{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 70

KROP & MAD

DETOX

gjort super nemt Du har sikkert hørt om at detoxe, og du vil egentlig gerne prøve det, men hvordan? Et nyt produkt, hvor du bare skal følge et program, kan hjælpe dig ind i detox-universet.

AF BENEDIKTE MIKKELSEN

To detox or not to detox, that’s the question. Googler du detox-kur, så får du over tre millioner resultater. Velbekomme, så er det bare med at komme i gang! Siden en eller anden opfandt detox-begrebet, så er råd til udrensning af kroppen eksploderet. Men pas nu på derude, det er ikke alle detox-kure, som hjælper dig, faktisk kan du risikere det stik modsatte. På næste side finder du tips til, hvordan du kan detoxe kroppen. Start med at analysere din livsstil Og vær ærlig! Tilsidesættes sund mad og løbeturen til fordel for hurtige (usunde) madløsninger og inakti­ vitet? Måske suser du rundt og er på kanten af stress, hvor du eventuelt helt glemmer at spise? Alt sammen påvirker dit tarmsystem negativt. Fun­ gerer dit tarmsystem ikke, så fungerer du ikke. Så enkelt er det! Et velafbalanceret tarmsystem er altså alfa og omega for dit helbred og velbefindende. Tarmen er en del af fordøjelsessystemet og har to hoved­ funktioner, nemlig at fordøje maden og optage næringsstofferne og udskil­ le affaldsstoffer og toksiner via blod­

70

//

kredsløbet. Du skal altså sørge for at „nurse“ din tarm og de flere milliar­ der bakterier, som findes der. I tarmen er der både nyttige og skadelige bak­ terier, og det er dit job at skabe balan­ ce mellem dem. Balancen skaber du med din kost. Spark din tarmbalance i gang Skal du detoxe, så skal du skabe ba­ lance i tarmen. Er der ubalance, så irriterer du dine tarme, tarmbevægel­ serne bliver uregelmæssige, og fugt­ indhold og konsistensen af din affø­ ring påvirkes. Hjælp balancen i dine tarme på vej med et helt nyt produkt kaldet Detoxner Detox. Selvfølgelig skal du spise sundt og groft, drikke vand og motionere, men med Detox­ ner Detox kan du sparke din udrens­ ning i gang. Det er heldigvis ret nemt. Med en pakning på fem doseringsbre­ ve og 20 brusetabletter sammen med en masse vand er du klar til at starte din udrensning. Detoxner Detox er et produkt, som kan have en kraftig udrensende virk­ ning. Du vil måske allerede kunne mærke en virkning efter første dag. Produktet indeholder det patenterede

2QR-kompleks, som er en bioaktiv sammensætning, udvundet fra plan­ ter, der har de biokemiske betegnelser polysaccharider, galatoarabinan, po­ lyglucuronsyre og crosspolymer. De­ toxner indeholder desuden et præbio­ tisk kompleks og psyllium-fibre. 2QR (to cure) er udviklet til at udvælge og neutralisere de skadelige bakterier i tarmen. Samtidig fodres de gode bak­ terier med de præbiotiske ingredien­ ser, hvilket gør, at de udvikler sig, og der sker en tilvækst af antal.

Du kan tage en endagskur med Detoxner Detox for lige at give dit tarmsystem et boost. Kombinationen af fibre (psyllium), som du også finder i Detoxner, stimu­ lerer optagelsen af vigtige nærings­ stoffer og går ind og regulerer tarm­ bevægelserne og fugtniveauet i din tarm. Fibrene sætter desuden gang i din tarm­aktivitet, og du vil kunne se en forbedring i konsistensen af din afføring.

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement