Hartvigsen & Hein

Page 1

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik  Kiropraktik  Fysioterapi  Massage  Idrætsklinik  Ultralyd  Træning  Røntgen  Forskning www.rygklinik.dk

En moderne tilgang til smerter

og skader i muskler og led

 Hartvigsen & Hein - Rygcenter og Idrætsklinik er en stor tværfaglig klinik, hvor kiropraktorer og fysioterapeuter leverer sundhedsydelser af højeste faglige kvalitet.

 Vi betragter os som førende indenfor undersøgelse, diagnose, behandling og forebyggelse af smerter og skader i muskler og led.

 Vi har altid patienten i centrum og udvikler os løbende sammen med videnskaben.

 Vi har fokus på at give dig kontrol over smerterne og fastholde dig så aktiv, som det er muligt.

Find os
sociale medier!

Hvad kan vi hjælpe med?

Smerter og skader i muskler og led er vores speciale.

Vi kan bl.a. hjælpe med følgende:

 Ryg- og nakkesmerter

 Overbelastningsskader

 Knæsmerter

 Osgood Schlatter syndrom

 Severs hælsyndrom

 Funktionsoptimering

 Genoptræning

 Skadesforebyggelse

 Ultralydsundersøgelse

 Røntgenundersøgelse

Vi hjælper dig tilbage til normal træning, og giver dig bedre kontrol over de smerter, du måtte opleve både nu og i fremtiden.

Specialister i smerter og skader

Kiropraktoruddannelsen er en 5-årig kandidatgrad og således den grunduddannelse i Danmark med højeste specialisering indenfor smerter og skader i muskler og led. Tre af klinikkens kiropraktorer har oveni en ph.d.-grad, og de fleste af os underviser på Syddansk Universitet.

Vi er en del af sundhedsteamet i flere sammenhænge, bl.a. i Odense Håndbold og vi samarbejder med Odense Elite College og Efterskolen Sports Academy Danmark.

HVIS DU VIL VIDE MERE?

Scan QR-koden med kameraet på din smartphone for at besøge vores hjemmeside.

Du finder os ved Flakhaven i hjertet af Odense!  Vestergade 11, 1. sal 5000 Odense C. Tlf. 6612 2382 www.rygklinik.dk  Du kan booke en tid online eller pr. telefon Økonomi Klinikken har overenskomst med sygesikringen, og der er tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Vi samarbejder med Sundhedsforsikringerne, der typisk dækker det fulde beløb.

BOOK EN TID

Scan QR-koden med kameraet på din smartphone for at booke en tid.

Foto: Torben Andresen
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.