Page 1

InnehĂĽll. Restauranger . . . . . . . . . . . . sid. 10 - 55

Nattklubbar . . . . . . . . . . . . . . sid. 56 - 63

KafĂŠer . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . sid. 64 - 71 Aktiviteter . . . . . . . . . . . . . . . sid. 72 - 95

Kropp & Hälsa . . . . . . . . . sid. 96 - 111

Hotell . . . . . . . . . . . . . . . . . . sid. 112 - 123

Shopping . . . . . . . . . . . . . . . sid. 124 - 144

Presentkort . . . . . . . . . . . sid. 145 - 254


035-15 82 02 leikin.se

035-10 21 21 hkdrott.se

035-363 16 astrio.nu

035-505 40 harplinge.nu

035-406 85 tronningeif.nu

0708-21 19 94

035-608 33 ois.nu

035 -21 17 07 snff.net

035 - 17 18 80 info@hbk.se

035-12 75 80 info@halmia.se

sperlingholmsif.se

035-342 07 halmstadfrigymnaster.se

035-12 99 60 halmstadibk.com

035-13 33 90

035-505 40

halmstadhockey.se

svenskalag.se/hgh

Njuta samarbetar med utvalda idrottsföreningar. 75 kr på varje såld Njutabok går till våra idrottsföreningar. Välj själv vilken förening du vill stödja.


Regler

om hur boken fungerar. Njuta är inte personlig och erbjudandet kan användas av innehavaren till presentkortet. Undantag är kapitel hotell där boken är personlig och måste uppvisas i samband med betalning och användande av presentkortet. Alla erbjudanden är unika och skiljer sig mellan våra samarbetspartners, specifikation finns i varje annons och på presentkortet. Njuta är giltig fr.o.m. 1:a maj 2013 t.o.m. 30:e april 2014. Eventuella avvikelser kan förekomma så läs noga igenom erbjudandet före användandet. Minst 2 personer skall äta samtidigt för att rabatten ska gälla. När ni beställer 2 eller fler huvudrätter, kommer restaurangen dra av priset på den billigaste beställda huvudrätten. Servitören skall erhålla presentkortet innan notan sammanräknas dvs. samtidigt som du ber om notan. Om detta inte sker gäller ej rabatten vid detta tillfälle. Rätter som uttryckligen är angivna som barnrätter på menyn betraktas inte som huvudrätter. Äter ett barn en rätt från ordinarie menyn, avdrages barnets huvudrätt, om den är billigast. Presentkortet kan inte kombineras med andra rabattformer hos våra samarbetspartners. Vid eventuella tveksamheter angående vad som omfattas av Njutaerbjudanden åligger det presentkortsinnehavaren att kontrollera detta med vår samarbetspartner innan beställning. Njuta Halmstad AB reserverar sig för om verksamheten upphör, byter ägare eller helt ändrar karaktär och är inte ansvarig om något företag bryter sitt avtal eller nekar att ta emot presentkortet. Njuta Halmstad AB ansvarar inte för tryckfel eller skada p.g.a. force major, som brand, olycksfall, strejk eller dylikt. Kom ihåg! Läs varje erbjudande noggrant. Presentkortet gäller endast de erbjudande, de adresser samt på de villkor som är angivna i boken och på presentkortet. Presentkortets erbjudande kan ej omförhandlas eller bytas mot kontanter. Presentkorten får ej säljas vidare. Vid eventuella problem eller frågor är du välkommen att kontakta Njuta Halmstad AB, 035-18 88 90 eller maila till kontakt@njutaboken.se


stödjer SOS Barnbyar! Läs mer om SOS Barnbyars arbete på:

www.sos-barnbyar.se

Förskolan ligger i anslutning till den nya barnbyn, där 150 föräldralösa barn fått ett nytt hem och en familj.


Genom att köpa den här boken är du med och stödjer en förskola i Cibitoke, Burundi. På förskolan får 75 föräldralösa och utsatta barn i åldern 3 till 6 år utbildning och möjlighet till lek. Utan förskolan hade många av barnens föräldrar varit tvungna att lämna sina barn ensamma hemma, sätta dem i arbete eller inte kunnat försörja familjen. Burundi tillhör ett av de absolut fattigaste och mest tätbefolkade länderna i världen. Medellivslängden är endast 51 år. Utbildningsnivån är låg och drygt hälften av befolkningen är analfabeter. SOS Barnbyar inledde sitt arbete i Burundi 1976 och har idag fem barnbyar med familjestärkande program, skolor, förskolor och medicinkliniker i landet.

I förskolan som Njuta stödjer får utsatta barn i åldern 3 - 6 år utbildning och möjlighet till lek.


HELA TIDNINGEN, ÖVERALLT OCH I ALLA KANALER.

Som prenumerant på Hallandsposten får du hela tidningen, överallt och i alla kanaler. Du får även e-tidningen i din dator, surfplatta och mobil samt ett HP-kort fyllt med förmåner. Dessutom får du tillgång till alla låsta artiklar på hallandsposten.se och m.hallandsposten.se.


ar eg

at a

kh

Hantv erksg

atan

g Vall

n ata

Karl XI:s väg

g dts tfel

Brogatan Stora torg

Rådhus 04

Slottsgatan

Slottsbron

Halmstad slott

NISSAN

n

Hvi

Torsgatan

01

Storga tan

a at

Köpm ansg Nygata n

sg

an gat

03

06 Bastion sgatan

au

tan sga

kel

n nvi Ste

Bro

n

Lilla torg 02

NISSAN

yg g

Hamng atan

c Ba

Jä rn vä gs

le de n

Br Gunilla parken

Fredsg atan Viktoriag at

an

Syskon h

amnsg

Kapte

atan

nsgata

Bredg

n 05

atan

Restauranger

10

01 Brasserie Collioure

04 Svea Hotellbar & Matsalar

02 Bulls

05 Grands Bar & Restaurang

03 The Fox & Anchor

06 Zigges Garage


Restauranger

Restauranger

Restauranger

Nattklubbar KafÊer Kropp & Hälsa Aktiviteter

Hotell

esentko

11


ETT KLASSISKT FRANSKT BRASSERIE MED RÖTTER I TRADITIONELL SVENSK MATLAGNING

Förrätter Moules Creme Vinkokta färska blåmusslor med en skvätt grädde

Chili & vitlöksgratinerade havskräftor Med aioli

Varmrätter Ört- och vitlöksgrillad kattfisk Med confiterad lök, hummerfondhollandaise och körsbärspotatis

Dovhjortinnanlår Med gräddkokta svartrötter, rotfruktspytt och port vinssky

Desserter 3x Creme Brulé Vanilj, catalan, espresso

Chokladfondant Med apelsinglass och havtornsglace Ett urval från vår meny, besök vår hemsida www.brasseriecollioure.se för aktuell meny. Öppettider: Tis-Lör 18.00-23.00. Sommartid har vi öppet hela veckan.

12


Restauranger

Brasserie Collioure Välkommen till hemtrevliga Brasserie Collioure, restaurangen vid Nissans kajkant där det franska köket möter våra svenska delikatesser. Vi har hämtat inspiration från den lilla franska fiskebyn Collioure, ljusets och målarnas stad vid Medelhavet nära gränsen till Spanien. Nu tar vi med oss en nypa medelhavskänsla till Brasserie Collioure och förenar den med den svenska smaken och matupplevelsen. Varmt Välkomna önskar Linus & Johanna

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri förrätt Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri varmrätt Erbjudande 3: 2 för 1 på valfri dessert Erbjudandena gäller sön-tors. Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 147. Torntorget 6A 035-262 94 17 www.brasseriecollioure.se Öppettider: Tis-Lör 18.00-23.00 Sommartid har vi öppet hela veckan

13


V채lkommen till en internationell pub med gemytlig atmosf채r.

V책r meny hittar du p책

www.thebullspub.nu 14


Restauranger

Bulls Välkomna till Halmstads största och bästa pub. Du hittar oss i Halmstads gamla brandstation med stor uteservering på lilla torg. På dagtid erbjuder vi underbart god husmanskost och på kvällarna äkta steakhouse med ett brett utbud på såväl mat som dryck. Kom, trivs och njut på nya Bulls ...som förr fast bättre!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på Lunch Erbjudande 2: 2 för 1 på Bulls Cheeseburger Erbjudande 3: 2 för 1 på Kyckling & Mozzarellaburgare Presentkort på sidan 149. Bankgatan 5 035-14 09 21 www.thebullspub.nu

15


Meny Förätter: Svampcappuccino champinjoner och ostronskivling som fräses med lök, toppas med grädde och vitt vin, kryddas och mixas till en härligt slätsoppa.

Varmrätter: Pasta Fox Vår egen pastaexpert garanterar en pasta med säsongens innehåll som slår det mesta.

Hamburgertallrik på Foxens vis Våra underbart handrullade burgare, som vi bygger på höjden, med en massa smarriga tillbehör.

Moules Marinières Våra superpopulära musslor som kokas i en fond av vitlök, vitt vin, chili och grädde överstiger allas förväntningar.

Kockarnas Caesarsallad Romansallad blandad med vår specialdressing, parmesan, knaperstekt bacon, krutonger och grillat kycklingbröst. Toppas med vitlöksbröd.

Desserter: Tobleronemousse En lätt mousse som smälter i munnen, och lämnar ett bestående avtryck.

16

Ett urval från vår meny, besök vår hemsida www.thefoxandanchor.se för aktuell meny. Vi har en speciell sommarmeny som gäller i juli och augusti.


Restauranger

The Fox & Anchor Välkomna till The Fox and Anchor, gastropuben mitt i centrum. Med över 300 sorters skotsk single malt och 150 sorters öl presenterar vi Halmstads största utbud på whisky och öl. Menyn består av en klassisk pubmeny med mindre och större rätter som dessutom inramas av vårt ”krysskort” där gästen själv väljer hur varmrätten ska komponeras. Vi erbjuder all sorts nöje, bland annat Karaoke på torsdagar, After Work med liveband på fredagar och fotbollseftermiddag på lördagar.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 valfri Varmrätt (Gäller ej krysskortet) Erbjudande 2: 2 för 1 på After Work, Tapas buffé Erbjudande 3: 2 för 1 på Lördags lunch Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 151. Storgatan 52 035-21 75 76 www.thefoxandanchor.se

17


STORGATAN I HALMSTAD. TEL 035-295 86 07 Svea 채r en del av

18


Restauranger

Svea Hotellbar & Matsalar Scandic Hallandia har skapat en unik mötesplats för dig i Halmstad, samt för våra hotell- och konferensgäster. Till Svea är du välkommen från tidigt på morgonen till sent på natten. Här kan du äta frukost, lunch, fika, middag, nattmat eller bara slå dig ner i baren och njuta av våra goda cocktails. Välj den av våra fyra olika matsalsmiljöer som passar dig bäst och stanna gärna länge. Du får fri tillgång till trådlöst internet och här finns även ett lekrum för barnen. Välkommen till hotellet där du inte bara behöver bo! Svea en del av Scandic.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri förrätt från à la carten Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri varmrätt från à la carten Erbjudande 3: 2 för 1 på söndagsbrunch Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 153. Rådhusgatan 4 035-295 86 07 www.scandichotels.se

19


ett urval ur vår meny Förrätter Havskräftssoppa med kall cocktail på granatäpple & kräftor. Frasig råraka med löjrom & klassiska tillbehör.

Varmrätter Hjortwallenbergare gjorda på nymald färs från Ulverds hjorthägn med potatispuré & lingongräddsås, inlagd gurka på mormors vis. Ört - & vitlöksmarinerad rosastekt lammfilé serveras tillsammans med rosmarinsås och en krämig potatisgratäng.

Desserter Två sorters lokalproducerad glass från Halmstads egen Italienare, Riccardo på Möllegård. Crema Catalana, en spansk variant på klassiska Creme Brulee varsamt smaksatt med solmogna apelsiner.

Reservation för ändringar då vi byter meny ofta. Dagsaktuell meny se www.grandhotel.nu

20


Restauranger

Grands Bar & Restaurang Vårt populära vattenhål, Grands Bar & Restaurang. Njut rikliga frukostar, vällagade luncher & en smakfull á la carte meny kvällstid. Under årets svalare del - mysiga fondueaftnar. Sommarhalvåret - ett brett urval av läckra tapas. I Grands Bar kan du ta något gott att dricka & äta, bara vara. Vare sig du vill äta lunch, fira en födelsedag, överraska någon, anordna en oförglömlig fest till dina anställda eller vänner - stora som små arrangemang, vi ordnar allt efter dina önskemål. Välkomna!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri rätt “från grillen” Erbjudande 2: 2 för 1 på kökets “5 utvalda” tapas (gäller maj - augusti) Erbjudande 3: 2 för 1 på valfri dessert Gäller EJ Lunch och avhämtning. Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 155. Stationsgatan 44 035-280 81 82 www.grandhotel.nu

21


22

Hamngatan 45 • 035- 710 10 15 • www.ziggesgarage.se


Restauranger

Zigges Garage Zigges Garage har Halmstads skönaste uteservering, vackert belägen på Hamngatan 45. Terrassen på andra våningen har en otrolig utsikt över Nissan och Nissastrand. Vi serverar bland annat Tapas, med en stor variation av rätter. Givetvis har vi fullständiga rättigheter och vår specialitet är våra goda drinkar.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri förrätt Erbjudande 2: 2 för 1 på tapastallrik Erbjudande 3: 2 för 1 på valfri dessert Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 157. Hamngatan 45 035-710 10 15 www.ziggesgarage.se

23


SLOTTSMÖLLAN

09

at a

kh

n

06 11 Lilla torg 05

au

Storga tan

Hantv erksg

atan

g Vall

n ata

Karl XI:s väg

g dts tfel

Rådhus

Slottsgatan 08 UTBLICKEN 07

Fredsg atan

Slottsbron Viktoriagatan

Halmstad slott

FLYGSTADEN 01

03

Hamng atan

n

Hvi

Torsgatan

Brogatan Stora torg

NISSAN

a at

15

an gat 02

Bro

sgatan

Köpm ansg Nygata n

sg

Bastion

an gat els 16 ink

nv Ste

04

NISSAN

yg g

ar eg

Gunilla parken

c Ba

Jä rn vä gs

le de n

Br

Syskon h

14 EUROSTOP 07 12 13 10

amnsg

Kapte

atan

nsgata

n

Bredg

atan

Restauranger

24

01 Burger King® Halmstad

09 Slottsmöllans Magasin

02 Sibylla Halmstad

10 Coop Forum Kök & Café

03 Sandys

11 Restaurang Norreport

04 Folkparks Grillen

12 Taco Hej

05 Subway

13 Halmstad Travet

06 SPIS&DELI

14 Nyhems delikatessbutik

07 Västergök & Östergök

15 New Shanghai

08 Gomidda

16 House Ming


Restauranger

Burger King® Halmstad Njut av grillade hamburgare av 100% nötkött i Halmstad. Du hittar oss på vägen ut mot Tylösand. Det perfekta läget för ett stopp till eller från stranden! Har du bråttom kan du beställa direkt i vår Drive Through. Välkommen in!

Erbjudande Erbjudande 1: Köp ett Whopper®-meal - få ett på köpet Erbjudande 2: Köp Månadens kampanj-meal - få ett på köpet Erbjudande 3: Köp valfritt meal över 55kr - få ett Kids Meal på köpet Presentkort på sidan 159. Torpaledsvägen 2 035–12 22 24 www.burgerking.se

25


In

Vill du veta mer... Vill du veta mer...

26


Restauranger

Royal Béarnaise Meal

Sibylla Halmstad Sibylla Halmstad erbjuder härligt goda snabbmatsrätter i ljus och trevlig miljö! Hamburgare, Korv, köttbullar och kebab förstås. Vår restaurang har 65 sittplatser, är handikappvänlig och givetvis har vi bollhav för barnen. Hjärtligt välkommen till Brogatan 37! Tobbe med personal.

“Gustafs since 1951”

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på Royal Bearnaise Meal 150g Erbjudande 2: 2 för 1 på Kebabtallrik Meal Erbjudande 3: 2 för 1 på Köttbulle Meal Presentkort på sidan 161. Brogatan 37 035-12 94 50 www.sibylla.se

27


Gå in på: mobil.hallandsposten.se

hstd reklambyrå

allandsposten Läs Hallandsposten din mobil! direkt i mobilen.

Hallandsposten i din mobil!

du enkelt läsa Hallandsposten direkt i mobilen. Här levereras alltid

aste nyheterna. Det gör att du snabbt och smidigt är uppdaterad om

Här levereras alltid de senaste nyheterna. att du snabbt ch Hammarby även omDet du är igör Los Angeles. Oavsett var du befinner och smidigt är uppdaterad om å tåget, på stranden eller någonstans i världen har du alltid Nu på kanstan, du enkelt läsa Hallandsposten direkt i mobilen. Här–levereras de senaste nyheterna. Det görKort att dusagt: snabbt och är uppdaterad om e senaste nyheterna till hands. Där dusmidigt befinner dig! det som intresserar dig.

m intresserar dig. Du kanske vill veta hur det gick i matchen mellan

det som intresserar dig. Du kanske vill veta hur det gick i matchen mellan

mobil.hallandsposten.se

mobil.hallandsposten.se Drott och Hammarby även om du är i Los Angeles. Oavsett var du befinner

28

ör Hollywood. Inskickad Peter Jumrukovski från Halmstad. En av de vinnande bilderna i Hallandspostens mobilkampanj. dig – på tåget,avpå stan, på stranden eller någonstans i världen – har du

Ett hopp för Hollywood. Inskickat av Peter Jumrukovski/Halmstad.

alltid de senaste nyheterna till hands. Kort sagt: Där du befinner dig!


Restauranger

Sandys Snabb mat kan vara nyttig och god. Om den kommer från Sandys. Hos oss hittar du freshfood, utvalda råvaror, lagade direkt på din beställning. Submarines med nybakat bröd, eller wraps. Pålägg: Spännande exotiska smaker, eller klassiska svenska. Varm Pasta som värmer gott och mättar behagligt, i ett brett urval smaker. Och för den riktigt hungrige erbjuder vi fräscha sallader. Till detta kanske något gott att dricka, en espresso eller en perfekt latte… Kom in och handla, eller beställ och betala på www.sandys.se och få det levererat. Välkommen!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på dagens Soppmeny Erbjudande 2: 2 för 1 på dagens Submeny Erbjudande 3: 2 för 1 på dagens Fikameny Presentkort på sidan 163. Klammerdammsgatan 3 035-12 20 66 www.sandys.se Öppettider: Mån-Fre 11:00-18:00 Lördag 11:00-17:00 Med reservation för ökade öppettider

29


30


Restauranger

Folkparks Grillen Folkparks Grillen - Halmstads egna Plankeria. En grill utöver de vanliga där hemlagat, kolgrillat, av bästa kvalité är våra ledord. Vi gör alla våra dressingar, såser och mos från grunden. Allt vårt kött, både till hamburgare och ryggbiff är av Svensk toppklass. Hos oss hittar du riktiga American Pan Pizza, där vi inte sparat på något, testa själv. Rockabillyt Välkommen till oss Peter & Daniel med personal.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri på Folka-meny Erbjudande 2: 2 för 1 på Kolgrillat Ryggbiffspett (Gäller måndag-torsdag) Erbjudande 3: 2 för 1 på Lunch Köttbulle-meny alt. Pannbiff-meny Presentkort på sidan 165. Folkparkstorget 035-777 94 74 www.folkparksgrillen.se

31


Mätcenterkoncernen erbjuder allt det där som andra mätföretag gör - och lite till. Vi är den kompletta leverantören av mätning inom fysiskt samhällsbyggande. Koncernen består av Mätcenter, AIP-MITTAUS, Control System International, Geomark och Geo Survey. Tillsammans är vi din naturliga mätpartner för alla projekt i norra Europa. Med våra strategiskt placerade regionkontor i kombination med en flexibel organisation är vi dock alltid din lokala mätleverantör.

32

Vill du veta mer? Besök vår hemsida www.maetcenter.com eller ring 0771-11 30 00.


Restauranger

Subway® Äntligen har SUBWAY® kommit till Halmstad! På SUBWAY® kan du alltid bli riktigt mätt och valfriheten är stor, du har 5 olika bröd att välja på både grova och ljusa, toastad eller kall vi gör din sub precis som du vill ha den. När du köper en sub eller sallad är du alltid garanterad nybakat bröd och grönsaker. Samtliga subs och sallader från menyn görs på beställning. Service och fräschör kommer alltid i första hand.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri 15 cm Sub meny Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri 30 cm Sub meny Erbjudande 3: 2 för 1 på valfri frukostmacka meny inkl. kaffe och juice Gäller endast Subway® Halmstad. Presentkort på sidan 167. Bankgatan 6 0763-47 61 60 www.subway.se

Välkommen till oss på SUBWAY® i Halmstad. 33


Ett koncept för livet

Deli | Café | JuiCebar | lunCher | avhämtning | SurDegSbageri

34 54

tyghuSgatan 4 | lilla torg | halmStaD | 035-10 30 30 | SPiSDeli.Se


Restauranger

INGA TILLSATSER - BARA RIKTIG MAT

SPIS&DELI SPIS&DELI är ett koncept för livet som vill få dig att må bra. Vi vill med mat, interiör och genomtänkta helhetsupplägg påverka våra gäster att fatta fler bra beslut som resulterar i optimal hälsa. Kan vi dessutom influera våra gäster att tänka nya tankar och därmed våga sträcka sig mot nya utmaningar i livet, har vi lyckats. Välkommen till SPIS&DELI vid Lilla Torg i Halmstad!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri SPIS&DELI burgarmeny Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri kaffe och dessert Erbjudande 3: 50 % rabatt på valfritt event (Hälsofrukost, temakväll, mm.) Presentkort på sidan 169. Tyghusgatan 4 035-10 30 30 www.spisdeli.se info@spisdeli.se

35


ur och guld sedan 1935 36

Brogatan 8 • Tel 035-21 54 54 • www.martenssons.se


Restauranger

“Halmstads mest omtyckta lunchbuffé”

Västergök & Östergök Västergök & Östergök är idag två av Halmstads ledande lunchrestauranger med snabb service och bra parkeringsmöjligheter. Varje dag dukar vi upp en stor lunch- och salladsbuffé där du kan välja mellan tre varmrätter och en kall sallad. Båda restaurangerna är även tillgängliga för festarrangemang av olika slag och vi erbjuder även catering till såväl stora som små arrangemang. Hjärtligt välkommen önskar vi på Västergök & Östergök!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på lunchbuffé hos Västergök Erbjudande 2: 2 för 1 på lunchbuffé hos Östergök Erbjudande 3: 2 för 1 på kaka till kaffet Presentkort på sidan 171. Mån-Fre 11.00-13.45 Västergök - Utblicken 1 035-12 00 52 Östergök - Västervallvägen 035-12 93 09 www.vastergok.se

37


Lunchguiden i din mobiL

SMS:a hP Lunch till 72099 s책 skickar vi l채nken direkt till din mobil. Kostnad 2 kr + ev. trafikavg.

38 www.hallandsposten.se/lunchguiden


Restauranger

Gomidda Gomidda är Halmstads nya lunchrestaurang. Vi finns vid Flygstaden, på andra våningen ovanför clas ohlson. Så ta en paus i shoppingen och kom upp till oss och varva ner. Vi har även catering till både små och stora arrangemang. Vill du hellre ta med dig maten? Köp din mat i vår drive-in! Välkommen önskar vi på Gomidda!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på Lunch Erbjudande 2: 2 för 1 på Sallad Erbjudande 3: 2 för 1 på Lunch, Take Away Presentkort på sidan 173. Flygstaden 035-373 00 www.gomidda.se

39


Längtar du efter ett exklusivt boende

på en strand i Thailand?

Vi erbjuder studios från 40 kvm till penthouse på 550 kvm på Koh Lanta

Koh Baan Resort & Condominiums Koh Baan Resort & 279 Condominiums Tel +66 (0)75 66 70 68 Moo 2, Saladan 279 Moo 2, Saladan Tel +66 (0)75 66 72 20 Koh Lanta Koh Lanta www.kohbaanresort.se Krabi 811 50, Thailand Krabi 811 50,info@kohbaanresort.se Thailand

40

T T w i


Restauranger

Slottsmöllans Magasin Välkommen till Magasinet! Varje vardag serverar vi lunch mellan 11.30 - 14.00 Goda middagar & vinprovningar för stora som små sällskap. På våran festvåning arrangerar vi företagsevenemang och privata tillställningar för upp till 140 personer. Under sommarsäsongen har vi en stor uteservering ner mot Nissan. En grönskande oas. Vi har bl.a pubkvällar med musik, söndagsbruncher. Läs mer om detta på våran hemsida.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på lunch Erbjudande 2: 2 för 1 på på valfri dryck & bakverk (gäller lättdrycker & kaffe) Erbjudande 3: 2 för 1 på söndagsbrunch Presentkort på sidan 175. Frennarpsvägen 140 035-282 01 30 www.slottsmollansmagasin.se Öppettider lunch 11.30-14.00

41


Vi 채r inte b채st p책 allt!

Digital Signage FineArt prints Vepor / banderoller Portabla displaysystem

42

www.expoteket.se // 035-22 78 90


Restauranger YYY XX

ss!s! s o o s s o o h h a a ik k f i h c o h c a o LuLnucnhcah Coop Forum Kök & Café Hos Coop Forum Kök & Café hittar du prisvärd och vällagad mat från när och fjärran, nybakat kaffebröd och självklart bjuder vi barnen på glass efter maten. Vi erbjuder dig avkoppling, god mat, snabb och vänlig service i en fräsch miljö. Som medlem får du ta del av våra extra förmånliga medlemspriser och poäng på alla inköp! Vill du ha hjälp med maten till kalaset, studentskivan, julfesten eller nyårsfirandet, kontakta oss för förslag på menyer och priser.

EUROSTOP, HALMSTAD

ÖPPET ALLA DAGAR Erbjudande

EUROSTOP, 035 15 HALMSTA 48 91 ÖPPET ALLA DAGA Erbjudande 1: 2 för 1 på dagens rätt, 035 15 48 9 (gäller vardagar 11.00-15.00) Erbjudande 2: 2 för 1 på helgmeny, (gäller lör-sön 11.00-16.00) Erbjudande 3: 2 för 1 på chokladdoppad mjukglass Presentkort på sidan 177. Mån-fre 9-19 helgdagar 9-17 035-15 48 90 / 15 48 91 www.coop.se/restaurang

43


PURESHAKE - Whey Protein

utan onödiga tillsatser av kolhydrater och fetter som finns i andra färdiga protein shakes. Nu slipper du besväret med proteinburkar och shakers. Tillsätt endast vatten eller mjölk, skaka och njut.

www.fightline.se | www.pureshake.com

44


Restauranger

Restaurang Norreport Restaurang Norre Port är en mysig restaurang med en otroligt fin atmosfär. Vi erbjuder en fantastisk upplevelse av smakfull mat och bra service till riktigt bra priser. Våran restaurang ligger i centrala Halmstad vid Norre Port där av namnet. En gemytlig restaurang som serverar både lunch & à la carte. Här serveras fisk, kött eller vegetariska rätter. Våra duktiga kockar ser till att alla gäster är mätta & belåtna. Vi hjälper även till med catering vid fester & firmaevent. Välkomna!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri förrätt Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri varmrätt Erbjudande 3: 2 för 1 på valfri dessert Gäller ej lunch. Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 179. Storgatan 45 035-10 80 30 www.restaurangnorreport.se Öppettider: Mån-Tors 11:30-22:00 Fre-Lör 11:30-23:00

45


BESTÄLL OCH BETALA DRINKEN MED DIN SMARTPHONE

Silent Order är ett mobilt beställningssystem som används för att beställa och betala via mobilen på barer och krogar. Silent Order omdefinierar de traditionella beställningssystemen och skapar en lugnare miljö för både gäster och personal. www.silentorder.se 46


Restauranger

Taco Hej På Åttingstigen 10 i Halmstad lagar vi mat från grunden till alla er som vill ha god mexikansk mat. Vi erbjuder även goda och fräscha sallader. Ni kan välja att äta här eller att ta med er maten. Vi har 14 sittplatser. Vi erbjuder även catering på våra smakfulla bufféer eller varför inte en smörgåstårta till kalaset eller skolavslutningen. Restaurangen drivs av Sabine och Ann-Britt, som tillsammans arbetat 30 år i branschen. Varmt Välkomna!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri Varmrätt Erbjudande 2: 2 för 1 på Pastasallad med kyckling och bacon Erbjudande 3: 50 % rabatt på valfri Catering 8-10 port. (Måste beställas 3 dagar innan) Presentkort på sidan 181. Åttingstigen 10 035-10 22 65 www.tacohej.nu Mån-Fre 11.00-20.00, Lör 14.00-19.00 Söndag Stängt

47


• KA UN

LL BARA SKA F ST

ET

RE

RF AR

LÄ T T SÅ

M E D VÅ

...som betyder lite mer.

• EN FE

Totalleverantör till dagarna...

E N H E T B LIR

D

FÖLJ OSS PÅ

EVENTS | CATERING | UTHYRNING TRAVET | RESTAURANG SödRA målET HBK

48

MWM Events AB | Halmstad | 035-22 77 10 | mwmevents.se


Restauranger

Halmstad Travet Sedan 2005 driver vi restaurangen på Halmstadtravet! Halmstadtravet har cirka 40 travdagar om året med Sprintermästaren i juli som årets största publikdag. I restaurangen har vi 300 platser. Vill man sitta avskilt har vi flera loger med varierande antal platser, alla med utsikt över travbanan! Vi har även en caféavdelning. På sommaren har vi flera uteserveringar. Alla lokaler på travet hyr vi även ut till andra evenemang och tillställningar.Vår ambition är att alltid leverera god och vällagad mat med fokus på våra lokala råvaror!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på kvällens rätt, gäller V65 dagar. Ej sprintermästar veckan. Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri grillrätt (Hamburgare & Korv) med dryck, gäller Ej alkoholhaltig dryck Erbjudande 3: 2 för 1 på Kvällens buffé, gäller V5/Sax dagar

Presentkort på sidan 183. Bordsbokning 035-12 81 50 www.mwmevents.se

49


Nya Plåt är ett företag med inriktning på Legotillverkning, Byggnadsplåtslageri samt numer även Pulverlackering. Mångsidighet, flexibilitet, service och säkerhet kännetecknar Nya Plåt.

50


Restauranger

Nyhems Delikatessbutik Nyhems Delikatessbutik är en modern butik med lantlig interiör. Vi erbjuder Parma & Serrano skinka, Italienska & Spanska salami och korvar. Vi säljer även Parmesan, Pecorino, Gorgonzola, Taleggio, Trentino ost från Italien & Manchego,El Pastor från Spanien. Läckerheter som vit tryffel, ost fyllda paprikor, mostarda finner ni bland torrvarorna. Många av våra produkter är ekologiska och vi strävar efter att ha sortiment som håller hög kvalitè. Kom gärna in till oss och upplev den känsla som butiken kan erbjuda dig.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 eller 50 % rabatt på 300 kronors Tapasbricka Erbjudande 2: 2 för 1 eller 50 % rabatt på 300 kronors Ostbricka Erbjudande 3: 2 för 1 eller 50 % rabatt på 200 kronors Presentpaket Brickor ska beställas 1 dag innan på 0707-31 23 61. Presentkort på sidan 185. Smedjegatan 14 www.nyhemsdeli.com Öppettider: Mån-Fre 12:00-18:00 Lördag 10:00-14:00 Söndag Stängt

51


Prenumerera P책 SverigeS SPelmagaSin! vi skriver om poker, sportsbetting och trav!

3 nr

99:-

Frankeras ej Poker Magazine betalar portot

ord. PriS 149:-

Namn SVARSPOST 20469916 110 05 Stockholm

Postadress Post nr & ort 52

Erbjudandet om m 2013-05-30. 2013-12-31. Erbjudandet채r 채r giltligt giltigt tt o


Restauranger

New Shanghai Vi hälsar dig varmt välkommen till en ljus, fräsch och inbjudande restaurang som serverar det bästa urvalet av thailändsk, indisk och indonesisk mat! Vår generösa meny erbjuder en spännande kulinarisk njutning vare sig du föredrar kött, fågel eller fisk och skaldjur. Avnjut vår generöst tilltagna lunchbuffé, eller pröva någon av våra specialiteter från á la carten. Självklart kan vi även ordna mat för avhämtning. Vi har öppet alla dagar i veckan och du hittar oss på Brogatan i centrala Halmstad.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri förrätt Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri varmrätt Erbjudande 3: 2 för 1 på dessert Gäller EJ lunch och avhämtning. Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 187. Brogatan 25 035-18 82 98

Välkomna! 53


C

M

Y

CM

MY

CY

CMY

K

54


Restauranger

House Ming House Ming var den första asiatiska restaurangen att starta upp i Halmstad och har sedan dess serverat oss mänder av goda rätter, alla inspirerade av den asiatiska matkulturen. Kökschefen Frank Chen har lång erfarenhet av de kinesiska, thailändska och indonesiska kökens bästa matrecept, råvaror och speciella smaksättningar. På House Ming serveras Du ”på ett högre plan” (en trappa upp), och den lugna och vackra miljön förstärker den redan underbara smaken! House Ming fungerar som en brygga mellan asiatisk och västerlänsk kultur, och ger Er en välsmakande matupplevelse! Varmt välkommen till House Ming!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri förrätt Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri friterad rätt eller rätterna Sichuan, Chi Jiao, House Ming Sha Cha Erbjudande 3: 2 för 1 på valfri dessert Gäller EJ avhämtning. Gäller EJ Lunch och EJ nyårsafton. Endast ett av ovanstående erbjudande kan användas per tillfälle. Presentkort på sidan 189. Mån - Fre 17.00 - 23.00 Lörd - Sön 12.00 - 23.00 Brogatan 34 035-10 53 51

55


ar eg

at a

n

kh

Storga tan Hamng atan

Hantv erksg

Brogatan Stora torg

atan

n ata

g Vall

g dts tfel

Karl XI:s väg

Hvi

Torsgatan

Rådhus

Slottsgatan

SLOTTSMÖLLAN

sgatan

Köpm ansg Nygata n

n

a at

sg

an gat

03

02

01 Bastion

au

n ata

sg kel

in

nv Ste

Bro

Lilla torg

NISSAN

yg g

Fredsg atan

Slottsbron Viktoriagatan

Halmstad slott

NISSAN

c Ba

Jä rn vä gs

le de n

Br Gunilla parken

Syskon h

amnsg

Kapte

atan

nsgata

Bredg

atan

Nattklubbar 01 Ocean Nightclub 02 Mårtenson Nattklubb 03 Parken (f.d Galejan)

56

EUROSTOP

n


Restauranger

Nattklubbar

Nattklubbar KafÊer Kropp & Hälsa Aktiviteter

Hotell Presentkort 57


www.oceanclub.se

58


Nattklubbar

STORGATAN 36 HALMSTAD www.oceanclub.se Välkomna till Ocean Nightclub Ocean Nightclub är den stilfulla klubben med en känsla av Miami! Under 1600-talsvalven dansar du till nya och gamla hits. På Ocean Nightclub har vi en bred musiksmak. Ta en färgglad drink i någon av våra välfyllda barer eller sjunk ner med en flaska champagne i våra generösa soffor. På Ocean Nightclub roar du alltid dig med glädje och stil.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på entré Erbjudande 2: 2 för 1 på entré Erbjudande 3: 2 för 1 på entré

Gäller EJ vid externa evenemang. Presentkort på sidan 191. Storgatan 36 035-17 87 00 www.oceanclub.se

Välkommen!

59


hamngatan 41• www.thomasroth.se

hamngatan 41

hamngatan 41

60


Nattklubbar

Mårtenson Nattklubb Mårtenson Nattklubb & Schlagerbar ger Er en upplevelse värd att besöka. Med två dansgolv och en pub presenterar vi ett trippelnöje för alla i sällskapet. Våra prisbelönta bartendrar serverar kylda drinkar under heta lördagsnätter och våra DJ´s ger dig musiken Du helst vill höra. Vi har öppet varje fredag och lördag 23 till 03 året runt med en åldersgräns på 23 år och med fri entré innan 23:00 (gäller ej storhelger).

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på inträde Nattklubb lördag Erbjudande 2: 2 för 1 på inträde Nattklubb lördag Erbjudande 3: 2 för 1 på inträde Nattklubb lördag Gäller EJ storhelger eller specialarrangemang. Presentkort på sidan 193. Storgatan 52 035-21 75 76 www.martensonnattklubb.se

61


Fest - Nöje - Konferens - Uthyrning

Fest & Dans

Här kan kan alla; både privatpersoner, företag och organisationer arrangera sina fester, firmafester och andra företagsarrangemang.

Konferens & Uthyrning

Ibland vill man bara få allt serverat. Det kan gälla bjudningen hemma, en personalfest eller kanske ett bröllop. Oavsett tillfälle så lovar vi att ordna ett smidigt och professionellt genomförande.

Bröllop

Låt oss hjälpa er med allt från mat och dryck till dukning och dekorering. Vi erbjuder skräddarsydda paketlösningar till er för att ni ska få det ni önskar på er speciella dag.

62


Nattklubbar

Parken (f.d Galejan) Parken i Halmstad är en utmärkt lokal för både fest, konferens och andra evenemang som ligger i en fin utemiljö, endast 1 km från centrum. Parkens kapacitet är 500 st sittande (biosittning 400 st) och 700 st totalt. Här dansar du till de kändaste dansorkestrarna under vår och höst och har en underbart trevlig kväll. Passa på att boka bord och smaka vår dansbuffé.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på fredagsdans Erbjudande 2: 2 för 1 på fredagsdans Erbjudande 3: 2 för 1 på dansbuffé Se dansprogram på vår hemsida. Presentkort på sidan 195. Parken (f.d. Galejan) Furuvägen 41B 035-710 28 53 info@parkenihalmstad.se www.parkenihalmstad.se

63


SLOTTSMÖLLAN

at a

kh

n

01 Bastion sgatan

au

Köpm ansg Nygata n

atan

g Vall

n ata

Karl XI:s väg

g dts tfel

Hantv erksg

n

Hvi

Torsgatan

02

Brogatan Stora 03 torg

Storga tan Hamng atan

a at

sg

an

gat

an

NISSAN

ar eg

gat

els

nk nvi Ste

Bro

Lilla torg

yg g

Rådhus

Slottsgatan

Fredsg atan

Slottsbron Viktoriagatan

Halmstad slott

NISSAN

c Ba

Jä rn vä gs

le de n

Br Gunilla parken

Syskon h

amnsg

Kapte

atan

nsgata

Bredg

atan

Kaféer 01 Skånskan 02 Robert’s Coffee 03 Kafé Brooktorpsgården

64

EUROSTOP

n


bgaerr sttakulruabn RNea

Kaféer

Kaféer

Kropp & Hälsa Aktiviteter

Hotell

Presentkort

65


66


Kaféer

Skånskan Skånskan hittar du på Storgatan 40 i ett korsvirkeshus från 1700-talet. Sedan 1930 har gästerna här mötts av dofterna från vårt breda sortiment där vi följer traditionen med recept på gammeldags vis. Njut av en kopp kaffe och hembakat kaffebröd eller varför inte en av våra goda baguetter? Halmstads egna Chokladmästare tillverkar allt för hand i vår Chokladverkstad där du själv kan kika in och se på hur tillverkning av praliner och tryfflar av högsta kvalité går till.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri macka/sötsak och valfritt kaffe (Gäller ej räkmacka) Erbjudande 2: 2 för 1 på månadens tårta, 8 bitar (beställes 1 dag innan avhämtning) Erbjudande 3: 2 för 1 på frukost, gäller mellan kl. 9.00-11.00 Presentkort på sidan 197. Storgatan 40 035-21 24 07 www.skanskan.nu

Hjärtligt välkommen in i stans mysigaste café. 67


68


Kaféer

Robert’s Coffee Välkomna till Robert’s Coffee på Hamngatan 27 med våra 420 kvm, indelat i olika rum fördelat på två plan. 110 stycken sittplatser inne och 25 på vår åretruntöppna balkong med fantastisk sjöutsikt mot Nissan. Prova the livingroom eller tsar-sofforna. Vi använder enbart högklassiga råvaror från de mest uppskattade områdena runt om i världen. Kaffebönorna rostas i små partier i vårt småskaliga gourmetrosteri, vilket garanterar kaffets färskhet och prima kvalitet. Och det är just detta som skiljer gourmetkaffe från vanligt kaffe. Vi har även fullständiga rättigheter. Välkomna

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri varm dryck och valfri varm macka, gäller Ej räkmacka Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri varm dryck och valfri kall macka, gäller Ej räkmacka Erbjudande 3: 2 för 1 på valfri varm dryck och valfri sötsak Presentkort på sidan 199. Hamngatan 27 035-10 19 00 www.robertscoffee.se

69


Numera är kärlek Yulias drog. NumeraeNda är kärlek Yulias eNda drog. 10-åriga Yulia var hemlös och höll värmen med hjälp av alkohol. Hon räddades av SOS Barnbyar och får i dag all värme och kärlek hon behöver från sin nya mamma i SOS Barnbyar Ukraina. Som fadder ger duhemlös de mest utsatta barnen med ett hem, ochHon en 10-åriga Yulia var och höll värmen hjälpen avfamilj alkohol. framtid. Inte enda barn ska behöva vara bli fadder i dag räddades av ett SOS Barnbyar och får i dag all ensamt, värme och kärlek hon på sos-barnbyar.se behöver från sin nya mamma i SOS Barnbyar Ukraina. Som fadder ger du de mest utsatta barnen ett hem, en familj och en framtid. Inte ett enda barn ska behöva vara ensamt, bli fadder i dag på sos-barnbyar.se

70


Kaféer

Kafé Brooktorpsgården På Kyrkogatan 12 - bara några steg från Stora Torg - hittar du oss! Ett välbevarat korsvirkeshus med anor från 1600-talet. Här kan du njuta av ett riktigt välsmakande, nymalt kaffe. Vi serverar också goda - främst hemmagjorda - bakverk, smörgåsar och luncher som sallader, bakad potatis, pannkakor mm. Sommartid har vi uteservering på vår mysiga innegård och för alla våra små gäster har vi ett lekrum. Fullständiga rättigheter.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfri kall macka, gäller Ej räkmacka Erbjudande 2: 2 för 1 på valfri varm dryck och bakverk Erbjudande 3: 2 för 1 på bärpaj med valfri varm dryck Presentkort på sidan 201. Kyrkogatan 12 035-12 10 38

Varmt välkommen! Anders med personal 71


10 FOTSTAD

FLYGPLATS

Mjälby

08 Kristineberg

Söndrum

Karlsro

Olofsdal

01 gen vä ds an ös

Gamla tylösandsvägen Pålsbo Bäckagård 07 03 Stenhuggeriet

Rotorp

05 E6 09

E6 SLOTTSMÖLLAN

Jär nv äg sle de n

Galgberget Fog deg atan Mickeldala

Kar lsr 11 ovägen

06

04 Slottsbron

Slottsjordsvägen

02 Snöstorpsvägen

La

ho lm sv

äg en

yl aT

Lars frid

Ny

Aktiviteter 01 Halmstad Äventyrsland

07 First Camp Tylösand

02 Busfabriken

08 Halmstad Dykarskola

03 Punch Restaurang & Bar

09 Gokarthallen

04 Fartvindens Trafikskola

10 Nissadalens Golfbana

05 Arosfortet/Laserdome

11 Mr. CAP

06 B & B

72


Hn채glsaAktiviteter otpapu& rs K r a er e R Aktiviteter

Hotell Presentkort

73


Varför flyga ut i landet och vända när du bara ska till Stockholm? Vi flyger till Bromma. Du sparar tid, pengar och miljö. Med Kullaflyg reser du direkt från Halmstad FRÅN till Stockholm-Bromma. Våra biljettpriser är låga men trots det bjuder vi alltid på r* t 171 k personlig service och vi tar största möjliga + avgif 6 kr = 46 hänsyn till miljön. Ombord serverar vi färskbryggt Zoégas och erbjuder lokal mat gjord av Pio Country Club. Boka dina biljetter på www.kullaflyg.se

295:-

Välkommen ombord! Kullaflyg är miljöcertifierade enligt ISO 14001 sedan 2009! * Flygplatshållarens avgifter, skatter, utsläppsrätt och bränsletillägg. Priset gäller enkelresa och inkluderar moms.

74

NÄRPRODUCERADE FLYGRESOR


Aktiviteter

Sveriges

nyspaark

nöje

Halmstad Äventyrsland Halmstad Äventyrsland erbjuder spännande upplevelser för hela familjen. Alla attraktioner ingår i entrépriset: Karusellpark, Dinosaurieland, Sagoland, Miniland, Indianland, Piratland, Hoppland och vattenland med många vattenrutschbanor. Svalka dig med en äventyrsglass eller något annat gott från kiosken. I vår restaurang Wild West Steakhouse serverar vi allt från smågrillat till den stora biffen i en genuin western miljö.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på entré Erbjudande 2: 2 för 1 på äventyrsglass Erbjudande 3: 2 för 1 på sockervadd Presentkort på sidan 203. G:a Tylösandsvägen 1 035-10 84 60 www.aventyrslandet.se

75


Hela familjens favorit på Gotland!

KNEIPPBYN RESORT Fartfylld & proffsig familjekrogshow

3 kvällar/vecka under högsäsong!

Över 15 vattenbanor och 8 uppvärmda pooler!

Bo granne med Villa Villekulla!

!

Det RIKTIGA huset från SVT:s filmer

Underhållning för alla åldrar!

7 BASSÄNGER EN- & SOMMARLAND • VILLA VILLEKULLA • HOPPBORG • UPPSKJUTET • SHARK RIVER •

76

RESORT VISBY

BOKNING 0498-29 61 50 • WWW.KNEIPPBYN.SE


Aktiviteter

Busfabriken Här får alla barn hoppa, leka, busa, stoja, springa, pyssla, mysa och knasa sig så mycket de vill. På 2000 kvm lekyta ryms södra Sveriges största inomhuslekland med klätterställning, hängbroar, krypgångar, jättebollar, jättestor rutschkana, bollhav, studsmattor, trampbilar, multisportarena, airbazoka samt pysselhörna för de allra minsta. Vi hälsar alla barn välkomna till Busfabriken!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på entré (Gäller Måndag-Fredag) Erbjudande 2: 2 för 1 på buspopcorn Erbjudande 3: 2 för 1 på busglassar Presentkort på sidan 205. Snöstorpsvägen 105 035-10 15 30 www.busfabriken.se

77


MODERN DESIGN HI

IT

Y

RLINGS BE

G

UA

L

Bestående värde förH Qdin fastighet med välisolerade skjutdörrar i underhållsfri aluminium. Lyft-skjutbeslag för smidigt handhavande. Isolerglas med varm kant U = 1,1, personsäkert.

78

Berlings Glas AB Reparatörgatan 3 Box 4123 300 04 Halmstad Tel. 035-180 180 www.berlings-glas.se

Besök vårt nya SHOWROOM!


Aktiviteter

Punch Restaurang & Bar

Krydda besöket på Punch med äventyrsgolf

En smakfullt inredd restaurang, en stor uteservering med bar samt en exotisk trädgård med äventyrsgolfbana.

Erbjudande

Erbjudande 1: 2 för 1 på Äventyrsgolfen Det är varken minigolf eller vanlig golf. Det är något mitt emellan och hejdlös Erbjudande 2: Här kan du äta och dricka roligt,gott, speciellt om du gillar att roa dig med klubba och boll bland vattenhind 2 för 1 på Äventyrsgolfen utmana dina vänner på ”sandbunkrar” en golf- och konstgräs som ibland kan luta förrädiskt. Erbjudande 3: runda och låta dig bli ompysslad 4 för 2 på Äventyrsgolfen är inspirerad av världens främsta golfhål och inramas av en av vår trevliga personal.Vår Du12-hålsbana beunderbar trädgård med palmer och exotiska växter – och med en bar i omed höver inte klä upp dig, stämningen på sidan närhet. är enPresentkort perfekt aptitretare och lika207. lockande för familjer so är avslappnad och familjär, ochÄventyrsgolf du för arbetskamrater som vill göra något kul tillsammans. får gärna ha sand mellan tårna om Tylösandsvägen 26 035-334 55 du kommer direkt från stranden. www.punch.se

Tel oss 035-334 55 // www.punch.se På tal om strand, du hittar i Tylösand, bara ett par minuters promenad från Sveriges bästa badbalja.

79


FARTVINDENS

TRAFIKSKOLA

INTENSIVUTBILDNING BIL - MC - MOPED LASTBIL - SLÄP - BUSS ECO - RISKETTAN - RISKTVÅAN HANDLEDARKURS - DYSLEXI YRKESFÖRARKOMPETENSBEVIS

FARTVINDENS

TRAFIKSKOLA

Brogatan 45, Halmstad

035 - 214 215 www.fartvinden.se 80


Aktiviteter

FARTVINDENS

TRAFIKSKOLA

INTENSIVUTBILDNING

Fartvindens Trafikskola

BIL - MC - MOPED

LASTBIL - SLÄP - BUSS

Välkommen till en modern trafikskola! Vårt mål är att ge dig en effektiv och säker utbildning och att du ska trivas och känna dig hemma hos oss.

ECO - RISKETTAN - RISKTVÅAN HANDLEDARKURS - DYSLEXI Erbjudande

YRKESFÖRARKOMPETENSBEVIS

Erbjudande 1: FARTVINDENS 50 % rabatt på första MC-körlektionen

TRAFIKSKOLA

Erbjudande 2: 45, Halmstad Brogatan 50 % rabatt på teoriavgift AM inkl. 035 - 214 215 mopedbok www.fartvinden.se

Du ska inte bara bli en riktigt bra förare utan också ha roligt på vägen till ditt körkort!

Erbjudande 3: 50 % rabatt på teoriavgift bil inkl. körhäfte

Vi hälsar alla välkomna till oss på Fartvinden!

Ange NJUTA vid bokning eller inskrivning!

Hälsningar,  Bosse med personal

Presentkort på sidan 209. Brogatan 45 302 95 Halmstad 035-214 215 www.fartvinden.se info@fartvinden.se

81


Äventyr

Skolresan

Konferans & Utbildning

Nöjen & Festligheter

Välkommen till Fortet i Halmstad! Telefon 035-21 47 00 • www.arosfortet.se

82

ÖPPET ALLA DAGAR Mån-fre 15.00-20.00, lörd 10.00-20.00, sönd 10.00-18.00 Övriga tider öppnar vi för större sällskap


Aktiviteter

Arosfortet/Laserdome På Arosfortet kan du testa din fysik, teknik och tankeförmåga i våra specialinredda 25 celler. I varje cell finns en eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-5 personer. Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, lasrar, fotoceller och annan teknik. Laserdome: Vi har Världens mest avancerade Laserdome utrustning. Ett annorlunda äventyr i en mystisk värld fylld av ljud och ljuseffekter, i en 750 m² stor arena. 5-Kamp: Med bl.a. Human football, Sumobrottning, Megaboxning, Rodeotjur, Bungee Basket, Gladiator torn. Nu har vi även 5-kamp för barn.

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på Arosfortet, max 2 personer (Gäller Måndag-Torsdag) Erbjudande 2: 50 % rabatt på Laserdome, max 2 personer Erbjudande 3: 50 % rabatt på T-shirt, max 2 st Presentkort på sidan 211. Slottsmöllan 302 31 Halmstad 035-21 47 00 www.arosfortet.se www.laserdomehalmstad.se halmstad@arosfortet.se

83


E DUK 0 9 6 KTM

84

FACEBOOK.KTM.COM


Aktiviteter

B&B Mitt i centrum, på Brogatan 13, hittar du B & B och Dark Room. Stans största nattklubb för dig som är 18+. Vår rockklubb erbjuder livekonserter med kända artister eller varför inte prova vår discobowling eller biljard i trivsam miljö? Om du känner för att äta en bit god mat erbjuder vår restaurang en härlig meny och vi har givetvis fullständiga rättigheter. Kom och avnjut en mysig helkväll hos oss, vi har öppet alla dagar i veckan och hälsar dig hjärtligt välkommen!

Erbjudande Erbjudande 1: Bowla 2 h betala för 1 h, en bana max 4 personer Erbjudande 2: Bowla 2 h betala för 1 h, en bana max 4 personer Erbjudande 3: Biljard 2 h betala för 1 h, ett bord Presentkort på sidan 213. Brogatan 13 035-21 08 85 www.bobhalmstad.se

85


First Camp

Tylรถsand ร„ventyrsgolf

Tel. 035-305 10 and www.firstcamp.se/tylos

86


Aktiviteter

First Camp Tylösand Välkommen till vår camping och stugby vid Sveriges vackraste strand! Passa på att göra något roligt och somrigt med hela familjen och alla era vänner! På vår nybyggda uteservering kan ni äta av vår goda middagsbuffé eller bara avnjuta ett glas vin. Passa också på att spela på vår roliga och utmanande äventyrsgolfbana. Kom som ni är, hos oss råder en avslappnad och skön känsla! Välkommen till First Camp Tylösand!

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på Äventyrsgolf (Gäller 19/4 tom 22/9) Erbjudande 2: 2 för 1 på Buffé (Gäller 5/7 tom 2/8) Erbjudande 3: 2 för 1 på Mjukglass (Gäller 20/6 tom 4/8) Presentkort på sidan 215. First Camp Tylösand Kungsvägen 3 035-305 10 www.firstcamp.se/tylosand

87


Grundkurs

Open Water Diver (PADI) - ditt första dykcert! Det innebär att du kan dyka överallt i världen - ned till 18 meters djup.

Ta dykcertifikat utomlands - Vi hjälper dig Refresh - Avrostningsdyk Var det ett tag sedan du dök och känner dig lite osäker?

88

Halmstad Dykarskola Kristinebergsvägen 18 302 41 Halmstad


Aktiviteter

Halmstad

Dykarskola www.halmstaddykarskola.se

Halmstad Dykarskola Halmstad Dykarskola är ett så kallat PADI 5 Star IDC dykcenter, vilket innebär att skolan lever upp till de högst ställda kraven PADI ställer på dykskolor. Här utbildar vi dykare på alla olika nivåer. Vår butik är belägen i Flygstaden och har allt för sportdykaren och semestersnorklaren. Vi hjälper dig att välja rätt dykutrustning och utbildning. Vi arrangerar regelbundet dykutfärder, både i Sverige och utomlands.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på Prova-på-dyk Erbjudande 2: 2 för 1 på Snorkelpaket Erbjudande 3: 2 för 1 på Grundkurs, PADI Open Water Diver Presentkort på sidan 217. Kristinebergsvägen 18 035-10 70 20 info@halmstaddykarskola.se www.halmstaddykarskola.se

Välkommen in! 89


Jakten på den svarta Opalen

Den svarta Opalen, som du endast kan finna i Lightning Ridge, Australien är en av världens mest eftertraktade ädelstenar. Nu kan du bli juridisk ägare till en bit av denna mytomspunna Opalmark.

För endast 398 :- får du, utöver marken, ett exklusivt förpackat certifikat & aluminium bricka som även lämpar sig väl som gåva.

för mer information besök: 90

398 kr

inkl. frakt & exp. avgift

www.blackopalarcade.com


Aktiviteter

Slottsmöllan, Halmstad • 035 -18 77 00

Gokarthallen Du hittar Sveriges fräckaste gokarthall på Slottsmöllan i Halmstad.

Erbjudande

Utmana kompisarna i en fartfylld tävling med våra nya snabba bilar. Perfekt på svensexan, firmafesten eller när du bara känner för att ha en rolig stund på fyra hjul.

Erbjudande 1: 50 % rabatt för 1 person på 8 min. drop-in körning (Gäller ej lördagar)

Vi har öppet sju dagar i veckan och självklart är vår bana öppen för alla åldrar, vi har barnbilar från 7 år.

Erbjudande 3: 2 för 1 på 8 min. drop-in körning

Välkommen till Gokarthallen i Halmstad!

Mån-Fre 14.00-20.00 Lör, Sön 12.00-18.00 Slottsmöllan 035-18 77 00 www.gokarthallen.nu

Erbjudande 2: 2 för 1 på 8 min. drop-in körning

Presentkort på sidan 219.

91


Upplev känslan med SkiErg!

Pris vägghängd: 10.400 kr Pris fristående: 14.625 kr

Hyr den från 549 kr/mån*

”Ett perfekt komplement till vanlig skidåkning. Jag kör mycket intervallträning på SkiErg” Jörgen Brink, trefaldig vasaloppsvinnare.

* SkiErg fristående 549 kr/mån i 24 mån. 649 kr/mån i min. 6 mån.

Köp eller hyr träningsredskap på motion.se Har du viljan, har vi redskapen! 92

www.motion.se


Aktiviteter

Nissadalens Golfbana Pay and Play mellanbana med banlängder 92-328 meter mellan vackra Sperlingsholm och Nissans vattendrag ca. 4 km från Halmstad. En vackert kuperad golfbana öppen för alla. Nio utmanande hål som passar både den erfarne spelaren som nybörjaren. Ej krav på hcp-kort. Klubbor kan ni hyra av oss och på drivingrangen finns det tjugo utslagsplatser. I vårt kafé kan du avnjuta en god fika med utsikt över vackra Nissadalen.

Erbjudande Erbjudande 1: Spela 2 för 1, ordinarie dagsgreenfee Erbjudande 2: 50 % på spel ordinarie dagsgreenfee, gäller 1 person Erbjudande 3: 2 för 1 vid hyra av golfset Presentkort på sidan 221. Fotstad 035-390 86 info@nissadalen.se www.nissadalen.se

Välkommen till oss!

93


Värdeoptimering! Optimera värdet på din bil genom vår FormulaU™ lackytbehandling. Vissa bilar blir vackrare än nyskick! • Smutsavvisande • Bilen blir lättare att hålla gnistrande ren • Mindre behov av tvätt • Ett hållbart skydd över lång tid Se våra FormulaU™ och MasterTreatment™-filmer på: www.mrcap.com/se/halmstad

Erbjudande

Vid bokning av vår FormulaU ™ uppgraderar vi den till en Mas terTreatment™ Du sparar 150 0:Erbjudandet gäller från 1/12 2013

till den 15/3 2014

Mr CAP Halmstad - Tre Hjärtans väg 6, 302 41 Halmstad Tel: 035-21 00 77 • Mob: 0709-22 92 82 www.mrcap.com/se/halmstad • E-post: halmstad@mrcap.com 94


Aktiviteter

Varje bilägare vill självklart köra en snygg och välskött bil som minskar så lite som möjligt i värde. Mr CAP är ett svenskt franchisesystem, etablerat 1990. Vi är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, speciellt bilens exteriör och interiör. En Mr CAP-behandling är ett gediget hantverksarbete, som utförs av medarbetare med passion för bilar. Verksamheten bygger på egen produkt- och teknikutveckling, som endast finns hos licensierade och certifierade Mr CAP-företag. Välkommen till Mr CAP Halmstad!

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på Mr CAP’s WashAll™ Mr Cap’s utvändiga handtvätt Erbjudande 2: 50 % rabatt på Mr CAP’s WashAll™ och GlassShield™ Erbjudande 3: 50 % rabatt på Mr CAP’s WashAll™ och InteriorService™ Ange NJUTA vid bokning. Presentkort på sidan 223. Tre Hjärtans väg 6 035-21 00 77 / 0709-22 92 82 www.mrcap.com/se/halmstad

95


SLOTTSMÖLLAN

02

yg g

kh

n

au n

Hantv erksg

04

Brogatan Stora torg

atan

n ata

g Vall

g dts tfel

Torsgatan

Karl XI:s väg

Hvi

05

01

Storga tan Hamng atan

a at

an

gat

sgatan

Köpm ansg Nygata n

sg

Bastion

tan sga

l nke

i

nv Ste

Bro

Lilla torg

at a

NISSAN

ar eg

03 Fredsg atan

Rådhus

Slottsgatan

EUROSTOP Viktoriag atan

Slottsbron

Halmstad slott 07

NISSAN

c Ba

Jä rn vä gs

le de n

Br Gunilla parken

Syskon h

amnsg

Kapte

atan

nsgata

n

Bredg

atan

06

Kropp & Hälsa 01 Studio Silk

05 Vacker

02 Möllans Relax & Spa

06 B Healthy

03 La Couronne

07 Söderkliniken Hälsa & Rehab

04 ULTIMATE

96


férearnger ResKtau

Kropp & Hälsa

Kropp & Hälsa Aktiviteter

Hotell Presentkort

97


KĂśp 3 valfria Biolage produkter betala fĂśr 2 (kan ej kombineras med andra rabatter) Uppvisande av Njutaboken vid betalning.

98

Kryssa vid användning


Kropp & Hälsa

Studio Silk I vår ljusa och fräscha miljö på Brogatan 25 kan ni få allt inom hårvård. Vi är ständigt uppdaterade när det gäller mode och trender. Med vår kunskap och ideér så hittar vi din egna stil tillsammans med dig. Vår ambition är att du som kund alltid skall känna dig väl omhändertagen och få personlig rådgivning samt service. Därtill rekommenderar vi också rätta produkter för just Ditt hår. Vi önskar er välkomna Senada, Rebecca, My och Ida

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på herrklippning Erbjudande 2: 50 % rabatt på damklippning Erbjudande 3: 50 % rabatt på barnklippning, gäller barn upp till 6 år Presentkort på sidan 225. Brogatan 25 035-12 44 12 www.studiosilk.se

99


Presentbutiken i city Vår värld får dig att drömma, skratta, gråta, undra, vilja veta och glömma. Den tar dig med på underbara äventyr, passionerade kärleksaffärer och fantastiska sagoberättelser när vardagen känns grå. Vår värld består av böcker – dina trogna vänner och följeslagare!

100

www.halmstad.bokia.se • halmstad@bokia.se Tfn 035-100 490 • Fax 035-100 499


Kropp & Hälsa

Möllans Relax & Spa Här på Möllans Relax & Spa har vi en skön och avkopplande atmosfär. Här är inga höga ljud tillåtna och ljuset är varmt och behagligt. Vi är flera olika företag under samma tak. Allt från massage, floating, vibrosaun, doktorsfiskar, spabehandlingar, skönhetsbehandlingar, vaxning samt friskvård. Välkommen till oss för en total avslappning. Bokad tid som Ej avbokats 12 timmar före bokad behandling debiteras med 150:-

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på floating, vibrosaun eller massage (30 min) Erbjudande 2: 50 % rabatt på vaxning eller sockervaxning Erbjudande 3: 2 för 1 hos doktorsfiskar (45 min) Presentkort på sidan 227. Tidsbokning via www.bokadirekt.se Möllans Relax 035-120 118 www.mollansrelax.se Helenas Kroppsterapi: www.helenaskroppsterapi.se 0708-93 44 77

101


102 www.fightline.se | www.pureshake.com | kundtjanst@fightline.se


Kropp & Hälsa

LA COURONNE Njut av en vårdande Duo-behandling pedikyr tillsammans med vännina eller vän. Vi börjar med ett skönt fotbad därefter filar vi hälarna och klipper tånaglarna. Sen massage, lackning och som avslut 10 min ljuvlig axelmassage. Lyxig egentid där vi börjar med Pedikyr. Vi vårdar också dina händer, naglar och nagelband. Naglarna formas med fil, nagelbanden ses över med peeling och vårdande cremer och naglarna lackas med färg. En jämn och vacker solbränna på 15 min behandling. Färgen utvecklas under 10-12 tim. Därför bör du spraya dagen innan så färgen hinner utvecklas.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på Pedikyr, 75 min (Duo-behandling) Erbjudande 2: 50 % rabatt på Pedikyr med lätt Manikyr, 1h 45 min Erbjudande 3: 50% rabatt på Brun utan Sol, Spray överkropp Presentkort på sidan 229. Fredsgatan 11 035-21 05 85 www.lacouronne.nu Öppettider: Mån - fre 10 - 18 Lördag 10 - 14

103


104


Kropp & Hälsa

ULTIMATE Ultimate är ett kampsportscenter med gym, gruppträning och föreningsverksamhet under samma tak. Halmstad Muay Thai, Halmstad BJJ och Halmstad MMA erbjuder dagligen träning för alla nivåer. Nybörjare som elit, alla är välkomna. Ett nybyggt fysrum med takmonterad träningställning finns tillgänglig för alla våra medlemmar. Här körs också instruktörsledda pass i funktionell träning, såsom Ultimate Cross, TRX och Core.

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på Månadskort Erbjudande 2: Träna 2 månader, betala för 1 månad Erbjudande 3: Träna 2 personer 1 månad, betala för 1 person Presentkort på sidan 231. Nässjögatan 6 035-10 13 00 www.ultimatetraining.se kontakt@ultimatetraining.se

Välkomna! 105


41 hamngatanhamngatan 41• www.thomasroth.se

hamngatan 41

106


Kropp & Hälsa

Vacker Marija arbetar som nagelteknolog med märket LCN, nagelteknologins Rolls Royce. Laserbehandlingar för permanet hårborttagning och borttagning av tatueringar bl.a. Nyhet! Vaxning, frans och ögonbrynsfärgning. Irena, distriktssköterska erbjuder nu Juvéderm, fillers för läppar och rynkor! Välkomna!

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på Nagelförlängning Erbjudande 2: 50 % rabatt på Ögonbrynsfärgning Erbjudande 3: 50 % rabatt på filler juvedérm (Gäller på första besöket, ej påfyllning) Presentkort på sidan 233. Brogatan 35 035-18 49 43 www.vackerhalmstad.se

107


Världens bästa roddmaskin!

Concept2 modell D

Pris: 13.500 kr Hyr den från 549 kr/mån* * 549 kr/mån i 24 mån. 649 kr/mån i min. 6 mån.

Köp eller hyr träningsredskap på motion.se Har du viljan, har vi redskapen!

108

www.motion.se


Kropp & Hälsa

B Healthy Maten vi äter är en förutsättning för vår hälsa. Som kostrådgivare och personlig tränare, hjälper jag dig att skapa förutsättningarna för att göra sunda val som passar just dig och din vardag. Med kunskap, motivation och inspiration vill jag hjälpa dig att finna den kosthållning som fungerar för just dig.

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på Startpaket Kostrådgivning, 3 träffar Erbjudande 2: 50 % rabatt på Livsstilskost, kostoch träningsvägledning, 10 träffar Erbjudande 3: 2 för 1 på Startpaket Duo Kostrådgivning, 3 träffar Presentkort på sidan 235. 0707-26 02 23 bhealthysweden.wordpress.com bhealthysweden@gmail.com

109


SVERIGES STÖRSTA SPELTIDNING LÄS ALLT OM POKER, TRAV, GALOPP OCH SPORTSBETTING

110


Kropp & Hälsa

Söderkliniken Hälsa & Rehab Det finns många anledningar till varför man får besvär i kroppen, men det finns ingen anledning till att man ska behöva ha det. Hos oss får du professionell hjälp. Vi är flera terapeuter med egna företag under ett och samma tak som gemensamt arbetar med olika former av kroppsterapier. Gör ditt livs investering – Ta hand om dig själv! Välkommen till oss på Söder, du hittar oss i entréplanet på Fiskaregatan 15.

Erbjudande Erbjudande 1: 50% rabatt på Akupunktur (TCM) Erbjudande 2: 50% rabatt på Svensk Klassisk Massage Erbjudande 3: 50% rabatt på Rosenmetoden Ange NJUTA vid bokning. Presentkort på sidan 237. Fiskaregatan 15 www.soderkliniken.com Akupunktur, Inger: 0704-26 84 66 Massage, Katarina: 0702-43 34 98 Rosenmetoden, Marcela: 0706-87 43 82

111


01

yg g

at a

kh au a at

n

Storga tan Hamng atan

Hantv erksg

Brogatan Stora torg

atan

n ata

g Vall

g dts tfel

Karl XI:s väg

Hvi

Torsgatan

sgatan

Köpm ansg Nygata n

sg

an

gat

Bro

n

Bastion

tan sga

l nke

i

nv Ste

04

Lilla torg

NISSAN

ar eg

Rådhus 03

Slottsgatan

Fredsg atan

Slottsbron Viktoriagatan

Halmstad slott

NISSAN

c Ba

Jä rn vä gs

le de n

Br Gunilla parken

SLOTTSMÖLLAN

Syskon h

amnsg

Bredg

atan

Hotell 01 Clarion Collection Hotel Norre Park 02 Best Western Grand Hotel 03 Hotell Scandia Hallandia 04 First Hotel Mårtenson 05 Hotel Continental OBS! Boken måste uppvisas i samband med betalning och användande av presentkortet. 112

atan

05 Kapte nsgata n 02


teter ivuir ta Aek anger t s R

Hotell

Hotell Presentkort

113


Clarion Collection Hotel Norre Park Vi bjuder alla g채ster p책 kv채llsmat. Som ett enkelt och bekv채mt alternativ efter en dag fylld av upplevelser. CLARION COLLECTION HOTEL NORRE PARK Halmstad www.choice.se/collection

114


Hotell

Clarion Collection Hotel Norre Park Inrymt i ett vackert sekelskifteshus finner du Clarion Collection Hotel Norre Park. Hotellet ligger i den lugna, grönskande delen av Halmstads centrum med vackra Norre Katts Park mittemot och med stadens pulserande restaurang- och nöjesliv på andra sidan Halmstads gamla stadsport, Norre Port. Väl innanför våra dörrar möts du av en familjär och gemytlig atmosfär som följer dig ända upp på rummet. Generösa rum med hemkänsla gör din vistelse trivsam och bekväm. Välkommen till oss!

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på valfritt rum Erbjudande 2: 50 % rabatt på dubbelrum Erbjudande 3: 2 för 1 på frukostbuffén Gäller alla dagar och i mån av plats. Ange NJUTA vid bokning. Presentkort på sidan 239. Norra vägen 7 035-21 85 55 cc.norrepark@choice.se www.norrepark.se

OBS! Boken måste uppvisas i samband med betalning och användande av presentkortet.

115


Följ med på en avkopplande kryssning a nde e r b ju d om h a r s t il l d ig oK en n ju t a b

Välkommen på en solig dygnskryssning ombord på Birka. Skäm bort dig med en uppfriskande spa-behandling, ät gott, dansa och umgås med trevliga medresenärer.

Kryssningserbjudande fr. 370:-/person Avser hyttkategori Birka insideshytt, härlig 3-rätters kryssningsmeny, stor frukostbuffé samt anslutningsbuss t/r. Gäller ord dygnskryssning med avresa söndag–torsdag hela 2013 (dock ej 11/7-17/8). Gäller nybokningar, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka din kryssning på tel 08-702 72 30 eller www.birka.se. Uppge kampanjkod: SAMNJUTA.

När resan är målet


Hotell

Best Western Grand Hotel Best Western Grand Hotel - ett anrikt fullservice hotell byggt år 1905. Beläget mitt emot centralstationen. Nära till allt! 108 rökfria & renoverade rum, fritt trådlöst Internet. Rummen har olika karaktär, utformning och personlig inredning. Hotellet inrymmer även vårt populära vattenhål, Grands Bar & Restaurang, se Restauranger. Vi erbjuder fina möteslokaler, catering, ett brett aktivitetsutbud, paketerbjudanden såväl för privatpersoner, grupper och företag.

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på dubbelrum (gäller ordinarie pris) Erbjudande 2: Bo 2 nätter betala för 1 (Måste bokas 24 timmar innan ankomst) Erbjudande 3: 2 för 1 på frukostbuffén Gäller alla dagar och i mån av plats. Ange NJUTA vid bokning. Presentkort på sidan 241. Stationsgatan 44 www.grandhotel.nu

Vi finns här för dig!

OBS! Boken måste uppvisas i samband med betalning och användande av presentkortet.

117


118


Hotell

Hotell Scandic Hallandia Scandic Hallandias centrala läge i Halmstad gör hotellet till den perfekta basen för shopping och aktiviteter. Nära hotellet hittar du butiker, museer, hembyggdsgårdar och konst. Längst Halmstads kust finns även ett flertal härliga badstränder. Under din vistelse kan du koppla av i vår relaxavdelning med bastu, jacuzzi och en fantastisk utsikt över Halmstad. Vår hotellrestaurang SVEA erbjuder lunch, brunch, middag samt after work med cocktails i den mysiga baren. I våra konferenslokaler kan du hålla möten för upp till 100 personer. Passa på att låna en cykel från receptionen och utforska Halmstad.

Erbjudande Erbjudande 1: 2 för 1 på valfritt rum, Gäller ordinarie pris Erbjudande 2: 2 för 1 på Dubbelrum med Romantisk VIP (Choklad och frukt) Gäller ordinarie pris med ankomst fredag, lördag eller söndag.

Erbjudande 3: 2 för 1 på frukostbuffén Gäller alla dagar och i mån av plats. Kan endast bokas direkt med hotellet 035-295 86 18. Ange kod NJUTA. Presentkort på sidan 243. Rådhusgatan 4 035-295 86 00 www.scandichotels.se/hallandia

OBS! Boken måste uppvisas i samband med betalning och användande av presentkortet.

119


Varmt v채lkommen!

First Hotel M책rtenson

120

Hotellet d채r du 채r i centrum!


Hotell

First Hotel Mårtenson I händelsernas centrum, vid Lilla Torg, Norre Port och slutet av Storgatan ligger First Hotel Mårtenson med utsikt över Nissans strand. Vi har valt att på ett modernt sätt knyta ihop vår historik med vår unga profil och erbjuder er en vistelse fylld av glädje och omtanke. Vi erbjuder ett rikt utbud både för affärsresenären och för er som vill roa er på er fritid. Förutom en skön säng erbjuder vi en riklig frukostbuffé i vår unika Vinterträdgård. Vi har stadens bästa pub i huset, bra mat och konferensmöjligheter samt en populär nattklubb. Välkomna till oss!

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på ordinarie pris på valfritt rum Erbjudande 2: 50 % rabatt på ordinarie pris på dubbelrum eller enkelrum Erbjudande 3: 2 för 1 på frukostbuffén Gäller alla dagar och i mån av plats. Ange NJUTA vid bokning Presentkort på sidan 245. Storgatan 52 035-17 75 75 www.firsthotels.se/martenson

OBS! Boken måste uppvisas i samband med betalning och användande av presentkortet.

121


Dagspa & Behandlingar

” Pausa för en stunds njutning” continental-halmstad.se Bokning: 035 - 17 63 00

122


Hotell

Hotel Continental Välkommen till oss på Hotel Continental Sweden Hotels. Vårt hotell är lite annorlunda och det är vi stolta över. Vi finns centralt beläget i en vacker byggnad på Kungsgatan, mellan centralstationen och centrum. Med vår 100-åriga historia erbjuder vi en atmosfär med utpräglad hemkänsla. Hos oss känner du dig alltid välkommen och vi finns här för att göra ditt besök till ett fint minne! Varma hälsningar Jenny & Jeanette med personal.

Erbjudande Erbjudande 1: 50 % rabatt på Dubbelrum, gäller ordinarie pris Erbjudande 2: 2 för 1 på Frukostspa Erbjudande 3: 2 för 1 på 50 min Duo behandling Gäller alla dagar och i mån av plats. Ange NJUTA vid bokning Presentkort på sidan 247. Kungsgatan 5 035-17 63 00 forfragan@continental-halmstad.se www.continental-halmstad.se

OBS! Boken måste uppvisas i samband med betalning och användande av presentkortet.

123


yg g

ar eg

au n

sgatan

Storga tan

Hantv erksg

06 Brogatan 01 Stora torg

atan

n ata

g Vall

g dts tfel

Torsgatan

Karl XI:s väg

Hvi

an

gat

Bastion

Rådhus

Slottsgatan

09

Hamng atan

a at

Köpm ansg Nygata n

sg

i

UTBLICKEN

Fredsg 08 atan

Slottsbron Viktoriagatan

Halmstad slott

FLYGSTADEN 04

07

n

kh

tan sga

l nke

nv Ste

Bro

Lilla torg

at a

NISSAN

c Ba

Jä rn vä gs

le de n

Br Gunilla parken

NISSAN

SLOTTSMÖLLAN

Syskon h

amnsg

Kapte

05

Bredg

atan

Shopping 01 Intersport

06 Piraia

02 Sportson

07 Rock Style

03 EM

08 Handplockat

04 Vi Två

09 Golvteamet

05 GO NATURE

124

atan

nsgata

02

EUROSTOP

n

01 03


tk en ra su nogretr rtea es RP

Shopping

Shopping

125


Fotoböcker

Canvastavlor

Fotoförstoringar

Plexitavlor

Inbjudningskort

Kalendrar

VI FÖREVIGAR DINA VACKRASTE ÖGONBLICK! 1

skapa

2

beställ

3

njut

Ladda hem programmet och börja skapa nu! Windows

126

Apple

www.kbfoto.se


Shopping

Intersport Intersport Halmstad erbjuder dig som älskar sport ett brett sortiment av det absolut senaste från sportvärldens starkaste märken. Intersport är världens största sportkedja och i Halmstad finns vi i City och på Stenalyckan. Välkommen.

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfritt köp. (gäller ord.pris och endast på Halmstad Stenalyckan & City.) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 249. City: 035-15 24 40 Stenalyckan: 035-17 21 50

127


DUARTES hjäRTA äR inTE längRE DUARTES hjäRTA Till SAlU. äR inTE längRE Till SAlU.

Duarte skulle bli offer för organhandel och säljas för drygt 100 000 kronor. Han räddades av SOS Barnbyar och bor nu med sin nya familj i SOS Barnbyar Botswana. I dag har Duarte ett ovärderligt värde mätt i kärlek, men han är inte längre till salu. Duarte skulle bli offer för organhandel och säljas för drygt 100 000 kronor. Han räddades SOS Barnbyar ochettbor nu med sin nya Som fadder ger du de av mest utsatta barnen hem, en familj och familj en i SOS Barnbyar Botswana. I dag har Duarte ett ovärderligt värde mätt i framtid. Inte ett enda barn ska behöva vara ensamt, bli fadder i dag kärlek, men han är inte längre till salu. på sos-barnbyar.se Som fadder ger du de mest utsatta barnen ett hem, en familj och en framtid. Inte ett enda barn ska behöva vara ensamt, bli fadder i dag på sos-barnbyar.se

128


Shopping

Vi kan cyklar. Sportson Med 600 kvadratmeter butik och ett sortiment som spänner över de minsta barn och juniorcyklarna via standardcyklar, hybrider och BMX till racers och MTB. Vi har allt för både nybörjare, motionärer och elit. Välkommen in!

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfritt köp. Maxrabatt 500 kr (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 249. Flygaregatan 12 035-12 03 50 www.sportson.se

129


NU VISAR VI HUSFÖRSLAG OCH ATTRAKTIVA

Ett New England hus från Willa Nordic, ritat av arkitekt Nils Nordkvist

TOMTER I STENINGE

UPPLEV WILLA NORDIC OCH UPPTÄCK SKILLNADEN...

VÄLKOMMEN PÅ VISNING! Kontakta Bo Lindstedt för frågor och visning 130 Tel 0705-77 67 43, bo.lindstedt@willanordic.se

www.willanordic.se


Shopping

En riktig möbelbutik

EM Hos oss på EM hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper, sköna sängar och andra inspirerande inredningsdetaljer. Hit kommer du om du efterfrågar kvalitet och samtidigt vill kunna hitta det som är lite mera du.

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfritt köp. Maxrabatt 500 kr (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 249. Ryttarevägen 5 035-10 00 40

131


UNDERBAR MASSAGE ATTRACT EMT-1040A

ENDAST

9995:TIDIGARE KAMPANJPRIS: 19.990:-

Främjar cirkulationen, lindrar ömma muskler och stela leder MASSAGEFUNKTIONER 3 Knackande massage 3 Knådande massage 3 Pressande massage 3 Rullande massage 3 Vibrationsmassage 3 Svensk massage 3 Lufttrycksmassage 3 Kombinerad massage (knackande & knådande)

132

Handla tryggt hos oss på Attract • • • • •

24 månaders garanti Alltid CE-märkta produkter Svensk bruksanvisning 30 års samlad erfarenhet Över 10.000 nöjda kunder

Vår serviceavdelning hjälper Dig naturligtvis om eventuella problem tillstöter, även efter garantitidens slut.

Kundtjänst 020-220 220 I info@attract.nu I www.attract.nu


Shopping

Stans Mysigaste skobutik på Flygstaden

vi två

Månd-fre 10-18, Lördag 10-16, Söndag 12-16 Välkommen in!

SKÖNA SK OR FÖR HON & HAN

ViTvaSkobutik

Vi Två Vi Två är en relativt ny skobutik som ligger ute på Flygstaden i Halmstad. Vi har satsat på sköna och bra skor som även har en snygg/rolig design. Vår målgrupp är kvinnor och män som är “mitt i livet” och som tycker att kvalité och service är en viktig bit. Välkomna!

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfritt köp. Maxrabatt 500 kr (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 251. Kundvägen 6, Flygstaden 035-344 04 www.vitva.com

133


Förutom att besöka vår butik kan du även hyra kajak, gå kajakkurs eller varför inte ta med kompisar eller kollegor på en friluftsaktivitet.

134


Shopping

GO NATURE Go Nature är butiken för dig som älskar att vistas ute i naturen. Vi har kläderna, prylarna, kängorna, kajakerna...ja det mesta för ett aktivt friluftsliv! Välkommen in till vår nyutbyggda butik, nu 200m2 butiksyta, i inspirerande friluftsmiljö.

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfritt köp. Maxrabatt 500 kr (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 251. Flygaregatan 25 035-21 21 27 www.go-nature.se

135


Du är varmt välkommen att genomföra dina byggplaner med oss. 035-18 41 71

136Tolarps Bygg AB | Tolarp Forsgård 615 | 305 94 Halmstad | Telefon 035-18 41 71


Shopping

piraia

Piraia Nyheter med kläder för din bebis till den coolaste tonåring, kommer in varje vecka. Här finns varumärken som kan vara både kända och mindre kända som är prisvärda och håller bra kvalité. Med andra ord finns här något för alla barnen! Simma lugnt!

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfritt köp. Maxrabatt 500 kr (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 251. Nygatan 1 035-18 61 60 www.piraia.se

137


ta Rygg på SveRigeS HetaSte v75-tippaRe! varje torsdag, fredag och lördag på pokermagazine.se alla speltips är gratis!

138


Shopping

Rock Style Vi föds som original, varför då klä oss som kopior? Vi på Rock Style letar ständigt efter nya märken och trender. Vi är ingen vanlig butik, vi är årets butik 2012/2013! Välkommen hit och du förstår varför.

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfri vara. Maxrabatt 250 kr (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 253. Storgatan 48 035-18 88 80 www.rockstyle.se

139


Systembolaget artnr. 89228 beställninsgssortiment

Att börja dricka i tidig ålder ökar risken för alkoholproblem 140


Shopping

Handplockat Handplockat är en liten och mysig blomsterbutik på Fredsgatan 9. Hos oss hittar ni det där lilla extra. Vi hjälper er att skicka blommor inom Halmstad samt övriga Sverige och Världen genom Interflora och Blommogram. Vi utför även begravningsbinderi, bröllop och festarrangemang. Välkommen in till oss!

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på valfritt köp. Maxrabatt 250 kr (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 253. Fredsgatan 9 035-12 26 00 www.handplockathalmstad.se

141


just nu

(2.795:-)

2.195:-

norden floor

(5.995:-)

3.995:-

Westerb Box 525 ergs badrum 301 80 Halmstad Tel 035-15 , info@wes 45 50. Sverige terbergs. Fax 035-15 com 45 99

weste rbergs .com

ny

badkata

Art. nr.

badrum

’13

log 2013

91000011

ka desigtalog 20 steamn dusch13 massa ers ins möble geba pirati r porsl dkar ba on we dkar in sterbeblandare rgs.co m

Se hela sortimentet på:

www.we sterberg s.com

www.westerbergs.com

n 1981

inalet seda

pacifi c 175 round Läs mer på sid 18–19

gs butik:

Din Westerber

ska orig

det sven

clear corner duschhörn, stl 80x80

just nu

på hela Westerbergs sortiment vid köp av helkaklat badrum.

just nu -25% just nu

norden sign 550 med spegelskåp (7.995:-)

6.495:-

Köp till toalettlock JUST NU 195:- (300:-)

Öppettider: Månd–torsd 16–18 Butik: Korsvägen 32, Snöstorp. Tel 035-15 64 90. Mats Leihed, mobil. 070-602 42 14 www.golvteamet.com Vi reserverar oss för ev. tryckfel och slutförsäljning. Erbjudandet gäller t o m 31/12 2013 och går ej att kombineras med andra erbjudanden. På redovisade priser är rabatten redan avdragen.

142


Shopping

Golvteamet Jag som startade Golvteamet heter Mats och vår grundidé har sedan starten 2000 varit att göra både stora och små jobb med samma brinnande entusiasm. Med sinne för design och kvalitet utför vi jobb såsom villor, renoveringar och nybyggen. Vi hörs!

Erbjudande Erbjudande: 25 % rabatt på Westerbergs sortiment. (gäller ord.pris) Kan ej kombineras med andra erbj. Presentkort på sidan 253. Korsvägen 32 035-15 64 90 www.golvteamet.com

143


ARE YOU READY ?

»www.ktm.se

W.125DUKE.COM VISIT WWW.125DUKE.COM VISIT WWW.125DUKE.COM VIS UKE.COM VISIT WWW.125DUKE.COM VISIT WWW.125DUKE.COM VISIT WW


S WW

Presentkort

a taoutr ResH ellnger Presentkort


Njutaboken halmstad 13 14  

Tanken bakom succéboken Njuta är att ge alla en chans att unna sig lite lyx i vardagen. Njut av Halmstads restauranger, kaféer, nattklubbar,...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you