Page 1

Kvalitet na koj mu veruvate попустот трае

од 25.10 до 31.10.2013

РИНА

комплет спална соба

35 900 ден.

NEW

АПОЛО

ЛЕОН

Д - 240х240 Ш - 95 В - 75

22 900 ден.

Прва и единствена компанија во Р. Македонија со меѓународно признаен сертификат за квалитет на своите производи


Аголни гарнитури

ЕКОНОМИК Д - 255х195 Ш - 95 В - 85

17 900 ден.

ЛАТЕА

Д - 275х195 Ш - 90 В - 75

23 900 ден.

ТА А

Д - 290х190 Ш - 95 В - 90

27 600 ден.

РОСИ

Д - 275х210 Ш - 100 В - 80

27 900 ден.

РИО

Д - 270х195 Ш - 90 В - 80

28 600 ден.

ПРОНТО

Д - 285х240 Ш - 100 В - 85

34 900 ден.

ТВ Комоди

венеција

8 900 ден. комода 802 17 900 ден. нена

Д - 175 Ш - 55 В - 46

Д - 200 Ш - 40 В - 48

16 300 ден.

Д - 260 Ш - 50 В - 200


ТДФ гарнитури

весна

27 900 ден.

савона

37 900 ден.

моника

35 900

ема

49 900 ден.

хака

15 900 ден.

еклипса

46 900 ден.

*со механизам за двосед

двосед

Закачалки

закачалка 04

Детски соби

8 900 ден..

детска соба 18

10 900 ден.* *цена само за кревет

детска соба лола 16 900 ден.* *комплет детска соба


Лежаи

орхидеја

Д - 200 Ш - 160 и Д - 200 Ш - 180

15 900 ден.

лежај 628

20 900 ден.

Д - 200 Ш - 180

Спални соби

43 900 ден.*

ИРИС

комплет спална соба

*цената е без душек

45 900 ден.*

МИКА

комплет спална соба

*цената е без душек

Трпезариски маси

АНГЕЛА висок сјај

Д - 150 Ш - 90 В - 75

13 600 ден.

т-103

Д - 160 Ш - 90 В - 75

8 900 ден.

• Виница, Илинденска, 033 / 362 – 511 • Скопје 1, Првомајска бб, 02 / 2700 – 513 • Куманово, ул. Биљановска бб, 031 / 415 – 066 • Kавадарци, ул. Страшо Пинџур бб, 043 / 416 – 417 • Велес, ул. Вардарска бб, 043/222-282

ЛОРЕНА

Д - 100 Ш - 100 В - 75

7 900 ден.

• Битола, ул. Довлеџик бр 230, 047/488- 599

Popusti 2013  

Popust vo site saloni na Mebel-Vi od 25.10 do 31.10.2013 godina.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you