{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 71

— alle slags grøntsager, også gerne kål, medmindre den skaber alt for meget luft.

L

JA TAK T I

— krydderurter, da de hjælper på udrensningsprocessen.

Sådan kickstarter du din detox med 5-dages programmet Detoxner: — Start dagen med et glas Detoxner-mix på tom mave — I løbet af de fem dage drikker du fire Detoxner-drinks i løbet af dagen, om morgenen, til morgenmad, frokost og middag

— mandler, hasselnødder, paranødder, cashewnødder, pinjekerner samt hørfrø og sesamfrø. — masser af koldpressede olier af oliven, hørfrø og kokos. Plantemælk, også fra quinoagryn, mandel og havre. — grønne og gule linser, kikærter, kidneybønner samt brune ris og røde thairis, hestebønner, sojabønner (tofu, sojayoghurt og sojamælk), quinoagryn.

NE

— vand og detox-te.

T IL K A JT

Yoga til fordøjelsen Al motion er god for din fordøjelse, men yoga er helt exceptionelt, når det kommer til din udrens­ ning. Søg på „detox yoga“ på YouTube, og du vil finde programmer, hvor fokus er på systematisk at strække og komprimere alle dele af kroppen, så du udrenser kroppen. I en god detox-session bliver alle dele af kroppen skubbet, trukket, snoet, vendt og drejet. Det er med til at fjerne affaldsprodukter som kuldioxid, mælkesyre og lymfevæs­ke fra de dybe væv og dele af kroppen, som en løbetur eller cykeltur ikke lige fikser. Yogaens åndedrætsøvelser spiller desuden også en essentiel rolle, hvis du vil fremme din afgiftning.

— mælkeprodukter, hvis du er en „slimdanner“ i luftvejene.

— cola, vin og andet alkohol, da det kan bremse din udrensning, drik højst én kop kaffe eller sort te om dagen under kuren.

— sukker, slik, kage og produkter med kunstige sødemidler, da de belaster nervesystemet og blodsukkeret. — og skru helt ned i fem dage på svine- og oksekød, da det er svært at fordøje.

CHAIR POSE TWIST

SHOULDER STAND

LOTUS POSE

DRILLER MAVEN VIRKELIG? Så har du måske Irritable Bowel Syndrome (IBS), som på dansk hedder Irriteret Tyktarm. Døjer du med mavesmerter, oppustethed samt vekslende afføring, så befinder du dig måske blandt de cirka 10-20 pct. af danskere, som er ramt af lidelsen. Firmaet Octean, som har

udviklet Detoxner Detox, har også udviklet et specielt produkt til IBS, hvilket er et 5-dages intensivt program, hvor du indtager Detoxner IBS Intense og efter de fem dage fortsætter med Detoxner IBS Maintenance i 30 dage. Her får du også det patenterede 2QR-kompleks.

SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

// 71

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement