{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 93

Flåter er sårbare over for tørke.

OBS

Er huden efter biddet rød og hævet 24 timer efter, flåten er fjernet, skal du søge dyrlæge.

Rav er en helbredende sten og virker mod flåter.

Selvom du har brugt de populære gift­ midler, er din hund ikke 100 pct. sik­ ker på at undgå flåtbid. Og er flåten in­ ficeret med virus, kommer I nemmest omkring det med et sundt og godt helbred. Og så er vi tilbage til spørgs­ målet om, hvilken effekt de populære giftmidler har på immunforsvaret og helbredet! Du kan desværre ikke undgå dem 100 pct., men der er løsninger med helt naturlige helseprodukter, som dryppes eller sprayes direkte på hud eller pels. Hvad virker til forebyggelse? Rav er den ældste europæiske helbre­ dende sten, og i form af en halskæde på hunde er det helt uden bivirkninger, naturligt og fri for allergifremkaldende ingredienser. Den friktion, der opstår,

CHARLOTTE DINESEN er den lykkelige ejer af Den Grønne Pote på Ordrupvej i Charlotten­ lund. En vaskeægte nørd udi sundere madva­ ner og lykkeligere hunde og katte. Hun sælger gerne det hele økologisk, også pelspleje og legetøj. Charlotte har i øvrigt specialiseret sig i „de fire poters husapotek“ og vil fremover i SUND-FORSKNING krydre vores sider med nyttige tips til vores allerbedste venner. Dem, der aldrig siger os imod. Har du været til dyrlægen og sikret dig, at vovse ikke fejler noget alvorligt, kan du få glæde af en tur til Den Grønne Pote eller skrive til Charlot­ te Dinesen her i SUND-FORSKNING. Skriv til info@sund-forskning.dk, og vi ekspederer dine spørgsmål videre.

afholder flåterne fra at bide. Der går ca. fire uger, før det virker optimalt, det kan holde i omkring et år, men for nogle skal den skiftes efter seks til otte måneder. Det er ikke videnskabeligt dokumenteret, men det virker på de fleste hunde, men med så meget andet – ikke på alle. De er ofte lavet af baltisk naturligt rav med ægthedscertifikat. Det tyske helseprodukt Anibio har udviklet flere produkter, bl.a. Mela­ flon, som med sit indhold af forskel­ lige æteriske olier kan holde flåterne væk. Det dryppes i nakken på din hund, og pipettens indhold skal fra nakke til halerod ca. hver syvende til tiende dag. Elektromagnetisk energi er også en mulighed. Tic-Clip er et lille vedhæng på størrelse med et hundetegn med

elektromagnetisk energi, der skaber et elektromagnetisk felt omkring hun­ den, som holder utøj væk. Clippen er fremstillet af højkvalitets ædelmetal. Overfladen er belagt med en speciel forsegling, og den er vandbestandig. Virker i to år, er 100 pct. giftfri og uska­ delig for mennesker og dyr. Omkring fire pct. er ikke modtagelige for denne form for beskyttelse og reagerer ikke efter hensigten. Hvidløg i pulverform kan også bruges til forebyggelse. Desuden op­ timerer hvidløg i meget små doser immunforsvaret foruden at modvirke flåtangreb.

SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

// 93

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement