__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


PRODUSERT I EUROPA

SQR-SYSTEM

Ved å produsere våre massasjebad i Europa kan vi garantere våre kunder høy kvalitet i alle ledd

Vi bruker en innovativ og pålitelig metode kalt SQR-system for å installere 98% av ytterdelene

ERFARING

DE TYKKESTE YTTERDELENE PÅ MARKEDET

SPAXO® er Norges største utendørs boble- og spabadforhandler med over 10 års erfaring

KOMPONENTER AV HØY KVALITET Vi bruker i hovedsak komponenter fra amerikanske og europeiske produsenter og underleverandører

Våre spabad benytter et 7 mm akryl i dobbeltlag fra USA med et GreenShield-polyuretanlag som er over industristandard

og bærer med stolthet TÜV RHEILAND-klistremerket på emballasjen

VÅRT UNIKE OG PRISVINNENDE DESIGN Produktlinjen OKA-design ble utformet i samarbeid med den ledende designeren og arkitekten Ing. Arch. MgA. Ondřej Kamenický

SERTIFISERINGER

DEN MEST MODERNE PRODUKSJONEN I EUROPA

Våre spabad har gjennomgått strenge ytelses- og kvalitetstester,

Når det kommer til alder, utstyr og benyttet teknologi er vår

fabrikk blant de tre mest moderne produsentene av spabad i Europa

VÅRE MODELLER

OK A DESI GN HEMSEDAL

MILJØVENNLIG PRODUKSJON

HAFJELL

GAUSTABLIKK

Vi er stolte av å være en spaleverandør med 97 % gjenbruk

KVALITET – ALLE SPABAD SERTIFISERES Vår fabrikk simulatortester alle spabad for å forsikre oss om at hvert eneste eksemplar opprettholder vår høye standard

Mål 200 × 100 / 149 × 205,5 × × 78 cm • Kapasitet: 800 l Lounge-seter: 2 • Terapidyser: 26

GEIRANGER

Mål 215 × 160 × × 80 cm Kapasitet: 790 l • Sitteseter: 2 Lounge-seter: 1 • Terapidyser: 28

LOFOTEN

Mål 220 × 220 × × 93 cm Kapasitet: 1 320 l • Sitteseter: 3 Lounge-seter: 2 • Terapidyser: 73

HVALER

TJØME

C L A SSIC DESI GN

Mål 200 × 200 × × 93 cm Kapasitet: 1 000 l • Sitteseter: 4 Lounge-seter: 1 • Terapidyser: 53

LOEN

Mål 220 × 220 × × 93 cm Kapasitet: 1 480 l • Sitteseter: 7 • Terapidyser: 62

2

Mål 200 × 200 × × 93 cm Kapasitet: 1 000 l • Sitteseter: 3 Lounge-seter: 2 • Terapidyser: 39

NOREFJELL

Mål 220 × 220 × × 93 cm Kapasitet: 1 350 l • Sitteseter: 3 Lounge-seter: 2 • Terapidyser: 30

Mål 216 × 160 × × 93 cm Kapasitet: 950 l • Sitteseter: 1 Lounge-seter: 2 • Terpidyser: 29

OLDEN

Mål: ø 214 × 93 cm Kapasitet: 980 l • Sitteseter: 6 Terapidyser: 32

Mål 216 × 160 × × 93 cm Kapasitet: 945 l • Sitteseter: 2 Lounge-seter: 1 • Terapidyser: 28

LILLEHAMMER

Mål: 220 × 220 × × 93 cm Kapasitet: 1 480 l • Sitteseter: 7 Terapidyser: 42

3


Eksepsjonell kvalitet Produsert i Europa Våre spabad produseres i Europa i en hypermoderne fabrikk som ved hjelp av robotproduksjonsteknologi sikrer ekstrem presisjon. For å oppnå det høyeste garantinivået bruker vi de beste komponentene i alle produksjonsfaser.

100 % gjenvinnbare materialer Utgangspunktet for det endelige utseendet til spabadene våre er det 100 % resirkulerbare italienske materialet GreenShield, som fullstendig eliminerer enhver risiko forbundet med bruken av utdatert glassfiberteknologi og det kjemiske stoffet styren.

De beste materialene til kledning av spabad

Nøye utvalgte materialer

TÜV-standard Fordi vi er sikre på kvaliteten på produksjonen vår, har alle produktene våre fått TUV Rheinland-sertifisering. Denne uavhengige sertifiseringen gir en internasjonal garanti for kvalitet.

Ytterpanelene som gir god beskyttelse til SPAXO®spabadene er designet med patenterte prosesser for å motstå dårlig vær, UV-stråling, høye og lave temperaturer, riper, støt og løsemidler. De er enkle å vedlikeholde og er laget av høykvalitetsmaterialer, og brukes også til terrasser og fasader.

Massasjebadene fra SPAXO® er laget av Lucite®-akryl, et eksklusivt materiale som sørger for eksepsjonell holdbarhet og pålitelighet. Patentet for Lucite® ABSPMMA-akrylpanelene gjør det mulig å kombinere bestandigheten til akryl med styrken til ABS, forsterket med to lag Greenshield-isolasjon med høy tetthet.

Sertifisert av et uavhengig laboratorium godkjent av TÜV i form av 20 kontrollkriterier, blant annet:

Takket være disse førsteklasses materialene og den grundige testingen, finnes det ingen tvil om levetiden og påliteligheten til hvert spabad.

– Motstand mot høye temperaturer, temperatursvingninger og kjemikalier – Materialmotstand, strukturell stabilitet, motstand mot trykk – Optimalisert design som eliminerer risikoen for lekkasje – Oppfyller elektriske sikkerhetsstandarder Det er bare 5 % av spabadene på markedet som er TÜV-sertifisert!

Solid sparamme i tre Garanti

Profesjonelt team Takket være samarbeidet med ledende fysioterapeuter for Europeiske toppatleter er spabadene våre designet slik at massasjen alltid er komfortabel og maksimalt effektiv. Designer og arkitekt Ondřej Kamenický tilføyer et moderne og attraktivt utseende til massasjebadene.

4

Inspirert av luftfart og bilindustrien Fabrikkens robotiserte produksjonslinje inspirert av bilog luftfartsindustrien gjør at vi kan oppnå nøyaktighet helt ned til millimeteren slik at hver detalj blir finjustert.

Takket være bruken av den høyeste materialkvaliteten i alle ledd i produksjonen, kan vi tilby de beste garantiene på markedet og rask leveringstid. Den moderne utformingen på spabadene sørger for enkel tilgjengelighet i tilfelle tekniske inngrep.

GARANTI PÅ BADET OG KONSTRUKSJONEN

10 ÅR

GARANTI PÅ ELEKTRONIKKEN

Sentralisert styring

Trestrukturen som er behandlet med produkter i henhold til klasse 4 er svært motstandsdyktig mot vann, temperatursvingninger og de tøffeste klimatiske forholdene. Det vil si skreddersydd for norske forhold! Trevirkets fleksibilitet reduserer støy forårsaket av vibrasjoner og sørger for pålitelig stabilitet.

De nyeste teknologiene utviklet av Balboa brukes til å kontrollere alle funksjonene som spabadet tillater. Balboa Water Group er ledende innen spa-industrien og har designet spabadutstyr i over 30 år.

5 ÅR

5


Teknologi til din tjeneste

Optimal isolering

Termoisolasjon

Bad Dobbelt lag med GreenShield-isolasjon er mye mer effektivt og holdbart enn dyr skumisolasjon, og gir også bedre bestandighet for spabadet. Acrylic Lucite® ABS/PMMA GreenShield 0.5 GreenShield 1

10 mm

Termoisolasjonen som benyttes i spabadene fra SPAXO® er designet av høykvalitetsmaterialer som gjør at du kan holde den ideelle vanntemperaturen.

ABS-base Den termoformede ABS-basen gir en ugjennomtrengelig barriere mot fuktighet og varmetap som kommer fra bakken.

Paneler Alle panelene og bunnen er belagt med 10 mm termobeskyttende PVC-skum, noe som gir isolasjon til spabadets slangesystem og andre tekniske elementer.

«Blower» luftpumpe Tre uavhengige pumper For å oppnå mindre støyende drift og for å kunne kontrollere energiforbruket når spabadet er slått av, bestemte vi oss for å skille massasje- og filterpumpen.

Isolasjon i flere lag for merkbare energibesparelser Spabadene fra SPAXO® er designet for å la deg nyte hydroterapi i fullstendig ro. Spabadene er resultatet av innovative teknologier som primært er rettet mot å redusere energiforbruket.

6

Som alle andre deler av spabadene våre er isolasjonen kompromissløs. Enten det er kar, paneler, termoelement eller andre tekniske elementer, har vi laget en rekke velprøvde tekniske løsninger som sparer opptil flere kilowatt per år.

Hver pumpe slås på med et spesifikt dysevalg. Intensiteten i massasjen forblir derfor den samme enten du er alene i spabadet eller om det er flere personer. Filterpumpen er satt til å kun filtrere. Dette gjør at massasjepumper, varmer og filtreringspumpe går samtidig. Denne løsningen muliggjør både en betydelig reduksjon i støy når spabadet ikke er i bruk, og lavere strømforbruk.

Massasjepumpe For premium spabad i OKA- og Classic-design bruker vi alltid to enkelthastighets 2,2 kW pumper (med unntak av spabadene Hemsedal og Olden, som bare har en enkelthastighetspumpe) og en 200–400 W filterpumpe. Årsaken til dette er å garantere lengre levetid og sist, men ikke minst, å sikre en optimal massasje med konstant gjennomstrømming overalt.

Flere av våre spabad er utstyrt med en luftpumpe for enda mer intensiv hydroterapi. Den forvarmede luften kommer via luftdyser. Dette gjør massasjen enda mer behagelig fordi det reduserer følelsen av kulde ved lave utetemperaturer. Den forvarmede luften forhindrer også at vanntemperaturen synker under massasjen.

Sirkulasjonspumpe Det er flere fordeler med å installere separat sirkulasjonspumpe: – Merkbar reduksjon i støy fra spabadet i standby-modus – Mindre energiforbruk enn spabad som bruker massasjepumpen til vannsirkulasjon – Gir ytterligere levetid for massasjepumpene

7


Komfort for helsen

Venturi-effekt Takket være Venturi-effekten kan du velge mellom en intens og en skånsom massasje. Justeringsknappen (regulering av luftvolum) lar deg justere forholdet mellom luft og vann på massasjestrålene nøyaktig.

Respekt for kroppen fra en ergonomisk synsvinkel

En opplevelse for alle sanser

Størrelsen på hvert sete er grundig studert i henhold til europeiske standarder. Plassen til hvert terapisete er skapt for best å kopiere kroppens konturer og gjøre det behagelig å sitte i, inkludert massasje.

Fordeler med hydroterapi Hydroterapi er svært gunstig for kropp og sjel. Det har avslappende og helbredende effekter. Det kan således hjelpe mot muskelspenninger og leddsmerter, bidra til å regenerere kroppen og blodsirkulasjonen, eliminere giftstoffer, redusere stress og forbedre søvnkvaliteten. Noen modeller har en smakfull, og viktigst av alt – vakkert fossefall – som skaper en avslappet atmosfære.

Stråledyse som kan beveges i flere retninger

Hydromassasjedyser CMP-stråledysene i spabadene fra SPAXO® sørger for et vidt spekter av massasjetyper. Spabadene er utstyrt med fire typer rustfrie stråledyser i tre forskjellige størrelser. Alle drar nytte av en justerbar Venturi-effekt og tilsatt luft i vannmassasjestrålene. Stråledysene er satt perfekt opp for å treffe spesifikke deler av kroppen.

8

En enkel roterende stråle som beveger seg i små sirkler og beveger seg mot en bestemt del av kroppen

Atmosfære full av farger Avslappende atmosfære

Dobbel rotasjonsstråle for intensiv massasje av en stor del av kroppen

Flerveis roterende stråle som sprayer en pulserende vannstrøm for en mer intensiv massasje

For de som elsker fred og avslapning er flere av spabadene våre utstyrt med en bakgrunnsbelyst fontene. La deg rolig bli ført bort av lyden av rennende vann og glem tiden.

Lysspillet (med LED-belysning) gir brukeren alle fordelene ved fargeterapi. Denne naturlige metoden for å projisere fargede lys på huden hjelper til å opprettholde riktig kroppsfunksjon, sett fra et fysisk og mentalt synspunkt. Fargeterapi kan ha en positiv effekt på tretthet, depresjon og angst, og det er et egnet supplement til hydroterapi.

9


Automatisk justering

6

Flytende skimmer for krystallklart vann Blir det ikke sagt at det beste tilbehøret er det vi ikke legger merke til? Den flytende skimmerteknologien sørger for perfekt vannbehandling, uansett hvor mange mennesker som er i spabadet. Mens faste skimmere tettes så snart vannstanden stiger for høyt og dermed ikke lenger samler smuss fra overflaten, er en flytende skimmer alltid ideell for å samle skum fra vannoverflaten.

Kvalitetsvann for helsen

Viktigheten av trygt vann Fordi tilfredsheten din også avhenger av vannkvaliteten i spabadet ditt, garanterer vi hos SPAXO® alltid trygt vann. I spabad, der den økte vanntemperaturen bidrar til økt bakterievekst, er effektivt vedlikehold viktig. Derfor utstyrer vi massasjebadene våre med dobbelt desinfeksjonssystem for vannet som tar hensyn til huden din. Dette reduserer også kjemikalieforbruket.

4 2

Dobbelt system for 100 % naturlig vannbehandling Ozonator Audio-bluetooth

Subwoofer

Komplett audiosett SPAXO® OKA-design spabad leveres også med et kvalitetslydsystem for et øyeblikks absolutt avslapping. Systemet styres med smarttelefonen eller nettbrettet via Bluetooth og er også utstyrt med en subwoofer for å gjøre opplevelsen enda mer intens. Hør på favorittmusikken din i det beste spabadet. Audiosystemet finnes tilgjengelig i flere av modellene mot et ekstra tillegg.

10

Sikrer forbedret vannrenhet ved å omdanne oksygen til ozon. 100 % naturlig metode

UV-lampe

Reduserer kjemikaliemengden som trengs

Desinfiserer vann ved hjelp av type C ultrafiolette stråler (UV).

Bidrar til å drepe bakterier, virus og alger

Sørger for rent vann

Oksiderer forurensende stoffer, uønsket lukt og kalk

100 % naturlig Ødelegger mikroorganismer, bakterier, alger

Krever ikke lading fordi den bruker oksygen fra luften

Reduserer kjemikaliemengden som trengs

11


GARANTI PÅ BADET OG KONSTRUKSJONEN

10 ÅR

OKA

DESIGN

HEMSEDAL

OKA-serien fra SPAXO® er en ekte perle når det kommer til dagens akrylspabad. Hver detalj er gjennomtenkt, hvert materiale er nøye utvalgt for sine tekniske egenskaper og robusthet. Den innovative, men elegante designen gir alle fordelene med eksepsjonell avslapning i et massasjebad.

+ Akrylkar Aristech® Lucite® ABS/PMMA + Touch-panel Balboa®SPA touch + CMP® dyser i rustfritt stål

Standardutstyr

+ Solid line-design + Flytende skimmer

HAFJELL

+ Fundermax paneler i høytrykkslaminat®

Termocover

+ 2 massasjepumper 2.2cv og 1 sirkulasjonspumpe* Utover standardutstyr + UV-lampe og ozonator + «Blower» luftpumpe med forvarmet luft

GAUSTABLIKK

Elegante linjer og design – eksepsjonelle funksjoner

WiFitilkobling

Microsilk

By Passtilkobling

Ekstra isolasjon 40 mm

+ Avslappende fossefall + LED-belysning Trinn

Løfter til termodekke

For mer informasjon om utstyr utover standard se side 35.

12

+ Bluetooth audio + Subwoofer Aquatic AV®

*Spabadet Hemsedal har én massasje- og én sirkulasjonspumpe

13


HEMSEDAL 200 × 100/150 × 206,2/78 cm

2

PERSONER

0 2

SETER LOUNGERS

1

26

MASSASJEPUMPE

+

1

«BLOWER»

SIRKULERINGSPUMPE

TERAPIDYSER

LUFTPUMPE

AUDIO

AUDIO

+ SUBWOOFER

+ SUBWOOFER

BLUETOOTH

BLUETOOTH

20

0c

Touch-panel Balboa® TP 500

Kontrollpanel

Touch-panel Balboa® TP 500

Hydromassasjedyser

29× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

Hydromassasjedyser

36× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

(10×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

(12×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Audiosystem

Bluetooth + subwoofer Aquatic AV®

Audiosystem

Bluetooth + subwoofer Aquatic AV®

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Utstyr

– LED-belysning (dyser + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

Utstyr

– LED-belysning (dyser + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

cm

TERAPIDYSER

160 0 cm

10

3

PERSONER

TEKNISKE DATA

SETER LOUNGER

HAFJELL 216 × 160 × 78 cm

TEKNISKE DATA

Pumper (2×)

Pumper (2×)

– 1 massasjepumpe med èn hastighet 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Blåser

Ja (med forvarmet luft)

Blåser

Ja (med forvarmet luft)

Varme

Balboa® 3 Kw

Varme

Balboa® 3 Kw

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Fossefall med belysning

Sidepaneler

Fundermax paneler i høytrykkslaminat ® HPL

Sidepaneler

Fundermax paneler i høytrykkslaminat ® HPL

Fossefall med belysning

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Vannmengde

900 l

Vannmengde

790 l

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Spabadets vekt

215 kg

Spabadets vekt

220 kg

Bakgrunnsbelyst touch-panel

2 1

cm

– 1 massasjepumpe med èn hastighet 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Balboa TP 500

14

1

SIRKULERINGSPUMPE

28

cm

Kontrollpanel

20

6,2

+

216

78 cm

m

LUFTPUMPE

MASSASJEPUMPE

KOMFORT

KOMFORT

150 cm

«BLOWER»

1

O K A D ES I GN

78 cm

OK A DESIGN

Balboa TP 500 Bakgrunnsbelyst kontrollpanel

15


OK A DESIGN

GAUSTABLIKK 220 × 220 × 93 cm

5

PERSONER

3 2

SETER LOUNGERS

2

73

O K A D E S IG N MASSASJEPUMPE

+

1

SIRKULERINGSPUMPE

TERAPIDYSER

«BLOWER» LUFTPUMPE

AUDIO BLUETOOTH + SUBWOOFER

93 cm

Termocover

Termocover sampler Modell

KOMFORT

220 cm 220

Standardutstyr

HEMSEDAL

HAFJELL

GAUSTABLIKK

200 × 100/150 × 206,2 × 78 cm

216 × 160 × 78 cm

220 × 220 × 93 cm

Antall plasser

2

3

5

Mål

Kontrollpanel

Touch-panel Balboa® SPA Touch

Hydromassasjedyser

61× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

Loungers

2

1

2

(12×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

Seter

0

2

3

Antall dyser

39

48

73

Ryggradsmassasje

Ja

Vannmengde

900 l

790 l

1 320 l

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

160 kg

160 kg

315 kg

Audiosystem

Bluetooth + subwoofer Aquatic AV

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Utstyr

– LED-belysning (dyser + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

cm

Balboa Spa Touch

Vekt

WiFitilkobling

C/01

C/02

By Passtilkobling

Pumper (3×)

– 2 massasjepumper med èn hastighet på 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Blåser

Ja (med forvarmet luft)

Fossefall med belysning

Varme

Balboa® 3 Kw

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Dyser for ryggraden

Sidepaneler

Fundermax paneler i høytrykkslaminat ® HPL

Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

Vannmengde

1 320 l

Spabadets vekt

315 kg

Ekstra isolasjon 40 mm

For mer informasjon om utstyr utover standard, se side 35 Trinn

®

C/00

Microsilk

C/03

Løfter til termocoveret

C/04

Et spabad slik du ønsker det

C/05

C/06

Velg farge på termocoveret

Alle spabadene leveres med sort termocover (C11) som standard.

TEKNISKE DATA

Bakgrunnsbelyst touch-panel

Velg farge på panelet Sort C/11

C/07

Eik

C/08

Ecuador

C/09

C/10

C/11

Velg farge på spabadet

Sterling silver

C/14

Grå C/30

C/12

C/13

Patina Bronze

Granitt

16

Utover standardutstyr

Pearl White

Winter Solstice

Antique

C/15

C/16

C/17

C/18

C/19

C/20

17


GARANTI PÅ BADET OG KONSTRUKSJONEN

10 ÅR

C L A SSI C

SPAXO® Classic design-serien tilbyr det beste innen akrylmassasjebad. Hver detalj er gjennomtenkt, og hvert materiale er nøye utvalgt for sine tekniske egenskaper og robusthet. Denne serien gir deg alle fordelene med unik avslapning i et spabad.

GEIRANGER

DESIGN

+ Touch-panel Balboa® TP500 + Akrylkar Aristech® Lucite® ABS/PMMA + Myke, avrundede former

Standardutstyr LOFOTEN

+ CMP® dyser i rustfritt stål HVALER

+ Flytende skimmer Termocover

+ Nomawood polymerpaneler med høy tetthet® TJØME

+ 2 massasjepumper 2.2cv og 1 sirkulasjonspumpe*

Utover standardutstyr

+ UV-lampe og ozonator

LOEN

NOREFJELL

Myke former, fullt utstyrt og meget tilpasningsvennlig

WiFitilkobling

Audio eller audio+subwoofer

By Passtilkobling

Ekstra isolasjon 40 mm

+ «Blower» luftpumpe med forvarmet luft + Avslappende fossefall

OLDEN

+ LED -belysning innvendig + utvendig Microsilk

Spa Touch

Trinn

Løfter til termodekke

LILLEHAMMER For mer informasjon om utstyr utover standard, se side 35

18

*Spabadet Olden har én massasje- og én sirkulasjonspumpe

19


GEIRANGER 200 × 200 × 93 cm

5

PERSONER

4 1

53

SETER LOUNGERS

TERAPIDYSER

2

MASSASJEPUMPE

+

1

«BLOWER»

SIRKULERINGSPUMPE

«BLOWER»

LUFTPUMPE

LUFTPUMPE

93 cm

KOMFORT

Balboa© TP500

Hydromassasjedyser

49× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

Hydromassasjedyser

42× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

(10×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

(6×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

Ryggradsmassasje

Ja

Ryggradsmassasje

Ja

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Utstyr

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

Utstyr

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

TEKNISKE DATA

Bakgrunnsbelyst touch-panel

TERAPIDYSER

TEKNISKE DATA

160

SETER LOUNGER

HVALER 216 × 160 × 93 cm

Balboa TP 500 kontrollpanel Bakgrunnsbelyst touch-panel

– 2 massasjepumper med èn hastighet på 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Pumper (3×)

– 2 massasjepumper med èn hastighet på 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Blåser

Ja (med forvarmet luft)

Blåser

Ja (med forvarmet luft)

Fossefall med belysning

Varme

Balboa® 3 Kw

Varme

Balboa® 3 Kw

Fossefall med belysning

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Vannmengde

1 000 l

Vannmengde

950 l

Spabadets vekt

265 kg

Spabadets vekt

160 kg

Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

PERSONER

2 1

cm

Pumper (3×)

Dyser for ryggradsmassasje

20

1

SIRKULERINGSPUMPE

3

cm

Kontrollpanel

cm

Touch-panel Balboa® SPA Touch

Spa Touch-styring

+

KOMFORT

Kontrollpanel

cm

28

MASSASJEPUMPE

216

200

200

1

C L A S S I C D ES I GN

93 cm

C L A S S I C D ES I G N

Dyser for ryggradsmassasje Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

21


LOFOTEN 200 × 200 × 93 cm

5

PERSONER

3 2

SETER LOUNGERS

39

TERAPIDYSER

1

MASSASJEPUMPE

+

2

«BLOWER»

SIRKULERINGSPUMPE

«BLOWER»

LUFTPUMPE

LUFTPUMPE

93 cm

KOMFORT

MASSASJEPUMPE

+

Kontrollpanel

Balboa© TP500

Hydromassasjedyser

49× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

Hydromassasjedyser

50× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

(6×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

(12×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

Ryggradsmassasje

Ja

Ryggradsmassasje

Ja

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Utstyr

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

Utstyr

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

cm

cm

Balboa© TP500

Balboa TP 500-styring

TEKNISKE DATA

Bakgrunnsbelyst touch-panel

TEKNISKE DATA

220

SETER LOUNGER

LOEN 220 × 220 × 93 cm

Balboa TP 500 kontrollpanel Bakgrunnsbelyst touch-panel

Pumper (3×)

Pumper (3×)

– 2 massasjepumper med èn hastighet på 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Blåser

Ja (med forvarmet luft)

Blåser

Ja (med forvarmet luft)

Fossefall med belysning

Varme

Balboa® 3 Kw

Varme

Balboa® 3 Kw

Fossefall med belysning

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Vannmengde

1 000 l

Vannmengde

1 480 l

Spabadets vekt

225 kg

Spabadets vekt

315 kg

Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

PERSONER

7 0

cm

– 2 massasjepumper med èn hastighet på 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Dyser for ryggradsmassasje

TERAPIDYSER

7

KOMFORT

Kontrollpanel

cm

1

SIRKULERINGSPUMPE

62

220

200 200

22

2

C L A S S I C D ES I GN

93 cm

C L A S S I C D ES I G N

Dyser for ryggradsmassasje Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

23


C L A S S I C D ES I G N

TJØME 216 × 160 × 93 cm

3

PERSONER

2 1

SETER LOUNGERS

28

TERAPIDYSER

2

MASSASJEPUMPE

+

«BLOWER»

1

LUFTPUMPE

SIRKULERINGSPUMPE

KOMFORT

MASSASJEPUMPE

+

1

SIRKULERINGSPUMPE

32

TERAPIDYSER

Kontrollpanel

Touch-panel Balboa® SPA Touch

Hydromassasjedyser

37× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

Hydromassasjedyser

22× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

(6×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

(10×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

Ryggradsmassasje

Ja

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Utstyr

Utstyr

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall

Pumper (3×)

– 2 massasjepumper med èn hastighet på 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Pumper (2×)

– 1 massasjepumpe med èn hastighet 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Blåser

Nei

Blåser

Nei

Fossefall med belysning

Varme

Balboa® 3 Kw

Varme

Balboa® 3 Kw

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Fossefall med belysning

Vannmengde

945 l

Vannmengde

980 l

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Spabadets vekt

160 kg

Spabadets vekt

210 kg

216 cm

Balboa TP 500-styring

TEKNISKE DATA

Bakgrunnsbelyst touch-panel

Dyser for ryggradsmassasje Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

PERSONER

6 0

SETER LOUNGER

OLDEN Ø 214 × 93 cm

Ø 214 cm

93 cm

93 cm

Balboa© TP500

cm

6

KOMFORT

Kontrollpanel

160

24

1

C L A S S I C D ES I GN

TEKNISKE DATA

Spa Touch-styring Bakgrunnsbelyst touch-panel

25


SETER LOUNGERS

30

+

1

SIRKULERINGSPUMPE

TERAPIDYSER

93 cm 220 cm

Balboa© TP500

Kontrollpanel

Balboa© TP500

Hydromassasjedyser

53× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

Hydromassasjedyser

30× CMP-stråledyser i rustfritt stål ®

(8×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

(12×)

CMP-stråledyser i rustfritt stål®

Ryggradsmassasje

Ja

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Luftkontroll

Venturi-effekt: luft/vann-styring

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Vannbehandling

Ozonator + UV-lampe

Utstyr

Utstyr

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall – Anatomisk hodestøtte

– LED-belysning (dyser + kar + hovedlys i bunnen) – Fossefall

cm

42

TERAPIDYSER

7

PERSONER

7 0

SETER LOUNGER

220 c

Balboa TP 500 kontrollpanel TEKNISKE DATA

Bakgrunnsbelyst touch-panel

Pumper (3×)

– 2 massasjepumper med èn hastighet på 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Pumper (2×)

– 1 massasjepumpe med èn hastighet 2,2 kW – 1 sirkuleringspumpe 200–400 W

Blåser

Nei

Blåser

Nei

Fossefall med belysning

Varme

Balboa® 3 Kw

Varme

Balboa® 3 Kw

Fossefall med belysning

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Filtrering

Flytende skimmer CMP ® kassettfilter

Det skaper en avslappende atmosfære kombinert med rennende vann

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Kar

Akrylkar i ABS-PMMA Lucite ® + dobbeltlags GreenShield-isolasjon (PU)

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Sidepaneler

Nomawood HDP-paneler ®

Vannmengde

1 350 l

Vannmengde

1 480 l

Spabadets vekt

180 kg

Spabadets vekt

210 kg

Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

220 × 220 × 93 cm

m

TEKNISKE DATA

Bakgrunnsbelyst touch-panel

Dyser for ryggradsmassasje

LILLEHAMMER

KOMFORT

Kontrollpanel

Balboa TP 500 kontrollpanel

26

1

SIRKULERINGSPUMPE

KOMFORT

220

+

93 cm

PERSONER

3 2

MASSASJEPUMPE

m

220 × 220 × 93 cm

5

1

MASSASJEPUMPE

0c

NOREFJELL

2

C L A S S I C D ES I GN

22

C L A S S I C D ES I G N

Dyser for ryggradsmassasje Disse retningsstrålene er plassert utenfor vannsirkulasjonen og peker mot ryggraden

27


C LA S S I C D E S I GN Standardutstyr

Termocover

Termocover sampler GEIRANGER LOFOTEN HVALER

Modell

TJØME

LOEN

NOREFJELL

OLDEN

LILLEHAMMER

200 × 200 × × 93 cm

200 × 200 × × 93 cm

216 × 160 × × 93 cm

216 × 160 × × 93 cm

220 × 220 × × 93 cm

220 × 220 × × 93 cm

Ø 214 × 93 cm

220 × 220 × × 93 cm

Antall plasser

5

5

3

3

7

5

6

7

Loungers

1

2

2

1

0

2

0

0

Seter

4

3

1

2

7

3

6

7

Antall dyser

59

53

48

43

62

61

32

42

Vannmengde

1 000 l

1 000 l

950 l

945 l

1 480 l

1 350 l

980 l

1 480 l

Vekt

265 kg

225 kg

160 kg

160 kg

315 kg

180 kg

210 kg

210 kg

Mål

Utover standardutstyr

C/00

C/01

Et spabad slik du ønsker det

C/02

C/03

Uansett hvilken modell du velger, tilbyr vi et bredt spekter av farger på karet, panelene og termodekket til spabadet.

WiFitilkobling

Audio eller audio+subwoofer

By Passtilkobling

Ekstra isolasjon 40 mm

Microsilk

Spa Touch

Trinn

Løfter til termocoveret

For mer informasjon om utstyr utover standard, se side 35

C/04

C/05

C/06

Velg fargen på termocoveret

ET SPABAD SLIK DU ØNSKER DET

1. Velg spabad-modell

4

Fargeutvalg

2.Termocover Velg kledning samplerpå spabadet

5

2

Fargeutvalg

Sort C/11

C/07

C/08

C/09

C/10

C/11

Grå C/30

C/12

OKA DESIGN

3. Velg fargen på termocoveret C/00

C/01

C/02

C/03

C/04

C/05

2

Fargeutvalg

Grå

Teak

Sterling silver

Pearl White

Winter Solstice C/07

28 C/14

C/15

C/16

C/17

C/18

C/19

CLASSIC DESIGN

C/13

Velg farge på spabadet

Velg farge på panelet

Fargeutvalg

C/20

C/08

C/09

C/10

C/06

Alle spabadene leveres med sort termocover (C11) som standard.

C/11

C/12

C/13

29


30

31


Tilbehør utover standard

Førstevalgstilbehør Mer om

termocoveret Det er nødvendig med et termocover for å opprettholde vanntemperaturen. Det forhindrer varmetap i størst mulig grad, men det fyller også en sikkerhetsfunksjon når barn er i nærheten av spabadet. Hvert termocover lages på bestilling i fargene du velger. Du kan velge fra et bredt fargespekter.

Høykvalitetslag mot UV-stråling Isolasjon med høy tetthet laget av polystyren med en tykkelse på 9–13 cm 15 cm høyt skjørt for enda større isolasjonstetthet rundt hele spabadet

Galvaniserte aluminiumsforsterkninger som sikrer perfekt forsterkning

Det indre nettinglaget i termodekket reduserer vannkondensering og muggvekst

Ekstra isolasjon

WIFI-grensesnitt

Dette er en enhet som produserer milliarder av fine bobler rike på oksygen som tilfører fukt og regenererer huden i dybden ved å fjerne urenheter, glatte den ut og nøytraliserer frie radikaler. Denne kosmetiske prosedyren gir lindring for personer som lider av hudsykdommer som eksem og psoriasis.

Hvis ekstra isolasjon velges, fylles trestrukturen i spabadet med termobeskyttende PVC-skum i en tykkelse på 40 mm. Dette sikrer beskyttelse av tekniske komponenter og slanger mot ekstrem kulde. Dette tilbys i hovedsak i de skandinaviske landene, men det sparer også penger på strømforbruk.

Gjør livet ditt enklere med muligheten til å betjene spabadets kontrollpanel via et WiFi-grensesnitt. Juster temperaturen eller sjekk at spabadet fungerer som det skal: Alt dette kan gjøres på et øyeblikk på smarttelefonen din, selv fra den andre siden av jorden.

Spa Touch-kontrollpanel

By Pass-tilkobling

Dette panelet leveres på alle toppmodellene til SPAXO® spas, som også kommer med blant annet luftpumpe m.m.

Denne varianten har mulighet for uavhengig filtrering eller oppvarming av badestampen, f.eks. ved å bruke sandfiltrering eller en varmepumpe for svømmebassenger, og dermed redusere strømforbruket.

Forberedelse for innbygging spabadet

Låsbare sikkerhetsstropper

Ugjennomtrengelig film

I tillegg: Forsterkede AMANN©-sømmer Glidelåser fra YKK© som tåler høy belastning Brede håndtak

Mer om Mer om

løfter til termocoveret Nødvendig utstyr for å tilrettelegge for arbeidet. Løfteren lar deg åpne og lukke spabadet med en enkel bevegelse.

32

Microsilk-teknologi

trinnene Forenklende for å gå inn eller ut av SPAXO ®spabadet: To brede og stabile trinn laget av high-density polyethylene (HDPE), som garanterer lang levetid og vannbestandighet.

Vil du bygge inn spabadet ditt på et eget sted? Vi gir deg muligheten til å bestille et spabad uten utvendig panel.

33


S PA X O ® A S Edvard Griegs vei 1 1410 Kolbotn kundesenter@spaxo.no 40 08 08 40 Det tas forbehold om skrivefeil eller endringer i spesifikasjonene

Profile for mspa.no

SPAXO brosjyre  

SPAXO brosjyre  

Profile for mspa.no

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded