meerbode nr. 37 2013

Page 19

Meervogels B1 naar Heracles. Op zaterdag 20 april werden we uitgenodigd om met het hele team naar Heracles te gaan. Op die zaterdag moesten we al vroeg voetballen. 10:15 speelde we onze wedstrijd tegen Castricum. Na een keurige 2-1 overwinning gingen we allemaal naar om om te kleden. 5 uur spraken we met ze alle af op de parkeerplaats. Toen het bier was ingeladen konden we vertrekken. Toen we aankwamen bij het Polman stadion gingen we even wat eten en drinken. Er stond een heerlijk buffet voor ons klaar. Na het eten kregen we de kaartjes en gingen we op onze plekken zitten. De eerste helft was geen goed voetbal maar we hadden het wel gezellig met elkaar. In de rust kwamen we Heraclied Duarte tegen en gingen we met hem op de foto. De 2e helft was leuk om naar te kijken en ook vielen er veel goals. Rond de 80e minuut kwam Ben Rienstra in het veld. Hij kreeg een staande ovatie van ons. Heracles won 4-0 van RKC. Na de wedstrijd stonden we met ze alle langs het veld te wachten. Toen Ben naar ons toe kwam gaf hij zijn wedstrijdshirt aan Bart. Na de wedstrijd kwam ben nog even bij ons langs, en gingen we op de foto. Ook gingen we na de wedstrijd voetballen op het veld. Na een zeer geslaagde avond gingen we weer terug naar huis. Familie Rienstra heel erg bedankt voor deze leuk dag.