Page 1

   

Exam

: IBM 000-021

Title

: IBM Tivoli Workload Scheduler V8.5 lmplementation

Version : R6.1

www.Prepking.com    


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com    


1. Which method is used to uninstall an integratable IBM Tivoli Workload Scheduler agent? A. Launchpad B. twsuninst script C. removetws script D. uninstaller wizard Answer: D

2. On which platform are LD_LIBRARY_PATH and LD_RUN_PATH environment variables exported by jobman set locally? A. AIX B. Solaris C. HP-UX D. Windows Answer: C

3. How is information about embedded WebSphere configuration for Windows retrieved? A. open the Tivoli Dynamic Workload Console B. open the WebSphere administration console C. run <installation path>\wastools\backupConfig.bat D. run <installation path>\wastools\showHostProperties.bat Answer: D

4. Which report prints the contents of the IBM Tivoli Workload Scheduler calendars? A. rep1 B. rep3 C. rep7 D. rep11 Answer: B

5. How can a Job with EXEC as Internal Status be stopped in the Job Scheduling Console?

www.Prepking.com    


A. select Kill from the menu B. select Release from the menu C. select Cancel Job from the menu D. select Cancel Pending from the menu Answer: A

6. When using an IBM Tivoli Workload Scheduler Master Domain Manager on a UNIX/Linux platform with a DB2 database, which command can be used to restore an offline backup of the IBM Tivoli Workload Scheduler database? A. db_tar B. db_restore.sh C. cpio db2<instance> D. db2 restore database Answer: D

7. Which process do agents start on the master when they are fully linked? A. writer B. netman C. mailman D. batchman Answer: A

8. Which DB2 versions are supported by IBM Tivoli Workload Scheduler? A. 8.1 and 8.2 B. 8.2 and 9.5 C. 9.1 and 9.5 D. 8.1, 8.2, 9.1, and 9.5 Answer: C

9. How can information about Solaris Operating Environment version be retrieved?

www.Prepking.com    


A. run uname -a B. run kernelInfo C. run sunny -- version D. edit /etc/TWS/SOLARIS-version Answer: A

10. What are the logical definitions (hosted by a physical workstation) used to extend job processing to selected applications such as PeopleSoft known as? A. methods B. Standard Agents C. Extended Agents D. Domain Managers Answer: C

11. Which application should be installed to perform scheduling object database management, plan management, workload monitoring, event management operations, and the running of reports? A. Glance B. gcomposer C. Job Scheduling Console D. Tivoli Dynamic Workload Console Answer: D

12. Using IBM Tivoli Workload Scheduler, how can different departments in a business easily identify their batch jobs? A. There is no way to differentiate their batch jobs. B. Take no action as this will happen automatically. C. Create a naming convention for each department. D. Assign each department a different job priority so that their jobs will be grouped together in the job queue. Answer: C

www.Prepking.com    


13. Given that a business has departments that are responsible for their own batch jobs, and that each department has their own set of workstations, how can an IBM Tivoli Workload Scheduler operator temporarily suspend all work for that department? A. Rerun the Final job stream. B. Cancel all jobs for the department. C. Shut down the Master Domain Manager. D. Set the departments workstation(s) fence to GO. Answer: D

14. In an environment that includes both a Master Domain Manager (MDM) and Backup Master Domain Manger (BMDM), which two options are appropriate for the location of the database? (Choose two.) A. local database installed on the MDM only B. live local database installed on the BMDM only C. single database on a clustered machine remote from the MDM and BMDM D. live database installed on a single Fault Tolerant Agent within IBM Tivoli Workload Scheduler network E. live database on MDM and High Availability Disaster Recovery/Data Guard standby database on BMDM Answer: CE

15. In an environment containing highly critical batch jobs, which two options should be considered for the IBM Tivoli Workload Scheduler architecture? (Choose two.) A. the use of Backup Domain Mangers B. clustered Master Domain Manager and database C. Fault Tolerant Agent and application installed on clustered servers D. multiple installations of a Fault Tolerant Agent on the application server E. regular backups of the IBM Tivoli Workload Scheduler and application databases Answer: AC

16. What are three purposes of the twsappsinst command? (Choose three.) A. install the Option Editor

www.Prepking.com    


B. Install Command-Line Client C. install the Java Runtime Environment for PeopleSoft D. install IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications E. install an IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications patch F. add an access method to an already existing installation of IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications Answer: CDF

17. A non-integratable agent is installed on a UNIX workstation. Which two utilities can be used to remove this IBM Tivoli Workload Scheduler instance? (Choose two.) A. wdrmvsp B. SETUP.bin C. twsappsinst D. twsinst script E. Launchpad.sh Answer: AD

18. What is the best time for the start of the production cycle if daily execution of critical jobs run 0600 through to 1800, and backups can run from 2000 through to 0800 in a company? A. 2200 B. 1900 C. 0600 D. 0000 Answer: B

19. An international company has IBM Tivoli Workload Scheduler workstations in three timezones, where the master and one workstation are on UTC+2, some workstations on UTC -2, and a few others on UTC +5. Which workstation's timezone will the choice of the start of production day?reference? A. the master B. the most stable workstation

www.Prepking.com    


C. a workstation whose timezone is UTC -2 D. a workstation whose timezone is UTC +5 Answer: A

20. Which DB2 attribute is referenced during IBM Tivoli Workload Scheduler master installation on Windows? A. the DB2 installation directory B. the DB2 directory containing db2level.exe file C. the DB2 directory containing db2profile.bat file D. the directory containing createDataSourceProperties.bat file Answer: B

21. What is the default directory where DB2 database instance data is located? A. SQLnnnn B. NODE0000 C. DB2_<instance> D. TABLESPACE_REL_PATH Answer: B

22. What are two valid installation methods when installing an IBM Tivoli Workload Scheduler Master Domain Manager on a UNIX/Linux platform? (Choose two.) A. using the twsinst script B. using the customize script C. using the installation wizard D. silent installation using response file templates E. using Software Distribution software package blocks Answer: CD

23. Which command can be used to install a new non-integratable workstation agent? A. ./twsinst -update -uname tws

www.Prepking.com    


B. ./SETUP.bin -options /tmp/response_file.txt -silent C. ./twsinst -new -uname tws -thiscpu acc001 -master master -port 31850 -company IBM D. ./customize -new -uname tws -thiscpu acc001 -master master -group tws -company IBM -port 31850 Answer: C

24. What are two circumstances for which it may be advisable to use the silent uninstallation method instead of an interactive method? (Choose two.) A. The Administrator is unable to successfully export DISPLAY to a remote server. B. IBM Tivoli Workload Scheduler is installed on a server for which there is no console access. C. DNS is not working properly and the server cannot be accessed remotely to run the uninstallation script. D. TCP on the server on which IBM Tivoli Workload Scheduler is installed is configured for half-duplex rather than full-duplex. E. The remote IBM Tivoli Workload Scheduler server is multi-homed, thus the return connection to IBM Tivoli Workload Scheduler cannot be established thereby requiring the use of the silent uninstaller. Answer: AB

25. What are uploaded to the SAP instance for r3batch?to work properly? A. images B. projects C. transports D. passwords Answer: C

26. What are three valid methods to install IBM Tivoli Workload Scheduler for Applications on a UNIX system? (Choose three.) A. twsinst B. install.sh C. setup.bin D. customize E. twsappsinst

www.Prepking.com    


F. launchpad.sh Answer: CEF

27. Which two commands are used to migrate IBM Tivoli Workload Scheduler to version 8.5 on a UNIX system? (Choose two.) A. launch.sh B. wdinstspb C. SETUP.bin D. twsinst -migrate E. SETUP.bin -silent Answer: CE

28. Which command is required to migrate all the scheduling definitions after upgrading from version 8.3 to 8.5? A. composer update B. JnextPlan -for 0000 C. composer821 migrate D. no command required Answer: D

29. Which three installation methods are used to install the Tivoli Dynamic Workload Console? (Choose three.) A. launchpad B. silent install C. install wizard D. twdc_install.bin E. launch_console F. customize -new console Answer: ABC

www.Prepking.com    


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/000-021.htm

Pass4sure 000-021 dumps  

000-021,000-021 exam, 000-021 exam questions,000-021 dumps

Advertisement