 Pant 4514 p. 18, 32 19 PROJOB Workwear 2023 BUKSERBYGGE & ANLÆG

5558

SHORTS STRETCH

Shorts med stretch for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. 4-vejs stretch over lår og sæde. Ventilationsåbninger med lynlås langs begge ben og i talje. Lårlommer, på venstre side lomme til værktøj og kuglepenne, også en telefonlomme med velcro-lukning og løkke til fastgørelse af ID-kort. På højre side lomme plads til tommestok og lomme til foldekniv. To løkker til hamre. Faste hængelommer. Mulighed for at tilslutte MOLLE-system på begge sider. Hængelommer er forstærket med Cordura® for øget holdbarhed.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 270g/m2

Materiale 2: 91% nylon, 9% spandex, 248g/m2

Materiale 3: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2. 100% Cordura®

Farve: Sort-99

Størrelse: C44-C62

5562

SHORTS STRETCH

Shorts i fuld strech, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give øget stabilitet. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes. Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og en holder til fastgørelse af ID-kort. På højre lårlomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning.

Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale:

1: 91.5% nylon, 8.5% spandex.

Materiale 2: 100% polyamide.

Materiale 3: 100% polyester.

Materiale 4: 65% polyester, 35% bomuld.

Materiale 5: 89% cordura, 11% spandex

Farve: Hvid-00, navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: C44-C62

5526

SHORTS

To hængende sømlommer som kan skjules; en med ekstra lommer og en med værktøjsstropper. Sømlommer forstærket med 100% Cordura®. Dybe sidelommer med plads til de hængende lommer. Forstærket på låret med dobbelt materiale. Lårlomme med telefon lomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. To justerbare stropper til hammer. To D-ringe. Lomme til tommestok med værktøjslomme og knivknap. Ekstra store baglommer.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld 245 g/m2

Farve: Navy-58

Størrelse: C44–C62

00 58 98 99 20 PROJOB Workwear 2023
BUKSER -
&
NEW!
BYGGE
ANLÆG

Sweater 6122 p. 68

Shorts 3521 p. 34

5502 SHORTS

100% COTTON

To hængende sømlommer, som kan skjules i sidelommerne. En med ekstra lommer, en med værktøjshuller. Sømlommerne er forstærkede med 100% Cordura®. Lomme med plads til knivhylster, telefonlomme og kuglepenlomme. Lårlommer med telefonlomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. Tommestoklomme med værktøjslomme og knivknap. To D-ringe og regulérbare hammerholdere. Baglommer med klap.

Materiale: 100% bomuld, 375 g/m2

Forstærkninger: 100% polyamid, Cordura®

Farve: Sort-99

Størrelse: C44–C62

Women 5522 p. 132 21 PROJOB Workwear 2023
Pant
BUKSERBYGGE & ANLÆG

5557

KNICKERS MED STRETCH KEVLAR PÅ KNÆ

Knickers i fuld stretch for maksimal bevægelsesfrihed og komfort.Moderne pasform.4-vejs stretch over lår og sædestykke. 2-vejs stretch på bagsiden af knæene. Lille panel i siderne øverst på buksen er ikke i stretch for at give god stabilitet. Ventilationsåbninger med lynlås på begge sider af lår. Lårlommer, på venstre side lomme til værktøj og kuglepenne, også en telefonlomme med velcro-lukning og løkke til fastgørelse af ID-kort. På højre side lomme plads til tommestok og lomme til foldekniv. To løkker til hamre. Faste hængelommer. Mulighed for at tilslutte MOLLE-system på begge sider. Refleks detaljer for øget synlighed. Indvendige knælommer, justerbare i to højdeniveauer. Knæene er forstærket med stretch-Kevlar for øget holdbarhed og komfort.

Materiale:

Materiale 1: 65% polyester, 35% bomuld 270 g/m2

Materiale 2: 91% nylon, 9% spandex ribstop 248 g/m2

Materiale 3: 91,5% nylon, 8,5% spandex 245 g/m2

Materiale 4: 96% nylon, 4% elastan 238 g/m2

Forstærkninger: 100% Cordura®, Kevlar

Farve: Sort-99

Størrelse: C44-C62, D84-D120

5556

KNICKERS STRETCH

Knickers i fuld stretch, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give stabilitet til bukserne. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer og knæ er forstærket med Cordura® for øget holdbarhed. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale:

Materiale 1: 91.5% nylon, 8.5% spandex.

Materiale 2: 100% polyamide.

Materiale 3: 100% polyester.

Materiale 4: 65% polyester, 35% bomuld.

Materiale 5: 89% corudra, 11% spandex

Farve: Hvid-00, sort-99

Størrelse: C44-C62, D84-D120

5517

KNICKERS

100% COTTON

To hængende sømlommer i Cordura® som kan gemmes væk; en med ekstra lommer og én med værktøjshuller. Lårlomme med plads til mobiltelefon, kuglepenne og værktøj. To justérbare hammer huller. To D-ringe. Tommestoklomme i Cordura® med plads til værktøj og knivknap.

Materiale: 100% bomuld 375 g/m2

Forstærkning: 100 % polyamid, Cordura®

Farve: Navy-56, sort-99

99 00 56 99 22 PROJOB Workwear 2023
Størrelse: C44-C62 NEW! BUKSERBYGGE & ANLÆG
Sweater 3314 p. 54 Pant 5551 p. 13, 38 23 PROJOB Workwear 2023 BUKSERBYGGE & ANLÆG
24

Fleksible og bløde materialer som stretch og softshell med diskret integrerede ventilationsåbninger er essentielle funktioner for at tage alle, der arbejder med service og transport gennem arbejdsdagen. En detalje, som vi stærkt går ind for, er at undgå unødvendige lommer som eksempelvis sædelommer til chauffører. Hvis de indeholder ting, kan det genere rygsøjlen, og syningerne på lommerne forårsager friktion på stolen/sædets stof. Vi kan levere buksemodeller uden baglommer!

Bemærk også, at de forreste hængelommer på mange af vores servicebukser også er aftagelige via vores egen smarte løsning.

BUKSER - TRANSPORT & SERVICE

25

2552

BUKS MED STRETCHPANELER

Buks i moderne tæt pasform. Øverste del af buksen er i stretchmateriale. Lårlommer med lynlås, og telefonlommer på begge sider med velcrolukning. Tommestoklomme. Indvendige baglommer. Mulighed for påsætning af hængelommer (model 9042).

Materiale:

Materiale: 1: 65% polyester, 32% bomuld, 3% EOL - 220 g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex

Farve: navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-C156

Nyhed!

Nu også som knickers

130
P.
129 26 Art. nr 2554 p. 35 Art. nr 2556 p. 129
P.
BUKSERTRANSPORT & SERVICE

2520

BUKS MED STRETCHPANELER

Arbejdsbuks med god fleksibilitet og pasform. Stretch materiale bag på ved sædepartiet, i skridtet og på knæ giver ekstra god fleksibilitet. To lårlommer med lynlåslukning. To baglommer med velcrolukning. Mulighed for påsætning af hængelommer (se artikelnr. 9042).

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 230g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% elastan, 245g/m2

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

129
130 Art. nr 2522 p. 34 Art. nr 2555 p. 129 27
P.
P.
BUKSERTRANSPORT & SERVICE

3520

BUKS MED STRETCHPANELER

Funktionel buks med praktisk placerede stretchpaneler i skridt, sædeparti og på knæ. Udluftningspanel i mesh på ydersiden af lår som reguleres med lynlås. Forstærket med Cordura® i benender for øget slidstyrke. Ingen indvendig søm på benet forneden. Forstærkede knæ. To lårlommer. Aftagelige hængelommer. Indvendige knælommer med justerbar knæbeskyttelseshøjde.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 230g/m2

Materiale 2: 91,5% polyamid, 8,5% elastan, 245g/m2

Farve: Rødd-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C44-C62, C146-C156, D84-D120

2550

CHINOS

Buks i Chinosmodel fremstillet af slidstærk bomuld, der er blandet med elastan for ekstra stretch og komfort. Klassisk pasform med lige ben. YKK lynlås. Bukserne fås i 4 forskellige indvendige benlængder. 30”, 32”, 34”og 36”.

Materiale: 98% bomuld, 2% elastan, 290 g/m2

Farve: Navy-58, khaki-82, grå-98, sort-99

Størrelse: Se skema

2507

JEANS

Jeans med normal pasform og lukning med knapper.

Materiale: 100% bomuld denim

Farve: Denimblå-57

Størrelse: Se skema

L • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • L • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • 35 53 58 66 98 99 58 82 98 99 PROJOB Workwear 2023 28
BUKSERTRANSPORT & SERVICE
Aftagelige hængelommer

BUKS

Buks med moderne pasform uden læg. Sidelommer, sikkerhedslomme med lynlås på højre side og nøglelomme med D-ring på venstre side. To baglommer. To lårlommer. Venstre benlomme har flap og mobillomme indvendig, D-ring til ID kortholder og en lomme med lynlås. Højre lårlomme har plads til mobiltelefon, kuglepenne, papirer og tommestok.

Indvendige knælommer.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 245g/m2

Farve: Navy-58, sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

2517

BUKS

Buks uden læg. Sidelommer, sikkerhedslomme med lynlås på højre side. To udvendige baglommer. To lårlommer. Venstre lårlomme har klap og indvendig mobiltelefonlomme.

Højre lårlomme har plads til mobiltelefon, kuglepenne, papir og tommestok. D-ring til nøgler, ID badge osv. Indvendige knæbeskyttelseslommer og Cordura forstærkede knæ. To 50 mm reflekser rundt om hver ankel.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 245g/m2

Farve: Navy-58, sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

5519 BUKSER

Bukser med sidelommer foran og sikkerhedslomme med lynlås på højre side. Lårlommer med plads til mobiltelefon, kuglepen og værktøj. To justerbare hammerholdere. To D-ringe. Tommestok lomme med plads til værktøj og kniv. Cordura® forstærkede knælommer, som åbnes indefra og kan justere knæbeskytterens højde. Cordura® forstærkning nederst på benene. Ekstra store baglommer. Klap på venstre baglomme.

Materiale: 70% polyamid, 30% bomuld 260 g/m2

Forstærkning: 100% polyamid, Cordura®

Farve: Grå-98

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99 58 58 99 PROJOB Workwear 2023 29 2515 P. 131
2514
BUKSERTRANSPORT & SERVICE

BUKS

Buks uden læg. Sidelommer foran. Sikkerhedslomme med lynlås på højre side. Forhøjet i ryggen. To udvendige baglommer. Lårlomme med klaplukning med lomme til telefon. Tommestoklomme. Indvendige knælommer.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Navy-58, khaki-82, stone-83, sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

2502

BUKS

Buks med aftagelige bukseben, så de kan ændres til shorts. Sidelommer foran, sikkerhedslomme med lynlås på højre side. To baglommer udenpå. To lårlommer. Venstre benlomme har telefonlomme indeni. Højre benlomme har plads til telefon, kuglepenne, papirer og tommestok. D-ring foran.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Farve: Navy-58, khaki-82, stone-83, sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

2506

BUKS

100% COTTON

Buks uden læg. Sidelommer, sikkerhedslomme med lynlås på højre side. To udvendige baglommer. Lårlomme med klaplukning med lomme til telefon. Tommestoklomme. Indvendige knælommer. Findes også i polyester bomuld, dessin 2501.

Materiale: 100% bomuld, 200 g/m2

Farve: Navy-58, sort-99

58 82 83 99 58 82 83 99 58 99 PROJOB Workwear 2023 30 2500 P. 130
2501
Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156 BUKSERTRANSPORT & SERVICE

4512

BUKSER

Bukser uden læg foran. Føles som jeans. Forstærket med dobbelt stof på lårene. To dybe sidelommer. D-ring foran. Jeans beskæring bagved og to udvendige baglommer. To benlommer. Venstre benlomme har flap og indvendig telefonlomme. Højre benlomme har plads til mobiltelefon, kuglepenne og tommestok. Cordura® forstærkninger i den forreste kant af sidelommer, tommestoklomme, nedre del af bag- og benlommer, ankel og over knæene. Indvendige knæpudelommer.

Materiale: 60% bomuld 40% polyester, 360 g/m2 Forstærkning: 100% polyamid, Cordura®

Farve: Navy-58

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

2518

BUKS

2519 P. 131

Letvægts arbejdsbuks med moderne pasform med lårlommer på hvert ben og baglommer med flap. Størrelserne C42-C64 kan justeres i benlængden; ved opsprætning af den røde syning invendigt forneden kan bukserne kan forlænges med 5 cm.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 245g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

00 35 53 58 66 98 99 Jacket 3422 p. 44 PROJOB Workwear 2023 31
BUKSERTRANSPORT & SERVICE

4511

FOREDE BUKSER

Forede bukser i polyamid. Indvendige knælommer.

Materiale: Polyamid 100% Foer: Polyester 100%

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

4514

FOREDE BUKSER

Lækre forede bukser i vind- og vandtæt, samt åndbart materiale. Forbøjede ben med indvendige knælomme. Justerbar talje. Sidelommer. Ventilationåbninger i siderne. Lynlås op til knæet som letter af- og påklædning.

Materiale: 100% polyester. Forstærkninger i 100% polyamid

Farve: Sort-99

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

PROJOB Workwear 2023 32
BUKSERTRANSPORT & SERVICE
Jacket 3-in-1 4424 p. 46 Pant 4514 p. 18, 32 PROJOB Workwear 2023 33 BUKSERTRANSPORT & SERVICE

2522

2555 P. 129

SHORTS MED STRETCHPANELER

Shorts i stretchmateriale på hele sædespartiet og i skridtet. To lårlommer med lynlås. To baglommer med klap. Mulighed for påsætning af ProJob hængelommer art. 9042.

Materiale: Materiale 1: 65% polyester, 35% bomuld 230 g/m2

Materiale 2: 91% nylon, 8,5% spandex 245 g/m2

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C44-C62

3521

SHORTS MED STRETCHPANELER

Funktionelle shorts med stretchpaneler for optimal komfort. To lårlommer med lynlås og lommer på ydersiden. To aftagelige hængelommer med plads til værktøj.

Materiale: Materiale 1: 65% polyester, 35% bomuld 230 g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex 245 g/m2

Farve: Grå-98, sort-99

Størrelse: C44-C62

2505

SHORTS

Sidelommer foran, sikkerhedslomme med lynlås på højre side To baglommer udenpå. To lårlomme. Venstre lårlommer har telefonlomme indvendigt. Højre benlomme har plads til telefon, kuglepenne, papirer og tommestok. D-ring foran.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Farve: Navy-58, khaki-82, stone-83, sort-99

Størrelse: C44–C62

35 53 58 66 98 99 98 99 58 82 83 99 PROJOB Workwear 2023 34
BUKSERTRANSPORT & SERVICE

2528

SHORTS

Shorts i morderne pasform med lårlommer på hvert ben samt baglommer med klap.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C42-C64

2554

KNICKERS MED STRETCHPANELER

Knickers med stretchpanel øverst, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Lårlommer på begge sider med lynlås, telefonlomme på begge sider med velcrolukning. Tommestoklomme i højre side. Indvendige baglommer. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. D-ring foran. Skjult beslag til hængelommer som købes separat (ref. artikel 9042). Skjult knap foran.

Materiale:

Materiale: 1: 65% polyester, 32% bomuld, 3% EOL - 220 g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex

Farve: Sort-99

Størrelse: C44-C62, D84-D120

00 35 53 58 66 98 99 Shell jacket 3425 p. 92 Pant Women 2521 p. 130 PROJOB Workwear 2023 35
2556 P. 129 2529 P. 129
NEW! BUKSERTRANSPORT & SERVICE
36

Nyhed!

Favoritbuks 5551 fås nu i hvid til både mænd og kvinder.

Strækbar og fleksibel, hvad mere skal man forlange!

Læs mere på s. 132.

Denne kategori af håndværkere er kendetegnet ved hvide beklædningsgenstande, simpelthen fordi den meget brugte farve, de arbejder med, er hvid, og pletterne ikke ses så tydeligt. Det letter også brugen af stærke vaskemidler uden synligt at blege eller misfarve tøjet. Det tætte stof blokerer også for, at farve og kit går igennem stoffet.

Som i alle andre kategorier har vi også her produkter med stretch, hvor det er nødvendigt, for at give funktionelt og flot arbejdstøj.

37
MALER

5551

BUKS STRETCH

Arbejdsbuks med fuld stretch, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Særdeles komfortabel metervare indvendigt. Moderne pasform. Lille panel i siderne øverst på buksen er ikke i stretch for at give god stabilitet. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne kan disse fjernes let, hvis det ønskes. Ventilationsåbninger på bærestykket øverst bagpå, lige under linningen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, samt en telefonlomme med magnetlukning og et holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme plads til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bæltestrop bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, en med klap og magnetlukning. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider. Knæ er forstærket med Cordura Stretch for optimal komfort og slidstyrke.

Materiale:

Materiale 1: 91,5% nylon, 8,5% spandex.

Materiale 2: 100% polyamid.

Materiale 3: 100% polyester.

Materiale 4: 65% polyester, 35% bomuld.

Materiale 5: 89 % cordura, 11 % spandex

Farve: Hvid-00

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-156

5536

BUKSER MED STRETCHPANELER

Arbejdsbukser med stretch ved sæde, lår, ved skridtet og i knæhaserne. En mere slidstærk stretch over knæene. Lange ventilationskanaler med lynlås langs benene. Forstærkede og sømløse benender for øget slidstyrke. Ergonomisk formede knæ. Indvendige knælommer, der kan justeres i to højder. To benlommer, den ene til højre med lomme til tommestok og to baglommer. To aftagelige hængelommer.

Materiale:

Materiale 1: 65% polyester, 35% bomuld, 235 g/m2 Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex. Materiale 3: 100% nylon Cordura, 213 g/m2

Farve: Hvid-00

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-C156

5530

100% COTTON

BUKSER 100% BOMULD

Arbejdsbuks i slidstærk bomuld med lavere gramvægt for en lettere buks. Hængelommer med ekstra rum og ekstra lomme med lynlås. Baglommer med klap og velcroluk. Lårlomme med ekstra rum og klap med velcroluk. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskyttere kan justeres i to højdeniveauer. Forstærkning i hængelommer, tommestokslomme og på knæbeskyttelseslommer. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne. C42-64, (+5 cm fold), D84-120.

Materiale: 100% bomuld, 320 g/m2

Farve: Hvid-00

Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

38 P. 13 99 58 83 P. 102 99 98 53 56 P. 132
MALER

5537

SHORTS MED STRETCHPANELER

Shorts med stor flexibilitet. Stretchpaneler ved sæde og ved skridt, som giver ekstra bevægelsesfrihed. Lårlommer med lynlåse på begge ben, med udvendige ekstra lommer til værktøjer ol. Begge har indvendig telefonlomme. Bredere bæltestrop bagerst, for at modvirke tryk fra bælte. Hængelommer er forstærket med Cordura® indvendigt, for ekstra slidstyrke.

Materiale:

Materiale 1: 65% polyester, 35% cotton, 235 g/m2

Materiale 2: 92% nylon, 8% spandex

Materiale 3: 100% nylon Cordura®, 213 g/m2

Farve: Hvid-00

Størrelse: C44-C62

NEW!

5562

SHORTS STRETCH

Shorts i fuld strech, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give øget stabilitet. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes. Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og en holder til fastgørelse af ID-kort. På højre lårlomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale:

1: 91.5% nylon, 8.5% spandex.

Materiale 2: 100% polyamide.

Materiale 3: 100% polyester.

Materiale 4: 65% polyester, 35% bomuld.

Materiale 5: 89% cordura, 11% spandex

Farve: Hvid-00

Størrelse: C44-C62

NEW!

5556

KNICKERS STRETCH

Knickers i fuld stretch, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give stabilitet til bukserne. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer og knæ er forstærket med Cordura® for øget holdbarhed. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale: Materiale 1: 91.5% nylon, 8.5% spandex.

Materiale 2: 100% polyamide.

Materiale 3: 100% polyester.

Materiale 4: 65% polyester, 35% bomuld.

Materiale 5: 89% corudra, 11% spandex

Farve: Hvid-00

Størrelse: C44-C62, D84-D120

P. 20 P. 22 99 98 56 99 PROJOB Workwear 2023 39
MALER

3406

FUNKTIONEL JAKKE

Funktionel skaljakke som er vind- og vandafvisende. To brystlommer, den venstre med indvendig telefonlomme. Clips til ID-kortholder. To sidelommer. En lomme på venstre ærme. Inderlomme med hul tilpasset håndfri på venstre side. Ventilations-lynlåse under armene. Snøre i taljen. Justerbare manchetter. Forlænget ryg for bedre komfort. Refleks pipings på ærmer og ryg. Aftagelig, justerbar hætte. Krave med fleecefor for bedre komfort.

Materiale: 100% polyester

Farve: Hvid-00

Størrelse: XS-4XL

2422

SOFTSHELL JAKKE

Softshell jakke med god åndbarhed. To sidelommer med lynlås. Påsyet brystlomme med lynlås. To inderlommer. Indvendigt vindfang med hagebeskytter. Justerbar talje.

Materiale: 96% polyester, 4% elastan

Farve: Hvid-00

Størrelse: XS-5XL

2121

SWEATSHIRT MED LYNLÅS

Sweatshirt med lynlås. Sidelommer med lynlås og softshell forstærkning. Ribsrtikkede manchetter og kant forneden.

Materiale: 55% polyester, 45% bomuld, 320 g/m2 Forstærkning 100% polyester.

Farve: Hvid-00

Størrelse: XS-4XL

40 P. 44 P. 105 66 99 98 53 58 35 66 99 98 53 58 35 P. 51 999 99 98
P. 126 P. 126
MALER

2016

T-SHIRT

T-shirt i single jersey (farve 10 & 17 i Interlock), moderne pasform og nakkebånd, rundstrikket. (Bemærk pris på farve 10 og 17)

Materiale: 100% bomuld, 180 g/m2 (farve 10 & 17: 100% polyester)

Farve: Hvid-00

Størrelse: XS-4XL

2017

T-SHIRT LANGE ÆRMER

T-shirt med lange ærmer i single jersey. Moderne pasform. Nakkebånd, rundstrikket. Manchetter i ærmeafslutningen. (Bemærk pris på farve 10 og 17)

Materiale: 100% bomuld, 180 g/m2

Farve: Hvid-00

Størrelse: XS-4XL

2040

PIQUÉ I SPUN-DYED POLYESTER

Funktions poloshirt fremstillet af ”spun-dyed” polyester. Ribstrikket krave. Stolpelukning med tre knapper. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør at tøjet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og rynkefri. 100% polyester 160g/m2, pique.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Farve: Hvid-00

Størrelse: XS-4XL

2030

T-SHIRT I SPUN-DYED POLYESTER

Funktions t-shirt med rund hals, fremstillet af ”spun-dyed” polyester. Forstærket rib i hals og med necktape. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør at tøjet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og rynkefri. 100% polyester, 135g/m2, interlock.

Materiale: 100% polyester, 135 g/m2

Farve: Hvid-00

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 41 P. 48 66 99 98 53 58 P. 112 99 58 83 35 P. 112 99 58 83 35
P. 128
P. 50 10 17 99 58 MALER
P. 128
100% COTTON 100% COTTON
42

Kombiner dine bukser fra kapitlerne Byggeri og Transport / Service med en flot t-shirt, sweatshirt og jakke for et komplet PROJOB-look.

Alle forstærkningerne forenet i et fuldt pakket kapitel for et bedre overblik. Når det hele er samlet, bliver det tydeligt, hvor meget vores kollektion dækker i forhold til funktionalitet, og hvor mange versioner der er i de forskellige styles.

Det kan nogle gange være ”svært at se skoven for bare træer”, så derfor overblikket på de næste sider, og det er grunden til, at vi har omorganiseret vores vigtigste produktgruppe separat i dette katalog.

Alle jakker og sweatshirts forenet i et fuldpakket kapitel for et bedre overblik.

JAKKER, SWEATSHIRTS & T-SHIRTS

43

3422

JAKKE MED STRETCH

En let jakke i stretchmateriale, med stor bevægelsesfrihed. Vandafvisende og vindtæt. Moderne pasform.

Materiale: 86% polyester, 14% spandex, 225 g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

3406

FUNKTIONEL JAKKE

3412 P. 126

Funktionel skaljakke som er vind- og vandafvisende. To brystlommer, den venstre med indvendig telefonlomme. Clips til ID-kortholder. To sidelommer. En lomme på venstre ærme. Inderlomme med hul tilpasset håndfri på venstre side. Ventilations-lynlåse under armene. Snøre i taljen. Justerbare manchetter. Forlænget ryg for bedre komfort. Refleks pipings på ærmer og ryg. Aftagelig, justerbar hætte. Krave med fleecefor for bedre komfort.

Materiale: 100% polyester

Farve: Hvid-00, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-4XL

3416

FUNKTIONEL JAKKE

Skaljakke med hætte og Ventair og med tapede sømme. Ventair materialet har fremragende åndbarhed, er vind- og vandtæt og særdeles slidstærk. Aquaseal® lynlåse fra YKK ® er de mest robuste på markedet, og er 100% vind- og vandtæt. Store X-ventilationskanaler under armene. Stormhætte vil passe over en hjelm og jakken’s snit giver stor bevægelsesfrihed. Justerbar talje og manchetter. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

00 35 53 58 66 98 99 PROJOB Workwear 2023 44
JAKKER & SWEATSHIRTS

4420

JAKKE

Jakke med forbøjede ærmer med justerbare manchetter. To sidelommer med lynlås og snøre i taljen. Stolpelukning med trykknapper. Lomme på venstre bryst med lynlås og en lomme på højre med plads til nøgler og mobiltelefon mv. Strop til ID-kort holder. Fluorescerende overflade med reflekser på hver skulder.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

4414

ARBEJDSJAKKE

To brystlommer, den højre med telefonlomme, lomme til kuglepenne og holder til ID kort. Den venstre med lynlås. Lynlås op til kraven. Sidelommer med lynlås. Justerbar talje og ærmeafslutning. Forlænget ryg. Inderlommer med lomme til diverse papirer.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 245g/m2

Farve: Navy-58, stone-83, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

5414

JAKKE

Slidstærk jakke i canvasvævning. To brystlommer, den højre med telefonlomme, lomme til kuglepenne og ID-kort. Den venstre lomme er med lynlås. Lynlås helt op til kraven. Indsyede skrålommer foran. Justerbar talje og manchetter. Forbøjede ærmer. Inderlomme med dokument lomme. Cordura® detaljer med refleks.

Materiale: 60% bomuld, 40% polyester. Forstærkninger i 100% polyamid 320g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

58 83 99 PROJOB Workwear 2023 45
JAKKER & SWEATSHIRTS

3407

FORET FUNKTIONEL JAKKE

Foret funktionel jakke som er vind- og vandafvisende. Quiltet vatteret for. To brystlommer, den venstre med indvendig telefonlomme. Clips holder til ID-kort. To inderlommer med lynlås hvor af en er større til fx papirer olign. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Inderlomme med hul tilpasset håndfri sæt på venstre side. Ventilations lynlåse under armene. Snøre i taljen. Justerbare manchetter. Forlænget ryg for optimal komfort. Refleks pipings på ærmer og ryg. Aftagelig, justerbar hætte. Krave med med fleecefor for bedre komfort.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-4XL

4423

FORET JAKKE MED EKSTRA LÆNGDE

Vind- og vandtæt, og lidt længere jakke, med god åndbarhed og tapede sømme. Quiltet for. Høj krave med aftagelig hætte. Sidelommer med flap. To store brystlommer med flap. Lynlås med overfald og skjulte knapper, som går helt op i kraven. Refleksdetaljer for bedre synlighed. Manchetter med velcroluk. Elastisk snøre i siden. Lynlås på indersiden som letter tilgang ved tryk eller broderi.

Materiale: 100% polyester, 210 g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

4424

NYHED!

FUNKTIONEL 3-I-1 JAKKE

Vind- og vandtæt jakke med aftagelig inderjakke. Yderjakken har tapede sømme, to-vejs lynlås foran med udvendig vindklap for at forhindre træk fra vind samt vandindtrængning, trykknapper. Lodrette brystlommer med vandtætte lynlåse, venstre med holder til ID-kortholder. Rummelige sidelommer. Aftagelig hætte, justerbar på to måder med snøre. Justerbar jakke forneden med snøre. Justerbare manchetter med velcro, også ekstra indvendige manchetter med tommelfingergreb.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN 343 3/2/X

Farve: Sort-99

35 53 58 66 98 99 PROJOB Workwear 2023 46
3413 P. 126
Størrelse: XS-5XL JAKKER & SWEATSHIRTS

3423

QUILTET JAKKE

En let, quiltet jakke. Fungerer som inderjakke til 4411 og 6417

Materiale: 100% polyester

Farve: Navy-58, sort-99

Størrelse: XS-4XL

58 99 Jacket
46 Pant 4514 p. 18, 32 PROJOB Workwear 2023 47
3-in-1 4424 p.
JAKKER & SWEATSHIRTS

2016

T-SHIRT

100%

BOMULD

T-shirt i single jersey (farve 10 & 17 i Interlock), moderne pasform og nakkebånd, rundstrikket. (Bemærk pris på farve 10 og 17)

Materiale: 100% bomuld, 180 g/m2 (farve 10 & 17: 100% polyester)

Farve: Hvid-00, gul-10, orange-17, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

2019

T-SHIRT

Bomulds t-shirt med high visibility på skuldrene.

Materiale: 100% bomuld 180g/m2 , high visibility 100% polyester, 195g/m2

Farve: Navy/gul-5810, sort/gul-99, sort/orange-9917

Størrelse: XS-4XL

3010

ACTIVE T-SHIRT

Funktions t-shirt i 2-lags interlockstrikning. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden og spreder den ud i det yderste lag, også kaldet ”wicking effekt”. Dette bevirker, at tøjet tørrer hurtigt, hvilket gør, at du føler dig tør og frisk hele dagen. Moderne pasform. Krympe- og strygefri.

Materiale: 100% polyester 180-190 g/m2

Farve: Sort-99

99 00 10 17 35 53 58 66 98 5810 99 9917 PROJOB Workwear 2023 48 2032 P. 130
Størrelse: XS-4XL JAKKER & SWEATSHIRTS
100% BOMULD

2018

POLO

Polo med korte ærmer. Ribstrikket krave og manchetter. Stolpelukning med tre knapper og slids i siden. Fluorescerende materiale på skuldrene.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 200g/m2 , Fluorescerende materiale: 100% polyester 200g/m2

Farve: Navy/gul-5810, sort/gul-99, sort/orange-9917

Størrelse: XS-4XL

2022

POLOSHIRT MED ELASTAN

Moderne piqué i stretch med tæt pasform. Stolpelukning med tre tone-i-tone knapper, necktape og slids i siderne. Forkrympet og enzymbehandlet for en blød og behagelig komfort.

Materiale: 95% bomuld, 5% elastan, 215 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

3011

ACTIVE PIQUÉ

Funktions piqué i 2-lags interlockstrikning. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden og spreder den ud i det yderste lag, også kaldet ”wicking effekt”. Dette bevirker, at tøjet tørrer hurtigt, hvilket gør, at du føler dig tør og frisk hele dagen. Moderne pasform. Krympe- og strygefri.

Materiale: 100% polyester 180-190 g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

5810 9917 99 98 00 35 53 58 66 99 PROJOB Workwear 2023 49
JAKKER & SWEATSHIRTS

2017

T-SHIRT LANGE ÆRMER

T-shirt med lange ærmer i single jersey. Moderne pasform. Nakkebånd, rundstrikket. Manchetter i ærmeafslutningen. (Bemærk pris på farve 10 og 17)

Materiale: 100% bomuld, 180 g/m2 (farve 10: 100 % polyester)

Farve: Hvid-00, gul-10, orange-17, navy-58, sort-99

Størrelse: XS-4XL

2020

T-SHIRT LANGÆRMET

Langærmet bomulds t-shirt med high visibility på skuldrene.

Materiale: 100% bomuld 180g/m2 , high visibility 100% polyester, 195g/m2

Farve: Navy/gul-5810, sort/gul-99, sort/orange-9917

Størrelse: XS-4XL

2125

100% BOMULD 100% BOMULD 100% BOMULD

SWEATSHIRT 100% BOMULD

Sweatshirt med rund hals med fluoriserende materiale på skuldrene for bedre synlighed. Ribstrikkede manchetter og kant forneden.

Materiale: 100% bomuld, 280 g/m2 fluorescerende materiale 100% polyester 150 g/m2

Farve: Sort/gul-9910, sort/orange-9917

99 58 00 10 17 99 5810 9917 9910 9917 PROJOB Workwear 2023 50
Størrelse: XS-4XL Ny farve! JAKKER & SWEATSHIRTS

2124

SWEATSHIRT MED RUND HALS I BOMULD

Sweatshirt med rund hals, ribkant og manchetter.

Materiale: 100% bomuld, 280g/m2

Farve: Navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

2121

SWEATSHIRT MED LYNLÅS

Sweatshirt med lynlås. Sidelommer med lynlås og softshell forstærkning. Ribsrtikkede manchetter og kant forneden.

Materiale: 55% polyester, 45% bomuld, 320 g/m2 Forstærkning 100% polyester.

Farve: Hvid-00, grey-98, sort-99, sort/sort-999

Størrelse: XS-4XL

2123

SWEATSHIRT

Sweatshirt med lynlås. Sidelommer med lynlås og fluorescerende skuldre. Ribkant og manchetter.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 280 g/m2

Farve: Navy/gul-5810, sort/orange-9917

Størrelse: XS-4XL

99 58 98 99 00 98 999 5810 9917 PROJOB Workwear 2023 51
100%
JAKKER & SWEATSHIRTS
BOMULD

3317

FUNKTIONEL TRØJE

Microfleecetrøje i dejligt, teknisk materiale som varmer, samt giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Tæt pasform for bedre plads under en jakke. To sidelommer med lynlås. To inderlommer. Regulerbar talje. Hul til tommelfingeren i ærmeenderne.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, navy-58, grå-98, sort-99, sort/gul-9910

Størrelse: XS-4XL

3318

KRAFTIGT STRIKKET FLEECEJAKKE

Jakke i kraftig fleece med forstærkning på skuldre, albuer og inderside af krave. To lommer med lynlås.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, navy-58, grå-95, sort-99

Størrelse: XS-4XL

98 35 58 9910 99 99 35 58 95 Hood jacket 3314 p. 54 PROJOB Workwear 2023 52
JAKKER & SWEATSHIRTS Ny farve!

3306

MICROTRØJE

Behagelig, langærmet polotrøje i funktionelt materiale i moderne pasform. Kort lynlås foran med zipguard som beskytter hagen. Brystlomme samt sidelomme med lynlås. Brugbar til alt slags arbejde - over en t-shirt og under jakke.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

3307

MICROJAKKE

Behagelig, langærmet jakke i funktionelt materiale i moderne pasform. Lynlås foran med zipguard som beskytter hagen. Brystlomme samt sidelomme med lynlås. Brugbar til alt slags arbejde - over en t-shirt og under jakke.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

99 35 98 98 35 99 Micro jacket 3307 p. 53 PROJOB Workwear 2023 53
JAKKER & SWEATSHIRTS

3120

SWEATJAKKE MED HÆTTE

Sweatjakke med hætte i et lækkert, teknisk materiale. Forstærket nederst på front, skuldre og i hætte. Tætsiddende for maksimal bevægelsesfrihed. Refleks detaljer. Sidelommer med lynlås. Ekstra manchet iærmeender med hul til tommelfinger

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

3314

FUNKTIONEL HÆTTETRØJE

Hættetrøje med gennemgående lynlås, i et lækkert funktions materiale, der varmer og giver, maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Tætsiddende for bedre komfort under en jakke. Justerbar hætte. To sidelommer med lynlås. To inderlommer. Justerbar talje.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, navy-58, grå-98, sort-99, sort/gul-9910

Størrelse: XS-4XL

2130

SWEATJAKKE

Sweatshirt og jakke i én, som bliver pænere jo mere den bruges. Pelsfiber på indersiden hvilket gør trøjen varm. Hætte med snøre. Store lommer foran. Strikkede, elastiske manchetter og kant forneden.

Materiale: 65% bomuld, 35% polyester med 100% polyester pelsfiberinderside, 430 g/ m2

Farve: Rød-35, navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

35 58 98 99 99 9910 35 58 98 35 58 98 99 PROJOB Workwear 2023 54
JAKKER & SWEATSHIRTS Ny farve! Lækkert indvendigt pilefor!

2116

HÆTTEJAKKE

Hættejakke med lynlås og fleece indvendig. Softshell forstærkede sider. Sidelommer med lynlås.

Materiale: 55% polyester, 45% bomuld 260 g/m2

Forstærkning: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

2718

VEST

Vatteret vest i vind- og vandafvisende materiale. To brystlommer, en med telefonlomme og åbning til headsæt. To inderlommer, en med lynlås. Mørk reflekspiping. Snøre i livet.

Materiale: 100% polyester

Farve: Grå-83, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

83 99 Sweater 3314/3317, detail zipper col 9910 p. 54/52 PROJOB Workwear 2023 55
JAKKER & SWEATSHIRTS

5212

SKJORTE I FLANNEL

Flannelskjorte med to store brystlommer med klap. Justerbar manchet med to knapper.

Materiale: 100% bomuld - 160 g/m2

Farve: Navy-58

Størrelse: XS-4XL

5213

SKJORTE I FLANNEL MED PILEFOR

Flannelskjorte med pilefoer. Trykknapper foran. To store brystlommer med klap. Sidelommer. Justerbar manchet med to knapper.

Materiale: 100% bomuld - 160 g/m2

Farve: Navy-58

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 56
BOMULD
BOMULD
NYHED! NYHED! 100%
100%
JAKKER & SWEATSHIRTS
Lækkert indvendigt pilefor!
Flannel shirt 5212 p. 56 PROJOB Workwear 2023 57 JAKKER & SWEATSHIRTS

5205

SKJORTE

100% BOMULD

Kortærmet funktionel skjorte uden sidesømme, hvilket forhindrer irritation. Skjorten er specialdesignet for bedst mulig bevægelsesfrihed i ærmerne. Praktiske brystlommer som er tilpasset til Inbags. Skjulte lodrette brystlommer med lynlås, som kan fungere som sikkerhedslommer. Klap med trykknapper. Overlap i ryggen for bedre bevægelsesfrihed.

Materiale: 100% bomuld

Farve: Grafit-94, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

5210

SKJORTE

100% BOMULD

Funktionel skjorte uden sidesømme hvilket minimerer lag-på-lag irritation. Skjorten er specialdesignet for bedst mulig bevægelsesfrihed i ærmerne. Praktiske brystlommer som er tilpasset til Inbags. Skjulte lodrette brystlommer med lynlås, som kan fungere som sikkerhedslommer. Klap med trykknapper. Overlap i ryggen for bedre bevægelsesfrihed.

Materiale: 100% bomuld, 210 g/m2

Farve: Rød-35, navy-58, grafit-94, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

4201

SKJORTE

Kortærmet skjorte med trykknapper. To store brystlommer med klap. Regulérbare manchetter med to tryknapper. Ærmekonstruktion for bedste bevægelsesfrihed. To læg i ryggen.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Farve: Navy-58, grafit-94, sort-99

99 94 35 58 83 99 58 94 99 PROJOB Workwear 2023 58
Størrelse: XS-XXXL JAKKER & SWEATSHIRTS

5203

SKJORTE

Skjorte med trykknapper. To store brystlommer med klap. Regulérbare manchetter med to trykknapper. Skjorterne er specialdesignede for bedst mulig bevægelsesfrihed i ærmerne. Overlap i ryggen for bedre bevægelsesfrihed.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 190 g/m2

Farve: Navy-58, grafit-94, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

2219

SKJORTE

100% BOMULD

Skjorte med button-down. To store brystlommer som er tilpasset til Inbags. Åbning til kuglepen i venstre brystlomme. Regulérbar manchetknap med to knapper. Skjorterne er specialdesignede for bedst mulig bevægelsesfrihed i ærmerne. Overlap i ryggen for bedre bevægelsesfrihed.

Materiale: 100% bomuldstwill, 200 g/m2

Farve: Navy-58, grafit-94, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

58 94 99 58 94 99 Shirt 100% cotton 5210 p. 58 PROJOB Workwear 2023 59
JAKKER & SWEATSHIRTS
60

EN ISO 20471

Synligt arbejdstøj er personligt sikkerhedsudstyr. Personligt sikkerhedsudstyr er designet til at sikre dig fra sundheds- og sikkerhedsrisici.

De specielle krav som personligt sikkerhedsudstyr er omfattet af, er beskrevet i EUnormer. Produkter som kommer igennem det grundlæggende sikkerhedsreglement kan bære det obligatoriske CE-mærke. For at få et produkt CE-mærket skal det være testet og certificeret af en autoriseret organisation.

SYNLIGT ARBEJDSTØJ TIL

PROFESSIONELLE BRUGERE

Synligt arbejdstøj skal være CE-mærket og godkendt i henhold til EN ISO 20471 kravene. Kravene beskriver blandt andet hvilke farver man må benytte, hvor på tøjet reflekserne skal være og hvilke informationer som må følge med tøjet. Selve designet skal også følge visse kriterier for at få den størst mulige synlighed. Der er 3 klasser i kravene, som hver især specificerer hvor meget fluorescerende materiale og hvor stort et reflekterende areal hver klasse må have.

KLASSE 1

Dette er det laveste niveau af beskyttelse. Det totale fluorescerende areal skal være mindst 0,14 m2 og det reflekterende areal 0,10 m2. Må kun bruges ved let trafik.

KLASSE 2

Giver en meget bedre beskyttelse end Klasse 1, specielt i dagtimerne, i skumringen og i tåge. Det totale fluorescerende areal skal være mindst 0,50 m2 og det reflekterende areal 0,13 m2. Klasse 2 bruges i havne, jernbaner, byggepladser, parkeringspladser, eftersøgninger på land, godstransport og andet hvor klasse 3 ikke er påkrævet.

KLASSE 3

Højeste niveau af sikkerhed. Det totale fluorescerende areal skal være mindst 0,80 m2 og det reflekterende areal 0,20 m2. Til brug ved motorveje olign.

EN ISO 20471

EN ISO 20471 er den seneste opdatering af normen. Nye produkter kan ikke længere certificeres i henhold til den gamle norm EN 471, og skal derfor certificeres i henhold til den nye norm.

ANVENDELSE

Et produkt som er certificeret iht synlighedstandarden, må ikke dækkes med andre produkter, således at det fluorescerende eller reflekterende materiale skjules. De må ej heller ændres efter certificeringen er godkendt, og således er det eksempelvis ikke tilladt at lægge et par bukser eller en jakke op, så de ikke længere har samme område af fluorescerende/reflekterende materiale. Bemærk, at størrelser i nogle tilfælde er en beskyttelsesklasse lavere, grundet at arealet for fluorescerende/ reflekterende materiale kan ikke opnås i disse størrelser. Klassificering kan også påvirkes, hvis tøjet er forstærket med for eksempel firmalogoer. Læs anvisningerne på vaskerådsetiketten i tøjet for at se gældende info på det enkelte produkt. Jakken eller vesten skal være lukket for at certificeringen gælder. Effekten af advarselstøjet påvirkes af brugen, derfor er pleje vigtig del af tøjets levetid. Følg vaskeanvisningen på tøjet.

Hvis det maksimale antal vaske ikke er oplyst, er materialet testet i fem vaske. Beskyttelsestøj skal opbevares tørt og ventileret. Effekten af det beskyttende tøj påvirkes også, hvis tøjet er snavset.

BEKLÆDNING EN ISO 20471

61

6412

SOFTSHELL JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

3-lags softshell jakke i funktionsmateriale med vind- og vandtæt membran. Materialet har en god åndbarhed, og jakken har en vandafvisende YKK AquaGuard lynlås foran og zip guard beskyttelse af hagen. En brystlomme og to sidelommer med lynlås. To større lommer på indersiden af jakken til papirer eller Ipad. Justerbar talje med snøre samt

ærmeafslutning med hul til tommelfingeren. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Orange/sort-17

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 62
Jacket 6453 p. 67 Pant 6527 p. 74
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6415

JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Jakke med høj synlighed, aftagelig hætte og transfer-reflekser. Regulerbar talje og elastisk snøre forneden. Regulerbare manchetter. Overfald med trykknapper. To fleeceforede sidelommer med flap og lynlås. Brystlommer med flap; den venstre med loop til ID-kortholder. Indvendige lommer.

Materiale: 75% polyester, 25% bomuld, Materiale 2: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS, Klasse 3: S-4XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6443

SOFTSHELL JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 1

Softshell jakke med stor åndbarhed. Indvendigt vindklap og lynlås med zipguard øverst for hagebeskyttelse. Sidelommer med lynlås. Skårede reflekser for øget fleksibilitet.

Materiale: 100% polyester, 280 gm2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6419

FUNKTIONEL JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

High visibility jakke i funktionelt materiale, der er vind- og vandafvisende. To brystlommer, venstre med indvendig telefonlomme. Strop til ID-kortholdere. To sidelommer. Lomme på venstre ærme. Indvendig lomme med hul til håndfri på din venstre. Ventilationslynlåse under armene. Løbegang i taljen. Justerbare manchetter. Forlænget ryg for større komfort. Refleks piping på ærmerne og ryg. Aftagelig justerbar hætte.Krave med fleece foer for øget komfort.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 XS-M, Klasse 3 L-4XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11 orange/navy-17, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

1799 11 10 1799 17 11 10 PROJOB Workwear 2023 63 6423 P. 124
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6442

JAKKE I STRETCHMATERIALE EN ISO 20471 KLASSE 1

Vind- og vandtæt jakke i let stretchmateriale. Tapede sømme og vandtæt lynlås foran. Indvendig vindklap og lynlås med zipguard øverst for hagebeskyttelse. Sidelommer med lynlås. Skårede reflekser for øget fleksibilitet. Tommelfingergreb ved ærmeender.

Materiale: 100% polyester, 140gsm

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6417

JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

3-lags vind- og vandtæt jakke med tapede sømme, aftagelig hætte og transfer reflekser. Justerbar snøre forneden. Tre laminerede lommer med vandtæt lynlås; en på venstre underarm og to brystlommer, den venstre med strop til ID-kort holder. Fleece forede sidelommer med lynlås og stor flap. Dobbelt vindfang foran med to-vejs lynlås. Forbøjede ærmer med justerbare manchetter. Inderjakke 6490 passer som for og kan købes separat. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 86% polyester, 14% polyuretan

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS, Klasse 3: S-4XL EN 343 3/3/X

Farve: Gul/navy-10, orange/grå-17, gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6416

SKALJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Funktionel 3-lags jakke, i vind- og vandtæt materiale. Tapede sømme. Ventair membran, hvilket betyder, at jakken har fremragende åndbarhed og behagelig at have på. Vandtæt lynlås foran, med indvendig vindklap og hagebeskytter for at forhindre gnidninger. Brystlomme i højre side med indvendig holder til fastgørelse af ID-kort. Forlænget bagtil. Justerbar stormhætte med snøre, der passer over en hjelm. Justerbare manchetter med velcro og justerbar talje med snøre.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-S, klasse 3: M-4XL EN 343 3/3/X

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

17 11 10 11 10 PROJOB Workwear 2023 64
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6444

QUILTET JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Let quiltet jakke. Indvendig mobillomme. Velegnet som indvendig jakke til 4411 og 6417.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul/sort-10, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6130

HÆTTESWEATJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Hættejakke med fiberpels på indersiden der gør jakken ekstra varm. Sidelommer med lynlås. Lodret brystlomme med lynlås. To indvendige lommer. Justerbar hætte. Ribstrikket søm og manchetter. Skårede reflekser fra 3M, samt reflekser over skuldre.

Materiale: 100% polyester, inderside 100% polyester, 400 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-S, klasse 3: M-4XL

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6303

Nice high loft lining in the complete garment!

FLEECE JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Jakke i antipilling behandlet fleece, lynlås op i kraven. Brystlomme med lynlås. Softshell forstærkninger ved manchetter, sidelommer og forneden. Forbøjede ærmer. Hul i manchet med plads til tommelfinger.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klass 2 str. XS, Klasse 3 str. S-4XL

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

1799 1799 11 11 PROJOB Workwear 2023 65
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6420

6424 P. 124

FORET FUNKTIONEL JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

High visibility jakke i funktionelt materiale, der er vind- og vandafvisende. Quiltet polstret foring. To brystlommer, venstre med indvendig telefon lomme. Strop til ID-kortholdere. To indvendige lynlås lommer, herunder en større for dokumenter mv. To sidelommer. Lomme på venstre arm. Indvendig lomme med hul til håndfri på din venstre. Ventilationslynlåse under armene. Løbegang i taljen. Justerbare manchetter. Forlænget ryg for komfort. Refleks piping på ærmerne og ryg. Aftagelig justerbar hætte. Krave med fleece for og sidelommer for ekstra komfort.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 XS-M, Klasse 3 L-4XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11 orange/navy-17, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6446

FUNKTIONEL JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 1

Flexibel vind- og vandtæt jakke med tapede sømme. Jakken er foret med Primaloft® , hvilket giver jakken den samme følelse som dun, men med den fordel at kroppens varme bliver fanget i luftlommer og gemt, selv om det er damp. Jakken har 2-vejs lynlås på front med overfald. Reflekstransfer. Lodrette brystlommer med vandafvisende lynlåse. Sidelommer som er foret med fleece. Inderlomme, herunder også en telefonlomme. Aftagelig hætte, som kan justeres i 2 retninger med elastisk snøre. Justerbare manchetter med velcro. Justerbar i lining med elastisk snøre. Foret kan åbnes for at lette logopåsætning. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1, EN 343 3/1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6422

FORET JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Vind- og vandtæt foret jakke med aftagelig hætte og transferreflekser, regulerbar talje og linning med elastisk snøre. Justerbare manchetter. Stolpeluk med trykknapper. To fleeceforede sidelommer med flap og lynlås. Brystlomme med flap, den venstre med loop for ID-kortholder. To inderlommer med lynlås og en indvendig mobillomme med flap. Foret kan åbnes så det letter tilgang ved tryk og boderi. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester, 210 g/m2

Materiale 2: 100% nylon, 194 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17

Størrelse: XS-4XL

1799 17 11 10 17 11 10 PROJOB Workwear 2023 66
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6418

FORET JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Vind- og vandtæt foret high visibility jakke med aftagelig hætte og transfer reflekser. Justerbar talje med snøre forneden. Justerbare manchetter. Stolpelukning med trykknapper.

To fleece forede sidelommer med flap og lynlås. Brystlomme med flap; venstre med strop til ID-kort holder. To indvendige lynlås lommer og en indvendig mobiltelefonlomme med flap.

Foret kan åbnes for at lette ved tryk og broderi. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 75% polyester, 25% polyuretan.

For: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3. EN 343 3/1/X

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6445

FUNKTIONEL 3-I-1 JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Vind- og vandtæt jakke med aftagelig inderjakke. Yderjakke med to-vejs lynlås foran med udvendig vindklap for at forhindre vindtræk og vandindtrængning. Trykknap lukning. Reflekser. Lodrette brystlommer med vandtætte lynlåse, venstre med løkke til ID-kortholder. Rummelige sidelommer, aftagelig hætte, justerbar på to måder med snøre. Justerbar talje. Justerbare manchetter med velcro også ekstra indvendige manchetter med tommelfingergreb. Vandsøjletryk: 8000 mm

Let vatteret inderjakke (art nr. 6444). Sidelommer med lynlås, også brystlomme med lynlås og indvendig løkke til ID-kortholder. Indvendig lomme med lynlås og telefonlomme med velcro-lukning.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 str. XS, Klasse 3 str. S-4XL, EN 343 3/2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6453

NYHED!

FUNKTIONEL JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Vind- og vandafvisende foret jakke med tapede sømme, rip-stop materiale. To-vejs lynlås foran med klap for at forhindre vindtræk og vandindtrængning, trykknapper. Brystlommer på begge sider med lynlås, venstre med indvendig holder til ID-kort. Sidelommer med lynlås. Indvendige lommer på begge sider med lynlås, i venstre side en åben lomme med velcrolukning. Aftagelig hætte, justerbar på to måder med snøre. Justerbare manchetter med velcro, også indvendigt tommelfingergreb. Justerbar i jakkekanten med snøre. Foret kan åbnes for at lette udskrivning.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld, 245 gsm

Klasse: EN ISO 20471 klasse 3

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

1799 11 10 1799 11 10 11 10 PROJOB Workwear 2023
67
6449 P. 124
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6129

SWEATSHIRT EN ISO 20471 KLASSE 1

Sweatshirt med rund hals. Skårede reflekser fra 3M.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld, 320 g/m² HV: 65% polyester, 35% bomuld 300 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6120

SWEATSHIRT EN ISO 20471-KLASSE 1

Sweatshirt med gennemgående lynlås og sidelommer med lynlås. Skårede reflekser for høj fleksibilitet og åndbarhed. Ribbede manchetter og forneden. Høj krave for komfort.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 300 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6122

SWEATJAKKE MED HÆTTE EN ISO 20471 KLASSE 1

Sweatjakke med hætte i et lækkert, teknisk materiale. Forstærkt nederst på fronten, over skuldre og på hætten. Tætsiddende for maksimal bevægelsesfrihed. Sidelommer med lynlås. Rummelige inderlommer i mesh. Ekstra manchet i ærmet med tommelfingergreb.

Materiale: 70% bomuld, 25% polyester, 5% spandex 370 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 68
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6108

SWEATSHIRT EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Sweatshirt med kontrastfarve over skuldre, krave og manchetter. Tætsiddende pasform med softshell stretch i den nederste del af ryggen for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Ribstrikkede manchetter. Skårede reflekser fra 3M, også reflekser over skuldre.

Materiale: Materiale 1: 100% polyester

Materiale 2: 90% nylon, 10% spandex

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-S, klasse 3: M-4XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6109

6111

P. 125

SWEATSHIRT FZ EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Sweatshirt med gennemgående lynlås i et lækkert teknisk materiale. Fuld, kraftig lynlås op til kraven foran. Kontrastfarve over skuldre og den nederste del af ryggen. Tætsiddende pasform for maksimal bevægelsesfrihed. Softshell stretch i den nederste del af ryggen for øget komfort. Rummelige sidelommer med lynlås samt rummelige inderlommer i mesh. Ekstra manchet i ærmeafslutninger i softshell-materiale med tommelfingergreb. Skårede reflekser fra 3M, også reflekser over skuldre.

Materiale: Materiale 1: 100% polyester

Materiale 2: 90% nylon, 10% spandex

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-S, klasse 3: M-4XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6110

HÆTTEJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Hættejakke i et lækkert teknisk materiale. Fuld, kraftig lynlås op til kraven foran. Forstærkninger i softshell-materiale over skuldre, nederste del af ryggen og indersiden af hætten for øget holdbarhed. Stram pasform for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Rummelige sidelommer med lynlås, samt rummelige inderlommer i mesh. Ekstra manchet i ærmeafslutninger i softshell-materiale med tommelfingergreb. Justerbar hætte med snøre.

Skårede reflekser fra 3M, samt reflekser over skuldre.

Materiale: Materiale 1: 100% polyester

Materiale 2: 90% nylon, 10% spandex

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-S, klasse 3: M-4XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

1799 11 10 1799 11 10 1799 11 10 PROJOB Workwear 2023 69
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6009

6012 P. 125

T-SHIRT EN ISO 20471 KLASSE 2

T-shirt i funktionelt materiale. Rund hals og forstærket rib i halskanten. Det funktionelle materiale transporterer hurtigt fugt væk fra huden. Det betyder, at tøjet tørrer hurtigt, holder dig frisk og tør hele dagen. Krympe- og krøllefri. Transferrefleks for øget fleksibilitet.

Materiale: 100% polyester, 140g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17

Størrelse: XS-4XL

6010

T-SHIRT EN ISO 20471 KLASSE 3

T-shirt i funktionelt materiale, rund hals og forstærket ribbet krave. Det funktionelle materiale transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør det muligt for tøjet at tørre hurtigt, og efterlader dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og krøllefri.

Materiale: 100% polyester, 140g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: S/M, L/XL, XXL/XXXL

6013

T-SHIRT EN ISO 20471 KLASSE 3/2

T-shirt i polyester/bomuld, der giver en fantastisk følelse af bomuld mod kroppen. Skårede reflekser fra 3M.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 180 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: str. XS-M, klasse 3: str. L-4XL

Farve: Gul-10

Størrelse: XS-4XL

17 11 10 17 10 PROJOB Workwear 2023 70
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6020

T-SHIRT EN ISO 20471 KLASSE 1

T-shirt med høj synlighed, der er svedtransporterende og hurtig tørrende. Skårede reflekser for optimal fleksibilitet og åndbarhed. Rund hals med forstærket nakkesøm.

Materiale: 100% polyester, 140g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6014

LANGÆRMET T-SHIRT EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Langærmet t-shirt i polyester/bomuld, der giver en fantastisk følelse af bomuld mod kroppen. Kontrastfarve ved ærmeender for at beskytte mod snavs. Skårede reflekser fra 3M.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 180 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: str. XS-S, klasse 3: str. M-4XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

11 10 T-shirt 6009 p. 70 PROJOB Workwear 2023 71
EN ISO 20471 BEKLÆDNING
72 PROJOB Workwear 2023 T-shirt 6010 p. 70 Pant 6527 p. 74 EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6008

POLOPIQUÉ EN ISO 20471 KLASSE 2

Trøje med ribstrikket krave og stolpelukning med tre knapper. Det funktionelle materiale transporterer hurtigt fugt væk fra huden. Det betyder, at tøjet tørrer hurtigt og holder dig frisk og tør hele dagen. Krympe- og krøllefri. Transferrefleks for øget fleksibilitet.

Materiale: 100% polyester, 140g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6011

PIQUÉ EN ISO 20471 KLASSE 3

Polo pique i funktionelt materiale med korte ærmer. Ribstrikket krave og stolpelukning med tre knapper. Det funktionelle materiale transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør det muligt for tøjet at tørre hurtigt og efterlader dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og krøllefri.

Materiale: 100% polyester, 140g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: S/M, L/XL, XXL/XXXL

6015

POLO EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Polo med i polyester/bomuld, med bomuldsstof tættest på kroppen for øget komfort.

Skårede reflekser fra 3M.

Materiale: 55% bomuld, 45% polyester, 200 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: str. XS-L, klasse 3: str. XL-XXXL

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: XS-XXXL

1799 17 11 10 17 10 17 10 PROJOB Workwear 2023 73
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6571

STRETCH BUKS EN ISO 20471 KLASSE 2

Arbejdsbuks med stretch for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. 4-vejs stretch over lår og sæde, 2-vejs stretch på bagsiden af knæ og yderside af underben. Ventilationsåbninger med lynlåse langs begge lår med meshfor, samt ventilation i taljen. Lårlommer, venstre lomme til værktøj og kuglepenne, samt en telefonlomme med velcrolukning og et holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme plads til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Mulighed for at fastgøre MOLLE--system på begge sider. Justerbare benafslutninger med snøre. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Bensømme er forstærket med Cordura®, knæ er forstærket med stretch Kevlar for øget holdbarhed og komfort. Skårede reflekser fra 3M.

Materiale: Materiale 1: 92% polyester, 8% spandex

Materiale 2: 70% polyamide, 18% Kevlar, 12% elastane

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

6527

BUKS 37,5™ TEKNOLOGI, EN ISO 20471 KLASSE 2

Arbejdsbuks i fuld stretch og 37,5™ teknologi. Lille panel i siderne øverst på buksen er ikke i stretch for at give god stabilitet. Moderne pasform. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, samt telefonlomme med magnetlås og holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme plads til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Hængelommer. Under hængelommerne er der almindelige sidelommer med lynlåslukning. Indvendige baglommer. Ventilationsåbninger ved lår, både på inder- og yderside med mesh-for, samt ventilation på bagsiden af knæene. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæpuder, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer er forstærket med Cordura® og knæ er forstærket med Cordura®stretch for øget holdbarhed og bevægelsesfrihed.

Materiale: Materiale 1: 89% polyester inkluderet 40% 37,5-stof, 11% spandex. 2: 65% polyester, 35% bomuld. 3: 89% polyamid, 11% spandex

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

6573

NYHED!

BUKS STRETCH EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Buks i fuld stretch for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give stabilitet til bukserne. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes. Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, og en telefonlomme med magnetlukning og en holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer og knæ er forstærket med Cordura® for øget holdbarhed. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale: 1: 92% polyester, 8% spandex

Materiale 2: 80% polyester, 20% bomuld

Materiale 3: 65% polyester, 35% bomuld

Materiale 4: 89% polyamide, 11% spandex

Forstærkninger: 100% polyamide, Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 klasse 2/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C44-62, D84-D120, C146-156

1799 11 10 PROJOB Workwear 2023 74
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6506

6519 P. 125

BUKS EN ISO 20471 KLASSE 2

To hængende sømlommer i Cordura®, som kan skjules i side-lommerne. En med ekstra lommer, en med værktøjshuller. Dobbelt stof på lårene. Lårlommer med telefonlomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. To regulérbare hammerholdere. To D-ringe. Tomme-stoklomme med værktøjslomme og knivknap. Knælommer i polyamid, med åbning indefra og regulérbar højde af knæbeskyttelsen. Forbøjede knæ. Forstærket hele vejen ned ad benene med polyamid. Baglommer med overlap

Materiale: 68% polyester 32 % bomuld, 275 g/m2 Forstærkninger i 100% Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

6513

BUKS MED STRETCHPANELER EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Buks med høj synlighed og Cordura® stretch i skridtet, på bagsiden af knæ knæ og under linningen bag på. To aftagelige hængelommer til søm, en med ekstra lommer og en med stropper til værktøj. Sømlommer er forstærkede med 100% Cordura®. Dobbelt lag stof over låret. Lårlommer med mobillomme, lomme til pen, holder til ID-kort og værktøjslomme.

To regulerbare loops til hammer. To D-ringe. Lomme til tommestok med værktøjslomme og knivknap. Forstærkning i polyamid på knæ, indvendig åbning og regulerbar højde af knæbeskyttere. Ergonomisk tilpassede knæ. Forstærket med polyamid længst nede bagerst på benene. Ekstra brede baglommer.

Materiale: 75% polyester, 25% bomuld, 260 g/m2

Materiale 2: 100% polyamid, 320 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 str. C44, D84-D88, Klasse 2 str. C46-C62, C146-C156, D92-D120

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

6501

BUKS EN ISO 20471 KLASSE 2

Taljebukser med ”flat front”. Sidelommer, sikkerhedslomme med lynlås på højre side. To baglommer udenpå. To lårlommer - en med kuglepenlomme, og en med telefonlomme. Tommestoklomme. Cordura®forstærket i kanten af lommerne, nedre del af baglommerne, forstærket kant på tommestokslommen. Knælommer på indersiden.

Materiale: 68% polyester 32% bomuld, 275 g/m2 Forstærkninger i 100% Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

1799 17 11 10 17 11 10 1799 11 10 PROJOB Workwear 2023 75
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6540

BUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

Buks i stretch for maksimal bevægelsesfrihed. Moderne pasform. 4-vejs stretch over lår og bagstykke. Lille panel i siderne øverst på buksen er ikke i stretch for at give god stabilitet. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura® -forstærkning, ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne kan fjernes, hvis det ønskes. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre benlomme til værktøj og kuglepenne, samt en telefonlomme med magnetlås og holder til fastgørelse af ID-kort. På højre sidelomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Mulighed for at tilføje supplerende udstyr med velcro. Forbøjede knæ. Knælommer, der kan justeres i to højder, åbnes indefra. Hængelommer, baglommer, benkanter og knæ (helt op til lårene) er forstærket i Cordura® for øget holdbarhed. Skårede reflekser fra 3M.

Materiale: Materiale 1: 92% polyamid, 8% spandex 250 g/m2

Materiale 2: 100% polyamid

Materiale 3: 80% polyester, 20% bomuld - 245 g/m2

Forstærkninger: 100% Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D92-D120, C146-C156

6525

NYHED!

BUKS EXTREME EN ISO 20471 KLASSE 1KEVLERFORSTÆRKNING PÅ KNÆ

Buks med ergonomisk polstret bærestykke bagpå for optimal komfort. Stretchstof i skridtet for øget komfort. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Lårlommer, venstre sidelomme med klap og trykknapper, indvendig telefonlomme og holder til ID-kort. På højre lårlomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Baglommer med ekstra vidde, klap på venstre. To justerbare hammerstropper, en på hver side. To D-ringe fastgjort i linningen. Forbøjede knæ forstærket med Kevlar, indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer og bagsiden af benkanterne er forstærket med Cordura®, knæene er forstærket med Kevlar for øget holdbarhed.

Materiale: 60% bomuld, 40% polyester

Forstærkninger: 100% polyamid, Cordura® 360 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 klasse 1

Farve: Gul/sort-11

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

6502

BUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

To hængende sømlommer i Cordura®, som kan skjules i sidelommerne. En med ekstra lommer, en med værktøjshuller. Dobbelt stof på lårene. Lårlommer med telefonlomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. To regulérbare hammerholdere. To D-ringe. Tommestoklomme med værktøjslomme og knivknap. Knælommer i polyamid, med åbning indefra og regulérbar højde af knæbeskyttelsen. Forbøjede knæ. Forstærket hele vejen ned ad benene med polyamid. Baglommer med overlap.

Materiale: 68% polyester 32% bomuld, 275 g/m2

Forstærkninger i 100% Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

1799 11 10 1799 17 11 10 PROJOB Workwear 2023 76
Ny farve! EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6522

BUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

To hængende sømlommer, en med ekstra lommer og én med værktøjsstropper. Sømlommerne er forstærket med 100% Cordura®. Lårlommer med telefonlomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringe. Tommestoklomme med værktøjslomme og knivknap. Knælommer i Cordura®, som åbnes indefra. Justerbare knælommer. Forbøjede knæ. Cordura® forstærket for enden af buksebenene. Baglommer. Lommeklapper på venstre baglomme. Bag-og lårlommer tilpasset til inbags. Clips til ID-kort holder.

Materiale: 100% bomuld, 375 g/m2

Forstærkninger: 100% polyamid, Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

6528

BUKS MED STRETCH EN ISO 20471 KLASSE 1

Arbejdsbuks med god fleksibilitet. Stretch materiale bag på ved sædepartiet, i skridtet og på knæ giver ekstra god fleksibilitet. To benlommer med velcroslutning. To baglommer med velcrolukning. Mulighed for påsætning af hængelommer (se artikelnr. 9042).

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 230g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% elastan, 245g/m2

Materiale 3: 91% nylon, 9% elastan, 248 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

6523

BUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

Taljebuks uden læg foran. Sidelommer foran, sikkerhedslomme med lynlås på højre side og nøglelomme med D-ring på venstre. To baglommer. To lårlommer. Venstre lårlomme har flap og indvendig mobillomme, D-ring til ID kort holder og en lomme med lynlås. Højre lårlomme har plads til mobiltelefon, kuglepenne, papirer og tommestok. Indvendige knælommer. Strop under baglomme og lårlomme til montering af inbags.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 245g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

1799 11 10 1799 11 10 1799 11 10 PROJOB Workwear 2023 77
EN ISO 20471 BEKLÆDNING
100% BOMULD

6507

BUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

Bukser med stretch for bedre komfort. Ingen baglommer og bred bæltetunnel for at undgå punkttryk ved ryggen. En buks som er velegnet til lange arbejdsdage i en siddende arbejdsstilling. Materialet er smuds- og olieafvisende. Cordura® forstærket på lår, ved lårlommerne, på lommekanten samt på bagsiden af afslutningen forneden. Dybe lommer og elastik i livet. To lårlommer, den ene med flap og indvendig telefonlomme, den anden har plads til dokumenter og kuglepen. Lommerne er tilpasset til Inbags.

Materiale: 82% polyester, 18% bomuld., 275 g/m2

Forstærkninger: 100% Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange-17

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

17 11 10 Jacket 6418 p. 67 Pant 6514 p. 79 PROJOB Workwear 2023 78
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6203

KEDELDRAGT EN ISO 20471 KLASSE 3

Kedeldragt med mange funktionelle lommer. Ben- og baglommer med klap og velcro-lukning. Tommestok- og knivlomme. ID-kortholder ved brystet. Indvendig lomme med lynlås til telefon. Justerbar talje og stropper til bælte. Justerbare ærme og benender med velcro. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højder.

Materiale: 75% polyester, 25% bomuld

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul/navy-10

Størrelse: C44-C62

6202

FORET KEDELDRAGT EN ISO 20471 KLASSE 3

Foret vind- og vandtæt kedeldragt med mange funktionelle lommer. Lår- og baglommer med klap og velcro-lukning. Tommelstoklomme. ID-kortholder ved brystet. Inderlomme med lynlås til telefon. Justerbar talje og stropper til bælte. Justerbare manchet- og benender med velcro. Snefang med lynlås i benender. Lynlås på ydersiden og op til knæet. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højder.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/1

Farve: Gul/navy-10

Størrelse: C44-C62, D96-D120

6514

FOREDE BUKSER EN ISO 20471 KLASSE 2

Foret buks i vind- og vandtæt samt åndbart materiale, med tapede sømme. Forhøjet ryg for at modvirke træk. Regulerbar talje. Sidelommer. Benlomme med telefonlomme og flap på højre side. Tommestokslomme på venstre ben. Baglommer med flap. Lynlås i ben. Indvendige knælommer.

Materiale: 100% polyester. Forstærkninger i 100% polyamid, 100% polyester for

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2, EN 343 3/1/X

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

1799 17 11 10 PROJOB Workwear 2023 79
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6503

SHORTS EN ISO 20471 KLASSE 2/1

To hængende sømlommer, som kan skjules i sidelommerne. En med ekstra lommer, en med værktøjshuller. Sømlommerne er forstærkede med polyamid. Lårlommer med telefonlomme, kuglepenlomme og værktøjslomme. To regulérbare hammerholdere. To D-ringe. Tommestoklomme med værktøjslomme og knivknap. Baglommer med overlap.

Materiale: 68% polyester 32% bomuld, 275 g/m2

Forstærkninger i 100 % polyamid

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 C44-C46 Klasse 2 C48-C62

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17, orange/sort-1799

Størrelse: C44–C62

6575

NYHED!

SHORTS STRETCH EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Shorts i fuld stretch for maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give stabilitet til bukserne. Hængemmer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes. Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og en holder til fastgørelse af ID-kort. På højre lårlomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning.

Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale: 1: 92% polyester, 8% spandex

Materiale 2: 80% polyester, 20% bomuld

Materiale 3: 100% polyamide

Forstærkninger: 100% polyamide, Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 klasse 2/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

1799 17 11 10 1799 11 10 PROJOB Workwear 2023 80
Størrelse: C44-C62 EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6510

KNICKERS EN ISO 20471 KLASSE 2

Knickers med to hængende lommer i Cordura®, som kan gemmes væk; én med ekstra lommer og én med plads til værktøj. 2-lags materiale omkring hofterne. Benlommer med plads til mobiltelefon, kuglepenne og værktøj. To justérbare hammer holder. To D-ringe. Tommestoklomme i Cordura® med værktøjslomme og knivknap. Polyamid knæ forstærkning som åbnes indefra – og justérbare knæbeskyttere. Forbøjede knæ. Baglommer og benlommer har plads til Inbags.

Materiale: 68% polyester, 32% bomuld 275 g/m2

Forstærkning: 100% polyamid, Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange-17

Størrelse: C44–C62

6577

KNICKERS STRETCH EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Knickers i fuld stretch, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give stabilitet til bukserne. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ved at fjerne kontrastsømmen på bagsiden af Hængelommerne, kan disse fjernes helt, hvis det ønskes. Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og en holder til fastgørelse af ID-kort. På højre lårlomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer og knæ er forstærket med Cordura® for øget holdbarhed. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale:

1: 92% polyester, 8% spandex

Materiale 2: 80% polyester, 20% bomuld

Materiale 3: 100% polyamide

Forstærkninger: 100% polyamide, Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 klasse 2/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C44-C62, D84-C120

17 1799 11 11 10 10 Pirate pants 6510 p. 81 PROJOB Workwear 2023 81
EN ISO 20471 BEKLÆDNING
NYHED!

6450

REGNJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Funktionel skaljakke, i vind- og vandtæt materiale. Tapede sømme. Ventair-materiale, hvilket betyder, at jakken har fremragende åndbarhed og er behagelig at have på. Vandtæt lynlås foran, med indvendig vindklap og hagebeskyttelse for at forhindre ubehag. Brystlomme på højre side med indvendig løkke til ID-kort. Forlænget ryg. Refleksdetaljer for øget synlighed. Justerbar hætte med snøre. Justerbare manchetter med velcro og justerbar talje med snøre.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 str. XS-S, klasse 3 str. M-4XL, EN 343 3/3/X

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6550

REGNBUKS EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Vind- og vandtætte bukser med god åndbarhed og tapede sømme. Elastisk talje med snøre. Sidelommer på begge sider. Lynlås langs benene for at lette på- og afklædning, skjult med klap og velcro for justerbar bredde.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 str. XS-M, Klasse 2 str. L-4XL, EN 343 3/3/X

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6466

ALL ROUND JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Vind-/vandtæt jakke med god åndbarhed og tapede sømme. Brystlomme med telefonlomme og åbning til headsæt. Vandtætte lynlåse. Skjult hætte i kraven. To sidelommer. Regulérbar snor i livet.

Materiale: 100% polyester, meshfoer: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/3

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: XS-XXXL

1799 11 1799 11 17 10 PROJOB Workwear 2023 82
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6403

REGNJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

100 cm lang. Regulérbar hætte. Regulérbare manchetter. Syede og svejsede

sømme. Vandsøjletryk: 3000 mm

Materiale: Polyuretanbelagt polyamid

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11 orange/navy-17, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6431

REGNJAKKE KORT EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Regnjakke med syede, svejsede og tapede sømme. Regulerbar og aftagelig hætte med trykknapper. Manchetter med trykknappar. Forlommer med flap. Transferreflekser.

Vandsøjletryk: 3000 mm

Materiale: 100% polyuretan

Materiale 2: 100 % polyester, 170 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 str. XS-S, Klasse 3 M-4XL, EN 343 3/1

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6504

REGNBUKS EN ISO 20471 KLASSE 2

Snor i livet samt regulérbar snøre. Regulérbare benafslutninger. Syede og svejsede

sømme. Vandsøjletryk: 3000 mm

Materiale: Polyuretanbelagt polyamid

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2, EN 343 3/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-XXXL

1799 17 11 10 1799 1799 11 11 10 PROJOB Workwear 2023 83
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6703

VEST EN ISO 20471 KLASSE 2

Klasse 2 vest med velcro lukning.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: ONE SIZE

6709

VEST EN ISO 20471 KLASSE 2

Let og enkel vest med lynlås i front.

Materiale: 100% polyester, 125 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: ONE SIZE

6702

VEST EN471-KLASSE 3

One size. Regulérbar i ryggen. Forlommer. Telefonlomme. Trykplads max 16x16.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN471 Klasse 3

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: ONE SIZE

17 10 1799 11 17 10 PROJOB Workwear 2023 84
EN ISO 20471 BEKLÆDNING

6707

HV VEST EN ISO 20471 KLASSE 3

Fås i tre størrelser. Lynlås foran. To brystlommer.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: S/M, L/XL, XXL/XXXL

6704

VEST EN ISO 20471 KLASSE 2

Det justérbare bælte holder vesten på plads. To-vejs lynlås foran. To D-ringe. Brede velcro skulderstroppe. To hængende brystlommer med plads til kuglepenne og værktøj, som kan sættes fast. Skjult inderlomme til handsker eller dokumenter. Knap og plads til knive på begge sider. Fire hængene lommer. Lommerne foran har ekstra lommer og også plads til værktøj. 100% Cordura® forstærkede lommer. To justérbare hammer holdere. Justérbare sider.

Materiale: 68% polyester, 32% bomuld 275 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: XS-4XL

6711

VEST EN ISO 20471 KLASSE 2

Vest i fluoriserende materiale med høj krave, som er både slidstærk og smidig. Klap med velcroluk samt en skjult lynlås foran. Brystlommer med klap samt to sidelommer med lynlås. Justerbar talje med velcro. Brede reflekser over skuldrene for god synlighed.

Materiale: 75% polyester, 25% bomuld, 260 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

17 17 10 10 1799 11 PROJOB Workwear 2023 85
EN ISO 20471 BEKLÆDNING
86

Guide EN 343

Beklædning som har EN 343 certificering, er testet for beskyttelse mod dårligt vejr.

Den seneste version af EN 343:2019 indeholder test af sømme for vandgennemtrængning klasse 1-4, samt for åndbarhed klasse 1-4 hvor 4 er den højste klasse. Tøjet skal have resultater på begge tests for kunne blive mærket med EN 343 symbolet.

- Beskyttelse mod indtrængning af vand: 1-4 hvor 4 giver den bedste vandtæthed.

- Åndbarhed: 1-4 hvor klasse 4 har den bedste åndbarhed.

Den gamle standard havde kun 3 klasser, men disse er nu udvidet med en 4. klasse som stiller endnu højere krav. Produkter der er certificeret iht EN343 kan stadig bruges.

Vandsøjle (WP)

Klasse 1 ≥ 8000 Pa

Klasse 2 ≥ 8000 Pa material after pretreatment

Klasse 3 ≥ 13,000 Pa material after pretreatment

Klasse 4 ≥ 20,000 Pa material after pretreatment

Åndbarhed

Åndbarhed er indikeret i RET værdier. Ved en lavere RET værdi, des bedre åndbarhed.

Klasse 1 Ret > 40

Klasse 2 25 < Ret ≤ 40

Klasse 3 15 < Ret ≤ 25

Klasse 4 Ret ≤ 15

BYGG & ANLÄGGNING

FUNKTIONEL BEKLÆDNING & UNDERTØJ

87

6416

SKALJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Funktionel 3-lags jakke, i vind- og vandtæt materiale. Tapede sømme. Ventair membran, hvilket betyder, at jakken har fremragende åndbarhed og behagelig at have på. Vandtæt lynlås foran, med indvendig vindklap og hagebeskytter for at forhindre gnidninger. Brystlomme i højre side med indvendig holder til fastgørelse af ID-kort. Forlænget bagtil. Justerbar stormhætte med snøre, der passer over en hjelm. Justerbare manchetter med velcro og justerbar talje med snøre.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-S, klasse 3: M-4XL EN 343 3/3/X

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11

Størrelse: XS-4XL

6450

REGNJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Funktionel skaljakke, i vind- og vandtæt materiale. Tapede sømme. Ventair-materiale, hvilket betyder, at jakken har fremragende åndbarhed og er behagelig at have på. Vandtæt lynlås foran, med indvendig vindklap og hagebeskyttelse for at forhindre ubehag. Brystlomme på højre side med indvendig løkke til ID-kort. Forlænget ryg. Refleksdetaljer for øget synlighed. Justerbar hætte med snøre. Justerbare manchetter med velcro og justerbar talje med snøre.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 str. XS-S, klasse 3 str. M-4XL, EN 343 3/3/X

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6550

REGNBUKS EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Vind- og vandtætte bukser med god åndbarhed og tapede sømme. Elastisk talje med snøre. Sidelommer på begge sider. Lynlås langs benene for at lette på- og afklædning, skjult med klap og velcro for justerbar bredde.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 str. XS-M, Klasse 2 str. L-4XL, EN 343 3/3/X

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

11 10 1799 11 1799 11 PROJOB Workwear 2023 88
FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ

6466

ALL ROUND JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Vind-/vandtæt jakke med god åndbarhed og tapede sømme. Brystlomme med telefon-lomme og åbning til headsæt. Vandtætte lynlåse. Skjult hætte i kraven. To sidelommer. Regulérbar snor i livet. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester, meshfoer: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/3

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: XS-XXXL

17 10 Shell jacket 6450 p. 88 Pants 6550 p. 88 PROJOB Workwear 2023 89
FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ

6403

REGNJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

100 cm lang. Regulérbar hætte. Regulérbare manchetter. Syede og svejsede sømme.

Materiale: Polyuretanbelagt polyamid

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11 orange/navy-17, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6431

REGNJAKKE KORT EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Regnjakke med syede, svejsede og tapede sømme. Regulerbar og aftagelig hætte med trykknapper. Manchetter med trykknappar. Forlommer med flap. Transferreflekser.

Materiale: 100% polyuretan

Materiale 2: 100 % polyester, 170 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 str. XS-S, Klasse 3 M-4XL, EN 343 3/1

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6504

REGNBUKS EN ISO 20471 KLASSE 2

Snor i livet samt regulérbar snøre. Regulérbare benafslutninger. Syede og svejsede sømme.

Materiale: Polyuretanbelagt polyamid

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2, EN 343 3/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-XXXL

1799 17 11 10 1799 1799 11 11 10 PROJOB Workwear 2023 90
FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ
Shell jacket 6416 p. 68, 88 Pants 5550 p. 12 PROJOB Workwear 2023 91 FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ

3416

FUNKTIONEL JAKKE

Skaljakke med hætte og Ventair og med tapede sømme. Ventair materialet har fremragende åndbarhed, er vind- og vandtæt og særdeles slidstærk. Aquaseal® lynlåse fra YKK ® er de mest robuste på markedet, og er 100% vind- og vandtæt. Store X-ventilationskanaler under armene. Stormhætte vil passe over en hjelm og jakken’s snit giver stor bevægelsesfrihed. Justerbar talje og manchetter.

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

3425

REGNJAKKE

Funktionel skaljakke i vind- og vandtæt og åndbart materiale. Tapede sømme. Ventair-materiale, hvilket betyder, at jakken har optimal åndbarhed og er behagelig at have på. Vandtæt lynlås foran, med indvendig vindflap og hagebeskyttelse for at forhindre ubehag. Brystlomme på højre side med indvendig lomme til ID-kort. Forlænget ryg. Reflekterende detaljer for øget synlighed. Justerbar hætte med snøre. Justerbare manchetter med velcro og justerbar talje med snøre. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN 343 3/3/X

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

3512

REGNBUKSER

Vind- og vandtætte bukser med god åndbarhed og tapede sømme. Elastisk talje med snøre. Sidelommer på hver side. Lynlås langs benene for at lette på- og afklædning, skjult med klap og velcro for justerbar bredde. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN 343 3/3/X

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 92
FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ

4430

REGNJAKKE

Syede, svejsede og tapede sømme. Justerbar og aftagelig hætte med trykknapper. Manchetter med knapper. Lommer foran med flap. Refleks på nederste kant af ærmer og jakke. Lommer med flap på front.

Materiale: 58% PVC. 27% Polyester, 15% PU

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

4530

REGNBUKSER

Syede, svejsede og tapede sømme. Elastik i taljen og indvendige lommer med flap. Refleks ved afslutning på benene.

Materiale: 58% PVC. 27% polyester, 15% PU

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

Shell jacket 3425 p. 92 Pants 5550 p. 12 PROJOB Workwear 2023 93
FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ

UNDERTØJ

Inde og ude

Undertøj i tre forskellige kvaliteter, en til enhver situation. Gult tema undertøj er til hverdagsbrug.

Orange er avanceret undertøj med kropskortlagte klimazoner for fremragende kropstemperatur under maksimal ydeevne.

Rød er for vores varmeste kvalitet fremstillet af merinould, der holder dig varm under den hårdeste kulde.

Intet af vores undertøj har sidesømme for at forhindre gnidninger og irritation!

3105

UNDERTRØJE AVANCERET

Funktionel Crewneck i trendy design. Kropsær fason som holder stoffet i kontakt med huden. Elastisk for optimal bevægelsesfrihed. Svedsone inddelinger garanterer optimal kropstemperatur for maksimal ydelse.

Materiale: 52% polyamid, 42% polyester, 6% elastan

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

3505

LANG UNDERBUKS AVANCERET

Funktionel lang underbuks i cool design. Kropsnær pasform der holder materialet i konstant kontakt med huden. Elastisk for optimal bevægelse. Klimazoner tilpasset kroppen giver optimal kropstemperatur for maksimal præstation.

Materiale: 52% polyamid, 42% polyester, 6% elastan

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

PROJOB Workwear 2023 94
UNDERTØJ

3101

UNDERTRØJE

Funktionsundertrøje med rund hals. Sidder tæt til kroppen. Raglanærmer. Forlænget bagtil. Ingen sidesøm. Manchetter i ærmeafslutningen. Tofarvet med flatlocksømme i anden farve.

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

3103

HØJHALSET UNDERTRØJE

Funktionsundertrøje med høj hals. Sidder tæt til kroppen. Kort lynlås i halsen. Raglanærmer. Forlænget bagtil. Ingen sidesøm. Manchetter i ærmeafslutningen. Tofarvet med flatlocksømme i anden farve.

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

3501

UNDERBUKS

Funktionsunderbuks. Pasform som følger kroppens bevægelser. Sidder tæt til kroppen for bedre ventilation. Elastik i livet. Manchetter i benene.

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-XXXL

PROJOB Workwear 2023 95
UNDERTØJ
PROJOB Workwear 2023 96 Undershirt 3101 p. 95 Long Johns 3501 p. 95 UNDERTØJ

3106

UNDERTRØJE

Funktionel undertrøje med rund hals. Sidder tæt til kroppen. Raglan ærmer. Forlænget ryg. Ingen sidesømmen, hvilket forhindrer irritation. Ribbede manchetter.

Materiale: 80% uld, 20% polyamid, 220g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

3107

UNDERTRØJE MED HØJ HALS

Funktionel undertrøje med polokrave. Sidder tæt til kroppen. Kort lynlås foran med lynlås vagt for at beskytte hagen fra gnidning. Raglan ærme. Forlænget ryg. Ingen sidesømmen, hvilket forhindrer irritation. Ribbede manchetter.

Materiale: 80% uld, 20% polyamid, 220g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

3506

LANGE UNDERBUKSER

Funktionelle lange underbukser. God pasform som følger kroppens bevægelser. Sidder tæt til kroppen for optimal ventilation. Elastik i taljen. Ribbede benender.

Materiale: 80% ulD, 20% polyamid, 220g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 97
UNDERTØJ
98

PRIO. Det er en forkortelse for Priority. Når du stadig gerne vil have den gode almindelige grundlæggende kvalitet og funktion, men er klar til at opgive nogle af de ekstra mange detaljer, som arbejdstøjet i overflod tilbyder i dag. Hvis du udelader en ud af mange lommer, hvis du flytter en søm o.l.: Det hele påvirker omkostningerne. Da vi lancerede PRIO, prioriterede vi det nødvendige og undlod mange af de ekstra “good-to haves”. Det, vi har, er slidstærkt og funktionelt tøj til en lavere pris. Noget mange virksomheder søger, og som vi gerne tilbyder.

PRIO SERIE

99

JAKKER TIL ALLE VEJRFORHOLD

Vi fremhæver fire PRIO-jakker på dette opslag: To med høj synlighed, en med for og en uden. To jakker med refleksdetaljer, med eller uden foring.

Yderligere funktionaliteter er aftagelige hætter, justerbar talje/manchetter og vandtæthed, som er certificeret i henhold til EN 343, standard certificering for vind- og vandmodstand.

FUNCTIONAL JACKETS

FORET

ART. NR 6441

UDEN FOR

ART. NR 6440

Vind- og vandtæt med tapede sømme.

Certificeret i henhold til EN 343

Store områder for transfer print

Aftagelig hætte

100 PRIO
SERIE

FUNCTIONAL JACKETS

FORET

ART. NR 4441

UDEN FOR ART. NR 4440

Vind-

Certificeret

PRIO SERIE
og vandtæt med tapede sømme.
i henhold til EN 343
Store områder for transfer print
Aftagelig hætte

5570

BUKS MED STRETCHPANEL

Arbejdsbuks i strækstof for god fleksibilitet. 4-vejs stretchpanel i skridtet for øget komfort. Hængelommer der kan stikkes ned i sidelommerne, venstre hængelomme har en ekstra lomme og på højre side løkker til værktøj og åbne lommer. Baglommer med klap og velcrolukning. Tommestoklomme og lomme til værktøj med knivknap. To løkker til hamre, en på hver side. Reflekterende piping på ydersiden af benene for øget synlighed. Forbøjede knæ med indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Forstærkninger i hylsterlommer, tommestoklomme og over knæene for øget holdbarhed. Størrelse C42-C64 kan forlænges med 5 cm. ved at fjerne tråd indvendigt.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2 Forstærkninger: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: C42-C64 (C142-C164), D84-D120

5530

BUKSER 100% BOMULD

Arbejdsbuks i slidstærk bomuld med lavere gramvægt for en lettere buks. Hængelommer med ekstra rum og ekstra lomme med lynlås. Baglommer med klap og velcroluk. Lårlomme med ekstra rum og klap med velcroluk. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskyttere kan justeres i to højdeniveauer. Forstærkning i hængelommer, tommestokslomme og på knæbeskyttelseslommer. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne. C42-64, (+5 cm fold), D84-120.

Materiale: 100% bomuld, 320 g/m2

Farve: Hvid-00, sky blue-53, navy-56, grå-98, sort-99 Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

5531

ARBEJDSBUKS POLYESTER/BOMULD

Arbejdsbuks i polyester/bomuld som er nemt at pleje, og som holder både farve og form. Hængelommer med ekstra rum og ekstra lomme med lynlås. Baglommer med klap og velcroluk. Lårlomme med ekstra rum og klap med velcroluk. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskyttere kan justeres i to højdeniveauer. Forstærkning i hængelommer, tommestokslommer og på knælommer. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99 Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

PROJOB Workwear 2023 00 53 56 98 99 53 58 66 82 98 99 35
102
5563 P. 132
PRIO SERIE
100% BOMULD

5532

ARBEJDSBUKS POLYESTER/BOMULD

Arbejdsbuks i polyester/bomuld som er nemt at pleje, og som holder både farve og form. Baglommer med klap og velcroluk. Lårlomme med ekstra rum og klap med velcroluk. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskyttere kan justeres i to højdeniveauer. Forstærkning i tommestoklommer og på knæene. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99

Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

2530

SERVICEBUKS

Arbejdsbuks i polyester/bomuld som holder farve og form. Forlommer, baglommer og lårlomme med klap. Tommestoklomme. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99

Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

5535

ARBEJDSSHORTS POLYESTER/BOMULD

Håndværkershorts i polyester/bomuld som er nemt at pleje, og som holder både farve og form. Hængelommer med ekstra rum og ekstra lomme med lynlås. Baglommer med velcroluk. lårlomme med ekstra rum og klap med velcroluk. Tommestoklomme med knivholder. Forstærkning i hængelommer og tommestokslomme.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99

Størrelse: C42-64

PROJOB Workwear 2023 35 53 58 66 82 98 99 58 53 66 82 98 99 35 35 53 58 66 82 98 99 103
PRIO SERIE

5437

JAKKE, BOMULD

100% BOMULD

Servicejakke med lynlås op til kraven samt indvendig vindklap og hagebeskytter for at forhindre vindtræk og gnidninger. Brystlommer på begge sider, på venstre side indvendig holder til ID-kortholder. Sidelommer med lynlås. Rummelige inderlommer og en telefonlomme med velcrolukning. Forlænget bagpå. Justerbare manchetter med velcro. Fluorescerende stof og reflekser over skuldrene, reflekterende piping bagpå og på forlommer for øget synlighed. Foret kan åbnes for at lette tryk og broderi.

Materiale: 100% bomuld, 320 g/m2

Farve: Gul/navy-5810, gul/sort-9910

Størrelse: XS-4XL

5427

JAKKE

Servicejakke med lynlås op til kraven foran, med indvendig vindklap og hagebeskytter for at forhindre vindtræk og gnidninger. Brystlommer på begge sider, på venstre side indvendig holder til ID-kortholder. Sidelommer med lynlås. Rummelige inderlommer, og en telefonlomme med velcrolukning. Forlænget bagpå. Justerbare manchetter med velcro. Fluorescerende stof og reflekser over skuldrene, reflekterende piping bagpå og på forlommer for øget synlighed.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld - 245 g/m2

Farve: Gul/navy-5810, gul/sort/black-9910

Størrelse: XS-4XL

5425

ARBEJDSJAKKE

Arbejdsjakke i polyester/bomuld som er nemt at pleje. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID kort. Lynlås op i kraven med indvendig vindkap. Indsyede forlommer med lynlås og forstærket kant. Tre inderlommer hvoraf en er til mobiltelfon. Regulerbare manchetter. Reflekser foran og bagved. Forlænget ryg.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-5XL

PROJOB Workwear 2023 9910 9910 5810 5810 82 35 53 58 66 98 99 104
NYHED! NYHED!

4440

FUNKTIONEL SKALJAKKE

Vind- og vandtæt skaljakke med tapede sømme. To-vejs lynlås foran med klap for at forhindre vindtræk og vandindtrængning samt trykknapslukning. Dobbelte brystlommer - to med klap og velcro-lukning og to med vandtætte lynlåse. Løkke til ID-kort på venstre side. Sidelommer med lynlås og fleecefor. Tre rummelige inderlommer, to med lynlåse. Justerbar, aftagelig hætte med snøre. Justerbare manchetter med velcro og justerbar talje med snøre. For kan åbnes for at lette print og/eller broderi. Vandsøjletryk: 8000 mm

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN 343 3/3

Farve: Navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

2422

SOFTSHELL JAKKE

Softshell jakke med god åndbarhed. To sidelommer med lynlås. Påsyet brystlomme med lynlås. To inderlommer. Indvendigt vindfang med hagebeskytter. Justerbar talje.

Materiale: 96% polyester, 4% elastan

Farve: Hvid-00, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-5XL

PROJOB Workwear 2023 58 98 99 35 00 53 58 66 98 99 2423 P. 126 105 Jacket 5425 p. 104

5438

100% BOMULD

JAKKE, BOMULD, FORET

Servicejakke med lynlås op til krave foran og indvendig vindklap og hagebeskytter for at forhindre vindtræk og gnidninger. Brystlommer på begge sider, på venstre side indvendig holder til ID-kortholder. Sidelommer med lynlås. Rummelige inderlommer og telefonlomme med velcrolukning. Forlænget bagside. Justerbare manchetter med velcro. Fluorescerende stof og reflekser over skuldrene, reflekterende piping bagpå og på forlommer for øget synlighed. Foret kan åbnes for at lette tryk og broderi.

Materiale: 100% bomuld, 320 g/m2

Farve: Gul/navy-5810, gul/sort-9910

Størrelse: XS-4XL

NYHED! NYHED!

5428

JAKKE, FORET

Foret servicejakke med lynlås op til kraven foran, og indvendig vindklap og hagebeskytter for at forhindre vindtræk og gnidninger. Brystlommer på begge sider, på venstre side indvendig holder til ID-kortholder. Sidelommer med lynlås. Rummelige inderlommer og en telefonlomme med velcrolukning. Forlænget bagpå. Justerbare manchetter med velcro. Fluorescerende stof og reflekser over skuldrene samt reflekterende piping bagpå og på forlommer for øget synlighed. Foret kan åbnes for at lette tryk og broderi.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld - 245 g/m2. Lining: 100% polyester

Farve: Gul/navy-5810, gul/sort-9910

Størrelse: XS-4XL

5426

FORET ARBEJDSJAKKE

Foret arbejdsjakke i polyester/bomuld som er nemt at pleje. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID kort. Lynlås op i kraven med indvendig vindklap. Indsyede forlommer med lynlås og forstærket kant. To inderlommer hvoraf en stor til dokumenter og en til mobiltelefon. Regulerbare manchetter og talje. Reflekser foran og bagved. Forlænget ryg.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2, for i 100 % polyester

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99

PROJOB Workwear 2023 82 35 53 66 98 99 58 9910 9910 5810 5810 106
Størrelse: XS-5XL PRIO SERIE

4441

FORET FUNKTIONEL JAKKE

Foret vind- og vandtæt jakke med tapede sømme. To-vejs lynlås foran med klap for at forhindre vindtræk og vand indtrængning samt trykknapslukning. Dobbelte brystlommer, to med klap og velcro-lukning og to med vandtætte lynlåse. Løkke til ID-kort på venstre side. Sidelommer med lynlås og fleecefor. Tre rummelige inderlommer, to med lynlås. Justerbar aftagelig hætte med snøre. Justerbare manchetter med velcro og justerbar talje med snøre. For kan åbnes for at lette print og/eller broderi.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN 343 3/1

Farve: Navy-58, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-4XL

58 98 99 PROJOB Workwear 2023 107 Padded jacket 4441 p. 107 Lined Waistpants 4514 p. 18, 32
PRIO SERIE

3702

SOFTSHELL VEST

Softshell vest med god åndbarhed. To sidelommer med lynlås. Påsyet brystlomme med lynlås. To inderlommer. Hagebeskytter ved lynlås. Justerbar talje.

Materiale: 96% polyester, 4% spandex

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, stone-83, sort-99 Størrelse: XS-4XL

5706

VEST

Vest i polyester/bomuld som er nemt at pleje. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Lynlås i kraven med indvendig vindklap. Indsyede forlommer med lynlås og forstærket kant. Tre inderlommer hvoraf en er mobiltelefonlomme. Reflekser for og bag. Forlænget ryg.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-4XL

5704

FORET VEST

Foret vest i polyester/bomuld, som er nemt at pleje. To brystlommer, D-ring i venster brystlomme til ID-kort. Lynlås i kraven med indvendig vindklap. Indsyede forlommer med lynlås og forstærket kant. To inderlommer hvoraf en stor til dokumenter og en til mobiltelefonen. Reflekser foran og bag. Forlænget ryg. Regulerbar talje.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2, for i 100 % polyester

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 98 35 53 66 83 99 58 82 35 53 66 98 99 58 82 35 53 66 98 99 58 108
PRIO SERIE

4603

KEDELDRAGT

Kedeldragt med to-vejs lynlås foran, dækket med overfald. Brystlommer med velcrolukning på begge sider. Dybe sidelommer på begge sider og åbninger til at nå bukselommerne under kedeldragten. Brystlommer på begge sider til kuglepenne, papirer mm, venstre lomme har også holder til fastgørelse af ID-kort, lukkes med velcro. Lårlommer, i venstre side en rummelig lomme med klap og velcrolukning og en indvendig telefonlomme. På højre side lommer til kuglepenne, papir og tommestok. Baglommer med klap og velcrolukning. Justerbar talje med indvendig snøre, også justerbare manchetter med velcro. Indvendige lommer til knæpuder. Benlængden kan forlænges med 5 cm.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld 245 g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: C42-C64 (C142-C164)

5630

OVERALLS POLYESTER/BOMULD

Overalls i polyester/bomuld, som er nemt at pleje, og som holder både farve og form. Justerbare seler med elastiske egenskaber. Mobiltelefonlomme på brystet. Rummelige forlommer. Lårlomme med ID-kortrum. Baglommer med klap. Indvendige knælommer med mulighed for at justere højden på knæpuderne. Str. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, khaki-82, grå-98, sort-99 Størrelse: C42-C64 (C142-C164), D84-D120

9057

KNÆPUDE

Knæpude i EVA Foam, one size

Materiale: 100% EVA, Ethylen Vinyl Acetat

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

PROJOB Workwear 2023 99 58 82 35 53 66 98 99 58 109
PRIO SERIE

2325

MICROFLEECEJAKKE

Microfleece jakke med raglanærmer for større bevægelsesfrihed. Hagebeskytter for at forhindre gnidning mod lynlås. Påsyet brystlomme med lynlås. Frontlommer med skjult lynlås. To inderlommer.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-5XL

2327

FLEECEJAKKE

Fleecejakke med rummelige lommer foran med lynlås. Jakken har inderlommer og hul til tommelfingeren i ærmeenderne.

Materiale: 100% polyester, 280 g/m2

Farve: Sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-4XL

2127

SWEATSHIRT

Sweatshirt i doubleface med rund hals. Ribstrikkede manchetter og kant forneden i 1X1 rib. Kan vaskes på 60C.

Materiale: 80% bomuld, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 35 53 66 98 99 58 2326 P. 127 53 58 83 99 98 66 98 35 53 66 99 58 110
PRIO SERIE

2128

SWEATSHIRT ½ ZIP

Sweatshirt i doubleface med ½ zip. Kort lynlås i krave, ribstrikkede manchetter og kant forneden i 1X1 rib. Paneler i siderne i kontrastfarve. Kan vaskes i 60C.

Materiale: 80% bomuld, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2

Farve: Rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgøn-66, grå-98, sort-99, sort/gul-9910

Størrelse: XS-4XL

2129

SWEATSHIRT MED GENNEMGÅENDE LYNLÅS

Sweatshirt med gennemgående lynlås op til kraven. Ribstrikket søm og manchetter. Kontrastpaneler i siderne. Sidelommer med lynlås. Matcher kvalitet og design på sweatshirt

2127

Farve sort/gul-9910 har kontraster i fluorescerende stof over skuldrene for øget synlighed.

Materiale: 80% bomuld, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgøn-66, grå-98, sort-99, navy/ gul-5810, sort/gul-9910

Størrelse: XS-4XL NYHED!

2133

HÆTTETRØJE

Hættetrøje med kraftig lynlås op til krave foran. Justerbar hætte med snøre. Åbne sidelommer. Ribstrikkede manchetter forneden og ved ærmeafslutning.

Materiale: 100% polyester - 280 g/m2

Farve: Rød-35, navy-58, grøn-66, grå-98, sort-99, gul/sort-9910

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 53 58 66 9910 99 35 98 35 00 53 58 5810 98 9910 99 66 35 58 98 9910 99 66 111
PRIO SERIE

2030

T-SHIRT I SPUN-DYED POLYESTER

Funktions t-shirt med rund hals, fremstillet af ”spun-dyed” polyester. Forstærket rib i hals og med necktape. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør at tøjet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og rynkefri. 100% polyester, 135g/m2, interlock.

Materiale: 100% polyester, 135 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, navy-58, stone-83, sort-99

Størrelse: XS-4XL

2040

PIQUÉ I SPUN-DYED POLYESTER

Funktions poloshirt fremstillet af ”spun-dyed” polyester. Ribstrikket krave. Stolpelukning med tre knapper. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør at tøjet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og rynkefri. 100% polyester 160g/m2, pique.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, navy-58, stone-83, sort-99

Størrelse: XS-4XL

2021

POLOSHIRT

Piqué med og jaquardstrikkede striber på kraven. Stolpelukning med tre tone-i-tone knapper, slids i siden.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 200 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-4XL

00 35 58 99 83 00 35 58 99 83 00 35 53 66 98 99 58 PROJOB Workwear 2023 112
2031 P. 128 2041 P. 128
PRIO SERIE
PROJOB Workwear 2023 113 Pique 2021 p. 112 PRIO SERIE

Guide EN ISO 20471

Synligt arbejdstøj er personligt sikkerhedsudstyr. Personligt sikkerhedsudstyr er designet til at sikre dig fra sundheds- og sikkerhedsrisici. De specielle krav som personligt sikkerhedsudstyr er omfattet af, er beskrevet i EU-normer. Produkter som kommer igennem det grundlæggende sikkerhedsreglement kan bære det obligatoriske CE-mærke. For at få et produkt CE-mærket skal det være testet og certificeret af en autoriseret organisation.

SYNLIGT ARBEJDSTØJ TIL PROFESSIONELLE BRUGERE

Synligt arbejdstøj skal være CE-mærket og godkendt i henhold til EN 471 kravene. Kravene beskriver blandt andet hvilke farver man må benytte, hvor på tøjet reflekserne skal være og hvilke informationer som må følge med tøjet. Selve designet skal også følge visse kriterier for at få den størst mulige synlighed. Der er 3 klasser i kravene, som hver især specificerer hvor meget fluorescerende materiale og hvor stort et reflekterende areal hver klasse må have.

Minimumsareal med højt synligt materiale, m2

Klasse 1 Klasse 2 Klasse 3

Baggrundsmateriale 0,14 0,50 0,80

Refleks materialer 0,10 0,13 0,20

KLASSE 1

Dette er det laveste niveau af beskyttelse. Det totale fluorescerende areal skal være mindst 0,14 m2 og det reflekterende areal 0,10 m2. Må kun bruges ved let trafik.

KLASSE 2

Giver en meget bedre beskyttelse end Klasse 1, specielt i dagtimerne, i skumringen og i tåge. Det totale fluorescerende areal skal være mindst 0,50 m2 og det reflekterende areal 0,13 m2. Klasse 2 bruges i havne, jernbaner, byggepladser, parkeringspladser, eftersøgninger på land, godstransport og andet hvor klasse 3 ikke er påkrævet.

KLASSE 3

Højeste niveau af sikkerhed. Det totale fluorescerende areal skal være mindst 0,80 m2 og det reflekterende areal 0,20 m2. Til brug ved motorveje olign.

ANVENDELSE

Et produkt som er certificeret iht synlighedstandarden, må ikke dækkes med andre produkter, således at det fluorescerende eller reflekterende materiale skjules. De må ej heller ændres efter certificeringen er godkendt, og således er det eksempelvis ikke tilladt at lægge et par bukser eller en jakke op, så de ikke længere har samme område af fluorescerende/reflekterende materiale. Bemærk, at størrelser i nogle tilfælde er en beskyttelsesklasse lavere, grundet at arealet for fluorescerende/reflekterende materiale kan ikke opnås i disse størrelser. Klassificering kan også påvirkes, hvis tøjet er forstærket med for eksempel firmalogoer. Læs anvisningerne på vaskerådsetiketten i tøjet for at se gældende info på det enkelte produkt.

Jakken eller vesten skal være lukket for at certificeringen gælder. Effekten af advarselstøjet påvirkes af brugen, derfor er pleje vigtig del af tøjets levetid. Følg vaskeanvisningen på tøjet. Hvis det maksimale antal vaske ikke er oplyst, er materialet testet i fem vaske. Beskyttelsestøj skal opbevares tørt og ventileret. Effekten af det beskyttende tøj påvirkes også, hvis tøjet er snavset.

6534

ARBEJDSBUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

Bukser i klasse 1 fremstillet af polyester/bomuld som holder farve og form. Hylsterlommer med ekstra rum og ekstra lomme med lynlås. Baglommer med klap og velcro lukning. Benlomme med ekstra rum og klap med velcrolukning. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskytterne kan indstilles i to højder. Forstærkning i hylsterlommer, tommestokslomme og på knæene. C42-64 kan forlænges med 5cm ved en fold i benender.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

PROJOB Workwear 2023
11 10 114
1799
PRIO SERIE

6570

BUKS MED STRETCHPANELER EN ISO 20471 KLASSE 2

Arbejdsbukser med god fleksibilitet. Strækstof i skridtet for øget komfort og fleksibilitet, også stretch på bagsiden af knæene. Hængelommer, der kan stikkes ned i sidelommerne. Venstre lårlomme med en ekstra lomme og på højre side løkker til værktøj og åbne lommer. Baglommer med klap og velcrolukning. Tommestoklomme og lomme til værktøj med knivknap. To løkker til hamre, en på hver side. Forbøjede knæ med indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Forstærkninger i hængelommer, tommestoklomme og over knæene for øget holdbarhed. Størrelse C42-C64 kan forlænges med 5 cm.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld, 245 g/m²

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64 (C142-C164), D84-D120

6531

ARBEJDSBUKS EN ISO 20471 KLASSE 2

Arbejdsbuks i klasse 2. Produceret i polyester/bomuld som er nemt at pleje som holder farve og form. Baglommer med klap og velcroluk. Lårlommer med mobiltelefonlomme, kuglepenslomme og værktøjslomme. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskyttere kan justeres i to højdeniveauer. Forstærkning i tommestoklomme og på knæbeskyttelseslommer. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld, 245 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64 (C142-C164), D84-D120

6530

100% BOMULD

ARBEJDSBUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

Håndværkerbuks i klasse 1. Fremstillet af slidstærk bomuld med lidt lavere gramvægt for en lettere buks. Hængelommer med ekstra rum og ekstra lomme med lynlås. Baglommer med klap og velcroluk. Lårlomme med ekstra rum og klap med velcroluk. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskyttere kan justeres i to højdeniveauer. Forstærkning i hængelommer, tommestoklommen og på knæbeskyttelseslommerne. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne, (+5 cm fold), D84-120.

Materiale:

Materiale 1: 100% bomuld, 320 g/m2

Materiale 2: 80% polyester/20% bomuld, 245g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64 (C142-C164), D84-D120

PROJOB Workwear 2023 1799 11 10 1799 11 10 1799 11 10 115
PRIO SERIE

6532

ARBEJDSBUKS EN ISO 20471 KLASSE 2

Arbejdsbuks i polyester/bomuld som er nemt at pleje, og som holder farve og form. Baglommer med klap og velcroluk. Lårlommer med mobiltelefonlomme, kuglepenslomme og værktøjslomme. Tommestoklomme med knivholder. Knæbeskyttere kan justeres i to højdeniveauer. Forstærkning i tommestoklomme og på knæbeskyttelseslommer. C42-64 kan forlænges med 5 cm ved en fold ved anklerne.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld, 245 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

6533

ARBEJDSBUKS EN ISO 20471 KLASSE 1

Taljebukser fremstillet af polyester/bomuld som holder farve og form. Rummelige forlommer. Baglommer og benlomme med klap. Tommestoklomme. Størrelserne C42-C64 kan forlænges med 5 cm ved en fold i indvendigt benender.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

PROJOB Workwear 2023 1799 11 10 1799 11 10 116 T-shirt 6030 p. 120
PRIO SERIE

6536

SHORTS EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Shorts med sidelommer. Baglommer med klap og velcro-lukning. Tommestoklomme.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 C42-C46 Klasse 2 C48-C64

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64

6535

SHORTS EN ISO 20471 KLASSE 2/1

Shorts med to hængelommer, en med en ekstra lomme og en med stropper til værktøj. Baglommer med klap og velcro-lukning. Tommestoklomme med knivknap. Forstærkninger på hængelommer og tommestoklomme.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 C42-C46 Klasse 2 C48-C64

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: C42-C64

9057

KNÆPUDE

Knæpude i EVA Foam, one size

Materiale: 100% EVA, Ethylen Vinyl Acetat

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

PROJOB Workwear 2023
11 11 117
1799 1799
PRIO SERIE

6440

SKALJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Vind- og vandtæt skaljakke med tapede sømme. God åndbarhed. To brystlommer og to forlommer med lynlås. D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Tre inderlommer. Aftagelig hætte med regulerbar snøre. Regulerbare manchetter.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/3

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6401

ARBEJDSJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Lynlås helt op i kraven. Overlap med trykknapper foran. To brystlommer hvoraf en er tilpasset inbags. To dybe sidelommer med lynlås. Store inderlommer en større og en mindre med lynlås. Regulérbar linning og manchet.

Materiale: 68% polyester, 32 % bomuld. Forstærkninger i 100 % polyamid

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6105

LET SOFTSHELLJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Let softshelljakke i klasse 3 med hel lynlås foran og med indvendig vindbeskyttelse. En brystlomme/mobiltelefonlomme med lynlås. To forlommer med lynlås. Elastiske manchetter med hul til tommelfingeren. Elastisk kant forneden.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 1799 11 10 1799 11 10 1799 11 118
PRIO SERIE

6432

SOFTSHELLJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Softshell med god åndbarhed. To sidelommer samt brystlomme med lynlås. 2 inderlommer. Lynlås op i kraven med hagebeskytter. Justerbar talje.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 str. XS, Klasse 3 str. S-4XL

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6441

FORET JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3, EN 343 3/1

Foret funktionel jakke som er vind- og vandtæt med tapede sømme. God åndbarhed. To brystlommer og to forlommer med lynlås. D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Tre inderlommer. Aftagelig hætte med regulerbar snøre. Regulerbare manchetter. Foret kan åbnes for at gøre det lettere ved tryk og broderi.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/1

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6407

FORET JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Foret jakke med lynlås op til kraven. Overlap med trykknapper. To brystlommer, en med strop til inbags. To dybe sidelommer med lynlås. Inderlomme med lynlås. Regulérbar linning og manchetter.

Materiale: 68% polyester, 32% bomuld

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-XXXL

PROJOB Workwear 2023 1799 11 10 1799 11 1799 11 10 119
PRIO SERIE

6030

T-SHIRT EN ISO 20471 KLASSE 2/3

T-shirt med rund hals og høj synlighed. Funktionsmaterialet transporterer effektivt fugten væk fra huden. Dette bevirker at materialet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og rynkefri. Transferreflekser for bedste komfort.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-M, Klass 3: L-4XL

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: XS-4XL

6040

PIQUÉ EN ISO 20471 KLASSE 2/3

Poloshirt med høj synlighed. Ribstrikket krave og stolpelukning med tre knapper. Funktionsmaterialet transporterer effektivt fugten væk fra huden. Dette bevirker, at materialet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og rynkefri. Transferreflekser for bedste komfort.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS-M, Klass 3: L-4XL

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: XS-4XL

6106

SWEATSHIRT EN ISO 20471 KLASSE 3

Sweatshirt med rund hals og børstet inderside. Rib forneden og i ærmeender. Reflekser på skuldre for bedre synlighed.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul-10, orange-17

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023 17 10 17 10 17 10 120
PRIO SERIE

6327

FLEECEJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3

Fleece jakke med 2 forlommer med lynlås. Inderlomme. Elastiske manchetter med hul til tommelfingeren.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

6132

HÆTTESWEATJAKKE EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Hættejakke med kraftig hel lynlås op til krave foran. Justerbar hætte med snøre. Åbne sidelommer. Ribstrikkede manchetter forneden og ved ærmeafslutning. Påvarmede reflekser for øget mobilitet.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2: XS, klasse 3: S-4XL

Farve: Gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-4XL

PROJOB Workwear 2023
11 1799 11 121 Softshell jacket 6432 p. 119
1799
PRIO SERIE
122

Selvom efterspørgslen stadig er relativt moderat i sammenligning, sætter vi en ære i at tilbyde nogle af vores bedste beklædningsgenstande, der er skåret udelukkende til den kvindelige krop.

Se hele udvalget på de næste sider.

DET FEMININE SNIT

123

6423

JAKKE DAME EN ISO 20471-KLASSE 3/2

Damejakke med høj synlighed fremstillet i funktionelt materiale som er vind- og vandafvisende. To brystlommer, den venstre med indvendig mobillomme. Beslag til ID-kort holder. To sidelommer. En lomme på venstre ærme. Inderlomme med hul tilpasset håndfri på venstre side. Ventilationslynlåse under armene. Lynlås i taljen. Regulerbare manchetter. Forlænget i ryggen for bedre komfort. Reflekspiping på ærmer og ryg. Aftagelig justerbar hætte. Fleece-foret krave for øget komfort.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 XS-XL, Klasse 3 XXL-3XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11 orange/navy-17, orange/sort-1799

Størrelse: XS-XXXL

6424

FORET JAKKE DAME EN ISO 20471 KLASSE 3/2

Foret damejakke med høj synlighed fremstillet i funktionelt materiale som er vind- og vandafvisende. Quiltet for. To brystlommer, den venstre med indvendig mobillomme. Beslag til ID-kort holder. To inderlommer med lynlås hvor af en er større til f.eks dokumenter. To sidelommer. En lomme på venstre ærme. Inderlomme med hul tilpasset håndfri på venstre side. Ventilationslynlåse under armene. Elastisk snøre i taljen. Regulerbare manchetter. Forlænget i ryggen for bedste komfort. Refleks piping på ærmer og ryg. Aftagelig justerbar hætte. Fleece-foret krave for øget komfort.

Materiale: 100% polyester

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 str. XS-L, Klasse 3 XL-3XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11 orange/navy-17, orange/sort-1799

Størrelse: XS-XXXL

6449

NYHED!

FUNKTIONEL JAKKE EN ISO 20471 KLASSE 2/3, DAMEMODEL

Vind- og vandtæt foret jakke til damer med tapede sømme, rip-stop materiale. To-vejs lynlås foran med klap for at forhindre vindtræk og vandindtrængning, trykknapper. Brystlommer på begge sider med lynlås, venstre med indvendigt holder til ID-kort. Sidelommer med lynlås. Indvendige lommer på begge sider med lynlås, i venstre side en åben lomme med velcrolukning. Aftagelig hætte, justerbar på to måder med snøre. Justerbare manchetter med velcro, og indvendigt tommelfingergreb. Justerbar i forneden med snøre. Foret kan åbnes for at lette tryk og broderi.

Materiale: 80% polyester, 20% bomuld, 245 gsm

Klasse: EN ISO 20471 klasse 2 XS-M, Klasse 3 L-3XL

Farve: Gul/black-11

Størrelse: XS-3XL

124 PROJOB Workwear 2023 1799 1799 17 17 11 11 10 10
DET FEMININE SNIT

6111

SWEATSHIRT EN ISO 20471 KLASSE 3/2, DAMEMODEL

Sweatshirt i et lækkert teknisk materiale. Kraftig lynlås op til kraven foran. Kontrastfarve over skuldre og nederste del af ryggen. Tætsiddende pasform for maksimal bevægelsesfrihed. Softshell stretch i den nederste del af ryggen for øget komfort. Rummelige sidelommer med lynlås samt rummelige inderlommer i mesh. Ekstra manchet i ærmeafslutninger i softshell-materiale med tommelfingergreb. Segmenterede reflekser fra 3M, og reflekser over skuldrene.

Materiale: Materiale 1: 100% polyester

Materiale 2: 90% nylon, 10% spandex

Klasse: EN ISO 20471 klasse 2: XS-L, klasse 3: XL-3XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11

Størrelse: XS-3XL

6012

DAME T-SHIRT EN ISO 20471 KLASSE 2/1

T-shirt i funktionelt materiale, der hurtigt transporterer fugt væk fra huden. Tøjet tørrer hurtigt og holder dig frisk og tør hele dagen. Krymper eller krøller ikke ved vask. Forstærket nakkesøm. Reflekser for øget fleksibilitet.

Materiale: 100% polyester, 140 g/m2

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 str. XS-L, klasse 2 str. XL-3XL

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/sort-1799

Størrelse: XS-3XL

6519

BUKS DAME EN ISO 20471 KLASSE 2

Taljebuks til dame. To aftagelige hængelommer til søm, en med ekstra lommer og en med stropper til værktøj. Sømlommer er forstærkede med 100% Cordura®. Dobbelt lag stof over låret. Lårlommer med mobillomme, lomme til pen, holder til ID-kort og værktøjslomme. To regulerbare loops til hammer. To D-ringe. Lomme til tommestok med værktøjslomme og knivknap. Forstærkning i polyamid på knæ, indvendig åbning og regulerbar højde af knæbeskyttere. Ergonomisk tilpassede knæ. Forstærket med polyamid længst nede bagerst på benene. Ekstra brede baglommer.

Materiale: 68% polyester, 32 % bomuld, 275 g/m2

Forstærkninger i 100% Cordura®

Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå-17, orange/sort-1799

Størrelse: C34-C50 (C134-C150)

125 PROJOB Workwear 2023 1799 17 11 10 1799 11 10 11 10
DET FEMININE SNIT NYHED!

3412

FUNKTIONEL JAKKE DAME

Funktionel skaljakke der er vind- og vandafvisende. To brystlommer, den venstre med indvendig telefonlomme. Strop til ID-kort holder. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Inderlomme med hul tilpasset til håndfri på venstre side. Ventilationskanaler med lynlås under armene. Løbegang i taljen. Justerbare manchetter. Længere bag til for bedre komfort. Refleks piping på ærmer og ryg. Aftagelig, justerbar hætte. Krave med fleece for øget komfort. Matcher herremodel 3406.

Materiale: 100% polyester

Farve: Hvid-00, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

2423

SOFTSHELL JAKKE DAME

Softshell jakke med god åndbarhed. To sidelommer med lynlås. Påsyet brystlomme med lynlås. To inderlommer. Indvendigt vindfang med hagebeskytter. Justerbar talje. Matcher herremodel 2422.

Materiale: 96% polyester, 4% elastan

Farve: Hvid-00, rød-35, navy-58, grå-98, sort-99 Størrelse: XS-XXXL

3413

FORET FUNKTIONEL JAKKE DAME

Foret funktionel jakke der er vind- og vandafvisende. To brystlommer, den venstre med indvendig telefonlomme. Strop til ID-kort holder. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Inderlomme med hul tilpasset til håndfri på venstre side. Ventilationskanaler med lynlås under armene. Løbegang i taljen. Justerbare manchetter. Længere bag til for bedre komfort. Refleks piping på ærmer og ryg. Aftagelig, justerbar hætte. Krave med fleece for øget komfort. Matcher herremodel 3407.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rødd-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

126 PROJOB Workwear 2023 99 98 66 58 53 35 00 99 98 83 58 35 00 99 98 66 58 53 35
DET FEMININE SNIT

2326

MICROFLEECEJAKKE DAME

Mikrofleece jakke til dame med raglanærmer for større bevægelsesfrihed. Hagebeskytter for at forhindre gnidning mod lynlås. Påsyet brystlomme med lynlås. Frontlommer med skjult lynlås. To inderlommer. Matcher herremodel 2325.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, navy-58, grå-98, black-99

Størrelse: XS-XXXL

99 98 58 35 PROJOB Workwear 2023 127 Functional jacket 3412 p. 126 Pant 2553 p. 130
DET FEMININE SNIT

2031

T-SHIRT DAME I SPUN-DYED POLYESTER

Funktions t-shirt med rund hals, fremstillet af ”spun-dyed” polyester. Forstærket rib i hals og med necktape. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør at tøjet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krympe- og rynkefri. 100% polyester, 135g/m2, interlock. Matcher herremodel 2030.

Materiale: 100% polyester, 135 g/m2

Farve: Rød-35, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

2032

T-SHIRT, DAMEMODEL

T-shirt i 100% bomuld. Moderne pasform. Forstærket skuldersøm.

Materiale: 100% bomuld, 180 g/m2

Farve: Navy-58, sort-99

Størrelse: XS-3XL

2041

POLOSHIRT DAME I SPUN-DYED POLYESTER

Funktionel piqué i damemodel, fremstillet i ”spun-dyed” polyester. Ribstrikket krave. Stolpelukning med tre knapper. Funktionsmaterialet transporterer hurtigt fugten væk fra huden. Dette gør at tøjet tørrer hurtigt, hvilket holder dig tør og frisk hele dagen. Krymp- og rynkefri. Matcher herremodel 2040.

Materiale: 100% polyester, 160 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, navy-58, stone-83, sort-99

Størrelse: XS-XXXL

128 PROJOB Workwear 2023 99 35 99 58 99 83 58 35 00
DET FEMININE SNIT 100% BOMULD NYHED!

2529

SHORTS DAME

Dameshorts i moderne pasform med lårlommer på hvert ben samt baglommer med klap. Matcher herremodel 2528.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, skyblue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C32-C50

2555

NYHED!

SHORTS MED STRETCHPANELER, DAMEMODEL

Shorts med stretcpaneler, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Lårlommer på begge sider med lynlås, telefonlomme på begge sider med velcrolukning. Indvendige baglommer. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. D-ring foran. Skjult beslag til hængelommer som købes separat (ref. artikel 9042). Skjult knap foran.

Materiale: 1: 65% polyester, 35% bomuld 230 g/m2

Materiale 2: 92% nylon, 8% spandex 245 g/m2

Farve: Navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: C32-C50

2556

NYHED!

KNICKERS STRETCH, DAMEMODEL

Knickers i damemodel med fuld stretch, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Lårlommer på begge sider med lynlås, telefonlomme på begge sider med velcrolukning. Tommestoklomme i højre side. Indvendige baglommer. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. D-ring foran. Skjult beslag til hængelommer som købes separat (ref. artikel 9042) Skjult knap foran.

Materiale: Materiale: 1: 65% polyester, 32% bomuld, 3% EOL - 220 g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex

Farve: Sort-99

Størrelse: C32-C50

129 PROJOB Workwear 2023 99 98 66 58 53 35 00 99 98 58
DET FEMININE SNIT

DAMEBUKS MED STRETCH

Damebukser med stretch, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Lårlommer med lynlås på begge sider, telefonlommer på begge sider med velcro-lukning. Tommestoklomme på højre side. Indvendige baglommer. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbare i to højdeniveauer. Bredere bæltestrop bagpå for at forhindre pres fra bæltet. D-ring foran. Mulighed for påsætning af hængelommer (artikel 9042 som købes separat). Skjult knap foran. Ved opsprætning af den røde syning indvendigt forneden kan bukserne forlænges med 5 cm.

Materiale: Materiale: 1: 65% polyester, 32% bomuld, 3% EOL - 220 g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex

Farve: Sort-99

Størrelse: C32-C50 (C132-C150)

2521

BUKS MED STRETCHPANELER DAME

Arbejdsbuks med god fleksibilitet. Stretch materiale bag på ved sædepartiet, i skridtet og på knæ giver ekstra god fleksibilitet. To benlommer med lynlås. To baglommer med flap. Mulighed for påsætning af hængelommer (se artikelnr. 9042). Buksen matcher herremodel 2520.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 230g/m2

Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% elastan, 245g/m2

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C32-C50 (C132-C150)

2500

DAMEBUKSER

Bukser uden læg. Sidelommer foran med sikkerhedslomme på højre side med lynlås. To udvendige baglommer og to lårlommer. Venstre lårlomme har klap og med indvendig telefon lomme. Højre lårlomme har plads til kuglepenne, papirer og tommestok. D-ring i front. Indvendige knælommer. Matcher herremodel 2501.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld, 245 g/m2

Farve: Navy-58, stone-83, sort-99

Størrelse: C34-C50

PROJOB Workwear 2023 99 99 98 83 66 58 58 53 35
2553
DET FEMININE SNIT

2515

BUKSER DAME

Buks uden læg. Sidelommer, sikkerhedslomme med lynlås på højre side og nøglelomme med D-ring på venstre side. To baglommer. To lårlommer. Venstre benlomme har flap og mobillomme indvendig, D-ring til ID kortholder og en lomme med lynlås. Højre lårlomme har plads til mobiltelefon, kuglepenne, papirer og tommestok. Indvendige knælommer. Matcher herremodel 2514.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 245g/m2

Farve: Navy-58, sort-99

Størrelse: C34-C50

2519

BUKS DAME

Letvægts arbejdsbuks med moderne pasform. Lårlommer på hvert ben og baglommer med flap. Matcher herremodel 2518.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld. 245g/m2

Farve: Hvid-00, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: C32-C50 (C132-C150)

99 58 99 98 66 58 53 35 00 PROJOB Workwear 2023 131 Functional jacket 3317 p. 52 Pant 2521 p. 130
DET FEMININE SNIT

5564

BUKS STRETCH, DAMEMODEL

Buks i fuld stretch i damemodel, der giver maksimal bevægelsesfrihed og komfort. Moderne pasform. Siderne øverst er ikke i stretch for at give stabilite. Hængelommer med ekstra rum og indvendig Cordura®-forstærkning. Ventilationsåbninger bag i taljen. Rummelige lårlommer på begge sider. Venstre lårlomme til værktøj og kuglepenne, en telefonlomme med magnetlukning og en holder til fastgørelse af ID-kort. På højre lårlomme til tommestok og lomme til værktøj med knivknap. Bredere bælteløkke bagpå for at forhindre tryk fra bæltet. Baglommer i Cordura®, den ene med klap og magnetlukning. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Hængelommer og knæ er forstærket med Cordura® for øget holdbarhed. Mulighed for at fastgøre MOLLE-system på begge sider.

Materiale: Materiale 1: 91,5% nylon, 8,5% spandex.

Materiale 2: 100% polyamid.

Materiale 3: 100% polyester.

Materiale 4: 65% polyester, 35% bomuld.

Materiale 5: 89 % cordura, 11 % spandex

Farve: Hvid-00, navy-58, sort-99

Størrelse: C32-C50 (C132-C150)

5563

BUKS I BOMULD, DAMEMODEL

Buks i damemodel i slidstærkt bomuld med en lidt lavere gramvægt til en letvægtsbuks. Hængelommer, der kan puttes ind i sidelommerne, en med ekstra lomme og en med løkker til værktøj. Baglommer med klap og velcrolukning. Tommestoklomme med lomme til værktøj med knivknap. To hammerstropper, en på hver side. Forstærkning på indersiden af hængelommer, tommestoklomme og over knæene. Forbøjede knæ. Indvendige lommer til knæbeskyttere, justerbar i to højdeniveauer. Ved at fjerne syninger forneden kan bukserne forlænges med 5 cm.

Materiale: 100% bomuld, 320 g/m2

Farve: Navy-56, sort-99

Størrelse: C34-C50

5522

ARBEJDSBUKS DAME

Damebuks med aftagelige hængelommer, en med ekstra lommer og en med værktøjsløkker. Hængelommerne er forstærkede med 100% Cordura®. Lårlommer med mobiltelefonlomme, lomme til kuglepen og værktøjslomme. To regulerbare hammerstropper. To stk. D-ringe. Tommestoklomme med værktøjslomme og knivknap. Knæforstærkning i Cordura® Indvendige knælommer, med regulerbar højde af knæbeskyttere. Forformede knæ. Forstærket med Cordura® i benenderne. Ekstra store baglommer. Lommeklap på venstre baglomme. Beslag til ID-kortholder. Matcher herremodel 5521.

Materiale: 100% bomuld, 375 g/m2, forstærkninger 100% polyamid, Cordura®

Farve: Sort-99

Størrelse: C34-50

132 PROJOB Workwear 2023 99 56 99 58 00
DET FEMININE SNIT 100% BOMULD NYHED! NYHED! 100% BOMULD
PROJOB Workwear 2023 133 Sweater 6122 p. 68 Pant 5522 p. 132 Shorts 3521 p. 34 DET FEMININE SNIT
134

De små, men vigtige detaljer for at gøre et outfit eller en beklædningsgenstand komplet: Knæpuder, aftagelige lommer, bælter og meget mere. Alt sammen fremstillet til at passe til vores koncept i både funktionalitet og farve.

135
TILBEHØR

9057 KNÆPUDE

Knæpude i EVA Foam, one size

Materiale: 100% EVA, Ethylen Vinyl Acetat

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9056

KNÆPUDE EN14404

Ergonomisk forbøjet knæbeskytter. I overensstemmelse med EU-direktivet 89/686 / EØF efter EN 14404 + A1: 2010 officielle tests.

Materiale: PE

Farve: Navy-56

Størrelse: ONE SIZE

9097

TRANSFER KNÆ FORSTÆRKNING, 10 PAR

Påvarm en ekstra forstærkning for at forlænge buksens levetid. Forstærkninger sælges i pakker á 20 stk., 10 par. De er formet til at passe fleksibelt til bukserne. Mål: 247*151 mm

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

136 PROJOB Workwear 2023
TILBEHØR

9050

ERGONOMISK KNÆPUDE

Knæpude som er ergonomisk udformet, så den former sig rundt om knæet. Den glatte overflade forhindrer knæpuden I at hænge fast I bukserne. Materialet er blevet anbefalet af eksperter indenfor ergonomi og sundhedssektoren.

Materiale: gelfoam

Farve: Navy-56

Størrelse: ONE SIZE

9030

ERGONOMISK KNÆBESKYTTER 22 MM

Ergonomisk korrekt knæbeskytter som beskytter dine knæ. Anbefales af et flertal af eksperter indenfor ergonomi.

Materiale: gelfoam

Farve: Sort-99

Størrelse: 20x14x2.2 cm

9033

ERGONOMISK KNÆPUDE 11 MM

Ergonomisk korrekt knæbeskytter som beskytter dine knæ. Anbefales af et flertal af eksperter indenfor ergonomi.

Materiale: gelfoam

Farve: Sort-99

Størrelse: 20x14x1.1 cm

137 PROJOB Workwear 2023
TILBEHØR

9027

ULDSTRØMPE

Lang uldstrømpe. Nanoglide for at minimere friktion og for at undgå riskoen for vabler. Lycra i skaftet for at strømpen ikke skal glide ned. En højre og venstre strømpe for optimal pasform.

Materiale: 60% uld, 36% polyamide, 3% nanoglide TM 1% lycra

Farve: Grå-95, sort-99

Størrelse: 36-39, 40-42, 43-45, 46-48

9028

TEKNIK STRØMPE

Strømpe i Dri Release R. Dri Release R er et unikt materiale med en fornemmelse af bomuld, som gør strømpen behagelig, tør og lugtfri. Nanoglide for at minimere friktion og undgå risikoen for vabler. Lycra i skaftet for at undgå at strømpen ikke glider ned. Bred elastik for at undgå tryk mod skinnebenet. En specifik højre og venstre strømpe for optimal pasform.

Materiale: 52% Dri ReleaseR, 42% polyamide, 4% nanoglideTM , 2% lycra

Farve: Grå-945, sort-99

Størrelse: 36-39, 40-42, 43-45, 46-48

9080

SOKKER 3-PACK

Smidig arbejdssok i semi-frotté. Strik af en blanding af bomuld og polyester for optimal holdbarhed og komfort.

Materiale: 80% bomuld, 20% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: 35-38, 39-42, 43-46

PROJOB Workwear 2023 138
TILBEHØR

9093

SOKKER PROJOB

Materiale: 100% polyamide

Farve: Blue-55

Størrelse: 35-38, 39-42, 43-46

9015

BALACLAVE

Produceret i stretch microfleece for perfekt pasform. Det naturlige valg på en kold og blæsende dag.

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9026

MULTISCARF

Multiscarf i strechmateriale. Mange muligheder. Bl.a. rundt om halsen eller som hue.

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

PROJOB Workwear 2023 139
TILBEHØR

Med eller uden for?

Vi har begge dele!

9037

HUE

Hue i single jersey med matchende flat-locksømme.

Materiale: 95% bomuld, 5% elastan (sort). 60% polyester, 33% bomuld, 7% elastan (gul/orange)

Farve: Gul-10, orange-17, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9038

FORET HUE

Hue med fleece for i single jersey med matchende flatlock sømme.

Materiale: 95% bomuld, 5% elastan (sort). 60% polyester, 33% bomuld, 7% elastan (gul/orange)

Farve: Gul-10, orange-17, rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9046

FUNKTIONEL HUE

Hue i lækkert blødt materiale som er glat på ydersiden, og opkradset på indersiden.

Lille etiket med logo påsyet i siden.. Varm og hurtigtørrende.

Materiale: 100% polyester 380 g/m2

Farve: Rød-35, navy-58, grå-98, sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9061

LOGO FLEECE HUE

Hue i microfleece med logo. Varm og hurtigtørrende.

Materiale: 100% polyester, 380 g/m2

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

PROJOB Workwear 2023 140
Lækkert fleecefor TILBEHØR

9063

STRIKKET HUE

Hue i kraftig strik med vævet logoetiket.

Materiale: 100% uld

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9085

HUE I ORGANIC BOMULD

Materiale: 100% organic bomuld

Farve: Sort-99, grå-83, grøn-71

Størrelse: ONE SIZE

9062

LOGO CAP

Cap i elastiskt materiale med logo.

Materiale: 97% bomuld, 3% elasthane

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9013

CAP

Kasket med god synlighed med forbøjet skygge. Justérbar velcrolukning bag med refleks.

Materiale: 46% polyester, 54% bomuld

Farve: Gul/navy-10, gul/sort-11, orange/grå 17, orange/sort-1799

Størrelse: ONE SIZE

PROJOB Workwear 2023 141 99 83 71
TILBEHØR

9044

SELER

Seler i 100% polyester, one size

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9004

LÆDERBÆLTE

Bælte i tykt vegetabilsk garvet læder med metalspænde. S:105 cm, L:120 cm

Materiale: 100% læder

Farve: Sort-99 med metalspænde

Størrelse: S:105 cm, L:120 cm

9070

BÆLTE

Stretchbælte med plastikspænde.

Mål: 125x3,7 cm.

Materiale: 77% polypropylene, 23% elastane

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9060

BÆLTE, METALFRIT

Bælte med plastpænde. Metalfrit. Længde 125 cm, bredde 3,7 cm.

Materiale: 100% polyester

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: ONE SIZE

PROJOB Workwear 2023 142
TILBEHØR

9001

STRETCHBÆLTE

Elastisk bælte som følger kroppens bevægelser. Spænde med flaskeoplukker. Længde 125 cm, bredde 3,7 cm.

Materiale: Polypropylen, elastan

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9031

STRECH BELTE

Elastisk bælte, der følger kroppens bevægelser. Spænde med oplukker. Som model 9001 men uden ProJob logo på spændet. Længde 125 cm, bredde 3,7 cm.

Materiale: Polypropylene, elastane

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9020

NYLONBÆLTE

Bælte med flaskeoplukker i metalspændet. Længde 125 cm, bredde 3,7 cm.

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99 med metalspænde

Størrelse: ONE SIZE

9036

VELCO BÆLTE

Bælte med læderspænde - oplagt til arbejde med produkter, som ikke må ridses.

Justeres med velcro. XS-S: længde 117 cm, bredde 4 cm. M-XL: længde 130 cm, bredde 4 cm. XXL-3XL: længde 147 cm, bredde 4 cm.

Farve: Sort-99

Størrelse: XS-S: 117cm, M-XL: 130cm, XXL-XXXL: 147cm

PROJOB Workwear 2023 143
TILBEHØR

9039

ZIPPERPULLER 10-PAK

Zippuller, 10-pak, en farve pr. pose.

Farve: Hvid-00, gul-10, rød-35, grå-98, sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9045

ID KORT LOMME

ID-kortholder som let kan tages af og på, på både under- og overdele.

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9035

ID KORTHOLDER

Blød ID kortholder.

Materiale: Cordura®

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9032

ID-KORTHOLDER

Fæstnes med karabinhage eller hængeclips. Sælges i pakker á 5 stk.

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

PROJOB Workwear 2023 144

1006

VÆRKTØJSTASKE

Værktøjstaske der kan fastgøres til bukser udstyret med MOLLE-system, den kan også sættes i et bælte. Tre lommer, to med lynlås.

Mål: 16*10*3 cm

Materiale: 100% polyester

Farve: Sort-99

Størrelse: ONE SIZE

9042

HÆNGELOMMER

Hængelommer egnet til vores modeller 2520, 2521, 2522, 3513, 3520, 3521, 5522,5536.

Materiale: 65% polyester, 35% bomuld.

Forstærkning 100% polyamid

Farve: Rød-35, sky blue-53, navy-58, skovgrøn-66, grå-98, sort-99

Størrelse: ONE SIZE

145 PROJOB Workwear 2023
146

VASKERÅD OG BRUGSVEJLEDNING

GUIDELINES & INDEX

147

VASKERÅD OG BRUGSVEJLEDNING VÆR PÅPASSELIG MED AT VÆLGE DEN RETTE STØRRELSE

VASK

Alle vore modeller er nøje testet. Til alle produkter findes vaskeråd som det er vigtigt at følge. Hvis modellen altid vaskes med lignende farver og i den anbefalede temperatur, så holder den sig pæn meget længere. Opfordringen ”Vaskes seperat” i vaskerådet betyder at stoffet kan afgive farve. Med sådanne modeller, hvor farvemængden kan være lidt for høj fra begyndelsen, er det ekstra vigtigt at følge vaskerådene.

FORVASK

Anvend ligeså meget vaskemiddel som til hovedvasken når du forvasker meget beskidt tøj, men spring forvasken over hvis tøjet ikke er så beskidt. På grund af den skade opløst vaskemiddel kan gøre på tøj anbefales ikke iblødlægning af tøjet.

VASKEMIDDEL

Vær altid nøje med at dosere rigtigt – se på vaskeanvisningen på pakken. Vælg vaskemiddel som er fri for blegemiddel og beregnet til temperaturen som du skal vaske i.

TØRRING

Tørretumbling bør ses som en nødløsning. Hvis der er tid og plads anbefaler vi at du hænger vasketøjet på tørresnor. Det har tøjet bedst af. Glat tøjet ud inden du hænger det op. Ved tørretumbling bør tøjet aldrig blive helt tørt, eftersom det slider unødigt meget og kan være årsag til krympning.

Størrelsen er af største betydning når det gælder arbejdsbeklædning. Den påvirker både funktion, slitage og ergonomi. Bevægelsen er i fokus ved udformningen af PROJOBs beklædning. Beklædning i forkert størrelse, forhindrer brugeren i at bevæge sig frit. Placeringen af lommer og andre funktionelle detaljer, som anvendes mange gange i løbet af arbejdsdagen, skal være placeret så de let kan nås. Forkert størrelse giver lommeplaceringer som tvinger brugeren til slidsomme bevægelser. For at forhindre slitage er det også meget vigtigt at knæbeskyttelsen kommer på rette plads. Størrelsen påvirker også levetiden på tøjet. Jo mere trang modellen er desto mere slitage udsættes dens sømme og materiale for.

PROJOB-kollektionen indeholder størrelser for alle behov. Alle overdele findes i størrelserne XS–4XL og alle bukser (dog ikke shorts og overall) findes i størrelserne C42–C64, D84–D120 og C146–C156.

Anbefalet vasketemperatur

Skånevask

Brug ikke klorin blegning

Kan renses, men brug ikke kemikalier stærkere end perchloroethylene

Må ikke renses

Må ikke tørretumbles

Må ikke stryges

Professionel læder rens

Tørretumbling på lav varme (50 °c)

Strygning ved lav varme max

110 °c (exempelvis til nylon)

Strygning ved middel varme max

150 °c (exempelvis til polyester/ bomuld)

Strygning ved høj varme max

200 °c (exempelvis til bomuld)

Må ikke vrides

Kun håndvask

148

STØRRELSESGUIDE

149 A B C D
STØRRELSESNØGLE Herre Herre Dame Dame Skjorter, halsmål i cm 32 XS XS 40 – 42 34–36 S 35 –36 S 44 – 46 38 – 40 M 37–38 M 48 –50 42– 44 L 39– 40 L 52–54 46 – 48 XL 41– 42 XL 56 –58 50 –52 XXL 43 – 44 XXL 60 –62 54 XXXL 45 – 46 XXXL 64 – 66 47– 48 DAME Størrelse C32 C34 C36 C38 C40 A Brystvidde cm 76 80 84 88 92 B Livvidde cm 63 66 69 72 76 C Hoftevidde cm 87 90 93 96 99 D Benlængde cm 75 76 77 78 79 Størrelse C42 C44 C46 C48 C50 A Brystvidde cm 96 100 104 110 116 B Livvidde cm 80 84 88 93 99 C Hoftevidde cm 102 106 110 115 120 D Benlængde cm 80 81 82 83 84 HERRE C-FIGUR: Lang skridtlængde Størrelse C146 C148 C150 C152 C154 C156 A Brystvidde cm 92 96 100 104 108 112 B Livvidde cm 80 84 88 92 97 102 C Hoftevidde cm 98 102 106 110 114 118 D Benlængde cm 83 84 85 86 87 88 Tommerstørrelse jeans 32/34 34/34 36/34 38/34 40/34 HERRE D-FIGUR: Kort skridtlængde og sænket i livhøjde Størrelse D84 D88 D92 D96 D100 D104 D108 D112 D116 D120 A Brystvidde cm 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 B Livvidde cm 78 82 86 90 94 98 103 108 114 120 C Hoftevidde cm 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 D Benlængde cm 72 73 74 75 76 77 78 79 79 80 Tommerstørrelse jeans 30/28 32/30 34/30 35/30 36/30 38/30 40/30 42/30 44/30 46/30 HERRE C-FIGUR: Normal skridtlængde XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL Størrelse C42 C44 C46 C48 C50 C52 C54 C56 C58 C60 C62 C64 A Brystvidde cm 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 132 136 140 144 B Livvidde cm 72 76 80 84 88 92 97 102 108 114 120 126 130 134 138 142 C Hoftevidde cm 90 94 98 102 106 110 114 118 122 126 130 134 D Benlængde cm 76 76 78 79 80 81 82 83 83 84 84 85 Tommerstørrelse jeans 30/30 31/30 32/32 34/32 36/32 38/32 40/32 42/32 44/32 46/32 48/32
3314 P. 54 3317 P. 52 6111 P. 124 6445 P. 67
150
6449 P. 124
INDEX 151 6527 P. 74 6010 P. 70

INDEX PRODUCT GROUPS

152 T-SHIRTS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 2016 T-SHIRT 41, 48 100% COT. 2017 T-SHIRT LONG SLEEVED 41, 50 100% COT. 2019 T-SHIRT 48 2020 T-SHIRT LONG SLEEVED 50 2030 T-SHIRT FUNCTION 41, 112 PRIO 2031 T-SHIRT FUNCTION WOMEN´S 128 Women 2032 T-SHIRT WOMEN´S 128 Women 3010 T-SHIRT ACTIVE 48 6009 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 2 70 EN ISO 20471 6010 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3 70 EN ISO 20471 6012 T-SHIRT WOMEN’S EN ISO 20471 CLASS 2/1 125 Women EN ISO 20471 6013 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 70 EN ISO 20471 6014 T-SHIRT LONG SLEEVE EN ISO 20471 CLASS 3/2 71 EN ISO 20471 6020 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 1 71 EN ISO 20471 6030 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 120 PRIO EN ISO 20471 PIQUES Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 2018 PIQUÉ 49 2021 PIQUÉ 112 PRIO 2022 PIQUÉ 49 2040 PIQUÉ FUNCTION 41, 112 PRIO 2041 PIQUÉ FUNCTION WOMEN´S 128 Women 3011 PIQUÉ ACTIVE 49 6008 PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 2 73 EN ISO 20471 6011 PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 3 73 EN ISO 20471 6015 PIQUE EN ISO 20471 CLASS 3/2 73 EN ISO 20471 6040 PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 3/2 120 PRIO EN ISO 20471 SWEATSHIRTS & FLEECE Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 2116 HOOD JACKET 55 2121 SWEATSHIRT 40, 51 2123 SWEATSHIRT 51 2124 SWEATSHIRT 100% COTTON 51 100% COT. 2125 SWEATSHIRT 50 2127 SWEATSHIRT 110 PRIO 2128 SWEATSHIRT, HALF ZIP 111 PRIO 2129 SWEATSHIRT 111 PRIO 2130 HOOD JACKET 54 2133 HOOD JACKET 111 PRIO 2325 MICROFLEECE JACKET 110 PRIO 2326 MICROFLEECE JACKET WOMEN’S 127 Women 2327 FLEECE JACKET 110 PRIO 3120 HOOD JACKET 54 3306 MICRO POLO 53 3307 MICRO JACKET 53 3314 HOOD JACKET FUNCTIONAL 54 3317 JACKET FUNCTIONAL 52 3318 FLEECE JACKET 52 6106 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3 120 PRIO EN ISO 20471 6108 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 69 EN ISO 20471 6109 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 69 EN ISO 20471 6110 HOOD JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 69 EN ISO 20471 6111 SWEATSHIRT WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2 125 Women EN ISO 20471 6120 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 1 68 EN ISO 20471 6122 TECHNICAL HOOD JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 68 EN ISO 20471
153 Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 6129 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 1 68 EN ISO 20471 6130 HOODJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 65 EN ISO 20471 6132 HOODJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 121 PRIO EN ISO 20471 6303 FLEECE JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 65 EN ISO 20471 6327 FLEECE JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 121 PRIO EN ISO 20471 JACKETS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 2422 SOFTSHELL JACKET 40, 105 PRIO 2423 SOFTSHELL JACKET WOMEN’S 126 Women 3406 FUNCTIONAL JACKET 40, 44 3407 PADDED FUNCTIONAL JACKET 46 3412 FUNCTIONAL JACKET WOMEN’S 126 Women 3413 PADDED FUNCTIONAL JACKET WOMEN’S 126 Women 3416 FUNCTIONAL JACKET LITE EXTREME 44, 92 3422 JACKET, WINDBREAKER 44 3423 JACKET 47 3425 SHELL JACKET 92 EN 343 4414 SERVICE JACKET 45 4420 SERVICE JACKET 45 4423 PADDED JACKET 46 4424 FUNKCTIONAL JACKET 3-IN-1 46 4430 RAIN JACKET 93 4440 FUNCTIONAL JACKET 105 PRIO EN 343 4441 PADDED FUNCTIONAL JACKET 107 PRIO EN 343 5414 JACKET EXTREME 45 5425 SERVICE JACKET 104 PRIO 5426 PADDED SERVICE JACKET 106 PRIO 5427 JACKET 104 PRIO 5428 PADDED JACKET 106 PRIO 5437 JACKET COTTON 104 PRIO | 100% COT 5438 PADDED JACKET COTTON 106 PRIO | 100% COT. 6105 SOFTSHELL JACKET LITE EN ISO 20471 CLASS 3 118 PRIO EN ISO 20471 6401 JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 118 PRIO EN ISO 20471 6403 RAIN JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 83, 90 EN ISO 20471 | EN 343 6407 PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 119 PRIO EN ISO 20471 6412 SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 62 EN ISO 20471 6415 JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 63 EN ISO 20471 6416 SHELLJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 64, 88 EN ISO 20471 | EN 343 6417 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 64 EN ISO 20471 6418 PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 67 EN ISO 20471 6419 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 63 EN ISO 20471 6420 PADDED FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 66 EN ISO 20471 6422 PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 66 EN ISO 20471 6423 JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2 124 Women EN ISO 20471 6424 PADDED JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2 124 Women EN ISO 20471 6431 RAIN JACKET SHORT EN ISO 20471 CLASS 3/2 83, 90 EN ISO 20471 | EN 343 6432 SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 119 EN ISO 20471 6440 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 118 PRIO EN ISO 20471 | EN 343 6441 PADDED FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 119 PRIO EN ISO 20471 | EN 343 6442 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 64 EN ISO 20471 6443 SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 63 EN ISO 20471 6444 JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 65 EN ISO 20471 6445 FUNCTIONAL JACKET 3-IN-1 EN ISO 20471 CLASS 3/2 67 EN ISO 20471 | EN 343 6446 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 66 EN ISO 20471 | EN 343 6449 FUNCTIONAL JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 2/3 124 Women EN ISO 20471 6450 RAINJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 82, 88 EN ISO 20471 | EN 343 6453 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 67 EN ISO 20471 6466 ALLROUND JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 82, 89 EN ISO 20471 | EN 343
154 PANTS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 2500 WAISTPANTS WOMEN’S 130 Women 2501 WAISTPANTS 30 2502 WAISTPANTS ZIP OFF 30 2506 WAISTPANTS 30 100% COT. 2507 JEANS 28 2514 WAISTPANTS 29 2515 WAISTPANTS WOMEN´S 131 Women 2517 WAISTPANTS 29 2518 WAISTPANTS 31 2519 WAISTPANTS WOMEN’S 131 Women 2520 WAISTPANTS STRETCH 27 2521 WAISTPANTS STRETCH WOMEN’S 130 Women 2530 WAISTPANTS 103 PRIO 2550 CHINOS 28 2552 SERVICE PANTS STRETCH 26 2553 SERVICE PANTS STRETCH WOMEN’S 130 Women 3512 SHELL PANT 92 EN 343 3520 WAISTPANTS STRETCH 28 4511 LINED WAISTPANTS 18,32 4512 WAISTPANTS 31 4514 LINED WAISTPANTS 18, 32 4530 RAIN PANTS 93 EN 343 5501 WAISTPANTS 16 100% COT. 5512 WAISTPANTS 17 5519 WAISTPANTS 29 5521 WAISTPANTS 16 100% COT. 5522 WAISTPANT WOMEN’S 132 100% COT. | Women 5524 WAISTPANTS EXTREME 15 5530 WAISTPANTS 38, 102 PRIO 5531 WAISTPANTS 102 PRIO 5532 WAISTPANTS 103 PRIO 5536 WAISTPANTS 38 5550 WAISTPANT STRETCH 12 5551 WAISTPANT STRETCH 13, 38 5559 WAISTPANT WITH 37,5™ TECHNOLOGY 14 5560 WAISTPANT STRETCH COTTON 16 100% COT. 5563 WAISTPANT COTTON WOMEN´S 132 Women 5564 WAISTPANT STRETCH WOMEN´S 132 Women 5566 WAISTPANT STRETCH 14 5570 WAISTPANT STRETCH 102 PRIO 6501 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 75 EN ISO 20471 6502 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 76 EN ISO 20471 6504 RAIN TROUSERS EN ISO 20471 CLASS 2 83, 90 EN ISO 20471 | EN 343 6506 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 75 EN ISO 20471 6507 DRIVER PANTS EN ISO 20471 CLASS 1 78 EN ISO 20471 6513 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 75 EN ISO 20471 6514 PADDED WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 79 EN ISO 20471 | EN 343 6519 WAISTPANTS WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 2 125 Women EN ISO 20471 6522 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 77 100% COT. EN ISO 20471 6523 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 77 EN ISO 20471 6524 WAISTPANTS EXTREME 15 6525 WAISTPANT EXTREME EN ISO 20471 CLASS 1 76 EN ISO 20471 6527 WAISTPANT WITH 37,5™ TECHNOLOGY EN ISO 20471 CLASS 2 74 EN ISO 20471 6528 SERVICE PANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 1 77 EN ISO 20471 6530 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 115 PRIO EN ISO 20471 6531 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 115 PRIO EN ISO 20471 6532 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 116 PRIO EN ISO 20471 6533 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 116 PRIO EN ISO 20471 6534 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 114 EN ISO 20471 6540 WAISTPANT EN ISO 20471 CLASS 1 76 EN ISO 20471 6550 RAIN PANT EN ISO 20471 CLASS 2/1 82, 88 EN ISO 20471 | EN 343 6570 WAISTPANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2 115 PRIO EN ISO 20471 6571 WAISTPANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2 74 EN ISO 20471 6573 WAISTPANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2/1 74 EN ISO 20471
155 SHORTS & PIRATE PANTS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 2505 SHORTS 34 2522 SHORTS STRETCH 34 2528 SHORTS 35 2529 SHORTS WOMEN’S 129 Women 2554 PIRATE PANTS STRETCH 35 2555 SHORTS STRETCH WOMEN´S 129 Women 2556 PIRATE PANTS STRETCH WOMEN´S 129 Women 3521 SHORTS STRETCH 34 5502 SHORTS 21 100% COT. 5517 PIRATE PANTS 22 100% COT. 5526 SHORTS 20 5535 SHORTS 103 PRIO 5537 SHORTS STRETCH 39 5556 PIRATE PANT STRETCH 22, 39 5557 PIRATE PANT STRETCH 22 5558 SHORTS STRETCH 20 5562 SHORTS STRETCH 20, 39 6503 SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 80 EN ISO 20471 6510 PIRATE PANTS EN ISO 20471 CLASS 2 81 EN ISO 20471 6535 SHORTS EN ISO 20471 Class 2/1 117 PRIO EN ISO 20471 6536 SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 117 PRIO EN ISO 20471 6575 SHORTS STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2/1 80 EN ISO 20471 6577 PIRATE PANTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 81 EN ISO 20471 SHIRTS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 2219 SHIRT 59 100% COT. 4201 SHIRT 58 5203 SHIRT 59 5205 SHIRT 58 100% COT. 5210 SHIRT 58 100% COT. 5212 FLANNEL SHIRT 56 100% COT. 5213 LINED FLANNEL SHIRT 56 LINED | 100% COT. OVERALLS / BIB & BRACE Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 4603 OVERALL 109 PRIO 5630 BIB & BRACE 109 PRIO 6202 COVERALL PADDED EN ISO 20471 CLASS 3 79 EN ISO 20471 | EN 343 6203 COVERALL EN ISO 20471 CLASS 3 79 EN ISO 20471 UNDERWEAR Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 3101 UNDERSHIRT 95 3103 UNDERSHIRT POLO 95 3105 UNDERSHIRT ADVANCED 94 3106 UNDERSHIRT, WOOL 97 WOOL 3107 UNDERSHIRT POLO, WOOL 97 WOOL 3501 LONG JOHNS 95 3505 LONG JOHNS ADVANCED 94 3506 LONG JOHNS, WOOL 97 WOOL
156 KNEEPADS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 9030 ERGO KNEE PROTECTOR 22 MM 137 9033 ERGO KNEE PROTECTOR 11 MM 137 9050 ERGONOMIC KNEEPAD 137 9056 ERGO KNEE PROTECTION 136 9057 KNEE PROTECTORS 109, 117, 136 PRIO 9097 TRANSFER KNEE REINFORCEMENT, 10 pcs 136 BELTS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 9001 STRETCH BELT 143 9004 LEATHER BELT 142 9020 BELT 143 9031 BELT STRECH 143 9036 VELCRO BELT 143 9060 BELT 142 9070 BELT 142 CAPS / HATS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 9013 CAP 141 9015 BALACLAVA 139 9026 MULTISCARF 139 9037 BEANIE 140 9038 LINED BEANIE 140 9046 FLEECE HAT 140 9061 FLEECE HAT 140 9062 CAP LOGO 141 9063 KNITTED HAT 141 9085 HAT 141 SOCKS Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 9027 LONG TECNICAL SOCKS WOOL 138 9028 TECNICAL SOCKS 138 9080 SOCKS 3-PACK 138 9093 SOCKS PROJOB 139 ACCESSORIES Art. nr Description Page Highlight Certification Colour 1006 TOOL POCKET 145 9032 ID-CARD HOLDER 5-PACK 144 9035 ID-CARD HOLDER 144 9039 ZIPPULLER 10-PACK 144 9042 HOLSTER POCKETS 145 9044 BRACES 142 9045 ID-CARD POCKET 144
157

INDEX ARTICLE NO.

158
Model Description Page 1006 TOOL POCKET 145 2016 T-SHIRT 41, 48 2017 T-SHIRT LONG SLEEVED 41, 50 2018 PIQUÉ 49 2019 T-SHIRT 48 2020 T-SHIRT LONG SLEEVED 50 2021 PIQUÉ 112 2022 PIQUÉ 49 2030 T-SHIRT FUNCTION 41, 112 2031 T-SHIRT FUNCTION WOMEN´S 128 2032 T-SHIRT WOMEN´S 128 2040 PIQUÉ FUNCTION 41, 112 2041 PIQUÉ FUNCTION WOMEN´S 128 2116 HOOD JACKET 55 2121 SWEATSHIRT 40, 51 2123 SWEATSHIRT 51 2124 SWEATSHIRT 100% COTTON 51 2125 SWEATSHIRT 50 2127 SWEATSHIRT 110 2128 SWEATSHIRT, HALF ZIP 111 2129 SWEATSHIRT 111 2130 HOOD JACKET 54 2133 HOOD JACKET 111 2219 SHIRT 59 2325 MICROFLEECE JACKET 110 2326 MICROFLEECE JACKET WOMEN’S 127 2327 FLEECE JACKET 110 2422 SOFTSHELL JACKET 40, 105 2423 SOFTSHELL JACKET WOMEN’S 126 2500 WAISTPANTS WOMEN’S 130 2501 WAISTPANTS 30 2502 WAISTPANTS ZIP OFF 30 2505 SHORTS 34 2506 WAISTPANTS 30 2507 JEANS 28 2514 WAISTPANTS 29 2515 WAISTPANTS WOMEN´S 131 2517 WAISTPANTS 29 2518 WAISTPANTS 31 2519 WAISTPANTS WOMEN’S 131 2520 WAISTPANTS STRETCH 27 2521 WAISTPANTS STRETCH WOMEN’S 130 2522 SHORTS STRETCH 34 2528 SHORTS 35 2529 SHORTS WOMEN’S 129 2530 WAISTPANTS 103 2550 CHINOS 28 2552 SERVICE PANTS STRETCH 26 2553 SERVICE PANTS STRETCH WOMEN’S 130 2554 PIRATE PANTS STRETCH 35 2555 SHORTS STRETCH WOMEN´S 129 2556 PIRATE PANTS STRETCH WOMEN´S 129 2718 VEST 55 3010 T-SHIRT ACTIVE 48 3011 PIQUÉ ACTIVE 49 3101 UNDERSHIRT 95 3103 UNDERSHIRT POLO 95 3105 UNDERSHIRT ADVANCED 94 3106 UNDERSHIRT, WOOL 97 3107 UNDERSHIRT POLO, WOOL 97 3120 HOOD JACKET 54 3306 MICRO POLO 53 3307 MICRO JACKET 53 3314 HOOD JACKET FUNCTIONAL 54 3317 JACKET FUNCTIONAL 52 3318 FLEECE JACKET 52 3406 FUNCTIONAL JACKET 40, 44 3407 PADDED FUNCTIONAL JACKET 46 3412 FUNCTIONAL JACKET WOMEN’S 126 Model Description Page 3413 PADDED FUNCTIONAL JACKET WOMEN’S 126 3416 FUNCTIONAL JACKET LITE EXTREME 44, 92 3422 JACKET, WINDBREAKER 44 3423 JACKET 47 3425 SHELL JACKET 92 3501 LONG JOHNS 95 3505 LONG JOHNS ADVANCED 94 3506 LONG JOHNS, WOOL 97 3512 SHELL PANT 92 3520 WAISTPANTS STRETCH 28 3521 SHORTS STRETCH 34 3702 SOFTSHELL VEST 108 4201 SHIRT 58 4414 SERVICE JACKET 45 4420 SERVICE JACKET 45 4423 PADDED JACKET 46 4424 FUNKCTIONAL JACKET 3-IN-1 46 4430 RAIN JACKET 93 4440 FUNCTIONAL JACKET 105 4441 PADDED FUNCTIONAL JACKET 107 4511 LINED WAISTPANTS 18,32 4512 WAISTPANTS 31 4514 LINED WAISTPANTS 18, 32 4530 RAIN PANTS 93 4603 OVERALL 109 5203 SHIRT 59 5205 SHIRT 58 5210 SHIRT 58 5212 FLANNEL SHIRT 56 5213 LINED FLANNEL SHIRT 56 5414 JACKET EXTREME 45 5425 SERVICE JACKET 104 5426 PADDED SERVICE JACKET 106 5427 JACKET 104 5428 PADDED JACKET 106 5437 JACKET COTTON 104 5438 PADDED JACKET COTTON 106 5501 WAISTPANTS 16 5502 SHORTS 21 5512 WAISTPANTS 17 5517 PIRATE PANTS 22 5519 WAISTPANTS 29 5521 WAISTPANTS 16 5522 WAISTPANT WOMEN’S 132 5524 WAISTPANTS EXTREME 15 5526 SHORTS 20 5530 WAISTPANTS 38, 102 5531 WAISTPANTS 102 5532 WAISTPANTS 103 5535 SHORTS 103 5536 WAISTPANTS 38 5537 SHORTS STRETCH 39 5550 WAISTPANT STRETCH 12 5551 WAISTPANT STRETCH 13, 38 5556 PIRATE PANT STRETCH 22, 39 5557 PIRATE PANT STRETCH 22 5558 SHORTS STRETCH 20 5559 WAISTPANT WITH 37,5™ TECHNOLOGY 14 5560 WAISTPANT STRETCH COTTON 16 5562 SHORTS STRETCH 20, 39 5563 WAISTPANT COTTON WOMEN´S 132 5564 WAISTPANT STRETCH WOMEN´S 132 5566 WAISTPANT STRETCH 14 5570 WAISTPANT STRETCH 102 5630 BIB & BRACE 109 5704 PADDED VEST 108 5706 VEST 108 6008 PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 2 73 6009 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 2 70
159 Model Description Page 6010 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3w 70 6011 PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 3 73 6012 T-SHIRT WOMEN’S EN ISO 20471 CLASS 2/1 125 6013 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 70 6014 T-SHIRT LONG SLEEVE EN ISO 20471 CLASS 3/2 71 6015 PIQUE EN ISO 20471 CLASS 3/2 73 6020 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 1 71 6030 T-SHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 120 6040 PIQUÉ EN ISO 20471 CLASS 3/2 120 6105 SOFTSHELL JACKET LITE EN ISO 20471 CLASS 3 118 6106 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3 120 6108 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 69 6109 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3/2 69 6110 HOOD JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 69 6111 SWEATSHIRT WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2 125 6120 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 1 68 6122 TECHNICAL HOOD JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 68 6129 SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 1 68 6130 HOODJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 65 6132 HOODJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 121 6202 COVERALL PADDED EN ISO 20471 CLASS 3 79 6203 COVERALL EN ISO 20471 CLASS 3 79 6303 FLEECE JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 65 6327 FLEECE JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 121 6401 JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 118 6403 RAIN JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 83, 90 6407 PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 119 6412 SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 62 6415 JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 63 6416 SHELLJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 64, 88 6417 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 64 6418 PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 67 6419 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 63 6420 PADDED FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 66 6422 PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 66 6423 JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2 124 6424 PADDED JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 3/2 124 6431 RAIN JACKET SHORT EN ISO 20471 CLASS 3/2 83, 90 6432 SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 119 6440 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 118 6441 PADDED FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 119 6442 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 64 6443 SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 63 6444 JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 65 6445 FUNCTIONAL JACKET 3-IN-1 EN ISO 20471 CLASS 3/2 67 6446 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 1 66 6449 FUNCTIONAL JACKET WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 2/3 124 6450 RAINJACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2 82, 88 6453 FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 67 6466 ALLROUND JACKET EN ISO 20471 CLASS 3 82, 89 6501 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 75 6502 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 76 6503 SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 80 6504 RAIN TROUSERS EN ISO 20471 CLASS 2 83, 90 6506 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 75 6507 DRIVER PANTS EN ISO 20471 CLASS 1 78 6510 PIRATE PANTS EN ISO 20471 CLASS 2 81 6513 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 75 6514 PADDED WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 79 6519 WAISTPANTS WOMEN´S EN ISO 20471 CLASS 2 125 6522 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 77 6523 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 77 6524 WAISTPANTS EXTREME 15 6525 WAISTPANT EXTREME EN ISO 20471 CLASS 1 76 6527 WAISTPANT WITH 37,5™ TECHNOLOGY EN ISO 20471 CLASS 2 74 6528 SERVICE PANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 1 77 6530 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 115 6531 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 115 6532 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2 116 Model Description Page 6533 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 116 6534 WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1 114 6535 SHORTS EN ISO 20471 Class 2/1 117 6536 SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 117 6540 WAISTPANT EN ISO 20471 CLASS 1 76 6550 RAIN PANT EN ISO 20471 CLASS 2/1 82, 88 6570 WAISTPANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2 115 6571 WAISTPANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2 74 6573 WAISTPANT STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2/1 74 6575 SHORTS STRETCH EN ISO 20471 CLASS 2/1 80 6577 PIRATE PANTS EN ISO 20471 CLASS 2/1 81 6702 VEST EN 471 CLASS 3 84 6703 VEST EN ISO 20471 CLASS 2 84 6704 VEST EN ISO 20471 CLASS 2 85 6707 VEST EN ISO 20471 CLASS 3 85 6709 VEST EN ISO 20471 CLASS 2 84 6711 VEST EN ISO 20471 CLASS 2 85 9001 STRETCH BELT 143 9004 LEATHER BELT 142 9013 CAP 141 9015 BALACLAVA 139 9020 BELT 143 9026 MULTISCARF 139 9027 LONG TECNICAL SOCKS WOOL 138 9028 TECNICAL SOCKS 138 9030 ERGO KNEE PROTECTOR 22 MM 137 9031 BELT STRECH 143 9032 ID-CARD HOLDER 5-PACK 144 9033 ERGO KNEE PROTECTOR 11 MM 137 9035 ID-CARD HOLDER 144 9036 VELCRO BELT 143 9037 BEANIE 140 9038 LINED BEANIE 140 9039 ZIPPULLER 10-PACK 144 9042 HOLSTER POCKETS 145 9044 BRACES 142 9045 ID-CARD POCKET 144 9046 FLEECE HAT 140 9050 ERGONOMIC KNEEPAD 137 9056 ERGO KNEE PROTECTION 136 9057 KNEE PROTECTORS 109, 117, 136 9060 BELT 142 9061 FLEECE HAT 140 9062 CAP LOGO 141 9063 KNITTED HAT 141 9070 BELT 142 9080 SOCKS 3-PACK 138 9085 HAT 141 9093 SOCKS PROJOB 139 9097 TRANSFER KNEE REINFORCEMENT, 10 pcs 136

NOTES

160
161

NOTES

162
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.