Page 1

Alt. justerte logoer

Her kan du nyte dine beste 책r


Rolfsbukta 20 oktober 2009. Bryggen er i forlengelsen av det nye byggetrinnet.

2


Velkommen til

Her kan du virkelig nyte tilværelsen og ta tiden tilbake Kanskje du er i ferd med å lete etter boligen hvor du skal nyte dine aller beste år. Et sted hvor du og dine nærmeste virkelig tar tiden tilbake. Du slipper alt som heter gressklipping, snømåking, maling og vedlikehold. Kort sagt alle de forpliktelsene som følger med en enebolig. Tenk så godt livet kan være når det siste du hører før du sovner er bølgeskvulp fra brygga noen få meter borte, og det første du ser når du våkner er soloppgangen over en stille Oslofjord. Du kan ta en behagelig spasertur langs stranden, via naturreservatet og nyte en rask dukkert før middag. Slik er det her på Fornebulandet, - en liten landsby nesten midt i storbyen

en

M aritim idyll nær storby

Over en mil strand

linje - rett utenfor dø

ren!

3


Rolfsbukta regnes av de fleste som det aller aller flotteste området her ute på Fornebulandet. Bølgen har en helt enestående beliggenhet ved sjøkanten. Og ikke minst, bare 7 til 10 minutter med bil fra Oslo sentrum.

Maritim idyll nær storbyen Fremtidig marina Telenor Fornebu Arena

Aker

Fornebu Hageby Fremtidig kjøpesenter

Rolfsbukta Hundsund grendesenter med skole og idrettsanlegg

Nansenparken Koksabukta

Naturreservat

Hundsund

Barnehage og skole på Storøya grendesenter

Storøya

Naturreservat

Badeplassen Storøya

an du nyte På Bølgen k

4

r! dine beste å Flott utsikt fra brygga


Rolfsbukta er noe helt spesielt i Oslo- og Bærumsområdet. Det finnes få andre steder hvor du kan bo i nye leiligheter, kun få meter fra strandkanten. Boligprosjektet Bølgen er derfor en helt unik mulighet. Det er en egen opplevelse å bo i en moderne leilighet, bare Nyt flotte sommerkv noen minutter fra Oslo sentrum - og likevel kunne spasere fra eld ku n få meter fra strand er din egen leilighet ned til brygge og badeplass. Så godt som kanten alt du trenger vil komme nesten like utenfor døren: butikker, parkanlegg, naturreservat, restaurant, treningssenter, hoteller mm. Du kan benytte mange kilometer med gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser, og flere uberørte standlinjer. Kun en kort tur unna finner du det nye grendesenteret. Det er en naturlig samlingsplass for unge og eldre og huser svømmehall, flerbrukshall og idrettsanlegg med både kunstisbane og kunstgressbane, kantine, bibliotek og miljøverksted. Om ikke dette er nok skal det bygges et hyggelig lokalt kjøpesenter med butikker, kaféer og kulturtilbud. Skulle likevel en bytur friste, har du gode muligheter til å la bilen stå. Bussen bringer deg raskt til Lysaker stasjon eller Aker Brygge – og herfra er det gode forbindelser videre. Det er også på tale med en fergerute fra Rolfsbukta til Aker Brygge.

5


Bølgen sett mot sjøen. (Illustrasjonsfoto)

6


På Bølgen lever du tett på sjøen. Ingenting er som å sitte på balkongen og kikke ned på livet på bryggekanten og betrakte båtene som glir forbi.

En kort tur med egen båt før solen går ned? I Rolfsbukta ligger alle boligene nær vannet: enten ved sjøen, kanalen eller den særpregede pollen som danner et naturlig midtpunkt i området. Bygningene er plassert slik at du kan nyte de varme strålene fra solen når den skinner. Har du lyst til å være sosial, ligger grønne friområder mellom husene og sjøen, slik at du kan treffe venner eller gode naboer rett utenfor ytterdøren. Bølgen får et utpreget maritimt miljø, med brygger langs sjøen og pollen innerst på området. Vi arbeider også for å få bygget en marina med tilbud om båtplass til leie. På Fornebu blir det etter hvert flere butikker og serveringssteder. I tillegg har du den sjarmerende restauranten Sjøflyhavna Kro like ved Rolfsbukta. Restauranten tilbyr a-la-carte meny hver dag, men også take-away om man ønsker å nyte maten hjemme. Så kan du bare trekke pusten og kjenne den herlige følelsen av fjord og sjøliv. Slik er det faktisk å leve her på Bølgen.

estauragnet,fra Bølgen r ik n u n E min gan kun 3 7


(Illustrasjonsfoto) Øverst: Bølgen sett fra sjøsiden Nederst: Store vinduer og lyse flater gir en god atmosfære (Illustrasjonsfoto kan inneholde elementer som ikke inngår i leveransen).

8

(Illustrasjonsfoto)


Med store vindusflater, lyse og åpne rom vil det være lett å trives her på Bølgen.

Gode kvaliteter og godt håndverk understreker den fantastiske beliggenheten Her på Bølgen har vi ikke bare lagt stor vekt på utvendig arkitektur, her er også interiøret lekkert og funksjonelt. Innvendig takhøyde på 2,60 m gir en god romfølelse, og med store vindusflater, lyse og åpne rom vil det være lett å trives. Leilighetene er planlagt for å ta i mot familie og venner, og de fleste har åpen kjøkkenløsning. Vi har lagt stor vekt på gode kvaliteter og godt håndverk. Alle leilighetene leveres med parkett i stue, hall, bod, soverom og kjøkken. Leilighetene har et balansert ventilasjonsanlegg, og det er muligheter for tilknytning til gasspeis. Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme levert fra miljøvennlig fjernvarme. Du kan selv velge løsninger innenfor visse tilvalgsmuligheter. Tilvalgsmuligheten er tidsbegrenset av hensyn til byggearbeidenes fremdrift. Boligområdet i Rolfsbukta består i dag av åtte bygg med til sammen 161 leiligheter. Disse er allerede solgt og tatt i bruk. Det byggetrinnet som nå legges ut for salg består av to bygg, ett langhus pluss ett punkthus med til sammen 38 leiligheter. Leilighetene varierer i størrelse fra 63 kvm til 143 kvm. Prisene vil variere fra ca. kr. 2.590.000,- til ca. kr. 8.490.000,- inkludert en garasjeplass. Bølgen bygger vi for deg som skal nyte tilværelsen. Et sted hvor du og dine aller nærmeste virkelig tar tiden tilbake.

9


Se for deg at du har laget en liten piknik-kurv og ruslet ned på stranden en helt vanlig ettermiddag. Sammen med gode venner nyter du et smaksrikt måltid i solnedgangen. Livet er godt her på Bølgen.

Nyt et koselig måltid i den friske brisen fra fjorden

(Illustrasjonsfoto) 10


(Illustrasjonsfoto)

De aller fleste leilighetene på Bølgen har en åpen kjøkkenløsning. Selve kjøkkeninnredningen er med hvite glatte fronter i god kvalitet og forberedt for montering av innfelte hvitevarer. Hvitevarer er ikke inkludert - her står man fritt til å velge etter eget behov. Dine venner kan se frem til mange hyggelige matopplevelser i inspirerende omgivelser.

På Bølgen nytes i soln kan et smaksrikt m å ltid edgangen

Nyt et flott kjøkken og

god mat

11


(Illustrasjonsfoto)

12


Hva med et morgenbad fra brygga?

Hva med et morgenbad før du tar turen til byen? Badene her på Bølgen holder høy kvalitet i likhet med resten av leilighetene. Hovedbadene har badekar eller dusjvegger i herdet glass som standard. Og både gulv og vegger er belagt med moderne og tidløse fliser. På bad og WC er det valgt veggmontert toalett og ettgreps servantbatteri, og selve innredningen står selvsagt i stil. Fargevalgene er holdt i lyse og hvite toner som alltid er like aktuelt og tidløst. Så er det bare å stupe i det - og avslutte svømmeturen med en dampende varm dusj på et lekkert bad.

Sommerbad fra egen

brygge

13


På Fornebulandet bygger vi norges mest moderne småby. Nesten alt blir helt nytt og av aller beste kvalitet, - kjøpesenter, småbutikker, svømmehall, badeanlegg og småbåthavn, bare for å nevne noe. Men som du vet ble ikke Roma bygget på èn dag!

Rolfsbukta 20 oktober 2009.

De aller beste eiendommene går til deg som er tidlig ute! Fornebulandet er unikt, her er mange enige med oss! En rekke av boligområdene er allerede godt utbygget. Dette gjelder for eksempel Rolfsbukta hvor vi har reist åtte bygg. Nå starter salget av de neste byggene. Rolfsbukta, området rundt Bølgen, vil bli opparbeidet med kanaler, grøntanlegg, brygge og småbåthavn. Likevel kan man ikke overse at det fortsatt vil være byggeplass noen steder på hele det store Fornebulandet. Nytt kjøpesenter og småbutikker kommer i løpet av de nærmeste årene, men det er allerede skoler, barnehager, grendehus, svømmehall og to restauranter her. Det er Fornebu Utvikling ASA som står bak utbyggingen av Bølgen. Selskapet er eiet av solide selskaper som blant annet Orkla og OBOS. Dette borger for kvalitet og langsiktighet og vi kan garantere at alle byggearbeider skal gjennomføres til minst mulig sjenanse for deg som ny Fornebuer. Så kan du se frem til det som om bare noe få år er det flotteste boligområdet i hele Norge. 14


De forskjellige leilighetstypene

Bølgen B101/B201/B301/B401 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

4-roms 96 m2 / 88 m2 15 m2 / 8 m2

Lys gjennomgående endeleilighet med mye vindusflater. 3 soverom hvorav det ene har utgang til balkong/terrasse, 2 bad, kjøkken/stue med utgang til balkong/terrasse. 2 uteplasser som vender henholdsvis mot syd-øst og syd. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse. 15


Bølgen B102/B202/B302/B402 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

2-roms 63 m2 / 59 m2 7 m2

Romslig og praktisk 2-roms leilighet med sydvestvendt uteplass. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse.

16


Bølgen B103/B203/B303/B403 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

4-roms 124 m2 / 118 m2 11 m2 / 11 m2

Lys gjennomgående endeleilighet med mye vindusflater. 3 soverom, 2 bad og to uteplasser som vender mot nord-vest. Utsikt mot sjøen. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse.

17


Bølgen B104/B204/B304/B404 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

3/4-roms 124 m2 / 119 m2 13 m2 / 9 m2

Gjennomgående endeleilighet med 2 soverom og 2 bad. Her er det mulighet for et tredje soverom eller TV-stue/bibliotek. 2 uteplasser som vender mot henholdsvis syd-øst og nordvest med utsikt mot sjøen. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse. 18


Bølgen B105/B205/B305/B405 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

3-roms 83 m2 / 78 m2 10 m2

Romslig leilighet med 2 soverom. Nordvestvendt uteplass med utsikt mot sjøen. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse.

19


Bølgen B106/B206/B306/B406 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

3/4-roms 115 m2 / 109 m2 12 m2 / 10 m2

Gjennomgående, lys og romslig leilighet med 3 soverom, 2 bad og god spiseplass på kjøkkenet. 2 uteplasser som vender mot henholdsvis sydøst og nord-vest. Utsikt mot kanalen og sjøen. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse. 20


Bølgen B107/B207/B307/B407 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

3-roms 103 m2 / 98 m2 13 m2 / 8 m2

Stor gjennomgående leilighet med 2 soverom, 2 bad, god spiseplass på kjøkkenet. 2 uteplasser som vender henholdsvis mot syd-øst og nord-vest. Utsikt mot kanalen og sjøen. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse

21


Bølgen B108/B208/B308/B408 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

2-roms 65 m2 / 61 m2 8 m2

Stor 2-roms leilighet. Nordvendt uteplass med utsikt mot kanalen og sjøen. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse.

22


Bølgen B109/B209/B309/B409 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

4-roms 143 m2 / 138 m2 23 m2 / 15 m2

Gjennomgående endeleilighet med stor hall, 3 soverom, 2 bad og romslig stue med utgang nordvendt uteplass og kjøkken med utgang sydvendt uteplass. Beliggende med utsikt mot Bygdøylandet og sjøen. For 1. etg. følger privat uteareal i tillegg til markterrasse. 23


Bølgen B501 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

3-roms 79 m2 / 74 m2 39 m2

En av to toppleiligheter i 5. etasje i punkthuset med stor terrasse på 39 m2 fra øst til syd. Leiligheten får lyset inn fra tre sider. Inneholder 2 soverom, 2 bad, åpen kjøkken-/stueløsning.

24


Bølgen B502 Leilighetstype: Areal BRA/P-ROM: Areal uteplass

3-roms 108 m2 / 99 m2 78 m2

En av to toppleiligheter i 5. etasje i punkthuset med stor terrasse på 78 m2 fra syd til nord. Leiligheten får lyset inn fra tre sider. Inneholder 2 soverom, 2 bad, åpen kjøkken-/stueløsning.

25


Leveransebeskrivelse BYGNING GENERELT: Fasade i lys tegl. Dekker i prefabrikkerte betongelementer eller plasstøpt betong. Innvendige felles trapperom/korridorer utføres med flis på gulv og malte betong/ gips vegger. Betong eller gips i boligenes skillevegger. Innvendige lettvegger i boligene består av bindingsverk bekledd med malte gipsplater. INNVENDIGE FLATER OG MATERIALER: GULV: Stue, kjøkken, entre, soverom, bod i leilighet: 14 millimeter eikeparkett.

i tegningsgrunnlaget fra anerkjent leverandør. Leilighetene har innvendig bod på ca. 3 kvm i leiligheten. Alle leiligheter har i tillegg sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm. Sportsboder har gulv i betong. DØRER / VINDUER: I leiligheter leveres glassdører med lav brystning mellom entre og stue, resterende innvendige dører leveres som massive dører. Vinduer og dører leveres med standard hvitmalt gerikter med synlige spikerhull. Det er lagt opp til minimum 40 cm brystning under vinduer for at varmetapet skal være minst mulig.

VEGGER: Betong eller gips i boligenes skillevegger. Innvendige lettvegger i boligene består av bindingsverk bekledd med malte gipsplater. Innvendige vegger leveres med malt overflate.

OPPVARMING: Fjernvarme med vannbåren gulvvarme i alle rom med individuell termostatstyring for de enkelte sonene.

TAK: Betongtak med malt v-fuge i brukket hvitfarge. Lokal nedforet himling kan forekomme (gips, sparklet og malt).

TELEFON / TV / BREDBÅND: I hver leilighet leveres et felles digitalt nettverk for TV, telefoni og bredbånd. Bredbånd leveres med 1 uttak i stue og tomrør til hovedsoverom. Kjøper bestiller selv abonnement.

KJØKKENINNREDNING: Det leveres kjøkkeninnreding fra anerkjent kjøkkenleverandør (f eks. Norema, Sigdal). Som standard leveres hvit kjøkkeninnredning type høyglans med solid skrog og slitesterke overflater. Mørk grå benkeplate med aluminiums forkantlist. Grep og kummer i rustfritt stål, underlimt til benkeplate. Tilrettelagt for montering av innfelte hvitevarer. Det leveres ikke hvitevarer. BADEROM: Baderom leveres hovedsakelig som prefabrikkerte baderomskabiner. Varme i gulv. Underskap med servant, 1 stk overskap og innfelt speil. Dusjvegger, badekar etc leveres iht salgstegninger. Gulv: grå fliser 10 x 10 cm. Vegg: hvite fliser 20 x 20.. GARDEROBESKAP/BOD: Til leilighetene leveres 1 m garderobeskap pr. sengeplass slik det fremkommer

26

VENTILASJON: Ventilasjon, avtrekk iht myndighetenes krav. Ventilasjonsvifte på kjøkken for styring av balansert ventilasjonsanlegg med avtrekk fra bad/kjøkken og tilførsel til stue og soverom gjennom kanaler i tak. BALKONGER: Balkonger i betong med rekkverk i galvanisert stål og glass. TERRASSER PÅ TERRENG: Private uteplasser på terreng leveres med trykkimpregnert tredekke. LISTVERK: Alt listverk (rundt dører og vinduer) leveres ferdig malt fra fabrikk med synlige spikerhull. Listverk gjæres. Det leveres ikke taklister. ELEKTRISKE INSTALLASJONER: Iht romskjema. Skjult anlegg med unntak

av installasjon ved lyd/yttervegger og betongvegger/himling. TAKHØYDE: Det legges opp til ca. 2,60 m. Lokal nedforing vil forekomme i enkelte områder. DOWNLIGHTS: Kjøkken: 3 downlights under overskap med bryter. Baderom: downlights med dimmer. DØRCALLING: Det leveres dørcalling fra inngangspartiet og til leiligheten. RENOVASJON: Det etableres utvendig søppelnedkast. TILVALGSMULIGHETER: Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger innenfor gitte tidsfrister og mot tillegg i prisen. Det vil bli utarbeidet tilvalgsliste som viser tilvalgsmulighetene innenfor de ulike elementene. Gulv: Forskjellige typer parkett fra valgt leverandør. Bad: Alternative vegg og gulvfliser, iht. valgmuligheter fra valgt leverandør, badekar eller dusj i henhold til tegning i prospekt. Kjøkken: Alternative skapfronter og benkeplater iht. valgmuligheter fra valgt leverandør. Alternativ kjøkken-layout innenfor gitt planløsning. Skap: Alternative fronter fra valgt leverandør. Elektro: Ekstra stikk, downlight, IKT-uttak, porttelefon med bilde. Gass: Gassrør er ført frem til fordelingsskap på balkong. Tilkoblingspunkt for gassgrill er tilvalg. Gasspeis kan bestilles som tilvalg, plassering må avklares med utbygger. Dører: Alternative dører fra valgt leverandør.


Salgsoppgave SELGER / UTBYGGER: Rolfsbukta AS, org nr. 983 437 524, ADRESSE Adresse for eiendommen vil bli bestemt av Bærum kommune. BEBYGGELSE: Bølgen består av et langhus og et punkthus på totalt 38 leiligheter. Parkeringsplasser i eget garasjeanlegg. AREALANGIVELSER: Arealene oppgitt på tegninger og i prislister er angitt i bruksareal (BRA) som er boligenes mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom i prislisten – dette er (litt forenklet uttrykt) leilighetens BRA areal fratrukket innvendige boder og veggene til disse. OVERTAGELSE / INNFLYTTING: Boligene antas ferdig for overtagelse første kvartal 2012 forutsatt byggestart ila oktober 2010. Endelig overtagelsesdato meddeles tidligst med ca. 3 måneders varsel og senest med 6 ukers varsel. PRISER: Se vedlagte prisliste. BETALINGSBETINGELSER: Ved kontraktsunderskrift skal håndpenger tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto. Renter på alle beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet selger, såfremt selger stiller garanti etter Bustadoppføringslova § 47. Selger vil benytte egen standard kjøpekontrakt. Det forutsettes at bud legges inn på grunnlag av denne kjøpekontrakten og en eventuell aksept gis under samme forutsetning. Kontraktsmalen innhentes hos megler eller lastes ned fra hjemmesiden. Det må påregnes at det stilles krav

om finansierings-bevis eller annen tilfredsstillende dokumentasjon for finansiering av kjøpet før bud aksepteres. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustadoppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes krav om at håndpenger tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktsunderskrift. Innbetaling av håndpenger ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen eller i eiendommen hvor boligen inngår som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til megler før overtakelse. Eventuelle tilvalg innbetales separat til meglers klientkonto ved bestilling. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. FORSIKRING: Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger. GARANTIER: Det forutsettes stilt garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med kontraktsunderskrift. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om utbygger ønsker utbetalt håndpenger før hjemmelsovergang. Påkrevde endringer av garantier ved

eventuelle videresalg/transporter kostes ikke av selger/utbygger.

be-

FORRETNINGSFØRER: OBOS Eiendomsforvaltning AS. Hammersborg Torg 1, 0179 Oslo, pb 6668 St. Olavs plass, 0129 Oslo Telefon: 22 86 59 99 E-post: oef@obos.no TOMT: Eiet tomt. Det vil bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/ deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter justeringer er ennå ikke fastsatt. REGULERINGSFORHOLD / OFFENTLIG GODKJENNING Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig i henhold til egen reguleringsplan. Prosjektet er en del av en større feltutbygning. Det tas forbehold om at prosjektet får offentlig godkjenning. MATRIKKELNUMMER / ADRESSE: Eiendommene har i dag matrikkelnummer: Gnr. 41, bnr. 792 i Bærum kommune. Matrikkelnummer kan bli endret i forbindelse med utviklingen av prosjektet. Seksjonsnummer fastsettes i forbindelse med seksjoneringen. SERVITUTTER / RETTIGHETER: Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. De vil være fri for økonomiske heftelser med unntak av lovpålagt pantrett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelte sameiers fellesforpliktelser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Kopi av servitutter tinglyst på eiendommen kan fremlegges av megler. Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon og kan fritt leie den ut. LIKNINGSVERDI: Ikke fastsatt. Likningsverdien fastsettes av offentlig myndighet, og vil normalt være rundt 25-30% av førstegangs kjøpesum.

27


STANDARD / UTSTYR: Se vedlagte leveransebeskrivelse og romskjema som er en del av denne salgsoppgaven. GARASJE / PARKERING / SYKKELPARKERING: Parkeringsplasser etableres i lukket parkeringskjeller. Organisering og lokalisering av parkeringsplasser og boder bestemmes av selger. For parkeringskjelleren under Bølgen vil det bli etablert en midlertidig nedkjøring fra Rolfsbuktalleen (rett ved Lille kanal). Ved utbygning av Alleen 1 og 2 vil det bli etablert en permanent nedkjøring til parkeringskjelleren, og den midlertidige nedkjøringen for Bølgen vil bli fjernet. BODER: Det følger en innvendig bod i leiligheten og en sportsbod i kjeller. FELLESUTGIFTER / LIKVIDITETSTILSKUDD: Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 25,- til 35,- pr. kvm. BRA/mnd. Det foreligger pt. ikke regnskap eller budsjett for sameiet / sameiene. Budsjett vil bli utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører og tas opp til vedtak på første generalforsamling. Forretningsfører vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 3 måneders fellesutgift som likviditetstilskudd for sameiet. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling. VEDTEKTER: Husordensregler samt vedtekter for sameier er under utarbeidelse og foreligger ikke. Så snart dokumentene er ferdige vil de bli tilsendt kjøpere eller de

28

kan innhentes hos megler. Det forutsettes at dokumentene aksepteres som grunnlag for handelen. Eventuelle ønskede endringer kan skje i henhold til vedtektene på senere generalforsamlinger. EIERFORM / ORGANISERING: Bølgen vil bli ett eller del av ett større eierseksjonssameier i samsvar med Eierseksjonsloven. Antall sameier besluttes på et senere tidspunkt av selger og vil blant annet avhenge av progresjonen i prosjektet og det endelige antall byggetrinn. Utbygger tar forbehold om at endelig organisering kan avvike fra ovenstående skisse, f.eks ved at utearealet rundt og mellom byggene ikke utgjør egne eiendommer. Utbygger står fritt til å evt. endre organiseringen til det antall sameier som er hensiktsmessig. For øvrig vil hvert eierseksjonssameie være medlem av Rolfsbukta huseierforening og derigjennom i Fornebu driftsforening. Deler av uteområdene vil derved bli eiet av huseierforeningen, evt ligge i sameie mellom flere eierseksjonssameier. Hver kjøper må, gjennom felleskostnadene, dekke en forholdsmessig andel av utgiftene til drift og vedlikehold av disse foreningene/ fellessameiet. OMKOSTNINGER: I tillegg til kjøpesum, betaler kjøper dokumentavgift med 2,5 % av andel tomteverdi. Dokumentavgiften anslås fra ca kr. 20 000 til ca kr. 45 000 per seksjon. I tillegg påløper tingslysningsgebyr pt. kr 1 548,- for skjøte og kr. 2 142 per panteobligasjon (inkl. attest) som skal tinglyses i forbindelse med kjøpet. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til overskjøting. KREDITTVURDERING / DOKUMENTASJON AV FINANSIERINGSEVNE: Selger forbeholder seg retten til å foreta

kredittvurdering av kjøpere, og kan avvise en kjøper som ikke er kredittverdig på kjøpstidspunktet. OVERDRAGELSE / RESALG: Selger forbeholder seg rett til å nekte enhver overdragelse av rettsposisjoner i henhold til kjøpekontrakten før overtakelse har funnet sted. Ved selgers eventuelle godkjennelse av en slik transport, må det på regnes et administrasjonsgebyr på kr. 15 000 inkl. mva. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør. TILVALG / ENDRINGER: I byggeprosjektet skilles det mellom tilvalg og endringer. Endringer kan medføre at leverandører, arkitekter og rådgivere må vurdere ønskene, og vil få en initialkostnad for utredningen alene. Endringsarbeider refererer seg til alle ønsker utover tilvalgslisten. Endringer kan kun gjennomføres dersom det ikke berører rammetillatelse og ikke gir forsinkelser i prosjektet. Det vil bli muligheter for et definert antall tilvalgsmuligheter som f.eks. type parkett, ekstra el-punkt, skapfronter og lignende. Uansett er adgangen til tilvalg begrenset til 15 % av kontraktsverdi. Tilvalgsliste sendes ut etter at byggestart er besluttet. Alle tilvalg avtales direkte mellom kjøper og entreprenør i en separat avtale. Tilvalg innbetales separat til meglers klientkonto ved bestilling. FORBEHOLD: Det er søk om endringer i forholdt til godkjendt rammetillatelse for prosjektet. Selger må ta forbehold om at prosjektet godkjennes av Bærum kommune. Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere leiligheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to


seksjoner eies av en og samme juridiske person. Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer i prosjekteringsprossessen, og det tas forbehold om evetuelle endringer av antall eierseksjoner i bygningene. Selger forbeholder seg retten til uten varsel å kunne endre priser og betingelser for usolgte leiligheter og garasjeplasser. Det utearealet som hører til de respektive byggetrinn vil bli ferdigstilt i den grad det er mulig. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn. Det gjøres uttrykkelig oppmerksom på at anslaget vedrørende overtagelsestidspunkt ikke er å anse som en avtalt frist for overtagelse i forhold til Bustadoppføringslova § 10. Ovennevnte er kun et estimat, og endelig overtagelsesdato vil bl.a. avhenge av kommunal behandling, fremdrift i prosjekt- og byggearbeid. Alle illustrasjoner, skisser, ”møblerte” plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgs- og markedsføringsmateriell vil ikke passe for alle leiligheter. Kjøper oppfordres derfor særskilt til å vurdere solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold terreng og omkringliggende bygningsmasse m.v. før budgivning. Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/eller

nødvendige, likevel slik at den generelle standard og utførelse ikke forringes eller endres vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassinger av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal og lignende. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas videre forbehold om et tilfredsstillende salg av boliger i prosjektet, at det inngås tilfredsstillende avtale med entreprenør, at selger oppnår en tilfredsstillende finansiering for igangsettelse av prosjektet og at man oppnår de nødvendige offentlige tillatelser. Det tas forbehold om trykkfeil i prospektet. DIVERSE: Boligene selges i henhold til lov om Bustadoppføring til kjøpere som regnes som forbrukere. Selger er pliktig å stille §12 bankgaranti på 2% av kjøpesummen i byggetiden og 3% av kjøpesummen inntil 2 år etter overlevering. For øvrig gjelder lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. FØLGENDE DOKUMENTER UTGJØR EN DEL AV SALGSOPPGAVEN: • Foreløpig utomhusplan/illustrasjonsplan • Plantegninger • Leveransebeskrivelse/romskjema • Budskjema • Prisliste

29


Romskjema – Felt 4,2 BT2 - Bølgen ROM

GULV

VEGG

HIMLING

HALL/ENTRÈ

14mm parkett eik natur m/ lakkerte eikelister.

Sparklet og malt gipsplate / betong. NCS S 0502Y

Sandsparklet og malt betong (elementer) med synlig V-fuger. Nedforede himlinger utføres som gipsplatehimling. Farge: hvit

KJØKKEN

14mm parkett eik natur m/ lakkerte eikelister.

Sparklet og malt gipsplate / betong. NCS S 0502Y

Sandsparklet og malt betong (elementer) med synlig V-fuger. Nedforede himlinger utføres som gips-platehimling. Farge: hvit

STUE

14mm parkett eik natur m/ lakkerte eikelister.

Sparklet og malt gipsplate / betong. NCS S 0502Y

Sandsparklet og malt betong (elementer) med synlig V-fuger. Nedforede himlinger utføres som gipsplatehimling. Farge: hvit

SOVEROM

14mm parkett eik natur m/ lakkerte eikelister.

Sparklet og malt gipsplate / betong. NCS S 0502Y

Sandsparklet og malt betong (elementer) med synlig V-fuger. Nedforede himlinger utføres som gipsplatehimling. Farge: hvit

BAD

Fliser, 100 x 100 Farge: grå

Fliser, 200 x 200 Farge: hvit

Stålplatehimling. Farge: hvit

WC/ ekstra bad

Fliser, 100 x 100 Farge: grå

Fliser, 200 x 200 Farge: hvit

Stålplatehimling. Farge: hvit

BOD

14mm parkett eik natur m/ lakkerte eikelister

Sparklet og malt gipsplate / betong. Farge: Brukket hvit

Sandsparklet og malt betong (elementer) med synlig V-fuger. Nedforede himlinger utføre som gipsplatehimling. Farge: hvit

PRIVAT UTEAREAL

-Takterrasser; Trykkimpregnert tremmegulv -Balkonger vil ha betongoverflate -Markterrasse: trykkimpregnert tredekke

INV. FELLES AREALER

Fliser (300x300) i inngangspartier frem til korridordører og i trapper/reposer. Fliser i korridorer. Sokkelflis

Malte overflater. Farge bestemmes av arkitekt.

Sandsparklet og malt betong (elementer) med synlig V-fuger eller systemhimling. Farge: hvit

KJELLER-BOD, SYKKEL-BOD

Oljet betong

Malte vegger

Malt betong eller malte hulldekker

30


ELEKTRO

SANITÆR

VENT

1 stikkontakt ved himling med bryter (for belysning) 1 dobbel stikkontakt 1 stikkontakt for komfyr 1 stikkontakt for platetopp 1 stikkontakt for kjøleskap 1 stikkontakt for oppvaskmaskin 1 dobbel stikkontakt i benkehøyde 1 stikkontakt ved himling med bryter (for takbelysning) 3 downlights under overskap med bryter 1 dbl stikkontakt v/ gulv

ANNET Porttelefon

Ettgreps blandebatteri inkl. avstegning for oppvaskmaskin – Besparende benke batteri. Inkl. avstenging for oppvaskmaskin Stuss og avløp for oppvaskmaskin. Husbrannslang

Kjøkkenventilator type: volumhette i rustfritt stål.

Det leveres kjøkkeninnreding fra anerkjent kjøkkenleverandør (feks. Norema, Sigdal). Som standard leveres hvit kjøkkeninnredning type høyglans med solid skrog og slitesterke overflater. Mørk grå benkeplate med aluminiums forkantlist. Grep og kummer i rustfritt stål, underlimt til benkeplate. Tilrettelagt for montering av innfelte hvitevarer.

4 doble stikkontakter i 2- og 3-roms leiligheter -5 stk. i 4-roms leiligheter. 1 stikkontakt ved himling med bryter (for takbelysning) i alle leiligheter

Tomrør for tele/data og kabel-TV.

3 doble stikkontakter 1 stikkontakt ved himling med bryter (for takbelysning)

Garderobeskap type std hvit. Tomrør for tele/data og kabel-TV i hovedsoverom.

4 stk downlights i himling med dimmer. Lysstoffarmatur med stikkontakt over servant 1 stikkontakt for vaskemaskin 1 stikkontakt for tørketrommel

-Ett greps vannbesparende blandebatteri -Blandebatteri, dusj på stang og termostat – batteri leveres forkrommet -WC leveres vegghengt m/2 spylermengder og spylerknapp -Eget uttak for vanntilførsel og avløp for vaksemaskin -Dusjvegger i herdet glass/ badekar ihht salgs tegninger

Generelt leveres det prefabrikkerte baderom. Det leveres 1 stk underskap og 1 stk overskap. Speil og servant integrert med innredningen.

Lysstoffarmatur med stikkontakt over servant Gulvvarme

-WC leveres vegghengt m/2 spylermengder og spylerknapp. -Servant med vannbesparende ett greps blandebatteri.

Blandebatteri leveres forkrommet

1 lampe i himling med bryter 1 dobbel stikkontakt

Synlige tekniske føringer

Lampe på balkong m/innvendig bryter. 1 dobbel stikkontakt.

Nødvendig belysning med bevegelsessensor

Nødvendig belysning med bevegelsessensor

Låsbare postkasser

Ventilasjon i hht forskrifter

Oppvarming etter behov

31


Anbefalte logoer

Alt. justerte logoer

MEGLER DnB NOR Eiendom, org.nr. 910 968 955 Tollbugt. 30, 0021 Oslo Finn Bragenes Mob.: 913 15 818 E-post: finn.bragnes@dnbnoreiendom.no Gro Kirchoff Mob.: 930 23 976 E-post: gro.kirchoff@dnbnoreiendom.no Tlf.: 22 31 88 40 Telefaks: 22 31 88 70 Se www.fornebulandet.no for ledige leiligheter.

Fornebu - Bølgen  

Prospect - Bølgen

Fornebu - Bølgen  

Prospect - Bølgen

Advertisement