{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 109

magnesiumolie, det bliver hurtigt optaget igennem huden og giver ro og virker afspændende. Hvis du føler dig stresset eller måske irritabel, kan du prø­ ve to tabletter dagligt af New Nordics Melissa Dream. Det er en urtekombination med citronmelisse, som både virker immunstyrkende og beroligende på nervesystemet, og som også indeholder grøn te, magnesium og B-vitaminer.

Ondt i musklerne? Måske har du ubalance i leveren …

UBALANCE R I LEVE RE N KAN VÆRE : — Migræne — Vægtstigning — Dårlig fordøjelse — Galdesten — Gulsot — Inflammation — Uren hud

Kig gerne dine produkter igennem for kemi, download fx appen „kemiluppen“, den hjælper dig med at finde ren økologisk hudpleje. For selvom kosmetikfirmaer brander sig med at være „økologiske“, kan de stadig indeholde stoffer som fx triethanolamine, et stof, som desværre fin­ des i hudpleje, der er tilladt herhjemme, men er forbudt i flere lande, herunder Tyskland, grundet mistanke om en kræftfremkaldende effekt. Giv dig god tid til at rydde ud og op, og brug lidt tid på at studere, hvilke produkter du dag­ ligt smører dig med. Det er virkelig tiden værd for din egen sundheds skyld. Du skal også være tålmodig, for en smuk hud afspejler en krop i balance, så derfor skal du arbejde hen mod en sund, varieret og økologisk kost, for når du spiser økologisk, skåner du nemlig kroppen for en masse unødigt kemi og tilsætning, men skåner også miljøet og bidrager til lidt bedre dyrevelfærd.

— Infektioner — Muskelsmerter —P  ms/ufrugtbarhed/ manglende menstruation — Eksem/akne — Åreknuder —Ø  jensygdomme, fx kronisk øjenbetændelse, grøn stær — Aggression/irritabilitet — Forhøjet blodtryk — Kvalme — Depression — Træthed — Forhøjet kolesterol — Nedsat immunsystem (Du skal selvfølgelig gå til lægen med dine symptomer, men kig samtidig på den kinesiske tankegang her på siderne).

Leveren er generelt rigtig glad for frugt og grønt, varmende krydderier som hvidløg og chili (her skal du mærke efter, hvad du kan lide). Prøv at tage en dag om ugen kun med lækre salater med fx forskelligt bladgrønt, hakkede valnødder, grape, revet rødbede, bønner/quinoa, juicer og supper. Men gør det en dag, hvor du ikke har de store planer. Det en god ide at give sig tid og ro, hvis du ændrer radikalt på din kost. Leveren er vild med ro omkring måltidet og en fast rytme.

SUND-FORSKNING skal ikke anvendes som en erstatning for at gå til læge eller anden fagekspert. Savner du kilder og referencer, skriv til redaktionen.

// 109

Profile for sund-forskning og //mig//

sund-forskning februar 2020  

sund-forskning februar 2020  

Profile for linisha
Advertisement