Theater De Weijer

Page 1

Theaterprogramma 2024 | 2025

Een vol programma met o.a.

Rob Scheepers, Nienke Plas, Orkater en nog veel meer.

DE WEIJER:

DE KRACHT VAN

een intiem theater, gehuisvest in het prachtige, monumentale Weijergebouw, aangevuld met een goede keuken, maakt een bezoek aan De Weijer tot een bijzonder uitje.

deweijer.nl

Reserveer dan een theaterdiner of borrelplank! Compleet avondje uit?

De Weijer 5831 KC Boxmeer
2024 Uitgave aug. 2024 t/m jun. 2025
|

Heeft u thuis ook snel last van koude voeten of voelt u koude lucht boven de vloer stromen? Dat kunnen wij voor u oplossen met vloerisolatie. Bij De Fretes Vloerisolatie bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar vloerisolatie voor uw huis. Vloerisolatie is in de eerste plaats zeer nuttig omdat het meteen het comfort in je huis verhoogt. Wie zorgt voor goed geïsoleerde vloeren heeft minder snel last van koude voeten en natuurlijk gewoon een warmer huis.

De Fretes vloerisolatie

Heeft u thuis ook snel last van koude voeten of voelt u koude lucht boven de vloer stromen? Dat kunnen wij voor u oplossen met vloerisolatie. Bij De Fretes Vloerisolatie bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar vloerisolatie voor uw huis. Vloerisolatie is in de eerste plaats zeer nuttig omdat het meteen het comfort in je huis verhoogt. Wie zorgt voor goed geïsoleerde vloeren heeft minder snel last van koude voeten en natuurlijk gewoon een warmer huis.

Wesley De Fretes 06-41998845

De Fretes vloerisolatie

info@defretes-vloerisolatie.nl

Wesley De Fretes - 06-41998845 - info@defretes-vloerisolatie.nl

ZOMER LEDENACTIE

Word nu lid en lees de hele zomer GRATIS. Maak ook kans op een KOBO e-reader!

Deze actie is geldig t/m 30 juni.

biblioplus.nl/zomeractie

Leer Vraag Ontmoet Lees Doe SCAN MIJ
WWW.DEFRETES-VLOERISOLATIE.NL
oplossen plaats geïsoleerde info@defretes-vloerisolatie.nl WWW.DEFRETES-VLOERISOLATIE.NL

Welkom bij Theater

Beste theaterliefhebbers,

Wat was het een prachtig theaterseizoen 23/24 en wat kijken we uit naar het nieuwe seizoen!

Met trots mag ik u onze nieuwe theater brochure presenteren. Een echte glossy met het complete programma 24/25, leuke interessante gesprekken en diverse verhalen.

Het is ons gelukt om komend seizoen meer dan 100 voorstellingen te programmeren voor ieder wat wils, van jong tot oud.

De Weijer is een plek waar je kunt ontspannen, lachen, huilen en alles wat er tussenin zit.

Telefoon: 0485 - 57 49 19

E-mail: info@deweijer.nl

Bezoek onze website voor de huidige openingstijden www.deweijer.nl

Bezoekadres

Maar bovenal geniet je samen van de mooiste voorstellingen en maak je mooie herinneringen.

Blader, spreek af met je partner, buurvrouw, zoon, dochter, vrienden, moeder of wie dan ook en geniet samen…..LIVE

Het theater is er voor jong en oud!

Frank Heere, Manager De Weijer

Wat is het fijn een voorwoord te mogen schrijven in deze brochure. Spannende voorstellingen en inspirerende evenementen staan weer op het programma en binnenkort kunt u weer genieten van al het moois dat De Weijer te bieden heeft.

Nog steeds wordt er door veel theaters hard gewerkt aan het weer voller laten stromen van hun zalen. Helaas is nog niet overal het oude en vertrouwde stramien van de theatergang terug. We zijn goed op weg en wat is er mooier dan samen cultuur te beleven? Samen ons laten verwonderen en inspireren en samen ontspannen. Cultuur verbindt, daar kan geen dvd of livestream tegenop.

De Weijer biedt ruimte aan lokale en regionale artiesten. Mooi om te zien is dat dit theater de samenwerking opzoekt en alle artiesten letterlijk en figuurlijk het podium wil bieden. Door het intieme theater is het ook voor bekende artiesten de plek om hun nieuwe voorstelling in try out te spelen.

Uitgeverij: MDH Uitgeverij

www.mdh-uitgeverij.nl

Informaticaweg 2 | 7007 CP Doetinchem

Druk: Rodi Rotatiedruk

Verspreiding: Spotta

Voor klachten over de bezorging kunt u terecht bij www.spotta.nl

Bekende namen, nieuwe namen, oudgedienden en jong talent dat wacht op ontdekking; in De Weijer komt het allemaal langs. Muziek, cabaret, gesproken woord en zang met emotie, humor en verbeelding. U leest er alles over in deze brochure.

Kortom: De Weijer is van iedereen en voor iedereen!

Heel veel plezier met het kiezen van uw favoriete voorstelling en geniet van het mooie theaterseizoen.

Marieke Moorman

Burgemeester Land van Cuijk

8 De Ambassadeurs binnen De Weijer

Bistro

Stichting podiumkunsten De Weijer 29 Filmhuis & filmprogramma 29 Bibliotheek Boxmeer 33 Ons managementteam De Weijer 43 Theaterprogrammeur Dries Floris 51 De Weijer jaaroverzicht

Pagina: 3 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
De Weijer
5831 KC Boxmeer Inhoudsopgave
De Raetsingel 1 |
8
11
Algemene informatie
Betrokken Ervaren Liefdevol Ritueelbegeleiding bij afscheid & Omgaan met verlies Carina van den Beld M. 06 47851695 info@voorgoed-rituelen.nl www.voorgoed-rituelen.nl Pizzeria Dinaro - Breestraat 13 - 5845 AX - Sint Anthonis0485-383500 2014 2024

Beer & Bites Festival

BIERFESTIVAL

DRIE DAGEN GENIETEN

Kom genieten van het bier van maar liefst 24 verschilende brouwers, verdeeld over 3 dagen. Zo staat er iedere dag weer iets nieuws. De brouwers worden vergezeld door live­muziek en de kookkunsten van onze chef Martijn ten Brinke. Kinderen tot 12 jaar gratis entree | Vrijdag & zaterdag 18+

EVENEMENT

VR 30 AUG T/M ZO 1 SEPT

Buitentheater De Weijer | € 12,50 (incl. proefglas)

Oudejaarsconference (try-out)

PIETER DERKS

HET JAAR IS BIJNA VOORBIJ

Het land snakt naar verlossing, naar iemand die onze woede in woorden kan vatten, iemand die in elke grap een rake klap uit kan delen, die ons lot kan bezingen en ons hart kan verzachten en ons troost en verlichting kan brengen, en daarnaast ook nog een puike oliebol kan serveren. Maar goed. Pieter Derks is ook leuk.

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Cor Bakker ontvangt...

DO 19 SEPTEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 18,-

COR BAKKER & SJORS VAN DER PANNE

DE MOOISTE LIEDJES OOIT

Cor Bakker en Sjors van der Panne, beiden graag gezien in het theater, bundelen hun krachten in een nieuwe tour. In navolging van de succesvolle ‘Cor Bakker ontvangt­ serie’, waarin hij eerder onder anderen Brigitte Kaandorp, Louis van Dijk en Mike Boddé ontving, is het nu de beurt aan chansonnier Sjors van der Panne.

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Weerlicht

ROB SCHEEPERS

HET WORDT VANZELF WEER LICHT

DO 26 SEPTEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,50

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd.

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

The Old Oak

FILMHUIS

DRAMA | FICTIE

DI 01 OKTOBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,-

The Old Oak is de laatste kroeg en verzamelplaats binnen de ooit bloeiende mijnbouwgemeenschap. De laatste drie decennia waren niet mals voor de inwoners. Zo ook voor de cafébaas TJ Ballantyne. De situatie wordt nog zwaarder wanneer Syrische vluchtelingen onaangekondigd naar het dorp worden overgeplaatst.

FILM

Incl. garderobe & consumptie

DO 03 OKTOBER 2024 | 20:15

ONGEPLACEERD | € 12,50

Pagina: 5 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
Knuffelhormoon aanmaken? * verlaagt stress * versterkt je weerstand * maakt je socialer leprastichting.nl/aanraken WE GUNNEN JOU JE DROOMINTERIEUR Altijd een luisterend oor Verrassend advies Alleen de beste merken 100% maatwerk voor jou Uitgebreide garanties Zichtbaar vakmanschap Afspraak is afspraak Jouw zekerheden Sint Anthonisweg 6 Boxmeer tel. 0485 57 31 12 e-mail: info@tapijthuis.nl ▸ www.boxmeerstapijthuis.nl WE GUNNEN JOU JE DROOMINTERIEUR Altijd een luisterend oor Verrassend advies Alleen de beste merken 100% maatwerk voor jou Uitgebreide garanties Zichtbaar vakmanschap Afspraak is afspraak Jouw zekerheden Sint Anthonisweg 6 Boxmeer tel. 0485 57 31 12 e-mail: info@tapijthuis.nl ▸ www.boxmeerstapijthuis.nl WE GUNNEN JOU JE DROOMINTERIEUR Altijd een luisterend oor Verrassend advies Alleen de beste merken 100% maatwerk voor jou Uitgebreide garanties Zichtbaar vakmanschap Afspraak is afspraak Jouw zekerheden Sint Anthonisweg 6 Boxmeer tel. 0485 57 31 12 e-mail: info@tapijthuis.nl ▸ www.boxmeerstapijthuis.nl Bouw- of verbouwplannen? Wij helpen u graag op weg. MAAK VAN UW CONFLICT GEEN THEATER www.vandevenam.nl

In de gloria

GERARD VAN MAASAKKERS 75 JAAR

Een heel jaar lang. En hij trakteert. Niet met taart, maar met liedjes. En die zijn lekker zeg! Niet te zoet, niet te romig, niet te dit of te dat, maar puur, eerlijk, van een haast ongekende kwaliteit. Dit wordt dus een avond voor fijnproevers.

VR 04 OKTOBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Hollandse Avond

NEDERLANDSE ARTIESTEN

GEWELDIGE FEESTAVOND MET EEN HOLLANDS TINTJE

Op zaterdag 5 oktober organiseert De Weijer een heuse Hollandse avond. Op het podium staan onder andere: John de Bever, Robert van Hemert, dé Hazes Tribute band, Raymon Hermans en Mart Hoogkamer. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door de Hanssi Stage Band. Koop je kaarten via De Weijer.

ZA 05 OKTOBER 2024 | 20:00

‘T HOOGKOOR | €25,-

EVENEMENT

Garderobe € 1

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

ZO 06 OKTOBER 2024 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

XS tribute to ABBA

DANCING QUEENS

NIET ZOMAAR EEN TRIBUTE

De zussen Beatrice en Vera van der Poel kruipen in de huid van de blonde Agnetha en rode Anni­Frid. Ze brengen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn, zingend bij de piano.

VR 11 OKTOBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 21,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

The Story of BZN

MON AMOUR

EEN ECHTE TRIP DOWN MEMORY LANE

Meer dan tachtig gouden en platina platen wereldwijd, decennia lang volle theaterzalen en ontelbare optredens van Groningen tot Kaapstad; BZN is een ware Nederlandse muzieklegende. In deze ode aan dit Volendamse fenomeen komen al hun grote hits voorbij.

DO 17 OKTOBER 2024 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 27,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Pagina: 7 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

De Ambassadeurs binnen De Weijer

De kracht van De Weijer: een intiem theater, gehuisvest in het prachtige, monumentale Weijergebouw, aangevuld met een goede keuken, maakt een bezoek aan de Weijer tot een bijzonder uitje.

De bijdrage van de vele vrijwilligers binnen de Weijer vormt hierin een belangrijke aanvulling. In het kort gezegd: de vrijwilliger zorgt voor extra service aan de gast en de artiesten. Het is juist die bijdrage, die er toe leidt dat een bezoek aan De Weijer een bijzonder bezoek wordt.

Hun bijdrage is altijd cultuur­gerelateerd: het werk van elke vrijwilliger vindt plaats binnen en rond het culturele programma. Daartoe vallen zij onder de Stichting Podiumkunsten De Weijer (SPW). Zij zorgen ervoor dat zowel de gasten als de artiesten goed begeleid worden, zij verlenen extra hand­ en spandiensten op piekmomenten, waardoor de voorstelling een stukje extra krijgt.

Misschien minder zichtbaar voor het publiek, maar zeker zo belangrijk voor de uitstraling van De Weijer: vrijwilligers zorgen ook voor de aankleding en verfraaiing

van het gebouw zoals bv. in de donkere december maand.

Het credo wat de vrijwilliger motiveert om zich aan de Weijer te verbinden is dan ook “De vrijwilliger is er voor jou!” . Werken vanuit het hart en hartelijkheid kunnen bieden zodat elke gast van De Weijer zich thuis voelt in ons theater! Dat is de fijnste beloning voor elke vrijwilliger.

De samenwerking van de vrijwilligers met het Weijerteam is een wederzijdse wisselwerking die van beiden creativiteit vraagt om het beste aan de bezoeker te kunnen presenteren. De dynamiek rond een theatervoorstelling is zelden voorspelbaar en dat maakt het werk voor zowel vrijwilliger als medewerker van De Weijer boeiend, Het stimuleert tot “het beste uit jezelf halen”, en “er te zijn voor de gast en artiest”.

Onze chef Martijn ten Brinke zet culinair Boxmeer weer op de kaart.

Vroeger hield ik altijd al van lekker eten en vond ik het leuk om mensen te verwennen. Later leek het mij leuk om voor een groter publiek te koken en zoveel mogelijk mensen blij te maken met mijn smaken. Zo ben ik mijn carrière als kok begonnen. Door mijn opleiding aan de Cas Spijkers academie ben ik op topniveau gaan koken.

Fine dining is exclusief en voor een select publiek betaalbaar. Mijn ideaal is daarom om mijn smaak en ervaring op dat niveau te combineren met betaalbare producten die herkenbaar zijn. Dit concept sprak de nieuwe uitbater van De Weijer heel erg aan, en heeft mij gevraagd dit neer te zetten als mijn onderneming. Het gevoel was van beiden kanten goed. Allebei willen we een geweldige eetgelegenheid voor een breed publiek…..Bistro De Weijer by Martijn was geboren! Vanaf 29 november ’23 is de bistro keuken geopend voor publiek.

Mijn kookstijl is modern met een klassiek Franse basis. Ik gebruik graag internationale smaakmakers in combinatie met (lokale) Nederlandse ingrediënten.

Openingstijden bistro keuken:

Woensdag t/m zaterdag vanaf 17.00u. tot 21.00u.

En voor de liefhebbers van mijn exclusieve private chef diners; wees daar op tijd bij met reserveren, daarvoor zijn de plekken komend half jaar beperkt.

Binnen de wisselwerking van vrijwilligers en het Weijerteam is elke vrijwilliger ook een belangrijke antenne voor de organisatie “Wat hoor je zoal in de wandelgangen, wat zie je, wat kan beter of meer?” Juist die dialoog van vrijwilliger met publiek en gast, draagt er aan bij dat de gastgerichtheid en kwaliteit van voorstellingen zo optimaal mogelijk blijft.

Als Weijerteam zijn we meer dan erkentelijk voor de inspirerende meerwaarde van ons enthousiaste vrijwilligersteam. Wij geven hen dan ook graag alle waardering die ze verdienen.

Ja, we zijn buitengewoon trots op de inzet van dit “onbetaalbare” team van “Ambassadeurs van De Weijer”!!

Pagina: 8 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Dire Straits - Once Upon A Time

BOOM, LIKE THAT!

DIRE STRAITS

In de theatershow ‘Once Upon A Time…’ staan alle studioalbums centraal en vertelt BOOM, like that! op muzikale wijze het verhaal van Dire Straits. De gevoelige snaar wordt letterlijk en figuurlijk geraakt!

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Laatste Wissel

JAVIER GUZMAN

ZA 19 OKTOBER 2024 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 29,50

LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

CABARET VR 25 OKTOBER 2024 | 20:15

Incl. garderobe & consumptie

GEPLACEERD | € 24,50

Daar hebben we het niet meer over

KARIN BRUERS, NOL HAVENS EN MARJOLEIN HEESTERS

HET PUBLIEK SPEELT ZIJN EIGEN ROL

Je kunt meezingen met Nol, lachen om de grappen van Karin en om de typetjes die ze samen met Marjolein speelt. Karin wil het niet meer hebben over gender reveals en de Apocalyps. Nol wil het niet meer hebben over boeren en triple glas. En Marjolein wil het niet meer hebben over Trump en tekkels.

CABARET ZO 27 OKTOBER 2024 | 14:00

Incl. garderobe & consumptie GEPLACEERD | € 24,50

Paraat

MARCO LOPEZ

GEBASEERD OP EEN WAARGEBEURD VERHAAL, ECHT WAAR!

Marco neemt je mee naar het moment dat hij voor iemand klaarstond. Was dat nou wel zo’n goed idee? Had hij dit wel moeten doen? Wat vindt hij er eigenlijk echt van? En hoe zeg je dat soort dingen? Een avond vol vragen, verrassingen en verhalen over ouder worden, voor jezelf opkomen, jezelf laten zien en horen.

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

ZO 27 OKTOBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

ZO 03 NOVEMBER 2024 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

Pagina: 9 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Koorstraat 61 - Boxmeer - 0485-571565

Telefoon privé: +31486795021 +316452027 06 - 10387646 • info@afscheidbegeleidingtonvanraaij.nl

Adres: Willem Jacobstraat 23, 5361 BA, Grave

Voel de magie! Beleef roofvogels in het echt én van dichtbij. Actief of educatieve workshops voor een uitdagend Bedrijfsuitje of met de familie..

Dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Vraag een vrijblijvende rondleiding aan op onze website: spring-kinderopvang.nl.

dinternet.nl
Uitvaartverzorging &
bij afscheid www.havikshoeve.nl +31 653751437 Workshops . Familiedag . Bedrijfsuitjes . Teambuilding .
Begeleiding

Stichting Podiumkunsten De Weijer

Investeren, stimuleren en koesteren; dat waren de kernwaarden waarmee de Stichting Podiumkunsten De Weijer in 2013 haar werkzaamheden startte. De Stichting was in het leven geroepen om Peter-Paul Kissels en Stella Linders te helpen een rijk, divers en vernieuwend theaterprogramma voor Boxmeer en omgeving te realiseren.

En dat lukte. In de periode 2012­2020 liepen de bezoekersaantallen van het Weijertheater gestaag op. De visie van de Stichting Podiumkunsten, de tomeloze inzet van de beheerders en de fijne neus voor theatertalent van programmeur Wieke Vrijhoef vormden een succesvolle combinatie. Met gepaste trots constateerde de Stichting Podiumkunsten dat ons vernieuwende programma en eigenwijze keuzes goed aansloegen bij het publiek; steeds meer vaste en incidentele bezoekers vonden de weg naar het Weijertheater. Een gevarieerd theateraanbod was de basis van dat succes, maar wat te denken van de wijze waarop onze vrijwilligers al die jaren klaar stonden om onze gasten te ontvangen en hen de weg te wijzen, de garderobe te bemensen, kaartjes te scannen en bardiensten te draaien. Hoe fijn is dat.

Na zich tien jaar met ziel en zaligheid te hebben ingezet voor de Weijer, gaven Peter­Paul Kissels en Stella Linders aan het beheer in 2022 te willen overdragen. En dus ging de toenmalige gemeente Boxmeer op zoek naar een nieuwe beheerder voor De Weijer. Toen Optisport het beheer van De Weijer op 1 januari 2023 overnam, brak ook voor de Stichting Podiumkunsten een nieuw tijdperk aan. Tijdens de kennismakingsgesprekken met Optisport bleek al rap dat zij, net als wij, wilden voortbouwen op de bestaande visie en doelstellingen. Met Dries Floris wisten we een ervaren programmeur vast te leggen. Zijn visie en werkwijze sluit naadloos aan op die van de Stichting Podiumkunsten. De oplopende bezoekersaantallen spreken voor zich. En, zeg nou zelf, met dit programma voor het theaterseizoen 2024­2025, waar we het podium soms aan bekende theatermakers geven en minstens net zo vaak aan aanstormende talenten, toont het Weijertheater opnieuw haar eigenwijze karakter. Wij nodigen u van harte uit om komend seizoen met ons mee te genieten van kunst en cultuur.

De Weijer heeft aangetoond de ideale plek te zijn voor het creëren van binding en verbinding binnen de lokale en regionale gemeenschap. De Stichting Podiumkunsten ziet cultuur als een belangrijk bindmiddel. Middels gerichte programma’s zetten wij ons de komende jaren in om verschillende groepen uit de samenleving actief bij elkaar te brengen. Denk daarbij aan voorstellingen die jong en oud bij elkaar kunnen brengen, films die uiteenlopende standpunten verhelderen, of muziekvoorstellingen die gericht zijn op andere gasten dan de ‘traditionele’ theaterbezoeker.

De Stichting Podiumkunsten en Optisport hebben de handen ineengeslagen en zijn er in een kort tijdsbestek in geslaagd om een krachtige samenwerking op te bouwen. De komende jaren koesteren we wat er goed gaat, stimuleren wat er nog beter kan en blijven we investeren in een uitdagend en gevarieerd theateraanbod.

Ontdek LOT werving & selectie in De

Weijer

Werving en selectie met een persoonlijke aanpak? Dan zit je goed bij Charlotte Reijnen van LOT werving & selectie. “Ik ben transparant in alles wat ik doe, waarbij de verwachtingen altijd open en eerlijk worden besproken. Is een wens niet realistisch, dan schroom ik niet om het te zeggen.”

Impact

“Zo maak ik al ruim tien jaar impact én dat wil ik ook de komende tien jaar nog blijven doen. Dit is geen werkwijze. Dit ben ik. Dankzij die persoonlijke benadering vind ik niet alleen talent, maar leg ik ook de verbinding die groei voor zowel werkgever als werknemer mogelijk maakt.

De Weijer

Veel kansen Ik werk met name voor (technische) MKB-bedrijven uit het Land van Cuijk, Uden en omstreken. In deze regio liggen ontzettend veel kansen. Dat zie ik bij mijn opdrachtgevers. Bij deze bedrijven klopt simpelweg alles; van een fijne werkcultuur tot een goede beloning en prima arbeidsvoorwaarden. Voelt het – om wat voor reden dan ook – niet goed, dan neem ik de vacature niet aan. Ik wil niet dat mijn kandidaten voor verrassingen komen te staan.

Mijn klanten en kandidaten ontvang ik met trots in De Weijer. Dit is werkelijk het mooiste pand van de regio. Het uitzicht vanuit mijn kantoor op de hoofdingang en het terras is prachtig. Het is een inspirerende plek waar alle ruimte is voor gezellige ontmoetingen en sparsessies met ieder die (vanuit) hier werkt.”

JAZEKER, DAAR ZIT JE GOED!

Jazeker arbeidsbemiddeling

Voor zowel werkgever als werknemer

• Werving & Selectie

(direct bij mijn opdrachtgever in dienst)

• Uitzenden

• PPA assesments

JAZEKER, DAAR ZIT JE GOED!

Jazeker arbeidsbemiddeling

Voor zowel werkgever als werknemer

10 jaar Jazeker-Arbeidsbemiddeling: voor het juiste talent bij de juiste werkgever!

Een geslaagde samenwerking realiseren tussen werkgever en werkzoekende kan niet zonder het opbouwen van een duurzame band met mijn opdrachtgevers en kandidaten.

• Werving & Selectie (direct bij mijn opdrachtgever in dienst)

• Uitzenden

• PPA assesments

Daarom, en omdat ik het leuk vind bouw ik graag een band op met de mensen waarmee ik werk en dat alles met een kwinkslag én een taart, als er weer een geslaagde match is!

s’Jack Vermeulen

tel of app: 06 14657796

e-mail: jack@jazeker-arbeidsbemiddeling.nl website: jazeker-arbeidsbemiddeling.nl

Pagina: 11 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
Gazon aanleg Premium graszoden Gras zaaien T 06 - 25 08 56 08 Wylerbaan 57, Groesbeek VOOR HET MOOISTE GAZON WWW.VERSPEEKGRASZODEN.NL Gazon aanleg Premium graszoden Gras zaaien T 06 - 25 08 56 08 Wylerbaan 57, Groesbeek VOOR HET MOOISTE GAZON WWW.VERSPEEKGRASZODEN.NL Dennis Gruijters Tuinprojecten 06 58016065 | Overloon info@dg-tuinprojecten.nl www.dg-tuinprojecten.nl
juiste zorg voor uw tuin, met een speciale kijk op groen!’ Wij verzorgen een 3-d Ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin! Hoogkoorpassage 31 • 5831 DM Boxmeer 06 19495840 • boxmeer@rousseau.nl
‘De

Optisport brengt heel Nederland in beweging

Bij Optisport geloven we dat bewegen essentieel is voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Wij zijn meer dan alleen een sportaanbieder; we zijn een partner van gemeentes en spelen een centrale rol in de gemeenschap. Met meer dan 300 sportaccommodaties door heel Nederland zijn we altijd dichtbij!

Sport en Ontmoeting voor Iedereen

Of je nu wilt zwemmen, fitnessen, schaatsen, of gewoon nieuwe mensen wilt ontmoeten in onze horecagelegenheden; Optisport biedt voor ieder wat wils. Onze faciliteiten zijn ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen - van jong tot oud, van gezond tot minder valide.

Meer dan een Sportaccommodatie

Onze locaties zijn levendige ontmoetingsplekken waar verschillende generaties en culturen samenkomen. Door een breed scala aan activiteiten zorgen wij ervoor dat iedereen een plek vindt die bij hem of haar past. Samen houden we de samenleving gezond en verbonden.

Jouw Doelen, Onze Missie

Met moderne faciliteiten, deskundige trainers en gevarieerde programma’s staat jouw sportieve beleving bij ons centraal. Wij zijn er om jou te helpen je doelen te bereiken en ondersteunen je op elke stap van de weg naar een actiever leven.

Kom in Beweging

Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar een gezondere en actievere levensstijl. Bezoek een van onze locaties en ervaar de warmte en dynamiek van Optisport. Wij staan klaar om jou te verwelkomen!

Pagina: 13 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
Ga voor meer informatie naar optisport.nl

• Luxe-en sfeerverlichting

• Deskundig advies

• Montage en reparatie van verlichting

Ook voor verhuur van Benelli’s

Aanpassingen en reparatiesaan bestaande sieraden

Gedenksieraden

Trouwringen

Zetten van stenen

Graveren in metalen

Gildeschilden Workshops Langeven 17 6598 MD Heijen Mob. 0610601856 Tel. 0485532522 info@edelsmidfrentz.nl Open op afspraakook in het weekend en 's avonds www.edelsmidfrentz.nl

• janberkvensverlichting.nl

Boxmeer 0485-521451

WESTERBEEK

Tuinmachines

Aanhangwagens

Gereedschappen

Grondverzetmachines

Stroomaggregaten

Hoogwerkers Rijplaten

www .b r aba n tmoto r s. n l Bosschebaan 9 (N324) 5363 SW Grave (NB) Telefoon +31 (0)486 - 47 36 50 Whatsapp +31 (0)486 - 47 36 50 E-mail info@brabantmotors.nl
Ge sp e cialis eerd i n T R IU M PH en BE N E LL I
VOOR DE HUUR VAN:
Voor meer informatie: WWW CREMERSVERHUUR NL

Roodkapje (3+)

HET KLEINE THEATER

EEN MUZIKAAL EN VROLIJK LIEFDESVERHAAL Roodkapje besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal, voor haar onbekende, sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

ZO 03 NOVEMBER 2024 | 15:30

ONGEPLACEERD | € 9,50

KINDERVOORSTELLING

Incl. garderobe & ranja

Das Leherzimmer

FILMHUIS

DRAMA | FICTIE

Wanneer er sprake lijkt te zijn van diefstal op een middelbare school, neemt de directie maatregelen om de dader te vinden. Lerares Carla Novak werkt sinds kort op de school en zet vraagtekens bij deze aanpak. Als ze zelf ontdekt wie de vermeende dader is, zet ze iets in gang wat ook grote gevolgen heeft voor zichzelf.

WO 06 NOVEMBER 2024 | 20:15

ONGEPLACEERD | € 12,50

FILM

Incl. garderobe & consumptie

Sing-Along

S.O.S. - SOUND OF SILENCE

EEN MUZIAKELE REIS DOOR DE TIJD

Met muziek van onder andere: Crosby, Stills & Nash, Norah Jones, CCR, Simon and Garfunkel, The Carpenters, Taylor swift, The Everly Brothers en Ed Sheeran Een gevarieerd repertoire met prachtige ballads recht uit het hart en pakkende up­tempo nummers.

VR 08 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Lorrèn

SUNKISSED

A SUMMERCHILD BY NATURE

De Amsterdamse singer­songwriter staat bekend om haar warme en veelzijdige stemgeluid waarin ze de zon graag laat schijnen. Afgelopen jaren maakte ze indruk met twee succesvolle EP’s vol eigentijdse popmuziek en invloeden uit de soulmuziek van de jaren ‘60 en ‘70.

ZA 09 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Struikelen

BIRGIT SCHUURMAN

MET HAAR HART OP DE TONG EN LONGEN UIT ‘T LIJF

Soms durven vallen en volledig op je bek gaan is nodig. Stilstaan is veilig, maar struikelen is beweging. Struikelen is een muziektheatervoorstelling over je best willen doen. Voor jezelf en voor de ander, maar daar lang niet altijd in slagen. Vallen en weer opstaan; verliezen en weer vinden. Dus struikel maar.

DO 14 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 23,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Pagina: 15 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Legends from Heaven

ERWIN NYHOFF

OVER DE DODEN NIETS DAN GOEDS! Gewapend met louter zijn gitaar en zijn fantastische stem, zal hij op zijn eigen onnavolgbare wijze de fantastische muziek van deze grootheden opnieuw tot leven wekken. Legendes die zullen neerdalen vanuit de hemel zijn onder andere Elvis Presley, Freddie Mercury, Jim Morrison, Leonard Cohen en David Bowie.

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

VR 15 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

En dan nu Anne Neuteboom

ANNE NEUTEBOOM

ONAANGEPAST CABARET, ONTWAPENEND EN BRUTAAL

En dan nu de vrouw die heerlijk schaamteloze humor en een diepe wijsheid verenigd in één lichaam. Een avond Anne Neut voert je langs bijzondere gedachtenkronkels en geestige woede. Haar leven wordt plots drastisch omver geworpen. Het dwingt haar opnieuw naar zichzelf en de wereld te kijken.

CABARET ZA 16 NOVEMBER 2024 | 20:15

Incl. garderobe & consumptie

Annet

BAS KEIJZER

OVER EEN HERKENBAAR LEVEN

Annet is een persoonlijke, humorvolle en indringende voorstelling over hoe acteur Bas Keijzer als vrijwillige “buddy” werd gekoppeld aan een vrouw van allemachtig achtentachtig. Hij ontwikkelde met haar een bijzondere vriendschap. Een voorstelling over het leven, het einde en alles daar tussenin, die drie verschillende generaties met elkaar verbindt. Muzikaal omlijst door celliste en actrice Rosa Mee.

TONEEL WO 20 NOVEMBER 2024 | 20:15

Incl. garderobe & consumptie

Medeplichtig

NIENKE PLAS

ALLEEN HET PUBLIEK IS MEDEPLICHTIG

| € 23,50

Hoe crimineel is een opinie? En wanneer ben je een bedreiging voor de maatschappij? Nienke Plas durft eerlijk toe te geven dat ze zelf vaak genoeg schuldig is aan een collectieve f#ck up. Hier valt trouwens het vergeten van de ouderbijdrage voor de buitenschoolse activiteiten niet onder. Deze vergeet alleen Nienke.

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

DO 21 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 27,50

GEPLACEERD
| € 18,50
GEPLACEERD
Pagina: 16 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Running in the Family

TANGARINE

BROERS OP HET PODIUM EEN LANGS HET PODIUM

Tangarine speelt de mooiste liedjes uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met eigen nummers van ondermeer het recente album Blank Cassette. Hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Tangarine geeft je het muzikale antwoord.

VR 22 NOVEMBER 2024 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 21,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Ongeschreven

KIM SCHUDDEBOOM

HAAR EERSTE AVONDVULLENDE PROGRAMMA

Een stand­up show pur sang, live, rauw en ongefilterd. Voor sommige mensen niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?

ZA 23 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,-

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Mist

LAUS STEENBEEKE DE NIEUWE TRAGIKOMEDIE

‘Mist’ is een gloednieuwe tragikomedie die het warrige portret toont van een oud variété artiest Willy Borél. Wanneer er dementie bij hem wordt vastgesteld, ontvouwt zich op inventieve wijze een complex web aan valse herinneringen, verwijten, onverwerkt verdriet, grote successen en de zoektocht naar identiteit.

DO 28 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,50

TONEEL

Incl. garderobe & consumptie

The Eagles

TRIBUTE BAND

DESPERADO

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock­bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een “hell of a Band”.

VR 29 NOVEMBER 2024 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Maakt niet uit

YUNUS AKTAS HET LEVEN IS INHERENT ZINLOOS

Volgens Yunus maakt de titel van deze voorstelling niet uit. Het maakt hem ook niet uit of je komt kijken. Hij gaat toch wel spelen. Elke avond weer. En ook al maakt het Yunus niet uit, zouden wij, de directie en medewerkers van De Weijer, het toch leuk vinden als je komt kijken naar ‘Maakt niet uit’.

ZA 30 NOVEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Pagina: 17 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Mens & Organisatie

Mens & Organisatie

Bewindvoering / Schuldregeling

Budgetbegeleiding

Bewindvoering / Schuldregeling

www.mensenorganisatie.com

Budgetbegeleiding

0478-854502

www.mensenorganisatie.com 0478-854502

Tenten

Vloeren

Dansvloeren

Meubilair

Koelen & Vriezen

Glaswerk & Servies

Verlichting

Thema Inrichting

Diversen Partyverhuur

Bbq, Grillen & Frituren

Evenementen materialen Koffie & Thee Podium & toebehoren

Keukenbenodigdheden

Verwarming

Stroomvoorziening

Tractatie machines

Biertaps & toebehoren

Vloerkleden

Toiletvoorzieningen

Vergroot uw leefruimte met een overkapping of tuinkamer!

Wat zeggen onze klanten? Wij genieten

Levering en montage van: TERRASOVERKAPPINGEN TUINKAMERS

GLAZEN SCHUIFWANDEN VERANDAZONWERING CARPORTS

• Groot leveringsprogramma

• Uitgebreide showroom

• Deskundig advies

• Hoge kwaliteit produkten

• Vakkundige monteurs

• 5 tot 10 jaar garantie

• Scherpe prijzen

KLINKHAMER
Adres:
21, 6562 AP Groesbeek
Tel: 024 397 29 60
Showroombezoek
afpraak
OVERKAPPINGEN
Industrieweg
Meer info op: www.klinkhameroverkappingen.nl
op
het hele jaar
tuin!
van onze
WWW.BACCHUSVERHUUR.NL www.hethofkeoverloon.nl Hoveniersbedrijf ‘t Höfke Mens & Organisatie
Mens & Organisatie
Pagina: 19 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl AUDIOVISUEEL Adviseert I Faciliteert I Creëert

Onze specialiteit

Keukenverbouwing

Keukenmontage

Woonkamer renovatie

Binnenklimaat

U koopt

een keuken

en wij doen de rest

Droomt u van een nieuwe keuken? Dan weet u vast: Daar komt flink wat voorbereidend werk bij kijken.

Wij ontzorgen volledig. We overleggen met u wat er bouwkundig, installatietechnisch en aan afwerking nodig is. Daarna voeren we alles voor u uit.

Wilt u tegelijk een andere ruimte renoveren? Of bijvoorbeeld meteen vloerverwarming leggen? Dat kan. Dorpsstraat

Bel voor een gratis verbouw-adviesgesprek bij u thuis 0486-43 2992 (keuze 1)

JS Langenboom info@keukenbouwersplus.nl www.keukenbouwersplus.nl
35A 5453

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Pinokkio (6+)

GESNEDEN KOEK

ZO 01 DECEMBER 2024 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

HUMOR, BRUTALITEIT, GROTESKE PERSONAGES EN MEER

Ga mee op Pinokkio’s avontuur dwars door Italië, in de eigenzinnige bewerking door Gesneden Koek van het klassieke sprookje uit 1883. Met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor. Een voorstelling over deugen en opgroeien voor iedereen vanaf 6 jaar.

KINDERVOORSTELLING

Incl. garderobe & ranja

Een kist vol liedjes (3+)

APENNOTEN

BEKEND VAN NPO ZAPP

ZO 01 DECEMBER 2024 | 14:00

ONGEPLACEERD | € 9,50

Een kist vol liedjes is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, bij Apennoten spelen de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) zelf ook mee. Want muziek maken doe je samen!

KINDERVOORSTELLING

Incl. garderobe & ranja

The Holdovers

FILMHUIS

KOMEDIE | DRAMA

WO 03 DECEMBER 2024 | 15:00

ONGEPLACEERD | € 9,50

De leraar Paul Hunham wordt in 1970 door zijn studenten, noch zijn collega’s graag gezien. Zijn verwaandheid en starheid zitten hem in de weg. Daar hij geen familie of vrienden heeft om mee de kerstperiode te vieren, blijft hij op school achter om de studenTen die in een soortgelijke situatie zitten, op te vangen.

FILM

Incl. garderobe & consumptie

Hij zei / Zij zei

DO 05 DECEMBER 2024 | 20:15

ONGEPLACEERD | € 12,50

SILVESTER ZWANEVELD & BERIT COMPANJEN

TONEEL VERMENGD MET PURE STAND-UP

Een voorstelling waarin een man en een vrouw verbaal hun verschillen op hilarische wijze bevechten. Wees getuige van deze strijd der seksen, waarin de spelers op zoek gaan naar begrip, verbinding en elkaars perspectief.

Grappig, nodig, belangrijk en helemaal van nu.

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

VR 06 DECEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 22,50

Pagina: 21 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Classic Rock’n’Roll Stars Part II

THE WIENERS

MUZIEK UIT DE 50’S EN 60’S Fifties tributeband The Wieners komt in het tweede deel van ‘Classic Rock’n’Roll Stars’ met nog meer heerlijke nummers van onder anderen Elvis Presley, Johnny Cash, Buddy Holly en The Everly Brothers. Én deze keer ook van piano­rockers zoals Jerry Lee Lewis en Fats Domino.

ZA 07 DECEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

A Tribute to Nina Simone

NOAM VAZANA

HET LEVENSVERHAAL VAN NINA SIMONE

Met intieme details uit haar autobiografie. De show is een rode draad door alle tijdklassiekers van Simone. Een theaterconcert waar Vazana zingt, spiegelt, bewondert, zich verwondert en vragen stelt. Wie was Nina Simone? Waarom raakte haar muziek zo veel mensen?

VR 13 DECEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | € 22,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Zoete Koek

GERRIE SMITS

EEN SYMPATHIEKE EN OPENHARTIGE BRABANDER

In zijn nieuwe show worstelt hij ook met de andere betekenis van ‘Zoete Koek’. Wat hebben we altijd geslikt als zoete koek? Of klopt gewoon alles wat ons geleerd en verteld wordt? In zijn derde avondvullende voorstelling vertelt hij over hoe hij dit ziet. Dat doet hij met humor en een beetje confrontatiepijn.

ZA 14 DECEMBER 2024 | 20:15

GEPLACEERD | €19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Het zonnetje in huis (4+)

OORTWOLK

OVER DE ZONNIGE KANT VAN EEN DONKERE BUI

In een mozaïek van cartooneske taferelen in en om hun huis gaan Iggy en Meneer Snor de strijd aan met elkaar. Een hilarische buren­clash van grappig gekibbel, dwaze gebaren en een magisch ballet. Het zonnetje in huis is een vrolijke familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar,.

ZO 15 DECEMBER 2024 | 14:00

ONGEPLACEERD | € 9,50

KINDERVOORSTELLING

Incl. garderobe & ranja

Er was eens

ALONG COMES MARY

EEN MUZIKALE TRIP UIT HET PLATENSPELERTIJDPERK

Gewapend met een strakke ritmesectie kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Hits uit de jaren ’40, ’50 en ’60 worden nieuw leven ingeblazen. Vergeten, halfvergeten en onvergetelijke artiesten, stomende rock ’n roll & die single waar­net­dat­tikkeltje­meer­stof­op­lag passeren de revue.

VR 20 DECEMBER 2024 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Pagina: 23 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Hulpkracht bij het Heijderbos: een bijbaan waar je ook de grootste lol hebt!

Vind jou perfecte weekendbaan op een van de volgende afdelingen:

Aqua Mundo

Housekeeping

Groenvoorziening

Technische Dienst

Receptie

Solliciteer via workatcenterparcs com of stuur een mail naar werkenbijhetheijderbos@groupepvcp com

Cycle Center

Central Office

Ook op zoek naar je eerste huis?

Kijk op hypotheker.nl of loop binnen voor een afspraak Kom langs bij jouw Hypotheker voor een kosteloos oriëntatiegesprek

De Hypotheker Cuijk Maasburg 13 (0485) 571 620

De Hypotheker Boxmeer Burgemeester Verkuijlstraat 49 (0485) 571 620

Killers of the Flower Moon

FILMHUIS

CRIME | WESTERN

De jaren 20, Oklahoma. Leden van de Osage­stam worden onder mysterieuze omstandigheden vermoord. Nadat het dodental blijft stijgen, neemt de nieuw opgerichte FBI de zaak op zich. De zaak leidt tot een van de grootste misdaadzaken in de Amerikaanse geschiedenis. Met o.a. Leonardo DiCaprio en Robert De Niro.

FILM

Incl. garderobe & consumptie

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

DO 02 JANUARI 2025 | 20:15

ONGEPLACEERD | € 12,50

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

RIEANY PLUS

ZO 05 JANUARI 2025 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

RIEANY JANSSEN, JAN HENDRIKS & BJ BAARTMANS

DRIE BEVLOGEN EN EIGENZINNIGE MUZIKANTEN

Jan Hendriks en BJ Baartmans arrangeerden en produceerden 12 liedjes, geschreven door een bijzonder gezelschap songschrijvers die als opdracht meekregen om songs te schrijven vanuit het perspectief van de andere sekse, vanuit een ander gender

UIT DE REGIO MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Hamlet

IDA VAN DRIL

ZA 11 JANUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 22,50

OVER EEN MOEDER EN HAAR PUBERENDE ZOON

Een verhaal over de eeuwenoude strijd tussen jong en oud. Nooit eerder had de jeugd zo’n wijde blik op wereldse zaken. Je ogen sluiten is geen optie. Hun verhaal moet verteld worden zoals het is bedoeld.

TONEEL

Incl. garderobe & consumptie

Orchestra Soledad

ORKATER

DO 16 JANUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

EEN MEERSTEMMIGE ETUDE OVER EENZAAMHEID

Orchestra Soledad is een zacht pleidooi van theatermaker Mattias Van de Vijver en schrijver Esther Duysker om mensen te omarmen die geestelijk in nood zijn. Hoe reik je een helpende hand? En hoe herken je die hand als de wereld je vreemd voorkomt?

TONEEL

Incl. garderobe & consumptie

VR 17 JANUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 22,50

Pagina: 27 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Scheiding & Erfrecht | Arbeid & Sociale zekerheid | Strafrecht

Heeft u een juridisch probleem? Maak een afspraak voor een eerste gratis en vrijblijvend gesprek.

Wij bieden u kwaliteit, creativiteit en service op onze manier. In de gegeven omstandigheden het beste resultaat voor de cliënt bereiken, is ons streven. Wat maakt ons uniek? Wij denken in oplossingen, niet in problemen.

Beleef de diverse leuke routes en arrangementen in de Maasduinen!

Kijk snel op: www.tuktukmaasduinen.nl

Venlo (Hoofdkantoor), Venray, Boxmeer en Sittard Postbus 708 | 5900 AS Venlo | Telefoon 077 356 11 00

advocaten@hetwetshuys.nl | www.hetwetshuys.nl

Beekstraat 15 | Wellerlooi | Tel: (0478) 50 13 84

Mobiel: 06 38 00 77 07 | info@tuktukmaasduinen.nl

HENRI DUNANTSTRAAT 37 5807 ES OOSTRUM-VENRAY Tel. 0478 582 579 Email. info@vanrattingen.nl www.vanrattingen.nl Verhuur van mobiele telescoopkranen en mobiele torenkranen Email. info@vanrattingen.nl Fax. 0478 630 540 Tel. 0478 582 579 5807 ES OOSTRUM-VENRAY HENRI DUNANTSTRAAT 37 www.vanrattingen.nl VCA*

FILMHUIS

Vanaf oktober 2010, dus al ruim 13 jaar, maakt de programmering van het FILMHUIS integraal deel uit van het programma aanbod van De Weijer.

De Filmhuiscommissie, bestaande uit een aantal film liefhebbers, heeft als doelstelling jaarlijks een tiental art­house films te vertonen in De Weijer. Films die (meer dan) de moeite waard zijn om te zien en vooral om, onder het genot van…, nog (even) over na te praten. In principe is daar iedere eerste donderdag van de maand, met uitzondering van de maanden juli en augustus, voor gereserveerd. De commissie organiseert bovendien de opening van het theaterseizoen middels de gratis toegankelijke, bij voorkeur muzikale, buitenfilm.

Ook wordt jaarlijks het zogenaamde SoDoCu georganiseerd: een zondag, geheel in het teken van een drietal documentaires die dan worden

vertoond. Mogelijk wordt samenwerking gezocht met het IDFA (documentaire festival Amsterdam) om een zo goed mogelijk kwaliteit te realiseren.

Tot slot probeert de Filmhuiscommissie ook door het jaar heen specifieke of speciale filmmomenten te creëren met een bepaald thema.

Wij heten u van harte welkom!

Jaarprogramma

Vr 23 aug | Bob Marley: One Love Buitenfilm | Gratis toegang

Do 05 sep | Past Lives Romantiel/Drama

Do 03 okt | The Old Oak Drama/Fictie

Wo 06 nov | Das Leherzimmer Drama/Fictie

Do 05 dec | The Holdovers Komedie/Drama

Do 02 jan | Killers of the Flower Moon Crime/Western

Do 06 feb | Fallen Leaves Romantiek/Komedie

Do 06 mrt | Anatomy of a Fall Crime/Thriller

Do 03 apr | Wicked Little Letters Komedie/Mysterie

Do 01 mei | Zone of Interest Oorlog/Drama

Do 05 jun | Poor Things Komedie/Fantasy

Gratis Proefabonnement

Pagina: 29 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl Leer Vraag Ontmoet Lees Doe
3
gratis
de QR-code of ga naar: biblioplus.nl/proef Let op! Alleen geldig met de actiecode: weijer25.
MIJ                                                                                                                                                                                            
Probeer de Bibliotheek
maanden
uit. Scan
SCAN
                                                                                                   
Eliza Middelhoek
al onze films ziJn ongeplaceerd en inclusief 1 consumptie actie: 9 + 1 gratis* *BoB marley: one love doet niet mee aan deze actie JAARPROGRAMMA

Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto, moet uw groepenkast aangepast worden of wilt u zonnepanelen op uw dak?

MILLSVELD

Werkzaamheden & Vrijwilligerswerk voor mensen tussen de 20 en 65 jaar oud met dementie of niet-aangeboren hersenletsel

Krommedijk 24 Mill 06-51161877 info@millsveld.nl www.millsveld.nl millsveld

LVCNieuws.nl is een samenwerkingsverband van de huis aan huiskranten DeBoK, DeStieR, DeGraeF en De Neije Krant.

DeBoK, DeStieR, DeGraeF en De Neije Krant bestrijken gezamenlijk de gehele gemeente Land van Cuijk. Het betreft hierbij 33 kernen, ruim 42.500 kranten en bijna 90.000 inwoners.

Dan bent u bij Dabri Techniek aan het juiste adres!

Door de combinatie van lokale huis aan huiskranten en een actuele online nieuwsvoorziening, weten we alle inwoners en bedrijven optimaal te bereiken

Nu online: LVCNieuws.nl

Dabri Techniek Graaf Hermanstraat 1 | 5431 GR Cuijk | www.dabritechniek.nl
communicatie | print | sign | textiel Spoorstraat
5831 CJ Boxmeer | 0485 34 68 62
55H |
MILLSVELD
MILLSVELD

Rudiversum

RUUD SMULDERS

EEN GALACTISCHE STORM

Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het het RUDIVERSUM. Ontsnap samen met Ruud aan de realiteit, naar een universum waar oneindig veel mogelijk is. In een multiversum gelden andere regels en worden de pijnlijke thema’s van het leven hilarisch. Maar ontkomt Ruud ooit aan de pijnlijke waarheid?

ZA 18 JANUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Gewoon zoals je bent (2+)

KLEIN AMSTERDAM

HIJ MAG ER ZIJN, GEWOON ZOALS HIJ IS

Kleine Snuf kan niet in de rij lopen, er is ook zoveel te zien! In de beeldende theatervoorstelling word je meegenomen in de belevingswereld van het kleine olifantje terwijl hij steeds maar weer wordt teruggefloren: “In de rij, Kleine Snuf!”. Maar Snuf is lekker eigenwijs en doet het anders.

ZO 19 JANUARI 2024 | 11:00

ONGEPLACEERD | € 9,50

KINDERVOORSTELLING

Incl. garderobe & ranja

Zienderogen

DE MEIDEN VAN TOEN

HET REGENT MOGELIJKHEDEN

Opeens is alles binnen handbereik. Het sputtert onrust. Er verdwijnen dingen, er verschijnen veranderingen. Het ene moment wil je schreeuwend op de barricade staan en het andere moment wil je doelloos ronddwalen. DE MEIDEN gaan hierover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en mooie liedjes zingen.

VR 24 JANUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Ik vier het klein

MALOU HOLSHUIJSEN

ONEWOMANSHOW

Ik vier het klein is een geestige en tegelijkertijd pikzwarte monoloog, geschreven en gespeeld door Malou Holshuijsen. Vol rake observaties over de genodigden én haarzelf die iedereen zal herkennen, maar niet altijd durft uit te spreken.

ZA 25 JANUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 20,-

TONEEL

Incl. garderobe & consumptie

Vievere Vievere

FADOPELOS2

MUZIEK VOL EMOTIE

Een mooie mix van Fado, Jazz en Braziliaanse muziek zorgen voor een verrassende voorstelling waarin u wordt meegenomen in een persoonlijk verhaal.

VR 31 JANUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 22,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Pagina: 31 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
Stayerhofweg 2c 5861 EJ Wanssum info@mari.nl 0478 53 27 47

Ons managementteam bestaat uit Petra Mastwijk, Ruud Janssen en Kathelijn van Dongen. Noem ze gerust het hart van De Weijer.

Petra hoort ondertussen bij het meubilair. Zij werkt al ruim 11 jaar bij De Weijer. Waar ze begon aan de receptie, is ze inmiddels van (bijna) alle markten thuis. Petra zegt altijd dat ze alles kan, behalve met een dienblad lopen. Wat ze allemaal wél doet? De financiële administratie, events, huwelijken en uitvaarten. Daarnaast onderhoudt ze ook de contacten met onze vaste en periodieke huurders. Voor haar is De Weijer het hart van Boxmeer waar jong en oud samenkomen om iets te vieren, een event bezoeken, te werken, genieten in de Bistro, informatie krijgen, een repetitie hebben, sporten, het theater bezoeken of gewoon voor een kop koffie en een praatje. Voor iedereen is er wat te vinden! Haar doel is bereikt als mensen met een goed gevoel binnenkomen en met een nóg beter gevoel naar buiten gaan.

Ruud ervaren de meesten als ‘de stabiele factor’ binnen De Weijer. Hij is hier werkzaam sinds februari 2023 als facilitair manager. Dit houdt in dat hij verantwoordelijk is voor het beheer en

PUUR woonidee

facilitair binnen ons bijzonder grote bedrijf; onderhoud, schoonmaak en techniek behoren tot zijn takenpakket. Petra en Kathelijn beginnen beiden hun werkdag met en kop koffie bij Ruud. Deze kop koffie is meestal functioneel, maar Ruud is ook oprecht geïnteresseerd in zijn collega’s en waar hij hulp kan bieden doet hij dat! Het leukste binnen De Weijer? Daar hoeft hij niet lang over na te denken: grote partijen. De boel helemaal ombouwen, zelf achter de bar biertjes tappen en gasten die daarna tevreden naar huis gaan. Dan is Ruud helemaal in zijn element.

Kathelijn is het nieuwste gezicht bij De Weijer, zij is begonnen in december 2023. “Daarmee zijn we bijna compleet”, zegt Kathelijn, “we zijn nog op zoek naar wat enthousiaste medewerkers voor de vrijdag­ e/o zaterdag avond.” Tijdens de operationele uren van de bistro, het theater en als er een feest is, ligt bij haar de verantwoordelijkheid. Ook het rooster, de bestellingen, ambassadeurs, medewerkers van het horeca­team

Yvonne en Maaike zijn de drijvende krachten achter PUUR woonidee. Met passie voor interieur en styling weten zij als geen ander hoe ze een project de juiste sfeer kunnen geven.

Of het nu gaat om het restylen van een ruimte, een interieur ontwerp voor nieuwbouw, een compleet nieuw interieur, een kleuradvies, een woning verkoopklaar maken of het inrichten van een evenementenlocatie, zij maken van elke opdracht een succes.

Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van hun klanten, weten Yvonne en Maaike keer op keer, met oog voor detail, de perfecte sfeer te creëren.

Laat je verrassen door de creativiteit van PUUR woonidee. Maak een afspraak en ervaar zelf wat zij voor jou kunnen betekenen.

Team PUUR woonidee

Yvonne en Maaike

aansturen vallen onder andere onder haar verantwoordelijkheden. Het leukste aan haar werk? Het organiseren en alles in goede banen leiden. Als voorbeeld neemt ze 26 april, de lintjesregen. “Op een gegeven moment hadden we 400 personen in het pand. Dit in twee groepen, die elkaar niet mochten kruisen. Dat was een puzzel, maar geslaagd. Super tof!” De afwisseling vindt ze ook leuk, iedere dag is anders.

Yvonne en Maaike zijn de drijvende krachten achter PUUR woonidee. Met passie voor interieur en styling weten zij als geen ander hoe ze een project de juiste sfeer kunnen geven.

Of het nu gaat om het restylen van een ruimte, een interieur ontwerp voor nieuwbouw, een compleet nieuw interieur, een kleuradvies, een woning verkoopklaar maken of het inrichten van een evenementenlocatie, zij maken van elke opdracht een succes.

Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van hun klanten, weten Yvonne en Maaike keer op keer, met oog voor detail, de perfecte sfeer te creëren. Laat je verrassen door de creativiteit van PUUR woonidee. Maak een afspraak en ervaar zelf wat zij voor jou kunnen betekenen.

Team PUUR woonidee Yvonne en Maaike

5 sterren Google-reviews

Pagina: 33 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
Ruim 15 jaar ervaring in het vak Meer dan 500 ruimtes ingericht OPENINGSTIJDEN Onze showroom is geopend op afspraak. Bij vragen of meer informatie neem dan contact op.
Maaike
Wings 0627178448 maaike@puurwoonidee.nl CONTACT Yvonne van den Hoogen 0651947225 yvonne@puurwoonidee.nl PUUR woonidee Lamperen 2A 5446 PT Wanroij info@puurwoonidee.nl

VAN KOFFIE & BORREL TOT LUNCH & DINER

Ovum is ook de ideale locatie voor bruiloften, feesten, vergaderingen, presentaties en meer.

RESTAURANT & EVENTS

Sint Joristraat 32 Grave | ovumrestaurant.nl

WIJ STAAN VOOR KWALITEIT EN EEN BETAALBARE PRIJS!

EERLIJK & DESKUNDIG ADVIES

Het is zomer bij ons!

> alle s v oor z wembadonderh o u d

> Ver ko eli n g v o o r u w h o n d

> K n o ck o f f in s ec t e n- en

plaagdie r be s t r ijdi n g

> alle s v oor u w t ui n

Ons brede assortiment voorziet u compleet, zodat u tuin er perfect bij zal liggen!

Openingstijden:

Di. t/m Vrij. 10.00u - 18.00u Za. 09.00u - 16.00u

Aaldonksestraat 3 6595 NB Ottersum 0485 - 518170 www.bert-janssen.nl

heb je vragen?

+31 634 637 987 (whatsapp) info@mondhygienistvoss.nl

plan je afspraak zelf online

praKtijK: maasstraat 36 a 5944 Cd arCen

Plan nu zelf je afsPraak online www.mondhygienistvoss.nl

Bij Lyn`s EetCafé zijn we trots op de mogelijkheid om onze klanten heerlijke en Wereldse gerechten aan te bieden, gemaakt volgens de hoogste normen.

Elke maaltijd die we maken is uniek. Wij garanderen dat je niet teleurgesteld zal worden. De sleutel tot ons succes is eenvoudig: het verstrekken van exquise maaltijden, gemaakt van alleen de puurste en meest verse ingrediënten die elke keer geweldig smaken. Ons doel is om je te helpen genieten van de kleinste dingen in het leven die ertoe doen. Het eten van heerlijk eten, een lekker drankje en bovenal ontspan! En willen iedereen de Filipijnse keuken laten proberen.

Kim voss geregistreerd-mondhygiënist
Lyn`s EetCafé Grotestraat 3 • 5431 DG Cuijk • info@lynseetcafe.nl | Tel.: 085 1247551

Johnny Cash Tribute

BOYS NAMED SUE

DE LANGSTLOPENDE TRIBUTEBAND VOOR JOHNNY CASH

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. Echter, de energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. Alsof je erbij was!

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

ZA 01 FEBRUARI 2025 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 22,-

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Fallen Leaves

FILMHUIS

ROMANTIEK | KOMEDIE

ZO 02 FEBRUARI 2025 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

Ansa is werkzaam in een supermarkt waarna ze een job aanneemt als afvalsorteerder. Holappa is een zandstraler die aan de drank zit. Beiden zijn eenzaam en kruisen op een nacht elkaars pad in Helsinki. Ondanks de tegenslagen en misverstanden pogen ze een relatie op te bouwen.

FILM

Incl. garderobe & consumptie

DO 06 FEBRUARI 2025 | 20:15

ONGEPLACEERD | € 12,50

Verlangen naar Ierland en Schotland

THE LASSES

MELANCHOLISCH, VROLIJK EN TROOSTRIJK

The Lasses (Margot en Sophie) zingen de mooiste nummers uit de Schotse en Ierse folktraditie. Samen spelen ze gitaar, bodhrán, ukulele, shrutibox en mondharmonica, terwijl multi­instrumentalist Janos Koolen dit alles sfeervol inkleurt met nog veel meer instrumenten zoals bazouki, banjo, piano en klarinet.

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Noem het een huwelijk

VR 07 FEBRUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 17,50

AUDREY BOLDER EN NOEL VAN SANTEN

EEN NIEUW DUO

Alles is gezegd, alles is beleefd en alles is gedroomd. Een leven lang hebben ze met elkaar gesproken, gezwegen, spullen verzameld en nu zitten ze in dat overvolle huis en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk. Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden.

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

ZA 08 FEBRUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 23,-

Pagina: 35 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Isolatiemortel:

• hoog thermisch en akoestisch isolatievermogen,

• arbeidsbesparend

• recyclebaar.

Vloerverwarming:

Complete service

• sloopwerkzaamheden

• isolatiemortel

• vloerverwarming

• dekvloer

Eén aanspreekpunt

• fijne warmteverdeling

• onderhoudsvriendelijk

• energiebesparend

Dekvloer

• snel en efficiënt

• droogtijd te versnellen met additieven

• vlakke & strakke ondergrond voor de uiteindelijke vloerafwerking

Waar mooie dingen samen komen

• Complete interieur inrichting

• Interieuradvies

• Verkoopstyling

• PVC Vloeren

• Micro Cement Vloeren

• Badkamers

•Keukenontwerp en realisatie

• Luxe wandafwerkingen

• Maatwerk kasten

• Woonaccessoires

Woon & Lifestyle

ANNO2015 By me design Dorpsstraat 3 5846 AB Ledeacker Tel. 06-21357472 www.anno2015.com anno2015bymedesign@gmail.com

•Traprenovatie

• Huisparfums

• Thee & Koffie

• Geur kaarsen

• Wasparfums

• Maatwerk staal

• Raambekleding

• Gordijnen

• Cadeau artikelen

By me design

Het gevoel van thuiskomen

Knegsel Zuid (try-out)

JULES KEERIS

EEN ONDERZOEK NAAR ZIJN IDENTITEIT VOL TEGENSTELLINGEN

Hij is een dorpse jongen in de stad en andersom. Super ambitieus en evengoed verlangend naar eenvoud en rust. Een ‘voetbalhooligan’ in de culturele sector. Stellig én weifelend. En nu is hij plots ook nog eens dertiger: niet jong meer, al hoort hij gevoelsmatig ook nog niet bij de grote mensen.

WO 12 FEBRUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Fleetwood Mac - Gold Dust Woman

THE COSMIC CARNIVAL & FRIENDS

A TRIBUTE TO STEVIE NICKS EN CHRISTINE MCVIE

Na meer dan 150 voorstellingen met live­documentaire van ‘The Incredible Story’ komt ‘Grote Prijswinnaar’ The Cosmic Carnival nu met een eerbetoon aan de twee grande dames van Fleetwood Mac: Stevie Nicks en Christine McVie!

DO 13 FEBRUARI 2025 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 27,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Loskomen

FABIAN FRANCISCUS

FABIAN IS COMEDIAN EN HEEFT AUTISME

Probeer helemaal uit je dagelijkse stramien los te komen! Was het vurige betoog van mijn psycholoog ooit aan mij. In die tijd verloor ik soms letterlijk meer tijd aan de angst en vrees, dan aan het leven zelf.

En precies dat wil ik op dit moment ook weer; even loskomen! Loskomen van verwachtingen, van het theater, van het dagelijks leven... En misschien gun ik jou dat ook wel heel erg. Maar, gun jij jezelf dat?

Zullen we samen, loskomen?

VR 14 FEBRUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 21,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Serenade

CLEAN PETE

OP HET KRUISPUNT TUSSEN POP EN KLASSIEK

Levendige strookjes van alledag zijn uiterst precies en pijnlijk in liedjes gegoten. Een cello sluimert onverbiddelijk een liedje in en Loes sabelt met lichte, bijna verontschuldigende sneer in haar stem een minnaar neer. Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen.

ZA 15 FEBRUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 20,-

MUZIEK UIT DE REGIO

Incl. garderobe & consumptie

Pagina: 37 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

ALTCON is de grootste speler op de wereldwijde markt van gebruikte wegenbouw- en grondverzetmachines. Teamwork staat bij ons voorop, zowel met klanten, partners als collega’s.

Meer weten, of benieuwd naar onze andere vacatures? Kijk snel op: www.altcon.com/jobs

Schoolstraat 21 5451 AS Mill Tel. 0485 47 01 08

De liefde wint

NOL HAVENS

BEKEND VAN VOF DE KUNST

In 2021 bracht hij het album ‘Doe mij maar alles’ uit waarvoor hij lovende kritieken kreeg: “Nog nooit waren de liedjes zo persoonlijk en recht uit het hart”, iets wat volgens Nol alleen kan met een zelfgeschreven soloalbum. En over zijn solooptredens: “Havens is een goeie verhalenverteller”.

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Fris

MARTIJN KARDOL

DO 20 FEBRUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 21,50

MARTIJN HEEFT EEN POGING TOT EEN FRISSE START GEWAAGD

Soms valt nu eenmaal alles samen. Te mooi om waar te zijn? Ja zeker, want de Belastingdienst weet je nog steeds te vinden, je blijkt toch iets meer op je ouders te lijken dan dat je voor ogen had en hoe ‘Fris’ ben je nog na anderhalf uur op het podium?

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

VR 21 FEBRUARI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Anatomy of a Fall

FILMHUIS

DRAMA | CRIME

ZO 02 MAART 2025 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

De Duitse schrijfster Sandra woont met haar echtgenoot Samuel en slechtziende zoon Daniel in een afgelegen blokhut. Wanneer Samuel op mysterieuze wijze komt te overlijden, worden zowel kwade opzet als zelfdoding niet uitgesloten. Sandra wordt uiteindelijk van moord beschuldigd.

FILM

Incl. garderobe & consumptie

All By Myself

MILÈNE VAN DER SMISSEN

EEN ODE AAN CÉLINE DION

DO 06 MAART 2025 | 20:15

ONGEPLACEERD | € 12,50

Zangeres Milène neemt na haar succesvolle show over Dolly Parton nu Céline Dion onder de loep. Een theatraal concert vol aangrijpende liedjes en vermakelijke verhalen waarin Milène hét antwoord op de vraag geeft waarom je wel of niet van de muziek van Celine houdt.

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

VR 07 MAART 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 22,50

Pagina: 39 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Burning Sweetgrass

ORKATER / DE NIEUWKOMERS UMA

HOE TE LEVEN MET DE DOOD? Hoewel ieder mens onverhoopt met de dood te maken krijgt, geven we in Nederland onze sterfelijkheid het liefst zo min mogelijk ruimte in ons leven. UMA gaat in Burning Sweetgrass dit grote onderwerp te lijf met meerstemmige samenzang en opzwepende dans.

ZA 08 MAART 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

TONEEL

Incl. garderobe & consumptie

Dit gaat allemaal van jullie eigen tijd af

KEES VAN AMSTEL

KOM! OOK AL GAAT DIT VAN JE EIGEN TIJD AF!

In de vijfde solo voorstelling neemt Kees je weer mee in het klaslokaal maar ook ver daarbuiten. Heel ver daarbuiten. Met prachtige verhalen. En met grappen, heel veel grappen, as usual. Kees werd niet voor niets een meesterverteller genoemd in veel recensies.

DO 13 MAART 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 21,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

De kwaadste nog niet

JOCHEN OTTEN

ÉÉN VAN DE BREINEN ACHTER SLUIPSCHUTTERS

In zijn kenmerkende, ijzersterke stand­up stijl: soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand (hemzelf incluis) ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnen houden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste niet.

VR 14 MAART 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

We gaan kwijt

LOVELLA TALENSFORT

BEKEND VAN TIKTOK

Deze Amsterdamse moeder met roots in Suriname bespreekt serieuze onderwerpen in een komisch jasje. Herkenbare situaties over familie, kinderen, moederschap, daten, ruzies en dagelijkse momenten die we allemaal beleven, maar ook haar persoonlijke leven brengt zij naar het kleine scherm.

DO 20 MAART 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 24,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Celebration: The 60th Anniversary of HELP

THE BEATLES STORY

TRIBUTEBAND

Maak kennis met het ongelooflijke verhaal van vier jongens uit Liverpool, dat zestig jaar geleden begon. BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met alle klassiekers. De liedjes van The Beatles hoeven geen introductie meer, ze zijn deel geworden van ons collectief geheugen.

VR 21 MAART 2025 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | €24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Pagina: 40 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

André het astronautje (4+)

KLEIN AMSTERDAM

HOE REIS JE NAAR DE MAAN?

In deze solovoorstelling, met o.a. de stem van André Kuipers bijgestaan door unieke soundscapes van componist en muziekkunstenaar Daan van West, maken de kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze kwetsbare planeet.

KINDERVOORSTELLING

Incl. garderobe & ranja

Ik kijk liever

SELMA VISSCHER

VOORAL BUITENGEWOON GRAPPIG

ZO 23 MAART 2025 | 15:00

ONGEPLACEERD | € 9,50

Terwijl iedereen zichzelf non­stop probeert te verkopen, blijft Selma dicht bij haar kernwaarden van ongemak en schaamte, voor slechts [vul prijs in]. Ze geeft met muziek een nieuwe invulling aan het genre stand­up. Muzikaal omlijst door haar broer Lars Visscher, een grote naam in de accordeon­scene.

CABARET

DO 27 MAART 2025 | 20:15

Incl. garderobe & consumptie GEPLACEERD | € 19,50

Hamlet

STUDIO ATIGONE; HANS CROISET, JULIEN CROISET E.A.

EEN MEESLEPENDE MUZIKALE VOORSTELLING

Hamlet en Ophelia zijn geen waanzinnigen, maar soulmates die samen vechten om vrij te zijn. Hamlet wil zich bevrijden van de schijnwereld van het hof, vergelijkbaar met de virtuele schijnwereld waarin we nu leven. Ophelia probeert de ketenen af te werpen die gelden als ketenen van kuisheid en zwijgplicht.

TONEEL VR 28 MAART 2025 | 20:15

Incl. garderobe & consumptie

Vieren met z’n vijven

ZOUTMUS

BEN JE JARIG? NEE? MAAKT DAT UIT? NEE! OKÉ!

GEPLACEERD | € 24,50

Zoutmus heeft een voorstelling gemaakt over vieren. Met z’n vijven. Wat ze vieren? ALLES! Een droogkomische absurdistische muzikale rollercoaster aan onlogische sketches en knetterstrakke livemuziek: Randomtainment (Family Guy meets Bruno Mars meets Monty Python meets Red Hot Chilli Peppers).

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Wicked Little Letters

FILMHUIS

KOMEDIE | MYSTERIE

ZA 29 MAART 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 23,50

De inwoners van Littlehampton schrikken op wanneer aanstootgevende en obscene brieven in hun brievenbus opduiken. Ze denken dat de pittige Rose in haar pen is gekropen, een vrouw die het voogdijschap over haar dochter dreigt te verliezen. Een groep vrouwen besluit het mysterie te ontrafelen.

FILM

DO 03 APRIL 2025 | 20:15

Incl. garderobe & consumptie ONGEPLACEERD | € 12,50

Pagina: 41 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Geluk, genot en gemak in je leven?

Levenscoaching voor een betere balans!

Waarom zou je kiezen voor Levenscoaching?

Levenscoaching is positieve gezondheidszorg, waarbij naar de totale mens wordt gekeken. Het is een aanvulling op de reguliere zorg.

Met name bij medisch onbeg repen klachten of terugkerende emoties, krijg je inzicht in je eigen functioneren, je gedrag en blokkades.

Om ver volgens door contact met je lichaam en je innerlijk weten, zelf actief te werken aan je balans.

Waar voor ga je naar een Levenscoach?

• Fysiek: vermoeidheid, gespannen voelen, geen energie/pijn.

• Emotioneel: angst, boosheid, verdriet, sombere gevoelens.

• Mentaal: niet weten wat te doen met je relatie of werksituatie.

• Spiritueel: levens- of zingevingsvragen.

Kosten Levenscoaching?

Een sessie van 1 - 1,5 uur kost slechts 60,- euro incl. btw. Oriënteren is g ratis.

‘t Hoogkoor Kom banenzwemmen in de ochtend!

Dinsdag 8.00-9.00 & vrijdagochtend 7.00-8.30

KERSTEN - Wanssum

Enny Hoenselaar Levenscoach 06 46446140 www.ennyhoenselaar.nl info@ennyhoenselaar.nl

Droom jij van een baan:

• waar het elke dag hetzelfde is?

• waar je saaie producten maakt?

WAT VIND JIJ BELANGRIJK IN JE WERK?

• waar een goede werksfeer slechts bijzaak is?

• met belabberd salaris en dito arbeidsvoorwaarden?

Dat kan! Maar dan moet je NIET bij KERSTEN zijn.

Wij leiden je op om zelfstandig mooi vakwerk te kunnen doen.

Teamwork, collegialiteit en sfeer zijn heel belangrijk! werkenbijkersten.nl

DSP Audiovisueel; de audiovisuele totaalpartner van o.a. De Weijer!

DSP Audiovisueel bestaat al sinds 1985 is in 2015 overgenomen door Iwan en Katrijn Ebben; al 25 klant bij DSP Audiovisueel, al 3 jaar samenwerkingspartner en zelf een bedrijf in evenementen, entertainment en decoratie; een logische stap.

Van oudsher verhuurder en verkoper/ installateur van licht, geluid, beeld en aanverwante productgroepen; een indrukwekkende geschiedenis met kwalitatief hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. Inmiddels is DSP Audiovisueel uitgegroeid tot een totale technische (event) partner met de volgende disciplines:

Verkoop & installatie inclusief eerlijk advies op maat

Conferentie & presentatie

Altijd in contact met je klanten, leveranciers, collega’s en partners

Event support van A tot Z

Livestream & video

Betrokkenheid en verbinding met een blijvende herinnering

Verhuur

Service

O.a. reparatie en onderhoud

Binnen deze disciplines ondersteunt DSP Audiovisueel alle mogelijke events, is betrouwbaar audiovisueel installatiepartner voor de zakelijke markt inclusief conferentie­ & presentatiesystemen, verzorgt livestream­ en videoprojecten, onderhoud en repareert audiovisuele apparatuur en draait/ondersteunt diverse theaters/ theaterzalen, waaronder De Weijer in Boxmeer. En daar zijn we trots op!

DSP Audiovisueel is inmiddels ook mooi verweven in de andere twee bedrijven:

Empire Events & Entertainment – Totale eventorganisatie en een groot aanbod aan diverse acts & entertainment

Air4Events – Unieke eventdecoratie met bijzonder airobjecten

DSP is dé aanvulling die de andere twee bedrijven vanuit de basis versterkt.

Empire Events & Entertainment is al sinds 2009 partner van Optisport. Diverse evenementen hebben zij samen opgezet en uitgevoerd; van ‘Back tot the ..’ tot ‘Halloween Kids Events’ en ook ‘The Flashbacks’; ze zijn allemaal op diverse locaties van Optisport voorbij gekomen. Inmiddels was DSP Audiovisueel toegevoegd aan Empire Events & Entertainment en Air4Events. Toen Optisport per 1 januari 2023 De Weijer overnam, was DSP Audiovisueel een logische stap als technisch

Theaterprogrammeur Dries Floris

partner om het theater te gaan runnen. En zo geschiedde!

Nu al 1,5 jaar met groot succes en er liggen plannen voor meer! ‘Wij zijn nu echt een audiovisuele totaalpartner,’ vertelt eigenaar Iwan Ebben. ‘Het mooiste compliment, dat wij gelukkig regelmatig te horen krijgen, is dat we betrouwbaar zijn, eerlijk en met een complete service. Voor ons is dat logisch en bovendien vinden wij meedenken, zoals met een installatie en eventsupport, prachtig om te doen. Zo leveren wij naast de techniek natuurlijk ook, indien gewenst, de juiste mensen om die techniek te bedienen en/of installeren, transport, installatie­ en stageplannen en uiteraard advies op maat; of je nu koopt, huurt of een event organiseert.

Wij zetten ons iedere dag weer voor 200% in om onze klanten te voorzien van professioneel advies, te faciliteren met de juiste materialen en te helpen met het creëren van het evenement dat de klant voor ogen heeft. Dit doen wij door alles dat wij in eigen huis hebben te combineren met jarenlange kennis en ervaring, waardoor wij voor de klanten absolute meerwaarde creëren. Want door die expertise weten wij inmiddels haarfijn welke doelgroep je met welke beleving kunt bereiken. Want alleen met het juiste gevoel maak je die échte connectie. Onze uitgangspunten zijn: advies op maat, kwaliteit leveren met persoonlijke aandacht, goede (na)service en excellente support. En dat ieder dag weer!

Meer weten over Iwan en Katrijn en hun bedrijven? www.empire­events.nl www.dsp­audiovisueel.nl www.air4events.com

Wat een feest om voor De Weijer het professionele theaterprogramma samen te mogen stellen. Met veel plezier heb ik de afgelopen jaren gezien hoe De Weijer meer en meer tot bloei kwam. Toen mij gevraagd werd mee te denken over de invulling van de professionele programmering bedacht ik me geen seconde.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Dries Floris 49 jaar, vader van Tijs, Guus en Cas. Op mijn 17de had ik een bijbaantje in Grand Café Berlage in Eindhoven. Daar werd op zondagmiddag iets met theater gedaan. Een open podium, een cabaretvoorstelling, muziek, lezingen. Ik keek steeds meer uit naar de zondagmiddag. Dit puur en alleen vanwege de theateractiviteiten.

Ik wist ik `t zeker; Theater. Dat is `t, dat wordt `t voor mij.

Een paar jaar later (2006) solliciteerde ik bij Theater De Kattendans. Zowaar werd ik aangenomen en was ik pardoes theaterdirecteur. In 2013 werd ik tevens directeur van DOK6 Theater in Panningen. Ik leerde goed te kijken naar wat de bevolking graag wil zien in het theater, maar tegelijkertijd ben

ik altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere verhalen. Dit omdat ik `t publiek naast pleasen ook wil verrassen en verbazen. De bezettingen van beide theaters is doorlopend jaarlijks verbetert.

Inmiddels programmeer ik voor De Kattendans, DOK6, Parktheater (Eindhoven), Paaspop (theater) en dus ook voor De Weijer. Dit alles onder de vlag van Fine Label. Fine Label is

een veelzijdig impresariaat, waar bekende en onbekendere artiesten zich gerepresenteerd weten.

Wie weet daarover later meer. Ik wens iedere lezer een heel fijn theaterseizoen toe. Theater zoals theater bedoelt is, kort op de huid, dichter op de artiest kom je niet, geniet er met volle teugen van!

Pagina: 43 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

With A little help from my friends

PHIL BEE COCKER BAND

BEKEND VAN THE TRIBUTE - BATTLE OF THE BANDS

Alle pareltjes en grote hits van Cocker komen voorbij in dit wervelende muzikale eerbetoon van zeer hoog niveau. Dichter bij Joe Cocker gaat u niet komen! Een 8­koppige band bestaande uit louter topmuzikanten brengt in dik anderhalf uur de ultieme Joe Cocker show, met gevoel, passie en vakmanschap.

VR 04 APRIL 2025 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 27,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

A Tribute To The Soul Of The 60’S

COVERBAND

DE ROERIGE JAREN ‘60

De mooie, grappige, ontroerende en soms ook schrijnende verhalen zijn de basis voor een muzikale rondreis langs alle monumenten van de soul uit die tijd. Onder andere Otis Redding, Aretha Franklin, Ray Charles, en James Brown komen voorbij. Maar ook de platenlabels die belangrijk waren voor het ontstaan van de soul.

ZA 05 APRIL 2025 | 20:15

MUZIEKCAFÉ | € 24,50

MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

ZO 06 APRIL 2025 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

Dubbelprogramma

FARIDA LAAN | SPRUIJT & OPPERMAN

EEN VOORSTELLING WAAR JE VAN DUIZELT

Farida woont in een straat vol zakkenwassers.

Wie klopt er aan de deur? En met welke geheime hartstocht? Een grootstedelijke patatbakker, een op drift geraakte kapster, een klein alcoholistisch konijn, de leegte? Goedgebekt en flexibel voert Farida je mee in een magisch­absurdistisch universum.

WAAROM MAG NIKS MEER MISLUKKEN?

Tegenwoordig moet alles ergens goed voor zijn. Iets is geen slordige fout, het is een kapitaal leermoment. Iets is niet afwijkend of raar, het is uniek. Geven moet altijd zin hebben en alles moet een reden hebben. En als die reden er niet is, dan verzinnen we hem wel.

DO 10 APRIL 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Pagina: 45 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

In onze bijzondere lunchroom heten onze medewerkers en assistent-medewerkers u van harte welkom. Geniet van: - Een heerlijk kopje koffie - Lekkere lunch

- Onze ijskaart met ambachtelijk ijs van IJs & Spijs uit Haps en onze bekende ijskoffie.

Altijd geserveerd met een glimlach. Want onthoud: een glimlach kost niks!

� Deken van de Ackerhof 14, 5431 DP Cuijk � 0485-316720 � lunchroom@dienstverleningcuijk.nl � Maandag t/m zaterdag 10-17.30 uur

Steun ons!

Doneer een emmertje vis www.ecomare.nl/steun

&praktisch advies sinds 2006 .

Voor de lekkerste Sushi, Wok, Teppanyaki en Chinese gerechten bent u bij ons aan het juiste adres!

Sint-Anthonisweg 8 5831 AE Boxmeer 0485 325210

U kunt bij ons heerlijk eten, maar ook uw eten afhalen.

Adres: De Raetsingel 1 W1 5831 KC Boxmeer

Contact:

Telefoon: 0485-785 189 Info@DeRaetGeverAdvocatuur.nl

WWW.NJOY-BOXMEER.NL
Gever
Oplossingenopmaat

Speelgroep Boxmeer

SPEELGROEP BOXMEER

75 JAAR!

Speelgroep Boxmeer is een amateurtoneelvereniging en bestaat dit jaar (2024) precies 75 jaar. Zij spelen ieder jaar met heel veel plezier en enthousiasme een avondvullende voorstelling in De Weijer. Welk stuk ze gaan spelen in 2025 wordt bekend in het najaar van 2024. Publicatie volgt via media van De Weijer

UIT DE REGIO TONEEL

Incl. garderobe & consumptie

Speelgroep Boxmeer

SPEELGROEP BOXMEER

75 JAAR!

VR 11 APRIL 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 16,-

Speelgroep Boxmeer is een amateurtoneelvereniging en bestaat dit jaar (2024) precies 75 jaar. Zij spelen ieder jaar met heel veel plezier en enthousiasme een avondvullende voorstelling in De Weijer. Welk stuk ze gaan spelen in 2025 wordt bekend in het najaar van 2024. Publicatie volgt via media van De Weijer

UIT DE REGIO TONEEL ZA 12 APRIL 2025 | 20:15

Incl. garderobe & consumptie GEPLACEERD | € 16,-

Forever Clapton

OCOBAR

EEN MUZIKAAL VERJAARDAGSCADEAU VOOR ERIC CLAPTON

De drie rasmuzikanten van Ocobar hebben hun sporen ruim verdiend. Bassist en zanger Bart Wijtman neemt de vocals van Clapton voor zijn rekening. Cok van Vuuren speelt alle akoestische en elektrische gitaren. Rob Wijtman drumt en speelt keyboard

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Detectiveparadijs

HANS AARSMAN

VR 18 APRIL 2025 | 20:15

HOE JE VAN WAARNEMING NAAR THEORIE GAAT, EN WEER TERUG

Je zult zien; eenmaal bewust hoe je van waarneming naar theorie gaat, wordt het leven er vrolijker op. Minder zorgen, minder poeha, betere ideeën, betere beslissingen. Aan de hand van nieuwsfoto’s wordt de methode uit de doeken gedaan, en dan is het tijd voor een heuse cold case.

THEATERSPECIAL

Incl. garderobe & consumptie

De Magische Kast (4+)

HUUB COOIJMANS

DO 24 APRIL 2025 | 20:!5

GEPLACEERD | € 21,50

EEN FAMILIEVOORSTELLING VOL MAGISCHE TRUCS

Huub heeft een oude kast op de kop weten te tikken via Marktplaats. Gratis af te halen, wat een topdeal! Maar de kast heeft iets geks: hij zit op slot met een grote ketting en de sleutel is kwijt… Lukt het Huub en zijn publiek om samen de magische kast open te krijgen?

KINDERVOORSTELLING

Incl. garderobe & ranja

DI 29 APRIL 2025 | 14:00

ONGEPLACEERD | € 9,50

Pagina: 47 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
GEPLACEERD
| € 21,50

Zone of Interest

FILMHUIS

OORLOG | DRAMA

Kampcommandant Rudolf Höss, zijn vrouw Hedwig en hun kinderen wonen naast het concentratiekamp Auschwitz . Ze streven ernaar om hun ideaal leven te leiden en Hedwig is vooral bezig met haar tuin te onderhouden. Een joboverplaatsing dreigt dat plan te doen mislukken, maar Hedwig is niet van plan om te verhuizen.

DO 01 MEI 2025 | 20:15

ONGEPLACEERD | € 12,50

FILM

Incl. garderobe & consumptie

De Platenkast van Paul McCartney

YORICK VAN NORDEN

NEDERLANDS GROOTSTE MCCARTNEY-CONNAISSEUR

In De Platenkast van Paul McCartney neemt Yorick u zingend, spelend en vertellend mee op zijn bijzondere ontdekkingsreis. Ook vertelt hij over persoonlijke ervaringen in de Abbey Road Studios, en speelt hij de liedjes die hij daar opnam.

VR 02 MEI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 21,50

MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Niet gehinderd door enige kennis

JASPER VAN VEEN

JASPER STAAT OP SCHERP

Hij baant zich een weg door een wirwar van liefde, woede, angst en verwondering. Welke draad laat je zitten en welke knip je door? Met sterke grappen, scherpe bespiegelingen en hilarische verhalen recht naar de kern. Wordt het een vakkundige ontmanteling of toch een keiharde knal?! Twijfelen kan niet, want de tijd tikt.

ZA 03 MEI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,-

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Cultuur & Cappuccino

ZIE WEBSITE VOOR MEER INFO

BEGIN JE ZONDAG GOED

Iedere eerste zondagochtend van de maand een prachtig, klassiek ochtendconcert op absoluut topniveau in De Weijer. De musici voor deze reeks worden zorgvuldig geselecteerd door Prof. Boguslaw Jan Strobel, verbonden aan het conservatorium van Kleve.

ZO 04 MEI 2025 | 11:00

ONGEPLACEERD | VRIJE TOEGANG

KLASSIEKE MUZIEK

Incl. garderobe & excl. consumptie

He fijn

MARTIJN CRINS

EEN ODE AAN DE PLOETERENDE MENS

Jarenlang hebben we kunnen doen waar we zin in hadden. Vreten, zuipen, feesten; het kon niet op. Maar nu de wereld zich stilaan naar de afgrond lijkt de bewegen, zullen we collectief volwassen moeten worden. We moeten ons gaan beheersen. Beteugelen.

VR 16 MEI 2025 | 20:15

GEPLACEERD | € 19,50

CABARET

Incl. garderobe & consumptie

Pagina: 48 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl

Kijk

HOTSPOT!

ERIC VLOEIMANS

EEN SMELTKROES VAN POP, JAZZ ÉN FUNK

Dansbare, funky grooves geïnspireerd op James Browns In the Jungle Groove, hypnotiserende mystiek met prachtige melodieën, een vleug dance, een ode aan de Caribische groepen waarin Vloeimans speelde, onweerstaanbaar swingende Afrikaanse ritmiek én Vloeimans’ liefde voor de energieke Balkan­grooves.

MUZIEK

VR 23 MEI 2025 | 20:15

Incl. garderobe & excl. consumptie MUZIEKCAFÉ | € 23,50

Ik volg gewoon mijn hart

JANKE DEKKER

EEN VOORSTELLING VOL INSPIRERENDE VERHALEN

Met de liedjes van Barbra Streisand in een Nederlandse vertaling brengt zij de soundtrack van haar leven en probeert ze middels de muziek een antwoord te krijgen en te begrijpen wie zij nu echt is en wat er van je overblijft als iedereen van alles van je vindt en alles waar je voor staat in twijfel trekt

TONEEL MUZIEK

Incl. garderobe & consumptie

Poor Things

FILMHUIS

KOMEDIE | FANTASY

| € 23,50

Bella Baxter wordt weer tot leven gewekt door de wetenschapper Godwin Baxter. Hij had zich voorgenomen om haar als geliefde te hebben. Bella wordt echter nieuwsgierig en wil haar seksualiteit verder verkennen. Ze trekt doorheen Europa enstuit op andere mannen zoals Duncan Wedderburn en Max McCandles.

FILM DO 05 JUNI | 20:15

Incl. garderobe & consumptie ONGEPLACEERD | € 12,50

Sinds 1 november 2023 ben ik, Iris van der Ham (25), werkzaam bij De Weijer en neem ik het theater en de marketing onder mijn vleugels. Iedere dag ga ik met heel veel plezier naar deze prachtige locatie en kijk ik er weer naar uit wat er op het programma staat. Zeker nu we zo’n ontzettend leuk theaterprogramma klaar hebben staan voor het nieuwe seizoen!

Bij mij kan iedereen terecht met vragen over het theater, voorstellingen, tickets en marketing. Vaak neem ik ook de telefoon op, wellicht spreken we elkaar wel een keer.

Ik wens iedereen heel veel plezier tijdens de voorstellingen die geprogrammeerd staan in 2024 en 2025 en wie weet tot snel!

Met gastvrije groet, Iris van der Ham

Pagina: 49 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl
VR
30 MEI 2025 | 20:15
GEPLACEERD
op deweijer.nl voor het complete programmaoverzicht Beste theaterbezoekers,

Stalhouderij Vijfheerenlanden

Mijn naam is Cees Reedijk, als klein jochie groeide ik tussen de paarden op. Na jaren samen met mijn ouders gewerkt te hebben op de Stalhouderij ben ik nu voor mezelf begonnen, onder de naam Stalhouderij Vij eerenlanden en Koetsenverhuur ‘t Woud overgenomen. Wij zetten het bedrijf voort met dezelfde service en kwaliteit zoals u gewend bent.

Wij houden ons voornamelijk bezig met het verhuren van koetsen, zowel voor trouwen, communies en ook voor een uitvaart.

Wat mijn bedrijf uniek maakt is dat ik in het bezit ben van drie prachtige bolkoetsen. Wel bekend als de assepoester koets. Met deze koetsen rijden wij niet alleen het bruidspaar naar hun trouwlocatie maar ook zijn wij vaak als vervoer voor communies zowel in Nederland als in België. De Assepoester koetsen hebben wij in drie varianten. De witte, Roze en een kleine witte. De kleine Witte Assepoester koets word voornamelijk gebruikt voor de bruidskinderen.

Wilt u liever een koets van dichtbij bekijken, dan kunt u een afspraak maken en staat de ko e voor u klaar!

Stalhouderij Vij eerenlanden | Puttenweg 83 | 5813 BB Ysselsteyn Limburg | +31 (0)6 13442636

JAAROVERZICHT

Bob Marley: One Love

Beer & Bites Festival

Beer & Bites Festival

Beer & Bites Festival

Past Lives

Pieter Derks

Cor Bakker & Sjors vd Panne

Rob Scheepers

The Old Oak

Gerard van Maasakkers

Hollandse Avond

Cultuur & Cappuccino

ABBA Tribute

Mon Amour

BOOM! LIKE THAT

Javier Guzman

Bigband Festival

Karin Bruers & co

Marco Lopes

Cultuur & Cappuccino

Roodkapje

Das Leherzimmer

S.O.S. Sound Of Silence

Lorrèn

Birgit Schuurman

Erwin Nyhof

Anne Neuteboom

Bas Keijzer

Nienke Plas

Tangarine

Kim Schuddeboom

Laus Steenbeke

The Eagles Tribute Band

Yunus Aktas

Cultuur & Cappuccino

Pinokkio

Een kist vol liedjes

The Holdovers

Silvester Zwaneveld & Berit Companjen

The Wieners

Noam Vazana

Gerrie Smits

Het zonnetje in huis

Along Comes Mary

Killers Of The Flower Moon

Cultuur & Cappuccino

Rieany Plus

Ida van Dril

Orkater

Ruud Smulders

Gewoon zoals je bent

De Meiden Van Toen

Malou Holshuijsen

FadoPelos2

Boys Named Sue

Cultuur & Cappuccino

Fallen Leaves

The Lasses

Audrey Bolder & Noel van Santen

Jules Keeris

Fleetwood Mac Tribute

Fabian Franciscus

Clean Pete

Nol Havens

Martijn Kardol

Cultuur & Cappuccino

Anatomy Of A Fall

Milene van der Smissen

Orkater

Kees van Amstel

Jochen Otten

Lovella Talensfort

The Beatles Story

Katell

André het Astronautje

Selma Visscher

Hamlet

Zoutmus

Wicked Little Letters

Phil Bee Cocker Band

Soul Of The Sixties

Cultuur & Cappuccino

Farida Laan

Speelgroep Boxmeer

Speelgroep Boxmeer

Forever Clapton

Hans Aarsman

De Magische Kast

Zone Of Interest

Yorick van Norden

Jasper van Veen

Cultuur & Cappuccino

Martijn Crins

Eric Vloeimans

Janke Deker

Poor Things

TONEEL MUZIEK

KLASSIEK

FILM

KINDERVOORSTELLING

EVENEMENT CABARET

UIT DE REGIO THEATERSPECIAL

Via de website kan je 24/7 kaarten bestellen.

Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen?

Dan kijken we graag mee. Neem contact met ons op door te mailen naar tickets@deweijer.nl

Pagina: 51 De Weijer | De Raetsingel 1 | 5831 KC Boxmeer | 0485 - 57 49 19 | deweijer.nl 23 aug 30 aug 31 aug 01 sep 05 sep 19 sep 26 sep 01 okt 03 okt 04 okt 05 okt 06 okt 11 okt 17 okt 19 okt 25 okt 26 okt 27 okt 01 nov 03 nov 03 nov 06 nov 08 nov 09 nov 14 nov 15 nov 16 nov 20 nov 21 nov 22 nov 23 nov 28 nov 29 nov 30 nov 01 dec 01 dec 04 dec 05 dec 06 dec 07 dec 13 dec 14 dec 15 dec 20 dec 02 jan 05 jan 11 jan 16 jan 17 jan 18 jan 19 jan 24 jan 25 jan 31 jan 01 feb 02 feb 06 feb 07 feb 08 feb 12 feb 13 feb 14 feb 15 feb 20 feb 21 feb 02 mrt 06 mrt 07 mrt 08 mrt 13 mrt 14 mrt 20 mrt 21 mrt 22 mrt 24 mrt 27 mrt 28 mrt 29 mrt 03 apr 04 apr 05 apr 06 apr 10 apr 11 apr 12 apr 18 apr 24 apr 29 apr 01 mei 02 mei 03 mei 04 mei 16 mei 23 mei 30 mei 05 jun

Kies voor AVG beton en bouw daarmee aan een beter milieu!

Heb jij beton nodig voor je project? Zoek dan niet verder! AVG biedt een breed scala aan betonsoorten, van C12/15 tot C45/55, voor alle omgevingsklassen.

Ook voor stelbeton, gestabiliseerd zand, vloerspecie en beton op samenstelling ben je bij ons aan het goede adres.

Beton bestellen:

0485-551270 beton@avg.eu

Zet je afval in beweging

Pak je gemak en huur een oranje bak!

Van puin tot bouw- en sloopafval, wij hebben containers van 4, 6, 7, 10, 15 en 30 m³. Bestel direct telefonisch via 0485-551260 en leg de focus op je project, dan verzorgen wij de rest.

Meer informatie vind je op: www.avg.eu/containers

Container huren: 0485-551260 bouwstoffen@avg.eu

Wist je trouwens dat wij ons productieproces zo aan het inrichten zijn dat het straks zo min mogelijk belastend is voor het milieu? Daarnaast kunnen wij onze beton op de gewenste locatie leveren met elektrische betonmixers. Kortom, AVG heeft alles in huis voor jouw betonklus.

Weet je niet zeker welke betonsoort je nodig hebt? Download dan onze Betonwijzer op: www.avg.eu/beton.

Ontdek alle mogelijkheden binnen AVG: www.avg.eu/solliciteren

“Samen richting een krachtige toekomst. Doe je mee?”

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.