3 minute read

Samen sterker

Wat is jullie rol binnen het bedrijf en de corebusiness?

Demi: “Binnen Grow Video ben ik ben verantwoordelijk voor de strategie, klantcontact en acquisitie. Het is belangrijk dat onze kennis over YouTube marketing, videomarketing en social media actueel is en blijft, waardoor we continu bijleren over nieuwe ontwikkelingen met groei als resultaat. Verder vertegenwoordig ik Grow Video op netwerkevents, verzorg workshops en ben te boeken als presentatrice voor videoproducties.” Mees: “Bmarked is een data gedreven online marketing bureau. Wij bouwen websites en webshops. maar zien vaak na oplevering dat veel mensen niet weten wat ze er nu verder mee moeten doen. Daarom leveren wij ook een volledig pakket aan strategie en marketing tools aan onze klanten, waarbij we ze helpen en ondersteunen in het behalen van hun online en offline doelen. Alles met focus op data.”

Advertisement

“Zakelijke dingen bespreken én goed sociaal contact onderhouden”

Hoe is het contact tussen jullie ontstaan en wat heeft het opgeleverd?

Mees: “Ik heb Demi ontmoet bij een bijeenkomst van jong-MKB. Vervolgens stuurde ze mij een berichtje via LinkedIn en zijn wij samen koffie gaan drinken. Ik heb toen mijn 9 weken oude puppy meegenomen dus dat brak het ijs wel tussen ons.” Demi: “Mees vertelde dat zij alles op basis van data deden. Interessant, want wij doen qua YouTube marketing ook veel met data. Het enige wat wij niet eerder hebben gedaan was Instagram en Facebook advertenties draaien, daar ondersteunt én adviseert B-marked ons nu mee.”

NAAM: Mees Goethart

BEDRIJF: BMARKED

FUNCTIE: Mede-eigenaar

LID VAN MKB ROTTERDAM RIJNMOND SINDS:

2021 en ambassadeur sinds 2022

Samen sterker ondernemen. Wat betekent dit voor jullie?

Demi: “Elkaar helpen groeien in de breedste zin van het woord. Dat houdt in dat je niet alleen aan elkaar denkt bij nieuwe klanten, een netwerkevent of een nieuwe opdracht, maar dat je ook incheckt hoe het op persoonlijk gebied met elkaar gaat.”

Mees: “Je zoekt niet alleen connecties voor waarin je zelf minder goed bent, maar je zet ze ook strategisch in om klanten te helpen of om je eigen organisatie te helpen. Door onze data te combineren met Demi haar creativiteit kunnen we samen mooie stappen zetten.”

Wat is voor jullie de toegevoegde waarde van MKB Rotterdam Rijnmond en op welke netwerkevents komen jullie graag?

Mees: “MKB Rotterdam is voor mij een hele mooie plek om zakelijke dingen te bespreken én een goed sociaal contact te onderhouden. We spreken elkaar ook regelmatig buiten de bijeenkomsten. Ook de bijeenkomsten van jong MKB zijn een echte aanrader.” Demi: “Je leert diverse professionals kennen op een laagdrempelige manier. Daarnaast is het gemakkelijk afspreken, omdat de meesten in de buurt wonen. Zo breid je niet alleen je netwerk aan zakelijke professionals uit, maar zo zijn er ook leuke vriendschappen ontstaan. Wanneer het past in de agenda ben ik eens per twee weken te vinden bij de lunch specials. Daarnaast vind ik de netwerk events georganiseerd door Jong MKB ook erg leuk, zo heb ik leuke herinneringen aan het co-werken bij TSH en het varen.”

“Je leert diverse professionals kennen op een laagdrempelige manier”

NAAM: Demi Groen BEDRIJF: Grow Video FUNCTIE: Eigenaresse en videomarketeer LID VAN MKB ROTTERDAM RIJNMOND SINDS: 1 mei 2021

MKB Rotterdam Rijnmond GAAT VOOR DUURZAAM EN CIRCULAIR

Duurzaamheid en circulair ondernemen zijn actueler dan ooit. Daarom besteedt MKB Rotterdam Rijnmond in deze editie van MKB Magazine SterkR extra aandacht aan dit onderwerp. Met het MKB Duurzaamheidscongres en Duurzame informatieplein wil MKB Rotterdam graag een steentje bijdragen. Ook de nieuwe commissie van MKB Rotterdam zal zich volledig op dit onderwerp richten. We vertellen je graag meer!