Engel workwear 2024

Page 1

WORKWEAR

2024 DKK
intro Indhold 114 SAFETY 138 Safety Light 142 Safety Women 146 Safety beskrivelse 150 SAFETY+ 164 Safety+ Welder 166 Safety+ Multinorm 169 Safety+ Multinorm EN ISO 20471 172 Safety+ beskrivelse 174 ACCESSORIES 196 VARIOUS 196 Service 198 Vaskeanvisning 200 Farver 201 Symboler 206 Normer 208 Måleskema 210 Måleskema Women 212 Produktoversigt 215 Kontakt 02 INTRO 04 About 06 Genanvendt materiale 08 RE:TURN 10 CSR 11 Kvalitetskontrol 12 X-TREME 32 X-treme Women 36 GALAXY 48 Galaxy Light 50 Galaxy Women 54 WELCOT 58 CARGO 66 COMBAT 74 EXTEND 104 ENTERPRISE

ENGEL BRAND STORY

ENGEL Workwear er et ikon inden for funktionel beklædning. Vi skaber design, der gør hver eneste arbejdsdag mere sikker, enkel og komfortabel.

Vores familievirksomhed er vokset gennem fire generationer. Siden en af vores grundlæggere, Carl J. Engel, vendte tilbage fra USA til det sydlige Danmark inspireret af blå denim og fyldt op med nye idéer, har vi arbejdet på at skabe det bedste arbejdstøj, der findes på markedet.

Vi leverer funktionelt, komfortabelt, holdbart og moderne arbejdstøj, hvor hver eneste detalje har et formål. For os er processen enkel. Vi starter med at forstå brugerens behov i detaljer. Derefter udvikler vi nye design, der opfylder disse behov. Ikke mere. Ikke mindre.

Passionen og nysgerrigheden efter at skabe nyt og bedre arbejdstøj er dybt forankret i vores brand, og det fik fjerde generations-ejerne John og Lars Engel til at bryde med konventionerne og udfordre brugen af traditionelle materialer og metoder. I dag fortsætter vi med at forfine vores håndværk og sætter en ære i at udvikle og udforske nye materialer, design og processer, der flytter grænserne for innovation.

Gennem vores konstante fokus på funktionalitet og brugerens behov er ENGEL Workwear vokset til et globalt anerkendt brand. Vi er som altid dedikerede til vores mission – at fremstille funktionelt arbejdstøj, der er komfortabelt at have på, og som er robust nok til at klare selv den hårdeste behandling. Arbejdstøj, der sætter funktion i højsædet.

ENGEL

Function first

intro

About

F. Engel K/S er en familieejet tekstilkoncern, hvor stolte traditioner er gode at have på lager, især når de er med til at styre virksomheden fremad, og skabe nye ideer med afsæt i de historiske kvalitetskrav. F. Engel er vokset støt siden starten, og står i dag stærkt med tre divisioner: ENGEL Workwear, SUNWILL businness- og modetøj samt DEERHUNTER jagt- og friluftstøj. Fælles for alle er, at der er lagt vægt på at styrke design og udvikling for løbende at forbedre pasform og funktionalitet.

EGENPRODUKTION I LITAUEN

Selskabet ENGEL-Dali med to fabrikker i Litauen, som er opdateret med den mest moderne teknologi, sikrer både høj kvalitetsstandard og fleksibel levering. Daglig kontakt mellem Danmark og Litauen optimerer arbejdsgangene, hvilket giver et dynamisk samarbejde, fordi de mange dygtige medarbejdere er en naturlig del af ”familien”. Den tætte lokation betyder også øget fleksibilitet – der er kun 48 timers transporttid fra Litauen til Haderslev.

intro
4

ROBOTLAGER

Vores robotlager er ekstremt energieffektivt og kan køre 24 timer i døgnet uden behov for lys eller varme med 10 robotter, der bruger samme energiforbrug som en gennemsnitlig støvsuger. Det nuværende AutoStore-anlæg hos F. ENGEL har ca. 130.000 beholdere, 36 robotter og 12 havne, hvor varer plukkes og pakkes, hvilket effektivt betjener vores brands og internationale kundebase.

intro
5

Recycled Material

intro
Genanvendte flasker Flager REPREVE® granulat
6
REPREVE® genanvendt fiber

GENNEMSIGTIGHED

U-TRUST™ VERIFICERING

The U-Trust™ verificeringsprogrammet er en omfattende certificeringsordning med en høj grad af gennemsigtighed.

ARBEJDSTØJ FREMSTILLET AF PLASTIKFLASKER

Vi tænker altid over, hvordan vi kan bidrage positivt til den globale klimaudfordring. Vi producerer derfor arbejdstøj fremstillet af genanvendt polyester. Vi anvender fibre udvundet af genanvendte materialer, herunder plastikflasker. Fibrene er 100% sporbare, hvilket giver garanti for, at vores produkter indeholder den rigtige type fiber og i de rette mængder.

Hertil bruger vi REPREVE®, som er den bedst kendte og mest pålidelige fiber, der fremstilles af genanvendte materialer, herunder plastikflasker. REPREVE® er den eneste økofiber med U-Trust-verificering, som certificerer, at kravene til genanvendt indhold er overholdt. Overalt i forsyningskæden kan REPREVE® anvende den unikke FiberPrint™-sporingsteknologi til at teste produkterne med og sikre, at de indeholder REPREVE® – og i de rigtige mængder.

REPREVE® Unifi, Inc.

SPORBAR

FIBERPRINT™ TEKNOLOGI

FiberPrint™-teknologien hjælper kunder med at undgå at blive snydt af falske miljøpåstande. Det er en egenudviklet teknologi, der validerer ægtheden af REPREVE®-produkter ved at analysere indholdet og sammensætningen af tekstiler som støtte til tredjepartscertificeringer.

CERTIFICERET

GENANVENDT INDHOLD Produkter, der fremstilles af REPREVE®-genanvendte materialer, herunder plastflasker, der genanvendes efter forbrugerleddet, og produktionsaffald, certificeres af tredjeparter.

intro
7
intro :TURN :GEN E R ETA :NEW RE:TURN TURN OLD INTO NEW ... 8

RE : TURN

ET TAKEBACK-SYSTEM TIL

GENANVENDELSE AF BRUGT ARBEJDSTØJ

Brugt arbejdstøj kan bruges til langt mere, end du tror. Hos ENGEL tilbyder vi derfor vores Takeback-løsning RE:TURN som en del af vores miljøstrategi.

Med RE:TURN kan virksomheder indlevere kasseret arbejdstøj og give nyt liv til de værdifulde råmaterialer, som arbejdstøjet består af. På den måde kan vi sammen gøre en forskel og bidrage til at reducere ressourceforbrug og CO2-udledning.

TAKEBACK AF SLIDT ARBEJDSTØJ

Vidste du, at der skal bruges 1.400 liter vand alene til produktion af én enkelt T-shirt? Tekstilbranchen har et betydeligt klimaaftryk, idet tekstilproduktion kræver et ekstremt højt forbrug af vand, energi og visse kemikalier. Det vil vi gerne gøre noget ved i samarbejde med virksomheder, der anvender arbejdstøj fra ENGEL.

Vores ambition er at bidrage mest muligt til forandring og passe på klimaet, og det vil vi gøre ved at tilbyde vores kunder en løsning, hvor de nemt kan komme af med brugt arbejdstøj og dermed bidrage til den grønne omstilling.

DOKUMENTATION

Når virksomheden anvender ENGEL RE:TURN, kan vi stille rapporter til rådighed, som dokumenterer CO2-udledning for transport på tøjet, der er sendt til genanvendelse, hvis dette ønskes.

intro
Fyldt RE:TURN-kasse ENGEL afhenter det brugte tøj Tøjet vejes og registreres De nye fibre er klar til at blive brugt på ny Tøjet bliver omdannet til nye fibre
9
Tøjet bliver transporteret til ENGELs samarbejdspartner

CSR

Vi laver langsigtede investeringer i produktion, materiel innovation og menneskelige ressourcer for at bidrage positivt til den globale klimaudfordring og FNs Verdensmål agenda

MILJØ

Vi ønsker at beskytte naturen og stoppe nedbrydningen af det danske økosystem.

VI STILLER KRAV

Vi bestræber os på at reducere vores indvirken på klimaforandringerne ved at arbejde med konkrete og dokumenterede tiltag på tværs af organisationen og stille krav til vores leverandører.

DESIGN

Vores passion er det gode design. Vi designer ud fra et princip om at tøjet skal have en lang levetid og i høj grad kunne repareres.

MATERIALER

Gennem materialeinnovation sikrer vi at vi baner vejen for fremtidens generationer af kunder, partnere, medarbejdere og miljøet via flere tiltag i hele produktionsloopet.

MEDLEM AF BSCI

Vi baserer vores compliance program på BSCI Code of Conduct, og ud fra et fælles regelsæt, der rummer 11 principper indenfor etisk, social ansvarlig og forretningsførelse.

intro
10

quality Control

KVALITETSKONTROL

Hos ENGEL er kvaliteten ikke til forhandling. Hvert eneste produkt i vores arbejdstøjskollektion gennemgår omhyggelig testning. Vores engagerede kvalitetskontrolteam, herunder indkøbs- og designeksperter, samarbejder med interne og eksterne inspektører fra vores udpegede partnere om at evaluere hvert eneste aspekt. Denne omhyggelige proces sikrer, at vores arbejdstøj er i stand til at modstå daglig slitage, udfordrende arbejdsmiljøer og ekstreme vejrforhold.

PROCESSEN

Vores kvalitetskontrolproces foregår med nærmest videnskabelig præcision. Vi analyserer resultaterne og anvender dem, når vi fremstiller det endelige produkt. Denne grundige undersøgelse tager dage, uger eller endda måneder og resulterer i arbejdstøj, der er 100 % certificeret til at opfylde de højeste standarder.

For hvert stykke tøj undersøger vores kvalitetskontrol indgående tre vigtige faktorer:

• Mål: Vi sikrer, at hvert stykke tøj overholder designdimensioner, tekniske specifikationer, sikkerhedscertificeringer og standarder.

• Farveoverensstemmelse: Farvemætning og nuance kontrolleres omhyggeligt for ensartethed.

• Vandafvisende egenskaber: En vigtig egenskab ved vores sortiment, som testes grundigt for at garantere beskyttelse mod fugt.

TESTET AF BRANCHEN

Vores kollektion valideres ikke kun internt, den vurderes også af fagfolk, der arbejder i branchen, hvilket sikrer, at tøjet er egnet til opgaven. Hvert eneste aspekt, lige fra lommernes placering til tøjets design, testes grundigt før produktion. Værdifuld feedback fra disse eksperter indarbejdes i tøjets design, hvilket resulterer i innovativt, holdbart arbejdstøj, der prioriterer funktionaliteten.

ENGELs kvalitetskontrolproces garanterer, at vores arbejdstøj ikke kun er tøj, men et pålideligt værktøj til en sikker, effektiv og behagelig arbejdsdag.

intro
11

X-treme

12
alsidigt arbejdstøj med øget fleksibiltet

Når arbejdet kræver fleksibilitet, skal dit tøj kunne følge med. X-treme-kollektionen, der er fremstillet af ENGELs superstretch-materiale, har et sportsinspireret look med et function first – design. X-treme er lige så alsidig, som den er slidstærk for at opfylde kravene til arbejdstøj uden at gå på kompromis med stilen. Tøjet er designet så det er perfekt til både arbejde og fritiden.

13

1366-317

X-TREME JAKKE MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Letvægtsjakke

• Metervaren er i behagelig 4-vejs stræk

• Bomuld på indersiden for maksimal komfort

• Lynlås i front

• Slidstyrken og åndbarheden er i top

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer alle med lynlås Vindfang i ærmerne med hul til tommelfinger

Vejl. pris ekskl. moms 914,00 DKK

2366-317

X-TREME HÅNDVÆRKERBUKSER

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk

• Bomuld på indersiden for maksimal komfort

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti i Kevlar-materiale

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 949,00 DKK

X-Treme 14

2366-417 New

X-TREME HÅNDVÆRKERBUKSER

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 68% Polyester (genanvendt) / 23% Bomuld / 9% Elastan, 235 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

Moderne pasform

Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk

• Bomuld på indersiden for maksimal komfort

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti i CORDURA®

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 949,00 DKK

2368-317

X-TREME SERVICEBUKSER

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk

• Bomuld på indersiden for maksimal komfort

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Ergonomisk formet knæparti

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Mange funktionelle lommer

• D-ring foran til påsætning af f.eks. ID-kort

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 719,00 DKK

X-Treme 15

2369-317

X-TREME HÅNDVÆRKERBUKSER MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

Moderne pasform

Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk

• Bomuld på indersiden for maksimal komfort

• Slidstærk og åndbar metervare

• D-ring foran til påsætning af f.eks. ID-kort

• Mange funktionelle lommer

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• To brede velcrostropper i livet for let montering af værktøjsholder

• To indstillingsmuligheder for højderegulering af knæpuden

• Knæforstærkning i slidstærkt CORDURA®

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 824,00 DKK

2363-314

X-TREME BUKSER MED STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Super stretch giver høj komfort og bevægelighed

• Ergonomisk formet knæparti for optimal pasform

Mange funktionelle lommer

To indstillingsmuligheder til knæpude

Knælomme med CORDURA®-forstærkning og velcrolukning

• Hammerstrop

• Refleksdetaljer for øget synlighed

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• Strop med D-ring for nem påsætning af f.eks. ID-kort

• Forstærket tommestoklomme for øget slidstyrke

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Antal genanvendte plastflasker: 19

Vejl. pris ekskl. moms 749,00 DKK

X-Treme 16

0360-186

X-TREME STRÆKBARE HÅNDVÆRKERBUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4

o s n W

• Mekanisk stræk

• Moderne pasform

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og i indersøm

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Reflekser bagpå benene for øget synlighed

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 854,00 DKK

2365-186

X-TREME STRÆKBARE SERVICEBUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4

o s n W

• Mekanisk stræk Moderne pasform Ergonomisk formet knæparti og panel i indersøm

• Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og i indersøm

• Mange funktionelle lommer bl.a. lårlommer med ekstra lomme som har lynlås

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Strop med D-ring

• Reflekser bagpå benene for øget synlighed

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

X-Treme 17
Vejl. pris ekskl. moms 759,00 DKK

0362-740

X-TREME HÅNDVÆRKERBUKSER MED STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Moderne pasform

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og bagpå

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Reflekser bagpå benene for øget synlighed

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 814,00 DKK

3369-317

X-TREME OVERALL MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk Bomuld på indersiden for maksimal komfort

Elastik i siderne for bedre pasform Bred elastisk ryg og regulerbare seler

• Slidstyrken og åndbarheden er i top

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer bl.a. telefonlomme på smæk

• Skjult lynlåslomme bag på smæk

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 1119,00 DKK

X-Treme 18

3363-314

X-TREME OVERALL MED STRÆK

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s

n U

• Super stretch giver høj komfort og bevægelighed

• Ergonomisk formet knæparti for optimal pasform

• Mange funktionelle lommer

• Høj ryg og rib paneler i siderne

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knælommer med CORDURA®-forstærkning og velcrolukning

• Hammerstrop

Refleksdetaljer for øget synlighed

Knapper for let og hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• Strop med D-ring for nem påsættelse af f.eks. ID-kort

• Forstærket tommestoklomme for øget slidstyrke

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Antal genanvendte plastflasker: 25

3360-186

X-TREME STRÆKBAR OVERALL

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Mekanisk stræk

Moderne pasform Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og i indersøm

• Mange funktionelle lommer bl.a. lynlåslomme på smæk

• Elastik i siderne for bedre pasform

• Bred elastisk ryg og regulerbare seler

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Reflekser bagpå benene for øget synlighed

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

19
X-Treme
Vejl. pris ekskl. moms 999,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 1119,00 DKK

3362-740

X-TREME OVERALL MED STRÆK

Størrelse: 72-120 / K80-K104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Moderne pasform

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og bagpå

• Mange funktionelle lommer bl.a. lynlåslomme på smæk

• Elastik i siderne for bedre pasform Bred elastisk ryg og regulerbare seler To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

• Reflekser bagpå benene for øget synlighed

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 m ved kort skridtlængde)

6368-317 X-TREME HÅNDVÆRKERKNICKERS

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Ergonomisk formet knæparti

• Slidstyrken og åndbarheden er i top

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Knælommer/knæforstærkning i ekstra slidstærkt Kevlar-materiale

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

20
X-Treme
Vejl. pris ekskl. moms 1079,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 864,00 DKK

X-Treme

6369-317

X-TREME HÅNDVÆRKERKNICKERS

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

Moderne pasform

Ergonomisk formet knæparti

• Slidstyrken og åndbarheden er i top

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Knælommer/knæforstærkning i slidstærkt CORDURA®

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms 739,00 DKK

6366-317 X-TREME HÅNDVÆRKERSHORTS

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Slidstyrken og åndbarheden er i top

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms 614,00 DKK

21

6366-417 New X-TREME HÅNDVÆRKERSHORTS

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136

Yderstof: 68% Polyester (genanvendt) / 23% Bomuld / 9% Elastan, 235 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

Moderne pasform

Slidstyrken og åndbarheden er i top

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

6367-317 X-TREME HÅNDVÆRKERSHORTS

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 72-136

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Slidstyrken og åndbarheden er i top

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• Strop med D-ring

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

22
X-Treme
Vejl. pris ekskl. moms 614,00 DKK
recycled
Vejl. pris ekskl. moms 614,00 DKK

X-Treme

6363-314

X-TREME SHORTS MED STRÆK

Størrelse: 72-136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Super stretch giver høj komfort og bevægelighed

• Mange funktionelle lommer til forskelligartede opgaver

• Hammerstrop

• Refleksdetaljer for øget synlighed

• Strop med D-ring til f.eks. ID-kort

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• Antal genanvendte plastflasker: 14

6360-186

X-TREME STRÆKBARE SHORTS

Størrelse: 72-120

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Mekanisk stræk

Moderne pasform

Ventilerende materiale for øget komfort

• Mange funktionelle lommer

• Forstærket tommestoklomme

• Strop med D-ring

• Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

23
Vejl. pris ekskl. moms 599,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 564,00 DKK

6362-740

X-TREME SHORTS MED STRÆK

Størrelse: 72-120

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o s n

W

• Moderne pasform

• Ventilerende materiale bagpå

• Mange funktionelle lommer

• Forstærket tommestoklomme

• Strop med D-ring

Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms 564,00 DKK

1376-609

X-TREME PILOTJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 90% Polyester (Regenereret) / 10% Elastan, 155 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / 15 < Ret ≤ 25 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 90% Polyester / 10% Elastan

Vask: 8 o

• Vind- og vandafvisende

d f m U

• Strækbart materiale for øget bevægelighed

• Brede quiltede paneler for øget isolering

• Blød og vindbeskyttende inderkrave

• Skjult lynlås med trykknapper i front

• Alle udvendige lommer med lynlås

• Aftagelig hætte med reguleringsmuligheder

• Elastisk rib panel på bagstykke for øget vindbeskyttelse

• Ærmer med rib vindfang og reguleringsmuligheder

Reflekspiping for øget synlighed

Antal genanvendte plastflasker: 29

Vejl. pris ekskl. moms 1399,00 DKK

24
X-Treme

1374-606

X-TREME VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 94% Polyester / 6% Elastan, 200 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 90% Polyester / 10% Elastan

Vask: 8 o

d f m U

• Vind- og vandtæt med tapede sømme

• Stræk- og åndbart materiale

• Blød og vindbeskyttende inderkrave

• Sidelommer med lynlås

• Brystlomme med vandafvisende lynlås

• Skjult lynlås med trykknapper i front

• Aftagelig hætte med reguleringsmuligheder

• Snowskirt i bund

• Ærmer med rib vindfang og reguleringsmuligheder

Forlænget bagstykke

Reflekspiping for øget synlighed

• Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering

Vejl. pris ekskl. moms 1599,00 DKK

// 2366-317
X-Treme 1374-606

1373-611

X-TREME SKALJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 94% Polyester / 6% Elastan, 195 g/m²

Membran: PU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f m U

• Vind og vandtæt med tapede sømme

• Stræk -og åndbart materiale Kan kombineres med model 1371-604 og 5370-604

Skjult lynlås med trykknapper i front Rummelige forlommer med trykknapper

• Brystlomme med vandskyende lynlås

• Aftagelig hætte med reguleringsmuligheder

• Ærmer med rib vindfang og reguleringsmuligheder

• Forlænget bagstykke

• Reflekspiping for øget synlighed

1377-603

X-TREME SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 94% Polyester (genanvendt) / 6% Elastan, 295 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Vindtæt og vandafvisende

• Strækbart og let materiale for maksimal bevægelighed

• Vandafvisende lynlåse

• Mange funktionelle lommer

• Skjult og regulerbar hætte i krave

• Ærme med elastisk vindfang med hul til tommelfinger

• Regulerbare ærmer og bund

• Reflekspiping for øget synlighed

X-Treme 26
Vejl. pris ekskl. moms 999,00 DKK
recycled
Vejl. pris ekskl. moms 1399,00 DKK

X-Treme

1361-207

X-TREME SOFTSHELLJAKKE MED HÆTTE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 320 g/m²

Membran: TPU membran WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Kontrastmetervare: 100% Polyamid, 320 g/m²

Vask: 8

o s m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Quiltet forstykke

• Lynlås i front med refleks

• Mange funktionelle lommer – alle med lynlås

• Rib forneden og i ærmer

• Reflekspipings for og bag samt på hætte for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms 719,00 DKK

1371-604

X-TREME QUILTET JAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (genanvendt), 60 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Kontrastmetervare: 94% Polyester (Regenereret) / 6% Elastan, 295 g/m²

Vask: 8

o d f m U

• Let quiltet jakke kombineret med softshell

• Kan kombineres med model 1373-611

• Alle udvendige lommer lukket med lynlås

• Ærme med elastisk vindfang med hul til tommelfinger

Regulerbare ærmer

Elastisk kantbånd i bunden og kraven

• Reflekspiping for øget synlighed

27
recycled
Vejl. pris ekskl. moms 824,00 DKK

5370-604

X-TREME QUILTET VEST

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (genanvendt), 60 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Kontrastmetervare: 94% Polyester (Regenereret) / 6% Elastan, 295 g/m²

Vask: 8 o

d f m U

• Let quiltet vest kombineret med softshell

• Kan kombineres med model 1373-611

• Alle udvendige lommer med lynlås

• Elastisk kantbånd i krave, ærmegab og bund

• Reflekspiping for øget synlighed

1362-298

X-TREME FIBERJAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 360 g/m²

Kontrastmetervare: 69% Polyester / 24% Viskose / 7% Elastan, 400 g/m²

For: 94% Polyester / 6% Elastan

Vask: 8 o

• Smart og lækker fiberjakke

• Behageligt strækfor

• Høj krave og lynlås i front

• Strækbart panel i ærmer/siden Mange funktionelle lommer Elastisk afslutning i bunden

• Ribafslutning ved ærmer

d f m U

X-Treme 28
Vejl. pris ekskl. moms 824,00 DKK
recycled
Vejl. pris ekskl. moms 719,00 DKK

X-Treme

8371-602

X-TREME MIDLAYER CARDIGAN

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 95% Polyester / 5% Elastan, 250 g/m²

Vask: 8 o

d f m U

• Let og strækbart materiale

• Blød fleece på inderside

• Paneler i ærmer og sider i svedabsorberende materiale

• Mange funktionelle lommer – yderlommer lukket med lynlås

• Elastik afslutning i bunden og ærmerne

Reflekspipings for øget synlighed

8378-610

X-TREME STRIKKET CARDIGAN

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester

Vask: 8 o

• Let og fleksibel cardigan

d h m U

Specialstrikket design for øget ventilation

Høj krave og lynlås i front

• Sidelommer med lynlås

29
Vejl. pris ekskl. moms 619,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK

8362-320

X-TREME SWEATCARDIGAN

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 53% Polyester / 42% Bomuld / 5% Elastan, 325 g/m²

Vask: 8 o d f

• Smart og funktionel cardigan med stretch

• Lynlås i front

• To rummelige stiklommer med lynlås

• Ribkrave

• Rib i bund og i ærmer

• Svedabsorberende materiale

m U

pris ekskl. moms 599,00 DKK

8370-601

X-TREME HÆTTETRØJE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 57% Bomuld / 38% Polyester / 5% Elastan, 280 g/m²

Vask: 8 o s m

U

• Let og strækbart materiale

• Børstet inderside for øget komfort

• Praktisk kængurulomme foran med vandafvisende lynlås

• Paneler i ærmer og sider i ergonomisk snit giver maksimal bevægelsesfrihed

Forlænget bagstykke

Justerbar hætte med snøre

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• Reflekspipings for øget synlighed

X-Treme 30
Vejl. pris ekskl. moms 649,00 DKK Vejl.

X-Treme

9056-600

X-TREME SØMLØS T-SHIRT

Størrelse: S/M-2XL/3XL

Yderstof: 77% Polyamid / 23% Polyester, 150 g/m²

Vask: 8 o d

f n U

• Let og fleksibel metervare

• Sømløst design for ultimativ komfort

• Absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mesh paneler for øget ventilation

• Trykt nakkelabel for maksimal komfort

Vejl. pris ekskl. moms 309,00 DKK

9060-155

X-TREME SØMLØS T-SHIRT

Størrelse: S/M-2XL/3XL

Yderstof: 65% Polyamid / 35% Polyester, 155 g/m²

Vask: 8 o

d f n U

• Smart og funktionel T-shirt i melangefarver

Sømløst design for ultimativ komfort

Absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Stretchmateriale og flatlock sømme for optimal pasform

• T-shirten har logo svagt strikket ind i stoffet

• Trykt nakkelabel for maksimal komfort

Vejl. pris ekskl. moms 309,00 DKK

31

2361-317 New

X-TREME DAME BUKSER MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 34-48

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s

n U

Knapper til hurtig montering af hængelommer (9360-307)

Slidstærkt og åndbart materiale

• Mange funktionelle lommer

• Absorberer let sved og tørrer hurtigt

• 4-vejsstræk giver dig fri bevægelighed

• Blød bomuld på indersiden giver optimal komfort

• Ergonomisk formet knæparti giver bedre pasform

• Knælommer, hvor knæpuderne kan indstilles i to forskellige højder

• Forstærkning i bunden giver ekstra solid slidstyrke

• Bred oplægning, så benlængden kan forlænges med 6 cm

Vejl. pris ekskl. moms 949,00 DKK

X-Treme WOMEN
8371-602 // 2361-317

WOMEN

2361-417 New

X-TREME DAME BUKSER

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 34-48

Yderstof: 68% Polyester (genanvendt) / 23% Bomuld / 9% Elastan, 235 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4

o s n U

Knapper til hurtig montering af hængelommer (9360-307)

Slidstærkt og åndbart materiale

• Mange funktionelle lommer

• Absorberer let sved og tørrer hurtigt

• 4-vejsstræk giver dig fri bevægelighed

• Blød bomuld på indersiden giver optimal komfort

• Ergonomisk formet knæparti giver bedre pasform

• Knælommer, hvor knæpuderne kan indstilles i to forskellige højder

• Forstærkning i bunden giver ekstra solid slidstyrke

• Bred oplægning, så benlængden kan forlænges med 6 cm

Vejl. pris ekskl. moms 949,00 DKK

2362-317 New

X-TREME DAME SERVICEBUKSER

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 34-48

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk

• Bomuld på indersiden for maksimal komfort

• Slidstærkt og åndbart materiale

• Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Mange funktionelle lommer

• D-ring til ID-kort

• Ergonomisk formet knæparti

• Forstærkning med ekstra slidstyrke i bunden

• Bred oplægning, så benlængden kan forlænges med 6 cm

pris ekskl. moms 719,00 DKK

33
X-Treme
Vejl.

X-Treme

WOMEN

6361-317 New

X-TREME DAME ARBEJDSSHORTS

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 34-48

Yderstof: 73% Polyamid / 17% Bomuld / 10% Elastan, 220 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s

n U

4-vejsstræk giver dig fri bevægelighed Knapper sikrer hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• D-ring til ID-kort

• Mange funktionelle lommer

• Specialdesignet til kvinder

• Slidstærkt og åndbart materiale

• Absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Blød bomuld på indersiden giver optimal komfort

Vejl. pris ekskl. moms 614,00 DKK

6361-417 New

X-TREME DAME ARBEJDSSHORTS

MED 4-VEJS STRÆK

Størrelse: 34-48

Yderstof: 68% Polyester (genanvendt) / 23% Bomuld / 9% Elastan, 235 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• 4-vejsstræk giver dig fri bevægelighed

• Knapper sikrer hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• D-ring til ID-kort

• Mange funktionelle lommer

• Specialdesignet til kvinder

• Slidstærkt og åndbart materiale

• Absorberer let sved og tørrer hurtigt

• Blød bomuld på indersiden giver optimal komfort

Vejl. pris ekskl. moms 614,00 DKK

34
recycled
X-Treme 9256-565 // 6361-317 WOMEN 35

Galaxy

36

Designet til industriens krav

Galaxy og Galaxy Light kollektionen til både mænd og kvinder er komfortabel, funktionel og holdbar og udgør kernen i ENGEL Workwear. Kollektionen er udviklet til alle former for krævende arbejde og ikke mindst til industrien, og er derfor fremstillet af ekstremt holdbare materialer for at matche branchernes krav. Tøjet er spækket med smarte funktioner som specialfremstillede værktøjslommer, refleksstriber og skjulte knapper og lynlåse, der forhindrer skader, når du arbejder med sarte overflader og materialer. Det brede udvalg af jakker, sweatcardigans, T-shirts, veste og arbejdsbukser sikrer optimal komfort i alle arbejdssituationer året rundt.

37

1809-255 New

GALAXY ARBEJDSJAKKE MED STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 40% Bomuld / 35% Elastomultiester / 25% Polyester (Regenereret), 290 g/m²

Vask: 4 o

s n U

• Stræk giver fri bevægelighed og høj komfort

• Skjult lynlås og velcrolukning i front

• Albuer forstærket med CORDURA®

• D-ring til ID-kort

• Forlænget bagstykke

• Rummelige inderlommer med velcrolukning

• Brystlomme med lynlås

• Velcrojustering ved håndled

• Refleksprint på skulder giver øget synlighed Egnet til industrivask

Antal genanvendte plastflasker: 9

Vejl. pris ekskl. moms 729,00 DKK

2809-255 New

GALAXY ARBEJDSBUKSER MED STRÆK

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 40% Bomuld / 35% Elastomultiester / 25% Polyester (Regenereret), 290 g/m²

Vask: 4 o s

n U

• Stræk giver dig fri bevægelighed og god komfort

• Elastik i taljen bagpå sikrer dig en behagelig pasform

• Skjulte knapper i front

• D-ring til ID-kort

• Mange funktionelle lommer

Tommestoklomme forstærket med CORDURA® Ergonomisk formet knæparti giver dig bedre bevægelighed

• Knælommer til knæpuder, der kan indstilles i to forskellige højder

• Knæ og nederste kant forstærket med CORDURA®

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 9

Vejl. pris ekskl. moms 629,00 DKK

38
Galaxy

Galaxy

3809-255 New

GALAXY OVERALL MED STRÆK

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 40% Bomuld / 35% Elastomultiester / 25% Polyester (Regenereret), 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Stræk giver dig fri bevægelighed og god komfort

• Bred elastik i ryggen og regulerbare seler giver bedre bevægelighed

• Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

• Høj ryg og ribpaneler i siderne giver behagelig pasform

• D-ring til ID-kort

• Tommestoklomme forstærket med CORDURA®

• Mange funktionelle lommer

• Ergonomisk formet knæparti giver bedre komfort

Knælommer til knæpuder, der kan indstilles i to forskellige højder

• Knæ og nederste kant er CORDURA®-forstærket

• Refleksdetaljer gør dig mere synlig

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 11

Vejl. pris ekskl. moms 749,00 DKK

6809-255 New

GALAXY ARBEJDSSHORTS MED STRÆK

Størrelse: 72-120

Yderstof: 40% Bomuld / 35% Elastomultiester / 25% Polyester (Regenereret), 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Stræk giver dig fri bevægelighed og øget komfort

• Mange funktionelle lommer

• Skjulte frontknapper

• Tommestoklomme forstærket med CORDURA®

• D-ring til f.eks. ID-kort

Egnet til industrivask

Antal genanvendte plastflasker: 7

Vejl. pris ekskl. moms 489,00 DKK

39

1810-254

GALAXY ARBEJDSJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Forlænget bagstykke med læg

• Albuer forstærket med CORDURA®

• Mange funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap, den ene med ekstra lynlåslomme

• Lynlåslomme på bryst

• Regulerbare manchetter

• Strop med D-ring

Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 27

Vejl. pris ekskl. moms 649,00 DKK

2810-254

GALAXY ARBEJDSBUKSER

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Ergonomisk formet knæparti

• Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme

To indstillingsmuligheder til knæpude

Knæ og kant forneden forstærket med CORDURA®

Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme

• Strop med D-ring

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 22

Vejl. pris ekskl. moms 569,00 DKK

40
Galaxy

2811-254

GALAXY ARBEJDSBUKSER MED HÆNGELOMMER

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

Ergonomisk formet knæparti

Mange funktionelle lommer, bl.a. hængelommer og lårlomme med lynlåslomme

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knæ og kant forneden forstærket med CORDURA®

• Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme

• Strop med D-ring

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 23

Tool pockets

3810-254

GALAXY OVERALL

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Ergonomisk formet knæparti

• Elastisk rygstykke

Regulerbare seler

Mange funktionelle lommer, bl.a. dokumentlomme på inderside af smæk

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Knæ og kant forneden forstærket med CORDURA®

• Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme

• Strop med D-ring

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 34

41
Galaxy
Vejl. pris ekskl. moms 619,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 679,00 DKK

4810-254

GALAXY KEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Ergonomisk formet knæparti

• Elastisk talje

• Mange funktionelle lommer, bl.a. lynlåslomme på bryst

• Albuer og knæ forstærket med CORDURA®

• Regulerbare manchetter

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme

Strop med D-ring

Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 48

Vejl. pris ekskl. moms 979,00 DKK

6812-254

GALAXY KNICKERS

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Ergonomisk formet knæparti

• Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme

Mulighed for knæpude

Knæ forstærket med CORDURA®

Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme

• Strop med D-ring

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 20

42
Galaxy
Vejl. pris ekskl. moms 484,00 DKK

Galaxy

6810-254

GALAXY SHORTS

Størrelse: 72-120

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Optimal pasform

• Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme

• Tommestoklomme forstærket med CORDURA®

• Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme

• Strop med D-ring

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 17

5810-254

GALAXY SERVICEVEST

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Forlænget bagstykke med læg

• Mange funktionelle lommer, bl.a. lynlåslomme på bryst

Strop med D-ring

Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 22

43
Vejl. pris ekskl. moms 464,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 494,00 DKK

5850-193

GALAXY QUILTET VINTERVEST

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 150 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 9

o d f m U

Høj hals og forlænget bagstykke

• Lynlås i front

• Mange funktionelle lommer – alle med lynlås

• Elastisk afslutning i bunden samt i ærmegab

• Refleksprint på skuldre, samt for og bag, for øget synlighed

8810-229

GALAXY SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 300 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8 o

d f n U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Forlænget bagstykke

• Forstærkede albuer

• Skjult lynlås og velcrolukning i front

• Mange funktionelle lommer, bl.a. to rummelige stiklommer med lynlås

• Snøre i bund til justering

• Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

44
Galaxy
Vejl. pris ekskl. moms 679,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 824,00 DKK

1410-354

GALAXY VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyamid, 180 g/m²

Membran: PU coating

WP ≥ 20000 Pa / 15 < Ret ≤ 25 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 9 o

• Vandtæt og åndbar

d f m U

• Høj hals og forlænget bagstykke

• Albuer forstærket med CORDURA®

• Mange funktionelle lommer, bl.a. rummelige stiklommer med lynlås

• Vindfang i ærmer og bund

• Aftagelig hætte

• Tapede sømme

• Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms 1289,00 DKK

// 2810-254
Galaxy 1410-354

8820-233

GALAXY SWEAT CARDIGAN MED HÆTTE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 320 g/m²

Vask: 8 o d

f m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Rummelige stiklommer med lynlås

• Rib i bund og i ærmer

• Snøre i hætte

• Refleksprint på skuldre for øget synlighed

8830-233

GALAXY SWEAT CARDIGAN MED KRAVE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 320 g/m²

Vask: 8 o

d f m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort Rummelige stiklommer med lynlås Rib i bund og i ærmer

• Refleksprint på skuldre for øget synlighed

46
Galaxy
Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 564,00 DKK

Galaxy

9810-141

GALAXY T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Bomuld / 40% Polyester, 180 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

d f n U

• Single jersey

• Tofarvet design

Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt

Forstærket skulder og nakkesøm

• Elastik i rib så den holder form vask efter vask

• Refleksprint på skuldre for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms 174,00 DKK

9811-141

GALAXY POLOSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Bomuld / 40% Polyester, 180 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

d f n U

• Single jersey

• Tofarvet design

• Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt

• Forstærket skulder og nakkesøm

• Elastik i rib så den holder form, vask efter vask

• Refleksprint på skuldre for øget synlighed

• Stolpelukning med skjulte trykknapper

47
Vejl. pris ekskl. moms 234,00 DKK

1290-880

GALAXY LIGHT ARBEJDSJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 210 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Forlænget bagstykke med læg

• Mange funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap, den ene med ekstra lynlås

• Lynlås i front

• Regulerbare manchetter

• Strop med D-ring

• Reflekser for og bag for øget synlighed

• Egnet til industrivask

2290-880

GALAXY LIGHT ARBEJDSBUKSER

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 210 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Ergonomisk formet knæparti

Panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme

• Lårlommen har box-effekt, hvilket gør den meget rummelig

• Tommestoklommen har frithængende bund

• Strop med D-ring

• Reflekser nederst på buksebenene for øget synlighed

• Egnet til industrivask

48
Galaxy
LIGHT
Vejl. pris ekskl. moms 569,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 649,00 DKK

Galaxy

3290-880

GALAXY LIGHT OVERALL

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 210 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Ergonomisk formet knæparti

• Panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm

• Elastisk rygstykke

• Regulerbare seler

• Mange funktionelle lommer, bl.a. dokumentlomme på inderside af smæk

Tommestoklomme med frithængende bund

• Strop med D-ring

• Reflekser nederst på buksebenene for øget synlighed

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 669,00 DKK

6290-880

GALAXY LIGHT SHORTS

Størrelse: 72-120

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 210 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm

Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme Lårlommen har box-effekt, hvilket gør den meget rummelig

• Tommestoklomme med frithængende bund

• Strop med D-ring

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 464,00 DKK

49
LIGHT

1816-255 New

GALAXY DAME ARBEJDSJAKKE MED STRÆK

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 40% Bomuld / 35% Elastomultiester / 25% Polyester (Regenereret), 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Stræk giver optimal bevægelsesfrihed og høj komfort

• Forlænget bagstykke

• Skjult lynlås og velcrolukning fortil Brystlomme med lynlås Albuer med CORDURA®-forstærkning

• Store inderlommer med velcrolukning

• D-ring til ID-kort

• Regulerbare manchetter

• Refleksprint på skulder giver dig øget synlighed

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 9

Vejl. pris ekskl. moms 729,00 DKK

2816-255 New

GALAXY DAME ARBEJDSBUKSER MED STRÆK

Størrelse: 34-48

Yderstof: 40% Bomuld / 35% Elastomultiester / 25% Polyester (Regenereret), 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

Skjulte frontknapper

• Stræk giver dig fri bevægelighed og øget komfort

• Elastik i taljen bagpå sikrer en god pasform

• Mange funktionelle lommer

• D-ring til ID-kort

• Tommestoklomme forstærket med CORDURA®

• Ergonomisk formet knæparti giver bedre bevægelighed

• Knæ og nederste kant forstærket med CORDURA®

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Refleksdetaljer gør dig mere synlig

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 8

Vejl. pris ekskl. moms 629,00 DKK

50 WOMEN
Galaxy

6816-255 New

GALAXY DAME SHORTS MED STRÆK

Størrelse: 34-48

Yderstof: 40% Bomuld / 35% Elastomultiester / 25% Polyester (Regenereret), 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Stræk giver høj komfort og bevægelighed

• Elastik i taljen bagpå sikrer en god pasform

• D-ring til ID-kort

Tommestokslomme forstærket med CORDURA® Mange funktionelle lommer

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 6

Vejl. pris ekskl. moms 489,00 DKK

2815-254

GALAXY DAMEBUKSER

Størrelse: 34-48

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Specialdesignet til kvinder

• Ergonomisk formet knæparti

Elastik i taljen bagpå sikrer god og komfortabel pasform og gør, at buksen bliver hvor den skal

Mange funktionelle lommer bl.a. lårlomme med lynlås

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme

• Strop med D-ring

• Reflekser ved knæ bagpå og nederst på buksebenene for øget synlighed

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 21

Vejl. pris ekskl. moms 619,00 DKK

51
Galaxy
WOMEN

3815-254

GALAXY DAMEOVERALL

Størrelse: 34-48

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 290 g/m²

Fv. 379: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o s

n U

• Specialdesignet til kvinder

• Ergonomisk formet knæparti

• Elastisk rygstykke

• Regulerbare seler

• Mange funktionelle lommer bl.a. dokumentlomme på inderside af smæk

• To indstillingsmuligheder til knæpude Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Reflekser ved knæ bagpå og nederst på buksebenene for øget synlighed

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 26

Vejl. pris ekskl. moms 719,00 DKK

8815-229

GALAXY DAME SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 100% Polyester, 300 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f n U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Specialdesignet til kvinder

• Figursyet

• Skjult lynlås og velcrolukning i front

• Mange funktionelle lommer bl.a. indvendige lommer lukket med velcro

• Forstærkede albuer

• Velcro justering nederst på ærmerne

• Snøre i bund til justering

• Reflekser på skuldre samt for og bag for øget synlighed

52
Galaxy
WOMEN
Vejl. pris ekskl. moms 824,00 DKK

8825-233

GALAXY DAME SWEAT CARDIGAN

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 320 g/m²

Vask: 8 o d f m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Specialdesignet til kvinder

• Figursyet

• Lynlås i front

• Rummelige stiklommer med lynlås

Rib i bund og i ærmer

Refleksprint på skuldre for øget synlighed

// 2815-254
Galaxy 8825-233
WOMEN
Vejl. pris ekskl. moms 564,00 DKK

Welcot

54
komfortabelt arbejdstøj i 100% bomuld

Overalls, kedeldragter, arbejdsjakker og arbejdsbukser fremstillet af en kraftig 350 g/m² kvalitetsbomuld, som er lavet af naturlige fibre, hvilket gør dem naturlig slidstærke. Med ENGELs Function First design har dette traditionelle arbejdstøj praktiske og moderne funktioner, samt en række lommer til opbevaring af dit arbejdsudstyr, så du nemt og sikkert, kan have dem lige ved hånden på jobbet.

55

Welcot

1130-570 New

WELCOT ARBEJDSJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Bomuld, 350 g/m²

Vask: 4 o s b U

• Velcrojustering ved håndled

• Skjult lynlås og velcrolukning fortil

• Rummelig inderlomme med velcrolukning

• To sidelommer med velcrolukning

• D-ring til ID-kort

Egnet til industrivask

God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms 629,00 DKK

2130-570 New WELCOT BUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 100% Bomuld, 350 g/m²

Vask: 4 o s b U

• Elastik i taljen bagpå sikrer en god pasform

D-ring til ID-kort Lårlomme med mobillomme

• Knælomme med forstærkning og velcrolukning

• Ergonomisk formet knæparti giver bedre bevægelsesfrihed

• Knælomme, hvor knæpuden kan indstilles i to forskellige højder

• Bred oplægning, så benlængden kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK

56

Welcot

3130-570 New WELCOT OVERALL

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 100% Bomuld, 350 g/m²

Vask: 4 o s b U

• Ribpaneler i sider giver en bedre pasform

• Elastik i taljen bagpå sikrer en god komfort

• Bred elastik i ryggen og regulerbare seler

• D-ring til ID-kort

• Lårlomme med separat mobillomme Knælomme med forstærkning og velcrolukning Ergonomisk formet knæparti giver en optimal pasform

• Knælomme, hvor knæpude kan indstilles i to forskellige højder

• Bred oplægning, så benlængden kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 799,00 DKK

4130-570 New WELCOT KEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Bomuld, 350 g/m²

Vask: 4 o s b U

• Skjult lynlås og velcrolukning fortil Brystlomme med lynlås Elastik i taljen bagpå sikrer en god pasform

• Formsyede ærmer giver dig maksimal bevægelighed

• Velcrojustering ved håndled

• Lårlomme med ekstra mobillomme

• Knælomme med forstærkning og velcrolukning

• D-ring til ID-kort

• Ergonomisk formet knæparti giver en optimal pasform

• Knælomme, hvor knæpude kan indstilles i to forskellige højder

• Bred oplægning, så benlængden kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• God plads til firmaprofilering

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 999,00 DKK

57

Cargo

58

Skræddersyet til transportbranchen

Cargo af navn og Cargo af natur. Hver eneste detalje i Cargokollektionen er omhyggeligt designet i tæt samarbejde med chauffører, lagerarbejdere, servicemedarbejdere samt vognmænd for at omsætte branchens behov til funktionelt arbejdstøj. Med mekanisk stretch for at sikre ekstra mobilitet, refleksstriber og fluorescerende materialer for at give ekstra synlighed samt funktionelle lommer og holdere, så værktøj og udstyr er lige ved hånden under arbejdet, er hele sortimentet kendetegnet ved et højt niveau af komfort og praktisk anvendelighed.

59

2870-217

CARGO BUKSER

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 8 o s b W

• Mekanisk stræk

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Panel i indersøm der giver behagelig skridtsøm

• Panelet er i et ekstra strækbart og ventilerende materiale

• Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

Strop med D-ring

Knapper sikrer hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• Mange funktionelle lommer, f.eks. lårlomme med klap

• Indvendig lomme til opbevaring af f.eks. tommestok

• Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene

• Reflekser for øget synlighed

• Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms 739,00 DKK

2871-217

CARGO SERVICEBUKSER

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o s b W

• Mekanisk stræk Ergonomisk formet knæparti Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

• Strop med D-ring

• Knapper sikrer hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• Rummelige skrålommer foran

• Lårlomme med klap

• Separat telefonlomme

• Indvendig lomme til opbevaring af f.eks. tommestok

• Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK

Cargo 60

2872-217

CARGO SERVICEBUKSER MED REFLEKS

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o s b W

• Mekanisk stræk

• Ergonomisk formet knæparti

• Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

• Strop med D-ring

• Knapper sikrer hurtig montering af hængelommer (9360-307)

Lårlomme med klap Separat telefonlomme

• Indvendig lomme til opbevaring af f.eks. tommestok

• Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene

• Reflekser for øget synlighed

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 569,00 DKK

3870-217

CARGO OVERALL

Størrelse: 72-128 / K80-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 8 o s b W

• Mekanisk stræk Ergonomisk formet og forstærket knæparti Panel i indersømmen i et ekstra strækbart og ventilerende materiale

• Elastik i siderne

• Bredt elastisk rygstykke og regulerbare seler

• Elastik i taljen bagpå

• Knapper sikrer hurtig montering af hængelommer (9360-307)

• Funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med klap

• Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene

• Reflekser for øget synlighed

• Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms 924,00 DKK

61
Cargo

1871-354

CARGO VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyamid, 180 g/m²

Membran: PU coating

WP ≥ 20000 Pa / 15 < Ret ≤ 25 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 9 o

d f m U

• Vandtæt og åndbar

• Tapede sømme

• Forlænget bagstykke

• Mange funktionelle lommer f.eks. brystlomme

• Aftagelig hætte

• Reflekser for øget synlighed

• Lynlås i foer for anbringelse af tryk/broderi

• Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms 1184,00 DKK

1870-224

CARGO QUILTET JAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyamid, 54 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 9 o s n U

• Aftagelig hætte og ærmer

• Lynlås i front

• To rummelige stiklommer samt brystlomme – alle med lynlås

• Praktisk inder- og ærmelomme

• Ribafslutning i bund og i ærmer

• Reflekser for øget synlighed

• Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms 999,00 DKK

62
Cargo

8870-256

CARGO STRIK CARDIGAN

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 300 g/m²

Kontrastmetervare: 100% Polyester, 300 g/m²

Vask: 8 o d

• Behagelig strikket kvalitet

• Blød fleece på indersiden

• Lynlås med refleks i front

• Rummelige stiklommer med lynlås

• Brystlomme med lynlås

• Snøre i hætte

• Refleksdetaljer for øget synlighed Ikke EN ISO 20471 certificeret

f n U

8871-257

CARGO SWEATSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 80% Polyester / 20% Bomuld, 280 g/m²

Kontrastmetervare: 50% Bomuld / 50% Polyester, 200 g/m²

Vask: 8 o d f n U

• Behagelig og let kvalitet

• Kontrastmetervare med struktur Rib i hals, bund og ærmer Ærmelomme med indstik til f.eks. skriveredskaber

Integreret reflekstråd i flatlock syningerne

• Refleksdetaljer for øget synlighed

• Ikke EN ISO 20471 certificeret

63
Cargo
Vejl. pris ekskl. moms 584,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 409,00 DKK

9870-258

CARGO T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Bomuld / 40% Polyester, 200 g/m²

Kontrastmetervare: 50% Bomuld / 50% Polyester, 200 g/m²

Vask: 8 o d

f n U

• Kontrastmetervare med struktur

• Rib i halsen

• Integreret reflekstråd i flatlock syningerne

• Refleksdetaljer på skuldre for øget synlighed

• Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms 279,00 DKK

64
Cargo
Cargo 8871-257 // 2870-217 65

Combat

66

Designet til bevægelse

Combat-kollektionen er designet med en rummelig pasform for at give maksimal mobilitet og bevægelsesfrihed og er ideel til håndværkere, der er på farten hele dagen. Combat er designet med funktion i tankerne, ekstra benlængde er mulig, mens reflekspipings samt kontrastsyninger er nogle af de mange praktiske egenskaber i denne kollektion. Combat er fremstillet af et meget slidstærkt materiale og fås i en række farver.

67

Combat

1760-630

COMBAT JAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Skjult lynlås og velcrolukning i front

• To stiklommer

• Brystlommer med klap og skjult velcrolukning

• To store inderlommer med velcrolukning

• Reflekspipings for øget synlighed

2760-630

COMBAT HÅNDVÆRKERBUKSER

Størrelse: 72-128 / K80-K104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer og lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse

• Regulerbar hammerstrop

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

68
Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 484,00 DKK

2761-630

COMBAT HÅNDVÆRKERBUKSER MED HÆNGELOMMER

Størrelse: 72-128 / K80-K104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4

o s n W

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer, hængelommer og lårlomme med klap

• Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse

• Regulerbar hammerstrop

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK

Tool pockets

3760-630

COMBAT OVERALL

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4

o s n W

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti Regulerbare seler og livvidde Funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med klap

• Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm

Vejl. pris ekskl. moms 639,00 DKK

69
Combat

3761-630

COMBAT OVERALL MED HÆNGELOMMER

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Regulerbare seler og livvidde

• Høj ryg og bred elastik

• Funktionelle lommer, bl.a. hængelommer og lårlomme med klap

• Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse

• To indstillingsmuligheder til knæpude

• Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm

Vejl. pris ekskl. moms 689,00 DKK

6861-630

COMBAT KNICKERS MED HÆNGELOMMER

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Ergonomisk formet og forstærket knæparti

• Funktionelle lommer, bl.a. hængelommer, skrålommer og lårlomme med klap

• Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse

• Regulerbar hammerstrop

• To indstillingsmuligheder til knæpude

70
Combat
pockets
Vejl. pris ekskl. moms 444,00 DKK
Tool pockets Tool

6760-630

COMBAT HÅNDVÆRKERSHORTS

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4

o s n W

• Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer og baglommer med klap

• Forstærket tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse

• Regulerbar hammerstrop Ekstra brede bæltestropper i siderne

6761-630

COMBAT HÅNDVÆRKERSHORTS

MED HÆNGELOMMER

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 280 g/m²

Vask: 4 o

s n W

• Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer, hængelommer og baglommer med klap

• Forstærket tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse

• Regulerbar hammerstrop

• Ekstra brede bæltestropper i siderne

Tool pockets

71
Combat
Vejl. pris ekskl. moms 389,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 409,00 DKK

Combat

1232-107

COMBAT VINTERJAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 260 g/m²

Membran: PU coating

WP 5000 mm/MVP 5000 g

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyamid

Vask: 8 o

d f n U

• Skjult lynlås med trykknapper i front

• Indvendig nylonquilt og blød fleece i kraven

• Snøre i bund til justering

• Aftagelig hætte med lynlås og snorestopper samt velcro til regulering

• Ind- og udvendige funktionelle lommer, bl.a. mobillomme med klap og velcro

• Strop med D-ring og værktøjsstrop

• Vindfang i ærmerne

Vejl. pris ekskl. moms 712,00 DKK

5021-107

COMBAT VINTERVEST

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 230 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d f n U

• Skjult lynlås med trykknapper i front

• Indvendig nylonquilt og blød fleece i kraven

• Indvendig snorestopper i bunden af vesten

• Ind- og udvendige funktionelle lommer, bl.a. napoleonslomme med lynlås på venstre bryst

72
Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK

Combat

1260-229

COMBAT SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 300 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f n U

• Blød fleece indvendig i kraven

• Skjult lynlås med trykknapper i front Ind- og udvendige funktionelle lommer, bl.a. med inddeling til værktøj

• Aftagelig hætte med velcro

• Strop med D-ring

• Vindfang i ærmerne

8017-501

COMBAT STRIK MED HØJ KRAVE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Akryl

Vask: 8

o d h n U

• Behagelig ribstrikket sweater Høj krave med lynlås Kanvasforstærkning på skuldre og albuer

• Lomme med indstik til f.eks. skriveredskaber på venstre ærme

73
Vejl. pris ekskl. moms 719,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 389,00 DKK

Extend

74

MIX & Match

Basissortimentet er alt andet end kedeligt. Det klassiske udvalg af jakker, fleece, T-shirts, poloskjorter, sweatshirts og midlayers er designet til nemt at kunne mikses og matches med resten af ENGEL-kollektionen. Kollektionen fås i en lang række modeller, materialer og farver, der passer til årstiden og opfylder kravene til arbejdstøj.

75

2874-321 New EXTEND SERVICEBUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 250 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Mekanisk stræk

• Elastik i taljen bagpå giver god bevægelighed

• Skjulte frontknapper

• D-ring til ID-kort

• Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlommer, den ene med knivlomme

• Ergonomisk formet knæparti giver bedre pasform

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm ( 4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask Antal genanvendte plastflasker: 25

Vejl. pris ekskl. moms 499,00 DKK

2873-323 New EXTEND HÅNDVÆRKERBUKSER

MED HÆNGELOMMER

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 65% Polyester (Regenereret) / 35% Bomuld, 300 g/m²

Vask: 4 o a b U

Mekanisk stræk

• Elastik i taljen bagpå sikrer god bevægelighed

• Skjulte frontknapper

• Baglommer med klap og velcrolukning

• D-ring til ID-kort

• Hængelommer med forstærket bund til opbevaring af værktøj

• Tommestoklomme med frithængende bund giver optimal bevægelighed

• Funktionelle lårlommer med mobillomme

• Stiklommer i siderne

• Knælomme med CORDURA®-forstærkning og velcrolukning

• Ergonomisk formet knæparti giver en god pasform

• Knælommer, hvor knæpuderne kan indstilles i to forskellige højder

• Ekstra bred oplægning muliggør, at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm ( 4 cm ved kort skridtlængde)

Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 22

Vejl. pris ekskl. moms 549,00 DKK

Tool pockets

Extend 76

255-680 EXTEND MULTIBUKSER

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 275 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Mange lommer med funktionelle inddelinger

• Integreret tommestok- walkie/talkielomme

• Ekstra bred oplægning giver mulighed for at øge skridtlængden (max 4 cm)

256-680 EXTEND MULTIBUKSER MED REFLEKS

Størrelse: 72-128

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 275 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Mange lommer med funktionelle inddelinger Integreret tommestok- walkie/talkielomme To reflekser omkring hvert ben

• Ekstra bred oplægning giver mulighed for at øge skridtlængden (max 4 cm)

Extend 77
Vejl. pris ekskl. moms 379,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 439,00 DKK

1494-1299

EXTEND JEANS MED LÅRLOMME

Størrelse: 30/30-36/36

Yderstof: 92% Bomuld / 6% Polyester / 2% Elastan, 11.75 oz

Vask: 8 o d f

b W

• Moderne pasform

• Indholdet af stræk sikrer god komfort og pasform

• Jeanslommer samt møntlomme foran, mens der bagpå er påsatte baglommer

• Bukserne har en lårlomme på venstre lår

Lommen er en boxlomme med god plads

På lommen er påsat en ekstra lomme til f.eks. mobiltelefon

Vejl. pris ekskl. moms 689,00 DKK

1494-1298

EXTEND JEANS MED LÅRLOMME

Størrelse: 30/30-36/36

Yderstof: 99% Bomuld / 1% Elastan, 12.50 oz

Vask: 8 o d

f b W

• Moderne pasform

Indholdet af stræk sikrer god komfort og pasform

Der er jeanslommer samt møntlomme foran, mens der bagpå er påsatte baglommer

• Bukserne har en lårlomme på venstre lår

• Lommen er en boxlomme med god plads

• På lommen er påsat en ekstra lomme til f.eks. mobiltelefon

Vejl. pris ekskl. moms 689,00 DKK

78 Extend

1113-229

EXTEND SOFTSHELL VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 300 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d f

n U

Blød fleece indvendig for øget komfort

• Vind- og vandafvisende

• Forstærkning på albuen

• Blød og vindbeskyttende inderkrave

• Mange funktionelle lommer

• Skjult lynlås med velcro i front

• Snøre i bund til justering så vind holdes ude

• Lynlås i for, der giver mulighed for logoplacering

Vejl. pris ekskl. moms 999,00 DKK

Extend 79 1113-229 // 8110-233

1112-251

EXTEND VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 185 g/m²

Membran: PU coating

WP ≥ 20000 Pa / 15 < Ret ≤ 25 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8

o d f n U

• Vind- og vandafvisende

• Mange funktionelle lommer

• Forstærkning på albuen

• Blød og vindbeskyttende inderkrave

• Skjult lynlås med velcro i front

• Lynlås i for, der giver mulighed for logoplacering

• Indvendig lomme med lynlås

• Snøre i bund til justering så vind holdes ude

Vejl. pris ekskl. moms 899,00 DKK

1111-251

EXTEND BLACKBERRY VINTERJAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 185 g/m²

Membran: PU coating

WP ≥ 20000 Pa / 15 < Ret ≤ 25 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8

o d f n U

• Vind- og vandafvisende

• Jakken er forlænget bagpå så den holder lænden varm

• Behagelig mikrofleece i kraven

• Forstærkning på skuldre, ærmer og i bunden

• To stiklommer med lynlås Indvendige, funktionelle lommer med plads til mobil samt åbning til ledning

• Ærmelukning med elastik og velcro

• Snøre i bund til justering

• God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms 619,00 DKK

Extend 80

1115-245

EXTEND VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyamid, 200 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o

d f m U

• Åndbar

• Vand- og vindtæt

• Tapede sømme for fuld beskyttelse mod vand

• Regulerbar hætte for optimal pasform

• Rummelige brystlommer lukket med lynlås

• Lommer med ekstra åbning fra siden

• Forstærkning på albue

• For i blød fiberpels for øget komfort

• Vindfang i ærmerne holder vinden ude

Skjult 2-vejs lynlås med knapper i front

Lynlås i for, der giver mulighed for logoplacering

• Indvendig lomme med lynlås

• Snøre i bund til justering så vind holdes ude

Vejl. pris ekskl. moms 1499,00 DKK

Extend 81 1115-245 // 2366-317

4204-935

EXTEND VINTERKEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 200 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4 o d f m U

Vind og vandafvisende

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• 2-vejs lynlås på yderside af begge ben

• Mange funktionelle lommer

• Aftagelig og regulerbar hætte

• Justerbare manchetter

• D-ring

• God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms 1289,00 DKK

4202-930 EXTEND VINTERKEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4 o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Moderne pasform

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult lynlås og velcrolukning i front

• Rib detalje bagpå lænd, der sikrer god pasform og bevægelsesfrihed Mange funktionelle lommer

• Aftagelig og regulerbar hætte

• Lynlås på ydersiden af begge ben

• God plads til firmaprofilering

• Antal genanvendte plastflasker: 67

Vejl. pris ekskl. moms 1854,00 DKK

82
Extend

1114-229

EXTEND SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 300 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f n U

• Behagelig microfleece i kraven for øget komfort

• Vind- og vandafvisende

Mange funktionelle lommer

Skjult lynlås med velcro i front

• Enkelt design giver god plads til firmaprofilering

• Snøre i bund til justering så vind holdes ude

1265-229

EXTEND SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 300 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f n U

• Blød fleece indvendig i kraven

• Funktionel og blød

• Side- og brystlommer med lynlåslukning

• To store indvendige lommer lukket med velcro

• Snøre i bund til justering

• Justerbare manchetter

• Vind- og vandafvisende

• God plads til firmaprofilering

Extend 83
Vejl. pris ekskl. moms 649,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 544,00 DKK

1454-328

EXTEND SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 300 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a b U

• Blød fleece indvendig

• Moderne pasform

• Strækbar kvalitet for øget komfort og bevægelighed

Vind- og vandafvisende

Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper

• Store inderlommer med velcro

• Udvendige lommer med lynlås

• Formsyede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed

• Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke

• Ærmer med elastisk vindfang

• Regulerbar bund

• Refleksdetaljer for øget synlighed

• God plads til firmaprofilering

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 43

Vejl. pris ekskl. moms 899,00 DKK

1452-328

EXTEND DAME SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 300 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a b U

• Blød fleece indvendig

• Specialdesignet til kvinder

• Vind- og vandafvisende

• Strækbar kvalitet for øget komfort og bevægelighed

• Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper

• Udvendige lommer med lynlås

• Store inderlommer med velcro

Formsyede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed

Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke

• Ærmer med elastisk vindfang

• Regulerbar bund

• Refleksdetaljer for øget synlighed

• God plads til firmaprofilering

• Egnet til industrivask

• Antal genanvendte plastflasker: 40

Vejl. pris ekskl. moms 899,00 DKK

Extend 84

8019-250

EXTEND ALL WEATHER CARDIGAN

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 350 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f n U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Cardigan i kraftig kvalitet der kan bruges som overgangsjakke

• Vind og vandafvisende

• Lynlås i front

• Sidelommer med lynlås

• Ribafslutning i bund og ærmer

• Snøre i hætte

• God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms 579,00 DKK

8019-252

EXTEND ALL WEATHER CARDIGAN

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Polyester / 30% Bomuld, 350 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8 o

d f n U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Cardigan i kraftig kvalitet der kan bruges som overgangsjakke

• Vind og vandafvisende

• Lynlås i front

• Sidelommer med lynlås

• Ribafslutning i bund og ærmer

• Snøre i hætte

God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms 579,00 DKK

Extend 85

1190-925

EXTEND FLEECEJAKKE

Størrelse: XS-5XL

Yderstof: 100% Polyester, 280 g/m²

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d f n U

• Funktionel fleecejakke med gode detaljer

• Forstærkning på skuldre og ærmer for øget slidstyrke

• Stik- og brystlomme med lynlås

• Indvendigt glidefor

• God plads til firmaprofilering

1152-304

EXTEND QUILTJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyamid, 60 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o s n W

• Gennemgående lynlås i front

• Ribkanter

• Funktionelle lommer

Extend 86
Vejl. pris ekskl. moms 464,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 564,00 DKK

611-300

EXTEND TERMOJAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 80 g/m²

Vask: 8 o d f m U

• Lang ryg som holder lænden varm

• Ribkant i krave og håndled

• Brystlomme

618-300 EXTEND TERMOVEST

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 80 g/m²

Vask: 8 o d f m U

• Lang ryg Ribkant i krave og håndled Brystlomme

Extend 87
Vejl. pris ekskl. moms 329,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 229,00 DKK

621-300

EXTEND TERMOBUKSER

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 80 g/m²

Vask: 8 o d f

m U

• Elastik i linning

• Gylpåbning

• Ribkant ved foden

512-298

EXTEND FIBERJAKKE

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 100% Polyester, 360 g/m²

Vask: 8 o d f

m U

• Lang ryg Høj isoleringseffekt

Extend 88
Vejl. pris ekskl. moms 269,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 454,00 DKK

8110-333

EXTEND STRIKTRØJE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyamid

Vask: 8 o d h m U

• Enkel og blød strik

• Ribstrikkede detaljer for et moderne look

• Ribkanter ved ærmer for øget komfort

• Høj krave med lynlås

Vejl. pris ekskl. moms 459,00 DKK

Extend 8110-333 // 2366-317 89

8111-333

EXTEND WINDBREAKER

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyamid

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d h m U

• Enkel og blød strik med vindtæt og strækbart for

• Ribstrikkede detaljer for et moderne look

• Ribkanter ved ærmer og bund for øget komfort

• Sidelommer med lynlås

• Høj krave med skjult lynlås i front

DKK

8023-233

EXTEND SWEATSHIRT MED HÆTTE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 320 g/m²

Vask: 8 o d f

m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort Lynlås i front Sidelommer med lynlås

• Ribafslutning i bund og ærmer

• Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask

• God plads til firmaprofilering

Extend 90
Vejl. pris ekskl. moms 409,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 699,00

8024-233

EXTEND SWEATSHIRT MED HØJ KRAVE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 320 g/m²

Vask: 8 o

d f m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Lynlås i front

Sidelommer med lynlås

Høj rib i hals

• Ribafslutning i bund og ærmer

• Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask

• God plads til firmaprofilering

8014-136

EXTEND SWEATSHIRT MED HØJ KRAVE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyester, 320 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

d f m U

• Lækker kvalitet

• Børstet inderside for øget komfort

• Rib i hals, talje og ærmer

• Flatlock stikninger i matchende tone

• Lommer ved sidesømmen

• Forstærkede sømme

Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

God plads til firmaprofilering

Extend 91
Vejl. pris ekskl. moms 369,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 349,00 DKK

8038-334

EXTEND HÆTTETRØJE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 59% Bomuld / 30% Polyester / 11% Viskose, 260 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

• Hætte med snøre

o d f b U

• Praktisk kængurulomme foran

• Børstet inderside for øget komfort

• Forkrympet kvalitet sikrer at produktet er formstabilt

• Forstærket nakke og skuldersøm

• God plads til firmaprofilering

8038-335

EXTEND HÆTTETRØJE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyester, 260 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

• Hætte med snøre

• Praktisk kængurulomme foran

d f b U

• Børstet inderside for øget komfort

• Forkrympet kvalitet sikrer at produktet er formstabilt

• Forstærket nakke- og skuldersøm

• God plads til firmaprofilering

Extend 92
Vejl. pris ekskl. moms 419,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 419,00 DKK

8036-334

EXTEND SWEATSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 59% Bomuld / 30% Polyester / 11% Viskose, 260 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

d f b U

• Børstet inderside for øget komfort

• Forkrympet kvalitet sikrer at produktet er formstabilt

• Forstærkede skulder- og halssømme

• God plads til firmaprofilering

8036-335

EXTEND SWEATSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyester, 260 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

d f b U

• Børstet indvendigt for mere komfort

• Forkrympet materiale sikrer at varen er dimensionel stabil

• Forstærkede skulder- og halssømme

• God plads til firmaprofilering

Extend 93
Vejl. pris ekskl. moms 299,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 299,00 DKK

8022-136

EXTEND SWEATSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyester, 320 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

d f m U

• Børstet inderside for øget komfort

• Rund hals og lange ærmer

Rib i hals, i bund og forneden på ærmerne

Forstærkede sømme

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask

• God plads til firmaprofilering

9065-141

EXTEND LANGÆRMET T-SHIRT

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 60% Bomuld / 40% Polyester, 180 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o

d f n U

• Single jersey

• Behagelig metervare

• Blød rib i halsen

• Forstærkede sømme

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask

• God plads til firmaprofilering

Extend 94
Vejl. pris ekskl. moms 154,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 249,00 DKK

9257-565

EXTEND GRANDAD LANGÆRMET T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Bomuld, 220 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

o d f b U

• 1x1 Rib

• Stolpelukning

Bred ribkant i ærmet

Forlænget bagstykke

• Vævet metervare i nakken

• Forstærkede sømme

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• God plads til firmaprofilering

9256-565

EXTEND GRANDAD T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Bomuld, 220 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

o d f b U

• 1x1 Rib

• Stolpelukning

• Bred ribkant i ærmet

• Forlænget bagstykke

• Vævet metervare i nakken

• Forstærkede sømme

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• God plads til firmaprofilering

Extend 95
Vejl. pris ekskl. moms 154,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 174,00 DKK

9041-338

EXTEND T-SHIRT MED STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 22% Viskose / 8% Elastan, 195 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o d f b

U

• Single jersey

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

Forstærket skulder og nakkesøm

Stræk i metervaren for optimal pasform

• God plads til firmaprofilering

9041-339

EXTEND T-SHIRT MED STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 92% Bomuld / 8% Elastan, 195 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8 o d

f b U

• Single jersey

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• Forstærket skulder og nakkesøm

• Stræk i metervaren for optimal pasform

• God plads til firmaprofilering

Extend 96
Vejl. pris ekskl. moms 169,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 169,00 DKK

9054-559

EXTEND T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Polyester / 40% Bomuld, 160 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

o d f m U

• Single jersey

• Rib i halsen

Forstærket skuldre og nakkesøm

Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt

• Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask

• God plads til firmaprofilering

9053-551

EXTEND BOMULD T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Bomuld, 160 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

• Single jersey

o d f m U

• Fremstillet i behagelig bomuld

• Rib i halsen

• Forstærket skuldre og nakkesøm

• Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt

• Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask

• God plads til firmaprofilering

Extend 97
Vejl. pris ekskl. moms 84,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 84,00 DKK

9022-340

EXTEND POLOSHIRT MED STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 72% Bomuld / 23% Viskose / 5% Elastan, 215 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

o d f b U

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• Forstærket skulder og nakkesøm

Stolpelukning med knapper

Forlænget bagstykke

• Mini pique i strækbar kvalitet for øget komfort

• God plads til firmaprofilering

9022-341

EXTEND POLOSHIRT MED STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 95% Bomuld / 5% Elastan, 215 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

o d f b U

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• Forstærket skulder og nakkesøm

• Stolpelukning med knapper

• Forlænget bagstykke

• Mini pique i strækbar kvalitet for øget komfort

• God plads til firmaprofilering

Extend 98
Vejl. pris ekskl. moms 229,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 229,00 DKK

9045-178

EXTEND POLOSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyester, 220 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

o d f n U

• Behagelig pique-metervare

• Ribkrave og ribkant forneden på ærmerne

Forlænget bagstykke

Tone-i-tone broderi på skulderen

• Forstærkede sømme

• Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt

• God plads til firmaprofilering

9055-178

EXTEND POLOSHIRT MED BRYSTLOMME

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 70% Bomuld / 30% Polyester, 220 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 8

o d f n U

• Behagelig pique-metervare

• Ribkrave og ribkant forneden på ærmerne

• Forlænget bagstykke

• Lomme på venstre bryst

• Tone-i-tone broderi på skulderen

• Forstærkede sømme

• Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt

• God plads til firmaprofilering

Extend 99
Vejl. pris ekskl. moms 224,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 204,00 DKK

7050-167

EXTEND MURERSKJORTE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Bomuld, 195 g/m²

Vask: 4 o s b W

• Klassisk murerskjorte

• Fremstillet i 100% bomuld

• Skjorten har indvendig lomme, kinakrave og stolpelukning

• Manchetlukning ved ærmerne

7186-811 New EXTEND BOMULD LANGÆRMET SKJORTE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Bomuld, 205 g/m²

Vask: 4 o s b U

• Moderne pasform Behagelig og slidstærk kvalitet Viddelæg i ryggen for bedre komfort

• Dobbelt bærestykke

• To brystlommer

• Lommerne har flere inddelinger og strop til skriveredskaber

• Regulerbare manchetter

Extend 100
Vejl. pris ekskl. moms 369,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 629,00 DKK

7185-812 New EXTEND LANGÆRMET SKJORTE MED STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 64% Polyester (genanvendt) / 33% Bomuld / 3% Elastan, 170 g/m²

Vask: 4 o s b U

Moderne pasform

Strækbart letvægtsmateriale giver maksimal bevægelighed Dobbelt bærestykke

• Lommer med flere inddelinger og strop til skriveredskaber

• Regulerbare manchetter

Extend 101 7185-812 // 9092-21
recycled
Vejl. pris ekskl. moms 399,00 DKK

7184-812 New

EXTEND KORTÆRMET SKJORTE MED STRÆK

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 64% Polyester (genanvendt) / 33% Bomuld / 3% Elastan, 170 g/m²

Vask: 4 o s b U

• Moderne pasform

• Strækbart letvægtsmateriale giver maksimal bevægelighed

• Dobbelt bærestykke

To brystlommer

Lommerne har flere inddelinger og strop til skriveredskaber

• Regulerbare manchetter

7181-810

EXTEND LANGÆRMET SKJORTE

Størrelse: 37/38-49/50

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 200 g/m²

Vask: 4 o s b W

• Button-down

To brystlommer

Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber

• Viddelæg i ryggen for bedre komfort

• Regulerbare manchetter

Extend 102
Vejl. pris ekskl. moms 349,00 DKK
recycled
Vejl. pris ekskl. moms 309,00 DKK

7181-830

EXTEND BOMULD LANGÆRMET SKJORTE

Størrelse: 37/38-49/50

Yderstof: 100% Bomuld, 210 g/m²

Vask: 4 o s

b W

• Button-down

• To brystlommer

• Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber

• Viddelæg i ryggen for bedre komfort

Regulerbare manchetter

7183-810

EXTEND KORTÆRMET SKJORTE

Størrelse: 37/38-49/50

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 200 g/m²

Vask: 4 o s b

W

• Button-down To brystlommer

Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber

• Viddelæg i ryggen for bedre komfort

Extend 103
Vejl. pris ekskl. moms 329,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 279,00 DKK
104
Enterprise
En klassiker inden for arbejdstøj

Enterprise er en ENGEL-klassiker. Den perfekte kombination af funktionalitet og pasform har i mange år været en favorit blandt håndværkere. Den klassiske arbejdstøjskollektion, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer for at sikre komfort med ENGELs karakteristiske designsprog på tværs af sortimentet og fås i flere farvekombinationer.

105

1600-780

ENTERPRISE JAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 300 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Børstet bagside

• Skjult lynlås i front

• Flere funktionelle lommer, bl.a. stiklommer

• Regulerbar talje

• Forstærkning på ærme samt bærestykke Egnet til industrivask

2600-785

ENTERPRISE BUKSER

Størrelse: 72-136 / K84-K104 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 300 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Børstet bagside

Mange funktionelle lommer, bl.a. rummelig lårlomme Forstærket tommestoklomme med ekstra plads

• Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar

• Egnet til industrivask

106
Enterprise
Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK

Enterprise

3600-785

ENTERPRISE OVERALL

Størrelse: 72-136 / L80-L104

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 300 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Børstet bagside

• Høj ryg og bred elastik

• Regulerbar livvidde

• Forstærket tommestoklomme med ekstra plads

• Hammerstrop

Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar

• Egnet til industrivask

4600-785

ENTERPRISE KEDELDRAGT

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 300 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Børstet bagside

Skjult lynlås i front Elastik i taljen for god pasform

• Hammerstrop

• Mange funktionelle lommer – bl.a. skrålommer med indgrebslommer til egne bukser

• Forstærket tommestoklomme med ekstra plads

• Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar

• Egnet til industrivask

107
Vejl. pris ekskl. moms 699,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 989,00 DKK

6600-780

ENTERPRISE SHORTS

Størrelse: 72-120

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 300 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Børstet bagside

• Funktionelle lommer

• Forstærket tommestoklomme med ekstra plads

• Egnet til industrivask

1970-9120

ENTERPRISE PILOTJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 235 g/m²

Membran: PU coating

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d f n U

• Kraftigt for der holder dig varm

• Mange funktionelle lommer

• Justerbar krave

• Skjult lynlås i front

• Linning med elastik

• Vind- og vandafvisende

Enterprise 108
Vejl. pris ekskl. moms 399,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 759,00 DKK

1170-9120

ENTERPRISE PILOTJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 235 g/m²

Membran: PU coating

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d

• Kraftigt for der holder dig varm

f n U

• Oxford forstærkning på skuldre og ærmer

• Mange funktionelle lommer

• Justerbar krave

• Skjult lynlås i front

• Linning med elastik

• Vind- og vandafvisende

1175-9120

ENTERPRISE PILOTJAKKE

MED AFTAGELIGE ÆRMER

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 235 g/m²

Membran: PU coating

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d

• Kraftigt for der holder dig varm

f n U

Oxford forstærkning på skuldre og ærmer

Mange funktionelle lommer

• Justerbar krave

• Aftagelig hætte

• Skjult lynlås i front

• Linning med elastik

• Vind- og vandafvisende

• Aftageligt inderfor (vest)

109
Enterprise
Vejl. pris ekskl. moms 759,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 949,00 DKK

1211-9120

ENTERPRISE PILOTJAKKE MED REFLEKS

Størrelse: S-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 235 g/m²

Membran: PU coating

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8

o d f n U

• Kraftigt for der holder dig varm

• Oxford forstærkning på skuldre og ærmer

• Mange funktionelle lommer

• Justerbar krave

• Skjult lynlås i front

Linning med elastik Reflekser

• Vind- og vandafvisende

Vejl. pris ekskl. moms 924,00 DKK

Enterprise 110
111 Enterprise 1970-9120 // 2600-785

1600-570

ENTERPRISE BOMULD JAKKE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Bomuld, 350 g/m²

Vask: 2 o s b W

• Gennemgående lynlås

• Flere funktionelle lommer, bl.a. stiklommer

• Regulerbar talje

• Forstærkning på ærme samt bærestykke

• Egnet til industrivask

2600-575

ENTERPRISE BOMULD BUKSER

Størrelse: 72-136 / L80-L104

Yderstof: 100% Bomuld, 350 g/m²

Vask: 2 o s b W

• Mange funktionelle lommer, bl.a. rummelig lårlomme Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar

• Egnet til industrivask

Enterprise 112 COTTON
Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK

3600-575

ENTERPRISE BOMULD OVERALL

Størrelse: 72-136 / L80-L104

Yderstof: 100% Bomuld, 350 g/m²

Vask: 2 o s b W

• Høj ryg og bred elastik

• Regulerbar livvidde

• Mange funktionelle lommer, bl.a. tommestoklomme

• Hammerstrop

• Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar

Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 699,00 DKK

113
Enterprise
COTTON

Safety

Your safety is our concern

Din sikkerhed er vores fokus, og for at imødekomme specifikke industribehov er den certificerede (EN ISO 20471) Safety-kollektion inddelt i tre kategorier: Safety, Safety Light og Safety Women. Safety er kendetegnet ved en kompromisløs kvalitet og velkendt funktionalitet kombineret med en moderne pasform og et sportsinspireret look. Det er nemt at sammensætte den med resten af sortimentet samtidig med at de krævende branchestandarder og specifikationer for fluorescerende arbejdstøj er opfyldt.

Med funktionelle detaljer er sortimentet designet til at gøre arbejdsdagen så sikker, effektiv og komfortabel som muligt.

Stretch er det gennemgående tema i denne kollektion, da mange bukser og en stor del af overdelene er syet i en strækbar metervare. Produkterne er fremstillet i 2-vejs FE-Super Stretch. De elastiske fibre, som er vævet ind i metervaren, gør at tøjet er meget behageligt at have på. Hvert produkt er derfor fleksibelt, formstabilt og følger kroppens bevægelser for maksimal komfort.

Vi arbejder løbende på, hvordan vi kan bidrage positivt til den globale klimaudfordring. Vi har derfor bl.a.

114

lanceret en kollektion, hvor men stor del af produkterne er fremstillet af 50% polyester, der tærer mindre på jordens ressourcer. Vi anvender fibre udvundet af materialer, så som plastikflasker og post-industrielt affald. Fibrene er 100% sporbare, hvilket giver garanti for, at vores produkter indeholder den rigtige type fiber og i de rette mængder.

REPREVE® er den bedst kendte og mest pålidelige fiber, der fremstilles af genanvendt materialer, herunder plastikflasker. REPREVE® er den eneste økofiber med U-Trust-verificering, som certificerer, at kravene til genanvendt indhold er overholdt. Overalt i forsyningskæden kan REPREVE® anvende den unikke FiberPrint™-sporingsteknologi til at teste produk-

terne med og sikre, at de indeholder REPREVE® – og i de rigtige mængder.

ARBEJDSTØJ TIL KVINDER

Vi ved, hvor vigtigt det er at tøjet sidder rigtigt og er behageligt at have på samtidig med, at det også afspejler, at det er specialdesignet til kvinder. Vores Safety Women kollektion er designet til kvinder, hvor pasform og funktionalitet er altafgørende. En lang række af produkterne er ligeledes produceret i vores metervare, som er fremstillet af 50% regenereret polyester.

115

Safety

1544-314

SAFETY ARBEJDSJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Stræk

• Høj komfort og bevægelighed

• Lynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Vindfang i ærmerne med hul til tommelfinger

• D-ring i højre lomme

Beklædningsklasse 2

Antal genanvendte plastflasker: 23

Vejl. pris ekskl. moms 844,00 DKK

2544-314 SAFETY BUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Stræk

Høj komfort og bevægelighed Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 22

116
tested After washes 50 tested After washes 50
Vejl. pris ekskl. moms 719,00 DKK

Safety

2546-314

SAFETY BUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s

n U

• Moderne pasform

• Stræk

• Høj komfort og bevægelighed

• Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Beklædningsklasse 1

• Antal genanvendte plastflasker: 22

Vejl. pris ekskl. moms 669,00 DKK

3544-314

SAFETY OVERALL

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Stræk

Høj komfort og bevægelighed

Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås

Høj ryg og ribpaneler i siderne

• D-ring i smæklomme

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 27

Vejl. pris ekskl. moms 884,00 DKK

117
tested After washes 50 tested After washes 50

3546-314

SAFETY OVERALL

Størrelse: 72-136 / K80-K136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Stræk

• Høj komfort og bevægelighed

• Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås

• Høj ryg og ribpaneler i siderne

• D-ring i smæklomme

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Beklædningsklasse 1

• Antal genanvendte plastflasker: 27

Vejl. pris ekskl. moms 864,00 DKK

6546-314 SAFETY SHORTS

Størrelse: 72-136

Yderstof: 56% Polyester (Regenereret) / 34% Elastomultiester / 10% Bomuld, 285 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Stræk

Høj komfort og bevægelighed

Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås

Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Beklædningsklasse 1

• Antal genanvendte plastflasker: 17

Vejl. pris ekskl. moms 599,00 DKK

118
Safety
tested After washes 50 tested After washes 50

Safety

4946-930

SAFETY VINTERKEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• Skjult rib panel bagpå, der sikrer god pasform og øget bevægelsesfrihed

• Mange funktionelle lommer

• Aftagelig og regulerbar hætte

• 2-vejs lynlås på ydersiden af begge ben

• Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

Beklædningsklasse 3

Antal genanvendte plastflasker: 67

Vejl. pris ekskl. moms 2779,00 DKK

2946-930

SAFETY VINTERBUKSER

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• To forlommer med velcro

• D-ring foran

• Ekstra højt lændestykke samt justerbar elastik i talje

Skult tovejs lynlås med adgang til indre beklædning

Snefang i ben

• Knæforstærkning

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 33

Vejl. pris ekskl. moms 1264,00 DKK

119
tested After washes 50 tested After washes 50

1946-930 SAFETY VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Aftagelig og regulerbar hætte

• Vindfang i ærmer og bund

• Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 3

Antal genanvendte plastflasker: 36

Vejl. pris ekskl. moms 1699,00 DKK

1948-930 New SAFETY VINTERJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Mekanisk stræk

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Aftagelig og regulerbar hætte

Vindfang i ærmer og bund

Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 3

• Antal genanvendte plastflasker: 36

Vejl. pris ekskl. moms 1699,00 DKK

120
Safety
tested After washes 50 tested After washes 50

Safety

1246-930

SAFETY PILOTJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4 o

• Ribstop med mekanisk stræk

d f m U

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Aftagelig og regulerbar hætte

• Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 3

• Antal genanvendte plastflasker: 36

Vejl. pris ekskl. moms 1699,00 DKK

1247-935

SAFETY PILOTJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 200 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4 o d

f m U

• Vind- og vandafvisende

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning

• Udvendige lommer med lynlås

• Aftagelig hætte med reguleringsmulighed

• D-ring i højre lomme

• Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

• Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms 1059,00 DKK

121
After washes 50
After washes 25
tested
tested

1248-930 New

SAFETY PILOTJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Aftagelig og regulerbar hætte

• Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 3

• Antal genanvendte plastflasker: 36

Vejl. pris ekskl. moms 1699,00 DKK

1145-930

SAFETY PARKA SKALJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Åndbar, vand og vindtæt med tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning

• Kan kombineres med følgende inderjakker

1192-236, 1159-158 og 5159-158 Udvendige lommer med lynlås Aftagelig hætte med reguleringsmulighed

• D-ring i højre lomme

• Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

• Beklædningsklasse 3

• Antal genanvendte plastflasker: 36

Vejl. pris ekskl. moms 1544,00 DKK

Safety 122
tested After washes 50 tested After washes 50

1146-930

SAFETY SKALJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• Kan kombineres med følgende inderjakker

1192-236, 1159-158 og 5159-158

• Udvendige lommer med lynlås

• Aftagelig og regulerbar hætte

• Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering

• Meshfor for bedre komfort

Beklædningsklasse 3

Antal genanvendte plastflasker: 36

Vejl. pris ekskl. moms 1439,00 DKK

123 1146-930 // 1192-236
Safety
tested After washes 50

1159-158

SAFETY QUILTET JAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 160 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d f

m U

Ribstop med mekanisk stræk

• Moderne pasform

• Kan kombineres med model 1146-930 og 1145-930 som inderjakke

• Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Elastisk kantbånd i bunden

• Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 21

Vejl. pris ekskl. moms 969,00 DKK

Safety 124 1159-158 //// 2544-314 // 8025-241 // 2547-319
tested After washes 25

Safety

5159-158

SAFETY QUILTET VEST

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 160 g/m²

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 8 o d f

m U

Blød fleece indvendig for øget komfort

• Ribstop med mekanisk stræk

• Moderne pasform

• Kan kombineres med model 1146-930 og 1145-930 som indervest

• Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Elastisk kantbånd i bunden og ærmegab

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 1

• Antal genanvendte plastflasker: 14

Vejl. pris ekskl. moms 729,00 DKK

1158-237

SAFETY SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 320 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret > 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8 o d f

m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Moderne pasform

• Vind- og vandafvisende

• Høj komfort og bevægelighed

• Strækbar kvalitet

• Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

D-ring i højre lomme

Elastisk kantbånd i bunden

• Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger

• Beklædningsklasse 2

• Beklædningsklasse 3 (L-6XL fv. 10)

Vejl. pris ekskl. moms 1104,00 DKK

125
tested After washes 25 tested After washes 25 RECYCLED POLYESTER INTRA OTNOITISN ATSUSEB NABLEIN

1150-237 New SAFETY SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 320 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret > 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f m U

• Moderne pasform

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Vind- og vandafvisende

• Høj komfort og bevægelighed

• Strækbar kvalitet

• Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• D-ring i højre lomme

• Elastisk kantbånd i bunden

• Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger

• Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms 1104,00 DKK

5156-237 SAFETY SOFTSHELLVEST

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 320 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret > 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

• Moderne pasform

o d f m U

• Fleece på indersiden samt i kraven

• Strækbar kvalitet

• Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Indvendige lommer med velcro

• Elastisk kantbånd i ærmegab

Hammerstrop i begge sider

D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms 814,00 DKK

126
Safety
tested After washes 25 tested After washes 25 RECYCLED POLYESTER INTRA OTNOITISN ATSUSEB I NABLEIN RECYCLED POLYESTER INTRA OTNOITISN ATSUSEB NABLEIN

8025-241

SAFETY SWEAT CARDIGAN

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 250 g/m²

Vask: 8 o d f n U

• Moderne pasform

• Børstet inderside for øget komfort

• Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Vaffelstruktur på forstykke og hætte Rib i ærmer og bund Strækbar refleks for øget bevægelighed

• Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 28

127 8025-241 // 2545-319
Safety
tested After washes 25
Vejl. pris ekskl. moms 854,00 DKK

1192-236

SAFETY FLEECEJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 270 g/m²

Behandling: Anti-pilling

Vask: 8 o

• Moderne pasform

d f m U

• Kan kombineres med model 1146-930 og 1145-930 som inderjakke

Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Elastisk kantbånd i bunden

• Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger

• Med strækfor for øget bevægelighed

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 2

• Beklædningsklasse 3 (L-6XL fv. 10)

8021-241

SAFETY SWEATSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 250 g/m²

Vask: 8 o s

n U

• Moderne pasform

Børstet inderside for øget komfort Rib i hals, ærmer og bund

• Strækbar refleks for øget bevægelighed

• Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 3

• Antal genanvendte plastflasker: 29

Safety 128
Vejl. pris ekskl. moms 639,00 DKK
tested After washes 25 tested After washes 25 RECYCLED POLYESTER INTRA OTNOITISN ATSUSEB I NABLEIN
Vejl. pris ekskl. moms 1029,00 DKK

9545-182

SAFETY LANGÆRMET T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 55% Bomuld / 45% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Fremstillet i behagelig pique stof

• Bomuld på indersiden for øget komfort

• Strækbar refleks for øget bevægelighed

• Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 11

Vejl. pris ekskl. moms 544,00 DKK

9545-182 // 6545-319 129
Safety
tested After washes 25

Safety

9555-195 New

SAFETY LANGÆRMET T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 55% Viskose (Bambus) / 45% Polyester (Regenereret), 180 g/m²

Vask: 4 o s m U

• Påtrykte reflekser for øget synlighed og komfort

• Åndbart letvægtsmateriale

• Svedabsorberende materiale

• Temperaturregulerende

• Viskose (bambus) på inderside

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 11

Vejl. pris ekskl. moms 499,00 DKK

9548-182 SAFETY GRANDAD LANGÆRMET T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 55% Bomuld / 45% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Bomuld på indersiden for øget komfort Fremstillet i behagelig pique stof Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme

• Stolpelukning

• Beklædningsklasse 3

• Antal genanvendte plastflasker: 10

130
tested After washes 25 tested After washes 25
Vejl. pris ekskl. moms 554,00 DKK

Safety

9544-182

SAFETY T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 55% Bomuld / 45% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 4

o s n U

• Moderne pasform

• Fremstillet i behagelig pique stof

• Bomuld på indersiden for øget komfort

• Strækbar refleks for øget bevægelighed

• Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 9

9554-195 New SAFETY T-SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 55% Viskose (Bambus) / 45% Polyester (Regenereret), 180 g/m²

Vask: 4 o s

m U

• Påtrykte reflekser for øget synlighed og komfort

• Åndbart letvægtsmateriale

• Svedabsorberende materiale

• Temperaturregulerende

• Viskose (bambus) på indersiden

Beklædningsklasse 2

Antal genanvendte plastflasker: 9

131
Vejl. pris ekskl. moms 464,00 DKK
tested After washes 25 tested After washes 25
Vejl. pris ekskl. moms 419,00 DKK

Safety

9546-182

SAFETY POLOSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 55% Bomuld / 45% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 4 o s n U

• Moderne pasform

• Behagelig pique metervare

• Bomuld på indersiden for øget komfort

• Stolpelukning og ribstrikket krave

• Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 9

7011-194

SAFETY SKJORTE

Størrelse: 37/38-49/50

Yderstof: 50% Bomuld / 50% Polyester, 195 g/m²

Vask: 4 o s n W

• To brystlommer

Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber

• Regulerbare manchetter

• Beklædningsklasse 3

132
Vejl. pris ekskl. moms 514,00 DKK
tested After washes 25 tested After washes 50
Vejl. pris ekskl. moms 829,00 DKK

Safety

8041-253

SAFETY SWEATSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 65% Polyester / 35% Bomuld, 290 g/m²

Vask: 4 o d f n U

• Børstet inderside for øget komfort

• Påsyede reflekser

• Rib i hals, ærmer og bund

• Beklædningsklasse 3

9541-151

SAFETY T-SHIRT MED BRYSTLOMME

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 140 g/m²

Vask: 4 o s n U

• Fremstillet i letvægtsmateriale Påsyede reflekser Lomme på venstre bryst

• Rib i hals

• Beklædningsklasse 2

133
Vejl. pris ekskl. moms 464,00 DKK
tested After washes 25 tested After washes 25
Vejl. pris ekskl. moms 234,00 DKK

5032-240 New SAFETY VEJVEST

Størrelse: XS/S-3XL/4XL

Yderstof: 100% Polyester, 130 g/m²

Vask: 8 o d f m U

• Let og behagelig

• Velcrolukning

• Reflekser omkring liv og over skuldre

• Beklædningsklasse 2

5030-240 SAFETY VEJVEST MED LYNLÅS

Størrelse: XS/S-3XL/4XL

Yderstof: 100% Polyester, 130 g/m²

Vask: 8 o d f m U

• Lynlås i front ID-kortholder Walkie talkie / gasalarm strop

• To store udvendige lommer lukket med velcro

• Reflekser omkring liv og over skuldre

• Beklædningsklasse 2

134
Safety
Vejl. pris ekskl. moms 59,00 DKK
tested After washes 25 tested After washes 25
Vejl. pris ekskl. moms 102,00 DKK

Safety

5031-240

SAFETY VEJVEST MED ÆRMER

Størrelse: XS/S-3XL/4XL

Yderstof: 100% Polyester, 130 g/m²

Vask: 8 o

d f m U

• Korte ærmer

• Velcrolukning

• Reflekser omkring ærmer, liv og over skuldre

• To store udvendige lommer lukket med velcro

• Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms 82,00 DKK

1916-218

SAFETY REGNSÆT

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 140 g/m²

Membran: PU coating

WP ≥ 13000 Pa / Ret > 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: w o

d f m W

• Tapede sømme

• Reflekser omkring ærmer og liv samt benene for øget synlighed

• Jakken har lynlås i front, to forlommer, regulerbar hætte som kan rulles sammen, mulighed for regulering forneden og i bunden af ærmerne

• Bukserne har elastik i taljen, skrålomme med indgrebslommer til egne bukser og justerbar benvidde Beklædningsklasse 3 (Jakke) Beklædningsklasse 2 (Bukser)

Vejl. pris ekskl. moms 439,00 DKK

135
tested After washes 25 tested After washes 5

Safety

1921-102

SAFETY REGNJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 240 g/m²

Membran: PU coating

WP ≥ 20000 Pa / Ret > 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f m U

• Svejsede sømme

• Ventilation i ryg

• Aftagelig hætte med snøre

• Mulighed for regulering af ærmer

• Funktionelle lommer

• Beklædningsklasse 3

2921-102

SAFETY REGNBUKSER

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 100% Polyester, 240 g/m²

Membran: PU coating

WP ≥ 20000 Pa / Ret > 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8 o

• Svejsede sømme

• Regulerbar elastik i talje

• Funktionel tommestoklomme

• Justerbar benvidde

• Beklædningsklasse 2

d f m U

136
Vejl. pris ekskl. moms 854,00 DKK
tested After washes 5 tested After washes 5
Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK
137 1921-102 // 2921-102

1545-319

SAFETY LIGHT ARBEJDSJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Høj krave og forlænget bagstykke

• Slidstærk og let metervare

• Udvendige lommer med lynlås

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 20

Vejl. pris ekskl. moms 749,00 DKK

2545-319

SAFETY LIGHT BUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Mange funktionelle lommer - bl.a. til tommestok og scanner

Slidstærk og let metervare

Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 19

Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK

138
Safety
LIGHT
tested After washes 50 tested After washes 50

2547-319

SAFETY LIGHT BUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner

• Slidstærk og let metervare

• Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Beklædningsklasse 1

Antal genanvendte plastflasker: 19

Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK

3545-319

SAFETY LIGHT OVERALL

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Slidstærk og let metervare

Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

Høj ryg og ribpanel i siderne

Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner

• Regulerbare seler

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• D-ring i smæklomme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 23

Vejl. pris ekskl. moms 749,00 DKK

139
Safety
LIGHT
tested After washes 50 tested After washes 50

3547-319

SAFETY LIGHT OVERALL

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Slidstærk og let metervare

• Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

• Høj ryg og ribpanel i siderne

• Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner

• Regulerbare seler

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

D-ring i smæklomme

• Beklædningsklasse 1

• Antal genanvendte plastflasker: 23

Vejl. pris ekskl. moms 749,00 DKK

4545-319

SAFETY LIGHT KEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Slidstærk og let metervare

Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

Regulerbare manchetter

Mange funktionelle lommer – bl.a. lomme til scanner

• Skrålommer - begge med indgrebslommer som giver adgang til egne bukser

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Beklædningsklasse 3

• Antal genanvendte plastflasker: 37

Vejl. pris ekskl. moms 1184,00 DKK

Safety 140 LIGHT
tested After washes 50 tested After washes 50

Safety

LIGHT

6544-319

SAFETY LIGHT KNICKERS

Størrelse: 72-136

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Slidstærk og let metervare

• Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

• Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Beklædningsklasse 1

Antal genanvendte plastflasker: 16

Vejl. pris ekskl. moms 534,00 DKK

6545-319

SAFETY LIGHT SHORTS

Størrelse: 72-136

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Moderne pasform

• Slidstærk og let metervare

Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner

Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Beklædningsklasse 1

• Antal genanvendte plastflasker: 14

Vejl. pris ekskl. moms 504,00 DKK

141
tested After washes 50 tested After washes 50

2543-319

SAFETY LIGHT DAMEBUKSER

Størrelse: 34-48

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Specialdesignet til kvinder

• Mange funktionelle lommer - bl.a. til tommestok og scanner

• Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

• Slidstærk og let metervare

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• Beklædningsklasse 2

Antal genanvendte plastflasker: 19

Vejl. pris ekskl. moms 589,00 DKK

3543-319

SAFETY LIGHT DAMEOVERALL

Størrelse: 34-48

Yderstof: 50% Polyester (Regenereret) / 40% Bomuld / 10% Polyester, 245 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o a n U

• Specialdesignet til kvinder

• Slidstærk og let metervare

Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform

Høj ryg og ribpanel i siderne

Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner

• Regulerbare seler

• Knapper for let og hurtig montering af hængelommer

• Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning

• D-ring i smæklomme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 23

Vejl. pris ekskl. moms 749,00 DKK

142
Safety
WOMEN
tested After washes 50 tested After washes 50

1943-930

SAFETY DAME VINTERJAKKE

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret ≤ 15 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

For: 100% Polyester

Vask: 4

o d f m U

• Ribstop med mekanisk stræk

• Specialdesignet til kvinder

• Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme

• Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front

• Aftagelig og regulerbar hætte

• Vindfang i ærmer og bund

• Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering

• D-ring i højre lomme

• Beklædningsklasse 2

Beklædningsklasse 3 (L-3XL fv. 10)

Antal genanvendte plastflasker: 36

DKK

143 1943-930 // 2543-319
Safety
WOMEN
After washes 50
Vejl. pris ekskl. moms 1594,00
tested

1156-237

SAFETY DAME SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 100% Polyester, 320 g/m²

Membran: TPU membran

WP ≥ 20000 Pa / Ret > 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o d f m U

• Blød fleece indvendig for øget komfort

• Specialdesignet til kvinder

• Vind- og vandafvisende

• God komfort og bevægelighed

• Strækbar kvalitet

• Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• D-ring i højre lomme

• Elastisk kantbånd i bunden

• Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger

• Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms 1104,00 DKK

8027-241

SAFETY DAME SWEAT CARDIGAN

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 100% Polyester (Regenereret), 250 g/m²

Vask: 8

o d f n U

• Specialdesignet til kvinder Børstet inderside for øget komfort Reflekslynlås i front

• Udvendige lommer med lynlås

• Vaffelstruktur på forstykke og hætte

• Rib i ærmer og bund

• Strækbar refleks for øget bevægelighed

• Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 31

Safety 144 WOMEN
Vejl. pris ekskl. moms 854,00 DKK
tested After washes 25 tested After washes 25 RECYCLED POLYESTER INTRA OTNOITISN ATSUSEB NABLEIN

9543-182

SAFETY DAME LANGÆRMET T-SHIRT

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 55% Bomuld / 45% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 4 o s n U

• Specialdesignet til kvinder

• Fremstillet i behagelig pique stof

• Bomuld på indersiden for øget komfort

• Strækbar refleks for øget bevægelighed

• Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 9

9542-182

SAFETY DAME T-SHIRT

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 55% Bomuld / 45% Polyester (Regenereret), 190 g/m²

Behandling: Forkrympet

Vask: 4 o s n U

• Specialdesignet til kvinder

• Fremstillet i behagelig pique stof

Bomuld på indersiden for øget komfort

Strækbar refleks for øget bevægelighed

Forstærkede sømme

• Beklædningsklasse 2

• Antal genanvendte plastflasker: 8

145
Safety
WOMEN
Vejl. pris ekskl. moms 504,00 DKK
tested After washes 25 tested After washes 25
Vejl. pris ekskl. moms 464,00 DKK

EN ISO 20471

Anvendes f.eks. ved vejarbejde, arbejde på banelegeme samt på byggepladser, når medarbejdernes synlighed er vigtig.

Sikkerhedsprodukterne fra ENGEL Workwear er certificeret i henhold til bestemmelserne om høj synlighed i EN ISO 20471.

EN ISO 20471 er en europæisk standard med krav til sikkerhedsbeklædning, som skal gøre brugeren synlig i farlige situationer i dagslys, i lyset fra køretøjer og i mørke. Funktionskrav til farve og retrorefleksion samt fladestørrelse, fordeling og placering af det reflekterende materiale indgår ligeledes i standarden.

Inddelingen i tre klasser er foretaget på baggrund af overfladearealet af hhv. det fluorescerende materiale og det reflekterende materiale. Produkter i klasse 3 har den højeste synlighed, mens produkter i klasse 1 har den laveste. Det er anvendelsesområdet, der afgør, om det er produkter fra klasse 1, 2 eller 3, der skal anvendes for at øge en persons sikkerhed. Der skal tages særligt højde for de lokale oversigtsforhold.

I den forbindelse skal der foretages en analyse af de forskellige risikogrupper. Ved skiftende arbejdsopgaver og i tvivlstilfælde anbefales det at anvende tøj fra klasse 3.

PIKTOGRAM

Piktogrammet angiver, i hvilken klasse tøjet er afprøvet og certificeret i henhold til EN ISO 20471.

ANSVAR OG KONTROL

Overholdelse af reglerne kontrolleres af myndighederne. Arbejdsgiveren har pligt til at sørge for den foreskrevne sikkerhedsbeklædning.

BRUGSVEJLEDNING

• Sikkerhedsbeklædningen skal altid lukkes, så refleksstriberne er sammenhængende.

• Refleksstriberne på bukserne må ikke være skjult af eksempelvis støvler.

• Vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne skal følges.

• Hvis der anvendes flere beklædningsdele, der overholder EN 20471, øges sikkerheden i kraft af det fluorescerende og reflekterende materiale.

BEKLÆDNING I KLASSE 3

”HØJ RISIKO/PASSIV”

Ved arbejde på veje, jernbanespor og byggepladser med eller uden afskærmning mod trafikken. I områder med normale hastigheder over 60 km/t skal der anvendes produkter fra klasse 3.

BEKLÆDNING I KLASSE 2

”HØJ RISIKO/PASSIV”

Ved arbejde på gader, jernbanespor og byggepladser med afspærring mod trafikken. I områder med normale hastigheder under 60 km/t kan der anvendes produkter fra klasse 2.

BEKLÆDNING I KLASSE 2

”MIDDEL RISIKO/AKTIV”

Gæster, der ikke har opgaver på anlægget, kan anvende produkter fra klasse 2 i risikogruppen mellemhøj, når hastighederne ligger under 60 km/t.

BEKLÆDNING I KLASSE 1

”HØJ RISIKO/PASSIV”

Ved arbejde på gader, jernbanespor og byggepladser med afspærring mod trafikken. I områder med normale hastigheder under 30 km/t kan der anvendes produkter fra klasse 1.

Dette produkt er i overensstemmelse med Rådets forordning (EU) 2016/425”

ENGEL Beskyttelsesbeklædning er typegodkendt ved

EU-notified body no. 0161:

Aitex Textile Research Institute

Plaza Emilio Sala, 1 · ES-03801 Alcoi (Alicante) · Spain

EU-notified body no. 0200:

Force Certification A/S Park Alle 345 · DK-2605 Brøndby · Denmark

Safety 146
KLASSE FLUORESCERENDE MATERIALE REFLEKSMATERIALE SYMBOL Klasse 3 0.8 m2 0.2 m2 Klasse 2 0.5 m2 0.13 m2 Klasse 1 0.14 m2 0.10 m2

MANGE AF VORES PRODUKTER ER CERTIFICERET SAMMEN FOR AT OPNÅ EN HØJERE KLASSIFICERING

Safety 147 1145-930 • 1146-930 • 1246-930 • 1247-935 • 1248-9360
• 1921-102 • 1946-930 • 1948-9360 • 4545-319 4946-930 • 5031-240 • 5032-240 • 7011-194 • 8021-241 8041-253 • 9548-182
2543-319 2544-314 2545-319 2546-314 2547-319 2921-102 2946-930 3543-319 3544-314 3545-319 3546-314 3547-319 6544-319 6545-319 6546-314 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1145-930 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1146-930 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1150-237 3 2 2 2 2 2 2 3 2 2 2 2 2 2 2 1156-237 2 3 3 2 3 2 2 2 3 3 2 2 2 2 2 1158-237 2 3 3 3 3 2 2 2 3 3 2 2 2 2 2 1159-158 2 3 3 3 3 2 2 2 3 3 3 2 2 2 2 1192-236 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1246-930 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1247-935 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1248-930 2 3 3 3 2 2 2 2 3 3 2 2 2 2 2 1544-314 2 2 3 2 3 2 2 2 3 3 2 2 2 2 2 1545-319 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1921-102 3 2 2 2 2 2 2 3 2 2 2 2 2 2 2 1943-930 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1946-930 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 1948-930 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 5030-240 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 5031-240 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 5032-240 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 5156-237 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 1 1 1 1 1 5159-158 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 7011-194 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 8021-241 2 3 3 3 3 2 2 2 3 3 3 2 2 2 2 8025-241 2 2 2 2 2 2 2 3 2 2 2 2 2 2 2 8027-241 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 8041-253 2 3 2 2 2 2 2 2 3 2 2 2 2 2 2 9541-151 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 9542-182 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 9543-182 2 2 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 9544-182 2 3 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 9545-182 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 9546-182 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 9548-182 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 9554-195 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 9555-195 } fv. 10 L-6XL fv. 10 L-3XL Klasse 3 kan bæres alene
1916-218
1158-237 1192-236 1943-930

YOUR SAFETY IS OUR CONCERN

148
149
150
Safety+

Designet til at beskytte i ekstreme miljøer

Når det handler om sikkerhed, er der ganske enkelt ingen genveje. Safety+-sortimentet er et sortiment af tøj, der yder en høj grad af beskyttelse, og som er designet og fremstillet til at kunne bruges i særligt farlige arbejdsmiljøer, hvor det beskytter mod varme, flammer, kemiske stoffer, statiske og andre industrielle farer såsom svejsegnister og lysbuer. Serien opfylder ikke kun de specifikke sikkerhedscertificeringer, der kræves for at arbejde i ekstreme eller farlige miljøer, men tilbyder også ultimativ komfort til heldagsbrug hele året rundt.

151

1320-188 New SAFETY+ ARBEJDSJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Høj krave, som beskytter halsen

• Stropper i front til at fastgøre gasalarm

• Skjult lynlås og velcrolukning fortil

• Udvendige lommer med lynlås

• D-ring til ID-kort i højre lomme

• Regulerbare manchetter med velcrolukning

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatiske egenskaber

Flammehæmmende fibre

Inherent materiale, som forbliver flammehæmmende efter vask

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 2199,00 DKK

Safety + 152
// 2320-188
1320-188
After washes 5
tested

2320-188 New SAFETY+ ARBEJDSBUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b

U

• Elastik i taljen sikrer dig en god pasform

• Baglommer med klap og velcrolukning

• Lårlomme med ekstra separat mobillomme

• Tommestoklomme med klap

• Ergonomisk formet knæparti giver dig bedre pasform

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale

Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 1799,00 DKK

tested After washes 5 tested After washes

3320-188 New SAFETY+ OVERALLS

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Smæklomme med klap og velcrolukning

• Bred elastik i ryggen og regulerbare seler giver optimal pasform

• Elastik i taljen bagpå sikrer en god pasform

• Baglommer med klap og velcrolukning

• Lårlomme med separat mobillomme

Stiklommer i siderne

Tommestoklomme med klap

• Ergonomisk formet knæparti for bedre bevægelighed

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale

• Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 2299,00 DKK

153
Safety +
5

4320-188 New SAFETY+ KEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Høj krave holder din hals beskyttet

• Stropper i front til at fastgøre gasalarm

• Skjult lynlås og velcrolukning fortil

• Velcrojustering ved håndled, så ærmet bliver, hvor det skal

• Lårlomme med separat mobillomme

• Tommestoklomme med klap

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Ergonomisk formet knæparti giver dig bedre bevægelighed

Antistatisk

Flammehæmmende materiale

• Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 3799,00 DKK

1938-180 New SAFETY+ VINTERJAKKE

På lager efterår 2024

Safety + 154
tested After washes 5

1323-185 New

SAFETY+ SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 36% Modacryl / 34% Polyester / 24% Bomuld / 5% Aramid / 1% Antistatisk fiber, 375 g/m²

Membran: PU membran

WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o s m U

• Høj krave, som beskytter halsen

Stropper i front til at fastgøre gasalarm

Udvendige lommer med lynlås

• D-ring til ID-kort i højre lomme

• Regulerbare manchetter med velcrolukning

• Snøre i bund til justering holder vinden ude

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatiske egenskaber

• Flammehæmmende fibre

• Inherent materiale, som forbliver flammehæmmende efter vask

Vejl. pris ekskl. moms 2499,00 DKK

1325-179 New SAFETY+ FLEECEJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Modacryl / 39% Bomuld / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Behandling: Anti-pilling

Vask: 8 o s m U

• Høj krave holder dig varm og beskyttet

• Lynlås i front

Stropper i front til at fastgøre gasalarm

Udvendige lommer med lynlås

Ærmer med elastik forneden, så de bliver, hvor de skal

• D-ring til ID-kort i højre lomme

• Snøre i bund, så vinden holdes ude

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale

• Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask

• Flammehæmmende reflekser

2499,00 DKK

155
Safety +
tested After washes 25
Vejl. pris ekskl. moms

8255-286

SAFETY+ SWEATSHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Modacryl / 38% Bomuld / 2% Antistatisk fiber, 280 g/m²

Vask: 8 o d f n U

• Ideel under arbejdsjakken

• Rib i hals og ærmer

• Kan bruges i kombination med bukser i stedet for arbejdsjakken

Safety + 156
// 3320-188
8255-286
After washes 5
Vejl. pris ekskl. moms 779,00 DKK
tested

Safety +

9255-287

SAFETY+ POLO SHIRT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 55% Modacryl / 43% Bomuld / 2% Antistatisk fiber, 220 g/m²

Vask: 8 o d f n U

• Ribkrave og skjult knaplukning

• Rib i ærmer

• Ideel under arbejdsjakken

• Kan bruges i kombination med bukser i stedet for arbejdsjakken

7005-150

SAFETY+ MULTINORM SKJORTE

Størrelse: 37/38-49/50

Yderstof: 60% Modacryl / 37% Bomuld / 3% Antistatisk fiber, 180 g/m²

Vask: 4 o s n W

• Kinakrave og skjult trykknaplukning i front

• Brystlomme med skjult trykknaplukning

• Viddelæg i ryg for bedre komfort

• Flammehæmmende og antistatisk

• Egnet til industrivask

157
Vejl. pris ekskl. moms 679,00 DKK
washes
tested
washes
Vejl. pris ekskl. moms 679,00 DKK
tested After
5
After

7255-284

SAFETY+ UNDERTRØJE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Modacryl / 39% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 170 g/m²

Vask: 8 o d f

• Lange ærmer

• Blød og åndbar

• Rib i hals og ærmer

• Fylder minimalt under daglig beklædning

n U

7256-284

SAFETY+ LANGE UNDERBUKSER

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 60% Modacryl / 39% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 170 g/m²

Vask: 8 o d f n

• Elastik i linning

• Blød og åndbar

• Ribkant ved fod

• Fylder minimalt under daglig beklædning

U

Safety + 158
Vejl. pris ekskl. moms 554,00 DKK
tested After washes 50 tested After washes 50
Vejl. pris ekskl. moms 504,00 DKK

1321-188 New SAFETY+ ARBEJDSJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Høj krave, som beskytter halsen

• Skjult lynlås og velcrolukning fortil

• Stropper i front til at fastgøre gasalarm

• Udvendige lommer med lynlås

• D-ring til ID-kort i højre lomme

• Regulerbare manchetter med velcrolukning

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatiske egenskaber

Flammehæmmende fibre

Inherent materiale, som forbliver flammehæmmende efter vask

• Flammehæmmende reflekser

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 3 i kombination med 2321-188/2322-188/3321-188

Vejl. pris ekskl. moms 2399,00 DKK

Safety + 159 1321-188 // 2321-188
tested After washes 5

2321-188 New SAFETY+ BUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Elastik i taljen bagpå sikrer en god pasform

• Baglommer med klap og velcrolukning

• Lårlomme med separat mobillomme

• Tommestoklomme med klap

• Ergonomisk formet knæparti giver en bedre pasform

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale Flammehæmmende reflekser Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 3 i kombination med 1321-188

Vejl. pris ekskl. moms 1999,00 DKK

2322-188 New SAFETY+ BUKSER

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Elastik i taljen bagpå sikrer dig en behagelig pasform

• Baglommer med klap og velcrolukning

• Lårlomme med separat mobillomme

• Tommestoklomme med klap

• Ergonomisk formet knæparti giver bedre bevægelighed Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale

• Flammehæmmende reflekser

• Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 3 i kombination med 1321-188

Vejl. pris ekskl. moms 1999,00 DKK

Safety + 160
tested
washes 5 tested
5
After
After washes

tested After

3321-188 New SAFETY+ OVERALLS

Størrelse: 72-136 / K80-K136 / L80-L104

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Bred elastik i ryggen og regulerbare seler sikrer optimal pasform

• Smæklomme med klap og velcrolukning

• Ribpaneler i siderne for øget bevægelighed

• Elastik i taljen bagpå giver en god pasform

• Baglommer med klap og velcrolukning

• Lårlomme med separat mobillomme

• Tommestoklomme med klap

• Stiklomme i siderne

• Ergonomisk formet knæparti for bedre bevægelighed Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale

• Flammehæmmende reflekser

• Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 3 i kombination med 1321-188

Vejl. pris ekskl. moms 2499,00 DKK

4231-188 New SAFETY+ KEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 32% Modacryl / 30% Polyester / 20% Aramid / 17% Viskose / 1% Antistatisk fiber, 320 g/m²

Vask: 4 o a b U

• Høj krave holder din hals beskyttet

• Skjult lynlås og velcrolukning fortil

• Velcrojustering ved håndled

• Tommestoklomme med klap

• Ergonomisk formet knæparti sikrer dig bedre bevægelighed Knælommer, hvor knæpuderne kan indstilles i to forskellige højder

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale

• Flammehæmmende reflekser

• Inherent materiale, der forbliver flammehæmmende efter vask

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms 3999,00 DKK

161
Safety +
washes 5 tested After washes 5
Safety + 4231-188

1930-180 New SAFETY+ VINTERJAKKE

På lager efterår 2024

1324-185 New

SAFETY+ SOFTSHELLJAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 36% Modacryl / 34% Polyester / 24% Bomuld / 5% Aramid / 1% Antistatisk fiber, 375 g/m²

Membran: PU membran

WP ≥ 20000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m² Pa/W

Behandling: Vandafvisende

Vask: 8

o s m U

• Høj krave

• Stropper i front til at fastgøre gasalarm

• Skjult lynlås med trykknapper fortil

• Udvendige lommer med lynlås

• D-ring til ID-kort

• Regulerbare manchetter med velcrolukning

• Snøre i bund holder vinden ude

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og sømme forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Antistatisk

• Flammehæmmende materiale

• Flammehæmmende reflekser

Inherent materiale, som forbliver flammehæmmende efter vask

Vejl. pris ekskl. moms 2599,00 DKK

+ 163
Safety

1288-192

SAFETY+ SVEJSER JAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 99% Bomuld / 1% Antistatisk fiber, 350 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4

o s b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper

Forlænget bagstykke

• Udvendige lommer med knaplukning

• Regulerbare manchetter med knaplukning

• Flammehæmmende

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 984,00 DKK

2288-192

SAFETY+ SVEJSER BUKSER

Størrelse: 76-132 / K76-K132

Yderstof: 99% Bomuld / 1% Antistatisk fiber, 350 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o s

b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast

• Baglomme med forstærkning og klap

• Lårlomme med box-effekt

• Tommestoklomme

• Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning

• Flammehæmmende

• Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 769,00 DKK

Safety + 164
tested
tested After washes 5
After washes

3288-192

SAFETY+ SVEJSER OVERALL

Størrelse: 76-132 / K76-K132

Yderstof: 99% Bomuld / 1% Antistatisk fiber, 350 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o

s b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast

Stiklommer i siden

Elastisk ryg og regulerbare seler

• Smæklomme med klap

• Lårlomme med box-effekt

• Tommestoklomme

• Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning

• Flammehæmmende

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 1024,00 DKK

4288-192

SAFETY+ SVEJSER KEDELDRAGT

Størrelse: XS-6XL / KXS-K6XL

Yderstof: 99% Bomuld / 1% Antistatisk fiber, 350 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o

s b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast

• Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper

• Udvendige lommer med knaplukning

• Skrålommer - begge med indgrebslommer som giver adgang til egne bukser

• Lårlomme med box-effekt

• Regulerbare manchetter med knaplukning

• Flammehæmmende

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 1464,00 DKK

165
Safety +
5 tested After washes 5
tested After washes

Multinorm

ALLE MODELLER ER ANTISTATISKE OG FLAMMEHÆMMENDE OG BESKYTTER MOD VÆSKEFORMIGE AEROSOLER, SPRAY OG LETTE STÆNK FRA KEMIKALIER

Ved specialbestillinger (merpris) kan disse farver kombineres efter ønske:

1234-820

SAFETY+ MULTINORM JAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Membran: TPU membran

Behandling: FR

Vask: 4 o a b W

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper

• Manchetter med velcro

• Funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap og velcro

• Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed

• Antistatisk og flammehæmmende

• Egnet til industrivask

Safety + 166
MULTINORM
tested After washes 50
Vejl. pris ekskl. moms 1134,00 DKK

Safety +

MULTINORM

2234-825

SAFETY+ MULTINORM BUKSER

Størrelse: 76-128

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o a b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Stiklommer skjult med klapper

• Baglommer med forstærkning og klapper

• Tommestoklomme

• Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning

• Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 919,00 DKK

3234-825

SAFETY+ MULTINORM OVERALL

Størrelse: 80-128

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o a b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

Brystlomme med lynlås

Baglommer med forstærkning og klapper

Tommestoklomme

• Hammerstrop

• Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning

• Elastik i ryg

• Antistatisk og flammehæmmende

• Egnet til industrivask

167
After washes 50 tested After washes 50
Vejl. pris ekskl. moms 1184,00 DKK
tested

4234-825

SAFETY+ MULTINORM KEDELDRAGT

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o a b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Manchetter med velcro

• Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper

• Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed

• Ud- og indvendige lommer

• Skrålommer - begge med indgrebslommer som giver adgang til egne bukser

Hammerstrop og tommestoklomme

• Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning

• Antistatisk og flammehæmmende

• Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms 1834,00 DKK

Safety +
MULTINORM 168
4234-825
tested After washes 50

Multinorm

ALLE MODELLER ER ANTISTATISKE OG FLAMMEHÆMMENDE OG BESKYTTER MOD VÆSKEFORMIGE AEROSOLER, SPRAY OG LETTE STÆNK FRA KEMIKALIER

Ved specialbestillinger (merpris) kan kontrastmetervare (fv. 20) ændres til følgende farver:

1235-820

SAFETY+ EN ISO 20471

MULTINORM JAKKE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Membran: TPU membran

Behandling: FR

Vask: 4 o a b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper

• Manchetter med velcro

• Funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap og velcro

• Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed

• Flammehæmmende reflekser

• Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Safety + 169
MULTINORM EN ISO 20471
Vejl. pris ekskl. moms 1409,00 DKK tested After washes 50

2235-825

SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM BUKSER

Størrelse: 80-128 / K84-K104 / L80-L104

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o

a b W

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Stiklommer skjult med klapper

• Baglommer med forstærkning og klapper

• Tommestoklomme

• Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning

• Flammehæmmende reflekser

• Antistatisk og flammehæmmende

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms 1089,00 DKK

3235-825

SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM OVERALL

Størrelse: 80-128 / K80-K104

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o a

b W

• Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Brystlomme med lynlås

• Baglommer med forstærkning og klapper

• Tommestoklomme og hammerstrop

• Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning

• Elastik i ryg

• Flammehæmmende reflekser

• Antistatisk og flammehæmmende

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms 1439,00 DKK

Safety + 170 MULTINORM EN ISO 20471
tested After washes 50 tested After washes 50

4235-825

SAFETY+ EN ISO 20471

MULTINORM KEDELDRAGT

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 75% Bomuld / 24% Polyester / 1% Antistatisk fiber, 300 g/m²

Behandling: FR

Vask: 4 o a b W

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast

• Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper

• Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed

• Funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap og velcro

• Skrålommer - begge med indgrebslommer som giver adgang til egne bukser

• Hammerstrop og tommestoklomme

• Flammehæmmende reflekser

• Antistatisk og flammehæmmende

• Egnet til industrivask

• Beklædningsklasse 3 Vejl. pris ekskl. moms 2339,00 DKK

Safety + 171 4235-825 MULTINORM EN ISO 20471
tested After washes 50

EN ISO 13688:2013 + EN ISO 13688:2013/A1:2021

EN ISO 11611:2015

EN ISO 11612:2015

EN 1149-5:2018

EN 13034:2005 + A1:2009

EN 61482-2:2020

EN ISO 20471:2013+EN ISO 20471:2013/A1:2016

Se modellens vaskeanvisning for certificerede standard(er) og klassificering.

GENEREL BRUGERINFORMATION

• På arbejdspladser kan der opstå flere forskellige farlige situationer og ulykker på samme tid, derfor har vi valgt at bruge et multifunktionelt stof, som både har brandhæmmende-, antistatiske- og lysbue-egenskaber.

• Safety+ må kun benyttes samlet i kombinationen af jakke sammen med bukser eller overall med samme eller højere klassificering.

Kedeldragten er den eneste separate beklædningsdel, der må benyttes uden jakke.

• Beskyttelsesbeklædningen skal bæres lukket for at give den optimale beskyttelse.

• Beskyttelsesvirkningen af arbejdstøjet indtræder først ved korrekt brug. Det anbefales at lave bæreforsøg, før det endelige valg af beskyttelsesbeklædning.

• Almindelig slid, vask og mulig forurening kan påvirke og reducere de flammehæmmende og de elektrostatiske egenskaber i beskyttelsesbeklædningen.

• Såfremt brugeren oplever solskoldningslignende symptomer på UVB gennemtrængning, skal beskyttelsesbeklædningen repareres hvis muligt eller udskiftes. Brug af mere resistent beskyttende lag bør overvejes for fremtidig anvendelse. For at sikre den optimale levetid af produkterne bør vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne overholdes.

Yderligere beskyttelsesudstyr kan være påkrævet.

Beskyttelsesbeklædningen er konstrueret så det hurtigt kan tages af.

• Tilgængelige størrelser for overdele størrelse XS-6XL og underdele størrelse 72-136.

72

76

80

84

XS 85-91 cm

S 91-97 cm

M 97-103 cm

L 103-109 cm

XL 109-115 cm

2XL 115-121 cm

3XL 121-127 cm

4XL 127-133 cm

5XL 133-139 cm

6XL 139-145 cm Kropshøjde

EN ISO 11611: 2015

BESKYTTELSE VED SVEJSNING OG

TILSVARENDE PROCESSER

Beskyttelsesbeklædningen yder brugeren begrænset beskyttelse mod flammer, flydende metalstænk, strålevarme og kortvarig utilsigtet elektrisk kontakt.

Beskyttelsen mod flammer reduceres, hvis svejserens beskyttelsesbeklædning er forurenet med brændbare stoffer.

• Beskyttelsesbeklædningen beskytter kun mod kortvarig utilsigtet kontakt med lysbuesvejsningens strømkreds. Det anbefales yderligere isolerende tøjlag, hvor der er en forhøjet risiko for el-chok.

• Den gnisthæmmende virkning af beskyttelsesbeklædningen kan hurtigt blive ophævet ved at bære let brændbart tøj sammen med beskyttelsesbeklædningen.

Derfor skal man sørge for, at skjorter, T-shirts og yderbeklædning også lever op til at være brandhæmmende. Med hensyn til undertøjet kan det anbefales at anvende ren bomuld.

Vejledning til korrekt valg af EN ISO 11611 klassificering: klasse 1 = gassvejsning, TIG, MIG, mikro-plasma, punktsvejsning, slaglodning og MMA svejsning (med kappedækket elektrode). Miljømæssige forhold: Betjening af f.eks. oxygen- og plasmaskæremaskiner, modstandssvejsemaskiner, maskiner til termisk svejsning og bænksvejsning. Vejledning til korrekt valg af EN ISO 11611 klassificering: klasse 2 = MMA-svejsning (med alm. eller cellulosebeklædt elektrode, MAG (med CO2 eller blandgas), MIG (med høj spænding), Lysbuesvejsning, plasmaskæring, lodning, oxygenskæring og termisk

påsprøjtning. Miljømæssige forhold: Begrænsede pladsforhold og svejsning/skæring over hovedhøjde eller lignende begrænsede positioner. En øget iltmængde vil nedsætte de flammehæmmende egenskaber ved svejsning.

Pas på med svejsning i indelukkede rum, hvis det er sandsynligt, at iltmængden øges.

• Yderligere kropsbeskyttelse er påbudt ved f.eks. svejsning over hovedhøjde. For at sikre den optimale levetid af produkterne bør vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne overholdes.

• Beskyttelsesbeklædningens elektrisk isolerende effekt reduceres af sved, vand, fugt og snavs.

EN ISO 11612: 2015

BESKYTTELSE MOD VARME OG ILD

Beskyttelsesbeklædning til personer udsat for varme er fremstillet i henhold til ovennævnte standarder, og forhindrer spredning af flammer, hvis beklædningen ved et uheld kommer i kontakt med flammer. Den flammehæmmende virkning af beskyttelsesbeklædningen kan hurtigt blive ophævet ved at bære let brændbart tøj sammen med beskyttelsesbeklædningen. Derfor skal man sørge for, at skjorter, T-shirts og yderbeklædning også er flammehæmmende. Med hensyn til undertøjet kan det anbefales at anvende ren bomuld eller flammehæmmende materialer, og ikke syntetiske materialer som f.eks. polyester eller polyamid.

• Advarsel: Bæres beskyttelsesbeklædningen direkte på huden, er risici for forbrændinger ikke fjernet, i tilfælde af at flydende metalstænk kommer på beskyttelsesbeklædningen.

• Ved brug af beskyttelsesbeklædning, der er mærket med kode D og/eller E, skal brugeren i tilfælde af metalstænk forlade området og straks afklæde sig beklædningsdelen.

• Tøjet skal derefter rengøres eller tages ud af brug. Beskyttelsesbeklædningens flammehæmmende egenskaber reduceres, hvis beskyttelsesbeklædningen kommer i berøring med brændbare materialer.

• For at sikre den optimale levetid af produkterne bør vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne overholdes.

Safety + 172
i cm for hver størrelse
Brystvidde
170-190 cm Taljevidde i cm for hver størrelse
70-74 cm
74-78 cm
K80 L80 78-82 cm
K84 L84 82-86 cm
K88 L88 86-90 cm 92 K92 L92 90-94 cm
K96 L96 94-98 cm 100 K100 L100 98-102 cm 104 K104 L104 102-106 cm 108 K108 106-110 cm 112 K112 110-114 cm 116 K116 114-118 cm 120 K120 118-122 cm 124 K124 122-126 cm
K128 126-130 cm
K132 130-134 cm 136 K136 134-138 cm Kropshøjde 170-190 cm EN ISO 11611 FLAMMESPREDNING A1 Overfladeantændelse A2 Kantantændelse EN ISO 11611 KLASSE 1 KLASSE 2 Påvirkning fra stænk 15 dråber 25 dråber Strålevarme RHTI overførelsesindex RHTI 24 ≥ 7 sek. RHTI 24 ≥ 16 sek. EN ISO 11611 KLASSE 1 KLASSE 2 Trækstyrke Vævet ydermateriale 400 N 400 N Læder 80 N 80 N Rivestyrke Vævet ydermateriale 15 N 20 N Læder 15 N 20 N Brudstyrke Testområde på 7,3 cm2 200 kPa 200 kPa Testområde på 50 cm2 100 kPa 100 kPa EN ISO 11612 FLAMMESPREDNING A1 Overfladeantændelse A2 Kantantændelse EN ISO 11612 RHTI 24 VÆRDI (Defineret i ISO 9151) Konvektiv varme i sek. Min. Max. B1 4 < 10 B2 10 < 20 B3 20 EN ISO 11612 RHTI 24 VÆRDI (Defineret i ISO 6942) Strålevarme i sek. Min. Max. C1 7 20 C2 20 50 C3 50 < 95 C4 95 EN ISO 11612 SMELTET ALUMINIUM SPRØJT I GRAM Min. Max. D1 100 < 200 D2 200 < 350 D3 350
88
96
128
132

EN 1149-5:2018

ELEKTROSTATISKE EGENSKABER – DEL 5: KRAV TIL MATERIALETS YDEEVNE OG DESIGN

• Personen, der bærer den elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning, skal være korrekt jordforbundet. Modstanden mellem personens hud og jorden skal være mindre end 108 Ω f.eks. ved at bære passende fodtøj på afledende eller ledende gulvbelægninger.

Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning må ikke bæres åbent eller tages af i brændbare eller eksplosive atmosfærer eller under håndtering af brændbare eller eksplosive stoffer.

• Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning er beregnet til brug i zone 1, 2, 20, 21 og 22 (se EN 60079-10-1 [7] og EN 60079-10-2 [8]), hvor minimumsantændelsesenergien for enhver eksplosiv atmosfære ikke er mindre end 0,016 mJ.

• Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning må ikke anvendes i iltberigede atmosfærer eller i zone 0 (se EN 60079-10-1 [7]) uden forudgående godkendelse fra den sikkerhedsansvarlige.

• Den elektrostatiske afledende ydeevne af den elektrostatiske afledende beskyttelsesbeklædning kan påvirkes af slid, vask og eventuel kontaminering.

Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning skal bæres på en sådan måde, at den permanent dækker materialer, der ikke opfylder kravene under normal brug (herunder bøjningsbevægelser).

Ledende dele i form af metalknapper, lynlåse og lignende er tilladt i beskyttelsesbeklædningen, hvis de er fuldt tildækkede.

• Beskyttelsesbeklædningen besidder ved sikker jordforbindelse antistatiske egenskaber iflg. EN 1149-5 og er egnet til brug i eksplosionsfarlige områder ”ATEX” (undtagen iltmættede atmosfærer).

EN 13034:2005+A1:2019

BEGRÆNSET BESKYTTELSE MOD FLYDENDE KEMIKALIER

• Beskyttelsesbeklædningen beskytter brugeren begrænset mod forskellige kemikalier. Under EN13034:2005+A1:2019 er der testet flg.: H2SO4 30%, NaOH 10% , O-Xylen, 1-Butanol ufortyndet.

• Må ikke anvendes i lokaler med iltindhold over 21% uden godkendelse fra sikkerhedsrepræsentant.

• Ved evt. ulykke med kemiske eller brændbare væsker skal beskyttelsesbeklædningen på den implicerede part øjeblikkeligt fjernes og bortskaffes uden at komme i nærkontakt med huden.

Vær særligt opmærksom på problemer, der kan opstå som følge af forringelse af den særlige afvisende behandling, og den korrekte måde at genpåføre og/eller genskabe disse behandlinger på.

For at reaktivere stoffets egenskab mod afvisning af kemiske stænk (EN13034:2005+A1:2019) skal beskyttelsesbeklædningen efterbehandles ved enten tunneltørring eller tørretumbling ved 90 °C (Se ISO 15797 8A).

Genbehandling efter hver vask med HYDROB FC for at overholde EN13034:2005+A1:2019 dækning.

• Det anbefales at afprøve stoffets beskyttende egenskaber, før beklædningsdelene tages i brug igen, for at være sikker på, at alle egenskaberne er bevaret efter vasken.

• Den kemiske beskyttelse, som dragter af type 6 yder, er blevet testet ved en test af hele dragten (5.2). Delvis kropsbeskyttelse af type PB6 er ikke blevet testet ved en test af en hel dragt (5.2).

EN 61482-2:2020

BESKYTTELSE MOD TERMISK FARE FRA EN ELEKTRISK LYSBUE

Advarsel! Ikke alle spændingsbærende dele ved lysbueinstallationer kan isoleres mod direkte kontakt.

• Beskyttelsesbeklædningen er produceret i overensstemmelse med de nævnte normer og designet til at beskytte brugeren mod øjeblikkelig og utilsigtet kontakt med strømledende komponenter op til max. 100 V DC.

• Der skal tages højde for miljøforholdene og risiciene på arbejdspladsen. Afvigelser fra parametrene i dette dokument kan resultere i mere alvorlige forhold. Beskyttelsesbeklædning skal bæres lukket.

• Beskyttelsesbeklædning i henhold til denne standard er ikke beregnet til at blive brugt som elektrisk isolerende beskyttelsesbeklædning og beskytter ikke mod elektrisk stød.

• Beskyttelsesbeklædning, der bliver kontamineret med fedt, olie eller brændbare væsker eller letantændelige materialer må ikke anvendes.

Beskyttelsesbeklædning, der beskadiges i en sådan grad, at de beskyttende egenskaber forringes (f.eks. huller i stoffet, ikke-fungerende lukninger) må ikke anvendes.

• For at opnå fuld kropsbeskyttelse skal der anvendes passende ekstra beskyttelsesudstyr (hjelm med ansigtsskærm, beskyttelseshandsker og fodtøj (støvler).

Der må ikke anvendes beklædning som f.eks. skjorter, underbeklædning eller undertøj, der er fremstillet af f.eks. polyamid, polyester eller akrylfibre, som smelter ved lysbueeksplosioner.

Beskyttelsesbeklædningen skal opbevares i et tørt, mørkt og velventileret lokale.

• I tilfælde af huller eller anden beskadigelse må beskyttelsesbeklædningen ikke repareres af brugeren.

Beskyttelsesbeklædningen er testet efter metode 2 = Box test, hvor der benyttes en kontrolleret og direkte lysbue til at bestemme beklædningens/materialets

beskyttelsesklasse.

APC 1 Beskyttelse mod 4kA – APC 2 Beskyttelse mod 7kA

EN ISO 20471

SYNLIGT ARBEJDSTØJ

• Flere af Safety+ EN ISO 20471 kan anvendes sammen, og derved opnås større synlighed. En klasse 3 beklædning skal opfylde flg.: Safety klasse 2 overdel båret sammen med en Safety klasse 2 underdel i fuld benlængde med 2 reflekser.

• Safety+ EN ISO 20471 beklædning er CE-godkendt og samtidig typegodkendt efter EN ISO 20471. Øverste tal (X) ved piktogrammet angiver beklædningsklasse

• Beklædningsklassen er udtrykket for minimumskrav til både fluorescerende og reflekterende materiale i beklædningen.

Meget snavset tøj bevirker en nedsat beskyttelse.

Beklædningen skal bæres lukket for at give den optimale beskyttelse.

• Almindelig slid og vask kan påvirke de fluorescerende og reflekterende egenskaber i tøjet.

Det angivne maksimale antal vask er ikke den eneste faktor, der påvirker tøjets levetid.

Den afhænger også af brug, opbevaring osv.

Opbevaring af tøjet bør ske i et tørt, mørkt og luftigt rum.

Se vaskeanvisning for tøjets kvalitetssammensætning og klassificering.

”Dette produkt er i overensstemmelse med Rådets forordning (EU) 2016/425”

ENGEL Beskyttelsesbeklædning er typegodkendt ved

EU-notified body no. 0161:

Aitex Textile Research Institute

Plaza Emilio Sala, 1 · ES-03801 Alcoi (Alicante) · Spain

EU-notified body no. 0200:

Force Certification A/S

Park Alle 345 · DK-2605 Brøndby · Denmark

Safety + 173
ISO 11612 Smeltet jern sprøjt i gram Min. Max. E1 60 < 120 E2 120 < 200 E3 200 EN ISO 11612 Kontaktvarme i sek. tærskelværdi Min. Max. F1 5 < 10 F2 10 < 15 F3 15 EN 13034 Repellency Index Penetration Index Klasse 1 > 95% < 1% Klasse 2 > 90% < 5% Klasse 3 > 80% < 10% EN 13034 Abrasion resistance (Cycles) Trapezoidal tear resistance (N) Tensile strength (N) Puncture resistance (N) Klasse 1 > 10 > 10 > 30 > 5 Klasse 2 > 100 > 20 > 60 > 10 Klasse 3 > 500 > 40 > 100 > 50 Klasse 4 > 1000 > 60 > 250 > 100 Klasse 5 > 1500 > 100 > 500 > 150 Klasse 6 > 2000 > 150 > 1000 > 200 EN ISO 20471 FLUORESCERENDE MATERIALE REFLEKSMATERIALE Klasse 3 0.8 m2 0.2 m2 Klasse 2 0.5 m2 0.13 m2 Klasse 1 0.14 m2 0.10 m2
EN

Acces - sories

174

Det rette tilbehør

ENGEL har alt, hvad du har brug for til den optimale arbejdsdag – fra undertøj, strømper og undertøj til beskyttende knæpuder og bælter og hængelommer – der gør din arbejdsdag så nem, effektiv og komfortabel som muligt.

175

Accessories

7264-219 New

ULDUNDERTRØJE

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 52% Merino uld / 48% Polyester (genanvendt), 200 g/m²

Vask:

r o d h m U

• Særligt anvendelig under hårdt fysisk arbejde

• Let og blød merinould

• Elastisk materiale, der tilpasser sig kroppens form

• Temperaturregulerende så den er anvendelig på både kolde og varmere dage

• Svedabsorberende og åndbar så kroppen holdes tør

• Hurtigttørrende

Vejl. pris ekskl. moms 499,00 DKK

7265-219 New

ULDUNDERBUKSER

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 52% Merino uld / 48% Polyester (genanvendt), 200 g/m²

Vask:

r o d h m U

• Særligt anvendelig under hårdt fysisk arbejde

• Let og blød merinould

• Elastisk materiale, der tilpasser sig kroppens form

• Temperaturregulerende så den er anvendelig på både kolde og varmere dage

Svedabsorberende og åndbar så kroppen holdes tør Hurtigttørrende

Vejl. pris ekskl. moms 499,00 DKK

176
recycled recycled

Accessories

7266-219 New

ULDUNDERTRØJE MED LYNLÅS

Størrelse: XS-6XL

Yderstof: 52% Merino uld / 48% Polyester (genanvendt), 200 g/m²

Vask: r o d h m U

• Særligt anvendelig under hårdt fysisk arbejde

• Let og blød merinould

• Elastisk materiale, der tilpasser sig kroppens form

• Temperaturregulerende så den er anvendelig på både kolde og varmere dage

• Svedabsorberende og åndbar så kroppen holdes tør

• Hurtigttørrende

• Høj hals med lynlås for god isolering

Vejl. pris ekskl. moms 539,00 DKK

7260-239

BAMBUS SØMLØS UNDERTRØJE

Størrelse: S/M-2XL/3XL Yderstof: 60% Polyester / 32% Polyamid / 8% Elastan, 150 g/m²

Behandling: Bambus kul

Vask: w o d f n U

• Særlig anvendelig under hårdt fysisk arbejde

• Sømløs for øget komfort Elastisk materiale der tilpasser kroppens form God isoleringsevne Åndbart og svedabsorberende

• Antibakterielle egenskaber

• Hurtigtørrende

• Indeholder bambuskul der minimerer lugtgener i produktet

Vejl. pris ekskl. moms 329,00 DKK

177
recycled

Accessories

7261-239

BAMBUS SØMLØSE UNDERBUKSER

Størrelse: S/M-2XL/3XL

Yderstof: 60% Polyester / 32% Polyamid / 8% Elastan, 150 g/m²

Behandling: Bambus kul

Vask: w

o d f n U

• Særlig anvendelig under hårdt fysisk arbejde

• Sømløst design for øget komfort

• Elastisk materiale der tilpasser sig kroppens form

• God isoleringsevne

• Åndbart og svedabsorberende

• Antibakterielle egenskaber

• Hurtigtørrende

Indeholder bambuskul der minimerer lugtgener i produktet Elastisk linning med logo

Vejl. pris ekskl. moms 289,00 DKK

7224-225 TERMO UNDERTØJSSÆT

Størrelse: XS-5XL

Yderstof: 100% Polyester, 180 g/m²

Vask: 8

o d f m U

• Praktisk til brug året rundt

Letvægtsmateriale som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning

• Åndbart og svedabsorberende

• Isolerende

• Flatlock sømme for øget komfort

• Kontrastsømme

• Elastisk linning med logo

Vejl. pris ekskl. moms 349,00 DKK

178

Accessories

7262-242

HEAT UNDERTRØJE MED LYNLÅS

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 92% Polyester / 8% Elastan, 205 g/m²

Vask: 9

o d h m U

• Baselayer med varmeelement

• Ét klik og produktet bliver ekstra varmt

• 3 varme indstillinger

• Let metervare som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning

Antibakteriel, svedabsorberende og høj isoleringsevne Høj krave med lynlås

• Kan maskinvaskes

• Printet logo på overarm

• Powerbank medfølger ikke

• Vi anbefaler at bruge en powerbank på 5.000 mAh

• Powerbanks forhandles ikke hos ENGEL

Vejl. pris ekskl. moms 829,00 DKK

7263-242

HEAT LANGE UNDERBUKSER

Størrelse: XS-3XL

Yderstof: 92% Polyester / 8% Elastan, 205 g/m²

Vask:

9 o d h m U

• Lange underbukser med varmeelement

Ét klik og produktet bliver ekstra varmt 3 varme indstillinger

• Let metervare som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning.

• Antibakteriel, svedabsorberende og høj isoleringsevne

• Kan maskinvaskes

• Logo print

• Powerbank medfølger ikke

• Vi anbefaler at bruge en powerbank på 5.000 mAh

• Powerbanks forhandles ikke hos ENGEL

Vejl. pris ekskl. moms 729,00 DKK

179

Accessories

720-200 TERMOUNDERTRØJE

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 175 g/m²

Vask: 8 o d f

m U

• Let metervare som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning

• Forlænget bagstykke

• Svedabsorberende og med høj isoleringsevne

721-200 TERMOUNDERBUKSER

Størrelse: XS-4XL

Yderstof: 100% Polyester, 175 g/m²

Vask: 8 o d f m U

• Let metervare som fylder minimalt under den øvrige arbejdsbeklædning Svedabsorberende og med høj isoleringsevne

180
Vejl. pris ekskl. moms 134,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 134,00 DKK

Accessories

9091-22 New BEANIE-OG HALSEDISSESÆT

Størrelse: One size

Yderstof: 100% Polyester

Vask: 8

o d f m U

• Designet til at holde dig varm

• Velegnet til arbejde i kølige miljøer

• Blød og strækbar kvalitet med fleece på indersiden

• Fleecekvaliteten er blød og behagelig mod huden

• God plads til firmaprofilering

9092-21 New STRIKHUE

Størrelse: One size

Yderstof: 100% Akryl

Vask: 8

o d h m U

• Klassisk og varm strikhue med ombukket kant Velegnet til arbejde i kølige omgivelser

Diskret ENGEL tone i tone broderi

• God plads til firmaprofilering

181
Vejl. pris ekskl. moms 149,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 99,00 DKK

Accessories

9094-16 New JERSEY HUE

Størrelse: One size

Yderstof: 95% Bomuld / 5% Elastan

Vask: 8 o d f n U

• Designet til at holde dig varm dagen lang

• Velegnet til arbejde i køligere omgivelser

• Kan nemt og behageligt kan bruges under arbejdshjelmen

• Flatlock syning for øget komfort

• God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms 99,00 DKK

9094-16
// 9011-101

Accessories

9093-18 New

STRIKKET HUE MED PERLESTRIK EFFEKTER

Størrelse: One size

Yderstof: 100% Akryl

Vask: 8

o d h m U

• Blød strikket hue med perlestrikstruktur

• Designet med ombukket kant

• Indvendig vindfor, der beskytter mod vind og kulde

9096-19

VINTERKASKET MED ØREKLAPPER

Størrelse: 56/57-58/59

Yderstof: 100% Polyester

Vask: z

o d m U

• Snøre bagpå til at justere pasformen Foldbare øreklapper med fleece Foret med blød fleece

• God plads til firmaprofilering

• Velegnet til kølige miljøer

183
Vejl. pris ekskl. moms 119,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 229,00 DKK

Accessories

9095-17 New HALSVARMER

Størrelse: One size

Yderstof: 100% Polyester

Vask: 8

• Blød mikrofiber

o d f n U

• Kan både bruges som hue, halsedisse og pandebånd

9097-2 New

HALSVARMER I BLØD FLEECE

Størrelse: One size

Yderstof: 100% Polyester

Vask: 8

• Moderne pasform

o d f n U

Halsvarmer i blød microfleece God plads til firmaprofilering

• Velegnet til kølige arbejdsmiljøer

184
Vejl. pris ekskl. moms 79,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 49,00 DKK

Accessories

9105-4 New KLASSISKE ARBEJDSSTRØMPER 5-PAK

Størrelse: 38/40-47/48

Materiale: 80% Bomuld / 18% Polyamid / 2% Elastan

Vask: 8

o d h m U

• Klassiske arbejdsstrømper velegnet til hverdagsbrug

• Blød og behagelig indvendig frotté omkring foden

• Dobbeltribbet strømpeskaft for øget komfort

• Ekstra støtte og komfort omkring svang, vrist og akillessene

• Unik mesh-konstruktion for ekstra ventilation

Flad og glat tåsøm for øget komfort Forstærket hæl og tå

• 5-pak

Vejl. pris ekskl. moms 139,00 DKK

9107-6 New ARBEJDSSTRØMPER

MED MERINOULD 1-PAK

Størrelse: 38/40-47/48

Materiale: 55% Merino uld / 43% Polyamid / 2% Elastan

Vask:

w o d h m U

• Arbejdsstrømper i merinould

• Naturlig antibakteriel og temperaturregulerende

• Anatomisk pasform for optimal pasform

• Mesh-paneler for god åndbarhed

• Specielt konstrueret strømpeskaft for bedre blodcirkulation

• Ekstra støtte og komfort omkring svang, vrist og akillessene

• Blød indvendig frotté omkring foden

• Forstærket hæl og tå

• Høj isoleringsevne gør strømpen ideel til brug under alle arbejdsforhold 1-pak

Vejl. pris ekskl. moms 169,00 DKK

185

Accessories

9106-9 New

TECH ARBEJDSSTRØMPER 2-PAK

Størrelse: 38/40-47/48

Materiale: 64% Polyamid / 32% Polyester / 4% Elastan

Vask: 8 o d h m U

• Tech strømper med SoftAir fibre

• Silkebløde og fleksible fibre for stor bevægelsesfrihed

• Temperaturregulerende og friskhed til fødderne hele dagen

• Blød og behagelig indvendig frotté omkring foden

• Ekstra støtte og komfort omkring svang, vrist og akillessene

Unik mesh-konstruktion for ekstra ventilation

Flad og glat tå søm for øget komfort

• Forstærket hæl og tå

• 2-pak

Vejl. pris ekskl. moms 189,00 DKK

Softair technical fibres

Specially constructed cuff

Flexible ankle structure

186 2 2 4 5 3 1 2 3 4 5
Mesh panelling
Reinforced heel and toe
9106-9

Accessories

9108-3 New

PRAKTISKE ARBEJDSSTRØMPER 3-PAK

Størrelse: 38/40-47/48

Materiale: 70% Bomuld / 28% Polyamid / 2% Elastan

Vask: 8 o

d h m U

• Praktiske og komfortable arbejdsstrømper hele dagen

• Strømpeskaftet er tilpasset læggen for at forhindre glidning

• Blød og behagelig indvendig frotté omkring foden

• Ekstra støtte og komfort omkring svang, vrist og akillessene

• Flad og glat tå søm for øget komfort

Forstærket hæl og tå 3-pak

Vejl. pris ekskl. moms 159,00 DKK

9109-3 New KORTE ARBEJDSSTRØMPER

TIL HVERDAGSBRUG 3-PAK

Størrelse: 38/40-47/48

Materiale: 70% Bomuld / 28% Polyamid / 2% Elastan

Vask: 8

o d h m U

• Korte arbejdsstrømper til hverdagsbrug

• Blød og behagelig indvendig frotté omkring foden

• Ekstra støtte og komfort omkring svangen, vristen og akillessenen

• Flad tå søm for øget komfort

• Forstærket hæl og tå

• 3-pak

187
Vejl. pris ekskl. moms 149,00 DKK

Accessories

9110-11 New ARBEJDSSTRØMPER I KRAFTIG ULDKVALITET 2-PAK

Størrelse: 38/40-47/48

Materiale: 42% Uld / 37% Polyamid / 18% Akryl / 3% Elastan

Vask: w o d h m U

• Arbejdsstrømper i kraftig uldkvalitet

• Ergonomisk design for optimal pasform

• Fugtabsorberende og temperaturregulerende grundet uldens naturlige egenskaber

• Strømpeskaftet er tilpasset læggen for at forhindre glidning

• Blød og behagelig indvendig frotté omkring foden

• Ekstra støtte og komfort omkring svangen, vristen og akillessenen

• Flad og glat tåsøm for øget komfort

• Forstærket hæl og tå

• Høj isoleringsevne gør strømpen ideel til brug under alle arbejdsforhold

• 2-pak

9360-307 HÆNGELOMMER

Størrelse: One size

Yderstof: 100% Polyamid, 260 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o

s n W

• Forstærket bund i slidstærk kvalitet

• Tre inddelinger, hvoraf den ene er yderligere inddelt, f.eks. til opbevaring af mindre værktøjer

• Kraftig værktøjsstrop på begge lommer

• To beslag på hver lomme, der gør, at de med et enkelt klik kan monteres på tøjet

• Lette at afmontere f.eks. når tøjet skal vaskes

188
Vejl. pris ekskl. moms 199,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 169,00 DKK

Accessories

9360-316

HÆNGELOMMER

Størrelse: One size

Materiale: 100% Polyester, 280 g/m²

Behandling: Vandafvisende

Vask: 4 o s n W

• Forstærket bund i slidstærk kvalitet

• Tre inddelinger, hvoraf den ene er yderligere inddelt, f.eks. til opbevaring af mindre værktøjer Kraftig værktøjsstrop på begge lommer

• To beslag på hver lomme, der gør, at de med et enkelt klik kan monteres på tøjet

• Lette at afmontere f.eks. når tøjet skal vaskes

• Ved brug af ENGEL Safety bukser eller overalls opretholdes alle certificeringer

189 9360-316 // 2544-214
Vejl. pris ekskl. moms 229,00 DKK

Accessories

9001-1

ELASTISKE SELER

Størrelse: One size

Materiale: 63% Polyester / 37% Elastan

Vask: z o d m U

• Brede elastiske stropper for maksimal støtte og komfort

• Let justering

• Stærke clips for sikker og nem montering

• Logo præget

• Kan kombineres med alle vores bukser

Vejl. pris ekskl. moms 224,00 DKK

9005-2

BÆLTE

Størrelse: 100-130 cm

Materiale: 100% Polyester

Vask: 4 o d h m U

• Plastikspænde Justerbart Kraftig kvalitet

• Tåler industrivask ISO 15797

Vejl. pris ekskl. moms 174,00 DKK

190

Accessories

9008-5

STRETCHBÆLTE

Størrelse: One size

Materiale: 68% Polypropylen / 32% Elastan

Vask: z o d m U

• Strækmateriale

• Kraftig kvalitet

• Metalspænde

• Multijusterbart

• Kan nemt afkortes

Længde: 130 cm

0101-2 LÆDERBÆLTE

Størrelse: 85-130 cm

Materiale: 100% Læder

Vask: z o d m U

• Metalspænde

191
Vejl. pris ekskl. moms 114,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 249,00 DKK

Accessories

9081-995

SHOCKPROOF KNÆPUDER

Størrelse: One size

Materiale: 100% E-TPU

Vask: 4 o a m U

• Letvægtsmateriale for optimal komfort

• Hexagon design udligner trykket på ydersiden og giver dermed optimal beskyttelse til knæet

• Bagsiden har ventilationshuller, som øger åndbarhed og komfort

• Elastisk materiale, der skyder energien tilbage til kroppen Slidstærkt og formfast materiale giver den optimal beskyttelse Blødt materiale lavet af små lukkede celler omkring luft for bedre bounce-effekt

• Tåler vask samt industrivask, så knæpuden kan blive i knælommerne under vask

• Absorberer stød og slag for brugerens sikkerhed

• Tåler kulde uden at det påvirker elasticiteten

• Passer til alle ENGEL bukser med knælommer

• Egnet til industrivask

• EN 14404 certificeret Vejl. pris ekskl. moms 429,00 DKK

DESIGNED FOR IMPACT, ENGINEERED TO PROTECt

SHOCKPROOF KNEE PAD WITH REVOLUTIONARY BOUNCE.

192

Accessories

9080-994 KNÆPUDER

Størrelse: One size

Materiale: 100% Ethylenvinylacetat

Vask: z o d m U

• Ergonomisk design giver optimal beskyttelse

• Let at indføre

• Høj komfort, beskyttelse og fleksibilitet

• Stødabsorberende

0910-998

KNÆPUDER

Størrelse: One size

Materiale: 100% Cellegummi

Vask: 4 o s m U

• Ergonomisk design Ultimativ knæbeskyttelse og komfort

193
Vejl. pris ekskl. moms 129,00 DKK Vejl. pris ekskl. moms 184,00 DKK

Accessories

9011-101 TASKE

Størrelse: One size

Materiale: 80% Polychlorid / 20% Polyester

Vask: z o d m U

• Vandafvisende

• 40 x 60 cm

Vejl. pris ekskl. moms 199,00 DKK

194
195
Accessories

Various

Service

SERVICE

Dit arbejdstøj sender mange signaler og repræsenterer en lang række værdier. Arbejdstøjet er således en vigtig del af jeres virksomhedsprofil og identitet. En klar, gennemgående rød tråd kan skabe positiv synergi, når både arbejdstøj, biler, annoncering og øvrig markedsføring tydeligt markerer virksomhedens profil.

SPECIALDESIGN

Selvom vi har et stort sortiment, kan det godt være, der lige mangler den finesse, som I har brug for; f.eks. isyning af termofor, påsætning af reflekser, tilføjelse af ID-lomme med plastik eller påsætning af lomme. Vi specialsyer efter jeres ønske det arbejdstøj, der passer til jeres arbejdsfunktion.

COLOURMIX

De standardfarver vi benytter til vores kollektioner inkl. vores Safety serie, kan kombineres på kryds og tværs. Med

udgangspunkt i dette kan du vælge den farvekombination, du ønsker til dit og dine medarbejderes arbejdstøj.

SPECIALFARVER

Vi kan tilbyde specialfarver som f.eks. er tilpasset farven på jeres logo. Hertil købes ca. 2.000 meter specialindfarvet stof, som giver min. 700 stk. beklædningsdele. Da stoffet skal indfarves, skal der pålægges en ekstra leveringstid.

ARBEJDSTØJ SYET EFTER MÅL

ENGEL lagerfører et bredt udvalg af størrelser og tilbyder bukser i flere benlængder, men hvis varianterne fra vores hovedkollektion ikke lever op til størrelseskravene for enkelte medarbejdere i din virksomhed, tilbyder vi arbejdstøj syet efter mål.

Vores forhandlere hjælper gerne med at vejlede om jeres virksomhed har brug for standard- eller specialprodukter. Priser, prøver og leveringstid indhentes hos salgskonsulenter eller hos kundeservice på tlf. 74 22 35 10

196

BRODERI OG TRANSFERTRYK

Ligesom arbejdstøj i en bestemt farvekombination er med til at underbygge firmaets image, giver et logo på arbejdstøjet en god reklame for jeres firma. På vores hovedsæde i Haderslev har vi en stor afdeling med både trykog broderimaskiner. Vi kan således levere jeres arbejdstøj med logo på f.eks. bryst, ryg eller ben, ligesom vi også kan påføre personnavne på arbejdstøjet.

Vi kan udføre såvel broderi som transfertryk i alle tænkelige farver, og begge dele laves i dag i en stærk kvalitet.

COLOURSTOP TRANSFER

• Reducerer risiko for farvegennemblødning

• 40 °C vask

• Anvendes til softshell produkter

INDUSTRI TRANSFER

• Holdbar transfer

• 60 °C vask

• Anvendes til almindeligt arbejdstøj

VAND TRANSFER

• Meget holdbar og strækbar

• Holder til hårdere vask

• Anvendes til alt arbejdstøj

FLAMMEHÆMMENDE TRANSFER

• Holdbar transfer

• 60 °C vask

• Anvendes til flammehæmmende arbejdstøj

REFLEKS TRANSFER

• Slidstærkt og strækbart

• 40-60 °C vask

• Anvendes til alt arbejdstøj

197
Various

Various

Wash

VASKERÅD SOM GIVER LÆNGERE

LEVETID OG RENERE TØJ:

• Vask hyppigt og skånsomt – det forlænger tøjets levetid.

• Brug ikke skyllemiddel.

• Undgå overfyldning af maskinen.

• Vask kulørt tøj for sig med vrangen ud.

• Vi anbefaler Color vaskemidler til kulørt tøj

• Luk velcro og lynlås før vask – så holder det længere.

• Bliver tøjet meget snavset, så vask det hurtigst muligt, for at undgå at smudset arbejder sig

• ind i tøjet.

• Brug ikke klor eller andre stærke midler til din tøjvask – det kan skade tøjet.

• Kig altid i tøjets vaskeanvisning og følg symbolerne – så opnår du det bedste vaskeresultat.

VASKEANVISNING SAFETY

• Hvis der ikke er angivet et maksimal antal vask, er tøjet blevet testet og godkendt efter 5 x vask.

• Ved meget smuds kan man med fordel anvende håndrensemiddel på smudset efterfulgt af almindelig vask (eksempelvis ved olie eller fedt).

• Vaskemidler med perborater kan påvirke farven på stoffet og reflekserne ved høje temperaturer. Vi anbefaler derfor brug af Colorvaskemidler.

• Brug ikke skyllemidler.

• Opbevaring af tøjet bør ske i et tørt, mørkt og luftigt rum.

• For yderligere oplysninger om vaske- og plejesymboler henvises til vores hjemmeside engel.eu

VASKEANVISNING SAFETY+

• Hvis der ikke er angivet et maksimal antal vask, er tøjet blevet testet og godkendt efter 5 x vask.

• For at sikre optimal levetid skal tøjet vaskes og

• vedligeholdes i henhold til vaskeanvisningerne.

• For yderligere oplysninger henvises til vaskeanvisningen.

• Vask produkterne med lukkede knapper/lynlås som beskrevet i vaskeanvisningen.

• Sortér beklædningsdelene efter farve og efter graden af tilsmudsning.

• Beklædningsdele af multifunktionelt stof vaskes separat - de må ikke vaskes sammen med tekstiler, der har fået en anden efterbehandling.

• Vasketromlen må kun fyldes 70% op.

• Det anbefales at bruge et syntetisk vaskemiddel for at forhindre aflejring af uopløselige sæbesalte.

• Der må under ingen omstændigheder anvendes blegemiddel/klor eller skyllemiddel, da dette kan ødelægge stoffets efterbehandling.

• For at reaktivere stoffets egenskab mod afvisning af kemiske stænk (EN 13034+A1:2009) skal produktet efterbehandles ved enten tunneltørring eller tørretumbling ved min. 90 °C (se ISO 15797 8A).

• Anbefalet restfugtighed efter tørring min 4%.

• Tøjet skal inspiceres for eventuelle mangler

• efter vask.

• Vi henviser til vaskeanvisningen for yderligere oplysninger om stoffets sammensætning osv.

• For yderligere oplysninger om vaske- og plejesymboler henvises til vores hjemmeside engel.eu

198

Various

z r e w 9 8

5

TÅLER IKKE VASK

EKSTRA SKÅNEVASK (ULDVASK)

SKÅNEVASK, MAX 30 °C

FINVASK, MAX 30 °C

SKÅNEVASK, MAX 40 °C

FINVASK, MAX 40 °C

SKÅNEVASK, MAX 60 °C

VARMVASK, MAX 60 °C

KOGEVASK, MAX 95 °C

MÅ IKKE BLEGES

INGEN TØRRETUMBLING

a f h g m n b U W E

TØRRETUMBLING, MAX 80°C

HÆNGETØRRE

LIGGETØRRE

DRYPTØRRE

TÅLER IKKE STRYGNING

STRYGNING VED LAV TEMPERATUR, MAX 110 °C

STRYGNING VED MIDDEL TEMPERATUR, MAX 150 °C

TÅLER IKKE RENSNING

TÅLER RENSNING

TÅLER SKÅNSOM RENSNING

LÆS INFO OM PRODUKTET PÅ ETIKET

4 2 o d s 199
TØRRETUMBLING, MAX 60 °C
Green White Yellow (Hi-Vis) Toffee Brown Anthracite Melange Surfer Blue Marine/ Azure Orange/ Green Green/ Orange Green/ Black Orange/ Marine Orange/ Anthracite Grey Black/ Red Black/ Grey Yellow/ Black Black/ Red Black/ Anthracite Grey Grey/ Black Yellow/ Marine Yelow/ Black Red/ Black Forest Green/ Black Anthracite Grey/ Orange Anthracite Grey/ Black Orange/ Blue ink Blue ink/ Black White/ Anthracite Grey Marine/ Black Azure/ Black Blue ink/ Yellow Blue ink/ Dark Petrol Mocca Brown/ Black Blue ink/ Orange Green/ Yellow Yellow/ Green Blue Ink Melange Black Melange Forest Green Melange Dark Grey Melange Dark Caramel Yellow/ Blue Ink Surfer Blue/ Black Tomato Red/ Anthracite Grey Anthracite Grey/ Tomato Red Red/ Grey Jeans Black Jeans Blue Black/Dark Grey Melange
200 Various
Colours

Symbols

OEKO-TEX STANDARD 100

Størstedelen af vores arbejdsbeklædning er Oeko-Tex certificeret. Oeko-Tex er verdensførende sundhedsmærkning for tekstiler, og er ensbetydende med, at den certificerede tekstilvare ikke skader brugernes sundhed. Kend den på mærket “Tiltro til textiler”. Oeko-Tex 100 er en human-økologisk produktmærkning. Tekstilvarerne testes for sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Læs mere på www.okotex.dk

REPREVE®

REPREVE® er det mest velkendte og pålidelige fiber lavet af genanvendelige materialer, herunder plastikflasker. REPREVE® er den eneste øko-fiber med U-Trust-verifikation, der certificerer krav om genanvendt indhold. Fra ethvert punkt i forsyningskæden, ved hjælp af den unikke Fiberprint-sporingsteknologi, kan REPREVE® teste produkterne for at kontrollere, at der er REPREVE® i, og i de rigtige mængder.

RECYCLED BOTTLES

Dette symbol angiver, at der er brugt genanvendte plastflasker til at fremstille den regenererede polyester fra REPREVE. Antal genanvendte plastflasker er angivet ved hvert produkt.

RECYCLED

Dette symbol illustrerer at der er brugt regenereret polyester i produktet. Hvor stor en procentdel der er benyttet, kan læses i kompositionen ved det gældende produkt.

UV SOLBESKYTTELSE - EN 13758-2

Produkter, der er certificerede efter EN 13758-2, giver en dokumenteret UVA- og UVB-beskyttelse mod solens skadelige stråler. En UPF-værdi på +40 betyder, at max. 1/40 af solens skadelige stråler trænger gennem beklædningen. Hvis beklædningen bliver slidt, våd eller udsættes for stræk nedsættes denne beskyttelsesevne. Vaske- og plejeanvisningerne skal følges.

REPREVE® Unifi, Inc.
201
Various

PRO INDUSTRIVASK

Produkter der er markeret med et ’PRO-symbol’ er egnet til industrivask jf. ISO 15797. ISO 15797 er en international standard, der sætter betingelser for, hvad produktet skal kunne holde til i forhold til industriel vask samt efterbehandlinger. Produkterne er testet både i forhold til vaske- og tørreprocesser, og symbolet angivet på hvert produkt giver information om, hvilken vaske- og tørreproces produktet er egnet til.

SYMBOLET BESTÅR AF TRE DELE:

- teksten PRO, der angiver, at anvisningen gælder industrivask - en kolonne med numre fra 1-8

- symbol for angivelse af tørreproces

Det fremhævede nummer angiver om der er tale om et produkt i ren bomuld eller om der er tale om et produkt der indeholder syntetiske fibre. Samtidig angiver nummeret, hvilken type blegning der kan anvendes; f.eks. angiver tallet 7, at der er tale om et farvet produkt i ren bomuld, der således ikke tåler blegning. En firkant med et hexagon indeni angiver, at produktet tåler tumblertørring, mens en firkant med vandrette streger i, angiver at produktet tåler tunneltørring. Er begge symboler angivet, tåler produktet begge tørreprocesser. Vaskesymbolet er en oplysning til vaskerierne, så de ved hvordan produkterne er testet og hvilke vaske- og tørreprocesser de kan anvende.

CORDURA®

Vi bruger 100% CORDURA® - 220 gram/m2 - forstærkninger på knælommer på de fleste af vores bukser. CORDURA® er et superholdbart materiale, som har en utrolig høj slidstyrke og modstandsdygtighed mod rifter og huller.

- 10 x mere holdbart end bomuld.

- 3 x mere holdbart end standard polyester.

- 2 x mere holdbart end standard nylon.

LOXY®

Vi bruger LOXY® EN ISO 20471 certificerede reflekser. Reflekserne overholder de gældende synlighedskriterier, som øger din synlighed og nedsætter sandsynligheden for uheld. Ved at kombinere fleksibilitet med stor synlighed maksimerer vores reflekterende materialer sikkerheden uden at gå på kompromis med komforten.

SORONA®

DuPont Sorona fibrene og stofferne kombinerer delvist plantebaserede ingredienser med højtydende egenskaber, der giver enestående blødhed og fremragende stretch for maksimal komfort samt langvarig ydeevne.

3M THINSULATE TM

Type C isolering har en høj kvalitet af fine mikrofibre, der fanger luft og blokerer strålevarmetab, samtidig at fugten kan slippe ud.

202
Various

BIONIC-FINISH®ECO

BIONIC-FINISH®ECO er udviklet af RUDOLF GROUP, og er den seneste teknologi til miljøvenligt at behandle produkter for at gøre dem vandafvisende ved at imitere naturen - uden at indeholde flourcarbon.

FE-TEX MEMBRAN

Membranbeklædning beskytter effektivt mod vind- og vandpåvirkninger, samtidig med at den sikrer kroppens muligheder for at ånde. Det er membranens særlige fiberstruktur, der sikrer kroppens varme og fugt mulighed for at trænge indefra og ud - samtidig med, at påvirkninger udefra forhindres i at trænge ind. Især til arbejde, der kræver store fysiske anstrengelser og fremkalder megen kropsvarme.

FE-INSULATE

FE-Insulate isolerer mod kulde samtidig med at det sikre kroppens mulighed for at ånde. Foret bevarer sin form og er fremstillet af miljøvenlige materialer. Yderst velegnet til udendørsarbejde eller i kølerum.

FE-SUPER STRETCH - 4-WAY

De elastiske fibre, der er vævet ind i 4-way Super Stretch-stoffet, gør tøjet utrolig fleksibel. Tøj, der er fremstillet af Super Stretch, følger kroppens bevægelser og er utrolig behageligt at have på. Desuden vender Super Stretch-stoffet tilbage til sin oprindelige form, efter at det har været strakt ud, så tøjet bevarer sin facon længere.

FE-SUPER STRETCH - 2-WAY

De elastiske fibre, der er vævet ind i 2-way Super Stretch-stoffet, gør tøjet utrolig fleksibel. Tøj, der er fremstillet af Super Stretch, følger kroppens bevægelser og er utrolig behageligt at have på. Desuden vender Super Stretch-stoffet tilbage til sin oprindelige form, efter at det har været strakt ud, så tøjet bevarer sin facon længere.

STRETCH

Dette symbol indikerer, at produktet indeholder stræk, hvilket giver en god komfort og bevægelighed. Derudover har stræk den evne at vende tilbage til sin oprindelige for, efter at det har været strakt ud, så tøjet bevarer sin facon længere.

203
Various

INDUSTRIVASK

Produkter markeret med dette symbol kan industrivaskes. Det betyder at produktet er testet således, at ved industrivask vil produktet bevare styrken og formen. Derudover er der testet for krymp og farveændringer. Med hensyn til industrivask anbefaler vi altid at lave en prøvevask efter vaskeanvisningens forskrifter. Se vaskeanvisningen for yderligere information.

FE-HEAT

High-Tech tøj med integreret varme.

- Kun et klik – og du begynder at mærke varmen i løbet af få sekunder

- Et alternativ til lag på lag tøj

- Kan maskinvaskes

LIGHT WEIGHT

En tyndere metervare som er yderst velegnet til f.eks. arbejdei lunere vejr eller indendørs.

100% COTTON

Naturressource som giver stor komfort, såsom høj hudvenlighed, åndbarhed og en høj fugtighedsabsorberende evne.

BAMBOO VISCOSE

Produktet indeholder Bambus viskose

MULESING FREE

Der er ikke brugt uld fra merinofår, som er udsat for mulesing.

TAPED SEAMS

Forhindrer gemmentrængning af vand ved sømme.

204
Various

ROOM FOR HELMET

Praktisk funktion ved f.eks. dårligt vejr. Man kan forblive tør selvom der er krav om at bære hjelm.

SCANNER POCKET

Samt lomme funktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene.

TOOL POCKETS

Helt unik kliksystem som gør det nemt at af- og påmontere hængelommer.

KNEEPAD - DOWN

Dette symbol illustrerer at der er mulighed for at indsætte vores ergonomisk formet knæpude, så der opnås optimal komfort, beskyttelse og fleksibilitet. Knæpuden indføres oppefra.

KNEEPAD - UP

Dette symbol illustrerer at der er mulighed for at indsætte vores ergonomisk formet knæpude, så der opnås optimal komfort, beskyttelse og fleksibilitet. Knæpuden indføres nedefra.

EXTRA LEG LENGTH

Bukserne har en ekstra bred oplægning, der er beregnet til at øge længden på buksen, såfremt der er brug for ekstra benlængde. En enkelt søm pilles op, og derefter er buksen med ekstra benlængde – og stadig sømmet op.

205
Various

Standards

EN ISO 11612

Beskyttelsebeklædning iht. EN ISO 11612 beskytter mod kortvarig kontakt med varme og ild. Standarden er opdelt i forskellige kategorier, hvor kodebogstavet angiver, hvilke krav tøjet opfylder. Hver kategori er desuden opdelt i forskellige niveau.

EN ISO 11611

Beskyttelsebeklædning iht. EN ISO 11611 beskytter mod svejsning/stænk af smeltet metal og gnister samt varme i form af konvektions- eller strålevarme.

EN 1149-5

Beskyttelsebeklædning med antistatiske egenskaber. Tøjet beskytter mod pludselige udladninger af elektrostatisk energi, når der er risiko for, at statiske gnister kan antænde brændbare eller eksplosive atmosfærer. Brugeren skal være jordet korrekt f.eks. ved at bære passende fodtøj, og tøjet skal have forbindelse til kropppen.

EN 13034-6

Beskyttelsebeklædning iht. EN 13034-6 beskytter mod stænk fra flydende kemikalier og er beregnet til brug ved tilstrækkelig lav risikovurdering, og når en komplet beskyttelsesbarriere mod væske ikke er nødvendig, dvs. når brugeren er i stand til at handle i god tid, når deres tøj er blevet kontamineret. En lav risiko kunne være potentiel eksponering for små mængder spray eller tilfældige sprøjt i små mængder.

FprEN 61482-2

Beskyttelsesbeklædning iht. FprEN 61482-2 beskytter mod termisk fare fra en elektrisk lysbue. Standarden fortæller, at beklædningen beskytter mod elektrisk lysbue, og er opdelt i 2 klasser.

EN ISO 20471

EN ISO 20471 normen er opdelt i 3 klasser. Klassebetegnelsen beskriver, hvor godt produktet formår at synliggøre brugeren. Jo større areal med fluorescerende stof og refleks, jo højere klassificering. Det fluorescerende materiale yder større synlighed i dagslys samt tusmørke, mens reflekserne bliver synlig, når et køretøjs lys eller et arbejdslys rettes mod brugeren i mørke.

EN 17353

Denne internationale standard specificerer kravene til udstyr med øget synlighed, som visuelt signalerer brugerens tilstedeværelse. Udstyret med øget synlighed er beregnet til at gøre brugeren mere synlig i situationer med MEDIUM RISIKO under alle dagslysforhold og/eller i mørke, hvor brugeren oplyses af køretøjers forlygter eller arbejdsbelysning.

GO/RT 3279 / RIS 3279-TOM

Railway Group Standard fastlægger minimumskravene for den fluorescerende farve (orange) arbejdstøj med høj synlighed inden for den engelske jernbaneindustri.

EN 14404

EN 14404 er en europæisk standard, der er udviklet for at sætte krav til knæbeskyttere, for derved at beskytte brugerens knæ bedst muligt. Knæbeskyttere bliver testet ud fra forskellige krav som eksempelvis stødabsorbering, evnen til at fordele trykket over hele overfladen i knælende positioner samt til at modstå skarpe eller spidse objekter i at trænge gennem stoffet.

LEVEL 2 - Egnet til brug på flade eller ujævne underlag under svære forhold

TYPE 2 - Knæpuder i skum eller anden polstring fastgjort i knæpudelommer på bukserne eller som en permanent del af bukserne.

206
Various

EN 343

Beskyttelsebeklædning iht. EN 343 beskytter mod regn. Tøjet og sømmene er testet for vandgennemtrængning og åndbarhed.

X: Yderjakkens modstandsevne mod vandgennemtrængning udefra (vandtæthed). 4 = højeste beskyttelse 1 = laveste beskyttelse

Y: Modstandsevne mod fugtgennemtrængning (åndbarhed) angiver, hvor godt fugt, der opstår når man sveder, har mulighed for at trænge indefra og ud gennem ydermaterialet

4 = meget god afledning 1 = ringe afledning

WP; Vandtæthed måles i ”millimeter vandsøjle-tryk”. Vandsøjletrykket måles ved at et rør fyldt med vand placeres ovenpå stoffet, så et stof med en vandtæthed på f.eks. 5000 mm vil holde vandet ude fra et rør der er 5 meter (5000 mm) højt.

MVP; Angiver en membrans åndbarhed. MVP værdien er et udtryk for den mængde vanddamp, der kan fordampe igennem 1 kvadratmeter af membranen på 24 timer. Et produkt med en åndbarhed på f.eks.

5000 kan således ”ånde” 5000 gram (5 liter) vanddamp pr. kvadratmeter pr. døgn.

WATER PENETRATION RESISTANCE (WP)

EN 342

Produkter, der er certificerede efter EN 342, kan bæres i kolde områder, hvor kombinationen af en lufttemperatur på -5 °C og derunder, fugtighed og vind øger behovet for isolerende beklædning.

The higher Pa value, the higher waterproofness The lower Ret value, the better breathability WATERPROOF High waterproof Medium waterproof Low waterproof WP ≥ 8.0000 Pa WP ≥ 13.0000 Pa WP ≥ 20.0000 Pa WP VALUE Ret VALUE BREATHABILITY Low breathability Slightly breathability Good breathability Very good breathability Ret ≤ 15 m2 15 < Ret ≤ 25 m2 25 < Ret ≤ 40 m2 Ret > 40 m2 207
WP VALUE SUGGESTED PERFORMANCE WP ≥ 20.000 Pa High Water proof - Can be used in heavy rain for a long time WP ≥ 13.000 Pa Medium Water proof - Can be used for light rain for long time or heavy rain for short time WP ≥ 8.000 Pa Low Water proof - Can be used in heavy rain for short time Ret -VALUE SUGGESTED PERFORMANCE Ret ≤ 15 m2 Very good or extremely breathable, even when working at high activity 15 < Ret ≤ 25 m2 Good breathability, suitable for working at high activity levels 25 < Ret ≤ 40 m2 Slightly breathable, suitable for working at moderate activity levels Ret ≤ 40 m2 Limited breathability, suitable for working at moderate activity levels for a shorter time High Water proof - Can be used in heavy rain for a long time WP ≥ 13.000 Pa heavy rain for short time -værdi m2 Very good or extremely breathable, even when working at high activity 25 < Ret ≤ 40 m2 ≤ 40 Limited breathability, suitable for working at moderate activity levels
WATER VAPOUR
VANDSØJLETRYK VEJLEDENDE ANGIVELSE AF ANVENDELIGHED
-VÆRDI VEJLEDENDE ANGIVELSE
RESISTANCE Ret VÆRDI FOR
Kan modstå højt vandsøjletryk – kan bruges i kraftig regn i lang tid Kan modstå middel vandsøjletryk – kan bruges i let regn i lang tid eller i kraftig regn i kort tid Kan modstå lavt vandsøjletryk – kan bruges i kraftig regn i kort tid
AF ANVENDELIGHED Meget eller særdeles god åndbarhed, selv ved arbejde med høj intensitet R m God åndbarhed, velegnet til arbejde med høj intensitet Middel åndbarhed, velegnet til arbejde med moderat intensitet
kortere
Various
Begrænset åndbarhed, velegnet til arbejde med moderat intensitet i
tid Ret

UNDERDELE

JEANS

OVERDELE

208 * Galaxy, Combat, X-treme, WelCot, Cargo, Extend, Safety, Safety+ ** 255-680, 256-680, Enterprise
Sizes
STØRRELSE – Brystvidde i cm. DK str. cm 88 94 100 106 112 118 124 130 136 142 International XS S M L XL 2XL 3XL 4XL 5XL 6XL Halsvidde 35/36 37/38 39/40 41/42 43/44 45/46 47/48 49/50 51/52 53/54 EKSTRA SKRIDTLÆNGDE – Livvidde i cm. (skridtlængde 88-92 cm) DK str. cm L80 L84 L88 L92 L96 L100 L104 DE - NL 90 94 98 102 106 110 114 B - P - CH - ES - FR 40L 42L 44L 46L 48L 50L 52L UK L31,5” L33” L34,5” L36” L38” L39,5” L41” KORT SKRIDTLÆNGDE – Livvidde i cm. (skridtlængde 76-77 cm) DK str. cm K80 K84 K88 K92 K96 K100 K104 K108 K112 K116 K120 K124 K128 K132 K136 DE - NL 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 B - P - CH - ES - FR 40C 42C 44C 46C 48C 50C 52C 54C 56C 58C 60C 62C 64C 66C 68C UK S31,5” S33” S34,5” S36” S38” S39,5” S41” S42,5” S44” S45,5” S47” S49” S50,5” S52” S53,5”
NORMAL SKRIDTLÆNGDE – Livvidde i cm (skridtlængde 82 cm) DK str. cm 72 76 80 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 124 128 132 136 DE - NL* 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 72 74 DE - NL** 36 40 44 46 48 50 52 54 56 56A 58 58A 60 62 64 66 68 B - P - CH - ES - FR 36 38 40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 UK 28,5” 30” 31,5” 33” 34,5” 36” 38” 39,5” 41” 42,5” 44” 45,5” 47” 49” 50,5” 52” 53,5” 1494-1298, 1494-1299
STØRRELSE – Benlængde: 30" = 77 cm, 32" = 82 cm, 34" = 87 cm, 36" = 91 cm Størrelse 30" 31" 32" 33" 34" 35" 36" 38" 40" 42" 44" 46" 48" 50" 52" 54" 56" 58" Livvidde i cm 78 80.5 83 85.5 88 90.5 93 98 103 108 113 118 123 128 133 138 143 148 Hoftevidde i cm 95 97 99 102 104 106 109 113 118 122 127 131 136 140 144 149 153 158 Various

SÅDAN MÅLER

DU KORREKT:

Få nogen til at hjælpe dig. Så bliver det mere nøjagtigt. Behold skjorte og bukser på og stå afslappet.

Lad armene hænge løst ned.

Før målebåndet vandret rundt om kroppen. Det bør ligge fast ind til kroppen, men ikke stramme.

Mål rundt om halsen (stramt mål + 2 cm)

Mål rundt om brystet med armene liggende fladt langs siden

Mål rundt om livet, hvor buksen skal sidde

Mål fra skridt til gulv indvendig på benet (uden sko)

A B C D A B C D 209
Various
WOMEN
210 STØRRELSE International XS S M L XL 2XL 3XL Brystvidde cm 82 88 94 100 106 112 118 STØRRELSE DK str. 34 36 38 40 42 44 46 48 Livvidde cm 64-72 68-76 72-80 76-84 80-88 85-93 90-98 96-104 Hoftevidde cm 90-93 94-97 98-101 102-105 106-109 110-113 114-118 119-124 Skridtlængde cm 80 80 80 80 80 80 80 80 OVERDELE UNDERDELE Various
Sizes

SÅDAN MÅLER

DU KORREKT:

Få nogen til at hjælpe dig. Så bliver det mere nøjagtigt.

Behold skjorte og bukser på og stå afslappet.

Lad armene hænge løst ned.

Før målebåndet vandret rundt om kroppen.

Det bør ligge fast ind til kroppen, men ikke stramme.

Mål rundt om halsen (stramt mål + 2 cm)

Mål rundt om brystet med armene liggende fladt langs siden

Mål rundt om livet, hvor buksen skal sidde

Mål fra skridt til gulv indvendig på benet (uden sko)

Mål rundt om hoften

A B C D F A B C F D 211
Various
212 DESSIN PRODUKTBETEGNELSE SIDE 0101-2 Læderbælte 191 0360-186 X-treme strækbare håndværkerbukser 17 0362-740 X-treme håndværkerbukser med stræk 18 0910-998 Knæpuder 193 1111-251 Extend Blackberry vinterjakke 80 1112-251 Extend vinterjakke 80 1113-229 Extend softshell vinterjakke 79 1114-229 Extend softshelljakke 83 1115-245 Extend vinterjakke 81 1130-570 WelCot arbejdsjakke 56 1145-930 Safety parka skaljakke 122 1146-930 Safety skaljakke 123 1150-237 Safety softshelljakke 126 1152-304 Extend quiltjakke 86 1156-237 Safety dame softshelljakke 144 1158-237 Safety softshelljakke 125 1159-158 Safety quiltet jakke 124 1170-9120 Enterprise pilotjakke 109 1175-9120 Enterprise pilotjakke med aftagelige ærmer 109 1190-925 Extend fleecejakke 86 1192-236 Safety fleecejakke 128 1211-9120 Enterprise pilotjakke med refleks 110 1232-107 Combat vinterjakke 72 1234-820 Safety+ Multinorm jakke 166 1235-820 Safety+ EN ISO 20471 Multinorm jakke 169 1246-930 Safety pilotjakke 121 1247-935 Safety pilotjakke 121 1248-930 Safety pilotjakke 122 1260-229 Combat softshelljakke 73 1265-229 Extend softshelljakke 83 1288-192 Safety+ svejser jakke 164 1290-880 Galaxy Light arbejdsjakke 48 1320-188 Safety+ arbejdsjakke 152 1321-188 Safety+ arbejdsjakke 159 1323-185 Safety+ softshelljakke 155 1324-185 Safety+ softshelljakke 163 1325-179 Safety+ fleecejakke 155 1361-207 X-treme softshelljakke med hætte 27 1362-298 X-treme fiberjakke 28 1366-317 X-treme jakke med 4-vejs stræk 14 1371-604 X-treme quiltet jakke 27 1373-611 X-treme skaljakke 26 1374-606 X-treme vinterjakke 25 1376-609 X-treme pilotjakke 24 1377-603 X-treme softshelljakke 26 1410-354 Galaxy vinterjakke 45 1452-328 Extend Dame softshelljakke 84 1454-328 Extend Softshelljakke 84 1494-1298 Extend jeans med lårlomme 78 1494-1299 Extend jeans med lårlomme 78 1544-314 Safety arbejdsjakke 116 DESSIN PRODUKTBETEGNELSE SIDE 1545-319 Safety Light arbejdsjakke 138 1600-570 Enterprise bomuld jakke 112 1600-780 Enterprise jakke 106 1760-630 Combat jakke 68 1809-255 Galaxy arbejdsjakke med stræk 38 1810-254 Galaxy arbejdsjakke 40 1816-255 Galaxy dame arbejdsjakke med stræk 50 1870-224 Cargo quiltet jakke 62 1871-354 Cargo vinterjakke 62 1916-218 Safety regnsæt 135 1921-102 Safety regnjakke 136 1930-180 Safety+ vinterjakke 163 1938-180 Safety+ vinterjakke 154 1943-930 Safety dame vinterjakke 143 1946-930 Safety vinterjakke 120 1948-930 Safety vinterjakke 120 1970-9120 Enterprise pilotjakke 108 2130-570 WelCot bukser 56 2234-825 Safety+ Multinorm bukser 167 2235-825 Safety+ EN ISO 20471 Multinorm bukser 170 2288-192 Safety+ svejser bukser 164 2290-880 Galaxy Light arbejdsbukser 48 2320-188 Safety+ arbejdsbukser 153 2321-188 Safety+ bukser 160 2322-188 Safety+ bukser 160 2361-317 X-treme dame bukser med 4-vejs stræk 32 2361-417 X-treme dame bukser med 4-vejs stræk 33 2362-317 X-treme dame servicebukser med 4-vejs stræk 33 2363-314 X-treme bukser med stræk 16 2365-186 X-treme strækbare servicebukser 17 2366-317 X-treme håndværkerbukser med 4-vejs stræk 14 2366-417 X-treme håndværkerbukser med 4-vejs stræk 15 2368-317 X-treme servicebukser med 4-vejs stræk 15 2369-317 X-treme håndværkerbukser med 4-vejs stræk 16 2543-319 Safety Light damebukser 142 2544-314 Safety bukser 116 2545-319 Safety Light bukser 138 2546-314 Safety bukser 117 2547-319 Safety Light bukser 139 255-680 Extend multibukser 77 256-680 Extend multibukser med refleks 77 2600-575 Enterprise bomuld buks 112 2600-785 Enterprise bukser 106 2760-630 Combat håndværkerbukser 68 2761-630 Combat håndværkerbukser med hængelommer 69 2809-255 Galaxy arbejdsbukser med stræk 38 2810-254 Galaxy arbejdsbukser 40 2811-254 Galaxy arbejdsbukser med hængelommer 41 2815-254 Galaxy damebukser 51 2816-255 Galaxy dame arbejdsbukser med stræk 50 2870-217 Cargo bukser 60 Various
213 DESSIN PRODUKTBETEGNELSE SIDE 2871-217 Cargo servicebukser 60 2872-217 Cargo servicebukser med refleks 61 2873-323 Extend håndværkerbukser 76 2874-321 Extend servicebukser 76 2921-102 Safety regnbukser 136 2946-930 Safety vinterbukser 119 3130-570 WelCot overall 57 3234-825 Safety+ Multinorm overall 167 3235-825 Safety+ EN ISO 20471 Multinorm overall 170 3288-192 Safety+ svejser overall 165 3290-880 Galaxy Light overall 49 3320-188 Safety+ overalls 153 3321-188 Safety+ overalls 161 3360-186 X-treme strækbar overall 19 3362-740 X-treme overall med stræk 20 3363-314 X-treme overall med stræk 19 3369-317 X-treme overall med 4-vejs stræk 18 3543-319 Safety Light dameoverall 142 3544-314 Safety overall 117 3545-319 Safety Light overall 139 3546-314 Safety overall 118 3547-319 Safety Light overall 140 3600-575 Enterprise bomuld overall 113 3600-785 Enterprise overall 107 3760-630 Combat overall 69 3761-630 Combat overall med hængelommer 70 3809-255 Galaxy overall med stræk 39 3810-254 Galaxy overall 41 3815-254 Galaxy dameoverall 52 3870-217 Cargo overall 61 4130-570 WelCot Kedeldragt 57 4202-930 Extend vinterkedeldragt 82 4204-935 Extend vinterkedeldragt 82 4231-188 Safety+ kedeldragt 161 4234-825 Safety+ Multinorm kedeldragt 168 4235-825 Safety+ EN ISO 20471 Multinorm kedeldragt 171 4288-192 Safety+ svejser kedeldragt 165 4320-188 Safety+ kedeldragt 154 4545-319 Safety Light kedeldragt 140 4600-785 Enterprise kedeldragt 107 4810-254 Galaxy kedeldragt 42 4946-930 Safety vinterkedeldragt 119 5021-107 Combat vintervest 72 5030-240 Safety vejvest med lynlås 134 5031-240 Safety vejvest med ærmer 135 5032-240 Safety vejvest 134 512-298 Extend fiberjakke 88 5156-237 Safety softshellvest 126 5159-158 Safety quiltet vest 125 5370-604 X-treme quiltet vest 28 5810-254 Galaxy servicevest 43 DESSIN PRODUKTBETEGNELSE SIDE 5850-193 Galaxy quiltet vintervest 44 611-300 Extend termojakke 87 618-300 Extend termovest 87 621-300 Extend termobukser 88 6290-880 Galaxy Light shorts 49 6360-186 X-treme strækbare shorts 23 6361-317 X-treme dame arbejdsshorts med 4-vejs stræk 34 6361-417 X-treme dame arbejdsshorts med 4-vejs stræk 34 6362-740 X-treme shorts med stræk 24 6363-314 X-treme shorts med stræk 23 6366-317 X-treme håndværkershorts med 4-vejs stræk 21 6366-417 X-treme håndværkershorts med 4-vejs stræk 22 6367-317 X-treme håndværkershorts med 4-vejs stræk 22 6368-317 X-treme håndværkerknickers med 4-vejs stræk 20 6369-317 X-treme håndværkerknickers med 4-vejs stræk 21 6544-319 Safety Light knickers 141 6545-319 Safety Light shorts 141 6546-314 Safety shorts 118 6600-780 Enterprise shorts 108 6760-630 Combat håndværkershorts 71 6761-630 Combat håndværkershorts med hængelommer 71 6809-255 Galaxy arbejdsshorts med stræk 39 6810-254 Galaxy shorts 43 6812-254 Galaxy knickers 42 6816-255 Galaxy dame shorts med stræk 51 6861-630 Combat knickers med hængelommer 70 7005-150 Safety+ Multinorm skjorte 157 7011-194 Safety skjorte 132 7050-167 Extend murerskjorte 100 7181-810 Extend langærmet skjorte 102 7181-830 Extend bomuld langærmet skjorte 103 7183-810 Extend kortærmet skjorte 103 7184-812 Extend kortærmet arbejdsskjorte med stræk 102 7185-812 Extend skjorte med stræk 101 7186-811 Extend bomuld skjorte 100 720-200 Termoundertrøje 180 721-200 Termounderbukser 180 7224-225 Termo undertøjssæt 178 7255-284 Safety+ undertrøje 158 7256-284 Safety+ lange underbukser 158 7260-239 Bambus sømløs undertrøje 177 7261-239 Bambus sømløse underbukser 178 7262-242 Heat undertrøje med lynlås 179 7263-242 Heat lange underbukser 179 7264-219 Uldundertrøje 176 7265-219 Uldunderbukser 176 7266-219 Uldundertrøje med lynlås 177 8014-136 Extend sweatshirt med høj krave 91 8017-501 Combat strik med høj krave 73 8019-250 Extend All weather cardigan 85 8019-252 Extend All weather cardigan 85
Various
214 DESSIN PRODUKTBETEGNELSE SIDE 8021-241 Safety sweatshirt 128 8022-136 Extend sweatshirt 94 8023-233 Extend sweatshirt med hætte 90 8024-233 Extend sweatshirt med høj krave 91 8025-241 Safety sweat cardigan 127 8027-241 Safety dame sweat cardigan 144 8036-334 Extend sweatshirt 93 8036-335 Extend sweatshirt 93 8038-334 Extend hættetrøje 92 8038-335 Extend hættetrøje 92 8041-253 Safety sweatshirt 133 8110-333 Extend striktrøje 89 8111-333 Extend windbreaker 90 8255-286 Safety+ sweatshirt 156 8362-320 X-treme sweatcardigan 30 8370-601 X-treme hættetrøje 30 8371-602 X-treme midlayer cardigan 29 8378-610 X-treme strikket cardigan 29 8810-229 Galaxy softshelljakke 44 8815-229 Galaxy dame softshelljakke 52 8820-233 Galaxy sweat cardigan med hætte 46 8825-233 Galaxy dame sweat cardigan 53 8830-233 Galaxy sweat cardigan med krave 46 8870-256 Cargo strik cardigan 63 8871-257 Cargo sweatshirt 63 9001-1 Elastiske seler 190 9005-2 Bælte 190 9008-5 Stretchbælte 191 9011-101 Taske 194 9022-340 Extend Poloshirt med stræk 98 9022-341 Extend Poloshirt med stræk 98 9041-338 Extend T-shirt med stræk 96 9041-339 Extend T-shirt med stræk 96 9045-178 Extend poloshirt 99 9053-551 Extend bomuld T-shirt 97 9054-559 Extend T-shirt 97 9055-178 Extend poloshirt med brystlomme 99 9056-600 X-treme sømløs T-shirt 31 9060-155 X-treme sømløs T-shirt 31 9065-141 Extend langærmet T-shirt 94 9080-994 Knæpuder 193 9081-995 Shockproof knæpuder 192 9091-22 Beanie-og halsedissesæt 181 9092-21 Strikhue 181 9093-18 Stikket hue med perlestrik effekter 183 9094-16 Jersey hue 182 9095-17 Halsvarmer 184 9096-19 Vinterkasket med øreklapper 183 9097-2 Halsvarmer i blød fleece 184 9105-4 Klassiske arbejdsstrømper 5-pak 185 9106-9 Tech arbejdsstrømper 2-pak 186 DESSIN PRODUKTBETEGNELSE SIDE 9107-6 Arbejdsstrømper med merinould 1-pak 185 9108-3 Praktiske arbejdsstrømper 3-pak 187 9109-3 Korte arbejdsstrømper til hverdagsbrug 3-pak 187 9110-11 Arbejdsstrømper i kraftig uldkvalitet 2-pak 188 9255-287 Safety+ poloshirt 157 9256-565 Extend Grandad T-shirt 95 9257-565 Extend Grandad langærmet T-shirt 95 9360-307 Hængelommer 188 9360-316 Hængelommer 189 9541-151 Safety T-shirt med brystlomme 133 9542-182 Safety dame T-shirt 145 9543-182 Safety dame langærmet T-shirt 145 9544-182 Safety T-shirt 131 9545-182 Safety langærmet T-shirt 129 9546-182 Safety poloshirt 132 9548-182 Safety Grandad langærmet T-shirt 130 9554-195 Safety T-shirt med korte ærmer 131 9555-195 Safety langærmet T-shirt 130 9810-141 Galaxy T-shirt 47 9811-141 Galaxy poloshirt 47 9870-258 Cargo T-shirt 64 Various

Kontakt

F. Engel K/S Norgesvej 12

DK-6100 Haderslev

+45 74 22 35 35 +45 74 22 35 19 engel@f-engel.com engel.eu

SALES DIRECTOR

Tom Hedegaard Pedersen

+45 74 22 36 31 +45 20 75 18 08 thp@f-engel.com

DENMARK

Martin August Fog Sales Manager

+45 20 75 18 07 maf@f-engel.com

GERMANY

Søren Boysen Vertriebsleiter

+49 (0) 162 201 26 05 shb@f-engel.com

NORWAY

Daniel Anstem Høstmark Area Sales Manager +47 48328144 dah@f-engel.com

SWEDEN FRANCE NETHERLANDS

Tom Hedegaard Pedersen

+45 74 22 36 31

+45 20 75 18 08 thp@f-engel.com

SWITZERLAND

Marco Blaser Country Manager

+41 (0) 79 930 44 41 mbl@f-engel.com

AUSTRIA ITALY

Markus Tomasic Gebietsleiter +49 (0) 152 51943028 mto@f-engel.com

SWITZERLAND

Marco Blaser Country Manager

+41 (0) 79 930 44 41 mbl@f-engel.com

UNITED KINGDOM

IRELAND

Gareth Bladen

Area Sales Manager

+44 07759 520 034 gbl@f-engel.com

BELGIUM/ LUXEMBOURG

Ben Leroy Area Sales Manager +32 480652082 ble@f-engel.com

EASTERN EUROPE SPAIN PORTUGAL BALKAN STATES ICELAND FAROE ISLANDS FINLAND

Iben Althof Jensen

+45 74 22 35 16 +45 20 75 18 61 iaj@f-engel.com

215 Se kontakter på de respektive lande på vores hjemmeside; engel.eu
Various
function FIRST DKK –01.01.2024Med forbehold for trykfejl og udsolgte varer. F. Engel K/S · Norgesvej 12 · DK-6100 Haderslev Tel. (+45) 7422 3510 · engel@f-engel.com engel.eu

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.