Page 1

Kunstgras reiniger voor speelplekken Op steeds meer plekken in woonwijken worden kunstgras speelvelden en valbeveiliging aangebracht. O贸k kunstgras heeft onderhoud nodig. Door deze dure investeringen goed onderhoud te geven stelt u eventuele vervroegde vervanging van kunstgras uit. Tevens geeft het een mooi en netjes beeld binnen de woonwijk. Omdat de meeste van deze speelplekken matig te bereiken zijn is er nu een handmatige kunstgrasreiniger ontwikkeld. Deze veegt al het vuil van en tussen het kunstgras vandaan.

Loonbedrijf C. Wit & Zn. B.V. Westerblokker 14a 1695 AG Blokker Tel.: 0229-261759 Fax: 0229-262644 info@ceeswit.nl www.ceeswit.nl

Onderhoud voor uw kunstgrasvelden Loonbedrijf C. Wit en Zn. BV - Blokker


Nu kunnen wij ook kunstgras velden reinigen

Kunstgras beluchter

Met deze machine is het mogelijk om kunstgrasvelden te onderhouden en te reinigen. De machine kan in één werkgang het kunstgras ontdoen van vervuild materiaal, het vervuilde materiaal uitzeven, het stof filteren, het ‘oprichten’ van de grasvezels d.m.v. het ‘terugbrengen’ van het gereinigde materiaal. De machine is geschikt voor velden met zowel zand als rubber ‘vulling’. De werkbreedte bedraagt 150 cm en wordt met een lichte trekker uitgevoerd.

De Aerator is ontwikkeld voor het decompacteren en beluchten van zowel zand als rubber ingestrooide kunstgrasvelden. Door het bespelen ban het kunstgras wordt het infillmateriaal steeds compacter, waardoor veldtechnische eigenschappen als balstuit, demping en waterdoorlaatbaarheid, verloren gaan. De Aerator gaat de compactie tegen, waardoor de veldtechnische eigenschappen terugkomen. Het grote voordeel van deze machine is dat hij snel kan worden ingezet, ook bij wat slechter weer. De werk cyclus is een stuk sneller dan die van de kunstgras reiniger, dus het veld is snel weer bespeelbaar

Na het reinigen is het, indien nodig, mogelijk om een nieuwe vulling aan te brengen van zand of rubber korrels. Dit gebeurt met een strooier zodat het product gelijkmatig over het oppervlak wordt verspreid. Na het strooien dient het veld gesleept te worden om het zand of korrels tussen de vezels te brengen.

Flyer kunstgras  
Flyer kunstgras  

Flyer kunstgras

Advertisement