Page 1

- 2016 Tuote-esite


Orgaanisia ja luonnonmukaisia lisäravinteita. Valveutuneille kuluttajille.

www.facebook.com/wellawarefinland

wellaware_supernutrition_fin


Haluamme helpottaa kaikkien ihmisten arkea, parantaa hyvinvointia ja päivittäistä suorituskykyä. Haluamme tehdä tämän luonnon omilla tuotteilla, ilman kompromisseja! Nostimme riman todella korkealle, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita WellAwarelta. Tietoista, orgaanista ja aina korkealaatuista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


www.facebook.com/wellawarefinland

wellaware_supernutrition_fin


Kaikki alkoi Ruusunmarjarouheesta Brändin takana on Back on Track AB, jossa aloitimme ruusunmarjarouheella. Ruusunmarjarouhe tuodaan Andeilta Chilen vuoristosta. Ruusunmarjalla on kiistattomia vaikutuksia jäykkiin niveliin ja tulehduksiin, minkä vuoksi siitä tuli nopeasti brändimme eniten myyvin tuote.

Oma tuotanto! Kaikki WellAwaren raaka-aineet tuotteisiin on tuotu suoraan viljelijältä / valmistajalta. Oman tuotantomme kautta voimme taata turvallisen ja puhtaan tuotteen.

100% läpinäkyvyys Mielestämme avoimuus on erittäin tärkeää turvalliselle ja laadukkaalle tuotteelle. Teemme yhteistyötä Eurofinsin kanssa ja analysoimme AINA kaikki tuotteet ennen niiden käyttöä. Kaikille tuotteille on saatavilla analyysit.


Tuote nro: 6 801 99 20

SVH: 11,95 €

WellAware SuperNutrition Ruusunmarjarouhe 200 g Ravintosisältö C-Vitamiini

28,8 mg

38,8 % RI

E-Vitamiini

1,9 mg

21 % RI

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 KJ / 2000 kcal)

Ravintolisä Suositeltu vuorokausiannos: 1rkl/pv Ainesosat: 100% luomu ruusunmarjarouhe (Rosa canina) Alkuperämaa: Chile Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotettu EU:n ulkopuolella

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

WellAware® Ruusunmarjarouhe sisältää suuret määrät vitamiineja, mineraaleja ja muita ravinteita. Ruusunmarjarouhe sekä vahvistaa, että suojaa useita elintärkeitä kehon toimintoja. Kaiken muun lisäksi ruusunmarja suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä sekä lisää nivelten liikkuvuutta paitsi ihmisillä niin myös eläimillä. WellAware® Ruusunmarjarouhe sisältää erittäin tehokkaita antioksidatiivisia vitamiineja: C-vitamiinia, β-karoteenia ja E-vitamiinia, kuin myös kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, foolihappoa, bioflavonoideja, lykopeenia ja pektiinejä. Ruusunmarjan kuori sisältää useimmat näistä aktiivisista ravintoaineista. Tämän vuoksi WellAware® Ruusunmarjarouhe on tehty 98%:sti kuoresta. WellAware® Ruusunmarjarouhe kasvaa korkealla Andeilla ja se on torjunta-aineetonta ja kasvaa villinä, ilman mitään epäpuhtauksia.Ravinteiden parhaimman säilyvyyden kannalta ruusunmarjat ovat uunikuivattuja, matalassa lämpötilassa, ennen rouhimista. Tietoista, orgaanista ja aina korkealaatuista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 600 99 20

SVH: 9,90 €

WellAware SuperNutrition Tyrnirouhe 100 g Ravintosisältö E-Vitamiini

2,4 mg

27% RI

Omega-3

23mg (A-linoleenihappo ALA)

Omega-6

45mg (Linolihappo)

Omega-7

405mg (Vakseenihappo, Palmitoleiinihappo)

Omega-9

636mg (Öljyhappo)

Ravintokuitu

28,8 mg

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 KJ / 2000 kcal).

Tuotettu EU:n ulkopuolella

Ravintolisä Suositeltu vuorokausiannos: 10g/pv Ainesosat: 100% luomu tyrnirouhe (Hippohaë rhamnoides L.) Alkuperämaa: Kiina Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

WellAware® Tyrnirouhe sisältää suuret määrät vitamiineja, mineraaleja ja muita ravinteita. Tyrnirouhe sekä vahvistaa, että suojaa useita elintärkeitä kehon toimintoja. Kaiken muun lisäksi tyrnirouhe suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä sekä voi vähentää kolesterolin imeytymistä suolistosta. Tyrnirouheessa on erittäin paljon antioksidanttisia vitamiineja: C-vitamiinia, beetakaroteenia ja E-vitamiinia sekä välttämättömiä omega-6 rasvahappoja. Omega-6 rasvahappoja on tärkeää ottaa ravinnon lisänä, jos elimistö ei itse pysty niitä tuottamaan. Lisäksi tyrnirouheessa on omega-7 rasvahappoja, jotka auttavat ylläpitämään solukalvojen sekä kudosten ja limakalvojen toimintaa. Iän karttuessa Omega-7 rasvahappojen tuotanto heikkenee elimistössä ja nautittavien rasvahappojen annosmäärät voivat olla hyvinkin suuria. Näiden rasvahappojen lisäämiseen tyrnirouheen karoteenit ja sterolit ovat oiva apu. Tietoista, orgaanista ja aina korkealaatuista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


www.facebook.com/wellawarefinland

wellaware_supernutrition_fin


Smoothiejauheet

#supersmoothie #boostyoursmoothie #wellawaresupernutrition #superfood


Tuote nro: 6 700 99 20

SVH: 12,99 €

WellAware SuperSmoothie Granaattiomena 200 g Ravintosisältö Per 100 g Energia

380 kcal / 1600 KJ

Proteiini

0,3 g

Hiilihydraatit

94,1 g

Fruktoosi

15 g

Glukoosi

16 g

Sakkaroosi

1g

Maltoosi

3g

Suola

0g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 KJ / 2000 kcal).

Ravintolisä Suositeltava vuorokausiannos: 10g/pv Ainesosat: 100% hienoksi jauhettua granaattiomenajauhetta (Punica granatum). Alkuperämaa: Kiina Tärkeää! Säilytys kuivassa huoneenlämmössä Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Granaattiomenalla on monia positiivia vaikutuksia, monet kutsuvatkin granaattiomenaa antioksidanttien kuninkaaksi. Se sisältää suuren määrän antioksidantteja, erityisesti polyfenolia ja flavonoideja. Näitä löytyy runsaasti hedelmistä ja marjoista, mutta ei yhtä suurta määrää kuin granaattiomenasta. Antioksidantit suojaavat kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä. Granaattiomenajauhe sisältää C-vitamiinia, K-vitamiinia, magnesiumia, fosforia, kaliumia ja ison määrän B-vitamiineja (pantoteenihappoa, pyridoksiinia ja foolihappoa). Granaattiomenajauhe on 100% puhdas luonnontuote. Tietoista, orgaanista ja aina korkealaatuista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 740 99 00

SVH: 11,95 €

WellAware SuperSmoothie Ananas 200 g Ravintosisältö per 100 g Energia

1646 kJ / 393 kcal

Rasva

1,48 g

josta tyydyttynyttä

0,1 g

Hiilihydraatit

92,8 g

josta: - Sakkaroosi

15,4 g

- Maltoosi

3,31 g

- Glukoosi

3,4 g

- Fruktoosi

2,62 g

Proteiini

0,83 g

Suola

0,12 g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo(8400kj/2000kcal).

Annostus: Annostele jauhetta maun mukaan noin kaksi ruokalusikallista. Sekoita smoothieisiin, mehuihin ja hedelmäjuomiin. Ainesosat: 100% sumukuivattua ananasjauhetta (Ananas comosus). Alkuperämaa: Intia Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Houkuttelevan hapanimelän makunsa ansiosta ananas todella nostaa muiden hedelmien maut esille. WellAware ananas sopii lähes kaikkiin smoothieisiin, kokeile myös kiivin, mintun tai chilin kanssa! WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 750 99 00

SVH: 11,95 €

WellAware SuperSmoothie Karvaskurkku 120 g Ravintosisältö per 100 g Energia

1589 kJ / 380 kcal

Rasva

0,96 g

josta tyydyttynyttä

0,3 g

Hiilihydraatit

87,3 g

josta: - Maltoosi

7,36 g

- Glukoosi

1,76 g

- Fruktoosi

0,4 g

- Sakkaroosi

<0,04 g

Proteiini

3,1 g

Suola

0,35 g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Annostus: Annostele jauhetta maun mukaan noin kaksi ruokalusikallista. Sekoita smoothieisiin, mehuihin ja hedelmäjuomiin. Ainesosat: 100% sumukuivattua karvaskurkkujauhetta (Momordica charantia). Alkuperämaa: Intia Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

WellAware® Karvaskurkku on raikkaan karvas ja sopii erinomaisesti mausteisiin smoothieisiin, kuten mango, chili ja kardemumma smoothieen. Etelä-Aasiassa karvaskurkkua on käytetty jo pitkään kasviperäisessä lääkinnässä (fytoterapiassa) sen verensokeria alentavien ominaisuuksien vuoksi. Tämän ominaisuuden takana on aine nimeltä Polypeptidi-P, eräänlainen luonnollinen insuliini. Karvaskurkku sisältää myös B9vitamiinia, C-vitamiinia, sinkkiä ja kaliumia. Kokeile myös maitopohjaiseen smoothieen, jossa on murskattuja macadamiapähkinöitä! WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 730 99 00

SVH: 11,95€

WellAware SuperSmoothie Mango 200 g Ravintosisältö per 100g Energia

1644 kJ / 393 kcal

Rasva

1,84 g

josta tyydyttynyttä

0,4 g

Hiilihydraatit

91,8 g

josta: - Sakkaroosi

10,3 g

- Fruktoosi

7.29 g

- Glukoosi

7,26 g

- Maltoosi

3,39 g

Proteiini

0,92 g

Suola

<0,1 g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Annostus: Annostele jauhetta maun mukaan noin kaksi ruokalusikallista. Sekoita smoothieisiin, mehuihin ja hedelmäjuomiin. Ainesosat: 100% sumukuivattua mangojauhetta (Mangifera indica). Alkuperämaa: Intia Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tämä tropiikin hedelmä, makujen kuningatar, antaa lähes jokaiseen smoothieeseen upean eksoottisen maun. Mango sisältää A- ja C-vitamiinia, tryptofaania, kuparia sekä mangifereenia. Mangiferiini on antioksidanttinen fenoliyhdiste ja se on yksi niistä entsyymeistä, jotka helpottavat ja tukevat ruuansulatusta. WellAware® Mango sopii niin makeisiin kuin happamiin smoothieisiin. Kokeile banaania ja ehkä pieni ripaus limeä? WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 710 99 00

SVH: 11,95 €

WellAware SuperSmoothie Papaija 240 g Ravintosisältö per 100 g Energia

1615 kJ / 386 kcal

Rasva

0,77 g

josta tyydyttynyttä

0,2 g

Hiilihydraatit

91,6 g

josta: - Sakkaroosi

6,63 g

- Glukoosi

4,71 g

- Fruktoosi

4,17 g

- Maltoosi

3.58 g

Proteiini

1,21 g

Suola

0,19 g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Annostus: Annostele jauhetta maun mukaan noin kaksi ruokalusikallista. Sekoita smoothieisiin, mehuihin ja hedelmäjuomiin. Ainesosat: 100% sumukuivattu papaijajauhe (Carica papaya) Alkuperämaa: Intia Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Papaijan viettelevän kermainen ja makea maku tekevät ihmeitä tulisessa smoothiessa. Papaija sisältää A- ja C-vitamiinia sekä hyödyllisiä kuituja. Kokeile tehdä smoothie eksoottisista hedelmistä ja kenties palasella inkivääriä? WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 770 99 00

SVH: 11,95€

WellAware SuperSmoothie Punajuuri 150 g Ravintosisältö per 100 g Energia

1601 kJ / 383 kcal

Rasva

2,05 g

josta tyydyttynyttä

0,3 g

Hiilihydraatit

84,4 g

josta: - Sakkaroosi

14,8 g

- Maltoosi

4,39 g

- Glukoosi

1,56 g

- Fruktoosi

0,53 g

Proteiini

5,33 g

Suola

1.08 g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Annostus: Annostele jauhetta maun mukaan noin kaksi ruokalusikallista. Sekoita smoothieisiin, mehuihin ja hedelmäjuomiin. Ainesosat: 100% sumukuivattu punajuurijauhe (Beta vulgaris). Alkuperämaa: Intia Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Pyöreä ja makea punajuuri täydentää useimpien hedelmien makua ja sopii todella hyvin smoothieisiin. Runsaskuituinen punajuuri sisältää mm. B9-vitamiinia sekä muita elimistölle tärkeitä folaatteja. Punajuuri sopii erityisen hyvin urheilusmoothieisiin sekä mansikan ja appelsiinin kanssa. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 760 99 00

SVH: 11,95 €

WellAware SuperSmoothie Pinaatti 150 g Ravintosisältö per 100 g Energia

1577 kJ / 377 kcal

Rasva

0,59 g

josta tyydyttynyttä

0,1 g

Hiilihydraatit

88,7 g

josta: - Maltoosi

10,2 g

- Glukoosi

1,55 g

- Fruktoosi

0.10 g

- Sakkaroosi

<0,04 g

Proteiini

2,78 g

Suola

1.25 g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Annostus: Annostele jauhetta maun mukaan noin kaksi ruokalusikallista. Sekoita smoothieisiin, mehuihin ja hedelmäjuomiin. Ainesosat: 100% sumukuivattu pinaattijauhe (Spinacua oleracea). Alkuperämaa: Intia Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

WellAware® haluaa tuottaa erittäin ravitsevia ja mielenkiintoisia jauheita, jotka voivat tehdä hyvästä smoothiesta loistavan niin maultaan kuin sisällöltään. Pinaatti on oikea vitamiinipommi, joka sisältää mm. C-vitamiinia, A-vitamiinia, magnesiumia, rautaa ja K-vitamiinia. Näiden lisäksi pinaatti sisältää myös B-vitamiineja, eniten B2- sekä B6vitamiineja. WellAware® Pinaatti toimii erityisen hyvin smoothieissa, jotka on tehty banaaneista ja taateleista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 720 99 00

SVH: 11,95 €

WellAware SuperSmoothie Tamarindi 150 g Ravintosisältö per 100 g Energia

1615 kJ / 386 kcal

Rasva

2,71 g

josta tyydyttynyttä

1.2 g

Hiilihydraatit

85,6 g

josta: -Glukoosi

5,96 g

-Fruktoosi

4,82 g

-Maltoosi

4,61 g

-Sakkaroosi

0,07 g

Proteiini

2,21 g

Suola

0,77 g

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Annostus: Annostele jauhetta maun mukaan noin kaksi ruokalusikallista. Sekoita smoothieisiin, mehuihin ja hedelmäjuomiin. Ainesosat: 100% sumukuivattu tamarindijauhe (Tamarindus indica). Alkuperämaa: Intia Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa

Tamarindia on jo pitkään käytetty Aasiassa ja Afrikassa mausteena ruoassa, mehuissa, sorbeteissa ja jäätelöissä. Sen raikas ja selkeä hapanimelä maku sopii täydellisesti tasapainottamaan muiden hedelmien makeutta. WellAware® Tamarindi sisältää runsaasti monia ravinteita, kuten magnesiumia, erilaisia B-vitamiineja sekä kalsiumia. Tamarindi sopii erityisen hyvin makeutettuihin smoothieisiin, jotka on tehty sitrushedelmistä. Täydelliset makukumppanit ovat appelsiini, mango ja papaija. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


www.facebook.com/wellawarefinland

wellaware_supernutrition_fin


Proteiinijauheet

#ecoprotein #boostyoursmoothie #wellawaresupernutrition #superfood


Tuote nro: 6 520 99 00

SVH: 20,95 €

WellAware SuperNutrition Hamppuproteiini 500 g Ravintosisältö

Per 100 g.

Per päiväannos, 20 g.

Energia

1 610 kJ / 385 kcal 322 kJ / 77 kcal

Rasva

11,6 g

2,3 g

-josta tyydyttynyttä 1,3 g

0,26 g

Hiilihydraatit

6 g

1,2 g

-josta sokererita

6 g

1,2 g

Kuitu

5,7 g

1,14 g

Proteiini

> 50 g

10 g

Suola

< 0,01 g

> 0,001 g

Tuotettu EU:n ulkopuolella

Ei sisällä lisättyä suolaa, vaan suolapitoisuus johtuu luontaisesti sisältämästä natriumista. Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Suositeltu vuorokausiannos: Kaksi mittalusikkaa (20g) urheilusuorituksen jälkeen tai lisää smoothiejuomien, välipalojen, puuron, jogurtin tmv. joukkoon Ainesosat: 100% hampunsiemeniä (Canabis sativa L.) 50% proteiinipitoisuus. Säilytettävä kuivassa, huoneenlämmössä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Valmistettu hyvien tuotantotapojen HACCP:n ja GMP-standardien mukaan.

WellAware® Hamppuproteiini on erinomainen täydentämään ruokavaliota ja palauttamaan treenien jälkeen. Hamppuproteiini on ekologinen, orgaaninen, vegaaninen, ei sisällä GMO:ta, ja täysin ilman lisäaineita. Hamppuproteiinissa on tietenkin erinomainen proteiinipitoisuus ja biologinen arvo. Hamppuproteiini sisältää myös elimistölle tärkeitä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja.. Hampussa on mieto maku, joka sopii ruuanlaittoon ja leivontaan, mutta varsinkin supersmoothieisiin. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 530 99 00

SVH: 18,95 €

WellAware SuperNutrition Kauraproteiini 500 g Ravintosisältö

Per 100 g

Per päiväannos, 20 g

Energia

1 865 kJ / 445 kcal 373 kJ / 89 kcal

Rasva

17 g

3,4 g

-josta tyydyttynyttä 3 g

0,6 g

Hiilihydraatit

18 g

3,6 g

-josta sokereita

0,4 g

0,08 g

Kuitu

2 g

0,4 g

Proteiini

54 g

10,8 g

Suola

0,05 g

0,01 g

Ei sisällä lisättyä suolaa, vaan suolapitoisuus johtuu luontaisesti sisältämästä natriumista. Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Suositeltu vuorokausiannos: Kaksi mittalusikkaa (20g) urheilusuorituksen jälkeen tai lisää smoothiejuomien, välipalojen, puuron, jogurtin tmv. joukkoon Ainesosat: 100% Ruotsalainen kaura (Avena sativa) 50% proteiinipitoisuus. Säilytettävä kuivassa, huoneenlämmössä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Valmistettu hyvien tuotantotapojen HACCP:n ja GMP-standardien mukaan.

WellAware® Kauraproteiini on erinomainen täydentämään ruokavaliota ja palauttamaan treenien jälkeen. Kauraproteiini on ekologinen, orgaaninen, vegaaninen, ei sisällä GMO:ta, ja täysin ilman lisäaineita. Kauraproteiini on valmistettu korkealaatuisesta ruotsalaisesta kaurasta. Kaura sopii ruuanlaittoon ja leivontaan, mutta varsinkin supersmoothieisiin. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 510 99 00

SVH: 18,95 €

WellAware SuperNutrition Herneproteiini 500g Ravintosisältö

Per 100 g

Per päiväannos, 20 g

Energia

1 688 kJ / 403 kcal 377 kJ / 80,6 kcal

Rasva

8,7 g

1,74 g

-josta tyydyttynyttä 1,8 g

0,36 g

Hiilihydraatit

4,1 g

0,82 g

-josta sokereita

0,5 g

0,1 g

Kuitu

3,4 g

0,68 g

Proteiini

80,26 g

16 g

Suola

2,03 g

0,4 g

Tuotettu EU:n ulkopuolella

Ei sisällä lisättyä suolaa, vaan suolapitoisuus johtuu luontaisesti sisältämästä natriumista. Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kj/2000kcal).

Suositeltu vuorokausiannos: Kaksi mittalusikkaa (20g) urheilusuorituksen jälkeen tai lisää smoothiejuomien, välipalojen, puuron, jogurtin tmv. joukkoon Ainesosat: 100% herneproteiini-isolaattia (Pisum sativum) 80% proteiinipitoisuus. Säilytettävä kuivassa, huoneenlämmössä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Valmistettu hyvien tuotantotapojen HACCP:n ja GMP-standardien mukaan.

WellAware® Herneproteiini on erinomainen täydentämään ruokavaliota ja palauttamaan treenien jälkeen. Herneproteiini on ekologinen, orgaaninen, vegaaninen, ei sisällä GMO:ta, ja täysin ilman lisäaineita. Herneproteiinissa on erinomainen 80% proteiinipitoisuus. Paitsi että Herneproteiinissa on paljon proteiinia, niin sen pehmeä maku sopii hyvin ruuanlaittoon ja leivontaan, mutta varsinkin supersmoothieisiin. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


MUISTIINPANOT Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro:


www.facebook.com/wellawarefinland

wellaware_supernutrition_fin


Kapselit

#supplements #wellawaresupernutrition #superfood


Tuote nro: 6 920 99 00

SVH: 16,95 €

WellAware SuperNutrition Kurkuma / Inkivääri 500 mg 90 kpl Ravintosisältö Mangaani

0,156 mg

8% RI

Rauta

1,368 mg

15% RI

Kalium

36 mg

1% RI

Magnesium

8,94 mg

3% RI

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintolisä. Suositeltu vuorokausiannos: 3 kapselia aamulla ja illalla= 6 kapselia/päivä. Ainesosat: 90 kasviperäistä kapselia, Kurkuma (Curcuma longa) 400mg, Inkivääri (Zingiber officinale) 100mg. Alkuperämaa: Intia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on vatsasairaus, suosittelemme keskustelemaan lääkärin kanssa, ennen tuotteen käytön aloittamista.

WellAware® kurkuma sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintoaineita. Näiden ohella kurkumassa on myös magnesiumia, rautaa, kalsiumia ja mangaania. Rauta on paitsi elintärkeä kivennäisaine, niin se myös pitää virkeänä ja auttaa immuunijärjestelmää toimimaan normaalisti. E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa kehon soluja oksidatiivista stressiä vastaan lisäksi se estää veritulppien muodostumista. Mangaani on tärkeä kivennäisaine, joka vaikuttaa hapelle altistuvien solujen suojaamiseen, se osallistuu solujen suojaamiseen vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. Kapselit ovat pieniä ja helppoja nauttia. Helppo tapa saada tärkeitä aineita päivittäin. Tietoista, orgaanista ja aina korkealaatuista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 930 99 00

SVH: 17,95 €

WellAware SuperNutrition Inkivääri 250 mg 100 kpl Ravintosisältö Mangaani

0,78 mg

18%RI

Rauta

1,8 mg

7,5% RI

Seleeni

0,007 mg

8% RI

Magnesium

3,15 mg

1% RI

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintolisä. Suositeltu vuorokausiannos: 3 kapselia aamulla ja illalla= 6 kapselia/päivä. Ainesosat: 100kpl kasviperäistä kapselia, Inkivääri (Zingiber officinale). Alkuperämaa: Intia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

WellAware® inkivääri sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintoaineita. Näiden ohella inkiväärissä on myös E-vitamiinia, rautaa, kalsiumia ja mangaania. Rauta on paitsi elintärkeä kivennäisaine, niin se myös pitää virkeänä ja auttaa immuunijärjestelmää toimimaan normaalisti. E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa kehon soluja oksidatiivista stressiä vastaan lisäksi se estää veritulppien muodostumista. Mangaani on tärkeä kivennäisaine, joka osallistuu solujen suojaamiseen vapaiden radikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä. Kapselit ovat pieniä ja helppoja nauttia. Helppo tapa saada tärkeitä aineita päivittäin. Tietoista, orgaanista ja aina korkealaatuista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


www.facebook.com/wellawarefinland

wellaware_supernutrition_fin


Tabletit

#supplements #wellawaresupernutrition #superfood


Tuote nro: 6 901 99 00

SVH: 12,95 €

WellAware SuperNutrition D3-vitamiini 2500 IU 120 kpl

Ravintosisältö

Per tabletti 350 mg (% RI:stä)

D3-vitamiini 2500 IU (Kolekalsiferoli)

62,5 μg (1250% RI)

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintolisä. Suositeltava vuorokausiannos: Yksi tabletti päivässä MUUT AINEET Täyteaine: mikrokiteinen selluloosa Pintakäsittelyaine: rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, E1521, E463 Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

D-vitamiini on välttämätön rasvaliukoinen hormoni, jota kehomme tarvitsee. D-vitamiinin tärkeä tehtävä on ylläpitää kalsium- ja fosfaattitasapainoa kehossa. Tämä on tärkeä tekijä luukudoksen muodostumiseen kehossa. D-vitamiinia on kahdessa eri muodossa D2 ja D3. (Ergokalsiferoli ja kolekalsiferoli) D3-vitamiinia muodostuu iholla, kun iho altistetaan UV-säteilylle. D2-vitamiinia taas on saatavilla vain pieniä määriä ruokavaliosta. Näillä kahdella D-vitamiinilla on samat fysiologiset vaikutukset kehossa. D-vitamiinin pitkäaikaisessa puutoksessa varsinkin lapsilla on suuri riski sairastua riisitautiin. Tutkimukset osoittavat myös vahvan yhteyden D-vitamiinin puutoksen ja syövän, MS-taudin, diabeteksen ja masennuksen kanssa. Lisäksi D-vitamiinin puutos voi aiheuttaa kolminkertaisen riskin sairastua Parkinsonin tautiin. Pohjoismaissa asuvilla on suurempi D-vitamiinin tarve, koska altistumme vähemmän auringonvalolle. WellAware tarjoaa korkeapitoista D-vitamiinia ja olemme kehittäneet D3®vitamiinin, joka sisältää kokonaiset 62,5 mikrogrammaa D-vitamiinia tablettia kohden. (2500 IU) vastaa noin 1250% suositellusta D-vitamiinin saannista. Tietoista, orgaanista ja aina korkealaatuista. WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


Tuote nro: 6 980 99 00

SVH: 18,95 €

WellAware SuperNutrition Spiruliina 250 mg 300 kpl Ravintosisältö (% RI:stä) Per 100 g

Per päiväannos / 10 tablettia =2,5 g

B12-vitamiini

60 μg (2400%)

1,5 μg (60%)

Rauta

123,12 mg (879%)

3 mg (22%)

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ravintolisä.

Tuotettu EU:n ulkopuolella

Suositeltava vuorokausiannos: 10 tablettia päivässä Ainesosat: 100% Spirulina mikrolevä (Spirulina platensis) Gluteeniton, laktoositon, soijaton ja maidoton. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Spirulina on usein kuvattu yhdeksi kaikkein ravitsevimmaksi elintarvikkeeksi. Tämä vihreä-sininen levä on pullollaan tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita, antioksidantteja ja aminohappoja. Paitsi että sen aminohappoprofiili on täydellinen, niin spirulinassa on ennätyslukemat B12-vitamiinia ja rautaa, se sisältää myös E-vitamiinia, mangaania ja Niasiinia (B3-vitamiini). WellAware®, valveutuneille kuluttajille.


MUISTIINPANOT Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro:


MUISTIINPANOT Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro:


MUISTIINPANOT Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro: Tuote nro:


Tuote

Tuote nro

Määrä

Suositushinta

Ruusunmarjarouhe

6 801 99 20

200 g

11,95 €

Tyrnirouhe

6 600 99 20

100 g

9,90 €

Granaattiomenajauhe

6 700 99 01

200 g

12,99 €

Ananas

6 740 99 00

200 g

11,95 €

Karvaskurkku

6 750 99 00

120 g

11,95 €

Mango

6 730 99 00

200 g

11,95 €

Papaija

6 710 99 00

240 g

11,95 €

Punajuuri

6 770 99 00

150 g

11,95 €

Pinaatti

6 760 99 00

150 g

11,95 €

Tamarindi

6 720 99 00

150 g

11,95 €

Hamppuproteiini

6 520 99 00

500 g

20,95 €

Kauraproteiini

6 530 99 00

500 g

18,95 €

Herneproteiini

6 510 99 00

500 g

18,95 €

Kurkuma

6 920 99 00

90 kpl | 500 mg

16,95 €

Inkivääri

6 930 99 00

100 kpl | 250 mg

17,95 €

D3 - Vitamiini

6 901 99 00

120 kpl | 2500 IU

12,95 €

Spiruliina

6 980 99 00

300 kpl | 250 mg

18,95 €

SuperSmoothie

Proteiinijauhe

Kapselit

Tabletit


www.facebook.com/wellawarefinland

wellaware_supernutrition_fin

www.wellaware.fi · finland@backontrack.fi · 020 - 742 99 00 Teollisuuskatu 24a, 11100 Riihimäki

WellAware® SuperNutrition | Product Brochure FI  
WellAware® SuperNutrition | Product Brochure FI  
Advertisement