msc-cruises-BELFL-folder-april-november-zomer-2024

Page 1

APRIL | NOVEMBER

ZOMER 2024

WAAR BRENGT DE ZEE U NAARTOE DEZE ZOMER?

msccruises.beONTDEKKEN 4 Duurzaamheid 8 Ervaring aan boord 14 MSC Yacht Club 16 Transport 18 Onze Belevingen 20 Wat is inbegrepen 21 Bijkomende opties 22 MSC For Me 23 MSC Foundation

VERKENNEN 24 Middellandse Zee 46 Noord-Europa 82 Caraïben & Antillen 96 Bermuda, Canada & New England

PLANNEN 104

Aanbiedingen voor iedereen


4

ONTDEKKEN | DUURZAAMHEID


ONTDEKKEN | DUURZAAMHEID

KOERS ZETTEN NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST

“We werken aan een vermindering van onze CO2-uitstoot en streven ernaar om in 2050 geen broeikasgassen meer uit te stoten.” PIERFRANCESCO VAGO Uitvoerend voorzitter

Voor ons betekent duurzaamheid het beschermen van het milieu, het ondersteunen van de mensen waarmee we werken en die ervoor kiezen om met ons te reizen, en van de gemeenschappen en plaatsen die we bezoeken en waarmee we zaken doen.

Meer weten over onze inzet? Scan deze QR-code Voor meer informatie ga naar msccruises.be

ONTDEKKEN | DUURZAAMHEID

Als familiebedrijf dat al drie eeuwen lang in de scheepvaart actief is, zet MSC Cruises zich in voor het behoud van onze oceanen en onze planeet, zowel n u a ls vo o r to e ko m st i g e g e n e rat i e s . I n h et ka d e r va n o n s duurzaamheidsprogramma voor cruises introduceren we schonere brandstoffen op onze cruiseschepen, stimuleren we verantwoord reizen door middel van onze duurzame excursies, verminderen we plasticgebruik, recyclen en hergebruiken we afval op al onze schepen en produceren we aan boord ons eigen zoetwater rechtstreeks uit de zee.

5


ONTDEKKEN | DUURZAAMHEID

KAN CRUISEN DUURZAMER? Bij MSC Cruises denken we van wel. Van de introductie van schonere brandstoffen binnen onze vloot tot duurzame excursies en onze ultramoderne waterzuiveringsinstallaties: wij stellen duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. Om de zee die we ons thuis noemen te behouden en het cruisen voorgoed te veranderen. Er wordt speciale aandacht besteed aan het minimaliseren van luchtemissies door middel van systemen die aan de wettelijke limieten voldoen of zelfs nog beter presteren, en door inspanningen om onze koolstofuitstoot te verlagen, inclusief uitgebreide energieefficiëntiemaatregelen aan boord van elk schip. Vermindering, hergebruik en recycling van afval aan boord is een belangrijk aandachtspunt binnen onze hele vloot, en wij werken er hard aan om al het niet-essentiële wegwerpplastic van onze schepen te weren.

Meer dan 80% van het zoetwater dat aan boord van onze vloot wordt geproduceerd, is afkomstig van ontzilt zeewater - tot wel 3 miljoen liter per schip per dag! Een geavanceerde afvalwaterbehandeling zorgt ervoor dat al het verbruikte water wordt gezuiverd voordat het naar de zee terugkeert. Aan boord van elk schip binnen de vloot bevindt zich een fulltime milieuverantwoordelijke die toeziet op naleving van de milieuwetgeving en al onze bemanningsleden training en voorlichting geeft.

Meer weten over onze inzet? Scan deze QR-code

6

ONTDEKKEN | DUURZAAMHEID


ONTDEKKEN | DUURZAAMHEID

KENT U ONS NIEUWE SCHIP, MSC EURIBIA? DE ZEEËN BEHEERSEN, DE PLANEET BESCHERMEN

AANGEDREVEN DOOR LNG MSC Euribia werd ontworpen om een ultramoderne cruise-ervaring te bieden, met duurzaamheid als belangrijkste doelstelling. Het schip wordt aangedreven door uiterst schoon LNG (Liquefied Natural Gas) - een belangrijke stap in de richting van ons uiteindelijke doel van cruises met netto nulemissie.

DUURZAAM CRUISEN Het schip biedt ook meubilair en wegwerpartikelen die gemaakt zijn van gerecyclede materialen of met een minimum aan plastic. Tel daar de geavanceerde systemen voor energiebesparing, waterzuivering en afvalbeheer bij op en het resultaat is ons meest milieuvriendelijke schip tot nu toe. ICONISCH ONTWERP MSC Euribia is voorzien van opvallende nieuwe kenmerken. De romp zelf is een visueel meesterwerk. Dit iconische kunstwerk werd gemaakt door de Duitse kunstenaar Alex Flämig, die het de naam #SaveTheSea heeft gegeven. Het maakt gebruik van een op de oceaan geïnspireerd kleurenpalet om MSC's inzet voor het milieu en diepe respect voor de oceanen weer te geven.

DISCOVER | |LOREM ONTDEKKEN DUURZAAMHEID IPSUM

MSC Euribia is vernoemd naar de godin Eurybia uit de antieke oudheid, die de wind, de getijden en zelfs de sterren gebruikte om de zeeën te beheersen. Het vaartuig maakt gebruik van geavanceerde technologieën om het kostbare mariene ecosysteem te beschermen en te behouden.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

7


HOE VERLOOPT EEN CRUISE MET MSC? Stel u uw reis voor, elke dag een nieuwe horizon

8

ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD

De wereld zien met MSC betekent dat u meegenomen wordt naar ongelooflijke vergezichten en geniet van onvergetelijke ervaringen. Maak tijd voor ontspanning en ontdekking in een omgeving die net zo gastvrij en comfortabel aanvoelt als uw eigen thuis.


ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD 100 % COMFORT

ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD

Welkom aan boord van uw MSC-cruiseschip; uw vakantie staat op het punt om te beginnen! Open het raam van uw doordacht ontworpen kajuit, geniet van het prachtige uitzicht op zee en luister naar het geluid van de oceaan. U hoeft slechts één keer uw koffer uit te pakken, de wereld ligt op u te wachten! Of het nu gaat om een suite, een duplex accommodatie of onderling verbonden kajuiten voor gezinnen, elk detail is zorgvuldig overwogen om te verzekeren dat u zich heerlijk uitgerust en verwend zult voelen. Deze ontspannende oase van comfort en entertainment zal de komende zeven dagen uw thuis zijn. Helemaal gesetteld? Dan is het tijd om het dagprogramma eens te bekijken om te zien wat er allemaal te beleven is. Aha, vanavond is er een gala, dus ga naar de professionele haar- en nagelsalon of kapper om te zorgen dat u er piekfijn uitziet. Daarna is het tijd om te schitteren als u de Swarovski-trap afloopt om uw reis in stijl te beginnen. Vergeet tot slot niet om voor morgenochtend roomservice te bestellen, voor een ontbijt in uw kajuit.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

9


ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD ACTIVITEITEN VOOR IEDEREEN U heeft zoveel opwindende, lekkere en leuke zaken binnen handbereik dat uw dagen op zee net zo gedenkwaardig zullen zijn als die in de haven. Het enige dat lastig is, is te kiezen wat u zult doen. Eerst is het tijd voor wat familieplezier. Van winkelen tot cocktails drinken bij het zwembad en via de waterglijbaan naar beneden suizen, er is voor gasten van elke leeftijd wel wat te vinden. Klaar voor de adrenalinekick van de ROBOTRON-achtbaan aan boord van MSC Seascape? Wilt u in de MSC Formula Racer simulator klimmen? Ga uw gang! Als de zon ondergaat, is er nog meer te doen. Voor vanavond heeft u een Chef's tafel gereserveerd, voordat u meedoet aan een quiz en naar een feest gaat.

10

ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD


Bij een cruise draait het om het creëren van onvergetelijke herinneringen aan boord. Er is zoveel te doen dat elke seconde er een is om te koesteren. Er staan u onvergetelijke momenten te wachten, of u er nu voor kiest om zo veel of zo weinig mogelijk te doen.

Na een drukke dag waarin u alle bijzondere bezienswaardigheden aan wal heeft verkend, keert u terug aan boord voor een spectaculaire avond vol plezier en entertainment. Na een heerlijke maaltijd heeft u elke avond weer de keuze uit tal van activiteiten tot in de kleine uurtjes. Eerst bekijkt u een topshow met internationale artiesten in het Broadway-achtige theater. Daarna luistert u onder het genot van een drankje naar een live band. Heeft u daar vanavond geen zin in? Breng dan eens een bezoek aan het casino voor een avondje vol glamour en roulette. Of dans tot diep in de nacht in de disco.

H ET LEVEN IS EEN CARROUSEL, VOEL HET PLEZIER Carousel Productions at Sea is een exclusieve en originele productie die adembenemende acrobatiek, dans en live muziek combineert. Dit artistieke en meeslepende spektakel werd speciaal voor MSC Cruises gecreëerd en plaatst u in het hart van de show te midden van bijzondere lichten, geluiden en speciale effecten.

Of wellicht wilt u graag mooie momenten met de kinderen doorbrengen. Waarom dan geen koers gezet naar de bowlingbaan en de Arcade Games voor wat ouderwetse gezinstijd? O, en vergeet vooral niet om u op te geven voor de populaire talenten- en kookwedstrijden MSC Factor en MSC MasterChef. Het programma biedt volop plezier!

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD

HET IS SHOWTIME!

11


Wij zorgen ervoor dat elke maaltijd aan boord een feest is. Gezonde kost of overvloedige verwennerij, gastronomische of alledaagse gerechten, verfijnd of eenvoudig, het is onze passie om fantastisch eten voor u te bereiden.

ONTDEK DE WERELD DOOR UW GERECHTEN Van heerlijke sashimi tot sappige steaks, en of u nu een fijnproever of een kieskeurige eter bent, onze specialiteitenrestaurants bieden u een verscheidenheid aan wereldwijde opties en stijlen. Boek een dinerpakket en wij kunnen tafels voor u reserveren op een tijdstip dat u schikt.

12

ONTDEKKEN | heerlijke gerechten

VOOR ALLE SMAKEN Elke maaltijd op het schip neemt u mee op een ontdekkingsreis door middel van heerlijke gerechten die zijn geïnspireerd op de bestemmingen en door dagelijkse specials op basis van verse lokale ingrediënten. Deze ochtend heeft u na het opstaan bijvoorbeeld zin in iets exotisch. Geen probleem. Wij hebben iets wat perfect bij uw smaak en stemming past. Van snacks voor onderweg tot kindvriendelijke opties, van lichte en smakelijke gerechten tot rijke desserts, er is heerlijk eten te vinden voor elk moment van de dag. Van plan om bij het buffet langs te gaan voor de lunch? Pak een stoel en zie onze vakkundige koks aan het werk terwijl u zich tegoed doet aan gerechten uit verschillende keukens, waarbij u zichzelf op elk gewenst moment op iets lekkers kunt trakteren. Heeft u zin om nog meer verwend te worden als de avond valt? Loop dan binnen bij een van onze hoofdrestaurants en neem plaats voor een elegant diner dat u zeker zal imponeren. Onberispelijke service en een fantastisch uitzicht op zee maken van uw maaltijd meer dan een mondvol herinneringen. Heerlijk!


ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD

TIJD VOOR UZELF Er gaat niets boven een ontdekkingsdag aan wal, maar vandaag heeft u een afspraak met uzelf gemaakt. Na een hi-tech fitnessworkout bent u klaar voor wat rust en ontspanning in de luxueuze MSC Aurea Spa. Deskundige Balinese massagetherapeuten dompelen u onder in de eeuwenoude kennis en rituelen van het Oosten. Het is een unieke en onvergetelijke ervaring die uw lichaam, geest en ziel verfrist met een kalmerend gevoel van vrede.

GA OP AVONTUUR Net als alle andere excursies, zal deze u voor altijd bijblijven. Het enige wat u nu nog moet doen, is uw volgende cruise boeken. Veel plezier met het plannen!

ONTDEKKEN | ERVARING AAN BOORD

Wat wilt u vandaag doen? Of het nu gaat om het ontdekken van geschiedenis en tradities, het zien van adembenemende natuurwonderen, lekker luieren op het strand of een adrenalinekick krijgen, de excursies die u kiest laten u elke plek ervaren zoals u dat wilt. Vandaag heeft u gekozen voor een van onze exclusieve Protectours, die u een unieke milieuvriendelijke excursie aan wal bieden.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

13


ONTDEKKEN | MSC YACHT CLUB

WELKOM IN EEN WERELD VAN PRIVACY EN LUXE Ervaar dag en nacht de ultieme luxe.

De MSC Yacht Club is een afgelegen locatie op de prestigieuze voordekken van onze schepen en trakteert u op de hoogwaardige ervaring van een privéjacht, terwijl u tegelijkertijd constant toegang heeft tot de immense verscheidenheid van sport-, ontspannings- en entertainmentmogelijkheden van wereldklasse waardoor elk schip van MSC Cruises zich onderscheidt. U slaapt in gepersonaliseerd comfort, beschikt over een 24-uurs butlerservice en dineert in een privérestaurant voor fijnproevers, waar de wijnen deskundig voor u worden uitgekozen. De MSC Yacht Club is een klasse apart. MSC Cruises staat sowieso al bekend om de aandacht voor detail, maar de MSC Yacht Club tilt dit helemaal naar een uniek hoog niveau aan keuze, service en puur comfort.

DE ULTIEME CRUISE-ERVARING Uw 24-uurs butler voldoet aan al uw wensen, van het verwelkomen aan boord tot het regelen van een privé-diner. Daarnaast kunt u ook beschikken over een speciale conciërge die specifiek voor u excursies op maat samenstelt. Elke ervaring wordt nog mooier dankzij deze attente en doordachte dienstverlening. Ontspan dus in stijl terwijl zij voor de details zorgen.

14

ONTDEKKEN | MSC YACHT CLUB

Van voorrang bij het inschepen en uitchecken tot een 24-uurs receptie met conciërge, elegante suites met een creatieve designerinrichting, i n b e g re p e n m i n i b a r, h o o g w a a rd i g e traagschuimmatrassen, lakens van Egyptisch katoen en ondersteuning naar wens dankzij een kussenmenu. Daarnaast is er ook nog een exclusieve panoramische lounge met gastronomische lekkernijen en drankjes, bevoorrechte toegang tot de MSC Aurea Spa en een zonnedek met zwembad en bubbelbaden dat ultieme privacy biedt, omdat het op het bovenste dek ligt waar niemand op uitkijkt.


DISCOVER | |LOREM ONTDEKKEN MSC YACHT IPSUM CLUB

Verblijven in de MSC Yacht Club is baden in luxe. In deze spectaculaire, weelderige omgeving belooft het een reis te worden als geen ander.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

15


ONTDEKKEN | TRANSPORT

ONZE TRANSPORTOPTIES NAAR UW CRUISE REIS ZONDER ZORGEN, MSC CRUISES REGELT ALLES.

VOORDELEN

• Vergemakkelijkt uw vakantie • Verzekert rust bij een probleem • Selectie van de meest geschikte uren • Geniet van de beste prijzen aangeboden door onze partners op het moment van boeken

VRAAG ONS OM UW TRANSPORT TE VOORZIEN!

MET HET VLIEGTUIG

Als uw vervoer naar uw schip en inschepingshaven niet inbegrepen is, kan MSC Cruises dit voor u regelen, vanaf Brussel of een andere luchthaven van uw keuze. Vraag dit aan bij uw MSC Call Center agent of uw cruisespecialist op het moment van uw boeking.

We bieden u vluchten vanuit Brussel of een andere luchthaven van uw keuze aan. De transfers luchthaven-haven-luchthaven zijn inbegrepen.

MET DE TREIN

Voor inscheping in Marseille, biedt MSC Cruises de TGV vanuit Brussel-Zuid aan. Prijs: vanaf € 320 per persoon H/T De transfers station-haven-station zijn inbegrepen.

DENEMARKEN Kopenhagen Kiel Hamburg

BRUSSEL

DUITSLAND

FRANKRIJK Marseille

Triëste Milaan

Venetië Rome

New York

ITALIË

VERENIGDE STATEN

Athene GRIEKENLAND

Miami Orlando/Port Canaveral

16

ONTDEKKEN | TRANSPORT

Atlantische Oceaan


VLIEGBESTEMMINGEN VANUIT BRUSSEL, VANAF-PRIJZEN P.P. Heen/Terug

Enkel heen

Venetië

€ 300

€ 150

Kopenhagen

€ 280

€ 160

Hamburg

€ 380

€ 270

Kiel

€ 400

€ 280

Genua/Milaan - Inscheping in Genua

€ 450

€ 280

Rome - Inscheping in Civitavecchia

€ 300

€ 200

Marseille

€ 300

€ 180

Athene

€ 400

NA

Triëste

€ 360

€ 160

NOORD-AMERIKA

Heen/Terug

Enkel heen

Miami - Orlando/Port Canaveral

€ 920

NA

New York

€ 800

NA

WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE Wij bieden Fly & Cruise-pakketten met vluchten van Brussel naar Barcelona voor cruises aan boord van MSC World Europa, MSC Seaview en MSC Grandiosa. U vindt de betreffende routes op pagina 26 en 27.

ONTDEKKEN | TRANSPORT

EUROPA

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

17

FLY & CRUISE-PAKKETTEN VOOR DEZE ZOMER


ONTDEKKEN | ONZE BELEVINGEN

ONZE BELEVINGEN Creëer een voor u op maat gemaakte cruise, met de exclusieve reeks opties van MSC. Iedereen heeft weer andere prioriteiten. Met MSC's eenvoudige benadering van het boeken, kunt u een perfect verblijf aan boord regelen dat speciaal op uw wensen is afgestemd. Indien u kiest voor de Bella Beleving, krijgt u de best beschikbare kajuit in de door u gekozen categorie en geniet u van een ruime keuze aan faciliteiten aan boord. Op zoek naar een vakantie-ervaring op maat? Kies voor onze Fantastica of Aurea Beleving en u kunt de locatie van uw kajuit (Low, Medium of High deck) en grootte ervan kiezen. Bovendien biedt elke ervaring meer flexibiliteit en extra exclusieve voordelen.

BELLA BELEVING Een onvergetelijke tijd aan boord en een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

FLEXIBILITEIT • Cruise wijzigen tegen een omboektarief* COMFORT • MSC for Me** GASTRONOMIE • Korting op drankenpakket als optie beschikbaar op het moment van reservering • Uitgebreid buffet met vele verschillende gerechten • Hoofdrestaurants die gastronomische maaltijden serveren, ook voor diverse dieetbeperkingen SPORT EN ACTIVITEITEN • Gevarieerd programma aan theatershows in Broadway-stijl • Zwembad • Buitensportmogelijkheden • Goed uitgeruste fitnessruimte met panoramisch uitzicht • Entertainmentactiviteiten voor volwassenen, baby’s en kinderen • Recreatieve activiteiten voor kinderen SERVICES • Gekwalificeerd meertalig personeel ANDERE VOORDELEN • MSC Voyagers Club-punten Cruisewijzigingen voor de Bella Beleving zijn van toepassing op de cruisedata of op de bestemming. Dergelijke wijzigingen moeten worden uitgevoerd tot 30 kalenderdagen voor vertrek, voor een nieuwe cruise die binnen 90 kalenderdagen vanaf het oorspronkelijke cruise vertrekt. ** Afhankelijk van beschikbaarheid. *

18

ONTDEKKEN | ONZE BELEVINGEN


FANTASTICA BELEVING

AUREA BELEVING

Superieure kajuiten en flexibele etenstijden

Suites, Balkon- en Zeezichtkajuiten op de beste locaties en superieure voordelen

Inclusief alle BELLA VOORDELEN maar ook

Inclusief alle FANTASTICA VOORDELEN maar ook

FLEXIBILITEIT

COMFORT

• Mogelijkheid om de kajuit en locatie ervan te kiezen • 1 gratis cruisewijziging****

• Suites, balkon- en zeezichtkajuiten op de beste locaties

GASTRONOMIE

GASTRONOMIE

• Mogelijkheid om voorkeur voor dinerzitting op te geven (afhankelijk van beschikbaarheid) • Specialiteitenrestaurants arrangement, exclusief pre-cruise aanbod beschikbaar tot 2 dagen voor inscheping***** • Ontbijt in kajuit (gratis bezorging)

• Dineren wanneer u wilt met ‘My Choice’ in een specifiek restaurant of specifieke ruimte • 24-uurs roomservice (gratis bezorging) • Welkomstpakket (Prosecco + chocolade) ONTSPANNING & WELLNESS • Gratis toegang tot het Top Exclusive Solarium • Ontspanningsvoorzieningen in elke kajuit (inclusief badjas en slippers) • Kussenmenu • Toegang tot thermale zone (alleen voor volwassenen) • Balinese massage, exclusief pre-cruise aanbod beschikbaar tot 2 dagen voor inscheping*** • 10% korting op alle wellnessbehandelingen aan boord

In geval van een verandering van kajuit om operationele redenen, zullen gasten worden geüpgraded naar een kajuit van een hogere categorie. De gratis cruisewijziging geldt ofwel voor de cruisedatum ofwel voor de bestemming. Deze wijziging moet meer dan 30 kalenderdagen voor vertrek plaatsvinden en de nieuwe cruise moet minder dan 90 kalenderdagen na de oorspronkelijke vertrekdatum afvaren. ***** Behalve op MSC Armonia, MSC Sinfonia en MSC World Cruises.

DISCOVER | |LOREM ONTDEKKEN ONZEIPSUM BELEVINGEN

***

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

19

SERVICES • Voorrang bij inscheping & bagageafgifte

***

****


ONTDEKKEN | WAT IS INBEGREPEN

WAT IS INBEGREPEN ACCOMMODATIE RESTAURANT ENTERTAINMENT SPORT & FITNESS Met MSC kunt u zeker zijn van kwaliteitsaccommodatie, van comfortabele standaardkajuiten tot de luxueuze MSC Yacht Club-suites. U heeft de keuze om te dineren in het buffetrestaurant, waar u kunt genieten van pizza's en mozzarella die ter plaatse worden bereid, of in de elegante restaurants waar gerechten van gerenommeerde internationale chefs worden geserveerd. Tot slot wordt er heel wat entertainment aangeboden, met elke avond andere shows en Kids Clubs met vele activiteiten. Onze partners zijn wereldleiders in hun respectievelijk gebied en bieden de best mogelijke belevingen aan boord: Chicco voor spelletjes en producten voor jonge kinderen, LEGO® voor creatieve spelletjes en Technogym voor een breed aanbod van ultramoderne sporttoestellen.

Wij bieden al onze gasten een sportervaring op maat, die werd ontwikkeld in samenwerking met het wereldwijd toonaangevende merk Technogym. Bereik uw doelen met behulp van geavanceerde fitnessfaciliteiten, een exclusieve fitnessapp, activiteiten aan wal en toegang tot gekwalificeerde personal trainers.

Meer weten? Scan deze QR-code

20

ONTDEKKEN | WAT IS INBEGREPEN EN BIJKOMENDE OPTIES

LEGO®, het LEGO® logo en de Minifiguur zijn handelsmerken van de LEGO Group. ©2023 The LEGO Group.


ONTDEKKEN | BIJKOMENDE OPTIES

BIJKOMENDE OPTIES DRANKEN EXCURSIES SPECIALITEITENRESTAURANTS SPA & WELLNESS INTERNET PROFESSIONELE FOTO'S EN VEEL MEER

Ons MSC Voyagers Club-programma is ontwikkeld om tal van privileges te bieden aan trouwe gasten die onze liefde voor reizen en ontdekkingstochten delen. Geef u nu op en profiteer van exclusieve Voyagers-voordelen en -kortingen. Bovendien kunt u profiteren van onze Status Match-programma die uw deelname aan loyaliteitsprogramma's van andere reisorganisaties erkent en u gelijkwaardige of nog grotere lidmaatschapsvoordelen biedt bij MSC.

Meer weten over dit boeiende programma? Scan deze QR-code

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

DISCOVER | |LOREM ONTDEKKEN WAT IS IPSUM INBEGREPEN & BIJKOMENDE OPTIES

Onze gevarieerde pakketten maken plannen een plezier, zodat u uw keuzes kunt afstemmen terwijl u grote besparingen doet door vooraf te boeken. Van alcoholvrije drankjes tot cocktails, wijn en sterke drank, van avontuur en spanning tot excursies en ontspanning, van casual dineren met een selectie tapas tot elegante Franse bistrotafels, van ontspannende en verkwikkende traditionele massages tot hi-tech schoonheidsbehandelingen, van professionele fotoshoots tot virtual reality games: wij bieden u allerlei arrangementen om aan elke behoefte te voldoen.

21


ALLES IS MOGELIJK MET DE MSC FOR ME-APP Geniet van elk moment met onze exclusieve app. Deze geavanceerde digitale technologie houdt u op de hoogte van wat belangrijk is en stelt u in staat om activiteiten te boeken en te chatten met medepassagiers. Elke cruise is een speciale tijd. MSC for Me, die beschikbaar is op alle schepen in onze vloot met smart-faciliteiten, helpt u nu om van elk moment te genieten op uw eigen speciale manier. Met behulp van digitale technologie die de gasten, bemanningsleden en het schip letterlijk met elkaar verbindt, heeft u de controle over uw tijd aan boord. U ervaart een meer naadloze, verbonden en zorgeloze vakantie.

ONTDEKKEN | MSC FOR ME

De gebruiksvriendelijke interactieve touchscreens die overal op het schip te vinden zijn, de smart-tv in uw kajuit en de app zijn allemaal ontworpen om u te helpen meer te ontspannen en te genieten van uw vakantie met familie en vrienden.

22

Meer weten over de MSC For Me-app? Scan deze QR-code ONTDEKKEN | MSC FOR ME

WAT KUNT U DOEN MET DE MSC FOR ME-APP? • Inchecken en kaartregistratie • Excursies boeken • Restaurants boeken • Spabehandelingen boeken • De route van het schip volgen & het weer in de gaten houden • Dagelijkse evenementen, activiteiten en hoogtepunten bekijken • Meldingen ontvangen over relevante promotieacties, aanbiedingen en evenementen • Uw uitgaven aan boord bekijken • Chatten met uw familie en vrienden via de app


SAMEN KUNNEN WE EEN VERSCHIL MAKEN De MSC Foundation leidt en bevordert wereldwijd alle activiteiten van de MSC Group voor het behoud van de zee, humanitaire hulp en duurzame ontwikkeling wereldwijd.

DE WERELD OM ONS HEEN BESCHERMEN VOOR DE TOEKOMST

te beschermen; steun aan UNICEF in Ivoorkust om een recyclingmarkt te stimuleren die vrouwen in staat stelt plastic afval om te zetten in goedkope bakstenen. In Senegal steunen we Mercy Ships om levensreddende operaties uit te voeren in afgelegen gebieden. In het Middellandse Zeegebied werken we samen met Marevivo om jongeren bewust te maken van mariene bescherming en zeevervuiling. Wereldwijd steunen we initiatieven voor noodhulp bij rampen.

MILIEUBESCHERMING MARIENE INSTANDHOUDING

De MSC Foundation werkt hard aan het onderzoeken en herstellen van de koraalriffen rond Ocean Cay, ons privé-eiland in de Bahama's. Inmiddels zijn er al enorme stappen gezet om een duurzame, biodiverse omgeving te creëren op het eiland en in de rijke wateren daaromheen, die honderden koraaltypen en vissoorten herbergen.

MAATSCHAPPELIJKE HULP ONDERWIJS NOODHULP

Meer weten over de MSC Foundation? Scan deze QR-code ONTDEKKEN | MSC FOUNDATION

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

DISCOVER | |LOREM ONTDEKKEN MSC FOUNDATION IPSUM

Bij de MSC Foundation werken wij aan het herstel van het kritieke evenwicht tussen mens en natuur. Daarbij maken wij gebruik van het wereldwijde bereik van de MSC Group en haar unieke kennis van de zee om onmiddellijk actie te ondernemen ter bescherming en koestering van de "blauwe planeet" en haar mensen. Onze programma's omvatten steun aan onderzoekers en mariene deskundigen om de koraalriffen te herstellen en het mariene ecosysteem in het 'Super Coral Programme'

23


IBIZA

24

VERKENNEN | WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE


VERKENNEN | WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE Geniet van de perfecte mix van prachtige landschappen en culturele rijkdommen tijdens een onvergetelijke zomercruise in het westelijke Middellandse Zeegebied. Dit is een unieke kans om u te laven aan de zonnestralen, prachtige kustlijnen te bewonderen en een ongeëvenaarde diversiteit aan bestemmingen te ontdekken, van Spanje, Portugal en Frankrijk tot Italië, Malta en Tunesië.

Meer weten? Scan deze QR-code Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

Cruisend in ongeëvenaard comfort en stijl zult u verliefd worden op het westelijke Middellandse Zeegebied om al deze zaken, maar ook vanwege de heerlijke gastvrijheid en uitstekende keuken, zowel aan wal als aan boord. Als u kiest voor de gloednieuwe MSC World Europa heeft u bovendien het genoegen op een van de meest milieuvriendelijke zeeschepen te reizen die er is.

| WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

Met MSC Cruises kunt u in de voetsporen treden van de Romeinen in Messina en Napels, relaxen op de prachtige stranden van Alicante en Palma, genieten van de historische schatten van Lissabon en Cadiz, de lavendelgeurige atmosfeer opsnuiven in de Provence en u laten terugvoeren in de tijd in de rustige middeleeuwse straatjes van Valletta en de restanten van het oude Carthago, waar uw schip ‘s nachts blijft aangemeerd. Een langer verblijf in bijna elke haven betekent dat er nu nog meer tijd is om op verkenning te gaan, zodat u op iedere bestemming echt authentieke momenten kunt beleven.

25


MSC WORLD EUROPA

MSC SEAVIEW

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

FLY & CRUISE VANAF € 1.279* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

FLY & CRUISE VANAF € 1.129* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.363 p.p. Frankrijk MARSEILLE (Provence)

TOTAALPRIJS VANAF € 1.213 p.p. Frankrijk

GENUA Italië

BARCELONA

Italië

NAPELS

CIVITAVECCHIA (Rome)

BARCELONA Spanje MESSINA

Middellandse Zee

PALMA DE MALLORCA (Balearen)

VALLETTA Malta Haven Barcelona, Spanje Marseille, Provence/Frankrijk Genua, Italië Napels, Italië Messina, Italië Valletta, Malta Op zee Barcelona, Spanje

Aan.

Ver. 18:00 07:00 18:00 08:00 16:00 13:00 20:00 09:00 19:00 08:00 17:00 09:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Middellandse Zee

Haven Barcelona, Spanje Cannes, Azurenkust/Frankrijk Genua, Italië La Spezia, Italië Civitavecchia, Rome/Italië Op zee Palma de Mallorca, Balearen/Spanje Barcelona, Spanje

Aan.

Ver. 17:00 08:30 17:30 07:00 18:00 07:00 18:00 07:00 19:00 09:00 23:00 08:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Mogelijke inschepingshavens.

April Mei Juni Juli Augustus September Oktober

LA SPEZIA

CANNES (Azurenkust)

Spanje

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

GENUA

VANUIT BARCELONA

NAPELS

12, 19, 26

08, 15, 22, 29

03, 10, 17, 24, 31

06, 13, 20, 27

07, 14, 21, 28

03, 10, 17, 24

05, 12, 19, 26

01, 08, 15, 22, 29

02, 09, 16, 23, 30

05, 12, 19, 26

06, 13, 20, 27

02, 09, 16, 23, 30

04, 11, 18, 25

07, 14, 21

April Mei Juni Juli Augustus September Oktober

VANUIT BARCELONA

GENUA

13, 20, 27

15, 22, 29

04, 11, 18, 25

06, 13, 20, 27

01, 08, 15, 22, 29

03, 10, 17, 24

06, 13, 20, 27

01, 08, 15, 22, 29

03, 10, 17, 24, 31

05, 12, 19, 26

07, 14, 21, 28

02, 09, 16, 23, 30

05, 12

07, 14

VLUCHT VANUIT BRUSSEL NAAR BARCELONA

VLUCHT VANUIT BRUSSEL NAAR BARCELONA

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

26

VERKENNEN | WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE


MSC GRANDIOSA

MSC GRANDIOSA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

FLY & CRUISE VANAF € 1.129* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

FLY & CRUISE VANAF € 1.129* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.213 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.213 p.p.

Frankrijk

Frankrijk MARSEILLE (Provence)

LIVORNO

LIVORNO

Italië

Italië

BARCELONA Spanje

NAPELS

Middellandse Zee

BARCELONA Spanje

NAPELS

Middellandse Zee

PALERMO (Monreale)

LA GOULETTE (Tunis) Tunesië Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

LA GOULETTE (Tunis) Tunesië

Haven Barcelona, Spanje Op zee La Goulette, Tunis/Tunesië Palermo, Monreale/Italië Napels, Italië Livorno, Italië Marseille, Provence/Frankrijk Barcelona, Spanje

Aan.

Ver. 18:00 08:00 18:00 08:00 18:00 06:30 16:00 09:00 20:00 10:00 19:00 08:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

April

PALERMO (Monreale)

VANUIT BARCELONA

MARSEILLE

23

22

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Barcelona, Spanje Op zee La Goulette, Tunis/Tunesië Palermo, Monreale/Italië Napels, Italië Livorno, Italië Marseille, Provence/Frankrijk Barcelona, Spanje

Aan.

Ver. 18:00 08:00 18:00 08:00 18:00 06:30 17:00 09:00 20:00 10:00 19:00 08:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

April Mei Juni Juli Augustus September Oktober

VANUIT BARCELONA

MARSEILLE

30

29

07, 14, 21, 28

06, 13, 20, 27

04, 11, 18, 25

03, 10, 17, 24

02, 09, 16, 23, 30

01, 08, 15, 22, 29

06, 13, 20, 27

05, 12, 19, 26

03, 10, 17, 24

02, 09, 16, 23, 30

01, 08, 15

07, 14

VLUCHT VANUIT BRUSSEL NAAR BARCELONA

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

VLUCHT VANUIT BRUSSEL NAAR BARCELONA

| WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

MARSEILLE (Provence)

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

27


MSC FANTASIA 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 699* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 783 p.p. Frankrijk MARSEILLE (Provence)

GENUA Italië LIVORNO CIVITAVECCHIA (Rome)

TARRAGONA Spanje VALENCIA Middellandse Zee

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Marseille, Provence/Frankrijk Tarragona, Spanje Valencia, Spanje Op zee Livorno, Italië Civitavecchia, Rome/Italië Genua, Italië Marseille, Provence/Frankrijk

Aan.

Ver. 18:00 09:00 18:00 07:00 18:00 07:00 20:00 07:00 19:00 09:00 18:00 09:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

April Mei Juni Juli Augustus September Oktober

VANUIT MARSEILLE

VALENCIA

25

20, 27

02, 09, 16, 23, 30

04, 11, 18, 25

06, 13, 20, 27

01, 08, 15, 22, 29

04, 11, 18, 25

06, 13, 20, 27

01, 08, 15, 22, 29

03, 10, 17, 24, 31

05, 12, 19, 26

07, 14, 21, 28

03, 10, 17

05, 12

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

ROME, vanuit Civitavecchia

28

VERKENNEN | WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


MSC SEASIDE

MSC MUSICA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 699* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 679* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 783 p.p. Frankrijk

TOTAALPRIJS VANAF € 763 p.p. Frankrijk

GENUA

MARSEILLE (Provence)

GENUA

CANNES (Azurenkust)

Italië CIVITAVECCHIA (Rome)

Italië CIVITAVECCHIA (Rome)

BARCELONA Spanje

VALENCIA

Middellandse Zee

Haven Marseille, Provence/Frankrijk Genua, Italië Civitavecchia, Rome/Italië Palermo, Monreale/Italië Op zee Ibiza, Spanje Valencia, Spanje Marseille, Provence/Frankrijk

Aan.

Ver. 20:00 10:30 18:00 08:30 19:00 12:00 21:00 11:30 23:00 08:00 15:00 14:00

Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT MARSEILLE April Mei Juni Juli Augustus September Oktober

CAGLIARI (Sardinië)

IBIZA

PALERMO (Monreale)

Middellandse Zee

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Genua, Italië Cannes, Azurenkust/Frankrijk Barcelona, Spanje Ibiza, Spanje Op zee Cagliari, Sardinië/Italië Civitavecchia, Rome/Italië Genua, Italië

Aan.

Ver. 19:00 07:00 17:00 09:00 20:00 10:00 23:30 08:00 17:00 08:00 08:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

CIVITAVECCHIA

03, 10, 17, 24, 31

05, 12, 19, 26

07

02, 09, 16, 23, 30

06, 13, 20, 27

07, 14, 21, 28

03, 10, 17, 24, 31

04, 11, 18, 25

07, 20, 27

01, 08, 15, 22, 29

Mei Juni Juli Augustus September Oktober

04, 11, 18

06, 13, 20

*Andere route.

28

VANUIT GENUA

BARCELONA

14, 21, 28

16, 23, 30

04, 11, 18, 25

06, 13, 20, 27

02, 09, 16, 23*, 30

04, 11, 18*, 25

06, 13*, 20, 27

01, 08*, 22, 29

03, 10, 17, 24

05, 12, 19, 26

01, 08, 15*, 22

03, 10*

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

IBIZA

VERKENNEN

Spanje

29


MSC ORCHESTRA 2024 | 11 DAGEN - 10 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.129* p.p. + Hotel servicekosten € 120 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.249 p.p. Frankrijk MARSEILLE (Provence)

GENUA Italië

Spanje Portugal ALICANTE LISSABON (Costa Blanca) CÀDIZ (Sevilla)

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

MALAGA

MAHON

OLBIA (Sardinië)

Middellandse Zee

Haven Marseille, Provence/Frankrijk Op zee Malaga, Spanje Càdiz, Sevilla/Spanje Lissabon, Portugal Op zee Alicante, Costa Blanca/Spanje Mahon, Spanje Olbia, Sardinië/Italië Genua, Italië Marseille, Provence/Frankrijk

Aan. 08:00 07:00 08:00 08:00 09:00 10:00 09:00 09:00

Ver. 17:00 19:00 17:00 16:00 17:00 16:00 18:00 19:00

Mogelijke inschepingshavens.

April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November

MARSEILLE

30

VERKENNEN | WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

VANUIT MARSEILLE

LISSABON

25

29

05, 15, 25

09, 19, 29

04, 14, 24

08, 18, 28

04, 14, 24

08, 18, 28

03, 13, 23

07, 17, 27

02, 12, 22

06, 16, 26

02, 12, 22

06, 16, 26

01

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.


MSC POESIA

MSC POESIA

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.189* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

CRUISE VANAF € 1.189* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.321 p.p. Frankrijk MARSEILLE (Provence)

Frankrijk MARSEILLE (Provence)

GENUA Italië

BARCELONA

Atlantische Oceaan

Spanje

CASABLANCA Marokko

CASABLANCA

SANTA CRUZ DE TENERIFE (Canarische Eilanden)

Haven Barcelona, Spanje Op zee Casablanca, Marokko Op zee Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden/Spanje Funchal, Madeira/Portugal Op zee Malaga, Spanje Op zee Marseille, Provence/Frankrijk Genua, Italië Barcelona, Spanje

Mogelijke inschepingshavens.

Oktober November

Middellandse Zee

Marokko

SANTA CRUZ DE TENERIFE (Canarische Eilanden) Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Spanje MALAGA

Portugal FUNCHAL (Madeira)

Italië

BARCELONA

Aan. 09:00 08:00 09:00 08:00 09:00 07:00 13:00

Ver. 18:00 22:00 16:00 16:00 17:00 17:00 16:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Haven Barcelona, Spanje Op zee Casablanca, Marokko Op zee Funchal, Madeira/Portugal Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden/Spanje Op zee Malaga, Spanje Op zee Marseille, Provence/Frankrijk Genua, Italië Barcelona, Spanje

Aan. 09:00 07:00 07:00 09:00 09:00 07:00 13:00

Ver. 18:00 22:00 16:00 15:00 18:00 17:00 16:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT BARCELONA

GENUA

12

11

Oktober

VANUIT BARCELONA

GENUA

23

22

02

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE - MAXI CRUISES

MALAGA

Middellandse Zee

GENUA

VERKENNEN

Atlantische Oceaan

Portugal FUNCHAL (Madeira)

TOTAALPRIJS VANAF € 1.321 p.p.

31


VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

ONTDEK DE WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE MET ONZE EXCURSIES Hier vindt u een selectie van de excursies die wij aanbieden: ontdek samen met ons de wereld.

BARCELONA

LISSABON

PROTECTOUR: DE UITZICHTEN, STEEGJES EN OUDHEDEN VAN LISSABON PER TUK-TUK

GAUDI'S SCHATTEN: EEN AVONTUUR IN BARCELONA Vanuit BARCELONA - BCN02 De prachtige stad Barcelona is zeker een bezoek waard en deze tour neemt u mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een leuke halve dag aan land.

Vanuit LISSABON - LIS48 Stap aan boord van een elektrische tuk-tuk voor een drie uur durende rit door de geplaveide straten van het oude Lissabon. Bewonder het panoramische uitzicht vanaf de wijk Graça, bezoek het kasteel van St George, de Ponte 25 de Abril en de rivier de Taag voordat u naar het Rossio-plein gaat om te winkelen en een heerlijke Pastel de Nata te eten.

VALLETTA EN MDINA Vanuit VALLETTA - MLT01 Als u op Malta bent, kunt u niet beter een bezoek brengen dan aan de huidige hoofdstad van het eiland, Valletta, en ook aan de voormalige hoofdstad Mdina, de fascinerende bestemmingen van deze excursie van een halve dag. Waarom een ​​ excursie bij ons boeken? Scan deze QR-code voor meer informatie.

32

VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

VALLETTA

Protectour: ecologisch verantwoorde excursies in contact met de natuur en gemeenschappen.


BEZOEK AAN HET EILAND CAPRI Vanuit NAPELS - NAP03 Na de korte ferry transfer van de baai van Napels, is uw eerste stop Anacapri, waar u kunt wandelen en winkelen voordat u naar de prachtige Villa San Michele gaat, met een prachtig uitzicht op het eiland en de zee daarachter. Uw minibus brengt u vervolgens naar Capri stad, waar u vrij bent om de charmante straatjes rond het beroemde Piazza Umberto I te verkennen.

CAPRI, vanuit Napels

VOLLEDIG BEZOEK AAN ROME

ROME, vanuit Civitavecchia

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

| WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

Vanuit CIVITAVECCHIA - CIV07 Combineer deze twee belangrijke aspecten van de stad Rome: het Christendom en de Oudheid. Tijdens deze excursie bezoekt u ook het beroemde Colosseum en wandelt u door de stad. Op het programma staat de ontdekking van de Piazza Navona, het Pantheon maar ook het Sint-Pietersplein. Een dag vol geschiedenis!

33


SANTORINI

34

VERKENNEN | OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE


VERKENNEN | OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE Waar kunt u beter genieten van een schat aan boeiende culturen, prachtige stranden en charmante dorpjes dan in het oostelijke Middellandse Zeegebied?

Meer weten? Scan deze QR-code Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

Laat u door de sprankelende zee meevoeren langs rotsachtige kuststroken naar blauwgroene lagunes, door naaldbomen omzoomde baaien en goudkleurige zandstranden die baden in de stralende zon. En geniet tussen het bezoeken van de bestemmingen door van tal van genoegens aan boord, op een reis die al uw zintuigen prikkelt.

| OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

Van de idyllische Griekse eilanden Mykonos, Santorini en Corfu tot de antieke wonderen van Athene, van de historische Kroatische juweeltjes Split en Dubrovnik tot de prachtige Italiaanse stranden van Puglia en de bruisende metropool Istanbul: verken deze prachtig gevarieerde regio waar Europa en Azië samenkomen en de monumentale wonderen van het verleden worden gecombineerd met het gastvrije comfort van het heden. Dankzij lange verblijven in de havens en op sommige routes een overnachting op het magische Mykonos, is er meer tijd om optimaal van elke bestemming te genieten.

35


MSC LIRICA 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 749* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 833 p.p. VENETIË - MARGHERA

ANCONA KOTOR Montenegro

Italië

Griekenland MYKONOS Middellandse Zee Dag 1 2 3 4 5 5 6 7 8

SANTORINI

Haven Venetië - Marghera, Italië Kotor, Montenegro Op zee Mykonos, Griekenland Mykonos, Griekenland Santorini, Griekenland Op zee Ancona, Italië Venetië - Marghera, Italië

Aan. 14:30 09:00

Ver. 16:00 20:30 -

02:00 07:30 18:00 13:00 20:00 07:00

Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT VENETIË - MARGHERA ANCONA Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober

ALBEROBELLO, vanuit Bari

36

VERKENNEN | OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

30 06, 13, 20, 27

05, 12, 19, 26

04, 11, 18, 25

03, 10, 17, 24, 31

01, 08, 15, 22, 29

07, 14, 21, 28

06, 13, 20, 27

05, 12, 19, 26

03, 10, 17, 24, 31

02, 09, 16, 23, 30

07, 14, 21, 28

06, 13, 20, 27

05, 12, 19

04, 11, 18

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.


MSC SINFONIA

MSC ARMONIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 699* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 629* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 783 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 713 p.p.

VENETIË - MARGHERA

VENETIË - MARGHERA

Kroatië SPLIT Italië

Italië

BRINDISI

Kroatië DUBROVNIK KOTOR Adriatische Montenegro Zee BARI

Griekenland PIRAEUS (Athene)

CORFU Griekenland

MYKONOS

ZAKYNTHOS

Middellandse Zee Haven Venetië - Marghera, Italië Brindisi, Italië Op zee Mykonos, Griekenland Piraeus, Athene/Griekenland Op zee Split, Kroatië Venetië - Marghera, Italië

Aan. 16:00 09:00 07:00 07:00 07:00

Mogelijke inschepingshavens.

Ver. 16:00 22:00 20:00 17:00 16:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Venetië - Marghera, Italië Op zee Dubrovnik, Kroatië Kotor, Montenegro Corfu, Griekenland Zakynthos, Griekenland Bari, Italië Venetië - Marghera, Italië

Ver. 20:00 07:00 19:00 08:00 18:00 09:00 19:00 07:00 16:00 08:00 13:00 10:00

24, 31

28

07, 14, 21, 28

04, 11, 18, 25

05, 19, 26

02, 16, 23, 30

02, 09, 16, 23, 30

06, 13, 20, 27

14, 21, 28

11, 18, 25

04, 11, 18, 25

01, 08, 15, 22, 29

01, 08, 15, 22, 29

05, 12, 19, 26

06, 13, 20, 27

03, 10, 17, 24, 31

03

07

VANUIT VENETIË - MARGHERA BARI April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November

22, 29

28

06, 13, 20, 27

05, 12, 19, 26

03, 10, 17, 24

02, 09, 16, 23, 30

01, 08, 15, 22, 29

07, 14, 21, 28

05, 12, 19, 26

04, 11, 18, 25

02, 09, 16, 23, 30

01, 08, 15, 22, 29

07, 14, 21, 28

06, 13, 20, 27

04

03

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT VENETIË - MARGHERA PIRAEUS Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November

Aan.

VERKENNEN

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

37


MSC DIVINA 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 799* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 883 p.p. Italië CIVITAVECCHIA (Rome) NAPELS Turkije Griekenland

IZMIR

MYKONOS

Middellandse Zee Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

SANTORINI

Haven Civitavecchia, Rome/Italië Op zee Mykonos, Griekenland Izmir, Turkije Santorini, Griekenland Op zee Napels, Italië Civitavecchia, Rome/Italië

Aan. 13:00 09:00 08:00 11:00 07:00

Ver. 17:00 23:00 17:00 18:00 20:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Mei Juni Juli Augustus September Oktober

VANUIT CIVITAVECCHIA

NAPELS

10, 17, 24, 31

16, 23, 30

07, 14, 21, 28

06, 13, 20, 27

05, 12, 19, 26

04, 11, 18, 25

02, 09, 16, 23, 30

01, 08, 15, 22, 29

06, 13, 20, 27

05, 12, 19, 26

04, 11, 18

03, 10, 17, 24

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

NATIONAAL PARK VAN KRKA, vanuit Zadar

38

VERKENNEN | OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


MSC SINFONIA

MSC OPERA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 699* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 679* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 783 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 763 p.p.

VENETIË - MARGHERA Italië

Kroatië ZADAR

BARI

Italië

CORFU Griekenland KATAKOLON (Olympia) ARGOSTOLI PIRAEUS (Kefalonia) (Athene)

BRINDISI Griekenland PIRAEUS (Athene)

SANTORINI

MYKONOS Middellandse Zee

Middellandse Zee Haven Venetië - Marghera, Italië Brindisi, Italië Op zee Mykonos, Griekenland Piraeus, Athene/Griekenland Op zee Zadar, Kroatië Venetië - Marghera, Italië

Aan. 16:00 09:00 07:00 13:00 07:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Bari, Italië Op zee Santorini, Griekenland Piraeus, Athene/Griekenland Katakolon, Olympia/Griekenland Corfu, Griekenland Argostoli, Kefalonia/Griekenland Bari, Italië

08:00 06:00 09:00 09:00 08:00 07:00

Ver. 19:00 18:00 17:00 18:00 18:00 16:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT VENETIË - MARGHERA PIRAEUS Mei Juli

Aan.

12

16

07

11

Mei Juni Juli Augustus September

VANUIT BARI

PIRAEUS

18, 25

21, 28

01, 08, 15, 22, 29

04, 11, 18, 25

06, 13, 20, 27

02, 09, 16, 23, 30

03, 10, 17, 24, 31

06, 13, 20, 27

07, 14, 21, 28

03, 10, 17, 24

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

Mogelijke inschepingshavens.

Ver. 16:00 22:00 20:00 17:00 20:00

VERKENNEN

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

39


MSC SPLENDIDA 2024 | 10 DAGEN - 9 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.019* p.p. + Hotel servicekosten € 108 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.127 p.p. TRIËSTE (Venetië)

Italië ISTANBUL

BARI

CORFU Griekenland PIRAEUS (Athene) KATAKOLON (Olympia)

Turkije KUSADASI (Ephesus)

Middellandse Zee Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Haven Istanbul, Turkije Op zee Corfu, Griekenland Bari, Italië Triëste, Venetië/Italië Op zee Katakolon, Olympia/Griekenland Piraeus, Athene/Griekenland Kusadasi, Ephesus/Turkije Istanbul, Turkije

Aan.

Ver. 23:00 13:00 21:00 07:00 14:00 09:00 19:00 07:00 15:00 08:00 18:00 07:00 15:00 10:00

Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT ISTANBUL Mei Juni Juli Augustus September Oktober

TRIËSTE 30

13, 22

17, 26

01, 10, 19

05, 14, 23

06, 15

10, 19

20, 29

24

17

03, 21

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

EPHESUS, vanuit Izmir

40

VERKENNEN | OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.


MSC SPLENDIDA

MSC DIVINA

2024 | 10 DAGEN - 9 NACHTEN

2024 | 9 DAGEN - 8 NACHTEN

CRUISE VANAF € 969 p.p. + Hotel servicekosten € 108 p.p.

CRUISE VANAF € 999* p.p. + Hotel servicekosten € 96 p.p.

*

TOTAALPRIJS VANAF € 1.077 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.095 p.p.

TRIËSTE (Venetië)

GENUA Italië

Italië

CIVITAVECCHIA (Rome) ISTANBUL NAPELS Turkije

Middellandse Zee

MYKONOS

HERAKLION (Kreta)

Haven Istanbul, Turkije Op zee Corfu, Griekenland Bari, Italië Triëste, Venetië/Italië Op zee Katakolon, Olympia/Griekenland Heraklion, Kreta/Griekenland Kusadasi, Ephesus/Turkije Istanbul, Turkije

Aan.

Ver. 23:00 13:00 21:00 07:00 14:00 09:00 19:00 07:00 15:00 09:00 18:00 07:00 15:00 10:00

Mogelijke inschepingshavens.

Juni Juli Augustus September Oktober

Griekenland

KUSADASI (Ephesus)

KATAKOLON (Olympia)

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Turkije

VANUIT ISTANBUL

TRIËSTE

04

08

Middellandse Zee Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Haven Civitavecchia, Rome/Italië Op zee Mykonos, Griekenland Izmir, Turkije Santorini, Griekenland Op zee Napels, Italië Civitavecchia, Rome/Italië Genua, Italië

IZMIR

SANTORINI

Aan. 13:00 09:00 08:00 11:00 07:00 08:00

Ver. 17:00 23:00 18:00 18:00 20:00 18:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT CIVITAVECCHIA Oktober

25

28 24

01, 28

02, 11

06, 15

08

12

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE - MAXI CRUISES

CORFU Griekenland

VERKENNEN

BARI

41


GIZEH, vanuit Alexandria

42

VERKENNEN | OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE


MSC LIRICA 2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.179* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.311 p.p. VENETIË - MARGHERA Italië

Kroatië SPLIT

Griekenland HERAKLION (Kreta) RHODOS KATAKOLON (Lindos) (Olympia) Cyprus LIMASSOL Middellandse Zee ALEXANDRIA

PORT SAID

Egypte Aan. 10:00 11:00 08:00 10:00 07:00 07:00 08:00 09:00

Ver. 20:00 17:00 18:00 17:00 18:00 21:00 21:00 18:00

VANUIT VENETIË - MARGHERA Oktober November

26 06

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE - MAXI CRUISES

Haven Venetië - Marghera, Italië Op zee Katakolon, Olympia/Griekenland Heraklion, Kreta/Griekenland Rhodos, Lindos/Griekenland Limassol, Cyprus Port Said, Egypte Alexandria, Egypte Op zee Op zee Split, Kroatië Venetië - Marghera, Italië

VERKENNEN

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

43


VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

ONTDEK DE OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE MET ONZE EXCURSIES Hier vindt u een selectie van de excursies die wij aanbieden: ontdek samen met ons de wereld.

KATAKOLON

PROTECTOURS: OLYMPIA'S BIOLOGISCHE OLIJVENTEELT

SANTORINI

EEN WANDELING DOOR SANTORINI Vanuit SANTORINI - JTR05 Verken de Bronze Age stad Akrotiri, slenter door de mooie hoofdstad van Santorini, Fira, en geniet dan van een wandeling met gids door het pittoreske dorpje Oia, inclusief een stop bij een lokale wijnmakerij.

Vanuit KATAKOLON - KAT18 Bezoek de prachtige olijfgaarden van Magna Grecia Farm in de buurt van Olympia en leer meer over duurzame olijventeelt. Bezoek de stenen olijfpersmolen en het zeepatelier, proef de oliën en geniet van een feestelijke familiemaaltijd met lokale traditionele dansen voor een authentieke en opwindende smaak van Griekenland.

Waarom een ​​ excursie bij ons boeken? Scan deze QR-code voor meer informatie.

44

VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

Protectour: ecologisch verantwoorde excursies in contact met de natuur en gemeenschappen.


ISTANBUL: EEN VERHAAL VAN TWEE STEDEN Vanuit ISTANBUL - IST01 Istanbul, dat op twee continenten ligt, is een fascinerende stad die het erfgoed van haar verleden met trots levend houdt. Uw bezoek begint met een externe blik op de Blauwe Moskee voordat u verdergaat met het bezoek aan de binnenkant. U gaat verder naar St. Sophia om de prachtige Byzantijnse mozaïeken te bewonderen.

ISTANBUL

KOTOR

DELOS, vanuit Mykonos

HET EILAND VAN GRIEKSE MYTHOLOGIE Vanuit MYKONOS - MYK04 Verken de plek waar volgens de Griekse mythologie Artemis en Apollo werden geboren, waardoor het een van de rijkste heiligdommen in de oude wereld is. Bewonder de Leeuwenlaan en andere monumenten, voordat u het adembenemende uitzicht over de berg Cynthos bewondert. Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

Vanuit KOTOR - KTR01 Wandel door de prachtig bewaard gebleven middeleeuwse wijk van Kotor en bezoek het Maritiem Museum voordat u verder gaat naar de elegante zeevarende stad Perast voor een wandeling en een boottocht naar de suggestieve kerk van Onze Lieve Vrouw van de Rots.

| OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

KOTOR & DE MARITIEME TRADITIE VAN PERAST

45


46

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


VERKENNEN | NOORD-EUROPA

NOORD-EUROPA Ontdek de mythen en de grootsheid, de legendes en de landschappen van Noord-Europa. Het kleurrijke palet van historische steden, verbluffend natuurschoon en een sprookjesachtige atmosfeer maakt van elke bestemming een waar kunstwerk. De lange zomerdagen geven u bovendien volop tijd om alles in u op te nemen. Dompel u onder in de ontzagwekkende schoonheid van de Noorse fjorden, aanschouw de middernachtzon op de Noordkaap en volg het spoor van de Vikingen in IJsland en Groenland. Laat u verleiden door de pittoreske pracht van Amsterdam en verken de iconische locaties, historische straten en culturele schatten van enkele van de mooiste hoofdsteden van Europa, van Londen en Parijs tot Dublin en Kopenhagen. Overnachtingen en lange verblijven in de havens zorgen ervoor dat u meer van iedere bestemming kunt ervaren en zich kunt onderdompelen in de authenticiteit van elke plek.

GEIRANGERFJORD

Meer weten? Scan deze QR-code Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

| NOORD-EUROPA

Tijdens uw reis is er ook volop tijd om te genieten van het leven op zee en panoramische vergezichten over het water. Op ons nieuwste schip, MSC Euribia, kunt u in luxe ontspannen met alle fantastische dineermogelijkheden en het entertainment van wereldklasse dat u mag verwachten.

47


MSC POESIA 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 899* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 983 p.p. Zweden STOCKHOLM

VISBY Denemarken RONNE KOPENHAGEN

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Baltische Zee GDYNIA Polen

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Gdynia, Polen Ronne, Denemarken Visby, Zweden Stockholm, Zweden Op zee Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 10:00 08:00 08:00 08:00 09:00 08:00

Ver. 17:00 20:00 18:00 17:00 18:00 18:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Mei

GDAŃSK, vanuit Gdynia

48

VERKENNEN | NOORD-EUROPA

VANUIT WARNEMUNDE

KOPENHAGEN

26

24

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


MSC POESIA

MSC POESIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 949* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 999* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.033 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.083 p.p.

Zweden STOCKHOLM

STOCKHOLM

Zweden VISBY Denemarken RONNE KOPENHAGEN

KARLSKRONA

RIGA Letland

Denemarken KOPENHAGEN

Baltische Zee

KLAIPEDA Litouwen

Baltische Zee WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

GDYNIA Polen

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Ronne, Denemarken Gdynia, Polen Visby, Zweden Stockholm, Zweden Op zee Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Aan. 08:00 08:00 08:00 08:00 09:00 08:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

KOPENHAGEN

09, 23

08, 22

11

10

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Karlskrona, Zweden Klaipeda, Litouwen Riga, Letland Stockholm, Zweden Op zee Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 07:00 07:00 07:00 09:00 09:00 08:00

Ver. 17:00 17:00 14:00 15:00 19:00 18:00

Mogelijke inschepingshavens.

Juli

VANUIT WARNEMUNDE

KOPENHAGEN

28

27

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

| BALTISCHE STEDEN

Juni Augustus

VANUIT WARNEMUNDE

Ver. 19:00 18:00 19:00 17:00 18:00 18:00

49


MSC POESIA 2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.199* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.331 p.p. Finland HELSINKI STOCKHOLM

TALLINN Estland

Zweden KARLSKRONA Denemarken KOPENHAGEN

Baltische Zee

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RIGA Letland KLAIPEDA Litouwen

GDYNIA Polen

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Gdynia, Polen Klaipeda, Litouwen Riga, Letland Tallinn, Estland Helsinki, Finland Stockholm, Zweden Stockholm, Zweden Op zee Kopenhagen, Denemarken Karlskrona, Zweden Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 10:00 09:00 09:00 10:00 07:00 09:00

Ver. 17:00 19:00 17:00 17:00 20:00 17:00

18:45 08:00 18:00 08:00 18:00 08:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT WARNEMUNDE Mei September

TALLINN

50

VERKENNEN | NOORD-EUROPA

04 12

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Overnachtingen bij de wal.


MSC POESIA

MSC POESIA

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.199* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

CRUISE VANAF € 1.329* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.331 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.461 p.p.

Finland HELSINKI

Baltische Zee

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

KARLSKRONA

RIGA Letland KLAIPEDA Litouwen

Denemarken KOPENHAGEN

GDYNIA Polen

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Gdynia, Polen Klaipeda, Litouwen Riga, Letland Tallinn, Estland Helsinki, Finland Stockholm, Zweden Stockholm, Zweden Op zee Kopenhagen, Denemarken Ronne, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 10:00 09:00 09:00 10:00 07:00 09:00

Ver. 17:00 19:00 17:00 17:00 20:00 17:00

20:00 08:00 20:00 08:00 18:00 08:00

VANUIT WARNEMUNDE

KOPENHAGEN

15

13*

*Het vertrek op 13 mei duurt 13 dagen.

VISBY

RIGA Letland

Baltische Zee RONNE

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Mei

TALLINN Estland

Zweden

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Ronne, Denemarken Visby, Zweden Riga, Letland Tallinn, Estland Helsinki, Finland Stockholm, Zweden Stockholm, Zweden Op zee Kopenhagen, Denemarken Karlskrona, Zweden Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 08:00 08:00 09:00 10:00 07:00 09:00

Ver. 17:00 18:00 17:00 17:00 20:00 17:00

20:00 08:00 18:00 08:00 18:00 08:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT WARNEMUNDE Augustus September

KOPENHAGEN 31

01

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Overnachtingen bij de wal.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| BALTISCHE STEDEN - MAXI CRUISES

RONNE Denemarken KOPENHAGEN

STOCKHOLM

TALLINN Estland

Zweden

VERKENNEN

STOCKHOLM

Finland HELSINKI

51


MSC EURIBIA

MSC EURIBIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 899* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 849* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 983 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 933 p.p. Noorwegen ÅLESUND

Noorwegen MOLDE HELLESYLT

NORDFJORDEID FLÅM

FLÅM

Noordzee

Noordzee Denemarken

Denemarken

KOPENHAGEN

KIEL Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Hellesylt, Noorwegen Molde, Noorwegen Flåm, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

KIEL Duitsland Aan. 08:00 09:00 07:00 08:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 21:00 15:00 18:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Mei Juni Juli Augustus September

KOPENHAGEN

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

11, 25

12, 26

08, 22

09, 23

20

21

03, 17

04, 18

28*

29*

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Ålesund, Noorwegen Nordfjordeid, Noorwegen Flåm, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 07:00 07:00 07:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 17:00 17:00 18:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Mei September

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

04

05

07

08

*Andere route.

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

52

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC VIRTUOSA

MSC EURIBIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 639* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 899* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 723 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 983 p.p. Noorwegen ÅLESUND GEIRANGER HELLESYLT FLÅM

FLÅM Noorwegen

LERWICK

HAUGESUND KRISTIANSAND Noordzee

Noordzee

Verenigd Koninkrijk

Denemarken

SOUTHAMPTON (Londen)

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Lerwick, Verenigd Koninkrijk Haugesund, Noorwegen Flåm, Noorwegen Kristiansand, Noorwegen Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

KOPENHAGEN

KIEL Duitsland Aan. 08:00 09:00 07:00 14:00 07:00

Ver. 16:00 18:00 17:30 17:00 20:00 -

Dag 1 2 3 4 4 5 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Hellesylt, Noorwegen Geiranger, Noorwegen Ålesund, Noorwegen Flåm, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 09:00 12:00 07:00 07:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 09:45 21:00 17:00 18:00 -

Mei

11

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

Mei Juni Augustus Oktober

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

18

19

01

02

10

11

12

13

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

VANUIT SOUTHAMPTON

| NOORSE FJORDEN

Mogelijke inschepingshavens.

53


MSC VIRTUOSA

MSC POESIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 769* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 999* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 853 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.083 p.p. Noorwegen

NORDFJORDEID FLÅM Noorwegen HAUGESUND

LERWICK

BERGEN

EIDFJORD

KRISTIANSAND

Noordzee

Denemarken

Verenigd Koninkrijk

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Lerwick, Verenigd Koninkrijk Nordfjordeid, Noorwegen Flåm, Noorwegen Haugesund, Noorwegen Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Aan. 08:00 08:00 07:00 08:00 07:00

Ver. 16:00 16:00 17:00 18:00 17:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

18

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Op zee Bergen, Noorwegen Eidfjord, Noorwegen Kristiansand, Noorwegen Oslo, Noorwegen Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 08:00 08:00 12:00 08:00 09:00 07:00

Ver. 17:00 18:00 17:00 20:00 16:00 18:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT SOUTHAMPTON Mei

KOPENHAGEN

Noordzee

SOUTHAMPTON (Londen)

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

OSLO

Juni Juli

VANUIT WARNEMUNDE

KOPENHAGEN

02, 16

01, 15

21

20

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

54

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC EURIBIA

MSC VIRTUOSA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.099* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 1.089* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.183 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.173 p.p. Noorwegen OSLO

Noorwegen ÅLESUND NORDFJORDEID

SKAGEN

FLÅM Noordzee

KOPENHAGEN Denemarken Noordzee Denemarken

Verenigd Koninkrijk SOUTHAMPTON (Londen)

KOPENHAGEN

KIEL Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Nordfjordeid, Noorwegen Ålesund, Noorwegen Flåm, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 08:00 07:00 07:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 19:00 17:00 18:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Juni Juli

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

15, 29

16, 30

13, 27*

14, 28*

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

ZEEBRUGGE België

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Skagen, Denemarken Oslo, Noorwegen Kopenhagen, Denemarken Op zee Zeebrugge, België Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

Aan. 09:00 07:00 10:00 09:00 07:00

Ver. 18:00 17:00 17:00 19:00 18:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT SOUTHAMPTON Juni

15

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

| NOORSE FJORDEN

*Andere route.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

55


MSC EURIBIA 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.199* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.283 p.p. Noorwegen HELLESYLT MALOY FLÅM

Noordzee Denemarken

KOPENHAGEN

KIEL Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Hellesylt, Noorwegen Maloy, Noorwegen Flåm, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 09:00 07:00 07:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 20:00 17:00 18:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Juli

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

06

07

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

KOPENHAGEN

56

VERKENNEN | NOORD-EUROPA

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


MSC POESIA

MSC POESIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.149* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 1.049* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.233 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.133 p.p. Noorwegen

Noorwegen ULVIK

EIDFJORD OSLO

OSLO STAVANGER

SKAGEN KRISTIANSAND

KRISTIANSAND

Denemarken

Denemarken

KOPENHAGEN

Noordzee WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Skagen, Denemarken Op zee Ulvik, Noorwegen Kristiansand, Noorwegen Oslo, Noorwegen Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Aan. 09:00 08:00 11:00 07:00 09:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT WARNEMUNDE

KOPENHAGEN

04

03

Ver. 17:00 18:00 17:00 20:00 17:00 18:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Op zee Stavanger, Noorwegen Eidfjord, Noorwegen Kristiansand, Noorwegen Oslo, Noorwegen Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 08:00 08:00 12:00 07:00 09:00 07:00

Ver. 17:00 18:00 17:00 20:00 16:00 18:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Augustus

VANUIT WARNEMUNDE

KOPENHAGEN

18

17

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

| NOORSE NOORD-EUROPA FJORDEN

Augustus

KOPENHAGEN

Noordzee

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

57


MSC EURIBIA

MSC VIRTUOSA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.149* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 969* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.233 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.053 p.p.

Noorwegen MOLDE ÅLESUND

Noorwegen MALOY FLÅM

FLÅM

HAUGESUND KRISTIANSAND Noordzee

Noordzee Denemarken

Verenigd Koninkrijk

KOPENHAGEN

SOUTHAMPTON (Londen)

KIEL Duitsland Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Molde, Noorwegen Ålesund, Noorwegen Flåm, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 09:00 07:00 07:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 19:00 17:00 18:00 -

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Haugesund, Noorwegen Maloy, Noorwegen Flåm, Noorwegen Kristiansand, Noorwegen Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

Aan. 09:00 08:00 07:00 14:00 07:00

Ver. 16:00 19:00 17:00 17:00 20:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Augustus

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

24

25

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

VANUIT SOUTHAMPTON Augustus

24

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

58

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC POESIA

MSC EURIBIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.049* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 849* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.133 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 933 p.p. Noorwegen MOLDE GEIRANGER HELLESYLT FLÅM

Noorwegen EIDFJORD HAUGESUND STAVANGER KRISTIANSAND Noordzee

KOPENHAGEN

Denemarken

Noordzee WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Op zee Haugesund, Noorwegen Stavanger, Noorwegen Eidfjord, Noorwegen Kristiansand, Noorwegen Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

KIEL Duitsland Aan. 08:00 08:00 07:00 09:30 09:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

Augustus

VANUIT WARNEMUNDE

KOPENHAGEN

25

24

Ver. 17:00 18:00 18:00 17:00 19:00 18:00

Dag 1 2 3 4 4 5 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Hellesylt, Noorwegen Geiranger, Noorwegen Molde, Noorwegen Flåm, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 09:00 12:00 07:00 08:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 09:45 21:00 16:00 18:00 -

Mogelijke inschepingshavens.

April Augustus September

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

27

28

31 14

01, 15

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| NOORSE FJORDEN

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

KOPENHAGEN

VERKENNEN

Denemarken

59


MSC VIRTUOSA 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 869* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 953 p.p. ÅLESUND Noorwegen FLÅM HAUGESUND

Noordzee Verenigd Koninkrijk SOUTHAMPTON (Londen)

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Op zee Ålesund, Noorwegen Flåm, Noorwegen Haugesund, Noorwegen Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

Aan.

Ver. 19:00 07:00 18:00 07:00 18:00 08:00 18:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT SOUTHAMPTON Augustus

31

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

LONDEN, vanuit Southampton

60

VERKENNEN | NOORD-EUROPA

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


MSC EURIBIA

MSC EURIBIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 899* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 899* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 983 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 983 p.p. Noorwegen ÅLESUND GEIRANGER HELLESYLT FLÅM

Noorwegen NORDFJORDEID FLÅM HAUGESUND

Noordzee

Noordzee Denemarken

KOPENHAGEN

KIEL Duitsland

KIEL Duitsland Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Nordfjordeid, Noorwegen Flåm, Noorwegen Haugesund, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 07:00 07:00 09:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 17:00 18:00 19:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

September

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

21

22

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

Dag 1 2 3 4 5 6 6 7 8

Haven Kiel, Duitsland Kopenhagen, Denemarken Op zee Flåm, Noorwegen Ålesund, Noorwegen Hellesylt, Noorwegen Geiranger, Noorwegen Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 07:00 09:00 07:00 09:00 09:00

Ver. 19:00 18:00 18:00 18:00 07:45 16:30 -

Mogelijke inschepingshavens.

Oktober

VANUIT KIEL

KOPENHAGEN

05

06

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| NOORSE FJORDEN

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

KOPENHAGEN

VERKENNEN

Denemarken

61


BERGEN

62

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC PREZIOSA

MSC PREZIOSA

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

2024 | 15 DAGEN - 14 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.279* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

CRUISE VANAF € 1.849* p.p. + Hotel servicekosten € 168 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.411 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 2.017 p.p.

HONNINGSVAG (Noordkaap)

LONGYEARBYEN (Spitsbergen)

TROMSØ

Noorse Zee

Noorwegen Noorse Zee

TRONDHEIM MOLDE ÅLESUND BERGEN

HONNINGSVAG (Noordkaap) TROMSØ Noorwegen MOLDE OLDEN STAVANGER

Noordzee

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 12

HAMBURG Duitsland

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Bergen, Noorwegen Molde, Noorwegen Trondheim, Noorwegen Op zee Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Tromsø, Noorwegen Op zee Ålesund, Noorwegen Op zee Hamburg, Duitsland

HAMBURG Duitsland Aan.

Ver. 21:00 08:00 18:00 10:00 21:00 09:00 19:00 13:00 01:00 14:00 21:00 10:00 17:00 07:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Molde, Noorwegen Op zee Tromsø, Noorwegen Op zee Longyearbyen, Spitsbergen/Noorwegen Op zee Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Op zee Olden, Noorwegen Stavanger, Noorwegen Op zee Hamburg, Duitsland

Aan.

Ver. 19:00 13:00 21:00 09:00 22:00 08:00 22:00 08:00 02:00 08:00 18:00 11:00 21:00 06:00

Mei Juni

15 06

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

VANUIT HAMBURG Juni Augustus

17 04

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

VANUIT HAMBURG

| NOORSE FJORDEN - MAXI CRUISES

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

63


MSC PREZIOSA 2024 | 13 DAGEN - 12 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.689* p.p. + Hotel servicekosten € 144 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.833 p.p. HONNINGSVAG (Noordkaap) TROMSØ

Noorse Zee

Noorwegen TRONDHEIM MOLDE

ÅLESUND

BERGEN KRISTIANSAND Noordzee

Dag 1 2 3 4 5 6 6 7 8 9 10 11 12 13

HAMBURG Duitsland

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Ålesund, Noorwegen Op zee Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Tromsø, Noorwegen Op zee Trondheim, Noorwegen Molde, Noorwegen Bergen, Noorwegen Kristiansand, Noorwegen Op zee Hamburg, Duitsland

Aan.

Ver. 19:00 10:00 18:00 13:00 02:00 13:00 22:00 12:00 20:00 08:00 17:00 08:00 18:00 12:00 22:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT HAMBURG Juli

12

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

NOORDKAAP, vanuit Honningsvag

64

VERKENNEN | NOORD-EUROPA

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


MSC PREZIOSA

MSC PREZIOSA

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.279* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

CRUISE VANAF € 1.229* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.411 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.361 p.p. HONNINGSVAG (Noordkaap)

HONNINGSVAG (Noordkaap) TROMSØ Noorwegen

Noorwegen

TRONDHEIM ÅLESUND NORDFJORDEID MALOY

TRONDHEIM ÅLESUND NORDFJORDEID HAUGESUND

Noordzee

HAMBURG Duitsland

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Maloy, Noorwegen Ålesund, Noorwegen Trondheim, Noorwegen Op zee Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Tromsø, Noorwegen Op zee Nordfjordeid, Noorwegen Op zee Hamburg, Duitsland

Aan.

Ver. 21:00 09:00 19:00 08:00 18:00 09:00 19:00 13:00 01:00 14:00 20:00 09:00 17:00 07:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 12

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Haugesund, Noorwegen Nordfjordeid, Noorwegen Trondheim, Noorwegen Op zee Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Honningsvag, Noordkaap/Noorwegen Tromsø, Noorwegen Op zee Ålesund, Noorwegen Op zee Hamburg, Duitsland

VANUIT HAMBURG Augustus

18

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

HAMBURG Duitsland Aan.

Ver. 21:00 07:00 18:00 09:00 18:00 09:00 20:00 13:00 01:00 12:00 21:00 10:00 17:00 07:00

VANUIT HAMBURG September

18

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| NOORSE FJORDEN - MAXI CRUISES

Noordzee

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 12

TROMSØ

Noorse Zee

VERKENNEN

Noorse Zee

65


MSC PREZIOSA 2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.329* p.p. + Hotel servicekosten € 132 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.461 p.p. ISAFJORDUR AKUREYRI Ijsland REYKJAVIK

Noorse Zee

KIRKWALL INVERGORDON Verenigd Koninkrijk Noordzee

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Invergordon, Verenigd Koninkrijk Op zee Reykjavik, Ijsland Reykjavik, Ijsland Isafjordur, Ijsland Akureyri, Ijsland Op zee Kirkwall, Verenigd Koninkrijk Op zee Hamburg, Duitsland

HAMBURG Duitsland Aan.

Ver. 19:00 07:00 17:00 10:00 18:00 07:00 19:00 07:00 18:00 09:00 20:00 06:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT HAMBURG Mei Juli

26 01, 24

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

KASTEEL VAN URQUHART, vanuit Invergordon

66

VERKENNEN | NOORD-EUROPA

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Overnachtingen bij de wal.


MSC PREZIOSA

MSC PREZIOSA

2024 | 11 DAGEN - 10 NACHTEN

2024 | 11 DAGEN - 10 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.189* p.p. + Hotel servicekosten € 120 p.p.

CRUISE VANAF € 1.079* p.p. + Hotel servicekosten € 120 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.309 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.199 p.p.

ISAFJORDUR AKUREYRI Ijsland REYKJAVIK

INVERGORDON

LERWICK

DÚN LAOGHAIRE (Dublin) Ierland CORK

Verenigd Koninkrijk Noordzee

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Kirkwall, Verenigd Koninkrijk Op zee Reykjavik, Ijsland Isafjordur, Ijsland Akureyri, Ijsland Op zee Lerwick, Verenigd Koninkrijk Op zee Hamburg, Duitsland

Noordzee

BELFAST

KIRKWALL

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

KIRKWALL

STORNOWAY (Isle of Lewis)

Noorse Zee

Verenigd Koninkrijk

HAMBURG Duitsland

HAMBURG Duitsland Aan. 07:00 08:00 09:00 09:00 08:00 07:00

Ver. 19:00 16:00 21:00 21:00 17:00 19:00 -

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Cork, Ierland Dún Laoghaire, Dublin/Ierland Belfast, Verenigd Koninkrijk Op zee Stornoway, Isle of Lewis/Verenigd Koninkrijk Kirkwall, Verenigd Koninkrijk Invergordon, Verenigd Koninkrijk Op zee Hamburg, Duitsland

Aan. 14:00 09:00 08:00 07:00 08:00 07:00 07:00

Ver. 17:00 21:00 18:00 20:00 19:00 18:00 18:00 -

Augustus

29

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

VANUIT HAMBURG September

08

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

VANUIT HAMBURG

| SCHOTLAND - IJSLAND & SCHOTLAND - IERLAND

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

67


NUUK

68

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC POESIA 2024 | 22 DAGEN - 21 NACHTEN CRUISE VANAF € 3.619* p.p. + Hotel servicekosten € 252 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 3.871 p.p. Noorse Zee ILULISSAT Groenland

ISAFJORDUR AKUREYRI Ijsland REYKJAVIK Verenigd Koninkrijk KIRKWALL

NUUK

PRINS CHRISTIAN SUND QAQORTOQ

Denemarken KOPENHAGEN WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland

Atlantische Oceaan

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Op zee Op zee Akureyri, Ijsland Isafjordur, Ijsland Op zee Prins Christian Sund, Groenland Op zee Nuuk, Groenland Ilulissat, Groenland Ilulissat, Groenland Op zee Qaqortoq, Groenland Op zee Op zee Reykjavik, Ijsland Reykjavik, Ijsland Op zee Kirkwall, Verenigd Koninkrijk Op zee Kopenhagen, Denemarken Warnemunde, Berlijn/Duitsland

Aan. 10:00 08:00 14:00 06:00 16:00

Ver. 17:00 19:00 18:00 20:00 16:00

18:00 09:00 21:00 08:00 18:00 08:00 18:00 08:00 18:00 07:00

Mogelijke inschepingshavens.

KOPENHAGEN

30

29

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Overnachtingen bij de wal.

Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

| SCHOTLAND - GROENLAND

Juni

VANUIT WARNEMUNDE

69


MT. ST. MICHEL, vanuit Cherbourg-Octeville

70

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC VIRTUOSA

MSC VIRTUOSA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 669* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

CRUISE VANAF € 669* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 753 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 753 p.p.

Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk

SOUTHAMPTON (Londen)

LA CORUNA

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Frankrijk

Frankrijk

LA ROCHELLE

LA ROCHELLE LA CORUNA

BILBAO Spanje

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee La Rochelle, Frankrijk Bilbao, Spanje La Coruna, Spanje Op zee Cherbourg-Octeville, Frankrijk Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

Aan. 07:00 08:00 09:00 07:00 07:00

Ver. 20:00 18:00 17:00 18:00 19:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

22

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee La Rochelle, Frankrijk Bilbao, Spanje La Coruna, Spanje Op zee Le Havre, Frankrijk Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

Aan. 07:00 08:00 09:00 08:00 07:00

Ver. 20:00 18:00 17:00 18:00 22:00

VANUIT SOUTHAMPTON Juli

06

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

BILBAO Spanje

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT SOUTHAMPTON Juni

LE HAVRE

Atlantische Oceaan

CHERBOURG-OCTEVILLE

| WEST-EUROPA

Atlantische Oceaan

SOUTHAMPTON (Londen)

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

71


MSC EURIBIA 2024 | 14 DAGEN - 13 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.349* p.p. + Hotel servicekosten € 156 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.505 p.p. Noordzee Verenigd Koninkrijk

KIEL HAMBURG Duitsland SOUTHAMPTON ROTTERDAM (Londen) (Amsterdam) Nederland ZEEBRUGGE België LE HAVRE BREST Frankrijk LA ROCHELLE

Atlantische Oceaan

BILBAO Spanje Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Haven Hamburg, Duitsland Op zee Rotterdam, Amsterdam/Nederland Op zee Brest, Frankrijk La Rochelle, Frankrijk Bilbao, Spanje Op zee Le Havre, Frankrijk Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Zeebrugge, België Op zee Op zee Kiel, Duitsland

Aan. 08:00 07:00 07:00 08:00 07:00 07:00 12:00 07:00

Ver. 18:00 18:00 17:00 17:00 18:00 20:00 20:00 21:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT HAMBURG April

14

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

VEJER DE LA FRONTERA, vanuit Càdiz

72

VERKENNEN | NOORD-EUROPA

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


MSC VIRTUOSA

MSC VIRTUOSA

2024 | 13 DAGEN - 12 NACHTEN

2024 | 15 DAGEN - 14 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.089* p.p. + Hotel servicekosten € 144 p.p.

CRUISE VANAF € 1.299* p.p. + Hotel servicekosten € 168 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.233 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.467 p.p.

Verenigd Koninkrijk

Verenigd Koninkrijk SOUTHAMPTON (Londen)

SOUTHAMPTON (Londen) Atlantische Oceaan

Portugal FUNCHAL (Madeira) SANTA CRUZ DE TENERIFE (Canarische Eilanden)

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Atlantische Oceaan VIGO Spanje LISSABON

LA CORUNA BARCELONA Portugal LISSABON

ARRECIFE (Lanzarote) LAS PALMAS (Gran Canaria)

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Vigo, Spanje Op zee Funchal, Madeira/Portugal Las Palmas, Gran Canaria/Spanje Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden/Spanje Arrecife, Lanzarote/Spanje Op zee Lissabon, Portugal Op zee Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

VALENCIA Spanje

CÀDIZ (Sevilla) Aan. 09:00 09:00 11:00 08:00 07:00 07:00 07:00

Ver. 16:00 18:00 18:00 20:00 18:00 14:00 18:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

PALMA DE MALLORCA (Balearen) ALICANTE (Costa Blanca) Middellandse Zee MALAGA

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee La Coruna, Spanje Op zee Càdiz, Sevilla/Spanje Malaga, Spanje Alicante, Costa Blanca/Spanje Palma de Mallorca, Balearen/Spanje Barcelona, Spanje Valencia, Spanje Op zee Lissabon, Portugal Op zee Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

Aan. 08:00 08:00 07:00 10:00 08:00 09:00 07:00 09:00 07:00

Ver. 18:00 18:00 19:00 18:00 20:00 23:59 19:00 18:00 20:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

April Juni Augustus

22 03

VANUIT SOUTHAMPTON Juli September

13, 27 28

10

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

| WEST-EUROPA - MAXI CRUISES

VANUIT SOUTHAMPTON

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

73


CASABLANCA

74

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC VIRTUOSA

MSC VIRTUOSA

2024 | 15 DAGEN - 14 NACHTEN

2024 | 15 DAGEN - 14 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.569* p.p. + Hotel servicekosten € 168 p.p.

CRUISE VANAF € 1.549* p.p. + Hotel servicekosten € 168 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.737 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.717 p.p. Verenigd Koninkrijk SOUTHAMPTON (Londen)

Verenigd Koninkrijk SOUTHAMPTON (Londen) Atlantische Oceaan

Atlantische Oceaan VIGO Spanje CÀDIZ (Sevilla) CASABLANCA Marokko ARRECIFE (Lanzarote) LAS PALMAS (Gran Canaria)

LISSABON

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Op zee Lissabon, Portugal Càdiz, Sevilla/Spanje Casablanca, Marokko Op zee Arrecife, Lanzarote/Spanje Las Palmas, Gran Canaria/Spanje Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden/Spanje Funchal, Madeira/Portugal Op zee Vigo, Spanje Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

SANTA CRUZ DE TENERIFE (Canarische Eilanden) Aan. 07:00 10:00 07:00 07:00 07:00 07:00 09:00 10:00 07:00

Ver. 18:00 16:00 20:00 20:00 19:00 19:00 17:00 17:00 17:00 -

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Haven Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Op zee Lissabon, Portugal Càdiz, Sevilla/Spanje Casablanca, Marokko Op zee Funchal, Madeira/Portugal Santa Cruz de Tenerife, Canarische Eilanden/Spanje Las Palmas, Gran Canaria/Spanje Arrecife, Lanzarote/Spanje Op zee Vigo, Spanje Op zee Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk

VANUIT SOUTHAMPTON September

07

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

CÀDIZ (Sevilla) CASABLANCA Marokko ARRECIFE (Lanzarote) LAS PALMAS (Gran Canaria) Aan. 07:00 10:00 07:00 09:00 09:00 07:00 07:00 10:00 07:00

Ver. 18:00 16:00 20:00 20:00 17:00 19:00 19:00 14:00 17:00 -

VANUIT SOUTHAMPTON Oktober

25

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| WEST-EUROPA - MAXI CRUISES

SANTA CRUZ DE TENERIFE (Canarische Eilanden)

Portugal FUNCHAL (Madeira)

VIGO Spanje

VERKENNEN

Portugal FUNCHAL (Madeira)

LISSABON

75


LONDEN, vanuit Southampton

76

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC PREZIOSA 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 679* p.p. + Hotel servicekosten € 84 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 763 p.p. Noordzee

Verenigd Koninkrijk SOUTHAMPTON (Londen)

ROTTERDAM (Amsterdam) Nederland ZEEBRUGGE België

HAMBURG Duitsland

LE HAVRE Frankrijk

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Zeebrugge, België Le Havre, Frankrijk Southampton, Londen/Verenigd Koninkrijk Op zee Hamburg, Duitsland Op zee Rotterdam, Amsterdam/Nederland Zeebrugge, België

Aan.

Ver. 18:00 09:00 21:00 07:00 20:00 07:00 21:00 08:00 20:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming. Mogelijke inschepingshavens.

VANUIT ZEEBRUGGE

HAMBURG 06, 13, 20, 27

06

03

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15. * De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| PARELS VAN HET NOORDEN

29 02, 09, 16, 23, 30

VERKENNEN

September Oktober November

77


LISSABON

78

VERKENNEN | NOORD-EUROPA


MSC POESIA 2024 | 13 DAGEN - 12 NACHTEN CRUISE VANAF € 1.239* p.p. + Hotel servicekosten € 144 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.383 p.p. Noordzee

Atlantische Oceaan

WARNEMUNDE (Berlijn) Duitsland IJMUIDEN (Amsterdam) Nederland Frankrijk LA ROCHELLE BILBAO

Portugal LISSABON

Spanje

Italië

VALENCIA GIBRALTAR

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

GENUA

Middellandse Zee

Haven Warnemunde, Berlijn/Duitsland Op zee IJmuiden, Amsterdam/Nederland Op zee La Rochelle, Frankrijk Bilbao, Spanje Op zee Lissabon, Portugal Gibraltar, Gibraltar Op zee Valencia, Spanje Op zee Genua, Italië

Aan. 08:00 10:00 08:00 08:00 15:00 08:00 08:00

Ver. 17:00 17:00 20:00 17:00 18:00 20:00 19:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT WARNEMUNDE 23

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

| ATLANTISCHE KUST

September

79


VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

ONTDEK NOORD-EUROPA MET ONZE EXCURSIES Hier vindt u een selectie van de excursies die wij aanbieden: ontdek samen met ons de wereld.

NOORWEGEN

PROTECTOUR: EEN NOORS KAJAKAVONTUUR

NOORWEGEN

HET SPECTACULAIRE LANDSCHAP VAN DE SPOORWEG VAN FLÅM Vanuit FLÅM - FLA04 Geniet van een opwindende rit door bergtunnels en over steile wegen langs spectaculaire landschappen en prachtige watervallen. Ga verder met de trein langs adembenemende landschappen naar Myrdal en rijd dan door een adembenemende vallei naar beneden met de wereldberoemde Flåm Line.

Vanuit HELLESYLT - HEL06 Peddel door het kristalheldere water van een Noorse fjord tijdens dit kajakavontuur met gids. Vertrek vanuit Hellesylt in een superstabiele fjordenkajak en ontspan en geniet van de majesteit van het natuurlijke en culturele erfgoed van het gebied terwijl u zich verwondert over de spectaculaire berglandschappen en wilde dieren.

Waarom een ​​ excursie bij ons boeken? Scan deze QR-code voor meer informatie.

80

VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

Protectour: ecologisch verantwoorde excursies in contact met de natuur en gemeenschappen.


PARIJS SIGHTSEEING TOUR Vanuit LE HAVRE - HAV05 Bewonder enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de prachtige hoofdstad van Frankrijk. De bijzondere pracht van de Champs-Élysées wacht op u, net als de moderniteit van de Eiffeltoren. Met zijn hoogte van 324 meter is dit het hoogste gebouw van Parijs.

PARIJS, vanuit Le Havre

ÉÉN DAG IN KOPENHAGEN Vanuit KOPENHAGEN - COP04T Geniet van alle beroemde bezienswaardigheden van de Deense hoofdstad, van het beeld van de Kleine Zeemeermin en de schilderachtige grachten van de stad tot het paleis Christiansborg en het pretpark Tivoli. KOPENHAGEN

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

TALLINN

Vanuit TALLINN - TAL22 Deze leuke dag vol bezienswaardigheden per bus en te voet begint met een wandeling door de pittoreske oude binnenstad van Tallinn. Geniet daarna, na een traditionele Estse lunch en een korte winkelpauze, van een schilderachtige wandeling rond het openluchtmuseum in Rocca al Mare.

| NOORD-EUROPA

SPROOKJESACHTIG GEVOEL IN TALLINN

81


CARAÏBEN

82

VERKENNEN | CARAÏBEN & ANTILLEN


VERKENNEN | CARAÏBEN & ANTILLEN

CARAÏBEN & ANTILLEN Neem een duik in de wonderlijke pracht van de Caraïben, een droombestemming voor vakantiegangers van alle leeftijden.

Wuivende palmbomen, adembenemende stranden, warme wateren en kleurrijke koraalriffen zijn nog maar het begin. Elke dag in dit prachtige deel van de wereld brengt nieuwe wonderen om te ontdekken, van oude monumenten en culturele hoogstandjes tot hartelijke mensen en heerlijke gerechten.

Meer weten? Scan deze QR-code Voor meer informatie ga naar msccruises.be

EXPLORER | | MSC VERKENNEN CARAÏBEN WOLRD& CRUISE ANTILLEN

Wij bieden een adembenemende verscheidenheid aan routes in deze regio, met vertrek vanuit Miami en Orlando in Florida en nu ook vanuit New York. U vaart dan naar Mexico met zijn prachtige Costa Maya en het snorkelparadijs Cozumel, evenals een overvloed aan pittoreske havenstadjes. Er is echter nog veel meer om van te genieten, van de koraalriffen en regenwouden van Belize tot de Spaans-koloniale charme van Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek, van de relaxte gastvrijheid van Jamaica tot de fantastische dierenwereld op de Kaaimaneilanden. En laten we uiteraard ook niet de exclusieve witte zandstranden en het kristalheldere water van Ocean Cay vergeten, het eigen privé-eiland en zeereservaat van MSC Cruises in de Bahama's. Een overnachting zorgt ervoor dat u hier op uw gemak van alles kunt genieten. In veel andere havens wordt lang aangelegd, waardoor u ruim de tijd heeft om elke plaats uitgebreid te verkennen. Zo bent u verzekerd van nog meer authentieke ervaringen.

83


MSC SEASCAPE

MSC SEASHORE

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 869* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

CRUISE VANAF € 699* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 974 p.p. Verenigde Staten

TOTAALPRIJS VANAF € 804 p.p. PORT CANAVERAL (Orlando themaparken)

Atlantische Oceaan

MIAMI

Atlantische Oceaan

Verenigde Staten

NASSAU Bahamas

NASSAU Bahamas

COZUMEL Mexico GEORGE TOWN (Kaaimaneilanden) Caraïbische Zee

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

COZUMEL Mexico GEORGE TOWN (Kaaimaneilanden)

OCHO RIOS Jamaica

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Ocho Rios, Jamaica George Town, Kaaimaneilanden Cozumel, Mexico Op zee Nassau, Bahamas Miami, Verenigde Staten

Aan. 09:00 08:00 10:00 09:00 07:00

Caraïbische Zee Ver. 18:00 17:00 16:00 18:00 18:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag

Haven

06, 20 04

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

Aan.

Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde

1

Nassau, Bahamas Op zee Ocho Rios, Jamaica George Town, Kaaimaneilanden Cozumel, Mexico Op zee Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde Staten

Ver. 18:00

Staten

2 3 4 5 6 7 8

VANUIT MIAMI April Mei

OCHO RIOS Jamaica

10:00 08:00 08:00 10:00 07:00

18:00 17:00 16:00 17:00 -

VANUIT PORT CANAVERAL April Mei

07, 21 05, 19

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Lange tussenstop van 8 uur of meer.

84

VERKENNEN | CARAÏBEN & ANTILLEN


MSC MAGNIFICA

MSC SEASCAPE

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 679* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

CRUISE VANAF € 809* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 784 p.p. Verenigde Staten

TOTAALPRIJS VANAF € 914 p.p.

Atlantische Oceaan

Verenigde Staten

MIAMI

MIAMI

COZUMEL

COZUMEL Mexico

Mexico COSTA MAYA

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Caraïbische Zee

Honduras ROATÁN EILAND

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Cozumel, Mexico Roatán Eiland, Honduras Belize, Belize Costa Maya, Mexico Op zee Miami, Verenigde Staten

Aan. 08:00 09:00 08:00 08:00 07:00

Ver. 17:00 18:00 19:00 18:00 18:00 -

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

10

OCHO RIOS Jamaica

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Ocho Rios, Jamaica George Town, Kaaimaneilanden Cozumel, Mexico Op zee Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Miami, Verenigde Staten

Aan. 09:00 08:00 10:00 08:00 07:00

Ver. 18:00 17:00 16:00 18:00 20:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT MIAMI 26

GEORGE TOWN (Kaaimaneilanden)

Caraïbische Zee

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

April Mei

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE Bahamas

VANUIT MIAMI Mei Juni Juli Augustus September Oktober November

18 01, 15, 29 13, 27 10, 24 07, 21 05, 19 02, 16

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

| WESTELIJKE CARAÏBEN

BELIZE Belize

Atlantische Oceaan

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

85


MSC SEASHORE 2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN CRUISE VANAF € 739* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 844 p.p. Verenigde Staten PORT CANAVERAL (Orlando themaparken)

Atlantische Oceaan OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE Bahamas

COZUMEL Mexico COSTA MAYA

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Caraïbische Zee

Haven

Aan.

Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde

18:00

Staten

Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Op zee Costa Maya, Mexico Cozumel, Mexico Op zee Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde Staten

Ver.

07:00 12:00 08:00 18:00 07:00 17:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT PORT CANAVERAL Mei Juni Juli Augustus September Oktober

26 09, 23 07, 21 04, 18 01, 15, 29 13, 27

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

86

VERKENNEN | CARAÏBEN & ANTILLEN

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Overnachtingen bij de wal.


MSC MAGNIFICA

MSC MAGNIFICA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 619* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

CRUISE VANAF € 669* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 724 p.p. Verenigde Staten

TOTAALPRIJS VANAF € 774 p.p. Verenigde Staten

Atlantische Oceaan

MIAMI

MIAMI OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE Bahamas

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE Bahamas

COZUMEL

COZUMEL

Mexico

Mexico

COSTA MAYA

COSTA MAYA

Caraïbische Zee Honduras ROATÁN EILAND

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Cozumel, Mexico Roatán Eiland, Honduras Costa Maya, Mexico Op zee Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Miami, Verenigde Staten

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Honduras ROATÁN EILAND Aan. 08:00 09:00 08:00 08:00 07:00

Ver. 19:00 18:00 18:00 18:00 20:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Cozumel, Mexico Costa Maya, Mexico Roatán Eiland, Honduras Op zee Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Miami, Verenigde Staten

07, 28

Aan. 08:00 08:00 07:00 09:00 07:00

Ver. 19:00 18:00 18:00 15:00 20:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT MIAMI

VANUIT MIAMI Oktober

25

12 02, 30 27

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

Juni Juli Augustus September

Caraïbische Zee

| WESTELIJKE CARAÏBEN

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Atlantische Oceaan

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

87


MSC SEASCAPE

MSC SEASHORE

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 819* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

CRUISE VANAF € 689* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 924 p.p. Verenigde Staten

TOTAALPRIJS VANAF € 794 p.p. PORT CANAVERAL (Orlando themaparken)

Atlantische Oceaan

Atlantische Oceaan

MIAMI

Verenigde Staten NASSAU Bahamas

CHARLOTTE AMALIE (Sint-Thomas) PUERTO PLATA Dominicaanse Republiek

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

PUERTO PLATA Dominicaanse Republiek

SAN JUAN (Puerto Rico)

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Puerto Plata, Dominicaanse Republiek San Juan, Puerto Rico Charlotte Amalie, Sint-Thomas Op zee Op zee Miami, Verenigde Staten

Aan.

Ver. 18:00 08:00 17:00 09:00 23:00 07:00 19:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag

SAN JUAN (Puerto Rico)

Haven

Aan.

Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde

1

Staten

2 3 4 5 6 7 8

Nassau, Bahamas Op zee Puerto Plata, Dominicaanse Republiek San Juan, Puerto Rico Op zee Op zee Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde Staten

Ver. 18:00

10:00 19:00 08:00 17:00 09:00 23:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT MIAMI April Mei

13, 27 11

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

VANUIT PORT CANAVERAL April Mei

14, 28 12

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

88

VERKENNEN | CARAÏBEN & ANTILLEN


MSC SEASCAPE

MSC SEASCAPE

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 749* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

CRUISE VANAF € 809* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 854 p.p. Verenigde Staten OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

TOTAALPRIJS VANAF € 914 p.p.

Atlantische Oceaan

MIAMI

MIAMI NASSAU Bahamas

PUERTO PLATA Dominicaanse Republiek

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE Bahamas

PUERTO PLATA Dominicaanse Republiek

SAN JUAN (Puerto Rico)

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Puerto Plata, Dominicaanse Republiek San Juan, Puerto Rico Op zee Nassau, Bahamas Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Miami, Verenigde Staten

Aan.

Ver. 18:00 09:00 17:00 09:00 17:00 12:00 20:00 09:00 20:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven Miami, Verenigde Staten Op zee Puerto Plata, Dominicaanse Republiek San Juan, Puerto Rico Op zee Op zee Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Miami, Verenigde Staten

25

Aan.

Ver. 18:00 08:00 17:00 09:00 23:00 08:00 20:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT MIAMI Mei Juni Juli Augustus September Oktober

SAN JUAN (Puerto Rico)

VANUIT MIAMI November

09, 23

08, 22 06, 20 03, 17, 31 14, 28 12, 26

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

| OOSTELIJKE CARAÏBEN

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Atlantische Oceaan

Verenigde Staten

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

89


SAN JUAN

90

VERKENNEN | CARAÏBEN & ANTILLEN


MSC MERAVIGLIA

MSC MERAVIGLIA

2024 | 12 DAGEN - 11 NACHTEN

2024 | 11 DAGEN - 10 NACHTEN

CRUISE VANAF € 1.089* p.p. + Hotel servicekosten € 165 p.p.

CRUISE VANAF € 1.079* p.p. + Hotel servicekosten € 150 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.254 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.229 p.p.

NEW YORK Verenigde Staten

NEW YORK Verenigde Staten Atlantische Oceaan

Atlantische Oceaan

CHARLOTTE AMALIE (Sint-Thomas) PUERTO PLATA Dominicaanse Republiek SAN JUAN (Puerto Rico) Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

PHILIPSBURG (Sint-Maarten)

PUERTO PLATA Dominicaanse Republiek SAN JUAN (Puerto Rico)

ST. JOHN’S Antigua en Barbuda

Haven New York, Verenigde Staten Op zee Op zee Puerto Plata, Dominicaanse Republiek San Juan, Puerto Rico Charlotte Amalie, Sint-Thomas Philipsburg, Sint-Maarten St. John's, Antigua en Barbuda Op zee Op zee Op zee New York, Verenigde Staten

Aan.

Ver. 16:00 12:00 20:00 11:00 23:00 07:00 19:00 07:00 19:00 07:00 19:00 07:00

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

CHARLOTTE AMALIE (Sint-Thomas) PHILIPSBURG (Sint-Maarten)

Haven New York, Verenigde Staten Op zee Op zee Puerto Plata, Dominicaanse Republiek San Juan, Puerto Rico Charlotte Amalie, Sint-Thomas Philipsburg, Sint-Maarten Op zee Op zee Op zee New York, Verenigde Staten

Aan.

Ver. 16:00 12:00 20:00 11:00 23:00 07:00 19:00 07:00 19:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT NEW YORK April

07

April

18

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

VANUIT NEW YORK

| OOSTELIJKE CARAÏBEN - MAXI CRUISES

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

91


OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

92

VERKENNEN | CARAÏBEN & ANTILLEN


MSC MERAVIGLIA

MSC MERAVIGLIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 749* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

CRUISE VANAF € 829* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 854 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 934 p.p.

NEW YORK

NEW YORK

Atlantische Oceaan

Atlantische Oceaan

Verenigde Staten

Verenigde Staten XXXXXX

PORT CANAVERAL (Orlando themaparken)

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

NASSAU Bahamas

Haven New York, Verenigde Staten Op zee Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde Staten Nassau, Bahamas Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Op zee Op zee New York, Verenigde Staten

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE Aan.

Ver. 15:00 13:00 21:00 13:00 21:00 09:00 22:00 07:00

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven New York, Verenigde Staten Op zee Port Canaveral, Orlando themaparken/Verenigde Staten Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas Nassau, Bahamas Op zee Op zee New York, Verenigde Staten

19, 26 02, 16, 23 07, 21, 28 11

Ver. 15:00 13:00 21:00 09:00 22:00 11:00 19:30 07:00

VANUIT NEW YORK Juni Juli Augustus September

09, 30 14 04 01

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

VERKENNEN

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

Aan.

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT NEW YORK Mei Juni Juli Augustus

NASSAU Bahamas

| BAHAMA'S

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

PORT CANAVERAL (Orlando themaparken)

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

93


VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

ONTDEK DE CARAÏBEN EN DE ANTILLEN MET ONZE EXCURSIES Hier vindt u een selectie van de excursies die wij aanbieden: ontdek samen met ons de wereld.

PUERTO PLATA

PROTECTOURS: PROEF DE SMAAK VAN JAMAICA

SMAKEN EN TRADITIE IN PUERTO PLATA Vanuit PUERTO PLATA - POP02 Verken het historische Puerto Plata en ontdek belangrijke locaties zoals de Kathedraal San Felipe en Plaza Independica, maar bezoek ook een biologische chocoladefabriek, een sigarenwinkel en een rumfabriek, waar u over lokale producten kunt leren en ze ook kunt proeven!

Vanuit OCHO RIOS - OCH36 Veel plezier, leer iets nieuws en proef heerlijk eten tijdens deze kookles van een halve dag in Jamaica's Prospect Plantation Great House. Chef-kok Irie leert u verschillende traditionele gerechten, waaronder jerk chicken en gefrituurde dumplings. Geniet van fantastische uitzichten en smaken tijdens deze duurzame reis.

TULUM, vanuit Cozumel

Waarom een ​​ excursie bij ons boeken? Scan deze QR-code voor meer informatie.

94

VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

Protectour: ecologisch verantwoorde excursies in contact met de natuur en gemeenschappen.


VOORBIJ DE HORIZON: DE VUURTOREN VAN OCEAN CAY Vanuit OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE - OCC31 Beklim de iconische vuurtoren van Ocean Cay en geniet van het 360-graden uitzicht op het eiland, de nabijgelegen kaaien, Lighthouse Bay en natuurlijk uw cruiseschip. Beklim drie niveaus en 165 treden naar de top van de vuurtoren en bereik zo het hoogste punt van de Cay. Onderweg deelt uw gids inzichtelijke feiten en cijfers over de ongelooflijke transformatie van Ocean Cay van een industriële site naar een Bahamaanse paradijs.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

DE TROPISCHE SCHATTEN VAN HET EL YUNQUE REGENWOUD

COZUMEL: DUIK IN HET MAGISCHE MEXICO Vanuit COZUMEL - COZ27 Ontdek de mooiste, interessantste en spannendste aspecten van het grootste eiland van Mexico op deze unieke Jeep-tour, die een bezoek aan een Maya-stad, een strandpauze, een heerlijke lunch en een onvergetelijke snorkelexcursie voor beginners met gids omvat.

EL YUNQUE REGENWOUD, vanuit San Juan

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

| CARAÏBEN & ANTILLEN

Vanuit SAN JUAN - SJU02 Bezoek het enige tropische regenwoud op het grondgebied van de Verenigde Staten. Met wilde orchideeën, reuzenvarens, tropisch hardhout en nog veel meer is El Yunque een van Puerto Rico's mooiste natuurgebieden.

95


BOSTON

96

VERKENNEN | BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND


VERKENNEN | BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND

BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND Als u op zoek bent naar een tropische ontsnapping, maak dan een cruise van New York naar Bermuda, waar u kunt ontspannen op roze zandstranden en zwemmen in kristalhelder water.

Is er een spannender decor voor het begin van een vakantie in Noord-Amerika dan de felle lichten van de Big Apple? Vertrek vanuit New York City op een zomercruise die u langs de Atlantische kust naar het noorden brengt, naar de levendige steden en betoverende landschappen van New England en verder naar de open vlaktes van Canada.

Meer weten? Scan deze QR-code Voor meer informatie ga naar msccruises.be

EXPLORER | | MSC VERKENNEN BERMUDA, WOLRD CANADA CRUISE & NEW ENGLAND

U kunt ook vanuit New York City naar het warme water van de Caraïben varen. Met zijn witte zandstranden, turquoise water en levendige cultuur zijn de Caraïben een perfecte vakantiebestemming.

97


MSC MERAVIGLIA 2024 | 7 DAGEN - 6 NACHTEN CRUISE VANAF € 749* p.p. + Hotel servicekosten € 90 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 839 p.p. Verenigde Staten NEW YORK Atlantische Oceaan

ROYAL NAVAL DOCKYARD Bermuda Dag 1 2 3 4 5 6 7

Haven New York, Verenigde Staten Op zee Royal Naval Dockyard, Bermuda Royal Naval Dockyard, Bermuda Royal Naval Dockyard, Bermuda Op zee New York, Verenigde Staten

Aan. 09:00

07:00

Ver. 15:00 -

15:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT NEW YORK April

28

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

NEW YORK

98

VERKENNEN | BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND

* De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Overnachtingen bij de wal.


MSC MERAVIGLIA

MSC MERAVIGLIA

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

2024 | 8 DAGEN - 7 NACHTEN

CRUISE VANAF € 749* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

CRUISE VANAF € 929* p.p. + Hotel servicekosten € 105 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 854 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 1.034 p.p.

Canada

NEW YORK

SAINT JOHN (Nieuw Brunswick)

Verenigde Staten

Atlantische Oceaan

HALIFAX PORTLAND BOSTON (New England) NEW YORK

Haven New York, Verenigde Staten Op zee Boston, New England/Verenigde Staten Portland, Verenigde Staten Saint John, Nieuw Brunswick/Canada Halifax, Canada Op zee New York, Verenigde Staten

Aan. 08:00 07:00 08:00 10:00 07:00

Ver. 17:00 19:00 17:00 17:00 20:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

Haven New York, Verenigde Staten Op zee Op zee Royal Naval Dockyard, Bermuda Royal Naval Dockyard, Bermuda Royal Naval Dockyard, Bermuda Op zee New York, Verenigde Staten

12

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

09:00

07:00

Ver. 18:00 -

15:00 -

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

VANUIT NEW YORK Mei

Aan.

VANUIT NEW YORK Augustus September

18, 25 08

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15.

* D e in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Overnachtingen bij de wal.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

| BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8

ROYAL NAVAL DOCKYARD Bermuda

Atlantische Oceaan

VERKENNEN

Verenigde Staten

99


VERENIGDE STATEN

100

VERKENNEN | BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND


MSC MERAVIGLIA 2024 | 9 DAGEN - 8 NACHTEN CRUISE VANAF € 829* p.p. + Hotel servicekosten € 120 p.p.

TOTAALPRIJS VANAF € 949 p.p. Canada SAINT JOHN (Nieuw Brunswick) HALIFAX PORTLAND BOSTON (New England) NEWPORT (New England) NEW YORK Atlantische Oceaan

Verenigde Staten

Dag 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Haven New York, Verenigde Staten Newport, New England/Verenigde Staten Boston, New England/Verenigde Staten Portland, Verenigde Staten Saint John, Nieuw Brunswick/Canada Op zee Halifax, Canada Op zee New York, Verenigde Staten

Aan.

Ver. 17:00 07:00 16:00 11:30 22:00 07:00 19:00 10:30 22:30 07:00 19:00 06:00

Mei

04

MSC YACHT CLUB IS BESCHIKBAAR OP DIT SCHIP Ons luxueuze "schip in het schip" met vele exclusieve privileges. Meer informatie op pagina 14 en 15. * De in de tabel genoemde cruiseprijzen zijn «vanaf» prijzen, per persoon en per cruise op basis van het tarief “Early Booking” en zijn inclusief belastingen en havengelden. De totale prijs per persoon, op basis van standaard dubbele bezetting, is inclusief hotel servicekosten. De verplichte hotel servicekosten zijn een integraal onderdeel van de totale cruiseprijs. Deze kosten, per persoon, per nacht, moeten bij de reservering worden vooruitbetaald. De hotel servicekosten zijn niet van toepassing op kinderen die jonger zijn dan 2 jaar op het moment van vertrek van de cruise. In de prijs van de cruise is de verzekering niet inbegrepen. Tarieven variëren naargelang de cruise en zijn afhankelijk van beschikbaarheid.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

VANUIT NEW YORK

| BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND

Deze route biedt tussenstops van 8 uur of meer op elke bestemming.

101


VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

ONTDEK BERMUDA, CANADA EN NEW ENGLAND MET ONZE EXCURSIES Hier vindt u een selectie van de excursies die wij aanbieden: ontdek samen met ons de wereld.

HORSESHOE BAY BEACH, vanuit Royal Naval Dockyard

GEMAKKELIJK & TOEGANKELIJK: KING'S WHARF SAINT JOHN

SAINT JOHN, DE OUDSTE STAD VAN CANADA Vanuit SAINT JOHN - STJ01 Saint John ligt aan de baai van Fundy en is de oudste stad van Canada. Uw rondleiding omvat een stop bij de opmerkelijke Reversing Falls, een bezoek aan de Old Town City Market en een bezoek aan de Carleton Martello Tower en Fort Howe.

Vanuit ROYAL NAVAL DOCKYARD - KIWEA Tijdens dit drempelvrije uitstapje van een halve dag stapt u in een rolstoeltoegankelijke bus. De reis brengt u langs roze zandstranden geflankeerd door azuurblauw water op weg naar Gibbs Hill Lighthouse. Vervolgens gaat u naar het kustplaatsje St. George's, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, voordat u terugkeert naar Hamilton, de hoofdstad van Bermuda.

Waarom een ​​ excursie bij ons boeken? Scan deze QR-code voor meer informatie.

102

VERKENNEN | MSC EXCURSIONS

Protectour: ecologisch verantwoorde excursies in contact met de natuur en gemeenschappen.


HET BESTE VAN BOSTON: LEXINGTON EN CONCORD

CONCORD, vanuit BOSTON

Vanuit BOSTON - BOS05 Zie het beste van Boston en de omgeving, te beginnen met een kans om de meest prestigieuze universiteit van Amerika te zien, gevolgd door een mooie rit naar de historische slagvelden van Lexington en Concord, en ten slotte een sightseeingtour door de stad Boston.

BOSTON

PEGGY’S COVE, vanuit Halifax

KREEFT EN VUURTOREN BOOTTOCHT MET LUNCH Vanuit HALIFAX - HAL24 Van een boottochtje over de Noord-Atlantische Oceaan om kreeften te vangen tot een culinaire ervaring aan de waterkant, dit aantrekkelijke uitje is fascinerend.

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

VERKENNEN

Vanuit BOSTON - BOS02 Ontdek de beste historische plekken van Boston en leer meer over het begin van de Amerikaanse Revolutie voordat u naar Cambridge gaat, de thuisbasis van de wereldberoemde Harvard University, tijdens dit leuke uitje dat zowel bus- als wandeltours omvat.

| BERMUDA, CANADA & NEW ENGLAND

HISTORISCH BOSTON & CAMBRIDGE

103


PLANNEN | AANBIEDINGEN VOOR IEDEREEN

TARIEVEN AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN MSC Cruises biedt een verscheidenheid aan geweldige tarieven om aan de behoeften van het hele gezin te voldoen.

KINDEREN (0-17) Kinderen tot en met 17 jaar, die in de kajuit van de ouders slapen, varen gratis mee bij MSC Cruises, afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief en het seizoen. ALL IN ONE 1 volwassene + maximaal 3 kinderen onder 18 jaar Samen reizen in dezelfde kajuit: de volwassene betaalt het geldende tarief, het 1e kind onder 18 jaar betaalt 60% van het volwassenentarief en de andere kinderen betalen een verlaagd tarief (naargelang beschikbaarheid). De aanbieding is uitsluitend van toepassing op het tarief van de cruise; vluchtkosten moeten worden opgeteld bij het tarief.

YOUNG & YOUNG Reist u met vrienden of als koppel (in dezelfde kajuit) en bent u tussen 18 en 29 jaar, dan geniet u per kajuit een speciale korting op het geldende tarief. Deze korting bedraagt 10% voor binnenkajuiten en kajuiten met zeezicht, 15% voor balkonkajuiten, suites en MSC Yacht Club suites. Dat zijn enkele van de redenen waarom jonge mensen voor MSC Cruises kiezen.

Deze speciale aanbiedingen zijn uitsluitend van toepassing op de "Early Booking"-tarieven vermeld in de brochure, op de "Promo”- en "Best Price"-tarieven. Niet van toepassing op 'Last Minute'-tarieven. Deze aanbiedingen kunnen niet worden toegepast op familiekajuiten (alle categorieën), Voyagers Exclusives en MSC World Cruise.

104

PLANNEN | AANBIEDINGEN VOOR IEDEREEN


Reist u alleen, dan kunt u om een kajuit voor u alleen vragen. Er wordt een minimumtoeslag van 80% aangerekend op het geldende tarief, afhankelijk van beschikbaarheid. Raadpleeg uw reisagentschap om te weten welke toeslag van toepassing is op het moment van uw boeking.

| AANBIEDINGEN VOOR IEDEREEN

SOLO

Deze speciale aanbiedingen zijn uitsluitend van toepassing op de "Early Booking"-tarieven vermeld in de brochure, op de "Promo”- en "Best Price"-tarieven. Niet van toepassing op 'Last Minute'-tarieven. Deze aanbiedingen kunnen niet worden toegepast op familiekajuiten (alle categorieën), Voyagers Exclusives en MSC World Cruise.

PLANNEN

SENIOREN Reist u met een partner of vriend(in) die net als u ouder is dan 65 jaar? Geniet een speciale korting* op uw kajuit: 5% voor binnenkajuiten en kajuiten met zeezicht, of 10% voor balkonkajuiten, suites en MSC Yacht Club suites. En bij elke boeking van een kajuit met zeezicht of balkonkajuit ontdekt u kleine attenties bij aankomst in uw kajuit: • een fles champagne van Moët et Chandon • aardbeien met chocoladelaagje • twee champagneglazen als aandenken aan MSC Cruises • e en uitnodiging van de commandant voor een privécocktail

Voor meer informatie ga naar msccruises.be

105
B-FLE 12_2023

Meer weten? Scan deze QR-code

Meer info: mscfoundation.org

msccruises.be


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.