Page 1

Powered by MeetingLinq

www.eventlinq.nl


Polsbandjes


Polsbandjes

Tyvek polsbandjes zijn zeer populair temeer omdat ze de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Het materiaal tyvek bestaat uit verschillende synthetische lagen die een onscheurbaar en waterbestendig geheel vormen. De tyvek polsbandjes worden gesloten met een speciale kleefstrook die zo ontworpen is dat u eventuele fraude meteen kan opmerken. De meest perfecte gepersonaliseerde toegangscontrole ! De vinyl polsbandjes hebben hetzelfde doel. Ze zijn heel sterk en comfortabel omdat ze uit 3 laagjes bestaan. U heeft de keuze uit een smalle en brede uitvoering. De vinyl polsbandjes worden gesloten met een handige, plastic druksluiting die niet meer heropend kan worden zonder zichtbare beschadiging.

Helemaal apart zijn onze plasticglitter polsbandjes! Deze polsbandjes zijn voornamelijk bedoeld voor VIP evenementen, feestjes en om speciale gasten te verwennen. Onze mooie polsbandjes in textiel bieden een sluitende toegangscontrole ĂŠn worden nog lang na het evenement gedragen, een echt verzamelobject dus! We bieden 2 type sluitingen aan bij de geweven polsbandjes : de aluminium en plastic sluiting . De economische en sterke aluminium sluiting wordt gesloten met behulp van een speciale tang, de moderne, plastic sluiting kan eenvoudig en snel met de hand gesloten worden.


Lanyards


Lanyards Lanyards, houwtouwen, keycords, sleutellinten ‌ er zijn ontelbaar veel benamingen voor dat populaire dingetje om je nek waaraan je een sleutel, badge, gsm of ander voorwerp kan bevestigen. Lanyards zijn nog steeds een trendy item, maar blijven vooral een praktisch gebruiksvoorwerp dat onmisbaar is geworden bij een evenement, in een bedrijf of gewoon in je dagelijks leven. Verder vormen de houwtouwen of lanyards natuurlijk ook meteen de perfecte drager voor uw logo of bedrijfsnaam . Lanyards zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren en kunnen gepersonaliseerd worden.


Coupons


Coupons Bent u bezorgd over de controle van de geldstromen op uw evenement ? Bent u de saaie, standaard bonnetjes op rol ook beu? consumptiebonnen bieden een handige en stijlvolle oplossing want ze vormen een eenvoudig en efficiĂŤnt betaalmiddel op het evenement. Bovendien verzekert u zich tegelijkertijd van de kleurrijke zichtbaarheid van uw logo of dat van uw sponsor. Zelfs aan de bar, vestiaire en parking! Heel uniek zijn de digitale veiligheidskenmerken die we indien gewenst op de coupons kunnen aanbrengen (glossmark, correlatie tekst, UV-opdruk, infrarood opdruk, barcode, enz) want zij geven u de garantie dat de bonnen niet nagemaakt kunnen worden. Coupons zijn beschikbaar in boekjes van 2 tot 5 bonnetjes, drankkaarten en economische multi-strokenboekjes.


Jetons


Jetons

Bent u bezorgd over de controle van de geldstromen op uw evenement ? Wij lossen dit eenvoudig op met onze herbruikbare jetons, ook wel consumptiemunten genoemd. Deze maken het mogelijk om uw inkomsten op 1 plek te houden, namelijk aan de kassa waar de jetons gekocht worden. De jetons kunnen als betaalmiddel dienen op het hele evenement, van de bar tot aan de vestiaire en parking. Statistieken tonen aan dat 13 % van de verkochte jetons niet wordt ingewisseld , zo verdient u meteen de aankoopkost terug ! Plastik jetons zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zowel gegraveerd als bedrukt worden. Voor uw vestiaire- of garderobedienst bieden we speciale garderobenummers aan die gepersonaliseerd kunnen worden naar uw wens. Verder vindt u in dit gamma ook elegante of felkleurige cocktailstokjes waarmee u indruk kan maken bij uw klanten. Onze metalen jetons worden gebruikt als betaalmiddel voor muntautomaten, de zogenaamde muntenproevers. Verder vormen ze ook het ideale souvenir of marketinginstrument bij promoties of evenementen. De munten zijn beschikbaar in verschillende legeringen en u heeft de keuze uit goudkleurige, zilverkleurige of bimetalen munten.


Rugnummers


Rugnummers

Organiseert u een sportevenement ? Dan heeft u waarschijnlijk ook rugnummers nodig en die kan u bij ons vinden. Rugnummers bestaan in simpele versies met enkel een nummer erop gedrukt maar u kan rugnumers ook volledig full colour personaliseren en er logo's, barcodes, namen, afscheurstroken op hebben. Onze rugnummers worden digitaal gedrukt op een water-en zweetbestendig materiaal en vormt tegelijk de perfecte drager voor advertentieruimte van uw sponsor, of het logo van uw sportclub. Zowel beschikbaar in een onscheurbare of scheurbare versie (voor enkelmalig gebruik), zwart-wit of kleur. De textiel nummerhouders worden vervaardigd uit een sterk, zwart polyester en hebben een doorschijnend venstertje voor de nummer. Het ideale product voor motorsporten of paardrijwedstrijden.


Labels & displays


Labels & displays Als horecabedrijf kan u bij ons gepersonaliseerde labels en displays bestellen in diverse modellen vanaf kleine aantallen. Zo verzekert u zich van een professionele uitstraling geheel in lijn met uw huisstijl, zonder dat u zich hiervoor op kosten hoeft te jagen. Wij drukken onze producten digitaal en kunnen zo een uitstekende fotokwaliteit bieden in extreem kleine oplages. Wij bieden u o.a. bagagelabels, servetringen, auto- en sleutellabels, displays, deur- en spiegelhangers. Deze kunnen zowel in zwart/wit als ook in kleur worden gedrukt. Neem zeker ook een kijkje bij onze overige horecaproducten en als u niet vindt wat u zoekt, dan zoeken we graag met u mee naar een oplossing.


Tickets


Tickets

Wij zijn gespecialiseerd in digitaal controledrukwerk met unieke, nietoverdraagbare veiligheidskenmerken. Voorbeelden van deze producten zijn onze beveiligde toegangstickets en waardebonnen. Wij creĂŤren unieke en veilige producten door de bedrukking van digitale hologrammen, microtekst, correlatietekst, UV-opdruk, infrarood opdruk en barcodes. De veiligheidskenmerken kunnen snel getraceerd worden door speciale instrumenten waardoor namaak of vervalsing eenvoudig en snel kan opgespoord worden! Onze unieke, digitale techniek biedt een perfecte fotokwaliteit en flexibiliteit in kleine oplages .


Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via mail of telefoon. Laat ons uw wensen weten en wij zoeken samen met u naar de gepaste oplossing!

Voor verdere informatie kijk op www.eventlinq.nl

Powered by MeetingLinq

www.eventlinq.nl T: +31 (0) 20 346 0650 E: info@eventlinq.nl Copyright Š 2011 EventLinq. EventLinq is een volledig onderdeel van MeetingLinq B.V.

eventlinq algemeen  

eventlinq algemeen

Advertisement