Page 1

hairschool

Programma 2013 / 2014


Voor haarstylisten met

voor mode


inhoud 01 Over Mogeen Hairschool

5

Over Mogeen

6

Leren in een inspirerende omgeving

8

Waarom Mogeen Hairschool

10

Kernwaarden cursussen

12

Doel Mogeen Hairschool

14

02 Meet the team

17

03 Cursusaanbod

25

Allround Fashion Hairstyling

26

Follow Up

32

Mogeen Avant Garde

36

Right Now

40

Mogeen Colour

44

Tailor Made

48

One-On-One

50

Rock’n Curls

54

Boys Cut

58

Set Cutting

62

04 Cursus Data

67

05 Aanmelden & Contact

71


hairschool


over mogeen hairschool

01


Interieur design: Dirk van Berkel Mogeen Salon Š Caroline Westdijk


Over Mogeen

‘Fashion is Rock ’n Roll.’

Fashion ís Rock ‘n Roll. Het ontstaat door het samenbrengen van passie, professionaliteit en grensverleggende visie. Het is creatie op het hoogste niveau.

Hester Wernert – Rijn is zo’n visionair. Al jaren is ze werkzaam aan de top als hairstylist, voor toonaangevende magazines, modeshows, designers en celebrities. In 2007 begon ze Mogeen, met de droom dit uit te bouwen tot een gilde van gelijkgestemde hairstylisten. En dat is gelukt. Mogeen is, behalve een cutting edge hairsalon, een succesvol platform voor mensen met creatiedrang en de sterke ambitie om binnen de mode-industrie de absolute top te bereiken. Het biedt een professioneel terrein voor mensen die als hairstylist, sessionstylist of colourstylist, alleen voor het hoogst haalbare gaan. Wil jij daarbij horen? Meld je dan aan bij de Mogeen Hairschool.

7


Leren in een inspirerende omgeving

‘De inrichting is onderdeel van de beleving en is met finesse gestyled.’

Mogeen is alles behalve doorsnee. De inrichting draagt sterk bij aan de beleving van Mogeen‘s smaak en visie en is dan ook met finesse gestyled. Vintage meubelstukken bezielen het industriële, speciaal ontworpen interieur en aan de muren hangen collages van nationale en internationale covers en editorials van het Mogeen team. Op de achtergrond bepaalt muziek de sfeer, altijd een eclectische sound gemixt met Rock’n Roll, om talent nog verder tot ontwikkeling te prikkelen.

8


Interieur design: Dirk van Berkel Mogeen Salon Š Caroline Westdijk


Waarom Mogeen Hairschool

Een creatieve visie en een flinke dosis talent is wat een haar- of kleurstylist uniek maakt. Het is wat hen – en jou – onderscheidt. Stel je eens voor wat er gebeurt als je die fantastische eigenschappen uitbreidt met de juiste kennis. Dan gebeurt er iets bijzonders en word jij een persoonlijkheid om rekening mee te houden. Vandaar de cursussen van Mogeen Hairschool. Om jou de kans te bieden door te stoten tot de absolute top. Een professioneel team geeft je de knowhow en de ervaring om het te maken in de internationale fashionscene.


‘Mogeen Hairschool biedt jou de kans door te stoten tot de absolute top.’

Kenners uit de industrie weten waar Mogeen voor staat, en respecteren dan ook de grote kracht erachter. Hester Wernert - Rijn heeft een indrukwekkende staat van dienst en een flink aantal belangrijke awards gewonnen. Zij is het brein achter de complete leerprogramma’s, waarbij je de laatste trends en technieken op het gebied van hairstyling eigen zal maken. Jij zal uiteindelijk het vak tot in de puntjes beheersen, maar de trainingen zijn meer dan theorie alleen. Want stel dat het team van Mogeen jouw unieke talent spot. Wie weet wordt je dan uitgekozen om backstage te assisteren tijdens shows en shoots. Of je wordt misschien wel uitgedaagd door stylisten uit het vak en krijgt de kans om van Art Directors tijdens speciaal samengestelde cursussen te leren. Dan kan het zomaar zo zijn, dat je straks bij de top van Nederland hoort en dat je wordt gevraagd voor klussen die je carrière een enorme boost geven. Mogeen Hairschool opent deuren.

11


Kernwaarden cursussen

Haar meets fashion Leer de nieuwste trends te spotten ĂŠn toe te passen.

Alleen de allerhoogste kwaliteit Je krijgt training van professionals die tot de top van Nederland behoren.

Praktijkgericht Tips en trucs zorgen ervoor dat wat je leert, toepasbaar is in de praktijk.

Snel & efficiĂŤnt Je zal verbaasd zijn over hoe snel je je de nieuwe competenties eigen maakt.

Persoonlijke aandacht De toewijding die we van jou vragen, kun jij ook van ons verwachten.

12


ELLE Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Meinke Klein Make-up: Chiao Li Styling: Bonnie OrlĂŠans Model: Ida@scoopmodels

Omschrijving bij beeld


POP Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Viviane Sassen Make-up: Lili Choi Styling: Vanessa Reed Model: Madison@marilynagency


doel Mogeen Hairschool

‘Wij willen jouw scala aan vaardigheden verbreden. En je inspiratie en gevoel voor fashion omzetten naar toepasbare technieken. ’

15


hairschool


MEET THE TEAM

02


Š Duy Quoc Vo

Hester Wernert - Rijn Ambassador P&G salon professional, eigenaresse Mogeen & Mogeen Hairschool, hairstylist bij agentschap House of Orange, Endorser voor Balmain Hair


Meet the team

Hester Wernert - Rijn Voordat Hester in 2007 de Amsterdamse salon Mogeen oprichtte, bewees ze al een indrukwekkende staat van dienst. Hester draait al jaren mee in de internationale top van haarstylisten. Tijdens de Parijs Fashion Week werkte ze als eerste assistent van Eugene Souleiman (Global Creative Director Wella Professionals) voor grote ontwerpers als Valentino, Yohji Yamamoto en Stella McCartney. En in Nederland is ze al jaren Chef de cabine bij Jan Taminiau en Supertrash. In haar carrière werkt ze met grote regelmaat aan modeproducties in titels zoals Vogue NL, Purple, Numero, POP, W, l’Officiel, ELLE en modecampagnes voor Louis Vuitton, M Missoni en advertorials voor Viktor & Rolf. Hester heeft vele prestigieuze awards op haar naam staan zoals de Coiffure Awards Noord-Holland, Avantgarde Press Award en The Hairdresser of the Year 2011 en 2012. Sinds 2011 is ze ambassadrice voor P&G salon professional. En sinds 2012 Endorser voor Balmain Hair.

19


Meet the team Irene Peeters De it-girl van Mogeen. Verliefd op mode en haar, gek op krullen met veel structuur. Na de middelbare school twijfelde ze tussen een mode-opleiding en een academie voor make-up en haar. De keuze voor haar bleek zonder enige twijfel Irene Peeters Art-Director

de juiste. Ze werkte ruim zes jaar in een van de beste salons van Tilburg, voordat ze in Amsterdam ging werken. Ze volgde toen al het werk van Hester en was vastbesloten met minder geen genoegen te nemen en dus een positie bij Mogeen te veroveren. Inmiddels maakt ze al jaren deel uit van het Mogeen team en heeft ze bij vele editorials en modeshows zowel nationaal als internationaal geassisteerd. De kracht van Irene zit in haar oog voor wat mensen mooier maakt. Ze geeft altijd net iets meer dan 100 % en blijft zichzelf pushen om meer te groeien. Er lijkt geen einde aan haar kunnen te komen.

20


La Toya Velberg La Toya werkt al jaren als educator in het internationale team van Sebastian Professional en is al ruim 2 jaar werkzaam bij Mogeen. Mogeen is voor La Toya een plek om creativiteit, passie voor haar en inspiratie te delen. “Het is te gek dat bij Mogeen allerlei creatieven werkzaam zijn die naast salonwerk een passie voor hairstyling, mode, kunst of muziek hebben. Samen delen we deze liefde en helpen elkaar naar een hoger niveau te tillen� Naast Mogeen is La Toya werkzaam als freelance hairstylist voor verschillende bladen en assisteert ze Hester al jaren tijdens modeshows.

La Toya Velberg Top Stylist en International educator Sebastian Professional

21


Meet the team Lorin Versteeg Lorin werkt al vanaf haar dertiende in een salon. Toen ze zestien werd wist ze zeker dat ze verder wilde met haarstyling. Na een paar maanden kapperschool begon ze een stage bij Mogeen waar ze zich in het kleuren van haar verdiepte. Ook assisteerde ze Hester backstage tijdens shows en shoots. Dit leidde uiteindelijk tot een vaste baan bij Mogeen. Na drie jaar onderbrak ze haar werk tijdelijk bij Mogeen om een jaar een colour-opleiding te volgen bij de beroemde salon van Trevor Sorbie. Hier werkte Lorin Versteeg Art-Director Colourist

ze samen met de vooruitstrevende haarstylist Angelo Seminara. Niemand weet bij Mogeen zoveel van kleuren als Lorin. Ze is dan ook de vaste adviseur en assistent van Hester bij het kleuren van de pruiken en haarstukken voor diverse shows en shoots. Hier kan ze haar creativiteit in kwijt.

22


Jan Fuite Met een diploma als dramatherapeut leerde Jan knippen in de Amsterdamse Jordaan. Hier en tijdens trainingen van Sebastian Professional leerde hij de kneepjes van het vak waardoor ook zijn liefde voor hairstyling ontstond. Hairstyling alleen bleek echter niet genoeg. Jan wilde ook make-up artiest worden en nadat hij een opleiding bij Else le Comte volgde, rolde hij de wereld van tv, shows en shoots in. In 2007 huurde Jan een stoel bij Mogeen en dankzij Hester kreeg het begrip hairstyling een compleet nieuwe dimensie. Het plaatje werd compleet toen hij nog een opleiding bij House of Orange en Mogeen Hairschool volgde. Jan is inmiddels al jaren hair & make-up artiest bij House of Orange en werkt voor vele bladen en backstage bij fashionshows.

Jan Fuite Freelance Hair & Make-up stylist bij agentschap House of Orange

23


hairschool


cursus aanbod

03


ALLROUND FASHION HAIRSTYLING

‘Een 12-daagse cursus voor haarstylisten die hun basiskennis in fashion hairstyling flink willen uitbreiden en verdiepen.’

Mogeen Allround Fashion Hairstyling is een creatief programma voor haarstylisten die zich willen onderscheiden, hun vakkennis willen vergroten en hun techniek naar een hoger niveau willen tillen. In deze dynamische cursus draait het om anders te durven denken en om innovatiever te worden. Je blik op haar zal veranderen, zodat je een eigen ‘signature-look’ creëert. Van de basis van hairstyling tot en met op maat gemaakte haarstukken voor op het podium: wij stomen je met deze cursus klaar om stylingtechnieken uit te voeren, ook buiten de salon. Denk hierbij aan editorial fotoshoots en film- en televisiewerk.

26


NumĂŠro Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Viviane Sassen Make-up: Irena Ruben Styling: Belen Casadevall Manon Del Colle Model: Ava@MARILYNAGENCY


Cursus informatie

Voor wie Voor iedereen die zich wil verdiepen in het stylen van haar.

Extra Een fashionshoot met een gerenommeerd professioneel team uit de mode-industrie.

Frequentie 1 keer per jaar, 12 weken lang, op zondag of maandag.

Data Zondag 2 februari t/m zondag 27 april 2014 Maandag 3 februari t/m maandag 28 april 2014

Prijs 3500 euro ex BTW

29


cursus inhoud

• Basics & produktkennis • Föhn & straightening technieken • Tools & trics met borstels, kammen, elastieken en pintechnieken • Full in wavy curly hair; geroutineerd werken met krultangen, Carmen set, hotsticks, ragepijpen, clips en papillotten voor de meest uiteenlopende hairdo’s • Easy going haartechnieken / loslaten van technieken • Korte les Pony & knippen op de set • Vlechttechnieken, grafisch en structuur • Big hairdo’s van begin tot einde in verschillende fasen uitgewerkt • Visie op balans tussen haar, make-up, beeld, vorm en licht • Inhaken op omstandigheden tijdens fotoshoots & shows • Eindshoot met professionele fotograaf • Extentions inzetten.

30


W Haar: Hester Wernert - Rijn FotografIe: Philip Riches Make-up: Miriam Langellotti Styling: Woo Lee Model: Iris@MichaModels


Follow Up

‘De volledig afgestemde vervolg cursus van de Allround Fashion Hairstyling.’

We frissen je geheugen op met een kleine herhaling van technieken, maar daarna gaan we in deze cursus nog een stap verder en bereiden we je voor om op een nóg hoger niveau te kunnen werken. Na afloop kun je zelfstandig fashionshows en shoots begeleiden en kun je een idee vertalen en presenteren naar je opdrachtgever. Opdrachtgevers huren jou in om hun concept om te zetten in de perfecte hairdo. Hiervoor is het nodig om snel creatief te kunnen denken. Tijdens een conceptbriefing van een editorial of show wordt aan jou gevraagd welke nieuwste technieken en haartrends toepasbaar zijn. Dat zijn de momenten waarop je je kan onderscheiden en die verpletterende indruk achter kan laten. Tijdens deze Follow Up willen we jouw ‘signature-look’ nog verder ontwikkelen en perfectioneren. Aan het eind van de eerste dag wordt er een concept van een editorial gepresenteerd waarop jij moet inspelen. De tweede dag van de cursus ga je aan de slag om drie verschillende looks aan de opdrachtgever te presenteren.

33


FOLLOW UP

Voor wie Stylisten die Mogeen Hairschool - Allround Hairstyling hebben gevolgd, die hun eigen stijl willen verfijnen en zich willen specialiseren.

Frequentie 2 dagen op zondag en maandag.

Data Zondag 30 juni & maandag 1 juli 2013 Zondag 22 & maandag 23 juni 2014

Prijs 700 euro ex BTW

Inhoud • Conceptueel hairstyling • Structuren met haar • Technisch en visueel perfectioneren

34


I Love Fake Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Meinke Klein Make-up: Kathinka Gernant Styling: Jordy Huinder Modellen: Robin@freshmm & Maaike@spsmm


Haar: Hester Wernert-Rijn Fotografie: Philip Riches Styling: Fedde Hoekstra Kleding: Jan Taminiau couture collection Model: Soekie@paparazzimodels


Mogeen Avant-Garde

‘Een cursus gericht op de gevorderde haarstylist met oog voor Haute Couture.’

Tijdens deze intensieve cursus van drie dagen behandelen we iedere dag een andere expressieve hairdo. De lessen gaan dieper in op je aanpassingsvermogen en vormen je creatieve visie. De nadruk ligt op experimenteren: buiten het boekje werken. Je wordt blootgesteld aan de complexiteit van op maat gemaakte haarstukken. Met Mogeen Avant-Garde creëren we haar als kunstvorm, en leren we jou dit te gebruiken zodat je na afloop als volwaardig Creative Director aan de slag kan. Om concepten te vertalen voor fashionshows en campagnes, maar ook om een heel team backstage te leiden en aan te sturen.

37


Mogeen Avant-Garde

Voor wie Gevorderde hairstylist die geen grenzen kent.

Frequentie 3 dagen op zondag, maandag en dinsdag.

Data Zondag 4, maandag 5 & dinsdag 6 augustus 2013 Zondag 5, maandag 6 & dinsdag 7 januari 2014

Prijs 1950 euro ex BTW (inclusief pruik, Balmain Hair extentions & 3 chignons)

Inhoud • met kleurspuitbussen werken • met vullingen werken • met pruiken en extentions werken • met verf werken • werken met thema’s zoals etheral aristocracy, extra terrestrial & globalisation

38


Tush Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Philip Riches Make-up: Irena Ruben Model: Iris@MichaModels


Right Now

Elk modeseizoen signaleren we haartrends tijdens de internationale fashionweeks. De ‘fishtailvlecht’ van Alexander Wang en Doo-Ri is een voorbeeld van wat we constant zien terugkeren op straat. Daarentegen begon de pasteltint als haarkleur juist op straat om zijn weg te vinden naar de runway. Deze trend signaleerden we eerst bij Katy Perry en vervolgens bij de show van Thakoon en Chanel. Interessante ontwikkelingen dus, zeker als je in staat bent ze snel op te pikken. Tijdens Right Now nemen we je mee op een visuele tour van het internationale fashionseizoen. In twee dagen leer je haartrends vertalen en krijg je de nieuwste trends en technieken van internationale shows onder de knie. Na afloop kun je haartrends signaleren voor editorials en een high-end hairdo voor fashionshows of fashionshoots creëren. Uiteindelijk gaan wij jou helpen je favoriete haartrend te realiseren.

41


Right Now

Voor wie Voor haarstylisten die opkomende haartrends van fashionshows willen leren.

Frequentie 2 dagen, zondag en maandag.

Datum Zondag 27 & maandag 28 oktober 2013

Prijs 700 euro ex BTW

Inhoud • inspiratie en ideeën • fashion-analyse • trendvoorspellingen en onderzoek • avant-garde styling en technieken • beeldcreatie

42


Glamcult Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Jeroen W Mantel Make-up: Cindy Mantel Styling: Venus Waterman Model: Quirien@codemanagement


Haar: Lorin Versteeg Fotografie: Zeb Daemen Make-up: Jan Fuite Model: Toermalijn@modsagency


Mogeen Colour

‘In deze cursus leren we je door toepassing van de meest innovatieve kleurtechnieken je creatieve grenzen verleggen.’ In deze cursus leren we je door toepassing van de meest innovatieve kleurtechnieken je grenzen te verleggen. ‘Thinking out of the box’ is het motto van deze cursus. Experimenteer en laat je creativiteit de vrije loop om nieuwe mogelijkheden tijdens het kleuren te ontdekken. Inspiratie zit immers in een klein hoekje. Na afloop ben jij in staat om jouw klant op een andere manier te analyseren en om die ene perfecte, individuele look neer te zetten.

Tijdens Mogeen Colour werken we met een innovatief product van Wella Professionals. Met Color.id kunnen verschillende kleuren naast elkaar worden geplaatst zonder gebruik van folies en zonder doorloop van de kleuren.

45


Mogeen Colour

Voor wie De gevorderde hairstylist in bezit van basis kleurtheorie.

Frequentie 3 dagen.

Data Zondag 13, maandag 14 & maandag 21 oktober 2013

Prijs 600 euro ex BTW

Inhoud • Workshop en demonstraties • Gezichtsvormen herkennen en individuele kleurtoepassing • Finishing-technieken • Kleur- en trendvoorspellingen voor haar • Kleurcorrectie • Werken met Color.id

46


Colourist: Lorin Versteeg Haar: Hester Wernert-Rijn Fotografie: Duy Quoc Vo Make-up: Kathinka Gernant Styling: Venus Waterman Model: Jo@paparazzimodels


Glamcult Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Jeroen W Mantel Styling: Venus Waterman Model: Agnes@paparazzimodels


Tailor Made

Hester draait al jaren mee in het vak en deelt graag haar kennis met anderen. Persoonlijke wensen en trainingen kunnen besproken worden om ervaringen, kennis en adviezen naar jouw team over te brengen. Zo ontstaat een cursus op maat, die zwakke punten verbetert en sterke punten verscherpt. De Mogeen-crew creĂŤert een programma dat perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jouw situatie. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op en we vertellen je graag over alle ins en outs.

Voor wie Elke groep die meer wil leren over hairstyling.

Frequentie Tailor made

Datum Flexibel

Prijs Afhankelijk van het programma

49


One-On-One

‘Een persoonlijke één opéén les die leidt tot gedetailleerd vakmanschap.’

One-On-One is een cursus voor hairstylisten met ervaring, zowel binnen als buiten de salon, die hun vak professioneler en gedetailleerder willen beoefenen. Een op maat gemaakte stoomcursus op weg naar perfectie. Kan jij een ‘fishtail vlecht’ maken maar kom je altijd in tijdnood of is het resultaat nooit naar wens? Wat nu nog belemmerend lijkt te werken, kan met de juiste aandacht worden omgebogen naar juist je krachtige kant. Wij analyseren en helpen je met de juiste techniek om het gewenste resultaat te halen. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt als je eenmaal de juiste richting op gaat, door een specifiek voor jou afgesteld dagprogramma te volgen.

50


Fotografie: Patrovski en Ramone Make-up: Kathinka Gernant Styling: Venus Waterman Model: Dewi@paparazzimodels


Vogue NL Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Gerrit Scheurs Make-up: Kathinka Gernant Model: Dimphy@wwmodels


One-On-One

Voor wie Stylisten die hun eigen sterke punten naar een nog hoger niveau willen tillen.

Frequentie 1 dag of meerdere dagen.

Datum Flexibel

Prijs Afhankelijk van wat je wilt leren

53


Rock’n Curls

‘Om krullen goed te kunnen knippen moet je hele denkproces worden aangepast.’

Krullen leiden een eigen leven. Om hier goed mee om te gaan moet je alle regels doorbreken. Krullen knippen staat centraal in contrast met steil haar knippen. Om goed met krullen te werken moet je hele denkproces worden aangepast, want iedere krul moet je als een individu zien. Deze 3-daagse cursus daagt je uit je angst voor krullen te overwinnen. Je leert goed naar de textuur te kijken door het haar droog te knippen. Op deze manier leer je emotie te vormen in een coupe. Het eindresultaat zorgt voor een natural en sexy look.

54


Avant Garde Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Petrovski & Ramone Make-up: Megumi Itanol Styling: Venus Waterman


PRESTAGE Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Duy Quoc Vo Make-up: Liselotte van Saarloos Styling: Jordy Huinder Model: Marlesca@paparazzimodels


Rock’n Curls

Voor wie Gevorderde kappers met minimaal 5 jaar ervaring.

Frequentie 3 dagen.

Datum Zondag 3, maandag 4 & maandag 11 november 2013

Prijs 600 ex BTW

Inhoud • Structuren en textuur herkennen • Droog knippen • Stylingtechnieken voor krullend haar • Moodboard maken • Gebruik van producten • Natural Blow Dry

57


Boys Cut

‘Rock’n Roll staat centraal. Knippen, scheren en stylen met een sexy nonchalance.’

Mannen knippen is een kunst. Mannen kunnen je meest loyale klant zijn indien jij raad weet met de verschillende technieken en stylingmethodes. Tijdens deze 3-daagse cursus gaan we in op snij- styling-en afwerkingstechnieken. Met “Boys Cut” gaan we terug naar de jaren ’60, toen het haar in vorm knippen het belangrijkste uitgangspunt was. In deze tijd werd er nog geen vorm gecreëerd door middel van stylingproducten. Rock’n Roll staat centraal. Knippen, scheren en stylen met een sexy nonchalance.

58


Haar: Irene Peeters Fotografie: Tove Sivertsen Styling: Silas Hendriksen Model: Mike van Leeuwen


Haar: Irene Peeters Fotografie: Zeb Daemen Make-up: Jan Fuite Styling: Ferry van der Nat Model: Emmanuel@I-am-elk


Boys Cut

Voor wie Gevorderde kappers met minimaal 5 jaar ervaring.

Frequentie 3 dagen.

Datum Zondag 1, maandag 2 & maandag 9 september 2013

Prijs 600 ex BTW

Inhoud • Schaar over kam • Militair look • Mad Men look • Vorm knippen & föhnen • Korte lagen en lange lagen snijden • Moodboard maken

61


Set cutting

‘Na deze cursus weet jij raad met elke situatie on set en weet jij middels jouw kunsten de opdrachtgever te adviseren.’ Deze 3-daagse cursus leert jouw schakelen op het moment suprême. Vaak moeten er op de set of backstage tijdens shows nog kleine ingrepen verricht worden om de juiste look te optimaliseren. Cutting en finishing technieken zijn daarom een vereiste om onder de knie te hebben. Denk aan een pony knippen of een baard of snor scheren. Tijdens Set Cutting leren wij je snel en effectief handelen en creatief te denken om deze technieken slim uit te voeren. Na deze cursus weet jij raad met elke situatie on set en weet jij middels jouw kunsten de opdrachtgever te adviseren.

62


Haar: La Toya Velberg Fotografie: Zeb Deamen Make-up: Jan Fuite Styling: Ferry van der Nat Model: Duco@I-am-elk


Haar: Jan Fuite Fotografie: Teska Overbeeke Make-up: Jan Fuite Model: Hannah@rocketgarage


Set cutting

Voor wie De hairstylist en visagist die naast hairstyling ook simpele kniptechnieken wil leren voor op de set.

Frequentie 3 dagen.

Datum Zondag 17, maandag 18 & maandag 25 november 2013

Prijs 600 ex BTW

Inhoud • Uitleg kniptechnieken en materiaalgebruik • Pony, puntjes en extentions knippen • Contourlijn bijwerken • Baarden, snorren en nek knippen en scheren • Opknippen effileerschaar • Nek uitscheren met mes en tondeuse

65


hairschool


C u r s u s data 2013/2014

04


Cursus data 2013/2014

Juni / juli 2013

November 2013

Follow Up: zondag 30 juni & maandag 1 juli 2013

Rock’n Curls: zondag 3, maandag 4 & maandag 11

Augustus 2013

Set Cutting: zondag 17, maandag 18 & maandag 25

Avant Garde: zondag 4, maandag 5 & dinsdag 6 Januari 2014

September 2013

Avant Garde: zondag 5, maandag 6 & dinsdag 7 januari

Boys Cut: zondag 1 en maandag 2 & maandag 9 Februari 2014 Oktober 2013

Allround Fashion Hairstyling: zondag 2 februari t/m zondag 27 april

Mogeen Colour: zondag 13, maandag 14 & maandag 21

maandag 3 februari t/m maandag 28 april

Right Now: zondag 27 & maandag 28

Juni 2014 Follow Up: zondag 22 & maandag 23 juni

68


Vogue NL Haar: Hester Wernert - Rijn Fotografie: Patrovski en Ramone Make-up: Kathinka Gernant Styling: Venus Waterman Model: Stef@paparazzimodels


hairschool


AANMEL D EN & CONTACT

05


aanmelden & contact

Mail naar hairschool@mogeen.nl met jouw aanvraag voor een cursus naar keuze. Vervolgens zullen wij een inschrijfformulier opsturen.

Contact Mogeen Hairschool Vijzelgracht 31 1017 HN Amsterdam 06-24815834 hairschool@mogeen.nl www.mogeen.nl

‘Heb je verder vragen? Bel gerust op 06-24815834.’ 72


‘Mogeen Hairschool bedankt de volgende personen en bedrijven voor hun medewerking aan deze brochure.’ Sponsors: • P&G Salon Professional • Balmain Hair Advies: • Henk Schenkels Tekst: • Nina Kool • Marijke Vos Vormgeving: • Formlab • Tessie Pessers Fotografen: • Viviane Sassen • Patrovski & Ramone • Philip Riches • Meinke Klein • Duy Quoc Vo • Zeb Daemen • Jeroen W Mantel • Gerrit Scheurs • Tove Sivertsen • Teska Overbeeke

• I Am Elk • Mods Agency • Micha Models • Code Model Management • SPS Model Management • Fresh Model Management • Rocket Garage • Scoop Models Tijdschriften: • Vogue NL • Glamcult • Prestage • ELLE • Pop • Numero • Tush • Korean W Mogeen Team : • Hester Wernert-Rijn • Irene Peeters • Lorin Versteeg • La Toya Velberg • Jan Fuite

Modellenbureaus: • Paparazzi Model Management • Wilma Wakker Model Management • Marylin Model Agency

www.mogeen.nl


hairschool


Mogeen Hairschool Brochure 2013/2014  

Hairstyling courses

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you