Page 1

The new Art of Smart.   Loewe Art.


Puur. Compleet. My Perfect Entertainment. De nieuwe Loewe Art levert met overtuiging de beste techniek in een slank ont­ werp: Heldere lijnen, twee elementen van hoogwaardige chroom, vrijwel naadloze vormgeving en perfecte oppervlakafwerking. Dankzij de verschillende kleur­ varianten (Mokka, Wit, Zwart, Chroom Zilver) is de televisie zonder enig probleem in elke woonruimte te integreren. Het 360°-design maakt dat de Loewe Art ook vrijstaand een lust voor het oog is.

02


Art 40, Mokka Beelddiagonaal 98 cm Warme tint Mokka Hoogwaardige afwerking Slanke behuizing

03


All-in-one entertainment. Perfect voor alle toepassingen. Deze televisie doet wat hij belooft: Alles. Met de nieuwe Loewe Art geniet u van de beste kwaliteit van ontwerp tot uitrusting. De beeldherhalings­ frequentie van 200 Hz 1 zorgt samen met het full-HD-scherm voor een vloeiend beeld­verloop. U ervaart een perfect geluid door middel van de breedband­ luidsprekers met een vermogen tot 80 watt. Deze passen perfect in de slanke behuizing. Natuurlijk beschikt de Loewe Art over alle functies voor perfect smart home entertainment – verenigd in de elegante gebruikersinterface Loewe Assist Media. Kortom: Een perfecte televisie voor alle toepassingen.

Hoge detailscherpte: Full-HD-scherm, 200 Hz beeldherhalingsfrequentie 1 en Loewe Image+ Active.

Geweldige Smart TV: Loewe MediaNet apps zoals YouTube 2, nieuws, mediatheken van tv-zenders en internetradio.

Klaar voor de toekomst: Tuner/ontvanger voor huidige en toekomstige tv-signalen (DVB-T/T2/C/S/S2).

Perfect opgesteld: Tal van opstellingsmogelijkheden, zoals de vloerstandaard Floor Stand Universal, voor optimale integratie in de woonruimte.

Art 50, Chroomzilver Beelddiagonaal 127 cm Thuisbioscoop met krachtig geluid Alles aan boord in slank ontwerp Tal van opstellingsmogelijkheden

1 2

Bij Loewe Art 32 100 Hz beeldherhalingsfrequentie. YouTube via gratis Loewe MediaUpdate voor Art 40–60 (meer informatie op pagina 14).

Loewe is niet verantwoordelijk voor de omvang en inhoud van aangeboden internetdiensten (zie achterkant catalogus).

04


Premiumklasse home cinema: Beeldschermformaat tot 60 inch (diagonaal 152 cm).

Overzichtelijk tv-menu: Met de menu-interface Loewe Assist Media selecteert u bij de Art 40 – 60 uw favorieten via het beginscherm.

Flexibel tv-genot: Sla content op externe USB-opslagmedia op of maak een keuze uit het DR+ archief van een ander Loewe apparaat via DR+ streaming.

Vol geluid: Tot 80 watt totaal vermogen in slanke behuizing.

05


360°-design: Vanuit elke hoek elegant, zelfs bij grote beeldschermen – hier met de opstellingsvariant Floor Stand Universal.

06


Grandioos beeld tot 60 inch. Ervaar volmaakt entertainment. Natuurlijke kleuren en een vloeiend beeldverloop. Dankzij het full-HD-scherm en een beeldherhalings­ frequentie van 200 Hz beschikt de nieuwe Loewe Art in alle afmetingen over een perfecte beeldweergave. De 60 inch (152 cm) valt in de zuinige energieklasse A+, dus ook over het verbruik hoeft u niet in te zitten als u van uw favoriete entertainment geniet.

Vloeiend beeldverloop. De Loewe Art dankt zijn optimale bewegingsscherpte aan een combinatie van twee kenmerken: De beeldherhalingsfrequentie van 100 Hz en de intelligente besturing van de achtergrondverlichting zorgen samen voor een vloeiend 200 Hz beeld – ­ideaal voor snelle beeldovergangen zoals in actiefilms. Daarnaast heeft de Loewe Art een hoogwaardig full-HD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Wat u ook bekijkt: U waant zich altijd en tot in het kleinste detail in een echte bioscoop.

Lumineus. Om kleuren net zo intens weer te geven als ze in werkelijkheid zijn, beschikt de Loewe Art over krachtige LED’s. Deze zorgen samen met de homogene witte schermverlichting voor perfect contrast, kristalheldere kleuren en een geoptima­ liseerde zwartweergave. Het display is bovendien ontspiegeld, zodat u ook in een lichte omgeving het beste beeld krijgt.

3D alsof u het kunt aanraken. Televisiekijken is al lang niet meer beperkt tot twee dimensies. Dankzij slimme algoritmes voor een optimale 3D-weergave 1 heeft het beeld op de Loewe Art een bijzonder ruimtelijke diepte – en niet alleen bij films die in 3D gedraaid zijn. Met de geïntegreerde 2D-3D-converter kunt u driedimensionaal genieten van alle films.

Altijd het juiste formaat. Of u de Loewe Art nu als tweede toestel wilt gebruiken – in de logeerkamer bijvoor­ beeld – of als centrale voor uw thuisbioscoop: Er is altijd een Loewe Art met de juiste afmetingen voor het doel dat u voor ogen hebt. U kunt kiezen uit de volgende maten: Loewe Art 32 (81 cm), Loewe Art 40 (98 cm), Loewe Art 50 (127 cm) en Loewe Art  60 (152 cm).

1

Art 40/50/60: 3D active shutter, Art 32: 3D polarisatietechniek.

07


Krachtige sound. 80 watt aan vol geluid. In de slanke behuizing zorgen hoogwaardige luidsprekers voor een ongekend diep geluid met krachtige bassen. In totaal produceren de geïntegreerde luidsprekers van de Loewe Art 50 en Art 60 een in deze beeldschermklasse ongeëvenaard muziekvermogen van maximaal 2 x 40 watt – perfect voor een rijk geluid bij uw favoriete film.

Het beste geluid – geïntegreerd. De Loewe Art heeft voor elk formaat een optimaal geluidsconcept. De twee geïn­ tegreerde breedbandluidsprekers richten het krachtige geluid naar voren. Voor elk beeldschermformaat wordt een rijk klankbeeld gegenereerd: Bij de 50 en 60  inch met 2 x 40 watt muziekvermogen (met twee luidsprekers per kant) en bij de Loewe Art 40 met 2 x 20 watt (met een luidspreker per kant). Ook de Loewe Art 32 over­ tuigt: Vrijwel uniek bij dit compacte beeldschermformaat is de geïntegreerde 2.1 sound met 2 x 10 watt + 20 watt muziekvermogen.

Slank ontwerp, vet geluid. In tegenstelling tot de meeste aanbieders op de tv-markt biedt Loewe ook bij platte behuizingen een rijk geluid – zonder externe geluidscomponenten. Dit is te danken aan de krachtige luidsprekers en de nieuwste drivertechnologie met maximale lineaire slag. Dat betekent dat de fluctuaties binnen het frequentiebereik uiterst ­gering zijn. Het resultaat is een levendig en dynamisch klankbeeld met een impo­ sante bass. 1

Voor nog meer bioscoop – Loewe ID Sound. U wilt omgeven worden door geluid? Ervaar de perfecte thuisbioscoop met optimaal op elkaar afgestemde Loewe geluidscomponenten. Als centrum van uw persoonlijke thuisbioscoop gebruikt u bijvoorbeeld de Loewe MediaVision 3D. Combineer deze met een Loewe subwoofer (200, 525 of 800 watt) en externe luidsprekers (Stand Speaker ID, Satellite Speaker ID of Universal Speaker ID) en u beschikt ook thuis over een ongeëvenaard helder, krachtig en ruimtevullend geluid (van 2.1 tot 5.1). U bestuurt het smart home entertainment-systeem heel eenvoudig met slechts één afstandsbediening – de Loewe Assist.

1

Frequentiebereiken: Loewe Art 32 met 95 Hz tot 16 kHz; Loewe Art 40 met 90 Hz tot 18 kHz; Loewe Art 50/60 met 85 Hz tot 18 kHz.

08


09


My Perfect Entertainment. Smart TV overtuigend eenvoudig. Via de gebruikersinterface Loewe Assist Media navigeert u snel en eenvoudig door het uitgebreide mediaaanbod van de Loewe Art 40, 50 of 60: Tv-kanalen, digitale radiozenders, internetcontent en uw eigen verza­ meling foto’s, muziek en video’s via USB of thuisnetwerk. Buitengewoon praktisch: Toepassingen die u vaak gebruikt, slaat u heel gemakkelijk op via het beginscherm. Zo hebt u uw favorieten altijd direct bij de hand.

Omhoog, omlaag, links, rechts, OK. Meer hoeft u niet te doen om het hele universum aan kanalen, media en content intuïtief te kunnen besturen. Met de kruisnavigatie van de Loewe afstandsbediening bestuurt u de cursor op het scherm. Zodra deze op de gewenste plek staat, beves­ tigt u met OK. Op deze manier kunt u door alle niveaus en onderdelen van de nieuwe Loewe Assist Media interface bladeren.

Bekroond bedieningsgemak. Met de Loewe Assist Media app 1 voor de iPad bedient u het complete tv-menu heel gemakkelijk en vingervlug via uw mobiele apparaat. Blader bijvoorbeeld even snel door de elektronische programmagids (EPG) om te zien waar het lopende pro­ gramma over gaat en hoe lang het duurt. Leg uw persoonlijke favorieten vast, zodat u ze via het beginscherm van de Assist Media app direct kunt oproepen. De Loewe Assist Media app is gratis verkrijgbaar in de Apple AppStore.

Muziekarchief. Hadden we vroeger stapels cd’s, nu stapelen de muziekbestanden zich op. Maak het uzelf gemakkelijk en maak ook uw favoriete muziek onderdeel van de Loewe Art: Zo u overzicht en wordt u nog getrakteerd op een visueel hoogstandje ook. Via de fraaie Cover Flow bladert u heel eenvoudig door uw muziekalbums en -titels. En ontdekt u volledig nieuwe kanten van uw muziek.

Uw foto’s mogen gezien worden. Het intuïtieve ontwerp van de Loewe Assist Media ziet u natuurlijk in elk onderdeel van de interface terug. Het is dan ook eenvoudiger dan ooit om bijvoorbeeld uw vakantiefoto’s op het grote beeldscherm aan familie, vrienden en kennissen te laten zien. En dankzij het hoogwaardige full-HD-scherm van de nieuwe Loewe Art worden uw foto’s kristalhelder en haarscherp weergegeven.

Alle aansluitingen inclusief. Van uw Loewe Art maakt u heel eenvoudig een mediacentrale waarop u externe ap­ paraten, zoals een blu-ray-speler of externe harde schijf, kunt aansluiten. De talrijke aansluitmogelijkheden garanderen een optimale netwerkintegratie: Max. 3 x USB, 4 x HDMI, 1 x CI+ en WLAN/LAN geïntegreerd.

1

Beschikbaar voor Loewe Art 40/50/60.

10


Exclusief schermontwerp: Sprekende vormgeving, animaties in hoge resolutie, duidelijke structuur – dat zijn de kenmerken van het nieuwe bedieningssysteem Loewe Assist Media. De indeling richt zich op het medium dat u op dat moment wilt gebruiken – ongeacht de bron. Onder "Audio" vindt u dus niet alleen uw eigen muziek (toegang via USB of thuisnetwerk), maar ook alle beschikbare radiostations.

11


Eindeloos entertainment. Perfect verbonden met Loewe MediaNet en Loewe MediaText. Loewe MediaText. Beter televisiekijken. Direct meer informatie: Verbonden met het internet biedt uw Loewe Art toegang tot de Teletekst van de volgende generatie. Hybrid Broadband Broadcast TV (HbbTV) verbindt het beste van het internet met uw televisie: Maak bij veel televisiekanalen gebruik van informatie bij programma’s en bijvoorbeeld van mediatheken, interactieve functies of de informatie van de elektronische program­ magids.

Loewe MediaNet. Slim surfen. Geeft websites groot weer en vervangt de computer: Het omvangrijke aanbod van de MediaNet-applicaties opent voor u de poort naar de wereld van het internet. Dankzij de speciale programmering van de apps geniet u van content van het internet in een weergave, die speciaal is geoptimaliseerd voor het televisiescherm: Van televisie on demand tot en met het actu­ ele weerbericht. En als bepaalde content u bijzonder goed bevalt, kunt u de app eenvoudig als favoriet vastleggen op het Home Screen.1 Met de internetbrowser kunt u internetpagina’s die geen app ter beschikking stellen, direct oproepen. Voor de comforta­ bele invoer van een adres verschijnt op het televisiescherm een virtueel toetsenbord – of u gebruikt gewoon het toetsenbord van de Loewe Assist Media App.

U wilt televisie-uitzendingen bekijken, wanneer u dat wilt? De mediatheken van Uitzending Gemist van de ­Nederlandse publieke ­omroep bieden u veel series en eigen producties on demand.

U wilt met uw vrienden in contact blijven? Via de Facebook-app kunt u hun berichten altijd oproepen en van commentaar voorzien, uw eigen status actualiseren, enz. In groot formaat en vanaf de bank.

U wilt naar muziek luisteren? Maak gebruik van muziekstreaming-diensten zoals Aupeo! of i Concerts. Via ­Q-tom heeft u zelfs toegang tot muziekvideo’s op heel veel themakanalen.

Wilt u YouTube op de tele­ visie? Met de betreffende app geniet u op uw tele­ visiescherm van ’s werelds grootste videoverzameling.1

Loewe Internetradio. Van rock tot barok. Heel veel stations: Gerangschikt op regio en genre vindt u uit het aanbod van 8.000  internetradiostations snel uw favoriete muziek. Met de prakti­ sche favorietenfunctie slaat u de gewenste zender eenvoudig op het Home Screen op.1 Daarnaast heeft u toegang tot de digitale radiozenders die u via antenne, kabel of s­ atelliet ontvangt.

1

Gebeurt via Loewe MediaUpdate.

De beschikbaarheid van de MediaNet apps is afhankelijk van de aanbieder. Loewe actualiseert daarom voortdurend het aanbod van de apps en breidt deze uit. De internetcontent is dankzij CE-HTML geoptimaliseerd voor de weergave op een groot Flat-TV-beeldscherm. Loewe is niet verantwoordelijk voor de omvang en inhoud van aangeboden internetdiensten (zie achterkant catalogus).

12


Wordt vervolgd wanneer u wilt. Intelligente functies van Loewe DR+ gebruiken. De exclusieve Loewe DR+ technologie geeft u de mogelijkheid uw nieuwe Loewe Art buitengewoon veel­ zijdig in te zetten. Met Loewe DR+ streaming kunt u bijvoorbeeld overal in huis van uw entertainment ­genieten. Of benut de handige optie om content op externe USB-media op te slaan.

Moeiteloos streamen. 1 Bent u al in het bezit van een Loewe televisie met geïntegreerde harde schijf? Dan hebt u via Loewe DR+ streaming met de Loewe Art als tweede toestel snel en eenvoudig toegang tot alle gearchiveerde opnames – bijvoorbeeld in de slaapof logeerkamer. In uw netwerk fungeert de televisie dan als ontvangstapparaat (via LAN/WLAN/Powerline 2).

Exclusieve Follow-Me-functie. 1 Met de Loewe Art als tweede toestel hervat u een programma heel gemakkelijk op het punt waarop u het onderbroken hebt. Dat werkt als volgt: Stel dat u in de woonkamer naar een programma kijkt op uw hoofdtelevisie (een Loewe Individual, bijvoorbeeld), maar verder wilt kijken in de slaapkamer, dan drukt u simpelweg op Pause en maakt u het uzelf gemakkelijk in de slaapkamer. Op de Loewe Art in de slaapkamer drukt u op Play en vervolgt u de uitzending vanaf het punt waar u geble­ ven was. De tv in de woonkamer schakelt automatisch over naar standby-modus. Deze praktische Follow-Me-functie vindt u alleen bij Loewe.3

Alleen voor niet-kopieerbeveiligde content. Powerline-adapter apart verkrijgbaar bij de Loewe vakhandelaar. 3 Beschikbaar voor Loewe Art 40/50/60. 1

2

13


Altijd actueel. Ook in de toekomst. Kwaliteitsonderdelen en updatefunctie. De Loewe Art raakt nooit uit de mode. Daar zijn twee simpele redenen voor: Loewe MediaUpdate, waarmee u altijd weer profiteert van nieuwe features en de geïntegreerde receivers, die ook de toekomstige signaal­ standaarden ondersteunen.

Fascinerende features via Loewe MediaUpdate. Het speciale softwareconcept van de Loewe Art maakt het mogelijk verschillende functies afzonderlijk en flexibel te optimaliseren. Daardoor kan Loewe u via Loewe MediaUpdate snel en eenvoudig de beste nieuwe functies leveren. U kunt zich gratis registreren voor software upgrades in het support-gedeelte van www.loewe.tv. U kunt uw tv ook direct aansluiten op het internet, dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de beschikbare software updates. Deze service vindt u alleen bij Loewe.

Alle ontvangers inclusief. Hoe u het tv-signaal nu of in de toekomst ook ontvangt, met de Loewe Art zit u altijd goed. Geniet van een helder tv-beeld met de geïntegreerde ontvangers voor high-definition-televisie (HDTV) en de ontvangers voor alle standaarden van Digital Video Broadcasting voor antenne, satelliet en kabel (DVB-T/C/S). De Loewe Art is ook voorbereid op de standaarden van de tweede generatie (T2/S2). Daarmee bespaart u niet alleen op extra apparatuur, maar ook op stroomverbruik en bekabe­ ling. Dankzij de CI+ 1.3 interface is de Loewe Art op de ontvangst van gecodeerde programma-inhoud voorbereid. 1

1

Functie is afhankelijk van de beschikbaarheid van de module bij de aanbieder.

14


Exclusieve service. Langdurige voordelen.

Bijzondere producten vragen om een bijzondere service. Die begint bij Loewe met een deskundig advies van de Loewe specialist, die het smart home entertainment-systeem indien gewenst natuurlijk ook bij u thuis kan installeren en regelmatig kan onderhouden. Laat u overtuigen van de langdurige voordelen van onze exclusieve service: Een Loewe is immers een investering. Daarom worden bijvoorbeeld ook jaren na de productie nog talrijke onderdelen op voorraad gehouden voor de Loewe reparatieservice. Voor alle vragen rond uw Loewe smart home entertainment kunt u contact opnemen met onze service­ hotline in Antwerpen; onze experts helpen u graag verder: 0032 3 270 99 30, bereikbaar op ma-do van 09:00–12:00 en 13:00–18:00 uur, vr van 09:00–12:00 en 13:00–16:00 uur. Natuurlijk staat ook de Loewe verdeler bij u in de buurt u met raad en daad terzijde. U vindt uw contactpersoon via dealer zoeken op onze website www.loewe.tv Laat u overtuigen door de kwaliteit van Loewe – van het eerste advies tot de langdurige servicevoordelen. Zo krijgt u 2 jaar garantie op de aankoop van al uw Loewe producten. Na registratie door uw Loewe vak­ handelaar wordt dit zelfs verlengt tot 3 jaar.

15


Loewe Art. Productdetails.

Wall Mount Slim/Wall Mount VESA Size 100/200/400 Chroom Zilver vlakke montage 60: (V400) B 139,2 / H 85,8 / DP 6,4 / DT 7,3 50: (V400) B 114,9 / H 71,4 / DP 5,9 / DT 7,7 40: (V200) B 90,9 / H 57,4 / DP 5,8 / DT 7,8 32: (V100) B 76,0 / H 49,1 / DP 5,5 / DT 5,9

Energie-efficiëntie Grootse bioscoop, klein verbruik: Behalve met schitterend beeld en helder geluid overtuigt de nieuwe Loewe Art met de beste energieklassen: Loewe Art 32/40 – klasse A en Loewe Art 50/60 – klasse A+.

Wall Mount WM 63/66

Wall Mount Isoflex 32 – 55  1

WM 63: Chroom Zilver, WM 66: Zwart eenvoudig te monteren, kantelbaar (+2° of 0°) 60: (WM 66) B 139,2 / H 85,8 / DP 6,4 / DT 9,6 50: (WM 66) B 114,9 / H 71,4 / DP 5,9 / DT 9,2 40: (WM 66) B 90,9 / H 57,4 / DP 5,8 / DT 9,2 32: (WM 63) B 76,0 / H 49,1 / DP 5,5 / DT 7,8

Aluminium flexibele oplossing, plat samen te vouwen, recht uittrekbaar, draai- en zwenkbaar, kantelbaar (+2° tot 0°), intelligente kabelgeleiding 60: B 139,2 / H 85,8 / DP 6,4 / DT 11,8 tot 49,3 50: B 114,9 / H 71,4 / DP 5,9 / DT 11,4 tot 48,9 40: B 90,9 / H 57,4 / DP 5,8 / DT 11,5 tot 49,0 32: B 76,0 / H 49,1 / DP 5,5 / DT 10,4 tot 47,9

Table Stand (Standaard meegeleverd)

Table Stand Connect ID Comfort 2

Floor Stand Universal 3

Kunststof handmatig draaibaar (+/– 20°), kantelbaar (+1° tot – 5°) 60: B 139,2 / H 89,6 / DP 6,4 / DT 35,2 50: B 114,9 / H 75,3 / DP 5,9 / DT 25,4 40: B 90,9 / H 61,7 / DP 5,8 / DT 25,4 32: B 76,0 / H 52,8 / DP 5,5 / DT 20,5

Aluminium handmatig draaibaar (+/– 20°), kantelbaar (+1° tot –5°) 50: B 114,9 / H 73,8 / DP 5,9 / DT 25,0 40: B 90,9 / H 60,2 / DP 5,8 / DT 25,0 32: B 76,0 / H 53,2 / DP 5,5 / DT 20,0

Alu Zilver handmatig draaibaar (+/– 45°), kantelbaar (+1° tot –5°), weggewerkte kabels 60: B 139,2 / H 129,1 / DP 6,4 / VP 50,2 50: B 114,9 / H 114,7 / DP 5,9 / VP 50,2 40: B 90,9 / H 101,0 / DP 5,8 / VP 50,2 32: B 76,0 / H 94,0 / DP 5,5 / VP 50,2

Gegevens in cm: B = Breedte, H = Hoogte, DP = Diepte Product, DT = Diepte Totaal, VP = Doorsnede/Afmeting voetplaat Sommige producten zijn met optionele accessoires afgebeeld.

16


Tv-behuizing Afmetingen

Art 60 (152 cm)

Floor Stand Connect ID 32–55

Floor Stand Connect ID met Equipment Board

Aluminium handmatig draaibaar (360°), kantelbaar (0° tot –2,5°), weggewerkte kabels 60: B 139,2 / H 129,3 / DP 6,4 / VP 53,0 50: B 114,9 / H 115,0 / DP 5,9 / VP 53,0 40: B 90,9 / H 101,4 / DP 5,8 / VP 53,0 32: B 76,0 / H 94,4 / DP 5,5 / VP 53,0

Aluminium, glas handmatig draaibaar (360°), kantelbaar (0° tot –2,5°), ruimte voor twee apparaten, ­weggewerkte kabels 60: B 139,2 / H 129,3 / DP 6,4 / VP 53,0 50: B 114,9 / H 115,0 / DP 5,9 / VP 53,0 40: B 90,9 / H 101,4 / DP 5,8 / VP 53,0 32: B 76,0 / H 94,4 / DP 5,5 / VP 53,0

Screen Lift Plus 1

Wall Stand Flex 1

Geborsteld Aluminium handmatig draaibaar (+/– 90°), kantelbaar (0° tot –5°), weggewerkte kabels 60: B 139,2 / H 300,0 / DP 6,4 / DT 20,0 50: B 114,9 / H 300,0 / DP 5,9 / DT 19,6 40: B 90,9 / H 300,0 / DP 5,8 / DT 19,7 32: B 76,0 / H 300,0 / DP 5,5 / DT 18,6

Geborsteld Aluminium in hoogte verstelbaar, kantelbaar (–2° tot +2°), intelligente kabelgeleiding 40: B 90,9 / H 180,4 / DP 5,8 / DT 30,0 32: B 76,0 / H 180,4 / DP 5,5 / DT 30,0

Art 50 (127 cm)

Art 40 (98 cm)

Art 32 (81 cm)

Tv-behuizing Kleuren

Mokka

Zwart

Wit

Chroom Zilver

Technologische kenmerken Art 40 – 60

Loewe racks Geen mediameubel dat beter bij Loewe televisies, Loewe Audiodesign componenten en Loewe afspeelapparaten past dan een Loewe rack. Dat zit hem niet alleen in de tijdloos elegante vormgeving en de buitengewoon hoogwaardige afwerking. Loewe racks weten vooral te overtuigen door de tot in detail doordachte functionaliteit – typisch Loewe inderdaad. Hoe u een Loewe rack precies inricht, bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. In een Loewe rack krijgt alles de juiste plaats, met als resultaat een opgeruimde en strakke uitstraling.

Alleen in combinatie met VESA Size 100, 200 of 400 adapter (afhankelijk van het model). Voor Art 32 kan Table Stand Connect ID Comfort 32 worden gebruikt, voor Art 40/50 Table Stand Connect ID Comfort 40/46. Gebruik ook de Rotation Unit van de Table Stand Connect ID Comfort. Als u de kantelhoek van de televisie wilt instellen, kunt u voor een betere bereikbaarheid van de netschakelaar het beste de Rotation Unit van de standaard meegeleverde Table Stand gebruiken. 3 Alleen in combinatie met apart aan te schaffen adapter. 1

2

17


Loewe Art. Technische informatie.

60 

Image+ (Beeld) Contrastfilterscherm / Hoogglanslijst Displaytechnologie Beelddiagonaal (in cm) / Beelddiagonaal (in inch) / Beeldformaat / Resolutie (in pixels) Helderheid (in cd/m²) / Kijkhoek (horizontaal / verticaal) Contrastverhouding (statisch / dynamisch) Reactietijd (in ms) / Beeldherhalingsfrequentie Volledig gedigitaliseerde signaalverwerking / Image+ Active / Bioscoopfilmweergave 24 p 3D-technologie / 2D-3D-convertering / Active Glasses 3D Formaatwisseling 1 16 : 9, 4 : 3, Panorama, Zoom Auto-verduistering vdeo (VBD+) / Auto-verduistering ruimte (OPC) / Home Mode Sound+ (Geluid)

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 152 / 60 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 390 / 176° / 176° 5.000:1 /5.000.000:1 4 / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

Uitgangsvermogen in W (sinus / muziek) Akoestisch luidsprekerconcept Gescheiden bas- en toonhoogteregeling / loudness / geluidseffecten Automatische taalherkenning / Automatische volumeaanpassing (AVC) Dolby Digital Plus / dts / 5.1 Out / Stereo-tweekanaalsgeluid Audio-Out: Variabel / Vast / Subwoofer Digital+ (Televisienormen)

2 x 20 / 2 x 40 gesloten box i/i/i h /i i/ h / h /i h / h / h

DVB-T / DVB-T2 / DVB-C / DVB-S2 / Multistandaard (analoog) / Dual Channel A/V-Decoding: MPEG / MPEG2 / MPEG4 / HDTV-ontvangst geïntegreerd 2 Kleurnorm: PAL / Secam / NTSC / NTSC-V / PAL-V (60 Hz) Geluidsnorm: FM-tweekanaalsgeluid / AM, Nicam Assist+ (Bediening)

i/i/i/i/i/ h  i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

Volautomatische zenderprogrammering (ACP) / Zenderherkenning DVB-Radio / Voorkeurzenders incl. AV en radio Digital Link Plus / Digital Link HD Teletekst Level 2.5 / TOP-Teletekst / FLOF-Teletekst / Pagina-opslag Persoonlijke teletekst met directe toegang tot favorieten / Bookmarks PIP (AV) 3 / Full PIP 4 / iPIP / Splitscreen TV : Teletekst Lokale controle / Pïezo-toetsen Afstandbediening Assist / Assist Easy / Assist Media App Kinderslot / Automatische uitschakeling / Timer Electronic Programme Guide (EPG) Elektr. bedieningshandleiding / Menutalen 5 Trefwoordregister / Inhoudsgeoriënteerde helpfunctie Media+ (Multimediafuncties) DR+ / Opslagcapaciteit in GB / USB-Recording (bij DR+: USB-archieven) DR+ Streaming Server / Client / Follow-Me

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 1.000 i/ h h / h / h /i i/ h i/y/y i/i/i i h / 19 h /i h / h /i h /i/i i/i i/i/i i/i

MediaHome (foto, muziek en video via thuisnetwerk / USB) MediaNet (Internetportaal / Browser / Internetradio) MediaText (HbbTV) / MediaUpdate Connectivity+ (Aansluitingen) HDMI met HDCP / USB / Component (YUV) In 6 Mini-Scart 6 / S-VHS, Hi-8 / RGB Digital Audio-In (Cinch) / Digital Audio-Out (Cinch) / Analoog Audio-Out (L/R)/ Center-In (Cinch) LS-aansluitklemmen / Analoog Audio Link 7 / Digital Audio Link 7 VGA / RS 232 C (RJ12) / Motorbesturing / IR-Link Side AV Video-/S-VHS, Hi-8-geschikt / Hoofdtelefoon (jackplug 3,5 mm) Common Interface CI / CI Plus gecertificeerd 8 Netwerkaansluiting LAN / WLAN geïntegreerd Milieu EU Energie-efficiëntieklasse / Jaarlijks energieverbruik (kWh) 9 Opgenomen vermogen in stand-by-modus / Uitgeschakeld (in W) Vermogensopname „Aan“ 10 (in W) / Maximale luminantieverhouding in % Hoeveelheid kwikzilver in mg / bevat lood 11

4 (1 x ARC) / 3 /y 1 / 1 / 1 h /i/h / h h / h / h Mini-VGA /i/ h / h i/i/i 1 /i i/i A+ / 150 < 0,5 / 0 108 / 65 0,0 / in sporen

Overig Gewicht in kg Netschakelaar / Netspanning VDE-veiligheidsnorm (keurmerk)

i = aanwezig/ingebouwd y = naderhand in te bouwen/optioneel Afhankelijk van het ingangsformaat SD/HD. 2 De ontvangst van digitale zenders kan worden beperkt door individuele bepalingen van de betreffende zender/programma-aanbieder. 3 Bij apparaten zonder DR+ is AV-PIP alleen mogelijk in combinatie met DVB-T/C/S. 4 Niet bij MPEG4. 1

18

33,9 i / 220–240 V, 50 / 60 Hz i

D-GB-F-I-E-NL-CZ-GR-PL-H-FIN-SLO-SK-TR-S-DK-P-RUS-N Alleen in combinatie met bijpassende, apart aan te schaffen adapter. 7 Loewe System 5.1 Out, Stereo Out, Subwoofer Out, Center In. 8 CI Plus is compatibel met de oudere versie CI. Het functioneren is afhankelijk van de beschikbaarheid van de module door de aanbieder. 5

6


50

40

32 15

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 127 / 50 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 176° / 176° 5.000:1 / 5.000.000:1 8 / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 98 / 39 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 176° / 176° 3.500:1 / 3.500.000:1 6 / 200 Hz i/i/i i/i/y i i/i/i

h /i Full-HD-LCD met E-LED-Backlight 80 / 32 / 16 : 9 / 1.920 x 1.080 350 / 178° / 178° 1.500:1 / 1.500.000:1 6 / 100Hz i/ h /i i/i/y12 i h/i/i

2 x 20 / 2 x 40 gesloten box i/i/i h /i i/ h / h /i h / h / h

2 x 10 / 2 x 20 gesloten box i/i/i h /i i/ h / h /i h / h / h

2x 5 + 1x 10 / 2x 10 + 1x 20 2.1 System i/i/i h /i i/ h / h /i i/i/i

i/i/i/i/i/ h  i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i/i/i/i/ h  i/i/i/i i/i/i/i/i i/i

i/i/i/i/i/ h  i/i/i/i i/i/i/ h / h i/i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 1.000 i/ h h / h / h /i i/ h i/y/y i/i/i i h / 19 h /i

i/i i/ 6.000 i/i i/i/i/ 1.000 i/ h h / h / h /i i/ h i/y/y i/i/i i h / 19 h /i

i/i i/ 5.000 i/i i13/i/i/ 1.000 h / h h / h / h / h i/ h i/y/ h i/i/i i h / 19 i/i

h / h /i h /i/i i/i i/i/i i/i

h / h /i h /i/i i/i i/i/i i/i

h / h /i h /i/ h i/i i/i/y14 i/i

4 (1 x ARC) / 3 /y 1 / 1 / 1 h /i/h / h h / h / h Mini-VGA /i/ h / h i/i/i 1 /i i/i

4 (1 x ARC) / 3 /y 1 / 1 / 1 h /i/h / h h / h / h Mini-VGA /i/ h / h i/i/i 1 /i i/i

4 (1 x ARC) / 2 /y 1 / 1 / 1 h /i/i/ h h / h / h i/i/ h / h i/ h /i 1 /i i/i

A+ / 101 < 0,5 / 0 73 / 65 0,0 / in sporen

A / 71 < 0,5 / 0 51 / 65 0,0 / in sporen

A / 56 < 0,5 / 0 40 / 79 0,0 / in sporen

23,2 i / 220 –240 V, 50 / 60 Hz i

15,8 i / 220–240 V, 50 / 60 Hz i

11,3 i / 220–240 V, 50 / 60 Hz i

Op basis van dagelijks gebruik van het televisietoestel gedurende vier uur en 365 dagen. Het werkelijke energieverbruik hangt af van het gebruik van het televisietoestel. 10 Volgens EN 62087 : 2009. 11 Heel soms kunnen elektronische onderdelen sporen bevatten (in overeenstemming met de Europese RoHS-richtlijn en de aanvullingen daarop). 9

14 15 12 13

In combinatie met 3D-polarisatietechniek (passive glasses 3D). Teletekst Level 1.5. Door Media Update. Loewe Art 32 is naar verwachting verkrijgbaar vanaf november 2013.

19


Loewe Opta Benelux nv/S.A. Uilenbaan 84 2160 Wommelgem België www.loewe.tv

Loewe Opta Nederland B.V. Postbus 1340 4700 BH Roosendaal Nederland www.loewe.tv

Loewe Opta GmbH Industriestraße 11 96317 Kronach Duitsland www.loewe.tv

Technische wijzigingen, leveringsmogelijkheden en vergissingen voorbehouden · Art.-Nr. 99 005 852 · Redactiesluiting 30. 07. 2013 · Printed in Germany. Vanwege drukverschillen kunnen er bij afbeeldingen van de toestellen kleurafwijkingen optreden. Alle in de catalogus afgebeelde Loewe producten zijn bestemd voor privégebruik. Voor de omvang en de content van de te ontvangen internetdiensten is Loewe niet aansprakelijk. Dit geldt ook voor de Loewe MediaNet-Portal. Loewe stelt met zijn apparatuur het technische platform ter beschikking, waarmee de ontvangst van dit aanbod mogelijk wordt gemaakt. Voor wijzigingen in de omvang en de content – met name voor de toekomst en na verschijning in druk – kan Loewe derhalve niet aansprakelijk worden gesteld. iPad, iPhone, iPod are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Loewe Art, nederlands  
Loewe Art, nederlands  
Advertisement