Page 1

DRESSED by

FALL/WINTER 2013 TRENDS MAKE–UP LESSONS BY BOUZOUK FAMILY SKI HOLIDAYS . RED MEAT TASTING VISITED: GHENT . CLIENT SPOTTING EDITION 2

FALL WINTER 2013


WELKOM! Beste klant, Welkom in de tweede editie van ons magazine ‘Dressed by … Tiffanys & Trent’. Ook ditmaal draait alles rond onze grootste passie: mode.

Maar dat is niet alles. We hebben opnieuw getracht om een inspirerend magazine af te leveren dat je kan bekoren. Wij van Tiffanys & Trent streven immers al jaar en dag naar dezelfde vier pijlers: kwaliteit, betrouwbaarheid, service en inspiratie. Die waarden kregen we mee van moeder en vader op zoon en dochter. Weinigen weten immers dat de eerste Tiffanys-winkel al in 1969 opende in Mechelen. Jan en Nelly (onze geliefde ouders) legden toen de eerste symbolische steen voor een zaak die zou uitgroeien tot het imperium dat het vandaag is. Met dertien winkels zijn wij trots op onze vestigingen, ons personeel en onze klanten. En de perfecte aanvulling daarop? Inderdaad, dit splinternieuwe magazine.

Je krijgt van ons dé trends voor het najaar van 2013 en het begin van 2014 op een dienblaadje voorgeschoteld. Daarnaast geven we je ook onze insiders’ tips voor familievriendelijke skiresorts, laten we ons professioneel maquilleren door een van Belgiës grootste talenten en proeven we gerijpt vlees van de allerbeste kwaliteit.

Geniet ervan! Stijlvolle groeten, Nathalie en Philip De Hauwere DRESSED by Tiffanys & Trent — 03


CLIENT SPOTTING In het Brusselse winkelcentrum Basilix liggen Trent en Tiffanys Men vlak naast elkaar. We vonden er gepassioneerde shoppers, die hun liefde voor mode met ons deelden. Van Brussel ging het naar Tiffanys Aalst, waar we in de ruime winkel een paar klanten onderwierpen aan een interview.

FRANÇOISE (51)

Aalst

“Wij wonen in Waasmunster, dus meestal ga ik met mijn dochter Julie in Sint-Niklaas bij Tiffanys of Trent shoppen. Als we zoals vandaag in de buurt van Aalst zijn, springen we wel altijd eens binnen. Mijn voorkeur gaat uit naar Tiffanys, en dan vooral naar merk Circle Of Trust voor de mooie, sportieve en goed zittende stukken. De verkoopsters zijn hier zeker niet opdringerig, wij trekken graag onze plan tijdens het shoppen, en dat is hier geen probleem!”

GAETAN (42)

SOFIE (36)

DRESSED by Tiffanys & Trent — 04

“Mijn favoriete items bij Tiffanys Men zijn polo’s van Ralph Lauren. Ik kleed me graag sportief, dus die stijl ligt me wel. Ik denk dat de kleurencombinatie blauw-wit goed bij me past, en zoals je kunt zien ben ik dus bijna elke dag zo gekleed. Wat hier opvalt is dat de verkoper Jo zelf mooi gekleed is, en dat hij nooit de klanten pusht om iets te kopen wat ze niet nodig hebben. Daarom kom ik hier graag, en dat al meer dan vijftien jaar!”

Basilix

“Omdat ik maat 32 heb, is het vaak moeilijk om passende kleren te vinden in andere winkels. Hier bij Trent hebben ze wel items in mijn maat, en ik kan zelfs kleren bestellen als ze niet voorradig zijn. Ik let er altijd op om tijdloze dingen te kopen. Alles wat ik nu aanheb, is van Esprit, en ik ben er zeker van dat ik dit binnen een paar jaar nog zal kunnen aandoen. Ik heb hier ook vaak toffe babbels met de verkoopsters; het is dus altijd een plezier om hier binnen te stappen!”

Men Basilix

JULIE (24)

Aalst

“Ik was ongeveer tien jaar toen mijn mama me al meenam naar Tiffanys. Het is vandaag vooral Trent waar ik shop. Hier in Tiffanys Aalst ben ik dus enkel omdat mijn mama hier aan het kopen is. Een goede look vind ik zelf een jeans met ballerina’s eronder, en mijn modemotto is dan ook ‘keep it simple’.


KAROLIEN (29)

MEVROUW MOENS (65)

Basilix

“Ik heb drie horecazaken, waaronder de zaak hiertegenover. Ik kom hier dus geregeld over de vloer, vooral voor Essentiel en Vila. Hoofdzakelijk voor onmisbare basisstukken die lang meegaan kom ik langs bij Trent. Ik zie graag een klassieke stijl met moderne accenten, en de kledingstukken hier passen in die stijl. De verkoopsters hier ken ik al lang, ze staan altijd klaar om je te helpen maar zijn helemaal niet opdringerig.”

“Soms breng ik voor Els, de verkoopster hier, een bloemetje mee. Ze kent perfect mijn smaak, en we hebben echt een klik. Ik kleed me liever wat jonger, in plaats van honderd procent klassiek. Ik kom hier elke week, en ik ga meestal met een stuk van Essentiel, Xandres of Just In Case naar huis.”

DANIELE (49)

MAXIME (20)

Men Basilix

“Alles wat ik nu aanheb, heb ik hier gekocht, bij Tiffanys Men. Mijn favoriete merken zijn zonder twijfel Ralph Lauren en 7 For All Mankind. De broeken van 7 zou ik nooit meer kunnen missen! Zelfs schoenen koop ik hier; ik heb zeker drie paar die van bij Tiffanys Men komen. Normaal draag ik geen felle kleuren, maar de groene schoenen die ik vandaag aanheb, passen perfect bij mijn sweater.”

Aalst

Basilix

“Ik werk hier vlakbij, in het Basiliek Ziekenhuis. Omdat ik maar een uurtje middagpauze heb, kom ik zo’n drie keer per week een kijkje nemen. Ik ben al zes jaar trouwe klant, en het komt zelden voor dat ik met lege handen naar huis vertrek. Vandaag ben ik op zoek naar een witte chemisier, het zijn voornamelijk bovenstukken waarvoor ik naar hier kom. Ik kleed me eigenlijk altijd klassiek, maar wel met veel kleur.”

MARLY (54)

Aalst

“Ik draag graag heel veel kleur, gecombineerd met zachtere tinten. Omdat ik nogal een pietje precies ben, moeten alle kleuren bij elkaar passen. Ik ben al meer dan dertig jaar klant, van voor Natalie en Philip aan het roer stonden. Vaak kom ik één keer per week binnen, en de grote parking hier is daarvoor zeker een voordeel.” DRESSED by Tiffanys & Trent — 05


DRESSED by Tiffanys & Trent — 06

Kleed Mademoiselle Tara Gilet Michael by Michael Kors Riem Ralph Lauren Blue Label

MIXING & MATCHING PRINTS


DRESSED by Tiffanys & Trent — 07

Jas Gigue Pull Essentiel Jeans 7 for all Mankind Tas Armani Jeans Sjaal Epice

CASUAL YET COLOURFUL


DRESSED by Tiffanys & Trent — 08

Jas Moncler Pull Repeat Sjaal Epice

READY FOR WINTER


DRESSED by Tiffanys & Trent — 09

Blazer Rosso 35 Bloes Charlotte Sparre Broek Maliparmi

MIXING AND MATCHING PRINTS


DRESSED by Tiffanys & Trent — 10

Kleed Gerard Darel Bonten jas Yves Salomon Accesoires Tas Essentiel

Mantel Cinzia Rocca Top en rok Xandres Bonten kraag Oakwood Juwelen Les cordes, Titto, Nilu

FULL-ON GLAMOUR!


DRESSED by Tiffanys & Trent — 11

Mantel Marie Leonie Stock Pull Julia June Broek Gigue Sjaal en tas Essentiel Ketting Titto

EMERALD GREEN


IN DE MAKE-UP STOEL VAN BOUZOUK Hij is een kei in zijn vak, die wereldsterren en royalty tot zijn vaste clientèle mag rekenen. De Belgische Bouzouk is een referentie in zijn vakgebied en is dan ook Master Make-up Artist bij Lancôme. “Ik wil altijd een maximaal effect bereiken met een minimum aan producten.” Vandaag gaat Nathalie op bezoek bij de man die enkel onder zijn artiestennaam werkt. Ze laat zich voor de gelegenheid professioneel maquilleren. Dat doet ze samen met schoonzus Charline, moeder Nelly en vriendin Marie-France. “Wij zijn al jaren klant bij Bouzouk en zakken voor een belangrijk evenement af naar zijn atelier in Brussel voor een make-upsessie”, vertelt Nathalie.

VAN STETHOSCOOP TOT WENKBRAUWPOTLOOD Kate Moss, Heidi Klum én heel wat Europese royals. Vandaag staat de Belgische Bouzouk bekend als de make-up artist van de sterren, al wilde hij als kleine jongen priester worden. Na drie jaar studies geneeskunde werd hij uiteindelijk schilder. Tijdens een expositie werd hij aangesproken door een make-up artist uit Parijs die onder de indruk was van zijn kleurgebruik. Bouzouk werd vervanger van een zieke assistent, en raakte gepassioneerd door maquilleren. “Ik heb het vak dus in die drie dagen als assistent geleerd, en vanaf dan is het snel gegaan. In Milaan werkte ik onder andere voor Armani en Versace, in New York heb ik nog voor de opera gewerkt. Uiteindelijk ben ik in Brussel beland, bij Maison Roger. Ik verdeel mijn tijd tussen onze hoofdstad en Parijs, waar ik veel werk doe voor Lancôme.” Momenteel werkt Bouzouk ook als kostuumontwerper en makeup artist mee aan een Molière-voorstelling voor het Théâtre Royal du Parc in Brussel. Al staat het woord ‘werken’ niet in zijn vocabularium: “Confucius zei: ‘Kies een baan waar je van houdt, en je zult nooit in je leven meer een dag hoeven te werken.’ Met die filosofie ben ik het dus honderd procent eens!”

DRESSED by Tiffanys & Trent — 12


• NATHALIE Met een potlood accentueert Bouzouk de wenkbrauwen van Nathalie: zo krijgt haar gezicht meer definitie. Om eventuele oneffenheden weg te werken, haalt Bouzouk vervolgens een donkere concealer boven. Voor Nathalies huid is de volgende stap een primer die een mat effect creëert. Hiervoor gebruikt Bouzouk ‘La Base Pro’ van Lancôme. Op de ogen komt de smokey eyes-look: trek een lijntje onder het oog met een grijs oogpotlood, wrijf even lichtjes uit met een wattenstaafje, breng wat donkergrijze oogschaduw aan op het bewegende ooglid en werk af met mascara voor een fluwelen effect! • CHARLINE Bouzouk demonstreert bij Charline zijn sandwich-tactiek. Daarbij brengt hij eerst een dun laagje BB-crème aan, daarna wat blush, om vervolgens te eindigen met nog wat BB-crème. Om Charlines huid extra te laten stralen, gebruikt hij de Rose matte-blush. “Zo creëer ik eigenlijk een tweede huid”, zegt Bouzouk. De mascara die hij aanbrengt is bruin, want Charline houdt van naturel en dan is zwart vaak te hard. Met de Hypnôse Precious Cells-mascara accentueert hij ook de onderste wimpers. Volgens Bouzouk een simpele truc om er uitgeslapen uit te zien, die toch vaak wordt vergeten. • MARIE-FRANCE Het Visionnaire-serum van Lancôme dat Bouzouk eerst aanbrengt, zorgt ervoor dat de huid zich vernieuwt én verstevigt. Vervolgens brengt hij een crème tegen donkere kringen aan, waarbij hij nog eens duidelijk maakt dat het belangrijk is om tijdens deze fase altijd naar boven te kijken. “Wrijven is hier uit den boze, zachtjes deppen is de boodschap bij dit fragiel stukje huid rond de ogen.” Dit alles is de basis voor een feestelijke make-uplook waarbij de nadruk op de ogen ligt. Bouzouk werkt af met een subtiele lipstick, die meteen voor een frisse en gezonde uitstraling zorgt.

• NELLY De juiste huidverzorging is zeker voor de rijpere huid onontbeerlijk. Een dagcrème voelt vaak zwaar aan, en daarom kiest Bouzouk bij Nelly voor een serum. Op haar ogen gebruikt hij een hydraterend product, dat ook op de lippen kan. “Dit doet wonderen voor droge lippen!”, aldus Bouzouk. Met blush creëert hij een schaduw op Nelly’s gezicht; hij brengt alle drie de kleuren van het palet aan. “Ik speel met licht en schaduw, zo versterk ik de natuurlijke schoonheid van de vrouw.” Wat mascara en lipgloss maken de look af. Wil jij ook graag eens de vaardige handen van Bouzouk op je gezicht voelen? Bel dan Maison Roger voor een afspraak op het nummer 02 512 36 37 of neem tot eind september deel aan de Tiffanys Womenwedstrijd! Meer info in onze verkooppunten!

TIPS VAN BOUZOUK ALGEMEEN

GEZICHT

• Kijk altijd naar boven bij het aanbrengen van een

• Zoek naar je troeven, en versterk je natuurlijke

• Blush (zoals de Blush Subtil van Lancôme) dient

crème tegen wallen, en wrijf de crème nooit uit! Zachtjes

schoonheid. Maquilleren draait niet om fouten

om een subtiele schaduw te creëren, en mag dus

deppen is de boodschap. Dit doe je bijvoorbeeld met de

verstoppen, maar om troeven accentueren.

nooit een felle kleur hebben!

Rénergie Yeux van Lancôme.

• “Il ne faut pas grand-chose. Ik heb liever dat

• Bij het aanbrengen van blush mag je gerust

• Een grote fout die vrouwen maken, is het uitwrijven

een vrouw één product intensief en juist gebruikt,

even lachen: op de bolling van de wangen breng je

van de oogcrème net onder de ogen. Dat mag niet! Je

dan dat ze tien producten verkeerd gebruikt”, aldus

vervolgens het product aan.

moet met je vinger de lijn van het been van je oogkas

Bouzouk.

volgen. • Als een foundation te zwaar is, probeer dan eens

• Wanneer je make-up koopt, hou dan de kleur van

een BB-crème: een verzorgende crème met een

• Vergeet ook je wenkbrauwen niet! Accentueer ze met

het product altijd vlak naast je gezicht. Zo zie je

kleurtje. Ideaal is de Bienfait Teinté BB Cream van

een potlood, zo krijg je een meer open en jonge blik.

meteen of de kleur past bij jouw huidtype.

Lancôme.

Topproductje hiervoor? Lancôme Sourcils Design. DRESSED by Tiffanys & Trent — 13


DRESSED by Tiffanys & Trent — 14

Broek G-star Pull Essentiel Jas Maison Scotch Tas Essentiel Armbanden Titto

Pull Armani Jeans Jas Armani Jeans Sjaal Scotch & Soda Hemd Replay Broek Pepe Jeans

Blazer Tommy Hilfiger Denim Pull Kontatto Broek Maison Scotch Sjaal Titto Tas Essentiel

Jas Hilfiger Denim Cardigan G-Star Hemd Denim & Supply T-Shirt Scotch & Soda Jeans 7 For All Mankind


Vest Barbour Sjaal Essentiel

DRESSED by Tiffanys & Trent — 15


DRESSED by Tiffanys & Trent — 16

Kleed Mer du Nord Mantel AO Muts Superdry Ketting Nilu


DRESSED by Tiffanys & Trent — 17

Blazer G-Star Hemd Superdry Broek Denim & Supply Sjaal Scotch & Soda Schoenen Armani Jeans


DRESSED by Tiffanys & Trent — 18

Pull Brigitte Bardot Broek Denim & Supply by Ralph Lauren Sjaal Essentiel

Cardigan G-Star Hemd Denim & Supply T-Shirt Scotch & Soda Broek Scotch & Soda Sjaal Scarf of the World Schoenen Armani Jeans


DRESSED by Tiffanys & Trent — 19

Kleed Mer du Nord Ketting Nilu

Cardigan G-Star Pull Hilfiger Denim Hemd Replay

Broek Pepe Jeans Sjaal Pepe Jeans Jeansvest Denim & supply by Ralph Lauren Pull Supertrash

Jas Riders on the Storm Pull Hilfiger Denim Hemd Hilfiger Denim Broek Denim & Supply Sjaal Scarf of the World


MET HET GEZIN GENIETEN VAN SNEEUW, GEZELLIGHEID EN LEKKER ETEN.

Nathalie en Philip houden van skiën. Omdat het een ontspannende sport is én omdat het zich uitstekend leent voor een familievakantie. Na jaren skiplezier te hebben beleefd, wijzen ze u graag de weg naar de fijnste plekjes om te skiën. De rode draad? Een gezellig interieur, lekker eten, een kindvriendelijk onthaal en — hoe kan het ook anders — kwalitatieve skifaciliteiten. DRESSED by Tiffanys & Trent — 20

Freddy Planinschek

DE MOOISTE SKIOORDEN


01

02

SKIËN EN WELLNESSEN IN OBERGURGL (Oostenrijk)

CULINAIR NAGENIETEN IN CORVARA EN ORTISEI (Italië)

Obergurgl ligt in het westen van Oostenrijk en wordt weleens ‘de diamant van de Alpen’ genoemd. Het Tiroolse skidorpje is geliefd om zijn sneeuwzekere karakter van november tot mei en heeft genoeg afdalingen voor zowel beginners als gevorderden. Ook de jonge skifanaten kunnen zich hier uitleven met faciliteiten op hun maat. Nathalie: “In Oostenrijk gaat onze voorkeur naar Hotel Bergwelt. Het ligt op een zonnig plateau met een onvergetelijk uitzicht. Bergwelt is een charmant, typisch Oostenrijks berghotel met vernieuwde kamers, een leuke kidsclub en een heerlijke keuken met de keuze uit uitstekende wijnen van plaatselijke wijnboeren. Maar de grootste troef van het hotel is ongetwijfeld het prachtige, grote wellnesscentrum. Je vindt hier onder meer een binnen- en buitenzwembad, een familiesauna en een hamam voor mannen en vrouwen. Na een dagje skiën kun je in Hotel Bergwelt heerlijk ontspannen in een van de hoogst gelegen zwembaden van de Alpen.” TIP: in de paasvakantie liggen de prijzen hier veel lager.

Corvara is een leuk Italiaans dorpje in het hart van de Zuid-Tiroolse Dolomieten met gezellige winkels en vlot transport naar de pistes, voornamelijk door middel van gratis skibussen. Corvara heeft geen uitbundige après-ski, maar je kunt er wel goed eten en drinken. Nathalie: “Prachtige natuur en lekker eten: in de Dolomieten is de combinatie geslaagd. Wij kiezen altijd voor een logement in een van de dorpen rond het bergmassief Sella Ronda, omdat die een makkelijk vertrekpunt vormen om te gaan skiën. Zo is er Hotel La Perla in Corvara, een luxehotel met Tirools karakter. ‘s Avonds is het er genieten van de streekgerechten in het traditionele restaurant. Als je het niet erg vindt om voor het skiën even de auto te nemen, dan is ook Hotel Uhrerhof in Ortisei een aanrader. In dit familiepension staat de gastheer samen met zijn vader in de keuken en doet de gastvrouw het onthaal en de zaal, terwijl la mamma de hoogst gelegen rozentuin van Italië cultiveert. Er zijn slechts enkele kamers en daarom is Uhrerhof een hotel voor wie houdt van rust na het skiën.” Iets sportiever is het dorpje Arabba, waar Chalet Barabara een uitstekende en charmante uitvalsbasis vormt.

www.hotelbergwalt.com photos: Nicolas Durin

www.hotel-laparla.it — www.uhrerhof.com photos: Freddy Planinschek, Gustav Wielleit

03

SÉEZ, PERFECTE UITVALBASIS OM TE SKIËN (Frankrijk) Aan de voet van de kleine Sint-Bernhardpas, die de verbinding maakt tussen het Franse Val-d’Isère en het Italiaanse Valle d’Aosta, ligt Séez. Het authentieke Franse bergdorpje in het zuidoosten van Frankrijk wordt omringd door verschillende skiresorts. Philip: “La Ferme d’Angèle in Séez is een verborgen pareltje. We kregen de tip van een berggids die er graag komt. Het is een mooi ingericht maison d’hôtes waar jong en oud aan één tafel eet en waar achter elk voorwerp een verhaal schuilt. De open haard maakt het interieur des te gezelliger. La Ferme d’Angèle heeft slechts acht kamers en ligt niet pal aan de skipiste, maar vormt wel een uitstekende uitvalsbasis om de streek op de latten te verkennen.” www.ferme-angele.com DRESSED by Tiffanys & Trent — 21


OP STAP IN GENT... Bij een ideaal dagje uit denken Nathalie en Philip spontaan aan de stad Gent. Gelijk hebben ze, want de bruisende Arteveldestad biedt een unieke combinatie van hippe hotspots, historische praal en artisanale lekkernijen. Maar Gent is veel meer dan enkel een toeristische attractie voor Nathalie en Philip: sinds kort is Winch, a Tiffanys Store geopend aan de Kalandeberg. Redenen genoeg voor een dagtrip naar Gent!

DRESSED by Tiffanys & Trent — 22


09.00 u.

10.00 u.

JULIE’S HOUSE

BAKKERIJ HIMSCHOOT

In amper vier jaar tijd is het gebakhuisje van Julie Stampaert uitgegroeid tot een gevestigde waarde en een ware trekpleister voor zoetminnend Gent. Julie’s House is dan ook de ideale plek om een ontspannend dagje te beginnen. Philip begint spontaan te glunderen wanneer hij Julie’s House binnenkomt. Logisch, want bij de geboorte van zijn eerste dochter verraste hij de verpleegsters van dienst met een mand vol van Julie’s kleurrijke cupcakes.

Nog geen straatlengte verder gaan Nathalie en Philip binnen bij bakkerij Himschoot, zonder twijfel een monument aan de Groentenmarkt en het Gravensteen. De oudste bakkerij van Gent straalt veel ambacht uit, mede door de vintage etalage waar de artisanale en rustieke broden opeengestapeld liggen. Nathalie en Philip laten zich verleiden door de heerlijke geur van versgebakken brood en verlaten dan ook de winkel met drie zakjes lekkers.

TIP: scones, cupcakes met romige en zoete toppings, chocoladetaarten en dampende koffie in een vintage decor vormen de basis voor een schitterende uitstap.

TIP: voor de deur vind je de allerbekendste paarse kegeltjes: cuberdons! Nathalie: “Met cuberdons kun je fantastische desserts bereiden, zoals roomijs. Een echte smaakbom met een originele toets!”

Kraanlei 13, 9000 Gent www.julieshouse.be

Groentenmarkt 1, 9000 Gent www.bakkerijhimschoot.be

DRESSED by Tiffanys & Trent — 23


10.15 u.

TIERENTEYN MOSTERD Meteen naast de deur stappen broer en zus ook even binnen bij Tierenteyn, om er letterlijk de (befaamde) mosterd te gaan halen. De familiezaak bestaat al sinds 1818 en biedt nog steeds de lekkerste mosterdvariëteiten en kruidige bereidingen van Gent en omstreken in een authentieke verpakking. TIP: als je hem goed afsluit, kun je de mosterd tot 3 maanden lang bewaren in de koelkast. Groentenmarkt 3, 9000 Gent www.tierenteyn.be

10.30 u.

HOME LINEN KLOSKANT HUIS Een oase van rust op een van de mooiste plekjes van Gent, zo kun je Home Linen het best omschrijven. Aan de Korenlei herbergen ze al vier generaties lang prachtige kloskant en minutieus borduurwerk. Nathalie is helemaal weg van de maagdelijk witte kunstwerkjes, maar ook van de andere schatten. De lavendelgeur die hier wordt verspreid, dompelt je helemaal onder in nostalgische sferen, en de charmante eigenaars staan altijd open voor een gezellig praatje. TIP: bij Home Linen kun je ook terecht voor prachtige juweeltjes en unieke geschenken. Nathalie: “Het perfecte cadeautje voor familieleden vind je hier, bijvoorbeeld voor de feestdagen of voor verjaardagen.” Korenlei 3, 9000 Gent

DRESSED by Tiffanys & Trent — 24

11.30 u.

12.30 u.

BOEKHANDEL PURE COPYRIGHT DAPHNÉ Philip heeft een scherp oog voor strak en modern design, en daarvoor is boekhandel Copyright een absolute aanrader. Een uitgekiende selectie boeken over architectuur, fotografie en grafische vormgeving staat garant voor uren leesplezier. Nathalie en Philip hechten veel belang aan de look en de uitstraling van de vestigingen. Hier in de boekenrekken vinden ze steevast inspiratie voor de inrichting van hun winkels. Ze komen dan ook zelden met lege handen buiten. TIP: ook nood aan nieuwe frisse ideeën? Raadpleeg dan zeker het oeuvre van architectuurpionier Frank Lloyd Wright. Jakobijnenstraat 8 B, 9000 Gent www.copyrightbookshop.be

Een frisse aanwinst in de Gebroeders Vandeveldestraat, op een steenworp van de grootste winkelstraten: krokettenbar Pure Daphné is de geschikte plek om een verdiende pauze in te lassen. Er is een ruim aanbod snelle, verse en krokante hapjes en tapas. Oprichtster en eigenares is de dynamische Daphné Aers, onder meer bekend als finaliste van het VTM-programma ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’. TIP: een echte aanrader is de selectie van diverse minikroketten, vergezeld van een fris slaatje en een sprankelend glas bubbels. Heerlijk bekomen van het shoppinggeweld, en vervolgens op naar de volgende halte! Gebroeders Vandeveldestraat 3, 9000 Gent www.facebook.com/PureDaphne


14.00 u.

14.30 u.

16.00 u.

18.00 u.

BOS BLOEMEN

KUNSTGALERIE JOOST S&H DE BUCK ARIJS

BOXY FINE FOODS

De zusjes Eva en Babs Bos hebben natuurlijk de perfecte familienaam mee, maar dat is niet de enige reden waarom ze de bloemenzaak openden. Beiden hebben een scherp gevoel voor esthetiek. Bewijs daarvan is ook de boudoirboetiek van Eva, naast de bloemenwinkel van zus Babs. Bos Bloemen biedt een stijlvolle aanpak van bloemschikking en zinnenstrelende boeketten.

Een bezoek aan kunstgalerie S&H De Buck wordt al snel een namiddagvullende uitstap, mede door de interessante uitbaters. Elke maand presenteren Siegfried en Hermine De Buck een andere boeiende tentoonstelling van aanstormend talent in verschillende kunststromingen. Dit is een zeer toegankelijke en toch prestigieuze pilootgalerie: veelbelovende, maar nog onbekende kunstenaars zetten hier hun eerste stappen naar faam en erkenning.

Philip en Nathalie zijn altijd te vinden voor een zoete verrassing, en waar anders kun je dan beter terecht dan bij toppatissier Joost Arijs in de Vlaanderenstraat. In 2012 werd de zaak door Gault Millau uitgeroepen tot beste patisserie van het land, en die erkenning houdt het team van jonge creatievelingen nog steeds in eer. Het fijnste gebak, exquise taarten en ander zoet lekkers liggen als kunstwerkjes in de stijlvolle witte toonbank.

Een traiteur en cateraar op het niveau van een sterrenrestaurant, dat is Boxy Fine Foods. De dagverse producten variëren van oerdegelijke boerenkost tot verfijnd lamsvlees en alles daartussenin. De zaak werd opgericht door de broers Stefan en Kristof Boxy, die hun culinaire ervaringen laten samenkomen onder één dak. Dit topadres werd ingericht door Frederic Hooft en is perfect voor wie na een dagje shoppen geen zin meer heeft om te koken.

TIP: Natalie: “Naast de prachtige patisserie kun je hier ook heerlijk snoepgoed verkrijgen, zoals guimauves met vanille- of aardbeiensmaak.”

TIP: Nathalie en Philip: “We komen hier wekelijks langs voor een van de topgerechten om mee te nemen. Wij zijn helemaal verzot op de linzensalade.”

Vlaanderenstraat 24, 9000 Gent

Hoornstraat 13 bus 001 B, 9000 Gent

TIP: Nathalie: “Hier vind je prachtige ruikers voor elke gelegenheid, op een unieke en creatieve manier gemaakt. Ook de inrichting van de etalage en het interieur zijn een bezoekje waard.” Vlaanderenstraat 64, 9000 Gent www.facebook.com/BosBloemen

TIP: naast de maandelijkse vernissage is er ook een constante die het bezoeken waard is: de hedendaagse juwelen en zilveren objecten van oprichter en eigenaar Siegfried De Buck. Vrouw Hermine is al meer dan veertig jaar de gepassioneerde penningmeester van dienst, en tevens de aangetrouwde tante van Philip. Een warm weerzien! Zuidstationstraat 25, 9000 Gent galeriedebuck.be

DRESSED by Tiffanys & Trent — 25


DRESSED by Tiffanys & Trent — 27

Blazer Tommy Hilfiger Tailored Pull & Hemd Artu Napoli Broek Polo Ralph Lauren Sjaal Altea

EARTH TONES


DRESSED by Tiffanys & Trent — 28

Vest Montecore Hemd Circle of Gentlemen Broek PT01 Riem Simonnot-Godard Ascot Novex Pochette Breuer

WARM, SOFT & ELEGANT


DRESSED by Tiffanys & Trent — 29

Rode bodywarmer Polo Ralph Lauren Pull Moncler Hemd Polo Ralph Lauren Jeans Jacob Cohën Pet Polo Ralph Lauren Sjaal Mason’s Tas Hackett

Gele bodywarmer Hackett Cardigan Mason’s Hemd Hackett Broek Atelier Noterman Schoenen Polo Ralph Lauren

WEEKEND IN THE BACKCOUNTRY


DRESSED by Tiffanys & Trent — 30

Kostuum Ralph Lauren Pull Artu Napoli Hemd Van Laack Das Hugo Boss Pochette Altea Manchetteknopen Hackett

GENTLEMAN WITH A TWIST


WINTER —

BARBECUE Alleen in de zomer barbecueën? Dat is al lang verleden tijd. Outdoor living is een ware trend, zowel voor de zomer als de winter. Met lekker eten, stijlvolle tuinmeubels, een dikke trui en een vuurkorf om op te warmen creëer je zelfs in de winter een fantastische avond onder de sterren voor vrienden en familie.

DRESSED by Tiffanys & Trent — 31


WINTER —

BARBECUE Dat deed ook Philip voor een avondje met ‘mannen onder elkaar’. Vlees, goede wijn en fijn gezelschap: meer moet dat niet zijn. “Ik ben een vleesliefhebber”, zegt Philip over zijn keuze om zijn goede vrienden uit te nodigen voor een gezellige avond in zijn chalet te midden van het groen. “Ik kan ongelooflijk genieten van een lekker stuk vlees en wou ook mijn vrienden de finesse van een perfect gerijpt stuk rood vlees leren kennen. Goede kwaliteit kan mij altijd bekoren, en bij rood vlees proef je écht een verschil”. Daarom deed hij een beroep op een keurslager om zijn favoriete vleessoorten te leveren voor een exquise degustatie. Het begin van een prachtige avond.

DU PAIN, DU VIN … ET DE LA VIANDE? Welke vleessoorten er precies op de driepoot-barbecue van Barbecook lagen bij Philip en co. vernemen we van Sosthènes Dekeyzer, van de gerenommeerde slagerij Aula uit Gent. Hij kent als geen ander het verschil tussen een ordinair lapje vlees een entrecote om vingers en duimen bij af te likken.

Sosthènes Dekeyzer

DRESSED by Tiffanys & Trent — 32


SALERS

HOLSTEIN

LIMOUSIN

HONGAARS RIJP STEPPERUND

“Opnieuw een Frans runderras,

“Een Nederlands-Duits ras en

“Een Frans runderras dat graast

“Een klein rund dat graast op

maar ditmaal met een

nog een favoriet van mij. Deze

op weiden en vitaminerijk vlees

de magere weiden in de natuur

krachtigere, klassieke smaak:

smaakbom smaakt notig en

biedt. Heeft een elegante en

van Hongarije en dat een prima,

zacht, maar uitgesproken.”

krachtig.”

fijne smaak”.

rijpe smaak heeft zonder meer.”

WITBLAUW

RUBIA GALLEGA

HIGHLANDER

WEST-VLAAMS ROOD

“Belgisch rundvlees dat

“Een persoonlijke favoriet! Een

“Deze Schotse koeien zijn

“Een bont ras dat ontstond in

doorgaans erg mager is. Er

oud, Spaans koeienras uit het

klein en bruin, en grazen vaak

de 18e eeuw en zijn oorsprong

bestaan ook vetgeaderde

Atlantische gebied, dat zoute

in natuurparken. Elegante en

vindt in West-Vlaanderen. Geeft

varianten van die geschikt zijn

grassen eet. Geeft een heerlijke,

complexe smaken, zowel in de

mooi rood vlees met een heel

voor rijping. Moet iets langer

fijne en rijke smaak, waarbij je

voorsmaak en tijdens het eten

specifieke smaak die niet onder

dan gemiddeld rijpen (tien

de kruiding van begin tot einde

als in de nasmaak.”

hoeft te doen voor zijn Franse

weken) voor een optimale en

goed proeft.”

evenknieën.”

zeer aangename smaak.”

VLEES RIJPEN: EEN KUNST OP ZICH Philip is zelf ook een vleeskenner. “Een normaal rijpingsproces duurt minstens drie weken”, vertelt hij daarover. “De entrecotes die wij hebben gegeten, hebben zelfs ongeveer acht weken gerijpt voor een rijke smaak. Heerlijk! Het is trouwens erg belangrijk dat het vlees afkomstig is van rustige dieren, die niet opgefokt zijn. Anders mislukt het rijpingsproces gegarandeerd.” Het is duidelijk: dit gezelschap weet waar ze de fijnere dingen des levens moeten halen. “Met de juiste selectie van vleessoorten, een sfeervolle setting en enkele goede vrienden heb je zonder veel moeite een prachtige avond”, besluit Philip.

Wil jij ook kans maken op een barbecueset van Barbecook (compleet met barbecue, vuurschaal en accessoires)? Neem tot eind september deel aan de Tiffanys Men-wedstrijd! Meer info in onze winkels!

DRESSED by Tiffanys & Trent — 33


DE STIJL ICONEN VAN…

ALS JE VAN KINDSBEEN AF OMRINGD WORDT DOOR MODE, IS HET NIET VERWONDERLIJK DAT JE EEN UITGESPROKEN INDIVIDUELE STIJL ONTWIKKELT. ZO GING DAT OOK BIJ NATHALIE EN PHILIP. TOCH LATEN ZIJ ZICH NOG INSPIREREN DOOR STIJLICONEN WERELDWIJD. ZE VERTELLEN WIE HEN INSPIREERT EN WAAROM.

NATHALIES STIJLICONEN

KATE MOSS De stijl van topmodel Kate Moss is het best te omschrijven als grunge met een vleugje bohemien. Ze is de muze van zowat iedere topontwerper, maar ondanks een kleerkast vol designerspullen houdt ze vast aan haar glamour en rock-’n-rollstijl. Nathalie: “Kate Moss is voor mij de rockchick bij uitstek. Met haar hippe look en skinny jeans toont ze dat vrouwen van bijna 40 nog steeds meetellen.”

GRACE KELLY Ze was ten tijde van Hitchcock al America’s sweetheart. Maar ze werd pas wereldwijd een begrip toen ze trouwde met Prins Reinier van Monaco en het Franse luxemerk Hermès prompt de legendarische ‘Kelly Bag’ naar haar vernoemde. Haar ingetogen stijl en gevoel voor elegantie maakten haar vanaf de jaren vijftig een razend populair stijlicoon. Nathalie: “Grace Kelly is hét toonbeeld van tijdloze chic. De jaren zestig zijn een heel inspirerende periode voor mij.”

OLIVIA PALERMO Deze blogster en it-girl is al een aantal jaren een vaste waarde in de modewereld. Haar stijl is eigenzinnig en toch elegant. Olivia weet als geen ander high-street fashion brands te combineren met haute couture. Nathalie: “Oliva weet alle trends te combineren zonder dat het ooit over the top is. Haar website is dan ook een bron van inspiratie.”

KONINGIN RANIA VAN JORDANIË Rania wordt op officiële aangelegenheden gespot in de prachtigste galajurken met de duurste sieraden. Met haar weergaloze stijlgevoel mixt Rania probleemloos oosterse en westerse invloeden in haar dagelijkse outfits. Nathalie: “Rania is een fascinerende vrouw. Ze is koningin van een conflictgebied, maar ze weet er telkens opnieuw feilloos uit te zien, zonder daardoor haar integriteit te verliezen.”

DRESSED by Tiffanys & Trent — 34


RALPH LAUREN Ontwerper Ralph Lauren heeft wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd met zijn collecties. Zelf kiest de man steevast voor een tijdloze Amerikaanse stijl en het comfort van natuurlijke stoffen. Lauren is haast vergroeid met luxueuze maatpakken in kasjmier, wol of linnen, maar wordt ook weleens gespot in een jeans en leren jekker. De man is met andere woorden het perfecte uithangbord van zijn imperium. Philip: “Ralph Lauren staat echt voor een style of living. Elke collectie en elke winkel is doordrongen van de American dream.”

PHILIPS STIJLICONEN

JEREMY HACKETT Ontwerper Jeremy Hackett is de verpersoonlijking van de Britse stijl. Zijn stijl is klassiek, onberispelijk en altijd elegant. Hackett draagt steeds het perfecte maatpak met bijpassende pochet in de borstzak. Soms gaat de stijlgoeroe tegen alle moderegels in door (met succes!) casual schoenen en kleurrijke kousen onder een black tie te combineren. Philip: “De Britse flair spreekt me aan. Hackett is uit te tekenen in elegant tweed, tijdens een jachtpartij, omringd door honden in de Highlands.

LAPO ELKANN Kleinzoon van Fiat-baas Gianni Agnelli, playboy, miljonair en stijlicoon: de flamboyante Lapo Elkann is het allemaal. Elkanns stijl kunnen we omschrijven als ‘dandy’. Veel kleur, excentrieke ontwerpen en heel veel lef om te dragen wat ze willen: de dandy’s zijn veelal kameleons die probleemloos en met een onnavolgbare nonchalance couture mixen met vintage. Philip: “De excentrieke Elkann is het uithangbord voor de Italiaanse mode door zijn keuze voor gewaagde kleuren en stoffen.”

STEVE MCQUEEN Steve McQueen was een van de meest iconische mannen die Hollywood ooit gekend heeft. Met zijn macholook, blauwe ogen en tonnen sexappeal inspireert hij tot op vandaag mannen over de hele wereld. Leren vest, pilotenbril, een chino met omgeslagen broekspijpen en stoere boots eronder: een onnavolgbaar gevoel voor stijl was McQueen eigen. Philip: “McQueen is Mr Cool & Vintage, met zijn ruige looks die steeds doordacht en coherent waren.”

DRESSED by Tiffanys & Trent — 35


ONTDEK ONZE WINKELS TIFFANYS Aalst

TIFFANYS Sint-Niklaas

TIFFANYS Sint-Niklaas

TIFFANYS Mechelen

TIFFANYS Aalst

SINT-NIKLAAS

AALST

Stationsstraat 82-84 +32 3 778 17 91

Nieuwstraat 39-43 +32 53 77 03 53

69R - 7 For All Mankind - Addmyberry - Armani Jeans - Barbour - BA&SH - Berenice - Brigitte Bardot - Cento Duecento - Charlotte Sparre - Cinzia Rocca - Circle of Trust - Deby Debo Delicate Love - D.Exterior - Esprit Collection - Esssentiel - Fairly - Focus - G-Star - Gerard Darel - Gertrude - Gigue - Goat - Halé Bob Hampton Bays - Happiness is a $10 tee - Heart Affair - Herno - Julia June - Just In Case Kontatto - Leenoy - Lipsy - LTB - Mac in Bloom Magaschoni - Maison Scotch - Maliparmi - MarieLéonie Stock - Mariella Rosati - MaxMara Studio - Max Mara Weekend - Mer du Nord - Meteo Yves Salomon - Michael by Michael Kors - Moncler My T-Shirt - Natan - Nioi - Noemie Flamant - No Secrets - Oakwood - Pashma - Paule Ka - Pepe Jeans - Ralph Lauren Blue Label - Ralph Lauren Denim & Supply - Repeat - Rosso 35 - Scervino Street - So Basic - Superdry - Supertrash - Tara Jarmon - Ted Baker - Tommy Hilfiger - Trussardi Jeans - Twenty 8 Twelve - White Lab Culture Xandres ACCESSOIRES Accento - Bluette - Capra - Cette Magic Knickers - Dolly & Daisy - Epice - Esprit Accessoires - Falke Esprit - Fraas - Francis & Pi - Les Cordes - Howlin by Morrison - Mai Mai - Mémoire Imprimée - Mucho Gusto Pazuki - Pyaar - Scarf of the World - Silk Route - Sisters D - Titto - Tommy Socks

69R - 7 For All Mankind - Addmyberry - Armani Jeans - Barbour - Berenice - Brigitte Bardot Cento Duecento - Charlotte Sparre - Cinzia Rocca - Circle of Trust - Deby Debo - Delicate Love - Esprit - Esssentiel - Fairly - Focus - G-Star Georges Rech - Gerard Darel - Gertrude - Gigue - Goat - Hampton Bays - Happiness is a $10 tee - Heart Affair - Herno - Julia June - Just In Case - Kontatto - Leenoy - Lipsy - LTB - Mac in Bloom Magaschoni - Maison Scotch - Maliparmi - MarieLéonie Stock - Mariella Rosati - Mer du Nord Moncler - My T-Shirt - Nioi - No Secrets - Oky Coky - Pashma - Paule Ka - Pepe Jeans - Ralph Lauren Denim & Supply - Repeat - Rosso 35 Scervino Street - So Basic - Superdry - Supertrash - Tara Jarmon - Tommy Hilfiger - Trussardi Jeans - Twenty 8 Twelve - White Lab Culture - Xandres ACCESSOIRES Accento - Bluette - Capra Cette Magic Knickers - Dolly & Daisy - Epice Esprit Accessoires - Falke Esprit - Fraas - Francis & Pi - Howlin by Morrison - Les Cordes - Mai Mai - Mémoire Imprimée - Mucho Gusto - Nilu - Passigatti - Pazuki - Pyaar - Scarf of the World Silk Route - Sisters D - Titto - Tommy Socks

STOKKEL

Dumonplein 8 +32 2 772 77 79 SINT-NIKLAAS MEN

Stationsstraat 91 +32 3 776 49 14 7 For All Mankind - Armani Jeans - Artu Napoli - Atelier Noterman - Barbour - Brax - Circle of Gentlemen - Circolo - Gran Sasso - GTA - Hackett - Herno - Hugo Boss - Jacob Cohën - JW Tabacchi - Lucky de Luca - Mason’s - Moncler - Montecore My Tshirt - Noble Wild - Oakwood - PT01 - Ralph Lauren - Sun68 - Tommy Hilfiger - Van Laack ACCESSOIRES Altea - Breuer - Heschung Mc Alson - Novex - Ralph Lauren Underwear Tommy Hilfiger Socks DRESSED by Tiffanys & Trent — 36

Armani Jeans - Brax - Cinzia Rocca - D.Exterior Gerard Darel - Gigue - Mariella Rosati - Max Mara Weekend - Mer du Nord - Michael by Michael Kors - Moncler - Oakwood - Pashma - Repeat Rosso 35 - Xandres ACCESSOIRES Accento Bluette - Capra - Cette Magic Knickers - Epice - Fraas - Les Cordes - Nilu - Passigatti - Pyaar - Sisters D - Titto

MECHELEN - CASUAL

Bruul 48-50 +32 15 20 34 07

69R - 7 For All Mankind - Addmyberry American Outfitters - Armani Jeans - Barbour - Brigitte Bardot - Circle of Trust - Deby Debo Esprit - Esssentiel - G-Star - Gertrude - Hampton Bays - Happiness is a $10 tee - Jott - Just In Case - Kontatto - Leenoy - Lipsy - LTB - Maison Scotch - Mango - Marie-Léonie Stock - Mer du Nord - My T-Shirt - Nioi - No Secrets - Oakwood - Pepe Jeans - Ralph Lauren Denim & Supply So Basic - Superdry - Supertrash - Tara Jarmon - Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger Denim - White Lab Culture ACCESSOIRES Accento - Bluette - Capra - Cette Magic Knickers - Dolly & Daisy - Esprit Accessoires - Falke Esprit - Fraas - Les Cordes - Mai Mai - Mucho Gusto - Nilu - Passigatti - Pyaar - Scarf of the World - Silk Route - Sisters D - Titto - Tommy Socks

MECHELEN - MEN

Bruul 98 +32 15 20 37 31

Artu Napoli - Aston Martin - Atelier Noterman - Barbour - Brax - Circle of Gentlemen - GTA Hackett - Jacob Cohen - K-way - Levi’s - Mason’s - My Tshirt - Napapijri - Oakwood - PT01 - PT05 - Ralph Lauren - Riders on the Storm - Scotch & Soda - Sun68 - Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger Tailored ACCESSOIRES Altea - Breuer Heschung - Mc Alson - Novex - Ralph Lauren Underwear - Tommy Hilfiger Socks

MECHELEN - CITY

Bruul 112 +32 15 20 33 80

Armani Jeans - Brax - Cinzia Rocca - Delicate Love - D.Exterior - Gerard Darel - Gigue - Goat - Mac in Bloom - Magaschoni - Mariella Rosati MaxMara Studio - Max Mara Weekend - Michael by Michael Kors - Oakwood - Pashma - Paule Ka - Repeat - So Basic - St.Emile - Trussardi Jeans - Xandres ACCESSOIRES Accento - Capra Cette Magic Knickers - Epice - Fraas - Les Cordes - Mucho Gusto - Nilu - Passigatti - Pyaar - Sisters D - Titto

BRUSSEL - MEN

Keizer Karellaan 420 +32 2 468 01 58 7 For All Mankind - Armani Jeans - Aston Martin - Atelier Noterman - Barbour - Brax - Circle of Gentlemen - GTA - Gran Sasso - Hackett - Hugo Boss - Jacob Cohën - JW Tabacchi K-Way - Mason’s - My Tshirt - Oakwood - Ralph Lauren - Superdry - Tommy Hilfiger - Van Laack ACCESSOIRES Altea - Breuer - Heschung Mc Alson - Novex - Ralph Lauren Underwear Tommy Hilfiger Socks


TRENT Sint-Niklaas

TRENT Wijnegem

WINCH Gent

TRENT Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS MEN Kapelstraat 100 +32 3 776 73 74

WIJNEGEM Turnhoutsebaan 5 +32 3 354 07 58

GENT Kalandestraat 6 +32 9 225 5857

7 For All Mankind - Addmyberry - Armani Jeans - G-Star - Jott - LTB - My Tshirt - Oakwood - Pepe Jeans - Ralph Lauren Denim & Supply - Replay - Riders on the storm - Scotch & Soda - Superdry - Tommy Hilfiger Denim ACCESSOIRES Scarf of the world - Tommy Hilfiger Socks - Tommy Hilfiger Underwear

69R - Addmyberry - American Outfitters - Armani Jeans - Barbour - Brigitte Bardot - ByDanie - Circle of Trust - Danity - Esprit - Esssentiel G-Star - Glitz&Glam - Hampton Bays - Happiness is a $10 tee - Lipsy - LTB - Maison Scotch - Mango - Mer du Nord - My T-Shirt - Oakwood - Pepe Jeans - Ralph Lauren Denim & Supply - Replay - Sugar Hill Boutique - Superdry - Supertrash - Thelma & Louise - Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger Denim - Trussardi Jeans - Vila ACCESSOIRES Accento - Cette Magic Knickers - Erfurt - Esprit Accessoires - Falke Esprit - Fraas - Les Cordes - Nilu - Passigatti - Silk Route - Sisters D - Titto - Tommy Socks

Altea - Atelier Noterman - Barbour - Circle of Gentlemen - Circolo - Gran Sasso - GTA - Hackett - Jacob Cohën - K-way - Mason’s - Moncler - Montecore - Napapijri - Polo Ralph Lauren PT01 - PT05 - Siviglia - Sun 68 - Tommy Hilfiger Tailored - Van Laack - Waterville - William Lockie - Winch ACCESSOIRES Anderson’s - Breuer Heschung - Mc Alson - Novex - Ralph Lauren Underwear - Simonnot-Godard

SINT-NIKLAAS Kapelstraat 100 +32 3 766 11 87 69R - 7 For All Mankind - Addmyberry American Outfitters - Armani Jeans - Barbour Brigitte Bardot - Circle of Trust - Danity - Esprit - Esssentiel - G-Star - Hampton Bays - Happiness is a $10 tee - Jott - Leenoy - Lipsy - LTB - Maison Scotch - Mango - Mer du Nord - My T-Shirt Oakwood - Pepe Jeans - Ralph Lauren Denim & Supply - Replay - Sugar Hill Boutique - Superdry - Supertrash - Tommy Hilfiger - Tommy Hilfiger Denim - Trussardi Jeans - Vila ACCESSOIRES Accento - Cette Magic Knickers - Erfurt - Esprit Accessoires - Falke Esprit - Fraas - Les Cordes - Nilu - Passigatti - Silk Route - Sisters D - Titto - Tommy Socks

NEW

BRUSSEL Keizer Karellaan 420 +32 2 468 00 99

69R - 7 For All Mankind - Armani Jeans Brigitte Bardot - Circle of Trust - Danity - Esprit - Esssentiel - Hampton Bays - Happiness is a $10 tee - JOTT - Lipsy - LTB - Maison Scotch - Mer du Nord - My T-Shirt - Oakwood - Pepe Jeans Superdry - Tommy Hilfiger - Trussardi Jeans - Vila ACCESSOIRES Accento - Cette Magic Knickers - Esprit Accessoires - Falke Esprit - Fraas - Les Cordes - Nilu - Silk Route - Passigatti - Sisters D - Titto

DRESSED by Tiffanys & Trent — 37


Gent in de kijker HETZELFDE DNA De

herenkledingzaak

Winch

was al jaren een vaste waarde in het Gentse straatbeeld en had ook

al

eigenhandig

een

trouw

klantenbestand opgebouwd. Met haar klassevolle collecties had de zaak veel raakpunten met Tiffanys en zo begon een samenwerking. Daarom vind je sinds augustus — op een nieuwe locatie — Winch, a Tiffanys Store in Gent.

Na 27 jaar zelfstandig bestaan sluit Winch zich nu aan bij de Tiffanysfamilie. De klassevolle herenwinkel voegt zijn rijke traditie toe aan het Tiffanys-verhaal, dat al in 1969 begon. En waarom verwelkomt Tiffanys Winch met open armen? Simpel: omdat ze allebei hetzelfde DNA hebben. Sterke merken eindeloos combineren, dat is waar beide zaken voor staan. Winch heeft immers altijd al collecties gebracht met dezelfde zin voor elegantie, klasse en tijdloosheid als Tiffanys. De collecties in deze nieuwe winkel zullen dan ook geselecteerd worden volgens de kernwaarden van Winch én Tiffanys. Ook het huiselijke gevoel van de vorige Winch-winkel wordt behouden in deze nieuwe vestiging. Hier bij Winch, a Tiffanys store in de Kalandestraat 6 vind je een mix van het Anglo-Amerikaanse modebeeld, aangevuld met Italiaanse finesse. Ook hier staat Tiffanys garant voor de kernwaarden van de zaak: kwaliteit, service, inspiratie en betrouwbaarheid.

DRESSED by Tiffanys & Trent — 38

Winch, a Tiffanys Store Kalandestraat 6, 9000 Gent www.tiffanys.be


LATENIGHT MODESHOW & SHOPPING Wij showen de laatste wintertrends en klanten maken hun debuut als model! 24 september – Sint-Niklaas 25 september – Mechelen 26 september – Aalst Steeds vanaf 18 u. MODE . TRENDS . DRINKS GOODIEBAGS . TOPPRIJZEN Inschrijven kan via contact@tiffanys.be

Een evenement gemist? Geen probleem! Boek nu je eigen paslounge met stylist. Hoe? Bel naar je favoriete Tiffanys-winkel en wij zorgen voor een fabuleuze ontvangst!

COLOPHON Publisher Texanel Industriepark West 66 9100 Saint-Nicolas +32 3 777 27 51 — info@texanel.be

Cover

Concept & layout Maister – creative service unit www.maister.be

Vest Hackett Cardigan Sun68 Hemd Polo Ralph Lauren Broek Atelier Noterman Sjaal Altea

Content creation & copywriting King George – mad creative agency www.kinggeorge.be

Blazer Rosso 35 Bloes Charlotte Sparre Broek Maliparmi

ZIN IN EEN LEUKE JOB ALS STYLISTE BIJ TIFFANYS OF TRENT? — MAIL NAAR CONTACT@TIFFANYS.BE CONTACT@TRENT.BE

Photographers Guillaume Lechat Hannes Verstraete Mail to the editors? maister@maister.be Special thanks Shoes — Timmermans, www.timmermans.be Location trent photoshoot — ‘t Groen Kwartier, www.groenkwartier.be Contact tiffanys.be — trent.be

DRESSED by Tiffanys & Trent — 39


BOUWEN MET ARCHITECTUUR ALS PASSIE

TOPARCHITECTUUR IN KOKSIJDE RESIDENTIE LE CORBUSIER - DORLODOTLAAN

Residentie Le Corbusier wordt een van de volgende architecturale blikvangers in Koksijde. Het is gesitueerd op de Hoek van de Koninklijke Baan en loopt diep door in de rustige Dorlodotlaan. Zeer nabije toegang (20m) tot de beschermde Schipgatduinen en het strand. Het concept bestaat uit een langwerpig sokkelvolume waarop een tweede rechthoekig volume staat. De beglaasde voorgevellijn van het sokkelvolume is iets terugliggend waardoor dit als een frame wordt ervaren. Hoogstaande afwerking met parket, keuken van Obumex of Bulthaup, sanitair Starck toilet, Antonio Lupi kast, lavabo in corian, etc. Prijzen vanaf €365.000 (2 slpk) - €415.000 (3 slpk) Lanceringsvoorwaarden . Verkoop rechtstreeks van bouwheer T 058 62 60 60 . M 0496 10 40 40 . RIETVELDPROJECTS.BE

Tiffanys & Trent - Dressed By magazine, ed.2  
Tiffanys & Trent - Dressed By magazine, ed.2  

Fashion & lifestyle magazine for Tiffanys & Trent (Fall Winter 2013)

Advertisement