Brochure > Schröder Group - historien bag

Page 1

HISTORIEN BAG


MUNCHOLM - PROFESSIONEL TYNDPLADELEVERANDØR

2

„Kvalitet, stabilitet, præcision og perfektion“


Franz Schröder.

Bayersk perfektion og kvalitet. KVALITET

JERES FORDEL:

Det kan I regne med: Højeste kvalitet og den bedste løsning til jeres krav.

Med Schröder Group sættes nye kvalitetsstandarder med bedste præcision og effektivitet til jeres forarbejdning af metalplader.

Bedre produkter, bedre kontinuerlige processer - det er den udfordring, Schröder Group elsker. Fra det grundlæggende design af maskinen til de detaljerede løsninger: Schröder Group søger hele tiden muligheder for at levere maskiner, der kombinerer kraft og højere hastighed med et let glidende arbejdsforløb.

løsning.

Bedre forarbejdning af metalplader

Schröder Group er engageret i opgaven med at levere høj kvalitet og effektive procedurer i produktionen af metalplader. Fra manuelle sakse til det fuldautomatiske industrielle bukkecenter tilbydes løsninger til alle, der arbejder med metalplader. I mere end 60 år har Hans Schröder Maschinenbau koncentreret sig om sit primære mål: Design og produktion af de allerbedste maskiner til pladebearbejdning. Med udgangspunkt i erfaringerne fra tre generationers arbejde inden for maskinindustrien samt dag-til-dag samarbejde med kunder og forhandlere tilbydes løsninger på næsten ethvert produktionsproblem. Schröders portefølje spænder fra den enkle og transportable manuelle bukkemaskine til den enkelte håndværker til det fuldautomatiserede bukkecenter for industrielle aktiviteter.

Styrken hos Schröder Group ligger i deres in-house design og tekniske kapacitet, såvel som i den høje grad af kvalitet i fremstillingen på gulvet. Bekvemt udstyrede grundmodeller kan tilvælges en bred vifte af tilbehør for at optimere de enkelte maskiner, og næsten alle ønsker fra Schröders kunder kan opfyldes. Lang holdbarhed og pålidelighed er de grundlæggende værdier bag Schröder Groups forretningsmæssige ledelsesstil. Det er dette, MUNCHOLM A/S hver dag videreformidler som forhandler af maskiner fra Schröder Group. Dette er et løfte, som I kan stole på.

MUNCHOLM - PROFESSIONEL TYNDPLADELEVERANDØR

Præcision til mindste detalje Schröder-maskiner står for præcisionsarbejde: Robuste, pålidelige og præcise maskiner. Dette bliver sikret ved en streng kvalitetskontrol fra konstruktion, design, materialevalg. Schröder- maskiner anvender de mest innovative teknologier i deres in-house produktionsfaciliteter, der strækker sig over mere end 10.000 m². Fra konstruktion og design på moderne CAD-systemer til malerarbejdet, der udføres i det nye, økokompatible lakeringsanlæg, går Schröder altid efter den bedste

FILOSOFI

Alle løsninger fra Schröder Group skiller sig ud ved at kombinere det højeste niveau af kvalitet med den højeste effektivitet.

3


Bayersk perfektion til salg i Danmark hos MUNCHOLM

Vil I have en maskine med høj kvalitet og lang holdbarhed med det nyeste teknologiske indhold, ligger Schröder & Schröder-Fasti lige til højrebenet med skræddersyede løsninger, som tilpasses jeres ønsker og behov.

MAKU - nu også til konisk bukning. Motoriseret bukkemaskine med maksimal præcision, stabilitet og masser af plads i siderne - en sikker investering i fremtiden..

Svingbukkemaskinen PowerBend Professional er den professionelle løsning til tyndplader. Den robuste og alligevel præcise maskine er ideel til kontinuerlig drift i hele den metalforarbejdende industri.

MUNCHOLM - PROFESSIONEL TYNDPLADELEVERANDØR

4

MPB “Up and Down” nu også til konisk bukning. Oplev effektivitet ved at bukke emner uden at vende disse under produktionen.

Med MUNCHOLM som sparringspartner føres I trygt gennem alle beslutningsfaser og deltager selv i udvælgelsen af maskine og tilbehør.

PowerBend Industrial er en professionel løsning til pålidelig og effektiv drift til massiv produktion i industrielle virksomheder. Denne kraftfulde, motoriserede bukkemaskine udvider porteføljen af PowerBend-serien.

Se og afprøv jeres ønskemaskine i vores store udstilling på Tolsagervej i Hadsten.


„Qualität, Stabilität, Präzision und Perfektion“.

MAK 4 er den stærkeste svingbukker fra Schröder, og den leveres som en standard svingbukkemaskine eller som en “Up and Down”. Maskinen er suveræn i styrke og er flere gange præmieret på internationale udstillinger.

SPB har fået navnet EVOLUTION og leveres som en standard svingbukkemaskine eller som “Up and Down”. Hermed kategoriseres denne maskine under den nye generation af intelligente bukkemaskiner, som vil tegne fremtiden indenfor pladebukning.

SVINGBUKKERE VINDER FREM Afgørende fordele betyder, at Schröder Groups Up and Down-svingbukkere nu vinder frem i industrien på bekostning af kantpressere, påpeger den danske forhandler, MUNCHOLM.

Den nye højautomatiske bukkemaskine EVO-CENTER repræsenterer den seneste udvikling i rækken af Evolution-versioner af industrielle, højtydende maskiner.

”Vi havde længe diskuteret om vi skulle købe endnu en kantpresse eller en svingbukker. Men vi valgte svingbukkeren især af hensyn til ergonomi og håndtering.” Læs mere på www.muncholm.dk

Sikkemaskine 417

Pladesaks MHSU

Pladevalse 136

5

Pladesaks PowerShear 530

MUNCHOLM - PROFESSIONEL TYNDPLADELEVERANDØR

Pladesaks PDC


Schröder Group

„Qualität, Stabilität, Präzision und Perfektion“ Dette motto anvender familien Schröder, som leder virksomheden, og som blev grundlagt af Hans Schröder i 1949. MUNCHOLM er den danske forhandler af alle maskintyper som bliver produceret i Wermelskirchen, Nordrhein-Westfalen, samt maskiner fra hovedsædet i Wessobrunn-Forst i Ober-Bayern. Vi ser tilbage på 60 år med maskininnovation som i sin tid startede med reparation af landbrugsmaskiner. 1949: Den 20. september indrapporterede Hans Schröder sin forretning som et værksted for landbrugsmaskiner - dette blev fødslen af Hans Schröder Maschinenbau. 1963-65: Opstart af produktion af bukkemaskine (model AK) og senere excenter-pladesaks (model HS). 1968: Den første motoriske saks fra Schröder. Det stadig gyldige grundlæggende design af motorisk saks MHSU blev udviklet. 1972: Hans Schröder Maschinenbau GmbH flyttede ind i den nybyggede fabrik i Wessobrunn-Forst Feuchten. 1978-1980: Med indførelsen af CNC-fremstilling blev der stillet endnu større krav til det hurtigt voksende antal medarbejdere 1982-1986: Introduktion af de første elektroniske komponenter i Schröderprodukter. Svingbukkemaskinen MAKV og maskinsaksen MSS udbyggede produktprogrammet. Flere og flere maskiner blev bygget i tilpassede versioner.

2003: Indflytning i nyt domicil. Moderne kran- og gulvtransportør forenklede logistikken. 1992: Det enorme fundament for et nyt og større bearbejdningscenter blev udgravet og danner grundlag for produktion af nye større maskiner. 2004: Schröder IntelliBend-serien og styring POS 3000 var blandt de innovative højdepunkter på messen EuroBLECH. 2006: Schröder købte Fasti: Det tidligere FastiWerk (Carl August Fastenrath GmbH & Co KG) opererede nu under det nye navn „Schröder-Fasti Technologie GmbH“ i Wermelskirchen og „Schröder-Fasti Scandinavia A/S“ i Danmark. 2008: Præsentation af det første fuldautomatiske bukkecenter på messen EuroBLECH i Hannover og lancering af den nye generation af maskiner EVOLUTION. 2009: Schröder fejrede 60 års jubilæum. Virksomheden er en af verdens førende leverandører af maskiner til pladebearbejd-

ning med et komplet unikt produktsortiment: Fra manuel saks til automatiseret metalpladebearbejdningscenter med manipulator og integreret værktøjsveksler - og fra produkter til håndværkeren i regionen og til industrivirksomheder i Asien eller Amerika. 2012: Det næste generationsskifte bliver introduceret: Sebastian og Matthias Schröder indgik som en del af direktionen. I 2012 opstår også Schröder Innovationsstudio. 2014: Den nyeste maskinserie PowerBend er resultatet af en konstruktion med Finite-element-metoden, som har givet denne serie en ekstrem stærk maskinkrop, og dette kendetegner innovationen hos Schröder Group. En nykonstrueret maskinsaks ser også dagen lys. 2018: Produktion af motoriseret bukkemaskine MAKU og det avancerede håndteringssystem AHS bliver opstartet. 2020: Den motoriseret bukkemaskine MAKU bliver præsenteret i en fuldautomatisk “konisk” udgave.

Historien om Fasti i Danmark

MUNCHOLM - PROFESSIONEL TYNDPLADELEVERANDØR

6

Schröder Group viser vejen 1953: Firmaet Holm Andersens Maskinfabrik bliver grundlagt af Viggo Holm Andersen. Stifter af HOAN Viggo Holm Andersen var født i Frederikshavn og blev uddannet til automekaniker. Efter at have arbejdet som automekaniker i nogle år bl.a. i Randers, på Samsø og i Odder vendte han tilbage til Frederikshavn. Han havde dog været så glad for sit ophold i Odder, at han i 1946 vendte tilbage hertil og til sin gamle arbejdsplads ”Odder Automobilhandel Ford”.

Viggo Holm Andersen var en dygtig og utraditionel håndværker, og i 1953 oprettede han sit eget firma, Holm Andersen Maskinfabrik, hvor han fik mulighed for at udvikle og bygge forskelligartede maskiner og udstyr fra gaffeltrucks til hydraulisk drevne elevatorer. 1957: De første pressere bliver produceret. Sideløbende med produktionen af autoløftere udvikler og producerede man i stigende grad en række pladebearbejdningsmaskiner, f.eks. hydrauliske pressere samt man-

ge forskellige specialmaskiner, f.eks. bintemaskiner, vulstmaskiner og stavvibratorer. 1959: Pladesaks str. 2300×5 mm gik i produktion i august og i 1962 leveredes pladesaks nr. 100 1963: Den første hydrauliske kantpresse bygges. HOAN bestod nu af ikke mindre end 5 produktionssteder og firmaets gamle lastbil ”Nalle” kørte i pendulfart mellem afdelingerne.


1971: Fasti-Werk overtog halvdelen af HOAN og blev til Fasti Scandinavia A/S. Pladesaks nr. 1.000 blev leveret til B&W i København. 1984: Den første fuldhydrauliske CNC-styrede kantpresse bygges. 1997: Fasti-Werk flyttede produktionen af maskiner til Wermelskirchen i Tyskland og oprettede et Salgs- og Servicecenter ved navn Fasti Scandinavia A/S.

MUNCHOLM har tiltrådt byggevareleveranceklausulen og tegnet produktansvarsforsikring (op til kr. 10,0 mill.).

1953-2003: Der blev i alt produceret 5.943 maskiner i Danmark. 2006: Fasti Scandinavia A/S blev sammen med moderselskabet Fasti-Werk GmbH i Wermelskirchen, Tyskland overtaget af Hans Schröder Maschinenbau, Wessobrunn Forst i Tyskland og skiftede navn til SchröderFasti Scandinavia A/S. 2007: Hele koncernen blev omdøbt til Schröder Group. Salget af maskiner varetages i dag af MUNCHOLM A/S i Hadsten. Service, opstart af maskiner og salg af reservedele varetages af Schröder-Fasti Scandinavia A/S i Odder.

MUNCHOLM er i årene fra 2010 til 2020 blevet tildelt et AAA-diplom af Soliditet A/S.

MUNCHOLM A/S er grundlagt i 1979 og repræsenterer en række udenlandske producenter indenfor ståltrapezplader, lakerede aluminiumsplader, maskiner, falsede produkter, og vi råder over en vis egenproduktion. •

Til entreprenører, tømrere og tagdæk kere leverer vi tyndplader i form af selvbærende trapezplader og alumini- umsfacader og bukkede profiler.

• Til blikkenslagere råder vi over et kom plet program bestående af falsede pro-

dukter til tage og facader i aluminium, zink og kobber og markedets mest sta bile maskiner, håndværktøj og tilbehør. • Til metalindustrien forhandler vi CNC styrede bukkemaskiner, sakse m.m. fra Schröder Group (Schröder og Fasti).

Historien om MUNCHOLM - maskinleverandøren

1988: Muncholm E.M. Coated Steel flytter til nyt domicil på Norddigesvej 6 i Risskov, og Per Thillemann driver virksomheden frem til 1997. Lars Nørskov Pedersen er ansat i virksomheden fra 1994-1997. 1998: Lars Nørskov Pedersen overtager virksomheden i 1998.

2003: MUNCHOLM bygger et nyt domicil, og hele virksomheden flytter ind på adressen Tolsagervej 4 ved motorvejen mellem Århus og Randers. 2008: MUNCHOLM overtager forhandlingen af maskiner fra Schröder og Schröder-Fasti. Samme år bygges hal 2, hvor der etablerers Danmarks mest komplette udstilling af maskiner fra Schröder Group. 2008-2021: Indenfor håndværker- og industrisektoren har mange virksomheder fået fornyet styrke med en Schröder-maskine leveret fra MUNCHOLM.

MUNCHOLM - PROFESSIONEL TYNDPLADELEVERANDØR

1979: Muncholm E.M. Coated Steel bliver grundlagt af Per Evan Muncholm Thillemann i Hadsten.

7


MUNCHOLM A/S Tolsagervej 4 DK-8370 Hadsten T: +45 8621 5055

www.muncholm.dk

Kontakt

Schröder · Maskiner

PETER FELDBALLE IB LAMBERT M: +45 5120 0755 M: +45 4029 3717 pf@muncholm.dk ibl@muncholm.dk


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.