{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 27

MAD & KROP

Tomater til trætte blodkar

og et slidt hjerte …

Har du allerede en eller flere kredsløbssygdomme, eller er du i højrisiko for at blive blandt 476.000 danskere, der allerede døjer med følgerne af en sygdom i hjerte og kredsløb, så er det værd at læse med her. For forskningen i udlandet løber ikke kun hurtigt, den ”tør” også at pege på nogle supplerende muligheder for at passe på sit hjerte, når man samtidig bruger hjertespecialisterne til den professionelle hjælp. Vi åbner for naturens skatkammer og i denne artikel, især hvad lycopene fra tomater kan gøre af forskel. Og vi åbner et par blodkar og ser, hvad der sker, når man fjerner nogle af årsagerne til, at kredsløbssygdomme kan opstå.

AF MARIANNE PALM

Hjerte- og kredsløbsproblemer er fint beskrevet af Hjerteforeningen i et letforståeligt sprog og samtidig så detaljeret, at du kan lære organsystemet at kende og grave et spadestik dybere, hvis du også vil lære om, hvilke sygdomme der kan opstå: www.hjerteforeningen.dk.

>> SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

// 27

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement