Clique 2024

Page 1

[Vores familie]

Oprindelse

I 1990, i en lille garage i Dingle, Sverige, blev grundstenene til Clique lagt. Vores vision? At styrke virksomheder i at løfte deres brand gennem profileret beklædning af den bedste kvalitet. I dag resonerer vores rejse med en forpligtelse til kvalitet og globalt samarbejde.

Vores tro

I kernen af vores filosofi ligger en dybfølt forpligtelse til mangfoldighed og inklusion. Vi er stolte af at levere profilbeklædning i et udvalg af størrelser og farver, der imødekommer alle køn, og sikrer, at hver enkelt person finder den perfekte pasform. Din unikkehed er hjørnestenen i vores designs.

Beklædningen

Vores løfte om omhyggeligt håndværk giver næring til vores udvikling. Vi bruger etisk fremstillede materialer og banebrydende teknikker, der mindsker vores miljømæssige fodaftryk. Fra miljøbevidste materialer til ansvarlig fremstilling, indbefatter hvert stykke tøj vores dedikation til at arbejde for en bedre verden.

Basic, Classic or Premium?

Alle vores produkter er udviklet med henblik på synligt at kunne udtrykke varemærkeværdier.

Det betyder valg af gode kvaliteter, der kan tåle de forskellige trykmetoder og hyppig vask, masser af farver at vælge imellem for at kunne matche din virksomhed samt størrelser med god pasform til herre, dame og junior. Dette sikrer, at alle i din virksomhed kan bære dit mærke med stolthed. Vi leverer også skræddersyede løsninger. Det er her Clique® Basic, Classic og Premium kommer ind i billedet. I disse kategorier kan du nemt finde de produkter, der dækker dine behov. De er produceret med henblik på at matche hinanden i design, kvalitet, farver og prisklasse. Du vælger selv, hvad der er vigtigst for din virksomhed.

Clique® Basic er kernen i, hvad Clique® står for - god kvalitet, et bredt sortiment og masser af farver til en rigtig god pris. Det meste leveres både i dame-, herre- og juniorstørrelser, og med masser af plads til at præsentere dit varemærke så klart som muligt.

Clique® Classic er et naturligt valg til dig, som kræver mere af dit tøj. En super god kvalitet, en rigtig god pasform og en bred vifte af farver og størrelser til både damer og herrer. Disse produkter er altid på lager for hurtig levering.

Med en topkvalitet, dekorative detaljer og specielt behandlede materialer, står Clique® Premium øverst i Clique® tøjkæden og vil klart højne dit varemærke.

CSR og bæredygtighed

Vi har mulighed for at gøre en forskel gennem vores globale organisation. New Wave Group arbejder med social- og miljømæssig bæredygtighed, der bidrager til globalt aftalte mål for bæredygtig udvikling. Som kunde støtter du dette arbejde. Vi tror, at bæredygtige løsninger kræver inddragelse af mange forskellige interessenter - virksomheder såvel som internationale samfund og organisationer. Nedenfor er nogle af de initiativer og netværk, vi arbejder med. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder med CSR og bæredygtighed, kan du besøge www.nwg.se/da/csr og downloade vores Sustainability Report.

Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative)

Amfori BSCI er et initiativ for virksomheder, der er forpligtet til at forbedre arbejdsforholdene i den globale forsyningskæde. Amfori BSCI Code of Conduct har krav til mindsteløn, arbejdstid, forbud mod børnearbejde og flere andre vigtige kriterier.

Aftale om brand og bygningssikkerhed i Bangladesh

Aftalen er en bindende aftale designet til at forbedre brand- og bygningssikkerheden for tekstilindustrien i Bangladesh. Aftalen omfatter inspektioner, brandsikkerhedsuddannelse samt effektiv oprydning og renovering.

Textile Exchange

Textile Exchange er en international non-profit organisation, der arbejder for en ansvarlig udvidelse af tekstilindustrien og økologisk bomuldsproduktion.

Clean Shipping Index

Clean Shipping Index har til formål at påvirke rederierne til at benytte renere skibe ved at rangordne de mest effektive skibe. Købere af transport kan bruge Clean Shipping Index til at beregne og minimere deres miljømæssige fodaftryk.

Standard 100 fra Oeko-Tex®

Oeko-Tex er et af verdens mest kendte mærkning til tekstiler testet for skadelige stoffer. Størstedelen af vores produkter er certificeret i henhold til Standard 100 af Oeko-Tex®, hvilket garanterer, at alle dele i produktet er testet for skadelige stoffer og dermed er uskadelige for menneskers sundhed.

Det svenske Chemicals Group

Chemicals Group er organiseret af RISE IVF - en verdensledende forskningsgruppe med en nøglefunktion i det svenske innovationssystem. I dette netværk modtager vi de mest opdaterede oplysninger om kemisk lovgivning og udvikling.

Valget er vores

en æra, hvor innovation og bæredygtighed er grundlaget for fremtidig forretning, er vi glade for at kunne præsentere et koncept, der problemfrit blander disse principper:

Økologisk bomuld, et afprøvet og bevidst valg, sammen med recycled polyester og den innovative Spun Dyed proces. Disse produktionsmetoder definerer ansvarligt design og tilbyder dig en intelligent og miljøbevidst mulighed. Kig efter symbolerne i hele kataloget.

Den fulde cirkel

Måske giver intet mere mening end recycling, og vi er glade for nu at have flere produkter, der er fremstillet af helt eller delvist recycled materialer. Recycled materialer har flere nøglefordele.

De bidrager til miljømæssig bæredygtighed ved at reducere behovet for nye ressourcer og derved sænke CO2-fodaftrykket og bevare naturressourcerne. Recycling spiller også en væsentlig rolle i affaldsreduktion ved at omdirigere tekstilaffald fra lossepladser og fremme en cirkulær økonomi, hvilket igen mindsker miljøpåvirkningen.

Fordele ved brug af recycled materialer:

Reducerer miljømæssige fodspor Fremmer cirkulær økonomi

Fremtidens farver i dag

Clique stræber altid efter at være en del af innovationer, der fører til bæredygtighed. Et område, hvor dette er nødvendigt mere end andet, er processen med at farve stoffet. I dag betyder den konventionelle måde at farve på først at producere fiberen og derefter dyppe fiberen i farve. Dette er en proces, der bruger kemiske opløsninger og store mængder rent vand, når stoffet får deres farve. Innovation har nu ført os til at genoverveje hele processen, og resultaterne er ikke kun bedre for miljøet, men giver også mere vellignende og livlige farver. Måden dette opnås på, er at farve råmaterialet, før det spindes til garn. På denne måde bliver fibrene fuldstændig mættet med farve, hvilket giver en holdbar og klar farve. Spun dyed sætter standarden for fremtiden i dag.

Fordele ved at bruge spun dyed-teknologi frem for konventionel farvning:

Overlegen farveægthed - længere levetid – forbedret ydeevne

Reducerer vandforbrug med 75%

Reducerer kemikalieforbrug med 90%

Reducerer energiforbrug med 25% og CO2-emissioner med 30%

Økologisk bomuld. Det bevidste valg.

Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af tekstil-beklædning fremstillet af økologisk bomuld. På denne måde gør vi bæredygtig mode tilgængelig for alle. Garanteret at have den samme fremragende kvalitet og pasform, der definerer Clique, reducerer disse varer også indvirkningen på vores fælles miljø og gavner samtidig de mennesker, der er involveret i deres produktion. Ved at anvende naturlige dyrkningsmetoder i stedet for giftige kemikalier og GMO’er (genetisk modificerede organismer) har økologisk bomuld flere dokumenterede fordele:

Reducerer miljømæssige fodspor

Letter presset på lokale vandressourcer

Fremmer sikkerhed på arbejdspladsen og bedre sundhed for landmænd

Fremmer socioøkonomisk bæredygtighed

POLOS T-SHIRTS & TOPS SWEATSHIRTS & PANTS SHIRTS KNITS SHORTS & PANTS FLEECE & SOFTSHELL JACKETS & VESTS JUNIOR CAPS & ACCESSORIES BAGS 6 24 38 66 69 70 76 84 104 116 132 INDHOLD
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 6
& Tops
T-Shirts

Basic-T 029030

Basic-T Women 029031

T-shirt med tætsiddende pasform, nakketape og ribbet krave med elastan. Rundstrikket på herremodel og sidesømme på damemodel.

Kvalitet: 100% bomuld. (gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viscose. Ash [92] 99% bomuld, 1% viscose. Antracit meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester).

Vægt: 145 g/m2

Herrestørrelse: XS–4XL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 52,- / 61,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 7 PAGE 105 595 615 54 570 595 55 56 35 38 605 600 10 67 18 68 71 615 580 57 300 99 94 92 95 815 820 825 250 955 44 00 91 01 215 956 T-Shirts & Tops

Basic-T L/S 029033

Basic-T L/S Women 029034

Vores langærmede T-shirt i en tættere pasform, nakkebånd og elastan i halsribben.

Herremodel er rundstrikket og damemodel har sidesømme.

Kvalitet: 100% bomuld (grå meleret [95] 85% bomuld, 15% viscose).

Vægt: 145 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 77,- / 88,-

Basic-T V-neck 029035

Vores bedst sælgende t-shirt - nu også med V-hals!

T-shirt med V-hals i en tættere pasform, nakkebånd bagpå, elastan i halsribben, rundstrikket og unisex model.

Kvalitet: 100% bomuld (grå melange [95] 85% bomuld, 15% viskose).

Vægt: 145 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 65,-

Classic-T 029320

En lækker T-shirt der holder faconen. Bånd i nakkesømme og ved skulder, ingen sidesømme. Dobbeltstikninger og spandex og rib i kraven. 100% kæmmet bomuld. Forkrympet, holder pasformen bedre.

Kvalitet: 100% bomuld, kæmmet og forkrympet. (gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose).

Vægt: 155-160 g/m2

Størrelse: XS–6XL

Vejl. pris: 71,- / 77,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 8 580 00 95 55 99 99 580 55 00 95 18 54 605 35 18 35 605 54 00 95 99 35 00 58 55 580 54 99 T-Shirts & Tops

New Classic-T 029360

New Classic-T Women 029361

Vores klassiske, bedst sælgende T-shirt er tilbage i en moderne pasform. Forkrympet ringspundet kæmmet bomuld, rundstrikket med dobbelt krave i bomuld og elastan. Dog er de fluorescerende og melerede farver ikke ringspundet, de er med sidesøm.

Kvalitet: 100% bomuld. (High visibility yellow [11], high visibility orange [170] 80% polyester, 20% bomuld, ash [92] 99% bomuld, 1% viskose, grå meleret [95] 85% bomuld, 15% viskose, antracite meleret 60% bomuld, 40% polyester).

Vægt: 160 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 65,- / 75,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 9 92 10 95 955 99 94 92 825 00 605 56 57 68 54 55 67 38 35 11 170 10 600 18 815 820 565 44 580 250 300 T-Shirts & Tops

Classic OC-T 029364

Classic OC-T Women 029365

Et moderne look på en klassisk T-shirt i 100% økologisk bomuld. Den har en dobbelt 1x1 ribkrave. Forstærket nakketape og skuldersømme. Aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. T-shirten er forkrympet og enzyme behandlet. Herremodellen er rørformet.

Kvalitet: 100% økologisk bomuld

Vægt: 160 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 92,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 10 955 925 PAGE 106 54 10 605 35 175 55 580 95 925 955 99 00 T-Shirts & Tops

Over-T 029390

En unisex ekstra lang T-shirt i premium kvalitet. Fremstillet af 100% ringspundet bomuld. Den har en dobbelt 1x1 rib krave, forstærket halsbånd og en let aftagelig etiket til rebranding. Tøjet er forkrympet og enzymbehandlet.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 200 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 96,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 11 T-Shirts & Tops 99 00

Premium Long-T 029356

En unisex ekstra lang T-shirt i premium kvalitet. Fremstillet af 100% ringspundet bomuld. Den har en dobbelt 1x1 rib krave, forstærket halsbånd og en let aftagelig etiket til rebranding. Tøjet er forkrympet og enzymbehandlet.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: XS-4XL (580, 99: XS-5XL)

Vejl. pris: 96,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 12 T-Shirts & Tops 95 580 35 99 00 55 95

Premium-T 029340

Premium-T Women 029341

Moderne T-shirt med rund hals i forkrympet, single jersey med sidesømme, dobbelt krave i bomuld og elastan og nakketape.

Kvalitet: 100% bomuld (Gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose).

Vægt: 180 g/m2

Herrestørrelse: S–XXL (00, 35, 55, 580, 95, 99: S–4XL)

Damestørrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 77,- / 86,-

Premium Fashion-T 029348

Premium Fashion-T Women 029349

En moderne premium t-shirt af 100% ring-spundet bomuld. Dobbeltkrave, sidesømme, forstærket nakketape. Aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. Forkrympet og enzym behandlet. En let aftagelig nakkelabel for ommærkning

Kvalitet: 100% bomuld (grå meleret [95] 85% bomuld, 15% viskose.)

Vægt: 180 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 92,-

Premium Fashion-T L/S 029358

Premium Fashion-T L/S Women 029359

En moderne langærmet premium T-shirt, fremstillet af 100% ringspundet bomuld. Kraven er et dobbelt skalmateriale med sidesømme og forstærket nakketape. En let aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. Materialet er forkrympet og enzymbehandlet.

Kvalitet: 100% bomuld (95; 85 bomuld 15 viskose)

Vægt: 180 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 144,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 13 35 580 605 95 99 580 35 00 18 55 54 99 95 00 580 580 00 99 95 00 580 00 95 T-Shirts & Tops

Slub-T 029352

Slub-T Women 029353

T-shirt i moderne pasform, 100% slub ring-spundet jersey bomuld, sidesømme, forstærket nakketape og aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. Forkrympet og enzym behandlet.

Kvalitet: 100% bomuld.

Vægt: 140 g/m2

Herrestørrelse: XS-XXL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 81,-

Stretch-T 029344

Stretch-T til herre, enzymbehandlet for en blød og behagelig følelse.

Kvalitet: 95% bomuld, 5% elastan.

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: S–XXL

Vejl. pris: 115,-

Derby-T 029342

Derby-T Women 029343

T-shirt i slub jersey med et moderne snit og pasform. Ærmer med indsyet opsmøg.

Kvalitet: 100% bomuld.

Vægt: 140 g/m2

Herrestørrelse: S–XXL

Damestørrelse: XS/34–XL/42

Vejl. pris: 96,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 14 00 580 955 99 00 99 90 00 565 07 99 00 T-Shirts & Tops

Brooklyn 029006

En afslappet herre-T-shirt med et længere snit og en lodret søm i ryggen. Kraven har dobbelt skalmateriale. Forstærket nakketape og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 145 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 119,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 15 580 71 00 99 71 T-Shirts & Tops

Arden 029318

Dame V-hals stretch top i single jersey.

Kvalitet: 95% bomuld og 5% elastan.

Vægt: 170 g/m2

Størrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 115,-

Fashion Top Women 029005

En moderne t-shirt med en afslappet pasform og forlænget skuldersnit. Kraven er et dobbelt skalstofmateriale, forstærket nakketape. En let aftagelig nakkelabel til ommærkning.

Kvalitet: 100% bomuld (95; 85 bomuld 15 viskose)

Vægt: 145 g/m2

Størrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 92,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 16 35 99 00 35 300 580 00 71 95 99 300 T-Shirts & Tops

Carolina S/S 029317

Dame stretch top i single jersey.

Kvalitet: 95% bomuld, 5% elastan (grå meleret [95] 80% bomuld, 15% viscose 5% elastan).

Vægt: 170 g/m2

Størrelse: S/36–XXL/44 (00,99: S/36–3XL/46)

Vejl. pris: 115,-

Carolina L/S 029319

Langærmet dame strech top med rund hals.

Kvalitet: 95% bomuld og 5% elastan.

Vægt: 170 g/m2

Størrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 154,-

Katy 029305

Meget blød dame t-shirt med løs pasform, sidesøm og opfoldet ærmekant.

Kvalitet: 60% viscose, 35% polyester, 5% elastan

Vægt: 210 g/m2

Størrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 131,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 17 00 95 00 99 580 99 95 00 35 300 580 300 35 00 99 35 T-Shirts & Tops

Carolina Tanktop 029307

Moderne, og lidt længere ærmeløs top i blød single jersey med stretch.

Kvalitet: 95% bomuld og 5% elastan.

Vægt: 170 g/m2

Størrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 86,-

Classic Tanktop 029367

Undertrøje til herre i forkrympet ringringspunnet bomuld.

Kvalitet: 100% bomuld. (Gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose).

Vægt: 160 g/m2

Størrelse: S–4XL

Vejl. pris: 69,-

Slub Tanktop Women 029351

Tanktop i moderne pasform, 100% slub ringspundet jersey bomuld. Fremstillet med sidesømme og nøglehul bagpå. En let aftagelig nakkelabel til ommærkning. Materialet er forkrympet og enzymbehandlet.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 140 g/m2

Størrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 100,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 18 00 99 00 99 00 99 95 T-Shirts & Tops

Orlando 029430

Orlando Women 029431

Langærmet T-shirt med stolpelukning - 4 knapper på herremodel og 5 på damemodel.

Kvalitet: 60% bomuld, 40% polyester. (Sten hvid [07] 100% bomuld).

Vægt: 150 g/m2

Herrestørrelse: S–XXL

Damestørrelse: S/36–XL/42

Vejl. pris: 142,-

Elgin 029411

Rullekrave i forkrympet single jersey med elastan i krave og manchetter.

Kvalitet: 100% kæmmet og ringspundet bomuld.

Vægt: 195 g/m2

Størrelse: S–XXL

Vejl. pris: 154,-

Ezel 029460

Damerullekrave i forkrympet single jersey med elastan i krave og manchetter.

Kvalitet: 100% kæmmet og ringspundet bomuld.

Vægt: 195 g/m2

Størrelse: S/36-XXL/44

Vejl. pris: 154,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 19 99 00 99 00 955 565 07 T-Shirts & Tops

Neon-T 029345

Neon-T Women 029346

T-shirt med moderne pasform i polyester med en følelse af bomuld. Denne t-shirt har sidesøm, dobbeltlags rib og forstærket nakketape.

Kvalitet: 100% polyester med fornemmelse af bomuld.

Vægt: 160 g/m2

Herrestørrelse: XS–XXL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 71,-

Basic Active-T 029038

Basic Active-T Women 029039

Spun dyed til basispriser! T-shirt fremstillet med interlock strikket garn, sidesøm, forstærket nakketape og en aftagelig nakkelabel for nem ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 135 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 56,-

Basic Active-T L/S 029040

Basic Active-T L/S Women 029041

Spun dyed kvalitet til basispriser! Langærmet t-shirt fremstillet af interlock-strikket materiale, sidesømme, forstærket nakketape. En let aftagelig nakkelabel til ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 135 g/m²

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-44/XXL

Vejl. pris: 81,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 20 PAGE 106 UV50 99 00 99 95 00 UV50 00 170 55 216 35 170 11 580 99 96 00 95 T-Shirts & Tops PAGE106 00 00

Premium Active-T 029338

Premium Active-T Women 029339

Sporty funktionel T-shirt med fugttransporterende funktion, som betyder, at fugt transporteres væk fra kroppen og holder dig tør i længere tid.

Kvalitet: 100% polyester interlock og polyester mesh.

Vægt: 135 g/m2

Herrestørrelse: S–3XL (00, 35, 55, 580, 99: S-4XL)

Damestørrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 119,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 21 UV30 00 11 35 580 55 99 11 00 170 605 T-Shirts & Tops

Ice-T 029334

Ice-T Women 029335

T-shirt i åndbart materiale med sidesømme og kontrast detalje på skuldrene.

Kvalitet: 100% polyester.

Vægt: 150 g/m2

Herrestørrelse: S–XXL (00, 99: S–4XL)

Damestørrelse: S/36–XXL/44 (00, 99: S/36–3XL/46)

Vejl. pris: 94,-

Nome 029314

T-shirt med kontrastfarve på hals og ærmerib.

Raglan-T 029326

Tofarvet raglan T-shirt i single jersey. Kontrast farve på ærmer. Hals- og ærmerib med elastan.

Kvalitet: 100% bomuld, kæmmet og forkrympet.

Vægt: 140 g/m2

Størrelse: XS–4XL

Vejl. pris: 96,-

Kvalitet: Single jersey, 100% kæmmet bomuld, 1x1-rib med elastan.

Vægt: 160 g/m2

Størrelse: XS–3XL (3500, 5500, 5800, 9900: XS-4XL)

Vejl. pris: 94,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 22 55/00 58/00 99/35 35/00 62/00 99/00 55/00 58/00 35/00 UV20 00 54 580 605 00 35 55 99 54 58/00 55/00 T-Shirts & Tops

Ice Sport-T 029336

Unisex T-shirt i polyester og uden sømme i siderne. T-shirten har kontrast piping i siden og kontrast på skuldrene.

Kvalitet: 100% polyester.

Vægt: 150 g/m2

Størrelse: XS–XXL

Vejl. pris: 125,-

Ambition-T 029376

Ambition-T Women 029377

Kontrast T-shirt for øget synlighed. Polyestermaterialet er recycled. Kontrastsyning og elastan i kraverib. Forstærket nakketape og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 50% bomuld, 50% recycled polyester

Vægt: 160 g/m2

Herrestørrelse: XS-5XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 134,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 23 96 170 96 11 170 99/00 55/00 00/58 35/00 58/00 UV20 55/00 T-Shirts & Tops
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 24 Polos

Basic Polo 028230

Basic Polo Women 028231

Basic polo med god pasform til hverdagsbrug. Ribbet kant i ærmeender, slids i siden og 3 tone i tone knapper. Damemodel har 4 tone i tone knapper.

Kvalitet: 100% bomuld (grå meleret [95] 85% bomuld, 15% viskose. Anthracite meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester)

Vægt: 190 g/m2

Herrestørrelse: XS–4XL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 111,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 25 570 215 PAGE 107 10 68 18 600 605 35 38 71 615 54 91 955 99 00 300 55 580 595 570 215 01 95 956 Polos

Basic Polo Pocket 028255

En unisex basic polo til daglig brug med en god pasform i 100% ring-spundet bomuld. Poloen har brystlomme, 3 tone-i-tone knapper, slidser i siden og forstærket nakketape. Forkrympet og enzym behandlet.

Kvalitet: 100% bomuld (grå meleret [95] 85% bomuld, 15% viskose.)

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 125,- / 148,-

Basic Polo Pocket L/S 028235

Unisex basic polo til daglig brug, god pasform i 100% ring-spundet bomuld, brystlomme, 3 tone-i-tone knapper, slidser på siden og forstærket nakketape. Forkrympet og enzym behandlet.

Kvalitet: 100% bomuld (grå meleret [95] 85% bomuld, 15% viskose.)

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 156,- / 180,-

Single Jersey Polo 028280

En unisex polo i jerseymateriale. Krave i rib, sideslidser og 3 tone-i-tone knapper. Forstærket nakketape og en let aftagelig label for enkel ommærkning. Poloen er forkrympet og enzymbehandlet.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 144,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 26 95 00 99 95 00 35 580 55 PAGE 107 99 99 95 00 35 580 55 99 95 00 35 580 55 Polos

Classic OC Polo 028264

Classic OC Polo Women 028265

En klassisk polo med god pasform til hverdagsbrug, fremstillet af 100% økologisk bomuld. Den har 3 tone-i-tone knapper, slidser i siderne og forstærket nakketape. Rib i krave og ærmeende. Aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. Poloen er forkrympet og enzyme behandlet.

Kvalitet: 100% økologisk bomuld

Vægt: 200 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 186,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 27 925 580 925 00 580 95 55 35 955 99 Polos
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 28 Polos

Lincoln 028204

Polo i 100% kæmmet bomuld. Rib i krave og ved ærme. Nakkebånd, sadelstikning, 3 knapper.

Kvalitet: 100% bomuld, kæmmet og forkrympet. (gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose).

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: XS–6XL

Vejl. pris: 144,- / 163,-

Classic Lincoln S/S 028244

Classic Marion S/S 028246

Vores klassiske polo i en moderne pasform. 3 knaps stolpelukning i tone-i-tone og slidser i siden. Ribbet krave og manchetter. Farverne 00, 35, 55, 580, 95 og 99, der går helt op til 5XL, og gør denne polo til en vinder i alle situationer.

Kvalitet: 100% bomuld. (Ash [92] 99% bomuld, 1% viskose, gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose, antracit meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester).

Vægt: 200 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 144,- / 163,-

Classic Lincoln L/S 028245

Classic Marion L/S

028247

Langærmet polo. Stolpelukning med 3 tone-i-tone knapper. Ribbede manchetter. Slids i siderne.

Kvalitet: 100% bomuld. (Gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose, antracit meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester).

Vægt: 200 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 95, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 190,- / 209,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 29 95 99 55 58 00 35 57 92 58 38 00 18 35 38 57 10 55 54 600 605 67 68 44 300 250 00 92 94 955 95 99 580 56 815 825 820 55 57 38 00 580 955 95 35 605 68 99 Polos

Heavy Premium Polo 028260

Heavy Premium Polo Women 028261

Kraftig polo i enzymbehandlet kæmmet og forkrympet bomuld, sildeben på indvendige kantbånd, slidser i siden samt 3 tone i tone knapper på herremodel og 4 på damemodel.

Kvalitet: 100% kæmmet bomuld (gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viscose).

Vægt: 270 g/m2

Herrestørrelse: XS–4XL

Damestørrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 230,-

Stretch Premium Polo 028240

Stretch Premium Polo Women 028241

Polo i god stretch kvalitet. 2 knapper med perlelook. Sildebens nakketape og Bartac kryds over slidsen i siden. Forkrympet og enzym behandlet, der giver den en blød og behagelig følelse mod huden.

Kvalitet: 95% bomuld, 5% elastan. (Grey melange [95] 80% bomuld, 15% viscose, 5% elastan).

Vægt: 215 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: S/36–XXL/44 (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS/34-XXL/44)

Vejl. pris: 186,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 30 00 580 55 00 99 95 00 580 35 55 605 35 55 54 10 565 95 00 580 300 99 955 Polos

Stretch Premium Polo L/S 028262

Stretch Premium Polo L/S Women 028263

En polo i høj kvalitet med lange ærmer og god strækbarhed. Denne polo uden manchetter har 2 perle-look knapper på herremodellen og 3 på damemodellen. Sildebens-nakkebånd og en bartac kryds i sideslidsen. En let aftagelig etiket for rebranding. Tøjet er forkrympet og enzymbehandlet.

Kvalitet: 95% bomuld, 5% elestan

Vægt: 215 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/36-XXL/44

Vejl. pris: 207,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 31 99 00 580 00 580 Polos
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 32 Polos

Manhattan 028250

Manhattan Women 028251

Polo med to jaquardstrikkede striber på kraven. Stolpelukning med 3 tone-i-tone knapper og slids i siden.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld (High visibility yellow [11], high visibility orange [170] 80% polyester, 20% bomuld, gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose [955] 60% bomuld 40% polyester).

Vægt: 200 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44 (00, 35, 55, 580, 95, 99: XS/34-3XL/46)

Vejl. pris: 140,- / 167,-

Manhattan L/S 028252

Manhattan L/S Women 028253

En langærmet version af vores bedst sælgende polo. Herremodellen har manchetter i rib. Begge versioner har 2 jacquardstrikkede striber ved kraven og 3 tone-i-tone knapper og stolpelukning. En let aftagelig etiket for rebranding. Poloen er forkrympet og enzymbehandlet.

Kvalitet: 65% polyester, 35% (grå melange [95] 85% bomuld, 15% viskose)

Vægt: 200 g/m2

Herrestørrelse: XS-5XL

Damestørrelse: XS/34–3XL/46

Vejl. pris: 171,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 33 Polos 99 00 11 170 38 35 18 55 68 605 10 54 00 580 95 99 955 55 35 580 95 00 99 35 580

Marietta 028277

En tidløs polokjole. Sideslidser og 4 tone-i-tone knapper. Forstærket nakketape og en let aftagelig elabel for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 200 g/m2

Størrelse: XS/34 -XXL/44

Vejl. pris: 230,-

Basic Active Polo 028254

En unisex basic polo til daglig brug og med god pasform. Spun Dyed pique strik. Denne polo har 3 tone-i-tone knapper, slidser i siderne og forstærket nakkebånd. En let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 160 g/m2

Størrelse: XS-3XL (00, 35, 55, 580, 99/00: XS-4XL)

Vejl. pris: 123,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 34 Polos 99 580 99 55 00 35 96 UV25 580 99

Amarillo 028219

Polo med slids i siderne samt kontraststriber på krave og ærmer.

Kvalitet: 100% kæmmet bomuld.

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: XS–3XL (00, 35, 55, 580, 95, 99/00: XS-4XL)

Vejl. pris: 163,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 35 Polos Collar 58 Collar 00 99/00 605 38 35 55 99/00 95 58 00 Collar 00

Astoria 028273

Damepolo med kontrastfarve stribe på krave og ærme. Detaljerede sideslidser og 4 tone-i-tone knapper. Forstærket nakketape og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 190,-

Austin 028272

En unisex polo med kontrastfarve stribe på krave og ærme. Detaljerede sideslidser og 3 tone-i-tone knapper. Forstærket nakketape og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 190,-

Conrad 028274

En unisex polo med rene linjer. Kontrastfarvet stribe på krave og ærme. Detaljerede sideslidser og 3 tone-i-tone knapper. Forstærket nakketape og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 209,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 36 580 95 00 99 580 580 95 00 99 580 00 580 Polos

Newton 028237

Newton Women 028239

Trendy polo med trefarvet kontrast på undersiden af kraven og på ærmerib, nakketape og slids i siden.

Kvalitet: 100% kæmmet ringspundet bomuld.

Vægt: 190 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL

Damestørrelse: S/36–XL/42

Vejl. pris: 165,-

New Conway 028222

New Alpena 028223

Polo med kontrast piping og tone-i-tone knapper. Sildebensvævet nakkebånd og slidser i siden.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 200 g/m2

Herrestørrelse: S–4XL

Damestørrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 182,-

Seattle 028242

Seattle Women 028243

Polo med farvekontrast i knapper, nakketape, stolpelukning og slids i siden. Stolpelukning med 3 knapper. Kontraststribe på krave og ærmeender.

Kvalitet: 100% bomuld.

Vægt: 190 g/m2

Herrestørrelse: S–XXL

Damestørrelse: S/36–XL/42

Vejl. pris: 186,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 37 580 00 00 580 00 99 580 55 00 35 55 580 99 00 Polos
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 38
&
Sweatshirts
Pants

Miami Roundneck 0201030

En unisex rundhals i en blanding af bomuld og recycled polyester. Elastisk rib 2x2 med dobbeltsyning nederst på ærmet og forneden. Twill-nakketape og en let aftagelig etiket for rebranding. Blødt stabiliseret materiale velegnet til intensiv vask med antipilling finish.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% recyled polyester

Vægt: 260 g/m2

Størrelse: XS-4XL (580, 99: XS-5XL)

Vejl. pris: 163,-

Miami Hoody 0201031

En unisex rundhals i en blanding af bomuld og recycled polyester. Elastisk rib 2x2 med dobbeltsyning nederst på ærmet og forneden. Twill-nakketape og en let aftagelig etiket for rebranding. Blødt stabiliseret materiale velegnet til intensiv vask med antipilling finish.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% recyled polyester

Vægt: 260 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 205,-

Miami Hoody FZ 0201034

En unisex hættetrøje med fuld lynlås i en blanding af bomuld og recycled polyester. Den har en SBS-lynlås, grundmaterie i hætten og en rundt snoretræk. To frontlommer med lynlås. Elastisk rib 2x2 med dobbeltsyning nederst på ærmet og forneden. Twill-nakketape og en let aftagelig etiket for rebranding. Blødt stabiliseret materiale velegnet til intensiv vask med antipilling finish.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% recyled polyester

Vægt: 260 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 250,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 39 95 956 91 99 215 01 35 615 595 55 570 71 580 95 956 91 99 215 01 35 615 595 55 570 71 580 95 956 99 580 Sweatshirts & Pants 615 595 956

Basic Hoody 021031

Slidstærk, lækker hættesweatshirt i unisex model. Dobbeltstikninger i ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme (strop til ledning ved hals).

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld. (High visibility yellow [11] high visibility orange [170] 85% polyester 15% bomuld).

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS–3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 95, 99: XS–5XL)

Vejl. pris: 205,- / 234,-

Basic Roundneck 021030

Slidstærk, lækker sweatshirt med rund hals i unisex model. Dobbeltstikninger ved hals, ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter, krave og bund.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld. (High visibility yellow [11] high visibility orange [170] 85% polyester 15% bomuld).

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS–3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 95, 99: XS–5XL)

Vejl. pris: 163,- / 190,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 40 10 10 18 35 38 11 170 67 54 55 605 68 600 250 00 300 580 56 44 815 92 95 955 99 10 18 170 11 35 38 54 55 605 68 600 67 815 92 95 955 99 00 250 300 580 56 44 815 PAGE108
& Pants
Sweatshirts
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 41 Sweatshirts & Pants

Basic Cardigan 021038

Basic Cardigan Women 021039

Cardigan i sweatshirt materiale. Tone i tonefront lynlås, som også findes på sidelommer. Blødt stabiliseret materiale, der er egnet til hyppig vask med anti-pillingfinish. Elastisk rib med dobbeltsting. Nakketape i twill. Øsken til høretelefonledning inde i lommen og en lille elastisk løkke ved kraven.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld. (High visibility orange [170] high visibility yellow [11] 85% polyester, 15% bomuld).

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 95, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 259,- / 288,-

Basic Half Zip 021033

Slidstærk, lækker sweatshirt i unisex model med lynlås i hals. Dobbeltstikninger i ærme, krave og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, YKK antistatisk lynlås i metallic look.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld. (High visibility yellow [11], high visibility orange [170] 85% polyester 15% bomuld).

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS–3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 95, 99: XS–5XL)

Vejl. pris: 221,- /253,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 42 38 170 35 00 95 955 99 580 55 11 170 35 605 68 11 170 35 38 815 95 00 955 99 55 580 PAGE 108 Sweatshirts & Pants

Basic Hoody Full zip 021034

Basic Hoody Full zip Women 021035

Hættesweatshirt med lynlås. Tone i tone lynlås, lomme foran og flad snøre i hætte. Blødt stabiliseret materiale, der er egnet til hyppig vask med anti-pilling-finish. Elastisk rib i manchetter og forneden. Nakketape i twill. Flere funktionelle detaljer til høretelefoner og mobiltelefoner som øsken til ledning og elastik inde i lommen og elastisk løkke i nakke.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld.

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 95, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 250,- / 278,-

Basic Pants 021037

Basic Polo Sweater 021032

Basistrøje med polokrave og 3 tone i tone knapper. Blødt og robust stof med antipilling finish, der er velegnet til intensiv vask. Elastisk ribkant 1 x 1 med dobbeltsting. Twill nakketape.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld.

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS–3XL (55: XS-4XL) (580, 95, 99: XS–5XL)

Vejl. pris: 209,- / 238,-

Joggingbukser i sweat materiale, unisexmodel med lommer. Snøre i taljen og elastik forneden. Passer fint til alle trøjer i Basic serien.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld.

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS–3XL (35, 55, 580, 99, 95: XS-4XL)

Vejl. pris: 215,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 43 95 580 95 55 955 580 99 580 55 35 95 955 99 95 PAGE 108 605 55 35 580 00 95 955 99 955 Sweatshirts & Pants
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 44
&
Sweatshirts
Pants

Classic Roundneck 021040

Rundhalset sweatshirt med 2x2 rib i hals, forneden og på ærme. Tone-i-tone flatlocksømme. Skjult sidelomme med lynlås.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% polyester ( [565] 40% polyester 60% bomuld [676] 40% polyester 60% bomuld [95] 85% bomuld 15% viscose [955] 60% bomuld 40% polyester).

Vægt: 300 g/m2

Størrelse: XS–3XL (35, 55: XS-4XL) (580, 95, 955, 99: XS–5XL)

Vejl. pris: 250,-

Classic Hoody 021041

Classic Hoody Women 021042

Hætte sweatshirt, 2x2 rib forneden og på ærme. Kontrast netfor i hætten (100% polyester). Tone-i-tone flatlocksømme. Kængurulomme med indvendig netlomme. Høretelefon løsning.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% polyester ( [565] 40% polyester 60% bomuld [95] 85% bomuld 15% viscose [955] 60% bomuld 40% polyester).

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (35, 55: XS-4XL) (580, 95, 955, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 288,-

Classic Hoody Full Zip 021044

Classic Hoody Full Zip Women 021045

Hætte sweatjakke, 2 sidelommer med lynlås og 2 indvendige lommer. Kontrastfarvet meshfor i hætte. Double face snøre. Stretch rib i manchetter og forneden. Flatlock sømme i tone-in-tone. Høretelefon løsning.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% polyester ( [565] 40% polyester 60% bomuld [95] 85% bomuld 15% viscose [955] 60% bomuld 40% polyester).

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (35, 55: XS-4XL) (580, 95, 955, 99: XS–5XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 355,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 45 565 580 55 35 95 99 955 580 35 55 99 565 955 95 565 565 580 55 580 Sweatshirts & Pants 580 565 955 95 35 55 99 676

Classic Half Zip 021043

½ zip sweatshirt med flatlock sømme tone-i-tone. 2x2 rib. Skjult lomme i siden med lynlås og høretelefon løsning.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% polyester, anthracit meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester. Gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viscose.

Vægt: 300 g/m2

Størrelse: XS–5XL (00: XS-4XL)

Vejl. pris: 288,-

Classic Cardigan 021048

Classic Cardigan Women 021049

Sweatshirt cardigan med praktisk mobiltelefon løsning og sidelommer med lynlås. 2x2 stretch rib i manchetter og forneden. Flatlock sømme i tone-i-tone.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% polyester, anthracit meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester. Gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viscose.

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS–5XL (00: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 326,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 46 580 00 580 95 955 99 00 580 95 955 99 00 580
& Pants
Sweatshirts
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 47
& Pants
Sweatshirts

Premium OC Roundneck 021000

Premium OC Roundneck Women 021001

Roundneck sweatshirt i eksklusiv kvalitet - i økologisk bomuld og genbrugs polyesterblanding. Dekorativ flatlock raglan-ærme og flot flatlock-dekoration foran for et moderne look. Skjult sidelomme med lynlås. CVC French Terry, sildebens nakkebånd og rib i ærmeende og forneden. Elastisk rib 1 x 1. Leveres med løsning til headset.

Kvalitet: 85% økologisk bomuld / 15% polyester

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 305,-

Premium OC Hoody 021002

Premium OC Hoody Women 021003

Hættetrøje i eksklusiv kvalitet - i en økologisk bomuld og genbrugs polyesterblanding. To lommer foran med YKK lynlåse. Hættesnøre med metalender og en dekorativ flatlock-søm for et moderne look. CVC French Terry, sildebens nakkebånd og rib ærmeende og forneden. Elastisk rib 1 x 1. Leveres med løsning til headset.

Kvalitet: 85% økologisk bomuld / 15% polyester

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 382,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 48 955 925 99 580 925 955 95 99 580 925 955 95 925 955
& Pants
Sweatshirts
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 49 Sweatshirts & Pants

Premium OC Hoody Full Zip 021004

Premium OC Hoody Full Zip Women 021005

Hættetrøje med fuld lynlås i eksklusiv kvalitet - i en økologisk bomuld og genbrugs polyesterblanding. To lommer foran med YKK lynlås. Hættesnøre med metalender og en dekorativ flatlock-søm for et moderne look. CVC French Terry, sildebens nakkebånd og rib ærmeende og forneden. Elastisk rib 1 x 1. Leveres med løsning til headset.

Kvalitet: 85% økologisk bomuld / 15% polyester

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 451,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 50 99 580 925 955 95 925 955 Sweatshirts & Pants

Premium OC Cardigan 021006

Premium OC Cardigan Women 021007

Eksklusiv cardigan i økologisk bomuld og i en genbrugs polyesterblanding. Fuld YKK lynlås i antik finish. To lommer foran med YKK lynlåse. dekorativ flatlock-søm for et moderne look. CVC French Terry, sildebens nakkebånd og rib i ærmeende og forneden. Elastisk rib 1 x 1. Leveres med løsning til headset.

Kvalitet: 85% økologisk bomuld / 15% polyester

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (580, 95, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44 Vejl. pris: 382,-

Premium OC Pants 021008

Premium OC Pants Women 021009

Eksklusive sweatpants i økologisk bomuld og i en genbrugs polyesterblanding. Lidt bredere manchetter i talje og benende giver både en dejlig fornemmelse og et moderne look. Snøre med metalender. CVC French Terry, rib ved benend. Elastisk rib 1 x 1.

Kvalitet: 85% økologisk bomuld / 15% polyester

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44 Vejl. pris: 363,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 51 99 580 925 955 95 580 95 95 580 580 95 99 Sweatshirts & Pants
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 52
Sweatshirts & Pants

Helix 021018

Hættetrøje med foret hætte. Kængurulomme og skjult lomme i sidesømmen. Raglan ærmer og 2x2 elastan rib på sidepaneler, manchetter og forneden. Øje i rustik metal til en flad snøre. Sildebensmønstret nakkebånd samt strop. Mobiltelefon løsning.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% polyester [95] 85% bomuld 15% viscose

Vægt: 335 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 480,-

Harper 021019

Hættetrøje med foret hætte. Kængurulomme og skjult lomme i sidesømmen. Raglan ærmer og 2x2 elastan rib på sidepaneler, manchetter og nederst. Øje i rustik metal til en flad snøre. Sildebens nakkebånd samt strop. Mobiltelefon løsning.

Kvalitet: 80% bomuld, 20% polyester [95] 85% bomuld 15% viscose Vægt: 335 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 518,-

Loris 021046

Loris Women 021047

Hættesweatshirt med gennemgående lynlås. Slub bomuld blandet med polyester for fin meleret effekt. Moderne snit med lidt bredere manchetter, raglan ærmer og dekorative flatlock sømme.

Kvalitet: 80% slubbomuld, 20% polyester

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: S–XXL

Damestørrelse: XS/34–XL/42

Vejl. pris: 326,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 53 Sweatshirts & Pants 580 95 99 95 580 90 593 90 580 95 99 593

Basic Active Roundneck 021010

Unisex Spun Dyed sweatshirt med rund hals. Raglanærmer og en tone i tone lynlåslomme på ærmet. Sildebens nakkebånd og rib i ærmeender og forneden. En let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 180,-

Basic Active Hoody 021011

Unisex Spun Dyed hættetrøje. Kængurulomme og tone i tone lynlåslomme på ærmet. Snøre ved hætte, nakkebånd i sildebensvævning og rib i ærmeender og forneden. Leveres med løsning til headset og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 204,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 54 Sweatshirts & Pants 95 55 95 99 580 35 00 55 PAGE110 55 95 99 580 35 00
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 55 Sweatshirts & Pants

Basic Active Cardigan 021016

Basic Active Hoody Full Zip 021014

Basic Active Hoody Full Zip Women 021015

Hættetrøje i Spun Dyed materiale. Tone i tone lynlås, to lynlåslommer foran og en lynlåslomme på ærmet. Snøre ved hætte, sildebens nakkebånd og rib i ærmeender og forneden. Leveres med løsning til headset og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 252,-

Unisex Spun Dyed cardigan. Tone i tone lynlås, to lommer foran og en på ærmetbegge med lynlåse. Sildebens nakkebånd og rib i ærmeender og forneden. Leveres med løsning til headset og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 252,-

Basic Active Pants 021017

Unisex Spun Dyed sportsbukser. Elastisk talje med snøre. To lommer foran med lynlås, elastisk i ben og med lynlås forneden. En let aftagelig nakkelabel for ommærkning

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 204,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 56 Sweatshirts & Pants PAGE110 00 99 95 580 PAGE112 55 95 99 580 35 00 95 55 55 95 99 580 35 00 95

Basic Active Half Zip 021013

Unisex Spun Dyed sweatshirt. Halv lynlås, tone i tone og en lynlåslomme på ærmet. Nakkebånd i sildebensvævning og rib i ærmeender og forneden. Leveres med løsning til headset og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 204,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 57 Sweatshirts & Pants 55 55 95 99 580 35 00 PAGE110

Hobart 021022

Hobart Women 021023

En sweatshirt med høj krave i et blødt materiale. Polyestermaterialet er recycled. 2 skjulte sidelommer med lynlås. Manchetter og nederste kant i skalmateriale. Snøre og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 50% spun dyed polyester, 24% recycled polyester, 20% viscose, 6% elastan.

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 288,-

Hayden 021024

Hayden Women 021025

Lækker hættejakke i et blødt recycled polyestermateriale. Den har 2 skjulte sidelommer med lynlås og 2 indvendige lommer. Manchetter i skalmateriale og forneden i elastisk tape. Låsbar snøre til justerbar hætte og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 50% spun dyed polyester, 24% recycled polyester, 20% viscose, 6% elastan.

Vægt: 300 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 375,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 58 75 Sweatshirts & Pants 580 75 75 580 75 580 99 580 99
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 59
& Pants
Sweatshirts

Oakdale 021062

Oakdale Women 021063

Funktionel og sporty hættetrøje. Leveres med en kængurulomme og ekstra skjult lomme med lynlås. Hætten har meshfor og snøre. Elastisk kant nederst i ærmet. Manchet i skalmateriale.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 215 g/m2, gråmelerad 240 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34–3XL/46

Vejl. pris: 374,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 60 580 580 99 95 92 92 Sweatshirts & Pants

Ottawa 021064

Ottawa Women 021065

En flot hættejakke i blød, elastisk og behagelig polyester. Hætte med mesh og snøre, forlommer med lynlås samt indvendige lommer. Smart detalje til høretelefoner med snørehul i lommen og strop til ledning ved hals.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 215g/m2, gråmelerad 240g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34–3XL/46

Vejl. pris: 413,-

Odessa 021066

Unisex bukser, der passer til Ottawa jakken. Ny moderne pasform og design. Elastik og snøre i taljen. Lynlås i 2 frontlommer, baglomme og benender.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: svart 215g/m2, gråmelerad 240g/m2

Størrelse: XS-XXL

Vejl. pris: 374,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 61 92 99 99 580 95 92 99 95 Sweatshirts & Pants

Ambition Roundneck 021074

En kontrast unisex sweatshirt for øget synlighed med rund hals . Fremstillet af recycled polyester, der har en bomuldsfølelse. En skjult sidelomme med lynlås. Ribbede manchetter og forneden i ribstof. Leveres med en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% recycled polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS-5XL

Vejl. pris: 230,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 62 170 170 11 96
& Pants
Sweatshirts

Ambition Half Zip 021075

En kontrast unisex sweatshirt for øget synlighed med rund hals. Fremstillet af recycled polyester, der har en bomuldsfølelse. En skjult sidelomme med lynlås. Ribbede manchetter og forneden. Leveres med en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% recycled polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS-5XL

Vejl. pris: 288,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 63 11 170 11 96 Sweatshirts & Pants
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 64

Ducan 021055

Funktionel og sporty trøje med dekorative flatlock sømme. Lynlås i hvid kontrastfarve foran og på ærmet. Snøre forneden for tilpasning af pasform. Sidelommer som følger sømmen. Du kan vælge zipperpullers i fire forskellige farver: Orange, rød, sort og hvid som alle matcher jakken.

Kvalitet: 100% polyester med kæmmet inderside.

Vægt: 230 g/m2

Størrelse: XS–XXL

Vejl. pris: 334,-

Gerry 021051

Hættetrøje med børstet inderside og strukturstrik udvendig. Der er kontrastfarve i hættens for, piping samt stribe på ribben og på lynlåsen foran.

Kvalitet: 80% polyester og 20% bomuld med vævet funktion.

Vægt: 300 g/m2

Størrelse: XS–XXL

Vejl. pris: 422,-

Craig 021053

Unisex jakke i struktur strik med børstet inderside. Jakken har kontrast striber på kraven, nederst og på ærmerne. To forlommer med kontrast lynlås.

Kvalitet: 80% polyester og 20% bomuld.

Vægt: 300 g/m2

Størrelse: XS–XXL (580, 99: XS-4XL)

Vejl. pris: 422,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 65 580 96 99 580 96 00 99 55 580 35 580 35 55 96 00 99

Stretch Shirt L/S 027960

Stretch Shirt L/S Women 027961

En langærmet skjorte i strækbart materiale med knapper og i normal pasform.

Knapjustering ved ærmet, herremodellen har en brystlomme. Bærestykke bagpå.

Kvalitet: 97% bomuld 3% elastan

Vægt: 110 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 288,-

Clark 027950

Clare 027955

Skjorte med almindelig pasform og lange ærmer. Tone-i-tone knapper og tapede sømme på indersiden. Behandlet med Easy Care.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 130 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL

Damestørrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 307,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 66 EASY TO IRON 99 00 00 99 EASY TO IRON Shirts
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 67 Shirts

Cambridge 027310

Kortærmet oxfordskjorte i bomuld med læg på ryg, brystlomme og krave med knap. Moderne pasform. Easy care behandlet.

Kvalitet: 100% bomuld.

Vægt: 130 g/m2

Størrelse: S–4XL

Vejl. pris: 307,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 68 00 99 55 EASY TO IRON 99 Shirts

Libby 027347

En tidløs klassisk skjorte. Fremstillet i et let og semi uigennemsigtigt materiale, der har et flot flow. Skjult knaplukning. Rynket foran og ved ærmeafslutning, bærestykke bagpå.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 120 g/m2

Størrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 336,-

Aston 021174

Sweater med V-hals i moderne snit med silikone finish, som giver en blødere kvalitet. Rib med elastan nederst i ærmet og forneden.

Kvalitet: 100% bomuld, 12 gauge.

Størrelse: S–3XL

Vejl. pris: 332,-

Oxford 027311

Garland 027321

Langærmet oxfordskjorte til herre med knapper i manchetter og læg på ryg, brystlomme og krave med knap. Moderne pasform. Easy care behandlet.

Kvalitet: 100% bomuld.

Vægt: 130 g/m2

Herrestørrelse: S–4XL

Damestørrelse: S/36–XXL/44

Vejl. pris: 326,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 69 Shirts & Knits 99 00 99 55 00 99 EASY TO IRON 99 580 95 99 00

Venice 022064

Afslappet pasform unisex shorts til alle lejligheder. Med elastik i taljen og snøre. Netfor, sidelommer og slidser i siderne.

Kvalitet: 100% recycled polyamid

Vægt: 115 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 159,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 70 170 99 56 35 580 170 Shorts & Pants

Bend 022054

Stilfulde og praktiske fritidsshorts i stretchstof. Elastisk talje for god og behagelig pasform. To sidelommer med lynlås, benlomme med lynlås og en baglomme med skjult lynlås.

Kvalitet: 92% polyester / 8% spandex

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 336,-

Hollis 022057

Sportsshorts med kontrast piping på sidesømmene. To forlommer og en baglomme med lynlås. Mesh indvendig. Elastisk snøre i taljen.

Kvalitet: 100% polyester.

Vægt: 135 g/m2

Størrelse: XS–XXL

Vejl. pris: 190,-

Basic Active Shorts 022053

Spun Dyed kvalitet til basispriser! Unisex-shorts fremstillet af interlock-strikket materiale og sidesømme. To frontlommer og en møntlomme på indersiden. Elastik og snor i taljen. En let aftagelig nakkelabel til ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 135 g/m2

Størrelse: XS-4XL

Vejl. pris: 94,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 71 99 580 96 96 PAGE112 00 00/58 99 00 55 95 580 58/00 35/00 99/00 00/58 Shorts & Pants

5-Pocket Stretch 022040

5-Pocket Stretch Women 022041

Stretch bukser i twill, 5 lommer.

Kvalitet: 98% bomuld, 2% elastan

Vægt: 275 g/m2

Herrestørrelse: XS–5XL

Damestørrelse: S/36–3XL/46

Vejl. pris: 355,-

5-Pocket Stretch Light 022043

Let unisex twill buks i chino stil med 5 lommer.

Kvalitet: 98% bomuld, 2% elastan

Vægt: 220 g/m2

Størrelse: S–5XL

Vejl. pris: 355,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 72 99 96 96 580 99 MEN XS S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL EU 44-46 46-48 48-50 50-52 52-54 54-56 56-58 58-60 60-62 US W30” L31” W31” L32” W32” L33” W34” L34” W36” L35” W38” L36” W41” L36” W44” L36” W48” L36” WOMEN S M L XL XXL 3XL EU 34-36 36-38 38-40 40-42 42-44 44-46 US W28” L30” W30” L31” W32” L32” W34” L33” W36” L33” W39” L33” 580 Shorts & Pants

Cargo Pocket 022042

Unisex cargo buks i twill med lige bukseben, benlommer og en baglomme med knap.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 275 g/m2

Størrelse: XS–5XL

Vejl. pris: 384,-

Cargo Pocket Stretch 022045

Moderne bukser med lige ben. Velegnet til både fritid og arbejde. Disse unisexbukser har 2 sidelommer med flap og velcro samt en ekstra skjult lynlåslomme. 2 traditionelle sidelommer og 2 baglommer med flap og velcro. Elastisk talje og behandlet for at gøre dem både bløde og glatte og for optimal komfort.

Kvalitet: 98% bomuld, 2% elastan.

Vægt: 275 g/m2

Størrelse: XS-5XL

Vejl. pris: 384,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 73 99 96 580 99 96 580 99 96 Shorts & Pants
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 74 Shorts & Pants

Kenai 022046

Kenai Women 022047

Moderne trekkingbuks med en behagelig og ventilerende 4-vejs stretch. Slidstærkt vind- og vandafvisende materiale i udsatte områder. Elastik i taljen og forformet knæ for en forbedret mobilitet. To frontlommer, to benlommer med lynlås og en bagpå.

Justerbar benafslutning med elastik og velcro. Mulighed for isætning af knæpude.

Kvalitet: Skal 1: 65% polyester 35% bomuld / Skal 2: 88% polyester

12% elastan

Vægt: 235 g/m2 185 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 480,-

Sebring 020902

Unisex buks som matcher jakken Stafford. Bukserne er justerbare i taljen og i benender for optimal bevægelighed. Meshfor og SBS lynlåse på siderne, benlomme og ventilation. Tapede sømme og lynlåse for nem ventilation ved knæet.

Kvalitet: 92% polyester 8% spandex TPU, WP 5000/MVP 3000.

Vægt: 220 g/m²

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 703,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 75 19 WP 5000 MVP 3000 75 99 19 99 Shorts & Pants

Basic Micro Fleece Jacket 023914

Basic Micro Fleece Jacket Women 023915

Micro fleece med 2 sidelommer med lynlås og 2 inderlomme. SBS lynlås. Elastisk bånd i manchetter og forneden. Et godt match til vores softshell-produkter.

Kvalitet: 100% polyester, antipilling micro fleece

Vægt: 190 g/m2

Herrestørrelse: XS–3XL (35, 55, 580, 99: XS–4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 211,-

Basic Polar Fleece Vest 023902

Unisex polarfleece vest, en smule tungere end vores microfleece jakke. 2 lommer med lynlås og 2 inderlommer. SBS lynlåse. Perfekt at matche med Basic softshell.

Kvalitet: 100% polyester, antipilling micro fleece

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS–4XL

Vejl. pris: 192,-

Basic Polar Fleece Jacket 023901

Unisex polarfleece jakke, en smule tungere end vores microfleece jakke. 2 lommer med lynlås og 2 inderlommer. SBS lynlåse. Perfekt at matche med Basic Softshell.

Kvalitet: 100% polyester, antipilling micro fleece

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: XS–4XL

Vejl. pris: 240,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 76 580 10 580 55 580 99 55 35 580 55 35 99 10 580 99 55 35
Fleece & Softshell

Haines 023946

Haines Women 023947

En varm, strikket fleecejakke med sektioner af softshell. Tre udvendige lommer med lynlås og to store inderlommer. Elastiske indvendige manchetter med hul til tommelfinger og foldbare refleksbånd. Strop i nakken og en let aftagelig nakkelabel til ommærkning.

Kvalitet: Skal 1: Strikket 100% polyester / Skal 2: 100% polyester

Vægt: 280 g/m²

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 419,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 77 11 75 11 99 92 92 Fleece & Softshell

Classic Softshell Vest 0200911

Classic Softshell Vest Women 0200916

3-lags softshell vest af recycled polyester. Tone-i-tone omvendt lynlås midt foran og 3 udvendige lommer. 2 inderlommer. Elastisk tape forneden og i ærmeender.

Kvalitet: 96% recycled polyester, 4% spandex.

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: XS - 3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 99: XS-5XL)

Damestørrelse: XS/34-XXL/44 (580, 99: XS/34 - 3XL/46)

Vejl. pris: 326,-

Classic Softshell Jacket 0200910

Classic Softshell Jacket Women 0200915

3-lags softshell jakke af recycled polyester. Tone-i-tone omvendt lynlås midt foran og 3 udvendige lommer. 2 inderlommer. Elastisk tape forneden og i ærmeender.

Kvalitet: 96% recycled polyester, 4% spandex.

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (00, 35, 55: XS-4XL) (580, 99: XS-5XL)

Damestørrelse: XS/34-XXL/44 (580, 99: XS/34-3XL/46)

Vejl. pris: 384,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 78 10 18 WP 3000 MVP 1000 55 00 580 945 99 35 10 605 18 35 00 WP 3000 MVP 1000 580 605 945 99 55 35 00 10 18 Fleece & Softshell

Classic Softshell Hoody 0200912

Classic Softshell Hoody Women 0200917

3-lags softshell jakke med aftagelig hætte af recycled polyester. Tone-i-tone omvendt lynlås midt foran og 3 udvendige lommer. 2 inderlommer. Elastisk tape på for neden og justerbare velcro-manchetter.

Kvalitet: 96% recycled polyester, 4% spandex.

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (35, 55: XS-4XL) (580, 99: XS-5XL)

Damestørrelse: XS/34-XXL/44 (580, 99: XS/34-3XL/46)

Vejl. pris: 480,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 79 PAGE 113 WP 3000 MVP 1000 580 55 35 99 945 55 580 Fleece & Softshell

Padded Softshell Vest 020958

Padded Softshell Vest Women 020959

En polstret softshell vest, med tre udvendige lommer med omvendte SBS-lynlåse og en inderlomme. Sort foring, broderi, lynlås og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 85% polyester 15% spandex, foret med 100% polyester fleece. WP 5000

Vægt: 315 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 430,-

Padded Softshell Jacket 0200954

Padded Softshell Jacket Women 0200957

En polstret softshelljakke med tre yderlommer, omvendte SBS lynlåse og en inderlomme. Sort for med lynlås for nem adgang til broderi. Den har en let aftagelig nakkelabel til ommærkning.

Kvalitet: 85% polyester 15% elastan WP5000

Vægt: 315 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 536,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 80 75 945 99 580 55 35 75 580 WP 5000 MVP 1000 55 580 WP 5000 MVP 1000 580 55 35 99 945 75
Fleece & Softshell

Padded Hoody Softshell 020952

Padded Hoody Softshell Women 020953

En polstret softshell jakke med hætte og enkelt snit. Tre udvendige lommer med omvendte SBS-lynlåse og en inderlomme. Sort foring, broderi, lynlås og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: Foret Softshell vest: 85% polyester 15% spandex, lamineret med 100% polyester fleece. WP 5000

Vægt: 315 g/m²

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 574,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 81 75 945 99 580 55 35 580 945 WP 5000 MVP 1000 PAGE 114 Fleece & Softshell

Milford Jacket 020927

Milford Jacket Women 020928

En moderne 3 lag softshelljakke med 2 sidelommer og refleks print rundt om brystlommen. 2 indvendige lommer. Aftagelig hætte. Justerbare manchetter og snøre forneden. TPU Membran + Fleece.

Kvalitet: Ydermateriale 96% polyester, 4% spandex, for 100% polyester. WP 3000/MVP 3000.

Vægt: 280 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL (580, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: S/36-XXL/44 (580, 99: S/36-3XL/46)

Vejl. pris: 739,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 82 WP 3000 MVP 3000 945 55 00 35 580 945 99 Fleece & Softshell

Grayland 020980

Grayland Women 020981

Komfortabel, moderne og polstret softshell jakke. En aftagelig og justerbar hætte. Forbøjede ærmer for at lette bevægelse. Fire udvendige lommer med vandtætte lynlåse og to inderlommer – en med lynlås og en mesh. Manchetter med velcrojustering og refleks detaljer bagpå. Sort for, broderi og lynlås.

Kvalitet: 100% Polyester + TPU coating, lamineret med 100% polyester fleece. WP 10000/MVP 5000

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 958,-

Sanders 010177

Sparta 010179

Foret softshell jakke med aftagelig hætte og snefang. Forbøjede ærmer og skjult manchet nederst på ærmerne. Inderlomme og refleks pipings.

Kvalitet: Skal i 100% polyester med PU film. Vattering i 100% polyester med 100% polyester for. WP 5000/MVP 5000.

Herrestørrelse: S–XXL (99: S–4XL)

Damestørrelse: S/36-XL/42 (99: S/36–3XL/46)

Vejl. pris: 1342,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 83 955 99 WP 10000 MVP 5000 99 55 WP 5000 MVP 5000 955 580 99 55 99 Fleece & Softshell

Basic Rain Jacket 020929

Basic unisex regnjakke med tapede sømme og 1 lomme. Let at folde sammen i en lille pose gennem lommen med løkke for fastgørelse på bælte eller taske. Har mulighed for at printe på posen.

Kvalitet: 210T Polyester, PU coating. WP 3000.

Størrelse: XS/S-3XL/4XL

Vejl. pris: 230,-

Classic Rain Jacket 020939

En klassisk regnjakke med trykknapper i metal. Justerbar hætte med skygge. 2 lommer foran med klap. Ventilationshuller i metal under armene, tapede sømme.

Kvalitet: 100% polyester med polyurethan WP 8000.

Vægt: 136 g/m2

Størrelse: XS/S – 3XL/4XL

Vejl. pris: 566,-

REFLECTIVE INDEX: 250

Hardy Reflective 020964

Moderne vindjakke med hætte og metallignende lynlås. Meshfor på indersiden. Kantbånd i kontrastfarve på hætte og manchetter.

Kvalitet: 100% polyester med transparent belægning.

Størrelse: XS–3XL

Vejl. pris: 541,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 84 955 99 580 11 1 2 3 580 WP 3000 580 WP 8000 66 55 580 99 949
Jackets & Vests
4

Willmar 0200964

Willmar Women 0200965

REFLECTIVE INDEX: 50

Funktionel refleks vindjakke med hætte. Bird eye for i hætte og armhule for øget komfort og åndbarhed. 3 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Kontrasttape omkring hætte forneden og i ærmeender.

Kvalitet: 100% Polyester

Vægt: 135 g/m2

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44 Vejl. pris: 720,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 85
947
947
PAGE 113 Jackets & Vests
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 86 Jackets & Vests

Webster 020936

En både sporty, stilfuld og vandtæt unisex jakke. Tapede sømme, 2 frontlommer med lynlåse. Velcro-justering i ærmeende. Justerbar hætte og plads til print.

Kvalitet: 100% polyester, TPU, WP 3000.

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 442,-

Hardy 020961

Moderne vindjakke med hætte og metallignende lynlås. Meshfor på indersiden. Kantbånd i kontrast farve på hætte og manchetter.

Kvalitet: 100% polyester med transparent belægning.

Størrelse: XS–3XL

Vejl. pris: 280,-

Key West 020956

Unisex jakke uden polstring. 2 lommer foran med lynlås og 1 inderlomme med lynlås. Hvide kontraststriber i halsen. Lynlås i foret for nem adgang til broderi.

Kvalitet: 100% Nylon Taslan 196T. PU coating. Micro fleece for 190 g/ m2 (ærmer 60 g/m2 polyester polstring og 210T polyester for). WP 3000/MVP 3000.

Størrelse: XS–3XL

Vejl. pris: 420,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 87 580 56 99 580 99 56 35 580 99 55 35 WP 3000 WP 3000 MWP 3000 Jackets & Vests 96 580 35 99 56

Classic Shell Jacket 0200923

Classic Shell Jacket Women 0200924

Høj funktionel og detaljeret skaljakke fremstillet af 100% recycled polyester. Alle udvendige lynlåse er vandtætte. 2 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Roll up hætte med snøre, justerbare velcro-manchetter og snøre forneden. Tapede sømme. MVP 800 / WP 3000

Kvalitet: 100% recycled polyester

Vægt: 125 g/m2

Herrestørrelse: XS-4XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 768,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 88 580 99 WP 3000 MVP 800 Jackets & Vests

Stafford 020901

Unisex trekking jakke i moderne pasform og ekstra detaljer. SBS vandtætte lynlåse ved bryst- og i sidelommer, en inderlomme med lynlås, tapede sømme og meshfor. Løbegang i ryggen for bedre pasform og fleksibilitet. Har ventilationslynlås for nem åndbarhed.

Kvalitet: 92% polyester 8% spandex TPU, WP 5000/MVP 3000.

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 910,-

Waco 020923

Waco Women 020924

Moderne, funktionel skaljakke med ekstra detaljer. SBS vandtætte lynlåse ved brystog sidelommer. Inderlomme med lynlås, tilpasset så der er nem adgang til print / broderi. Tapede sømme og ventilations lynlåse for nem åndbarhed. Hætte med snøre, justerbare manchetter og snøre forneden.

Kvalitet: 100% polyester. WP 5000/MVP 3000.

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-3XL/46

Vejl. pris: 958,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 89 35 WP 5000 MVP 3000 580 99 WP 5000 MVP 3000 96 580 99 66 35 Jackets & Vests

Newport 020969

Unisex jakke med fleece for. 2 lommer foran med lynlås samt sidelommer.

Kvalitet: 100% Nylon Taslan 196T. PU coating. Micro fleece for 190 g/ m2 (ærmer 60 g/m2 polyester polstring og 210T polyester for).

WP 3000/MVP 3000.

Størrelse: XS–3XL

Vejl. pris: 482,-

Arock 020903

En overgangsjakke med en let foring. Robuste metalliske lynlåse og trykknapper for et moderne look. Hætte der kan rulles op, 2 lommer med flap samt 2 brystlommer med lyslås. Lynlås-lomme på ærmet og inderlomme med velcro. Løbegang med en snitdetalje i linningen. Justerbare manchetter og mobiltelefon løsning. Lynlås for nem adgang til broderi.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld T/C twill

Vægt: 245 g/m2

Størrelse: XS-3XL

Vejl. pris: 703,-

Weston 020989

Polstret vest med refleks striber og zip pullers. Sidelommer med lynlås og en inderlomme med lynlås. SBS lynlåse.

Kvalitet: 100% polyester, 240T Pongee, AC coating. Størrelse: XS–3XL

Vejl. pris: 401,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 90 99 WP 3000 MWP 3000 580 580 99 68 35 99 580 580 Jackets & Vests

Bomber 020955

Unisex jakke i bomber stil. Sidelommer med knap og en lomme på ærmet med lynlås og ekstra opbevaring på ydersiden af lommen til kuglepenne. 1 inderlomme med lynlås. AC coating og SBS lynlåse.

Kvalitet: 100% polyester, 200D Oxford. Størrelse: XS–3XL

Vejl. pris: 501,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 91
Jackets & Vests
99 71 580 99
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 92 Jackets & Vests

949

Utah Jacket 020942

Utah Jacket Women 020943

En moderne skåret og let polstret jakke med store refleksområder. Vandtæt lynlås og to sidelommer med lynlås. Skjult brystlomme og to indvendige lommer. Smart telefonløsning og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% Spun Dyed Polyester, 100% Polyester, med refleks områder

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 553,-

REFLECTIVE INDEX: 250

Utah Vest 020940

Utah Vest Women 020941

En moderne skåret og let polstret vest med store refleksområder. Vandtæt lynlås og to sidelommer med lynlås. Skjult brystlomme og to indvendige lommer. Smart telefonløsning og en let aftagelig nakkelabel for ommærkning.

Kvalitet: 100% Spun Dyed Polyester, 100% Polyester, med refleks områder

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 401,-

949

REFLECTIVE INDEX: 250

Custer 020933

Custer Women 020934

En let polstret fleecejakke med refleks print, 2 sidelommer med lynlås. Skjult ærmelomme med lynlås, 2 indvendige lommer og manchetter med hul til tommelfinger. Har en smart løsning til høretelefoner.

Kvalitet: 100% polyester

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-3XL/46

Vejl. pris: 518,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 93 99 99
949
99
REFLECTIVE INDEX: 250
Jackets & Vests

Idaho Vest 0200974

Idaho Vest Women 0200975

En varm og let vest med dunlignende polstring. Fremstillet af 100% recycled polyamid. 3 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Elastisk tape på krop og arme. Dame model er med aftagelig hætte. Kommer med farvet strop, høretelefonløsning og lynlås skyder.

Kvalitet: 100% recycled polyester

Herrestørrelse: XS–3XL (580, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 442,-

Idaho 0200976

Idaho Women 0200977

En varm og let jakke med dunlignende polstring. Fremstillet af 100% recycled polyamid. 3 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Elastisk tape for neden og i ærmeender. Damemodel er med aftagelig hætte. Kommer med farvet strop, høretelefonløsning og lynlåsskyder. Jakken bliver ikke produceret i 4XL.

Kvalitet: 100% recycled polyester

Herrestørrelse: XS–3XL (580, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 576,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 94 99 580 580 99 75 75 580 580 99 75 PAGE 115 Jackets & Vests
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 95 Jackets & Vests

Hudson Vest 020974

Hudson Vest Women 020975

Moderne vest med dun lignende polstring. 3 udvendige lommer med lynlåse og 2 indvendige lommer. Løkke i nakken til høretelefoner.

Kvalitet: Skal og for: 100% polyester. Isolering: Kunstigt dun i 100% polyester

Herrestørrelse: XS–3XL (580, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44 Vejl. pris: 401,-

Hudson 020976

Hudson Women 020977

Moderne jakke med dun lignende polstring. Aftagelig hætte og 3 udvendige lommer med lynlåse og 2 indvendige lommer. Løkke i nakken til høretelefoner.

Kvalitet: Skal og for: 100% polyester. Isolering: Kunstig dun i 100% polyester

Herrestørrelse: XS–3XL (580, 99: XS-4XL)

Damestørrelse: XS/34–XXL/44 Vejl. pris: 522,-

Lemont 020918

Lemont Women 020919

Moderne jakke med dun lignende polstring og softshell paneler. 3 udvendige lommer med lynlåse og 2 indvendige lommer. Løkke i nakken til høretelefoner.

Kvalitet: Skal 1: 100% polyester. Skal 2: 96% polyester, 4% spandex. Isolering: Kunstigt dun i 100% polyester. For: 100% polyester

Herrestørrelse: XS–XXL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44 Vejl. pris: 522,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 96 90 55 90 99 580 90 35 99 55 580 90 99 35 55 580 55 580 99 90 Jackets & Vests
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 97 Jackets & Vests
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 98 Jackets & Vests

Colorado 020931

Colorado Women 020932

En varm polstret vinterjakke. Vandtæt SBS lynlås på forlommer og brystlommer. Aftagelig og justerbar hætte. Jakken har 2 store indvendige meshlommer, løbegang nederst og løbegang i talje på damemodellen. 2x2 ribbede indermanchetter i ærme. Lynlås i foret for nem adgang til broderi.

Kvalitet: 100% polyester; 50D ribstop + TPU film. Skulder: 100% polyester + TPU belægning 50D * 50D. WP 5000/MVP 3000.

Herrestørrelse: XS-3XL

Damestørrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 1104,-

REFLECTIVE INDEX: 250

Dumas 020998

Dumas Women 020999

En varm polstret jakke fremstillet til kolde og mørke forhold. Refleks detaljer og aftagelig justerbar hætte. Vandtætte SBS-lynlåse på bryst og lommer foran. To store inderlommer i mesh. Løbegang i forneden til mænd og til damer i taljen. Manchetter med justerbar velcro med indvendig 2x2 ribmanchet.

Kvalitet: 100% Polyester + TPU coating 50D*50D 100% Polyester med refleks coating. WP 5000/MVP 3000

Herrestørrelse: XS–3XL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 1229,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 99 WP 5000 MVP 3000 99 580 949 949
WP 5000 MVP 3000 945 580 99 Jackets & Vests

Creston 020913

Polstret parkas foret med blødt teddy-materiale i hætte. Brystlomme med lynlås, 2 lommer foran med magneter og indvendig lomme med lynlås. Quiltet indvendigt og snøre forneden. Justerbare manchetter og mobil telefonløsning.

Kvalitet: 100% nylon, full dull taslon, 70D*320D samt transparent PUbelægning. WP 5000/MVP 3000.

Størrelse: XS-3XL Vejl. pris: 881,-

Lindy 020985

En polstret dameparka. Aftagelig og justerbar hætte foret med et blødt teddystof. Brystlomme med lynlås og to forlommer med magneter. To indvendige lynlåslommer og to indvendige meshlommer. Vatteret inderside og snøre i talje og forneden. Manchetter med justerbar velcro samt indvendig 2x2. Udstyret med smart øretelefonløsning.

Kvalitet: 100% nylon, full dull taslon, 70D*320D og transparent PUbelæggning. WP 5000/MVP 3000.

Størrelse: XS/34-XXL/44

Vejl. pris: 881,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 100 WP 5000 MVP 3000 99 99 WP 5000 MVP 3000 Jackets & Vests

Eskie 020996

Kraftigt polstret unisex parka. Aftagelig og justerbar hætte. Forbøjede ærmer for at lette bevægelse. Fire udvendige lommer med vandtætte lynlåse og to udvendige lommer med magneter. En skjult sikkerhedslomme med en smart høretelefon løsning på indersiden. To indvendige lynlåslommer og to indvendige meshlommer. Løbegang i talje og forneden. Manchetter med justerbar velcro med indvendig 2x2 ribmanchet.

Kvalitet: 100% Nylon; full dull taslon, 70D*320D + PU transparant coating. WP 5000/MVP 3000

Størrelse: XS–3XL

Vejl. pris: 1500,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 101 99 WP 5000 MVP 3000 Jackets & Vests

Malamute 020997

En varm unisex parka til meget koldt vejr. Ribbede indermanchetter, gummiknapper, flere store udvendige lommer og en aftagelig hætte med aftagelig kunstig pelskant.

Kvalitet: Skal nylon Taslan 189 T med PU coating. Foret med 100% polyester. WP 5000/MVP 3000.

Størrelse: XXS–3XL

Vejl. pris: 1812,-

Kingslake 020970

Kingslake Women 020972

Vind- og vandtæt polstret jakke. 4 udvendige og en indvendig lomme med lynlåse samt 2 indvendige netlommer. Aftagelig hætte og skjulte manchetter i rib. Høretelefon løsning.

Kvalitet: Skal 100% polyester med PU belægning, isolering 100% polyester. For 100% polyester. WP 3000/MVP 3000. Vægt: 160g/m padding, 140g/m sleeves

Herrestørrelse: XS–3XL

Damestørrelse: XS/34–XXL/44

Vejl. pris: 703,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 102 WP 3000 MVP 3000 580 35 35 99 WP 5000 MVP 3000 35 35 55 99 580 90 Jackets & Vests
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 103 Jackets & Vests
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 104 Junior

Basic-T Junior 029032

T-shirt i blød bomuldskvalitet med ribbet krave med elastan.

Kvalitet: 100% bomuld. (Gråmeleret [95] 85% bomuld, 15% viskose, ash [92] 99% bomuld, 1% viskose, antracite meleret [955] 60% bomuld, 40% polyester).

Vægt: 145 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 52,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 105 10 92 95 99 00 54 57 580 55 56 250 300 44 35 38 605 600 10 67 18 68 Junior

Classic OC-T Junior 029362

Et moderne look på en klassisk T-shirt i 100% økologisk bomuld. Den har en dobbelt 1x1 ribkrave. Forstærket nakketape og skuldersømme. Aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. T-shirten er forkrympet og enzyme behandlet.

Kvalitet: 100% økologisk bomuld

Vægt: 160 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 58,-

Basic Active-T Junior 029037

Spun Dyed kvalitet til basispriser! T-shirt produceret af interlock strikket materiale, sidesøm, forstærket nakkelabel. Aftagelig nakkelabel for nem ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 135 g/m2

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 56,-

Neon-T Junior 029347

Moderne polyester T-shirt med en følelse af bomuld. Denne T-shirt har sidesømme, dobbeltlags rib og forstærket nakketape.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 160 g/m2

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 67,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 106 00 35 UV50 55 35 99 00 580 99 99 00 Junior

Basic Polo L/S Junior 028233

Vores basic langeærmede polo har en perfekt pasform, slids i siden, 2 tone i tone knapper samt rib i krave og nederst på ærme.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 144,-

Basic Polo S/S Junior 028232

En basis polo til daglig brug og med en god pasform, produceret i 100% ringspundet bomuld, 2 tone-i-tone knapper, slidser i siderne og forstærket nakketape. Forkrympet og enzym behandlet.

Kvalitet: 100% bomuld.

Vægt: 190 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 115,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 107 35 580 55 580 99 35 00 99 00 35 55 580 Junior

Basic Cardigan Junior 021028

Slidstærk, lækker sweatshirt til børn med gennemgående lynlås. Dobbeltstikninger i ærme, krave og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme (strop til ledning ved hals), SBS antistatisk lynlås, lynlås skjult (mulighed for print over lynlås).

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld. (High visibility yellow [11], high visibility orange [170] 85% polyester, 15% bomuld).

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 200,-

Basic Roundneck Junior 021020

Junior roundneck sweatshirt, kraftig nakketape og elastisk rib i manchetter og forneden. Blødt, stabiliseret materiale, egnet til hyppig vask med fnugfri finish. Elastisk 1*1 rib med dobbelt syning. Twill nakketape og broderet label.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld.

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 144,-

Basic Pants Junior 021027

Joggingbukser i sweatmateriale, unisexmodel med lommer. Snøre i taljen og elastik forneden. Passer fint til alle trøjer i Basic serien.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld.

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 156,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 108 580 605 35 55 580 00 95 99 00 55 35 55 11 95 99 580 00 580 55 35 95 99
Junior

Basic Hoody Junior 021021

Slidstærk, lækker hætte sweatshirt i børnemodel. Dobbeltstikninger i ærme og bund, blød kæmmet inderside, ribbede manchetter og bund, mobilholder i frontlomme (strop til ledning ved hals), EU godkendt, følger EU-krav på børnetøj.

Kvalitet: 65% polyester, 35% bomuld. (High visibility orange [170], high visibility yellow [11] 85% polyester, 15% bomuld).

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 177,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 109 00 35 54 55 580 605 00 300 95 99 Junior

Basic Active Hoody Junior 021067

Junior spun dyed hættetrøje med kængurulomme. Sildebens kantbånd ved hals, ribkant nederste i ærme og forneden. Fremstillet uden løbegang for optimal børnesikkerhed. Inkluderer en smart øretelefonløsning og en let aftagelig nakkellabel for nem ommærkning.

Kvalitet: 100% spun dyed polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14) Vejl. pris: 173,-

Basic Active Half Zip Junior 021072

Junior spundyed farvet cardigan med halv lynlås. Tone-i -tone lynlås og to lynlåslommer foran. Sildebens-nakketape, ribkant på ærme og nederst er i det primære materiale. Indeholder en smart høretelefonløsning og en let aftagelig label for enkel ommærkning.

Kvalitet: 100% spun dyes polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 173,-

Basic Active Cardigan Junior 021068

En spun dyed junior cardigan med gennemgående tone-i-tone lynlås og to lommer foran. Kantbånd i hals med sildebensmønster, ribkant ved manchetter og forneden. Udstyret med smart høretelefon løsning og en let aftagelig nakkelabel for nem ommærkning.

Kvalitet: 100% spun dyed polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 223,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 110 95 99 580 35 55 580 95 580 55 35 99 55 95 580 55 35 99 95
Junior
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 111 Junior

Basic Active Pants Junior 021069

Junior spun dyed bukser. To lommer foran og elastiske benender. Størrelse 90/100 er fremstillet uden løbegang for optimal børnesikkerhed. Inklusiv en let aftagelig nakkelabel for nem ommærkning.

Kvalitet: 100% spun dyed polyester

Vægt: 280 g/m2

Størrelse: 90/100 (3-5), 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 173,-

Basic Active Shorts Junior 022055

Spun Dyed kvalitet til basispriser! Unisex-shorts fremstillet af interlock-strikket materiale og sidesømme. To frontlommer og en møntlomme på indersiden. Elastik og snor i taljen. En let aftagelig nakkelabel til ommærkning.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 135 gm2

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 86,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 112 580 95 99 580 55 99 00 55 95 580
Junior

Willmar Junior 0200963

Funktionel refleks vindjakke med aftagelig børnesikker hætte. Bird eye for i hætte og armhule for øget komfort og åndbarhed. 2 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Kontrasttape om hætte, forneden og i ærmeender.

Kvalitet: 100% Polyester

Vægt: 135 g/m2

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 576,-

Classic Softshell Jacket Junior 0200909

3-lags softshell jakke med hætte af recycled polyester. Tone-i-tone omvendt lynlås midt foran og 3 udvendige lommer. 2 inderlommer. Børnesikker aftagelig hætte. Elastisk tape forneden og i ærmeender.

Kvalitet: 96% recycled polyester, 4% spandex.

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 326,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 113 580 WP 3000 MVP 1000 580 99 55 35 947 REFLECTIVE INDEX: 50 Junior

Padded Hoody Softshell Junior 0200906

En unisex hættetrøje med fuld lynlås i en blanding af bomuld og recycled polyester. Den har en SBS-lynlås, grundmaterie i hætten og en rundt snoretræk. To frontlommer med lynlås. Elastisk rib 2x2 med dobbeltsyning nederst på ærmet og forneden. Twill-nakketape og en let aftagelig etiket for rebranding. Blødt stabiliseret materiale velegnet til intensiv vask med antipilling finish.

Kvalitet: Softshell, 85% polyester,15% spandex lamineret med 100% polyester fleece

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 478,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 114 580 99 WP 5000 MVP 1000 Junior

Idaho Junior 0200905

En varm og let jakke med dunlignende polstring. Fremstillet af 100% recycled polyamid. En aftagelig børnesikker aftagelig hætte. 3 udvendige lommer med lynlås og 2 inderlommer. Elastisk tape for neden og i ærmeender. Damemodel er med aftagelig hætte. Kommer med farvet strop, høretelefonløsning og lynlåsskyder.

Kvalitet: 100% recycled polyester

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 499,-

Hudson Junior 020905

Moderne juniorjakke i dun lignende polstring. Aftagelig hætte og 3 udvendige lommer med lynlåse og 2 indvendige lommer.

Kvalitet: Skal og for: 100% polyester. Isolering: Kunstigt dun i 100% polyester

Størrelse: 110/120 (6-8), 130/140 (9-11), 150/160 (12-14)

Vejl. pris: 461,-

Davis Kids 024036

Cap med piping i skyggen, og justérbar strop med messingspænde.

Kvalitet: 100% heavytwill. Størrelse: one size

Vejl. pris: 33,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 115 90 90 55 35 99 580 580 99 58 35 04 55 99 55 Junior

Smart Backpack Reflective 040165

En smart taske i refleks materiale. Snøreluk, frontlomme med lynlås samt snørehul til høretelefonledning. Indeks: 250. Mål og volumen: 48x35,5cm ≈ 10 l

Kvalitet: 100% polyester refleks materiale. Vejl. pris: 100,-

Basic Backpack Reflective 040164

Rygsæk i flouriserende materiale. Stor trykflade gør den velegnet til print. Mål og volumen: 29x18x42cm ≈ 21 l

Kvalitet: 600D polyester + refleks PU belægning. Refleks index: 250. Vejl. pris: 144,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 116 949 REFLECTIVE INDEX: 250 REFLECTIVE INDEX: 250 949 Bags

Basic Backpack 040161

Tofarvet, let sportsrygsæk i nonwoven materiale. Justerbare skulderstropper og lynlås. Zipperpuller med plads til eget firmalogo. Mål og volumen: 29x18x42cm ≈ 21L

Kvalitet: Non woven 95g og 600D polyester. Vejl. pris: 96,-

Smart Backpack 040163

Tofarvet let sporty taske med snørelukning i toppen. Stor trykflade foran på tasken. Mål og volumen: 48x35.5cm ≈ 10 l

Kvalitet: Diamond Non-Woven, 95 g/m2 og 600D polyester.

Vejl. pris: 71,-

Basic Bag 040162

Tofarvet, let sportstaske i nonwoven materiale. Justerbare og aftagelige skulderstropper. Lomme med lynlås på siden. Zipperpuller med plads til eget firmalogo. Mål og volumen: 50x30x25cm ≈ 35 l

Kvalitet: Non woven 95 g og 600D polyester. Vejl. pris: 96,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 117 99 35 605 96 55 55 99 96 605 55 35 55 55 35 605 96 55 99 Bags

Backpack II 040207

Praktisk rygsæk til sportsaktiviteter med plads til de vigtigste ting. Justerbare skulderstropper på hver side og refleks piping udenpå. Lomme med synlig lynlås på fronten. Stærkt håndtag i gummi. Flere mindre lommer og en lomme til mobiltelefon. Vatteret materiale i ryggen for bedre komfort. Justerbare og vatterede bæreremme.

Mål og volumen: 46x28x13cm ≈ 16 l

Kvalitet: 600D polyester coating PVC.

Vejl. pris: 228,-

Backpack 040103

Vores mest populære rygsæk. Justérbart midterbånd med lås som sikrer tasken ved brug. Telefonlommen på bæreselen er en selvfølge i denne moderne rygsæk. Mål og

volumen: 33x42x17cm ≈ 23 l

Kvalitet: 600D polyester coating PVC.

Vejl. pris: 221,-

2-in-1 bag 42L 040235

Rygsæk og taske i innovativt og moderne design kombineret til en. Sporty, vandafvisende taske med justerbare, aftagelige skulderremme. Rummeligt indvendigt rum. Bund og midterste del af tasken er i polyester og er perfekt til tryk af dit virksomheds logo. Mål og volumen: 51cm, ø 33cm ≈ 42 l

Kvalitet: Yderstof PVC tarpaulin, bunden og sidernes midterste del i polyester. Vejl. pris: 576,-

2-in-1 bag 75 L 040236

Taske i innovativt og moderne design, hvor rygsæk og taske kombineres til en. Sporty vandafvisende taske med justerbare og aftagelige skulderstropper. Rummeligt hovedrum. Bunden samt midterpartiet på tasken er i polyester for optimal trykflade. Skopose samt inderlomme. Mål og volumen:66cm, ø 38cm ≈ 75 l

Kvalitet: Yderstof PVC tarpaulin, bunden og siderne i midten i polyester. Vejl. pris: 634,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 118 55 58 35 99 99 99 55 35 99 Bags 99 55

Sportbag 040208

Sporty taske med åbning til sko på en af sidelommerne. Refleks piping og sort bund. Kraftige bærestropper og aftagelig skulderstrop. Lomme udenpå med lynlås. Mål og

volumen: 54x30x27cm ≈ 41 l

Kvalitet: 600D polyester coating PVC.

Vejl. pris: 228,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 119 35 55 58 Bags 99
55

Roll-Up Backpack 040220

Moderne rygsæk med oprulningsfunktion så den ikke fylder så meget. Separat opbevaring til 15” computer eller tablet. Sikkerhedslomme i ryggen og skjult lomme i bunden samt to lommer på siderne. TPU lynlås, reflekterende lynlåsvedhæng og nøglekrog indeni. Mål og volumen: 29x42x15cm ≈ 18 l

Kvalitet: Ydermateriale: 300D polyester, for: 210D polyester PU bagbeklædning, bund: 1680D polyester.

Vejl. pris: 382,-

City Backpack 040224

Rygsæk med mange opbevaringsmuligheder. Et stort hovedrum, et separat rum med plads til en bærbar computer op til 15” eller tablet med mesh lomme. Et rum foran, lomme med lynlås i ryggen for ekstra sikkerhed samt en skjult lomme i bunden. TPU lynlås og reflekterende lynlåsvedhæng og nøglekrog indeni. Mål og volumen: 34,5x47x15,5cm ≈ 25 l

Kvalitet: Ydermateriale: 300D polyester, for: 210D polyester PU bagbeklædning, bund: 1680D polyester.

Vejl. pris: 426,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 120
955
Bags
955

Street Backpack 040223

Opbevar dine vigtige ejendele sikkert i denne letvægts rygsæk. Et stor rum med lynlås, med et let polstret rum til bærbar computer samt nøglekrog. Lomme foran og mesh lommer på siderne til småting, du hurtigt skal have fat i. En lomme på ryggen hvor du kan opbevare ting, der kræver ekstra beskyttelse, når du er på farten. TPU lynlåse og reflekterende lynlåsvedhæng. Mål og volumen: 29,5x45,5x12cm ≈ 16 l

Kvalitet: Ydermateriale: 300D polyester, for: 210D polyester PU bagbeklædning, bund: 1680D polyester.

Vejl. pris: 273,-

Weekend Duffle 040222

Weekendtaske med et stort rum, lynlåslommer og 2 mindre lommer på indersiden. 2 udvendige lommer med velcroluk. Diagonal skulderrem med polstring. TPU lynlåse, reflektive lynlåsvedhæng og en nøglekrog indeni. Mål og volumen: 57x43x21cm ≈ 51,5 l

Kvalitet: Ydermateriale: 300D polyester, for: 210D polyester PU bagbeklædning, bund: 1680D polyester.

Vejl. pris: 317,-

Laptop Bag 040221

Klassisk, slank computertaske med plads til en 15” bærbar computer eller tablet, alle dine gadgets, dokumenter og andet du har brug for i løbet af en arbejdsdag. Et stort hovedrum og en frontlomme med nøglekrog indeni. TPU lynlåse og reflekterende lynlåsvedhæng. Mål og volumen: 42x33x9cm ≈ 12,5 l

Kvalitet: Ydermateriale: 300D polyester, for: 210D polyester PU bagbeklædning, bund: 1680D polyester.

Vejl. pris: 355,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 121
955 955
Bags
955

95

Melange Daypack 040301

En stilfuld rygsæk til hverdagsbrug, med SBS lynlås hovedrum og yderlomme. En åben sidelomme til ekstra opbevaring. Leveres med håndtag, er let polstret og har justerbare skulderstropper. Mål og volumen: 28x42x12cm - 12L

Kvalitet: 600D polyester/TPE på bagsiden. Foer: 100% polyester Vejl. pris: 96,-

Melange Backpack 040302

En moderne rygsæk. Den har et hovedrum, der lukkes med snøre og udvendig lomme med SBS lynlås. Hovedrummet kan komprimeres med to stropper på lukkkeflappen for at stabilisere dine ejendele, når du er på farten. En åben sidelomme for ekstra opbevaring. Leveres med håndtag og let polstrede og justerbare skulderstropper. Mål og volumen: 32x42x15cm - 20 L

Kvalitet: 600D polyester/TPE på bagsiden. Foer: 100% polyester Vejl. pris: 144,-

95

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 122
Bags

Melange Computer Case 040303

En enkel og minimalistisk computertaske. Den har et polstret hovedrum med SBS lynlås, en udvendig lomme med lynlås til evt. vigtige dokumenter. Leveres med robuste håndtag. Mål og volumen: 36x26x3cm - 3 L

Kvalitet: 600D polyester/TPE på bagsiden. Foer: 100% polyester

Vejl. pris: 77,-

Melange Travel Bag 040304

Dette er den perfekte weekendtaske. Den har et stort rum og en frontlomme begge med SBS lynlås. Leveres med robuste håndtag og justerbar skulderrem. Mål og

volumen: 48x22x26cm - 24 L

Kvalitet: 600D polyester/TPE på bagsiden.

Vejl. pris: 106,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 123 95 95 Bags

955

Prestige Backpack 040311

En stilfuld rygsæk med et stort rum med polstrede sider og to udvendige lommer - alle med lynlås. En sidelomme for ekstra plads. Top, bund og sider er PU-belagt for ekstra holdbarhed. Leveres med håndtag og justerbare skulderstropper. Mål og volumen: 30x44x16cm - 18 L

Kvalitet: 300D polyester/TPE på bagsiden, PU belagt. Foer: 100% polyester.

Vejl. pris: 182,-

Prestige Briefcase 040313

Denne stilfulde taske er udstyret med et polstret rum og en frontlomme begge med SBS lynlåse. Top, bund og sider er PU-belagt for ekstra holdbarhed. Leveres med håndtag, skulderrem med metalclips, der øger kvaliteten yderligere. Mål og volumen: 39x31x9cm - 8 L

Kvalitet: 300D polyester/TPE på bagsiden, PU belagt. Foer. 100% polyester. SBS lynlåse.

Vejl. pris: 144,-

955

Prestige Dufflebag 040312

Denne stilfulde taske har et stort rum og en frontlomme - begge med SBS lynlåse. Top, bund og sider er PU-belagt for ekstra holdbarhed. Leveres med håndtag, skulderrem med metalclips, som øger kvaliteten yderligere. Mål og volumen: 50x27x23cm - 28 L

Kvalitet: 300D polyester/TPE på bagsiden, PU belagt. Foer: 100% polyester.

Vejl. pris: 173,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 124
Bags
955

Prestige Trolley 040314

Velegnet og perfekt som kabinekuffert i henhold til IATA. Denne flotte trolley har et stort rum med SBS lynlås, er foret og har stropper til at holde dine ejendele på plads, mens du er på farten. En stor lynlåslomme på indersiden samt stor udvendig lynlås- frontlomme. To hjul og en stop-løsning gør den let at manøvrere rundt med. Teleskop håndtaget er godt beskyttet i et skjult rum med lynlås. Top, bund og sider er PU-belagt for ekstra holdbarhed. Leveres med et stilfuldt stofbelagt håndtag. Når den ikke er i brug, kan den slås sammen for at spare plads. Vægt 1,8 kg Mål og volumen: 35x54x19cm - 32 L

Kvalitet: 300D polyester/TPE på bagsiden, PU belagt. Foer: 100% polyester.

Vejl. pris: 357,-

Prestige Toilet Case 040315

Det perfekte supplement til din bagage er denne stilfulde toilettaske. Den har et rum med lynlås og et håndtag i siden. Top, bund og sider er PU-belagt for ekstra holdbarhed. Mål og volumen: 25x15x9cm - 3 L

Kvalitet: 300D polyester/TPE på bagsiden, PU belagt Vejl. pris: 48,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 125
Bags
955 955

2.0 Backpack 040241

Funktionel rygsæk i et godt udtænkt design - velegnet til de fleste lejligheder. To store rum adskilt af en indvendig lomme for at beskytte din bærbare computer. Det andet rum har en netlomme og en nøgleringskrog. Toplommen giver let adgang, og en skjult lomme på bagsiden opbevarer dine værdigenstande sikkert. En robust strop på bagsiden gør det muligt at fastgøre tasken på en bagagevogn. Refleksdetaljer gør dig synlig i mørke. Mål og volumen: 45x31x20cm - 28L

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU-bagside og PUbelægning

Vejl. pris: 269,-

2.0 Cooler Backpack 040243

Perfekt taske, hvis du også har brug for at holde dine drikke og/eller madvarer kolde. To større rum - et godt isoleret, der fungerer som en køler og et standard med meshlomme og nøgleringskrog. Toplomme for nem adgang og et robust håndtag. To store mesh-lommer på siderne. Leveres med en flaskeåbner fastgjort til hoved lynlåsen. Reflektsdetaljer gør dig synlig i mørke. Mål og volumen: 43,5x31x17cm -23L

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU-bagside og PUbelægning

Vejl. pris: 250,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 126
99 Bags
99

2.0 Daypack 040242

En let og fleksibel rygsæk til en aktiv hverdag. Tre større rum med en ekstra lynlåslomme i mesh. Det tredje rum er tilgængeligt via en skjult lynlås under skulderstropperne. To funktionelle lommer med let adgang - en på oversiden og en på undersiden. To store mesh-lommer på siderne med elastiske stropper og to mindre på skulderremmen. Båndene har et smart håndtag, samt et brystbånd og taljestrop for at holde rygsækken på plads, selv ved store bevægelser. Reflekterende detaljer gør dig synlig i mørke. Mål og volumen: 41x23x13cm - 12L

Kvalitet: 100% 150D polyester med PU bagside og PU belægning Vejl. pris: 326,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 127 99 Bags

2.0 Combi Bag 040250

En rygsæk med mange brugsmuligheder. Håndtag øverst og foran. Skulderstropper med to D-ringe, der har en brystbåndsrem for stabilitet, når du er på farten. To store sidelommer med lynlås, hvor den ene er isoleret - perfekt til kolde drikke og mad. Stor u-formet lynlås for nem adgang og hurtig pakning. Et ventileret sko- og håndklæderum. Toplomme med lynlås med nøgleringskrog. En skjult sikkerhedslomme bag skulderstropperne og en stor sidelomme i mesh. Refleks detaljer.

Kvalitet: 100% polyester med PU-bagside og PU-belægning.

Vejl. pris: 480,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 128 99 Bags

2.0 Duffle 040246

En alsidig duffel med god ventilation. Hovedrummet er ventileret og har lynlåslommer samt nøglekrog. Aftagelig skulderrem med plads til visitkort. På siden er et ventileret rum til sko eller håndklæde. 48x25,5x28,5 cm.

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU coating

Vejl. pris: 250,-

2.0 Computer Bag 040248

Elegant computertaske. Tre store rum adskilt med et polstret rum til at holde din computer beskyttet. Indeni flere lommer til tilbehør. En diagonal aftagelig skulderrem for ekstra komfort og en skulderpude med plads til et visitkort. To polstrede håndtag og to store udvendige lommer med lynlås. En robust strop bagpå til at kunne fastgøre på en trolley. Mål og volumen: 40x32x11cm - 14L

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU-bagside og PUbelægning

Vejl. pris: 430,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 129
99
Bags
99

2.0 Travel Bag Small 040244

En mindre rejsetaske – perfekt til weekendturen. Hovedrummet er tilgængeligt via en u-formet lynlås, så det er let og hurtig at pakke. Indeni en hængende lomme med lynlås og en nøgleringskrog. En robust aftagelig skulderrem med skulderpude og plads til et visitkort. Gribehåndtagene samles øverst med et polstret omslag med velcro. Tasken har en lomme på hver side, et sko/håndklæderum og en netlomme. Bagsiden og forsiden har lynlåslommer. Mål og volumen: 46x25x25cm - 29L

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU-bagside og PUbelægning

Vejl. pris: 269,-

2.0 Travel Bag Medium 040245

Har du brug for en rejsetaske med mere plads, så er denne til dig. Hovedrummet er tilgængeligt via en u-formet lynlås for let og hurtig pakning. Indeni en lomme med lynlås og en netlomme med en nøgleringskrog. En robust aftagelig skulderrem med skulderpude og plads til et visitkort. Gribehåndtagene samles øverst med et polstret omslag af velcro. To ekstra håndtag på siden for at lette transport fra alle sider. Tasken har en lomme på hver side, et er ventileret til sko/håndklæderum. Bagside og forside er udstyret med lynlåslommer. Mål og volumen: 53x31x28cm - 46L

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU-bagside og PUbelægning

Vejl. pris: 355,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 130 99 99 Bags

2.0 Toilet Bag 040249

En moderne toilettaske, fyldt med lommer, både almindelige og med mesh. Stor lynlåslomme på bagsiden for nem adgang. Leveres med et håndtag og en krog for at kunne hænge tasken, når den åbnes. Dimensioner og volumen: 25x19x10 - 5L

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU-bagside og PUbelægning

Vejl. pris: 125,-

2.0 Tote Bag 040247

Stilfuld computer-taske. Et stort polstret rum for at beskytte din bærbare computer. To store lynlåslommer på ydersiden. Tasken bæres med to håndtag eller en aftagelig skulderrem med en skulderpude, der har plads til et visitkort. En pæn integreret rem på bagsiden gør, at den nemt kan fastgøres på en trolley. Dimensioner og volumen: 38x33x14,5 cm -18L

Kvalitet: Shantung Pongee 100% polyester med PU-bagside og PUbelægning

Vejl. pris: 202,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 131
99
Bags
99
YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 132 Caps & Accessories

Davis 024035

Cap med kontrast i sandwich piping, og justérbar strop med messingspænde. Vores mest solgte model.

Kvalitet: 100% heavytwill.

Vægt: 260 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 36,-

Classic Cap 024078

Klassisk 6-panels kasket i ubørstet bomuldstwill og med velcroluk for størrelsesjustering.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 250 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 46,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 133 58 35 04 55 99 10 35 18 04 00 99 94 68 580 55 Caps & Accessories PAGE115

Texas Cap 024065

Twill cap med velcro lukning bagpå.

Kvalitet: 100% bomuld.

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 27,-

Street Cap 024079

6-panels kasket i street-stil med flad skygge. Ubørstet bomuldstwill og knap-luk for størrelsesjustering.

Kvalitet: 100% bomuld

Vægt: 250 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 46,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 134 00 580 99 75 10 35 18 04 00 68 Caps & Accessories

Melange Cap 024066

6 panels cap i moderne mélange stof. Har velcrobånd bagtil for justering.

Kvalitet: 100% polyester

Vægt: 210 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 58,-

Flexifit Cap 024067

6 panels cap i stræk bomuldstwill - med et bredt elastisk bånd for perfekt pasform.

Kvalitet: 97% bomuld 3% elastan

Vægt: 230 g/m2

Størrelse: S/M 57cm L/XL 59cm

Vejl. pris: 69,-

Reflective Cap 024068

6 panels cap i reflekterende stof dækket med sort mesh. Har velcro-rem bagtil for justering.

Kvalitet: 50% bomuld, 50% polyester, mesh 100% polyester

Vægt: 320 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 84,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 135 99 554 REFLECTIVE INDEX: 250 949 99 92 95 Caps & Accessories

Ribstrikket hue med opsmøg og 4-søms

Kvalitet: 100% akryl

Størrelse: one size

Vejl. pris: 52,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 136 203 580 75 955 99 Caps & Accessories
Milas 024137 top.

Otto 024136

Dobbelt strukturstrikket hue og 4-søms top.

Kvalitet: 100% akryl

Størrelse: one size

Vejl. pris: 69,-

Hubert 024128

Tyk og dejlig strikket hue med ombuk.

Kvalitet: 100% akryl.

Størrelse: one size

Vejl. pris: 36,-

Hubert Patch 024129

Strikket hue med ombuk. Badge på front, som er velegnet til at trykke på (9,5 x 4,3 cm.)

Kvalitet: 100% akryl.

Størrelse: one size

Vejl. pris: 40,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 137 99 95 82 07 580 580 95 99 580 95 99 Caps & Accessories

Hubert Patch Reflective 024135

Strikket hue med ombuk og indstrikket, refleks tråd. Patch foran med mulighed for print (størrelse 9,5 x 4,5 cm)

Kvalitet: 100% acryl

Størrelse: one size

Vejl. pris: 90,-

Hubert Reflective 024134

Strikket hue med ombuk og indstrikket, refleks tråd.

Kvalitet: 100% acryl

Størrelse: one size

Vejl. pris: 90,-

Grover Reflective 024164

Fint strikket hue med 6-søms-top. Strikket bomuldsfor. 2 reflekterende striber for god synlighed. Huen er velegnet til både broderi og påsætning af badge.

Kvalitet: 100% akryl, for 100% bomuld

Størrelse: one size

Vejl. pris: 48,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 138 949 REFLECTIVE INDEX: 250 949 REFLECTIVE INDEX: 250 949 REFLECTIVE INDEX: 250 Caps & Accessories

Moody 024133

Alsidigt halsrør i elastisk fleece. Den ene flatlock syning er med refleks.

Kvalitet: 92% polyester, 8% elastan

Vægt: 380 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 50,-

George 024132

Hue i elastisk fleece. 6 flatlock refleks sømme.

Kvalitet: 92% polyester, 8% elastane

Vægt: 380 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 50,-

Kyle 024131

Dobbelt single jersey hue med 6 flatlock sømme i toppen.

Kvalitet: 95% bomuld. 5% elastan single jersey

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 50,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 139 REFLECTIVE INDEX: 250 REFLECTIVE INDEX: 250 35 55 580 00 99 35 55 580 00 99 11 00 11 35 99 605 170 949 55 300 Caps & Accessories

Baily 024125

Let og behagelig hue med blødt fleece for. Velegnet til at have på under hjelmen.

Kvalitet: 100% bomuld single jersey strik med 100% polyester fleece for.

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 38,-

Saco 024130

Dobbelt single jersey hue, 6 flatlock sømme i toppen.

Kvalitet: 95% bomuld, 5% elastan. (Antracite meleret [955] high visibility orange [170] high visibility yellow [11] 62% polyester, 33% bomuld, 5% elastan).

Vægt: 180 g/m2

Størrelse: one size

Vejl. pris: 58,-

Elastic Belt 024205

Stretch bælte af polyester med metalspænde. Passer både til herre og dame.

Kvalitet: 100% polyester

Størrelse: 105 cm, 120 cm

Vejl. pris: 115,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 140 35 99 55 00 58 99 955 300 55 35 170 605 580 00 11 55 00 580 96 99 580 Caps & Accessories

Zip puller 50-p 024201

Basic lynlåse til at mixe og matche din egen stil på vores forskellige modeller, der har lynlås.

Kvalitet:

Størrelse: 50-p

Vejl. pris: 94,-

Drawstring 50 m 024200

Snører i polyester som du kan mixe og matche til din egen stil på hættetrøjen. 50 meter kan bruges til ca. 40 stk.

Kvalitet: 100% polyester

Størrelse: 50 m

Vejl. pris: 382,-

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 141 605 580 55 300 00 35 10 18 99 605 580 55 300 00 35 10 18 99 Caps & Accessories

Lidt om tryk og broderi.

For at dit logo får en god kvalitet og holdbarhed kræves forskellige metoder til tryk og broderi, afhængigt af hvilke produkter, det drejer sig om. Herunder har vi lavet en lille guide, som forklarer forskellen mellem de mest almindelige metoder, der anvendes.

[ A ] SCREEN – Den mest enkle, billigste og mange gange den bedste metode. Bruges til T-shirt, sweatshirt og anden lettere konfektion.

[ B ] TRANSFER – Anvendes med fordel til samme produkter, men giver et mere detaljeret resultat og lidt klarere farver. Transfer kan lægges på lager til omgående tryk.

[ C ] DIREKTE BRODERI – Giver indtryk af eksklusivitet og forhøjer helhedsindtrykket. Metoden er meget god til jakker, strik, frotté og skjorter.

[ D ] VÆVBRODERI – Broderede labels får alle detaljer frem og er meget flot. Labels kan ligge på lager til efterfølgende produktion.

[ E ] EMBOSSING – eller relief-tryk – er en trykmetode, som under hårdt pres trykker printet tredimensionelt på tøjet. Effekten bliver omtrent som en prægning, diskret og eksklusiv. Metoden kan anvendes på de fleste typer stof, dog fortrinsvis på bomuld, polyester og fleece.

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 142

ACRYL se syntetiske fibre.

Hvad betyder det?

BØRSTET BOMULD er en blød version af bomuld, en metode hvor de korte fibre er fjernet. Garnet tager bedre imod farve og bliver stærkere og blødere.

CANVAS er et meget holdbart materiale, som oftest i bomuld. Bruges til sejl, tasker, sko og andre ting, hvor det skal kunne holde til meget.

CARDED COTTON er sammenlignet med børstet bomuld, en process som ikke er lige så fin. Den har flere fibre som “stikker ud” og er som oftest lidt grovere.

CVC (Chief Value Cotton) er en blanding af højkvalitets bomuld og polyester, hvor bomulden udgør mere end 50% af varen.

EASY CARE er et udtryk som betyder, at materialet er nemt at bevare flot over tid. Produktet er blevet behandlet mekanisk eller med kemikalier, som gør strygning eller presning nemmere. Behandlingens virkning aftager over tid.

ELASTAN er et fælles navn for en syntetisk fiber, som er kendt for en rigtig god elasticitet. En af de bedst kendte er LYCRA ®

FLEECE er et almindelig navn for blødt materiale, sædvanligvis i polyester. Materialet er både varmt og åndbart.

FULLY FASHIONED betyder, at artiklen er produceret i strikkede, forbøjede stykker.

GAUGE er et mål på masketætheden, dvs. hvor mange maskerækker der er på en cm.

INTERLOCK er en strikmetode bestående af to sammenstrikkede ribvarer, som giver en glattere og mere kompakt vare med mindre elasticitet end i almindelig rib.

LYCRA ® er et registreret varemærke fra INVISTA, se Elastan.

MESH er et ”net-lignende” materiale som man ofte bruger i sportstøj.

MICRO FLEECE er det samme som fleece, men med kortere sting. Se fleece.

NYLON er et syntetisk fiber, som er baseret på polyamid. Se syntetiske fibre.

OPEN END SPINNING er en teknologi, hvor man laver garn uden at spinde det. Kan ikke bruges til tyndt garn.

OTTOMAN er en vævemetode som giver et parallelt ribbet stof.

OXFORD er en vævemetode, som giver stoffet en lidt grovere struktur. Flerfarvet garn giver en meleret effekt. Piqué er en vævemetode som normalt bruges med bomuld. Karakteriseret ved parallelle snore eller fine ribkanter.

POLYAMID se syntetiske fibre.

POLYESTER er den vigtigste fiber af alle syntetiske fibre. Se syntetiske fibre.

POPLIN er en vævemetode som gør, at materialet kan give sig meget.

PU er en forkortelse for Polyurethane, som er en vandafvisende film (eller coating), som man f.eks. bruger på jakker eller tasker til udendørs brug.

REGENERERET FIBER er navnet på en slags silke, som er lavet på cellulose fibre. Mest anvendt i viscose, modal og acetate.

RIBSTRIKNING giver stor elasticitet.

RINGSPUNDEN er den fineste teknik for at spinde garn. Giver en overdådig kvalitet når det gælder farveægthed og holdbarhed.

RIP-STOP er et letvægts nylon materiale med forstærkninger.

SAMMENSAT er to forskellige lag materiale, som er sat

MATERIALE sammen til et.

SINGLE JERSEY er et fint materiale, som ofte bruges til T-shirts.

SLUB er ujævnheder i garnet; enten en ufuldkommenhed eller skabt af designet

SOFTSHELL er et udtryk som bruges til et blødt materiale, som har evnen til at afvise vand. Materialet findes med forskellige niveauer af vandtæthed og åndbarhed.

SPUN DYED Spun dyed er en proces hvor farvepigment tilsættes fibermassen, inden den spindes. Dette reducerer brugen af vand og kemikalier betydeligt i produk tionen. Det er dermed en særdeles miljøvenlig teknik, som derudover sikrer bedre farvedybde og farvefasthed.

SYNTETISKE FIBRE er et samlet udtryk for alle fibre, som er kunstigt fremstillet. Mest almindelig er polyester, polyamid og akryl.

TACTEL er et brand fra Invista. Det føles som bomuld.

T/C er en forkortelse for polyester/bomuldsmix, hvor polyester udgør omkring 65%.

TAFFETA er et lækkert materiale fremstillet af silke eller syntetiske fibre.

TASLAN er en fiber som giver et mere råt og mat stof. Lettere at dekorere og ikke så glat.

TWILL er en metode til at væve stof med høj slidstyrke. Jeans, arbejdstøj og nogle skjorter laves ofte i twill.

VISCOSE se regenereret fiber.

VELCRO ® er et brand navn for et bestemt materiale, som kan åbnes og lukkes, men det er blevet så kendt, at det er blevet en betegnelse for en bestemt type produkt.

YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER 143

Vi er altid meget nøjeregnende med udvælgelsen af råvarer, fabrikker, produktionsmetoder og produkter. Men du kan også selv påvirke holdbarheden af vores produkter, og medvirke til at sikre god kvalitet og langvarig fornøjelse ved anvendelse af tøjet. I alle vores produkter findes en klar og tydelig vaskeanvisning. Den viser med symboler og tekst, hvordan du behandler varen på den bedste måde. Herunder ser du en forklarende tekst til de mest almindelige symboler:

Baljen viser at varen kan maskin- eller håndvaskes. Det gradtal som står i baljen angiver den vasketemperatur som skal anvendes. Kan normalt tåle centrifugering. Det er vigtigt ikke at vaske i for koldt eller for varmt vand. Eksempelvis kan afsmitning opstå nemmere ved 40°C end ved 60°C på visse beklædningsgenstande.

Følg derfor altid vaskeanvisningen. Overkrydset balje betyder ”kan ikke vaskes”.

Cirklen betyder, at varen kan renses.

Bogstavet i cirklen viser, hvilket middel som skal anvendes. Overkrydset cirkel betyder ”kan ikke renses”.

Vasketips

Symbolet bruges til materiale, som har en vandtæthed på 2000 WP eller mere.

Trekanten betyder, at varen kan klorbleges. Bogstaverne CL er den kemiske betegnelse for klor. Over-krydset trekant betyder ”klorblegning ikke tilladt”.

Symbolet med ringen i firkanten betyder at, varen kan tørretumbles. Overkrydset symbol betyder, at den ikke kan tørretumbles.

Strygejernet angiver, at varen kan stryges eller glattes. I symbolet findes en eller flere prikker, der alt efter antal angiver strygetemperatur.

••• Høj temperatur (højst 200° C)

•• Middel temperatur (højst 150° C)

• Lav temperatur (højst 100° C)

Overkrydset strygejern betyder at, varen ikke tåler strygning. Undgå at stryge på evt. tryk (gælder også bagsiden).

Før vask:

• Sortér vasken efter 40° og 60° osv. Helst efter farve: Mørk><Lys.

• Undgå at blande hvide og kulørte varer sammen.

• Følg doseringen som står på vaskemidlet.

Har du spørgsmål om kvalitet eller behandling af tøjet m.m. er du altid velkommen til at ringe til os!

Symboler

Rigtig god fugttransport.

Vindafvisende.

Tapede sømme.

Damemodel.

Herremodel.

Børnestørrelser.

Artiklen er strygelet.

Ny sæsonfarve.

Nyhed.

UV-beskyttende materiale.

144 WP EASY TO IRON UV MVP YOUR COMPLETE PROMOWEAR SUPPLIER
High visibility farve.
Spun dyed Økologisk bomuld Pvc fri Refkleks Recycled syntetiske fibre kvinders farve

lysegrøn

grøn melange

flaskegrøn

militærgrøn

græsgrøn

lys khaki sand

caffe latte

mørk mocca

grå stone

askegrå

natur melange

sølvgrå

mørkegrå

refleksgrå refleks

gråmeleret

antracit meleret

metal grey pistol sort

00 04 07 10 11 101 170 171 175 18 19 203 211 216 300 250 35 38 44 510 51 511 54 55 554 56 565 57 570 58 580 593 595 600 605 611 615 62 66 67 676 01 68 71 75 815 82 820 825 90 91 92 925 94 945 215 947 949 95 955 956 96 99 hvid offwhite khaki sten hvid citron high visibility gul neon gul
visibility orange neon orange mørk orange orange brændt orange frosted pink neon pink candy pink heather lys pink lys cerise rød bordeaux mørkelilla himmelblå lyseblå neon blå turkis kongeblå marineblå melange blå blåmeleret dueblå soft blue navy mørk navy polar blå steel blue refleks grøn æble grøn
grøn
green
high
neon
sage
flag grøn jagtgrøn
FARVEKORT Vi tager forbehold for evt. trykfejl. Der kan forekomme nuanceforskelle i farver fra det viste farvekort samt billeder til den faktiske farve af produktet. Farvekortet skal derfor ses som en vejledning. Alle priser er ekskl. moms og er gældende indtil 23. august 2024.
A Amarillo 028219 35 Ambition Half Zip 021075 63 Ambition Roundneck 021074 62 Ambition-T 029376 23 Ambition-T Women 029377 23 Arden 029318 16 Arock 020903 90 Aston 021174 69 Astoria 028273 36 Austin 028272 36 B Backpack 040103 118 Backpack II 040207 118 Baily 024125 140 Basic Active Cardigan 021016 56 Basic Active Cardigan Junior 021068 110 Basic Active Half Zip Junior 021072 110 Basic Active Hoody 021011 54 Basic Active Hoody Full Zip 021014 56 Basic Active Hoody Full Zip Women 021015 56 Basic Active Hoody Junior 021067 110 Basic Active Half Zip 021013 57 Basic Active Pants 021017 56 Basic Active Pants Junior 021069 112 Basic Active Polo 028254 34 Basic Active Roundneck 021010 54 Basic Active Shorts 022053 71 Basic Active Shorts Junior 022055 112 Basic Active-T 029038 20 Basic Active-T Junior 029037 106 Basic Active-T Women 029039 20 Basic Active-T L/S 029040 20 Basic Active-T L/S Women 029041 20 Basic Backpack 040161 117 Basic Backpack Reflective 040164 116 Basic Bag 040162 117 Basic Cardigan 021038 42 Basic Cardigan Junior 021028..............108 Basic Cardigan Women 021039 42 Basic Half Zip 021033 42 Basic Hoody 021031 40 Basic Hoody Full Zip 021034 43 Basic Hoody Full Zip Women 021035 43 Basic Hoody Junior 021021 109 Basic Micro Fleece Jacket 023914 76 Basic Micro Fleece Jacket Women 023915 76 Basic Pants 021037 43 Basic Pants Junior 021027 108 Basic Polar Fleece Jacket 023901 76 Basic Polar Fleece Vest 023902 76 Basic Polo 028230 25 Basic Polo L/S Junior 028233 107 Basic Polo Women 028231 25 Basic Polo L/S Pocket 028235 26 Basic Polo Pocket 028255 26 Basic Polo S/S Junior 028232 107 Basic Polo Sweater 021032 43 Basic Rain Jacket 020929 84 Basic Roundneck 021030 40 Basic Roundneck Junior 021020 108 Basic-T 029030 7 Basic-T Junior 029032 105 Basic-T L/S 029033 8 Basic-T L/S Women 029034 8 Basic-T V-neck 029035 8 Basic-T Women 029031 7 Bend 022054 71 Bomber 020955 91 Brooklyn 029006 15 C Cambridge 027310 68 Cargo Pocket 022042 73 Cargo Pocket Stretch 022045 73 Carolina L/S 029319 17 Carolina S/S 029317 17 Carolina Tanktop 029307 18 City Backpack 040224 120 Clare 027955 66 Clark 027950 66 Classic Cap 024078 133 Classic Cardigan 021048 46 Classic Cardigan Women 021049 46 Classic Half Zip 021043 46 Classic Hoody 021041 45 Classic Hoody Full Zip 021044 45 Classic Hoody Full Zip Women 021045 45 Classic Hoody Women 021042 45 Classic Lincoln L/S 028245 29 Classic Lincoln S/S 028244 29 Classic Marion L/S 028247 29 Classic Marion S/S 028246 29 Classic OC Polo 028264 27 Classic OC Polo Women 028265 27 Classic OC-T 029364 10 Classic OC-T Junior 029362 106 Classic OC-T Women 029365 10 Classic Rain Jacket 020939 84 Classic Roundneck 021040 45 Classic Shell Jacket 0200923 88 Classic Shell Jacket Women 0200924 88 Classic Softshell Hoody 0200912 79 Classic Softshell Hoody Women 0200917 79 Classic Softshell Jacket 0200910 78 Classic Softshell Jacket Junior 0200909 113 Classic Softshell Jacket Women 0200915 78 Classic Softshell Vest 0200911 78 Classic Softshell Vest Women 0200916 78 Classic Tanktop 029367 18 Classic-T 029320 8 Colorado 020931 99 Colorado Women 020932 99 Conrad 028274 36 Craig 021053 65 Creston 020913 100 Custer 020933 93 Custer Women 020934 93 D Davis 024035 133 Davis Kids 024036 115 Derby-T 029342 14 Derby-T Women 029343 14 Drawstring 50 m 024200 141 Ducan 021055 65 Dumas 020998 99 Dumas Women 020999 99 E Elastic Belt 024205 140 Elgin 029411 19 Eskie 020996 101 Ezel 029460 19 F Fashion Top Women 029005 16 Flexifit Cap 024067 135 G Garland 027321 69 George 024132 139 Gerry 021051 65 Grayland 020980 83 Grayland Women 020981 83 Grover Reflective 024164 138 H Haines 023946 77 Haines Women 023947 77 Hardy 020961 87 Hardy Reflective 020964 84 Harper 021019 53 Hayden 021024 58 Hayden Women 021025 58 Heavy Premium Polo 028260 30 Heavy Premium Polo Women 028261 30 Helix 021018 53 Hobart 021022 58 Hobart Women 021023 58 Hollis 022057 71 Hubert 024128 137 Hubert Reflective 024134 138 Hubert Patch 024129 137 Hubert Patch Reflective 024135 138 Hudson 020976 96 Hudson Junior 020905 115 Hudson Women 020977 96 Hudson Vest 020974 96 Hudson Vest Women 020975 96 I Ice Sport-T 029336 23 Ice-T 029334 22 Ice-T Women 029335 22 Idaho 0200976 94 Idaho Junior 0200905 115 Idaho Women 0200977 94 Idaho Vest 0200974 94 Idaho Vest Women 0200975 94 K Katy 029305 17 Kenai 022046 75 Kenai Women 022047 75 Key West 020956 87 Kingslake 020970 102 Kingslake Women 020972 102 Kyle 024131 139 L Laptop Bag 040221 121 Lemont 020918 96 Lemont Women 020919 96 Libby 027347 69 Lincoln 028204 29 Lindy 020985 100 Loris 021046 53 Loris Women 021047 53 M Malamute 020997 102 Manhattan 028250 33 Manhattan L/S 028252 33 Manhattan Women 028251 33 Manhattan L/S Women 028253 33 Marietta 028277 34 Melange Backpack 040302 122 Melange Cap 024066 135 Melange Computer Case 040303 123 Melange Daypack 040301 122 Melange Travel Bag 040304 123 Miami Hoody 0201031 39 Miami Hoody Full Zip 0201034 39 Miami Roundneck 0201030 39 Milas 024137 136 Milford Jacket 020927 82 Milford Jacket Women 020928 82 Moody 024133 139 N Neon-T 029345 20 Neon-T Junior 029347 106 Neon-T Women 029346 20 New Alpena 028223 37 New Classic-T 029360 9 New Classic-T Women 029361 9 New Conway 028222 37 Newport 020969 90 Newton 028237 37 Newton Women 028239 37 Nome 029314 22 O Oakdale 021062 60 Oakdale Women 021063 60 Odessa 021066 61 Orlando 029430 19 Orlando Women 029431 19 Ottawa 021064 61 Ottawa Women 021065 61 Otto Hat 024136 137 Over-T 029390 11 Oxford 027311 69 P Padded Hoody Softshell 020952 81 Padded Hoody Softshell Women 020953 81 Padded Softshell Jacket 0200954 80 Padded Softshell Jacket Women 0200957 80 Padded Softshell Junior 0200906 114 Padded Softshell Vest 020958 80 Padded Softshell Vest Women 020959 80 Premium Active-T 029338 21 Premium Active-T Women 029339 21 Premium Fashion-T 029348 13 Premium Fashion-T Women 029349 13 Premium Fashion-T L/S 029358 13 Premium Fashion-T L/S Women 029359 13 Premium Long-T 029356 12 Premium OC Cardigan 021006 51 Premium OC Cardigan Women 021007 51 Premium OC Hoody 021002 48 Premium OC Hoody Full Zip 021004..............50 Premium OC Hoody Full Zip Women 021005 50 Premium OC Hoody Women 021003 48 Premium OC Pants 021008 51 Premium OC Pants Women 021009 51 Premium OC Roundneck 021000 48 Premium OC Roundneck Women 021001 48 Premium-T 029340 13 Premium-T Women 029341 13 Prestige Backpack. 040311 124 Prestige Briefcase 040313 124 Prestige Dufflebag 040312 124 Prestige Toilet Case 040315 125 Prestige Trolley 040314 125 R Raglan-T 029326 22 Reflective Cap 024068 135 Roll-Up Backpack 040220 120 S Saco 024130 140 Sanders 010177 83 Seattle 028242 37 Seattle Women 028243 37 Sebring 020902 75 Single Jersey Polo 028280 26 Slub Tanktop Women 029351 18 Slub-T 029352 14 Slub-T Women 029353 14 Smart Backpack 040163 117 Smart Backpack Reflective 040165 116 Sparta 010179 83 Sportbag 040208 119 Stafford 020901 89 Street Backpack 040223 121 Street Cap 024079 134 Stretch Premium Polo 028240 30 Stretch Premium Polo L/S 028262 31 Stretch Premium Polo Women 028241 30 Stretch Premium Polo Women L/S 028263 31 Stretch Shirt L/S 027960 66 Stretch Shirt L/S Women 027961 66 Stretch-T 029344 14 T Texas Cap 024065 134 U Utah Jacket 020942 93 Utah Jacket Women 020943 93 Utah Vest 020940 93 Utah Vest Women 020941 93 V Venice 022064 70 W Waco 020923 89 Waco Women 020924 89 Webster 020936 87 Weekend Duffle 040222 121 Weston 020989 90 Willmar 0200964 85 Willmar Junior 0200963 113 Willmar Women 0200965 85 Z Zip puller 50-p 024201 141 0-9 2-in-1 bag 42L 040235 118 2-in-1 bag 75L 040236 118 2.0 Backpack 040241 126 2.0 Combi Bag 040250 128 2.0 Computer Bag 040248 129 2.0 Cooler Backpack 040243 126 2.0 Daypack 040242 127 2.0 Duffle 040246 129 2.0 Toilet Bag 040249 131 2.0 Tote Bag 040247 131 2.0 Travel Bag Medium 040245 130 2.0 Travel Bag Small 040244 130 5-Pocket Stretch 022040 72 5-Pocket Stretch Women 022041 72 5-Pocket Stretch Light 022043 72 INDEX INDEX

Your complete promowear supplier

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.