Canvit Booklet

Page 1

HEALTHY PETS


ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ CANVIT ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ “ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ”, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΡΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ CANVIT ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ CANVIT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ.


ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CANVIT: ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Έχουμε δημιουργήσει διάφορα σκευάσματα για την καθημερινή φροντίδα των κατοικίδιών σας, με βάση τα διαφορετικά στάδια ζωής, το στρες, τις διατροφικές συνήθειες και τις εκάστοτε ανάγκες τους (ενηλικίωση, γηρατειά, εγκυμοσύνη, γαλουχία κτλ.).

ΕΥΚΙΝΗΣΙΑ Ασθένειες όπως η δυσπλασία των ισχίων, η οστεοπόρωση και άλλες ασθένειες των οστών και των συνδέσμων κάνουν τη ζωή μας και τη ζωή των κατοικίδιών μας δύσκολη και δυσάρεστη. Επίσης, οι κινητικές δυσκολίες που ως τώρα αποτελούσαν κυρίως πρόβλημα για τις μεγαλόσωμες φυλές σκύλων, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται με αυξημένη συχνότητα σε μεσαίες και μικρόσωμες φυλές, συμπεριλαμβανομένων και των γατών. Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός συστατικών υποστηρίζει την ανάπλαση του αρθρικού χόνδρου, βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, μειώνει την αίσθηση του πόνου κατά τη διάρκεια της κίνησης και κατ΄ επέκταση καλυτερεύει τις ζωές των τετράποδων φίλων μας.

ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΜΑ Το δέρμα και το τρίχωμα αποτελούν τον τέλειο μηχανισμό προστασίας από το εξωτερικό περιβάλλον. Η ποιότητα του δέρματος είναι αυτή που καθορίζει την ποιότητα και την λάμψη του τριχώματος. Η απουσία των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στην τροφή έχει άμεση επίπτωση στην εμφάνιση του δέρματος και του τριχώματος. Με την άμεση παρέμβαση και την τακτική χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής των προϊόντων της Canvit μπορούμε αποτελεσματικά να ενισχύσουμε την υγεία του δέρματος και του τριχώματος, και κατά συνέπεια να συμβάλουμε στην άριστη ποιότητα και εμφάνισή τους.

ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι η βασική άμυνα του οργανισμού. Υποστηρίζοντας και ενδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα μπορούμε άμεσα να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε τη ζωή των κατοικίδιών μας. Δεν πρέπει να αμελούμε τη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής κυρίως σε κρίσιμες καταστάσεις, οι οποίες συνήθως συνοδεύονται από εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, π.χ. στρες μεταφοράς, γαλουχία, εγκυμοσύνη, ασθένειες, χειρουργείο, κυνήγι, ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, ταξίδι, αλλαγή χώρου ή ρυθμού ζωής, κτλ.

ΠΕΨΗ Η δυσπεψία, η δυσανεξία ή ο εμετός αποτελούν τα πιο συχνά και ενοχλητικά προβλήματα υγείας. Η ανεύρεση των αιτιών τους είναι συνήθως δύσκολη και χρονοβόρα. Τα σκευάσματα της Canvit μετριάζουν τις αρνητικές επιδράσεις των πεπτικών προβλημάτων και βελτιώνουν όχι μόνο την πεπτική διαδικασία, αλλά και συνολικά τη λειτουργία του σώματος και την υγεία του κατοικίδιού σας. Να θυμάστε ότι η υγιής πέψη με αποτελεσματική αξιοποίηση των θρεπτικών συστατικών της τροφής κατέχει ζωτικό ρόλο στη σωστή λειτουργία ολόκληρου του σώματος.


ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Στην κτηνιατρική πρακτική, η διάγνωση καρδιακών παθήσεων (αλλοιώσεις των βαλβίδων της καρδιάς, αρρυθμίες ή μυοκαρδιοπάθεια, κτλ) είναι συχνό φαινόμενο σε σκύλους και γάτες. Συνεπώς η προληπτική φροντίδα του καρδιαγγειακού συστήματος και η καλή λειτουργία του αποτελεί για εμάς ζήτημα υψίστης σημασίας. Τα σκευάσματα της Canvit περιέχουν συστατικά όπως ωμέγα-3 ακόρεστα λιπαρά οξέα, λεκιθίνη, καρνιτίνη, κτλ., τα οποία είναι ουσίες με αποδεδειγμένη ευεργετική επίδραση στη λειτουργία της καρδιάς και το κυκλοφορικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθούν το κατοικίδιο να έχει μια μακρά ζωή γεμάτη ενέργεια.

ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος είναι απαραίτητη για τη ζωτικότητα και την ευρωστία του οργανισμού. Προβλήματα υγείας που σχετίζονται με διαταραχή του νευρικού συστήματος δημιουργούνται συνήθως από ελλείψεις ορισμένων βασικών ουσιών στο σώμα. Τα σκευάσματα της Canvit περιέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στη σωστή αναλογία, εξασφαλίζοντας την ισορροπία και την καλή λειτουργία των νεύρων και των αισθήσεων.

ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Οι μολύνσεις από βακτήρια και ιούς, καθώς και ο σχηματισμός λίθων στο ουροποιητικό σύστημα ταλαιπωρούν πολλά κατοικίδια, κυρίως αυτά μεγαλύτερης ηλικίας ή μετά από στείρωση. Μπορούμε να μειώσουμε ή ακόμα και να εξαλείψουμε έναν αριθμό προβλημάτων και τις αιτίες τους με έναν συνδυασμό κατάλληλης διατροφής και διατροφικών συμπληρωμάτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να προλαμβάνουν και να μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης λίθων στο ουροποιητικό (στρουβίτης, οξαλικοί λίθοι)

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ Η παχυσαρκία αποτελεί την πιο κοινή πάθηση στον πληθυσμό και επηρεάζει όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα. Η παχυσαρκία εγκυμονεί κινδύνους οι οποίοι πηγάζουν από το γεγονός ότι αποτελέι τη βάση για την εμφάνιση πληθώρας άλλων ασθενειών, όπως είναι ο διαβήτης, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, οι παθήσεις των αρθρώσεων, κτλ. Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τις διατροφικές συνήθειες και να εστιάσετε στη μείωση του βάρους του κατοικίδιού σας, χρησιμοποιήστε προϊόντα της Canvit. Ωστόσο, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητη η τακτική άσκηση.

ΣΤΡΕΣ Το στρες είναι ένας παράγοντας εμφάνισης πληθώρας σοβαρών ασθενειών. Με την πρόληψη και την ανακούφιση αγχωτικών καταστάσεων μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά τις ζωές των κατοικίδιών μας. Να θυμάστε ότι τα σκευάσματα για την καταπολέμηση του στρες βοηθούν στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων που έχει το στρες στο σώμα. Είναι σημαντικό να μπορεί κανείς να βρει και όπου αυτό είναι δυνατό να εξαλείψει τις αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν στρες στο κατοικίδιο του.

ΣΤΟΜΑ - ΔΟΝΤΙΑ Για τους σκύλους και τις γάτες, τα δόντια είναι απαραίτητα εργαλεία για την επεξεργασία της τροφής. Επιπλέον, οι ασθένειες των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας μπορούν να προκαλέσουν άλλες ασθένειες. Τα προϊόντα της Canvit εστιάζουν στην καθημερινή φροντίδα της υγιεινής των δοντιών, αφαιρώντας την πλάκα και εμποδίζοντας την εμφάνιση ουλίτιδας.


HEALTHY PETS

VETERINARY LINE για σκύλους


Every-day care

JUNIOR ΥΓΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ιδανικό για: κουτάβια και νεαρούς σκύλους κατά την διάρκεια της ανάπτυξης

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Γλυκόζη, Άμυλο σιταριού, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας, Κυτταρικά τοιχώματα του ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae (πηγή mannan-ολιγοσακχαριτών) 8%, Διϋδρογονοφωσφορικό ασβέστιο, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, Έλαιο σολομού, Ηλιέλαιο, Χλωριούχο νάτριο

Every-day care

MULTI ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Ιδανικό για: Ενήλικους Σκύλους, Γαλουχία, Εγκυμοσύνη

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Γλυκόζη, Ανθρακικό ασβέστιο, Άμυλο σιταριού, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 8,5 %, Λίπος 4,2 %, Ακατέργαστες ίνες 2.3 %, Ακατέργαστη τέφρα 10,6 %.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 5,5 %, Λίπος 4,8 %, Ακατέργαστες ίνες 1 %, Ακατέργαστη τέφρα 16,2 %.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 300 000 IU, Βιταμίνη D3 (E671) 10 000 IU, Βιταμίνη Ε (οξική α - τοκοφερόλη) 6 000 mg, Βιταμίνη Κ 50 mg, Βιταμίνη Β1 300 mg, Βιταμίνη Β2 300 mg , Βιταμίνη Β6 (3a831) 200 mg, Βιταμίνη Β12 5 mg, Βιταμίνη C (E300) 3 500 mg, Βιοτίνη 250 mg, Νιασίνη (E3a315) 1 500 mg, Παντοθενικό ασβέστιο 1 000 mg, Φολικό Οξύ (3a316) 25 mg, Σίδηρος (Ε1, φουμαρικό άλας σιδήρου) 750 mg, Χαλκός (Ε4, χηλικός χαλκός ένυδρων αμινοξέων) 150 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, χηλικός ψευδαργύρος ένυδρων αμινοξέων) 700 mg, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ Μαγγάνιο (Ε5, χηλικό μαγγάνιο ένυδρων αμινοξέων) 250 mg, Σελήνιο ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ (3b8.11, οργανικό σελήνιο από Saccharomyces cerevisiae NCYC R397) 1,8 mg.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 500 000 IU, Βιταμίνη D3 (E671) 10 000 IU , Βιταμίνη Ε (οξική α – τοκοφερόλη) (3a700) 3 500 mg, Βιταμίνη Κ λεκιθίνη για βελτίωση της εγκεφαλικής 50 mg, Βιταμίνη Β1 300 mg, Βιταμίνη Β2 300 mg, Βιταμίνη δραστηριότητας Β6 (3a831) 200 mg, Βιταμίνη Β12 5 mg, Βιταμίνη C (E300) 3 000 mg, Βιοτίνη 250 mg, Νιασίνη (3a315) 1 500 mg, Παντοθενικό ασβέστιο 1 000 mg, Φολικό οξύ (3a316) 25 mg, ΤΟ CANVIT MULTI ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ Ινοσιτόλη 80 g. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 13 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΑ: Λεκιθίνη (E322) 50 g . Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: MULTI - 100 g (περίπου 100 tabs) ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. MULTI MAXI- 230 g (περίπου 76 tabs),

προβιοτικά που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συνεισφέρουν στην υγιή ανάπτυξη

ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ, ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ-3, 6 ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΑΣ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΜΑΝΝΑΝΟΛΙΓΟΣΑΓΧΑΡΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΑ: Enterococcus faecium (NCIMB 10415) 8x1013 CFU/kg. Περιέχει αντιοξειδωτκά ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: JUNIOR - 100 g (περίπου 100 tabs) JUNIOR MAXI -230 g (περίπου 76 tabs) ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: JUNIOR - 1 δισκίο ανά 5 kg σωματικού βάρους JUNIOR MAXI - 1 δισκίο ανά 15 kg σωματικού βάρους

13 απαραίτητες βιταμίνες για καλή υγεία

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: MULTI - 1 δισκίο ανά 5 kg σωματικού βάρους, MULTI MAXI- 1 δισκίο ανά 15 kg σωματικού βάρους


Every-day care

SENIOR ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

Ιδανικό για: σκύλους άνω των 7 ετών, ηλικιωμένους σκύλους

βιταμίνη C + κολλαγόνο για υγιείς αρθρώσεις ιχνοστοιχεία & ωμεγα-3,6 λιπαρά οξέα για την υποστήριξη της καρδιακής λειτουργίας

TO CANVIT SENIOR ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ-3,6 ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ. ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Κυτταρικά τοιχώματα του ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae (πηγή mannan-ολιγοσακχαριτών), Αποξηραμένη μαγιά μπύρας (πηγή αμινοξέων), Υδρολυμένο κολλαγόνο 2%, Ψάρι και Ηλιέλαιο (πηγή των ωμέγα-3,6 λιπαρών οξέων) ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 10,5%, Λίπος 4,4%, Ακατέργαστες ίνες 2.3%, Ακατέργαστη τέφρα 5,3% ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 200 000 IU, Βιταμίνη D3 (E671) 10 000 IU, Βιταμίνη Ε (οξική α-τοκοφερόλη) (3a700) 5 000 mg, Βιταμίνη Β1 200 mg, Βιταμίνη Β2 200 mg, Βιταμίνη Β6 (3a831) 150 mg, Βιταμίνη Β12 2 mg, Βιταμίνη C (E300) 8 000 mg, Βιοτίνη 250 mg, Νιασίνη (3a315) 2 250 mg, Παντοθενικό ασβέστιο 1 000 mg, Φολικό οξύ (3a316) 40 mg, Σίδηρος (Ε1, φουμαρικό άλας σιδήρου) 3 000 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, χηλικός ψευδαργύρος ένυδρων αμινοξέων) 1250 mg, Μαγγάνιο (Ε5, χηλικό μαγγάνιο ένυδρων αμινοξέων) 500 mg, χαλκός (Ε4, θειικός χαλκός) 200 mg, Σελήνιο (3b8.11, οργανικό σελήνιο από Saccharomyces cerevisiae NCYC R397) 2,5 mg, DL-μεθειονίνη 20 g, L-λυσίνη 20 g, Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: SENIOR - 100 g (περίπου 100 tabs), SENIOR MAXI - 230 g (περίπου 76 tabs) ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: SENIOR - 1 δισκίο ανά 5 kg σωματικού βάρους, SENIOR MAXI - 1 δισκίο ανά 15 kg σωματικού βάρους


Every-day care

SPORT

ΥΓΕΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ Ιδανικό για: σκύλους που

αθλούνται, σκύλους διάσωσης, σκύλους εργασίας

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας (πηγή αμινοξέων), Καζεΐνη, Διοξείδιο του πυριτίου, Σολομό και Ηλιέλαιο (πηγή ωμέγα 3,6 λιπαρών οξέων). ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 32%, Λίπος 4%, Ακατέργαστες ίνες 0,7%, Ακατέργαστη τέφρα 3,4%

αμινοξέα που εξασφαλίζουν μυϊκή αποκατάσταση

βιταμίνες & ωμέγα-3,6 λιπαρά οξέα για γρήγορη αποκατάσταση

TO CANVIT SPORT ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΖΕΪΝΗ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ-3,6 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 200 000 IU, Βιταμίνη D3 (E671) 10 000 IU, Βιταμίνη Ε (οξική α-τοκοφερόλη) 5 000 mg, Βιταμίνη Κ 50 mg, Βιταμίνη Β1 150 mg, Βιταμίνη Β2 240 mg, Βιταμίνη Β6 (3a831) 200 mg, Βιταμίνη Β12 2 mg, Βιταμίνη C (E300) 3 000 mg, Βιοτίνη 100 mg, Νιασίνη (3a315) 850 mg, Παντοθενικό Ασβέστιο 480 mg, Φολικό οξύ (3a316) 26 mg, Χλωριούχos Χολίνη 19 000 mg, Σίδηρος (Ε1, μονοένυδρος θειικός σίδηρος) 2,450 mg, Χαλκός (Ε4, πενταένυδρος θειικός χαλκός) 175 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, οξείδιο του ψευδαργύρου) 1250 mg, Μαγγάνιο (Ε5, οξείδιο του μαγγανίου) 500 mg, Ιώδιο (Ε2, άνυδρο ιωδικό ασβέστιο) 25 mg, Σελήνιο (Ε8, σεληνιώδες νάτριο) 2 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: SPORT - 100 g (περίπου 100 tabs), SPORT MAXI - 230 g (περίπου 76 tabs) ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: SPORT - 1 δισκίο ανά 10 kg σωματικού βάρους, SPORT MAXI - 1 δισκίο ανά 30 kg σωματικού βάρους. Διπλασιασμός της δοσολογίας του προϊόντος συνιστάται σε έντονες περιόδους άσκησης.

Every-day care

NUTRIMIN

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ

Ιδανικό για: καθημερινή χρήση ως συμπλήρωμα διατροφής σκύλων που διατρέφονται με σπιτικό φαγητό

Ca - P για ενδυνάμωση του σκελετού βιταμίνες & ιχνοστοιχεία για καλύτερη φυσική κατάσταση ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ. TO CANVIT NUTRIMIN ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΕΠΑΡΚΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρο αραβόσιτου, Φωσφορικό διασβέστιο, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας, Χλωριούχο νάτριο, Φωσφορικό μονονάτριο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 4,4%, Λίπος 0,7%, Ακατέργαστες ίνες 2,2%, Ακατέργαστη τέφρα 56,5%, Ασβέστιο 17%, Φώσφορος 9%, Νάτριο 0,8%. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 150 000 IU, Βιταμίνη D3 (E671) 10 000 IU, Βιταμίνη Ε (οξική α-τοκοφερόλη) (3a700) 1 500 mg, Βιταμίνη Κ 15 mg, Βιταμίνη Β1 50 mg, Βιταμίνη Β2 60 mg, Βιταμίνη Β6 (3a831) 50 mg, Βιταμίνη Β12 600 mg, Βιταμίνη C (E300) 500 mg, Βιοτίνη 1,5 mg, Νιασίνη (3a315) 400 mg, Παντοθενικό ασβέστιο 300 mg, Φολικό Οξύ (3a316) 5 mg, Χλωριούχός χολίνη (3a890) 15 000 mg, Σίδηρος (Ε1, μονοένυδρος θειικός σίδηρος) 800 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, οξείδιο του ψευδαργύρου) 800 mg, Χαλκός (Ε4, θειικός χαλκός) 160 mg, Μαγγάνιο (Ε5, οξείδιο του μαγγανίου) 600 mg, Ιώδιο (Ε2, ιωδιούχο κάλιο) 8 mg, Σελήνιο (Ε8, σεληνιώδες νάτριο) 1.8 mg, L-καρνιτίνη 2 600 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Πολύ μικρόσωμες φυλές έως 5 kg / 5 g Μικρόσωμες φυλές 5 – 15 kg / 5 – 15 g Μεσαίες και μεγαλόσωμες φυλές 15 – 35 kg / 20 – 30 g, Γιγαντόσωμες φυλές πάνω από 35 kg / 40 – 50 g Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δοσομετρητής, που αναλογεί περίπου σε 4 g προϊόντος. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 230 g (σε μορφή σκόνης)


Hair & Skin

BIOTIN

ΛΑΜΨΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ & ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ Ιδανικό για: σκύλοι με μακρύ ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Γλυκόζη, Άμυλο σιταριού, Αποξηραμένη τρίχωμα, σκύλοι με λευκό τρίχωμα, μαγιά μπύρας, Ανθρακικό ασβέστιο, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκύλοι με τριχόπτωση, σκύλοι με σκόνη θαμπό και κατεστραμμένο τρίχωμα. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 7%, Λίπος 1,6 %, Ακατέργαστη τέφρα 16,3 %, Ακατέργαστες ίνες 1,3 %. βιταμίνες για λαμπερό τρίχωμα σύνθεση για την αποκατάσταση του δέρματος & του τριχώματος

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΒΙΟΤΙΝΗΣ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β ΚΑΙ ΜΕΘΕΙΟΝΙΝΗΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΔΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Β2 400 mg, Βιοτίνη 1 500 mg, Νιασίνη (3a315) 3 000 mg, Παντοθενικό Ασβέστιο 1 500 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, χηλικός ψευδάργυρος ένυδρων αμινοξέων) 4 000 mg, Χαλκός (Ε4, χηλικός χαλκός ένυδρων αμινοξέων) 900 mg, DL - μεθειονίνη (3.1.1) 20 g. Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: BIOTIN - 100 g (περίπου 100 tabs), 230 g (περίπου 230 tabs), BIOTIN MAXI - 230 g (περίπου 76 tabs), 500 g (περίπου 166 tabs) ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: BIOTIN - 1 δισκίο ανά 5 kg σωματικού βάρους, BIOTIN MAXI - 1 δισκίο ανά 15 kg σωματικού βάρους


Mobility

CHONDRO

Mobility

κάτω των 25 kg

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ιδανικό για σκύλους κάτω των 25 κιλών: για

σκύλους με συμπτώματα ή πιθανότητα εμφάνισης κινητικών προβλημάτων

γλυκοζαμίνη + χονδροϊτίνη για την ανάπλαση των χόνδρων

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Υδρολυμένο κολλαγόνο 10%, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας, Άμυλο σιταριού, Θειική γλυκοζαμίνη 7,0 %, Θειική χονδροϊτίνη 4,2 %, Φωσφορικό διασβέστιο, Κρέας πουλερικών, Χηλικό μαγνήσιο 0,17 %, Οξείδιο του μαγνησίου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 20,5 %, Λίπος 2 %, Ακατέργαστες ίνες 7 %, Ακατέργαστη τέφρα 15 %, Μαγνήσιο 0,35 %.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Ε (ως οξική α -τοκοφερόλη) (3a700) 3 500 mg, Βιταμίνη C (E300) 7 000 mg, Βιοτίνη 100 mg, Νιασίνη (3a315) 1 500 mg, Μαγγάνιο (Ε5, χηλικό μαγγάνιο ένυδρων αμινοξέων) 260 mg, TO CANVIT CHONDRO ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΟΝΔΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙ- Σελήνιο (3b8.11, οργανικό σελήνιο από Saccharomyces cereviΚΕΣ & ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ: ΘΕΙΪΚΗ ΧΟΝΔΡΟΪΤΙΝΗ, siae NCYC R397) 2 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΘΕΙΪΚΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ, ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100 g (περίπου 100 tabs) ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣ- ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ΜΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ Ανά 5 kg σωματικού βάρους Νεαροί/Σκύλοι στο στάδιο της ανάπτυξης 1 δισκίο ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ. Αποκατάσταση, σκύλοι εργασίας και ηλικιωμένοι σκύλοι 2-3 δισκία βιταμίνη C + κολλαγόνο για δυνατούς τένοντες & συνδέσμους

CHONDRO

MAXI άνω των 25 kg

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Υδρολυμένο κολλαγόνο 10 %, Αποξηραμένη Ιδανικό για σκύλους άνω των 25 κιλών: πρόληψη κινητι- μαγιά μπύρας, Άμυλο σιταριού, Θειική γλυκοζαμίνη 7,0 %, Θειική κών προβλημάτων, κατάλληλο για ηλικιωμένους σκύλους, σκύλους στο στάδιο της ανάπτυξης, δραστήριους και υπέρβαρους σκύλους

χονδροϊτίνη 4,2 %, Φωσφορικό διασβέστιο, Κρέας πουλερικών, Χηλικό μαγνήσιο 0,17 %, Οξείδιο του μαγνησίου

Γλυκοζαμίνη + χονδροϊτίνη για την ανάπλαση των χόνδρων βιταμίνη C + κολλαγόνο για δυνατούς τένοντες & συνδέσμους

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Ε (ως οξική α -τοκοφερόλη) (3a700) 3 500 mg, Βιταμίνη C (E300) 7 000 mg, Βιοτίνη 100 mg, Νιασίνη (3a315) 1 500 mg, Μαγγάνιο (Ε5, χηλικό μαγγάνιο ένυδρων αμινοξέων) 260 mg, Σελήνιο (3b8.11, οργανικό σελήνιο από Saccharomyces cerevisiae NCYC R397) 2 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά.

TO CANVIT CHONDRO MAXI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΩΝ ΧΟΝΔΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ: ΘΕΙΪΚΗ ΧΟΝΔΡΟΪΤΙΝΗ, ΘΕΙΪΚΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ, ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 20,5 %, Λίπος 2%, Ακατέργαστες ίνες 7 %, Ακατέργαστη τέφρα 15 %, Μαγνήσιο 0,35 %.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 230 g (περίπου 76 tabs), 500 g (περίπου 166 tabs), 1000 g (περίπου 333 tabs) ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ανά 10 kg σωματικού βάρους Νεαροί/Σκύλοι στο στάδιο της ανάπτυξης 0,5 δισκίο Αποκατάσταση, σκύλοι εργασίας και ηλικιωμένοι σκύλοι 1-1,5 δισκίο


Mobility

CHONDROSUPER ΑΡΙΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ιδανικό για σκύλους άνω των 25 κιλών: ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεων, βελτίωση της κινητικότητας και μείωση της αίσθησης του πόνου σε περιπτώσεις σοβαρών κινητικών προβλημάτων ή αυξημένης πιθανότητας εμφάνισης αυτών. Συνιστάται για σκύλους που πάσχουν από δυσπλασία στα ισχία, αρθρίτιδα, για μεγάλες φυλές σκύλων στο στάδιο της ενηλικίωσης, για σκύλους με υπερβολική καταπόνηση του μυοσκελετικού τους συστήματος, για ηλικιωμένους σκύλους

TO CANVIT SUPER HONDRO ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΥΣ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ TOΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΝΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΘΕΙΪΚΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ, ΘΕΙΪΚΗ ΧΟΝΔΡΟΪΤΙΝΗ, MSM (ΜΕΘΥΛΟΣΟΥΛΦΟΝΥΛΟΜΕΘΑΝΙΟ), ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ, ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ

υαλουρονικό οξύ που επιδρά θετικά στον συνδετικό ιστό και στον χόνδρο των αρθρώσεων MSM (οργανικό θείο) που ενδυναμώνει τους τένοντες και τους συνδέσμους, ενώ παράλληλα βοηθά στην αποκατάσταση τους γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη, που θρέφουν τους αρθρικούς χόνδρους βιταμίνη C που έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα βελτιώνει την απορρόφηση των δραστικών ουσιών

ΣΥΝΘΕΣΗ: Θειική γλυκοζαμίνη 16,7%, Θειική χονδροϊτίνη 6,8%, MSM (μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο) 5%, υαλουρονικό οξύ 0,5 %, ασκορβικό οξύ 0,5 %, λακτόζη, κυτταρίνη, στεατικό ασβέστιο, τροποποιημένο άμυλο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υγρασία 9,04%, Πρωτεΐνη 7,01%, Ακατέργαστες ίνες 5,50 %, Λίπος 2,07 % , Ακατέργαστη τέφρα 6,95 % ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 230 g (περίπου 80 tabs), 500 g (περίπου 170 tabs) ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 δισκίο ανά 20 kg σωματικού βάρους


Mobility

BIOCAL PLUS

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΟΣ, ΝΑΤΡΙΟ, ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ) Ιδανικό για: σκύλους με αποδεδειγμένη έλλειψη μεταλλικών στοιχείων (σκύλοι στο στάδιο της ανάπτυξης, ηλικιωμένοι σκύλοι, σκύλοι στο στάδιο της οδοντοφυίας). Βοηθά στη σύνθεση νέου οστικού ιστού

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Ανθρακικό ασβέστιο, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας, Υδρολυμένο κολλαγόνο 10%, Φωσφορικό διασβέστιο, Κυτταρίνη, Άμυλο σιταριού, Κιτρικό ασβέστιο 5 %, Φωσφορικό μονονάτριο ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 14,9 %, Λίπος 2 %, Ακατέργαστες ίνες 7,1 %, Ακατέργαστη τέφρα 28,9 %, Ασβέστιο 8,7 %, Φώσφορος 3 %, Νάτριο 1,4 %. Περιέχει αντιοξειδωτικά.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: BIOCAL PLUS - 1 - 2 δισκία ανά 5 kg σωματικού βάρους σε Ca σε οργανική μορφή περιπτώσεις αποδεδειγμένης έλλειψης μετάλλων 4-6 δισκία κολλαγόνο για υγιείς ανά 5 kg σωματικού βάρους αρθρώσεις και τένοντες BIOCAL PLUS MAXI - 1 - 2 δισκία ανά 15 kg σωματικού TO CANVIT BIOCAL PLUS ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΝΑΤΡΙΟ, ΦΩΣ- βάρους σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης έλλειψης μετάλλων ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΙΑ 4-6 δισκία ανά 15 kg σωματικού βάρους ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΤΕΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: BIOCAL PLUS - 230 g (περίπου 230 tabs), 500 g (περίπου 500 tabs) BIOCAL PLUS MAXI - 230 g (περίπου 76 tabs)

Immunity

IMMUNO ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ιδανικό για τις έντονες περιόδους της ζωής, όπως σε περιόδους στρες

Saccharomyces cerevisiae β-γλυκάνες βιταμίνες Α, Β, ψευδάργυρος και σελήνιο για υποστήριξη του ανοσοποιητικού

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Ανθρακικό ασβέστιο, Άμυλο σιταριού, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας, Κυτταρικά τοιχώματα του ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae (πηγή β-1,3/1,6, β-γλυκάνων) 2,5 %, Κρέας πουλερικών, Ιχθυέλαιο, mannan ολιγοσακχαρίτες 0,015 % ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 7,7%, Λίπος 1%, Ακατέργαστες ίνες 5,1%, Ακατέργαστη τέφρα 18 %. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 200 000 IU, Βιταμίνη Ε (ως οξική α - τοκοφερόλη) (3a700) 3 000 mg, Βιταμίνη Β1 160 mg, Βιταμίνη Β2 240 mg, Βιταμίνη Β6 (3a831) 200 mg, Βιταμίνη Β12 2 mg, Βιοτίνη 100 mg, Νιασίνη (3a315) 850 mg, Παντοθενικό ασβέστιο 480 mg, Φολικό οξύ (3a316) 30 mg, Χλωριούχος χολίνη (3a890) 19 000 mg, Σίδηρος (Ε1, θειικός σίδηρος) 400 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, οξείδιο του ψευδαργύρου) 2 500 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, χηλικός ψευδάργυρος ένυδρων αμινοξέων) 1 250 mg, Σελήνιο (3b8.11, οργανικό σελήνιο από Saccharomyces cerevisiae NCYC R397) 0,46 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ SACCHAROMYCES CEREVISIAE ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΥΡΙΑ ΠΗΓΗ Β-ΓΛΥΚΑΝΩΝ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100 G (ΠΕΡΊΠΟΥ 100 TABS) ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΡΑΓΜΟ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. 1 δισκίο ανά 5 kg σωματικού βάρους


Every-day care

MULTI ΥΓΕΙΑ & ΕΥΕΞΙΑ

Ιδανικό για: ενήλικες γάτες, γαλουχία, εγκυμοσύνη

ΣΥΝΘΕΣΗ: Ανθρακικό ασβέστιο, Γλυκόζη, Άμυλο σιταριού, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, Λακτόζη, Αποξηραμένος ορός γάλακτος, Αποξηραμένη μαγιά μπύρας ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 4%, Λίπος 2,6%, Ακατέργαστες ίνες 0,5%, Ακατέργαστη τέφρα 33%.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 1 000 000 IU, Βιταμίνη D3 ( E671 ) 10 000 IU, Βιταμίνη Ε (οξική α - τοκοφερόλη) (3a700) 6 000 mg, Βιταμίνη Κ ταυρίνη για υγιή όραση 100 mg, Βιταμίνη Β1 300 mg, Βιταμίνη Β2 300 mg, Βιταμίνη Β6 (3a831) 200 mg, Βιταμίνη Β12 5 mg, Βιταμίνη C (E300) TO CANVIT MULTI ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ 3 000 mg, Βιοτίνη 250 mg, Νιασίνη (3a315) 1 000 mg, ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ Παντοθενικό ασβέστιο 1 000 mg, Φολικό οξύ (3a316) 25 mg, ΕΝΑΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 13 Ταυρίνη 10 000 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά. 13 απαραίτητες βιταμίνες για καλή υγεία

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100 g (περίπου 100 tabs) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 1 δισκίο ανά 2 kg σωματικού βάρους ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


Every-day care

NUTRIMIN

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ Ιδανικό για: καθημερινή χρήση ως συμπλήρωμα διατροφής γατών που διατρέφονται με σπιτικό φαγητό

ΣΥΝΘΕΣΗ: Άλευρο αραβόσιτου, Όξινο Φωσφορικό Ασβέστιο, Δισόξινο Φωσφορικό Ασβέστιο, Δεξτρόζη, Χλωριούχο Νάτριο, Μαγιά Μπύρας ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 6,3%, Λίπος 1,1%, Ακατέργαστες ίνες 1,1%, Ακατέργαστη τέφρα 40,6%, Ασβέστιο 11,7%, Φώσφορος 9%, Νάτριο 0,5%.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Α (E672) 300 000 IU, Βιταμίνη D3 (E671) 10 000 IU, Βιταμίνη Ε (οξική α-τοκοφερόλη) (3a700) 2 000 mg, Βιταμίνη Κ 15 mg, Βιταμίνη Β1 100 mg, Βιταμίνη Β2 80 mg, Βιταμίνη Β6 (3a831) 50 mg, Βιταμίνη Β12 0,6 mg, Βιταμίνη C (E300) βασικές βιταμίνες και 500 mg, Βιοτίνη 2 mg, Νιασίνη (3a315) 600 mg, Παντοθενικό ασβέστιο ιχνοστοιχεία με σκοπό την 300 mg, Φολικό οξύ (3a316) 5 mg, Χλωριούχος Χολίνη (3a890) 20 g, Ταυρίνη κάλυψη των διατροφικών αναγκών 20 g, Σίδηρος (Ε1, μονοένυδρος θειικός σίδηρος) 800 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, οξείδιο του ψευδαργύρου) 800 mg, Χαλκός (Ε4, θειικός χαλκός) 160 mg, ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΓΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Μαγγάνιο (Ε5, οξείδιο του μαγγανίου) 600 mg, Ιώδιο (Ε2, ιωδιούχο κάλιο) 8 mg, Σελήνιο (Ε8, σεληνιώδες νάτριο) 1,8 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟ-ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ. TO CAN- ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 150 g (σε μορφή σκόνης) VIT NUTRIMIN ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Βάρος γάτας (kg) 2 4 6 8 ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, g NUTRIMIN 3,3 6,7 10 13,3 Μεζούρες 0,8 1,7 2,5 3,3 ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΕΠΑΡΚΗ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ Στη συσκευασία περιλαμβάνεται δοσομετρητής, που αναλογεί περίπου σε ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. 4 g προϊόντος. ταυρίνη για υγιή όραση

Hair & Skin

BIOTIN

ΛΑΜΨΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ & ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ Ιδανικό για: γάτες με μακρύ

τρίχωμα, γάτες με λευκό τρίχωμα, γάτες με τριχόπτωση, γάτες με θαμπό και κατεστραμμένο τρίχωμα

ΣΥΝΘΕΣΗ: Ανθρακικό ασβέστιο, Λακτόζη, Γλυκόζη, Άμυλο σιταριού ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 7%, Λίπος 0,4%, Ακατέργαστες ίνες 0,4%, Ακατέργαστη τέφρα 18 %.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη Β2 240 mg, Βιοτίνη 1 000 mg, Νιασίνη (3a315) 3 000 mg, Παντοθενικό ασβέστιο 1 000 mg, Ψευδάργυρος (Ε6, χηλικός βιταμίνες για λαμπερό ψευδάργυρος ένυδρων αμινοξέων) 2 300 mg, DL - μεθειονίνη τρίχωμα, σύνθεση για την αποκατάσταση του δέρματος (3.1.1) 6 g. Περιέχει αντιοξειδωτικά. & του τριχώματος

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100 g (περίπου 100 tabs)

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΒΙΟΤΙΝΗΣ, ΨΕΥΔΑΡΓΥ- ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ΡΟΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β ΚΑΙ ΜΕ- 1 δισκίο ανά 3 kg σωματικού βάρους ΘΕΙΟΝΙΝΗΣ, ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΔΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ.


Mobility

CHONDRO

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Ιδανικό για: γάτες με συμπτώματα ή πιθανότητα εμφάνισης κινητικών προβλημάτων

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτόζη, Θειική γλυκοζαμίνη 18%, Μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (MSM) 16%, Θειική χονδροϊτίνη 13 %, Υδρολυμένο κολλαγόνο 5 %, Άμυλο σιταριού, Κρέας πουλερικών ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 13,5 %, Λίπος 0,5 %, Ακατέργαστες ίνες 0,9 %, Ακατέργαστη τέφρα 0,8 %

γλυκοζαμίνη + χονδροϊτίνη για την ανάπλαση των χόνδρων MSM για υγιείς αρθρώσεις

TO CANVIT CHONDRO ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΟΝΔΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ & ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ: ΘΕΙΪΚΗ ΧΟΝΔΡΟΪΤΙΝΗ, ΘΕΙΪΚΗ ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ, ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ, MSM, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΜΑΓΓΑΝΙΟ. ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΝΔΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: Βιταμίνη C (E300) 6 400 mg, Μαγγάνιο (Ε5, χηλικό μαγγάνιο ένυδρων αμινοξέων) 300 mg, Μαγγάνιο (Ε5, οξείδιο του μαγγανίου) 2 400 mg. Περιέχει αντιοξειδωτικά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 100 g (περίπου 100 tabs) ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Ανά 3 kg σωματικού βάρους : Κανονική δόση 1 δισκίο Άμεση αποκατάσταση 2 δισκία

Immunity

IMMUNO BOOSTER ΜΕ L-ΛΥΣΙΝΗ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ & ΓΑΤΑΚΙΑ Ιδανικό για: ενήλικες γάτες & γατάκια, σε περιόδους στρες και υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος

ΣΥΝΘΕΣΗ: Άμυλο ταπιόκας, Κυτταρίνη μπαμπού, Μαννιτόλη, Υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 7,7 %, Λίπος 1 %, Ακατέργαστες ίνες 5,1 %, Ακατέργαστη τέφρα 18 %

L-λυσίνη για την αντιμετώπιση λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού στις γάτες Κουρκουμίνη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1 KG: L-Λυσίνη 500g, Εκχύλισμα ριζώματος κουρκουμά longa (95% κουρκουμίνη και άλλα κουρκουμινοειδή) 500 mg, Λεκιθίνες (Ε322) 0,5 g. Περιέχει υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου. 250 mg L-λυσίνης ανά 2 μασώμενα δισκία. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 30 g (περίπου 120 tabs)

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 2 ΤΟ CANVIT IMMUNO BOOSTER ΜΕ L-ΛΥΣΙΝΗ δισκία ανά 5 kg σωματικού βάρους

ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΡΕΣ. Η L-ΛΥΣΙΝΗ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ.


Stres

AMINO sol. ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΡΡΩΣΗ, ΣΤΡΕΣ Ιδανικό για σκύλους και γάτες

ΣΎΝΘΕΣΗ: γλυκόζη, (30,00%), χλωριούχο νάτριο (1,80%), χλωριούχο μαγνήσιο (0,02%). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 1,2%, τέφρα 1,8%, υγρασία 69,57%.

ΤΟ CANVIT AMINO SOL. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β, ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ, ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΟΥΧΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ. ΟΙ ΟΥΣΊΕΣ ΑΥΤΈΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΌΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΈΝΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΉΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΡΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΣΤΡΕΣ (ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ). ΤΟ CANVIT AMINO SOL. ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΆΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΆΜΕΣΗ ΧΟΡΉΓΗΣΗ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΈΝΤΟΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ‘Η ΑΣΚΗΣΗ,, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΑΣΘΈΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΣΕ ΠΕΡΙΌΔΟΥΣ ΜΕΙΩΜΈΝΗΣ ΠΡΌΣΛΗΨΗΣ ΤΡΟΦΉΣ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΣΚΎΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΆΤΕΣ.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1L: ΒΙΤΑΜΊΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΙΤΑΜΊΝΕΣ: Χλωριούχος χολίνη (3a890) 20.000 mg, Νιασίνη (3a315) 2.000 mg, D-πανθενόλη (3a842) 1.000 mg, Βιταμίνη B1 500 mg, Βιταμίνη B2 500 mg, Βιταμίνη B6 (3a831) 500 mg, Βιοτίνη (3a880) 3 mg. ΑΜΙΝΟΞΈΑ: L-λυσίνη HCL (3.2.3) 8.000 mg, L-θρεονίνη (3.3.1.) 4.200 mg, DL-μεθειονίνη (3c301) 3.000 mg, L-τρυπτοφάνη (3.4.1.) 1.500 mg. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 250 ml ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Για τον σκύλο: 5ml ανά 10 kg σωματικού βάρους Για την γάτα: 1-2 ml ανά 3-4 kg σωματικού βάρους


HEALTHY PETS

HEALTH CARE SNACKS Μαλακά σνακ για καθημερινή φροντίδα. Εύγευστα σνακ εμπλουτισμένα με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών, βοτάνων και εκχυλισμάτων για αποτελεσματική προστασία από τα συνηθέστερα προβλήματα υγείας του σκύλου. Ο σκύλος σας θα έρχεται κάθε μέρα τρέχοντας για να πάρει τη λιχουδιά του και θα νιώθει σίγουρος ότι κάνετε το καλύτερο δυνατό για την υγεία του. Αυτό το καθημερινό και γευστικό σνακ θα αποτελέσει καθημερινό σας σύμμαχο.


Mobility

Skin&Coat

ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ `Ή ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ Ή ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ (ΣΚΥΛΟΙ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΤΡΙΧΩΜΑ, ΣΚΥΛΟΙ ΜΕ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ) ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: πατάτα, κοτόπουλο (15 %), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (5 %), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, θειική γλυκοζαμίνη (1.5 %), μεμβράνη αυγού (1 %), θειική χονδροϊτίνη (0.8 %) μεθυλοσουλφονυλομεθάνιο (0.6 %), αποξηραμένη Uncaria tomentosa (“νύχι της γάτας” 0.1 %).

ΣΥΝΘΕΣΗ: πατάτα, σολομός (15 %), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (6 %), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, αποξηραμένη καλέντουλα (0.5 %). ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 16.0 %, λίπος 7.5 %, υγρασία 17.0 %, τέφρα 3.5 %, ακατέργαστες ίνες 1.5 %.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 16.0 %, λίπος 7.5 %, υγρασία 17.0 %, τέφρα 4.0 %, ακατέργαστες ίνες 1.5 %

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1KG: ψευδάργυρος (Ε6) 110 mg, νιασίνη (3a315) 30 mg, παντοθενικό ασβέστιο 5 mg, βιοτίνη 1.4 mg.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1kg: βιταμίνη C (Ε301) 600 mg ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

5

10

20

30

40<

Τεμάχια ανά ημέρα

2

5

10

15

20

25<

200g Συνδυασμός χονδροπροστατευτικών και δραστικών ουσιών που ενισχύουν την κίνηση

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

5

10

20

30

40<

Τεμάχια ανά ημέρα

2

5

10

15

20

25<

200g ΓΛΥΚΟΖΑΜΙΝΗ, ΧΟΝΔΡΟΪΤΙΝΗ, MSM, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, UNCARIA TOMENTOSA, ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΑΥΓΟΥ

Συνδυασμός θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που βοηθούν την ανάπλαση του δέρματος και τη βελτίωση της ποιότητας του τριχώματος

ΕΛΑΙΟ ΡΕΓΓΑΣ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΜΕΓΑ-3), ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΝΙΑΣΙΝΗ, ΠΑΝΤΟΘΕΝΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΒΙΟΤΙΝΗ


Immunity

Antiparasitic

ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΓΑΛΟΥΧΙΑ, ΚΤΛ.). ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑΣ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ.

ΣΥΝΘΕΣΗ: πατάτα, αρνί (15 %), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (5 %), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, μαγιά μπύρας (πηγή mannan-ολιγοσακχαριτών), αποξηραμένη σπιρουλίνα (2 %), αποξηραμένος καρπός αγριοτριανταφυλλιάς (1 %).

ΣΥΝΘΕΣΗ: πατάτα, αρνί (15 %), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (5 %), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, μαγιά μπύρας (πηγή mannaan-ολιγοσακχαριτών), άγριο σκόρδο (1 %), χαμομήλι (0.5 %), μέντα (0.5 %).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 17.0 %, λίπος 7.5 %, υγρασία 17.0 %, τέφρα 3.5 %, ακατέργαστες ίνες 1.5 %.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 16.0 %, λίπος 7.5 % υγρασία 17.0 %, τέφρα 3.5 %, ακατέργαστες ίνες 2 %.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1KG: βιταμίνη C(Ε301) 600 mg ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

5

10

20

30

40<

Τεμάχια ανά ημέρα

2

5

10

15

20

25<

200g

Φυσικά συστατικά και βιταμίνες που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

5

10

20

30

40<

Τεμάχια ανά ημέρα

2

5

10

15

20

25<

200g ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ, SACCHAROMYCES CEREVISIAE (ΠΗΓΗ Β-ΓΛΥΚΑΝΩΝ), ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, ΚΑΡΠΟΣ ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

Φυτικές ουσίες για την ρύθμιση των εντερικών παρασίτων και για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος

ΑΓΡΙΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΧΑΜΟΜΗΛΙ, ΜΕΝΤΑ, ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ


Dental

Dental Large Breed

ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ & ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ & ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 25 KG ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ: πατάτα, κοτόπουλο (15 %), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (5 %), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, χλωρέλλα (0.5 %), εξαμεταφωσφορικό νάτριο (0.2 %), γαρύφαλλο (0.1 %).

ΣΥΝΘΕΣΗ: πατάτα, πάπια (15%), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (5%), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, χλωρέλλα (0.5%), εξαμεταφωσφορικό νάτριο (0.2%), γαρύφαλλο (0.1%).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 16.0%, λίπος 7.5 %, υγρασία 17.0 %, τέφρα 3.5 %, ακατέργαστες ίνες 1.5 %.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 16.0%, λίπος 7.5%, υγρασία 17.0%, τέφρα 3.5%, ακατέργαστες ίνες 1.5%.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1KG: βιταμίνη C(Ε301) 600 mg

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ 1KG: βιταμίνη C(Ε301) 600 mg

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

5

10

20

30

40<

Τεμάχια ανά ημέρα

2

5

10

15

20

25<

200g Συνδυασμός δραστικών ουσιών και βοτάνων με αντιφλεγμονώδη δράση που εξασφαλίζουν καλή στοματική υγιεινή

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

25 - 30

30 - 35

35 - 40

40<

Τεμάχια ανά ημέρα

2

5

10

15

250g ΧΛΩΡΕΛΛΑ, SHMP, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

Συνδυασμός δραστικών ουσιών και βοτάνων με αντιφλεγμονώδη δράση που εξασφαλίζουν καλή στοματική υγιεινή

ΧΛΩΡΕΛΛΑ, SHMP, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ


Skin & Coat ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑ (ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΜΑΚΡΥ ΤΡΙΧΩΜΑ, ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ) ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΣΎΝΘΕΣΗ: πατάτα, σολομός (15%), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (6%), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, αποξηραμένη καλέντουλα (5 g/kg). ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 17,0 %, λίπος 7,0 %, υγρασία 17,0 %, τέφρα 5,0 %, ακατέργαστες ίνες 2,2 %. ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΆ 1 KG: ψευδάργυρος (Ε6) 120 mg, ταυρίνη 1500 mg, νιασίνη (3a315) 30 mg, παντοθενικό ασβέστιο 4 mg, βιοτίνη 1,2 mg.

100g Συνδυασμός θρεπτικών συστατικών που βοηθούν την ανάπλαση του δέρματος και την βελτίωση της ποιότητας του τριχώματος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

3

5

8

Τεμάχια ανά ημέρα

4

8

10

15

ΕΛΑΙΟ ΡΕΓΓΑΣ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΜΕΓΑ-3), ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΣ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΠΑΝΤΟΘΕΝΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΒΙΟΤΙΝΗ


Urinary

Hairball Control ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΧΟΒΕΖΩΑΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ

ΜΑΛΑΚΟ ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ, CRANBERRY ΚΑΙ ΣΗΜΥΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ

ΣΎΝΘΕΣΗ: πατάτα, πάπια (15%), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (5%), αποξηραμένα μήλα(2%), παντζάρι (1%), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, ψύλλιο (10 g/kg).

ΣΎΝΘΕΣΗ: πατάτα, κοτόπουλο(15%), υγρό άμυλο, έλαιο ρέγγας (5%), υδρολυμένο συκώτι κοτόπουλου, κολλαγόνο, φύλλα τσουκνίδας (10 gr/kg), Cranberry (8 gr/kg), σημύδα (5 mg/kg).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 15,0 %, λίπος 6,0 %, υγρασία 17,0 %, τέφρα 2,5 %, ακατέργαστες ίνες 4,0 %.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

3

5

8

Τεμάχια ανά ημέρα

4

8

10

15

100g

Φυτικές ίνες που διευκολύνουν την απομάκρυνση των τριχοβεζωαρίων

ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ: πρωτεΐνη 16,0 %, λίπος 7,0 %, υγρασία 17,0 %, τέφρα 4,0 %, ακατέργαστες ίνες 2,8 %. ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Σωματικό βάρος (kg)

1

3

5

8

Τεμάχια ανά ημέρα

4

8

10

15

100g ΨΥΛΛΙΟ, ΠΑΝΤΖΑΡΙ, ΜΗΛΑ, ΕΛΑΙΟ ΡΕΓΓΑΣ (ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΜΕΓΑ-3)

Φυτικά συστατικά που υποστηρίζουν την καλή λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ (ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΉ ΔΡΆΣΗ), CRANBERRY (ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΆΚΕΣ ΙΔΙΌΤΗΤΕΣ), ΣΗΜΥΔΑ (ΦΥΣΙΚΌ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΟ)


HEALTHY PETS

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: KTENASgroup Αγίας Παρασκευής 114Β, Χαλάνδρι 15232, t: (+30) 2106854300, e: info@ktenasgroup.gr www.ktenasgroup.gr

www.canvit.gr @canvithealthypets


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.