Page 1

Fylkesnes Bil Størst utvalg for privat- og bedriftskunder

Nr. 115 - 25. Årgang

Ny storsatsing: side 2

Lakk- og skadesenter et komplett bilsenter

mekonomen: side 4

gjør bil-livet enda enklere

for privat- og bedriftskunder

Størst utvalg i varebiler i distriktet!

Flexi-Leasing nyhet! privatleasing

Velg bil og månedssum som passer for deg

Spar 15%

Bruktbiler Side 6 Telefon: 53 40 40 40

Nybiler Side 12

Se våre gode leasing-tilbud side 17

side 5 Leasing-tilbud Side 17

Ledig stilling Side 11 www.fylkesnesbil.no


fylkesnes bil

Service

Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

Ny storsatsing:

Det komplette bilskadesenteret Har du fått skade på bilen og trenger rask, effektiv og kompetent hjelp? Nå får du alle tjenestene du måtte trenge samlet på ett sted i Fylkesnes Bils nye og hypermoderne lakk- og skadesenter: Bilberging, oppretting, lakkering og leiebil. Tekst & Foto: Zpirit

Med stødige og erfarne hender svinger Mohammed Hashem Shirinzadeh lakkeringspistolen i det nye, hypermoderne anlegget.

2

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 * Med forbehold om feil i avisa


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

service

fylkesnes bil

ti års erfaring: - Nøyaktighet og presisjon gjennom hele prosessen er nøkkelen til et godt resultat, og kundene skal vite at hos oss får de kvalitetsarbeid i alle ledd, sier Terje Heggøy, leder for lakkavdelingen. Heggøy har ti års erfaring med billakkering, og drev tidligere eget lakkeringsverksted i Fitjar.

Serviceinnstilt: - Vi hjelper deg med alle typer bilskader, sier kundemottaker Olav Bjarte Alfsvåg i det nye lakk- og skadesenteret. Etter å ha drevet eget karosseriverksted i en årrekke, har Fylkesnes Bil nå også åpnet ett av landets mest moderne lakkeringsverksteder og slått de to sammen til et helhetlig bilskadesenter. - I det nye lakk- og skadesenteret utbedrer vi av alle typer skader på alle bilmerker. I tillegg hjelper vi deg med bilberging og leiebil om du måtte trenge det, forteller kundemottaker Olav Bjarte Alfsvåg. - Målet med satsingen er å gi kundene ett kontaktpunkt der de får et komplett servicetilbud for bilskader. Med det nye senteret i drift, har Fylkesnes Bil et totaltilbud til alle bilinteresserte, utdyper daglig leder Kjell Fylkesnes.

Effektiv kvalitetslakkering Det helt nye lakkverkstedet, som har en prislapp på 3,5 millioner kroner, er spesialtilpasset for den mest moderne og rasjonelle arbeidsmetodikken for lakkering - med tekniske løsninger som støtter opp under denne. - Resultatet er et svært effektivt og godt anlegg som leverer topp kvalitet til kunden, gir gode arbeidsforhold for de ansatte, og samtidig er energieffektivt og miljøvennlig. Her har Fylkesnes Bil virkelig vært i forkant, med løsninger som oppfyller både dagens og morgendagens krav til indre og ytre miljø, sier direktør Asgeir Elvstedt i Holgers AS.

Karosseriarbeid: Sveinung Aalvik og biloppretterkollegene utbedrer bulkene og ripene på bilen din.

Selskapet har levert tekniske løsninger til både lakk- og karrosseriverkstedet på Heiane. En av disse løsningene er det automatiske befuktningsanlegget, som regulerer luftfuktigheten med jevnlige «dryss» av vanndamp fra dyser i taket. Anlegget sørger for stabilt klima med riktig luftfuktighet året rundt, noe som er spesielt viktig i lakkeringsverkstedet.

”Målet med satsingen er å gi kundene ett kontaktpunkt der de får et komplett servicetilbud for bilskader.” - Befuktningen reduserer den statiske elektrisiteten, slik at støv og partikler ikke fester seg så lett til nylakkerte bildeler. Fukten binder seg også til partikler i luften, slik at de lettere fanges opp av avtrekks- og filtreringsanlegget. I sum gir dette bedre kvalitet på lakkeringen, samtidig som de ansatte får et bedre inneklima, forklarer Elvstedt. Han legger til at filtrene i avtrekksanlegget er så effektive at luft som slippes ut til omgivelsene er så å si partikkelfri.

* Med forbehold om feil i avisa

Miljøvennlige løsninger Lakk og skadesenteret varmes opp med naturgass, og hele 70 prosent av denne energien gjenvinnes. Gassfyringen er mer miljøvennlig enn tradisjonell oljefyring, og gir dessuten ekstra hurtig temperaturøkning inne i lakkeringsboksen. Det er viktig når en bil skal tørke. - Da må temperaturen heves fra 20 til 80 grader på kortest mulig tid. Det greier anlegget til Fylkesnes Bil på noen få minutter, mens andre anlegg gjerne bruker inntil et kvarter. Effekten er at herdingen går raskere, forklarer Elvstedt. - Mens det tidligere gjerne tok flere dager å få reparert mindre lakkskader, kan vi med nytt lakkverksted fikse dette på dagen uten å gå på akkord med kvaliteten, supplerer Kjell Fylkesnes. Skulle uhellet være ute, og du har behov for bilberging eller leiebil, er det nye lakk- og skadesenteret stedet å henvende seg. Fylkesnes Bil samarbeider med Stord Bilhjelp AS, som driver bergingstjenestene til både Viking og NAF i kommunene Stord, Fitjar og Bømlo og tilbyr 24-timers veihjelp. Lakk og skadesenteret huser også Stord-kontoret til leiebilgiganten Avis, og medarbeiderne der er behjelpelige med å skaffe deg leiebilen som passer kundens behov. Avis disponerer en samlet flåte på 145 leiebiler på Stord og i Haugesund.•

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40

3


fylkesnes bil

Nytt Mekon Nytt Mekonomen Bilverksted p Bilverksted på Stord!

Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

Service

Åpnet nytt Mekonomen-verksted:

Velkommen til nytt Mekonomen Bilverk torsdag 21. februar og ønsker deg velkom Akkurat nå! Dårlig sikt? åpningstilbud. Ta kontakt for mer inform Velkommen til nytt Mekonomen Bilverksted på Stord. Vi åpner torsdag 21. februar og ønsker deg velkommen med mange gode åpningstilbud. Ta kontakt for mer informasjon! Bytt vindusviskere i dag!

Du betaler kun for olje og arbeid.

Akkurat nå!

30% på alle vindusviskere. Vi bytter de for deg. Tilbudet gjelder ut uke 9.

kvalitetsolje fra Castrol! Tilbudet gjelder ut uke 9.

EU kontroll:

30% Du betaler kun for olje og arbeid. Mens du tar en kopp kaffe utfører vi EU kontroll på din Trygghet påbil. veien! kvalitetsolje fra Castrol! Tilbudet gjelder ut uke 9.

Dårl

Bytt v

30% på Vi bytte

kun 450,-

Tar du service hos oss så får du med Mekonomen Mobilitetsgaranti. Godt å ha når uhellet er ute!

Sikkerhetssjekk

Ta sikkerheten på alvor

Vinn iPad!

For personbil ogBestill varebil time hos oss og vær med i 599,Sikkerhetssjekk av bremsene inkl.

Anders Dagsland, nyansatt mekaniker i Mekonomen Stord

3,5 tonn. Tilbudet varer ut uke 9.

Startvansker?

Fylkesnes gjør bil-livet ENDA litt enklere

Fylkesnes Bil har utvidet Sunnhordlands største bilsenter med et eget Mekonomen-verksted. Her får du verkstedtjenester og deler til alle bilmerker, til en rimeligere pris enn hos mer spesialiserte merkeverksteder.

Han han viser vei inn i det gule kundemottaket som Mekonomen deler med Fylkesnes Bils flunkende nye lakk- og skadesenter. Her er Øystein Nymark allerede godt i gang med å gi de første Mekonomen-kundene god service. Inne i det topp moderne verkstedet er mekaniker Anders Dagsland i sving med utbedringer på en BMW.

Allround-verksted - Mekonomen er et allroundverksted for alle bilmerker. Det er et rimeligere alternativ til spesialiserte merkeverksteder, både for service, reparasjoner, deler og bilrekvisita. Alt dette gjør Mekonomen til et flott supplement til merkeverkstedene vi allerede har for Mercedes, Mitsubishi og Peugeot - ikke minst for de mange kundene som hvert år kjøper en rekke ulike typer bruktbiler hos oss, sier Fylkesnes. Han legger til at alle deres kunder står helt fritt til å velge hvilket verksted de vil bruke. - Om en Toyota-eier kommer til kundemottaket for Mitsubishi og vil ha hjelp der, får han selvsagt det. - Hvorfor valgte dere å satse på nettopp Mekonomen-kjeden? - Mekonomen, som også eier kjedene Meca og BilExtra, er den ledende verkstedkjeden i Skandinavia med over 800 verksteder. Mekonomen er også veldig dyktig på

4

Mekonomen Bilverksted Stord Fylkesnes Bil

Vi sjekker batteriet ditt

Heiane 31, 5404 Stord Tlf: 53 40 40 90

GRATIS!

Dekk skifte:

Trenger du nytt så har vi gode priser på batteri til din bil.

Åpningstider Man - Fre: 08 - 16:00

Trygghet på

Vi skifter dekk mens du slapperTar avdu service h

250,Sikkerhetssjekk 400,-

For personbil

For varebil Ta sikkerheten på alvor

599,-

Mekonomen M uhellet er ute!

Vinn iPad!

Bestill time hos

Sikkerhetssjekk av bremsene inkl.

3,5 tonn. Tilbudet varer ut uke 9.

hver uke frem t

Nytt Mekonomen Startvansker? Nytt Mekonomen Bilverksted på Stord! GRATIS! Bilverksted på Stord! Vi sjekker batteriet ditt

Tekst & Foto: Zpirit - Gjennom Mekonomen-satsingen ønsker vi først og fremst å gi bileiere i Sunnhordland større valgmuligheter når de trenger verkstedtjenester, forteller daglig leder i Fylkesnes Bil, Kjell Fylkesnes.

hver uke frem til hovedtrekningen i uke 13.

delelogistikk. Dersom vi mangler Velkommen noen deler på lager, til nytt Mekonomen Bilverksted på Stord. Vi åpner Trenger du nytt så har vi gode får vi disse levert på døren to ganger om dagen fra torsdag 21. februar og ønsker degpåvelkommen med mange gode priser batteri til din bil. Mekonomen-lageret i Haugesund, forklarer Fylkesnes. åpningstilbud. Ta kontakt for mer informasjon! Velkommen til nytt Mekonomen Bilverksted på Stord. Vi åpner Han legger til at kunder somtorsdag handler bildeler på og ønsker deg velkommen med mange gode 21. februar Akkurat nå! Dårlig sikt? nettsiden til Mekonomen også kan hente disse åpningstilbud. Tai kontakt for mer informasjon! Bytt vindusviskere i dag! kundemottaket på Heiane. 30% på alle vindusviskere. Du betaler kun for olje og arbeid.

Akkurat nå! Dårlig sikt? Vi bytter de for deg. Tilbudet gjelder ut uke 9. kvalitetsolje fra Castrol! Tilbudet gjelder ut uke 9. Bytt vindusviskere i dag! - Fylkesnes Bil er unikt 30% på alle vindusviskere. Du betaler kun for olje og arbeid. At en bilforhandler med eget merkeverksted også kvalitetsolje fra Castrol! Tilbudet gjelder ut uke 9. åpner et separat kjedeverksted vegg i vegg, er kanskje starten på en ny trend her til lands. - Det er aller første gang jeg ser en slik løsning, så her ligger Fylkesnes Bil helt klart i forkant. Mange i bilbransjen er svært spente på om dette er et konsept for framtiden. For forbrukerne er det en fordel at de nå kan velge mellom å ta bilen til et allround kjedeverksted eller Sikkerhetssjekk et spesialisert merkeverksted, mener en entusiastisk Ta sikkerheten på alvor nestor i norsk biljournalistikk, Knut Moberg d.e., da Sikkerhetssjekk han er på besøk hos Fylkesnes for å skrive Ta Bil sikkerheten på om alvor Sikkerhetssjekk av bremsene inkl. bilsenteret nyetableringer. 599,-

599,-

3,5 tonn. Tilbudet varer utinkl. uke 9. Sikkerhetssjekk av bremsene

Bilbransjeveteranen har gjennom også 3,5 tonn.årene Tilbudet varer ut uke 9. Startvansker? bidratt med verdifulle råd når Kjell Fylkesnes har ditt Vi sjekker batteriet Startvansker? ringt og bedt tips og vurderinger i forbindelse Vi sjekker ditt med nye utbygginger av bilsenteret pådubatteriet Heiane. Trenger nytt så har vi gode GRATIS! priserBil på batteri til din bil. Seniorreporteren mener Fylkesnes representerer Trenger du nytt så har vi gode noe helt spesielt. priser på batteri til din bil.

GRATIS!

Vi bytter de for deg. Tilbudet gjelder ut uke 9.

30% 30% Trygghet på veien! Tar du service hos oss så får du med

Mekonomen Mobilitetsgaranti. Godt å ha når Trygghet på veien! er ute! Tar uhellet du service hos oss så får du med Mekonomen Mobilitetsgaranti. Godt å ha når uhellet er ute!

Vinn iPad!

Bestill time hos oss og vær med i

Vinn iPad!

Bestill time hos osstil oghovedtrekningen vær med i hver uke frem i uke 13. hver uke frem til hovedtrekningen i uke 13. Mekonomen Bilverksted Stord Fylkesnes Bil Heiane 31, Bilverksted Stord Mekonomen 5404 Stord Fylkesnes Bil Tlf:31,53 40 40 90 Heiane 5404 Stord Tlf: 53Åpningstider 40 40 90 Man - Fre: 08 - 16:00

Åpningstider Man - Fre: 08 - 16:00

- At det finnes en så stor bilforhandler her på Stord, er unikt. Utviklingen ellers i landet går i retning av store bilforhandlere bare i de største byene, sier Moberg.•

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 * Med forbehold om feil i avisa

Mekon Fylkes

Heiane 5404 St Tlf: 53 4

Åpnin

Man - F


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

bruktbil

fylkesnes bil

Fylkesnes bil lanserer norgesnyhet

nyhet! privatleasing

Flexi-Leasing 24-36 mnd. for privat og bedrift

Du sparer: 15% lavere månedsleie 15% lavere forskuddsleie 15% lavere etableringsgebyr 15% lavere moms

·· · ·

Du får: Nesten ny bil fra 2011 og 2012 Kjørt mellom 15-50.000 km Nybilgaranti i hele leasingperioden Komplett bil med to sett hjul

· · · ·

Hvorfo r eie når du kan leie?

Biler på lager - klare for levering i dag!

Velg bil og månedssum som passer for deg! (Alle priser med mva!) Bil

Pris kjøp/ Finn kode

Peugeot 207

159.900,-

Peugeot 308

199.900,-

Active 1,6HDi 2011

Finn kode: # 38937067

Peugeot 3008

279.900,-

Peugeot 5008

309.900,-

Peugeot 508

279.900,-

Peugeot 508 SW

289.900,-

Mercedes-Benz C

399.900,-

Mercedes-Benz C

299.900,-

Sedan C180CDi 2011

Finn kode: # 39205120

Mercedes-Benz C

399.900,-

Active 1,4 Hdi 68 hk 2011

Premium Pack 1,6 Hdi 2011

Premium Pack Hdi - Navi 2011

Active Hdi 112 hk 2011

Active 112 hk HDi 2011

Coupe C-180CGi 2011

C180TCDi Elegance, Aut, Comand, Xen 2012

Bilde

Pris pr. mnd.

Ved forskuddsleie kr 60.000 +mva 75.000

Finn kode: # 38823205

Finn kode: # 37453134

Finn kode: # 37551084

Finn kode: # 36906350

Finn kode: # 39841462

Pris pr. mnd.

Pris pr. mnd.

Ved forskuddsleie kr 30.000 +mva 37.500

Ved forskuddsleie kr 20.000 +mva 25.000

--

kr 1.170,-

kr 1.545,-

kr 2.290,-

--

kr 2.120,-

kr 2.490,-

kr 3.240,-

kr 1.857,-

kr 2.980,-

kr 3.350,-

kr 4.110,-

kr 2.095,-

kr 3.220,-

kr 3.595,-

kr 4.340,-

kr 1.745,-

kr 2.868,-

kr 3.245,-

kr 3.999,-

kr 1.625,-

kr 2.750,-

kr 3.122,-

kr 3.870,-

kr 3.052,-

kr 4.175,-

kr 4.550,-

kr 5.300,-

kr 1.960,-

kr 3.085,-

kr 3.458,-

kr 4.210,-

kr 3.363,-

kr 4.486,-

kr 4.860,-

kr 5.610,-

Finn kode: # 39821837

Finn kode: # 38052646

Pris pr. mnd.

Uten forskuddsleie

Innbyttebil? - Vi kjøper din bil kontant ved inngåelse av Flexi-leasing. Innbyttebilen kan være del av forskuddsleie. Fleksibel leieperiode: Du kan avslutte når du vil i perioden 24-36 mnd. Vilkår: Leieperioden er valgfri fra 24-36 mnd. med lik mnd. leie. Tilbudet gjelder både privat- og firmabil. Tilbudet gjelder kun biler som har vært leaset før, som utleie- eller demonstrasjonsbil. Etableringsgebyr og tinglysingsgebyr er nå kr. 4240,-. Mnd. gebyr kr. 119,-. Kjørelengde 15.000 km pr. år. (Kun kr. 1,50,- pr. km utover avtalt kjørelengde) Forbehold om kredittgodkjenning. Dekk, forsikring, årsavgift og vedlikehold betales separat likt som ved å eie egen bil. Alle priser med mva. Forbehold om trykkfeil.

* Med forbehold om feil i avisa

Leasing kan lønne seg. Se artikkel på dinepenger.no

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40

5


fylkesnes bil

Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

bruktbil

SUV og store stasjonsvogner 2006 Mercedes-Benz M-Klasse ML 320CDi 4M

2012 Mercedes-Benz M-Klasse ML250BT AMG Nappaskinn

167.500km 224hk Diesel Automat Avtagbart hengerfeste Lettmet. felg S/V Luftfjæring

Nivåregulering Parkeringsensor F/B Xenonlys

, 0 0 9 399. Cruisekontroll Keyless go Klimaanlegg

Avtagbart hengerfeste Lettmet. felg S/V Xenonlys FINN KODE: # 39847041

Egenkapital: 139.965,- Pr.mnd. (7 år): 3838,- *0-egenkap. pr.mnd.: 6175,-

2008 Peugeot 407 SWSTSport 1,6HDi

72.000km 109hk Diesel Manuell Lettmet. felg S/V Parkeringsensor bak Xenonlys

Delskinn Handsfree opplegg Kjørecomputer

, 0 0 9 169. Klimaanlegg Multifunksjonsratt Oppvarmede seter

Air Condition Cruisekontroll Motorvarmer

Kjørecomputer Klimaanlegg Regnsensor

Egenkapital: 300.000,- Pr.mnd. (7 år): 8462,- *0-egenkap. pr.mnd.: 13.706,-

85.000km 136hk Diesel Manuell Diesel-partikkelfilter Hengerfeste Lasteholdere/skistativ

FINN KODE: # 39242681

2006 Volvo XC 70 D5

Hengerfeste Lettmet. felg S/V Xenonlys

Cruisekontroll DVD Handsfree opplegg

FINN KODE: # 39681582

2005 Peugeot 407 SWST Sport 2.0HDi

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 1604,- *0-egenkap. pr.mnd.: 2709,-

93.000km 164hk Diesel Automat

8.500km 204hk Diesel Automat*

, 0 0 9 859.

Lettmet. felg S/V Parkeringsensor bak Takrails

, 0 0 9 149. Xenonlys Bagasjeromstrekk Cruisekontroll

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 1441,- *0-egenkap. pr.mnd.: 2651,-

FINN KODE: # 37938635

2006 Saab 9-3 1,9TID Vector

, 0 0 9 289. Multifunksjonsratt Regnsensor ABS-bremser

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 2968,- *0-egenkap. pr.mnd.: 4517,-

121.000km 120hk Diesel Manuell Lettmet. felg S/V Parkeringsensor bak Takrails

FINN KODE: # 38955226

Kjørecomputer Klimaanlegg Multifunksjonsratt

, 0 0 9 139. Oppvarmede seter Skinninteriør ABS-bremser

Egenkapital: 45.000,- Pr.mnd. (7 år): 1557,- *0-egenkap. pr.mnd.: 2257,-

FINN KODE: # 39679689

BILSELGERE

Velkommen til en hyggelig prat hos FYLKESNES BIL! 6

Sigfred Framnes

911 61 303 www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 sigfred.framnes@fylkesnesbil.no

Kjetil Gundegjerde

950 83 795 kjetil.gundegjerde@fylkesnesbil.no

Arve Paulsen

907 55 343 arve.paulsen@fylkesnesbil.no

Fredrik Ottesen

400 40 219 fredrik.ottesen@fylkesnesbil.no

* Med forbehold om feil i avisa


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

bruktbil

fylkesnes bil

Sedan, coupe og cab 2009 Mercedes-Benz SL 350

23.500km 316hk Bensin Automat Lettmet. felg S/V Parkeringsensor F/B Xenonlys

Cruisekontroll Handsfree opplegg Kjørecomputer

2011 Mercedes-Benz C-Klasse C-180CGI

, 0 0 9 969. Klimaanlegg Multifunksjonsratt Navigasjonssystem

Egenkapital: 300.000,- Pr.mnd. (7 år): 10.096,- *0-egenkap. pr.mnd.: 14.764,-

Lettmet. felg S/V Cruisekontroll Handsfree opplegg FINN KODE: # 38955782

2012 Mercedes-Benz C-Klasse C180CDi Avantgarde

14.000km 120hk Diesel Automat Avtagbart hengerfeste Diesel-partikkelfilter Lettmet. felg S/V

Metallic lakk Parkeringsensor F/B Xenonlys

Cruisekontroll Handsfree opplegg Kjørecomputer

Lettmet. felg S/V Parkeringsensor F/B Cruisekontroll

Kjørecomputer Klimaanlegg Multifunksjonsratt

FINN KODE: # 38955187

FINN KODE: # 36906350

29.500km 120hk Diesel Manuell Multifunksjonsratt Oppvarmede seter Regnsensor

, 0 0 9 299. ABS-bremser Antiskrens Antispinn

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 3116,- *0-egenkap. pr.mnd.: 4668,-

FINN KODE: # 39205120

2011 Peugeot 508 Active Hdi

, 0 0 9 174. Regnsensor ABS-bremser Antiskrens

Egenkapital: 50.000,- Pr.mnd. (7 år): 2003,- *0-egenkap. pr.mnd.: 2784,-

Oppvarmede seter Regnsensor Skinninteriør

Egenkapital: 150.000,- Pr.mnd. (7 år): 4453,- *0-egenkap. pr.mnd.: 6777,-

Lettmet. felg S/V Kjørecomputer Klimaanlegg

2005 Mercedes-Benz C-Klasse 220CDi Classic

97.000km 150hk Diesel Automat*

Kjørecomputer Klimaanlegg Multifunksjonsratt

2011 Mercedes-Benz C-Klasse C180CDi

, 0 0 9 419.

Egenkapital: 150.000,- Pr.mnd. (7 år): 4083,- *0-egenkap. pr.mnd.: 6476,-

16.000km 156hk Bensin Automat*

, 0 0 9 439.

49.900km 112hk Diesel Manuell Diesel-partikkelfilter Lettmet. felg S/V Metallic lakk

FINN KODE: # 37444858

Parkeringsensor bak Cruisekontroll Klimaanlegg

, 0 0 9 279. Multifunksjonsratt Regnsensor ABS-bremser

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 2771,- *0-egenkap. pr.mnd.: 4366,-

FINN KODE: # 37453134

MULIGHET FOR 100% FINANSIERING! * Med forbehold om feil i avisa

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40

7


fylkesnes bil

Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

bruktbil

kombibiler 2007 Mercedes-Benz B-Klasse B180CDi

85.000km 109hk Diesel Automat Lettmet. felg sommer Metallic lakk Parkeringsensor F/B

Air Condition Cruisekontroll Handsfree opplegg

2011 Peugeot 207 Active 1,4 Hdi/turbo diesel

, 0 0 229.9 Kjørecomputer Multifunksjonsratt Navigasjonssystem

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 2522,- *0-egenkap. pr.mnd.: 3613,-

Diesel-partikkelfilter Air Condition Bagasjeromstrekk FINN KODE: # 38955808

2010 Peugeot 107 Trendy

24.800km 68hk Bensin Manuell Metallic lakk Sommerhjul Vinterhjul

Air Condition Bagasjeromstrekk El.vinduer

, 0 0 109.9 Farget glass Multifunksjonsratt Radio/CD

Bagasjeromstrekk Elektriske speil Farget glass

ABS-bremser Antiskrens Antispinn

Egenkapital: 50.000,- Pr.mnd. (7 år): 1780,- *0-egenkap. pr.mnd.: 2558,-

FINN KODE: # 39950987

FINN KODE: # 39184997

Multifunksjonsratt ABS-bremser Airbag foran

, 0 0 84.9 Sideairbager Startsperre Stålbjelker

Egenkapital: 300.000,- Pr.mnd. (7 år): 948,- *0-egenkap. pr.mnd.: 1428,-

FINN KODE: # 38753693

2011 Peugeot 308 Active 1,6HDi

, 0 0 9 159. Kjørecomputer Multifunksjonsratt ABS-bremser

Egenkapital: 50.000,- Pr.mnd. (7 år): 1780,- *0-egenkap. pr.mnd.: 2558,-

59.500km 60hk Bensin Manuell Bagasjeromstrekk Elektriske speil Farget glass

2011 Peugeot 207 Active 1,4 Hdi/turbo diesel

Diesel-partikkelfilter Metallic lakk Air Condition

Kjørecomputer Multifunksjonsratt Oppvarmede seter

2005 Peugeot 206 XL Premium

Egenkapital: 35.000,- Pr.mnd. (7 år): 1260,- *0-egenkap. pr.mnd.: 1805,-

19.800km 68hk Diesel Manuell

21.000km 68hk Diesel Manuell

, 0 0 159.9

46.000km 92hk Diesel Manuell Lettmet. felg sommer Metallic lakk Parkeringsensor bak

FINN KODE: # 38906913

Air Condition Elektriske speil Klimaanlegg

, 0 0 9 199. Multifunksjonsratt Oppvarmede seter ABS-bremser

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 2041,- *0-egenkap. pr.mnd.: 3161,-

FINN KODE: # 38937067

VI HAR LEVERING PÅ TIMEN! 8

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 * Med forbehold om feil i avisa


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

bruktbil

fylkesnes bil

Flerbruksbiler 2011 Volkswagen Golf Plus 1,6

33.000km 105hk Diesel Automat

, 0 0 9 259. 2011 Peugeot 5008 Premium Pack Hdi

31.000km 112hk Diesel Manuell Diesel-partikkelfilter Lettmet. felg S/V Parkeringsensor bak

Takrails Bagasjeromstrekk Cruisekontroll

, 0 0 309.9 Handsfree opplegg Kjørecomputer Klimaanlegg

Cruisekontroll Farget glass Klimaanlegg

Farget glass Handsfree opplegg Kjørecomputer Klimaanlegg Midtarmlene Multifunksjonsratt

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 2479,- *0-egenkap. pr.mnd.: 4065,-

FINN KODE: # 38823205

FINN KODE: # 39994185

Bagasjeromstrekk Cruisekontroll Kjørecomputer

, 0 0 279.9 Klimaanlegg Multifunksjonsratt Regnsensor

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 2771,- *0-egenkap. pr.mnd.: 4366,-

FINN KODE: # 38052646

2008 Ford S-MAX 2,0 TDci 140hk Titanium

, 0 0 09.9

2

Multifunksjonsratt ABS-bremser Antiskrens

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 2225,- *0-egenkap. pr.mnd.: 3312,-

44.000km 112hk Diesel Manuell Diesel-partikkelfilter Lettmet. felg S/V Parkeringsensor bak

2006 Mitsubishi Grandis Invite + Turbo Diesel

Lettmet. felg S/V Metallic lakk Takrails

Vinterhjul Xenonlys Bagasjeromstrekk Cruisekontroll Elektriske speil El.vinduer

2011 Peugeot 3008 Premium Pack 1,6 Hdi

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 3265,- *0-egenkap. pr.mnd.: 4819,-

126.000km 136hk Diesel Manuell

Lasteholdere/skistativ Lettmet. felg S/V Metallic lakk Parkeringsensor F/B Sommerhjul Takrails

75.000km 140hk Diesel Manuell Lettmet. felg S/V Parkeringsensor F/B Takrails

FINN KODE: # 38393814

Cruisekontroll Handsfree opplegg Kjørecomputer

, 0 0 74.9

2

Klimaanlegg Multifunksjonsratt Navigasjonssystem

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 2698,- *0-egenkap. pr.mnd.: 4291,-

FINN KODE: # 39302056

MULIGHET FOR 100% FINANSIERING! * Med forbehold om feil i avisa

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40

9


fylkesnes bil

Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

bruktbil

kombi og Stasjonsvogner 2012 Mercedes-Benz C-Klasse C180TCDi Elegance

20.000km 120hk Diesel Automat

, 0 0 9 399. 2009 Subaru Legacy Outback 2.0

89.000km 150hk Diesel Manuell Hengerfeste Lettmet. felg S/V Metallic lakk Takrails

Cruisekontroll Kjørecomputer Klimaanlegg Oppvarmede seter

, 0 0 324.9 Regnsensor Takluke ABS-bremser Airbag foran

Takrails Cruisekontroll Kjørecomputer

ABS-bremser Airbag foran Alarm Antiskrens Antispinn Sideairbager

Egenkapital: 150.000,- Pr.mnd. (7 år): 3792,- *0-egenkap. pr.mnd.: 6175,-

83.500km 109hk Diesel Manuell Avtagbart hengerfeste Lettmet. felg S/V Metallic lakk Air Condition

FINN KODE: # 37952490

2006 Subaru Forester 2.0 X

Hengerfeste Lettmet. felg S/V Metallic lakk

Kjørecomputer Klimaanlegg Multifunksjonsratt Navigasjonssystem Oppvarmede seter Regnsensor

FINN KODE: # 39841462

2008 Mercedes-Benz B-Klasse B180CDi Sportpakke

Egenkapital: 100.000,- Pr.mnd. (7 år): 3488,- *0-egenkap. pr.mnd.: 5046,-

124.000km 137hk Bensin Automat

Avtagbart hengerfeste Lettmet. felg S/V Xenonlys Bagasjeromstrekk Cruisekontroll Handsfree opplegg

Farget glass Kjørecomputer Multifunksjonsratt Oppvarmede seter

, 0 0 199.9 Sportsseter ABS-bremser Airbag foran Antiskrens

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 2041,- *0-egenkap. pr.mnd.: 3161,-

FINN KODE: # 37551461

2007 Skoda Octavia 1,9TDI 4X4

, 0 0 9 199. Klimaanlegg ABS-bremser Sideairbager

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 2041,- *0-egenkap. pr.mnd.: 3161,-

120.000km 105hk Diesel Manuell Diesel-partikkelfilter Lettmet. felg sommer Parkeringsensor F/B

FINN KODE: # 36673685

Takrails Xenonlys Bagasjeromstrekk

, 0 0 9 179. Delskinn Kjørecomputer Klimaanlegg

Egenkapital: 70.000,- Pr.mnd. (7 år): 1921,- *0-egenkap. pr.mnd.: 3149,-

FINN KODE: # 39557003

VI HAR LEVERING PÅ TIMEN! 10 www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 * Med forbehold om feil i avisa


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

stilling

FYLKESNES BIL AS

Ledig stilling:

Fylkesnes Bil er Sunnhordlands største fullservice bilsenter, med 45 ansatte og en årlig omsetning på over 200 millioner kroner. Etter 35 år med kontinuerlig utvikling er virksomheten i dag en av de største aktørene innen handel og service mellom Bergen og Stavanger.

Jakter ny markedskoordinator

Daglig leder Kjell Fylkesnes ønsker seg en dyktig kollega som kan videreutvikle markedsføringen til Fylkesnes Bil

Fylkesnes Bil søker:

Tekst & Foto: Zpirit

Interessert i bil og har erfaring fra salg og markedsføring? Da mener Kjell Fylkesnes at han har drømmejobben for deg. I 20 år har Fylkesnes bil vært Sunnhordlands ledende bilforhandler. I hele denne tiden har daglig leder Kjell Fylkesnes stort sett tatt hånd om markedsføringsarbeidet selv, men nå jakter han en dyktig kollega som kan videreutvikle markedsføringen – ikke minst på ulike digitale plattformer og sosiale medier.

fylkesnes bil

- Personen vi søker må først og fremst være interessert i bil. Videre bør han eller hun ha erfaring fra salg og markedsføring, og vedkommende må være omgjengelig, kreativ, lett på foten, glad i kundekontakt og klar for tett samarbeid med de andre avdelingene på huset. Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være drømmejobben for en bilinteressert og datakyndig selger eller markedsfører, smiler Fylkesnes. •

MARKEDSKOORDINATOR Har du erfaring innen salg og markedsføring? Vi er på jakt etter en initiativrik og kreativ medarbeider som aktivt kan videreutvikle markedsføringen vår og håndtere kundeoppfølgingsoppgaver for alle våre tjenestefelt. Vi søker deg som har interesse for/erfaring fra: • Bil • Markedsføring/salg • Digitale media/web • Service/kundeoppfølging • Kommunikasjon

- Jeg har hold på med salg og markedsføring i mellom 30 og 40 år, og selv om jeg synes markedsføring er veldig morsomt, innser jeg mine begrensninger når det kommer til kommunikasjon via for eksempel Facebook og mobiltelefoner. Ikke har jeg ledig tid til å lære meg dette heller, humrer Fylkesnes.

Vi tilbyr: • Entusiastisk arbeidsmiljø • Gode muligheter for utvikling • Lønn etter avtale

Han er derfor veldig sulten på å finne den rette personen til den nye stillingen som markedskoordinator i Fylkesnes Bil.

Send søknad og CV til kjell.fylkesnes@fylkesnesbil.no. I søknaden skriver du noen ord om hvorfor akkurat du er den rette til denne stillingen.

Søknadsfrist 18. mars 2013.

vinn iPhone 5

Skaff oss tips om ny markedskoordinator Kjenner du en person som du mener kan være den rette for jobben som markedskoordinator i Fylkesnes Bil?

Send en epost med navnet på vedkommende til kjell.fylkesnes@fylkesnesbil.no, og du er med i trekningen av en iPhone 5. Tips frist 15 mars.

* Med forbehold om feil i avisa

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 11


De beste velger ofte det beste

C-Klasse 4MATIC fra kr 543.500,(stasjonsvogn fra kr 566.500,-)

GLK 4MATIC fra kr 594.900,-

Jørgen og Anders Aukland

M-Klasse 4MATIC fra kr 798.700,-

GL-Klasse 4MATIC fra kr 1.131.900,-

​ MATIC​er​kompromissløs​firehjulsdrift​med​tradisjoner​tilbake​til 4 verdens​første firehjulsdrevne personbil fra 1906. Derfor er det kanskje ikke så rart at Anders og Jørgen Aukland, to av verdens beste langdistanse skiløpere, velger 4MATIC​når​de​skal​opp​og​frem.​Velkommen!

Priser inkl. levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,54-1,15 l/mil. CO2-utslipp: 144-262 g/km. Bildet kan avvike fra tilbudt modell.

GLK. Karaktersterk. Nye GLK beviser at markedets mest avanserte firehjulsdriftsystem 4MATIC også kan kombineres med overlegen komfort og familievennlighet. GLK 220 CDI 4MATIC fra kr 594.900,- inkl. lev.

​AMG​Sportspakke​-​veil.​kr​​39.550,-

Nå kun

19.900,-

•​AMG​stylingpakke •​Delskinnseter​ •​19”​AMG​alu.felger •​Girskifthendler​ •​Sportsunderstell på​rattet​ •​Aluminium​takrails​ •​Sort​taktrekk

​Teknikkpakke​-​veil.​kr​​35.800,-

Nå kun

19.900,-

•​Parktronic​ •​Tilhengerfeste​ •​ILS​bi-xenon

M-Klasse – premium SUV. ​ -Klasse​er​Norges​mest​solgte​premium​SUV.​ M 250 BlueTEC 4MATIC med 204 hk og 500 Nm har 7% mer kraft og opptil 25% lavere forbruk enn forgjengeren. I tillegg renser BlueTEC teknologien lokale utslipp (NOX) med 65%*, og kun 158 CO2 g/km. ML 250 BlueTEC 4MATIC fra kr 798.700,-.

“KLASSEKONGEN”

Terningkast 6 i VG - 21/2-2012

Fylkesnes Bil, Heiane, 5406 Stord, Tlf. 53 40 40 40, Fax 53 40 40 41, www.fylkesnesbil.no * Med forbehold om feil i avisa


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

Nybil

fylkesnes bil

Pulsen til en ny generasjon. Nye A-Klasse. Mercedes-Benz oppfant verdens første bil i 1886. 126 år etter har vi oppfunnet følelsen av bil på nytt. Med sitt helt nye design og unike teknologi stjeler nye A-Klasse showet.

A-Klasse A180 122hk Fra kr

n.

269.900,-

inkl. lev.

Pris levert Stord. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,61 l/mil. CO2-utslipp: 98-143 g/km. Importør: Bertel O. Steen AS. Bildet kan avvike fra tilbudt modell.

Nye B-Klasse! Som første modell i segmentet leveres nye B-Klasse med radarbasert kollisjonsvarsling som standard. Det betyr ekstra sikkerhet for deg og din familie. Legg til Mercedes-Benz sin kjente komfort og driftssikkerhet, og du får en helt ny familieopplevelse på veien.

Nye B-Klasse Fra kr

330.400,-

inkl. lev.

“DEN NYE FOLKEMERC`EN” Terningkast 6 i VG 7/2-2012

CLS - Fremtidens coupe er her. Vi skapte en ny biltype med CLS i 2004, en Coupé med fire dører. Siden har mange andre fulgt etter. Nå gjør vi det igjen. CLS Shooting Brake har en enestående silhuett og er et spennende syn. Den tilsynelatende endeløse taklinjen holder blikket ditt som fører det til den mest spennende bakpart i sin klasse. Tiden er kommet for en helt ny Coupé.

vi oppfunnet asse showet.

Nye CLS Shooting Brake Fra kr

788.900,-

inkl. lev.

E-Klasse med omfattende utstyrspakke.

COMMAND Online skjerm på hele ett av muligheter. Twitter, Facebook stund.

Enda mer kjøreglede. E-Klasse er allerede som standardversjon

godt utstyrt fra fabrikken, men nå tilbyr vi i tillegg en førsteklasses utstyrspakke som gir deg enda mer kjøreglede og komfort. Ny E-Klasse Fra kr

488.000,-

inkl. lev.

her.

har​mange​ nde​silhuett​og​ ​ditt​som​fører​det​ ny​Coupé. * Med forbehold om feil i avisa

Les om våre spennende pakketilbud og nye modeller på: kampanje.mercedes-benz.no

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 13


fylkesnes bil

Nybil

Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder peugeot.no

NYHET PEUGEOT

208

Fra kr

1499,pr/mnd*

Se video, utstyr og bestill prøvekjøring her. Eller send SMS: Kodeord "208" til 2262 for prøvekjøring. 208 fra kr

174.000,-

Peugeot 208 er en helt ny bilopplevelse. Den er lettere, mer dynamisk og har lavere utslipp. Et lite, sportslig ratt gjør det enklere å manøvrere bilen. Moderne utstyr som touch-screen og head-up instrumentpanel gir deg unik oversikt og kjøreglede. Alle Peugeots personbiler har 5 år/100.000 km Norgesgaranti. Priser inkl. frakt og leveringsomk. levert Stord. Drivstoff-forbruk v/blandet kjøring fra 0,34 l/mil. CO2 utslipp fra 87 g/km. *Privatleasing: 3år/45000km. Startleie: kr 33.000,- inkl mva Kampanjerente 5,4%, årsavgift, etablerings-/terminkostninger (3.990,-/119,- pr mnd) tilkommer. Leasing tilbudet gjelder til

NYHET! PEUGEOT

4008 4x4

EN RENDYRKET KOMPAKT SUV MED FIREHJULSTREKK.

NYE PEUGEOT

508

ÅRETS FIRMABIL OG LESERNES FAVORITT.

4008 fra kr

508 fra kr

351.900,-

Den er robust og sprek nok til å håndtere røffe veier, samtidig som den gir oversikt og komfort i byen.

PEUGEOT

3008

CROSSOVEREN SOM GIR DEG BEDRE OVERSIKT.

334.000,-

Omfattende teknikkpakke: kun kr 9.900,- Spar kr 18.500,-

PEUGEOT

5008

FAMILIEFAVORITTEN MED 7 KOMFORTABLE SETER.

3008 fra kr

5008 m/7 seter fra kr

324.500,-

364.500,-

Teknikkpakke: NAVI og Bi-Xenon med svingbare lykter

Teknikkpakke: NAVI og Bi-Xenon med svingbare lykter

kun kr 4.900,-

kun kr 4.900,-

Spar kr 16.900,-

Spar kr 16.900,-

OPPLEV FLERE NYE SIDER AV PEUGEOT HOS FYLKESNES BIL

Opplev 208 og

nye sider av Peugeot på peugeot.no.

Heiane , 5406 Stord Tlf.: 53 40 40 40 • F ax.: 53 40 40 41

14 www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 * Med forbehold om feil i avisa


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

Nybil

fylkesnes bil

MITSUBISHI SPACE STAR fra utrolige kr. 105.800,111.900,-* Lanseringsdager Lanseringsdager hos hos din lokale oss forhandler 11. - 16. mars. 11. - 16. mars.

VI INTRODUSERER

HELT NYE MITSUBISHI SPACE STAR. Effektiv aerodynamisk design og ny motorteknologi gir klasseledende lave forbruks- og utslippstall. Med Mitsubishi Space Star får du den velkjente gode kvaliteten fra Mitsubishi, til det vi kaller riktig pris. Ta kontakt med oss for å avtale prøvekjøring. Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Forbruk: 4.0-4.2 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 92-96 g/km. Med forbehold om evt. trykkfeil.

i-MiEV fra kun kr. 204.800,-

ORIGINALEN STREKKER SEG ENDA LENGRE Nye Mitsubishi i-MiEV har fått lengre rekkevidde, og er nå den elbilen som går lengst i sin prisklasse. I tillegg kommer den nå med kraftige og moderne LED-kjørelys og forbedret ytelse.

Les mer på www.mitsubishi.no/i-MiEV

Redusert årsavgift - Fri bompassering - Gratis parkering (off. park.plasser) - Adgang til kollektivfelt - Rekkevidde 160 km (etter EU-norm. avhengig av kjørestil, temperatur og veiforhold). Full tank for ca. 16 kr (avhengig av strømpriser) - null CO2-utslipp. Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Forbehold om evt. trykkfeil.

KAMPANJE

HJEMME. OVERALT.

ASX Intense Vision Pack: Xenonlys, DAB+, Ryggekamera, Panorama glasstak, Nøkkelløs inngang og Start/Stopp knapp inkl. i prisen. (verdi 22.000,-)

NYE MITSUBISHI ASX ASX INTENSE inkl. Vision Pack fra kr.

Det er lett å skjønne hvorfor Mitsubishi ASX har blitt så populær. Som skapt for norske forhold hører den like mye hjemme i bybildet som på vinterfjellet. Nye Mitsubishi ASX er den perfekte crossover – uansett hvor du hører hjemme.

274.400,-

237.500,ASX 4WD fra kr. 330.900,ASX 2WD fra kr.

Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Enkelte utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Forbruk: 4,8-5,8 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 125-133 g/km. Med forbehold om evt. trykkfeil.

* Med forbehold om feil i avisa

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 15


fylkesnes bil

Sunnhordlands største bilforhandler

Nybil

Firmabil:

Optimale løsninger for din bedrift Fylkesnes Bil er firmabileksperten i Sunnhordland, med lang erfaring i å hjelpe bedrifter med å velge de riktige løsningene. I det komplette bilsenteret får bedriftskundene også tjenestene og kapasiteten som trengs for en effektiv og god drift av firmabilparken – enten den er stor eller liten. Tekst & Foto: Zpirit

Bilselgerne: Arve Paulsen (t.v.), Kjetil Gundegjerde og Sigfred Framnes (t.h.) har lang erfaring som rådgivere for kunder som ønsker firmabiler fra Mercedes-Benz, Mitsubishi og Peugeot. Firmabiler er et viktig markedssegment for Fylkesnes Bil, og siden 1976 har bilforhandleren solgt eller leaset over 1600 nyttekjøretøy og personbiler til store og små bedrifter i sunnhordlandsregionen. - Fylkesnes Bil har i dag alt en firmabilkunde trenger under ett og samme tak. Her tilbyr vi bilutleie, salg, leasing, verkstedtjenester, lakk- og skadesenter, og bilbergingstjeneste med døgnvakt, opplyser daglig leder Kjell Fylkesnes.

Bilmodeller for alle behov Med over 20 års fartstid på salgsavdelingen, har selgerne Kjetil Gundegjerde, Arve Paulsen og Sigfred Framnes lang erfaring og stor kompetanse på å hjelpe bedrifter med å velge riktig firmabil.

- En firmabil må være rasjonell, praktisk og effektiv i bruk, og for kunden er det viktig å tenke på hvilket bruksområde de trenger bilen til. I Fylkesnes Bil har vi Mercedes-Benz-, Mitsubishi- eller Peugeot-modeller som dekker alle behov, og vi hjelper kundene med valg av biltype. Vi er også behjelpelige med råd om hva som vil være gunstigst av kjøp eller leasing, og hjelper eventuelt til med å finne den optimale leasingavtalen, forteller den rutinerte selgertrioen

Kapasitet og fleksibilitet For bedriftskunder er det viktig å ha firmabiler som er i drift ute på veien. Skulle det oppstå behov for service eller reparasjoner, er det derfor helt essensielt å komme kjapt til på verksted – og at eventuelle utbedringer utføres raskt og effektivt.

- I Fylkesnes Bil har vi god kapasitet både på service, reparasjoner, biloppretting og lakkering, og er dermed i stand til å yte fleksible tjenester. Vi booker aldri mer enn 80 prosent av verkstedkapasiteten vår, og tar dermed høyde for en viss andel hasteoppdrag. Dersom vi har delene vi trenger på lager, kan vi utføre slike hastereparasjoner samme dag. Om vi ikke har delene, får vi dem levert neste dag – og utfører reparasjonen da, forklarer Fylkesnes. Om du ikke vil kjøpe eller lease, kan Fylkesnes Bil gjennom Avis også tilby et bredt sortiment av utleiebiler. - Avis har 145 kjøretøy på Stord og i Haugesund, og disse inkluderer alt fra små personbiler til minibusser og større nyttekjøretøy med lift, opplyser Kjell Fylkesnes. •

«Ren bil» – en gratis ekstraservice Fylkesnes Bil har i vinter startet et prøvetilbud med rengjøring av biler som er innom bilsenterets verksteder. «Ren bil»-konseptet innebærer at du som kunde får vasket bilens ytre og rengjort dørkarmer og matter før du henter kjøretøyet med deg hjem – uten tillegg i pris. - Med «Ren bil» ønsker vi å gi kundene våre det lille ekstra ved verkstedbesøk hos oss. Først og fremst håper vi at dette vil resultere i ekstra fornøyde kunder. I tillegg gir nyvaskede biler også renere og bedre arbeidsforhold i verkstedene, noe som er positivt for de ansatte og jobben de skal utføre. Vi vil nå prøve ut «Ren bil» en periode, før vi avgjør om dette blir en permanent del av verkstedtjenestene våre, forteller Kjell Fylkesnes. • Nyvasket bil: Tariq Bahar sørger for ren bil etter verkstedopphold hos Fylkesnes Bil.

16 www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 * Med forbehold om feil i avisa


Leasing-tilbud

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul Forskuddsbetaling 25%

1.377,-

+ mva.

FYLKESNES BIL AS

2

Fylkesnes Bil, Heiane, 5406 Stord, Tlf. 53 40 40 40, Fax 53 40 40 41, www.fylkesnesbil.no

Den nye varebilen som kommer til høsten.

De beste velger ofte det beste – derfor kan det tenkes at de som er opptatt av kvalitet i bil også er opptatt av kvalitet i sitt eget arbeid.

Vito V116 CDI 4x4

Leasing-tilbud

Kr

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul

Tilbud på lagerbil

Utstyr inkludert på 4x4:

Forskuddsbetaling 25%

3.344,-

363.900,-

Eks. mva.

+ mva.

FYLKESNES BIL AS

• Automatgir • Hengerfeste • Bluetooth radio • Dieselvarmer • 163 HK motor

• Vindu i skyvedør h. side • Komfortsete sjåfør • Dobbelt passasjersete m/bord • Mørke ruter i varerom • Vinterhjul +++

Pris er eksklusiv frakt- og leveringsomkostninger.

De beste velger ofte det beste – derfor kan det tenkes at de som er opptatt av kvalitet i bil også er opptatt av kvalitet i sitt eget arbeid.

Leasing-tilbud * Med forbehold om feil i avisa

Kr

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul

4.350,-

522.000,-

Eks. mva.

Gjelder Sprinter 313/32 KA

Utstyr inkludert på Sprinter:

Forskuddsbetaling 25%

+ mva.

FYLKESNES BIL AS

CO2 utslipp 195 - 203 g/km. Importør: Bertel O. Steen AS.

Kvalitet i arbeid

Sprinter kassevogn

Leasing-tilbud

• Høy komfort • Overlegen driftssikkerhet • Flest valgmuligheter • 7 trinns automatgir • 163 HK motor

• Metallic lakk • Xenon lys • Radio m/bluetooth • Webasto m/fjernkontroll • Klima-pakke +++

Pris er eksklusiv frakt- og leveringsomkostninger. Gj.snitt forbruk Sprinter 313, 0,82-0,87 l/mil, CO2 217-230g/km. Importør Bertel O. Steen AS. www.mercedes-benz.no

Kvalitet i arbeid Fylkesnes Bil, Heiane, 5406 Stord, Tlf. 53 40 40 40, Fax 53 40 40 41, www.fylkesnesbil.no

Fylkesnes Bil, Heiane, 5406 Stord, Tlf. 53 40 40 40, Fax 53 40 40 41, www.fylkesnesbil.no

Ca. 25% forskudsbetaling. / 4 års leietid. / Kjørelengde 15.000 km pr. år. / Etableringsomkostnad kr 3900,- +mva. / Mnd. gebyr kr 95,- +mva.

FYLKESNES BIL AS


fylkesnes bil

Nybil

Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

SE LEASING UTVALGET AV

PEUGEOT VAREBILER PEUGEOT VAREBILER SE LEASING UTVALGET AV

Leasing-tilbud

Leasing-tilbud

Leasing-tilbud

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul

Forskuddsbetaling 25%

Forskuddsbetaling 25%

Forskuddsbetaling 25%

1.379,-

1.989,-

+ mva.

FYLKESNES BIL

A S

+ mva.

FYLKESNES BIL AS

2.870,-

+ mva.

FYLKESNES BIL AS

PEUGEOT EXPERT

MESTER

PEUGEOT PARTNER

MESTER

PEUGEOT EXPERT PRIS FRA KR:

MESTEReks. mva. 203.162,-

PRIS FRA KR:

PEUGEOT PARTNER eks.

159.700,- mva.

MESTER PRIS FRA KR:

128HK 5KBM PRIS FRA KR:

203.162,-

GODT UTSTYRT BIL INKL . SERVICE OG eks. REP. AVTALE UNDER HELE LEIEPERIODEN. mva.

159.700,-

eks. mva. Garanti 5 år/100.000 km.*Forskuddsleie: 42.990,eks. mva. 3 år/60.000 km. Alle priser er eks.mva. Frakt og leveringsomkostninger

128HK 5KBM tilkommer på Partner og Boxer. Forebehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto, utstyr kan avvike. Importør Bertel O. Steen AS.

GODT UTSTYRT BIL INKL . SERVICE OG REP. AVTALE UNDER HELE LEIEPERIODEN.

SE UTVALGET AV PEUGEOT VAREBILER HOS FYLKESNES BIL Garanti 5 år/100.000 km.*Forskuddsleie: 42.990,- eks. mva. 3 år/60.000 km. Alle priser er eks.mva. Frakt og leveringsomkostninger tilkommer på Partner og Boxer. Forebehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto, utstyr kan avvike. Importør Bertel O. Steen AS.

PEUGEOT BOXER

MESTER PRIS FRA KR:

249.544,- mva. PEUGEOT BOXER eks.

MESTER 130HK 13KBM

PRIS FRA KR:

eks. 249.544,mva. Alltid på veien

SE UTVALGET AV PEUGEOT VAREBILER HOS FYLKESNES BIL Ca. 25% forskudsbetaling. / 4 års leietid. / Kjørelengde 15.000 km pr. år. Etableringsomkostnad kr 3900,- +mva. / Mnd. gebyr kr 95,- +mva.

HE

130HK 13KBM

Alltid på veien Alltid på veien Alltid på veien Alltid på veien

Leasing-tilbud

NY

NY

T

HE

T

NY H NY ET HE T NY

HE

T

NY

HE Alltid på veien FYLKESNESTBIL AS

ALLTID PÅ VEIEN

Heiane , 5406 Stord Tlf.: 53 40 40 40 • F ax.: 53 40 40 41

ALLTID PÅ VEIEN

18 www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 Heiane , 5406 Stord Tlf.: 53 40 40 40 • F ax.: 53 40 40 41

* Med forbehold om feil i avisa


Sunnhordlands største bilforhandler for privat- og bedriftskunder

Nybil

fylkesnes bil

Nyt turen. Nye Mitsubishi Outlander byr på en unik kombinasjon av plass, fremkommelighet, lavt forbruk/utslipp og høy kvalitet. Med elektronisk styrt 4WD og avansert sikkerhetsteknologi kommer du trygt frem.

4WD diesel AT 150 hk fra kr.

436.500,-

inkl. avansert sikkerhetsutstyr.

Øvrige modeller fra kr: 2WD bensin 150 hk 311.900,4WD bensin 150 hk 348.500,2WD diesel 150 hk 331.900,4WD diesel 150 hk 408.500,-

TEST 2009 TEST 2012

Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Forbruk: 4,9-6,9 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 130-157 g/km. Med forbehold om evt. trykkfeil.

Nye Mitsubishi

>

> Vi feirer 30 år med Pajero i Norge og gir et knalltilbud på spesialutstyrt jubileumsmodell. Begrenset opplag.

>

>

Varebil pris nå fra kr. 459.900,-

>

>

>

>

Jubileumsutstyr Intense+ : Xenonlys, Skinnseter, Automatisk klimaanlegg, Regnsensor, Oppvarmet sone frontvindu, Radio/CD/ 6 høyttalere, Cruise control, Bluetooth handsfree, USB, m.m.

MELLOM BAKKAR OG BERG I 30 ÅR Leasing-tilbud FYLKESNES BIL AS

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul Forskuddsbetaling 25%

Pajeros stilfulle og tidløse design reflekterer at dette er en bil skapt for å erobre de mest utfordrende og krevende terreng. Med kraften fra elektronisk styrt Super Select 4WD, Active Stability og Traction Control har bilen et utrolig godt grep på veien. For de virkelig ekstreme kjøreforholdene har du også muligheten til å velge 4WD med låst bakre differensial. Mitsubishi Pajero tar deg sikkert og komfortabelt frem uansett hvor du skal.

Pajero Intense +

2.600,-

+ mva.

Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Enkelte utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Forbruk: 8,1-8,5 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 213-224 g/km. Med forbehold om evt. trykkfeil.

MITSUBISHI L200

Leasing-tilbud

MER UTSTYR. BEDRE KOMFORT.

Leasing pr. mnd. inkl. vinterhjul

DOUBLE CAB CHROMIUM HT • • • •

MAK Raptor Antrasit 20” lettmetallfelger Continental Cross Contact 255/50R20 dekk Lakkert Sportback Top eller valgfri King Top Lasteplan med bedliner • Krom frontbøyle med Hella Chromium ekstralys • Kromfargede detaljer utvendig

Forskuddsbetaling 25% L200 Club Cab Instyle +

1.900,-

+ mva.

FYLKESNES BIL AS

MITSUBISHI L200 leveres som 2-dørs Club Cab og 4-dørs Double Cab.

Ekskl. mva

Mitsubishi L200 fra kr

282.011,-

Pris er inkl. frakt og andre lev. omk. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Forbruk: 7,5-8,8 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: 199-233 g/km. Med forbehold om evt. trykkfeil.

Leasing-tilbud

Ca. 25% forskudsbetaling. / 4 års leietid. / Kjørelengde 15.000 km pr. år. / Etableringsomkostnad kr 3900,- +mva. / Mnd. gebyr kr 95,- +mva.

* Med forbehold om feil i avisa

FYLKESNES BIL AS

www.fylkesnesbil.no - 53 40 40 40 19


Siste 200 m2

Unike næringslokaler ledige på Heiane, Stord

Fantastisk panoramautsikt Stjerneblokka på seks etasjer ligger midt i Heiane nærings- og handelsområde, sunnhordlandsregionens mest omfattende næringsknutepunkt. Området har over 130 bedrifter med til sammen 2000 arbeidsplasser, og her er de fleste bransjer representert. Vi tilbyr nå utleie av de siste 200 kvadratmeterne med kontorlokaler i toppdelen av Heianes nye signaturbygg!

Sentral plassering: Stjerneblokka er plassert like ved distriktets viktigste veikryss. Her passerer trafikken til og fra Kvinnherad, Bømlo og Fitjar, sammen med en stor andel lokaltrafikk til Heiane handelsog industriområde. Bygget ligger også like ved E39, der «all» veitrafikk mellom Bergen og Stavanger/Haugesund passerer. Daglig farer rundt 12.000 kjøretøy forbi Stjerneblokka på E39, og det ventes en årlig trafikkvekst på seks prosent per år. I bygget er det: Meget god støydemping, god ventilasjon og aircondition, lyse og trivelige lokaler. Fantastisk utsikt i alle retninger. Bygget fremstår som moderne og stilfullt, med glassheis montert på utsiden.

Seks etasjer 1 & 2. etasje - Fylkesnes Bil - bilforretning 3. etasje – DnB - bank og eiendomsmegler 4. etasje - Ingeniør Jørgensen AS 5. etasje - 85 % utleid til tannlegesenter for Morten Danmo 6. etasje - Ledig

LEDIG: 5. etasje - 30 kvm + fellesareal 6. etasje - ca. 170 kvm

Profileringsmuligheter Bygget har meget godt profileringsmuligheter, med store og ryddige reklameflater. Parkering/adkomst Det er egen parkeringsplass med kjørebro opp til andre etasje, samt kort vei til heis og trapper.

5. etasje

Stjerneblokka er helt ny, og blir ferdigstilt våren 2013. Innflytting i mai/juni De ledige lokalene ferdigstilles fortløpende og kan være innflyttingsklare i mai/juni.

E39 BERGEN

E39 STAVANGER

6. etasje

Kontakt: Kjell Fylkesnes - Mobil. 90 18 40 40 - Mail: kjell.fylkesnes@fylkesnesbil.no * Med forbehold om feil i avisa

Kundeavis Fylkesnes Bil nr. 115  

Fylkesnes Bil på Stord si kundeavis nr. 115

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you