Page 1


SETEMBRE 2010                          

 

NOTICIARI FALLER Nº1     • Benvinguts • Monuments 2010 • Fí d’exercici • Ordre de Falles • FF MM 2011 • Qui ho seguix ho conseguix • Ara si… Les nostres Reines i Madrines • Remodelació Plaça El-liptica • Festa al Barri • Agenda Fallera

Edita: ASSOCIACIÓ CULTURAL FALLA CRIST REI   


Benvingut a una nova revista digital

L´associació cultural Falla Crist Rei de Gandia es vol obrir a tot lo mon i de segur, es farà un lloc en el món faller, i en la nostra volguda ciutat de València. Aquesta publicació naix baix el títol: “Noticiari Faller“, de temàtica eminentment fallera, per a demostrar que les noticies falleres, no moren, ni de bon tros, a les mans de les noves tecnologies...


Monuments fallers 2010

FALLA GRAN 2º PREMI Tercera Secció 3º PREMI Escena Borgiana

        FALLA INFANTIL 2º PREMI Tercera Secció 

   

Premí Millor Ninot Tercera Secció


Fi d’exercici faller Crist Rei

El passat 25 d'Abril, la Falla de Crist Rei va celebrar al Restaurant Moli Canyar la tradicional paella de “fí d'exercici”.

A l'acte van assistir els Presidents Tomas Barchín Chova i Vicent Pelegri Torregrosa, les Reines de la Falla Olga Baeza Mayans i Natalia Sanz Moreno, les Reines del Foc Isa Gregori i Ainhoa Gomez , fallers i simpatitzants d'esta comissió que gaudiren de la paelleta i d'un bon ambient faller, el xiquets s'heu passaren de lo més bé i els majors disfrutarem uns parlant de tot un poc i per a altres la truca, no podia faltar. Les Reines de la Falla Olga i Natalia, vam fer entrega als Presidents i a tota la comissió de la foto oficial com a record del seu any, un any meravellos, plé de satisfaccions i de moments feliços.            


AVIS: Haurem de posar-nos les piles!! Enguany som el numere dos!! Ordre de falles per al 2011: 1. Lluís Belda 2. Crist Rei 3. Alqueria Nova 4. Alquerieta-Museu Faller 5. Marqués de Campo 6. Beniopa 7. Plaça Escoles Pies 8. Sant Nicolau-Mosquit 9. Corea 10. Carrer Major 11. Rep. Argentina 12. Benipeixcar 13. Grau 14. Jardinet 15. Sant Josep-Raval 16. Vila Nova 17. Plaça Prado 18. Benirredrà 19. Roís de Corella 20. Màrtirs 21. El·líptica 22. Serpis 23. Plaça Mercat Aquest es l’ordre de desfilades, presentacions, emissions, curtmetrajes, i tots els actes oficials de les Falles del 2011.


NOU EXERCICI JA TENIM FALLERES MAJORS DE GANDIA 2011 El dia 31 de Maig de 2010, el President de la Federació de Falles de Gandia, Jesús Garcia, va nomenar a les Falleres Majors de Gandia de l'any 2011.

Laura Capellino Montesinos, Fallera Major Infantil 2011. Laura es una xiqueta de 10 anys, fallereta de la comissió des de ben xicoteta, de la falla Sant Nicolau “Mosquit” ha sigut Reina Infantil de la Poesia l'any 2007, Reina Infantil de la Falla al 2009, i l'any passat, va formar part de la Cort d'Honor de la F. M. Infantil. Marisa Tormo Carnicer, Fallera Major 2011. Marisa es una jove de 22 anys, serà la primeraFallera Major de Gandia, de la Falla Vila Nova, la seua comissió des de sempre, Reina de l'Art infantil l'any 1998, Reina de la Festa infantil l'any 1999, després va pertànyer a la Cort d'honor de la F. M. Infantil al 2000. Al 2010 Reina de la seua Falla.

Des d’ací la Falla de Crist Rei vol donar-li, a Laura i Marisa, als seus familiars i a les seues respectives comissions, la nostra més sincera enhorabona i dir-vos que estem a la vostra disposició per al que poguéreu necessitar. Enhorabona a tots!


ARA SI..............

LES NOSTRES REINES 2011 El passat 5 de Juny al casal de la Falla Crist Rei, el President Tomás Barchín Chova va fer oficial el nomenament de les Reines per al proper exercici faller 2011. Madrina de la Falla Infantil: Natalia Palma Sanchez Madrina de la Falla: Rocio Sanchez Sanchis Reina del Foc Infantil, xiqueta: Elisabeth Arevalo Muñoz Reina del Foc, senyoreta: Lucia Vivanco Palma Reina de la Falla Infantil, xiqueta: Andrea Hernandez Baeza Reina de la Falla, senyoreta: Noelia Olivares Madrigal L'alegria de les reines, madrines, familiars i pels fallers, regnava en l'ambient, l'acte va concloure amb un brindis. També dies desprès el President anomena Reina de la Mini Falla: Aihnara Afan Cano, i Mini President: Alejandro Todolí Sanchez ¡ENHORABONA A TOTS!  


QUI HO SEGUIX HO ACONSEGUIX !

 

Després de la petició per part de la FdF signada pel President de la Federació i els 23 presidents de les comissions falleres, el Consell Escolar Municipal de Gandia, reunit el dilluns, 7 de juny ha acordat, que les properes Falles del 2011, Gandia tinga els quatre dies no lectius 16, 17, 18 i 19 de Març. L’Associació Cultural Falla Crist Rei, vol agrair des de ací al Consell Escolar Municipal de Gandia, i a tots els que ho han fet possible.


REMODELACIÓ PLAÇA EL-LIPTICA Les F.F.M.M. Merce i Maure, amb el President de la FdF, menbres de la JF. i l’alcalde Jose Manuel Orengo van assistir al esdeveniment.

El passat dissabte dia 12 de juny, donava inici a les 19.30 hores des de la Plaça de Crist Rei l’ innauguració de la remodelació de La Plaça El-líptica, on centenars de persones, col·lectius i associacions començaven realitzant exhibicions per la Avinguda República Argentina finatlizant en La Plaça.

Ací tenim un grup de fallers de la Falla de Crist Rei, amb la samarreta amb l'eslògan “gràcies a tu per una bona obra”.


Festa al Barri

Festa organitzada per la Junta de districte Plaça El·líptica, Republica Argentina i la Falla Barri de Crist Rei, el passat 19 de Juny.

Pel matí els fallers de Crist Rei va'n arreplegar mobles vells pel barri, a la vesprada va haver al carrer Nou d'Octubre un castell unflable i berenar per als xiquets, que s'heu passaren de lo més be, ja per la nit sopar d'entrepà, amenitzat per una discomóbil, acte seguit les nostres Reines de la Falla Olga Baeza i Natalia Sanz, li botaren foc a la tradicional Foguera que va tindre lloc a les 0'45 hores.

Tot un dia festiu, on fallers i veins compartírem la “màgica Nit de Sant Joan”, fins a la matinada.


Octubre  2010  Dilluns       

Dimarts  

  4         

 

 

12 

 

13 

 

11          18       

 

 

19  INICI   CAMPIO  NATS DE  JOCS  20’30 H.    26 

  25             

Dimecres    

Dijous  

 

20 

 

 

27 

 

Divendres 1

        7  

22

Dissabte                           2           9  CONCURS  PAELLES   F. de F.  PLAÇA PRADO    A LES 13’30    16    TRUC   JUVENIL    23 

29

30 

 

8

14

15

21

28

   

 

10

 

17

 

 

                 

Diumenge 3

TRUC   JUVENIL  24 XXI   FESTIVAL  INFANTIL  Museu Faller  31


Edita: Associació Cultural Falla Crist Rei de Gandia Cll/ Nou d’Octubre Nº 62 C.P. 46701 fallacristrei@gmail.com

        


F FEB BRER R 20 011

 

NO OTIICIA AR RI FAL F LLE ER Nº 2  

• ESPAÑ ÑA CAM MPEONA A • SOPA AR DE GERMAN G NOR • TIO DE D LA PO ORRA • CONC CURS DE D PAELLLES • FESTIV VAL INFFANTIL • TERRO OR A CASA AL AL DE CR RIST REEI EDITA:

• GESM MILS D’O OR

  ASSOCIACIO CULTU URAL FALLA C CRIST REI   


Espanya Campiona del Mundial Sudáfrica 2010

Som gandians Som valencians I com no… Espanyols!

Pareix que ha sigut un somni, del que no volem despertar. Durant les hores que van precedir la final del Mundial de Sud-àfrica hi havia una sensació d'exultació i nerviosismo, poques vegades experimentada per l'aficionat al futbol en un casal faller. No hi havia un altre tema de conversació que eixe partit tan decisiu, eixa final que Espanya jugaria per primera vegada en la seua història.Donava igual el club que cada un portara en el seu cor, era indiferent a qualsevol rivalitat perquè tots vam compartir “la roja “durant tot un mes. Arribava el moment de la veritat (11 de Juliol) la final històrica entre Holanda i Espanya capaç d'unir milions de persones; on famílies senceres s'aferraven a un mateix somni.


Tots teníem ja el cor en un puny. Els nervis fora de si. El miracle s'havia obrat en el mateix instant en què Iniesta va marcar el gol que valia una Copa del món, crits, abraços, petards, inundaven en aquell moment el nostre casal, iguals que carrers, places, fonts de tota Espanya, per fi Espanya Campiona.

Ha sigut un mes espectacular i inoblidable, sempre romandrà en la nostra memòria com “Aquell Mundial que vam guanyar”, per eixa estreleta que amb orgull lluïx hui la nostra selecció, Campiona del mundial 2010!!!


SOPAR DE GERMANOR El passat dissabte 18 de Setembre de 2010, per la nit a la Plaça del Prado, es va celebrar el Sopar de Germanor Solidari de les falles de Gandia. La festa comença per la vesprada amb uns tallers de fanalets, circ i inflables per a tots els més menuts. Al voltant de les 21.30 hores arribaven les Falleres Majors de Gandia, Merce Bolívar i Maure Albiñana, l'Alcalde de la ciutat, el President de la FdF, a l'igual que la resta dels Presidents, Reines i fallers de les vint-i-tres comissions de la ciutat, que mostraren la seua solidaritat aportant productes de primera necessitat a Cáritas. Tots els assistents van gaudir d'un sopar d'entrepà acompanyat per uns plats de picaeta al mig de la taula, molt bé confeccionada i decorada pels alumnes d'Espurna. La pólvora i els coets també van estar presents amb un espectacular correfoc, finalitzant amb la KGB. Un any més ha estat tot un èxit,1.500 persones participaven aquest any al Sopar de Germanor Solidari.

Ací tenim a la nostra comissió, els fallers de Crist Rei.


EL TIO DE LA PORRA,.. MENJA PA I SAMORRA……

El passat 30 de Setembre,a les 9’00 hores, l’Alcalde de la ciutat ha cedit al Tio de la Porra de la Banda de la Federació de Falles, la vara de manament de la ciutat per anunciar que la Fira i Festes Gandia 2010 ha arribat. El Tio de la Porra d’enguany ha sigut un faller de Benipeixcar, Vicent Gregori Oriola, que ha dirigit la banda formada per fallers i falleres de les distintes comissions gandianes, entre ells es trobaven les falleres Majors de Gandia 2010 i 2011, Maure Albiñana i Marisa Tormo respectivament, així com el President de la FdF, Jesús Garcia. A les 13.30 hores a les portes de l’Ajuntament, la banda del Tio de la Porra es va concentrar, per tornar-li a l’Alcalde de la ciutat, la Porra, després d’haver anunciat a grans i menuts l’arribada de la Fira i Festes.

Dos fallers de Crist Rei, David Escriva i Mª Angeles Sanchez, formaren part de la banda del Tio de la Porra en representació d’aquesta comisió.

   


CONCURS DE PAELLES El tradicional concurs de Paelles organitzat per la Federació de Falles de Gandia i que patrocina la casa Ricard. va començar de bon matí, el 9 d'octubre dia de la Comunitat Valenciana, a la plaça del Prado, i en ell varem participar les vint-i-tres comissions de la ciutat. Les Falleres Majors, Maure i Merce, junt al President, l'Alcalde de la ciutat, el Delegat de Falles, i autoritats van assistir i visitaren les paelles de les diferents comissions. Per als xiquets es van muntar castells inflables, mentres els majors anaven cuinant. A les 14 hores finalitzava el termini de presentació de les Paelles de concurs i decoració, el jurat va lliurar els següents premis: PREMIS DECORACIÓ 1er PREMI: Falla El·líptica 2on PREMI: Falla Serpis 3er PREMI: Falla Roís de Corella PREMIS CONCURS DE PAELLES JUVENIL 1er PREMI: Falla Jardinet 2on PREMI: Falla El·líptica 3er PREMI: Falla Raval PREMIS CONCURS DE PAELLES ABSOLUT 1er PREMI: Falla Corea 2on PREMI: Falla Parc Alqueria Nova 3er PREMI: Falla Escoles Pies

Els fallers de Crist Rei no tinguérem banderí però ací tenim el nostre premí “ compartir és lo millor “.


XXI EDICIO FESTIVAL INFANTIL El passat Diumenge 24 d'octubre, es va celebrat al Museu Faller, el Festival Infantil de les Falles de Gandia en dues sessions, de matí i de vesprada. Ha estat inaugurat per la Fallera Major Infantil de Gandia, Merce Bolívar, i el ballet de l'Associació Cultural de Xeresa amb un remix de Grease. Un total de 14 comissions falleres han participat en aquesta XXI edició, anomenada “El Musical”. Per finalitzar aquest espectacular Festival Infantil, els delegats artístics de les falles, membres de diferents comissions, junt amb el ballet A.C. de Xeresa han interpretat un remix sota el nom “Musical de Musicals”. Ací tenim als xiquets de la nostra comissió que han participat amb la cançó de Shakira el waka waka am el lema ”Voler es poder”.

Des d'aci donar-li les gracies als xiquets de Crist Rei per la seua col-laboració, i felicitar-los per lo bé que ho han fet, Enhorabona xiquets!


TERROR AL CASAL DE CRIST REI Este dissabte dia 30 d'octubre, Festa, molta festa i por del bo és el que va presidir Halloween de Crist ReI, que per cert, va començar amb un cercavila certament terrorífica pels carrers de la barriada, on els mes xicotets van lluir les seues disfresses amb carabasses decorades, a més del tradicional "truc o tracte" on els caramels no van faltar. Els fallers i falleres de Crist ReI van construir entre tots el sopar del terror a dir pels vestits que portaren, va haver de tot, diables i diablesses, morts vivents, bruixes, aranyes, draculins, geperuts... Omplides les panxes, es van entregar premis a la millor disfressa i a la millor tortada terrorífica, tasca difícil per al jurat enguany, en definitiva, crits i diversió no vàren faltar en la Falla de Crist Rei.


ENHORABONA !! El dissabte passat dia 6 de Novembre en la Presentació de la F. M. 2011 Marisa Tormo Carnicer, el Secretari de la FdF, Pepe Más, va notificar segons diu en l'article 58 del Vigent Reglament, la concessió del GESMIL D'OR per mèrits en la Festa, entre altres, els següents fallers i falleres de la nostra comissió:

      

Mª Justa Chova Sáez

Pura Lorente Garcia

       

Ivan Piris Gómez

Francisco Reig Martí.

La Fallera Major, Marisa Tormo Carnicer va fer la imposició dels gesmils d'or a cadascú dels mencionats fallers, i lliurant-los els corresponents pergamins que ho acrediten.

       

 


Edita: Associació Cultural Falla Crist Rei de Gandia Cll/ Nou d’Octubre Nº 62 C.P. 46701 fallacristrei@gmail.com


Març 2011

NOTICIARI FALLER Nº 3 PRESENTACIÓ 2011 CRIDA: VISQUEN LES FALLES! ARRIBEN ELS PREMIS CAVALCADA MAJOR CAVALCADA INFANTIL ABANS DE PLANTAR FALLA NIT DE LA PLANTA MOLTES GRACIES PRIMER DIA DE FALLES EL DIA BOBO L’OFRENA L’ULTIM DIA! LA CREMA! FI D’EXERCICI

EDITA: ASSOCIACIO CULTURAL FALLA CRIST REI


PRESENTACIO 2011 FALLA CRIST REI Al Museu Faller de Gandia el 29 de Gener , es va celebrar la Presentació de les Reines de la Falla 2011, Madrines, Mascotes i Cort d’Honor. A pesar de les prediccions del temps, el dia va ser bo, i la comissió va recórrer amb la dolçaina i el tabalet els principals carrers, fins arribar al Museu faller, lluint a les seus Reines com marca la tradició. L’ acte va ser conduit per Paloma Torregrosa Malonda Secretaria de la comissió i per el Vice-secretari, Alex Gutierrez Vila. Comença l'acte donant la benviguda a la Fallera Major de Gandia Marisa Tormo Carnicer, a les visites de cortesia i a tots els assistents.


Olga Baeza i Natalia Sanz Moreno com Reines del any 2010 donaren pas a les Reines del 2011, imposant les bandes acreditatives dels seus càrrecs en primer lloc a les mascotetes de la Falla: Marta Escriva Moya Elena Vercher Barchin Irene Castella Tio Iris Rovira Palacios Adrian Sanchez Olivares Sergio Cervera Escriva Moises Estarlich Ogalla Ainhara Afán Cano com a Mini Reina de la Falla pujaba al escenari, junt al Mini President Alejandro Todoli Sanchez. Natalia Palma Sanchez com a Madrina Infantil Eli Arevalo Muñoz com a Reina Infantil del Foc Andrea Hernandez Baeza com a Reina Infantil de la Falla

Rocio Sanchez Sanchis com a Madrina de la Falla Lucia Vivanco Palma com a Reina del Foc Noelia Olivares Madrigal com a Reina de la Falla. Els Presidents Vicent Pelegri Torregrosa i Tomas Barchin Chova imposà a les Reines de la Falla i a la F.M. de Gandia 2011, l'escut d'or de la comissió. Tinguérem per mantenidors a la F. M. de Gandia del 2010, Maure Albiñana , que li unix una gran amistat en la Reineta Infantil Andrea, i a Tino Madrigal, faller de la nostra comisió i cosí de la Reina de la Falla Noelia, vam dedicar unes emotives paraules a cadascuna de les Reines.


Natalia Sanz Moreno: Reina de la Falla Infantil 2010

Olga Baeza Mayans: Reina de la Falla 2010

Natalia i Olga despedien el seu reinat amb paraules d'agraiment


VISQUEN LES FALLES !! VISCA GANDIA!! El passat dissabte 5 de Febrer, les falles de Gandia van viure un dels actes mĂŠs emocionants del mon faller, la crida.


Que comencen les falles del 2011!! Gandians i gandianes, visquen les falles!!

Visca Gandia!!

Paraules d’emoció que les dues falleres majors i l’alcalde de la ciutat ens deien des de la balconada principal de l’ajuntament de Gandia. Allí estava la nostra comissió i les nostres Reines, les seues cares de felicitat ho diuen tot, comença la festa de les falles... la millor festa del món.


ARRIBEN ELS PREMIS …. DOBLET A CRIST REI !!! El passat divendres 25 de febrer, a les 20.30 hores al Museu Faller de Gandia, es lliuraven els premis dels millors ninots de cada secció. Açi teniú els guanyadors :

Secció especial infantil: Prado Secció especial major: Carrer Major i Passeig

Secció primera infantil: Corea Secció primera major: Raval

Secció segona infantil: Grau Secció segona major: Vila Nova

Secció tercera major: Crist Rei

Secció tercera infantil: Crist Rei


L'alegria dels fallers era evident, doblet a crist rei !!!

Ja tenim els premis als dos millors ninots de la secció, ara el dia 16 de Març a la plaça anirem a per mÊs!!


CAVALCADA MAJOR 2011 El diumenge 13 de febrer a les 17 hores donava inici la cavalcada major. Una a una anaren eixint les vint-i-tres comissions que mostraren un any més l'originalitat, l'esforç, la sátira, l'humor i la crítica en les seues disfresses. La Fallera Major de Gandia, Marisa Tormo, la seua cort d'honor i l'executiva de la federació tancaven la cavalcada major de 2011. Un any més la cavalcada va ser tot un èxit, la comissió de Crist Rei va participar amb el lema "la fira d'abril no pilla lluny d'ací".


CAVALCADA INFANTIL 2011 El diumenge, com estava previst, a les 17 hores donava inici laCavalcada Infantil de les falles des de la Plaça de Crist Rei.

Els xiquets de les vint-i-tres comissions falleres de la ciutat van desfilar, amb les seues disfresses, fades, princeses, barrufets, payasets, animalets… tot era il-lusió i fantasia als carrers de Gandia.Tancava la desfilada la Fallera Major Infantil de Gandia, acompanyada per la cort d’honor i l’executiva de la J. L. F.

Els nostres xiquets participaren en la desfilada amb el lema “ Els dibuixos animats els encanten”


ABANS DE PLANTAR FALLA A causa de la situació econòmica, es decidix reduir gastos en diverses partides del pressupost, una d'elles el monument faller,per la qual cosa va caldre empaperar i escatar molt, una decisió molt encertada i una experiència molt satisfactòria per al grup de fallers que va anar al taller de l'artista a fer falla i ací els tenim “mà a l’obra”

Gracies pel treball ben fet...artistes!!!


NIT DE LA PLANTA 15 DE MARÇ 2011 Comença el dia de la planta , este any nostre delegat buscant la innovació, l'enginy i la gracia ens fa confeccionar els vestits dels ninots am roba, una mica complicat però com sempre les dones de la falla ahí estem i el resultat ens sorprengué a tots, era immillorable! Mentres uns fallers plantaven el cadafal, altres confeccionaven els vestits, i uns altres retallaven els cartells per a l'explicació de la falla, y alguns anaven fent el bandarra...., però bo això es falla!!! La falleta infantil ja en el carrer davant del casal, era boniqueta, ens agradava fins i tot això del santoral, san casat, san cagat i demes….. era mereixedora d'un premi opinàvem alguns. Es palpava en l'ambient, la il·lusió dels fallers de Crist Rei…! Encara que el temps no pintava ve, amb fred i vent, soparem a la carpa, enguany lluia més que mai, el President i algú més havien ficat el cartell lluminós a l'entrada “Falla Barri Crist Rei”, i ja s'escoltava algun que altre coet , l'alegria era evident. Desprès de sopar com es tradició, les Reines imposaven el seu corbatí al standart, es van repartir recompenses falleres, fallers d'honor i els regalets de reines i presidents. Finalitzat l'acte, “ale a acabar de plantar falla”, ens faltava fer l'escena ecològica, un barco amb mariner i turistes a la mar, també amb vestimenta de tela, amb el fred que feia més d'un va agafar un costipat cosint, tots treballarem de calent, ficaven la gespa, l'arena, les pedres, els cartells, rematant-lo tot fins el mínim detall, per vorer la falla plantada, el treball es va allargar un poquet prou i alguns va'n empalmar la nit i el dia, com els grans fallers d'antany. Fins i que el mal oratge, ens va jugar una mala passada, tot es va solucionar de lo més bé, i al dia seguent va ser premiada.


MOLTES GRACIES! Des d'acĂ­ volem agrair aquelles persones que col-laboren any rere any sent o sense ser fallers, estic referint-me als fallers d'honor, els quals amb el seu gra d'arena ajuden a que la nostra falla continue endavant, moltes grĂ cies a tots!

TANIN FLORS

DAVID VILA


DAVID GREGORI

CARNICERIA ENRIQUETA


EL PRIMER DIA DE FALLES 16 MARÇ 2011

El primer dia de falles, com se sol dir es presenta nuvolat i amb ràfegues de vent que es fa notar en mes d'un monument. A lo llarg del matí els jurats qualificat passen per totes les comissions falleres per a valorar i donar la seua puntuació.


La nostra comissió va anar a visitar la falla Alquerieta museu i la pluja va fer que la torna la feren en el “Urba”.

Degut al mal oratge se suspén el passacarrer del bateig i els premis es vanen donar al pavelló. La falla obté el Premí al Millor Ninot de totes les categories tant per al monument major com per al menut “doble't a Crist Rei” i per a rematar-ho els dos monuments son gallardonats amb el 2º Premí, no cabíem en la pell, l'alegria era immensa, l'emoció es desborda en llàgrimes compartides per quasi tots els fallers i falleres que viuen intensament el moment.


De sobte a celebrar-ho i coronar els monuments fallers, i per la nit a sopar a la carpa que estem d'enhorabona


Visca la Falla de Crist Rei!!!! Visca!!!


EL DIA BOBO 17 MARÇ 2011 EL segon dia de falles s'anomena el dia bobo, dia lliure per que cada comissió li dedique festa al seu barri, nosaltres ens van reunir en la Falla Plaça eli-lipcia, Republica Argentina, amb el Alcalde de Barri Vicent Mengual i membres de la Junta Districte, per a compartir tots junts un dia de falles fent passacarrers per tot el barri i com no podia faltar “picadeta i Mascleta

A mit dia a dinar que conviden les Reines i al postre les Mascotes, la carpa estava de gom a gom i la vesprada es va dedicar als menuts, castells umflables, jocs, disfreses , manualitats…. El mini President y la Mini Reina convidaren a tots a berenar.


Tots disfrutaren al maxim, fins els majors que per la nit en la Festa de l'Oest disfrutaren pujant disfrasats al bou mecĂ nic uns presumien de vaquers i altres anaven fent l'indi.


El fi de festa es va allargar amb la disc-movil fins a la matinada.


L’OFRENA 18 MARÇ 2011 A pesar de la pluja del primer dia, el sol va eixir per a brillar amb força el dia de l'ofrena, al matí cercavila i al migdia va haure mascletada en el barri, és meravellós escoltar el so de la traca, l'olor de pólvora, l'emoció dins del nostre cor... Que bonic!!! Per la vesprada tot el món a l'ofrena, els més menuts van despertar com cada any la tendresa de tots i és que són mostra viva del futur de les falles i que dir de la felicitat que mostraven els pares novells amb els seus fills , també la d'alguns iaios. Famílies senceres amb les seues millors gales portaven flors a la maredeuta, enguany el manto es va fer amb els colors fúcsia, roig i blanc, guapíssima ella tota guarnida i plena de l'amor, que cada faller un a un li portava . Visca la maredeuta! Visca la Mare de Déu dels Desemparats!!


L'ULTIM DIA DE FALLES 19 MARÇ 2011 El bon temps va marcar la recta final de les Falles del 2011, al matí missa en honor a sant josep junt a la Falla Beniopa i El-liptica, despres anàrem a veure la mascletada al Parc de l'estació on s'unien centenars de fallers que van viure intensament l'emoció, un any mes va ser espectacular.


La solemne processó és l'últim acte que celebrem les comissions en els dies de falles, va ser de vesprada i alli anàrem a venerar la imatge del nostre patró, Sant Josep.


Cares serioses l'últim dia, i al mateix temps amb emoció per a les reines que des del matí no podien aguantar alguna que altra llagrimeta, fins arribar al plor més emocionant amb la cremà, on es crema tot, menys els millors ninots de tots que els guardem per a l'exposició .


Despedim el exercici 2011 ple de satisfaccions pel treball ben fet, i a l'any 2012 mÊs‌ Visquen les festes de Sant Josep!!!

Visquen els fallers i la Falla de Crist Rei!!!


FI D'EXERCICI 2011 El passat dia 10 d'abril al restaurant San Marcos es va celebrar l'acte nomenat fi d'exercici , comença el dia amb alguna que altra casalleta i mentres els demes arribàven compartien vivencies de dies de falles, despres anaren al saló on menjarem la típica paelleta amb vi valència i de postre gela't “xe que bo”, despres del cafénet van fer un xicotec acte on les reines de la Falla Noelia i Olga fan entrega de la seua foto per a penjar-la al casal en record del seu any com a Reines de la Falla 2011, al mateix temps la secretaria dona uns fulls a les reines i madrines per al record d'aquest any, Tomas i Vicent recibixen un cd amb una recopilació de fotos dels seus anys de Presidents , es va viure moments d'emoció al recordar dies feliços e inoblidables que hem compartit.


Finalitza la celebraci贸 al jard铆, uns de charreta, uns altres fent la partideta i els menuts i els no tan menuts va'n disfrutar de lo lindo en el parc infantil.


Edita: Associació Cultural Falla Crist Rei de Gandia Cll/ Nou d’Octubre Nº 62 C.P. 46701 fallacristrei@gmail.com


NOTICIARI FALLES  

REVISTA DE NOTICIAS DE LA FALLA CRIST REI DE GANDIA