Engel workwear 2022

Page 1

WORKWE AR

2022

DKK


in t ro


in t ro

Indhold INTRO Brand story

02 06

Bæredygtigt arbejdstøj

08

Kvalitetskontrol

10

CSR

11

GALAXY

12 32

Galaxy Cotton

44

Galaxy Light

46

Galaxy Ladies

48

PROPLUS+

50

PROplus+ Cotton

58

PROplus+ Light

60

PROplus+ Ladies

64

CARGO

68

COMBAT Combat Cotton

STANDARD

108

LIGHT

116

SAFETY

120

04

Historie

X-TREME

ENTERPRISE

76 86

88

Safety Light

146

Safety Ladies

152

Safety beskrivelse

158

SAFETY+

162

Safety+ Welder

164

Safety+ Multinorm

166

Safety+ Multinorm Inherent

174

Safety+ beskrivelse

184

ACCESSORIES

186

VARIOUS

204

Service

204

Vaskeanvisning

206

Farver

208

Certifikater

209

Normer

210

Symboler

212

Måleskema

216

Måleskema Ladies

218

Produktoversigt

220

Kontakt

223


Function First

in t ro

4


in t ro

BRAND STORY ENGEL Workwear er et ikon inden for funktionel beklædning. Vi skaber design, der gør hver eneste arbejdsdag mere sikker, enkel og komfortabel. Vores familievirksomhed er vokset gennem fire generationer. Siden en af vores grundlæggere, Carl J. Engel, vendte tilbage fra USA til det sydlige Danmark inspireret af blå denim og fyldt op med nye idéer har vi arbejdet på at skabe det bedste arbejdstøj, der findes på markedet. Vi leverer funktionelt, komfortabelt, holdbart og moderne arbejdstøj, hvor hver eneste detalje har et formål. For os er processen enkel. Vi starter med at forstå brugerens behov i detaljer. Derefter udvikler vi nye design, der opfylder disse behov. Ikke mere. Ikke mindre. Passionen og nysgerrigheden efter at skabe nyt og bedre arbejdstøj er dybt forankret i vores brand, og det fik fjerde generations-ejerne John og Lars Engel til at bryde med konventionerne og udfordre brugen af traditionelle materialer og metoder. I dag fortsætter vi med at forfine vores håndværk og sætter en ære i at udvikle og udforske nye materialer, design og processer, der flytter grænserne for innovation. Gennem vores konstante fokus på funktionalitet og brugerens behov er ENGEL Workwear vokset til et globalt anerkendt brand. Vi er som altid dedikerede til vores mission – at fremstille funktionelt arbejdstøj, der er komfortabelt at have på, og som er robust nok til at klare selv den hårdeste behandling. Arbejdstøj, der sætter funktion i højsædet. ENGEL/Function first

5


in t ro

Historie

F. Engel K/S er en familieejet tekstilkoncern hvor stolte traditioner er gode at have på lager, især når de er med til at styre virksomheden fremad, og skabe nye ideer med afsæt i de historiske kvalitetskrav. F. Engel er vokset støt siden starten, og står i dag stærkt med tre divisioner: ENGEL Workwear, SUNWILL herrebukser samt DEERHUNTER jagtbeklædning. Fælles for alle er, at der er lagt vægt på at styrke design og udvikling for løbende at forbedre pasform og funktionalitet.

EGENPRODUKTION I LITAUEN Selskabet ENGEL-Dali med to fabrikker i Litauen, som er opdateret med den mest moderne teknologi, sikrer både høj kvalitetsstandard og fleksibel levering. Daglig kontakt mellem Danmark og Litauen optimerer arbejdsgangene, hvilket giver et dynamisk samarbejde, fordi de mange dygtige medarbejdere er en naturlig del af ”familien”. Den tætte lokation betyder også øget fleksibilitet – der er kun 48 timers transporttid fra Litauen til Haderslev.

6


in t ro

FE KNAPPEN FE står for Friedrich Engel, som startede firmaet med sin søn Carl J. Engel

SKRÅBÅNDET har altid været på ENGELs arbejdstøj og er med til at skabe genkendeligheden 94 år senere

7


sustainable Workwear

in t ro

REPREVE® PROCESS FIBERPRINT™

U TRUST™ VERIFICATION PROGRAM

TECHNOLOGY

Genbrugsflasker

8

Flager

REPREVE®

REPREVE®

granulat

genbrugsfiber

© 2018 UNIFI Inc. - Confidential & Proprietary


in t ro

ARBEJDSTØJ FREMSTILLET AF PLASTIKFLASKER Hos ENGEL Workwear tænker vi altid over, hvordan vi kan bidrage positivt til den globale klimaudfordring. Vi er derfor begyndt at producere arbejdstøj fremstillet af 50% genbrugspolyester. Vi anvender fibre udvundet af genbrugsmaterialer, herunder plastikflasker. Fibrene er 100% sporbare, hvilket giver garanti for, at vores produkter indeholder den rigtige type fiber og i de rette mængder. Hertil bruger vi REPREVE® som er den bedst kendte og mest pålidelige fiber, der fremstilles af genbrugsmaterialer, herunder plastikflasker. REPREVE® er den eneste økofiber med U-Trust-verificering, som certificerer, at kravene til genbrugsindhold er overholdt. Overalt i forsyningskæden kan REPREVE® anvende den unikke FiberPrint™-sporingsteknologi til at teste produkterne med og sikre, at de indeholder REPREVE® – og i de rigtige mængder.

REPREVE® Unifi, Inc.

GENNEMSIGTIGHED

SPORBAR

CERTIFICERET

U-TRUST™ VERIFICERING

FIBERPRINT™ TEKNOLOGI

GENBRUGSINDHOLD

The U-Trust™ verificerings-

FiberPrint™-teknologien hjælper

Produkter, der fremstilles af

programmet er en omfattende

kunder med at undgå at blive snydt

REPREVE®-genbrugsmaterialer,

certificeringsordning med en

af falske miljøpåstande. Det er en

herunder plastflasker, der

høj grad af gennemsigtighed.

egenudviklet teknologi, der validerer

genbruges efter forbrugerleddet,

ægtheden af REPREVE®-produkter

og produktionsaffald, certificeres

ved at analysere indholdet og sam-

af tredjeparter.

mensætningen af tekstiler som støtte til tredjepartscertificeringer.

9


in t ro

Kvalitets kontrol

Arbejdstøj skal holde til det hele – lige fra daglig slitage til arbejde under vanskelige vejrforhold. Det er ikke nok, at metervaren er stærk, det er mindst lige så vigtigt, at metervaren holder på farven, og at syninger, knapper, lynlåse og finish er i top. Inden vi sætter tøjet i produktion, udsætter vi det for rive-, træk-, slid-, farve og vasketests. Vi har folk på fabrikkerne, som laver kvalitetskontroller undervejs i produktionen, ligesom vi laver stikprøvekontroller på hvert parti, som vi modtager på vores lager.

10

TESTPERSONER Inden en ny kollektion eller et nyt produkt sendes i produktion bliver det ligeledes testet ude i den virkelige verden. Tøjet bliver selvfølgelig testet hos den relevante faggruppe. Testpersonerne kommer med tilbagemeldinger undervejs og efter endt testperiode. Tilbagemeldingerne er som oftest med både positiv og negativ kritik, og det giver designafdelingen mulighed for at justere modellerne inden selve produktionen.


in t ro

C SR MILJØVENLIGE MATERIALER Vi stiller høje krav til miljø og produktsikkerhed, og store dele af vores produkter er certificeret til OEKO-TEX, som er et uafhængigt testsystem for tekstilprodukter fra alle produtionsstadier.

STRØMFORBRUG Vi har indgået et klima-partnerskab med energileverandøren Ørsted, med det formål at reducere virksomhedens energiforbrug og CO2-udledning.

INGEN BØRNEARBEJDE Vi forbyder vores leverandører at benytte børn under 15 år til at arbejde. Overholdes regler ikke stopper samarbejdet øjeblikkeligt og ordre annulleres.

MILJØPOLITIK Vi følger løbende op på de arbejdsmiljømæssige risici gennem hele forretningskæden, fra indkøb til planlægning, marketing, salg samt håndtering og udsendelse af varer.

MEDLEM AF BSCI Vi baserer vores compliance program på BSCI Code of Conduct, og ud fra et fælles regelsæt, der rummer 11 principper indenfor etisk, social ansvarlig og forretningsførelse.

11


12

X-treme


Ekstra fleksibelt arbejdstøj med et moderne look Når livet kræver fleksibilitet, skal dit tøj kunne følge med. X-treme-kollektionen, der er fremstillet af ENGELs superstretch-materiale, har et sportsinspireret look med et function first – design. X-treme er lige så alsidig, som den er slidstærk for at opfylde kravene til arbejdstøj uden at gå på kompromis med stilen. Tøjet er designet så det både kan bruges på arbejde og i fritiden.

13


X-trem e

1366-317 X-TREME JAKKE MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • •

Moderne pasform Letvægtsjakke Metervaren er i behagelig 4-vejs stræk Bomuld på indersiden for maksimal komfort Lynlås i front Slidstyrken og åndbarheden er i top Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer alle med lynlås Vindfang i ærmerne med hul til tommelfinger

Vejl. pris ekskl. moms

839,00 DKK

FARVER

20

41

53

79

165

167

2366-317 X-TREME HÅNDVÆRKERBUKS MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Ergonomisk formet og forstærket knæparti i Kevlar-materiale Slidstyrken og åndbarheden er i top Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer Strop med D-ring To indstillingsmuligheder til knæpude Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

894,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

14

41

53

79

165

167


X-trem e

2368-317 X-TREME SERVICEBUKS MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • •

Moderne pasform Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk Bomuld på indersiden for maksimal komfort Slidstærk og åndbar metervare Ergonomisk formet knæparti Mange funktionelle lommer D-ring foran til påsætning af f.eks. ID-kort Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms

669,00 DKK

FARVER

53

79

165

1 3 6 6- 3 1 7 // 23 68 - 3 1 7

20

15


X-trem e

2369-317 X-TREME HÅNDVÆRKERBUKS MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Metervaren er i en behagelig 4-vejs stræk Bomuld på indersiden for maksimal komfort Slidstærk og åndbar metervare D-ring foran til påsætning af f.eks. ID-kort Mange funktionelle lommer Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) To brede velcrostropper i livet for let montering af værktøjsholder To indstillingsmuligheder for højderegulering af knæpuden Knæforstærkning i slidstærkt CORDURA® Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms

784,00 DKK

FARVER

3

20

53

79

165

0360-186 X-TREME STRÆKBAR HÅNDVÆRKERBUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osnW

• • • • •

Moderne pasform Ergonomisk formet og forstærket knæparti Mange funktionelle lommer Strop med D-ring Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og i indersøm To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Reflekser bagpå benene for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

814,00 DKK

FARVER

20

16

41

79

165


X-trem e

2365-186 X-TREME STRÆKBAR SERVICEBUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osnW

• • • • • • • •

Moderne pasform Ergonomisk formet knæparti og panel i indersøm Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og i indersøm Mange funktionelle lommer bl.a. lårlommer med ekstra lomme som har lynlås Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Reflekser bagpå benene for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm ( 4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms

729,00 DKK

FARVER

20

0362-740 X-TREME HÅNDVÆRKERBUKS MED STRÆK STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Ergonomisk formet og forstærket knæparti Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og bagpå Mange funktionelle lommer Strop med D-ring To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Reflekser bagpå benene for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms

774,00 DKK

FARVER

2079

5320

17


X-trem e

3369-317 X-TREME OVERALL MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osnU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Elastik i siderne for bedre pasform Bred elastisk ryg og regulerbare seler Slidstyrken og åndbarheden er i top Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer bl.a. telefon lomme på smæk Skjult lynlåslomme bag på smæk To indstillingsmuligheder til knæpude Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Forstærkning i bunden for ekstra slidstyrke Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms

1054,00 DKK

FARVER

3

20

41

53

79

165

167

3360-186 X-TREME STRÆKBAR OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osnW

• • •

Moderne pasform Ergonomisk formet og forstærket knæparti Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og i indersøm Mange funktionelle lommer bl.a. lynlåslomme på smæk Elastik i siderne for bedre pasform Bred elastisk ryg og regulerbare seler To indstillingsmuligheder til knæpude Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Reflekser bagpå benene for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

• • • • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

1084,00 DKK

FARVER

20

18

41

79

165


X-trem e

3362-740 X-TREME OVERALL MED STRÆK STØRRELSE

72-120 / K80-K104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Ergonomisk formet og forstærket knæparti Strækbart og ventilerende materiale i knæhaserne og bagpå Mange funktionelle lommer bl.a. lynlåslomme på smæk Elastik i siderne for bedre pasform Bred elastisk ryg og regulerbare seler To indstillingsmuligheder til knæpude Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Reflekser bagpå benene for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm ( 4 m ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms

1019,00 DKK

FARVER

2079

5320

6368-317 X-TREME HÅNDVÆRKERKNICKERS MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • •

Moderne pasform Ergonomisk formet knæparti Slidstyrken og åndbarheden er i top Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer Strop med D-ring Knælommer/knæforstærkning i ekstra slidstærkt kevlar-materiale Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms

814,00 DKK

FARVER

20

41

53

79

165

167

19


X-trem e

6369-317 X-TREME HÅNDVÆRKERKNICKERS MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • •

Moderne pasform Ergonomisk formet knæparti Slidstyrken og åndbarheden er i top Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer Strop med D-ring Knælommer/knæforstærkning i slidstærkt CORDURA® Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

6 3 69 - 3 1 7 // 9 06 0 -1 5 5 // 63 66 - 3 1 7

3

20

704,00 DKK


X-trem e

6366-317 X-TREME HÅNDVÆRKERSHORTS MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Moderne pasform Slidstyrken og åndbarheden er i top Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms

579,00 DKK

FARVER

6367-317 X-TREME HÅNDVÆRKERSHORTS MED 4-VEJS STRÆK STØRRELSE

72-136

KVALITET

73% polyamid/17% bomuld/10% elastan, 220 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Moderne pasform Slidstyrken og åndbarheden er i top Metervaren absorberer let sved og tørrer hurtigt Mange funktionelle lommer Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms

579,00 DKK

FARVER

21


X-trem e

6360-186 X-TREME STRÆKBAR SHORTS STØRRELSE

72-120

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osnW

• • • • • •

Moderne pasform Ventilerende materiale for øget komfort Mange funktionelle lommer Forstærket tommestoklomme Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms

534,00 DKK

FARVER

20

41

79

165

6362-740 X-TREME SHORTS MED STRÆK STØRRELSE

72-120

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • •

Moderne pasform Ventilerende materiale bagpå Mange funktionelle lommer Forstærket tommestoklomme Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307)

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

2079

22

5320

549,00 DKK


X-trem e

1374-606

New

X-TREME VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

94% polyester/6% elastan, 155 g/m2 WP ≥ 13.000 Pa / Ret ≤ 15 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • • • • • • • •

Vind og vandtæt med tapede sømme Stræk- og åndbart materiale Blød og vindbeskyttende inderkrave Sidelommer med lynlås Brystlomme med vandafvisende lynlås Skjult lynlås med trykknapper i front Aftagelig hætte med reguleringsmuligheder Snowskirt i bund Ærmer med rib vindfang og reguleringsmuligheder Forlænget bagstykke Reflekspiping for øget synlighed Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering

Vejl. pris ekskl. moms

1699,00 DKK

FARVER

20

53

1376-609

79

165

New

X-TREME PILOTJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

90% polyester (regenereret)/10% elastan, 155 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • • • • •

Vind og vandafvisende Strækbart materiale for øget bevægelighed Brede quiltede paneler for øget isolering Blød og vindbeskyttende inderkrave Skjult lynlås med trykknapper i front Alle udvendige lommer med lynlås Aftagelig hætte med reguleringsmuligheder Elastisk rib panel på bagstykke for øget vindbeskyttelse Ærmer med rib vindfang og reguleringsmuligheder Reflekspiping for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

1499,00 DKK

FARVER

20

REPREVE® Unifi, Inc.

23


X-trem e

1373-611

New

X-TREME SKALJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

94% polyester/6% elastan, 195 g/m2 WP ≥ 13.000 Pa / Ret ≤ 15 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • • • • • •

Vind og vandtæt med tapede sømme Stræk -og åndbart materiale Kan kombineres med model 1371-604 og 5370-604 Skjult lynlås med trykknapper i front Rummelige forlommer med trykknapper Brystlomme med vandskyende lynlås Aftagelig hætte med reguleringsmuligheder Ærmer med rib vindfang og reguleringsmuligheder Forlænget bagstykke Reflekspiping for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

1499,00 DKK

FARVER

20

1 37 3 - 6 1 1 // 1371 - 60 4

Zip in

24

ZIP IN Brug jakkerne hver for sig eller sammen - afhængig af vejret


X-trem e

1377-603

New

X-TREME SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

94% polyester (regenereret)/6% elastan, 295 g/m2 WP ≥ 20.000 Pa / 25 < Ret ≤ 40 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • • • •

Vindtæt og vandafvisende Strækbart og let materiale for maksimal bevægelighed Vandafvisende lynlåse Mange funktionelle lommer Skjult og regulerbar hætte i krave Ærme med elastisk vindfang med hul til tommelfinger Regulerbare ærmer og bund Reflekspiping for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

1099,00 DKK

FARVER

20

53

165

1363-299 X-TREME STRIKKET SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester, 400 g/m2 WP ≥ 20.000 Pa / Ret > 40 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • •

Smart og lækker strikket softshelljakke Blød fleece på indersiden Høj krave og lynlås i front Mange funktionelle lommer Justerbare manchetter Forstærkning på udsatte steder

Vejl. pris ekskl. moms

814,00 DKK

FARVER

2079

5320 16520 16720

25


X-trem e

1361-207 X-TREME SOFTSHELLJAKKE MED HÆTTE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester med TPU-membran, 320 g/m² Forstykke: 100% polyamid quiltet med 100% polyester WP ≥ 20.000 Pa/ 25 < Ret ≤ 40m2 Pa/W

VASK

8osmU

• • • • •

Quiltet forstykke Lynlås i front med refleks Mange funktionelle lommer – alle med lynlås Rib forneden og i ærmer Reflekspipings for og bag samt på hætte for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

699,00 DKK

FARVER

20

79

New

1371-604

New

X-TREME QUILTET JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester quilt (regenereret), 75 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • • •

Let quiltet jakke kombineret med softshell Kan kombineres med model 1373-611 Alle udvendige lommer lukket med lynlås Brystlomme med mulighed for firmaprofilering Ærme med elastisk vindfang med hul til tommelfinger Regulerbare ærmer Elastisk kantbånd i bunden og kraven Reflekspiping for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

26

53

165

799,00 DKK


X-trem e

5370-604

New

X-TREME QUILTET VEST STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester quilt (regenereret), 75 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • •

Let quiltet vest kombineret med softshell Kan kombineres med model 1373-611 Alle udvendige lommer med lynlås Brystlomme med mulighed for firmaprofilering Elastisk kantbånd i krave, ærmegab og bund Reflekspiping for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

699,00 DKK

FARVER

53

165

5 370 - 6 04 // 2 3 69 - 3 1 7

20

27


X-trem e

1362-298 X-TREME FIBERJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester, 400 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • •

Smart og lækker fiberjakke Behageligt strækfor Høj krave og lynlås i front Strækbart panel i ærmer/siden Mange funktionelle lommer Elastisk afslutning i bunden Ribafslutning ved ærmer

Vejl. pris ekskl. moms

784,00 DKK

FARVER

1 3 62 - 2 98 // 23 6 6- 3 1 7

2079

28

5320

7920 16520 16720


X-trem e

8371-602

New

X-TREME MIDLAYER STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

95% polyester (regenereret)/5% elastan, 250 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • •

Let og strækbart materiale Blød fleece på inderside Paneler i ærmer og sider i svedabsorberende materiale Mange funktionelle lommer – yderlommer lukket med lynlås Elastik afslutning i bunden og ærmerne Reflekspipings for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

599,00 DKK

FARVER

20

53

8378-610

165

New

X-TREME STRIKKET CARDIGAN STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester

VASK

8odfmU

• • • •

Let og fleksibel cardigan Specialstrikket design for øget ventilation Høj krave og lynlås i front Sidelommer med lynlås

Vejl. pris ekskl. moms

499,00 DKK

FARVER

20

165

29


X-trem e

8362-320 X-TREME SWEATCARDIGAN STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

53% polyester/42% bomuld/5% elastan, 325 g/m²

VASK

8odfmU

• • • • • •

Smart og funktionel cardigan med stretch Lynlås i front To rummelige stiklommer med lynlås Ribkrave Rib i bund og i ærmer Svedabsorberende materiale

Vejl. pris ekskl. moms

669,00 DKK

FARVER

3

20

8370-601

53

79

165

167

New

X-TREME HOODIE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

57% bomuld/38% polyester/5% elastan, 280 g/m2

VASK

8osfmU

• • • •

Let og strækbart materiale Børstet inderside for øget komfort Praktisk kængurulomme foran med vandafvisende lynlås Paneler i ærmer og sider i ergonomisk snit giver maksimal bevægelsesfrihed Forlænget bagstykke Justerbar hætte med snørre Forkrympet kvalitet der sikre at produktet er formstabil Reflekspipings for øget synlighed

• • • •

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

30

53

599,00 DKK


X-trem e

9056-600

New

X-TREME SØMLØS T-SHIRT STØRRELSE

S/M-2XL/3XL

KVALITET

77% polyamid/23% polyester, 150 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • •

Let og fleksibel metervare Sømløst design for ultimativ komfort Absorbere let sved og tørrer hurtigt Mesh paneler for øget ventilation Trykt nakkelabel for maksimal komfort

Vejl. pris ekskl. moms

299,00 DKK

FARVER

69

163

202

9060-155 X-TREME T-SHIRT STØRRELSE

S/M-2XL/3XL

KVALITET

65% polyamid/35% polyester, 155 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • •

Smart og funktionel T-shirt i melangefarver Sømløst design for ultimativ komfort Absorberer let sved og tørrer hurtigt Stretchmateriale og flatlock sømme for optimal pasform T-shirten har logo svagt strikket ind i stoffet Trykt nakkelabel for maksimal komfort

Vejl. pris ekskl. moms

269,00 DKK

FARVER

109

140

160

161

175

31


32

Galaxy


Ekstra holdbar til industrikrav Galaxy, Galaxy Light og Galaxy bomuld kollektionen til mænd og kvinder er komfortabel, funktionel og holdbar og udgør kernen i ENGEL Workwear. Kollektionen er udviklet til alle former for krævende arbejde og ikke mindst til industrien og er derfor fremstillet af ekstremt holdbare materialer for at matche branchernes krav. Tøjet er spækket med smarte funktioner som specialfremstillede værktøjslommer, refleksstriber og skjulte knapper og lynlåse, der forhindrer skader, når du arbejder med sarte overflader og materialer. Det brede udvalg af jakker, sweatcardigans, T-shirts, veste og arbejdsbukser sikrer optimal komfort i alle arbejdssituationer året rundt.

33


Ga l a xy

1810-254 GALAXY ARBEJDSJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• • •

Forlænget bagstykke med læg Albuer forstærket med CORDURA® Mange funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap, den ene med ekstra lynlåslomme Lynlåslomme på bryst Regulerbare manchetter Strop med D-ring Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed Egnet til industrivask

• • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

594,00 DKK

FARVER

120

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757

2810-254 GALAXY ARBEJDSBUKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• •

Ergonomisk formet knæparti Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme To indstillingsmuligheder til knæpude Knæ og kant forneden forstærket med CORDURA® Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Egnet til industrivask

• • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

504,00 DKK

FARVER

120

34

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757


Ga l a xy

2811-254 GALAXY ARBEJDSBUKS MED HÆNGELOMMER STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Mange funktionelle lommer, bl.a. hængelommer og lårlomme med lynlåslomme To indstillingsmuligheder til knæpude Knæ og kant forneden forstærket med CORDURA® Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

559,00 DKK

FARVER

2079

7920 73720

3810-254 GALAXY OVERALL STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Elastisk rygstykke Regulerbare seler Mange funktionelle lommer, bl.a. dokumentlomme på inderside af smæk To indstillingsmuligheder til knæpude Knæ og kant forneden forstærket med CORDURA® Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

614,00 DKK

FARVER

120

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757

35


Ga l a xy

4810-254 GALAXY KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Elastisk talje Mange funktionelle lommer, bl.a. lynlåslomme på bryst Albuer og knæ forstærket med CORDURA® Regulerbare manchetter To indstillingsmuligheder til knæpude Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

894,00 DKK

FARVER

120

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757

6812-254 GALAXY KNICKERS STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• •

Ergonomisk formet knæparti Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme Mulighed for knæpude Knæ forstærket med CORDURA® Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Egnet til industrivask

• • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

449,00 DKK

FARVER

120

36

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757


Ga l a xy

6810-254 GALAXY SHORTS STØRRELSE

72-120

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Optimal pasform Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme Tommestoklomme forstærket med CORDURA® Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

414,00 DKK

FARVER

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757

3 8 10 - 25 4 // 8 81 0 - 2 29 // 3 8 15 - 2 5 4

120

37


Ga l a xy

5810-254 GALAXY SERVICEVEST STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• •

Forlænget bagstykke med læg Mange funktionelle lommer, bl.a. lynlåslomme på bryst Strop med D-ring Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed Egnet til industrivask

• • •

Vejl. pris ekskl. moms

434,00 DKK

FARVER

120

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757

5850-193 GALAXY VINTERVEST STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 180 g/m2 Quiltet med FE-Insulate mellemfoer Foer: 100% polyester

VASK

9odfmU

• • • • •

Høj hals og forlænget bagstykke Lynlås i front Mange funktionelle lommer – alle med lynlås Elastisk afslutning i bunden samt i ærmegab Refleksprint på skuldre, samt for og bag, for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

559,00 DKK

FARVER

120

38

2079

5320

7920 16577 73720 79757


Ga l a xy

1410-354 GALAXY VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 180 g/m2. Quiltet med FE-Insulate mellemfoer. Foer: 100% polyester WP ≥ 13.000 Pa/15 < Ret ≤ 25m2 Pa/W

VASK

• • • • • • • •

9odfmU

Vandtæt og åndbar Høj hals og forlænget bagstykke Albuer forstærket med CORDURA® Mange funktionelle lommer, bl.a. rummelige stiklommer med lynlås Vindfang i ærmer og bund Aftagelig hætte Tapede sømme Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

1184,00 DKK

FARVER

2079

5320

7920 16577 73720 79757

1 41 0 - 3 5 4 // 28 1 0 - 25 4

120

39


Ga l a xy

1820-912 GALAXY PILOTJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester med PU coating på bagsiden, 235 g/m2 Foer: 100% polyester quiltet med FE-Insulate mellemfoer

VASK

9odfmU

• • • • • •

Vind- og vandafvisende Høj hals Stolpelukning med lynlås og velcro i front Mange funktionelle lommer Elastik i bund og rib i ærmerne Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

639,00 DKK

FARVER

2079

7920 73720 79757

8810-229 GALAXY SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester bonded med microfleece, 280 g/m2 WP 2.264 Pa / Ret ≤ 15 m2 Pa/W

VASK

8odfnU

• • • •

Forlænget bagstykke Forstærkede albuer Skjult lynlås og velcrolukning i front Mange funktionelle lommer, bl.a. to rummelige stiklommer med lynlås Snøre i bund til justering Refleksprint på skuldre samt for og bag for øget synlighed

• •

Vejl. pris ekskl. moms

774,00 DKK

FARVER

120

40

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757


Ga l a xy

8820-233 GALAXY SWEATCARDIGAN STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld bonded med 100% polyester microfleece, 320 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • •

Blød fleece på indersiden Rummelige stiklommer med lynlås Rib i bund og i ærmer Snøre i hætte Refleksprint på skuldre for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

524,00 DKK

FARVER

120

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757

8830-233 GALAXY SWEATCARDIGAN MED KRAVE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld bonded med 100% polyester microfleece, 320 g/m2

VASK

8odfmU

• • • •

Blød fleece på indersiden Rummelige stiklommer med lynlås Rib i bund og i ærmer Refleksprint på skuldre for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

479,00 DKK

FARVER

120

2079

5320

7920 16577 73720 75779 79757

41


Ga l a xy

9810-141 GALAXY T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester/ single jersey, 180 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • •

Tofarvet design Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt Forstærket skulder og nakkesøm Elastik i rib så den holder form vask efter vask Refleksprint på skuldre for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

144,00 DKK

FARVER

120

2079

9811-141

5320

7920 16577 73720 75779 79757

New

GALAXY POLOSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester, 180 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • •

Tofarvet design Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt Forstærket skulder og nakkesøm Elastik i rib så den holder form, vask efter vask Refleksprint på skuldre for øget synlighed Stolpelukning med skjulte trykknapper

Vejl. pris ekskl. moms

224,00 DKK

FARVER

2079

42

7920 16577 79757


Ga l a xy

1812-201 GALAXY REGNJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester med PU-coating, 90 g/m² WP 3000 mm/MVP 3000 g

VASK

wodfmU

• • • • • • • • • •

Let Tapede sømme Lynlås og velcrolukning i front Forlænget bagstykke Stiklommer med velcro Brystlommer med lynlås Holder til ID-kort Aftagelig hætte Neopren vindfang og regulerbare manchetter i ærmer Refleksprint for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

704,00 DKK

FARVER

2079

5320 79757

2812-201 GALAXY REGNBUKS STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester med PU-coating, 90 g/m² WP 3000 mm/MVP 3000 g

VASK

wodfmU

• • • • • • • • •

Let Tapede sømme Elastik i taljen Aftagelige regulerbare og elastiske seler Lynlås i gylp Stiklommer med velcro Mange funktionelle lommer Lynlås i siden forneden i benene Refleksprint for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

579,00 DKK

FARVER

20

53

79

43


Ga l a xy COTTON

1850-570 GALAXY BOMULD ARBEJDSJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% bomuld, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • •

Forlænget bagstykke med læg Forstærkede albuer Mange funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap, den ene med ekstra lynlås Regulerbare manchetter Strop med D-ring Påsyede reflekser for og bag for øget synlighed Egnet til industrivask

• • • •

Vejl. pris ekskl. moms

894,00 DKK

FARVER

2079

7920

2850-570 GALAXY BOMULD ARBEJDSBUKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

100% bomuld, 350 g/m2

VASK

4osbW

• •

Ergonomisk formet knæparti Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme To indstillingsmuligheder til knæpude Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Påsyede reflekser for og bag for øget synlighed Egnet til industrivask

• • • • •

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

2079

44

7920

639,00 DKK


Ga l a xy COTTON

3850-570 GALAXY BOMULD OVERALL STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

100% bomuld, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Elastisk rygstykke Regulerbare seler Mange funktionelle lommer, bl.a. lynlåslomme på inderside af smæk To indstillingsmuligheder til knæpude Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Påsyede reflekser for og bag for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

849,00 DKK

FARVER

7920

1 8 5 0 - 570 // 28 5 0 - 570

2079

45


Ga l a xy LIGHT

1290-880 GALAXY LIGHT ARBEJDSJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 210 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • •

Forlænget bagstykke med læg Mange funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap, den ene med ekstra lynlås Lynlås i front Regulerbare manchetter Strop med D-ring Reflekser for og bag for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

594,00 DKK

FARVER

2079

7920 16577 73720 75779 79757 New

New

2290-880 GALAXY LIGHT ARBEJDSBUKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 210 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme Lårlommen har box-effekt, hvilket gør den meget rummelig Tommestoklommen har frithængende bund Strop med D-ring Reflekser nederst på buksebenene for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

494,00 DKK

FARVER

2079

7920 16577 73720 75779 79757 New

46

New


Ga l a xy LIGHT

3290-880 GALAXY LIGHT OVERALL STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 210 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm Elastisk rygstykke Regulerbare seler Mange funktionelle lommer, bl.a. dokumentlomme på inderside af smæk Tommestoklomme med frithængende bund Strop med D-ring Reflekser nederst på buksebenene for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

614,00 DKK

FARVER

2079

7920 16577 73720 75779 79757 New

New

6290-880 GALAXY LIGHT SHORTS STØRRELSE

72-120

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 210 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Panel i indersøm, der giver en behagelig skridtsøm Mange funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med lynlåslomme Lårlommen har box-effekt, hvilket gør den meget rummelig Tommestoklomme med frithængende bund Strop med D-ring Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

414,00 DKK

FARVER

2079

7920 16577 73720 75779 79757 New

New

47


Ga l a xy LADIES

2815-254 GALAXY DAMEBUKS STØRRELSE

34-48

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Ergonomisk formet knæparti Elastik i taljen bagpå sikrer god og komfortabel pasform og gør, at buksen bliver hvor den skal Mange funktionelle lommer bl.a. lårlomme med lynlås To indstillingsmuligheder til knæpude Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Strop med D-ring Reflekser ved knæ bagpå og nederst på buksebenene for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

559,00 DKK

FARVER

2079

5320

7920 73720 79757

3815-254 GALAXY DAMEOVERALL STØRRELSE

34-48

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 290 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Ergonomisk formet knæparti Elastisk rygstykke Regulerbare seler Mange funktionelle lommer bl.a. dokumentlomme på inderside af smæk To indstillingsmuligheder til knæpude Frithængende bund på lårlomme og tommestoklomme Reflekser ved knæ bagpå og nederst på buksebenene for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

669,00 DKK

FARVER

2079

48

5320

7920 73720 79757


Ga l a xy LADIES

8815-229 GALAXY DAME SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

100% polyester bonded med microfleece, 280 g/m2 WP 2.264 Pa / Ret ≤ 15 m2 Pa/W

VASK

8odfnU

• • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Figursyet Skjult lynlås og velcrolukning i front Mange funktionelle lommer bl.a. indvendige lommer lukket med velcro Forstærkede albuer Velcro justering nederst på ærmerne Snøre i bund til justering Reflekser på skuldre samt for og bag for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

759,00 DKK

FARVER

2079

5320

7920 73720 79757

8825-233 GALAXY DAME SWEATCARDIGAN STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld bonded med 100% polyester microfleece, 320 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Figursyet Blød fleece på indersiden Lynlås i front Rummelige stiklommer med lynlås Rib i bund og i ærmer Refleksprint på skuldre for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

514,00 DKK

FARVER

2079

5320

7920 73720 79757

49


50

Proplus+


Et perfekt match til industrien PROplus+ er designet og produceret i samarbejde med industrielle vaskerier og er en kollektion af slidstærkt arbejdstøj af høj kvalitet, som opfylder de specifikke krav til industrivask samt branchens krav. Kollektionen fås i en række kvaliteter; 250 g/m2, 300 g/m2 og i 100 % bomuld. Den byder desuden på andre karakteristiske ENGEL-detaljer som mekanisk stretch, der sikrer maksimal bevægelsesfrihed, samt smarte knaplukninger i stedet for velcro, som er nemme at udskifte og er fremstillet af højtemperaturnylon, der modstår industriel vask. En stor del af kollektionen er produceret med genanvendte materialer.

51


P RO P L US +

1450-323

New

PROPLUS+ JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 300 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper Formsyede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke To sidelommer og brystlomme med lynlås Store inderlommer med velcro Regulerbare manchetter Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

• • • • • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

849,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

2450-323

New

PROPLUS+ BUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 300 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestoklomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

749,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

52

REPREVE® Unifi, Inc.


P RO P L US +

2451-323

New

PROPLUS+ SERVICEBUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 300 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestoklomme Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

649,00 DKK

FARVER

79

165 På lager 2. kvartal 2022 REPREVE® Unifi, Inc.

8 0 5 4 - 3 3 0 // 24 51 - 3 23

20

53


P RO P L US +

3450-323

New

PROPLUS+ OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 300 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Bred elastisk ryg og regulerbare seler Elastik i siderne for bedre pasform Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Ekstra slidstærk tommestoklomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

• •

Vejl. pris ekskl. moms

1099,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

1454-328

New

PROPLUS+ SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester (regenereret)/TPU membran, 300 g/m2 Fleece bagside

VASK

4oabU

• • • • • • • • • • • • •

Moderne pasform Strækbar kvalitet for øget komfort og bevægelighed Vind- og vandafvisende Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper Store inderlommer med velcro Udvendige lommer med lynlås Formsyede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke Ærmer med elastisk vindfang Regulerbar bund Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1009,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

54

REPREVE® Unifi, Inc.


P RO P L US +

8454-330

New

PROPLUS+ SWEATCARDIGAN STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester (regenereret), 290 g/m2 Børstet fleece

VASK

4oabU

• • • • • • • • •

Moderne pasform Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Børstet inderside for øget komfort Lynlås i front Sidelommer med lynlås Elastan i rib, så den holder form vask efter vask Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

449,00 DKK

FARVER

79

165 På lager 3. kvartal 2022

84 5 4 - 3 3 0 // 24 5 0 - 3 23

20

55


P RO P L US +

8054-330

New

PROPLUS+ SWEATSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester (regenereret), 290 g/m2 Børstet fleece

VASK

4oabU

• • • • • • •

Moderne pasform Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Børstet inderside for øget komfort Elastan i rib, så den holder form vask efter vask Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

339,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

9455-329

New

PROPLUS+ LANGÆRMET T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester (regenereret)/ single jersey, 200 g/m2

VASK

4oabU

• • • • •

Moderne pasform Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

229,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

56


P RO P L US +

9454-329

New

PROPLUS+ T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester (regenereret)/ single jersey, 200 g/m2

VASK

4oabU

• • • • •

Moderne pasform Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

189,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

9456-331

New

PROPLUS+ POLOSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester (regenereret)/ pique, 220 g/m2

VASK

4oabU

• • • • • • •

Moderne pasform Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Stolpelukning med knapper Forlænget bagstykke Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

259,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

57


P RO P L US + COTTON

1450-570

New

PROPLUS+ BOMULD JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% bomuld/twill, 350 g/m2

VASK

4osbW

• •

Moderne pasform Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper Formsyede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed To sidelommer og brystlomme med lynlås Store inderlommer med velcro Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke Regulerbare manchetter Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

• • • • • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

999,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

2450-570

New

PROPLUS+ BOMULD BUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

100% bomuld/twill, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • • •

Moderne pasform Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestoklomme Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

849,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

58


P RO P L US + COTTON

3450-570

New

PROPLUS+ BOMULD OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

100% bomuld/twill, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • • • • • •

Moderne pasform Med YKK High Temperature nylon trykknapper Bred elastisk ryg og regulerbare seler Elastik i siderne for bedre pasform Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Mange funktionelle lommer Ekstra slidstærk tommestoklomme Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1199,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

4450-570

New

PROPLUS+ BOMULD KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% bomuld/twill, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • • • • • •

Moderne pasform Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestoklomme Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke Formsyede knæ og ærmer for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1699,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

59


P RO P L US + LIGHT

1450-321

New

PROPLUS+ LIGHT JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper To sidelommer og brystlomme med lynlås Store inderlommer med velcro Formsyede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke Regulerbare manchetter Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

• • • • • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

799,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

2450-321

New

PROPLUS+ LIGHT BUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestoklomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

699,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

60

REPREVE® Unifi, Inc.


P RO P L US + LIGHT

2451-321

New

PROPLUS+ LIGHT SERVICEBUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestoklomme Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

599,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

3450-321

New

PROPLUS+ LIGHT OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • • • • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Bred elastisk ryg og regulerbare seler Elastik i siderne for bedre pasform Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Ekstra slidstærk tommestoklomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1049,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

REPREVE® Unifi, Inc.

61


P RO P L US + LIGHT

4450-321

New

PROPLUS+ LIGHT KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper Lårlomme med ekstra mobillomme Formsyede knæ og ærmer for maksimal bevægelsesfrihed Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Ekstra slidstærk tommestok lomme med CORDURA® for øget holdbarhed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

• •

Vejl. pris ekskl. moms

1499,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

6450-321

New

PROPLUS+ LIGHT SHORTS STØRRELSE

72-136

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • •

Moderne pasform Funktionelt design Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestoklomme med CORDURA® for øget holdbarhed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

499,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

62

REPREVE® Unifi, Inc.


84 5 4 - 3 3 0 // 24 5 0 - 3 2 1 94 5 4 - 3 29 // 24 5 0 - 3 21

P RO P L US + LIGHT

63


P RO P L US + LADIES

2452-323

New

PROPLUS+ DAMEBUKS STØRRELSE

34-48

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 300 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • •

Special designet til kvinder Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestok lomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

719,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

3452-323

New

PROPLUS+ DAMEOVERALL STØRRELSE

34-48

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 300 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osnU

• • • • • • • • • • •

Special designet til kvinder Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Bred elastisk ryg og regulerbare seler Elastik i siderne for bedre pasform Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Ekstra slidstærk tommestoklomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

• •

Vejl. pris ekskl. moms

1049,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

64

REPREVE® Unifi, Inc.


P RO P L US + LADIES

1452-328

New

PROPLUS+ DAME SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

100% polyester (regenereret)/TPU membran, 300 g/m2 Fleece bagside

VASK

4oabU

• • • • • • • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Vind- og vandafvisende Strækbar kvalitet for øget komfort og bevægelighed Skjult lynlås i front med YKK High Temperature nylon trykknapper Udvendige lommer med lynlås Store inderlommer med velcro Formsyede ærmer for maksimal bevægelsesfrihed Nem montering af ID-mærke indvendig i nakke Ærmer med elastisk vindfang Regulerbar bund Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

999,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

INDUSTRIVASK Produkter der er markeret med et ’PRO-symbol’ er egnet til industrivask jf. ISO 15797

65


P RO P L US + LADIES

8452-330

New

PROPLUS+ DAME SWEATCARDIGAN STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester (regenereret), 290 g/m2 Børstet fleece

VASK

4oabU

• • • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Lynlås i front Sidelommer med lynlås Børstet inderside for øget komfort Elastan i rib, så den holder form vask efter vask Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

429,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

9452-331

New

PROPLUS+ DAME POLOSHIRT STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester (regenereret)/ pique, 220 g/m2

VASK

4oabU

• • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Stolpelukning med knapper Forlænget bagstykke Refleksdetaljer for øget synlighed God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

229,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 3. kvartal 2022

66


P RO P L US + LIGHT LADIES

2452-321

New

PROPLUS+ LIGHT DAMEBUKS STØRRELSE

34-48

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • • •

Special designet til kvinder Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Lårlomme med ekstra mobillomme Ekstra slidstærk tommestok lomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

679,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

3452-321

New

PROPLUS+ LIGHT DAMEOVERALL STØRRELSE

34-48

KVALITET

65% polyester (regenereret)/35% bomuld/twill, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4oabU

• • • • • • • • • • • • •

Special designet til kvinder Mekanisk stræk for øget komfort og bevægelighed Med YKK High Temperature nylon trykknapper Bred elastisk ryg og regulerbare seler Elastik i siderne for bedre pasform Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Ekstra slidstærk tommestoklomme med CORDURA® for øget holdbarhed Formsyede knæ for maksimal bevægelsesfrihed Knælommer med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Refleksdetaljer for øget synlighed Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) God plads til firmaprofilering Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1019,00 DKK

FARVER

20

79

165 På lager 2. kvartal 2022

REPREVE® Unifi, Inc.

67


68

Cargo


Skræddersyet til transportbranchen Cargo af navn og Cargo af natur. Hver eneste detalje i Cargo-kollektionen er omhyggeligt designet i tæt samarbejde med chauffører, lagerarbejdere, servicemedarbejdere samt vognmænd for at omsætte branchens behov til funktionelt arbejdstøj. Med mekanisk stretch for at sikre ekstra mobilitet, refleksstriber og fluorescerende materialer for at give ekstra synlighed samt funktionelle lommer og holdere, så værktøj og udstyr er lige ved hånden under arbejdet, er hele sortimentet kendetegnet ved et højt niveau af komfort og praktisk anvendelighed.

69


Ca rg o

2870-217 CARGO BUKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

8osbW

• • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Panel i indersøm der giver behagelig skridtsøm Panelet er i et ekstra strækbart og ventilerende materiale Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene Reflekser for øget synlighed Ikke EN ISO 20471 certificeret

• •

Vejl. pris ekskl. moms

704,00 DKK

FARVER

2047 New

* På lager 2. kvartal 2022

*

2871-217 CARGO SERVICEBUKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osbW

• • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Rummelige skrålommer foran Separat telefonlomme Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

70

165

489,00 DKK


Ca rg o

2872-217 CARGO SERVICEBUKS MED REFLEKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

4osbW

• • • • • • • •

Ergonomisk formet knæparti Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Separat telefonlomme Strop med D-ring Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene Reflekser for øget synlighed Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

534,00 DKK

FARVER

20

165

3870-217 CARGO OVERALL STØRRELSE

72-128 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2 Mekanisk stræk

VASK

8osbW

• • • • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Panel i indersømmen i et ekstra strækbart og ventilerende materiale Elastik i siderne Bredt elastisk rygstykke og regulerbare seler Elastik i taljen bagpå Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) Smart lommefunktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene Reflekser for øget synlighed Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms

874,00 DKK

FARVER

2047 New *

* På lager 2. kvartal 2022

71


Ca rg o

1871-354 CARGO VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester med PU coating på bagsiden, 180 g/m2 Foer: 100% polyesterquilt WP ≥ 13.000 Pa / 15 < Ret ≤ 25m2 Pa/W

VASK

9odfmU

• • • • • • • •

Vandtæt og åndbar Tapede sømme Forlænget bagstykke Mange funktionelle lommer f.eks. brystlomme Aftagelig hætte Reflekser for øget synlighed Lynlås i foer for anbringelse af tryk Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

2047

1 87 1 - 3 5 4 // 2 870- 21 7 // 1 870- 224

New

72

1109,00 DKK


Ca rg o

1870-224 CARGO QUILTET JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyamid, 54 g/m2 Ribstop med polyesterfyld

VASK

9osnU

• • • • • • •

Aftagelig hætte og ærmer Lynlås i front To rummelige stiklommer samt brystlomme – alle med lynlås Praktisk inder- og ærmelomme Ribafslutning i bund og i ærmer Reflekser for øget synlighed Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms

964,00 DKK

FARVER

2047 New

* På lager 2. kvartal 2022

*

8870-256 CARGO STRIKCARDIGAN STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 300 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • • • •

Behagelig strikket kvalitet Blød fleece på indersiden Lynlås med refleks i front Rummelige stiklommer med lynlås Brystlomme med lynlås Snøre i hætte Refleksdetaljer for øget synlighed Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms

504,00 DKK

FARVER

2047 New *

* På lager 2. kvartal 2022

73


Ca rg o

8871-257 CARGO SWEATSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

For- og bagstykke: 80% polyester/20% bomuld, 280 g/m² Kontrastmetervare: 63% polyester/37% bomuld, 200 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • • •

Behagelig og let kvalitet Kontrastmetervare med struktur Rib i hals, bund og ærmer Ærmelomme med indstik til f.eks. skriveredskaber Integreret reflekstråd i flatlock syningerne Refleksdetaljer for øget synlighed Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms

379,00 DKK

FARVER

2047 New

* På lager 2. kvartal 2022

*

9870-258 CARGO T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

For- og bagside: 60% bomuld/40% polyester, 200 g/m² Kontrastmetervare: 63% polyester/37% bomuld, 200 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • •

Kontrastmetervare med struktur Rib i halsen Integreret reflekstråd i flatlock syningerne Refleks detaljer på skuldre for øget synlighed Ikke EN ISO 20471 certificeret

Vejl. pris ekskl. moms

254,00 DKK

FARVER

2047 New *

74

* På lager 2. kvartal 2022


8 87 1 - 257 // 2870 - 21 7

Ca rg o

75


76

Combat


Designet til bevægelse Combat-kollektionen er designet med en rummelig pasform for at give maksimal mobilitet og bevægelsesfrihed og er ideel til håndværkere, der er på farten hele dagen. Den er designet med funktion i tankerne, ekstra benlængde er mulig, mens reflekspipings samt kontrastsyninger er nogle af de mange praktiske og stilfulde elementer i denne kollektion. Combat er fremstillet af et meget slidstærkt materiale og fås i en række farver.

77


C o m bat

1760-630 COMBAT JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • • •

Skjult lynlås og velcrolukning i front To stiklommer Brystlommer med klap og skjult velcrolukning To store inderlommer med velcrolukning Reflekspipings for øget synlighed

534,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1

3

6

8

20

25

74

2760-630 COMBAT HÅNDVÆRKERBUKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer og lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse Regulerbar hammerstrop To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

434,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1

78

3

6

8

20

25


C o m bat

2761-630 COMBAT HÅNDVÆRKERBUKS MED HÆNGELOMMER STØRRELSE

72-128 / K80-K104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer, hængelommer og lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse Regulerbar hammerstrop To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

469,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

3

6

20

25

74

3760-630 COMBAT OVERALL STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Regulerbare seler og livvidde Funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm

594,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1

3

6

8

20

25

74

79


C o m bat

3761-630 COMBAT OVERALL MED HÆNGELOMMER STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Regulerbare seler og livvidde Høj ryg og bred elastik Funktionelle lommer, bl.a. hængelommer og lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm

639,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

3

20

74

6861-630 COMBAT KNICKERS MED HÆNGELOMMER STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Funktionelle lommer, bl.a. hængelommer, skrålommer og lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse Regulerbar hammerstrop To indstillingsmuligheder til knæpude

414,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

3

80

20

25

74


C o m bat

6760-630 COMBAT HÅNDVÆRKERSHORTS STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer og baglommer med klap Forstærket tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse Regulerbar hammerstrop Ekstra brede bæltestropper i siderne

Vejl. pris ekskl. moms

354,00 DKK

FARVER

3

6

20

25

6761-630 COMBAT HÅNDVÆRKERSHORTS MED HÆNGELOMMER STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 280 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer, hængelommer og baglommer med klap Forstærket tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse Regulerbar hammerstrop Ekstra brede bæltestropper i siderne

Vejl. pris ekskl. moms

374,00 DKK

FARVER

3

6

20

25

74

81


C o m bat

1232-107 COMBAT PILOTJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% Oxford polyester med PU coating, 260 g/m2 WP 5000 mm/MVP 5000 g

VASK

8odfnU

• • • • • • •

Skjult lynlås med trykknapper i front Indvendig nylonquilt og blød fleece i kraven Snøre i bund til justering Aftagelig hætte med lynlås og snorestopper samt velcro til regulering Ind- og udvendige funktionelle lommer, bl.a. mobillomme med klap og velcro Strop med D-ring og værktøjsstrop Vindfang i ærmerne

Vejl. pris ekskl. moms

949,00 DKK

FARVER

3

6

20

5021-107 COMBAT VINTERVEST STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% Oxford polyester med PU coating, 260 g/m2

VASK

8odfnU

• • • •

Skjult lynlås med trykknapper i front Indvendig nylonquilt og blød fleece i kraven Indvendig snorestopper i bunden af vesten Ind- og udvendige funktionelle lommer, bl.a. napoleonslomme med lynlås på venstre bryst

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

6

82

20

469,00 DKK


C o m bat

1260-229 COMBAT SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester bonded med microfleece, 280 g/m2 WP 2.264 Pa / Ret ≤ 15 m2 Pa/W

VASK

8odfnU

• • • • • •

Skjult lynlås med trykknapper i front Blød fleece indvendig i kraven Ind- og udvendige funktionelle lommer, bl.a. med inddeling til værktøj Aftagelig hætte med velcro Strop med D-ring Vindfang i ærmerne

Vejl. pris ekskl. moms

694,00 DKK

FARVER

6

20

8017-501 COMBAT STRIK MED HØJ KRAVE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% akryl/2x2 rib

VASK

8odhnU

• • • •

Behagelig ribstrikket sweater Høj krave med lynlås Kanvasforstærkning på skuldre og albuer Lomme med indstik til f.eks. skriveredskaber på venstre ærme

Vejl. pris ekskl. moms

359,00 DKK

FARVER

78

89

83


C o m bat

1765-261 COMBAT REGNJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% Oxford-polyester med PU-coating på bagsiden, 190 g/m². WP ≥ 13.000 Pa/Ret > 40m2 Pa/W Foer: 100% polyester

VASK

8odfmU

• • • • • • •

Tapede sømme Lynlås og velcrolukning i front Mesh-foer i krop og glidefoer i ærmer Ventilation i ryg Forlommer med trykknap Brystlommer lukket med velcro Refleksprint for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

884,00 DKK

FARVER

20

2765-261 COMBAT REGNBUKS STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% Oxford-polyester med PU-coating på bagsiden, 190 g/m². WP ≥ 13.000 Pa/Ret > 40 m2 Pa/W Foer: 100% polyester

VASK

8odfmU

• • • • •

Tapede sømme Forstærket knæparti Glidefoer i benene Regulerbare og elastiske seler Mange funktionelle lommer bl.a. baglommer med klap og velcrolukning Lynlås i siden forneden i benene Refleksprint for øget synlighed

• •

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

84

929,00 DKK


1765 - 2 61 // 2 765 - 26 1

C o m bat

85


C o m bat COTTON

1760-570 COMBAT BOMULD JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% bomuld, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • •

Skjult lynlås og velcrolukning i front To stiklommer Brystlommer med klap og skjult velcrolukning To store inderlommer med velcrolukning Reflekspipings for øget synlighed

Vejl. pris ekskl. moms

739,00 DKK

FARVER

3

6

8

20

2760-575 COMBAT BOMULD HÅNDVÆRKERBUKS STØRRELSE

72-128 / K80-K104

KVALITET

100% bomuld, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Funktionelle lommer, bl.a. skrålommer og lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse Regulerbar hammerstrop Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde)

Vejl. pris ekskl. moms

554,00 DKK

FARVER

3

86

6

8

20


C o m bat COTTON

3760-575 COMBAT BOMULD OVERALL STØRRELSE

72-128

KVALITET

100% bomuld, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • •

Ergonomisk formet og forstærket knæparti Regulerbare seler og livvidde Funktionelle lommer, bl.a. lårlomme med klap Tommestoklomme med frithængende bund for optimal bevægelse Knapper for let montering af hængelommer (9360-307) To indstillingsmuligheder til knæpude Forstærkning i bunden af buksebenene bagpå Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm

Vejl. pris ekskl. moms

774,00 DKK

FARVER

3

6

8

20

4760-570 COMBAT BOMULD KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% bomuld, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • •

Skjult lynlås og velcrolukning i front Brystlommer med klap og skjult velcrolukning Skrålommer - begge med indgrebslommer som giver adgang til indvendig beklædning Reflekspipings for øget synlighed To indstillingsmuligheder til knæpude Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm

Vejl. pris ekskl. moms

1119,00 DKK

FARVER

6

20

87


Standard 88

Mix og match Standard-sortimentet med moderne basisarbejdstøj er alt andet end kedeligt. Det klassiske udvalg af jakker, fleece, T-shirts, poloskjorter, sweatshirts og midlayer er designet til nemt at kunne mikses og matches med resten af ENGEL Workwear-kollektionen og fås i en lang række modeller, materialer og farver, der passer til årstiden og opfylder kravene til arbejdstøj.


FE-TEX Mange af vores vinter- og softshelljakker, har en FE-TEX Membran, som gør dem vind- og vandafvisende

All day all year all weather

New ALL WEATHER CARDIGAN Læs mere om vores cardigan til al slags vejr på side 94

FE-INSULATE Mange af vores quiltede jakker og vinterjakker, er polstret med vores FE-Insulate, som holder dig varm i det kolde vejr

89


Sta n da rd

255-680 STANDARD MULTIBUKS STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 275 g/m2

VASK

4osnW

• • •

Mange lommer med funktionelle inddelinger Integreret tommestok- walkie/talkielomme Ekstra bred oplægning giver mulighed for at øge skridtlængden (max 4 cm)

Vejl. pris ekskl. moms

369,00 DKK

FARVER

6

20

256-680 STANDARD MULTIBUKS MED REFLEKS STØRRELSE

72-128

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 275 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

Mange lommer med funktionelle inddelinger Integreret tommestok- walkie/talkielomme To reflekser omkring hvert ben Ekstra bred oplægning giver mulighed for at øge skridtlængden (max 4 cm)

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

6

90

20

424,00 DKK


Sta n da rd

1111-251 STANDARD BLACKBERRY VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester med PU coating, 250 g/m2 WP ≥ 20.000 Pa / 15 < Ret ≤ 25m2 Pa/W

VASK

8odfnU

• • • • • • • • •

Vind- og vandafvisende Jakken er forlænget bagpå så den holder lænden varm Behagelig mikrofleece i kraven Forstærkning på skuldre, ærmer og i bunden To stiklommer med lynlås Indvendige, funktionelle lommer med plads til mobil samt åbning til ledning Ærmelukning med elastik og velcro Snøre i bund til justering God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

504,00 DKK

FARVER

20

1109-246 STANDARD FE-TEX MOUNTAIN JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

Yderstof: 100% polyester med membran, 260 g/m2 WP ≥ 13.000 Pa / Ret ≤ 15 m2 Pa/W

VASK

8odfnU

• • • • • • • • •

Vandtæt og åndbar Jakken er forlænget bagpå så den holder lænden varm Justerbare manchetter med vindfang Quiltet for Behagelig microfleece i kraven Flere funktionelle lommer Indvendig mobillomme med åbning til ledning Aftagelig hætte God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

849,00 DKK

FARVER

20

91


Sta n da rd

4204-935

New

STANDARD VINTERKEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester

VASK

4odfmU

• • • • • • • •

Vind og vandafvisende Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front 2-vejs lynlås på yderside af begge ben Mange funktionelle lommer Aftagelig og regulerbar hætte Justerbare manchetter D-ring God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

1229,00 DKK

FARVER

165

4202-930 STANDARD VINTERKEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester (regenereret), 190 g/m2 Ribstop med mekanisk stræk For: 100% Polyester, quiltet med FE-Insulate WP ≥ 20.000 Pa / Ret ≤ 15m2 Pa/W

VASK

4odfmU

• • • •

Moderne pasform Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme Skjult lynlås og velcrolukning i front Rib detalje bagpå lænd, der sikrer god pasform og bevægelsesfrihed Mange funktionelle lommer Aftagelig og regulerbar hætte Lynlås på ydersiden af begge ben God plads til firmaprofilering

• • • •

Vejl. pris ekskl. moms

1744,00 DKK

FARVER

20

92

REPREVE® Unifi, Inc.


Sta n da rd

1265-229 STANDARD SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester - softshell bonded med microfleece, 280 g/m2. WP 2.264 Pa / Ret ≤ 15 m2 Pa/W

VASK

8odfnU

• • • • • • • •

Funktionel og super blød Side- og brystlommer med lynlåslukning To store indvendige lommer lukket med velcro Blød fleece indvendig i kraven Snøre i bund til justering Justerbare manchetter Vind- og vandafvisende God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

494,00 DKK

FARVER

20

53

165

167

1 26 5 - 2 29

3

93


Sta n da rd

8019-250

New

STANDARD ALL WEATHER CARDIGAN STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% polyester/27% bomuld/8% polyuretan, 350 g/m2

VASK

8odfnU

Cardigan i kraftig kvalitet der kan bruges som overgangsjakke Vind og vandafvisende Blød fleece indvendig for øget komfort Lynlås i front Sidelommer med lynlås Ribafslutning i bund og ærmer Snøre i hætte God plads til firmaprofilering

• • • • • • •

Vejl. pris ekskl. moms

559,00 DKK

FARVER

20

53

165

VIND- OG VANDAFVISENDE Imprægneret med vandafvisende behandling samt en membran der fungerer som et skjold

94


Sta n da rd

1190-925 STANDARD FLEECEJAKKE STØRRELSE

XS-5XL

KVALITET

100% polyester antipilling, 280 g/m2 Forstærkning: 100% Oxford polyester

VASK

8odfnU

• • • • •

Funktionel fleecejakke med gode detaljer Forstærkning på skuldre og ærmer for øget slidstyrke Stik- og brystlomme med lynlås Indvendigt glidefor God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

429,00 DKK

FARVER

6

20

1160-230

New

STANDARD VENDBAR FLEECEJAKKE STØRRELSE

S-3XL

KVALITET

100% polyester bonded med microfleece, 350 g/m2 WP 5000 mm/MVP 3000 g

VASK

wodfmU

• • • • •

Smart vendbar jakke Vind og vandafvisende Lynlås i front Mange funktionelle lommer, alle med lynlås Elastik kantbånd med logo

Vejl. pris ekskl. moms

1009,00 DKK

FARVER

2079

95


Sta n da rd

8020-212 STANDARD MIDLAYER CARDIGAN STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

92% polyester/8% elastan, 280 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • •

Strækbar metervare Forlænget bagstykke Lynlås i front Stiklommer med lynlås Ærmet kan ved hjælp af hul til tommelfingeren trækkes ud over hånden Ekstra vindstopper i kraven God plads til firmaprofilering

• •

Vejl. pris ekskl. moms

559,00 DKK

FARVER

20

165

1152-304 STANDARD QUILTJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester quilt, 60 g/m2

VASK

8osnW

• • •

Gennemgående lynlås i front Ribkanter Sidelommer med lynlås

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

96

494,00 DKK


Sta n da rd

611-300 STANDARD TERMOJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

Termo inderbeklædning 100% polyester med 80 g/m2 padding

VASK

8odfmU

• • •

Forlænget ryg Ribkant i krave og håndled Brystlomme

Vejl. pris ekskl. moms

289,00 DKK

FARVER

20

618-300 STANDARD TERMOVEST STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

Termo inderbeklædning 100% polyester med 80 g/m2 padding

VASK

8odfmU

• • •

Forlænget ryg Krave med ribkant Brystlomme

Vejl. pris ekskl. moms

199,00 DKK

FARVER

20

97


Sta n da rd

621-300 STANDARD TERMOBUKS STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

Termo inderbeklædning 100% polyester med 80 g/m2 padding

VASK

8odfmU

• • •

Elastik i linning Gylp åbning Ribkant ved foden

Vejl. pris ekskl. moms

234,00 DKK

FARVER

20

0804-233 STANDARD HÆTTETRØJE MED KRAVE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 320 g/m2 Bonded med 100% polyester microfleece

VASK

8odfmU

• • • • •

Børstet inderside for øget komfort To sidelommer Høj ribkrave Hætte med snøre God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

98

359,00 DKK


Sta n da rd

512-298 STANDARD FIBERJAKKE STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

Fiberpels: 100% polyester, 400 g/m2

VASK

8odfnW

• •

Lang ryg Høj isoleringseffekt

Vejl. pris ekskl. moms

434,00 DKK

FARVER

51 2- 29 8 // 25 5 - 6 80

165

99


Sta n da rd

8023-233 STANDARD SWEATSHIRT MED HÆTTE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 320 g/m2 Bonded med 100% polyester microfleece

VASK

8odfmU

• • • • • •

Blød fleece indvendig for øget komfort Lynlås i front Sidelommer med lynlås Ribafslutning i bund og ærmer Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

354,00 DKK

FARVER

20

79

165

8024-233 STANDARD SWEATSHIRT MED HØJ KRAVE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 320 g/m2 Bonded med 100% polyester microfleece

VASK

8odfmU

• • • • • • •

Blød fleece indvendig for øget komfort Lynlås i front Sidelommer med lynlås Høj rib i hals Ribafslutning i bund og ærmer Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

100

53

334,00 DKK


Sta n da rd

8014-136 STANDARD SWEATSHIRT MED HØJ KRAVE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

70% bomuld/30% polyester, 320 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • • •

Lækker kvalitet Børstet inderside for øget komfort Rib i hals, talje og ærmer Flatlock stikninger i matchende tone Lommer ved sidesømmen Forstærkede sømme Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

324,00 DKK

FARVER

20

53

79

165

8022-136 STANDARD SWEATSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

70% bomuld/30% polyester, 320 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • •

Børstet inderside for øget komfort Rund hals og lange ærmer Rib i hals, i bund og forneden på ærmerne Forstærkede sømme Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

219,00 DKK

FARVER

1

3

20

53

79

165

737

757

101


Sta n da rd

9065-141 STANDARD LANGÆRMET T-SHIRT STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

60% bomuld/40% polyester/single jersey, 180 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • •

Behagelig metervare Blød rib i halsen Forstærkede sømme Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

139,00 DKK

FARVER

3

20

79

165

9257-565 STANDARD GRANDAD LANGÆRMET T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% bomuld/1x1 rib, 220 g/m2

VASK

8odfbU

• • • • • • •

Stolpelukning Bred ribkant i ærmet Forlænget bagstykke Vævet metervare i nakken Forstærkede sømme Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

159,00 DKK

FARVER

1

102

3

20

53

79

165

167

737

757


Sta n da rd

9256-565 STANDARD GRANDAD KORTÆRMET T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% bomuld/1x1 rib, 220 g/m2

VASK

8odfbU

• • • • • • •

Stolpelukning Bred ribkant i ærmet Forlænget bagstykke Vævet metervare i nakken Forstærkede sømme Forkrympet kvalitet der sikrer at produktet er formstabilt God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

129,00 DKK

FARVER

1

3

20

53

79

165

167

737

757

9054-559 STANDARD T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% polyester/40% bomuld, 160 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • •

Rib i halsen Forstærket skuldre og nakkesøm Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

74,00 DKK

FARVER

1

3

20

53

164

165

737

757

103


Sta n da rd

9053-551 STANDARD BOMULD T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% bomuld, 160 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • •

Fremstillet i behagelig bomuld Rib i halsen Forstærket skuldre og nakkesøm Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt Elastik i rib, så den holder formen vask efter vask God plads til firmaprofilering

69,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1

3

20

53

79

165

737

757

9045-178 STANDARD POLOSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

70% bomuld/30% polyester/pique, 220 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • • •

Behagelig pique-metervare Ribkrave og ribkant forneden på ærmerne Forlænget bagstykke Tone-i-tone broderi på skulderen Forstærkede sømme Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt God plads til firmaprofilering

194,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1

104

3

20

41

53

79

165

737

757


Sta n da rd

9055-178 STANDARD POLOSHIRT MED BRYSTLOMME STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

70% bomuld/30% polyester/pique, 220 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • • • •

Behagelig pique-metervare Ribkrave og ribkant forneden på ærmerne Forlænget bagstykke Lomme på venstre bryst Tone-i-tone broderi på skulderen Forstærkede sømme Forkrympet kvalitet der sikrer, at produktet er formstabilt God plads til firmaprofilering

Vejl. pris ekskl. moms

214,00 DKK

FARVER

1

3

7050-167

20

53

79

165

737

757

New

STANDARD MURERSKJORTE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% bomuld, 195 g/m2

VASK

4osbW

• • • •

Klassisk murerskjorte Fremstillet i 100% bomuld Skjorten har indvendig lomme, kinakrave og stolpelukning Manchetlukning ved ærmerne

Vejl. pris ekskl. moms

614,00 DKK

FARVER

3

105


Sta n da rd

7181-810 STANDARD LANGÆRMET SKJORTE STØRRELSE

37/38-49/50

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 200 g/m2

VASK

4osbW

• • • • •

Button-down To brystlommer Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber Viddelæg i ryggen for bedre komfort Regulerbare manchetter

Vejl. pris ekskl. moms

279,00 DKK

FARVER

20

53

79

165

737

7181-830 STANDARD BOMULD LANGÆRMET SKJORTE STØRRELSE

37/38-49/50

KVALITET

100% bomuld, 210 g/m2

VASK

4osbW

• • • • •

Button-down To brystlommer Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber Viddelæg i ryggen for bedre komfort Regulerbare manchetter

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

106

79

165

289,00 DKK


Sta n da rd

7183-810 STANDARD KORTÆRMET SKJORTE STØRRELSE

37/38-49/50

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 200 g/m2

VASK

4osbW

• • • •

Button-down To brystlommer Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber Viddelæg i ryggen for bedre komfort

Vejl. pris ekskl. moms

249,00 DKK

FARVER

53

79

165

737

71 83 - 81 0

20

107


108

Enterprise


En klassiker inden for arbejdstøj Enterprise er en ENGEL Workwear-klassiker. Den perfekte kombination af funktionalitet og pasform har i mange år været en favorit blandt håndværkere, både hos mænd og kvinder. Den klassiske arbejdstøjskollektion, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer for at sikre komfort og med ENGELs karakteristiske designsprog på tværs af sortimentet, fås i flere farvekombinationer.

109


En terp ris e

1600-780 ENTERPRISE JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 300 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • •

Børstet bagside Skjult lynlås i front Flere funktionelle lommer, bl.a. stiklommer Regulerbar talje Forstærkning på ærme samt bærestykke Egnet til industrivask

549,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

68

120

820

2011

2025

2520

2600-785 ENTERPRISE BUKS STØRRELSE

72-136 / 72-128* / K84-K104 / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 300 g/m2

VASK

4osnW

• • • • •

Børstet bagside Mange funktionelle lommer, bl.a. rummelig lårlomme Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar Egnet til industrivask

* Fås til str. 128 ** Fås ikke i kort skridtlængde

479,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

68 **

110

120

820

2011

2025

**

*/**

2520


En terp ris e

3600-785 ENTERPRISE OVERALL STØRRELSE

72-136 / 72-128* / L80-L104

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 300 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • •

Børstet bagside Høj ryg og bred elastik Regulerbar livvidde Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Hammerstrop Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar Egnet til industrivask

* Fås til str. 128

659,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

68

120

820

2011

2025

*

*

2520

4600-785 ENTERPRISE KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 300 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • •

Børstet bagside Skjult lynlås i front Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Elastik i taljen for god pasform Hammerstrop Knæforstærkning/knælomme til knæpude, lukkes med velcro og er justerbar Egnet til industrivask

Denne artikel lagerføres ikke med lang skridtlængde. Leveres som målbestilling

Vejl. pris ekskl. moms

939,00 DKK

FARVER

68

2025

2520

111


En terp ris e

6600-780 ENTERPRISE SHORTS STØRRELSE

72-120

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 300 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

Børstet bagside Funktionelle lommer Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

369,00 DKK

FARVER

68

120

820

2011

2025

2520

1051-850 ENTERPRISE KITTEL STØRRELSE

S-3XL

KVALITET

65% polyester/35% bomuld, 245 g/m2

VASK

4osnW

• • • • •

Læg i ryg sørger for god bevægelsesfrihed Lukkes med skjulte trykknapper Fast spændetamp i ryggen Funktionelle lommer Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

2520

112

444,00 DKK


1 9 70 - 9 1 2 // 26 0 0-785

En terp ris e

113


En terp ris e

1970-912/1970-9120 ENTERPRISE PILOTJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

Yderstof: 100% polyester med PU coating, 235 g/m2 For: 100% polyamidquilt + 100% polyesterpile

VASK

8odfnU

• • • • • •

Kraftigt foer der holder dig varm Mange funktionelle lommer Justerbar krave Skjult lynlås i front Linning med elastik Vind- og vandafvisende

Vejl. pris ekskl. moms

704,00 DKK

FARVER

68

120

820

2011

2025

2520

1170-912/1170-9120 ENTERPRISE PILOTJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

Yderstof: 100% polyester med PU coating, 235 g/m2 For: 100% polyamidquilt + 100% polyester pile

VASK

8odfnU

• • • • • • •

Kraftigt foer der holder dig varm Oxford forstærkning på skuldre og ærmer Mange funktionelle lommer Justerbar krave Skjult lynlås i front Linning med elastik Vind- og vandafvisende

Vejl. pris ekskl. moms

694,00 DKK

FARVER

1

114

6

11

20


En terp ris e

1211-912/1211-9120 ENTERPRISE PILOTJAKKE MED REFLEKS STØRRELSE

S-4XL

KVALITET

Yderstof: 100% polyester med PU coating, 235 g/m2 For: 100% polyamidquilt + 100% polyester pile

VASK

8odfnU

• • • • • • • •

Kraftigt foer der holder dig varm Oxford forstærkning på skuldre og ærmer Mange funktionelle lommer Justerbar krave Skjult lynlås i front Linning med elastik Reflekser Vind- og vandafvisende

Vejl. pris ekskl. moms

869,00 DKK

FARVER

6

20

1175-912/1175-9120 ENTERPRISE PILOTJAKKE MED AFTAGELIGE ÆRMER STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

Yderstof: 100% polyester med PU coating, 235 g/m2 For: 100% polyamidquilt + 100% polyester pile

VASK

8odfnU

• • • • • • • •

Kraftigt foer der holder dig varm Oxford forstærkning på skuldre og ærmer Mange funktionelle lommer Justerbar krave Aftagelig hætte Skjult lynlås i front Linning med elastik Vind- og vandafvisende

Vejl. pris ekskl. moms

894,00 DKK

FARVER

6

20

115


L igh t

1270-740 LIGHT JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

TC Twill 65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • • •

Kort jakke med lynlås Funktionelle lommer, f.eks. venstre brystlomme med mobiltelefonlomme med klap Højre brystlomme med boxlæg og klap Regulerbare manchetter Læg i ryggen for god bevægelighed

Vejl. pris ekskl. moms

414,00 DKK

FARVER

68

120

2025

2520

2270-745 LIGHT BUKS STØRRELSE

72-128 / K84-K104

KVALITET

TC Twill 65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

Rummelig lårlomme med boxlæg samt mobil-, blyant- og værktøjslomme Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Værktøjsstrop Knæforstærkning/knælomme

Vejl. pris ekskl. moms

344,00 DKK

FARVER

68

116

120

2025

2520


L ig h t

2280-740 LIGHT SERVICEBUKS STØRRELSE

72-128 / K84-K104

KVALITET

TC Twill 65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

To sidelommer, den højre med møntlomme Rummelige lårlommer med boxlæg, den venstre med mobil-, blyant- og værktøjslomme Højre lomme har værktøjslomme Forstærket tommestoklomme med ekstra plads

344,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

68

2025

2520

3270-745 LIGHT OVERALL STØRRELSE

72-128

KVALITET

TC Twill 65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • • •

Funktionelle lommer, bl.a. udvendig smæklomme med klap Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Knæforstærkning/knælomme Regulerbar livvidde Høj ryg og bred elastik

Vejl. pris ekskl. moms

474,00 DKK

FARVER

68

120

2025

2520

117


L igh t

6270-740 LIGHT SHORTS STØRRELSE

72-120

KVALITET

TC Twill 65% polyester/35% bomuld, 250 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

Funktionelle lommer, bl.a. side- og baglommer Rummelig lårlomme med boxlæg samt mobil-, blyant- og værktøjslomme Forstærket tommestoklomme med ekstra plads Værktøjsstrop

Vejl. pris ekskl. moms

289,00 DKK

FARVER

68

118

120

2025

2520


1 270 -74 0 // 2 270 -74 5

L ig h t

119


Safety Your safety is our concern

klikkes af og på, er sortimentet designet til at gøre

Din sikkerhed er vores fokus og for at imødekomme

Stretch er det gennemgående tema i denne serie,

specifikke industribehov er den certificerede

da alle bukser og en stor del af overdelene er syet i

(EN ISO 20471) Safety-kollektion inddelt i tre kate-

en strækbar metervare. Produkterne er fremstillet

gorier: Safety, Safety Light og Safety Ladies. ENGEL

i 2-vejs FE Super Stretch. De elastiske fibre, som er

Workwear er kendetegnet ved en kompromisløs

vævet ind i metervaren, gør at tøjet er meget

kvalitet og velkendt funktionalitet, kombineret med

behageligt at have på. Hvert produkt er derfor

en moderne pasform og et sportsinspireret look.

fleksibelt, formstabilt og følger kroppens bevægel-

Det er nemt at sætte sammen med resten af

ser for maksimal komfort.

arbejdsdagen så sikker, effektiv og komfortabel som muligt.

SAFETY STRETCH

arbejdstøjskollektionen, og det opfylder de krævede branchestandarder og specifikationer

SAFETY LIGHT

for fluorescerende arbejdstøj. Med funktionelle

ENGEL Workwear udtænker hele tiden nye måder at

detaljer, som de praktiske hængelommer, der kan

120

gøre tingene på og verdens klimaudfordringer har


givet inspiration til en helt ny kollektion af bære-

verifikation, der certificerer krav om mængden af

dygtigt fluorescerende arbejdstøj. Vores Safety

genanvendt materiale i fiberen.

Light kollektion er fremstillet i en let metervare, som indeholder 50% regenereret polyester fra

SAFETY LADIES

Unifi Repreve. Fiberen, der benyttes til fremstilling

Vi har her tænkt på de kvinder, som også har brug

af polyestergarnet, er produceret af genanvendelige

for fluorescerende arbejdstøj. Vi ved, hvor vigtigt

materialer herunder genbrugte plastikflasker.

det er at tøjet sidder rigtigt og er behageligt at have på, samtidig med at det også afspejler, at det er

Vi benytter Unifi Repreve Fibre, da Unifi Repreve er

special designet til kvinder. Vores Safety Ladies

den eneste producent af regenereret polyester, der

kollektion er designet til kvinder, hvor pasform og

benytter sig af et helt unikt Fiberprint – tracking

funktionalitet er altafgørende. En lang række af

system der gør os i stand til at kunne spore og

produkterne er ligeledes produceret i vores

teste, om vores produkter indeholder Repreve fibre

bæredygtige Safety Light metervare, som er

og i den rette mængde. Ydermere er Repreve et af

fremstillet af 50% regenereret polyester.

de mest pålideligere fibre lavet af genanvendelige materialer, da Repreve benytter sig af U-Trust

121


Ne w c olo u r s 122

på lager marts 2022


HÆNGELOMMERNE ER NU EN INTEGRERET DEL AF SAFETY-SERIEN 9360-316

123


S a f et y

1544-314 SAFETY ARBEJDSJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

56% polyester/34% elastomultiester/ 10% bomuld, 285 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • •

Moderne pasform Super stretch Høj komfort og bevægelighed Lynlås i front Udvendige lommer med lynlås Vindfang i ærmerne med hul til tommelfinger D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

784,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

2544-314 SAFETY BUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

56% polyester/34% elastomultiester/ 10% bomuld, 285 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • •

Moderne pasform Super stretch Høj komfort og bevægelighed Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

669,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

124

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y

2546-314 SAFETY BUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

56% polyester/34% elastomultiester/ 10% bomuld, 285 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • •

Moderne pasform Super stretch Høj komfort og bevægelighed Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

614,00 DKK

FARVER

110

7910

2047 16510

New

3544-314 SAFETY OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

56% polyester/34% elastomultiester/ 10% bomuld, 285 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Super stretch Høj komfort og bevægelighed Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås Høj ryg og ribpaneler i siderne D-ring i smæklomme Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

814,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

REPREVE® Unifi, Inc.

125


S a f et y

3546-314 SAFETY OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136

KVALITET

56% polyester/34% elastomultiester/ 10% bomuld, 285 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • • • • •

Moderne pasform Super stretch Høj komfort og bevægelighed Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås Høj ryg og ribpaneler i siderne D-ring i smæklomme Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Ekstra bred oplægning muliggør at benlængden nemt kan forlænges med 6 cm (4 cm ved kort skridtlængde) Beklædningsklasse 1

784,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

110

7910

2047 16510

New REPREVE® Unifi, Inc.

6546-314 SAFETY SHORTS STØRRELSE

72-136

KVALITET

56% polyester/34% elastomultiester/ 10% bomuld, 285 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Moderne pasform Super stretch Høj komfort og bevægelighed Mange funktionelle lommer – bl.a. lårlommer med lynlås Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

559,00 DKK

FARVER

10

101

1079 New

126

4720 10165


S a f et y

4946-930 SAFETY VINTERKEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, TPU-membran, 190 g/m2. For: 100% Polyester, quiltet med FE-Insulate WP ≥ 20.000 Pa / Ret ≤ 15m2 Pa/W

VASK

4odfmU

• • • • • • • • •

Mekanisk stræk Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front Skjult rib panel bagpå, der sikrer god pasform og øget bevægelsesfrihed Mange funktionelle lommer Aftagelig og regulerbar hætte 2-vejs lynlås på ydersiden af begge ben Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

2684,00 DKK

FARVER

101

1079

4720 10165

New

49 4 6 - 9 3 0

10

REPREVE® Unifi, Inc.

127


1 1 4 6 - 93 0 // 3 5 4 4 - 3 1 4

S a f et y

128


S a f et y

2946-930 SAFETY VINTERBUKS STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, TPU membran, 188 g/m2 For: 100% polyester quiltet med FE Insulate, WP ≥ 20.000 Pa/ Ret ≤ 15m2 Pa/W

VASK

4odfmU

• • • • • • • •

Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme To forlommer med velcro D-ring foran Ekstra højt lændestykke samt justerbar elastik i talje Skult tovejs lynlås med adgang til indre beklædning Snefang i ben Knæforstærkning Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

1209,00 DKK

FARVER

10

38

47

1946-930 SAFETY VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, TPU-membran, 190 g/m2. For: 100% Polyester, quiltet med FE-Insulate WP ≥ 20.000 Pa / Ret ≤ 15m2 Pa/W

VASK

4odfmU

• • • • • • • • •

Mekanisk stræk Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front Udvendige lommer med lynlås Aftagelig og regulerbar hætte Vindfang i ærmer og bund Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

1599,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

REPREVE® Unifi, Inc.

129


S a f et y

1246-930 SAFETY PILOTJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, TPU-membran, 190 g/m2 For: 100% Polyester, quiltet med FE-Insulate WP ≥ 20.000 Pa / Ret ≤ 15m2 Pa/W

VASK

4odfmU

• • • • • • • •

Mekanisk stræk Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front Udvendige lommer med lynlås Aftagelig og regulerbar hætte Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

1599,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

1146-930 SAFETY SKALJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, TPU-membran, 190 g/m2 WP ≥ 20.000 Pa / Ret ≤ 15m2 Pa/W, tapede sømme

VASK

4odfmU

• • • • • • • •

Mekanisk stræk Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front Kan kombineres med følgende inderjakker 1192-236, 1159-158 og 5159-158 Udvendige lommer med lynlås Aftagelig og regulerbar hætte Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

1344,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

130

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y

1145-930 SAFETY PARKA SKALJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, TPU membran, 190 g/m2 WP ≥ 20.000 Pa/ Ret ≤ 15m2 Pa/W

VASK

4odfmU

• • • • • • • • •

Mekanisk stræk Åndbar, vand og vindtæt med tapede sømme Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning Kan kombineres med følgende inderjakker 1192-236, 1159-158 og 5159-158 Udvendige lommer med lynlås Aftagelig hætte med reguleringsmulighed D-ring i højre lomme Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

1454,00 DKK

FARVER

101

1079

4720 10165

New REPREVE® Unifi, Inc.

11 4 6 - 9 3 0 // 1 1 92- 23 6

10

131


S a f et y

1247-935 SAFETY PILOTJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester quiltet med FE-Insulate, 200 g/m2

VASK

4odfmU

• • • • • • • •

Mekanisk stræk Vind- og vandafvisende Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning Udvendige lommer med lynlås Aftagelig hætte med reguleringsmulighed D-ring i højre lomme Lynlås i for, der giver mulighed for trykplacering Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

1004,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

1159-158 SAFETY QUILTET JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, 160 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • • •

Moderne pasform Kan kombineres med model 1146-930 og 1145-930 som inderjakke Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås Elastisk kantbånd i bunden Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

939,00 DKK

FARVER

10

101

1079 New

132

4720 10165


S a f et y

5159-158 SAFETY QUILTET VEST STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, ribstop med mekanisk stræk, 160 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • •

Moderne pasform Kan kombineres med model 1146-930 og 1145-930 som indervest Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås Elastisk kantbånd i bunden og ærmegab D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

704,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

1192-236 SAFETY FLEECEJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, antipilling, 270 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • • • • •

L-6XL Fv. 10

Moderne pasform Kan kombineres med model 1146-930 og 1145-930 som inderjakke Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås Elastisk kantbånd i bunden Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger Med strækfor for øget bevægelighed D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 2 Beklædningsklasse 3 (L-6XL fv. 10)

Vejl. pris ekskl. moms

974,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

133


S a f et y

1158-237 SAFETY SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 320 g/m2 WP 9.000 Pa / Ret 9,7 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Vind- og vandafvisende Høj komfort og bevægelighed Strækbar kvalitet Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås D-ring i højre lomme Elastisk kantbånd i bunden Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger Beklædningsklasse 2 Beklædningsklasse 3 (L-6XL fv. 10)

Vejl. pris ekskl. moms

1049,00 DKK

FARVER

10

101

1079

1 1 5 8- 2 37 // 95 4 8-18 2 // 3 5 4 4 - 3 1 4

New

134

4720 10165

L-6XL Fv. 10


S a f et y

5156-237 SAFETY SOFTSHELLVEST STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 320 g/m2 WP 9.000 Pa / Ret 9,7 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Fleece på indersiden samt i kraven Strækbar kvalitet Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås Indvendige lommer med velcro Elastisk kantbånd i ærmegab Knapper invendig til montering af hængelommer Hammerstrop i begge sider D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

759,00 DKK

FARVER

10

38

47

8025-241 SAFETY SWEATCARDIGAN STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 250 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • • • • •

Moderne pasform Børstet inderside for øget komfort Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås Vaffelstruktur på forstykke og hætte Rib i ærmer og bund Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

814,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

REPREVE® Unifi, Inc.

135


S a f et y

8021-241 SAFETY SWEATSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 250 g/m2

VASK

8osnU

• • • • • •

Moderne pasform Børstet inderside for øget komfort Rib i hals, ærmer og bund Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

614,00 DKK

FARVER

10

38

8041-253

47

New

SAFETY SWEATSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

65% bomuld/35% polyester, 290 g/m2

VASK

4odfnU

• • • •

Børstet inderside for øget komfort Påsyede reflekser Rib i hals, ærmer og bund Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

449,00 DKK

FARVER

10

136

38

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y

9545-182 SAFETY LANGÆRMET T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

55% bomuld/45% polyester/pique, 190 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Moderne pasform Fremstillet i behagelig pique stof Bomuld på indersiden for øget komfort Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

524,00 DKK

FARVER

101

1079

4720 10165

New REPREVE® Unifi, Inc.

95 4 5 -1 82

10

137


S a f et y

9548-182 SAFETY GRANDAD LANGÆRMET T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

55% bomuld/45% polyester/pique, 190 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • •

Moderne pasform Bomuld på indersiden for øget komfort Fremstillet i behagelig pique stof Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Stolpelukning Beklædningsklasse 3

534,00 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

10

38

47

9544-182 SAFETY T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

55% bomuld/45% polyester/pique, 190 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • •

Moderne pasform Fremstillet i behagelig pique stof Bomuld på indersiden for øget komfort Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

444,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

138

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y

9541-151

New

SAFETY T-SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, 140 g/m2

VASK

4osnU

• • • • •

Fremstillet I letvægtsmateriale Påsyede reflekser Lomme på venstre bryst Rib i hals Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

224,00 DKK

FARVER

38

95 4 4 -1 82

10

139


S a f et y

7011-194 SAFETY SKJORTE STØRRELSE

37/38-49/50

KVALITET

50% bomuld/50% polyester, 195 g/m2

VASK

4osnW

• • • •

To brystlommer Lommerne har flere inddelinger og har bl.a. indstik til skriveredskaber Regulerbare manchetter Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

783,00 DKK

FARVER

10

38

47

5028-422 SAFETY VEJVEST STØRRELSE

XS/S–3XL/4XL

KVALITET

100% polyester, 130 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • •

Let og behagelig Gennemgående lynlås ID-kortholder på venstre bryst Reflekser omkring liv og over skuldre Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

10

140

47

72,00 DKK


S a f et y

5029-240 SAFETY VEJVEST STØRRELSE

XS/S–3XL/4XL

KVALITET

100% polyester, 130 g/m2

VASK

8odfmU

• • • •

Let og behagelig Velcrolukning Reflekser omkring liv og over skuldre Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

56,00 DKK

FARVER

10

38

5030-240 SAFETY VEST MED LYNLÅS STØRRELSE

XS/S-3XL/4XL

KVALITET

100% polyester, 130 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • •

Lynlås i front ID-kortholder Walkie talkie / gasalarm strop To store udvendige lommer lukket med velcro Reflekser omkring liv og over skuldre Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

99,00 DKK

FARVER

10

38

141


S a f et y

5031-240 SAFETY VEST MED KORTE ÆRMER STØRRELSE

XS/S-3XL/4XL

KVALITET

100% polyester, 130 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • •

Korte ærmer Velcrolukning Reflekser omkring liv og over skuldre To store udvendige lommer lukket med velcro Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

77,00 DKK

FARVER

10

38

1916-218 SAFETY REGNSÆT STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% Oxford-polyester med PU-coating, 140 g/m2 WP ≥ 13.000 Pa/Ret > 40m2 Pa/W

VASK

wodfmW

• • •

• • • • •

Tapede sømme Reflekser omkring ærmer og liv samt benene for øget synlighed Jakken har lynlås i front, to forlommer, regulerbar hætte som kan rulles sammen, mulighed for regulering forneden og i bunden af ærmerne Bukserne har elastik i taljen Skrålomme med indgrebslommer til egne bukser Justerbar benvidde Beklædningsklasse 3 (Jakke) Beklædningsklasse 2 (Buks)

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

10

142

38

414,00 DKK

Jakke

Buks


S a f et y

1921-102 SAFETY REGNJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, PU coated, 240 g/m2 WP ≥ 20.000 Pa / Ret > 40 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • •

Svejsede sømme Ventilation i ryg Aftagelig hætte med snøre Mulighed for regulering af ærmer Funktionelle lommer Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

814,00 DKK

FARVER

10

38

47

2921-102 SAFETY REGNBUKS STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

100% polyester, PU coated, 240 g/m2 WP ≥ 20.000 Pa / Ret > 40 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • •

Svejsede sømme Regulerbar elastik i talje Funktionel tommestoklomme Justerbar benvidde Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

559,00 DKK

FARVER

10

38

47

143


YOUR SAFETY

IS OUR

CONCERNS a f et y LIGHT

1545-319 SAFETY LIGHT ARBEJDSJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Høj krave og forlænget bagstykke Slidstræk og let metervare Udvendige lommer med lynlås D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

699,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

2545-319 SAFETY LIGHT BUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136 / L80-L104

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Mange funktionelle lommer - bl.a. til tommestok og scanner Slidstræk og let metervare Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

524,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

146

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y LIGHT

2547-319 SAFETY LIGHT BUKS STØRRELSE

72-136 / K80-K136 / L80-L104

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner Slidstræk og let metervare Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

524,00 DKK

FARVER

110

7910

2047 16510

1 5 4 5 - 3 1 9 // 2 5 4 7- 3 19

New

147


S a f et y LIGHT

3545-319 SAFETY LIGHT OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136 / L80-L104

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Slidstræk og let metervare Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Høj ryg og ribpanel i siderne Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner Regulerbare seler Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning D-ring i smæklomme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

704,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

3547-319 SAFETY LIGHT OVERALL STØRRELSE

72-136 / K80-K136 / L80-L104

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Slidstræk og let metervare Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Høj ryg og ribpanel i siderne Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner Regulerbare seler Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning D-ring i smæklomme Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

669,00 DKK

FARVER

110

7910

2047 16510

New

148

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y LIGHT

4545-319 SAFETY LIGHT KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Slidstræk og let metervare Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Regulerbare manchetter Mange funktionelle lommer – bl.a. skrålommer med indgrebslommer til egne bukser Lomme til scanner Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

1149,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

6544-319 SAFETY LIGHT KNICKERS STØRRELSE

72-136

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Slidstræk og let metervare Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

504,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

REPREVE® Unifi, Inc.

149


S a f et y LIGHT

6545-319 SAFETY LIGHT SHORTS STØRRELSE

72-136

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Slidstræk og let metervare Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Beklædningsklasse 1

Vejl. pris ekskl. moms

469,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

9546-182

New

SAFETY POLOSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

55% bomuld/45% polyester (regenereret)/pique, 190 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • • •

Moderne pasform Fremstillet med 45% regenereret REPREVE® polyester Behagelig pique metervare Bomuld på indersiden for øget komfort Stolpelukning og ribstrikket krave Forstærkede sømme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

504,00 DKK

FARVER

10

150

38

REPREVE® Unifi, Inc.


8 0 25 - 241 // 6 5 4 5 - 3 1 9

S a f et y LIGHT

151


Safety for Women 152


153


S a f et y LADIES LIGHT

2543-319 SAFETY LIGHT DAMEBUKS STØRRELSE

34-48

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Mange funktionelle lommer - bl.a. til tommestok og scanner Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Slidstræk og let metervare Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

514,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

1 1 5 6- 2 37 // 2 5 4 3 - 3 1 9

New

154

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y LADIES LIGHT

3543-319 SAFETY LIGHT DAMEOVERALL STØRRELSE

34-48

KVALITET

50% polyester (regenereret)/10% polyester/ 40% bomuld, 245 g/m2

VASK

4oanU

• • • • • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Fremstillet med 50% regenereret REPREVE® polyester Slidstræk og let metervare Elastik i taljen bagpå sikrer god pasform Høj ryg og ribpanel i siderne Mange funktionelle lommer - bl.a. lomme til scanner Regulerbare seler Knapper for let og hurtig montering af hængelommer Knælomme med CORDURA® forstærkning og velcrolukning D-ring i smæklomme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

704,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

1943-930 SAFETY DAME VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

100% polyester, TPU membran, ribstop med mekanisk stræk, 190 g/m2 For: 100% Polyester, quiltet med FE-Insulate WP ≥ 20.000 Pa Ret ≤ 15m2 Pa/W, tapede sømme

VASK

4odfmU

• • • • • • • • • •

Special designet til kvinder Mekanisk stræk Åndbar, vand- og vindtæt samt tapede sømme Skjult 2-vejs lynlås og velcrolukning i front Aftagelig og regulerbar hætte Vindfang i ærmer og bund Lynlås i for, der giver mulighed for tryk placering D-ring i højre lomme Beklædningsklasse 2 Beklædningsklasse 3 (L-3XL fv. 10)

Vejl. pris ekskl. moms

L-3XL Fv. 10

1509,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

155


S a f et y LADIES

1156-237 SAFETY DAME SOFTSHELLJAKKE STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

100% polyester, 320 g/m2 WP 9.000 Pa / Ret 9,7 m2 Pa/W

VASK

8odfmU

• • • • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Vind- og vandafvisende God komfort og bevægelighed Strækbar kvalitet Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås D-ring i højre lomme Elastisk kantbånd i bunden Ærmer med elastisk vindfang med hul til tommelfinger Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

1049,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

8027-241 SAFETY DAME SWEATCARDIGAN STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

100% polyester, 250 g/m2

VASK

8odfnU

• • • • • • • • •

Specialdesignet til kvinder Børstet inderside for øget komfort Reflekslynlås i front Udvendige lommer med lynlås Vaffelstruktur på forstykke og hætte Rib i ærmer og bund Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

809,00 DKK

FARVER

10

101

1079

4720 10165

New

156

REPREVE® Unifi, Inc.


S a f et y LADIES

9543-182 SAFETY DAME LANGÆRMET T-SHIRT STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

55% bomuld/45% polyester/pique, 190 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Specialdesignet til kvinder Fremstillet i behagelig pique stof Bomuld på indersiden for øget komfort Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

464,00 DKK

FARVER

10

38

47

9542-182 SAFETY DAME T-SHIRT STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

55% bomuld/45% polyester/pique, 190 g/m2

VASK

4osnU

• • • • • •

Specialdesignet til kvinder Fremstillet i behagelig pique stof Bomuld på indersiden for øget komfort Strækbar refleks for øget bevægelighed Forstærkede sømme Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

424,00 DKK

FARVER

10

38

47

REPREVE® Unifi, Inc.

157


S a f et y

EN ISO 20471 Anvendes f.eks. ved vejarbejde, arbejde på banelegeme samt på byggepladser, når medarbejdernes synlighed er vigtig. Sikkerhedsprodukterne fra ENGEL Workwear er certificeret i henhold til bestemmelserne om høj synlighed i EN ISO 20471. EN ISO 20471 er en europæisk standard med krav til sikkerhedsbeklædning, som skal gøre brugeren synlig i farlige situationer i dagslys, i lyset fra køretøjer og i mørke. Funktionskrav til farve og retrorefleksion samt fladestørrelse, fordeling og placering af det reflekterende materiale indgår ligeledes i standarden. Inddelingen i tre klasser er foretaget på baggrund af overfladearealet af hhv. det fluorescerende materiale og det reflekterende materiale. Produkter i klasse 3 har den højeste synlighed, mens produkter i klasse 1 har den laveste. Det er anvendelsesområdet, der afgør, om det er produkter fra klasse 1, 2 eller 3, der skal anvendes for at øge en persons sikkerhed. Der skal tages særligt højde for de lokale oversigtsforhold. I den forbindelse skal der foretages en analyse af de forskellige risikogrupper. Ved skiftende arbejdsopgaver og i tvivlstilfælde anbefales det at anvende tøj fra klasse 3.

PIKTOGRAM Piktogrammet angiver, i hvilken klasse tøjet er afprøvet og certificeret i henhold til EN ISO 20471.

ANSVAR OG KONTROL Overholdelse af reglerne kontrolleres af myndighederne. Arbejdsgiveren har pligt til at sørge for den foreskrevne sikkerhedsbeklædning.

BEKLÆDNING I KLASSE 3 ”HØJ RISIKO/PASSIV” •

Ved arbejde på veje, jernbanespor og byggepladser med eller uden afskærmning mod trafikken. I områder med normale hastigheder over 60 km/t skal der anvendes produkter fra klasse 3.

BEKLÆDNING I KLASSE 2 ”HØJ RISIKO/PASSIV” •

Ved arbejde på gader, jernbanespor og byggepladser med afspærring mod trafikken. I områder med normale hastigheder under 60 km/t kan der anvendes produkter fra klasse 2.

BEKLÆDNING I KLASSE 2 ”MIDDEL RISIKO/AKTIV” •

Gæster, der ikke har opgaver på anlægget, kan anvende produkter fra klasse 2 i risikogruppen mellemhøj, når hastighederne ligger under 60 km/t.

BEKLÆDNING I KLASSE 1 ”HØJ RISIKO/PASSIV” •

Ved arbejde på gader, jernbanespor og byggepladser med afspærring mod trafikken. I områder med normale hastigheder under 30 km/t kan der anvendes produkter fra klasse 1. KLASSE

FLUORESCERENDE MATERIALE

REFLEKSMATERIALE

CERTIFICERING

Klasse 3

0.8 m

0.2 m

EN iso 20471

Klasse 2

0.5 m2

0.13 m2

Klasse 1

0.14 m2

0.10 m2

2

2

X

BRUGSVEJLEDNING • • • •

158

Sikkerhedsbeklædningen skal altid lukkes, så refleksstriberne er sammenhængende. Refleksstriberne på bukserne må ikke være skjult af eksempelvis støvler. Vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne skal følges. Hvis der anvendes flere beklædningsdele, der overholder EN 20471, øges sikkerheden i kraft af det fluorescerende og reflekterende materiale.

Dette produkt er i overensstemmelse med Rådets forordning (EU) 2016/425” ENGEL Beskyttelsesbeklædning er typegodkendt ved FORCE Certification A/S, Park Allé 345, DK-2605 Brøndby, EU-notified body no. 0200.


S a f et y

MANGE AF VORES PRODUKTER ER CERTIFICERET SAMMEN FOR AT OPNÅ EN HØJRE KLASSIFICERING 3547-319

3546-314

3545-319

3544-314

3543-319

2547-319

2545-319

2546-314

2544-314

2543-319

2

2

2

2

3

2

2

2

2

3

1156-237

3

2

3

3

2

3

3

2

3

2

1158-237

3

2

3

3

2

3

3

3

3

2

1159-158

3

3

3

3

2

3

3

3

3

2

1192-236

3

2

2

3

2

2

2

3

3

2

1544-314

3

3

3

2

2

3

3

2

2

2

1545-319

2

2

2

2

3

2

2

2

2

3

1943-930

3

3

3

3

3

3

3

3

3

3

5029-240

3

2

3

3

3

3

3

2

3

3

5030-240

3

3

3

3

2

3

3

3

3

2

8025-241

2

2

2

2

3

2

2

2

2

3

8027-241

1

1

1

1

2

2

2

2

2

3

9542-182

1

1

1

1

2

2

2

2

2

3

9543-182

1

1

1

1

2

2

3

2

3

2

9544-182

1

1

1

1

2

3

3

3

3

2

9545-182

1

1

1

1

2

3

3

3

3

2

9541-151

1

1

1

1

2

3

3

3

3

2

9546-182

Klasse 3 kan bæres alene

1145-930 • 1146-930 • 1246-930 • 1247-935 1916-218 • 1921-102 • 1946-930 • 4545-319 • 4946-930 5031-240 • 8021-241

1158-237 1192-236 1943-930

9548-182 • 7011-194 • 8041-253

}

fv. 10 L-6XL fv. 10 L-3XL

159


S a f et y

160


S a f et y

161


162

Safety+


Designet til at beskytte i ekstreme miljøer Når det handler om sikkerhed, er der ganske enkelt ingen genveje. Safety+-sortimentet er et sortiment af tøj, der yder en høj grad af beskyttelse, og som er designet og fremstillet til at kunne bruges i særligt farlige arbejdsmiljøer, hvor det beskytter mod varme, flammer, kemiske stoffer, statiske og andre industrielle farer såsom svejsegnister og lysbuer. Serien opfylder ikke kun de specifikke sikkerhedscertificeringer, der kræves for at arbejde i ekstreme eller farlige miljøer, men tilbyder også ultimativ komfort til heldagsbrug hele året rundt.

163


S a f et y+ WELDER

1288-192

New

SAFETY+ SVEJSER JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

99% bomuld/1% antistatisk fiber, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper Forlænget bagstykke Udvendige lommer med knaplukning Ventilationshuller i ryg Regulerbare manchetter med knaplukning Flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

929,00 DKK

FARVER

6

2288-192

New

SAFETY+ SVEJSER BUKS STØRRELSE

76-132 / K76-K132

KVALITET

99% bomuld/1% antistatisk fiber, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast Baglomme med forstærkning og klap Lårlomme med box-effekt Tommestoklomme Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

6

164

749,00 DKK


S a f et y+ WELDER

3288-192

New

SAFETY+ SVEJSER OVERALL STØRRELSE

76-132 / K76-K132

KVALITET

99% bomuld/1% antistatisk fiber, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast Stiklommer i siden Elastisk ryg og regulerbare seler Smæklomme med klap Lårlomme med box-effekt Tommestoklomme Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

Venter på fotograf

994,00 DKK

FARVER

6

4288-192

New

SAFETY+ SVEJSER KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-6XL / (K)XS-(K)6XL

KVALITET

99% bomuld/1% antistatisk fiber, 350 g/m2

VASK

4osbW

• • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindre gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper Udvendige lommer med knaplukning Lårlomme med box-effekt Ventilationshuller i ryg Regulerbare manchetter med knaplukning Flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1374,00 DKK

FARVER

6

165


S a f et y+ MULTINORM

Multinorm ALLE MODELLER ER ANTISTATISKE OG FLAMMEHÆMMENDE, OG BESKYTTER MOD VÆSKEFORMIGE AEROSOLER, SPRAY OG LETTE STÆNK FRA KEMIKALIER

* Ved specialbestillinger (merpris) kan disse farver kombineres efter ønske:

6

8

10

1234-820* SAFETY+ MULTINORM JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper Manchetter med velcro Funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap og velcro Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

620

166

2025

1064,00 DKK

11

20

25

38


S a f et y+ MULTINORM

2234-825* SAFETY+ MULTINORM BUKS STØRRELSE

80-128

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Stiklommer skjult med klapper Baglommer med forstærkning og klapper Tommestoklomme Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

849,00 DKK

FARVER

620

2025

3234-825* SAFETY+ MULTINORM OVERALL STØRRELSE

80-128

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Brystlomme med lynlås Baglommer med forstærkning og klapper Tommestoklomme Hammerstrop Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Elastik i ryg Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1094,00 DKK

FARVER

620

2025

167


S a f et y+ MULTINORM

4234-825* SAFETY+ MULTINORM KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Manchetter med velcro Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper Ud- og indvendige lommer Hammerstrop og tommestoklomme Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Forstærkede baglommer Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1 23 4 - 82 0 // 2 23 5 - 8 25

620

168

2025

1724,00 DKK


S a f et y+ MULTINORM

1934-820* SAFETY+ MULTINORM VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

Yderstof: 75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber 300 g/m2 Foer: 100% bomuld quiltet med 100% polyester nonwoven FR fabric

VASK

4oabW

• • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og skæringer, forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper og metallynlås i front Tapede sømme Flammehæmmende quiltfoer Membran, der hindrer vandgennemtrængning Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1904,00 DKK

FARVER

620

2025

7005-150 SAFETY+ MULTINORM SKJORTE STØRRELSE

37/38-49/50

KVALITET

60% modakryl/37% bomuld/ 3% antistatisk fiber, 180 g/m2

VASK

4osnW

• • • • •

Kinakrave og skjult trykknaplukning i front Brystlomme med skjult trykknaplukning Viddelæg i ryg for bedre komfort Flammehæmmende og antistatisk Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

579,00 DKK

FARVER

6

169


S a f et y+ MULTINORM

Multinorm ALLE MODELLER ER ANTISTATISKE OG FLAMMEHÆMMENDE, OG BESKYTTER MOD VÆSKEFORMIGE AEROSOLER, SPRAY OG LETTE STÆNK FRA KEMIKALIER

Ved specialbestillinger (merpris) kan kontrastmetervare (fv. 20) ændres til følgende farver:

6

8

1235-820 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM JAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper Manchetter med velcro Funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap og velcro Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

170

1309,00 DKK

11

25

38


S a f et y+ MULTINORM

2235-825 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM BUKS STØRRELSE

80-128 / K84-K104 / L80-L104

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Stiklommer skjult med klapper Baglommer med forstærkning og klapper Tommestoklomme Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

994,00 DKK

FARVER

3235-825 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM OVERALL STØRRELSE

80-128 / K80-K104

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Brystlomme med lynlås Baglommer med forstærkning og klapper Tommestoklomme og hammerstrop Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Elastik i ryg Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

1319,00 DKK

FARVER

171


S a f et y+ MULTINORM

4235-825 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg, forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper Funktionelle lommer, bl.a. brystlommer med klap og velcro Hammerstrop og tommestoklomme Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

2184,00 DKK

FARVER

1935-820 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

Yderstof: 75% bomuld/24% polyester/ 1% antistatisk fiber, 300 g/m2 Foer: 100% bomuld quiltet med 100% polyester nonwoven FR fabric

VASK

4oabW

• • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og skæringer, forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper Flammehæmmende quiltfoer og reflekser Tapede sømme Membran, der hindrer vandgennemtrængning Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

172

2214,00 DKK


1 9 3 5 - 82 0 // 2 2 3 5 - 82 5

S a f et y+

MULTINORM

173


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

Multinorm inherent ALLE MODELLER ER UDVIKLET I EN KVALITET, DER ER ANTISTATISK, FLAMMEHÆMMENDE OG HAR GENNEMTÆNKTE DETALJER VED LOMMER OG LÆG, DER FORHINDRER GLØDER I AT SÆTTE SIG FAST Ved specialbestillinger (merpris) kan disse farver kombineres efter ønske:

6

1284-172 SAFETY+ MULTINORM INHERENT JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning og skjult lynlås i front Forlænget bagstykke Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Udvendige lommer, bl.a. Napoleonslomme ved stolpe Regulerbare manchetter med velcrolukning Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

620

174

2025

1554,00 DKK

20

25

38


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

2284-172 SAFETY+ MULTINORM INHERENT BUKS STØRRELSE

80-116 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Baglommer med klap og velcrolukning Lårlomme med indvendig strop Lårlomme med box-effekt Tommestoklomme med klap Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1229,00 DKK

FARVER

620

2025

3284-172 SAFETY+ MULTINORM INHERENT OVERALL STØRRELSE

80-116 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Elastisk ryg og regulerbare seler Smæklomme med klap og velcrolukning Lårlomme med indvendig strop Lårlomme med box-effekt Tommestoklomme med klap Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

1499,00 DKK

FARVER

620

2025

175


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

4284-172 SAFETY+ MULTINORM INHERENT KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-4XL / (K)XS-(K)4XL / (L)XS-(L)4XL

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning og skjult lynlås i front Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Elastik i taljen Udvendige lommer, bl.a. napoleonslomme ved stolpe Knæforstærkning/ knælommer med velcrolukning i bunden Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask

Vejl. pris ekskl. moms

2229,00 DKK

FARVER

620

2025 Specialordre

1935-830 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM VINTERJAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

31% polyester/28% modakryl/20% aramid/ 20% viscose FR/1% antistatisk fiber, 320 g/m2 Foer: 100% bomuld quiltet med 100% polyester nonwoven FR fabric

VASK

4osnW

• • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og skæringer, forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning med skjulte trykknapper og metallynlås i front Tapede sømme Flammehæmmende quiltfoer og reflekser Membran, der hindrer vandgennemtrængning Antistatisk og flammehæmmende Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1006

176

2719,00 DKK


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

Multinorm inherent ALLE MODELLER ER UDVIKLET I EN KVALITET, DER ER ANTISTATISK, FLAMMEHÆMMENDE OG HAR GENNEMTÆNKTE DETALJER VED LOMMER OG LÆG, DER FORHINDRER GLØDER I AT SÆTTE SIG FAST Ved specialbestillinger (merpris) kan kontrastmetervare (farve 6) ændres til følgende farver:

20

25

38

1285-172 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM INHERENT JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning og skjult lynlås i front Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Udvendige lommer, bl.a. Napoleonslomme ved stolpe Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

1744,00 DKK

FARVER

177


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

2285-172 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM INHERENT BUKS STØRRELSE

80-120 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Baglommer med klap og velcrolukning Lårlomme med box-effekt Tommestoklomme med klap Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

1344,00 DKK

FARVER

3285-172 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM INHERENT OVERALL STØRRELSE

80-116 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Elastisk ryg og regulerbare seler Smæklomme med klap og velcrolukning Lårlomme med box-effekt Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

178

1609,00 DKK


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

4285-172 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM INHERENT KEDELDRAGT STØRRELSE

XS-4XL / (K)XS-(K)4XL / (L)XS-(L)4XL

KVALITET

47% modakryl/32% bomuld/20,5% polyamid/ 0,5% antistatisk fiber, 320 g/m²

VASK

4oabW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning og skjult lynlås i front Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Elastik i taljen Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Egnet til industrivask Beklædningsklasse 3

Vejl. pris ekskl. moms

2539,00 DKK

FARVER

1 2 85 -17 2 // 22 85 -17 2 // 3 2 85 -17 2

Specialordre

179


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

Multinorm inherent ALLE MODELLER ER UDVIKLET I EN KVALITET, DER ER ANTISTATISK, FLAMMEHÆMMENDE OG HAR GENNEMTÆNKTE DETALJER VED LOMMER OG LÆG, DER FORHINDRER GLØDER I AT SÆTTE SIG FAST. Ved specialbestillinger (merpris) kan den flourescerende metervare i farve 10, 38 eller 47 kombineres efter ønske med kontrastmetervaren i farve:

10

20

1285-830 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM INHERENT JAKKE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

31% polyester/28% modakryl/20% aramid/ 20% viscose FR/1% antistatisk fiber, 320 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Dobbelt stolpelukning og skjult lynlås i front Forlænget ryg Viddelæg i ryg for god bevægelsesfrihed Udvendige lommer, bl.a. Napoleonslomme ved stolpe Regulerbare manchetter med velcrolukning Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

1006

180

2094,00 DKK

25

38

47


S a f et y+ MULTINORM INHERENT

2285-830 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM INHERENT BUKS STØRRELSE

80-116 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

31% polyester/28% modakryl/20% aramid/ 20% viscose FR/1% antistatisk fiber, 320 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Baglommer med klap og velcrolukning Lårlomme med indvendig strop Lårlomme med box-effekt Tommestoklomme med klap Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

1724,00 DKK

FARVER

1006

3285-830 SAFETY+ EN ISO 20471 MULTINORM INHERENT OVERALL STØRRELSE

80-116 / K80-K104 / L80-L104

KVALITET

31% polyester/28% modakryl/20% aramid/ 20% viscose FR/1% antistatisk fiber, 320 g/m2

VASK

4osnW

• • • • • • • • •

Gennemtænkte og funktionelle detaljer ved lommer og læg forhindrer gløder i at sætte sig fast Elastisk ryg og regulerbare seler Smæklomme med klap og velcrolukning Lårlomme med indvendig strop Lårlomme med box-effekt Knæforstærkning/knælommer med velcrolukning Flammehæmmende reflekser Antistatisk og flammehæmmende Beklædningsklasse 2

Vejl. pris ekskl. moms

2124,00 DKK

FARVER

1006

181


S a f et y+

7255-284 SAFETY+ UNDERTRØJE STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% modacryl/39% viskose/ 1% antistatisk fibre, 170 g/m2

VASK

8odfnU

• • • •

Lange ærmer Blød og åndbar Rib i hals og ærmer Fylder minimalt under daglig beklædning

Vejl. pris ekskl. moms

449,00 DKK

FARVER

20

7256-284 SAFETY+ LANGE UNDERBUKSER STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% modacryl/39% viskose/ 1% antistatisk fibre, 170 g/m2

VASK

8odfnU

• • • •

Elastik i linning Blød og åndbar Ribkant ved fod Fylder minimalt under daglig beklædning

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

182

424,00 DKK


S a f et y+

8255-286 SAFETY+ SWEATSHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

60% modacryl/38% bomuld/ 2% antistatisk fibre, 280 g/m2

VASK

8odfnU

• • •

Ideel under arbejdsjakken Rib i hals og ærmer Kan bruges i kombination med buks i stedet for arbejdsjakken

Vejl. pris ekskl. moms

669,00 DKK

FARVER

20

9255-287 SAFETY+ POLO SHIRT STØRRELSE

XS-6XL

KVALITET

55% modacryl/43% bomuld/ 2% antistatisk fibre, 220 g/m2

VASK

8odfnU

• • • •

Ribkrave og skjult knaplukning Rib i ærmer Ideel under arbejdsjakken Kan bruges i kombination med buks i stedet for arbejdsjakken

Vejl. pris ekskl. moms

594,00 DKK

FARVER

20

183


S a f et y+

BRUGSANVISNING

EN ISO 11611, EN ISO 11612, EN 1149-5, EN 13034, FprEN 61482-2 og EN ISO 20471.

• Se modellens vaskeanvisning for certificerede standard(er) og klassificering.

• •

GENEREL BRUGERINFORMATION

• • • • • •

• •

• • • •

På dagens arbejdspladser kan der opstå flere forskellige farlige situationer og ulykker på samme tid, derfor har vi valgt at bruge et multifunktionelt stof, som både har brandhæmmende-, antistatiske- og lysbue-egenskaber. Beskyttelsesbeklædning til personer udsat for varme er fremstillet i henhold til ovennævnte standarder, og forhindrer spredning af flammer, hvis beklædningen ved et uheld kommer i kontakt med en antændt flamme. Safety+ må kun benyttes samlet i kombinationen af jakke eller kittel sammen med buks eller overall med samme eller højere klasseficering. Kedeldragten er den eneste separate beklædningsdel, der må benyttes uden jakke eller kittel. Beklædningen skal bæres lukket for at give den optimale beskyttelse. Beskyttelsesvirkningen af arbejdstøjet indtræder først ved korrekt brug. Det anbefales at lave bæreforsøg, før det endelige valg af beskyttelsestøj. Alm. slid, vask og mulig forurening kan påvirke og reducere de flammehæmmende og de elektrostatiske egenskaber i tøjet. Såfremt brugeren oplever solskoldningslignende symptomer på UVB gennemtrængning, skal tøjet repareres hvis muligt. eller udskiftes, og brug af yderligere mere resistent beskyttende lag bør overvejes for fremtidig anvendelse. For at sikre den optimale levetid af produkterne bør vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne overholdes. Metal i beklædningen, i form af knapper eller tråde (til antistatiske egenskaber) bør klart undgås. Spænding kan overføres fra tøjet til kroppen med deraf følgende el-chok. Udækkede knapper af metal skal undgås, idet de kan forårsage kortslutning. Yderligere beskyttelsesudstyr kan være påkrævet. Beskyttelsestøjet er konstrueret så det kan tages hurtigt af. Tøjet kan bortskaffes med alm dagrenovation/forbrænding. Tøjet beskytter kun mod kortvarig utilsigtet kontakt med lysbuesvejsningens strømkreds. Det anbefales yderligere isolerende tøjlag, hvor der er en forhøjet risiko for el-chok. Beklædning er produceret i overensstemmelse med de nævnte normer og designet til at beskytte brugeren fra øjeblikkelig og utilsigtet kontakt med strømledende komponenter op til max. 100 V d.c. Tilgængelige størrelser for overdele fra størrelse XS til min. 4XL og underdele fra størrelse 72 til min. 116.

Brystvidde i cm for hver størrelse

Taljebredde i cm for hver størrelse

Vejledning til korrekt valg af EN ISO 11611 klassificering: klasse 2 = MMAsvejsning (med alm. eller cellulosebeklædt elektrode, MAG (med CO2 eller blandgas), MIG (med høj spænding), Lysbuesvejsning, plasmaskæring, lodning, oxygenskæring og termisk påsprøjtning. Miljømæssige forhold: Begrænsede pladsforhold og svejsning/skæring over hovedhøjde eller lignende begrænsede positioner. En øget iltmængde vil nedsætte de flammehæmmende egenskaber ved svejsning. Pas på med svejsning i indelukkede rum, hvis det er sandsynligt, at iltmængden øges. Yderligere kropsbeskyttelse er påbudt ved fx svejsning over hovedhøjde. For at sikre den optimale levetid af produkterne bør vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne overholdes. Beskyttelsesbeklædningens elektrisk isolerende effekt reduceres af sved, vand, fugt og snavs. EN ISO 11611

FLAMMESPREDNING

A1

Overfladeantændelse

A2

Kantantændelse

EN ISO 11611

KLASSE 1

KLASSE 2

Sprøjt

15 dråber

25 dråber

Strålevarme RHTI overførelsesindex

≥ 7 sek.

≥ 16 sek.

EN ISO 11612: 2015 BESKYTTELSE MOD VARME OG ILD •

• •

• •

Den flammehæmmende virkning af tøjet kan hurtigt blive ophævet ved at bære let brændbart tøj sammen med beskyttelsestøjet. Derfor skal man sørge for, at skjorter, T-shirts og yderbeklædning også lever op til ikke at være brændbar. Med hensyn til undertøjet kan det anbefales at anvende ren bomuld eller flammehæmmende materialer, og ikke syntetiske materialer som f.eks. polyester eller polypropylen. Advarsel: Bæres tøjet direkte på huden, er risici for forbrændinger ikke fjernet, i tilfælde af at flydende metalstænk kommer på beskyttelsestøjet. På de produkter der er mærket med (Code letter D) beskyttelse mod aluminiumsstænk skal brugeren i tilfælde af aluminiumsstænk forlade området og straks afklæde sig beklædningsdelen. Tøjets flammehæmmende egenskaber reduceres, hvis beskyttelsesbeklædningen kommer i berøring med brændbare materialer. For at sikre den optimale levetid af produkterne bør vaske- og vedligeholdelsesanvisningerne overholdes. EN ISO 11612

FLAMMESPREDNING

A1

Overfladeantændelse

A2 EN ISO 11612

Kantantændelse HTI 24 VÆRDI (DEFINERET I ISO 9151)

Konvektiv varme i sek.

MIN.

MAX.

B1

4

<10,0

B2

10

<20,0

B3

20

XS

= 88 cm

72

= 72 cm

K80

= 80 cm

L80

= 80 cm

EN ISO 11612

S

= 94 cm

76

= 76 cm

K84

= 84 cm

L84

= 84 cm

Strålevarme i sek.

MIN.

MAX.

M

= 100 cm

80

= 80 cm

K88

= 88 cm

L88

= 88 cm

C1

7

20

L

= 106 cm

84

= 84 cm

K92

= 92 cm

L92

= 92 cm

C2

20

50

XL

= 112 cm

88

= 88 cm

K96

= 96 cm

L96

= 96 cm

C3

50

<95,0

2XL

= 118 cm

92

= 92 cm

K100

= 100 cm

L100

= 100 cm

C4

3XL

= 124 cm

96

= 96 cm

K104

= 104 cm

L104

= 104 cm

4XL

= 130 cm

100

= 100 cm

Min.

Max.

Kropshøjde 170-194 cm

104

= 104 cm

D1

100

<200

108

= 108 cm

D2

200

<350

112

= 112 cm

D3

350

116

= 116 cm

Kropshøjde 170-175 cm

Kropshøjde 180-194 cm

Kropshøjde 175-185 cm

EN ISO 11611: 2015 BESKYTTELSE VED SVEJSNING OG TILSVARENDE PROCESSER • •

Beklædningen beskytter brugeren begrænset mod flammer, smeltet metalstænk, strålevarme, kortvarig utilsigtet elektrisk kontakt. Den gnisthæmmende virkning af tøjet kan hurtigt blive ophævet ved at bære let brændbart tøj sammen med beskyttelsestøjet. Derfor skal man sørge for, at skjorter, T-shirts og yderbeklædning også lever op til ikke at være brændbar. Med hensyn til undertøjet kan det anbefales at anvende ren bomuld eller flammehæmmende materialer, og ikke syntetiske materialer som f.eks. polyester eller polypropylen. Vejledning til korrekt valg af EN ISO 11611 klassificering: klasse 1 = gassvejsning, tig, mig, mikro-plasma, punktsvejsning, slaglodding og MMA svejsning (med kappedækket elektrode). Miljømæssige forhold: Betjening af f.eks. Oxygen og eller plasmaskæremaskiner, modstandssvejsemaskiner, maskiner til termisk svejsning og bænksvejsning.

184

EN ISO 11612

EN ISO 11612

RHTI 24 VÆRDI (DEFINERET I ISO 6942)

95 SMELTET ALUMINIUM SPRØJT I GRAM

SMELTET JERN SPRØJT I GRAM MIN.

MAX.

E1

60

<120

E2

120

<200

E3

200

EN ISO 11612

KONTAKTVARME I SEK. TÆRSKELVÆRDI MIN.

MAX.

F1

5

<10

F2

10

<15

F3

15

Produktet er ikke testet under EN343 Wxx


S a f et y+

EN 1149-5:2018 ELEKTROSTATISKE EGENSKABER – DEL 5: KRAV TIL MATERIALETS YDEEVNE OG DESIGN •

• •

• •

Personen, der bærer den elektrostatisk afledende beklædning, skal være korrekt jordforbundet. Modstanden mellem personens hud og jorden skal være mindre end 108 Ω f.eks. ved at bære passende fodtøj på afledende eller ledende gulvbelægninger. Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning må ikke bæres åbent eller tages af i brændbare eller eksplosive atmosfærer eller under håndtering af brændbare eller eksplosive stoffer. Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning er beregnet til brug i zone 1, 2, 20, 21 og 22 (se EN 60079-10-1 [7] og EN 60079-10-2 [8]), hvor minimumsantændelsesenergien for enhver eksplosiv atmosfære ikke er mindre end 0,016 mJ. Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning må ikke anvendes i iltberigede atmosfærer eller i zone 0 (se EN 60079-10-1 [7]) uden forudgående godkendelse fra den sikkerhedsansvarlige. Den elektrostatiske afledende ydeevne af den elektrostatiske afledende beskyttelsesbeklædning kan påvirkes af slid, vask og eventuel kontaminering. Elektrostatisk afledende beskyttelsesbeklædning skal bæres på en sådan måde, at den permanent dækker materialer, der ikke opfylder kravene under normal brug (herunder bøjningsbevægelser). Metal i beklædningen, i form af knapper eller tråde (til antistatiske egenskaber) bør klart undgås. Spænding kan overføres fra tøjet til kroppen med deraf følgende el-chok. Udækkede knapper af metal skal undgås, idet de kan forårsage kortslutning. Beskyttelsesbeklædningen besidder ved sikker jordforbindelse antistatiske egenskaber iflg. EN 1149-5 og er egnet til brug i eksplosionsfarlige områder ”ATEX” (undtagen iltmættede atmosfærer).

• •

• •

EN 13034+A1:2009 BESKYTTELSE MOD KEMIKALIER

• • •

• •

Beklædningen beskytter brugeren mod forskellige kemikalier. Under EN13034+A1:2009 er der testet flg.: H2SO4 30% class 3/3, NaOH 10% class 3/2, O-xylène No class, Butanol-l No class. Der er foretaget flg. tests på metervaren: Dimensional stabilitet: godkendt, slid: class 3, diagonal rivestyrke: class 2 trækstyrke: class 5, hultryktest: class 2. Må ikke anvendes i lokaler med iltindhold over 21% uden godkendelse fra sikkerhedsrepræsentant. Ved evt. ulykke med kemiske eller brændbare væsker skal tøjet på den implicerede part øjeblikkeligt fjernes og bortskaffes uden at komme i nærkontakt med huden. For at reaktivere stoffets egenskab mod afvisning af kemiske stænk (EN13034+A1:2009) skal varen efterbehandles ved enten tunneltørring eller tørretumbling ved 90 °C (Se ISO 15797 8A) Genbehandling efter hver 5. vask med HYDROB FC for at overholde EN13034+A1:2009 dækning. Det anbefales at afprøve stoffets beskyttende egenskaber, før beklædningsdelene tages i brug igen, for at være sikker på, at alle egenskaberne er bevaret efter vasken. EN 13034

REPELLENCY INDEX

PENETRATION INDEX

Klasse 1

> 95%

< 1%

Klasse 2

> 90%

< 5%

Klasse 3

> 80%

< 10%

EN 13034

ABRASION RESIST- TRAPEZOIDAL TEAR ANCE (CYCLES) RESISTANCE (N)

TENSILE STRENGTH (N)

FprEN 61482-2 EN 61482-2

MIDDELVÆRDI AF AF LYSBUE LYSBUE KAPACITET MIDDELVÆRDI KAPACITET W are are [kJ] [kJ] W

DOBBELT STANDARDAFVIGELSE DOBBELT STANDARDAFVIGELSE [kJ] [kJ]

Klasse 11 Klasse

158

± 34

Klasse 22 Klasse

318

± 44

FprEN 61482-2

MIDDELVÆRDI AF ENERGIPÅVIRKNING E io [kJ/m2 (cal/cm2)]

DOBBELT STANDARDAFVIGELSE [kJ/m2 (cal/cm2)]

Klasse 1

135 (3,2)

± 56 (1,3)

Klasse 2

423 (10,1)

± 78 (1,9)

EN ISO 20471: BESKYTTELSE & KLASSIFICERING •

Beskyttelsesbeklædning, der bliver kontamineret med fedt, olie eller brændbare væsker eller letantændelige materialer må ikke anvendes. Beskyttelsesbeklædning, der beskadiges i en sådan grad, at de beskyttende egenskaber forringes (f.eks. huller i stoffet, ikke-fungerende lukninger) må ikke anvendes. For at opnå fuld kropsbeskyttelse skal der anvendes passende ekstra beskyttelsesudstyr (hjelm med ansigtsskærm, beskyttelseshandsker og fodtøj (støvler). Der må ikke anvendes beklædning som f.eks. skjorter, underbeklædning eller undertøj, der er fremstillet af f.eks. polyamid, polyester eller akrylfibre, som smelter ved lysbueeksplosioner. Beklædningen skal opbevares i et tørt, mørkt og velventileret lokale. I tilfælde af huller eller anden beskadigelse må beklædningen ikke repareres af brugeren.

• •

Flere af Safety+ EN ISO 20471 kan anvendes sammen, og derved opnås større synlighed. En klasse 3 beklædning skal opfylde flg.: Safety klasse 2 overdel båret sammen med en Safety klasse 2 underdel i fuld benlængde med 2 reflekser. Safety+ EN ISO 20471 beklædning er CE-godkendt og samtidig typegodkendt efter EN ISO 20471. Øverste tal (X) ved piktogrammet angiver beklædningsklasse, mens det nederste tal (Y) angiver refleksniveauet. Beklædningsklassen er udtrykket for minimumskrav til både fluorescerende og reflekterende materiale i beklædningen. Meget snavset tøj bevirker en nedsat beskyttelse. Se vaskeanvisning for tøjets kvalitetssammensætning og klassificering. KLASSE

FLUORESCERENDE MATERIALE

Klasse 3

0.8 m2

REFLEKSMATERIALE 0.2 m2

Klasse 2

0.5 m2

0.13 m2

Klasse 1

0.14 m2

0.10 m2

”Dette produkt er i overensstemmelse med Rådets forordning (EU) 2016/425” ENGEL Beskyttelsesbeklædning er typegodkendt ved EU-notified body no. 0200: FORCE Certification A/S, Park Allé 345, DK-2605 Brøndby.

PUNCTURE RESISTANCE (N)

Klasse 1

> 10

> 10

> 30

>5

Klasse 2

> 500

> 20

> 60

> 10

Klasse 3

> 100

> 40

> 100

> 50

Klasse 4

> 1000

> 60

> 250

> 100

Klasse 5

> 1500

> 100

> 500

> 150

Klasse 6

> 200

> 150

> 1000

> 200

FprEN 61482-2:2018/FprAA:2018 BESKYTTELSE MOD TERMISK FARE FRA EN ELEKTRISK LYSBUE Advarsel! Ikke alle spændingsbærende dele ved lysbue-installationer kan isoleres mod direkte kontakt. • • • •

Der skal tages højde for miljøforholdene og risiciene på arbejdspladsen. Afvigelser fra parametrene i dette dokument kan resultere i mere alvorlige forhold. Beskyttelsesbeklædning skal bæres lukket. Beskyttelsesbeklædning i henhold til denne standard er ikke beregnet til at blive brugt som elektrisk isolerende beskyttelsesbeklædning og beskytter ikke mod elektrisk stød.

185


186

Accessories


Det rette tilbehør Ligesom der ikke er dårligt vejr, bør en håndværker aldrig bebrejde sine redskaber. ENGEL Workwear har alt, hvad du har brug for til den optimale arbejdsdag – fra undertøj, strømper og undertøj til beskyttende knæpuder og bælter og hængelommer – der gør din arbejdsdag så nem, effektiv og komfortabel som muligt.

187


Ac c es s o ries

7260-239

New

BAMBUS SØMLØS UNDERTRØJE STØRRELSE

S/M-2XL/3XL

KVALITET

60% polyester med bamboo charcoal/ 32% polyamid/8% elastan, 150 g/m2

VASK

wodfnU

• • • • • • • •

Særlig anvendelig under hårdt fysisk arbejde Sømløs for øget komfort Elastisk materiale der tilpasser kroppens form God isoleringsevne Åndbart og svedabsorberende Antibakterielle egenskaber Hurtigtørrende Indeholder bambuskul der minimerer lugtgener i produktet

Vejl. pris ekskl. moms

299,00 DKK

FARVER

20

7261-239

New

BAMBUS SØMLØSE UNDERBUKSER STØRRELSE

S/M-2XL/3XL

KVALITET

60% polyester med bamboo charcoal/ 32% polyamid/8% elastan, 150 g/m2

VASK

wodfnU

• • • • • • • • •

Særlig anvendelig under hårdt fysisk arbejde Sømløst design for øget komfort Elastisk materiale der tilpasser sig kroppens form God isoleringsevne Åndbart og svedabsorberende Antibakterielle egenskaber Hurtigtørrende Indeholder bambuskul der minimerer lugtgener i produktet Elastisk linning med logo

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

188

254,00 DKK


Ac c es s o ries

7257-223

New

ULD UNDERTRØJE STØRRELSE

S/M-2XL/3XL

KVALITET

56% polyamid/40% merinould/ 4% elastan, 315 g/m2

VASK

eodfmU

• • • • • •

Særlig anvendelig under kolde vejrforhold Sømløs for øget komfort Høj isoleringsevne Åndbart og svedabsorberende Hurtigtørrende Indeholder merinould

Vejl. pris ekskl. moms

614,00 DKK

FARVER

20

7258-223

New

ULD UNDERBUKSER STØRRELSE

S/M-2XL/3XL

KVALITET

56% polyamid/40% merinould/ 4% elastan, 315 g/m2

VASK

eodfmU

• • • • • •

Særlig anvendelig under kolde vejrforhold Sømløs for øget komfort Høj isoleringsevne Åndbart og svedabsorberende Hurtigtørrende Indeholder merinould

Vejl. pris ekskl. moms

504,00 DKK

FARVER

20

189


Ac c es s o ries

7259-223

New

ULD UNDERTRØJE MED LYNLÅS STØRRELSE

S/M-2XL/3XL

KVALITET

56% polyamid/40% merinould/ 4% elastan, 315 g/m2

VASK

eodfmU

• • • • • • •

Særlig anvendelig under kolde vejrforhold Sømløs for øget komfort Høj isoleringsevne Åndbart og svedabsorberende Hurtigtørrende Indeholder merinould Høj hals med lynlås

Vejl. pris ekskl. moms

669,00 DKK

FARVER

20

7224-225

New

TERMO UNDERTØJSSÆT STØRRELSE

XS-5XL

KVALITET

100% polyester, 180 g/m2

VASK

8odfmU

• • • • • • •

Praktisk til brug året rundt Letvægts materiale som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning Åndbart og svedabsorberende Isolerende Flatlock sømme for øget komfort Kontrast sømme Elastisk linning med logo

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

190

334,00 DKK


Ac c es s o ries

7262-242

New

HEAT UNDERTRØJE MED LYNLÅS STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

92% polyester/8% elastan, 205 g/m2

VASK

9odfmU

• • • • • • • • •

Baselayer med varmeelement Ét klik og produktet bliver ekstra varmt 3 varme indstillinger Let metervare som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning Antibakteriel, svedabsorberende og høj isoleringsevne Høj krave med lynlås Kan maskinvaskes Powerbank er inkluderet, skal dog fjernes ved vask Printet logo på overarm

Vejl. pris ekskl. moms

1009,00 DKK

FARVER

20

7263-242

New

HEAT LANGE UNDERBUKSER STØRRELSE

XS-3XL

KVALITET

92% polyester/8% elastan, 205 g/m2

VASK

9odfmU

• • • • • • • •

Lange underbukser med varmeelement Ét klik og produktet bliver ekstra varmt 3 varme indstillinger Let metervare som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning. Antibakteriel, svedabsorberende og høj isoleringsevne Kan maskinvaskes Powerbank er inkluderet, skal dog fjernes ved vask Logo print

Vejl. pris ekskl. moms

949,00 DKK

FARVER

20

191


Ac c es s o ries

720-200 TERMOUNDERTRØJE STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester, 175 g/m2

VASK

8odfmU

• • •

Let metervare som fylder minimalt under den almindelige arbejdsbeklædning Forlænget bagstykke Svedabsorberende og med høj isoleringsevne

Vejl. pris ekskl. moms

129,00 DKK

FARVER

20

721-200 TERMOUNDERBUKSER STØRRELSE

XS-4XL

KVALITET

100% polyester, 175 g/m2

VASK

8odfmU

• •

Let metervare som fylder minimalt under den øvrige arbejdsbeklædning Svedabsorberende og med høj isoleringsevne

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

192

129,00 DKK


Ac c es s o ries

0910-998 KNÆPUDER STØRRELSE

one size

KVALITET

100% Celullar gummi

VASK

4osmU

• •

Ergonomisk design Ultimativ knæbeskyttelse og komfort

Vejl. pris ekskl. moms

167,00 DKK

FARVER

20

9080-994 KNÆPUDER STØRRELSE

one size

KVALITET

100% e.v.a. (ethyl vinyl acetat)

VASK

zodmU

• • • •

Ergonomisk design giver optimal beskyttelse Let at indføre Høj komfort, beskyttelse og fleksibiltet Stødabsorberende

Vejl. pris ekskl. moms

122,00 DKK

FARVER

20

193


Ac c es s o ries

9360-307 HÆNGELOMMER STØRRELSE

one size

KVALITET

100% polyamid

VASK

4osnW

• • • • •

Forstærket bund i slidstærk kvalitet Tre inddelinger, hvoraf den ene er yderligere inddelt, f.eks. til opbevaring af mindre værktøjer Kraftig værktøjsstrop på begge lommer To beslag på hver lomme, der gør, at de med et enkelt klik kan monteres på tøjet Lette at afmontere f.eks. når tøjet skal vaskes

133,50 DKK

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

3

20

41

53

79

165

167

9360-316 HÆNGELOMMER STØRRELSE

one size

KVALITET

100% polyester

VASK

4osnW

• • • • • •

Forstærket bund i slidstærk kvalitet Tre inddelinger, hvoraf den ene er yderligere inddelt, f.eks. til opbevaring af mindre værktøjer Kraftig værktøjsstrop på begge lommer To beslag på hver lomme, der gør, at de med et enkelt klik kan monteres på tøjet Lette at afmontere f.eks. når tøjet skal vaskes Ved brug af ENGEL Safety bukser eller overalls opretholdes alle certificeringer

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

10

194

38

47

167,00 DKK


Ac c es s o ries

0101-2 LÆDERBÆLTE STØRRELSE

85 cm / 95 cm / 110 cm / 120 cm / 130 cm

KVALITET

100% kernelæder

• •

Metalspænde Justerbar

Vejl. pris ekskl. moms

234,00 DKK

FARVER

20

9008-5 STRETCH BÆLTE STØRRELSE

One size (130 cm)

KVALITET

68% polypropylen/32% elastan

VASK

zodhmU

• • • • •

Stretch materiale Kraftig kvalitet Metalspænde Multijusterbart Kan nemt afkortes

Vejl. pris ekskl. moms

111,00 DKK

FARVER

20

195


Ac c es s o ries

9005-2 BÆLTE STØRRELSE

100 cm / 110 cm / 120 cm / 130 cm

KVALITET

Bælte: 100% polyester Spænde: 100% nylon 6.6

VASK

8odhmU

• • • •

Plastikspænde Justerbart Kraftig kvalitet Tåler industrivask ISO 15797

Vejl. pris ekskl. moms

167,00 DKK

FARVER

3

20

9001-1

10

38

47

New

ELASTISKE SELER STØRRELSE

one size

KVALITET

63% polyester/37% elastan

VASK

zodmU

• • • • •

Brede elastiske stropper for maksimal støtte og komfort Let justering Stærke clips for sikker og nem montering Logo præget Kan kombineres med alle vore bukser

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

196

224,00 DKK


Ac c es s o ries

9070-336 ID-KORTHOLDER MED YOYO STØRRELSE

one size

KVALITET

Plastik

• • • •

Hård plast Kortholderen er monteret med yoyo Kan monteres enten lodret eller vandret ID-kortet kan let frigøres fra kortholderen

Vejl. pris ekskl. moms

9011-101

24,00 DKK

New

TASKE STØRRELSE

one size

KVALITET

80% klorfiber/20% polyester

VASK

zodmU

• •

Vandtæt 40 x 60 cm

Vejl. pris ekskl. moms

199,00 DKK

FARVER

20

197


Ac c es s o ries

0102-2 HALSVARMER STØRRELSE

one size

KVALITET

100% polyester fleece

VASK

8odfnU

• •

Fleece Tætsiddende om hals

Vejl. pris ekskl. moms

72,00 DKK

FARVER

20

9076-925 HALSVARMER STØRRELSE

one size

KVALITET

100% polyester microfiber, 140 g/m2

VASK

8odfmU

• • •

Halsvarmer i blød microfiber Mange anvendelsesmuligheder f.eks. som enten tørklæde, hue eller pandebånd Kan nemt bæres under hjelm

Vejl. pris ekskl. moms

60,50 DKK

FARVER 12346

12347

088-2 FLEECEHUE STØRRELSE

one size

KVALITET

100% polyester fleece

VASK

8odfnU

• •

Fleece Svedbånd

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

198

55,00 DKK


Ac c es s o ries

0108-210 STRIKHUE MED REFLEKS STØRRELSE

one size

KVALITET

50% uld/50% akryl

VASK

8odhmW

• • • •

Varm hue i uldblanding Ribstrikket Integreret reflekstråd Indvendig er huen foret med Thinsulate for, som fungerer som vindstopper

Vejl. pris ekskl. moms

105,50 DKK

FARVER

20

78

9090-199 BEANIE STØRRELSE

one size

KVALITET

100% bomuld

VASK

8odfmU

• • • •

Behagelig jersey kvalitet Refleksprint Integreret reflekstråd Kan nemt bæres under hjelm

Vejl. pris ekskl. moms

100,00 DKK

FARVER

20

199


Ac c es s o ries

9100-8 WARM TECHNICAL SOCKS STØRRELSE

38/40 / 41/43 / 44/46

KVALITET

57% polyester (COOLMAX®)/29% uld/ 12% polyamid/2% elastan (LYCRA®)

VASK

8odfmU

• • • • • •

Varm funktionel sok Behagelig kvalitet COOLMAX®-funktionen holder dine fødder tørre Specialstrikket overdel leder varmen væk Rib-effekt rundt om foden sørger for perfekt pasform Skaft strikket med LYCRA® sikrer god komfort og støtte

Vejl. pris ekskl. moms

89,00 DKK

FARVER

20

9101-15 TECHNICAL SOCKS STØRRELSE

38/40 / 41/43 / 44/46

KVALITET

65% polyester (COOLMAX®)/15% polyamid/ 8% uld/8% polypropylen/4% elastan (LYCRA®)

VASK

8odfmU

• • • • • •

Funktionel og behagelig COOLMAX®-funktionen holder dine fødder tørre Hæl og tå er forstærket med uld Kraftig frottésål Speciel rib-effekt om foden sørger for perfekt pasform Skaft strikket med LYCRA® sikrer god komfort og støtte

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

200

84,00 DKK


Ac c es s o ries

9102-13 WARM TECHNICAL SOCKS STØRRELSE

38/40 / 41/43 / 44/46

KVALITET

60% akryl/25% uld/12% polyamid/ 3% elastan (LYCRA®)

VASK

8odfmU

• • • • •

Varm funktionel sok Behagelig kvalitet Forstærket med uld på udsatte steder Rib-effekt om foden sørger for perfekt pasform Skaft strikket med LYCRA® sikrer god komfort og støtte

Vejl. pris ekskl. moms

77,50 DKK

FARVER

20

9102-14 TECHNICAL WORKER SOCKS STØRRELSE

38/40 / 41/43 / 44/46

KVALITET

85% bomuld/10% polyamid/ 5% elastan (LYCRA®)

VASK

8odfmU

• • • •

Funktionel og behagelig Kraftig frottésål Rib-effekt om foden sørger for perfekt pasform Skaft strikket med LYCRA® sikrer god komfort og støtte

Vejl. pris ekskl. moms

66,50 DKK

FARVER

20

201


Ac c es s o ries

9103-14 WORKERS’ FOOTIES STØRRELSE

38/40 / 41/43 / 44/46

KVALITET

85% bomuld/10% polyamid/ 5% elastan (LYCRA®)

VASK

8odfmU

• • •

Funktionel og behagelig bomuldssok Kraftig frottésål Specialstrikket overdel leder varmen væk

Vejl. pris ekskl. moms

60,50 DKK

FARVER

20

9104-7 WORKER SOCKS STØRRELSE

38/40 / 41/43 / 44/46

KVALITET

75% bomuld/20% polyamid/ 5% elastan (LYCRA®)

VASK

8odfmU

• • •

Funktionel og behagelig Kraftig frottésål Skaft strikket med LYCRA® sikrer god komfort og støtte

Vejl. pris ekskl. moms FARVER

20

202

44,00 DKK


Ac c es s o ries

9100-8

9101-15

Funktionel sok til de kolde dage – med uld

9102-14

9102-13

Funktionel sok, god til hele året – specielt til fodtøj med membran

9104-7

9103-14

Klassisk sok i bomuld, god til hele året – ikke velegnet til sko med membran

203


Va rio us

Service SPECIALMODEL

PROFILBEKLÆDNING

Selvom vi har et stort sortiment, kan det godt

Dit arbejdstøj sender mange signaler og repræsen-

være der lige mangler den finesse som I har brug

terer en lang række værdier. Arbejdstøjet er således

for; fx isyning af termofoer, påsætning af reflekser,

en vigtig del af jeres virksomhedsprofil og identitet.

tilføjelse af ID-lomme med plastik eller påsætning

En klar, gennemgåede rød tråd kan skabe positiv

af lomme. Vi specialsyer efter jeres ønske det

synergi, når både arbejdstøj, biler, annoncering og

arbejdstøj der passer til jeres arbejdsfunktion.

øvrig markedsføring tydeligt markerer virksomhed-

COLOURMIX De standardfarver vi benytter til vores kollektioner inkl. vores Safety serie, kan kombineres på kryds og tværs. Med udgangspunkt i dette kan du vælge den farvekombination, du ønsker til dit og dine medarbejderes arbejdstøj.

SPECIALFARVER Vi kan tilbyde specialfarver som f.eks. er tilpasset farven på jeres logo. Hertil købes ca. 1.500 meter specialindfarvet stof, som giver min. 700 stk. beklædningsdele. Da stoffet skal indfarves skal der pålægges en ekstra leveringstid.

204

ens profil. Anvender dit firma en farvekombination, som vi ikke har i vores sortiment, tilbyder vi at specialsy dit arbejdstøj i den farvekombination du ønsker. Vores forhandlere hjælper gerne med at vejlede om jeres virksomhed har brug for standardeller specialprodukter. Priser, prøver og leveringstid indhentes hos salgskonsulenter eller hos kundeservice på tlf. 74 22 35 10


Va rio us

BRODERI OG TRANSFERTRYK

INDUSTRI TRANSFER

Ligesom arbejdstøj i en bestemt farvekombination

• Holdbar transfer

er med til at underbygge firmaets image, giver et

• 600 C vask

logo på arbejdstøjet en god reklame for jeres

• Anvendes til almindeligt arbejdstøj

firma. På vores hovedsæde i Haderslev har vi en stor afdeling med både tryk- og broderimaskiner.

VAND TRANSFER

Vi kan således levere jeres arbejdstøj med logo på

• Meget holdbar og strækbar

f.eks. bryst, ryg eller ben, ligesom vi også kan påføre

• Holder til hårdere vask

personnavne på arbejdstøjet.

• Anvendes til alt arbejdstøj

Vi kan udføre såvel broderi som transfertryk i alle

FLAMMEHÆMMENDE TRANSFER

tænkelige farver, og begge dele laves i dag i en

• Holdbar transfer

stærk kvalitet.

• 600 C vask • Anvendes til flammehæmmende arbejdstøj

COLOUR STOP TRANSFER

REFLEKSTRANSFER

• Reducerer risiko for gennemblødning

• Slidstærkt og strækbart

• 400 C vask

• 40-600 C vask

• Anvendes til softshell produkter

• Anvendes til alt arbejdstøj

205


Va rio us

Va sk VASKERÅD SOM GIVER LÆNGERE LEVETID OG RENERE TØJ: • Vask hyppigt og skånsomt – det forlænger tøjets levetid. • Brug ikke skyllemiddel. • Undgå overfyldning af maskinen – vask kulørt tøj for sig med vrangen ud, vi anbefaler Color vaskemidler til kulørt tøj. • Luk velcro og lynlås før vask – så holder det længere. • Bliver tøjet meget snavset, så vask det hurtigst muligt, for at undgå at smudset arbejder sig ind i tøjet. • Brug ikke klor eller andre stærke midler til din tøjvask – det kan skade tøjet.

VASKEANVISNING SAFETY+ • Hvis der ikke er angivet et maksimal antal vask, er tøjet blevet testet og godkendt efter 5 x vask. • For at sikre optimal levetid skal tøjer vaskes og vedligeholdes i henhold til vaskeanvisningerne. • For yderligere oplysninger henvises til vaskeanvisningen. • Vask produkterne med lukkede knapper/lynlås som beskrevet i vaskeanvisningen. • Sortér beklædningsdelene efter farve og efter graden af tilsmudsning. • Beklædningsdele af multifunktionelt stof vaskes separat - de må ikke vaskes sammen med tekstiler, der har fået en anden efterbehandling. • Vasketromlen må kun fyldes 70% op.

• Kig altid i tøjets vaskeanvisning og følg symbol-

• Det anbefales at bruge et syntetisk vaskemiddel

erne – så opnår du det bedste vaskeresultat.

for at forhindre aflejring af uopløselige sæbe-

VASKEANVISNING SAFETY • Hvis der ikke er angivet et maksimal antal vask,

salte. • Der må under ingen omstændigheder anvendes blegemiddel/klor eller skyllemiddel, da dette

er tøjet blevet testet og godkendt efter 5 x vask.

kan ødelægge stoffets efterbehandling.

• Ved meget smuds kan man med fordel anvende

• For at reaktivere stoffets egenskab mod

håndrensemiddel på smudset efterfulgt af

afvisning af kemiske stænk (EN 13034+A1:2009)

almindelig vask (eksempelvis ved olie eller fedt).

skal vare efterbehandles ved enten tunneltør-

• Vaskemidler med perborater kan påvirke farven på stoffet og reflekserne ved høje temperaturer. Vi anbefaler derfor brug af Colorvaskemidler. • Brug ikke skyllemidler. • Opbevaring af tøjet bør ske i et tørt, mørkt og luftigt rum. • For yderligere oplysninger om vaske- og plejesymboler henvises til vores hjemmeside www.engel.eu

ring eller tørretumbling ved min. 90 °C (se ISO 15797 8A). • Anbefalet restfugtighed efter tørring min 4%. • Tøjet skal inspiceres for eventuelle mangler efter vask. • Vi henviser til vaskeanvisningen for yderligere oplysninger om stoffets sammensætning osv. • For yderligere oplysninger om vaske- og plejesymboler henvises til vores hjemmeside www.engel.eu

206


Va rio us

z

TÅLER IKKE VASK

a

TUMBLERTØRRING, MAX. 80 °C

r

EKSTRA SKÅNEVASK (ULDVASK)

f

HÆNGETØRRE

e

SKÅNEVASK, MAX 30 °C

h

LIGGETØRRE

w

FINVASK, MAX 30 °C

g

DRYPTØRRE

9

SKÅNEVASK, MAX 40 °C

m

TÅLER IKKE STRYGNING

8

FINVASK, MAX 40 °C

n

STRYGNING VED LAV TEMPERATUR

5

SKÅNEVASK, MAX 60 °C

b

STRYGNING VED MIDDEL TEMPERATUR,

4

VARMVASK, MAX 60 °C

U

TÅLER IKKE RENSNING

2

KOGEVASK, MAX 95 °C

W

TÅLER RENSNING

o

MÅ IKKE BLEGES

E

TÅLER SKÅNSOM RENSNING

d

INGEN TUMBLERTØRRING

LÆS INFO OM PRODUKTET PÅ ETIKET

s

TUMBLERTØRRING, MAX. 60 °C

Bemærk: Ved beklædning med logotryk følges separat vaskeanvisning.

MAX. 100 °C

MAX. 150 °C

207


Va rio us

Farver 1

3

6

8

10

11

20

25

38

41

Green

White

Marine

Azure

Orange

Red

Black

Grey

Yellow

Toffee Brown

47

53

69

71

74

78

79

89

109

140

Red

Forest Green

Forest Green Melange

Dark Grey

Wood

Grey Melange

Anthracite grey

Anthracite Melange

Orange Melange

Mocca Brown Melange

160

161

163

164

165

167

175

202

737

757

Anthrazite Grey Melange

Lime Green Melange

Blue Ink Melange

Charcoal melange

Blue Ink

Mocca Brown

Turquoise Blue Melange

Black Melange

Surfer Blue

Tomato Red

68

101

110

120

620

820

1006

Marine/Azure

Orange/Green

Green/Orange

Green/Black

Azure/Black

Orange/Navy

1079

2011

2025

Orange/ Anthracite Grey

Black/Red

Black/Grey

Yellow/Black

Yellow/Navy

Yelow/Black

4720

5320

7910

7920

Red/Black

Forest Green/ Black

20169 Black/Green

208

Anthracite Grey/ Anthracite Grey/ Orange Black

Green/Yellow

White/ Anthracite Grey

Yellow/Green

Navy/Black

2047

2079

2520

2547

Black/Red

Black/ Anthracite Grey

Grey/Black

Grey/Red

10165 16520 16510 Orange/ Blue ink

73720 75779 79757 Yellow/ Blue Ink

Surfer Blue/ Black

Tomato Red/ Anthracite Grey/ Anthracite Grey Tomato Red

Blue ink/Black

Blue ink/ Orange

16577 16720 Blue ink/ Yellow

Blue ink/ Dark Petrol

Mocca Brown/ Black


Va rio us

certifikater OEKO-TEX STANDARD 100 Størstedelen af vores arbejdsbeklædning er Oeko-Tex certificeret. Oeko-Tex er verdensførende sundhedsmærkning for tekstiler, og er ensbetydende med, at den certificerede tekstilvare ikke skader brugernes sundhed. Kend den på mærket “Tiltro til textiler”. Oeko-Tex 100 er en human-økologisk produktmærkning. Tekstilvarerne testes for sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Læs mere på www.okotex.dk

REPREVE® REPREVE® er det mest velkendte og pålidelige fiber lavet af genanvendelige materialer, herunder plastikflasker. REPREVE® er den eneste øko-fiber med U-Trust-verifikation, der certificerer krav om genanvendt indhold. Fra ethvert punkt i forsyningskæden, ved hjælp af vores unikke Fiberprint-sporingsteknologi, kan REPREVE® teste produkterne for at kontrollere, at der er REPREVE® i, og i de rigtige mængder.

ULTRAVIOLET SOLBESKYTTELSE Det er ikke kun vigtigt at beskytte sig mod farer på arbejdspladsen – det er også vigtigt at passe på sin krop. Derfor er nogle tekstiler specielt udviklet til at beskytte mod solens UV-stråler, da netop disse stråler er farlige for kroppen. I en del af vores arbejdsbeklædning har vi valgt at benytte metervarer med UV-801 certificering for at give brugeren en højere beskyttelse. Ved at vælge UV-801-certificeret beklædning sikrer du optimal beskyttelse mod solens farlige stråler. Læs mere om UV-801 certificeringen på www.uvstandard801.com.

UV SOLBESKYTTELSE – EN 13758-2 Produkter, der er certificerede efter EN 13758-2, giver en dokumenteret UVA- og UVB-beskyttelse mod solens skadelige stråler. En UPF-værdi på +40 betyder, at max. 1/40 af solens skadelige stråler trænger gennem beklædningen. Hvis beklædningen bliver slidt, våd eller udsættes for stræk nedsættes denne beskyttelsesevne. Vaske- og plejeanvisningerne skal følges.

REPREVE® Unifi, Inc.

209


Va rio us

Normer EN ISO 11612

EN ISO 20471

Beskyttelsestøj iht. EN ISO 11612 beskytter mod kortvarig kontakt med varme og ild. Standarden er opdelt i forskellige kategorier, hvor kodebogstavet angiver, hvilke krav tøjet opfylder. Hver kategori er desuden opdelt i forskellige niveau.

EN ISO 20471 normen er opdelt i 3 klasser. Klassebetegnelsen beskriver, hvor godt produktet formår at synliggøre brugeren. Jo større areal med fluorescerende stof og refleks, jo højere klassificering. Det fluorescerende materiale yder større synlighed i dagslys samt tusmørke, mens reflekserne bliver synlig, når et køretøjs lys eller et arbejdslys rettes mod brugeren i mørke.

EN ISO 11611 Beskyttelsestøj iht. EN ISO 11611 beskytter mod svejsning/ stænk af smeltet metal og gnister samt varme i form af konvektions- eller strålevarme.

EN 1149-5 Beskyttelsestøj med antistatiske egneskaber. Tøjet beskytter mod pludselige udladninger af elektrostatisk energi, når der er risiko for, at statiske gnister kan antænde brændbare eller eksplosive atmosfærer. Brugeren skal være jordet korrekt f.eks. ved at bære passende fodtøj, og tøjet skal have forbindelse til kropppen.

EN 13034-6 Beskyttelsestøj iht. EN 13034-6 beskytter mod stænk fra flydende kemikalier og er beregnet til brug ved tilstrækkelig lav risikovurdering, og når en komplet beskyttelsesbarriere mod væske ikke er nødvendig, dvs. når brugeren er i stand til at handle i god tid, når deres tøj er blevet kontamineret. En lav risiko kunne være potentiel eksponering for små mængder spray eller tilfældige sprøjt i små mængder.

FprEN 61482-2 Beskyttelsesbeklædning iht. FprEN 61482-2 beskytter mod termisk fare fra en elektrisk lysbue. Standarden fortæller, at beklædningen beskytter mod elektrisk lysbue, og er opdelt

i 2 klasser.

GO/RT 3279 / RIS 3279-TOM Railway Group Standard fastlægger minimumskravene for den fluorescerende farve (orange) arbejdstøj med høj synlighed inden for den engelske jernbaneindustri.

210

EN 342 Produkter, der er certificerede efter EN 342, kan bæres i kolde områder, hvor kombinationen af en lufttemperatur på -5 ° C og derunder, fugtighed og vind øger behovet for isolerende beklædning.

EN 343 Beskyttelsestøj iht. EN 343 beskytter mod regn. Tøjet og sømmene er testet for vandgennemtrængning og åndbarhed. X: Yderjakkens modstandsevne mod vandgennemtrængning udefra (vandtæthed). 3 = højeste beskyttelse 1 = laveste beskyttelse Y: Modstandsevne mod fugtgennemtrængning (åndbarhed) angiver, hvor godt fugt, der opstår når man sveder, har mulighed for at trænge indefra og ud gennem ydermaterialet

3 = meget god afledning 1 = ringe afledning WP; Vandtæthed måles i ”millimeter vandsøjle-tryk”. Vandsøjletrykket måles ved at et rør fyldt med vand placeres ovenpå stoffet, så et stof med en vandtæthed på f.eks. 5000 mm vil holde vandet ude fra et rør der er 5 meter (5000 mm) højt. MVP; MVP angiver en membrans åndbarhed. MVP værdien er et udtryk for den mængde vanddamp, der kan fordampe igennem 1 kvadratmeter af membranen på 24 timer. Et produkt med en åndbarhed på f.eks. 5000 kan således ”ånde” 5000 gram (5 liter) vanddamp pr. kvadratmeter pr. døgn.


Va rio us

WATER PENETRATION RESISTANCE (WP) VÆRDI FOR VANDSØJLETRYK

VEJLEDENDE ANGIVELSE AF ANVENDELIGHED

WP ≥ 20.000 Pa

Kan modstå højt vandsøjletryk – kan bruges i kraftig regn i lang tid

WP ≥ 13.000 Pa

Kan modstå middel vandsøjletryk – kan bruges i let regn i lang tid eller i kraftig regn i kort tid

WP ≥ 8.000 Pa

Kan modstå lavt vandsøjletryk – kan bruges i kraftig regn i kort tid

WATERPROOF

High waterproof

Medium waterproof

Low waterproof WP ≥ 8.0000 Pa

WP VALUE

WP ≥ 13.0000 Pa WP ≥ 20.0000 Pa

The higher Pa value, the higher waterproofness

WATER VAPOUR RESISTANCE Ret Ret -VÆRDI

VEJLEDENDE ANGIVELSE AF ANVENDELIGHED

BREATHABILITY

Very good breathability

Ret ≤ 15 m2

Meget eller særdeles god åndbarhed, selv ved arbejde med høj intensitet

Good breathability

15 < Ret ≤ 25 m2

God åndbarhed, velegnet til arbejde med høj intensitet

Slightly breathability

25 < Ret ≤ 40 m2

Middel åndbarhed, velegnet til arbejde med moderat intensitet

Ret ≤ 40 m

Begrænset åndbarhed, velegnet til arbejde med moderat intensitet i kortere tid

2

Low breathability

Ret > 40 m2

25 < Ret ≤ 40 m2 15 < Ret ≤ 25 m2

Ret VALUE

Ret ≤ 15 m2

The lower Ret value, the better breathability

INDUSTRIVASK Produkter der er markeret med et ’PRO-symbol’ er egnet til industrivask jf. ISO 15797. ISO 15797 er en international standard, der sætter betingelser for, hvad produktet skal kunne holde til i forhold til industriel vask samt efterbehandlinger. Produkterne er testet både i forhold til vaske- og tørreprocesser, og symbolet angivet på hvert produkt giver information om, hvilken vaske- og tørreproces produktet er egnet til. Symbolet består af tre dele: - teksten PRO, der angiver, at anvisningen gælder industrivask - en kolonne med numre fra 1-8 - symbol for angivelse af tørreproces Det fremhævede nummer angiver om der er tale om et produkt i ren bomuld eller om der er tale om et produkt der indeholder syntetiske fibre. Samtidig angiver nummeret, hvilken type blegning der kan anvendes; f.eks. angiver tallet 7, at der er tale om et farvet produkt i ren bomuld, der således ikke tåler blegning. En firkant med et hexagon indeni angiver, at produktet tåler tumblertørring, mens en firkant med vandrette streger i, angiver at produktet tåler tunneltørring. Er begge symboler angivet, tåler produktet begge tørreprocesser. Vaskesymbolet er en oplysning til vaskerierne, så de ved hvordan produkterne er testet og hvilke vaske- og tørreprocesser de kan anvende.

211


Va rio us

Symb oler FE-TEX MEMBRAN Membranbeklædning beskytter effektivt mod vind- og vandpåvirkninger, samtidig med at den sikrer kroppens muligheder for at ånde. Det er membranens særlige fiberstruktur, der sikrer kroppens varme og fugt mulighed for at trænge indefra og ud - samtidig med, at påvirkninger udefra forhindres i at trænge ind. Især til arbejde, der kræver store fysiske anstrengelser og fremkalder megen kropsvarme.

FE-INSULATE FE-Insulate isolerer mod kulde samtidig med at det sikre kroppens mulighed for at ånde. Foret bevarer sin form og er fremstillet af miljøvenlige materialer. Yderst velegnet til udendørsarbejde eller i kølerum.

FE-HEAT High-Tech tøj med integreret varme. • Kun et klik – og du begynder at mærke varmen i løbet af få sekunder • Et alternativ til lag på lag tøj • Kan maskinvaskes

FE-SUPER STRETCH - 4-WAY De elastiske fibre, der er vævet ind i 4-way Super Stretch-stoffet, gør tøjet utrolig fleksibel. Tøj, der er fremstillet af Super Stretch, følger kroppens bevægelser og er utrolig behageligt at have på. Desuden vender Super Stretch-stoffet tilbage til sin oprindelige form, efter at det har været strakt ud, så tøjet bevarer sin facon længere.

FE-SUPER STRETCH - 2-WAY De elastiske fibre, der er vævet ind i 2-way Super Stretch-stoffet, gør tøjet utrolig fleksibel. Tøj, der er fremstillet af Super Stretch, følger kroppens bevægelser og er utrolig behageligt at have på. Desuden vender Super Stretch-stoffet tilbage til sin oprindelige form, efter at det har været strakt ud, så tøjet bevarer sin facon længere.

212


Va rio us

CORDURA® Vi bruger 100% CORDURA® - 220 gram/m2 - forstærkninger på knælommer på de fleste af vores bukser. CORDURA® er et superholdbart materiale, som har en utrolig høj slidstyrke og modstandsdygtighed mod rifter og huller. - 10 x mere holdbart end bomuld. - 3 x mere holdbart end standard polyester. - 2 x mere holdbart end standard nylon.

LOXY® Vi bruger LOXY® EN ISO 20471 certificerede reflekser. Reflekserne overholder de gældende synlighedskriterier, som øger din synlighed og nedsætter sandsynligheden for uheld. Ved at kombinere fleksibilitet med stor synlighed maksimerer vores reflekterende materialer sikkerheden uden at gå på kompromis med komforten.

LYCRA® LYCRA® benyttes i mange metervarer for at gøre varen strækbar. Samtidig med at LYCRA® giver varen fleksibilitet, sikrer LYCRA®-fibrene også, at varen finder tilbage til sin oprindelige facon efter strækket. Beklædningsgenstande fremstillet med LYCRA® er således både komfortable og holdbare.

COOLMAX® Produkter, der indeholder COOLMAX®-fibre har en speciel evne til at holde huden tør. COOLMAX®-fibrene leder sveden væk fra huden, hvilket giver en øget komfort.

213


Va rio us

Symb oler TOOL POCKETS

EXTRA LEG LEGTH

Helt unik kliksystem som gør det nemt at af- og påmontere hængelommer.

Bukserne har en ekstra bred oplægning, der er beregnet til at øge længden på buksen, såfremt der er brug for ekstra benlængde. En enkelt søm pilles op, og derefter er buksen med ekstra benlængde – og stadig sømmet op.

TAPED SEAMS

ROOM FOR HELMET

Forhindrer gemmentrængning af vand ved sømme.

Praktisk funktion ved fx dårligt vejr. Man kan forblive tør selvom der er krav man skal bære hjelm.

LIGHT WEIGHT

100% COTTON

En tyndere metervare som er yderst velegnet til f.eks. arbejde i lunere vejr eller indendørs.

Naturressource som giver stor komfort, såsom høj hudvenlighed, åndbarhed og en høj fugtighedsabsorberende evne.

POWER BANK

FE-RECYCLED

Power bank skal fjernes under vask.

Dette symbol illustrerer at der er brugt regenereret polyester i produktet. Hvor stor en procentdel der er benyttet, kan læses i kompositionen ved det gældende produkt

POCKET FOR SCANNER Samt lomme funktion til opbevaring af scanner, som er udviklet specielt til lager, transport og logistikfagene.

214

recycled bottles RECYCLED BOTTLES

X

Dette symbol illustrerer hvor mange plastikflasker der bliver brugt til at fremstille den regenererede REPREVE polyester som bliver brug til produktionen af et stykke arbejdstøj


Va rio us

KNEEPAD - DOWN Dette symbol illustrerer at der er mulighed for at indsætte vores ergonomisk formet knæpude, så der opnås optimal komfort, beskyttelse og fleksibilitet. Knæpuden indføres oppefra.

KNEEPAD - UP Dette symbol illustrerer at der er mulighed for at indsætte vores ergonomisk formet knæpude, så der opnås optimal komfort, beskyttelse og fleksibilitet. Knæpuden indføres nedefra.

215


Va rio us

Måleskema UNDERDELE NORMAL SKRIDTLÆNGDE – Livvidde i cm (skridtlængde 82 cm) DK str. cm

72

76

80

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

132

136

DE - NL*

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

68

70

72

74

DE - NL**

36

40

44

46

48

50

52

54

56

56A

58

58A

60

62

64

66

68

DE - NL***

36

40

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

68

70

72

B - P - CH - ES - FR

36

38

40

42

44

46

48

50

52

54

56

58

60

62

64

66

68

28,5”

30”

31,5”

33”

34,5”

36”

38”

39,5”

41”

42,5”

44”

45,5”

47”

49”

50,5”

52”

53,5”

UK

* Galaxy, Combat, X-treme, PROplus+, Cargo, Safety

** Standard, Enterprise

*** Light, Safety+

EKSTRA SKRIDTLÆNGDE – Livvidde i cm. (skridtlængde 88-92 cm) DK str. cm

L80

L84

L88

L92

L96

L100

L104

DE - NL

90

94

98

102

106

110

114

B - P - CH - ES - FR

40L

42L

44L

46L

48L

50L

52L

L31,5”

L33”

L34,5”

L36”

L38”

L39,5”

L41”

UK

KORT SKRIDTLÆNGDE – Livvidde i cm. (skridtlængde 76-77 cm) DK str. cm

K80

K84

K88

K92

K96

K100

K104

K108

K112

K116

K120

K124

K128

K132

K136

DE - NL

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

B - P - CH - ES - FR

40C

42C

44C

46C

48C

50C

52C

54C

56C

58C

60C

62C

64C

66C

68C

S31,5”

S33”

S34,5”

S36”

S38”

S39,5”

S41”

S42,5”

S44”

S45,5”

S47”

S49”

S50,5”

S52”

S53,5”

UK

OVERDELE STØRRELSE – Brystvidde i cm. DK str. cm

88

94

100

106

112

118

124

130

136

142

International

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

4XL

5XL

6XL

35/36

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

49/50

51/52

53/54

Halsvidde

216


Va rio us

A

SÅDAN MÅLER DU KORREKT:

B

Få nogen til at hjælpe dig. Så bliver det mere nøjagtigt. Behold skjorte og bukser på og stå afslappet. Lad armene hænge løst ned. Før målebåndet vandret rundt om kroppen. Det bør ligge fast ind til kroppen, men ikke stramme.

A

Mål rundt om halsen (stramt mål + 2 cm)

B

Mål rundt om brystet med armene liggende fladt langs siden

C

Mål rundt om livet, hvor buksen skal sidde

D

Mål fra skridt til gulv indvendig på benet (uden sko)

C

D

217


Va rio us

Måleskema Kvinder UNDERDELE STØRRELSE DK str.

34

36

38

40

42

44

46

48

Livvidde cm

64-72

68-76

72-80

76-84

80-88

85-93

90-98

96-104

Hoftevidde cm

90-93

94-97

98-101

102-105

106-109

110-113

114-118

119-124

80

80

80

80

80

80

80

80

Skridtlængde cm

OVERDELE STØRRELSE International

XS

S

M

L

XL

2XL

3XL

Brystvidde cm

82

88

94

100

106

112

118

218


Va rio us

A

SÅDAN MÅLER DU KORREKT: Få nogen til at hjælpe dig. Så bliver det mere nøjagtigt. Behold skjorte og bukser på og stå afslappet.

B

Lad armene hænge løst ned. Før målebåndet vandret rundt om kroppen. Det bør ligge fast ind til kroppen, men ikke stramme.

A

Mål rundt om halsen (stramt mål + 2 cm)

B

Mål rundt om brystet med armene liggende fladt langs siden

C

Mål rundt om livet, hvor buksen skal sidde

D

Mål fra skridt til gulv indvendig på benet (uden sko)

F

Mål rundt om hoften

C

F

D

219


Va rio us DESSIN

PRODUKTBETEGNELSE

DESSIN

PRODUKTBETEGNELSE

088-2

Fleecehue

198

1545-319

Safety Light arbejdsjakke

146

0101-2

Læderbælte

195

1600-780

Enterprise jakke

110

0102-2

Halsvarmer

198

1760-570

Combat bomuld jakke

86

0108-210

Strikhue med refleks

199

1760-630

Combat jakke

78

0360-186

X-treme strækbar håndværkerbuks

16

1765-261

Combat regnjakke

84

0362-740

X-treme håndværkerbuks med stræk

17

1810-254

Galaxy arbejdsjakke

34

0804-233

Standard hættetrøje med krave

98

1812-201

Galaxy regnjakke

43

0910-998

Knæpuder

193

1820-912

Galaxy pilotjakke

40

255-680

Standard multibuks

90

1850-570

Galaxy bomuld arbejdsjakke

44

256-680

Standard multibuks med refleks

90

1870-224

Cargo quiltet jakke

73

512-298

Standard fiberjakke

99

1871-354

Cargo vinterjakke

611-300

Standard termojakke

97

1916-218

Safety regnsæt

142

618-300

Standard termovest

97

1921-102

Safety regnjakke

143

621-300

Standard termobuks

98

1934-820

Safety+ Multinorm vinterjakke

169

720-200

Termoundertrøje

192

1935-820

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm vinterjakke

172

721-200

Termounderbenklæder

192

1935-830

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm vinterjakke

176

1051-850

Enterprise kittel

112

1943-930

Safety dame vinterjakke

155

1109-246

Standard FE-Tex Mountain jakke

91

1946-930

Safety vinterjakke

129

1111-251

Standard Blackberry vinterjakke

91

1970-912

Enterprise pilotjakke

114

1145-930

Safety parka skaljakke

131

2234-825

Safety+ Multinorm buks

167

1146-930

Safety skaljakke

130

2235-825

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm buks

171

1152-304

Standard quiltjakke

96

2270-745

Light buks

116

1156-237

Safety dame softshelljakke

156

2280-740

Light servicebuks

117

1158-237

Safety softshelljakke

134

2284-172

Safety+ Multinorm Inherent buks

175

1159-158

Safety quiltet jakke

132

2285-172

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm Inherent buks

178

1160-230

Standard vendbar fleecejakke

95

2285-830

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm Inherent buks

181

1170-912

Enterprise pilotjakke

104

2288-192

Safety+ svejser buks

164

1175-912

Enterprise pilotjakke med aftagelige ærmer

105

2290-880

Galaxy Light arbejdsbuks

46

1190-925

Standard fleecejakke

95

2365-186

X-treme strækbar servicebuks

17

1192-236

Safety fleecejakke

133

2366-317

X-treme håndværkerbuks med 4-vejs stræk

14

1211-912

Enterprise pilotjakke med refleks

115

2368-317

X-treme servicebuks med 4-vejs stræk

15

1232-107

Combat pilotjakke

82

2369-317

X-treme håndværkerbuks med 4-vejs stræk

16

1234-820

Safety+ Mulitnorm jakke

166

2450-321

PROplus+ Light buks

60

1235-820

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm jakke

170

2451-321

PROplus+ Light servicebuks

61

1246-930

Safety pilotjakke

130

2450-323

PROplus+ buks

52

1247-935

Safety pilotjakke

132

2451-323

PROplus+ servicebuks

53

1260-229

Combat softshelljakke

83

2450-570

PROplus+ bomuld buks

58

1265-229

Standard softshelljakke

93

2452-321

PROplus+ Light damebuks

67

1270-740

Light jakke

116

2452-323

PROplus+ damebuks

1284-172

Safety+ Multinorm Inherent jakke

174

2543-319

Safety Light damebuks

154

1285-172

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm Inherent jakke

177

2544-314

Safety buks

124

1285-830

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm Inherent jakke

180

2545-319

Safety Light buks

146

1288-192

Safety+ svejser jakke

164

2546-314

Safety buks

125

1290-880

Galaxy Light arbejdsjakke

46

2547-319

Safety Light buks

147

1361-207

X-treme softshelljakke med hætte

26

2600-785

Enterprise buks

110

1362-298

X-treme fiberjakke

28

2760-575

Combat bomuld buks

86

1363-299

X-treme strikket softshelljakke

25

2760-630

Combat buks

78

1366-317

X-treme jakke med 4-vejs stræk

14

2761-630

Combat buks med hængelommer

79

1371-604

X-treme quiltet jakke

26

2765-261

Combat regnbuks

84

1373-611

X-treme skaljakke

24

2810-254

Galaxy arbejdsbuks

34

1374-606

X-treme vinterjakke

23

2811-254

Galaxy arbejdsbuks med hængelommer

35

1376-609

X-treme pilotjakke

23

2812-201

Galaxy regnbuks

43

1377-603

X-treme softshelljakke

25

2815-254

Galaxy damebuks

48

1410-354

Galaxy vinterjakke

39

2850-570

Galaxy bomuld arbejdsbuks

44

1450-321

PROplus+ Light jakke

60

2870-217

Cargo buks

70

1450-323

PROplus+ jakke

52

2871-217

Cargo servicebuks

70

1450-570

PROplus+ bomuld jakke

58

2872-217

Cargo servicebuks med refleks

1452-328

PROplus+ dame softshelljakke

65

2921-102

Safety regnbuks

143

1454-328

PROplus+ softshelljakke

54

2946-930

Safety vinterbuks

129

1544-314

Safety arbejdsjakke

124

3234-825

Safety+ Multinorm overall

167

220

SIDE

SIDE

72

64

71


Va rio us DESSIN

PRODUKTBETEGNELSE

DESSIN

PRODUKTBETEGNELSE

3235-825

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm overall

SIDE 171

6450-321

PROplus+ Light shorts

SIDE

3270-745

Light overall

117

6544-319

Safety Light knickers

149

3284-172

Safety+ Multinorm Inherent overall

175

6545-319

Safety Light shorts

150

3285-172

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm Inherent overall

178

6546-314

Safety shorts

126

3285-830

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm Inherent overall

181

6600-780

Enterprise shorts

112

3288-192

Safety+ svejser overall

165

6760-630

Combat shorts

81

3290-880

Galaxy Light overall

47

6761-630

Combat shorts med hængelommer

81

3360-186

X-treme strækbar overall

18

6810-254

Galaxy shorts

37

3362-740

X-treme overall med stræk

19

6812-254

Galaxy knickers

36

3369-317

X-treme overall med 4-vejs stræk

18

6861-630

Combat knickers med hængelommer

3450-321

PROplus+ Light overall

61

7050-167

Standard murerskjorte

105

3450-323

PROplus+ overall

54

7005-150

Safety+ Multinorm skjorte

169

3450-570

PROplus+ bomuld overall

59

7011-194

Safety skjorte

140

3452-321

PROplus+ Light dameoverall

67

7181-810

Standard langærmet herreskjorte

106

3452-323

PROplus+ dameoverall

64

7181-830

Standard bomuld langærmet herreskjorte

106

3543-319

Safety Light dameoverall

155

7183-810

Standard kortærmet herreskjorte

107

3544-314

Safety overall

125

7224-224

Termo undertøjssæt

190

3545-319

Safety Light overall

148

7257-223

Uld undertrøje

189

3546-314

Safety overall

126

7258-223

Uld underbukser

189

3547-319

Safety Light overall

148

7259-223

Uld undertrøje med lynlås

190

3600-785

Enterprise overall

111

7260-239

Bambus sømløs undertrøje

188

3760-575

Combat bomuld overall

87

7261-239

Bambus sømløs underbukser

188

3760-630

Combat overall

79

7262-242

Heat undertrøje med lynlås

191

3761-630

Combat overall med hængelommer

80

7263-242

Heat underbukser

191

3810-254

Galaxy overall

35

7255-284

Safety+ undertrøje

182

3815-254

Galaxy dameoverall

48

7256-284

Safety+ lange underbukser

182

3850-570

Galaxy bomuld overall

45

8014-136

Standard sweatshirt med høj krave

101

3870-217

Cargo overall

71

8017-501

Combat strik med høj krave

83

4202-930

Standard vinterkedeldragt

92

8019-250

Standard All weather cardigan

94

4204-935

Standard vinterkedeldragt

92

8020-212

Standard midlayer cardigan

4234-825

Safety+ Multinorm kedeldragt

168

8021-241

Safety sweatshirt

136

4235-825

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm kedeldragt

172

8022-136

Standard sweatshirt

101

4284-172

Safety+ Multinorm Inherent kedeldragt

176

8023-233

Standard sweatshirt med hætte

100

4285-172

Safety+ EN ISO 20471 Multinorm Inherent kedeldragt

179

8024-233

Standard sweatshirt med høj krave

100

4288-192

Safety+ svejser kedeldragt

165

8025-241

Safety sweatcardigan

135

4450-321

PROplus+ Light kedeldragt

62

8027-241

Safety dame sweatcardigan

156

4450-570

PROplus+ bomuld kedeldragt

59

8041-253

Safety sweatshirt

136

4545-319

Safety Light kedeldragt

149

8255-286

Safety+ sweatshirt

183

4600-785

Enterprise kedeldragt

111

8362-320

X-treme sweatcardigan

30

4760-570

Combat bomuld kedeldragt

87

8370-601

X-treme hoodie

30

4810-254

Galaxy kedeldragt

36

8371-602

X-treme midlayer

29

4946-930

Safety vinterkedeldragt

127

8378-610

X-treme strikket cardigan

29

5021-107

Combat vintervest

82

8054-330

PROplus+ sweatshirt

56

5028-422

Safety vejvest

140

8452-330

PROplus+ dame sweatcardigan

66

5029-240

Safety vejvest

141

8454-330

PROplus+ sweatcardigan

55

5030-240

Safety vest med lynlås

141

8810-229

Galaxy softshelljakke

40

5031-240

Safety vest med korte ærmer

142

8815-229

Galaxy dame softshelljakke

49

5156-237

Safety softshellvest

135

8820-233

Galaxy sweatcardigan

41

5159-158

Safety quiltet vest

133

8825-233

Galaxy dame sweatcardigan

49

5370-604

X-treme quiltet vest

27

8830-233

Galaxy sweatcardigan med krave

41

5810-254

Galaxy servicevest

38

8870-256

Cargo strikcardigan

73

5850-193

Galaxy vintervest

38

8871-257

Cargo sweatshirt

6270-740

Light shorts

118

9001-1

Elastiske seler

196

6290-880

Galaxy Light shorts

47

9005-2

Bælte

196

6360-186

X-treme strækbar shorts

22

9008-5

Stretch bælte

195

6362-740

X-treme shorts med stræk

22

9011-101

Taske

197

6366-317

X-treme håndværkershorts med 4-vejs stræk

21

9045-178

Standard poloshirt

104

6367-317

X-treme håndværkershorts med 4-vejs stræk

21

9053-551

Standard bomuld T-shirt

104

6368-317

X-treme håndværkerknickers med 4-vejs stræk

19

9054-559

Standard T-shirt

103

6369-317

X-treme håndværkerknickers med 4-vejs stræk

20

9055-178

Standard poloshirt med brystlomme

105

62

80

96

74

221


Va rio us

DESSIN

PRODUKTBETEGNELSE

9056-600

X-treme seamless T-shirt

9060-155

X-treme T-shirt

9065-141

Standard langærmet T-shirt

102

9070-336

ID-kortholder med yoyo

197

9076-925

Halsvarmer

198

9080-994

Knæpuder

193

9090-199

Beanie

199

9100-8

Warm technical socks

200

9101-15

Technical socks

200

9102-13

Warm technical socks

201

9102-14

Technical worker socks

201

9103-14

Workers’ footies

202

9104-7

Worker socks

202

9255-287

Safety+ Polo shirt

183

9256-565

Standard Grandad kortærmet T-shirt

103

9257-565

Standard Grandad langærmet T-shirt

102

9360-307

Hængelommer

194

9360-316

Hængelommer

194

9452-331

PROplus+ dame poloshirt

66

9454-329

PROplus+ T-shirt

57

9455-329

PROplus+ langærmet T-shirt

56

9456-331

PROplus+ poloshirt

9541-151

Safety T-shirt

139

9542-182

Safety dame T-shirt

157

9543-182

Safety dame langærmet T-shirt

157

9544-182

Safety T-shirt

138

9545-182

Safety langærmet T-shirt

137

9546-182

Safety poloshirt

150

9548-182

Safety Grandad langærmet T-shirt

138

9810-141

Galaxy T-shirt

42

9811-141

Galaxy poloshirt

42

9870-258

Cargo T-shirt

74

222

SIDE 31 31

57


Va rio us

Ko ntakt F. Engel K/S Norgesvej 12 DK-6100 Haderslev Phone: +45 74 22 35 35 Fax: +45 74 22 35 19 E-mail: fe@f-engel.com www.engel.eu SALES DIRECTOR

BELGIUM/LUXEMBOURG

SWEDEN

Tom Hedegaard Pedersen

Tom Hedegaard Pedersen

Lasse Uhrenholt

Phone: +45 74 22 36 31

Phone: +45 74 22 36 31

Export Manager

Mobile: +45 20 75 18 08

Mobile: +45 20 75 18 08

Phone: +45 20 75 18 10

E-mail: thp@f-engel.com

E-mail: thp@f-engel.com

E-mail: luh@f-engel.com

DENMARK

NORWAY

FRANCE

Tom Hedegaard Pedersen

Lasse Uhrenholt

Lasse Uhrenholt

Phone: +45 74 22 36 31

Export Manager

Export Manager

Mobile: +45 20 75 18 08

Phone: +45 20 75 18 10

Phone: +45 20 75 18 10

E-mail: thp@f-engel.com

E-mail: luh@f-engel.com

E-mail: luh@f-engel.com

FINLAND

ICELAND & FAROE ISLANDS

BALKAN STATES

Lasse Uhrenholt

Lasse Uhrenholt

Lasse Uhrenholt

Export Manager

Export Manager

Export Manager

Phone: +45 20 75 18 10

Phone: +45 20 75 18 10

Phone: +45 20 75 18 10

E-mail: luh@f-engel.com

E-mail: luh@f-engel.com

E-mail: luh@f-engel.com

UNITED KINGDOM & IRELAND

EASTERN EUROPE

AUSTRIA & ITALY

Lasse Uhrenholt

Lasse Uhrenholt

Tobias Wiedei

Export Manager

Export Manager

Vertriebsleiter

Phone: +45 20 75 18 10

Phone: +45 20 75 18 10

Phone: +49 (0) 162 203 08 81

E-mail: luh@f-engel.com

E-mail: luh@f-engel.com

E-mail: twi@f-engel.com

GERMANY

SWITZERLAND

PORTUGAL

Søren Boysen

Marco Blaser

Tom Hedegaard Pedersen

Vertriebsleiter

Country Manager

Phone: +45 74 22 36 31

Phone: +49 (0) 162 201 26 05

Phone: +41 (0) 79 930 44 41

Mobile: +45 20 75 18 08

E-mail: shb@f-engel.com

E-mail: mbl@f-engel.com

E-mail: thp@f-engel.com

NETHERLANDS

SPAIN

Tom Hedegaard Pedersen

Lasse Uhrenholt

Phone: +45 74 22 36 31

Export Manager

Mobile: +45 20 75 18 08

Phone: +45 20 75 18 10

E-mail: thp@f-engel.com

E-mail: luh@f-engel.com

Se sælger kontakter på de respektive lande på vores hjemmeside; WWW.ENGEL.EU 223


DK DKK - 01.01.2022 - Med forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

F. Engel K/S · Norgesvej 12 · DK-6100 Haderslev Tel. (+45) 7422 3510 · Fax (+45) 7422 3519 fe@f-engel.com · www.engel.eu