Modulia Skydedøre Jan 2024

Page 1

DANSK DESIGN

DANSK EJET

DANSK PRODUKTION

SKYDEDØRE

FYLDNINGER – SKYDEDØRE

MODUL ONE

Modul One består af et bredt udvalg af løsninger til dørene, både i melamin, glas og spejl, med mulighed for at blande farver og materialer. Fyldningerne i 10 mm tykkelse. Alle døre monteres i ramme i alu eller sort alu med tilsvarende loft og gulvprofil.

Asymmetrisk fyldning har en højde på 45 cm og vil ligge center på lågen, øverste og nederste fyldning er altid lige store og i samme materiale Max størrelse: H 2750 x B 1500 mm, men leveres skæddersyet på ønsket mål under max mål.

86 Riga sort eg 7047 Spejl 1 Hvid melamin 82 Barcelona grå 89 Riga nordisk eg 7002 Sort glas 84 Riga mørk eg 8201 Barcelona sand 8202 Barcelona varm grå 31 Hvid struktur 87 Riga grå eg
2
7001 Hvid glas

RIGA SORT EG

Modul One leveres altid skræddersyet på dine mål, dog max. 2,75m i højden og max bredde på 150 cm.

Hjulene i bunden er justerbare og med fjedervirkning, så de kan tilpasses til selv skæve gulve. De kører let på gulvskinnen, der er limet fast, så du ikke får upraktiske skruehuller i gulvet.

3
4

HVID MELAMIN M/SORT GLAS

Hvidt skydedørsarrangement med en sort opdeling i midten, der er designet specielt til opbevaring i mindre rum.

HVID MELAMIN M/SPROSSER

5

Elegant væg-til-væg skydedørsløsning i Hvid melamin og spejl. De brede skydedøre med spejl er med til at få rummet til at virke større, samtidig med at det reflekterer lyset flot i rummet. Indretningen tilpasses individuelt efter mål, så det nemt kan laves i fuld vægbredde.

6
HVID MELAMIN M/SPEJL
7 NEMT HURTIGT BILLIGT Modulia.dk Hent prislisten her
NEMT HURTIGT BILLIGT Modulia.dk 01012024
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.