Page 1

16 nye hjem til mennesker, der sætter pris på samvær, tryghed og praktisk luksus i hjertet af Hellerup

version 2.0

BY SCOUT DEVELOPMENT

www.thevillage2900.dk


The Village, Rygårds Allé 5, 2900 Hellerup I ALT 16 BOLIGER I ET TIDLIGERE SNEDKERI 4 Nyopførte rækkehuse 6 Gennemrenoverede ejerlejligheder i det tidligere Snedkeri 6 Andelsboliger i eksisterende forhus • Areal netto: 77-121 m2 • Altan eller have til hver bolig • Depotrum til hver bolig

FÆLLESFACILITETER

På de følgende sider kan du besøge The Village og læse mere om, hvordan Scout Development med inspiration fra Urban Village konceptet har udviklet The Village i Hellerup.

Udendørs: Caféområde med udekøkken og grill Indendørs: Fællesrum med køkken og toilet samt internet • Gæsterum med toilet og bad • Mulighed for tilkøb af overdækket parkeringsplads

KONTAKT

• Indlagt kabel til Internet, telefoni og TV

EDC Hjort Hellerup Strandvejen 130D 2900 Hellerup Tlf. 39 62 95 25 Fax 39 62 34 54 E-mail 292@edc.dk www.hjort-edc.dk

• Hvidevarer fra Scholtés Brochuren er vejledende. Ændringer kan forekomme. For opdagteret materiale specifikationer se www.thevillage2900.dk

2

Landsbyen i byen Historien Her bor de glade Fællesskab og privatliv Der er tænkt på det hele Køkken Badeværelse Beliggenhed Hellerup Overblik Tværsnit Indendørsfaciliteter Rækkehuse Snedkeriet Forhuset

side 4 side 5 side 6 side 8 side 11 side 12 side 13 side 14 side 15 side 16 side 17 side 18 side 19 side 25 side 32


SNEDKERIET

RÆKKEHUSE FORHUSET

Se priser og materialevalg m.m. på www.thevillage2900.dk

3


The Village er ikke kun 16 nye boliger Ideen er at skabe rammerne for en ny måde at bo på. Et sted, hvor man kan leve livet med alle sanser og samtidig føle sig tryg. Hvor der er fælles faciliteter, som ikke kun er til pynt, men som er gennemtænkte og relevante, så de dagligt vil blive taget i brug. Og hvor hver enkelt af de 16 hjem er opført i gedigne materialer. Ikke for at imponere, men for at skabe skønne og praktiske omgivelser for beboerne. I The Village kan unge og ældre, børn og børnebørn være sammen – og sig selv. Det er en landsby i byen. Langt fra larm og jag, men 25 min. på cykel fra Kgs. Nytorv. Og i The Village er du omgivet af liv, også efter kl. 18. Vi tror, der er mange, der kan se sig selv som indbygger i The Village. Yngre familier, der ønsker et spændende miljø for både børn og voksne. Par, hvis børn er fløjet fra reden. De internationale, der enten rejser meget og gerne vil bo godt med nem adgang til Kastrup Lufthavn eller hvis børn går på den Internationale Skole. Fraskilte, der gerne vil blive i området eller dem, der ikke orker bøvlet med stort hus og have, men som stadig vil have faciliteterne til rådighed. I budget for fællesomkostninger er der sat penge af til en viceværtfunktion 2-3 dage om ugen. Det betyder at der bliver sørget for rengøring af fællesarealer inde og ude, græsslåning/havearbejde og snerydning vedr. fællesarealer samt vedligeholdelse som udskiftning af pærer, tilse at der er gas til grillen o.m.a. Alt det som mange med hus er træt af. Velkommen til det gode liv, og tiden til at leve det.

4 RÆKKEHUSE I 2 PLAN, MED 3 SOVEVÆRELSER

4


Sjælen er et snedkeri Siden 1910 har der været en duft af træ på Rygårds Allé 5 takket være snedkerfirmaet Lützhøft Christiansen, som havde til huse på adressen i 97 år. Det har været vores ønske at genskabe den oprindelige sjæl fra snedkeriet i byggeriet af The Village. Bygningsanatomien er forsøgt bevaret, men naturligvis tilpasset nutidens ideal for boligkomfort. Samtidig har det været vores mål at skabe en varm og imødekommende atmosfære til forskel fra de mange golde nybyggerier, der er skudt op de sidste par år. Hver eneste af de 16 nye hjem er enten nyopført eller gennemrenoveret fra A til Z. ’Hvor er her lækkert’, vil de fleste nok udbryde, når de træder ind i et af de 16 hjem. Ambitionen er at skabe 16 funktionelle hjem med en begavet planløsning og en fleksibilitet, så yngre, ældre og børnefamilier kan indrette sig bedst muligt. Det gælder også, når forhold ændres, f.eks. når børnene flytter hjemmefra. Boligernes funktionalitet kan ændres, når behovene ændres.

SIDEN 1910 HAR DER VÆRET EN DUFT AF TRÆ PÅ RYGÅRDS ALLÉ 5. NU BYGGES DER 16 NYE SPÆNDENDE HJEM

5


Her bor de glade. Rygårds Allé 5 The Village består af 16 hjem: 4 rækkehuse, 6 lejligheder og 6 andelsboliger fordelt på tre bygninger. Denne sammensætning håber vi tiltaler forskellige mennesker, som dog alle har det til fælles, at de ønsker mulighed for privatliv – men også samvær i skønne rammer. En have, der kan nydes i fritiden, men som man ikke skal passe, og andre faciliteter, som ellers kræver store investeringer. Eller sagt med andre ord: Mennesker, der søger et sted, hvor livet er lidt lettere at leve.

Indkørsel til cykler inkl. overdækket cykelparkering, storskrald, etc.

1

Indgang til 6 lejligheder i forhus. 50 % af arealet i kælder er fællesfaciliteter for alle beboere i The Village.

2

Caféområde, samt bred trappe ned til indendørs fælles opholdsrum med køkken og toilet etc. Caféområdet bliver indrettet med vejrbestandige lounge møbler og udekøkken med stor gasgrill, etc.

3

Indkørsel til parkering. Mulighed for tilkøb af P-plads til hver bolig.

4

Indgang til Snedkeriet. Hall med trappe og elevator til de 6 lejligheder.

6

5

Stisystem til rækkehuse for fodgængere og cykler. Giver niveau-fri adgang på trods af at rækkehuse er placeret ”lavere” end øvrige bygninger.

6

4 rækkehuse i 2 plan med privat forhave.

7

Private tagteresser til lejlighederne på 2. sal i Snedkeriet.

8


N FORHUSET

RÆKKEHUSE

Ø

V S

3 7 8 6

1

2

5

SNEDKERIET

4

7


Længe leve fællesskabet – og privatlivet The Village er bygget til mennesker, som holder af mennesker. The Village henvender sig til familier og personer, som både sætter pris på et privatliv såvel som på muligheden for samvær med andre. Det centrale omdrejningspunkt er et skønt caféområde med et fælles udendørskøkken med stor grill. De oplyste, stenbelagte stier, er omgivet af beplantninger, som er nøje udvalgt, så de er smukke at se på året rundt. Der er græsplæne til solbadning og leg. Det fælles cykelskur og affaldsstativerne er gemt bag afskærmninger af træ. Indenfor finder du et stort fællesrum. Det perfekte lokale til børnefødselsdage, lokalmesterskaber i bordtennis og sølvbryllupper. Til dagligt kan rummet fungere som ungernes helt egen fritidsklub. Der er køkken og toilet, og adgang til højhastigheds internet. Du finder også et møbleret gæsterum i The Village med toilet og bad samt adgang til køkken. Praktisk til venner og bekendte, som kommer langvejs fra, eller hvis det sidste tog er kørt. Reservation af gæsterummet sker gennem The Village egen website. Her kan beboerne også kommunikere med hinanden og finde alle nødvendige og praktiske oplysninger om The Village.

HOLD BØRNEFØDSELSDAG ELLER LOKALMESTERSKABER I BORDTENNIS I FÆLLES LOKALERNE

8


DET CENTRALE OMDREJNINGSPUNKT ER ET SKØNT CAFÉOMRÅDE MED ET FÆLLES UDENDØRSKØKKEN

9


RÆKKEHUS I TO ETAGER MED ÅBENT PLAN

10


Der er tænkt på det hele Alle 16 hjem er indrettet med tanke på at skabe det bedste udgangspunkt for en velfungerende hverdag. I The Village finder du alle moderne faciliteter og høj materialekvalitet. Planløsningerne varier selvfølgelig fra hjem til hjem, men her kan du se, et udpluk af hvad beboerene kan nyde godt af.

I THE VILLAGE FINDER DU ALLE MODERNE FACILITETER OG HØJ MATERIALEKVALITET

MODERNE BOLIGKOMFORT Netværk til telefoni, tv og internet med individuel tilkobling. EKSKLUSIVT BADEVÆRELSE Badeværelset har vaskemaskine/tørretumbler samt bruseniche og badekar i rækkehusene. SPECIALDESIGNET KØKKEN Voke i Danmark har designet et kvalitetskøkken til The Village med hvide moduler. Det er udstyret med Scholtés integreret køle-/fryseskab og opvaskemaskine, samt bordplader i komposit. Mulighed for tilvalg, se mere på www.thevillage2900.dk FRISK LUFT Alle boliger har altan og/eller egen have. To af boligerne har tillige egen tagterrasse med udsigt over Hellerup. KVALITETSMATERIALER Energi-vinduer, Scholtés hvidevarer, lækre trægulve med gulvvarme i Rækkehuene og Snedkeriet, nye installationer over alt. LAVE DRIFTSOMKOSTNINGER Nye installationer, effektiv varmestyring, højisolering og lave vedligeholdelesesomkostninger. OPBEVARING Eget depotrum til hver af de 16 boliger i Forhusets kælder.

11


Specieldesignet køkken Alle køkkener i Rækkehuse og Snedkeri er med køkken ø, med mulighed for siddeplads. I forhuset er der en vinkel på køkkenet hvor man kan sidde. Alle køkkener er som udgangspunkt med hvide trælåger og hvid komposit bordplade med indbygget vask. Der er mulighed for at tilvælge såvel egetræsbordplade samt køkkenlåger i højglans hvid eller sort. Køkkenet er fra Voke mens hårde hvidevarer er fra Scholtés. • Lydløs opvaskemaskine (42 dB) • Ovn med ”finger touth” og pyrolytisk selvrens • 80 cm bred induktionsbordkomfur kan tilvælges

12


Badeværelse De 4 rækkehuse har 1 gæstetoilet i stueetagen samt badeværelser med kar på 1 sal. De 6 lejligheder i Snedkeriet har 2 badeværelser. De 6 andelsboliger har hver 1 badeværelse. Alle lejligheder har indbygget en fuldintegreret vaske/tørre maskine fra INDESIT. Alle badeværelser er beklædt med 60x45 cm vægfliser i hvid højglans. Flisen er laserskåret og kan derfor sættes op uden fuge, hvilket giver et let og elegant udtryk. Gulvflisen er en TUNE 45x45 cm i farven brun. Flisen har en meget elegant struktur, der dels er smuk men også gør at den ikke bliver glat, hvis den bliver våd. Også denne flise er laserskåren og monteres uden fuge. Alle badeværelser har naturligvis gulvvarme.

13


Beliggenheden fejler heller ikke noget The Village ligger ikke i 2900 Hellerup, fordi det er smart, men fordi 2900 Hellerup nu engang er et af de mest attraktive boligområder i hele hovedstadsregionen. Smukt og stilfuldt, og tæt på alt. The Village ligger på Rygårds Allé 5, midt i et klassisk Hellerup villakvarter. Tæt på alle fordelene ved Hellerup, men tilstrækkelig langt væk fra de trafikerede områder, der også findes i 2900. Det er en ideel adresse for såvel børnefamilier som familier, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Der er et stort udbud af skoler, fritidsklubber og institutioner inden for en meget lille radius. Der er flere indkøbsmuligheder indenfor gå afstand, og på 7 min. gang er du på Strandvejen, som er en af de bedste shoppingområder, der findes. Hellerup Station ligger lige om hjørnet fra The Village. Det gør det særdeles nemt at komme på arbejde med offentlige transportmidler.

300 m fra Hellerup station 24 min. til Kastrup Lufthavn med toget 800 m fra Strandvejen med et væld af specialbutikker 900 m fra Hellerup Havn, strand og bølger 700 m fra den Internationale Skole 1200 m fra Helsingør Motorvejen 25 min. fra Kgs. Nytorv – på cykel!

14


Hvis du ikke kender Hellerup Hellerup ligger i Gentofte Kommune, som har en god økonomi og en lav skatteprocent. Udover TV-serien 2900 Happines, som giver et noget fortegnet billede af virkeligheden, er Hellerup mest kendt for Strandvejen med dens mange spændende butikker, et bredt udbud af børneinstitutioner, attraktive skoler og gymnasier og mange grønne parker. Men frem for alt er Hellerup et trygt sted at vokse op og leve for unge såvel som for ældre. Efter arbejdstid er du tæt på grønne områder, Øresund med Hellerup Havn og badestrand, masser af restauranter, hyggelige caféer og take-aways.

HER ER SUPERMARKEDER, OG DET NYE WATERFRONT SHOPPING-CENTER VED TUBORG HAVN OG HELLERUP STRAND

15


Overblik

OVERBLIK FRA OVEN

16


Tværsnit FORHUSET SNEDKERIET RÆKKEHUSE

��������

������

��������

���������

��������

������

��������

���������

17


Indendørs fællesfaciliteter

SNEDKERIET FÆLLESFACILITETER I KÆLDEREN

18


Rækkehuse

De 4 rækkehuse er nyopførte og ligger med vestvendte facader. Rækkehusene er sænket 60 cm. i forhold til de 2 øvrige bygninger. Der skaber ro og læ i de private gårdhaver og gør at den 2 etagers bygning falder naturligt ind i helheden. Der er niveaufri adgang via stisystemet. Alle rækkehuse er i 2 etager med køkken/alrum og stue samt gæstetoilet med åbent kontor i stueetagen samt 2-3 værelser (afhængig af typen) og bad på 1. sal.

19


RĂŚkkehuse

20


RĂŚkkehuse

21


RĂŚkkehuse/C-F. Stueplan og forhave

22


RÌkkehuse/C-F. Første sal

23


RĂŚkkehuse/F. St og 1. sal

24


Snedkeriet Bygningen har indtil 2007 været anvendt som snedkerværksted. Alt bliver renoveret/bygget op fra nyt. Det er nye hjem med det gamle snedkeris atmosfære. Hallén bliver med italienske klinker og trappe og elevator til lejlighederne på 1. og 2. sal. Der bliver indrettet 6 ejerlejligheder på på mellem 98 og 118 m2 netto. De 2 i stuen med 2 soveværelser og køkken/alrum samt stue og 2 badeværelser. Gennem franske døre bliver der udgang til østvendt morgensols terrasse, og mod vest er der ligeledes udgang til henholdsvis en lille terrasse (st. tv.) eller egen gårdhave (st. th.). De 2 lejligheder på 1. sal har samme planløsning, men mulighed for 3. værelse. Mod vest er der udgang til altan på 1,5 x 6 m. De to øverste lejligheder er indrettet som lejlighederne på 1. sal. men hver lejlighed har en indvendig trappe til egen tagterrasse på 25 m2 og med udsigt over Hellerup. Her er trapperum med overdækning samt installationer til et udekøkken.

25


Snedkeriet

26


Snedkeriet/st. tv + st. th. Udeareal

ST. TV MED LILLE TERRASSE ELLER ST. TH MED EGEN GÅRDHAVE

27


Snedkeriet/st. tv + st. th

28


Snedkeriet/1. tv + 1. th

����������� ���

�������

������������

29


Snedkeriet/2. tv + 2. th

�������

30

������������


Snedkeriet/tagterasse til 2. tv + 2. th

31


Forhuset

32

Forhuset er en klassisk beboelsesejendom med 6 lejligheder på mellem 77 og 86 m2. Ejendommen bliver filset hvid, får nyt tag samt altaner til alle lejligheder på nær de 2 i stueetagen der har egen vestvendt have med direkte udgang fra stuen. Bagtrappen nedlægges og der etableres nyt badeværelse til hver lejlighed, og gulve bliver høvlet og døre udskiftet eller malet. Yderligere er der i kælderen fællesrum, gæsterum og køkken og bad etc. for alle beboerne i The Village.


Forhuset/st. tv + st. th

bruseniche

bruseniche

33


Forhuset/1. tv + 1. th

bruseniche

bruseniche

�����

����� �����

34


Forhuset/2. tv + 2. th

bruseniche

bruseniche

35


The Village Manifest The Village er ikke 16 nye boliger. Det er 16 nye hjem. The Village består ikke af 4 rækkehuse, 6 lejligheder og 6 andelsboliger fordi det er et krav fra kommunen. The Village har denne sammensætning i håbet om, at det vil tiltrække forskellige mennesker med forskellige baggrunde til glæde for mangfoldigheden og livskvaliteten. The Village henvender sig ikke til mennesker, der ikke bryder sig om at være sammen. The Village henvender sig til familier og personer, som både sætter pris på et privatliv såvel som på muligheden for samvær med andre. Ambitionen er at skabe 16 funktionelle hjem med en begavet planløsning og en fleksibilitet, så yngre, ældre og børnefamilier kan indrette sig bedst muligt. De 16 nye hjem er ikke opført i de bedste materialer for at imponere, men for at skabe skønne og varme rammer for 16 familiers liv. The Village ligger ikke i 2900 Hellerup, fordi det er smart, men fordi 2900 Hellerup nu engang er et af de mest attraktive områder for dem, som gerne vil være tæt på skoler, indkøb, tog og bus, skov og vand og storbyens puls. Fællesfaciliteterne i The Village er ikke til pynt. Den store grill, det lækre café område, og udendørskøkkenet er til for at blive brugt og fornøje. Det store fællesrum er ikke til opmagasinering af flyttekasser. Det er til afholdelse af børnefødselsdage, lokalmesterskaber i Wii Sport, konfirmationer, bridge aftener, sølvbryllupper og ungernes helt egen fritidsklub i dagligdagen.

www.thevillage2900.dk

John Kähler – jk@scout-de.dk Claus Hjort – ch@scout-de.dk

EDC Hjort Hellerup Strandvejen 130D 2900 Hellerup Telefon 39 62 95 25 292@edc.dk www.hjort-edc.dk

Brochure The Village  

Brochure vedr. the village