{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 82

SPØRG EKSPERTERNE

NAVN

SVAR FRA EKSPERT Marianne Palm Biopat, naturopath ibm og phytoterapeut

Skriv til: marianne.palm@sund-forskning.dk

NDS MÆLKESYREBAKTERIER — ET OVERBLIK Jeg bliver spurgt hundredvis af gange, hvilke mælkesyrebakterier der skal anvendes til forskellige problemstillinger. Her er en oversigt, og hvis du vil vide mere om de enkelte mælkesyrebakterier, finder du alle artikler på www.sund-forskning.dk. NDS har også Ulmus rubra, den vidunderlige elmebark, som lægger sig som en hinde i den sårbare mavesæk og i de lange tyndtarme og er især anvendelig, hvis du har for meget mavemavesyre, løse afføringer eller forstoppelse. Fordelen er, at hvor mælkesyrebakterier virker i nederste del af tyndtarmen og i hele tyktarmen, virker Ulmus rubra allerede i mavesækken. Hvis du har store kroniske problemer, skal du selvfølgelig konsultere din læge, men ellers kan vi anbefale en biopat/naturopath i biologisk medicin eller en ernæringsterapeut, der alle er specialiserede i fordøjelsen.

?

PROBI OT I C PANDA 1

PROBI OT I C PANDA-2

HJÆLP E STOFFER

Risstivelse, maltodextrin, mineralblanding, enzymer.

Risstivelse, maltodextrin, mineralblanding, enzymer.

BAKTERI ER – ANTAL CFU P R. DAG SDOSI S

15 milliarder cfu/dagsdosis

15 milliarder cfu/dagsdosis

Infantis, Bifidum/Lactis, Lactis, Breve M/116V

Infantis, Lactis, Breve M/116V, Longum, Longum M/1536

BI FI DOBAC TERI UM

LAC TOBACI LLUS

LAC TOCOCCUS I NDI KATI ONER

HVORNÅR

ANDRE

82

Acidophilus, Casei, Salivarius

Lactis

Lactis

Forebyggelse af allergi/ eksem hos babyer. Normalisere tarmtømning /flow (både ift. diarre og træg tarm). Inducere en tarmflora, der ligner amme-børns (babyer, der ikke ammes). Hjælpe immunsystemet under infektion.Forbedre tarmfloraens sammensætning, vækst og forebygge tarminfektioner hos for tidligt fødte børn.

Behandling af allergi, høfeber og beslægtede områder, hos børn over 1 år og voksne. Normalisere tarm­tømning/ flow (både ift. diarre og træg tarm). Hjælpe immunsystemet under infektion. Dæmpe allergisk tendens hos børn og voksne, både ift. astma og eksem.

Sidste del af graviditet til mor. Første leveår til baby. Kan bruges bredt også til sarte voksne.

Til småbørn fra 1-3 år som langtidsbehandling.

Meget sarte multi-overfølsomme og mennesker, som ikke er blevet ammet som babyer, har ofte gavn af at starte med PANDA1 for at opbygge immun-­ tolerance i tarmen.

Under og efter parasit-­ angreb (frisætter også IgE): Kan bruges bredt.

Til større børn og voksne fx en måned før pollen­ sæson + hele sæsonen.

// SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement