Kentaur 2024

Page 1


Made for people. At work.

Made for people. At work.

Arbejdstøj har stor betydning. For den anerkendte restauratør og den travle kok og tjener. For den dedikerede læge og den omsorgsfulde sundhedsassistent. Og for de fleste andre mennesker, når de er på arbejde.

Derfor har Kentaur siden 1990 fokuseret på at skabe arbejdstøj, der ikke alene ser godt ud, men som også er komfortabelt og funktionelt ned til mindste detalje – og gør pligt til glæde.

Vi udvikler hvert eneste stykke beklædning med ambitionen om at skabe værdi for de professionelle vaskerier. Specifikt tilpasset til deres forretningsmodeller og behov. Samtidig stræber vi efter at opretholde en ansvarlig forsyningskæde og agere ordentligt i alt, hvad vi gør.

Vi er danske - i vores sjæl, vores forretningsetik, vores organisationskultur og i vores afslappede og ligefremme omgang. Med hinanden. Og med vores kunder og partnere.

I sidste ende handler det om, hvad vi gør for mennesker på arbejde. Eller som vi siger i vores internationale slogan: Made for people. At work.

Kentaur Danmark Hovedkontor

Kentaur Norge Salgskontor

Kentaur Serbien Produktion

Kentaur Polen QRM & Logistik

Eswatini Produktion

Dubai Salgskontor

Pakistan Produktion

Vietnam Produktion

Hongkong Sourcing

Thinking about responsibility. At work.

Hos os er ansvarlighed ikke bare et ord eller et begreb. Det er et løfte. Vores Work.Wear&Care-strategi er således et udtryk for vores engagement i at producere arbejdstøj, der rækker ud over funktionalitet og tillige handler om ansvar, tilgængelighed og en positiv indvirkning på vores verden. Når du vælger arbejdsbeklædning fra Kentaur, vælger du mere end bare en beklædningsgenstand; du vælger:

• Høj holdbarhed og lang levetid: Vi laver arbejdstøj, der kan holde vask efter vask, som resulterer i en lang levetid.

• Tidløse styles med en lang produktlivscyklus: Vores designs er ikke kun til i dag, men også til fremtiden, så dit arbejdstøj altid vil være relevant og langtidsholdbart.

• Social og miljøbevidst produktion: Vi arbejder løbende på at forbedre vores sociale- og miljøaftryk og sikre, at hvert skridt flytter os i retning af en bedre verden.

• Cirkulære Take-Back-løsninger: Vi tror på en ny chance. Derfor arbejder vi på løsninger, der kan give gammelt tøj et nyt liv og minimere spild.

Vores Work.Wear&Care-strategi handler ikke kun om os. Den handler om at yde et bidrag til FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Ved at fokusere på mål 8 (anstændigt arbejde og økonomisk vækst), 12 (ansvarligt forbrug og produktion) og 13 (klimaindsats) bidrager vi til en bedre fremtid. Og til at sikre, at en god arbejdsdag ikke blot handler om, hvad du har på, men også om den positive effekt, vi skaber. Sammen.

Kort sagt tænker vi hele tiden på vores ansvar. At work.

Responsible Choice

Som en del af vores Work.Wear&Care strategi, arbejder vi konstant på mere ansvarlige løsninger, når vi udvikler og udvælger vores materialer. Artikler med ansvarlige materialer er markeret med ”Responsible Choice”. Alle artikler med denne mærkning indeholder således materialer, der er et bedre alternativ til konventionelle materialer.

I vores Responsible Choice-kategori finder du artikler, der indeholder materialer som TENCEL™ Lyocell, REPREVE® genanvendt polyester, TENCEL™ Lyocell x Refibra™ Technology, bomuld sourced som Better Cotton, eller metervarer med genanvendt bomuld og/ eller polyester.

For os har det altid været afgørende at skabe arbejdsbeklædning med en lang levetid. Derfor skal den metervare, vi anvender i vores produktion, også kunne leve op til en høj standard. Dette sikrer vi ved at udføre forskellige vaske- og holdbarhedstests, så vi kan garantere, at vores artikler er vaskeriegnet. Samtidig er den høje kvalitet med til at begrænse ressourcespild. Uanset om vores artikler er mærket med Responsible Choice eller ej, vil du således altid kunne forvente artikler, der har en høj slidstyrke og lang

holdbarhed. Vores passion for fremskridt gør, at vi løbende undersøger markedet for mere ansvarlige materialer til produktionen. Fremover vil du derfor opleve endnu flere alternativer til konventionelt fremstillede metervarer i vores produkter.

BETTER COTTON

Kentaur er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Med vores medlemskab har vi forpligtet os til at forbedre bomuldsdyrkningen globalt. Better Cotton fungerer som et mass-balance-system. At købe et produkt med Better Cotton-logoet er således ikke en garanti for, at det enkelte produkt indeholder bomuld fra Better Cotton-certificeret landbrug. Ved at vælge produkter fra Better Cotton, støtter du dog vores investering i Better Cottons mission.

Den bomuld, som er brugt i vores produkter med "Responsible Choice"-mærkningen, stammer fra Better Cotton. Dog har vi kun mærket produkterne med Better Cotton-logoet, når bomuld er det dominerende materiale i produktet. Ønsker du at vide mere om Better Cotton, så besøg bettercotton.org/massbalance. Hos Kentaur har vi forpligtet os til at købe 50% af vores bomuld som Better Cotton inden 2025.

SOCIAL CHEMICAL ENVIRONMENT MATERIAL

REPREVE® GENANVENDT POLYESTER (RPES)

REPREVE® er polyester fremstillet af brugte plastflasker. REPREVE® arbejder for at skabe en cyklus, hvor affald bliver genanvendt.

TENCEL™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell-fibre stammer fra kontrollerede eller certificerede trækilder og produceres i en lukket proces, der genvinder 99,8% af opløsningsmidlet - hvilket resulterer i tæt på nul spild. Fibrene understøtter en naturlig tør fornemmelse gennem fugtkontrol og er naturligt bløde og glatte at røre ved. TENCEL™ er et varemærke tilhørende Lenzing.

TENCEL™ LYOCELL x REFIBRA™ TECHNOLOGY

For at producere TENCEL™ Lyocell med REFRIBA™ Technology, bruges træ og bomuldstekstilaffald som råmateriale. De færdige fibre indeholder mindst 30% genanvendt materiale. TENCEL™ Lyocell-fibre med REFIBRA™ Technology giver de samme fordele som standard TENCEL™ Lyocell-fibre.

MATERIALE MED GENANVENDTE TEKSTILER

Vores materialer med genanvendte tekstiler indeholder genanvendte tekstilfibre fra pre- og/eller

post-consumer tekstiler. Pre-consumer tekstiler er tekstilaffald fra produktionen og post-consumer tekstiler er tekstiler, der er udtjent i brugsfasen.

Materialekvaliteten er udviklet til industrivaskerier og har således en god holdbarhed og farveægthed. Procentdelen af genanvendt materiale i metervarerne kan variere fra style til style. Ønsker du at kende den præcise andel af genanvendt materiale, kan du altid finde denne information på det enkelte produkt.

EU ECOLABEL

EU Ecolabel er EU’s officielle miljømærke, der blev indført af EU-kommissionen i 1992 som et bidrag til en mere bæredygtig produktion og forbrug. Denne anerkendte miljømærkning er kendt for sine strenge miljøkrav, der sikrer, at certificerede produkter er mere bæredygtige. Ved at inkludere hele produktets livscyklus i vurderingen sikres, at kun produkter, der opfylder disse krav, får certificeringen.

MEDLEMSKABER &

CERTIFICERINGER

UN GLOBAL COMPACT er verdens største bæredygtighedsinitiativ for virksomheder. De fokuserer på 10 principper, der er fordelt på fire hovedområder. Disse er: menneskerettigheder, arbejdstagerforhold, miljø og antikorruption.

Hvert hovedområde er forankret i vores strategi, hvor vi har defineret tilhørende aktiviteter, som der arbejdes på i dagligdagen, for at sikre udvikling og forbedring.

AMFORI BSCI arbejder på at forbedre sociale vilkår i globale forsyningskæder. amfori BSCI er én af de aktiviteter, som sikrer at vi hele tiden forbedrer vores arbejde med menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og antikorruption.

Som medlem forpligter vi os til at præstere på de 13 performance områder, som danner grundlag for amfori BSCI’s Code of Conduct. Ligeledes forpligter vores leverandører sig også til at efterleve amfori BSCI’s Code of Conduct og får løbende foretaget tredjeparts auditeringer.

De sociale performance områder dækker blandt andet over arbejdsmiljø og sikkerhed, fair aflønning og arbejdstid, medarbejderinvolvering og ingen diskrimination, børne- eller tvangsarbejde.

VI ER PIONEER PARTNER HOS TEKSTILREVOLUTIONEN.

Tekstilrevolutionen er en uafhængig tænketank, der arbejder på at gøre tekstilbranchen mere bæredygtig. Dette gør de ved at rådgive og dele viden ud til deres medlemmer, så de kan optimere deres virksomhedsprocesser.

OEKO-TEX® STANDARD 100

OEKO-TEX® STANDARD 100 er en produktcertificering, der forsikrer forbrugeren om, at ingen komponenter i en artikel fra Kentaur indeholder stoffer, der potentielt kan skade sundheden eller miljøet i større mængder end tilladt i produktklasse II (produkter i kontakt med huden).

OEKO-TEX® STeP

OEKO-TEX® STeP er en certificering af produktionsvirksomheder, der indbefatter en omfattende kontrol af kemikaliehåndtering, miljøpåvirkning, miljøledelse, arbejdsmiljø og sikkerhed, socialt ansvar (CSR) og kvalitetsstyring.

OEKO-TEX® MADE IN GREEN

OEKO-TEX® MADE IN GREEN er en mærkning for OKEOTEX® STANDARD 100-certificerede produkter fra en OEKO-TEX® STeP-certificeret produktion.

GRÜNER KNOPF

Grüner Knopf er en certificering for ansvarlige tekstiler. Certificeringen stiller bindende krav til beskyttelse af mennesker og miljø i tekstilforsyningskæden. Der stilles både krav til virksomheden og produkterne. Grüner Knopf har fem hovedemner som virksomheder skal leve op til. Disse er tilpasning af virksomhedspolitik, risikoidentifikation, implementering af forebyggende foranstaltninger, gennemsigtig ekstern kommunikation og etablering af et klagestyringssystem

Providing Value Added Service. At work.

PERSONLIG KONTAKT

Vi ved, at de bedste løsninger opstår i samarbejde. Derfor får du en personlig kontaktperson, som kan hjælpe dig med at finde de optimale løsninger til dine behov.

BRODERING, TRANSFER OG TILRETNING

Vi har altid eksperter klar til at hjælpe dig med at få arbejdsbeklædning, der er tilpasset dine ønsker og behov. På vores produktionssted i Polen tilbyder vi således alt fra brodering til transfer og tilretning af bukser, ærmer m.m.

CHIP OG OVERSIGT

Ønsker du at kunne spore de enkelte stykker beklædning og sammensætte en liste, så du nemt kan finde brugeren? Så kan vi også hjælpe dig her. Vi kan tilføje chips til hele vores sortiment og generere lister til dig, der matcher produktet med chippen.

MY KENTAUR

For at gøre det så nemt som muligt for dig at bestille de artikler, du har brug for, har vi skabt ’My Kentaur’-universet. Her får du hurtigt og nemt overblik over dine ordrer, lagerstatus på de enkelte artikler, størrelsesudvalg og meget mere.

Mix & Match

MIX&MATCH KONFIGURATOR

Har du brug for assistance til at sammensætte arbejdsbeklædning til et nyt team? Vi har forenklet processen for dig, så du nemt kan få et visuelt overblik over, hvordan vores forskellige styles passer sammen. Du kan også downloade dine forslag og dele dem med kollegaer og kunder.

MARKETING OG GRAFISK SUPPORT

Har du brug for billeder, grafik eller tekst, som du har set hos os? Så er du altid velkommen til at kontakte vores marketingafdeling. Vi har bl.a. samlet en mappe med billeder, du må bruge i din markedsføring af vores produkter. Du er desuden velkommen til at dele vores opslag på de sociale medier eller få hjælp til dine egne opslag om Kentaur og andet.

ANDRE SERVICES

Vi ønsker at give alle vores kunder den bedste service. Derfor hjælper vi dig også gerne, hvis du har brug for:

• Påføring af badges.

• Pakning af tøj i poser

• Stempling – op til 12 karakterer.

Har du ikke fundet den ønskede hjælp her på siden, kan du altid række ud til din kontaktperson hos Kentaur. Vores primære mål er at give dig oplevelsen af altid at få den bedste service. At work.

Thinking about the little details. At work.

Med vores KENFLEX service tilbyder vi dig muligheden for at sætte et personligt præg på dine udvalgte standardartikler fra Kentaur. Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den arbejdsbeklædning, der passer bedst til din kundes virksomhedsprofil og/eller personlige præferencer. Med KENFLEX kan du derfor tilpasse centrale designelementer og opnå en personlig og karakteristisk løsning indenfor arbejdstøj.

Efterlad et varigt indtryk, der viser din kundes visuelle identitet, i kombination med vores funktionelle, skandinavisk inspirerede arbejdsbeklædning. Med KENFLEX kan du føre din vision ud i virkeligheden og sikre, at din kundes team skiller sig ud med stil.

Se i eksemplet, hvilke designelementer du kan ændre for at skabe den helt perfekte arbejdsbeklædning til dine kunders medarbejdere.

Med KENFLEX får du muligheden for at tænke på hver eneste lille detalje. At work.

KENTAUR STANDARD

Kraven

Flatlock / Stikning

Piping

Besætning f.eks. lomme

Sidestykke

KENTAUR KENFLEX

Key to symbols

ISO 15797

Produktet efterlever kravene til Textile Service og kan derfor vaskes iht. standarden ISO 15797.

HACCP

HACCP-kollektionen er certificeret iht. DIN10524 efter alle 3 hygiejnerisikoklasser og opfylder de lovmæssige krav til fødevaresikkerhed.

INCHES - OPTIMAL FIT

Produktet leveres i inchesstørrelser, hvilket muliggør et bredere størrelsesudvalg.

VAT DYED

VAT DYES bruges til farvning af cellulosefibre som bomuld og Lyocell, for at opnå den bedst mulige farveægthed. VAT-DYES modstår blegemidler bedre end andre farvetyper.

COMFORT STRETCH

Produktet har diagonal trådretning i ryg, hvilket giver en større elasticitet og øger brugerens bevægelsesfrihed.

R&D DYED

Disse produkter er indfarvet med reaktive og dispersions-farvestoffer, hvilket giver klare farver. Tåler ikke brug af blegemidler.

STRETCH

Vores metervare af stretch er af høj kvalitet og kan vaskes og tørres ved høje temperaturer, uden at gå på kompromis med elasticitet eller pasform.

PULL UP CUFF

Med Pull-Up Cuff kan ærmet nemt trækkes op, ved hjælp af en elastik og knap i manchetten, uden brug af ombuk.

PULL UP

Patenteret Pull-Up funktion med elastik i ærmet, hvilket gør det nemt at smøge ærmerne op, uden brug af ombuk.

INTERLINING

Det patenterede klæbemiddel modvirker frigørelse og bobler, i f.eks. kraver og manchetter (ISO 15797).

MOISTURE MANAGEMENT

Produktet indeholder materiale med fugtabsorberende egenskaber, hvilket giver en god temperaturregulering.

ADJUSTABLE WAIST

BREATHE & STRETCH

Produktet indeholder materialer, der giver bedre åndbarhed og bevægelighed.

MOBILITY SLEEVES

Produkter med Mobility Sleeves har en ærmepasform, der sikrer, at jakken ikke løftes ved bevægelse.

ADJUSTABLE WAIST

Produktet kan justeres i taljen med en elastik og en knap, så man opnår forbedret pasform og komfort.

ERGONOMIC NECKLINE

Med vores patenterede Ergonomic Neckline fordeles overdelens vægt jævnt, hvilket giver ergonomiske fordele. Registered design DM\221854.

THE REGULAR SILHOUETTE

Denne pasform smyger sig om kroppen uden at være for stram. Regular er hverken for stram eller for løs.

THE RELAXED SILHOUETTE

Denne pasform er løs fra hofterne og ned.

THE SHAPED SILHOUETTE

Denne pasform er smal ved knæ og bagdel og giver et slankt look.

THE SLIM SILHOUETTE

Denne pasform sidder tæt ind til kroppen fra hofterne til fødderne, hvilket sikrer et rent udseende.

SNAP-ON APRON

Produktet er udstyret med trykknapper, der gør det muligt at fastgøre et forklæde til kokkejakken/skjorten.

side 42 REFIBRA™

side 88 OXFORD

PERFORMANCE SUIT

side 78

side 18

HYBRID JAKKE

NEW Oxford Skjorter

Oxford skjorterne er den perfekte kombination af afslappethed og klassisk elegance. De er designet til forskellige funktioner, som medarbejdere i køkken, service, detailhandel, reception og andre områder, hvor den klassiske Oxfordstil bidrager med et tidløst look. Skjorterne findes i forskellige designs og farver og har integrerede funktioner, der er gennemtænkte og afprøvede og således støtter den daglige arbejdsgang.

Oxford skjorterne er en del af vores Responsible Choice kategori, da de indeholder 60-70% bomuld, som er sourcet fra Better Cotton. Better Cotton er et mass-balance-system. Dvs. at man ikke kan garantere at det enkelte produkt indeholder Better Cotton. Dog vil man ved at vælge produkter med Better Cotton støtte den bæredygtige produktion af bomuld.

Alle artikler med bomuld i vores Responsible Choice kategori støtter Better Cotton Initiative. Dog vil kun artikler, hvor bomuldsandelen udgør den største del, være mærket med Better Cotton logoet. Læs mere om Better Cotton her: bettercotton.org/massbalance.

Hos Kentaur har vi forpligtet os til at købe 50% af vores bomuld som Better Cotton inden 2025.

• Responsible Choice

• Figursyet med indsnit

• Br ystindsnit

• Nakkestrop til smækforklæde

• Integreret penlomme på venstre ærme

• 1 påsyet nylon knap i hals

• Skjulte tr ykknapper

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Indsnit på r yg

• Nakkestrop til smækforklæde

• Integreret penlomme på venstre ærme

• 1 påsyet nylon knap i hals

• Skjulte tr ykknapper

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Ærmer med nem Pull-Up cuff, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk

• Lagerstr. XS-4XL

Minimize pressure. At work.

SMART DESIGN - MINDRE BELASTNING PÅ NAKKE

Snap-On er vores unikke kollektion af innovative kokkeskjorter, kokkejakker og forklæder med ergonomiske fordele til kokke og serveringspersonale. Kokkejakkerne har skjulte trykknapper, hvor man nemt og hurtigt kan påsætte et af vores Snap-On forklæder, efter eget valg. Denne smarte løsning mindsker belastningen på nakken betydeligt, da vægten i stedet bliver jævnt fordelt på hele overkroppen. Med vores Snap-On kollektion kan man således gøre arbejdsdagen mere behagelig for brugeren.

Takket være trykknapperne, er det også nemt at skifte forklædet, når det bliver beskidt, da det ikke skal over hovedet, for at komme af. Således kan man nemt opretholde en renlig og professionel fremtræden, til enhver tid. Vores Snap-On kollektion tilbyder en bred vifte af farver, designs og materialer, der gør det nemt at skabe sin helt egen individuelle stil. Uanset om man foretrækker et klassisk eller mere moderne look, har vi noget for enhver smag. Med denne kollektion, får man således ikke kun funktionalitet, men også muligheden for at udtrykke sin personlige stil på arbejdspladsen.

RAW SNAP-ON FORKLÆDE 30394-132-717 rock cross

DAME POPOVER SKJORTE 15235-1959-720 clay grey SNAP-ON FORKLÆDE 30536-102-709 charcoal

SNAP-ON FORKLÆDE 30536-2-101 hvid

HERRE POPOVER SKJORTE 25235-1959-720 clay grey

DAME KOKKESKJORTE 15236-1959-720 clay grey

SNAP-ON FORKLÆDE 30536-2-700 sort

HYBRID KOKKEJAKKE 23880-70934-1043 hvid m. dark rock

KOKKESKJORTE 25236-1959-720 clay grey

BIKER KOKKE-/SERVICEJAKKE 23531-3086-639 dark ocean

BIKER KOKKE-/SERVICEJAKKE 23530-1410-528 camouflage

BIKER KOKKE-/SERVICEJAKKE 23530-3086-639 dark ocean

KOKKEJAKKE

New Hybrid Kokkejakke med TENCEL� Lyocell

Vores Hybrid kokkejakke er en praktisk og innovativ løsning, der kombinerer både kokkejakke og forklæde i ét. Designet på kokkejakken giver ergonomiske fordele, da man undgår tryk i nakken fra et traditionelt smækforklæde, og i stedet fordeler vægten jævnt på hele overkroppen. Samtidig giver det køkkenpersonalet en mere luftig arbejdsbeklædning, da man undgår at skulle have to lag på. Dette er særligt en fordel i de varme køkkener.

Det smarte snit i nakken skaber forbedret ergonomi og sikrer at jakken er nem at tage af og på. Den forbedrede ergonomi opstår ved at nakkehvirvel C7 bliver frigjort, hvilket kan mindske eller endda fjerne nakkesmerter, hovedpine og andet ubehag der opstår som følge af tryk på nakkehvirvlen. Hybrid kokkejakken er fremstillet af TENCEL™ Lyocell og genanvendt polyester, hvilket gør denne kokkejakke til et ansvarligt valg.

"Den ergonomiske V-hals er virkelig revolutionerende, og jeg nyder at have sådan en god aflastning i vores hektiske hverdag. De spændinger i nakken, som den "klassiske" arbejdsstilling forårsager, er mærkbart aflastet. Jeg er også glad for, at jeg ikke behøver at have en forklædesnor om halsen." Matthias Gfrörer, Administrerende direktør, Gutsküche, Hamborg, Tyskland.

Nicolaj Møller, Owner & Chef, Aya Dining.
Foto: Raisfoto

23880

HYBRID KOKKEJAKKE M. TENCEL™ LYOCELL

ERGONOMISK NAKKE DESIGN “CROSS NECK”

ÅNDBART JERSEY UNDER ÆRMER, SOM GIVER GOD KOMFORT OG BEVÆGELSESFRIHED

HYBRID JAKKE MED INTEGRERET FORKLÆDE

LAGERSTR. XS-4XL

FLATLOCK STIKNINGER

PENLOMME PÅ VENSTRE ÆRME

SKJULTE TRYKKNAPPER TIL SNAP-ON FORKLÆDE

3/4 ÆRMER

JUSTERBAR TALJE

RESPONSIBLE CHOICE TENCEL™ LYOCELL I DEN HVIDE JAKKE DEL RECYCLED POLYESTER FRA PET FLASKER I DEN GRÅ FORKLÆDE DEL

“I had the chance to take part in creating our uniforms together with the designer from Kentaur, and I’m very happy with the results. Apart from looking smart the material is breathable with a lovely light feel to it which makes it very pleasant to work in. The apron solution that eliminates the need for straps feels very liberating.

Rasmus Munk, Chef, Restaurant Alchemist, Copenhagen, Denmark, @rasmusmunkalchemist
Photo: Søren Gammelmark

15236 DAME KOKKESKJORTE

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Figursyet

• Integreret penlomme på venstre ærme

• Skjulte tr ykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Lange ærmer med Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og MADE IN GREEN i kv. 103

• Lagerstr. XS-4XL

H25236 KOKKESKJORTE

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Integreret penlomme på venstre ærme

• Skjulte tr ykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Lange ærmer med Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og MADE IN GREEN i kv. 103

• Lagerstr. XS-4XL

KOKKESKJORTE

NAKKESTROP TIL SMÆKFORKLÆDE

SKJULTE TRYKKNAPPER TIL SNAP-ON FORKLÆDE

LANGE ÆRMER MED PULL-UP FUNKTION

TILFØRT VLIES DER KAN VASKES OG TØRRES I HENHOLD TIL ISO 15797

INTEGRERET PENLOMME PÅ VENSTRE ÆRME

LAGERSTR. XS-4XL

VAT DYED PÅ KV. 103

Kentaur er stolt sponsor af det schweiziske kokkelandshold og vinderne af Kokke-VM 2022

25236 KOKKESKJORTE

Kentaur clothing is not just garment; It is an interpretation of comfort and style that embraces the inner strength in all of us.

Nicolaj Møller, Owner & Chef, Aya Dining, @aya_experience Foto: Raisfoto

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Figursyet

• Skulderlukning med skjulte tr ykknapper

• Nakkestrop til smækforklæde

• Skjulte tr ykknapper til Snap-On forklæde

• Lange ærmer med Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• Lagerstr. XS-4XL 15235 DAME POPOVER SKJORTE

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Skulderlukning med skjulte tr ykknapper

• Skjulte tr ykknapper til Snap-On forklæde

• Integreret penlomme på venstre ærme

• Nakkestrop til smækforklæde

• Lange ærmer med Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• Lagerstr. XS-4XL 25235 HERRE POPOVER SKJORTE

25266 GOURMETJAKKE MED TENCEL™ LYOCELL

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Enkelt og let design

• Krave med moisture-management mesh

• Integreret penlomme på venstre ærme

• Skjulte trykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Skjult trykknaplukning

• Lagerstr. XS-4XL

H• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Enkelt og let design

• Krave med moisture-management mesh

• Integreret penlomme på venstre ærme

• Skjulte trykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Skjult trykknaplukning

• Lange ærmer med Pull-Up funktion

• Lagerstr. XS-4XL

JAKKE

23531 BIKER KOKKE-/SERVICEJAKKE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Modern fit

• Skjult trykknaplukning

• Skjulte trykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Manchetter

• R&D dyed på kvalitet 3086

• Lagerstr. XS-4XL

23530 BIKER KOKKE/SERVICEJAKKE K/ARM

• Responsible Choice på kv. 105 og 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 3086

• Modern fit

• Skjulte trykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• R&D dyed på kvalitet 3086

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 105 og 3086

• Lagerstr. XS-4XL

One of the most important tools for a chef is the right knife and the right jacket, it tells a lot about who you are. And that’s why I love Kentaur
Bojsen,
@brianshh
SKJORTE
KOKKEJAKKE
Brian
Chef,

30536 SNAP-ON FORKLÆDE

• Syede bånd

• Trykknapper til montering på overdel

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 100 cm

• Lagerstr. one size

30538 SNAP-ON FORKLÆDE MED LOMMER

• Trykknapper til montering på overdel

• Syede bånd

• 1 hoftelomme

• Baristastrop

• Penlomme

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 85 cm

• Lagerstr. one size

KVALITET

30394 RAW SNAP-ON FORKLÆDE M. LOMMER

• Syede bånd

• Trykknapper til montering på overdel

• 1 hoftelomme

• Baristastrop

• Penlomme

• Steamerstropper

• R&D dyed på kvalitet 132 og 135

• B: 90 cm x H: 85 cm

• Lagerstr. one size

49036 NAKKESTROP SNAP-ON FORKLÆDER

• Løs nakkestrop til Snap-On forklæde

• Trykknapper

• Lagerstr. one size

25290 KOKKE-/SERVICE PIQUE T-SHIRT

• Rund hals med blød jersey pique

• Udført i åndbart jersey som giver god komfort og bevægelsesfrihed

• Komfort som polo og funktionel som skjorte

• Nakkebelægning

• Todelt brystlomme

• Steamerstropper

• Lagerstr. XS-4XL

25292 KOKKE-/SERVICE PIQUE SKJORTE

• Modern fit - optimal pasform

• Stræk-og åndbar polopiqué i ryg og ærmer som giver øget komfort

• Fusion mellem skjorte og poloshirt

• Nakkebelægning

• Nakkestrop til smækforklæde

• Indvendig skjult penlomme i front panel

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

H25293 KOKKE-/SERVICE PIQUE SKJORTE

• Modern fit - optimal pasform

• Stræk-og åndbar polopiqué i ryg og ærmer som giver øget komfort

• Fusion mellem skjorte og poloshirt

• Nakkebelægning

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt brystlomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

2529280313-700
2529380313-700
KVALITET

23055 KOKKE-/SERVICEJAKKE OUTDOOR

• Outdoor komfort

• Natural stretch = 4% stræk

• Skjortekrave

• Lukning med knap og knaphul

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Lagerstr. XS-4XL

Kentaur just produces the best-suited uniforms. I have used them for several years, and I can’t find a flaw. Light, trendy, comfortable clothing that lets the skin breathe easily, the team absolutely loves the uniforms, and it changes the daily mood, knowing you can be comfortable all day long. Proud to represent Kentaur.

As a chef, I believe that every element of my craft should be a reflection of excellence, precision, and passion. That’s why I choose Kentaur as my number one choice for chefs’ uniforms. Kentaur understands the demands of our profession and creates attire that marries impeccable craftsmanship with practicality. Their attention to detail ensures that I can move freely, while their use of premium fabrics guarantees comfort and durability. Kentaur’s commitment to exceptional design and functionality aligns perfectly with my culinary philosophy, allowing me to express my creativity with confidence and style. When I wear Kentaur, I feel empowered to create culinary masterpieces while embodying the essence of culinary artistry.

23516
KOKKEJAKKE
23530
KOKKEJAKKE
Christian Pedersen, Executive Chef, Hilton Dubai Palm Jumeirah, Palm West Beach, Dubai

Working in the middle east, our chef jackets need to withstand heated environments, not just in the kitchen but also outside. We look at comfort, flexibility, and breathability. Therefore, we work with Kentaur, as they deliver what we need each time.

During my culinary journey across diverse landscapes, it has taught me that the most exquisite flavors are often found in the simplest, locally sourced ingredients. Sustainability isn’t a limitation; it’s a pathway to unlocking the true essence of global cuisine.

KOKKEJAKKE
Dwayne Krisko, Director of Culinary Conrad Maldives Rangali Island
Johan Scott Valentine, Corporate Director of Culinary, Rotana Hotel Management Corporations PJSC, @chefscottvalentine

23515 KOKKEJAKKE

KOKKEJAKKE

23516

Den smarte lukning -Vingejakken

Vores ”Vingejakke” er en meget populær jakke blandt kokke og servicepersonale fra forskellige verdenshjørner. Vi kalder den vores kokke-/servicejakke, da den også ofte bliver efterspurgt som element til beklædningskoncepter rettet mod detailhandlen, catering og bagerier. Den lette gramvægt gør jakken komfortabel i brug i de ofte varme omgivelser.

Jakkens design er en fusion mellem den simple kokkejakke og den klassiske dobbeltradet kokkejakke. Den kommer med mange forskellige detaljer, hvilket samlet set giver et mere afslappet, jordnært ydre. Jakken har én enkelt synlig trykknap ved halsen, som er med til at gøre dette design helt unikt. Den fås i flere forskellige farver og i forskellige kvaliteter.

23515 KOKKE-/SERVICEJAKKE LANG ARM

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Modern fit - optimal pasform

• Nakkestrop til smækforklæde

• Ærmer med nem Pull-Up Cuff, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk

• Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

H23516 KOKKE-/SERVICEJAKKE KORT ARM

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Modern fit - forbedret pasform

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

TENCEL™ LYOCELL

I vores bestræbelser på at øge brugen af ansvarlige materialer i vores kollektioner, udvider vi også vores sortiment af produkter med TENCEL™ Lyocell. TENCEL™ Lyocell er ikke kun et ansvarligt valg på grund af fibrene og deres ressourcebesparende produktion. Materialet er også fordelagtigt for vaskerier, da produkter fremstillet af TENCEL™ Lyocell har en lang levetid på grund af deres vedvarende farveægthed og holdbarhed. Desuden har de en kort tørretid, hvilket sikrer energibesparelser i vaskeprocessen.

TENCEL™ Lyocell-fibre produceres af det naturlige råmateriale træ i en lukket proces, hvor 99,8% af opløsningsmidlet genvindes. Det behagelige, bløde materiale er velegnet til produktion af arbejdstøj, da det har mange fremragende egenskaber. Strukturen i TENCEL™ Lyocell-fibrene tillader absorption og frigivelse af fugt. Disse effektive fugtkontrollerende egenskaber understøtter et tørt mikroklima på huden, hvilket øger brugerens termiske komfort. Alle disse egenskaber gør TENCEL™ Lyocell ideel i arbejdstøj, der bæres i længere perioder.

For personer, der arbejder i varme miljøer, har tekstiler fremstillet af TENCEL™ Lyocell yderligere fordele. De fugtregulerende egenskaber giver også et ugunstigt miljø for lugtfremkaldende bakterietyper. TENCEL™ Lyocell er derfor det perfekte materiale til arbejdstøj, der bruges i fødevareindustrien.

KOKKEJAKKE

25281

New Kokkejakke med TENCEL™ x REFIBRA™

ET VIGTIGT SKRIDT MOD CIRKULARITET

Hos Kentaur har vi en ambitiøs bæredygtighedsstrategi, hvor vores fokus ligger på en cirkulær økonomi, herunder produktionen af produkter med genanvendte fibre. Gennem vores partnere, Lenzing AG og Klopman International, er det lykkedes os at skabe produkter, der indeholder genanvendt bomuld.

For at producere TENCEL™ Lyocell med REFRIBA™ Technology, bruges træ og bomuldstekstilaffald som råmateriale. De færdige fibre indeholder 30 % genbrugsmateriale fra pre- og post-consumer-affald. Metervaren i vores nye kokkejakker består af 50% TENCEL™ Lyocell med REFIBRA™ Technology og 50% genanvendt polyester.

TENCEL™ Lyocell-fibre med REFIBRA™ Technology giver de samme fordele som standard TENCEL™ Lyocell-fibre, herunder fremragende fugtabsorption, temperaturregulering og naturligt reduceret udvikling af lugt. Denne metervare er således det ideelle valg til arbejdsbeklædning i gastronomibranchen. Det er behageligt og blødt mod huden og testet til at opfylde kvalitetskravene fra vaskerierne. Tilmed fører denne jakke os et skridt nærmere mod cirkularitet i vores bæredygtighedsrejse. TENCEL™ og REFIBRA™ er varemærker tilhørende Lenzing AG.

25281 KOKKEJAKKE MED TENCEL™ X REFIBRA™

RESPONSIBLE CHOICE

TENCEL™ LYOCELL X REFIBRA™ RECYCLED POLYESTER FRA PET FLASKER

LAGERSTR. XS-4XL

NAKKESTROP TIL SMÆKFORKLÆDE

PASPOLERET BRYSTLOMME

TRENSET FRONT MED NEM TILGANG TIL TRYKKNAPPER

SLIDS I SIDERNE
INDSNIT PÅ RYG

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell x REFIBRA™

• Metervaren er let, blød og behagelig - vask efter vask

• Recycled polyester fra PET flasker

• Paspoleret brystlomme

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Skjulte trykknapper

• Nakkestrop til smækforklæde

• Indsnit på ryg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 25281 KOKKEJAKKE MED TENCEL™ X

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell x REFIBRA™

• Metervaren er let, blød og behagelig - vask efter vask

• Recycled polyester fra PET flasker

• Paspoleret brystlomme

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Indsnit på ryg

• Skjulte trykknapper

• Nakkestrop til smækforklæde

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 25284 KOKKEJAKKE MED TENCEL™ X REFIBRA™

Kentaur chef uniforms are a great choice for chefs and kitchen workers who want a functional and stylish uniform. Kentaur chef coats are lightweight and functional, with smart details and a modern Nordic design. They are made from durable materials, making them a great choice for chefs and kitchen workers who need a uniform that can withstand the demands of a busy kitchen. They are designed with both form and function in mind. They are not only stylish but also practical, with features like chest pockets for easy storage of kitchen tools. Kentaur is a responsible choice for chefs and kitchen workers who care about sustainability.

Dominic Petzold, Cluster Executive Chef, Anantara The Palm Dubai Resort

Kentaur is great quality and well-being in the kitchen.

“ “

We’ve been waiting for this new chef’s shirt for Amador. Mainly because of Kentaur’s design and the perfect TENCEL™ quality. But the fact that this is a first-mover shirt with REFIBRA™ technology from Lenzing has made the decision much easier -a responsible choice.

David Fleckinger, Head Chef, Restaurant Amador, Austria
Juan Amador, Owner, Restaurant Amador, Austria, @_juan_amador

23522 GOURMET KOKKEJAKKE

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Fusion af klassisk kokkejakke og moderne kokkeskjorte

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• Åndbart jersey under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed

• Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

23522934-101

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• Åndbart jersey under ærmer, som giver god komfort og bevægelsesfrihed

• Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 23523 GOURMET KOKKEJAKKE KORT ARM

23523934-101

KVALITET 934 50/50% CLY/PES, 215g/m2

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Enkelt og let design

• Krave med moisture-management mesh

• Integreret penlomme på venstre ærme

• Skjulte trykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Skjult trykknaplukning

• Lange ærmer med Pull-Up funktion

• Lagerstr. XS-4XL 25265 GOURMETJAKKE

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Enkelt og let design

• Krave med moisture-management mesh

• Integreret penlomme på venstre ærme

• Skjulte trykknapper til Snap-On forklæde

• Nakkestrop til smækforklæde

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Skjult trykknaplukning

• Lagerstr. XS-4XL

25266934-101

50/50% CLY/PES, 215g/m2

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Modern fit

• Kinakrave

• Nakkestrop til smækforklæde

• Skjulte trykknapper

• Lange ærmer

• Manchetter

• Lagerstr. XS-4XL

H• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Modern fit

• Kinakrave

• Nakkestrop til smækforklæde

• Skjulte trykknapper

• Korte ærmer

• Lagerstr. XS-4XL

23691934-101

23692934-101

KVALITET
23691 KOKKEJAKKE MED TENCEL™ LYOCELL
KVALITET
23692 KOKKEJAKKE MED TENCEL™ LYOCELL

In our busy kitchens comfort, style, and durability are what our chefs look for in a uniform – Kentaur delivers all of these. On a personal level – I have been wearing Kentaur now for the past 3 years. The uniforms are incredibly comfortable and easy to wear, and Kentaur has a great selection of styles to choose from.

H25242 KOKKESKJORTE MED TENCEL™ LYOCELL

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Modern fit - optimal pasform

• Indvendig skjult penlomme i front panel

• Nakkestrop til smækforklæde

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Modern fit - optimal pasform

• Kinakrave

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Indvendig skjult penlomme i front panel

• Skjulte trykknapper

• Nakkestrop til smækforklæde

• Indsnit på ryg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

25240 KOKKE-/SERVICESKJORTE L/ARM

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit - optimal pasform

• Indvendig skjult penlomme i front panel

• Slids i siderne

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 3086

• Lagerstr. XS-4XL

H25243 KOKKE-/SERVICESKJORTE K/ARM

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit - optimal pasform

• Indvendig skjult penlomme i front panel

• Slids i siderne

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 3086

• Lagerstr. XS-4XL

25204 KOKKE-/SERVICESKJORTE L/ARM

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit - optimal pasform

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• Påsyede knapper med kontrast tråd

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 3086

• Lagerstr. XS-4XL

H25207 KOKKE-/SERVICESKJORTE K/ARM

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit - optimal pasform

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• Påsyede knapper med kontrast tråd

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 3086

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Modern fit - optimal pasform

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• Påsyede knapper med kontrast tråd

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Modern fit - optimal pasform

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• Påsyede knapper med kontrast tråd

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

KOKKESKJORTE

Kentaur workwear has been a consistent preference for us over the years. Kentaur is our preferred manufacturer because they seamlessly blend Scandinavian style with unparalleled functionality. The enduring commitment to quality ensures our kitchen staff not only looks sharp in their attire but also experiences the durability needed in a bustling kitchen environment. Kentaur has consistently delivered on their promise of combining style and practicality, making them our trusted choice in workwear.

Niels Schoots, Executive Head Chef, Frantzén, @ch.niels

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Modern fit - optimal pasform

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• Påsyede knapper med kontrast tråd

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Modern fit - optimal pasform

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• Påsyede knapper med kontrast tråd

• Nakkestrop til smækforklæde

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

25053 HERRESKJORTE

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Nem Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

15053 DAMESKJORTE

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Nem Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

KVALITET

25054 HERRESKJORTE K/ARM

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Todelt penlomme på venstre ærme

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Todelt penlomme på venstre ærme

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

23511 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Modern fit - forbedret pasform

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• Nakkestrop til smækforklæde

• Ærmesnit der ikke løfter hele jakken ved bevægelse

• Nem Pull-Up funktion

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

Like the rest of the Frantzén Group, I have chosen chefwear from Kentaur for the opening of the new Zén Restaurant in Singapore. The chefwear from Kentaur suits our DNA as it is classic, fashionable, and nice to wear in our surrounding climate. Also, it is important that we can get replenishment immediately when needed and can get the same styles over many years.

Tristin Farmer, Executive Chef, Zén Singapore, @tristinfarmer
Artikel 23511 båret af det tyske kokkelandshold & G5

H23591 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Modern fit

• Kinakrave

• Nakkestrop til smækforklæde

• Skjulte trykknapper

• Lange ærmer

• Manchetter

• Lagerstr. XS-4XL

H23592 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Modern fit

• Kinakrave

• Nakkestrop til smækforklæde

• Skjulte trykknapper

• 1/2 ærmer

• Lagerstr. XS-4XL

KVALITET
235924100-101
KVALITET
50/50% CO/PES, 210g/m2

23503 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Piping på front, krave og manchetter

• Nakkestrop til smækforklæde

• Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt

• Lange ærmer i et ergonomisk snit

• Raglanærmer

• Nem Pull-Up funktion

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Lagerstr. XS-4XL

23500 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Enkelt og let design

• Nakkestrop til smækforklæde

• Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt

• Korte ærmer

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Lagerstr. XS-4XL

13500 DAME KOKKE-/TJENERJAKKE

• Enkelt og let design

• Nakkestrop til smækforklæde

• Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt

• Korte ærmer

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Lagerstr. 2XS-4XL

• Enkelt og let design

• Nakkestrop til smækforklæde

• Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt

• Lange ærmer i et ergonomisk snit

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Nem Pull-Up funktion

• Lagerstr. 2XS-4XL

• Enkelt og let design

• Nakkestrop til smækforklæde

• Diagonal trådretning under ærmer, som giver strækeffekt

• Lange ærmer i et ergonomisk snit

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Nem Pull-Up funktion

• Lagerstr. XS-4XL

KVALITET

Kentaur proudly supports chefs. At work.

Foto: Digitale Massarbeit
Foto: Grundrausch
Foto: Raisfoto

23401 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

NAKKESTROP TIL SMÆKFORKLÆDE

ÅNDBART JERSEY I RYG OG UNDER ÆRMER

LANGE ÆRMER I ET ERGONOMISK SNIT MED NEM PULL-UP FUNKTION

RESPONSIBLE CHOICE RECYCLED POLYESTER FRA PET FLASKER NATURAL STRETCH PÅ KV. 143 = 4% STRÆK

RAGLANÆRMER

PENLOMME

23400 UNISEX KOKKE-/TJENERJAKKE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Smart sporty design

• Nakkestrop til smækforklæde

• Flatlock stikninger

• Åndbart jersey i ryg og under ærmer

• Penlomme på venstre ærme

• Lagerstr. 2XS-4XL

2360 UNISEX JAKKE MED KORTE ÆRMER

• Model 2360 er stor i størrelsen, se målskema (2D)

• 1 brystlomme

• Nakkestrop til smækforklæde

• Slids i siderne

• Lagerstr. 2XS-3XL

2362 UNISEX JAKKE MED LANGE ÆRMER

• Model 2362 er stor i størrelsen, se målskema (2D)

• 1 brystlomme

• Nakkestrop til smækforklæde

• Slids i siderne

• Lagerstr. 2XS-3XL

23860 CHEFKOKKEJAKKE MED KORTE ÆRMER

• Satin stribet kvalitet

• Nakkestrop til smækforklæde

• Penlomme på venstre ærme

• 1/2 ærmer

• Lagerstr. 80-140

2386 CHEFKOKKEJAKKE MED LANGE ÆRMER

• Satin stribet kvalitet

• Nakkestrop til smækforklæde

• Penlomme på venstre ærme

• Lagerstr. 80-140

KVALITET

23373 KOKKEJAKKE MED NET

• Nakkestrop til smækforklæde

• Jersey i ryg og under ærmer, som giver åndbarhed og øget komfort.

• Detalje i ryg, der giver åndbarhed og øget komfort

• Kokkejakke til kugleknapper

• Leveres ekskl. knapper

• Lagerstr. XS-4XL

2341 KOKKEJAKKE MED PIPING

• Piping på front, krave og manchetter

• Nakkestrop til smækforklæde

• Kokkejakke til kugleknapper

• Leveres ekskl. knapper

• Lagerstr. XS-4XL

2339 KOKKEJAKKE MED BRYSTLOMME

• Chefkokkejakke til 12 kugleknapper

• Kokkejakke til kugleknapper

• 1 brystlomme

• Leveres ekskl. knapper

• Lagerstr. 88-136

2333 KOKKEJAKKE I BOMULD

• Responsible Choice

• 100% bomulds twill

• Chefkokkejakke til kugleknapper

• Leveres ekskl. knapper

• Lagerstr. 88-136

2330 KOKKEJAKKE

• Kokkejakke til kugleknapper

• Leveres ekskl. knapper

• Lagerstr. 88-136

• Kugleknapper til kokkejakker

• Lagerstr. one size 8888 KUGLEKNAPPER

We are really happy with all Kentaur’s solutions regarding design. It is a contemporary style, choice of colors and most importantly the long lasting quality.

Rainer & Mette Gassner, Owners, Ti Trin Ned

New Performance Suit

Vores Performance Suit er skabt til medarbejdere i receptionen, gastronomien og diverse andre omgivelser, hvor det er afgørende at klæde sig pænt og formelt, og samtidig har et ønske om at kunne aflevere tøjet til en vaskerileverandør.

Bag kollektionen ligger mange års udvikling af modeller, og en søgen efter den perfekte kvalitet, som også vores vaskerikunder kan indlemme i deres normale vaskeproces. Metervaren til denne kollektion er en blanding af REPREVE® genanvendt polyester og Creora Power Fit. Metervaren giver med sin 4-way stretch den fulde bevægelighed til brugeren.

Den tåler høj varme og holder sin form, hvilket gør dette materiale særligt velegnet til industriel vask. Desuden imponerer metervaren med en høj slidstyrke på grund af polyesterindholdet, hvilket sikrer en langvarig holdbarhed, selv under særligt udfordrende forhold. Vores Performance Suit kombinerer funktionalitet og stil, hvilket gør den til det ideelle valg.

15965
KJOLE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• 1 br ystlomme

• 2 forlommer

• Slids bagpå

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres

i henhold til ISO 15797

• Lagerstr. 34-60

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• 1 br ystlomme

• 2 forlommer

• Slids bagpå

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres

i henhold til ISO 15797

• Lagerstr. 44-68

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Justerbar talje

• Fake paspolerede baglommer

• Skrålommer

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Skr.lgd. 79 cm

• 16968 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 32-60 16960 DAME SUIT BUKS 4-WAY-STRETCH

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• 2 paspolerede baglommer

• Skrålommer

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Skr.lgd. 82 cm

• 26968 - Skr. lgd. 95 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 44-68

16960-
KVALITET
26960302-680 dark night
KVALITET

16319 UNI 4-WAY-STRETCH FLEX BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane på kv. 302

• Knap & lynlås i gylp

• Justerbar talje & bæltestropper

• Elastik i bag

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16312 - Skr.lgd. 74 cm

• 16309 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

14960 DAME SUIT NEDERDEL 4-WAY-STRETCH

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Justerbar talje

• Slids bagpå

• Lagerstr. 32-60

14960302-680 dark night
KVALITET

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Enkelt og let design

• 2 sidelommer

• Justerbar talje

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres

i henhold til ISO 15797

• Lagerstr. 34-60

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Figursyet

• Lukning med knap og knaphul

• 1/2 ærmer

• Gå-slids foran

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Lagerstr. 34-60

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Justerbar ryg

• 3 listelommer

• Indvendig brystlomme

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Lagerstr. 34-60

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Justerbar ryg

• 3 listelommer

• Indvendig brystlomme

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Lagerstr. 44-68 27060 HERRE SUIT VEST 4-WAY-STRETCH

27060-
dark night
KVALITET
16960
BUKSER

NEW Oxford Skjorter

Oxford skjorterne er den perfekte kombination af afslappethed og klassisk elegance. De er designet til forskellige funktioner, som medarbejdere i køkken, service, detailhandel, reception og andre områder, hvor den klassiske Oxfordstil bidrager med et tidløst look. Skjorterne findes i forskellige designs og farver og har integrerede funktioner, der er gennemtænkte og afprøvede og således støtter den daglige arbejdsgang.

Oxford skjorterne er en del af vores Responsible Choice kategori, da de indeholder 60-70% bomuld, som er sourcet fra Better Cotton. Better Cotton er et mass-balance-system. Dvs. at man ikke kan garantere at det enkelte produkt indeholder Better Cotton. Dog vil man ved at vælge produkter med Better Cotton støtte den bæredygtige produktion af bomuld.

Alle artikler med bomuld i vores Responsible Choice kategori støtter Better Cotton Initiative. Dog vil kun artikler, hvor bomuldsandelen udgør den største del, være mærket med Better Cotton logoet. Læs mere om Better Cotton her: bettercotton.org/massbalance.

Hos Kentaur har vi forpligtet os til at købe 50% af vores bomuld som Better Cotton inden 2025.

DAMESKJORTE 7/8 ÆRMER

NAKKESTROP TIL SMÆKFORKLÆDE

ÆRMESNIT SOM IKKE LØFTER SKJORTEN VED BEVÆGELSE

LAGERSTR. XS-4XL

RESPONSIBLE CHOICE

INTEGRERET PENLOMME PÅ VENSTRE ÆRME

FIGURSYET MED INDSNIT

SKJULTE TRYKKNAPPER

OXFORD DAMESKJORTE BUTTON DOWN

• Responsible Choice

• Indsnit på r yg

• Nakkestrop til smækforklæde

• Integreret penlomme på venstre ærme

• 1 påsyet nylon knap i hals

• Skjulte tr ykknapper

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Ærmer med nem Pull-Up cuff, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Krave med “button down”

• Br ystindsnit

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Lukning med knap og knaphul

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Ærmer med nem Pull-Up cuff, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk

• Lagerstr. XS-4XL

1964 60/40% CO/PES, 151g/m2

1953 70/30% CO/PES, 130g/m2

1963 60/40% CO/PES, 151g/m2

KVALITET

1953 70/30% CO/PES, 130g/m2 1964 60/40% CO/PES, 151g/m2 1963 60/40% CO/PES, 151g/m2

25480 OXFORD HERRESKJORTE BUTTON DOWN

• Responsible Choice

• Krave med “button down”

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Lukning med knap og knaphul

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Ærmer med nem Pull-Up cuff, så ærmet hurtigt kan trækkes op uden brug af ombuk

• Lagerstr. XS-4XL

254801963-664

1953-203

1963 60/40% CO/PES, 151g/m2

1953 70/30% CO/PES, 130g/m2

1964 60/40% CO/PES, 151g/m2

• Stretchkvalitet

• Modern fit

• Figursyet med indsnit

• Br ystindsnit

• Lukning med knap og knaphul

• Nem Pull-Up funktion

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Lagerstr. XS-4XL 15470 DAMESKJORTE - MODERN FIT

• Stretchkvalitet

• Modern fit

• Indsnit på r yg

• Lukning med knap og knaphul

• Nem Pull-Up funktion

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Lagerstr. XS-4XL 25470 HERRESKJORTE - MODERN FIT

F

1567 DAMESKJORTE K/ARM

• Figursyet med indsnit

• Klassisk og feminint snit

• Lagerstr. XS-4XL

F

1568

DAMESKJORTE

7/8 ÆRMER

• Figursyet med indsnit

• Klassisk og feminint snit

• 7/8 ærmer

• Lagerstr. XS-4XL

F

15368 DAMESKJORTE

• Figursyet med indsnit

• Klassisk og feminint snit

• Lange ærmer

• Nem Pull-Up funktion

• Lagerstr. XS-4XL

2518 HERRESKJORTE K/ARM

• Klassisk snit

• 1 brystlomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

2520 HERRESKJORTE

• 1 brystlomme

• Klassisk snit

• Lange ærmer med indvendig strop til opsmøg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

KVALITET

15053 DAMESKJORTE

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Nem Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

25053 HERRESKJORTE

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Todelt penlomme på venstre ærme

• Nem Pull-Up funktion

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Todelt penlomme på venstre ærme

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit

• Kontrastfarve indvendig i kraven

• ID strop

• Todelt penlomme på venstre ærme

• VAT dyed på kv. 103

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 103 og 3086

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 25054 HERRESKJORTE K/ARM

17062 DAMEVEST

• Modern fit

• Indsnit

• Skjulte trykknapper

• Justerbar ryg

• Penlomme

• 2 listelommer

• Lagerstr. XS-4XL

27062 HERREVEST

• Modern fit

• Skjulte trykknapper

• Penlomme

• 2 listelommer

• Lagerstr. XS-4XL

27062102-700 sort 27062102-620 mørk marine
KVALITET
65/35% PES/CO, 210g/m2

Silhouette Guide

Denne pasform er smal ved knæ og bagdel og giver et slankt look.

Artikelnr.: 16319-79-700

SHAPED SILHOUETTE

Artikelnr.: 18190-1401-700

RELAXED SILHOUETTE

Denne pasform er løs fra hofterne og ned.

Artikelnr.: 16221-105-700

REGULAR SILHOUETTE

Denne pasform smyger sig om kroppen uden at være for stram. Regular er hverken for stram eller for løs.

Finding the right style. At work.

I udviklingen af vores styles, har vi altid fokus på at skabe produkter, der kan bruges på tværs af brancher. Dette har vi, for at give vores vaskerikunder muligheden for at holde deres sortiment så skarpt, som overhoved muligt.

Dette fokus gør også, at du vil opleve, at flere af vores styles, vil blive præsenteret under flere forskellige overskrifter i dette katalog.

Dette kan f.eks. være vores Unisex buks 16221, da udvalget af farver og mønstre her, kan passe til flere forskellige brancher. Det samme gælder vores Active buks 16219, da denne kommer med mange forskellige funktioner, der kan skabe gode løsninger i forskellige jobfunktioner.

Tilmed findes mange af vores bukser i forskellige skridtlængder, hvilket står beskrevet ved den enkelte artikel.

Vi ønsker således at gøre din søgen efter den perfekte buks med de rigtige funktioner og fordele nemmere.

Jogging/Pull-On

Jeans/Chino

Stretch

Flex (justerbar længde)

Pepita Stribet

Unisex buks 16221

Pepita
Lårlomme
Stribet
Jeans/Chino

16219 ACTIVE UNISEX BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Elastik i linning

• ID strop

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16212 - Skr.lgd. 74 cm

• 16209 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

1646 UNISEX JOGGINGBUKS

• Elastik og snor i talje

• 2 skrålommer

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• 16461 - Skr.lgd. 75 cm, hvid

• 16468 - Skr.lgd. 70 cm, hvid

• 16469 - Skr.lgd. 90 cm, hvid og sort

• Lagerstr. XS-4XL

16635 UNISEX PULL ON BUKS H

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Elastik i linning

• 2 forlommer, 2 baglommer

• Fake fly

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16636 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

20 65/35% PES/CO, 245g/m2

10700 65/35% PES/CO, 276g/m2

101 65/35% PES/CO, 245g/m2

102 65/35% PES/CO, 210g/m2

1601 DAMEBUKS

• Jeansfacon

• Elastik i siden

• Bæltestropper

• Jeanslommer

• Lynlås i gylp

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 84 cm

• 1603 - Skr.lgd. 94 cm, hvid og sort

• Lagerstr. 32-60

2601 HERREBUKS

• Jeansfacon

• Fast linning med bæltestropper

• Jeanslommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 86 cm

• 2603 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort

• Lagerstr. 68-128

KVALITET

16400 DAME CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar linning

• 2 forlommer

• 2 paspolerede baglommer

• Skr.lgd. 79 cm

• 16409 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, sort

• Lagerstr. 32-60

26400 HERRE CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Skrålommer

• 2 paspolerede baglommer

• Skr.lgd. 86 cm

• 26409 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, sort

• Lagerstr. 68-128

16400825-700 sort
KVALITET
26400825-700 sort
KVALITET
825 63/34/3% PES/CO/EOL, 225g/m2

16401 DAME CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• 2 forlommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16419 - Skr.lgd. 92 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 32-60

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Skrålommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 86 cm

• 26419 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 68-128 26401 HERRE CHINO

khaki
825-101 hvid
KVALITET

26403 HERRE CHINO

• Modern fit

• Smalle ben

• Fast linning med bæltestropper

• Skrålommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 86 cm

• 26408 - Skr.lgd. 99 cm, uopsømmet, sort, pepita

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN

i kv. 20 og 10700

• Lagerstr. 68-128

• Jeansfacon

• Justerbar linning

• Fast linning med bæltestropper

• Lynlås i gylp

• Jeanslommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 85 cm

• 16741 - Skr.lgd. 70 cm, hvid 101-101

• 16742 - Skr.lgd. 77 cm, hvid 101-101

• Lagerstr. XS-4XL

F

18312 DAMEJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 18322 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 26-50”

28312 HERREJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Modern fit - optimal pasform

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Coin pocket i forlommen

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 86 cm

• 28318 - Skr. lgd. 99 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 28-50”

26150 HERRE FUNKTIONS BUKS

• Bæltestropper

• Fleksibelt og åndbart strik i lænden

• 2 skrålommer

• Lynlås i gylp

• Ergonomiske lårlommer med skjult trykknap, indvendig mobil - og tommestoklomme.

• Refleks detaljer

• Ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed

• 5 cm ekstra skr.lgd. integreret i opsøm

• Skr.lgd. 82 cm

• Lagerstr. 68-128

16150 DAME FUNKTIONS BUKS

• Bæltestropper

• Fleksibelt og åndbart strik i lænden

• 2 skrålommer

• Lynlås i gylp

• Ergonomiske lårlommer med skjult trykknap, indvendig mobil - og tommestoklomme.

• Refleks detaljer

• Ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed

• 5 cm ekstra skr.lgd. integreret i opsøm

• Skr.lgd. 79 cm

• Lagerstr. 32-60

KVALITET
16150-
KVALITET

16221 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Modern fit - smallere ben

• Elastik i bag

• Bæltestropper

• Lårlomme

• Penlomme

• Trykknapper i gylp

• Skr.lgd. 84 cm

• 16228 - Skr.lgd. 97 cm, uopsømmet, sort og pepita

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 105

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

1810 UNISEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Elastik og snor i talje

• Bæltestropper

• Lynlås i gylp

• 1 mobillomme indvendig i skrålommen

• Skr.lgd. 86 cm

• 18103 - Skr.lgd. 80 cm, hvid

• 18102 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og sort

• 18109 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Justerbar talje

• Fake paspolerede baglommer

• Skrålommer

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Skr.lgd. 79 cm

• 16968 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 32-60

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• 2 paspolerede baglommer

• Skrålommer

• Tilført vlies der kan vaskes og tørres i henhold til ISO 15797

• Skr.lgd. 82 cm

• 26968 - Skr. lgd. 95 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 44-68 26960 HERRE SUIT BUKS 4-WAY-STRETCH

16960-
26960-
302-680 dark night
KVALITET
90/10% rPES/EL, 220g/m2

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane på kv. 302

• Knap & lynlås i gylp

• Justerbar talje, bæltestropper & elastik i bag

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16312 - Skr.lgd. 74 cm

• 16309 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Elastik i linning

• ID strop

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16212 - Skr.lgd. 74 cm

• 16209 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL 16219 ACTIVE UNISEX BUKS

16401 DAME CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• 2 forlommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16419 - Skr.lgd. 92 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 32-60

HERRE CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Skrålommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 86 cm

• 26419 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 68-128

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane på kv. 302

• Knap & lynlås i gylp

• Justerbar talje, bæltestropper & elastik i bag

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16312 - Skr.lgd. 74 cm

• 16309 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Elastik i linning

• ID strop

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16212 - Skr.lgd. 74 cm

• 16209 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL 16219 ACTIVE UNISEX BUKS

18130 UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Justerbar talje (4-6 cm)

• Bæltestropper & elastik i ryggen

• 2 forlommer & lårlomme med klap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18139 - Skr.lgd. 92 cm, hvid, mørk marine og sort

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice på kv. 143 og 144

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 143 og 144

• Elastik i ryggen & justerbar talje

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Elastik i bag

• Justerbar linning

• Lynlås i gylp

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 82 cm

• 18337 - Skr.lgd. 95 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 32-60 18331 DAME-/UNISEX FLEX BUKS

F

18312 DAMEJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 18322 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 26-50”

28312 HERREJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Modern fit - optimal pasform

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Coin pocket i forlommen

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 86 cm

• 28318 - Skr. lgd. 99 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 28-50”

18190 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

LYNLÅS I GYLP

LÅRLOMME MED TRYKKNAP

LAGERSTR. XS-4XL

ELASTIK OG SNOR I TALJE

BÆLTESTROPPER

GRÜNER KNOPF og

OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 10700

SKR.LGD. 79 CM

18196 - SKR. LGD. 86 CM

26403 HERRE CHINO

• Modern fit

• Smalle ben

• Fast linning med bæltestropper

• Skrålommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 86 cm

• 26408 - Skr.lgd. 99 cm, uopsømmet, sort, pepita

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 20 og 10700

• Lagerstr. 68-128

16221 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Modern fit - smallere ben

• Elastik i bag

• Bæltestropper

• Lårlomme

• Penlomme

• Trykknapper i gylp

• Skr.lgd. 84 cm

• 16228 - Skr.lgd. 97 cm, uopsømmet, sort og pepita

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 105

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

1810 UNISEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Elastik og snor i talje

• Bæltestropper

• Lynlås i gylp

• 1 mobillomme indvendig i skrålommen

• Skr.lgd. 86 cm

• 18103 - Skr.lgd. 80 cm, hvid

• 18102 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og sort

• 18109 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort

• Lagerstr. XS-4XL

1646 UNISEX JOGGINGBUKS

• Elastik og snor i talje

• 2 skrålommer

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• 16461 - Skr.lgd. 75 cm, hvid

• 16468 - Skr.lgd. 70 cm, hvid

• 16469 - Skr.lgd. 90 cm, hvid og sort

• Lagerstr. XS-4XL

10700 65/35% PES/CO, 276g/m2

65/35% PES/CO, 245g/m2

65/35% PES/CO, 245g/m2

65/35% PES/CO, 210g/m2

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Modern fit - smallere ben

• Elastik i bag

• Bæltestropper

• Lårlomme

• Penlomme

• Trykknapper i gylp

• Skr.lgd. 84 cm

• 16228 - Skr.lgd. 97 cm, uopsømmet, sort og pepita

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 105

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL 16221 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

1696 UNISEX KOKKEBUKS

• Jeansfacon

• Justerbar linning

• Jeanslommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 85 cm

• 16896 - Skr.lgd. 95 cm

• Lagerstr. XS-4XL

As a winner of "Bocuse D'or" 2019, I am very aware of all the details in my work. Clothing is a significant factor. When I choose chef clothing I focus on elgance, comfort and functionality - all these parameters are included in the clothes from Kentaur.

The high standard and user duration of Kentaur’s chef wear is in line with my vision as a chef and entrepreneur regarding quality and sustainability. The wide range of models and materials of Kentaur’s chef wear has made it possible for me to find a perfect match for all the different restaurants and concepts we have opened over the last 8 years. I am still very happy and proud to work with this brand that keeps developing and improving their products just like we try to do.

Freek Van Nortwijk, Co-owner, The Breda Group, Amsterdam, @restaurantkleinbreda
Kenneth Toft-Hansen, Head Chef, Svinkløv Badehotel, Denmark, @svinkloevbadehotel

In the heart of culinary excellence, donning Kentaur isn’t just wearing a uniform; it’s embracing the art of kitchen mastery with style and precision – where every stitch tells a story of passion, every thread weaves perfection, making it the culinary craftsman’s ultimate attire.

Biljana Villarreal, Executive Chef ME Dubai, @biljananavavillarreal

Always be better than the day before.
Robert Sandberg, Chef, Habitué, Los Angeles

New WrapAround

Vores Wrap-Around forklæde er designet med en unik funktion, hvor forklædet dækker hele vejen rundt. Takket være sine to lommer, er forklædet ideelt til service- og fødevarepersonale, da der er god plads til diverse arbejdsredskaber.

Forklædet har en justerbar nakkerem der gør det nemt at justere forklædets længde. Således kan vores Wrap-Around forklæde bruges til mange forskellige størrelser.

31320 WRAP-AROUND FORKLÆDE

• Justerbar nakkestrop

• Todelt brystlomme

• 1 hoftelomme

• Indsnit

• B: 144 cm x H: 84 cm

• Lagerstr. one size

New Crossback

Med det ergonomiske kryds på ryggen sikrer Kentaurs Crossback-forklæde, at forklædets vægt ikke er centreret i nakken, men fordeles jævnt over overkroppen. Dette er især en fordel, hvis man ofte har arbejdsredskaber og lign. i forklædets lommer, hvilket resulterer i et tungere forklæde, som kan føre til nakkesmerter og hovedpine ved brug af et traditionelt forklæde.

Forklæderne findes i forskellige designs og farver, så det er muligt at finde det rigtige forklæde til alle.

• Forklæde med kryds på ryggen

• Justerbar stropper på ryg med knap og knaphul

• Syede bånd i kontrastfarve

• Todelt brystlomme

• Hoftelomme indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm

• Baristastrop

• Steamerstropper

• B: 70 cm x H: 94 cm

• Lagerstr. one size

• Forklæde med kryds på ryggen

• Justerbar stropper på ryg med knap og knaphul

• Syede bånd i kontrastfarve

• Todelt brystlomme

• Hoftelomme indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm

• Baristastrop

• Steamerstropper

• B: 70 cm x H: 94 cm

• Lagerstr. one size

49036 NAKKESTROP SNAP-ON FORKLÆDER

• Løs nakkestrop til Snap-On forklæde

• Trykknapper

• Lagerstr. one size

• Syede bånd

• Trykknapper til montering på overdel

• 1 hoftelomme

• Baristastrop

• Penlomme

• Steamerstropper

• R&D dyed på kvalitet 132 og 135

• B: 90 cm x H: 85 cm

• Lagerstr. one size

30390 RAW SMÆKFORKLÆDE

• Rå detaljer som metalring og nitter

• Stropper og lommer i anden metervare

• Justerbar nakkestrop

• 1 brystlomme

• 1 hoftelomme med 2 separate lommer

• Penlomme

• Baristastrop

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 95 cm

• Lagerstr. one size

30391 RAW SMÆKFORKLÆDE

• Rå detaljer som metalring og nitter

• Stropper og lomme i anden metervare

• Justerbar nakkestrop

• 1 brystlomme

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 108 cm

• Lagerstr. one size

30390132-717 rock cross
KVALITET 132 55/45% CO/PES, 360g/m2
30391132-717 rock cross
KVALITET
132 55/45% CO/PES, 360g/m2

30392 WRAP-AROUND FORSTYKKE

• Rå detaljer

• Stropper og lomme i anden metervare

• 1 hoftelomme

• Pencillomme i forlommen

• Indsnit

• Gå-slids foran

• Steamerstropper

• B: 126,5 cm x H: 50 cm

• Lagerstr. one size

30393 FORSTYKKE MED LOMMER

• Rå detaljer

• Stropper og lommer i anden metervare

• 1 hoftelomme med 2 separate lommer

• 1 pencillomme

• Steamerstropper

• B: 100 cm x H: 78 cm

• Lagerstr. one size

30392132-717
rock cross
KVALITET 132 55/45% CO/PES, 360g/m2
30393132-717 rock cross
KVALITET 132 55/45% CO/PES, 360g/m2

30395 RAW SMÆKFORKLÆDE M/SLIDS

• Rå detaljer som metalring og nitter

• Stropper og lommer i fake leather

• ID strop

• Justerbar nakkestrop i blød strik for bedre komfort

• Lomme på smæk

• 1 hoftelomme

• Penlomme

• Steamerstropper

• B: 135 cm x H: 84 cm

• Lagerstr. one size

40503 FLAT CAP

• Flat cap der tåler industrivask, ISO 15797

• Justerbar med nylon spænde

• Hovedmål 52 cm - 60 cm

• VAT dyed på kv. 10704

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 132 og 135

• Lagerstr. one size

KVALITET

30360 RAW SMÆKFORKLÆDE

JUSTERBAR NAKKESTROP MED KNAP OG KNAPHUL

BARISTASTROP

HOFTELOMME INDV. MÅL H: 18 CM X B: 14 CM

LAGERSTR. ONE SIZE B: 90 CM X H: 84 CM

RESPONSIBLE CHOICE PÅ KV. 140 OG 152

PRODUKTET INDEHOLDER 15% GENANVENDT TEKSTIL FRA UDTJENTE TEKSTILER PÅ KV. 152 RECYCLED POLYESTER FRA PET FLASKER PÅ KV. 140

1 TODELT BRYSTLOMME INDV. MÅL H: 11 CM X B: 4 CM OG H: 12 CM X B: 4 CM

GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 120, 132, 135, 140 og 152

SYEDE BÅND I KONTRASTFARVE

DYED PÅ KV. 140 OG 152

2IN1 APRON 30360

Brug forklædet som en praktisk løsning til at beskytte din skjorte eller jakke mod uønskede pletter, eller vær kreativ - fold det på midten, og forvandl det til et stilfuldt tjenerforklæde.

Circular Touch -et vigtigt skridt på vejen mod cirkularitet

Vores Circular Touch forklæder er forklæder fremstillet af mekanisk genanvendt bomuld og polyester fra tekstiler, der har nået enden af deres første livscyklus. Det genanvendte materiale udgør 15% af metervaren, som kommer fra Premium kvalitetstekstiler, der nænsomt er blevet udvalgt, for stadig at kunne garantere en høj slidstyrke og lang levetid.

For os er det vigtigt altid at kunne tilbyde artikler, der holder – vask efter vask. Derfor tester vi også altid vores metervarer for bl.a. slidstyrke, holdbarhed og farveægthed.

Vælger du vores Circular Touch forklæder, så tager du et mere ansvarligt valg, sammenlignet med et forklæde som udelukkende består af virgine fibermaterialer.

End of (first) life
Use
Fraying
Clothing
New life
New textile from recycled fibre
Recycled fibre

Artikelnr.: 3030-152

Artikelnr.: 30360-152

3007-152

31550-152

Artikelnr.:
Artikelnr.:

3030 SMÆKFORKLÆDE P/C 69 X 90

• Responsible Choice

• Produktet indeholder 15% genanvendt tekstil fra udtjente tekstiler

• Nakkestrop

• Syede bånd

• B: 70 cm x H: 90 cm

• Lagerstr. one size

30360 RAW SMÆKFORKLÆDE

• Responsible Choice

• Produktet indeholder 15% genanvendt tekstil fra udtjente tekstiler

• Justerbar nakkestrop med knap og knaphul

• 1 todelt brystlomme indv. mål H: 11 cm x B: 4 cm og H: 12 cm x B: 4 cm

• Hoftelomme indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm

• Baristastrop

• Smæk kan bukkes om, så det kan bruges som tjenerforklæde

• Syede bånd i kontrastfarve

• Steamerstropper

• VAT dyed på kv. 140 og 152

• B: 90 cm x H: 84 cm

• Lagerstr. one size

3007 FORSTYKKE MED LOMMER

• Responsible Choice

• Produktet indeholder 15% genanvendt tekstil fra udtjente tekstiler

• Kængurulomme på front

• Lommen er opdelt med indv. mål H: 13 x B: 16 cm x H: 22 cm

• 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm

• Syede bånd

• B: 70 cm x H: 45 cm

• Lagerstr. one size

H31550 SMÆKFORKLÆDE

• Responsible Choice

• Produktet indeholder 15% genanvendt tekstil fra udtjente tekstiler

• Todelt brystlomme

• Justerbar nakkestrop med knap og knaphul

• Knapper gør forklædet velegnet til rulning

• Syede bånd

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 108 cm

• Lagerstr. one size

YOUR COLOR

31040/30330-

31040/30330-

31040/30330 -102-211

31040/30330102-402

H

• Responsible Choice på kv. 140

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 140

• R&D dyed på farve 409 og 807

• Syede bånd

• Steamerstropper

• B: 100 cm x H: 80 cm

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 2, 101, 102 og 140

• Lagerstr. one size 31040 TJENERFORKLÆDE

30330 SMÆKFORKLÆDE

• Responsible Choice på kv. 140

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 140

• Justerbar nakkestrop

• Syede bånd

• R&D dyed på farve 409 og 807

• Steamerstropper

• B: 69 cm x H: 100 cm

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 2, 101, 102 og 140

• Lagerstr. one size

PES/CO,

30538 SNAP-ON FORKLÆDE MED LOMMER

• Trykknapper til montering på overdel

• Syede bånd

• 1 hoftelomme

• Baristastrop

• Penlomme

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 85 cm

• Lagerstr. one size

30536 SNAP-ON FORKLÆDE

• Syede bånd

• Trykknapper til montering på overdel

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 100 cm

• Lagerstr. one size

KVALITET
KVALITET

RAW SNAP-ON FORKLÆDE 30394-132-717 rock cross

SNAP-ON FORKLÆDE 30536-102-620 mørk marine

SNAP-ON FORKLÆDE 30536-102-709 charcoal

DAME POPOVER SKJORTE 15235-1959-720 clay grey

SNAP-ON FORKLÆDE 30536-2-101 hvid

HERRE POPOVER SKJORTE 25235-1959-720 clay grey

DAME KOKKESKJORTE 15236-1959-720 clay grey

SNAP-ON FORKLÆDE 30536-2-700 sort

HYBRID KOKKEJAKKE 23880-70934-1043 hvid m. dark rock

KOKKESKJORTE 25236-1959-720 clay grey

BIKER KOKKE-/SERVICEJAKKE 23531-3086-639 dark ocean

BIKER KOKKE-/SERVICEJAKKE 23530-1410-528 camouflage

BIKER KOKKE-/SERVICEJAKKE 23530-3086-639 dark ocean

KOKKE-/SERVICEJAKKE 23530-105-700 sort

31045 FORSTYKKE MED LOMMER

• Syede bånd

• 2 forlommer

• Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm

• Str. 1: B: 86 cm x H: 60 cm

• Str. 2: B: 110 cm x H: 60 cm

• Steamerstropper

• Lagerstr. 1-2

H31044 FORSTYKKE MED LOMMER

• Syede bånd

• 2 forlommer

• Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm

• Steamerstropper

• Str. 1: B: 110 cm x H: 90 cm

• Str. 2: B: 146 cm x H: 90 cm

• Lagerstr. 1-2

KVALITET

30340 SMÆKFORKLÆDE M. LOMMER H

• Syede bånd

• Justerbar nakkestrop

• 2 forlommer

• Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm

• Steamerstropper

• Str. 1: B: 70 cm x H: 100 cm

• Str. 2: B: 95 cm x H: 100 cm

• Lagerstr. 1-2

H31046 FORSTYKKE MED LOMME

• Syede bånd

• 1 hoftelomme

• Lommen har indv. mål H: 18 cm x B: 14 cm

• Steamerstropper

• Str. 1: B: 70 cm x H: 45 cm

• Str. 2: B: 81 cm x H: 45 cm

• Lagerstr. 1-2

KVALITET

3151 BREDT SMÆKFORKLÆDE

• Indvendig brystlomme

• Lommen har indv. mål: H: 20 cm x B: 16,5 cm

• Nakkestrop

• Syede bånd

• B: 90 cm x H: 110 cm

• Lagerstr. one size

31502 BREDT SMÆKFORKLÆDE

• Responsible Choice på kv. 140

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 140

• Indvendig brystlomme

• Lommen har indv. mål: H: 20 cm x B: 16,5 cm

• Justerbar nakkestrop med knap og knaphul

• Knapper gør forklædet velegnet til rulning

• Syede bånd

• Steamerstropper

• B: 90 cm x H: 108 cm

• Lagerstr. one size

65/35% rPES/CO, 245g/m2

65/35% PES/CO, 245g/m2

65/35% PES/CO, 245g/m2

65/35% PES/CO, 210g/m2

3075 SMÆKFORKLÆDE

• Justerbar nakkestrop

• Syede bånd

• Smæk kan bukkes om, så det kan bruges som tjenerforklæde

• VAT dyed på kv. 2 og 712

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 2 og 712

• B: 100 cm x H: 105 cm

• Lagerstr. one size

3049 SMÆKFORKLÆDE

• Kængurulomme på front

• Lommen er opdelt med indv. mål H: 13 x B: 16 cm x H: 22 cm

• 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm

• Justerbar nakkestrop

• Syede bånd

• Smæk kan bukkes om, så det kan bruges som tjenerforklæde

• B: 100 cm x H: 105 cm

• Lagerstr. one size

65/35% PES/CO, 245g/m2

KVALITET

3007 FORSTYKKE MED LOMMER

• Responsible Choice på kv. 140 og 152

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 140

• Produktet indeholder 15% genanvendt tekstil fra udtjente tekstiler på kv. 152

• Kængurulomme på front

• Lommen er opdelt med indv. mål H: 13 x B: 16 cm x H: 22 cm

• 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm

• Syede bånd

• B: 70 cm x H: 45 cm

• Lagerstr. one size

H

3021 TJENERFORKLÆDE

• Lomme indstik

• Syede bånd

• Tunnel til indstik af bånd under vask

• B: 110 cm x H: 95 cm

• Lagerstr. one size

30212-700 sort
KVALITET

3010 FORSTYKKE

• Syede bånd

• B: 70 cm x H: 70 cm

• Lagerstr. one

3015 FORSTYKKE 3016 FORSTYKKE

• 3015 har bindebånd

• 3016 har syede bånd

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 2 og 10700

• B: 70 cm x H: 45 cm

• Lagerstr. one size

3015-

3006 FORKLÆDE MED LOMMER

• Kængurulomme på front

• Lommen er opdelt med indv. mål H: 13 x B: 16 cm x H: 22 cm

• 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm

• Syede bånd

• Tunnel til indstik af bånd under vask

• B: 110 cm x H: 70 cm

• Lagerstr. one size

3129 FORKLÆDE MED SLIDS

• Gå-slids foran

• Syede bånd

• Tunnel til indstik af bånd under vask

• B: 100 cm x H: 80 cm

• Lagerstr. one size

30062-700
KVALITET
31292-700 sort
KVALITET
65/35% PES/CO, 245g/m2

H3140 SMÆKFORKLÆDE

• Justerbar nakkestrop

• Lomme på smæk

• Lommen har indv. mål: H: 18 cm x B: 16,5 cm

• Syede bånd

• B: 61 cm x H: 90 cm

• Lagerstr. one size

3030 SMÆKFORKLÆDE

• Responsible Choice på kv. 152

• Produktet indeholder 15% genanvendt tekstil fra udtjente tekstiler på kv. 152

• Nakkestrop

• Syede bånd

• B: 70 cm x H: 90 cm

• Lagerstr. one size

KVALITET

31811 SANDWICHFORKLÆDE

• Kængurulomme på front

• Lommen har indv. mål H: 14 cm x B: 34 cm x H: 24 cm

• 2 penlommer indv. mål H: 12 cm x B: 3 cm

• Regulerbare stropper i siderne

• Kantbånd i kontrastfarve

• Lagerstr. XS/S - M/L - XL/2XL

31820 SANDWICH FORKLÆDE

• To-farvet

• 1 hoftelomme

• 1 baglomme

• Syede bånd

• B: 69 cm x H: 83 cm

• Lagerstr. one size

31820102-70205
Sand/Charcoal
KVALITET
102 65/35% PES/CO, 210g/m2

2IN1 APRON

VENDBART FORKLÆDE

Vores Sandwich Forklæde er designet med tanke om at lave et enkelt forklæde, der kan bruges på flere forskellige måder. Forklædet har to forskellige farver, så man hurtigt og nemt kan vælge den farve, man ønsker. Forklædet har samme længde foran som bagpå.

40503 FLAT CAP H

• Flat cap der tåler industrivask, ISO 15797

• Justerbar med nylon spænde

• Hovedmål 52 cm - 60 cm

• VAT dyed på kv. 10704

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 132 og 135

• Lagerstr. one size

40520 KALOT MED NET I PULDEN

• Kalot med net i puld

• Velcrolukning

• Lagerstr. one size

4052 KALOT

• Kalot med velcrolukning

• Lagerstr. one size

F

• Bandana

• Lagerstr. one size 4036

BANDANA

40940 ETNISK TØRKLÆDE

• Justerbar elastik, som holder tørklædet på plads

• B: 90 cm x H: 90 cm

• Disperse dyed

• Lagerstr. one size

40921 HIJAB

• Todelt design for optimal pasform

• Tætsiddende hoved design

• Mesh materiale bidrager til åndbarhed og komfort

• Disperse dyed

• Hijab hoved åbning 48 cm

• Hijab længde midt bag 52 cm

• Hijab længde midt for 43 cm

• Bonnet/tube hoved åbning 48 cm

• Bonnet/tube højde 26 cm

• Lagerstr. one size

H4089 HALSKLUD

• Halsklud. 100 x 70 x 70 cm

• Lagerstr. one size

4999 BÅND TIL 5 KUGLEKNAPPER

• Bånd til kugleknapper

• Leveres ekskl. knapper

• Sælges enkeltvis

• Lagerstr. 80-140

H49990 BÅND TIL 5 KUGLEKNAPPER

• Bånd til kugleknapper

• Leveres ekskl. knapper

• Sælges enkeltvis

• Lagerstr. XS-4XL

4988 TJENERPUNG

• Tjenerpung til forklæde

• Let at montere med trykknapper

• B: 19 cm x H: 25,5 cm

• Lagerstr. one size

8888 KUGLEKNAPPER

• Kugleknapper til kokkejakker

• Lagerstr. one size

Kentaur is a quality brand that strives for everyone to feel well-dressed in well-fitted, comfortable workwear. They ensure that everyone finds the right size, even if that size isn’t in the catalog. Quality and durability characterize Kentaur. It’s not just about the price; it’s the overall picture that matters. That’s why Kentaur is my choice.

I love the comfort of Kentaur. It’s light and pleasant to wear, yet durable. Moreover, it’s easy to care for and long-lasting!

KOKKESKJORTE

All twelve of my Kentaur jackets are exceptionally comfortable, each possessing unique features. Some are longer, others shorter; some share the same color and sleeve length, while others exhibit a complete contrast.

Let me elaborate on my first preference: I personally favor the slightly looser ones. This is because I navigate not only around the kitchen stove but also in the hall, surrounded by tables or on platforms during conferences. The added looseness truly contributes to my comfort in any given situation.

I am extremely enthustiastic about our Kentaur workwear. The clothes are easy to wear, very comfortable and pleasant on the skin. Customers often mention that the workwear looks very appealing, professional and stylish. Here you can clearly see the quality standards.

Laura Schönberger, Pastry Chef, Heavens Taste, Regensburg, Germany, @heavens_taste_
Deivydas Praspaliauskas, Chef, Amandus Restaurant, @amandus.restaurant

Hygiejne Risko

Kentaur’s HACCP kollektion er certificeret i henhold til DIN 10524 efter alle 3 hygiejnerisikoklasser.

RISK CLASS ONE RISK

CLASS TWO RISK

CLASS THREE

LAV HYGIEJNERISIKO

Hvis hygiejnerisikoen er lav, ved håndtering af ikke-letfordærvelige fødevarer eller ingredienser, har arbejdstøjet en relativ lav beskyttelsesfunktion for at komme i kontakt med fødevarer, såfremt fødevarerne er tilstrækkeligt beskyttede af indpakningen. Denne risikoklasse omfatter håndteringen af eksempelvis kaffe og kartoffelchips.

HØJ HYGIEJNERISIKO

Hvis hygiejnerisikoen er høj, f.eks. ved håndtering af uemballerede og letfordærvelige fødevarer eller ingredienser, har arbejdstøjet en høj beskyttelsesfunktion for at komme i kontakt med fødevarer. Især hvis fødevarerne ikke skal videre i processen og hvis der er en risiko for, at mikroorganismer i eller på fødevaren kan multipliceres (f.eks. ved levering af upakket kød). Denne gruppe inkluderer også aktiviteter der håndterer processer med fødevarer, enten manuelt eller teknologisk, som kan have en effekt på den bakterielle formering, f.eks. tørring, saltning, opvarmning osv.

HØJESTE HYGIEJNERISIKO

Hvis hygiejnerisikoen er på det højeste niveau, f.eks. ved håndtering af uemballerede, ready-to-eat, yderst letfordærvelige fødevarer, skal der garanteres en meget høj beskyttelsesfunktion, da fødevarerne ikke er stabiliserede teknologisk og mikroorganismer kan formere sig. Denne risikoklasse omfatter håndteringen af eksempelvis friske salater og smørepålæg.

RYGLÆNGDE PÅ STR M: 72 CM

SKJULT TRYKKNAPLUKNING

LAGERSTR. XS-4XL

TRYKKNAPPER I ÆRMER, SOM GIVER JUSTERBAR HÅNDLEDSVIDDE

NAKKEBELÆGNING

ÆRMELÆNGDE PÅ STR. M: 62 CM

1 INDVENDIG

BRYSTLOMME MED KLAP

NEM PULL-UP FUNKTION

1 HOFTELOMME MED KLAP

23769 UNISEX JAKKE EKSTRA LANG

• Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde

• Nakkebelægning

• 1 indvendig brystlomme med klap

• 1 hoftelomme

• Hoftelomme er placeret på siden for bedre ergonomisk komfort

• Skjult trykknaplukning

• Nem Pull-Up funktion

• Ryglængde: 82 cm i alle størrelser

• Ærmelængde på str. M: 62 cm

• Lagerstr. S-4XL

23770 UNISEX JAKKE

• Nakkestrop

• Nakkebelægning

• Skjult trykknaplukning

• Rib i håndled

• Ryglængde på str M: 72 cm

• Ærmelængde på str. M: 65 cm

• Lagerstr. XS-4XL

65/35% PES/CO, 245g/m2

KVALITET
KVALITET

2485 UNISEX BUSSERONNE

• Nakkebelægning

• 1 indvendig brystlomme med klap

• Nem Pull-Up funktion

• Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde

• Ryglængde på str M: 72 cm

• Lagerstr. XS-4XL

2517 UNISEX BUSSERONNE K/ARM H

• Halsåbning med trykknap

• Indvendig brystlomme

• 1/2 ærmer

• Slids i siderne

• Ryglængde på str. M: 75 cm

• Lagerstr. XS-3XL

25240 KOKKE-/SERVICESKJORTE L/ARM

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• Modern fit - optimal pasform

• Indvendig skjult penlomme i front panel

• Slids i siderne

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 3086

• I tilfælde af brug i risikoklasserne RK2 og RK3 skal der lægges vægt på, at snavs skal være let visuelt synligt

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Modern fit - optimal pasform

• Indvendig skjult penlomme i front panel

• Nakkestrop til smækforklæde

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

15019 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• Nem Pull-Up funktion

• Indvendig taljejustering

• Justerbar håndledsvidde

• 2 hoftelommer

• Ryglængde på str. M: 71,5 cm

• Lagerstr. XS-4XL

2027 UNISEX KITTEL

• Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde

• Nakkebelægning

• 3 indvendige lommer

• Brystlomme med klap

• Skjult trykknaplukning

• Nem Pull-Up funktion

• Ryglængde på str. M: 101 cm

• Ærmelængde på str. M: 62 cm

• Lagerstr. XS-4XL

10301 DAMEKITTEL F

• Nakkebelægning

• Skjult trykknaplukning

• Indvendige hoftelommer

• Trykknapper i ærmer, som giver justerbar håndledsvidde

• Nem Pull-Up funktion

• Lagerstr. XS-4XL

H20200 UNISEX GÆSTEKITTEL

• Skjult trykknaplukning

• Uden lommer

• Velegnet til bl.a. gæstekittel eller som overtrækskittel

• Oversize design så den nemt kan tages over eget tøj

• Ryglængde på str. M: 101 cm

• Lagerstr. S-XL

KVALITET
KVALITET

1658 UNISEX SMÆKBUKS

• Justerbare seler

• 1 indvendig brystlomme med klap

• Lårlomme med klap

• Skjulte trykknapper

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Skjulte trykknapper i gylp

• Steamerstropper

• Skr.lgd. 80 cm

• 16589 - Skr.lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. S-4XL

16506 UNISEX JOGGINGBUKS

• Elastik og snor i linning

• Uden lommer

• Trykknap i ben

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• Lagerstr. XS-4XL

18115 UNISEX BUKS

• Justerbar linning

• Elastik i bag

• Skjulte trykknapper i gylp

• 2 skrålommer med skjult trykknap

• 2 skrålommer

• 1 baglomme med skjult trykknap

• Steamerstropper

• Skr.lgd. 80 cm

• 18118 - Skr.lgd. 90 cm, hvid

• Lagerstr. XS-4XL

H18116 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

• Justerbar linning

• Elastik i bag

• Skjulte trykknapper i gylp

• 2 skrålommer med skjult trykknap

• 1 baglomme med skjult trykknap

• 2 Lårlommer med klap og skjult trykknap

• Steamerstropper

• Skr.lgd. 80 cm

• 18119 - Skr.lgd. 90 cm, hvid

• Lagerstr. XS-4XL

• Net i puld

• Hårnet

• Justerbar med trykknapper i bag

• Net: 100% polyester

• Lagerstr. one size 4077 KASKET MED

• Hårnet

• Velcro i bag for justering

• Net:

• Lagerstr.

• Net i puld

• Hårnet

• Velcro i bag for justering

• Net: 100% polyester

• Lagerstr. one size 4073 KASKET MED NET

Side 176 COMFY
Side 188
Side 184

BASIC BUILD | CLASSIC LADIES | SAME FIT AT CHEST

BASIC BUILD | CLASSIC UNISEX | SAME FIT AT CHEST

UNISEX BUSSERONNE

UNISEX BUSSERONNE

UNISEX BUSSERONNE
UNISEX BUSSERONNE
UNISEX BUSSERONNE

BUILD | MODERN LADIES

NEW Comfy Fit

Comfy Fit er en innovativ kollektion, designet med specielle ergonomiske fordele til personalet i sundhedssektoren. Overdelen i vores kollektion har vores ”Ergonomic Neckline”, et designbeskyttet snit i nakkeregionen, der er blevet testet af Hohenstein Textile Testing Institute og en fokusgruppe, og kun fås hos Kentaur. Dette snit frigør nakkehvirvel C7 fra eventuelt pres, hvilket mindsker risikoen for hovedpine, nakkesmerte og følelsesløshed i skuldre, arme og fingre. Materialet til Comfy Fit kollektionen består af TENCEL™ Lyocell blandet med polyester.

TENCEL™ Lyocell er ikke kun kendt for at være et mere ansvarligt valg, men har samtidig også et ry for at skabe komfort. Dette gør metervaren bl.a. med sine fugtabsorberende fordele, hvilket ligeledes forhindrer bakteriedannelse, og således gør det til det optimale materiale til arbejdsbeklædning i sundhedssektoren. Ligeledes bidrager den lette metervare til, at tøjet hurtigere bliver tørt igen efter vask.

Comfy Fit kombinerer stil, funktionalitet og ergonomiske fordele, for at imødekomme behovene i sundhedssektoren, hvilket gør den til en perfekt løsning for fagfolk i branchen.

15519
CROSS NECK

CROSS NECK TOP - COMFY FIT

NECKLINE

”ERGONOMIC NECKLINE” FOREBYGGER NAKKESMERTER VED AT C7 NAKKEHVIRVEL FRIGØRES

REGISTERET DESIGN NR. DM/221854 PÅ

NAKKEDESIGN ”ERGONOMIC NECKLINE”

RESPONSIBLE CHOICE

TENCEL™ LYOCELL

METERVAREN ER LET, BLØD OG BEHAGELIG - VASK EFTER VASK SLIDS I SIDERNE

MERE DÆKKENDE UNISEX V-UDSKÆRING, DER NEMT KAN TAGES PÅ PGA. SNIT I NAKKEN

BRYSTLOMME

OPTIMERET UNISEX PASFORM – A-SNIT

ERGONOMISK KORREKT PLACEREDE HOFTELOMMER

LAGERSTR. 2XS-4XL

COLORED SIZE INDICATORS:

16525

CARGO PANTS - COMFY FIT

ELASTIK OG SNOR I LINNING

RESPONSIBLE CHOICE

TENCEL™ LYOCELL

METERVAREN ER LET, BLØD OG BEHAGELIG - VASK EFTER VASK

SKR.LGD. 75 CM 16527 - SKR.LGD. 82 CM

2 LÅRLOMMER MED PLADS TIL EN MINDRE TABLET OG EN A5-BLOK

LAGERSTR. 2XS-4XL

HALV ELASTIK I BUNDEN BAGPÅ

COLORED SIZE INDICATORS:

New Performance Line

Vores Performance Line er skabt til personer i sundhedssektoren og servicebranchen. Kollektionen består af to bukser og to veste, som kommer i et stilrent, funktionelt design.

Det unikke ved vores Performance Line er vores designbeskyttede snit i nakken, som kun fås hos Kentaur, samt materialesammensætningen af 90% REPREVE® genanvendt polyester og 10% Creora® Power Fit elastan. Creora® Power Fit er en exceptionel højtydende strækbarhed, hvilket giver brugeren optimal bevægelsesfrihed. Ligeledes har den en høj varmebestandighed, hvilket gør det muligt, at den forbliver elastisk og holder sin form – vask efter vask.

Kvaliteten og produkternes levetid gør Performance Line til et ansvarligt valg, i forhold til produkter i konventionelle materialer. Ved denne kollektion er der i særdeleshed tænkt på løsninger, der skal bidrage til en god arbejdsdag. Fordi vi ved, at den rigtige arbejdsbeklædning er afgørende, når man ønsker at øge arbejdsglæden.

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• ”Ergonomic Neckline” forebygger nakkesmerter ved at C7 nakkehvirvel frigøres

• Registeret design nr. DM/221854 på nakkedesign ”Ergonomic neckline”

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Krave med moisture-management mesh

• Mobillomme & Nøglestrop

• Justerbar r yg & slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 17004 UNI VEST CROSS NECK 4-WAY-STRETCH

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• ”Ergonomic Neckline” forebygger nakkesmerter ved at C7 nakkehvirvel frigøres

• Registeret design nr. DM/221854 på nakkedesign ”Ergonomic neckline”

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Krave med moisture-management mesh

• Justerbar talje & slids i siderne

• Mobillomme & Nøglestrop

• Lagerstr. XS-4XL 17035 DAME VEST CROSS NECK 4-WAY-STRETCH

rPES/EL, 220g/m2

18391 UNI 4-WAY-STRETCH FLEX BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Elastik & snor i linning & lynlås i gylp

• Stempellap

• Steamerstropper

• 2 lårlommer, en med mobillomme & skjult trykknaplukning

• Halv rib ved fod

• Justerbar benlængde via stretch indsats

• Skr.lgd. 75 cm, 18392 - Skr.lgd. 82 cm

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Elastik og snor i linning

• Stempellap & steamerstropper

• 2 lårlommer, en med mobillomme & skjult trykknaplukning

• Rib ved fod

• ID strop

• Justerbar benlængde via stretch indsats

• Skr.lgd. 79 cm

• 16692 - Skr.lgd. 84 cm

• Lagerstr. XS-4XL 16691 UNI 4-WAY STRETCH PULL ON BUKS

18391-
16691302-680 dark night
KVALITET
90/10% rPES/EL, 220g/m2

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Knap & lynlås i gylp

• Justerbar talje, bæltestropper & elastik i bag

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16312 - Skr.lgd. 74 cm

• 16309 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

Active Line

Active Line er en alsidig kollektion, der inkluderer bukser, en busseronne og en jakke. Alle er fremstillet af 50% genanvendt polyester og 50% konventionel polyester, hvilket gør at man med denne kollektion tager et tager et mere ansvarligt valg.

Med sit 4-Way-Stretch er Active Line designet til at give brugeren den fulde bevægelighed, hvilket giver frihed til at udføre opgaver komfortabelt og effektivt. Den lette metervare gør, at tøjet er komfortabelt i løbet af arbejdsdagen og samtidig også tørrer meget hurtigt efter vask. Kollektionen har flere smarte funktioner, der understøtter den produktive arbejdsdag, hvilket gør den til det ideelle valg for dem, som kræver både komfort og funktionalitet af deres arbejdstøj.

16219
BUKSER

16219 ACTIVE UNISEX BUKS

LÅRLOMME MED TRYKKNAP

ELASTIK I LINNING

4-WAY STRETCH

SKR.LGD. 79 CM

16212 - SKR.LGD. 74 CM 16209 - SKR. LGD. 92 CM UOPSØMMET

RESPONSIBLE CHOICE RECYCLED POLYESTER FRA PET FLASKER

LAGERSTR. XS-4XL

JUSTERBAR BENLÆNGDE VED BRUG AF ELASTIK OG KNAP

ID STROP & STEMPELLAP

16319 ACTIVE UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane på kv. 302

• Knap & lynlås i gylp

• Justerbar talje, bæltestropper & elastik i bag

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16312 - Skr.lgd. 74 cm

• 16309 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

16208 ACTIVE UNISEX SHORTS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• ID strop

• Elastik i linning

• 2 forlommer

• 1 baglomme

• Lårlomme med trykknap

• Disperse dyed

• Skr.lgd. 28 cm

• Lagerstr. XS-4XL

1620879-620 mørk marine
KVALITET

13070 ACTIVE UNISEX JAKKE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• “Stand up” krave

• Gennemgående lynlås

• 2 sidelommer med lynlås

• Elastik i ærmerne

• Slids i siderne

• Disperse dyed p

• Lagerstr. XS-4XL

25448 UNISEX BUSSERONNE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Slids i siderne

• Lagerstr. 2XS-3XL

25448-
KVALITET

New Essential Line

Essential Line er en kollektion af arbejdsbeklædning, designet til at imødekomme forskellige behov fra professionelle i sundhedssektoren. Kollektionen tilbyder et bredt udvalg af farver, hvilket sikrer, at man kan finde en stil, der passer til individuelle præferencer og virksomhedens visuelle udtryk.

Materialet i kollektionen består af en blanding af genanvendt polyester og bomuld, hvilket giver arbejdsbeklædning, der er komfortabel at bære og samtidig kan bæres med god samvittighed. Kollektionen består af både unisex og damemodeller. Med denne kollektion er det således nemt at finde noget, der passer til alle.

25416 BUSERONNE

DAME FUNKTIONSSKJORTE

BLØD KINAKRAVE AF KONTRASTJERSEY ÅNDBART JERSEY I RYG

LAGERSTR. XS-4XL

SIDERNE

25415 UNISEX SKJORTE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Blød kinakrave af kontrastjersey

• ID strop

• 1 dobbelt brystlomme med trykknaplukning

• Åndbart jersey i ryg og under ærmer

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Nøglestropper

• Indvendig taljejustering i ryg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

25416 UNISEX BUSSERONNE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Blød kinakrave af kontrastjersey

• ID strop

• 1 dobbelt brystlomme med trykknaplukning

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Åndbart jersey i ryg og under ærmer

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Indvendig taljejustering i ryg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

Pique Line

Pique Line er en alsidig kollektion af overdele, skabt til personalet i sundhedssektoren og servicebranchen. Den strikkede del (pique) i denne kollektion, giver brugeren en større bevægelsesfrihed, hvilket øger komforten betydeligt. Den vævede del sikrer stabilitet, der hvor man har brug for det, som på siderne, hvor lommerne sidder.

Designet er en fusion af den populære polo, som mange holder af pga. dens komfort og af busseronnen, som byder på funktionalitet som lommer, mobillommer og nøglestropper.

Dette giver en unik kollektion af overdele, der passer til mange forskellige brancher. Pique Line rummer mange forskellige farver og designs. Der er således rig mulighed for at finde den stil, der passer bedst til personalet.

25315
PIQUE POLO
15315
PIQUE SHIRT
15314
PIQUE SKJORTE

15313

DAME PIQUE SHIRT

LAGERSTR. XS-4XL

KOMFORT SOM POLO OG FUNKTIONEL SOM SKJORTE

GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 80314 og 80317

INDVENDIG MOBILLOMME I HOFTELOMMERNE

RESPONSIBLE CHOICE RECYCLED POLYESTER FRA PET FLASKER PÅ VÆVET STOF

1 BRYSTLOMME MED ID STROP

2 ERGONOMISK KORREKT PLACEREDE HOFTELOMMERMED SKJULT TRYKKNAPLUKNING

15314 DAME PIQUE SKJORTE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker på vævet stof

• Ærmer og r yg i blød piqué, forstykke i vævet stof

• Trykknapper med design som 4 huls knap

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Nøglestropper

• Komfort som polo og funktionel som skjorte

• R&D dyed på vævet kvalitet

• VAT dyed på pique

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 80314 og 80317

• Lagerstr. XS-4XL

80317

80318

80314

25314 HERRE PIQUE SKJORTE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker på vævet stof

• Ærmer og r yg i blød piqué, forstykke i vævet stof

• Trykknapper med design som 4 huls knap

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Komfort som polo og funktionel som skjorte

• R&D dyed på vævet kvalitet

• VAT dyed på pique

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 80314 og 80317

• Lagerstr. XS-4XL

80317

15315 DAME PIQUE SHIRT V-HALS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker på vævet stof

• Casual snit

• Stolpelukning med trykknapper

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Komfort som polo og funktionel som skjorte

• R&D dyed på vævet kvalitet

• VAT dyed på pique

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 80314 og 80317

• Lagerstr. XS-4XL

80317

80314

80318

25315 UNISEX PIQUE POLO SHIRT

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker på vævet stof

• Stolpelukning med trykknapper

• Casual snit

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Steamerstropper

• Komfort som polo og funktionel som skjorte

• VAT dyed på pique

• R&D dyed på vævet kvalitet

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 80314 og 80317

• Lagerstr. XS-4XL

25313 UNISEX PIQUE SHIRT

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker på vævet stof

• 1 br ystlomme med ID strop

• 2 hoftelommer med skjult tr ykknaplukning

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Nøglestropper

• Steamerstropper

• R&D dyed på vævet kvalitet

• VAT dyed på pique

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 80314 og 80317

• Lagerstr. XS-4XL

80318 65/35% PES/CO, 150/230g/m2

80317 65/35% PES/CO, 150/230g/m2

80314 65/35% PES/CO, 150/230g/m2

15320 DAME FUNKTIONSPOLO

• Jersey ved hals

• Flatlock stikninger

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• 1 dobbelt br ystlomme med trykknaplukning

• 2 hoftelommer med skjult tr ykknaplukning

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Steamerstropper

• Vævet stof i siderne og blød vaffelpiqué i midten

• Lagerstr. XS-4XL

H15321 UNISEX FUNKTIONSPOLO

• Stolpelukning med trykknapper

• Flatlock stikninger

• 1 dobbelt br ystlomme

• 2 hoftelommer med skjult tr ykknaplukning

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Steamerstropper

• Lagerstr. XS-4XL

himmelblå
80315-526 forårs grøn
KVALITET

Arbejdsbeklædning med TENCEL™ Lyocell

TENCEL™ Lyocell-fibrene er fremstillet i en miljøbevidst produktionsproces af det naturlige råmateriale træ. Produkter fremstillet af TENCEL™ Lyocell har en lang levetid på grund af deres holdbarhed og farveægthed. På grund af sin lette vægt, kræver artikler med TENCEL™ Lyocell begrænset tørretid, hvilket sikrer energibesparelser i tørreprocessen. Det behagelige, bløde materiale er velegnet til arbejdstøj, da det har mange fremragende egenskaber.

For dem, der er fysisk aktive i mange timer på arbejdet, er TENCEL™ Lyocell også meget velegnet. Den effektive fugtregulering i TENCEL™ Lyocell-fibrene giver en naturlig tør fornemmelse. Metervaren er temperaturregulerende og meget hudvenlig. Derfor fungerer dette materiale godt i arbejdstøj til sundhedspersonale og andre, der arbejder i sundhedssektoren. TENCEL™ Lyocell-fibre absorberer sved effektivt, hvilket resulterer i reduceret fugt på fiberoverfladen. Dette skaber et mindre gunstigt miljø for vækst af lugtfremkaldende bakterier. 25448 BUSSERONNE

BUKSER

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Metervaren er let, blød og behagelig - vask efter vask

• Recycled polyester fra PET flasker

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Slids i siderne

• Lagerstr. 2XS-3XL

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Metervaren er let, blød og behagelig - vask efter vask

• Recycled polyester fra PET flasker

• V-hals

• Indsnit

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

16949 UNISEX JOGGINGBUKS

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Modern fit - smallere ben

• Elastik og snor i talje

• Skrålommer, 1 baglomme, 1 lårlomme

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• 16950 - Skr.lgd. 70 cm, hvid og grå

• 16951 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og grå

• 16952 - Skr. lgd. 93 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

15139 UNISEX SKJORTE V-HALS

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Feminint A-snit

• Skjult trykknaplukning med 1 synlig knap øverst

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Lagerstr. XS-4XL

18155 UNISEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 924 og 934

• TENCEL™ Lyocell på kv. 924 og 934

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Elastik i bag

• Justerbar talje (4-6 cm)

• Lynlås i gylp

• Lårlomme (10 x 15 cm)

• Steamerstropper

• Skr.lgd. 80 cm

• 18156 - Skr.lgd. 75 cm

• 18158 - Skr.lgd. 93 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

25349 UNISEX BUSSERONNE

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker

• Flatlock stikninger

• Skjult trykknaplukning i hals

• 1 brystlomme med ID strop

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Indvendig taljejustering i ryg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker

• Flatlock stikninger

• Skjult trykknaplukning nederst i stolpelukning

• 1 brystlomme med ID strop

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

15330 UNISEX SKJORTE

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Ekstra trykknap ved bryst

• Flatlock stikninger

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• Indvendig lomme

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker

• Flatlock stikninger

• Dyb stolpelukning med trykknapper, der gør det nemt at stige ud og ind

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig lomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 15352 UNISEX HALVBUSSERONNE

25048 UNISEX BUSSERONNE

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. 2XS-3XL

• Flatlock stikninger

• Dyb stolpelukning med trykknapper, der gør det nemt at stige ud og ind

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig lomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• V-udskæring

• Skjortekrave

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Indvendig separat lynlåslomme

• Indvendig taljejustering

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• V-udskæring

• Skjortekrave

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Indvendig separat lomme

• Indvendig taljejustering

• Nøglestrop

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

15390 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Casual snit

• Trykknapper med design som 4 huls knap

• Indvendig strop til opsmøg af ærmer

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Nøglestrop

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/ XL-XL-2XL-3XL-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Trykknapper med design som 4 huls knap

• Indvendig strop til opsmøg af ærmer

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Nøglestrop

• Indvendig taljejustering i r yg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

25391 UNISEX BUSSERONNE

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Nøglestrop

• Indvendig taljejustering i r yg

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Ærmesnit som ikke løfter skjorten ved bevægelse

• Ekstra trykknap ved bryst

• 2 hoftelommer med indvendig separat mobillomme

• Nøglestropper

• Indvendig taljejustering i ryg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

15395 KJOLE

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• 1 brystlomme m. trykknap & ID strop

• Halværmer med elastik

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig taljejustering i ryg

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 3086

• Lagerstr. XS-4XL

F

15320 DAME FUNKTIONSPOLO

• Jersey ved hals

• Flatlock stikninger

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• 1 dobbelt br ystlomme med trykknaplukning

• 2 hoftelommer med skjult tr ykknaplukning

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Steamerstropper

• Vævet stof i siderne og blød vaffelpiqué i midten

• Lagerstr. XS-4XL

• Stolpelukning med trykknapper

• Flatlock stikninger

• 1 dobbelt br ystlomme

• 2 hoftelommer med skjult tr ykknaplukning

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Steamerstropper

• Lagerstr. XS-4XL

15362 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• Blød kinakrave af kontrastjersey

• Ekstra trykknap ved bryst

• Kontrastfarve indvendig i stolpelukning

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendige ekstra lommer

• Indvendig taljejustering i r yg

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

80315 65/35% PES/CO, 150/260g/m2

153622086-703 chambray grå KVALITET

2086 65/35% PES/CO, 150g/m2

• Responsible Choice på kv. 3086

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 3086

• 1 br ystlomme m. trykknap & ID strop

• Halværmer med elastik

• 2 hoftelommer med skjult tr ykknaplukning

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig taljejustering i r yg

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 3086

• Lagerstr. XS-4XL

• Blød kinakrave af kontrastjersey

• Stolpelukning med trykknapper

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer med tr ykknapper

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 25360 UNISEX BUSSERONNE

25361 UNISEX FUNKTIONSSKJORTE H

• Skjult tr ykknaplukning nederst i stolpelukning

• Indvendig strop til opsmøg af ærmer

• 2 br ystlommer

• 1 pencillomme

• 2 hoftelommer med tr ykknapper

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig mobillomme i hoftelommerne

• Nøglestropper

• Lagerstr. XS-4XL

Dark Rock

H17025 DAMEVEST

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Trykknapper

• 2 hoftelommer m. trykknapper & nøglestropper

• 2 brystlommer med “pencil” strop

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Justerbar ryg

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

17005 UNISEX VEST

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Trykknapper

• 1 brystlomme med “pencil” strop

• 2 hoftelommer med trykknapper

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

18331 DAME-/UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 143 og 144

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 143 og 144

• Elastik i ryggen & justerbar talje

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Elastik i bag

• Justerbar linning

• Lynlås i gylp

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 82 cm

• 18337 - Skr.lgd. 95 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 32-60

H16635 UNISEX PULL ON BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Elastik i linning

• 2 forlommer

• 2 baglommer

• Fake fly

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16636 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

F

18312 DAMEJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 18322 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 26-50”

28312 HERREJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Modern fit - optimal pasform

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Coin pocket i forlommen

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 86 cm

• 28318 - Skr. lgd. 99 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 28-50”

Blue Line

H17025 DAMEVEST

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Trykknapper

• 2 hoftelommer m. trykknapper & nøglestropper

• 2 brystlommer med “pencil” strop

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Justerbar ryg

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

17005 UNISEX VEST

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Trykknapper

• 1 brystlomme med “pencil” strop

• 2 hoftelommer med trykknapper

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

18331 DAME-/UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 143 og 144

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 143 og 144

• Elastik i ryggen & justerbar talje

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Elastik i bag

• Justerbar linning

• Lynlås i gylp

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 82 cm

• 18337 - Skr.lgd. 95 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 32-60

18140 UNISEX PULL ON BUKS

• Elastik i linning

• Lårlomme med klap

• Ingen nitter og synlige knapper

• Ingen benjustering

• Skr.lgd. 82 cm

• 18151 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og mørk marine

• 18149 - Skr.lgd. 92 cm, hvid og mørk marine

• Lagerstr. XS-4XL

18135 UNISEX PULL ON FLEX BUKS

• Elastik i linning

• Lårlomme med klap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18138 - Skr.lgd. 92 cm, hvid og mørk marine

• Lagerstr. XS-4XL

18130 UNISEX FLEX BUKS H

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Justerbar talje (4-6 cm)

• Bæltestropper & elastik i ryggen

• 2 forlommer & lårlomme med klap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18139 - Skr.lgd. 92 cm, hvid, mørk marine og sort

• Lagerstr. XS-4XL

Black Line

H17025 DAMEVEST

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Trykknapper

• 2 hoftelommer m. trykknapper & nøglestropper

• 2 brystlommer med “pencil” strop

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Justerbar ryg

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

17005 UNISEX VEST

• Responsible Choice på kv. 105 og 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105 og 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Trykknapper

• 1 brystlomme med “pencil” strop

• 2 hoftelommer med trykknapper

• Indvendig separat lomme i hoftelommen

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

1810 UNISEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Elastik og snor i talje

• Bæltestropper

• Lynlås i gylp

• 1 mobillomme indvendig i skrålommen

• Skr.lgd. 86 cm

• 18103 - Skr.lgd. 80 cm, hvid

• 18102 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og sort

• 18109 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort

• Lagerstr. XS-4XL

18130 UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Justerbar talje (4-6 cm)

• Bæltestropper & elastik i ryggen

• 2 forlommer & lårlomme med klap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18139 - Skr.lgd. 92 cm, hvid, mørk marine og sort

• Lagerstr. XS-4XL

16221 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Modern fit - smallere ben

• Elastik i bag

• Bæltestropper

• Lårlomme

• Penlomme

• Trykknapper i gylp

• Skr.lgd. 84 cm

• 16228 - Skr.lgd. 97 cm, uopsømmet, sort og pepita

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 105

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

15347 DAME TUNIKA

• Indvendig taljejustering i ryg

• Ekstra trykknap ved bryst

• Halværmer med elastik

• 2 hoftelommer med trykknapper

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Nøglestropper

• Lagerstr. XS-4XL

15340 UNISEX FUNKTIONSSKJORTE

• Ekstra trykknap ved bryst

• Indvendig taljejustering i ryg

• Stræk- og åndbart jersey i ryg og under ærmer

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Indvendige ekstra lommer

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

1534789-816
blå/hvid
KVALITET
89 60/40% CO/PES, 150g/m2
1534089-816
blå/hvid
KVALITET 89 60/40% CO/PES, 150g/m2

15193 UNISEX BUSSERONNE

• NS 3361

• V-hals

• Farvede flatlock stikninger

• Raglanærmer

• Farvet besætning på krave og brystlomme

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Slids i siderne

• Størrelsesindikation med farvet etiket

• Lagerstr. 2XS-4XL

25348 UNISEX BUSSERONNE

• V-hals

• Skjult trykknaplukning i hals

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer med skjult trykknaplukning

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Indvendig taljejustering

• Nøglestropper

• Slids i siderne

• Lagerstr. 2XS-3XL

2534889-816

blå/hvid KVALITET
blå/hvid
KVALITET

F

• V-hals

• Kinakrave

UNISEX BUSSERONNE

• Raglanærmer

• 1 ergonomisk udformet brystlomme

• 2 hoftelommer

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig elastikregulering i ryg

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

• Feminint A-snit

• Skjult tr ykknaplukning med

1 synlig knap øverst

• Ekstra trykknap ved bryst

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• 1 ergonomisk udformet brystlomme

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig separat lomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL 15358 DAME

15001 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• Piping

• Skjortekrave

• V-udskæring

• Trykknapper

• Indvendig taljejustering

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig lomme og mobillomme

• Nøglestrop

• Lagerstr. XS-4XL

15001102-1347 hvid

1539 UNISEX SKJORTE V-HALS

• V-hals

• Trykknapper

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

2548 UNISEX BUSSERONNE

• V-hals

• Farvet besætning i mange forskellige kombinationer

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. 2XS-3XL

KVALITET

F

1310 DAMETUNIKA

• Figursyet

• Reverskrave

• Korte ærmer

• Trykknapper

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Lagerstr. 36-56

F

1330 DAMETUNIKA

• Figursyet

• Kinakrave

• Korte ærmer

• Trykknapper

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Lagerstr. 36-56

F

15002 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• V-udskæring

• Skjortekrave

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Indvendig separat lomme

• Indvendig taljejustering

• Nøglestrop

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

15002100-101

F

15022 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• V-udskæring

• Skjortekrave

• Trykknapper

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Justerbar ærmelængde

• Justerbar håndledsvidde

• Indvendig taljejustering

• Lagerstr. XS-4XL

F

15019 DAME FUNKTIONSSKJORTE

• Nem Pull-Up funktion

• Indvendig taljejustering

• Justerbar håndledsvidde

• 2 hoftelommer

• Ryglængde på str. M: 71,5 cm

• Lagerstr. XS-4XL

F

1030 DAMEKITTEL

• Kinakrave

• Trykknapper

• Justerbar r yg

• 1 br ystlomme

• 2 hoftelommer

• Lagerstr. 32-60

F10303 DAMEKITTEL

• Kinakrave

• Nakkestrop

• Skjult trykknaplukning

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Justerbar ryg

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Lagerstr. 32-60

H20443 UNISEX KITTEL

• Nakkestrop

• Justerbar ærmelængde

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Separat mobillomme indvendig i hoftelomme

• Justerbar håndledsvidde

• Justerbar ryg

• Slids bagpå

• Lagerstr. XS-4XL

H2044 UNISEX KITTEL

• Reverskrave

• Nakkestrop

• Skjulte trykknapper

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Justerbar ærmelængde

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Separat mobillomme indvendig i hoftelomme

• Justerbar håndledsvidde

• Lagerstr. XS-4XL

103034100-101

204434100-101

2044101-101

KVALITET

65/35% PES/CO, 245g/m2

H21100 KORT UNISEX KITTEL

• Kinakrave

• Skjult trykknaplukning

• Trenset front med nem tilgang til trykknapper

• Diagonal trådretning i ryg, som giver øget komfort og bevægelsesfrihed

• 2 brystlommer

• Ergonomisk korrekt placerede hoftelommer

• Indvendig separat mobillomme i hoftelomme

• Slids i siderne

• Lagerstr. XS-4XL

H20200 UNISEX GÆSTEKITTEL

• Skjult trykknaplukning

• Uden lommer

• Velegnet til bl.a. gæstekittel eller som overtrækskittel

• Oversize design så den nemt kan tages over eget tøj

• Ryglængde på str. M: 101 cm

• Lagerstr. S-XL

1519 UNISEX BUSSERONNE NS 3361

• Responsible Choice på kv. 924v

• NS 3361

• TENCEL™ Lyocell - gældende for kvalitet 924

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• V-hals

• Raglanærmer

• 1 brystlomme

• 2 hoftelommer

• Slids i siderne

• Størrelsesindikation med farvet etiket og stikninger

• Lagerstr. 2XS-4XL

1627 UNISEX JOGGINGBUKS

• Responsible Choice på kv. 924 og 934

• NS 3357

• TENCEL™ Lyocell - gældende for kvalitet 924 og 934

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Elastik i linning

• Størrelsesindikation med farvet etiket og stikninger

• 1 baglomme

• Elastik ved fod

• Lagerstr. 2XS-4XL

COLORED SIZE INDICATORS:

GREY | 2XS YELLOW | XS GREEN | S
BLUE | M RED | L BLACK | XL PURPLE | 2XL BROWN | 3XL ORANGE | 4XL

Fits people. At work.

16410-1412-101 16410-1412-101 16410-1412-101

DET ER AFGØRENDE AT FØLE SIG GODT TILPAS

Vi tror på, at en god arbejdsdag starter med den rigtige arbejdsbeklædning. For kun når man føler sig tilpas, kan man også udføre sit arbejde ordentligt. Derfor er det en integreret tanke hos os i Kentaur at vi udvikler tøj, der dækker individuelle behov – også når det kommer til pasform.

For at understrege dette, har vi afholdt et photoshoot med vores kollegaer, hvor alle har fået den samme buks (16410)

på. På trods af vidt forskellige former og størrelser, har vi bukser, der passer til alle. Hos os er det således aldrig et problem at finde arbejdsbeklædning, der skal kunne passe til et større team. For arbejdsbeklædning er meget mere end bare tøj.

Udviklingen af vores produkter sker i et tæt samarbejde med fokusgrupper, bestående af mennesker fra relevante

jobs og funktioner. Dette samarbejde giver os et værdifuldt indblik i deres behov og præferencer – og sikrer os en praksisorienteret tilgang til opgaven, hvor der er tænkt over detaljerne. Den forkerte arbejdsbeklædning kan hurtigt være med til at skabe dårlige arbejdsforhold. Denne irritation har vi sat os for, at vores brugere aldrig skal opleve.

For at kunne garantere arbejdsbeklædning der passer

til de fleste, bruger vi derfor også vores egne kollegaer i udviklingsfasen. Helt konkret lader vi dem prøve tøjet, og tilpasser det til deres kropstyper. Dette giver os de bedste forudsætninger for at skabe arbejdsbeklædning, med komplet og kompromisløs bevægelsesfrihed. Samtidig giver det os også de bedste muligheder for at skabe en god pasform, uanset kropstype. Så brugeren føler sig godt tilpas, og kan yde sit bedste – hver eneste dag.

16410-1412-101
16410-1412-101
16410-1412-101

Silhouette Guide

RELAXED SILHOUETTE

Denne pasform er løs fra hofterne og ned.

Artikelnr.: 18130-100-101

SHAPED SILHOUETTE

Denne pasform er smal ved knæ og bagdel og giver et slankt look.

Artikelnr.: 16410-1412-101

Artikelnr.: 16435-1412-101

Artikelnr.: 16490-4300-101

REGULAR SILHOUETTET

Denne pasform smyger sig om kroppen uden at være for stram. Regular er hverken for stram eller for løs.

SLIM SILHOUETTE

Denne pasform sidder tæt ind til kroppen fra hofterne til fødderne, hvilket sikrer et rent udseende.

Finding the right style. At work.

I udviklingen af vores styles, har vi altid fokus på at skabe produkter, der kan bruges på tværs af brancher. Dette har vi, for at give vores vaskerikunder muligheden for at holde deres sortiment så skarpt, som overhoved muligt.

Dette fokus gør også, at du vil opleve, at flere af vores styles, vil blive præsenteret under flere forskellige overskrifter i dette katalog.

Dette kan f.eks. være vores Unisex buks 16221, da udvalget af farver og mønstre her kan passe til flere forskellige brancher. Det samme gælder vores Active buks 16219, da denne kommer med mange forskellige funktioner, der kan skabe gode løsninger i forskellige jobfunktioner.

Tilmed findes mange af vores bukser i forskellige skridtlængder, hvilket står beskrevet ved den enkelte artikel.

Vi ønsker således at gøre din søgen efter den perfekte buks med de rigtige funktioner og fordele nemmere.

VORES BUKSETYPER

Jogging/Pull-On

Jeans/Chino

Flex (justerbar længde)

Stretch

Graviditetsbuks

Nederdel

Stretch
Lårlomme
Flex
Pull on

1627 UNISEX JOGGINGBUKS

• Responsible Choice på kv. 924 og 934

• NS 3357

• TENCEL™ Lyocell - gældende for kvalitet 924 og 934

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Elastik i linning

• Størrelsesindikation med farvet etiket og stikninger

• 1 baglomme

• Elastik ved fod

• Lagerstr. 2XS-4XL

H

16949 UNISEX JOGGINGBUKS

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Modern fit - smallere ben

• Elastik og snor i talje

• Skrålommer, 1 baglomme, 1 lårlomme

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• 16950 - Skr.lgd. 70 cm, hvid og grå

• 16951 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og grå

• 16952 - Skr. lgd. 93 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

16946 UNISEX JOGGINGBUKS

• Modern fit - smallere ben

• Elastik og snor i talje

• Skrålommer

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• 16941 - Skr.lgd. 70 cm, hvid

• 16942 - Skr.lgd. 90 cm uopsømmet, hvid

• Lagerstr. XS-4XL

16506 UNISEX JOGGINGBUKS

• Elastik og snor i linning

• Uden lommer

• Trykknap i ben

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• Lagerstr. XS-4XL

16691 UNI 4-WAY STRETCH PULL ON BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Elastik og snor i linning

• Stempellap & steamerstropper

• 2 lårlommer, en med mobillomme & skjult trykknaplukning

• Rib ved fod

• ID strop

• Justerbar benlængde via stretch indsats

• Skr.lgd. 79 cm

• 16692 - Skr.lgd. 84 cm

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Elastik i linning

• ID strop

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16212 - Skr.lgd. 74 cm

• 16209 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

• Elastik og snor i talje

• 2 skrålommer

• Steamerstropper

• Stempellap

• Skr.lgd. 80 cm

• 16461 - Skr.lgd. 75 cm, hvid

• 16468 - Skr.lgd. 70 cm, hvid

• 16469 - Skr.lgd. 90 cm, hvid og sort

• Lagerstr. XS-4XL 1646 UNISEX JOGGINGBUKS

16525 CARGO PANTS - COMFY FIT H

• Responsible Choice

• TENCEL™ Lyocell

• Metervaren er let, blød og behagelig - vask efter vask

• Elastik og snor i linning

• Størrelsesindikation med farvet etiket

• 2 lårlommer med plads til en mindre tablet og en A5-blok

• Halv elastik i bunden bagpå

• Skr.lgd. 75 cm

• 16527 - Skr.lgd. 82 cm

• Lagerstr. 2XS-4XL

16435 UNISEX PULL ON BUKS

• Stretchkvalitet

• Elastik i linning

• 2 forlommer

• 2 baglommer

• Fake fly

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16439 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

• Elastik i linning

• Lårlomme med klap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18138 - Skr.lgd. 92 cm, hvid og mørk marine

• Lagerstr. XS-4XL

16635 UNISEX PULL ON BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Elastik i linning

• 2 forlommer

• 2 baglommer

• Fake fly

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16636 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

18140 UNISEX PULL ON BUKS

• Elastik i linning

• Lårlomme med klap

• Ingen nitter og synlige knapper

• Ingen benjustering

• Skr.lgd. 82 cm

• 18151 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og mørk marine

• 18149 - Skr.lgd. 92 cm, hvid og mørk marine

• Lagerstr. XS-4XL

1601 DAMEBUKS - JEANSFACON

• Jeansfacon

• Elastik i siden

• Bæltestropper

• Jeanslommer

• Lynlås i gylp

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 84 cm

• 1603 - Skr.lgd. 94 cm, hvid og sort

• Lagerstr. 32-60

2601 HERREBUKS, JEANSFACON M

• Jeansfacon

• Fast linning med bæltestropper

• Jeanslommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 86 cm

• 2603 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort

• Lagerstr. 68-128

1674 UNISEX JEANS

• Jeansfacon

• Justerbar linning

• Fast linning med bæltestropper

• Lynlås i gylp

• Jeanslommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 85 cm

• 16741 - Skr.lgd. 70 cm, hvid 101-101

• 16742 - Skr.lgd. 77 cm, hvid 101-101

• Lagerstr. XS-4XL

1810 UNISEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Elastik og snor i talje

• Bæltestropper

• Lynlås i gylp

• 1 mobillomme indvendig i skrålommen

• 18103 - Skr.lgd. 80 cm, hvid

• Skr.lgd. 86 cm

• 18102 - Skr.lgd. 75 cm, hvid og sort

• 18109 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort

• Lagerstr. XS-4XL

16401 DAME CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• 2 forlommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16419 - Skr.lgd. 92 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 32-60

HERRE CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Skrålommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 86 cm

• 26419 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 68-128

F

18312 DAMEJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 18322 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 26-50”

28312 HERREJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Modern fit - optimal pasform

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Coin pocket i forlommen

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 86 cm

• 28318 - Skr. lgd. 99 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 28-50”

18190 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

• Elastik og snor i talje

• Bæltestropper

• Lynlås i gylp

• Lårlomme med trykknap

• Skr.lgd. 79 cm

• 18196 - Skr. lgd. 86 cm

• GRÜNER KNOPF og OEKO-TEX® MADE IN GREEN i kv. 10700

• Lagerstr. XS-4XL

18155 UNISEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 924 og 934

• TENCEL™ Lyocell på kv. 924 og 934

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 924

• Elastik i bag

• Justerbar talje (4-6 cm)

• Lynlås i gylp

• Lårlomme (10 x 15 cm)

• Steamerstropper

• Skr.lgd. 80 cm

• 18156 - Skr.lgd. 75 cm

• 18158 - Skr.lgd. 93 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

18115 UNISEX BUKS

• Justerbar linning

• Elastik i bag

• Skjulte trykknapper i gylp

• 2 skrålommer med skjult trykknap

• 2 skrålommer

• 1 baglomme med skjult trykknap

• Steamerstropper

• Skr.lgd. 80 cm

• 18118 - Skr.lgd. 90 cm, hvid

• Lagerstr. XS-4XL

18116 UNISEX BUKS M/LÅRLOMME

• Justerbar linning

• Elastik i bag

• Skjulte trykknapper i gylp

• 2 skrålommer med skjult trykknap

• 1 baglomme med skjult trykknap

• 2 Lårlommer med klap og skjult trykknap

• Steamerstropper

• Skr.lgd. 80 cm

• 18119 - Skr.lgd. 90 cm, hvid

• Lagerstr. XS-4XL

16150 DAME FUNKTIONS BUKS

• Bæltestropper

• Fleksibelt og åndbart strik i lænden

• 2 skrålommer

• Lynlås i gylp

• Ergonomiske lårlommer med skjult trykknap, indvendig mobil - og tommestoklomme.

• Refleks detaljer

• Ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed

• 5 cm ekstra skr.lgd. integreret i opsøm

• Skr.lgd. 79 cm

• Lagerstr. 32-60

26150 HERRE FUNKTIONS BUKS

• Bæltestropper

• Fleksibelt og åndbart strik i lænden

• 2 skrålommer

• Lynlås i gylp

• Ergonomiske lårlommer med skjult trykknap, indvendig mobil - og tommestoklomme.

• Refleks detaljer

• Ergonomisk snit ved knæ for større bevægelsesfrihed

• 5 cm ekstra skr.lgd. integreret i opsøm

• Skr.lgd. 82 cm

• Lagerstr. 68-128

KVALITET
26150-
marine
KVALITET

2620 HERREBUKS

• Klassisk herrebuks

• Fast linning med bæltestropper

• Læg foran

• Lynlås i gylp

• Skrålommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 86 cm

• 2619 - Skr.lgd. 96 cm, hvid og sort

• Lagerstr. 68-128

1610 DAMEBUKS

• Elastik i bag

• Læg foran

• Trykknapper i linning

• Skrålommer

• Lynlås i gylp

• Skr.lgd. 86 cm

• Lagerstr. 32-60

18331 DAME-/UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 143 og 144

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 143 og 144

• Elastik i ryggen & justerbar talje

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Elastik i bag

• Justerbar linning

• Lynlås i gylp

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 82 cm

• 18337 - Skr.lgd. 95 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 32-60

143 50/50% CO/rPES, 180g/m2

144 65/35% rPES/CO, 255g/m2

123 50/50% CO/PES, 180g/m2

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane på kv. 302

• Knap & lynlås i gylp

• Justerbar talje, bæltestropper & elastik i bag

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16312 - Skr.lgd. 74 cm

• 16309 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Elastik i linning

• ID strop

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16212 - Skr.lgd. 74 cm

• 16209 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL 16219 ACTIVE UNISEX BUKS

18330 DAME-/UNISEX FLEX BUKS

• Elastik i bag

• Justerbar linning

• Lynlås i gylp

• Jeanslommer

• 1 baglomme

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18339 - Skr.lgd. 92 cm hvid

• Lagerstr. 32-60

18135 UNISEX PULL ON FLEX BUKS

• Elastik i linning

• Lårlomme med klap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18138 - Skr.lgd. 92 cm, hvid og mørk marine

• Lagerstr. XS-4XL

18130 UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice på kv. 105

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 105

• Justerbar talje (4-6 cm)

• Bæltestropper & elastik i ryggen

• 2 forlommer & lårlomme med klap

• Justerbar benlængde i 3 niveauer

• Skr.lgd. 82 cm

• 18139 - Skr.lgd. 92 cm, hvid, mørk marine og sort

• Lagerstr. XS-4XL

16220 UNISEX BUKS

• Modern fit - smallere ben

• Elastik i bag

• 2 forlommer

• 1 baglomme

• Lårlomme med trykknap

• Penlomme

• Trykknapper i gylp

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16229 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet mørk marine og hvid

• Lagerstr. XS-S-S/M-M-M/L-L-L/XL-XL-2XL-3XL-4XL

F

18312 DAMEJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 18322 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 26-50”

28312 HERREJEANS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• Natural stretch = 4% stræk

• Modern fit - optimal pasform

• Justerbar talje

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Coin pocket i forlommen

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 86 cm

• 28318 - Skr. lgd. 99 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 28-50”

18312-
28312-
dark rock

• Modern fit - smallere ben

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• 2 forlommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 79 cm

• 16418 - Skr.lgd. 92 cm, uopsømmet, hvid

• Lagerstr. 32-60 16410 DAMEBUKS ALM. TALJE

26410 HERREBUKS

• Modern fit - smallere ben

• Stretchkvalitet

• Justerbar talje

• Fast linning med bæltestropper

• 2 forlommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 86 cm

• 26418 - Skr.lgd. 99, uopsømmet, hvid

• Lagerstr. 68-128

16424 HIGH STRETCH DAMEJEANS

• Responsible Choice

• Stretchkvalitet

• Betinget vaskeriegnet

• Fast linning med bæltestropper

• ID strop

• Justerbar talje

• 2 forlommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 78 cm

• 16428 - Skr.lgd. 91 cm uopsømmet

• Lagerstr. 32-60

164244300-101

26424 HIGH STRETCH HERREJEANS

• Responsible Choice

• Stretchkvalitet

• Betinget vaskeriegnet

• Modern fit - smallere ben

• Fast linning med bæltestropper

• ID strop

• 2 forlommer

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 80 cm

• 26428 - Skr. lgd. 93 cm, uopsømmet

• Lagerstr. 68-128

264244300-101

16490

HIGH STRETCH PULL ON

ELASTIK I LINNING

STEMPELLAP ID STROP

RESPONSIBLE CHOICE

LAGERSTR. XS-4XL

BÆLTESTROPPER

FAKE GYLP FAKE FORLOMMER

STRETCHKVALITET

BETINGET VASKERIEGNET - SE VASKERÅD PÅ WWW.KENTAUR.COM

SKR.LGD. 78 CM 16498 - SKR.LGD. 91 CM UOPSØMMET

Vores High Stretch Pull On er behagelige bukser med 4-way stretch, der smyger sig om kroppen og herved skaber en naturlig silhuet. Bukserne er fremstillet af 67% Better Cotton sourced bomuld. Derudover består de af polyester og elastan, som bidrager til øget komfort og forbedret bevægelighed.

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Justerbar talje

• 2 forlommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16419 - Skr.lgd. 92 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 32-60 16401 DAME CHINO

HERRE CHINO

• Klassisk chino buks

• Stretchkvalitet

• Fast linning med bæltestropper

• Skrålommer

• 2 paspolerede baglommer

• Integreret lårlomme med skjult trykknap

• Skr.lgd. 86 cm

• 26419 - Skr.lgd. 99 cm uopsømmet, hvid og dark khaki

• Lagerstr. 68-128

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Elastik & snor i linning & lynlås i gylp

• Stempellap

• Steamerstropper

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way Power Fit stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane

• Elastik og snor i linning

• Stempellap & steamerstropper

• 2 lårlommer, en med mobillomme & skjult trykknaplukning

• 2 lårlommer, en med mobillomme & skjult trykknaplukning

• Halv rib ved fod

• Justerbar benlængde via stretch indsats

• Skr.lgd. 75 cm, 18392 - Skr.lgd. 82 cm

• Lagerstr. XS-4XL 18391 UNI 4-WAY-STRETCH FLEX BUKS

• Rib ved fod

• ID strop

• Justerbar benlængde via stretch indsats

• Skr.lgd. 79 cm

• 16692 - Skr.lgd. 84 cm

• Lagerstr. XS-4XL

rPES/EL, 220g/m2

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Elastik i linning

• ID strop

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16212 - Skr.lgd. 74 cm

• 16209 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL 16219 ACTIVE UNISEX BUKS

16319 ACTIVE UNISEX FLEX BUKS

• Responsible Choice

• Recycled polyester fra PET flasker

• 4-way stretch

• Heat resistant Creora® Power Fit elastane på kv. 302

• Knap & lynlås i gylp

• Justerbar talje, bæltestropper & elastik i bag

• Stempellap

• Lårlomme med trykknap

• Justerbar benlængde ved brug af elastik og knap

• Skr.lgd. 79 cm

• 16312 - Skr.lgd. 74 cm

• 16309 - Skr. lgd. 92 cm uopsømmet

• Lagerstr. XS-4XL

• Responsible Choice på kv. 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Komfortabel stretchkvalitet

• Rib der støtter maven

• Jeanslommer

• Justerbar linning

• Bæltestropper

• 2 baglommer

• Skr.lgd. 97 cm uopsømmet

• Lagerstr. 32-60 16339 GRAVIDITETSBUKS

• Responsible Choice på kv. 143

• Recycled polyester fra PET flasker på kv. 143

• Natural stretch på kv. 143 = 4% stræk

• Justerbar talje

• 2 lommer på front

• Mobillomme

• Steamerstropper

• Skjult lynlås bagpå

• Lagerstr. XS-3XL

PRO WEAR BY ID®

Hårdt arbejde kræver tøj designet til bevægelse og brug. PRO wear by ID® er løsningen for medarbejdere som er fysisk aktive i deres arbejde, og som har brug for tøj, der tåler slidtage dag efter dag. PRO wear by ID® fås i mange størrelser og variationer, ens for alle produkter er, at de er designet til bevægelse, og er behagelig at have på i enhver arbejdsstilling. Tøjet er forkrympet, så du altid kan stole på pasformen. Hvidt tøj tåler daglig vask ved temperaturer op til 80 grader, mens det farvede tøj kan vaskes ved 60 grader.

ID® 10 PRINCIPPER

Med udgangspunkt i UN Global Compact.

ID® tager sit ansvar som tøjproducent alvorligt. Derfor har de udarbejdet en adfærdskodeks, der fastsætter krav til leverandører og forretningspartnere.

På samme måde som du kan handle med god samvittighed, når du køber produkter fra Kentaur, kan du også have ro i sindet, når du investerer i ID®-produkter.

Børnearbejde

ID® vil støtte effektiv afskaffelse af børnearbejde.

01 06 07 02 03 08 09 04 05 10

Arbejdstid og hvile

ID® vil overholde gældende nationale love og branchestandarder om arbejdstid, overtid, hvile og helligdage.

Løn og ansættelsesforhold

ID® vil støtte afskaffelse af diskrimination i relation til arbejds- og ansættelsesforhold.

Jura og love

ID® vil støtte og respektere beskyttelsen af internationalt erklærede menneskrettigheder.

Forskels-behandling

ID® vil sikre, at der ikke medvirkes til krænkelser af menneske-rettighedern

DANSK VINDENERGI

ID® har omorganiseret

100% af sine energikøb til vedvarende og CO2-neutral energi, produceret af dansk vindkraft.

Tvangsarbejde

ID® vil støtte afskaffelse af alle former for tvangsarbejde.

Anti-korruption

ID® vil modarbejde alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse

Arbejdsmiljø

ID® vil sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø og forhindre potentielle ulykker og skader.

Miljøbelastning

ID® vil støtte en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer og tage initiativ til at fremme større miljømæssig ansvarlighed.

Foreningsfrihed

ID® vil opretholde foreningsfriheden og effektivt anerkendte retten til kollektiv forhandling.

Certificeringer & medlemsskaber

BETTER COTTON

ID® er medlem af Better Cotton. Better Cotton har til formål at gøre den globale bomuldsproduktion bedre for de mennesker, der producerer bomulden, bedre for det miljø, den vokser i, og bedre for branchens fremtid. Better Cotton-landmænd får uddannelse og træning i bedste praksis indenfor landbruget, herunder i sociale, miljømæssige og økonomiske faktorer.

UN GLOBAL COMPACT

Hos ID® ønsker man stadig at handle ansvarligt og bidrage til en bæredygtig udvikling. Medlemskabet hos UN Global Compact giver dem en base for at arbejde med internationalt anerkendte konventioner om: Menneskerettigheder, ansættelsesforhold, miljø og anti-korruption.

AMFORI

Amfori BSCI er en sammenslutning af 2.400+ virksomheder, der har formuleret et sæt af fælles etiske spilleregler for indkøb og produktion i lande udenfor EU. Det vil sige produktion, hvor der ikke foregår børnearbejde, tvangsarbejde eller nogen form for diskrimination. Garanti for at de ansattes arbejdsmiljø er sikkert samt rimeligt løn- og arbejdsvilkår. Reglerne tager også omfattende hensyn til miljøet.

INTERNATIONAL ACCORD

Aftalen om Brand og Bygningssikkerhed i Bangladesh, fra november 2023, er en treårig uafhængig, juridisk bindende aftale mellem producenter, forhandlere og fagforeninger indenfor tekstilbranchen, med henblik på at opbygge en sikker og sund fremstillingsindustri indenfor tekstiler i Bangladesh.

BUREAU VERITAS

Bureau Veritas er i dag en af verdens største virksomheder indenfor inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. De leverer ydelser af høj kvalitet, til at hjælpe kunder med at imødekomme de voksende udfordringer for kvalitet, sikkerhed, miljøbeskyttelse og socialt ansvar.

TEKSTIL REVOLUTIONEN

ID® er medlem af Tekstilrevolutionen, som er en tekstilpolitisk tænketank, der arbejder for en tekstilindustri med et positivt aftryk på verden og os mennesker, der bor i den. I samarbejde med Tekstilrevolutionen ønsker ID® at blive frontløbere i den cirkulære omstilling, ved at beregne klima- og miljøaftryk, for derefter at implementere cirkulære løsninger, hvor produktet efter endt levetid anvendes på nye måder.

TRANSITIONPARTNER

EU-BLOMSTEN

EU-blomsten er EU’s officielle miljømærke. I tekstilindustrien er der fokus på mere bæredygtigt landbrug, energieffektivitet, mindre forurening i produktionsprocessen, og færre farlige stoffer. Miljømærket er din garanti for, at tøj mærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt.

TENCEL™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell-fibre stammer fra kontrollerede eller certificerede trækilder og produceres i en lukket proces, der genvinder 99,8% af opløsningsmidlet - hvilket resulterer i et spild tæt på nul. TENCEL™ er et varemærke tilhørende Lenzing AG.

HACCP DIN 10524

Produktet er udviklet til at opfylde hygiejnekravene til fødevareproduktion som defineret i HACCP - certificeret af Hohenstein.

ISO 15797

ISO 15797 er en international standard til evalueringen af et produkts egnethed til industriel vask. Testene udføres i tæt samarbejde med eksterne eksperter.

OEKO-TEX® STANDARD 100 - ANNEX 4, PRODUCT CLASS 2

Er underlagt krav til pH-værdi og indhold af f.eks. pesticider og tungmetaller.

OEKO-TEX® STANDARD 100 - ANNEX 6, PRODUCT CLASS 1

Stiller endnu strengere krav til indholdet af sundheds- og miljøskadelige stoffer.

OEKO-TEX® STANDARD 100 - RECYCLED, ANNEX 6, PRODUCT CLASS 1

Stiller yderligere, strengere krav til produkter, der indeholder mere end 20% genanvendt fibermateriale og gennemgår særlige testprocesser.

PRO Wear by ID®

Alle produkter fra ID er blevet for-krympet ved meget høje temperaturer, både før og efter farvning, for ekstra stabilitet og en lang levetid.

HF

53740 PRO WEAR CARE POLOSHIRT ID0374 53750 PRO WEAR CARE POLO DAME ID0375

• Responsible Choice

• EU-Blomst certificeret

• Slidstærk poloshirt med catalina krave

• Knaplukning med skjulte trykknapper

• Ekstra slidstærk

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

HF

53760 PRO WEAR CARE POLOSHIRT ID0376 53770 PRO WEAR CARE POLO DAME ID0377

• Responsible Choice

• EU-Blomst certificeret

• Klassisk snit

• Polokrave

• Korte ærmer

• Lagerstr. XS-6XL

53700 PRO WEAR CARE T-SHIRT ID0370 53710 PRO WEAR CARE T-SHIRT DAME ID0371

• Responsible Choice

• EU-Blomst certificeret T-shirt med O-hals

• Ekstra slidstærk

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

53720 PRO WEAR CARE T-SHIRT ID0372 53730 PRO WEAR CARE T-SHIRT DAME ID0373

• Responsible Choice

• EU-Blomst certificeret T-shirt med V-hals

• Ekstra slidstærk

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

KVALITET

53800 PRO WEAR CARE SWEAT ID0380 53810 PRO WEAR CARE SWEAT DAME ID0381

• Responsible Choice

• EU-Blomst certificeret

• Ekstra slidstærk

• Klassisk snit

• Rund hals

• Lange ærmer

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

55290 T-SHIRT LYOCELL DAME ID0529

• Responsible Choice

• Rund hals

• Korte ærmer

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

55280 T-SHIRT LYOCELL ID0528

• Responsible Choice

• Rund hals

• Korte ærmer

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

H53360 PRO WEAR POLOSHIRT L/A ID0336

• Ekstra slidstærk

• Lange ærmer

• Trykknapper i stolpen

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

53300 PRO WEAR POLOSHIRT ID0330

• Ekstra slidstærk

• Trykknapper i stolpen

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

• Ekstra slidstærk

• Lange ærmer

• 1 brystlomme

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Lagerstr. XS-6XL

• Ekstra slidstærk

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Lagerstr. XS-6XL

• Ekstra slidstærk

• 1 brystlomme

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• XXS kun i hvid, silver grey, navy, sort og lyseblå

• Lagerstr. XS-6XL 53200 PRO

53210 PRO WEAR POLOSHIRT DAME D0321

• Ekstra slidstærk

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Let figursyet

• Lagerstr. XS-4XL

KVALITET

• Ekstra slidstærk

• To-farvet

• Fire-lags halsrib

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Lagerstr. XS-6XL 53020 PRO WEAR T-SHIRT ID0302 H

H• Ekstra slidstærk

• To-farvet

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Lagerstr. XS-6XL

53620 PRO WEAR SWEATSHIRT ID0362

• Ekstra slidstærk

• To-farvet

• Rund hals

• Dobbeltstikninger

• Rib ved hals, ærmer og bund

• Blød børstet inderside

• Lagerstr. XS-6XL

F

53170 PRO WEAR T-SHIRT DAME ID0317

• Ekstra slidstærk

• Fire-lags halsrib

• Let kvalitet

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-6XL

53130 PRO WEAR T-SHIRT DAME ID0313

• Ekstra slidstærk

• Let figursyet

• Rund hals

• 3/4 ærmer

• Slids i siderne

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. S-6XL

F

53150 PRO WEAR T-SHIRT DAME ID0315

• Ekstra slidstærk

• Let figursyet

• Rund hals

• 1/2 ærmer

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. XS-7XL

• Ekstra slidstærk

• Let figursyet

• Rund hals

• Slids i siderne

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• 7XL kun i hvid, grå melange, navy, og lyseblå

• Lagerstr. XS-7XL

H• Ekstra slidstærk

• Fire-lags halsrib

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• 7XL i hvid og navy

• XS kun i hvid, silver grey, navy, sort, lys blå, konge blå, koks grå, rød og grå melange

• Lagerstr. XS-6XL

53110 PRO WEAR T-SHIRT L/A ID0311

• Ekstra slidstærk

• Lange ærmer

• Fire-lags halsrib

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse 1-3 af Hohenstein Laboratories

• Lagerstr. S-6XL

• Ekstra slidstærk

• Let kvalitet

• Fire-lags halsrib

• Nakke- og skulderbånd

• Nakkespejl

• Certificeret efter DIN ISO 10524 for risikoklasse

af Hohenstein Laboratories

H F

53660 PRO WEAR CARDIGAN ID0366 53670 PRO WEAR CARDIGAN DAME ID0367

• Ekstra slidstærk

• Rib ved hals, ærmer og bund

• Ekstra twill forstærkning i skulder

• Nakkespejl

• Lynlås

• Blød børstet inderside

• 2 sidelommer med lynlås

• Lagerstr. XS-6XL

H53600 PRO WEAR SWEATSHIRT ID0360

• Ekstra slidstærk

• Klassisk

• Rund hals

• Dobbeltstikninger

• Rib ved hals, ærmer og bund

• Blød børstet inderside

• Lagerstr. XS-6XL

KVALITET

H F H F

53820 PRO WEAR CARE CARDIGAN ID0382 53830 PRO WEAR CARE CARDIGAN DAME ID0383

• Responsible Choice

• EU-Blomst certificeret

• Ekstra slidstærk

• Gennemgående lynlås

• 2 stiklommer med lynlås

• Rib ved hals, ærmer og bund

• Lagerstr. XS-6XL

53840 PRO WEAR CARE 1/4 ZIP ID0384 53850 PRO WEAR CARE 1/4 ZIP DAME ID0385

• Responsible Choice

• EU-Blomst certificeret

• Ekstra slidstærk

• Rib ved hals, ærmer og bund

• Lagerstr. XS-6XL

53840/50-

KVALITET

H5014 T-TIME T-SHIRT V-HALS ID0514

• Tætsiddende model

• V-hals med smal halsrib

• Lagerstr. S-2XL

H5016 T-TIME T-SHIRT ID0510

• Klassisk snit

• Rund hals

• Fire-lags halsrib

• Nakke- og skulderbånd

• 5XL - 6XL i hvid, sort, navy og kongeblå

• 70 Snow melange: 98% bomuld / 2% viscose

• 71 Grafit melange: 60% bomuld / 40% polyester

• 73 Grå melange: 90% bomuld / 10% viscose

• Lagerstr. S-4XL

• Klassisk snit

• Piquékvalitet

• 1 brystlomme

• Ribdetaljer på krave og ærmer

• 5XL - 6XL i hvid, sort og navy

• 73 Grå melange: 95% bomuld / 5% viscose

• Lagerstr. XS-4XL

M F

55250 GAME POLOSHIRT STRETCH ID0525 55270 GAME POLOSHIRT STRETCH DAME ID0527

• Stretchkvalitet

• Nakkespejl

• Stolpe med tone i tone-knapper

• Minimal krymp

• Stort farveudvalg

• 73 Grå melange: 85% bomuld / 10% viscose / 5% elastan

• Dame 55270 4XL-6XL i hvid og sort

• Unisex 55250 5XL-6XL i hvid, navy og sort

• Lagerstr. XS-4XL

H F

55440 LANGÆRMET POLO ID0544 55450 LANGÆRMET POLO DAME ID0545

• Polokrave

• Stolpelukning

• 3 knapper

• Lange ærmer

• 73 Grå melange: 85% bomuld / 10% viscose / 5% elastan

• Dame 55450 4XL-6XL i hvid, navy og sort

• Unisex 55440 4XL i alle farver, 5XL-6XL i hvid, navy og sort

• Lagerstr. XS-3XL

55440/50575-76

55440/50575-33

55440/50575-84

55440/50575-11 hvid

55440/50575-73 grå melange

55440/50575-6 navy

55440/50575-34 sort 55440/50575-4 lys blå 55440/50575-72 koksgrå KVALITET 575 95/5% CO/EL, 220g/m2 575 85/10/5% CO/CV/EL, 220g/m2

5032 GAME SWEATSHIRT ID0600

• Rund hals

• Dobbeltstikninger

• Rib ved hals, ærmer og bund

• Blød børstet inderside

• 73 Grå melange: 70% bomuld / 25% polyester / 5% viscose

• 70 Snow melange: 70% bomuld / 25% polyester / 5% viscose

• 5XL - 6XL i sort og navy

• Lagerstr. S-4XL

5033 GAME POLO SWEATSHIRT ID0601

• Polokrave

• Stolpelukning

• 3 knapper

• Nakkebånd

• Rib ved ærmer og bund

• Blød børstet inderside

• Lagerstr. S-4XL

H F

• Kraftig kvalitet

• Gennemgående lynlås

• 2 stiklommer

• Nakkebånd

• Rib ved ærmer og bund

• Flatlock stikninger

• Blød børstet inderside

• Dame 56240 3XL i navy og sort

• Unisex 56220 3XL i alle farver, 4XL i navy og sort

• Lagerstr. S-2XL

H F

58030 FLEECE CARDIGAN ID0803 58050 FLEECE CARDIGAN DAME ID0805

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask

• Tåler vask ved 60 grader

• De fineste polyesterfibre i den tætteste konstruktion

• Gennemgående lynlås

• Antipilling behandlet

• Blød og isolerende

• Ekstra twill forstærkning i skulder

• 2 stiklommer med lynlås

• Elastik i bund

• Unisex 58030 4XL-5XL i alle farver, 6XL i navy

• Lagerstr. XS-3XL

58110 FLEECE VEST ID0811

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask

• Tåler vask ved 60 grader

• Lynlås

• 2 sidelommer

• Slidstærk

• Lynlåslomme

• Lagerstr. XS-4XL

F50812 FLEECE VEST DAME ID0812

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask

• Tåler vask ved 60 grader

• Lynlås

• 2 sidelommer

• Let figursyet

• Slidstærk

• Lynlåslomme

• Lagerstr. S-3XL

58110-
50812-

50808 TUNIKA FLEECE DAME ID0808

• Casual snit

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask

• Korte ærmer

• Lynlås

• Raglanærmer

• Uden lommer

• Lagerstr. XS/S-5XL/6XL

58090 BOLERO ID0809

• Blød fleece bolero/sjælevarmer

• Antipilling behandlet på både for- og bagside

• YKK trykknapper

• Justerbar ærme ved albue

• Lagerstr. XS - S/M - L/XL - 2XL/3XL

50808-
KVALITET

H F

58540 CORE SOFTSHELL JAKKE ID0854 58560 CORE SOFTSHELL JAKKE DAME ID0856

• Funktionel softshell jakke i tre-lags ID Tech®

• Slidstærk og strækbar kvalitet yderst med en let mesh-inderside

• Sidelommer. Elastikbånd i bund og ærmer

• Unisex 58540 4XL-6XL i navy og sort

• Lagerstr. S-3XL

H F

58240 SOFTSHELL VEST ID0824 58250 SOFTSHELL VEST DAME ID0825

• Softshell vest i tre-lags ID Tech®

• Slidstærk og strækbar kvalitet yderst med en let mesh-inderside

• Sidelommer. Elastikbånd i bund og ærmer

• Unisex 58240 4XL-6XL

• Lagerstr. S-3XL

58070 ZIP-N-MIX FLEECE DAME ID0807

• Zip’n’Mix active fleece kan kombineres med dame skaljakke 57130

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask

• Tåler vask ved 60 grader

• Gennemgående lynlås

• Antipilling behandlet

• Blød og isolerende

• 2 stiklommer med lynlås

• XS i navy og sort

• 4XL - 6XL i navy og sort

• Lagerstr. XS-6XL

58060 ZIP-N-MIX FLEECE ID0806

• Zip’n’Mix active fleece kan kombineres med skaljakke 57120

• Blød fleece særlig velegnet til industrivask

• Tåler vask ved 60 grader

• Gennemgående lynlås

• Antipilling behandlet

• Blød og isolerende

• 2 stiklommer med lynlås

• 5XL - 6XL i sort og navy

• Lagerstr. XS-4XL

KVALITET

57130 ZIP-N-MIX JAKKE DAME ID0713

• Eksklusiv funktionel jakke i ID Tech®

• Vandafvisende flourfri BIONIC-FINISH® ECO

• Jakken er åndbar, vind- og vandtæt

• Tovejs YKK lynlås på front

• Skjult tr ykknaplukning

• Krave med skjult regulerbar hætte

• Refleksbånd på front, bag, ærmer og hætte

• Ærmerne har skjult rib som beskytter mod vind samt justerbar lukning

• Regulerbar i talje og bund

• Indvendig lomme

• Mulighed for påsætning af tryk via indvendig lynlås foér

• Stempellap findes i lomme i nakken til påsætning af chip eller logo

• Tapede sømme

• Lagerstr. XS-6XL

ZIP-N-MIX JAKKE ID0712

• Eksklusiv funktionel jakke i ID Tech®

• Vandafvisende flourfri BIONIC-FINISH® ECO

• Jakken er åndbar, vind- og vandtæt

• Tovejs YKK lynlås på front

• Skjult tr ykknaplukning

• Krave med skjult regulerbar hætte

• Refleksbånd på front, bag, ærmer og hætte

• Ærmerne har skjult rib som beskytter mod vind samt justerbar lukning

• Regulerbar i talje og bund

• Indvendig lomme

• Mulighed for påsætning af tryk via indvendig lynlås foér

• Stempellap findes i lomme i nakken til påsætning af chip eller logo

• Tapede sømme

• Jakken kan kombineres med Zip’n’mix fleece 58060

• Lagerstr. XS-6XL

Considering every small detail. At work.

BETTER COTTON

Kentaur er stolt medlem af Better Cotton Initiative. Med vores medlemskab har vi forpligtet os til at forbedre bomuldsdyrkningen globalt. Better Cotton fungerer som et mass-balance-system. At købe et produkt med Better Cotton-logoet er således ikke en garanti for, at det enkelte produkt indeholder bomuld fra Better Cotton-certificeret landbrug. Til gengæld bidrager du ved køb af et Better Cotton-produkt til en mere bæredygtig produktion af bomuld. Den bomuld, som er brugt i vores produkter med Responsible Choice-mærkningen, stammer fra Better Cotton. Dog har vi kun mærket produkterne med Better Cotton logoet, når bomuld er det dominerende materiale i produktet. Ønsker du at vide mere om Better Cotton, så besøg bettercotton.org/massbalance. Hos Kentaur har vi forpligtet os til at købe 50% af vores bomuld som Better Cotton inden 2025.

REPREVE® GENANVENDT POLYESTER (RPES)

REPREVE® er polyester fremstillet af brugte plastflasker. REPREVE® arbejder for at skabe en cyklus, hvor SOCIAL CHEMICAL ENVIRONMENT MATERIAL affald bliver genanvendt.

TENCEL™ LYOCELL

TENCEL™ Lyocell-fibre stammer fra kontrollerede eller certificerede trækilder og produceres i en lukket proces, der genvinder 99,8% af opløsningsmidlethvilket resulterer i tæt på nul spild. Fibrene understøtter en naturlig tør fornemmelse gennem fugtkontrol og er naturligt bløde og glatte at røre ved. TENCEL™ er et varemærke tilhørende Lenzing.

TENCEL™ LYOCELL REFIBRA™ TECHNOLOGY

For at producere TENCEL™ Lyocell med REFRIBA™ Technology, bruges træ og bomuldstekstilaffald som råmateriale. De færdige fibre indeholder mindst 30% genanvendt materiale. TENCEL™ Lyocell-fibre med REFIBRA™ Technology giver de samme fordele som standard TENCEL™ Lyocell-fibre.

BOMULD (CO)

Bomuld er en naturfiber, som er blød og har en god fugtoptagelse, hvilket kombineret giver god komfort. Dertil har bomuld en høj slidstyrke, som kun overgås af syntetiske fibre, hvilket gør den ideel, når den blandes med f.eks. polyester, da man herved sikrer et slidstærkt og holdbart materiale.

POLYESTER (PES)

Polyester er den mest anvendte syntetiske fiber. Når den blandes med bomuld, opnås den optimale blanding i 65% PES/35% CO ift. holdbarhed og vaskeriegnethed. Polyester beriger PES/CO blandingen med egenskaber, som høj slidstyrke, minimal krympning, lav krølningstendens og kort tørretid. PES/CO blandinger er dermed meget velegnede til arbejdstøj.

ELASTAN/EOL/EME/MEKANISK STRÆK

Mange af vores kvaliteter er med stræk, da elasticitet øger komforten. Det er vigtigt at sikre at elasticiteten

bevares gennem produktets levetid. Kentaur bruger som regel metervarer, hvor elasticiteten opnås gennem fastspundne garner og væveteknikker (mekanisk stræk/naturlig stræk) eller elastiske fibre, som kan tåle vask i industrivaskerier, uden at miste elasticiteten.

TWILL

Twill er en vævebinding, som er kendetegnet ved de karakteristiske skråtstillede ”striber”, som kendes fra denim, der benyttes til jeans. Twill-konstruktionen giver en struktureret overflade samt smidig metervare. Mange af Kentaur’s metervarer er twill, da denne vare er god til bukser samt overdele og forklæder.

LÆRRED/PANAMA

Lærred er den mest enkle vævebinding. Den er ens på ret- og vrang side, fast, stabil og giver en stærk metervare. Lærred bliver typisk brugt til de lettere produkter som skjorter og funktionsskjorter. Panama er en afledning af lærredsbindingen, men har færre bindingspunkter, hvilket giver en blødere og mere smidig metervare. Typisk laves panama med tykkere garner, hvilket sammen med vævningen giver en flot, struktureret overflade. Panama bruges til forklæder i Kentaur’s kollektion.

PIQUE

Pique er en strikkonstruktion, som kendes fra poloshirts. Udover i poloshirts, anvendes den hos os også i vores segmenter HoReCa & Retail og Healthcare & Service. Strikkede metervarer øger generelt komforten for brugeren, da de har en større elasticitet, hvilket giver bedre bevægelsesfrihed end vævede metervarer. Vi samarbejder med førende strikproducenter, for at sikre, at pique metervarerne kan vaskes i henhold til ISO 15797, samt overholder krav om formstabilitet og farveholdbarhed.

FARVNING

For vaskerierne er en god farveægthed vigtig. Derfor er størstedelen af vores kollektioner farvet med VAT dyes. VAT dyes giver den bedst opnåelige farveægthed mod lys, vejr og vask. Tilmed modstår de blegemidler bedre end andre farver, hvilket sikrer at vores produkter kan håndteres i overensstemmelse med ISO 15797 og forskellige hygiejnestandarder. Vores OEKO-TEX® STANDARD 100-certifikat sikrer, at de farver og kemikalier der anvendes, overholder REACH-reguleringen.

MATERIALER MED GENANVENDT TEKSTIL

Vores materialer med genanvendte tekstiler indeholder genanvendte tekstilfibre fra pre- og/eller postconsumer tekstiler. Pre-consumer tekstiler er tekstilaffald fra produktionen og post-consumer tekstiler er tekstiler, der er udtjent i brugsfasen. Materialekvaliteten er udviklet til industrivaskerier og har således en god holdbarhed og farveægthed. Procentdelen af genanvendt materiale i metervarerne kan variere fra style til style. Ønsker du at kende den præcise andel af genanvendt materiale, kan du altid finde denne information på det enkelte produkt.

Størrelsesguide. Find den rette størrelse.

1.FIND DINE MÅL (BRYST, TALJE OG HOFTE - DET BREDESTE STED)

153211AUnisex funtions polo........................160/164

153301BUnisex skjorte..........................................177

153401BUnisex funktionsskjorte..........................180 153471B Dame tunika............................................180

2.FIND MÅLESKEMA NR. (I INDEKSET BAGERST UD FOR ØNSKET ARTIKEL NR.)

KROPSMÅL FOR KVINDER A: Bryst72 76 8084 88 9296 100 B: Talje60646872 76 808488 C: Hofte808488 92 96 100104108

12830323436384042

1A2XS2XS-XSXSXS-SS S-M M M-L 1B 2XS2XS2XSXSXS-SS S-M M 1CXSXSSS S-M M

3.FIND DIN STØRRELSE I MÅLESKEMAET (FIND DINE MÅL OG MÅLESKEMA NR.)

2 Overdele 76/3880/4084/4288/44 92/4696/48 100/50104/52108/54112/56116/58120/60124/62128/64132/66136/68140/70144/72148/74152/76

2 Bukser 64/3868/4072/42 76/44 80/4684/4888/5092/5296/54100/56104/58108/60112/62116/64120/66124/68128/70132/72136/74140/76144/78148/80

kokke-/serviceskjorte k/a 59 15235 1A Dame popover skjorte 25 15236 1A Dame kokkeskjorte 21 15313 1A Dame pique shirt 193 15314 1A Dame pique skjorte 194 15315 1A Dame pique shirt v-hals 196 15320 1A Dame funktionspolo 199, 210 15321 1A Unisex funktionspolo 199, 210 15330 1B Unisex skjorte 205 15340 1B Unisex funktionsskjorte 224 15347 1B Dame tunika 224 15352 1B Unisex halvbusseronne 205, 207 15358 1B Dame funktionsskjorte 226 15362 1B Dame funktionsskjorte 210 15368 1A Dameskjorte 94 15390 1A Dame funktionsskjorte 208 15391 1B Dame funktionsskjorte 209 15395 1B Kjole 209, 211 15415 1B Dame funktionsskjorte 189 15448 1B Dame busseronne 201 15449 1B Dame busseronne 204 15470 1A Dameskjorte - modern fit 93 15478 1A Oxford dameskjorte 7/8 ærmer 15, 89 15480 1A Oxford dameskjorte buttondown 90 15519 3A Cross neck top - Comfy Fit 177 15960 1 Wrap around suit kjole 4-way stretch 84 15965 1 Pencil suit kjole 4-way stretch 85 15970 1 Dame suit blazer 4-way stretch 80 16150 1 Dame funktions buks 110, 252 16208 1C Active unisex shorts 186

23592

23691

23692

Unisex kokke-/tjenerjakke 64

2A Unisex kokke-/tjenerjakke 64

2A Kokkejakke med TENCEL™ Lyocell 50

2A Kokkejakke med TENCEL™ Lyocell 50 23760 2A Unisex jakke 161 23769 2A Unisex jakke ekstra lang 162 23770 2A Unisex jakke 162 23860 2 Chefkokkejakke med korte ærmer 73 23880

25048

25053

25054

25203

2A Hybrid kokkejakke m. TENCEL™ Lyocell 19

2C Unisex busseronne 206

2A Herreskjorte 60, 96

2A Herreskjorte k/arm 61, 97

2G Kokke-/serviceskjorte l/arm 57 25204 2G Kokke-/serviceskjorte l/arm 55 25207 2G Kokke-/serviceskjorte k/arm 55

25209 2G Kokke-/serviceskjorte k/arm 59

25235 2A Herre popover skjorte 25 25236 2A Kokkeskjorte 21

25240 2G Kokke-/serviceskjorte l/arm 54, 164 25241 2G TENCEL™ Lyocell kokke-/serviceskjorte 53, 164

25242

Kokkeskjorte med TENCEL™ Lyocell 53

Gourmetjakke med TENCEL™ Lyocell 26, 49

2A Gourmetjakke med TENCEL™ Lyocell 26, 49

2G Kokkejakke med TENCEL™ x REFIBRA™ 43, 44

2G Kokkejakke med TENCEL™ x REFIBRA™ 44

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.