{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

Value for Textile Service KOLLEKTION 2019/2020 · DK


2


PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

INDHOLD

04 KENTAUR – WE CARE

122 PROCESSING INDUSTRY

Velkommen

HACCP

Value for Textile Service

Food Industry

Bæredygtige materialevalg

134 CARE & KINDNESS

Materialer og symboler

Pleje

CARE & KINDNESS

Vores fælles ansvar

Sygehus 14 MY KENTAUR – SERVICES

Klinik

Service

Online Service

Kenflex® Services

194 SHIRTS CONCEPT

PRO wear

20 SERVICE & FOOD

T-, Polo-, Sweatshirts

Gastronomi

Fleece

Softshell

Restauration og café

Levnedsmiddelhandel

SHIRTS CONCEPT

Catering 223 MÅLSKEMA

Service

3


4


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KENTAUR – WE CARE

Vi gør, som vi siger

PROCESSING INDUSTRY

Hos Kentaur sætter vi en ære i at gøre, som vi siger, uanset om det gælder leverandører, produktionssteder eller vores kunder. Vi introducerede WE CARE i 2017, og WE CARE er i dag det overordnede begreb for, hvordan vi tænker og engagerer os i forretningen og udviklingen sammen med vores kunder. Vi vægter ærlighed, åbenhed og tillid højt og bygger vores relationer på gennemsigtighed og langvarige partnerskaber både med leverandører og kunder. Vi er passioneret omkring vores arbejde, vi er nysgerrige og innovative og arbejder konstant for at give vores kunder højkvalitetsprodukter.

CARE & KINDNESS

Under WE CARE arbejdes der også med forskellige projekter eksempelvis i form af Knæk Cancer kampagner, derudover arbejder vi bevidst med at mindske spild i produktionen og up-cycler rester og overskudsvarer til brugbare produkter som f.eks. tasker/muleposer.

SHIRTS CONCEPT

Velkommen til Kentaur

5


VORES VISION

Vi skaber værdi for Textile Service! Vi vil være den foretrukne leverandør af let erhvervsbeklædning til Textil service og professionelle partnere i Europa.

VORES MISSION

Vi ønsker at gøre en forskel i markedet gennem service, innovation, design, kvalitet og høj leveringssikkerhed.

6


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

VALUE FOR TEXTILE SERVICE

VALUE FOR TEXTILE SERVICE Arbejdstøj er ikke bare en hvid kittel

PROCESSING INDUSTRY

Hos Kentaur er arbejdstøj mere end blot en hvid kittel eller et par bukser – det er et samlet produkt af markedskendskab, funktiona­litet, design, vaskeriegnet kvalitet, CSR, produktøkonomi og ikke mindst et ufravigeligt krav om at levere til aftalt termin. Vores basis er ”Value for Textile Service”, men bagved skabelsen af denne værdi ligger der mange tanker og processer samt en konstant søgen efter optimering og produktinnovation.

PRODUKTØKONOMISK TANKEGANG Vores produkter testes og udvikles med henblik på vore kunders langsigtede driftsøkonomi. MARKEDSKENDSKAB Vi har fokus på Textile Service og kender kravene, der stilles. Vi har fokus på LEAN og konstant søgning efter optimeringer.

DESIGN OG INNOVATION Vores know how fra værdikæden er essentiel i udviklingen af vores produkter - både mht nyskabende design og funktionalitet. Målet er at skabe ”en bedre arbejdsdag” for vore brugere. SERVICE Med vores interne know how samt digitale platform “My Kentaur” gør vi vores kunders hverdag nemmere. CSR Vi tager ansvar / “we care” - vi følger og udvikler kravene i værdikæden.

SHIRTS CONCEPT

LEVERINGSSIKKERHED Vi leverer det aftalte til lovet termin.

CARE & KINDNESS

KENTAURS SUCCESFAKTORER

7


VORES FÆLLES ANSVAR Tøj og generelt hele tekstilbranchen er i dag en af de mest forurenende kilder, og det har store konsekvenser for miljøet. Det er ikke længere nok at levere gode kvalitetsprodukter til gode priser. Som virksomhed har vi en forpligtigelse til at værne om miljø såvel som mennesker, og vi går gerne et ekstra skridt for at sikre en positiv indflydelse på mennesker og vores planet. Vi ved, at vi ved at ændre adfærd og tænke i nye muligheder, kan gøre en forskel, hvorfor bæredygtighed vægtes højt i vores strategi. Når vi tænker bæredygtighed, tænker vi ikke kun produkt. Vi arbejder i helheder, hvilket vil sige, at alle led i værdikæden er vigtige, uanset om vi snakker bonden på marken eller produktøkonomien i forhold til Textile Service. I 2011 underskrev vi UN Global Compact og blev medlem af AMFORI (BSCI), og med indskrivningen af FN’s 17 Verdensmål i vores strategi for de kommende år, har vi taget det næste skridt i forpligtigelsen til at bidrage med målopfyldelse i forhold til Verdensmålene. Via vores arbejde med AMFORI arbejder vi konkret med Mål 4 – Kvalitetsuddannelse, Mål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst samt Mål 17 – Partnerskaber for handling. Samtidig har vi ligeledes valgt at arbejde med Mål 12- Ansvarlig forbrug og produktion og Mål 15 – Livet på land, via vores arbejde på vej mod mere bæredygtige kollektioner.

8


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

VORES FÆLLES ANSVAR

STANDARD 100 by OEKO-TEX® sikrer forbrugeren, at der ikke er skadelige kemikalier og farvestoffer i det færdige produkt.

SERVICE & FOOD

STeP by OEKO-TEX® sikrer en permanent implementering af miljøvenlige og bæredygtige produktionsprocesser, optimerer sundhed, sikkerhed og socialt acceptable arbejdsforhold.

MADE IN GREEN by OKEO-TEX® er et produktmærke, som både har STANDARD 100 by OEKO-TEX® og er produceret på en miljøvenlig STeP certificeret virksomhed.

PROCESSING INDUSTRY

BLUESIGN® fokuserer på at minimere tekstilindustriens indvirkning på miljøet samt sikrer, at de ressourcer og processer, der skal bruges i fremstillingen, er så bæredygtige som muligt.

TENCEL™ er en Lyocell fiber, som er registreret og dermed sporbar i leverandørkæden. Lyocell er den mest bæredygtige fiber og laves af FSC certificeret trækvas fra europæiske bøgetræer og eukalyptustræer fra Sydafrika. Træet kommer fra naturlig skovudtynding samt rester fra træindustrien og produceres i et lukket øko-system.

CARE & KINDNESS

FAIRTRADE betyder mere fair handelsvilkår. Fairtrade arbejder for, at bønder og arbejdere i nogle af verdens fattigste lande får en langt mere fair indtægt og bedre arbejdsvilkår.

UN GLOBAL COMPACT er grundlaget for vores daglige arbejde med social ansvarlighed og kommer omkring de fire hovedområder: Menneskerettigheder, Arbejdstager forhold, Miljø samt Korruption.

SHIRTS CONCEPT

AMFORI (Tidligere BSCI) sikrer, at vi har fokus på vores produktionssteder og leverandører. Børnearbejde, tvangsarbejde og diskrimination er forbudt og der stilles krav til arbejdsmiljø, arbejdstider, aflønning og beskyttelse af miljøet. Audits bliver løbende udført af 3. part.

SA8000 er tilsvarende Amfori og arbejder ligeledes på at forbedre arbejdsmiljø og menneskerettigheder ved arbejdstagere rundt om i verden.

9


BÆREDYGTIGE MATERIALEVALG Vi har truffet et valg, og bæredygtige kvaliteter skal være en naturlig del af Kentaurs sortiment. Det er vigtigt for os ikke kun at snakke værdier men også sætte handling bag ordene. Når vi tænker bæredygtighed, er det ikke kun isoleret til produktet men helheden. For os er alle led i værdikæden vigtige, uanset om det er bomulden på markerne eller den samlede produktøkonomi i forhold til Textile Service. Vi har sat bæredygtighed på dagsordenen, og vi har defineret, hvilke materialer vi ønsker at arbejde med fremadrettet. Det er blevet til SUSTAINABLE KENTAUR. Det betyder, at artikler mærket med dette vil indeholde bæredygtige fibre i form af BCI-Bomuld, Fairtrade Bomuld, Recycled polyester eller Tencel™.

10


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KENTAUR – WE CARE

Bomuld er verdens vigtigste naturfiber og bruges stort set i alle former for beklædning. – 250 mill. mennesker har bomuld som en del af deres levebrød. – 3 mill. mennesker forgiftes hvert år ved konventionel bomuldsdyrkning. – Bomuld dyrkes på ca. 2,5 % af de opdyrkede arealer i verden og står for 16% af verdens forbrug af pesticider. SERVICE & FOOD

BCI betyder ”Better Cotton Initiative”, og er en bæredygtig tilgang til bomuldsdyrkning. Det vil sige, at bomuldsproduktionen forbedres for dem, der producerer bomulden samt det omkringliggende miljø og levevilkårene. BCI’s målsætning er at nå 30’% af den samlede bomuldsproduktion i 2020 og dermed sikre en råvare, som er bæredygtig og samtidig har en tilgængelighed i den samlede bomuldsproduktion.

PROCESSING INDUSTRY

REPREVE® RECYCLED POLYESTER har de samme egenskaber som virgin polyester. Kentaur har valgt at sikre gennemsigtighed ved at samarbejde med Unifi, Inc. og deres brand REPREVE®. Vi bruger plastflasker som aldrig før. Stort set alle drikkevarer bliver solgt i plastflasker. Desværre ender størstedelen af disse i naturen, hvor de er skadelige for miljøet på grund af den manglende nedbrydelighed. Polyester er den mest anvendte fiber i arbejdstøj og derfor også en fiber, der er stor efterspørgsel på. Ved at bruge plastikflasker og transformere dem til genanvendte høj-kvalitet REPREVE® garner skabes en bæredygtig måde at anvende tusinder af tons plastik, som ellers ville ende på lossepladser eller i havet.

CARE & KINDNESS

Vores FAIRTRADE PRODUKTER er valideret og overholder standarden for brug af Fair­trade certificeret bomuld (Auditeret af FLOCERT). Ved køb af Fairtrade bomuldsproduk­ter garanteres en fair og stabil pris til bomuldsbonden og hans familie.

TENCEL™ er en af de mest bæredygtige fibre og laves på FSC certificeret træ-kvas. Tencel™ produceres i et lukket øko-system og påvirker dermed ikke miljøet.

SHIRTS CONCEPT

For os er det vigtigt, at vores kunder har mulighed for at træffe et bevidst bæredygtigt valg. Derfor har vi integreret både Fairtrade Bomuld, BCI-Bomuld, Recycled Polyester og Tencel™ i vores kollektioner. Kig efter SUSTAINABLE KENTAUR mærket i vores katalog.

11


MATERIALER

MATERIALER BOMULD Bomuld er en fantastisk naturfiber. Bomuld er blødt og tåler vask op til 95 °C. Bomuld er et godt valg i blanding med polyester, da det fremhæver bomuldens gode egenskaber, som høj renholdelse, slidstyrke samt en god fugtoptagelse. POLYESTER Den mest brugte syntetiske fiber. Når den blandes med bomuld opnåes den optimale blanding i 65/35 Pol./Bom. Størstedelen af bomuldens gode egenskaber beriges med polyesterens, som er næsten ingen krymp, høj krølægthed, kortere tørretid end bomuld, som dermed gør polyester/bomulds blandinger meget velegnet til arbejdstøj. T400®/ELASTAN/EOL/EME/NATUREL STRETCH Som udgangspunkt arbejder vi med polyester kvaliteter, der er strækbare eller Natural Stretch, da disse fibre kan tåle høje temperaturer samt blegning. Når der arbejdes med strækfibre, er det vigtigt at sikre en høj recovery effekt således, at man som bruger oplever øget komfort, og elasticiteten bevares i varens levetid. CLY / TENCEL™ Tencel™ er en bæredygtig fiber, som fremstilles i et lukket system. Den fremstilles af træflis fra allerede fældede træer. Tencel™ har mange gode egenskaber, især i forhold til tekstilservice. Den har lang levetid og en betydelig kortere tørretid. Det betyder, at varer med Tencel™, udover at give brugeren øget komfort, grundet høj absorberingsevne, også har en høj produktøkonomi. BCI-BOMULD BCI-Bomuld er vores valg som et bæredygtigt alternativ til konventionel bomuld. Bomuldsproduktion er meget vandkrævende, og der bruges mange pesticider og kemikalier til fremstillingen. Med BCI-Bomuld sikres, at dyrkningen af selve bomulden foregår under forhold, som tager hensyn til selve bonden, men også det omkringliggende miljø. RECYCLED POLYESTER (RPET) Rpet er genbrugt polyester og som hovedregel fremstillet af brugte engangsplastflasker. Rpet og almindelig polyester er ens både i styrke og egenskaber. Kentaur har valgt REPREVE® som fiber i vores bæredygtige artikler, som indeholder polyester.

12

SATIN Satin-vævet er blødt og har ofte en glansfuld overflade. Det er en løsere vævning, som øger smidigheden i varen. Ulempen er en stor overflade på de enkelte tråde, og satin har generelt en højere risiko for pilling. Varer i satin er ofte betegnet som en eksklusiv vare, og hos Kentaur findes satinvævede kokkejakker. TWILL En twill-metervare har de karakteristiske skråtstillede ”striber” som, udover en struktureret overflade, også giver en mere smidig metervare. Rigtig mange af vores varer er twill. Twill er rigtig godt til bukser (jeans/denim), men også overdele og forklæder kan udnytte twillens fordele. LÆRRED/PANAMA Lærredsbinding er den mest enkle. Den er ens på ret og vrangsiden, er fast, stabil og giver en stærk vare. Lærred bliver typisk brugt til de lettere varer som skjorter og funktionsskjorter. Panama har færre bindingspunkter, hvilket giver en blødere og mere smidig vare. Typisk laves Panama med tykkere garner, hvilket sammen med vævningen giver en flot struktureret overflade. Panama er brugt til forklæder i Kentaurs kollektion. PIQUE Pique er en strikket kvalitet ligesom polo-shirts. Strikkede varer øger komforten for brugerne. Vi arbejder sammen med nogen af de førende indenfor strik, når det gælder udviklingen af metervarer. Blandt andet for at sikre, at varerne kan vaskes i henhold til ISO15797 og de krav TextileService stiller. Specielt omkring formstabilitet og farveholdbarhed. FARVNING Til Textile Service er det vigtigt med en høj farveholdbarhed, og derfor er størsteparten af Kentaurs kollektion Vat-dyed. Det betyder, at vi har brugt de farvestoffer med højest mulig farveægthed for at sikre, at farverne kan vaskes efter ISO 15797 og diverse hygiejnestandarder. Vi sikrer, via vores Oeko-Tex® Standard 100, at de farvestoffer og kemikalier vi benytter, overholder REACH. PRINT Vi samarbejder med én producent indenfor print, som kender kravene til Textile Service. Derfor kan vi tilbyde printede varer, som har en høj holdbarhed, også efter mange gange vask og tørring.


KENTAUR – WE CARE

SYMBOLOVERSIGT / VASKERÅD

WATER & WIND REPELLENT Produktet er produceret af metervarer, der er vind- og vand afvisende.

ISO 15797 Tøjet efterlever kravene til Textile Service og kan derfor vaskes i henhold til standarden ISO 15797.

HACCP DIN 10524 Kentaurs HACCP kollektion er certificeret efter 3 risikoklasser og efterlever dermed kravene til højeste hygiejnerisiko. Dette garanterer en meget høj beskyttelsesfunktion.

VAT DYED Produkter med VAT-farvestoffer giver, hvis vedligeholdt korrekt, den størst mulige farveægthed for varer, der indeholder cellulosefibre.

BREATHE & STRETCH Produktet indeholder materiale, der giver højere åndbarhed og som samtidig er mere strækbart. Dette giver øget komfort og god bevægelsesfrihed.

COMFORT STRETCH Produktet har diagonal trådretning i ryg, som giver en strækeffekt og øger brugerens bevægelsesfrihed.

STRETCH Strækkvaliteter giver brugeren optimal komfort. Vores stræk er af høj kvalitet, der kan modstå høje temperaturer i vask og tørring uden at påvirke strækeffekt samt pasform.

MOBILITY SLEEVES Produkter med mobility sleeves har en ærmepasform, der sikrer, at jakken ikke løftes ved bevægelse.

PULL UP CUFF Produktet har brugervenlig pull-up manchet, som ved hjælp af en elastik i knappen, som gør det nemt at trække ærmet op uden brug af ombuk.

SERVICE & FOOD

KENTAUR SUSTAINABLE Produkterne indeholder bæredygtige fibre i form af BCIBomuld, Recycled polyester, Tencel™ samt Fairtrade bomuld.

PROCESSING INDUSTRY

SYMBOLOVERSIGT

MY KENTAUR - SERVICES

W AT E R WIND

ADJUSTABLE

W A I S T

ADJUSTABLE WAIST Produktet kan indstilles i taljen, så man opnår forbedret pasform og komfort. Justeres ved hjælp af elastik og knap eller trykknap indstilling.

INCHES -OPTIMAL FIT Produktet leveres i inches størrelser, som giver en bredere variation af størrelser. Det giver brugeren mulighed for at finde en buks med endnu bedre pasform.

INTERLINING Produktet indeholder indlæg fra Freudenberg, som kan opfylde kravene til Textile Service og dermed ISO 15797. Det patenteret klæbemiddel modvirker frigørelse og bobler i eksempelvis kraver og manchetter.

CARE & KINDNESS

PULL UP Produktet har brugervenlig pull-up elastik i ærmer, som gør det nemt at trække ærmet op uden brug af ombuk. Tidsbesparende, hygiejnisk og ergonomisk komfort.

VASKERÅD

SHIRTS CONCEPT

Vi designer arbejdstøj, som efterlever kravene fra professionelle industrivaskerier. Vi tester vores produkter sammen med forskellige eksterne industrivaskerier, derfor kan alt vores tøj vaskes efter ISO 15797, yderligere information omkring de enkelte produkters vedligeholdelse kan findes på www.kentaur.com eller ved download af produktdatabladet. Følg altid vedledningen for at sikre et optimalt produkt i hele den forventede levetid. Er du i tvivl, så sidder vi altid klar til at besvare spørgsmål. Læs meget mere på www.kentaur.com

13


YOUR SERVICE 24/7

KENTAUR.COM Gå online med Kentaur og bliv klædt endnu bedre på! Vi ved, at vores kunder stiller høje krav til os som producent, lige såvel som vi selv gør det. Derfor er det vigtigt, at vi er tilgængelige uanset tid og sted og med relevant information og vejledning over for den enkelte kunde. Vores kundeservice skal være, når det passer dig, og vi sætter en ære i altid at give vores kunder den bedste oplevelse. For os handler det om, at det skal være let at handle med Kentaur.

Uanset hvor du befinder dig, og hvilken platform du benytter, kan vi på www.kentaur.com tilbyde: • Tilgængeligehed 24/7 med vores online sælgerværktøjer. • Download produktdatablad. • Nemt skift af beklædningsdele og farve på dameeller herregine. • Mix & Match designforslag til din kunde uanset segment og målgruppe. • Generering af pdf og forsendelse til kunden.

KUNDESERVICE

KUNDELOGIN

NYHEDSBREV

Vores kompetente kundeservice sidder parat til at hjælpe dig uanset om det omhandler produkter, spørgs­mål til metervarer og kvaliteter, råd­givning eller noget helt fjerde.

Log ind på My Kentaur og få adgang til: egne ordrer, fakturaer og leveringsstatus. Egne priser, lagerstatus, åbne ordrer og afgive dine ordrer online.

Modtag vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på vigtig information, de sidste nye trends, produktnyheder og teknisk viden om f.eks. metervarer, tilbehør osv.

SOCIAL MEDIA

MIX & MATCH

GO ONLINE

Følg os på de sociale medier og kom tættere på. Se nyheder før andre, kom med bagom kameraet og hold dig opdateret omkring messer, deltag i konkurrencer og meget andet.

Sammensæt dine egne designforslag sammen med kunden. Gem forslagene under dit login og genbrug dem til andre kunder eller send det færdige designoplæg som en pdf til kunden.

Vi har gjort det nemt for dig at få lige præcis den info, du skal bruge og på det tidspunkt, du skal bruge den. Vi er tilgængelige for dig 24/7. www.kentaur.com

14


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MY KENTAUR

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

Se lagerbeholdning og bestil varer 24/7 på kentaur.com. Find hurtigt og nemt de produktdata du har brug for på kentaur.com, se din ordrehistorik, download certifikater, billeder og meget mere.

15


KENFLEX® – du bestemmer selv

For mange kunder i dag betyder det at have sit eget udtryk mere end tidligere. En forholdsvis simpel måde at skabe synergi imellem medarbejdere og arbejdssted er igennem et bevidst farvevalg. Det kan for eksempel være en logofarve man gerne vil have integreret eller en bestemt stemning man vil udtrykke. Vælger du en af vores standardmodeller, vil det være muligt, efter kundens ønske, at udskifte forskellige dele med andre ønskede farver. Den valgte farve skal bare være en allerede eksisterende metervare eller tilbehør hos os. Model og farvevalg vælges ud

fra eksisterende og kombineres i et designoplæg, som sendes til godkendelse ved kunden, inden der sys prøver op. Det kan f.eks. være en anden grundfarve eller farve på en brystlomme, besætning eller pipe, som kan gøre netop den model til kundens helt egen. Kontakt os og hør om dine muligheder i forhold til Kentaurs øvrige konditioner vedrørende min. stk. og leveringstid. Du kan også kontakte os for at få inspiration fra for eksempel andre kundecases.

VI HAR MODELLEN, VI HAR METERVARERNE DU SAMMENSÆTTER SELV!

16


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KENFLEX®

Eksempler på KENflex®, og hvordan man kan lege med forskellige farver og kombinationer heraf. Det er muligt at benytte KENflex® på andre modeller end de viste.

SERVICE & FOOD

5 SIMPLE MULIGHEDER VÆLG KRAVE Ud fra vores standardkvaliteter og farver, vil det være muligt selv at bestemme farven på en hvilken som helst krave i hele vores sortiment. Materialet skal blot være det samme som standardmodellen er konstrueret i.

PROCESSING INDUSTRY

VÆLG FLATLOCK Vælg trådfarven på flatlocksyningen. Du kan vælge en eller max to trådfarver ud fra vores udvalgte standardtråd. VÆLG PIPING Vælg en farve på pipingen på bryst, side eller front på f.eks. en kokkejakke. Vælg imellem vores standardpipingkvaliteter og skab dit eget image i forhold til f.eks. logofarver osv. VÆLG BESÆTNING Skift farven på besætningen på f.eks. lommer eller krave uanset model i vores sortiment. Dog skal der vælges samme antal farver som på standardmodellen. Kontakt Kentaur for at høre om mulighederne.

CARE & KINDNESS

VÆLG SIDESTYKKE På nogle af vores modeller er det muligt at skifte til en anden farve i sidestykket. Kvaliteten skal dog være den samme og antallet af farver skal være det samme som på standardmodellen.

OBS SHIRTS CONCEPT

Antallet af farver skal være det samme som på standardmodellen. Dvs. har standardmodellen samme farve på krave og piping kan man kun vælge én anden farve.

17


18


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SERVICES

SERVICE & FOOD

AT YOUR SERVICE Hos Kentaur kender vi kravene fra Textile Service og kompleksiteten i branchen.

CHIP Vi ved, at det for Textile Service er en nødvendig­ hed med chip i vores produkter. Derfor tilbyder vi isætning og placering af kundens egen chip i samtlige af vores produkter ud fra en produktions­ optimeret vejledning.

BRODERI Vi tilbyder vores kunder broderi, som kan leve op til kravene fra Textile Service. Derfor benytter vi den bedste tråd på markedet, som kan tåle høje temperaturer, forskellige former for blegning og ikke har afsmitning på eksempelvis hvide varer.

SPECIAL PRODUKTION Vi ved, at fleksibilitet og diverse tilretninger af vores standardprogram er nødvendigt for Textile Service. Derfor tilbyder vi blandt andet specialstørrelser, oplægning, afkortning, Kenflex m.m.

SHIRTS CONCEPT

DOWNLOAD Download billeder, informationer og meget mere fra kentaur.com, når du skal bruge det. Indhent alle nødvendige informationer nemt og enkelt ved at downloade vores produktdatablade, målskemaer, billeder til tryk eller online brug samt diverse miljø- eller produktcertifikater.

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

Vi ved, at vores standardprogram imødekommer langt størstedelen af disse krav, og vi arbejder hele tiden derefter. Samtidig er vi også bevidste om, at vores kunder eller slutbrugere kan have ønsker, som går ud over vores standardkollektioner. Derfor råder vi over en række forskellige services, som gør det nemt for vores kunder at få løst selv de mest komplekse opgaver med fleksible og anderledes løsninger.

19


20


CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SERVICE & FOOD

22

Kokkejakker/-skjorter

50

Fairtrade

62

Kittel

66

Skjorter

75

Veste

76

Bukser

83

Forklæder

106

Tilbehør

1 1 1

Service Line

SHIRTS CONCEPT

SERVICE & FOOD

21


PAS PÅ TØRRING Skal vaskes på skjorteprogram. Vi leverer tekst. Er ikke færdig endnu.

22


KENTAUR – WE CARE

A COLLECTION | KOKKE-/ SERVICE SKJORTER

C 25236 KOKKESKJORTE

MY KENTAUR - SERVICES

• Enkelt og let design • Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797 • ”Stand up” krave • Integreret penlomme på venstre ærme • Skjulte trykknapper til forklæde • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjult trykknaplukning • Indsnit på ryg • Lange ærmer med pull-up funktion • Manchetter • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

25236-1959-720 clay grey 60/40% B/P 109 g/m2

Produkterne er i en klassisk let skjorte kvalitet og derfor tilført vlies, der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797. Der kan med fordel anvendes kort tørretid og eventuel lettere damp/ strygning for forbedret finish og levetid på produktet

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C 30536 SMÆKFORKLÆDE

CARE & KINDNESS

• Enkelt og let design • Syede bånd • Trykknapper til montering på overdel • Steamerstropper • B: 90 cm x H: 100 cm • Lagerstr. one size

SHIRTS CONCEPT

30536-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

Vær opmærksom på, at forklædet påsættes skjorten via to trykknapper.

23


A 15235 DAME POPOVER SKJORTE • Enkelt og let design • Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797 • ”Stand up” krave • Figursyet • Skulderlukning med skjulte trykknapper • Brystindsnit • Indsnit på ryg • Skjulte trykknapper til forklæde • Lange ærmer med pull-up funktion • Lagerstr. XS-4XL

XXXXX X

15235-1959-720 clay grey 60/40% B/P 109 g/m2

1676-235 DTI

B 25235 HERRE POPOVER SKJORTE • Enkelt og let design • Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797 • ”Stand up” krave • Skulderlukning med skjulte trykknapper • Skjulte trykknapper til forklæde • Integreret penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Lange ærmer med pull-up funktion • Lagerstr. XS-4XL

XXXXX X

25235-1959-720 clay grey 60/40% B/P 109 g/m2

Vær opmærksom på, at forklæde 30536 kan påsættes skjorten via to trykknapper. Produkterne er i en klassisk let skjorte kvalitet og derfor tilført vlies, der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797. Der kan med fordel anvendes kort tørretid og eventuel lettere damp/ strygning for forbedret finish og levetid på produktet

24

1676-235 DTI


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

A COLLECTION | KOKKE-/ SERVICE SKJORTER

25


26


KENTAUR – WE CARE

ÅND- OG STRÆKBAR | KOKKE T-SHIRT

C 25290 KOKKE-/SERVICE T-SHIRT

MY KENTAUR - SERVICES

• Rund hals med blød jersey pique • Todelt brystlomme • Nakkebelægning • Korte ærmer • Slids i siderne • Steamerstropper • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

xxxxx x

25290-80313-700 sort 65/35% P/B 150/220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C 25291 KOKKE-/SERVICE POLO

CARE & KINDNESS

• Rund hals med blød jersey pique • Stolpelukning • Todelt brystlomme • Nakkebelægning • Korte ærmer • Slids i siderne • Steamerstropper • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

SHIRTS CONCEPT

25291-80313-700 sort 65/35% P/B 150/220 g/m2

1676-235 DTI

Produktet indeholder strik, som over tid vil give farveforskel i forhold til den vævede del. 27


28


KENTAUR – WE CARE

CASUAL | IN & OUTDOOR JACKET

C 23525 KOKKE-/SERVICEJAKKE

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit • Skjortekrave • Lukning med knap og knaphul • Todelt penlomme på venstre ærme • 2 brystlommer • Penlomme • Nakkestrop til smækforklæde • Manchetter • Læg i ryg • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

xxxxx x

23525-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

23525-105-101 hvid 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

C 23055 KOKKE-/SERVICEJAKKE OUTDOOR

CARE & KINDNESS

• Outdoor komfort • Natural stretch • Skjortekrave • 2 brystlommer • Penlomme • Lukning med knap og knaphul • Todelt penlomme på venstre ærme • Nakkestrop til smækforklæde • Manchetter • Læg i ryg • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

SHIRTS CONCEPT

23055-146-527 hunter green 65/35% P/B 290 g/m2

1676-235 DTI

29


30


KENTAUR – WE CARE

SHIRT STYLE | KOKKE-/ SERVICE SKJORTE

C 25200 KOKKE-/SERVICE SKJORTE

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit - optimal pasform • Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797 • Skjortekrave • Krave med skjult buttondown • Kontrastfarve indvendig i kraven • Nakkestrop til smækforklæde • 1 påsyet nylon knap i hals • Skjult trykknaplukning • Lange ærmer • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Todelt penlomme på venstre ærme • Manchetter • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Læg i ryg • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

xxxxx x

25200-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2 25200-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C 25200 KOKKE-/SERVICE SKJORTE

CARE & KINDNESS

• Modern fit - optimal pasform • Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797 • Skjortekrave • Krave med skjult buttondown • Kontrastfarve indvendig i kraven • Nakkestrop til smækforklæde • 1 påsyet nylon knap i hals • Skjult trykknaplukning • Lange ærmer • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Todelt penlomme på venstre ærme • Manchetter • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Læg i ryg • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

Produkterne er i en klassisk let skjorte kvalitet og derfor tilført vlies, der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797. Der kan med fordel anvendes kort tørretid og eventuel lettere damp/ strygning for forbedret finish og levetid på produkterne.

SHIRTS CONCEPT

25200-1956-101 hvid 60/40% B/P 109 g/m2

1676-235 DTI

31


32


KENTAUR – WE CARE

MODERN FIT | KOKKE-/ SERVICE SKJORTER

C 25204 KOKKE-/SERVICE SKJORTE L/ARM

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit - optimal pasform • Kinakrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Påsyede knapper med kontrast tråd • Lange ærmer • Manchetter • Nakkestrop til smækforklæde • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25204-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2 25204-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C 25207 KOKKE-/SERVICE SKJORTE K/ARM

CARE & KINDNESS

• Modern fit - optimal pasform • Kinakrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Påsyede knapper med kontrast tråd • Korte ærmer • Nakkestrop til smækforklæde • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25207-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

SHIRTS CONCEPT

25207-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

33


15209-105-101 hvid 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

15209-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

25209-105-101 hvid 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

A

C

15209 DAME KOKKE-/SERVICESKJORTE

25209 KOKKE-/SERVICE SKJORTE K/ARM

• Modern fit - optimal pasform • Kinakrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Påsyede knapper med kontrast tråd • Brystindsnit • Korte ærmer • Nakkestrop til smækforklæde • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Modern fit - optimal pasform • Kinakrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Påsyede knapper med kontrast tråd • Korte ærmer • Nakkestrop til smækforklæde • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

XXXXX X

1676-235 DTI

34

25209-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

1676-235 DTI


15203-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

25203-105-101 hvid 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

25203-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

A

C

15203 DAME KOKKE-/SERVICESKJORTE

25203 KOKKE-/SERVICE SKJORTE L/ARM

• Modern fit - optimal pasform • Kinakrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Brystindsnit • Lange ærmer • Manchetter • Nakkestrop til smækforklæde • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Modern fit - optimal pasform • Kinakrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Lange ærmer • Manchetter • Nakkestrop til smækforklæde • Påsyede knapper med kontrast tråd • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

CARE & KINDNESS

15203-105-101 hvid 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MODERN FIT | KOKKE-/ SERVICE SKJORTER

1676-235 DTI

SHIRTS CONCEPT

XXXXX X

1676-235 DTI

35


36


KENTAUR – WE CARE

MODERN FIT | KOKKE-/ SERVICE SKJORTER

A 15053 DAMESKJORTE

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • Indsnit • ID strop • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

15053-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

15053-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

15053-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

15053-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

15053-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15053-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

Gældende for kvalitet 103

B 25053 HERRESKJORTE

CARE & KINDNESS

• Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • ID strop • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25053-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

25053-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

25053-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

25053-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

25053-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

SHIRTS CONCEPT

25053-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

Gældende for kvalitet 103

37


A 15054 DAMESKJORTE K/ARM • Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • Indsnit • ID strop • Korte ærmer • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

15054-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2 xxxxx x

15054-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

15054-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

15054-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

15054-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15054-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

Gældende for kvalitet 103

B 25054 HERRESKJORTE K/ARM • Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • ID strop • Korte ærmer • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25054-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

25054-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

25054-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

25054-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

25054-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

25054-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

Gældende for kvalitet 103

38


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MODERN FIT | KOKKE-/ SERVICE SKJORTER

39


40


KENTAUR – WE CARE

KOKKE-/SERVICE JAKKE

C 23515 KOKKE-/SERVICE JAKKE LANG ARM

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit - forbedret pasform • Fusion af klassisk kokkejakke og moderne kokkeskjorte • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • 1 synlig trykknap øverst • Manchetter • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

xxxxx x

23515-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

23515-105-101 hvid 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C 23516 KOKKE-/SERVICEJAKKE KORT ARM

CARE & KINDNESS

• Modern fit - forbedret pasform • Fusion af klassisk kokkejakke og moderne kokkeskjorte • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • 1 synlig trykknap øverst • Korte ærmer • Todelt penlomme på venstre ærme • Indsnit på ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

23516-105-101 hvid 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

SHIRTS CONCEPT

23516-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

1676-235 DTI

41


Vi bruger vores nye Kentaur jakker ved nationale som internationale konkurrencer eller anden officiel lejlighed. I vores samarbejde med Kentaur er vi med i processen omkring udarbejdelse af nye detaljer til fremtidens jakkedesign, og det er virkelig spændende at være en del af. ULLA PEDERSEN Team Manager

KOKKELANDSHOLDET – NATIONAL CULINARY TEAM OF DENMARK

Det er uhyre vigtigt, at tøjet passer og er ”funktionsdygtigt” ved konkurrencer og træning. Den praktiske håndtering og et åndbart materiale er for os lige så vigtigt som komfort og pasform. Jakker, bukser og forklæder fra Kentaur er bare super. De løser udfordringerne og ser stadig godt ud. RONNY PIETZNER Team Manager

DEUTSCHE KÖCHE-NATIONALMANNSCHAFTEN – NATIONAL CULINARY TEAM OF GERMANY

BKL

Baker- og Konditorlandslaget

Jeg er yderst tilfreds med jakkerne. De er lette og åndbare, samtidig med at de giver en god bevægelsesfrihed under arbejdet. V I B E K E LØ S E T H National Coach

BAKER- OG KONDITORLANDSLAGET – BAKER AND PASTRY TEAM OF NORWAY

42


KENTAUR – WE CARE MY KENTAUR - SERVICES

For os, der har lange og hårde arbejdsdage under varme og fugtige forhold, er det yderst vigtigt at have en let og behagelig kokkejakke på. Jakkerne skal samtidig være stilfulde, så vi ser godt ud, når vi er ude hos gæsterne. Derfor vælger jeg Kentaur. B J A R N I S I G U RÓ L I J A KO B S S O N Candidate 2019

SERVICE & FOOD

BOCUSE D’OR TEAM ICELAND

PROCESSING INDUSTRY

Vi på Stockholm Culinary Team bruger Kentaurs kokketøj og er meget stolte af det, da det har en utrolig god pasform og kvalitet. Når vi repræsenterer Stockholm i konkurrencer, ønsker vi at se professionelle ud, og det føler vi virkelig, at vi gør i Kentaurs tøj. FREDRIK PERSSON Team Coach

STOCKHOLM CULINARY TEAM

CARE & KINDNESS

Kokkelandsholdende er meget stolte over Kentaurs støtte. Støtten gør os i stand til at deltage i internationale konkurrencer på højeste niveau. Holdet, som består af 40 mand, vil arbejde hårdt på at få guldet hjem og takker Kentaur for deres venlige støtte. A N DY C U T H B E RT Formand

SHIRTS CONCEPT

THE EMIRATES CULINARY GUILD

43


I cook simply and honestly: this is how I live my life. I have no time for bull shit. I’m constantly looking for the best ingredients and representing them passionately. This is the same reason why you’ll always see me wearing Kentaur! They are the best! M AT T L A M B E R T THE MUSKET ROOM, NEW YORK

44


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MODERN FIT | UNISEX KOKKE- / TJENERJAKKE

SERVICE & FOOD

23511-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

C 23511 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

• Modern fit - forbedret pasform • Kinakrave • Skjulte trykknapper • 3 synlige knapper øverst • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • Nakkestrop til smækforklæde • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse • Manchetter • Nem pull-up funktion • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

SHIRTS CONCEPT

1676-235 DTI

45


Det vigtigste for mig er jakkens enkle design og de kvalitetsmaterialer, den er produceret i, hvilket gør den yderst behagelig at arbejde i. M AT I L D E E N G E L H A R D T B L I X T Assisterende køkkenchef ALCHEMIST

46


C

C

23590 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

23503 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Modern fit • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjulte trykknapper • Lange ærmer • Manchetter • Penlomme på venstre ærme • Lagerstr. XS-4XL

• Piping på front, krave og manchetter • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Raglanærmer • Manchetter • Nem pull-up funktion • Todelt penlomme på venstre ærme • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

23503-4100-10700 hvid m. sort piping 50/50% B/P 210 g/m2

SHIRTS CONCEPT

23590-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

UNISEX KOKKE-/ TJENERJAKKE

1676-235 DTI

47


13500-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

13500-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

23500-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

A

C

13500 DAME KOKKE-/TJENERJAKKE

23500 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Enkelt og let design • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • 1/2 ærmer • Todelt penlomme på venstre ærme • Lagerstr. 2XS-4XL

• Enkelt og let design • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • 1/2 ærmer • Todelt penlomme på venstre ærme • Lagerstr. XS-4XL

XXXXX X

1676-235 DTI

48

23500-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI


13501-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

23501-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

23501-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

A

C

13501 DAME KOKKE-/TJENERJAKKE

23501 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Enkelt og let design • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Manchetter • Todelt penlomme på venstre ærme • Nem pull-up funktion • Lagerstr. 2XS-4XL

• Enkelt og let design • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Todelt penlomme på venstre ærme • Raglanærmer • Manchetter • Nem pull-up funktion • Lagerstr. XS-4XL

CARE & KINDNESS

13501-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

DAME & UNISEX KOKKE- / TJENERJAKKER

1676-235 DTI

SHIRTS CONCEPT

XXXXX X

1676-235 DTI

49


FAIRTRADE

C 23550 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

23550-137-103 hvid 60/40% B/P 200 g/m2

• Produktet er fremstillet med Fairtrade Cotton • Enkelt og let design • Kinakrave • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • 1/2 ærmer • Raglanærmer • Nakkestrop til smækforklæde • Todelt penlomme på venstre ærme • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

C 23551 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

23551-137-103 hvid 60/40% B/P 200 g/m2

• Produktet er fremstillet med Fairtrade Cotton • Enkelt og let design • Kinakrave • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Raglanærmer • Manchetter • Nem pull-up funktion • Nakkestrop til smækforklæde • Todelt penlomme på venstre ærme • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

C 16225 UNISEX BUKS

16225-137-700 sort 60/40% B/P 200 g/m2

• Produktet er fremstillet med Fairtrade Cotton • Modern fit - smallere ben • Elastik i bag • Bæltestropper • 1 baglomme • 2 forlommer • Lårlomme • Penlomme • Trykknapper i gylp • Skr.lgd. 84 cm • 16235 skr.lgd. 97 cm, uopsømmet, sort • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

1676-235 DTI

C 31540 TJENERFORKLÆDE 80 cm

• Produktet er fremstillet med Fairtrade Cotton • Syede bånd • Steamerstropper • B: 100 cm x H: 80 cm • Lagerstr. one size

100 cm

31540-138-700 sort 60/40% B/P 250 g/m2

1676-235 DTI

C

30530-138-700 sort 60/40% B/P 250 g/m2

50

• Produktet er fremstillet med Fairtrade Cotton • Stikninger i kontrastfarve • Justerbar nakkestrop med knap og knaphul • Knapper gør forklædet velegnet til rulning • Syede bånd • Steamerstropper • B: 70 cm x H: 100 cm • Lagerstr. one size

100 cm

30530 SMÆKFORKLÆDE

70 cm

1676-235 DTI


C

C

23401 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

23400 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Smart sporty design • Let og åndbar kvalitet • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Flatlock stikninger • Skjulte trykknapper • Åndbart jersey i ryg og under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed • Raglanærmer • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse • Nem pull-up funktion • Manchetter • Penlomme på venstre ærme • Lagerstr. 2XS-4XL

• Smart sporty design • Let og åndbar kvalitet • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Flatlock stikninger • Skjulte trykknapper • Åndbart jersey i ryg og under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed • 1/2 ærmer • Penlomme på venstre ærme • Lagerstr. 2XS-4XL

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

23400-105-1704 23400-105-1519 23400-105-7522 23400-105-7402 23400-105-7701 hvid m. grå hvid m. bladgrøn sort m. lime sort m. rød sort m. grå 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 2 2 2 2 175 g/m 175 g/m 175 g/m 175 g/m 175 g/m2

SHIRTS CONCEPT

23401-105-1704 23401-105-1519 23401-105-7522 23401-105-7402 23401-105-7701 hvid m. grå hvid m. bladgrøn sort m. lime sort m. rød sort m. grå 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 65/35% Rpet/BCI-Cot 2 2 2 2 175 g/m 175 g/m 175 g/m 175 g/m 175 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

UNISEX KOKKE- / TJENERJAKKE “SPORT ”

1676-235 DTI

51


C 2360 UNISEX JAKKE MED KORTE ÆRMER • Model 2360 er stor i størrelsen, se målskema • Kinakrave • 1 brystlomme • Skjult trykknaplukning • Læg i ryg • Nakkestrop til smækforklæde • 1/2 ærmer • Slids i siderne • Lagerstr. 2XS-3XL

1676-235 DTI

2360-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

2360-102-704 mørk grå 65/35% P/B 210 g/m2

2360-102-205 mørk sand 65/35% P/B 210 g/m2

2360-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

2360-113-103 hvid 60/40% B/P 200 g/m2

2360-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

2360-102-211 mocca 65/35% P/B 210 g/m2

2360 er stor i størrelsen. Ved overvidde bestilles følgende størrelse:

52

Overvidde i cm

88

96

104

112

120

128

136

144

Størrelse

2XS

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL


KENTAUR – WE CARE

UNISEX KOKKE- / SERVERINGSJAKKER

C 2362 UNISEX JAKKE MED LANGE ÆRMER

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

• Kinakrave • 1 brystlomme • Skjult trykknaplukning • Læg i ryg • Nakkestrop til smækforklæde • Lange ærmer • Slids i siderne • Lagerstr. 2XS-3XL

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

2362-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

2362-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

Overvidde i cm

88

96

104

112

120

128

136

144

Størrelse

2XS

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

SHIRTS CONCEPT

2362 er stor i størrelsen. Ved overvidde bestilles følgende størrelse:

53


704-700 sort satin strib 65/35% P/B, 210 g/m2

704-100 hvid satin strib 65/35% P/B, 210 g/m2

54


23860-704-100 hvid satin strib 65/35% P/B 210 g/m2

23860-704-700 sort satin strib 65/35% P/B 210 g/m2

B

B

2386 CHEFKOKKEJAKKE MED LANGE ÆRMER

23860 CHEFKOKKEJAKKE MED KORTE ÆRMER

• Satin stribet kvalitet • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjult trykknaplukning • Penlomme på venstre ærme • Lange ærmer • Manchetter • Lagerstr. 80-140

• Satin stribet kvalitet • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjult trykknaplukning • Penlomme på venstre ærme • 1/2 ærmer • Lagerstr. 80-140

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

2386-704-700 sort satin strib 65/35% P/B 210 g/m2

SHIRTS CONCEPT

2386-704-100 hvid satin strib 65/35% P/B 210 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SATIN STRIB

1676-235 DTI

55


C 2383 CHEFKOKKEJAKKE • Kinakrave • Skjult trykknaplukning • Manchetter • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

2383-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

C 23373 KOKKEJAKKE MED NET • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Jersey i ryg og under ærmer, som giver åndbarhed og øget komfort. • Detalje i ryg, der giver åndbarhed og øget komfort • Manchetter • Kokkejakke til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

23373-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

56


KENTAUR – WE CARE

KOKKEJAKKER I UNISEX STØRRELSER

C 2341 KOKKEJAKKE MED PIPING

MY KENTAUR - SERVICES

• Piping på front, krave og manchetter • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Kokkejakke til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

1676-235 DTI

2341-102-871 sort/sølv 65/35% P/B 210 g/m2

2341-101-10401 bordeaux piping 65/35% P/B 245 g/m2

2341-101-10601 comoblå piping 65/35% P/B 245 g/m2

2341-101-10700 sort piping 65/35% P/B 245 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

C 23503 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

CARE & KINDNESS

• Piping på front, krave og manchetter • Kinakrave • Nakkestrop til smækforklæde • Skjulte trykknapper • Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Raglanærmer • Manchetter • Nem pull-up funktion • Todelt penlomme på venstre ærme • Lagerstr. XS-4XL

SHIRTS CONCEPT

1676-235 DTI

23503-4100-10700 hvid m. sort piping 50/50% B/P 210 g/m2

57


58


KENTAUR – WE CARE

KOKKEJAKKER I HERREKONFEKTIONSSTØRRELSER

B 2337 KOKKEJAKKE I 50/50 B/P

MY KENTAUR - SERVICES

• Kinakrave • Manchetter • Chefkokkejakke til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. 88-136

SERVICE & FOOD

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

2337-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

B 2339 KOKKEJAKKE MED BRYSTLOMME

CARE & KINDNESS

• Kinakrave • Manchetter • Chefkokkejakke til 12 kugleknapper • 1 brystlomme • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. 88-136

SHIRTS CONCEPT

1676-235 DTI

2339-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

59


B 2333 KOKKEJAKKE I BOMULD • Kinakrave • Manchetter • Chefkokkejakke til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. 88-136

2333 80

2333-40-101 hvid 100% Bom. 240 g/m2

B 2332 KOKKEJAKKE I BOMULD • Kinakrave • Lange ærmer • Påsyede sorte presbare knapper • Lagerstr. 88-136

2332-40-101 hvid 100% Bom. 240 g/m2

60


KENTAUR – WE CARE

KOKKEJAKKER I HERREKONFEKTIONSSTØRRELSER

B 2331 KOKKEJAKKE I BOMULD

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

• Kinakrave • Lange ærmer • Kokkejakke til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. 88-136

PROCESSING INDUSTRY

2331-40-101 hvid 100% Bom. 240 g/m2

B 2330 KOKKEJAKKE

CARE & KINDNESS

• Kinakrave • Lange ærmer • Kokkejakke til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. 88-136

2330-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

2330-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

2330-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

2330-102-205 mørk sand 65/35% P/B 210 g/m2

2330-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

SHIRTS CONCEPT

1676-235 DTI

2330-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

61


A 10340 DAMEKITTEL • Modern fit • Reverskrave • Kittel er med praktisk kontrastfarve på de udsatte steder. • Skjult trykknaplukning med 1 synlig knap øverst • Justerbar ærmelængde • Justerbar håndledsvidde • Indsnit • 1 brystlomme med ID strop • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Justerbar ryg • Slids bagpå • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

10340-102-1007 hvid m/grå 65/35% P/B 210 g/m2

ADJUSTABLE

W A I S T

1676-235 DTI

B 20340 HERREKITTEL • Modern fit • Reverskrave • Kittel er med praktisk kontrastfarve på de udsatte steder. • Skjult trykknaplukning med 1 synlig knap øverst • Justerbar håndledsvidde • 1 brystlomme med ID strop • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Justerbar ryg • Slids bagpå • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

20340-102-1007 hvid m/grå 65/35% P/B 210 g/m2

62

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

RETAIL | DAME & HERRE KITTEL

63


64


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

Skjorter, veste og bukser

65 SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE


A 15053 DAMESKJORTE • Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • Indsnit • ID strop • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

15053-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

15053-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

15053-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

15053-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15053-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

15053-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

Gældende for kvalitet 103

B 25053 HERRESKJORTE • Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • ID strop • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25053-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

25053-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

25053-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

25053-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

25053-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

25053-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

Gældende for kvalitet 103

66


KENTAUR – WE CARE

SERVICESKJORTER

A 15054 DAMESKJORTE K/ARM

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • Indsnit • ID strop • Korte ærmer • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

15054-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

SERVICE & FOOD

xxxxx x

15054-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

15054-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

15054-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15054-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

15054-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

Gældende for kvalitet 103

B 25054 HERRESKJORTE K/ARM

CARE & KINDNESS

• Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • ID strop • Korte ærmer • Todelt penlomme på venstre ærme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25054-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

25054-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

25054-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

25054-2086-533 chambray grøn 65/35% P/B 150 g/m2

25054-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

SHIRTS CONCEPT

25054-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

Gældende for kvalitet 103

67


68


KENTAUR – WE CARE

SERVICE SKJORTER

B 25063 HERRESKJORTE L/ARM

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trykknapper i stolpen • 2 brystlommer • Penlomme • ID strop • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

25063-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

25063-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

25063-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI-Cot 150 g/m2

B 25064 HERRESKJORTE K/ARM

CARE & KINDNESS

• Modern fit • Skjortekrave • Trykknapper i stolpen • Korte ærmer • 2 brystlommer • Penlomme • ID strop • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25064-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI-Cot 150 g/m2

25064-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

SHIRTS CONCEPT

25064-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

1676-235 DTI

69


C 25061 UNISEX SKJORTE KORT ARM • Innovativt design • Casual skjorte med modern fit • Fusion mellem skjorte og poloshirt • Skjortekrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • 2 brystlommer • Penlomme • Skjult trykknaplukning • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • 1 påsyet nylon knap i hals • 1/2 ærmer • Stræk-og åndbar polopiqué i ærmer og i hele ryggen som giver øget komfort • Lagerstr. XS-4XL

25061-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

1676-235 DTI

C 25060 UNISEX SKJORTE LANG ARM • Innovativt design • Casual skjorte med modern fit • Fusion mellem skjorte og poloshirt • Skjortekrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjult trykknaplukning • 1 påsyet nylon knap i hals • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • 2 brystlommer • Penlomme • Lange ærmer • Manchetter • Stræk-og åndbar polopiqué i ærmer og i hele ryggen som giver øget komfort • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Lagerstr. XS-4XL

93818 M

25060-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

1676-235 DTI

Produktet indeholder strik, som over tid vil give farveforskel i forhold til den vævede del.

70


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MULTI FUNKTIONEL | SERVICE LINE

71


A 1567 DAMESKJORTE K/ARM • Figursyet med indsnit • Klassisk og feminint snit • Skjortekrave • Korte ærmer • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

1567-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

1567-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

1567-103-201 creme 65/35% P/B 150 g/m2

1567-103-402 rød 65/35% P/B 150 g/m2

1567-103-401 bordeaux 65/35% P/B 150 g/m2

1567-103-211 mocca 65/35% P/B 150 g/m2

1567-103-738 grå melange 65/35% P/B 150 g/m2

1567-103-638 blå melange 65/35% P/B 150 g/m2

A 1568 DAMESKJORTE 7/8 ÆRMER • Figursyet med indsnit • Klassisk og feminint snit • Skjortekrave • 7/8 ærmer • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

1568-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

72

1568-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

1568-103-201 creme 65/35% P/B 150 g/m2

1568-103-402 rød 65/35% P/B 150 g/m2

1568-103-401 bordeaux 65/35% P/B 150 g/m2

1568-103-211 mocca 65/35% P/B 150 g/m2

1568-103-738 grå melange 65/35% P/B 150 g/m2

1568-103-638 blå melange 65/35% P/B 150 g/m2


A 15368 DAMESKJORTE • Figursyet med indsnit • Klassisk og feminint snit • Skjortekrave • Lange ærmer • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Lagerstr. XS-4XL

15368-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

SERVICE & FOOD

15368-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

B 2518 HERRESKJORTE K/ARM

2518-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

• Klassisk snit • Skjortekrave • 1 brystlomme • Korte ærmer • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

2518-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

DAME- / HERRESKJORTER

1676-235 DTI

B CARE & KINDNESS

2520 HERRESKJORTE • 1 brystlomme • Klassisk snit • Lange ærmer med indvendig strop til opsmøg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

2520-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

2520-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

2520-103-201 creme 65/35% P/B 150 g/m2

2520-103-402 rød 65/35% P/B 150 g/m2

2520-103-401 bordeaux 65/35% P/B 150 g/m2

2520-103-211 mocca 65/35% P/B 150 g/m2

2520-103-738 grå melange 65/35% P/B 150 g/m2

SHIRTS CONCEPT

1676-235 DTI

2520-103-638 blå melange 65/35% P/B 150 g/m2

73


74


KENTAUR – WE CARE

TJENER-/ SERVICEVESTE

A 17062 DAMEVEST

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit - forbedret pasform • Indsnit • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • Justerbar ryg • Penlomme • 2 listelommer • Lagerstr. XS-4XL

17062-102-620 mørk marine 65/35% P/B 210 g/m2

17062-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

ADJUSTABLE

W A I S T

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

B 27062 HERREVEST

CARE & KINDNESS

• Modern fit - forbedret pasform • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • Skjulte trykknapper • Penlomme • 2 listelommer • Lagerstr. XS-4XL

27062-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

SHIRTS CONCEPT

27062-102-620 mørk marine 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI

75


16400-825-700 sort 63/34/3% P/B/EOL 225 g/m2

26400-825-700 sort 63/34/3% P/B/EOL 225 g/m2

16401-1412-214 dark khaki 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

A

B

A

16400 DAME CHINO

26400 HERRE CHINO

16401 DAME CHINO

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Justerbar linning • Forlommer og 2 paspolerede baglommer • Skr.lgd. 79 cm • 16409 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, sort • Lagerstr. 32-60

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Skrålommer • 2 paspolerede baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 26409 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, sort • Lagerstr. 68-128

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Justerbar talje • Forlommer og 2 paspolerede baglommer • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Skr.lgd. 79 cm • 16419 - Skr.lgd. 92 cm uopsømmet, hvid og dark khaki • Lagerstr. 32-60

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

76

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

1676-235 DTI

W A I S T


26403-10704-977 sort/grå pepita 65/35% P/B 245 g/m2

26401-1412-214 dark khaki 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

A

B

B

16403 DAME CHINO

26403 HERRE CHINO

26401 HERRE CHINO

• Modern fit - forbedret pasform • Smalle ben • Fast linning med bæltestropper • Justerbar talje • 2 forlommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 79 cm • 16408 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, sort • Lagerstr. 32-60

• Modern fit - forbedret pasform • Smalle ben • Fast linning med bæltestropper • Skrålommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 26408 - Skr.lgd. 99 cm, uopsømmet, sort, pepita • Lagerstr. 68-128

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Skrålommer • 2 paspolerede baglommer • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Skr.lgd. 86 cm • 26419 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, hvid og dark khaki • Lagerstr. 68-128

CARE & KINDNESS

26403-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

SHIRTS CONCEPT

16403-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

CHINO

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

1676-235 DTI

1676-235 DTI

77


1646-10700-907 sort/hvid pepita 65/35% P/B 276 g/m2

1646-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1674-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1696-75-807 sort/hvid strib 65/35% P/B 265 g/m2

C

C

C

1646 UNISEX JOGGINGBUKS

1674 UNISEX JEANS

1696 UNISEX KOKKEBUKS

• Elastik og snor i talje • 2 skrålommer • Steamerstropper • Stempellap • Skr.lgd. 80 cm • 16461 - Skr.lgd. 75 cm, hvid • 16468 - Skr.lgd. 70 cm, hvid • 16469 - Skr.lgd. 90 cm, hvid og sort • Lagerstr. XS-4XL

• Jeansfacon • Justerbar linning • Fast linning med bæltestropper • Lynlås i gylp • Jeanslommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 85 cm • 16741 - Skr.lgd. 70 cm, hvid 101-101 • 16742 - Skr.lgd. 77 cm, hvid 101-101 • Lagerstr. XS-4XL

• Jeansfacon • Justerbar linning • Jeanslommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 85 cm • 16896 - Skr.lgd. 95 cm • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

78

W A I S T

1676-235 DTI

ADJUSTABLE

ADJUSTABLE

W A I S T

W A I S T


1810-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

16221-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

16221-10704-977 sort/grå pepita 65/35% P/B 245 g/m2

16225-137-700 sort 60/40% B/P 200 g/m2

C

C

1810 UNISEX BUKS

16221 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

16225 UNISEX BUKS

• Elastik og snor i talje • Bæltestropper • Lynlås i gylp • 2 skrålommer • 1 mobillomme indvendig i skrålommen • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 18102 - Skr.lgd. 75 cm, hvid • 18103 - Skr.lgd. 80 cm, hvid • 18109 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort • Lagerstr. XS-4XL

• Modern fit - smallere ben • Elastik i bag • Bæltestropper • 1 baglomme • 2 forlommer • Lårlomme • Penlomme • Trykknapper i gylp • Skr.lgd. 84 cm • 16228 - Skr.lgd. 97 cm, uopsømmet, sort og pepita • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL4XL

• Produktet er fremstillet med Fairtrade Cotton • Modern fit - smallere ben • Elastik i bag • Bæltestropper • 1 baglomme • 2 forlommer • Lårlomme • Penlomme • Trykknapper i gylp • Skr.lgd. 84 cm • 16235 skr.lgd. 97 cm, uopsømmet, sort • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL3XL-4XL

SHIRTS CONCEPT

C

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

1810-10700-907 sort/hvid pepita 65/35% P/B 276 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

UNISEX KOKKE- / SERVICEBUKSER

1676-235 DTI

79


HERRE KOKKE- / SERVICEBUKSER I KONFEKTIONSSTØRRELSER

2601-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

2621-10700-907 sort/hvid pepita 65/35% P/B 276 g/m2

2620-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

B

B

B

2601 HERREBUKS

2621 KOKKEBUKS

2620 HERREBUKS

• Jeansfacon • Fast linning med bæltestropper • Jeanslommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 2603 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort • Lagerstr. 68-128

• Klassisk herrebuks • Fast linning med bæltestropper • Læg foran • Skrålommer • 1 baglomme • Skr.lgd. 86 cm • 2622 - Skr.lgd. 96 cm • Lagerstr. 68-128

• Klassisk herrebuks • Fast linning med bæltestropper • Læg foran • Lynlås i gylp • Skrålommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 2619 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort • Lagerstr. 68-128

1676-235 DTI

80

1676-235 DTI

1676-235 DTI


A

A

1812 DAMEBUKS

1601 DAMEBUKS

• Jeansfacon • Low cut • Justerbar linning • Bæltestropper • Lynlås i gylp • Jeanslommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 82 cm • 18129 - Skr.lgd. 92 cm sort • Lagerstr. 32-60

• Jeansfacon • Elastik i siden • Bæltestropper • Jeanslommer • Lynlås i gylp • 2 baglommer • Skr.lgd. 84 cm • 1603 - Skr.lgd. 94 cm, hvid og sort • Lagerstr. 32-60

CARE & KINDNESS

1601-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

SHIRTS CONCEPT

1812-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

DAME KOKKE- / SERVICEBUKSER I KONFEKTIONSSTØRRELSER

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

1676-235 DTI

81


82


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

Forklæder

83 SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE


84


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

NEW GENERATION | RAW FORKLÆDE

30390-132-717 rock cross 55/45% B/P 360 g/m2

C

30391 RAW SMÆKFORKLÆDE

30390 RAW SMÆKFORKLÆDE

• Rå detaljer som metalring og nitter • Stropper og lomme i ”fake leather” • Justerbar nakkestrop • 1 brystlomme • Steamerstropper • B: 90 cm x H: 108 cm • Lagerstr. one size

• Rå detaljer som metalring og nitter • Stropper og lommer i fake leather • Justerbar nakkestrop • 1 brystlomme • 1 hoftelomme med 2 separate lommer • Penlomme • Baristastrop • Steamerstropper • B: 90 cm x H: 95 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

C

PROCESSING INDUSTRY

30391-132-717 rock cross 55/45% B/P 360 g/m2

1676-235 DTI

Vaskes efter ISO 15797. Tåler både tumbler og tunnelfinisher. Vil få et naturligt ”råt og slidt” look efter vask og brug.

85


C 30360 RAW SMÆKFORKLÆDE

84 cm

• Justerbar nakkestrop med knap og knaphul • 1 todelt brystlomme indv. mål H: 11 cm x B: 4 cm og H: 12 cm x B: 4 cm • Hoftelomme indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm • Baristastrop • Smæk kan bukkes om, så det kan bruges som tjenerforklæde • Syede bånd i kontrastfarve • Steamerstropper • B: 90 cm x H: 84 cm • Lagerstr. one size

90 cm

1676-235 DTI

30360-135-210 khaki 60/40% B/P 325 g/m2

30360-135-210 khaki 60/40% B/P 325 g/m2

30360-135-603 sailorblå 60/40% B/P 325 g/m2

30360-1410-528 camouflage 65/35% P/B 245 g/m2

30360-132-628 ocean 55/45% B/P 360 g/m2

30360-135-135 nature 60/40% B/P 325 g/m2

30360-135-704 mørk grå 60/40% B/P 325 g/m2

30360-135-7770 sort 60/40% B/P 325 g/m2

Vaskes efter ISO 15797. Tåler både tumbler og tunnelfinisher. Vil få et naturligt ”råt og slidt” look efter vask og brug.

C

84 cm

30360 RAW SMÆKFORKLÆDE

90 cm

• Justerbar nakkestrop med knap og knaphul • 1 todelt brystlomme indv. mål H: 11 cm x B: 4 cm og H: 12 cm x B: 4 cm • Hoftelomme indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm • Baristastrop • Smæk kan bukkes om, så det kan bruges som tjenerforklæde • Syede bånd i kontrastfarve • Steamerstropper • B: 90 cm x H: 84 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

30360-140-531 cypres olive 65/35% Rpet/BCI bom 245 g/m2

86

30360-140-531 cypres olive 65/35% Rpet/BCI-Cot 245 g/m2

30360-140-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 245 g/m2


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

RAW FORKLÆDER

87


88


KENTAUR – WE CARE

SIXPENCE | FLAT CAP | ROLL UP CAP

C 40500 SIXPENCE

40500-10704-977 sort/grå pepita 65/35% P/B 245 g/m2

40500-132-628 ocean 55/45% B/P 360 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

• Sixpence der tåler industrivask, ISO 15797 • Justerbar med nylon spænde • Hovedmål 52 cm - 60 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

SERVICE & FOOD

Vat dyed på pepita

C 40503 FLAT CAP

40503-10704-977 sort/grå pepita 65/35% P/B 245 g/m2

40503-132-717 rock cross 55/45% B/P 360 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

• Flat cap der tåler industrivask, ISO 15797 • Justerbar med nylon spænde • Hovedmål 52 cm - 60 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

Vat dyed på pepita

C 40502 ROLL UP CAP

40502-132-628 ocean 55/45% B/P 360 g/m2

40502-132-717 rock cross 55/45% B/P 360 g/m2

SHIRTS CONCEPT

• Roll up cap der tåler industrivask, ISO 15797 • Modern fit • Justerbar med nylon spænde • Fusion mellem kasket og strikhue • Hovedmål 54 cm - 60 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

89


31304-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

31304-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

31304-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

31304-102-620 mørk marine 65/35% P/B 210 g/m2

31303-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

31304-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

31303-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

31303-102-620 mørk marine 65/35% P/B 210 g/m2

A

C

31304 DAME TJENERFORKLÆDE

31303 TJENERFORKLÆDE

• Justerbar linning • Trykknapper i linning • 1 hoftelomme • Penlomme i kontrastfarve • Indsnit • Steamerstropper • Str. S B: 92 cm x H: 53 cm • Str. M: B. 117cm x H: 53 cm • Str. L: B: 146 cm x H: 53 cm • Str. XL: B: 175 cm x H: 53 cm • Lagerstr. S-XL

• Justerbar linning • Trykknapper i linning • 1 hoftelomme • Pen loop i kontrastfarve • Syede bånd i kontrastfarve • Steamerstropper • Str. S: B: 68 cm x H: 80 cm • Str. M: B: 88 cm x H: 80 cm • Str. L: B: 108 cm x H: 80 cm • Str. XL: B: 128 cm x H: 80 cm • Lagerstr. S-XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

90

31303-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

31303-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2


30324-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

30324-102-620 mørk marine 65/35% P/B 210 g/m2

30324-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

30323-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

30323-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

30323-102-620 mørk marine 65/35% P/B 210 g/m2

C

30324 DAME SMÆKFORKLÆDE

30323 SMÆKFORKLÆDE

• Justerbar nakkestrop • Justerbar linning • Trykknapper • 1 hoftelomme • Penlomme i kontrastfarve • Steamerstropper • Str. S: B: 92 cm x H: 80 cm • Str. M: B: 117 cm x H: 80 cm • Str. L: B: 146 cm x H: 80 cm • Str. XL: B: 175 cm x H: 80 cm • Lagerstr. S-XL

• Justerbar nakkestrop • Justerbar linning • Trykknapper i linning • 1 hoftelomme • Penlomme i kontrastfarve • Steamerstropper • Str. S: B: 68 cm x H: 107 cm • Str. M: B: 88 cm x H: 107 cm • Str. L: B: 108 cm x H: 107 cm • Str. XL: B: 128 cm x H: 107 cm • Lagerstr. S-XL

30323-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

CARE & KINDNESS

A

PROCESSING INDUSTRY

30324-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

30323-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

SHIRTS CONCEPT

30324-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

UNISEX / DAMEFORKLÆDER | 4 STØRRELSER

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

ADJUSTABLE

W A I S T 1676-235 DTI

W A I S T

91


C 30340 SMÆKFORKLÆDE M. LOMMER • Syede bånd • Justerbar nakkestrop • 2 forlommer • Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm • Steamerstropper • Str. 1: B: 70 cm x H: 100 cm • Str. 2: B: 95 cm x H: 100 cm • Lagerstr. 1-2

100 cm

30340-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

70 / 95 cm

30340-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

30340-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

30340-102-704 mørk grå 65/35% P/B 210 g/m2

30340-102-402 rød 65/35% P/B 210 g/m2

30340-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

30340-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI

C 31046 FORSTYKKE MED LOMME • Syede bånd • 1 hoftelomme • Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm • Steamerstropper • Str. 1: B: 70 cm x H: 45 cm • Str. 2: B: 81 cm x H: 45 cm • Lagerstr. 1-2

45 cm

31046-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

70 / 81 cm

31046-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

92

31046-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

31046-102-704 mørk grå 65/35% P/B 210 g/m2

31046-102-402 rød 65/35% P/B 210 g/m2

31046-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

31046-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI


KENTAUR – WE CARE

FORKLÆDER MED LOMMER | 2 STØRRELSER

C 31045 FORSTYKKE MED LOMMER

MY KENTAUR - SERVICES

• Syede bånd • 2 forlommer • Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm • Str. 1: B: 86 cm x H: 60 cm • Str. 2: B: 110 cm x H: 60 cm • Steamerstropper • Lagerstr. 1-2

60 cm

SERVICE & FOOD

31045-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

86 / 110 cm

31045-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

31045-102-704 mørk grå 65/35% P/B 210 g/m2

31045-102-402 rød 65/35% P/B 210 g/m2

31045-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

31045-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

31045-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

C 31044 FORSTYKKE MED LOMMER

CARE & KINDNESS

• Syede bånd • 2 forlommer • Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm • Steamerstropper • Str. 1: B: 110 cm x H: 90 cm • Str. 2: B: 146 cm x H: 100 cm • Lagerstr. 1-2

SHIRTS CONCEPT

90 / 100 H cm

31044-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

B 110 / 146 cm

31044-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

31044-102-700 sort 65/35% P/B 210 g/m2

31044-102-704 mørk grå 65/35% P/B 210 g/m2

31044-102-402 rød 65/35% P/B 210 g/m2

31044-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

31044-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI

93


C 31040 TJENERFORKLÆDE

80 cm

• Syede bånd • Steamerstropper • B: 100 cm x H: 80 cm • Lagerstr. one size

100 cm

1676-235 DTI

Fåes også i Fairtrade kvalitet. Se style 31540 side 50

94

31040-102-409 orange 65/35% P/B 210 g/m2

31040-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

31040-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

31040-101-709 charcoal 65/35% P/B 245 g/m2

31040-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-205 mørk sand 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-527 hunter green 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-211 mocca 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-522 lime 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-519 bladgrøn 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-302 gul 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-402 rød 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

31040-101-604 grå blå 65/35% P/B 245 g/m2

31040-102-601 comoblå 65/35% P/B 210 g/m2

31040-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2


KENTAUR – WE CARE

MIX & MATCH | FORKLÆDER I 16 FARVER

C 30330 SMÆKFORKLÆDE

100 cm

MY KENTAUR - SERVICES

• Justerbar nakkestrop • Syede bånd • Steamerstropper • B: 70 cm x H: 100 cm • Lagerstr. one size

70 cm

30330-102-409 orange 65/35% P/B 210 g/m2

30330-101-709 charcoal 65/35% P/B 245 g/m2

30330-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-205 mørk sand 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-527 hunter green 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-211 mocca 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-522 lime 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-519 bladgrøn 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-302 gul 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-402 rød 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

30330-101-604 grå blå 65/35% P/B 245 g/m2

30330-102-601 comoblå 65/35% P/B 210 g/m2

30330-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2

CARE & KINDNESS

30330-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

SHIRTS CONCEPT

Fåes også i Fairtrade kvalitet. Se style 30530 side 50

30330-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

1676-235 DTI

95


VAT DYED “VAT dyed” symbolet på forklæderne garanterer dig: • Optimal farveægthed • Længere levetid • Bedre produktøkonomi

96


3125-75-807 sort/hvid strib 65/35% P/B 265 g/m2

3125-712-871 sort/sølv strib 65/35% P/B 195 g/m2

3125-404-877 sort/grå strib 67/33% P/B 210 g/m2

3021-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

3021-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

C

3125 TJENERFORKLÆDE

3021 TJENERFORKLÆDE

• Syede bånd • Tunnel til indstik af bånd under vask • B: 110 cm x H: 90 cm • Lagerstr. one size

• Lomme indstik • Syede bånd • Tunnel til indstik af bånd under vask • B: 110 cm x H: 95 cm • Lagerstr. one size

95 cm

90 cm

C

110 cm

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

3125-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

SHIRTS CONCEPT

3125-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

TJENERFORKLÆDER

110 cm

1676-235 DTI

97


C 3007 FORSTYKKE MED LOMMER

45 cm

• Kængurulomme på front • Lommen er opdelt med indv. mål H: 13 x B: 16 cm x H: 22 cm • 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm • Syede bånd • B: 70 cm x H: 45 cm • Lagerstr. one size

70 cm

3007-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

C 3015 3016 FORSTYKKE

45 cm

• 3015 har bindebånd • 3016 har syede bånd • B: 70 cm x H: 45 cm • Lagerstr. one size

70 cm

3015-10700-907 sort/hvid pepita 65/35% P/B 276 g/m2

3016-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

3016-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

3016-10704-977 sort/grå pepita 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

C 3010 FORSTYKKE 70 cm

• Syede bånd • B: 70 cm x H: 70 cm • Lagerstr. one size

70 cm

1676-235 DTI

3010-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

98

3125-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

3010-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

3010-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

3010-102-205 mørk sand 65/35% P/B 210 g/m2

3010-102-402 rød 65/35% P/B 210 g/m2

3010-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

3010-102-601 comoblå 65/35% P/B 210 g/m2

3010-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2

3010-404-877 sort/grå strib 67/33% P/B 210 g/m2


70 cm

KENTAUR – WE CARE

FORSTYKKER- / TJENERFORKLÆDER

MY KENTAUR - SERVICES

110 cm

3006-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

C 3006 FORKLÆDE MED LOMMER

SERVICE & FOOD

• Kængurulomme på front • Lommen er opdelt med indv. mål H: 13 x B: 16 cm x H: 22 cm • 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm • Syede bånd • Tunnel til indstik af bånd under vask • B: 110 cm x H: 70 cm • Lagerstr. one size

80 cm

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

100 cm

3129-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

C 3129 FORKLÆDE MED SLIDS

SHIRTS CONCEPT

• Gå-slids foran • Syede bånd • Tunnel til indstik af bånd under vask • B: 100 cm x H: 80 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

99


STEP 1

STEP 2

STEP 3

100


3075-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

3075-75-807 sort/hvid strib 65/35% P/B 265 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KOMBI | SMÆKFORKLÆDER

3075-712-871 sort/sølv 65/35% P/B 195 g/m2

C 3075 SMÆKFORKLÆDE

105 cm

SERVICE & FOOD

• Justerbar nakkestrop • Syede bånd • Smæk kan bukkes om, så det kan bruges som tjenerforklæde • B: 100 cm x H: 105 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

100 cm

CARE & KINDNESS

3049-102-211 mocca 65/35% P/B 210 g/m2

C 3049 SMÆKFORKLÆDE

105 cm

• Kængurulomme på front • Lommen er opdelt med indv. mål H: 13 x B: 16 cm x H: 22 cm • 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm • Justerbar nakkestrop • Syede bånd • Smæk kan bukkes om, så det kan bruges som tjenerforklæde • B: 100 cm x H: 105 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

100 cm

På 3049 og 3075 kan smæk bukkes om, så det også kan bruges som tjenerforklæde

101

SHIRTS CONCEPT

3049-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2


C 3140 SMÆKFORKLÆDE

90 cm

• Justerbar nakkestrop • Lomme på smæk • Lommen har indv. mål: H: 18 cm x B: 16,5 cm • Syede bånd • B: 61 cm x H: 90 cm • Lagerstr. one size

61 cm

3140-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

C 3030 SMÆKFORKLÆDE

90 cm

• Nakkestrop • Syede bånd • B: 70 cm x H: 90 cm • Lagerstr. one size

70 cm

3030-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

102

3030-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI


KENTAUR – WE CARE

SMÆKFORKLÆDER

C

MY KENTAUR - SERVICES

• Indvendig brystlomme • Lommen har indv. mål: H: 20 cm x B: 16,5 cm • Nakkestrop • Syede bånd • B: 90 cm x H: 110 cm • Lagerstr. one size

90 cm

1676-235 DTI

3151-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

3151-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

3151-102-702 grafitgrå 65/35% P/B 210 g/m2

3151-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

3151-102-603 sailorblå 65/35% P/B 210 g/m2

3151-102-211 mocca 65/35% P/B 210 g/m2

31502-101-211 mocca 65/35% P/B 245 g/m2

31502-101-604 grå blå 65/35% P/B 245 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

3151-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

C 31502 BREDT SMÆKFORKLÆDE

108 cm

SERVICE & FOOD

110 cm

3151 BREDT SMÆKFORKLÆDE

• Indvendig brystlomme • Lommen har indv. mål: H: 20 cm x B: 16,5 cm • Justerbar nakkestrop med knap og knaphul • Knapper gør forklædet velegnet til rulning • Syede bånd • Steamerstropper • B: 90 cm x H: 108 cm • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

31502-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

31502-140-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 245 g/m2

31502-140-531 cypres olive 65/35% Rpet/BCI-Cot 245 g/m2

31502-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

31502-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

31502-102-527 hunter green 65/35% P/B 210 g/m2

31502-101-709 charcoal 65/35% P/B 245 g/m2

103

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

90 cm


BOMULDSFORKLÆDER

3011-50-101 hvid 100% Bom. 245 g/m2

3020-50-101 hvid 100% Bom. 245 g/m2

3026-50-101 hvid 100% Bom. 245 g/m2

3011 FORSTYKKE

3020 TJENERFORKLÆDE

3026 TJENERFORKLÆDE

• Syede bånd • B: 70 cm x H: 70 cm • Lagerstr. one size

• Syede bånd • Lommeåbning • B: 115 cm x H: 95 cm • Lagerstr. one size

• Syede bånd • B: 110 cm x H: 80 cm • Lagerstr. one size

70 cm

104

80 cm

C

95 cm

C

70 cm

C

115 cm

110 cm


KENTAUR – WE CARE

SANDWICHFORKLÆDER

MY KENTAUR - SERVICES

C 3181 SANDWICHFORKLÆDE

SERVICE & FOOD

• 1 hoftelomme • Lomme har indv. mål: H: 15 cm x B: 12 cm • Regulerbare stropper i siderne • Lagerstr. XS/S - M/L - XL/2XL

3181-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

ADJUSTABLE

W A I S T

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C

31811-102-7971 sort m. sort/hvid kantbånd 65/35% P/B 210 g/m2

SHIRTS CONCEPT

• Kængurulomme på front • Lommen har indv. mål H: 14 cm x B: 34 cm x H: 24 cm • 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm • Regulerbare stropper i siderne • Kantbånd i kontrastfarve • Lagerstr. XS/S - M/L - XL/2XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

31811 SANDWICHFORKLÆDE

W A I S T

105


C 40500 SIXPENCE • Sixpence der tåler industrivask, ISO 15797 • Justerbar med nylon spænde • Hovedmål 52 cm - 60 cm • Lagerstr. one size

40500-132-628 ocean 55/45% B/P 360 g/m2

40500-10704-977 sort/grå pepita 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

Vat dyed på pepita

C 40502 ROLL UP CAP • Roll up cap der tåler industrivask, ISO 15797 • Modern fit • Justerbar med nylon spænde • Fusion mellem kasket og strikhue • Hovedmål 54 cm - 60 cm • Lagerstr. one size

40502-132-717 rock cross 55/45% B/P 360 g/m2

40502-132-628 ocean 55/45% B/P 360 g/m2

1676-235 DTI

C 40503 FLAT CAP • Flat cap der tåler industrivask, ISO 15797 • Justerbar med nylon spænde • Hovedmål 52 cm - 60 cm • Lagerstr. one size

40503-132-717 rock cross 55/45% B/P 360 g/m2

40503-10704-977 sort/grå pepita 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

Vat dyed på pepita

106


KENTAUR – WE CARE

HOVEDBEKLÆDNING

C 40520 KALOT MED NET I PULDEN

40520-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

• Kalot med net i puld • Velcrolukning • Lagerstr. one size

SERVICE & FOOD

1676-235 DTI

C 4052 KALOT

4052-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

4052-2-100 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

• Kalot med velcrolukning • Lagerstr. one size

C 4036 BANDANA

4036-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

SHIRTS CONCEPT

• Bandana • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

107


C 4089 HALSKLUD • Halsklud. 100 x 70 x 70 cm • Lagerstr. one size

4089-103-103 hvid 65/35% P/B 150 g/m2

4089-103-700 sort 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

A 40940 ETNISK TØRKLÆDE • Justerbar elastik, som holder tørklædet på plads • B: 90 cm x H: 90 cm • Lagerstr. one size

40940-9-100 hvid 100% Polyester 80 g/m2

108

40940-9-610 marine 100% Polyester 80 g/m2

40940-9-700 sort 100% Polyester 80 g/m2

1676-235 DTI


KENTAUR – WE CARE

TJENERPUNG | HALSKLUD | ETNISK TØRKLÆDE | KUGLEKNAPPER

C 4988 TJENERPUNG 25,5 cm

• Tjenerpung til forklæde • Let at montere med trykknapper • B: 19 cm x H: 25,5 cm • Lagerstr. one size

4988-2-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

49990 BÅND TIL 5 KUGLEKNAPPER

4999 BÅND TIL 5 KUGLEKNAPPER

• Bånd til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. XS-4XL • Bestillingsnummer 49990-101-101

• Bånd til kugleknapper • Leveres ekskl. knapper • Lagerstr. 80-140 • Bestillingsnummer 4999-100-101

Farvenr.

Navn

1070-1070 1080-1080 1090-1090

Messing Guld Sølv

2-11 34-34 15-15 18-18 33-33 74-74 75-75 76-76 603-603 620-620 702-702 2-1090 28-28

Hvid Sort Grøn Lime Rød Orange Gul Bordeaux Sailorblue Mørk Marine Grå Sølv Guld

CARE & KINDNESS

1676-235 DTI

C 8888 KUGLEKNAPPER

SHIRTS CONCEPT

Massiv

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

C

SERVICE & FOOD

1676-235 DTI

C

Plast kugleknapper

MY KENTAUR - SERVICES

19 cm

• Kugleknapper til kokkejakker • Lagerstr. one size

109


110


PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SERVICE LINE

SERVICE LINE Jakke og buks: 65% Polyester, 35% Bomuld, 250 g/m2 Skjorter: 65% Polyester, 35% Bomuld, 150 g/m2 • Ny innovativ kollektion udviklet i samarbejde med brugerne

CARE & KINDNESS

• Henvender sig især til logistik, chauffører, teknikere, service • Slidstærk og komfortabel kvalitet med blød bagside • Mange funktionelle detaljer • Super pasform

SHIRTS CONCEPT

• Gennemtænkt design

1676-235 DTI

111


SELLING POINTS

Nakkebelægningen er tilpasset vaskerikrav

Cool design – optimal pasform Nakkestrop

Smart trykknaplukning, der ikke ridser skærm på mobil

Krave i fleksibel og blødt strik Refleks detalje

Stærk metervare med blød børstet bagside

Brystlomme med skjult trykknap

Pen/kniv lomme

Lynlåslomme til IPad mini, tablet og A5 dokumenter

Refleks Lommeåbning Ekstra indvendig lomme Lynlås i front Skjult trykknap

Åndbar og strækbar strik under arm og i ryg for bedre komfort

Smalle ærmer for at kunne arbejde ugeneret

Fleksibel strik ved håndled

”Mobility sleeves” ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse

112

Lang ryg for at undgå træk


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MULTI FUNKTIONEL | SERVICE LINE

SERVICE & FOOD

23050-134-620 mørk marine 65/35% P/B 250 g/m2

23050-134-700 sort 65/35% P/B 250 g/m2

23050-134-709 charcoal 65/35% P/B 250 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

23050-134-620 mørk marine 65/35% P/B 250 g/m2

C 23050 UNISEX FUNKTIONS JAKKE

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

• Innovativt design • Fleksibel og blød strikkrave • Blød børstet inderside • Nakkestrop • Refleks detaljer • Todelt brystlomme med klap og skjulte trykknapper • Åndbart strik i ryg og under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed • Lynlåslomme i front til IPad mini, A5 str. • 2 stiklommer • Mange praktiske lommer og 2 indvendige mobillommer • Indvendig lomme • Lange ærmer i et ergonomisk snit • Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse • Fleksibel strik ved håndled • Længere ryg for at undgå træk • Ryglængde på str. M 73 cm • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

113


SELLING POINTS

Samme design til herre og damebuks, men med tilpasset pasform til damer

Cool design – optimal pasform

Mobillomme indvendig i lårlomme Lynlås i gylp Åndbar og fleksibel strik i lænden for komfort og større bevægelsesfrihed

Bæltestropper Pen/knivlomme

Lomme på højre side er med mobillomme og en værktøjs-/tommestoklomme

Fleksibel lomme i strik Refleksdetalje

Designet så effekter ikke falder ud når man sidder

Ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed

Refleksdetalje

Indbygget ekstra 5 cm skridtlængde i opsøm

114

Indvendig mobillomme

Lårlomme med læg og skjult trykknap


16150-134-709 charcoal 65/35% P/B 250 g/m2

26150-134-620 mørk marine 65/35% P/B 250 g/m2

26150-134-700 sort 65/35% P/B 250 g/m2

26150-134-709 charcoal 65/35% P/B 250 g/m2

A

B

16150 DAME FUNKTIONS BUKS

26150 HERRE FUNKTIONS BUKS

• Innovativt design - Chino style • Blød børstet inderside • Bæltestropper • Fleksibelt og åndbart strik i lænden • 2 skrålommer • Lynlås i gylp • Mange praktiske lommer og 2 indvendige mobillommer • Ergonomiske lårlommer med skjult trykknap, indvendig mobil - og tommestoklomme. • Rummelige lårlommer med udvendig fleksibel lomme i strik • Refleks detaljer • Ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed • 5 cm ekstra skr.lgd. integreret i opsøm • Skr.lgd. 79 cm • Lagerstr. 32-60

• Innovativt design - Chino style • Blød børstet inderside • Bæltestropper • Fleksibelt og åndbart strik i lænden • 2 skrålommer • Lynlås i gylp • Mange praktiske lommer og 2 indvendige mobillommer • Rummelige lårlommer med udvendig fleksibel lomme i strik • Ergonomiske lårlommer med skjult trykknap, indvendig mobil - og tommestoklomme. • Refleks detaljer • Ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed • 5 cm ekstra skr.lgd. integreret i opsøm • Skr.lgd. 82 cm • Lagerstr. 68-128

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

16150-134-700 sort 65/35% P/B 250 g/m2

SHIRTS CONCEPT

16150-134-620 mørk marine 65/35% P/B 250 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MULTI FUNKTIONEL | SERVICE LINE

1676-235 DTI

115


116


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MULTI FUNKTIONEL | SERVICE LINE

23052-147-700 sort 65/35% P/B 415 g/m2

C 23052 UNISEX SOFTSHELL JAKKE

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

• Innovativt design • Tåler industrivask ISO 15797 • Vind- og vandafvisende overflade • Fleece bagside • ”Stand up” krave • Nakkestrop • Refleks detaljer • Gennemgående lynlås • Åndbart strik i ryg og under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed • Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig lomme • Ærmer med slids og trykknap • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

W AT E R WIND

SHIRTS CONCEPT

1676-235 DTI

Produktet er udført i en yderst egnet metervare, som har en slidstærk overflade og soft bagside. Desuden er jakken vind- og vandafvisende. Kvaliteten kan vaskes ved op til 60 gr. og er dermed vaskeriegnet i henhold til ISO 15797 som en af de første på markedet, og dermed har produktet lang levetid.

117


SELLING POINTS

3 lag i krave for stabilitet og efterlevelse af vaskerikrav

Kontrast farve i krave

Cool design – optimal pasform 93818 M

Fusion mellem skjorte og poloshirt

Penlomme

Brystlomme

Smalle ærmer for at kunne arbejde ugeneret

93818 M Trykknapper i ærmeslids

Pull-up – cuff

Nylonknap i manchet

Trenset front med nem tilgang til trykknapper

”Mobility sleeves” ærmesnit der ikke løfter hele skjorte ved bevægelse

Åndbar og strækbar pique under arm og i ryg for bedre komfort

118


KENTAUR – WE CARE

MULTI FUNKTIONEL | SERVICE LINE

C 25061 UNISEX SKJORTE KORT ARM

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

• Innovativt design • Casual skjorte med modern fit • Fusion mellem skjorte og poloshirt • Skjortekrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • 2 brystlommer • Penlomme • Skjult trykknaplukning • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • 1 påsyet nylon knap i hals • 1/2 ærmer • Stræk-og åndbar polopiqué i ærmer og i hele ryggen som giver øget komfort • Lagerstr. XS-4XL

25061-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C 25060 UNISEX SKJORTE LANG ARM

CARE & KINDNESS

• Innovativt design • Casual skjorte med modern fit • Fusion mellem skjorte og poloshirt • Skjortekrave • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjult trykknaplukning • 1 påsyet nylon knap i hals • Trenset front med nem tilgang til trykknapper • 2 brystlommer • Penlomme • Lange ærmer • Manchetter • Stræk-og åndbar polopiqué i ærmer og i hele ryggen som giver øget komfort • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Lagerstr. XS-4XL

SHIRTS CONCEPT

93818 M

25060-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

1676-235 DTI

Produktet indeholder strik, som over tid vil give farveforskel i forhold til den vævede del.

119


120


KENTAUR – WE CARE

MODERN FIT | SERVICE

B 25063 HERRESKJORTE L/ARM

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

• Modern fit • Kontrastfarve indvendig i kraven • Skjortekrave • Trykknapper i stolpen • 2 brystlommer • Penlomme • ID strop • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25063-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2 25063-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

B 25064 HERRESKJORTE K/ARM

CARE & KINDNESS

• Modern fit • Skjortekrave • Trykknapper i stolpen • Korte ærmer • 2 brystlommer • Penlomme • ID strop • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

25064-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

SHIRTS CONCEPT

25064-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

1676-235 DTI

121


122


CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

PROCESSING INDUSTRY –HACCP

126

Overdele HACCP

128

Dame HACCP og tilbehør

130

Bukser HACCP

132

PRO wear shirts HACCP

SHIRTS CONCEPT

PROCESSING INDUSTRY – HACCP

123


HYGIEJNERISIKO Kentaurs HACCP kollektion er certificeret efter 3 risikoklasser.

R I S I KO K L A S S E 1

Lav hygiejnerisiko Hvis hygiejnerisikoen er lav, ved håndtering af ikke-letfordærve­lige fødevarer eller ingredienser, har arbejdstøjet en relativ lav beskyttelsesfunktion for at komme i kontakt med fødevarer, såfremt fødevarerne er tilstrækkeligt beskyttede af indpakningen.

R I S I KO K L A S S E 2

Høj hygiejnerisiko Hvis hygiejnerisikoen er høj, f.eks. ved håndtering af upakkede og letfordærvelige fødevarer eller ingredienser, har arbejdstøjet en høj beskyttelsesfunktion for at komme i kontakt med fødevarer. Især hvis føde­varerne ikke skal videre i processen og hvis der er en risiko for, at mikroorganismer i eller på fødevaren kan multipliceres (f.eks. ved levering af upakket kød). Denne gruppe inkluderer også aktiviteter der håndterer processer med fødevarer, enten manuelt eller teknologisk, som kan have en effekt på den bakterielle formering, f.eks. tørring, saltning, opvarmning osv.

R I S I KO K L A S S E 3

Højeste hygiejnerisiko Hvis hygiejnerisikoen er på det højeste niveau, f.eks. ved håndtering af upakket, ready-to-eat, yderst letfordærvelige føde­varer, skal der garanteres en meget høj beskyttelsesfunktion, da føde­ varerne ikke er stabiliserede teknologisk og mikroorganismer kan formere sig.

Kilde: Hohenstein

124


KENTAUR – WE CARE

SELLING POINTS Style no. 23760 / 23769

MY KENTAUR - SERVICES

Ærmelængde springer 3-4 cm fra str. S til M. Mellem andre størrelser springer længden med 0,5 cm.

Nakkestrop til ophæng

SERVICE & FOOD

Nakkebelægning er tilpasset vaskerikrav til indmærkning

Indvendig brystlomme med klap

PROCESSING INDUSTRY

Skjulte trykknapper

Indvendig ergonomisk korrekt placeret hoftelomme med klap, så brugeren ved f.eks. båndet oplever større arbejdskomfort Ærme med brugervenlig pull-up elastik funktion som er både tidsbesparende, hygiejnisk og ergonomisk komfort

Ærme med brugervenlig pull-up

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

Ærmer med trykknapper, som giver mulighed for at regulere håndledsvidde

Ærmer med trykknapper

125


C 23760 UNISEX JAKKE

23760-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

• Skjortekrave • Nakkestrop • Nakkebelægning • 1 indvendig brystlomme med klap • 1 indvendig sidelomme med klap • Hoftelomme er placeret på siden for bedre ergonomisk komfort • Skjult trykknaplukning • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde • Ryglængde på str M: 72 cm • Ærmelængde på str. M: 62 cm • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

23760-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

23760-101-701 lys grå 65/35% P/B 245 g/m2

C 23769 UNISEX JAKKE EKSTRA LANG

23769-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

• Skjortekrave • Nakkestrop • Nakkebelægning • 1 indvendig brystlomme med klap • 1 indvendig sidelomme med klap • Hoftelomme er placeret på siden for bedre ergonomisk komfort • Skjult trykknaplukning • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde • Ryglængde: 82 cm i alle størrelser • Ærmelængde på str. M: 62 cm • Lagerstr. S-4XL

1676-235 DTI

C 23770 UNISEX JAKKE • Skjortekrave • Nakkestrop • Nakkebelægning • Skjult trykknaplukning • Rib i håndled • Ryglængde på str M: 72 cm • Ærmelængde på str. M: 65 cm • Lagerstr. XS-4XL 23770-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

126

XXXXX X

1676-235 DTI

23760-101-602 kongeblå 65/35% P/B 245 g/m2


KENTAUR – WE CARE

OVERDELE | HACCP

C 2485 UNISEX BUSSERONNE • Skjortekrave • Nakkestrop • Nakkebelægning • 1 indvendig brystlomme med klap • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde • Ryglængde på str M: 72 cm • Lagerstr. XS-4XL

2485 M

MY KENTAUR - SERVICES

1676-235 DTI

2485-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

C • Skjortekrave • Halsåbning med trykknap • Nakkestrop • Indvendig brystlomme • 1/2 ærmer • Slids i siderne • Ryglængde på str. M: 75 cm • Lagerstr. XS-4XL

SERVICE & FOOD

2517 UNISEX BUSSERONNE K/ARM

1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

2517-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

C 2027 UNISEX KITTEL 2027 M

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

2027-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

• Skjortekrave • Nakkestrop • Nakkebelægning • 3 indvendige lommer • Brystlomme med klap • Skjult trykknaplukning • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde • Ryglængde på Str. M: 101 cm • Ærmelængde på str. M: 62 cm • Lagerstr. XS-4XL

C • Skjult trykknaplukning • Uden lommer • Velegnet til bl.a. gæstekittel eller som overtrækskittel • Produceret i oversize så den nemt kan tages over eget tøj • Ryglængde på Str. M: 101 cm • Lagerstr. S-XL

SHIRTS CONCEPT

20200 UNISEX GÆSTEKITTEL

1676-235 DTI

20200-102-600 lys blå 65/35% P/B 210 g/m2

127


DAME | HACCP

A 15019 DAME FUNKTIONSSKJORTE • V-udskæring • Skjortekrave • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Indvendig taljejustering • Justerbar håndledsvidde • 1 indvendig sidelomme med klap • Ryglængde på str. M: 71,5 cm • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

ADJUSTABLE

W A I S T

15019-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

A

X XXXX

10301 DAMEKITTEL • Skjortekrave • Nakkestrop • Nakkebelægning • Skjult trykknaplukning • Indvendige hoftelommer • Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

10301-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

C 18340 DAME-/UNISEX BUKS

18340-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

128

• Elastik i bag • Justerbar linning • Trykknapper i gylp • Jeanslommer • Lårlomme med klap • Lårlomme med trykknap • Lagerstr. 32-60

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T


KENTAUR – WE CARE

HOVEDBEKLÆDNING | HACCP

C 4077 KASKET MED NET

4077-102-701 lys grå 65/35% P/B 210 g/m2

4077-102-602 kongeblå 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI

C 4072 KASKET MED HÅRNET

4072-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

SERVICE & FOOD

• Hårnet • Velcro i bag for justering • Net: 100% polyester • Lagerstr. one size

PROCESSING INDUSTRY

1676-235 DTI

C 4073 KASKET MED NET • Net i puld • Hårnet • Velcro i bag for justering • Net: 100% polyester • Lagerstr. one size

4073-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

CARE & KINDNESS

1676-235 DTI

C 4075 SKRÅHUE • Skråhue • Str. S hovedvidde 56 cm • Str. L hovedvidde 60 cm • Str. 2XL hovedvidde 64 cm • Lagerstr. S-2XL

4075-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

SHIRTS CONCEPT

4077-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

• Net i puld • Hårnet • Justerbar med trykknapper i bag • Net: 100% polyester • Lagerstr. one size

1676-235 DTI

129


Snor og elastik i talje

1658-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

16589-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

16589-101-701 lys grå 65/35% P/B 245 g/m2

16589-101-602 kongeblå 65/35% P/B 245 g/m2

Trykknap i ben (16506)

16503-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

C

C

C

1658 UNISEX SMÆKBUKS

16589 UNISEX SMÆKBUKS

16503 UNISEX JOGGINGBUKS

• Justerbare seler • 1 indvendig brystlomme med klap • Lårlomme med klap • Skjulte trykknapper • Skjult trykknaplukning på hoftelommer og i gylp • Steamerstropper • Skr.lgd. 80 cm • Lagerstr. S-4XL

• Justerbare seler • 1 indvendig brystlomme med klap • Lårlomme med klap • Skjulte trykknapper • Skjult trykknaplukning på hoftelommer og i gylp • Steamerstropper • Skr.lgd. 90 cm • Lagerstr. S-4XL

• Elastik og snor i linning • Uden lommer • Uden trykknap i ben • Steamerstropper • Stempellap • Skr.lgd. 85 cm • Lagerstr. XS-4XL

C 16506 UNISEX JOGGINGBUKS Som 16503 med trykknap i ben Skr.lgd. 80 cm.

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

130

1676-235 DTI

1676-235 DTI

W A I S T


KENTAUR – WE CARE

UNISEX BUKSER | HACCP

Alle lommer med skjulte trykknapper (18115 / 18116)

Lårlomme (18116)

Lårlomme med fals (18116)

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

Justerbar talje 4-6 cm (18115 / 18116)

18116-101-701 lys grå 65/35% P/B 245 g/m2

18116-101-602 kongeblå 65/35% P/B 245 g/m2

C

18115 UNISEX BUKS

18116 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

• Justerbar linning • Elastik i bag • Skjulte trykknapper i gylp • 2 skrålommer • 1 baglomme med skjult trykknap • Steamerstropper • Skr.lgd. 80 cm • 18118 - Skr.lgd. 90 cm, hvid • Lagerstr. XS-4XL

• Justerbar linning • Elastik i bag • Skjulte trykknapper i gylp • 2 skrålommer • 1 baglomme med skjult trykknap • 2 lårlommer med klap • Skjulte trykknapper • Steamerstropper • Skr.lgd. 80 cm • 18119 - Skr.lgd. 90 cm, hvid • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

CARE & KINDNESS

C

PROCESSING INDUSTRY

18116-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

SHIRTS CONCEPT

18115-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

131


C 53000 PRO WEAR T-SHIRT ID0300 • Ekstra slidstærk • Fire-lags halsrib • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • XS kun i hvid, silver grey, navy og sort • Lagerstr. XS-6XL

53000-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-16 flaskegrøn 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-18 lime 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-20 azur 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-27 mørk lilla 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-33 rød 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-638 blå melange 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-713 sølvgrå 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-72 grafitgrå 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-73 grå melange 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-74 orange 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-75 gul 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-76 bordeaux 60/40% B/P 220 g/m2

53300-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-713 silver grey 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-73 grå melange 50/50% B/P 220 g/m2

C 53300 PRO WEAR POLOSHIRT ID0330 • Ekstra slidstærk • Trykknapper i stolpen • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • Lagerstr. XS-6XL

53300-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

132

53300-575-33 rød 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-5 kongeblå 50/50% B/P 220 g/m2

53000-575-5 kongeblå 60/40% B/P 220 g/m2


KENTAUR – WE CARE

HACCP SHIRTS

C 53110 PRO WEAR T-SHIRT ID0311

53110-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-5 kongeblå 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-713 silver grey 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-73 grå melange 60/40% B/P 220 g/m2

SERVICE & FOOD

53110-575-33 rød 60/40% B/P 220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

53110-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

• Ekstra slidstærk • Lange ærmer • Fire-lags halsrib • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • XS kun i hvid og navy • Lagerstr. XS-6XL

C 53360 PRO WEAR POLOSHIRT ID0336

53360-575-33 rød 50/50% B/P 220 g/m2

SHIRTS CONCEPT

53360-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

CARE & KINDNESS

• Ekstra slidstærk • Lange ærmer • Trykknapper i stolpen • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • Lagerstr. XS-6XL

53360-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

133


134


136

Overdele

175

Bukser

193

Nederdel

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

CARE & KINDNESS

CARE & KINDNESS

135


VA LU E F O R T E X T I L E S E RV I C E

BASIC BUILDING

2 basis modeller – mange variationer – uendeligt antal af kombinationer

UNISEX- / DAMEMODEL 43 varianter

C 15352 UNISEX HALVBUSSERONNE

15352-103-3501 melon m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-4100 lavendel m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-4104 bordeaux m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-4201 rød m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-5100 æble m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-6261 lys blå m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-6301 sailorblå m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-7201 grafit grå m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-406 lavendel 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-515 æble 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-603 sailorblå 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-626 lys blå 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-702 grafitgrå 65/35% P/B 150 g/m2

A 15147 DAME FUNKTIONSSKJORTE

15147-103-305 melon 65/35% P/B 150 g/m2

136

15147-103-401 bordeaux 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-402 rød 65/35% P/B 150 g/m2

A 15019

A 15022

C 15350

A 15002

A 15600

15019-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

15022-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

15350-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

15002-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

15600-934-101 hvid 50/50% CLY/P 215 g/m2


15352-924-4171 cassis m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

15352-924-6101 marine m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

15352-924-6431 pale blue m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

15352-924-6511 turkis m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

C 15351

C 15348

15351-100-1477 hvid m. bordeaux/grå flatlock 50/50% B/P 215 g/m2

15348-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

C 15352 UNISEX HALVBUSSERONNE

KENTAUR – WE CARE

BASIC BUILDING | PRODUCT OVERVIEW

C 15340

SERVICE & FOOD

C 15330 UNISEX SKJORTE

15330-924-4171 cassis m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

15330-924-6101 marine m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

15330-924-6431 pale blue m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

15340-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

A 15001 DAME FUNKTIONSSKJORTE

A 15601

A 15358 PROCESSING INDUSTRY

C 15139 UNISEX SKJORTE, V-HALS

15330-924-6511 turkis m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

15001-102-1347 gul/grå/bordeaux piping 65/35% P/B 210 g/m2

15001-102-1747 sort/rød/grå piping 65/35% P/B 210 g/m2

15601-145-10721 hvid/virtual grå/dark rock 65/35% P/B 175 g/m2

A 15362

A 15360

A 15394

A 15391

15362-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15360-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15394-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

15391-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

15358-102-17241 hvid m. grå/bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

CARE & KINDNESS

15139-924-651 turkis 50/50% CLY/P 195 g/m2

SHIRTS CONCEPT

15139-934-101 hvid 50/50% CLY/P 215 g/m2

137


VA LU E F O R T E X T I L E S E RV I C E

BASIC BUILDING

2 basis modeller – mange variationer – uendeligt antal af kombinationer

UNISEX MODEL 27 varianter

C 25048 UNISEX BUSSERONNE

25048-103-305 melon 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-401 bordeaux 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-402 rød 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-406 lavendel 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-515 æble 65/35% P/B 150 g/m2

C 25349 UNISEX BUSSERONNE

25349-924-4171 cassis m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

25349-924-6101 marine m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 195 g/m2

25048-103-603 sailorblå 65/35% P/B 150 g/m2

138

2548-100-401 bordeaux/mørk grå 50/50% B/P 215 g/m2

25349-924-6431 25349-924-6511 pale blue m. hvid flatlock turkis m. hvid flatlock 50/50% CLY/P 50/50% CLY/P 195 g/m2 195 g/m2

2548-100-500 como blå/grøn 50/50% B/P 215 g/m2

25048-103-702 grafitgrå 65/35% P/B 150 g/m2

25048-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

C 25448 UNISEX BUSSERONNE

25448-934-101 hvid 50/50% CLY/P 215 g/m2

C 2548 UNISEX BUSSERONNE

2548-100-17040 rød/lys grå 50/50% B/P 215 g/m2

25048-103-626 lys blå 65/35% P/B 150 g/m2

25448-924-417 cassis 50/50% CLY/P 195 g/m2

25448-924-603 sailorblå 50/50% CLY/P 195 g/m2

C 25353

2548-100-600 como blå/lys blå 50/50% B/P 215 g/m2

25353-105-7773 virtual cross m. dark rock 65/35% Rpet/BCI bom 175 g/m2

C 25348

C 25349

C 25350

C 25358

25348-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

25349-100-1477 hvid m. bordeaux/grå flatlock 50/50% B/P 215 g/m2

25350-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

25358-102-17241 hvid m. grå/bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

25448-924-651 turkis 50/50% CLY/P 195 g/m2

25448-924-712 virtual grey 50/50% CLY/P 195 g/m2


KENTAUR – WE CARE

BASIC BUILDING | PRODUCT OVERVIEW

MODERN FIT – OVERVIEW

15310-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

15311-80313-401 bordeaux 65/35% P/B 150/220 g/m2

A 15320 DAME FUNKTIONSPOLO

15320-80315-526 forårs grøn 65/35% P/B 150/260 g/m2

15320-80315-636 himmelblå 65/35% P/B 150/260 g/m2

A 15314

15313-80314-6263 blue shadow/dark ocean 65/35% P/B 150/220 g/m2

15314-80314-6263 blue shadow/dark ocean 65/35% P/B 150/220 g/m2

C 15321 UNISEX FUNKTIONSPOLO

15321-80315-526 forårs grøn 65/35% P/B 150/260 g/m2

15321-80315-636 himmelblå 65/35% P/B 150/260 g/m2

15321-80315-6703 navy/chambray grå 65/35% P/B 150/260 g/m2

A 15303

A 15304

A 15305

15303-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

15304-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

15305-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

C 25313

C 25391

C 25390

C 25303

C 25360

C 25361

25313-80314-6263 blue shadow/dark ocean 65/35% P/B 150/220 g/m2

25391-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

25390-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

25303-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI bom 150 g/m2

25360-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

25361-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15390-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

CARE & KINDNESS

A 15390

15320-80315-6703 navy/chambray grå 65/35% P/B 150/260 g/m2

15311-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

A 15313

SERVICE & FOOD

15310-80313-401 bordeaux 65/35% P/B 150/220 g/m2

C 15311 UNISEX BUSSERONNE

PROCESSING INDUSTRY

C 15310 UNISEX SKJORTE

MY KENTAUR - SERVICES

UNISEX-/DAMEMODEL

SHIRTS CONCEPT

UNISEX MODELLER

139


140


KENTAUR – WE CARE

FUSION AF SKJORTE OG POLO | PIQUE LINE

A 15313 DAME FUSION SHIRT

MY KENTAUR - SERVICES

• Casual snit • Rund hals med blød jersey pique • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Steamerstropper • Nøglestropper • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

15313-80314-6263 blue shadow/dark ocean 65/35% P/B 150/220 g/m2

1676-235 DTI

A SERVICE & FOOD

15314 DAME FUSION SKJORTE

PROCESSING INDUSTRY

• Casual snit • Kinakrave • Ærmer og ryg i blød piqué, forstykke i vævet stof • Trykknapper med design som 4 huls knap • Brystindsnit • Indsnit • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Steamerstropper • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL XXXXX X

15314-80314-6263 blue shadow/dark ocean 65/35% P/B 150/220 g/m2

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

C 25313 UNISEX FUSION SHIRT • Casual snit • Rund hals med blød jersey pique • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Steamerstropper • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

SHIRTS CONCEPT

xxxxx x

25313-80314-6263 blue shadow/dark ocean 65/35% P/B 150/220 g/m2 1676-235 DTI

Produktet indeholder strik, som over tid vil give farveforskel i forhold til den vævede del. 141


15303-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI-Cot 150 g/m2

15304-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI-Cot 150 g/m2

A

A

15303 DAME FUNKTIONSBUSSERONNE

15304 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• Enkelt og let design • Rund hals • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Split yoke (bærestykke) som giver øget strækbarhed over ryggen • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Enkelt og let design • Rund hals • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Split yoke (bærestykke) som giver øget strækbarhed over ryggen • Skjult trykknaplukning med 1 synlig knap øverst • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

1676-235 DTI

142

1676-235 DTI


25303-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI-Cot 150 g/m2

A

C

15305 DAME FUNKTIONSBUSSERONNE

25303 UNISEX BUSSERONNE

• Enkelt og let design • Feminint A-snit • ”Stand up” krave • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Brystindsnit • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Enkelt og let design • V-hals • Raglanærmer • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Split yoke (bærestykke) som giver øget strækbarhed over ryggen • Nøglestrop • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

xxxx x

xxxxx x

SHIRTS CONCEPT

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

15305-3087-648 blue ocean 55/45% Rpet/BCI-Cot 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SUSTAINABLE | NORDIC LINE

1676-235 DTI

143


25391-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

25390-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

15390-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

C

C

A

25391 UNISEX BUSSERONNE

25390 UNISEX FUNKTIONSSKJORTE

15390 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• V-hals • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Nøglestrop • Lagerstr. XS-4XL

• Casual snit • Skjortekrave • Trykknapper med design som 4 huls knap • Indvendig strop til opsmøg af ærmer • 1 brystlomme med trykknap • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat lomme i hoftelommen • Nøglestrop • Indvendig taljejustering i ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Casual snit • Skjortekrave • Trykknapper med design som 4 huls knap • Indvendig strop til opsmøg af ærmer • 1 brystlomme med trykknap • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat lomme i hoftelommen • Nøglestrop • Slids i siderne • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL3XL-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

144

1676-235 DTI

W A I S T

1676-235 DTI


15394-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

15395-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

A

A

A

15391 DAME FUNKTIONSSKJORTE

15394 DAME HALVBUSSERONNE

15395 KJOLE

• Feminint A-snit • Rund hals med blød vaffel pique • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Ekstra trykknap ved bryst • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • 2 hoftelommer med indvendig separat mobillomme • Nøglestropper • Indvendig taljejustering i ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Feminint A-snit • Rund hals med blød jersey pique • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Ekstra trykknap ved bryst • Dyb stolpelukning med trykknapper, der gør det nemt at stige ud og ind • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Indvendig taljejustering i ryg • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Feminint A-snit • Rund hals • Brystindsnit • Halværmer med elastik • 1 brystlomme med trykknap • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig taljejustering i ryg • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Lagerstr. XS-4XL

CARE & KINDNESS

15391-3086-639 dark ocean 65/35% P/B 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

CASUAL DENIM LOOK | OCEAN LINE

15395 M

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

SHIRTS CONCEPT

15394-M

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

145


17360-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15320-80315-6703 navy/chambray grå 65/35% P/B 150/220 g/m2

15321-80315-6703 navy/chambray grå 65/35% P/B 150/220 g/m2

A

A

C

17360 DAMEVEST

15320 DAME FUNKTIONSPOLO

15321 UNISEX FUNKTIONSPOLO

• Feminint A-snit • Blød kinakrave af kontrastjersey • Trykknapper • Kontrastfarve indvendig i stolpelukning • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Indvendig taljejustering • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• V-hals • Jersey ved hals • Flatlock stikninger • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Steamerstropper • Vævet stof i siderne og blød vaffelpiqué i midten • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

• Kinakrave • Stolpelukning med trykknapper • Flatlock stikninger • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendige ekstra lommer • Nøglestropper • Steamerstropper • Vævet stof i siderne og blød vaffelpiqué i midten • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

92479 S

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

1676-235 DTI

1676-235 DTI

Produktet indeholder strik, som over tid vil give farveforskel i forhold til den vævede del. 146


15360-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

15395-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

A

A

A

15362 DAME FUNKTIONSSKJORTE

15360 DAME HALVBUSSERONNE

15395 KJOLE

• Feminint A-snit • Blød kinakrave af kontrastjersey • Skjult trykknaplukning nederst i stolpelukning • Ekstra trykknap ved bryst • Kontrastfarve indvendig i stolpelukning • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • Halværmer med elastik • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendige ekstra lommer • Indvendig taljejustering i ryg • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Feminint A-snit • Blød kinakrave af kontrastjersey • Dyb stolpelukning med trykknapper • Ekstra trykknap ved bryst • Kontrastfarve indvendig i stolpelukning • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • Indvendig strop til opsmøg af ærmer • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Indvendig taljejustering i ryg • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Feminint A-snit • Rund hals • Brystindsnit • Halværmer med elastik • 1 brystlomme med trykknap • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig taljejustering i ryg • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Lagerstr. XS-4XL

CARE & KINDNESS

15362-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

BLØD & ÅNDBAR KVALITET | SKY LINE

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

SHIRTS CONCEPT

15395 M

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

147


BLØD & ÅNDBAR KVALITET | SKY LINE

25360-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

25361-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

27360-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

C

C

C

25360 UNISEX BUSSERONNE

25361 UNISEX FUNKTIONSSKJORTE

27360 UNISEX VEST

• Blød kinakrave af kontrastjersey • Stolpelukning med trykknapper • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Skjortekrave • Skjult trykknaplukning nederst i stolpelukning • Indvendig strop til opsmøg af ærmer • 2 brystlommer • 1 pencillomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Lagerstr. XS-4XL

• Blød kinakrave af kontrastjersey • Trykknapper • 1 brystlomme med trykknap • 2 hoftelommer med trykknapper • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Justerbar talje • Nøglestropper • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

148

1676-235 DTI

1676-235 DTI

W A I S T


KENTAUR – WE CARE

DAME-/UNISEX VESTE | LET KVALITET

A 17025 DAMEVEST

MY KENTAUR - SERVICES

• Trykknapper • 2 brystlommer med “pencil” strop • 2 hoftelommer med trykknapper • Indvendig separat lomme i hoftelommen • Justerbar ryg • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

17025-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

PROCESSING INDUSTRY

17025-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

SERVICE & FOOD

17025 M

C 17005 UNISEX VEST

CARE & KINDNESS

• Trykknapper • 1 brystlomme med “pencil” strop • 2 hoftelommer med trykknapper • Indvendig separat lomme i hoftelommen • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

17005-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

17005-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

SHIRTS CONCEPT

17005 M

1676-235 DTI

149


15320-80315-526 forårs grøn 65/35% P/B 150/260 g/m2

15320-80315-636 himmelblå 65/35% P/B 150/260 g/m2

15320-80315-6703 navy/chambray grå 65/35% P/B 150/260 g/m2

15321-80315-636 himmelblå 65/35% P/B 150/260 g/m2

15321-80315-6703 navy/chambray grå 65/35% P/B 150/260 g/m2

A

C

15320 DAME FUNKTIONSPOLO

15321 UNISEX FUNKTIONSPOLO

• V-hals • Jersey ved hals • Flatlock stikninger • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Nøglestropper • Steamerstropper • Vævet stof i siderne og blød vaffelpiqué i midten • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

• Kinakrave • Stolpelukning med trykknapper • Flatlock stikninger • 1 dobbelt brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendige ekstra lommer • Nøglestropper • Steamerstropper • Vævet stof i siderne og blød vaffelpiqué i midten • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

Produktet indeholder strik, som over tid vil give farveforskel i forhold til den vævede del. 150

15321-80315-526 forårs grøn 65/35% P/B 150/260 g/m2

1676-235 DTI


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

FUSION LINE

151


PIQUE LINE • Åndbar kvalitet. • Ergonomiske lommer. • Stræk i ryggen for bedre komfort. • Skjult lukning med mini patentknapper for højere sikkerhed. • Ny fusion mellem pique og traditionel metervare.

152


15310-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

15311-80313-401 bordeaux 65/35% P/B 150/220 g/m2

15311-80313-600 lys blå 65/35% P/B 150/220 g/m2

C

C

15310 UNISEX SKJORTE

15311 UNISEX BUSSERONNE

• Rund hals med blød jersey pique • 1 synlig trykknap øverst • Skjult lukning med mini patentknapper for højere sikkerhed • Flatlock stikninger • 1 brystlomme med ID strop • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Ærmer og ryg i blød piqué, forstykke i vævet stof • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

• V-hals • Blød kinakrave i jersey • Jersey ved hals • Flatlock stikninger • 1 brystlomme med ID strop • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig lomme • Ærmer og ryg i blød piqué, forstykke i vævet stof • Komfort som polo og funktionel som skjorte • Lagerstr. XS-4XL

CARE & KINDNESS

15310-80313-401 bordeaux 65/35% P/B 150/220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

FUSION AF SKJORTE & POLO | PIQUE LINE

1676-235 DTI

SHIRTS CONCEPT

93773 M

1676-235 DTI

Produktet indeholder strik, som over tid vil give farveforskel i forhold til den vævede del. 153


TENCEL™ FUNKTIONEL OG BÆREDYGTIG FIBER • Høj absorbering af fugt = øget komfort • Lavere bakterievækst • Kortere tørretid, sparer energi • Høj farveægthed og længere levetid end standard workwear

15600-934-101 hvid 50/50% CLY/Rpet 215 g/m2

A 15600 DAMESKJORTE M/KIMONO FRONT • Feminint A-snit • Kimono front • Rund hals • Brystindsnit • Indsnit på ryg • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse • Trykknapper • 1 hoftelomme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x x

1676-235 DTI

154


KENTAUR – WE CARE

TENCEL MEDICAL

25448-924-651 turkis 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

25448-924-417 cassis 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

25448-924-603 sailorblå 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

25448-924-712 virtual grey 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

15139-934-101 hvid 50/50% CLY/Rpet 215 g/m2

15139-924-651 turkis 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

C

25448 UNISEX BUSSERONNE

15139 UNISEX SKJORTE, V-HALS

• V-hals • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig separat lomme i hoftelommen • Slids i siderne • Lagerstr. 2XS-3XL

• Feminint A-snit • Skjult trykknaplukning med 1 synlig knap øverst • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig separat lomme i hoftelommen • Lagerstr. XS-4XL

xxxxx x

CARE & KINDNESS

C

X XXXX

1676-235 DTI

1676-235 DTI

Alle Tencel modeller kan bestilles i Kenflex® farver ved minimum 200 stk. pr. farve pr. ordre.

White

Virtual Grey

New Black

Empire Yellow

Coral Rose

Warm Orange

Paradise Green

Pale blue

Aquatic

Turkis

Sailor Blue

Blue Shadow

Dahlia Mauve

New Empire Red

Vert Anis

Chocolate Brown

Pale Grey

Shocking pink

Cassis

155

SHIRTS CONCEPT

25448-934-101 hvid 50/50% CLY/Rpet 215 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

Se også buks 16949 i TENCEL™ side 181


25349-924-6431 25349-924-6511 25349-924-6101 pale blue m. hvid flatlock turkis m. hvid flatlock marine m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 50/50% CLY/Rpet 50/50% CLY/Rpet 2 2 195 g/m 195 g/m 195 g/m2

C 25349 UNISEX BUSSERONNE • V-hals • Flatlock stikninger • Skjult trykknaplukning i hals • Raglanærmer • 1 brystlomme med ID strop • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Indvendig taljejustering i ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

156

W A I S T

25349-924-4171 cassis m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2


15352-924-4171 cassis m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

15352-924-6101 marine m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

15352-924-6511 turkis m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

15330-924-6431 pale blue m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

15330-924-6101 marine m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

15330-924-4171 cassis m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

15330-924-6511 turkis m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

C

C

15352 UNISEX HALVBUSSERONNE

15330 UNISEX SKJORTE

• Kinakrave • Flatlock stikninger • Dyb stolpelukning med trykknapper, der gør det nemt at stige ud og ind • Skjult trykknaplukning • Ekstra trykknap ved bryst • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig lomme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Kinakrave • Gennemknappet med trykknapper • Ekstra trykknap ved bryst • Skjult trykknaplukning • 1 brystlomme • Flatlock stikninger • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • 2 hoftelommer • Indvendig lomme • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

CARE & KINDNESS

15352-924-6431 pale blue m. hvid flatlock 50/50% CLY/Rpet 195 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

TENCEL MEDICAL

1676-235 DTI

SHIRTS CONCEPT

15350M M 15350

1676-235 DTI

157


C 15352 UNISEX HALVBUSSERONNE • Kinakrave • Flatlock stikninger • Dyb stolpelukning med trykknapper, der gør det nemt at stige ud og ind • Skjult trykknaplukning • Ekstra trykknap ved bryst • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig lomme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

C 15350 UNISEX HALVBUSSERONNE Som 15352 dog uden indvendig lomme, flatlockstikninger og trykknapper i lommer.

158

15350-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

15352-103-5100 æble m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-6261 lys blå m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-7201 grafit grå m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-4100 lavendel m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-3501 melon m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-4104 bordeaux m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-6301 sailorblå m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2

15352-103-4201 rød m. hvid flatlock 65/35% P/B 150 g/m2


KENTAUR – WE CARE

COLOUR LINE

C 25048 UNISEX BUSSERONNE

MY KENTAUR - SERVICES

• V-hals • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Slids i siderne • Lagerstr. 2XS-3XL

1676-235 DTI

25048-103-515 æble 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-406 lavendel 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-305 melon 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-401 bordeaux 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-603 sailorblå 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-626 lys blå 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-702 grafitgrå 65/35% P/B 150 g/m2

25048-103-402 rød 65/35% P/B 150 g/m2

A

15002 DAME FUNKTIONSSKJORTE

15147 DAME FUNKTIONSSKJORTE

Som 15147 dog kun med 1 nøglestrop og uden lynlås på indvendig separat lomme.

• V-udskæring • Skjortekrave • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Indvendig separat lynlåslomme • Indvendig taljejustering • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

CARE & KINDNESS

A

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

25048-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

ADJUSTABLE

15002-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

15147-103-515 æble 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-626 lys blå 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-702 grafitgrå 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-406 lavendel 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-305 melon 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-401 bordeaux 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-603 sailorblå 65/35% P/B 150 g/m2

15147-103-402 rød 65/35% P/B 150 g/m2

159

SHIRTS CONCEPT

W A I S T

1676-235 DTI


25348-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

15347-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

15348-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

C

A

C

25348 UNISEX BUSSERONNE

15347 DAME TUNIKA

15348 UNISEX HALVBUSSERONNE

• V-hals • Skjult trykknaplukning i hals • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Indvendig taljejustering • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. 2XS-3XL

• Kinakrave • Indvendig taljejustering i ryg • Skjult trykknaplukning nederst i stolpelukning • Ekstra trykknap ved bryst • Halværmer med elastik • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med trykknapper • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Nøglestropper • Lagerstr. XS-4XL

• Kinakrave • Dyb stolpelukning med trykknapper • Skjulte trykknapper • Ekstra trykknap ved bryst • Stræk- og åndbart jersey i ryg og under ærmer • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Elastik i ærmerne • Indvendige ekstra lommer • Indvendig taljejustering i ryg • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

160

1676-235 DTI

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T


15351-100-1477 hvid m. bordeaux/grå flatlock 50/50% B/P 215 g/m2

25349-100-1477 hvid m. bordeaux/grå flatlock 50/50% B/P 215 g/m2

C

C

15340 UNISEX FUNKTIONSSKJORTE

15351 UNISEX HALVBUSSERONNE

25349 UNISEX BUSSERONNE

• Kinakrave • Skjult trykknaplukning • Ekstra trykknap ved bryst • Indvendig taljejustering i ryg • Stræk- og åndbart jersey i ryg og under ærmer • 1 brystlomme • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Indvendige ekstra lommer • Nøglestropper • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Kinakrave • Farvede flatlock stikninger • Raglanærmer • Dyb stolpelukning med trykknapper • Skjulte trykknapper • Ekstra trykknap ved bryst • Stræk- og åndbart jersey i ryg og under ærmer • 1 brystlomme med ID strop • Indvendig taljejustering i ryg • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelommerne • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• V-hals • Flatlock stikninger • Skjult trykknaplukning i hals • Raglanærmer • 1 brystlomme med ID strop • 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Indvendig taljejustering i ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

SHIRTS CONCEPT

C

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

15340-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

COTTON RICH | SPORT COLLECTION

W A I S T

161


C 1627 UNISEX JOGGINGBUKS • Satin kvalitet • Elastik i linning • Størrelsesindikation med farvet etiket og stikninger • 1 baglomme • Elastik ved fod • Lagerstr. 2XS-4XL

1676-235 DTI

1627-4150-101 hvid satin 50/50% B/P 210 g/m2

162

1627-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

1627-4100-101 hvid twill 50/50% B/P 210 g/m2


1519-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

1519-123-607 petroleumsblå 50/50% B/P 180 g/m2

1519-123-642 dark aqua 50/50% B/P 180 g/m2

15194-4100-1666 hvid m. marine/blå flatlock 50/50% B/P 210 g/m2

15193-89-816 blå/hvid strib 60/40% B/P 150 g/m2

15193-2086-703 chambray grå 65/35% P/B 150 g/m2

C

C

C

1519 UNISEX BUSSERONNE

15194 UNISEX BUSSERONNE

15193 UNISEX BUSSERONNE

• V-hals • Raglanærmer • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Slids i siderne • Størrelsesindikation med farvet etiket • Lagerstr. 2XS-4XL

• V-hals • Raglanærmer • Farvede flatlock stikninger • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Slids i siderne • Størrelsesindikation med farvet etiket • Lagerstr. 2XS-4XL

• V-hals • Farvede flatlock stikninger • Raglanærmer • Farvet besætning på krave og brystlomme • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Slids i siderne • Størrelsesindikation med farvet etiket • Lagerstr. 2XS-4XL

1519 LARGE

1676-235 DTI

15194 LARGE

1676-235 DTI

15193 LARGE

SHIRTS CONCEPT

Minimum 60 stk. pr. ordre på anden farve end hvid

CARE & KINDNESS

1519-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

NORSK STANDARD (NS3361)

1676-235 DTI

163


15601-105-10721 hvid/virtual cross/dark rock 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

25353-105-7773 virtual cross m. dark rock 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

A

C

15601 DAMESKJORTE

25353 UNISEX BUSSERONNE

• Bæredygtig metervare • Feminint A-snit • Kinakrave • Skjult trykknaplukning • Ekstra trykknap ved bryst • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat lomme i hoftelommen • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Bæredygtig metervare • V-hals • Raglanærmer • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

XXXXX X

xxxxx x

1676-235 DTI

164

1676-235 DTI


PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MEDICAL CARE

A

25358 UNISEX BUSSERONNE

15358 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• V-hals • Kinakrave • Raglanærmer • 1 ergonomisk udformet brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig elastikregulering i ryg • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• Feminint A-snit • Kinakrave • Raglanærmer • Skjult trykknaplukning med 1 synlig knap øverst • Ekstra trykknap ved bryst • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • 1 ergonomisk udformet brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat lomme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

SHIRTS CONCEPT

C

CARE & KINDNESS

15358-102-17241 hvid m. grå/bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

25358-102-17241 hvid m. grå/bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

1676-235 DTI

165


1320-100-500 grøn/como blå 50/50% B/P 215 g/m2

1315-100-401 bordeaux/mørk grå 50/50% B/P 215 g/m2

1372-100-500 grøn/como blå 50/50% B/P 215 g/m2

15001-102-1347 gul/grå/bordeaux piping 65/35% P/B 210 g/m2

15001-102-1747 sort/rød/grå piping 65/35% P/B 210 g/m2

A

A

1320 1315 1372 TUNIKA

15001 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• Korte ærmer • Trykknapper • Besætning på krave, ærmer og lommer • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Mobillomme i hoftelomme • Lagerstr. 32-60

• Piping • Skjortekrave • V-udskæring • Trykknapper • Indvendig taljejustering • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig lomme og mobillomme • Nøglestrop • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

166

1676-235 DTI

W A I S T


25048-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

2548-100-401 bordeaux/mørk grå 50/50% B/P 215 g/m2

2548-100-500 como blå/grøn 50/50% B/P 215 g/m2

2548-100-600 como blå/lys blå 50/50% B/P 215 g/m2

C

C

1539 UNISEX SKJORTE, V-HALS

25048 2548 UNISEX BUSSERONNE

• V-hals • Trykknapper • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

• V-hals • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Slids i siderne • Lagerstr. 2XS-3XL

2548-100-17040 rød/lys grå 50/50% B/P 215 g/m2

CARE & KINDNESS

1539-100-401 bordeaux/mørk grå 50/50% B/P 215 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SPOTLINE

1676-235 DTI

SHIRTS CONCEPT

1539 M

1676-235 DTI

167


C 20443 UNISEX KITTEL

20443-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

• Kinakrave • Skjulte trykknapper • Justerbar ærmelængde • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Separat mobillomme indvendig i hoftelomme • Justerbar håndledsvidde • Justerbar ryg • Slids bagpå • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

C 21100 KORT UNISEX KITTEL 21100 S

21100-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

• Kinakrave • Skjult trykknaplukning • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • 2 brystlommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

C 15350 UNISEX HALVBUSSERONNE

15350-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

• Kinakrave • Dyb stolpelukning med trykknapper • Skjulte trykknapper • Ekstra trykknap ved bryst • Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

C 25350 UNISEX BUSSERONNE • V-hals • Raglanærmer • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer • Slids i siderne • Lagerstr. 2XS-3XL 25350-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

168

1676-235 DTI

W A I S T


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KOMFORTABELT, ERGONOMISK OG PRISOPTIMERET KONCEPT | MEDICAL BASIC WHITE

16946-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

C

18155 UNISEX BUKS

16946 UNISEX JOGGINGBUKS

• Elastik i bag • Justerbar talje (4-6 cm) • Lynlås i gylp • 2 skrålommer • 1 baglomme • Lårlomme (10 x 15 cm) • Steamerstropper • Skr.lgd. 80 cm • 18156 - Skr.lgd. 75 cm, hvid • 18158 - Skr.lgd. 93 cm uopsømmet, hvid • Lagerstr. XS-4XL

• Modern fit - smallere ben • Elastik og snor i talje • Skrålommer • Steamerstropper • Stempellap • Skr.lgd. 80 cm • 16941 - Skr.lgd. 70cm, hvid • 16942 - Skr.lgd. 90 cm uopsømmet, hvid • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

C

PROCESSING INDUSTRY

18155-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

169


A 15002 DAME FUNKTIONSSKJORTE • V-udskæring • Skjortekrave • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Indvendig separat mobillomme i hoftelomme • Indvendig separat lomme • Indvendig taljejustering • Nøglestrop • Slids i siderne • Lagerstr. XS-4XL 15002 M

15002-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

ADJUSTABLE

W A I S T

1676-235 DTI

A 15022 DAME FUNKTIONSSKJORTE • V-udskæring • Skjortekrave • Trykknapper • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Justerbar ærmelængde • Justerbar håndledsvidde • Indvendig taljejustering • Lagerstr. XS-4XL 15022 M

15022-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

A 15019 DAME FUNKTIONSSKJORTE • V-udskæring • Skjortekrave • Ærmer med nem pull-up funktion, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk • Indvendig taljejustering • Justerbar håndledsvidde • 1 indvendig sidelomme med klap • Ryglængde på str. M: 71,5 cm • Lagerstr. XS-4XL

15019-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

170

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T


KENTAUR – WE CARE

LADY | BASIC WHITE

A 1310 DAMETUNIKA

MY KENTAUR - SERVICES

• Figursyet • Reverskrave • Korte ærmer • Trykknapper • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Lagerstr. 36-56

1310-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI

SERVICE & FOOD

A 1330 DAMETUNIKA

PROCESSING INDUSTRY

• Let figursyet • Kinakrave • Trykknapper • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Lagerstr. 36-56

1330-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

1676-235 DTI

A 1210 DAMEKITTEL

SHIRTS CONCEPT

1210-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

CARE & KINDNESS

• Figursyet • Reverskrave • Gennemknappet med trykknapper • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Lagerstr. 36-56

1676-235 DTI

171


C 20443 UNISEX KITTEL • Kinakrave • Skjulte trykknapper • Justerbar ærmelængde • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Separat mobillomme indvendig i hoftelomme • Justerbar håndledsvidde • Justerbar ryg • Slids bagpå • Lagerstr. XS-4XL

20443-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

C 2044 UNISEX KITTEL • Reverskrave • Skjulte trykknapper • Justerbar ærmelængde • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Separat mobillomme indvendig i hoftelomme • Justerbar håndledsvidde • Lagerstr. XS-4XL

2044-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

A 1030 DAMEKITTEL • Kinakrave • Trykknapper • Justerbar ryg • 1 brystlomme • 2 hoftelommer • Lagerstr. 32-60

1030-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

172

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KITLER | BASIC WHITE

173


174


SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

Bukser

175 SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE


16260-143-711 dark rock 50/50% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

18331-143-711 dark rock 50/50% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

A

C

16260 SMART PULL ON BUKS ANKEL

18331 DAME-/UNISEX FLEX BUKS

• Enkelt og let design • Bæredygtig metervare • Natural stretch • Elastik i bag • 2 skrålommer • Fake paspolerede baglommer • Fake fly • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Stretch indsats i ben for øget komfort • Justerbar benlængde via stretch indsats • Skr. lgd. 71 cm • 16269 - Skr. lgd. 79 cm, opsømmet • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

• Modern fit • Bæredygtig metervare • Natural stretch • Elastik i bag • Justerbar linning • Lynlås i gylp • Jeanslommer • 1 baglomme • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap • Skr.lgd. 82 cm • 18337 - Skr. Lgd. 92 cm, uopsømmet • Lagerstr. 32-60

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

176

1676-235 DTI

W A I S T


A

B

18312 DAMEJEANS LAV TALJE

28312 HERREJEANS LAV TALJE

• Modern fit - optimal pasform • Bæredygtig metervare • Natural stretch • Fast linning med bæltestropper • Justerbar talje • Jeanslommer • 2 baglommer • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Pencillomme i forlommen • Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap • Skr.lgd. 79 cm • 18322 - Skr. lgd. 92 cm, uopsømmet • Lagerstr. 26-50”

• Modern fit - optimal pasform • Bæredygtig metervare • Natural stretch • Justerbar talje • Jeanslommer • 2 baglommer • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Pencillomme i forlommen • Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap • Skr.lgd. 86 cm • 28318 - Skr. lgd. 99 cm, uopsømmet • Lagerstr. 28-50”

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

CARE & KINDNESS

28312-143-711 dark rock 50/50% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

SHIRTS CONCEPT

18312-143-711 dark rock 50/50% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SUSTAINABLE | NATURAL STRETCH | NEW GENERATION

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

177


CHEANS 60% Bomuld, 37% Polyester, 3% Elastan, 240 g/m2 • Casual blød buks i en lettere metervare. • Alternativ til denim. • God pasform med strækeffekt. • Smallere ben.

1676-235 DTI

178


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

OPTIMAL PASFORM MED STRETCH | CHEANS

19690-2630-640 dark blue 60/37/3% B/P/ELA 240 g/m2

A

C

26675 HERRE CHEANS

19615 DAME CHEANS

19690 UNISEX FLEX CHEANS

• Stretch twill • Skrålommer • 2 baglommer • Pencillomme i forlommen • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Justerbar benlængde med trykknap • Skr.lgd. 34” / 86 cm • 1 inch = 2,54 cm • 26679 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, dark blue • Lagerstr. 28-50”

• Stretch twill • Justerbar talje • Jeanslommer • 2 baglommer • Pencillomme i forlommen • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Justerbar benlængde med trykknap • Skr.lgd. 31” / 79 cm • 1 inch = 2,54 cm • 19619 - Skr.lgd 92 cm, uopsømmet, dark blue • Lagerstr. 26-50”

• Stretch twill • Elastik i bag • Justerbar talje (4-6 cm) • Jeanslommer • 2 baglommer • Pencillomme i forlommen • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Justerbar benlængde i 2 niveauer • Skr.lgd. 31” / 79 cm • 19699 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, dark blue • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL3XL-4XL-5XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

1676-235 DTI

W A I S T

SHIRTS CONCEPT

B

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

19615-2630-640 dark blue 60/37/3% B/P/ELA 240 g/m2

CARE & KINDNESS

26675-2630-640 dark blue 60/37/3% B/P/ELA 240 g/m2

W A I S T

Den høje andel af bomuld i varen vil naturligt give en farveændring i løbet af produktets levetid. 179


16410-1412-101 hvid 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

16415-1412-101 hvid 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

A

A

16410 DAMEBUKS ALM. TALJE

16415 DAMEBUKS LAV TALJE

• Modern fit - smallere ben • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Justerbar talje • 2 forlommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 79 cm • 16418 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, hvid • Lagerstr. 32-60

• Modern fit - smallere ben • Low cut • Fast linning med bæltestropper • Stretchkvalitet • 2 forlommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 79 cm • 16420 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, hvid • Lagerstr. 32-60

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

180

W A I S T

1676-235 DTI


16949-934-101 hvid 50/50% CLY /Rpet 215 g/m2

B

C

C

26410 HERREBUKS

16435 UNISEX PULL-ON BUKS

16949 UNISEX JOGGINGBUKS

• Modern fit - smallere ben • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • 2 forlommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 26418 - Skr.lgd. 99, uopsømmet, hvid • Lagerstr. 68-128

• Stretchkvalitet • Elastik i linning • 2 forlommer • 2 baglommer • Fake fly • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Skr.lgd. 79 cm • 16439 - Skr. lgd. 92 cm, uopsømmet • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL2XL-3XL-4XL

• Modern fit - smallere ben • Elastik og snor i talje • Skrålommer • Steamerstropper • Stempellap • Lårlomme • Skr.lgd. 80 cm • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

16435-1412-101 hvid 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

SHIRTS CONCEPT

26410-1412-101 hvid 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

BLØD & LÆKKER KVALITET | STRETCH | CLINIC JEANS

1676-235 DTI

181


16339-124-105 hvid 65/35% P/B 205 g/m2

16339-124-620 mørk marine 65/35% P/B 205 g/m2

1610-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

1601-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

1601-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

A

A

A

16339 GRAVIDITETSBUKS

1610 DAMEBUKS

1601 DAMEBUKS - JEANSFACON

• Komfortabel stretchkvalitet • Rib, der støtter maven • Jeanslommer • Justerbar linning • Bæltestropper • 2 baglommer • Skr.lgd. 97 cm uopsømmet • Lagerstr. 32-60

• Elastik i bag • Læg foran • Trykknapper i linning • Skrålommer • Lynlås i gylp • Skr.lgd. 86 cm • Lagerstr. 32-60

• Jeansfacon • Elastik i siden • Bæltestropper • Jeanslommer • Lynlås i gylp • 2 baglommer • Skr.lgd. 84 cm • 1603 - Skr.lgd. 94 cm, hvid og sort • Lagerstr. 32-60

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

182

W A I S T

1676-235 DTI

1676-235 DTI


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KONFEKTIONSSTØRRELSER | DAMEBUKSER

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

Med lårlomme

16401-1412-214 dark khaki 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

16400-825-700 sort 63/34/3% P/B/EOL 225 g/m2

A

A

A

1812 DAMEBUKS

16401 DAME CHINO

16400 DAME CHINO

• Jeansfacon • Low cut • Justerbar linning • Bæltestropper • Lynlås i gylp • Jeanslommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 82 cm • 18129 - Skr.lgd. 92 cm sort • Lagerstr. 32-60

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Justerbar talje • Forlommer og 2 paspolerede baglommer • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Skr.lgd. 79 cm • 16419 - Skr.lgd. 92 cm uopsømmet, hvid og dark khaki • Lagerstr. 32-60

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Justerbar linning • Forlommer og 2 paspolerede baglommer • Skr.lgd. 79 cm • 16409 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, sort • Lagerstr. 32-60

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

CARE & KINDNESS

16401-825-101 hvid 63/34/3% P/B/EOL 225 g/m2

SHIRTS CONCEPT

1812-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

183


Med lårlomme

26401-825-101 hvid 63/34/3% P/B/EOL 225 g/m2

26400-825-700 sort 63/34/3% P/B/EOL 225 g/m2

B

B

26401 HERRE CHINO

26400 HERRE CHINO

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Skrålommer • 2 paspolerede baglommer • Integreret lårlomme med skjult trykknap • Skr.lgd. 86 cm • 26419 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, hvid og dark khaki • Lagerstr. 68-128

• Klassisk chino buks • Stretchkvalitet • Fast linning med bæltestropper • Skrålommer • 2 paspolerede baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 26409 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, sort • Lagerstr. 68-128

1676-235 DTI

184

26401-1412-214 dark khaki 60/20/20% B/P/EME 280 g/m2

1676-235 DTI


PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

KONFEKTIONSSTØRRELSER | HERREBUKSER

2601-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

2601-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

B

B

2620 HERREBUKS

2601 HERREBUKS, JEANSFACON

• Klassisk herrebuks • Fast linning med bæltestropper • Læg foran • Lynlås i gylp • Skrålommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 2619 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort • Lagerstr. 68-128

• Jeansfacon • Fast linning med bæltestropper • Jeanslommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 2603 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort • Lagerstr. 68-128

1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

2620-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

SHIRTS CONCEPT

2620-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

185


Se også buks 16949 i TENCEL™ side 181

C 1646 UNISEX JOGGINGBUKS • Elastik og snor i talje • 2 skrålommer • Steamerstropper • Stempellap • Skr.lgd. 80 cm • 16461 - Skr.lgd. 75 cm, hvid • 16468 - Skr.lgd. 70 cm, hvid • 16469 - Skr.lgd. 90 cm, hvid og sort • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE

W A I S T

1676-235 DTI

1646-101-701 lys grå 65/35% P/B 245 g/m2

1646-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

1646-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1646-101-704 mørk grå 65/35% P/B 245 g/m2

1646-101-601 comoblå 65/35% P/B 245 g/m2

1646-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

1646-10700-907 sort/hvid pepita 65/35% P/B 276 g/m2

Detaljer gældende for alle modeller på dette opslag

Holdbar elastik med lang levetid

186

Stempellap og steamerstrop


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

JOGGINGBUKSER | UNISEX BUKSER

16503-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

C

C

C

16946 UNISEX JOGGINGBUKS

1636 UNISEX JOGGINGBUKS

16503 UNISEX JOGGINGBUKS

• Modern fit - smallere ben • Elastik og snor i talje • Skrålommer • Steamerstropper • Stempellap • Skr.lgd. 80 cm • 16941 - Skr.lgd. 70cm, hvid • 16942 - Skr.lgd. 90 cm uopsømmet, hvid • Lagerstr. XS-4XL

• Udskiftelig elastik og snor i linning • Skrålommer • Steamerstropper • Stempellap • Lagerstr. XS-3XL

• Elastik og snor i linning • Uden lommer • Uden trykknap i ben • Steamerstropper • Stempellap • Skr.lgd. 85 cm • Lagerstr. XS-4XL

Skr.lgd.: XS: 70,5 cm S: 73,5 cm M: 76,5 cm L: 79,5 cm XL: 80,5 cm 2XL: 75,5 cm 3XL: 74,5 cm

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

C CARE & KINDNESS

16506 UNISEX JOGGINGBUKS • Elastik og snor i linning • Uden lommer • Trykknap i ben • Steamerstropper • Stempellap • Skr.lgd. 80 cm • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

PROCESSING INDUSTRY

1636-102-101 hvid 65/35% P/B 210 g/m2

W A I S T

SHIRTS CONCEPT

16946-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

187


C 1674 UNISEX JEANS • Jeansfacon • Justerbar linning • Fast linning med bæltestropper • Lynlås i gylp • Jeanslommer • 2 baglommer • Skr.lgd. 85 cm • 16741 - Skr.lgd. 70 cm, hvid 101-101 • 16742 - Skr.lgd. 77 cm, hvid 101-101 • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE

W A I S T

1676-235 DTI

1674-204-101 hvid 100% Bom. 250 g/m2

1674-20-700 sort 65/35% P/B 245 g/m2

1674-101-704 mørk grå 65/35% P/B 245 g/m2

1674-101-701 lys grå 65/35% P/B 245 g/m2

1674-101-601 comoblå 65/35% P/B 245 g/m2

1674-101-603 sailorblå 65/35% P/B 245 g/m2

1674-102-401 bordeaux 65/35% P/B 210 g/m2

1674-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

Justerbar linning gældende for alle modeller på dette opslag

188


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

JEANS MODEL | UNISEX BUKSER

18116-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

18116-101-701 lys grå 65/35% P/B 245 g/m2

18116-101-602 kongeblå 65/35% P/B 245 g/m2

18155-4100-101 hvid 50/50% B/P 210 g/m2

C

C

16274 UNISEX JEANS

18116 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

18155 UNISEX BUKS

• Jeansfacon • Justerbar linning • Fast linning med bæltestropper • Lynlås i gylp • 2 baglommer • Lårlomme på højre ben • Skr.lgd. 85 cm • Jeanslommer • Lagerstr. XS-3XL

• Justerbar linning • Elastik i bag • Skjulte trykknapper i gylp • 2 skrålommer • 1 baglomme med skjult trykknap • 2 lårlommer med klap • Skjulte trykknapper • Steamerstropper • Skr.lgd. 80 cm • 18119 - Skr.lgd. 90 cm, hvid • Lagerstr. XS-4XL

• Elastik i bag • Justerbar talje (4-6 cm) • Lynlås i gylp • 2 skrålommer • 1 baglomme • Lårlomme (10 x 15 cm) • Steamerstropper • Skr.lgd. 80 cm • 18156 - Skr.lgd. 75 cm, hvid • 18158 - Skr.lgd. 93 cm uopsømmet, hvid • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

ADJUSTABLE

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

C

PROCESSING INDUSTRY

16274-101-101 hvid 65/35% P/B 245 g/m2

1676-235 DTI

W A I S T

189


190


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

NYT DESIGN | SMALLERE BEN | UNISEX BUKSER

100% polyester med stretch

16219-79-700 sort 100% P T400® 110 g/m2

C

16220 UNISEX FLEX BUKS

16219 ACTIVE UNISEX BUKS

• Modern fit - smallere ben • Elastik i bag • 2 forlommer • 1 baglomme • Lårlomme • Penlomme • Trykknapper i gylp • Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap • Skr.lgd. 79 cm • 16229 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet mørk marine • Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

• Stretchkvalitet • Elastik i linning • 2 forlommer • 1 baglomme • Lårlomme med trykknap • Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap • Skr.lgd. 79 cm • Lagerstr. XS-4XL

1676-235 DTI

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

C

PROCESSING INDUSTRY

16220-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

1676-235 DTI

191


18140-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

18140-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

18135-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

18135-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

18130-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

18130-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

18130-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

C

C

C

18140 UNISEX PULL ON BUKS

18135 UNISEX PULL ON FLEX BUKS

18130 UNISEX FLEX BUKS

• Elastik i linning • 2 baglommer • 2 forlommer • Lårlomme med klap • Trykknap på lårlomme er placeret, så den ikke ridser skærmen på evt. PDA/mobil • Ingen nitter og synlige knapper • Ingen benjustering • Skr.lgd. 82 cm • 18149 - Skr.lgd. 92 cm, hvid og mørk marine • Lagerstr. XS-4XL

• Elastik i linning • 2 forlommer • 2 baglommer • Lårlomme med klap • Trykknap på lårlomme er placeret, så den ikke ridser skærmen på evt. PDA/mobil • Justerbar benlængde i 3 niveauer • Skr.lgd. 82 cm • 18138 - Skr.lgd. 92 cm, hvid og mørk marine • Lagerstr. XS-4XL

• Elastik i bag • Justerbar talje (4-6 cm) • Bæltestropper • 2 forlommer • 2 baglommer • Lårlomme med klap • Trykknap på lårlomme er placeret, så den ikke ridser skærmen på evt. PDA/mobil • Justerbar benlængde i 3 niveauer • Skr.lgd. 82 cm • 18139 - Skr.lgd. 92 cm, hvid, mørk marine og sort • Lagerstr. XS-4XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

1676-235 DTI

1676-235 DTI

W A I S T

Kun på sort

192


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

MANGE DETALJER & FUNKTIONER | UNISEX BUKSER OG NEDERDEL

1810-105-700 sort 65/35% Rpet/BCI-Cot 175 g/m2

1810-10700-907 sort/hvid pepita 65/35% P/B 276 g/m2

14940-123-620 mørk marine 50/50% B/P 180 g/m2

C

C

A

18330 DAME-/UNISEX FLEX BUKS

1810 UNISEX BUKS

14940 NEDERDEL

• Elastik i bag • Justerbar linning • Lynlås i gylp • Jeanslommer • 1 baglomme • Lårlomme med trykknap • Justerbar benlængde i 3 niveauer • Skr.lgd. 82 cm • 18339 - Skr.lgd. 92 cm hvid • Lagerstr. 32-60

• Elastik og snor i talje • Bæltestropper • Lynlås i gylp • 2 skrålommer • 1 mobillomme indvendig i skrålommen • 2 baglommer • Skr.lgd. 86 cm • 18102 - Skr.lgd. 75 cm, hvid • 18103 - Skr.lgd. 80 cm, hvid • 18109 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort • Lagerstr. XS-4XL

• Lang nederdel • Justerbar talje • 2 lommer på front • Mobillomme • Nøglestrop • Skjult lynlås bagpå • Lagerstr. XS-3XL

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

W A I S T

ADJUSTABLE 1676-235 DTI

CARE & KINDNESS

1810-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

SHIRTS CONCEPT

18330-100-101 hvid 50/50% B/P 215 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

Nye mål på lårlomme 11 x 18 cm

ADJUSTABLE

W A I S T

1676-235 DTI

W A I S T

Kun på sort

193


194


PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SHIRTS CONCEPT

ID og CSR

198

PRO wear

200

PRO wear Care

204

PRO wear Poloshirts – piping

206

PRO wear Polo

208

PRO wear Shirts – kontrast

210

PRO wear T-Shirts / Sweatshirts

214

Game poloshirts

216

T-Time T-shirts

218

Game sweatshirts

SHIRTS CONCEPT

196

CARE & KINDNESS

SHIRTS CONCEPT

219 Fleece 220

Softshell

195


R E SP ONSIB IL I T Y S US TA IN A B IL I T Y

CSR EU-BLOMST – EU’s officielle miljømærke. I tekstilindustrien er der fokus på mere bæredygtigt landbrug, energieffektivitet, mindre forurening i produktionsprocessen og færre farlige stoffer. Miljømærket er din garanti for, at tøjmærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt. EU-blomsten sikrer, at tøjet ikke indeholder rester af pesticider og andre miljøskadelige kemikalier, at der er brugt miljøvenlige farvestoffer og at spildevand er håndteret forsvarligt.

BUREAU VERITAS – Bureau Veritas koncernen er i dag en af verdens største virksomheder indenfor inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. De leverer ydelser af høj kvalitet til at hjælpe kunder med at imødekomme de voksende udfordringer for kvalitet, sikkerhed, miljøbeskyttelse og socialt ansvar.

OEKO-TEX® GARANTERER ”SUNDT” TØJ – OEKO-TEX® er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundheds.

skadelige stoffer. Tøj mærket med OEKO-TEX® mærket er underlagt krav om pH-værdi og om indhold af eksempelvis pesticider og tungmetaller. ID® tilbyder et stort udvalg af produkter, der er OEKO-TEX® mærkede.

ACCORD – Aftalen om Brand og Bygningssikkerhed i Bangladesh (the Accord), fra maj 2018, er en tre-årig uafhængig, juridisk bindende aftale mellem producenter, forhandlere og fagforeninger indenfor tekstilbranchen med henblik på at opbygge en sikker og sund Ready made Garment (RmG) industri i Bangladesh.

196


MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SHIRTS CONCEPT

DANSK VINDENERGI

SERVICE & FOOD

ID® har omlagt 100 % af deres el-indkøb til vedvarende og CO2-neutral energi fremstillet ved dansk vindkraft.

ID® 10 PRINCIPPER Taget med udgangspunkt i FN’s Global Compact.

2. ARBEJDSTID OG HVILE ID® vil overholde gældende nationale love og branchestandarder om arbejdstid, overtid, hvile og helligdage.

7. ANTI-KORRUPTION ID® vil modarbejde alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.

3. LØN OG ANSÆTTELSESFORHOLD ID® vil støtte afskaffelse af diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold.

8. ARBEJDSMILJØ ID® vil sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø og forhindre potentielle ulykker og skader.

4. JURA OG LOVE ID® vil støtte og respektere beskyttelsen af internationalt erklærede menneskerettigheder.

9. MILJØBELASTNING ID® vil støtte en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer og tage initiativ til at fremme større miljømæssig ansvarlighed.

5. FORSKELSBEHANDLING ID® vil sikre, at der ikke medvirkes til krænkelser af menneskerettighederne.

CARE & KINDNESS

6. TVANGSARBEJDE ID® vil støtte afskaffelse af alle former for tvangsarbejde.

10. FORENINGSFRIHED ID® vil opretholde foreningsfriheden og effektivt anerkende retten til kollektiv forhandling.

SHIRTS CONCEPT

1. BØRNEARBEJDE ID® vil støtte effektiv afskaffelse af børnearbejde.

PROCESSING INDUSTRY

ID® tager sit ansvar som tøjproducent alvorligt. Derfor har vi formuleret en ”Code of Conduct”, der stiller klare krav til vores leverandører og samarbejdspartnere. Når du handler med os, handler du med god samvittighed – og når dine kunder handler med dig, kan du med sindsro anbefale vores produkter som etisk forsvarlige produkter.

197


198


SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

KENTAUR – WE CARE

SHIRTS CONCEPT

• Tøj til professionelt brug. • Speciel forkrympningsproces sikrer stabilitet vask efter vask. • Kulørte modeller kan vaskes op til 60° C og hvid op til 80° C. PROCESSING INDUSTRY

• Perfekt pasform til arbejdsbrug. • Stort udvalg i modeller og farver - både til herrer og damer. • Bedste kvalitet på markedet til professionelt brug.

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

• Fra XS - 6XL.

199


200


KENTAUR – WE CARE

UNICOLOUR | PRO WEAR CARE POLOSHIRT UDEN KRAVE

C 53740 PRO WEAR CARE POLO ID374

53740-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53740-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53740-575-713 silver grey 50/50% B/P 220 g/m2

53750-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53750-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53750-575-713 silver grey 50/50% B/P 220 g/m2

SERVICE & FOOD

53740-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

53740-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

• EU-Blomst certificeret, slidstærk poloshirt med catalina krave • Knaplukning med skjulte trykknapper • BCI bomuld og recycled polyester • Casual design og fitted • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

A 53750 PRO WEAR CARE DAME POLO ID375

53750-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

SHIRTS CONCEPT

53750-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

CARE & KINDNESS

• EU-Blomst certificeret, slidstærk poloshirt med catalina krave • Knaplukning med skjulte trykknapper • BCI bomuld og recycled polyester • Casual design og fitted • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

201


C 53700 PRO WEAR CARE T-SHIRT ID370 • EU-Blomst certificeret, slidstærk T-shirt med O-hals • BCI bomuld og recycled polyester • Casual design og fitted • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

53700-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

53700-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

53700-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53700-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53700-575-713 silver grey 60/40% B/P 220 g/m2

53710-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53710-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53710-575-713 silver grey 60/40% B/P 220 g/m2

A 53710 PRO W CARE DAME T-SHIRT ID371 • EU-Blomst certificeret, slidstærk T-shirt med O-hals • BCI bomuld og recycled polyester • Casual design og fitted • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

53710-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

202

53710-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2


KENTAUR – WE CARE

UNICOLOUR | PRO WEAR CARE T-SHIRT

C 53720 PRO WEAR CARE T-SHIRT ID372

53720-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53720-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53720-575-713 silver grey 60/40% B/P 220 g/m2

53730-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53730-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53730-575-713 silver grey 60/40% B/P 220 g/m2

SERVICE & FOOD

53720-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

53720-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

• EU-Blomst certificeret, slidstærk T-shirt med V-hals • BCI bomuld og recycled polyester • Casual design og fitted • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

A 53730 PRO W CARE DAME T-SHIRT ID373

53730-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

53730-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

• EU-Blomst certificeret, slidstærk T-shirt med V-hals • BCI bomuld og recycled polyester • Casual design og fitted • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

203


204


KENTAUR – WE CARE

PIPING | PRO WEAR POLOSHIRT

C 53280 PRO WEAR POLO ID0328

SERVICE & FOOD

MY KENTAUR - SERVICES

• Kontrastpiping på skulder og i siden • Ekstra slidstærk • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Lagerstr. XS-6XL

53280-575-20 azur 50/50% B/P 220 g/m2

53280-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53280-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53280-575-76 bordeaux 50/50% B/P 220 g/m2

53290-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53290-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53290-575-76 bordeaux 50/50% B/P 220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

53280-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

A 53290 PRO WEAR DAME POLO ID0329

53290-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

53290-575-20 azur 50/50% B/P 220 g/m2

SHIRTS CONCEPT

CARE & KINDNESS

• Kontrastpiping på skulder og i siden • Ekstra slidstærk • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Lagerstr. XS-6XL

205


C 53360 PRO WEAR POLOSHIRT ID0336 • Ekstra slidstærk • Lange ærmer • Trykknapper i stolpen • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • Lagerstr. XS-6XL

53360-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

53360-575-33 rød 50/50% B/P 220 g/m2

53360-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

C 53300 PRO WEAR POLOSHIRT ID0330 • Ekstra slidstærk • Trykknapper i stolpen • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • Lagerstr. XS-6XL

53300-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-33 rød 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-5 kongeblå 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-713 silver grey 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-73 grå melange 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

53300-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53240-575-5 kongeblå 50/50% B/P 220 g/m2

53240-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53240-575-713 silver grey 50/50% B/P 220 g/m2

53240-575-72 grafitgrå 50/50% B/P 220 g/m2

C 53260 PRO WEAR POLOSHIRT ID0326 • Ekstra slidstærk • Lange ærmer • 1 brystlomme • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Lagerstr. XS-6XL

53260-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

53260-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

53260-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53260-575-73 grå melange 50/50% B/P 220 g/m2

C 53240 PRO WEAR POLOSHIRT ID0324 • Ekstra slidstærk • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Lagerstr. XS-6XL

53240-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

206

53240-575-33 rød 50/50% B/P 220 g/m2

53240-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

53240-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2


UNICOLOUR | PRO WEAR POLOSHIRTS KENTAUR – WE CARE

C 53200 PRO WEAR POLOSHIRT ID0320

53200-575-18 lime 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-20 azur 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-27 mørk lilla 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-33 rød 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-638 blå melange 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-713 silver grey 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-72 grafitgrå 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-73 grå melange 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-74 orange 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-75 gul 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-76 bordeaux 50/50% B/P 220 g/m2

53200-575-5 kongeblå 50/50% B/P 220 g/m2

SERVICE & FOOD

53200-575-16 flaskegrøn 50/50% B/P 220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

53200-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

MY KENTAUR - SERVICES

• Ekstra slidstærk • 1 brystlomme • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • 2XS i hvid • Lagerstr. XS-6XL

A 53210 PRO WEAR DAME POLOSHIRT ID0321

CARE & KINDNESS

• Ekstra slidstærk • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Let figursyet • Lagerstr. XS-4XL

53210-575-16 flaskegrøn 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-18 lime 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-20 azur 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-27 mørk lilla 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-33 rød 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-34 sort 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-4 lyseblå 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-6 navy 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-638 blå melange 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-713 silver grey 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-72 grafitgrå 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-73 grå melange 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-74 orange 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-75 gul 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-76 bordeaux 50/50% B/P 220 g/m2

53210-575-5 kongeblå 50/50% B/P 220 g/m2

SHIRTS CONCEPT

53210-575-11 hvid 50/50% B/P 220 g/m2

207


208


KENTAUR – WE CARE

KONTRAST | PRO WEAR SHIRTS

C 53020 PRO WEAR T-SHIRT ID0302

MY KENTAUR - SERVICES

• Ekstra slidstærk • To-farvet • Fire-lags halsrib • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Lagerstr. XS-6XL

53020-575-1172 hvid/grå 60/40% B/P 220 g/m2

53020-575-3334 rød/sort 60/40% B/P 220 g/m2

53020-575-3416 flaskegrøn/sort 60/40% B/P 220 g/m2

53020-575-3472 sort/grå 60/40% B/P 220 g/m2

53020-575-6620 navy/azur blå 60/40% B/P 220 g/m2

53020-575-7234 grå/sort 60/40% B/P 220 g/m2

53220-575-3416 flaskegrøn/sort 50/50% B/P 220 g/m2

53220-575-3472 sort/grå 50/50% B/P 220 g/m2

53220-575-6620 navy/azur blå 50/50% B/P 220 g/m2

53220-575-7234 grå/sort 50/50% B/P 220 g/m2

53620-575-3416 flaskegrøn/sort 60/40% B/P 290 g/m2

53620-575-3472 sort/grå 60/40% B/P 290 g/m2

53620-575-6620 navy/azur blå 60/40% B/P 290 g/m2

53620-575-7234 grå/sort 60/40% B/P 290 g/m2

SERVICE & FOOD

C 53220 PRO WEAR POLOSHIRT ID0322

53220-575-1172 hvid/grå 50/50% B/P 220 g/m2

53220-575-3334 rød/sort 50/50% B/P 220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

• Ekstra slidstærk • To-farvet • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Lagerstr. XS-6XL

C 53620 PRO WEAR SWEATSHIRT ID0362

53620-575-3334 rød/sort 60/40% B/P 290 g/m2

SHIRTS CONCEPT

53620-575-1172 hvid/grå 60/40% B/P 290 g/m2

CARE & KINDNESS

• Ekstra slidstærk • To-farvet • Rund hals • Dobbeltstikninger • Rib ved hals, ærmer og bund • Blød børstet inderside • Lagerstr. XS-6XL

209


A 53130 PRO WEAR DAME T-SHIRT ID0313 • Ekstra slidstærk • 3/4 ærmer • Let figursyet • Rund hals • Slids i siderne • Lagerstr. S-6XL

53130-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

53130-575-33 rød 60/40% B/P 220 g/m2

53130-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

53130-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53130-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

A 53120 PRO WEAR DAME T-SHIRT ID0312 • Ekstra slidstærk • Let figursyet • Rund hals • Slids i siderne • Lagerstr. XS-6XL

53120-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

210

53120-575-18 lime 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-20 azur 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-27 mørk lilla 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-33 rød 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-638 blå melange 60/40% B/P 220 g/m2

53120-575-73 grå melange 60/40% B/P 220 g/m2


C

53000 PRO WEAR T-SHIRT ID0300

53110 PRO WEAR T-SHIRT ID0311

• Ekstra slidstærk • Fire-lags halsrib • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • XS kun i hvid, silver grey, navy og sort • Lagerstr. XS-6XL

• Ekstra slidstærk • Lange ærmer • Fire-lags halsrib • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories • XS kun i hvid og navy • Lagerstr. XS-6XL

MY KENTAUR - SERVICES

C

KENTAUR – WE CARE

UNICOLOUR | PRO WEAR T-SHIRTS

53000-575-16 flaskegrøn 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-18 lime 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-20 azur 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-27 mørk lilla 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-33 rød 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-33 rød 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-34 sort 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-4 lyseblå 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-5 kongeblå 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-638 blå melange 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-713 sølvgrå 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-6 navy 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-713 silver grey 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-73 grå melange 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-72 grafitgrå 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-73 grå melange 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-74 orange 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-75 gul 60/40% B/P 220 g/m2

53000-575-76 bordeaux 60/40% B/P 220 g/m2

53110-575-5 kongeblå 60/40% B/P 220 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

53000-575-11 hvid 60/40% B/P 220 g/m2

CARE & KINDNESS

C 53100 PRO WEAR T-SHIRT LIGHT ID310

53100-575-11 hvid 50/50% B/P 175 g/m2

53100-575-33 rød 50/50% B/P 175 g/m2

53100-575-34 sort 50/50% B/P 175 g/m2

53100-575-4 lyseblå 50/50% B/P 175 g/m2

53100-575-5 kongeblå 50/50% B/P 175 g/m2

53100-575-6 navy 50/50% B/P 175 g/m2

53100-575-713 silver grey 50/50% B/P 175 g/m2

SHIRTS CONCEPT

• Ekstra slidstærk • Let kvalitet • Fire-lags halsrib • Nakke- og skulderbånd • Nakkespejl • Lagerstr. XS-6XL

53100-575-73 grå melange 50/50% B/P 175 g/m2

211


212


KENTAUR – WE CARE

UNICOLOUR | PRO WEAR CARDIGAN & SWEATSHIRT

C 53660 PRO WEAR CARDIGAN ID366

MY KENTAUR - SERVICES

• Rib ved hals, ærmer og bund • Ekstra twill forstærkning i skulder • Nakkespejl • Lynlås • Blød børstet inderside • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

53660-575-11 hvid 60/40% B/P 290 g/m2

53660-575-33 rød 60/40% B/P 290 g/m2

53660-575-34 sort 60/40% B/P 290 g/m2

53660-575-4 lyseblå 60/40% B/P 290 g/m2

53660-575-6 navy 60/40% B/P 290 g/m2

53660-575-713 silver grey 60/40% B/P 290 g/m2

A 53670 PRO WEAR DAME CARDIGAN ID0367

1676-235 DTI

53670-575-33 rød 60/40% B/P 290 g/m2

53670-575-34 sort 60/40% B/P 290 g/m2

53670-575-4 lyseblå 60/40% B/P 290 g/m2

53670-575-6 navy 60/40% B/P 290 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

53670-575-11 hvid 60/40% B/P 290 g/m2

SERVICE & FOOD

• Rib ved hals, ærmer og bund • Ekstra twill forstærkning i skulder • Nakkespejl • Lynlås • Blød børstet inderside • Ekstra slidstærk • Lagerstr. XS-6XL

53670-575-713 silver grey 60/40% B/P 290 g/m2

C 53600 PRO WEAR SWEATSHIRT ID0360

53600-575-33 rød 60/40% B/P 290 g/m2

53600-575-34 sort 60/40% B/P 290 g/m2

53600-575-5 kongeblå 60/40% B/P 290 g/m2

53600-575-6 navy 60/40% B/P 290 g/m2

53600-575-713 silver grey 60/40% B/P 290 g/m2

SHIRTS CONCEPT

53600-575-11 hvid 60/40% B/P 290 g/m2

CARE & KINDNESS

• Ekstra slidstærk • Klassisk • Rund hals • Dobbeltstikninger • Rib ved hals, ærmer og bund • Blød børstet inderside • Lagerstr. XS-6XL

53600-575-72 grafitgrå 60/40% B/P 290 g/m2

213


C 55250 GAME POLOSHIRT STRETCH ID0525 • Stretchkvalitet • Nakkebånd • Nakkespejl • Stolpe med tone i tone-knapper • Minimal krymp • Stort farveudvalg • Melange: 85% bomuld / 10% viscose / 5% elastan • Lagerstr. S-4XL

55250-575-11 hvid 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-15 grøn 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-17 turkis 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-18 lime 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-19 cherise rød 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-20 azur 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-27 mørk lilla 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-33 rød 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-4 lyseblå 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-5 kongeblå 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-6 navy 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-72 grafitgrå 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-73 grå melange 85/10/5% B/V/ELA 220 g/m2

55250-575-74 orange 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-76 bordeaux 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-9 mocca 95/5% B/ELA 220 g/m2

55250-575-34 sort 95/5% B/ELA 220 g/m2

A 55270 GAME DAME POLO STRETCH ID0527 • Stretchkvalitet • Let figursyet • Nakkebånd • Nakkespejl • Stolpe med tone i tone-knapper • Minimal krymp • Stort farveudvalg • Melange: 85% bomuld / 10% viscose / 5% elastan • 4XL - 5XL - 6XL kun i sort og hvid • Lagerstr. XS-6XL

214

55270-575-11 hvid 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-15 grøn 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-17 turkis 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-18 lime 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-19 cherise rød 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-20 azur 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-27 mørk lilla 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-33 rød 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-4 lyseblå 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-5 kongeblå 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-6 navy 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-72 grafitgrå 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-73 grå melange 85/10/5% B/V/ELA 220 g/m2

55270-575-74 orange 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-76 bordeaux 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-9 mocca 95/5% B/ELA 220 g/m2

55270-575-34 sort 95/5% B/ELA 220 g/m2


KENTAUR – WE CARE

GAME POLOSHIRTS

C 5020 GAME POLOSHIRT ID0520

MY KENTAUR - SERVICES

• Klassisk • Piquékvalitet • 1 brystlomme • Ribdetaljer på krave og ærmer • Melange: 95% bomuld / 5% viscose • 5XL + 6XL kun i hvid, sort og navy • Lagerstr. XS-6XL

5020-575-34 sort 50/50% B/P 180 g/m2

5020-575-4 lyseblå 50/50% B/P 180 g/m2

5020-575-5 kongeblå 50/50% B/P 180 g/m2

5020-575-6 navy 50/50% B/P 180 g/m2

5020-575-72 grafitgrå 50/50% B/P 180 g/m2

5020-575-73 grå melange 95/5 % B/V 180 g/m2

5020-575-75 gul 50/50% B/P 180 g/m2

SERVICE & FOOD

5020-575-33 rød 50/50% B/P 180 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

5020-575-30 sand 50/50% B/P 180 g/m2

CARE & KINDNESS

5020-575-15 grøn 50/50% B/P 180 g/m2

SHIRTS CONCEPT

5020-575-11 hvid 50/50% B/P 180 g/m2

215


216


KENTAUR – WE CARE

T-TIME T-SHIRTS

C 5016 T-TIME T-SHIRT ID0510

MY KENTAUR - SERVICES

• Klassisk • Rund hals • Fire-lags halsrib • Nakke- og skulderbånd • Grå melange: 90% bomuld / 10% viscose • Snowmelange: 98% bomuld / 2% viscose • Grafit melange: 60% bomuld / 40% polyester • 5XL + 6XL i hvid, sort, navy og kongeblå • Lagerstr. S-6XL

5016-575-15 grøn 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-17 turkis 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-18 lime 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-27 mørk lilla 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-30 sand 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-33 rød 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-34 sort 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-4 lyseblå 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-5 kongeblå 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-6 navy 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-70 snowmelange 98/2 BOM/VI 175 g/m2

5016-575-71 grafit melange 60/40% B/P 175 g/m2

5016-575-72 grafitgrå 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-73 grå melange 90/10 BOM/VI 175 g/m2

5016-575-74 orange 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-75 gul 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-76 bordeaux 100% Bom. 175 g/m2

5016-575-9 mocca 100% Bom. 175 g/m2

5014-575-33 rød 100% Bom. 175 g/m2

5014-575-34 sort 100% Bom. 175 g/m2

5014-575-4 lyseblå 100% Bom. 175 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

SERVICE & FOOD

5016-575-11 hvid 100% Bom. 175 g/m2

C CARE & KINDNESS

5014 T-TIME T-SHIRT V-HALS ID0514

5014-575-11 hvid 100% Bom. 175 g/m2

5014-575-20 azur 100% Bom. 175 g/m2

SHIRTS CONCEPT

• Tætsiddende model • V-hals med smal halsrib • Lagerstr. S-2XL

5014-575-6 navy 100% Bom. 175 g/m2

217


GAME | SWEATSHIRTS

C

A

56220 GAME SWEAT CARDIGAN ID0622

56240 GAME DAME SWEAT CARDIGAN ID624

• Kraftig kvalitet • Gennemgående lynlås • 2 stiklommer • Nakkebånd • Rib ved ærmer og bund • Flatlock stikninger • Blød børstet inderside • 4XL kun i sort og navy • Lagerstr. S-3XL

• Kraftig kvalitet • Gennemgående lynlås • 2 stiklommer • Raglanærmer • Nakkebånd • Rib ved ærmer og bund • Flatlock stikninger • Blød børstet inderside • Let figursyet • 3XL kun i sort og navy • Lagerstr. XS-2XL

56220-575-11 hvid 60/40% B/P 300 g/m2

56220-575-33 rød 60/40% B/P 300 g/m2

56220-575-34 sort 60/40% B/P 300 g/m2

56220-575-6 navy 60/40% B/P 300 g/m2

56240-575-11 hvid 60/40% B/P 300 g/m2

56240-575-33 rød 60/40% B/P 300 g/m2

56240-575-34 sort 60/40% B/P 300 g/m2

56240-575-6 navy 60/40% B/P 300 g/m2

C

C

5032 GAME SWEATSHIRT ID0600

5033 GAME POLO SWEATSHIRT ID0601

• Rund hals • Dobbeltstikninger • Rib ved hals, ærmer og bund • Blød børstet inderside • Grå melange: 70% bomuld / 25% polyester / 5% viscose • Snow melange: 70% bomuld / 25% polyester / 5% viscose • Grafit melange: 70% bomuld / 30% polyester • 5XL + 6XL kun i sort og navy • Lagerstr. S-4XL

• Polokrave • Stolpelukning • 3 knapper • Nakkebånd • Rib ved ærmer og bund • Blød børstet inderside • Grå melange: 70% bomuld / 25% polyester / 5% viscose • Grafit melange: 70% bomuld / 30% polyester • Lagerstr. S-4XL

5032-575-11 hvid 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-15 grøn 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-16 flaskegrøn 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-17 turkis 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-18 lime 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-30 sand 70/30% B/P 290 g/m2

5033-575-11 hvid 70/30% B/P 290 g/m2

5033-575-33 rød 70/30% B/P 290 g/m2

5033-575-34 sort 70/30% B/P 290 g/m2

5033-575-5 kongeblå 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-33 rød 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-34 sort 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-4 lyseblå 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-5 kongeblå 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-6 navy 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-70 snowmelange 70/25/5% B/P/V 290 g/m2

5033-575-6 navy 70/30% B/P 290 g/m2

5033-575-71 grafit melange 70/30% B/P 290 g/m2

5033-575-72 grafitgrå 70/30% B/P 290 g/m2

5033-575-73 grå melange 70/25/5% B/P/V 290 g/m2

5032-575-71 grafit melange 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-72 grafitgrå 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-73 grå melange 70/25/5% B/P/V 290 g/m2

5032-575-74 orange 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-75 gul 70/30% B/P 290 g/m2

5032-575-76 bordeaux 70/30% B/P 290 g/m2

218


58030 FLEECE CARDIGAN ID0803

58030-575-11 hvid 100 % polyester 280 g/m2

58030-575-33 rød 100 % polyester 280 g/m2

58030-575-34 sort 100 % polyester 280 g/m2

58030-575-4 lyseblå 100 % polyester 280 g/m2

58030-575-6 navy 100 % polyester 280 g/m2

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask • Tåler vask ved 60 grader • De fineste polyesterfibre i den tætteste konstruktion • Gennemgående lynlås • Antipilling behandlet • Blød og isolerende • Ekstra twill forstærkning i skulder • 2 stiklommer med lynlås • Elastik i bund • Lagerstr. XS-5XL

58030-575-72 grafitgrå 100 % polyester 280 g/m2

1676-235 DTI

MY KENTAUR - SERVICES

C

KENTAUR – WE CARE

MICROFLEECE

A

58050-575-33 rød 100 % polyester 280 g/m2

58050-575-34 sort 100 % polyester 280 g/m2

58050-575-4 lyseblå 100 % polyester 280 g/m2

58050-575-6 navy 100 % polyester 280 g/m2

58050-575-72 grafitgrå 100 % polyester 280 g/m2

A

58110 FLEECE VEST ID0811

50812 DAME FLEECE VEST ID0812

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask • Tåler vask ved 60 grader • Lynlås • 2 sidelommer • Slidstærk • Lynlåslomme • Lagerstr. XS-4XL

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask • Tåler vask ved 60 grader • Lynlås • 2 sidelommer • Let figursyet • Slidstærk • Lynlåslomme • Lagerstr. S-3XL

58110-575-34 sort 100 % polyester 280 g/m2

58110-575-6 navy 100 % polyester 280 g/m2

50812-575-34 sort 100 % polyester 280 g/m2

SHIRTS CONCEPT

C

CARE & KINDNESS

PROCESSING INDUSTRY

58050-575-11 hvid 100 % polyester 280 g/m2

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask • Tåler vask ved 60 grader • De fineste polyesterfibre i den tætteste konstruktion • Let figursyet • Gennemgående lynlås • Antipilling behandlet • Blød og isolerende • Ekstra twill forstærkning i skulder • 2 stiklommer med lynlås • Elastik i bund • Lagerstr. S-3XL

SERVICE & FOOD

58050 FLEECE DAME CARDIGAN ID0805

50812-575-6 navy 100 % polyester 280 g/m2

219


220


KENTAUR – WE CARE

SOFT SHELL

C 58540 SOFT SHELL JAKKE UNISEX ID854

MY KENTAUR - SERVICES

• Funktionel soft shell-jakke i tre-lags ID Tech® • Slidstærk og strækbar kvalitet yderst med en let mesh-inderside • Sidelommer. Elastikbånd i bund og ærmer • 4XL - 6XL kun i navy og sort • Lagerstr. S-3XL

58540-575-11 hvid 100% Polyester 300 g/m2

58540-575-20 azur 100% Polyester 300 g/m2

58540-575-33 rød 100% Polyester 300 g/m2

58540-575-34 sort 100% Polyester 300 g/m2

58540-575-6 navy 100% Polyester 300 g/m2

58540-575-713 silver grey 100% Polyester 300 g/m2

58560-575-34 sort 100% Polyester 300 g/m2

58560-575-6 navy 100% Polyester 300 g/m2

58560-575-713 silver grey 100% Polyester 300 g/m2

A SERVICE & FOOD

58560 DAME SOFT SHELL JAKKE ID856

58560-575-33 rød 100% Polyester 300 g/m2

C

A

58240 SOFTSHELL VEST ID0824

58250 SOFTSHELL VEST DAME ID0825

• Softshell vest i tre-lags ID Tech® • Slidstærk og strækbar kvalitet yderst med en let mesh-inderside • Sidelommer. Elastikbånd i bund og ærmer • Lagerstr. S-6XL

• Softshell vest i tre-lags ID Tech® • Slidstærk og strækbar kvalitet yderst med en let mesh-inderside • Sidelommer. Elastikbånd i bund og ærmer • Lagerstr. S-3XL

58240-575-34 sort 100 % polyester 290 g/m2

58240-575-6 navy 100 % polyester 290 g/m2

58250-575-34 sort 100 % polyester 290 g/m2

CARE & KINDNESS

58560-575-20 azur 100% Polyester 300 g/m2

SHIRTS CONCEPT

58560-575-11 hvid 100% Polyester 300 g/m2

PROCESSING INDUSTRY

• Funktionel soft shell-jakke i tre-lags ID Tech® • Slidstærk og strækbar kvalitet yderst med en let mesh-inderside • Sidelommer. Elastikbånd i bund og ærmer • Let figursyet • Lagerstr. S-3XL

58250-575-6 navy 100 % polyester 290 g/m2

221


222


KENTAUR – WE CARE

STØRRELSESGUIDE

A

B C

GENEREL STØRRELSESGUIDE

A: OVERVIDDE Måles det bredeste sted på brystet.

Alle kropsmål er i centimeter. K = kropsmål Mål pr. model vises på produktblad på www.kentaur.com. Lagerstørrelser fremgår af den enkelte produktbeskrivelse.

B: TALJEVIDDE Måles det smalleste sted på taljen. C: HOFTEVIDDE Måles det bredeste sted på hoften.

A

Bestillingsstørrelser

S

Bestillingsstørrelser

M

L

XL

2XL

3XL

34

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

80

84

88

92

96

100

106

112

118

124

130

136

A

Overvidde

K

B

Taljevidde

K

62

66

70

74

78

82

88

94

100

106

112

118

C

Hoftevidde

K

86

90

94

98

102

106

112

118

124

130

136

142

T-, polo-, sweatshirt størrelser

XS

S

M

L

XL

2XL

SERVICE & FOOD

DAMEBEKLÆDNING

MY KENTAUR - SERVICES

OVERSIGT OVER KROPSOPMÅLINGER

3XL

Omregningstabel fra dame til herre størrelser Herre str. buks

68

72

76

80

84

88

96

100

108

112

120

Herre str. overdel

84

88

92

96

100

108

112

120

124

132

136

96

100

104

108

112

116

120

124

128

HERRE OVERDELE

B XS

Bestillingsstørrelser

88

S

M

92

L

XL

2XL

3XL 132

A

Overvidde

K

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

132

B

Taljevidde

K

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

T-, polo-, sweatshirt størrelser

HERRE BUKSER

S

M

L

XL

2XL

3XL

B

Bestillingsstørrelser

XS

Bestillingsstørrelser

68

S

M

L

72

76

80

84

88

XL 92

2XL

3XL

96

100

104

108

4XL

112

116

120

B

Taljevidde

K

68

72

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

C

Hoftevidde

K

83

87

91

95

99

103

107

111

115

119

123

127

131

135

C

Bestillingsstørrelser

XXS

Herrestørrelser Damestørrelser

DAME JEANS

32

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

84

92

100

108

120

128

136

148

36

40

44

46

50

54

56

60

A

Inches Damestørrelser

HERRE JEANS

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

40

42

44

46

48

50

34-36

36

38

38-40

40

40-42

42

44

44-46

46

46

46-48

48

50

52

54

54-56

56

58

44

46

48

CARE & KINDNESS

UNISEX

PROCESSING INDUSTRY

Bestillingsstørrelser

B

Inches

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

Herrestørrelser

76

76-80

80

80-84

84

88

88-92

92

96

96-100

100

104

108

108-112

112

50

112-116 116-120 120-124

128

NS 3361 KITLER XS (gul)

S (grøn)

M (blå)

L (rød)

XL (sort)

2XL (violet)

A

Overvidde (produktmål)

109

113

118

123

128

133

3 XL (brun) 138

b

Bundvidde (produktmål)

113

117

123

129

135

141

146

XS (gul)

S (grøn)

M (blå)

L (rød)

XL (sort)

2XL (violet)

3 XL (brun)

90

94

102

110

122

130

138

SHIRTS CONCEPT

Bestillingsstørrelser

NS 3357 BUKSER Bestillingsstørrelser B

Livmål m. udstrækt elastik (produktmål)

223


KENTAUR A/S Blytækkervej 20 · DK-7000 Fredericia Tel. +45 7594 1177 · kentaur@kentaur.com VISIT US AT WWW.KENTAUR.COM

Profile for Sortberg Hansen

Kentaur 2019-2020  

Kentaur 2019-2020  

Profile for nptryk