Page 34

Mercator je svoje verne potrošače nagradio vrhunskim kvalitetom usluge i ambijenta, kao i asortimanom svoje ponude, i na taj način u potpunosti opravdao da je mesto najbolje kupovine. Kako je pri kupovini potreban i

POPUST 10% NA CEĐENE SOKOVE OD SVEŽEG VOĆA

27. MAJ - 8. JUN

predah uz dobar zalogaj, za naše potrošače tu su M restorani kao poručeni.

U prijatnom ambijentu i uz profesionalno osoblje, pauza u Santani će vas sigurno opustiti i pripremiti za dalje osvajanje modnih kombinacija

IZABERITE RUČAK PO SJAJNOJ CENI

i detalja koje nudi

27. MAJ - 8. JUN

Mercator Centar.

POHOVAN FILE OD SOMA PEČENA PILETINA NA ĐUVEČU SVINJSKI RIBIĆ NA KAJMAKU

cena 290,00 cena se odnosi na jedan obrok

Za osveženje tokom kupovine, predlažemo predah u cafe baru santana uz veliki izbor kafa, pića i dezerta po vašem ukusu

POŠTA NET PAKET I DIGITALNA TELEVIZIJA

PASSO je prodavnica modne obuće i kožne galanterije i nalazi se u prizemlju Merkator Centra Beograd. Posebno izdvajamo italijanski brend STONEFLY- specijalno dizajnirana udobna, lagana i stabilna obuća.

MENJAČNICA “EGAL” na prvom spratu Mercator Centra pruža menjačke usluge klijentima po najpovoljnijim uslovima, bez provizije i naplate usluga. Koristite usluge menjačnice “Egal” i vaš šoping dan u Mercator Centru učinite lepšim.

Pretplatite se na Pošta NET paket koji integriše digitalnu televiziju i internet i ostvarite jedinstvene pogodnosti u toku promo-perioda do 30. juna: priključenje za samo 1 dinar, jednokratna naknada za STB uređaj od 1 dinar i izrada instalacija od 1 dinar, za troškove do 2000 dinara. Trenutno su aktuelne i atraktivne akcijske ponude za odvojene usluge digitalne televizije i kablovskog interneta sa sličnim pogodnostima. Dobijate vrhunsku zabavu za celu porodicu, odličan kvalitet slike i zvuka, efikasan servis, plaćanje računa u pošti bez provizije, kao i mogućnost izbora atraktivnih PAY TV kanala sve spakovano u najbližoj pošti! Usluge Pošta NET paketa i digitalne televizije dostupne su u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Smederevu, a detaljne informacije na sajtu postanet.rs, pozivom broja 0800 201 100 ili na šalterima Pošta NET-a u poštama.

Težimo da obogaćujemo i ulepšavamo živote ljudi, omogućavajući im globalnu povezanost i izvanrednu komunikaciju. Uvereni smo da samo inovativnim pristupom možemo da unapredimo iskustvo korisnika prilikom susreta sa mobilnim tehnologijama. Posvećeno negujemo svaki takav susret sa našim uslugama i to je upravo ono što prepoznaju naši korisnici mobilne i fiksne telefonije interneta i multimedijalnih usluga. NLB BANKA – VAŠ ŠOPING PARTNER Upotpunite kupovinu i sve obaveze rešite na jednom mestu u NLB banci! U Novom Sadu u samom Mercator Centru, a u Beogradu nedaleko od njega možete pronaći naše ekspoziture. Bilo da vam nedostaje gotovina koju možete podići na našim bankomatima ili vas interesuje neki drugi proizvod ili usluga - slobodno svratite! Raspitajte se za uslove naših gotovinskih i kredita za refinansiranje jer smo sigurni da će vam biti značajna finansijska podrška za sve vaše želje i planove. Pronađite u NLB banci pouzdanog šoping partnera.

34

Magazin- broj 2  
Magazin- broj 2