Creating light - med LIGHT-POINTs belysningskonsulenter

Page 1

A

N

N

I

V

E

R

S

A

R

Y

CREATING LIGHT Med LIGHT-POINTs belysningskonsulenter får du professionel rådgivning & belysning af højeste kvalitet
Denne side CUBE UP/DOWN / Black LANTERN T2 / Black

4

LIGHT-POINT.COM

Modsatte side LANTERN G1 / Black COMPACT UP-DOWN / Black
Denne side FOCUS 2 / White MOOD 4 / White

Modsatte side FOCUS 2 / White

LIGHT-POINT.COM

7


BELYSNINGSDESIGN I MERE END 25 ÅR LIGHT-POINT har hovedkontor i hjertet af København, og er et af de førende belysningsfirmaer i Danmark. I over 25 år har vi designet og produceret minimalistiske og funktionelle lamper med fokus på høj kvalitet.

Lidt udover det traditionelle

8

Ronni Gol startede, som 25-årig, LIGHT-POINT i 1995. Ronni’s store passion for teknologien bag lys var det der bragte ham ind i lysbranchen. Lys kunne brydes i skygger, og changere i farver, der var varme og kolde. Disse egenskaber i samarbejde med teknologien gav uanede af muligheder for at skabe andet end lys, nemlig lyskunst i hjemmet.

Ronni Gol oplever, at lys bliver brugt meget traditionelt - oftest som ovenlys centralt i et rum. Derfor appellerer hans lamper til at bruge lyset på en anderledes og stemningsgivende måde. Ifølge ham får man det flotteste lys ved at placere det på flere niveauer – i loftet, på væggen, langs gulvet eller i gulvet.

”For mig skal en lampe ses som et møbel, der er dekorativt og skulpturelt. Generelt har jeg et håb om, at skabe en større interesse for lys. Mine lamper giver folk friheden til selv at skabe lyskunst via lyset, der kan justeres og måden lamperne kan kombineres på.”

Flere har fået øjnene op for, at lys gør den største forskel i et hjem. Originalt lysdesign er en skattekiste af nye muligheder, der kan få et flot rum til at blive spektakulært.

LIGHT-POINT.COM


SOHO W1–W4 / Black

LIGHT-POINT.COM

9


Denne side GHOST 2 / Rose Gold

10

LIGHT-POINT.COM

Modsatte side GHOST 2 / Rose Gold12

LIGHT-POINT.COM


Denne side STICK / Black SKY / White

Modsatte side SOLO / Rose Gold

LIGHT-POINT.COM

13


HJÆLP TIL AT SKABE UNIKKE LYSOPLEVELSER

Rådgivning & Projekter

Projektafdelingen i LIGHT-POINT hjælper private, bygherrer, installatører, ingeniører og arkitekter med at skabe unikke lysoplevelser – indendørs som udendørs. Fra én bolig til store entrepriser. Fra historiske ejendomme til nybyggeri. Vores team af erfarne belysnings-konsulenter udfordrer gerne vanetænkning med løsningsforslag, der understøtter og bidrager til omgivelsernes æstetik. Belysningsopgaver i alle typer miljøer løses i tæt dialog med relevante involverede.

den rette belysning så vigtig. Fra små kælderrum til store vestibuler med diffuse, naturlige lysindfald. Fra lukkede trappeopgange til åbne kontorlandskaber. Fra rent, hvidt lys i klinikken til varmt, gyldent lys i loungeområdet eller restaurationslokalet. Udendørs kan den rette belysning skabe bade tryghed og understrege æstetikken. Lyset gør det mere trygt at færdes i mørket, mens bygningens formsprog fremstår skarpt i skumring og sort nat.

Udtrykket i såvel traditionelt typehusdesign som arkitektur af langt større kompleksitet kan udfordres og ændres i valget af belysningen. Det er valget af belysningsarmaturer og lyskvaliteten tilpasset de enkelte rum der skaber det rette, dynamiske miljø til såvel arbejde som afslapning. Æstetik, design, funktionalitet og driftsøkonomi er alle vigtige værdifulde parametre for os.

Vores sortiment omfatter meget andet end LIGHTPOINTs egne produkter. Vi arbejder med LEDteknologi – altid af den nyeste og mest driftssikre type. Derfor yder vi syv års garanti på vores egne produkter, for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Når du vælger LIGHT-POINTs projektafdeling som leverandør af belysning, er vores konsulentbistand gratis.

De rette lysfald kan komplettere omgivelsernes øvrige designs og arkitektoniske valg. Derfor er

14

LIGHT-POINT.COM

Kontakt os på info@light-point.com for at høre mere om mulighederne.


ORBIT GARDEN 2 / Black ORBIT W1 UP/DOWN / Black

LIGHT-POINT.COM

15


Denne side IND / Sort / Halla

16

LIGHT-POINT.COM

Modsatte side SPIRIT S2000 / Rose Gold/Black


LIGHT-POINT.COM

17


PROCES

18

1. Projektopstart Opstartsfasen indeholder et møde mellem kunde og lyskonsulent. Ofte i projektet, hvor konsulenten får en ide om indretningen, og kundens stil og ønsker. Her kigger vi på plantegning, og kommer med nogle forslag, for at afgrænse stilen og budgettet med kunden.

3. Planlægningsmøde Andet møde med din konsulent foregår som oftest i vores showroom. Her planlægger I mere konkret omkring belysningsplanen. Her er der også mulighed for at se lamperne i virkeligheden, og fornemme hvordan de afgiver lys, samt lampernes lækre kvalitet

2. Belysningsplan Herefter modtager vi en plantegning fra kunden eller arkitekten på projektet. Hvorfra vi kan udarbejde en belysningsplan. Belysningsplanen indeholder en oversigt over hvor lamperne skal monteres, og teknisk info omkring de forskellige lamper. I belysningsplanen bliver der selvfølgelig altid taget hensyn til kundens behov og ønsker, samtidig bliver der, hvis nødvendigt lavet en beregning og/eller en visualisering på den optimale lysfordeling. Belysningsplanen sendes til dig via mail, og giver dig muligheden for at gennemgå projektet i ro og mag, inden næste møde.

4. Bestilling af varer Efter planlægningsmødet og eventuelle rettelser, godkendes den endelige plan af kunden. Herefter bliver varerne bestilt hjem, så de er klar til montering.

LIGHT-POINT.COM

Der er vil selvfølgelig blive fulgt op på processen fra konsulenternes side, så vi sikrer os en punktlig levering af varerne. Herudover kører vi speciel service på alle LIGHT-POINT produkter, hvor du har 7 års garanti. Med LIGHT-POINTs belysningskonsulenter får du professionel rådgivning, og produkter af højeste kvalitet.


Rendering, placering af lamper

Determinering af lysniveau

19

LIGHT-POINT.COM


Her ses eksempler på rendering af henholdsvis køkken og badeværelse med LIGHT-POINT produkter.

20

LIGHT-POINT.COMKontakt

Projektafdelingen Hovednummer info@light-point.com +45 7025 5525

Peter Schultz Head of Project psc@light-point.com +45 5151 8080 Majken Øberg Lighting Consultant / Project

Mickael Dittlau Lighting Consultant / Project

mob@light-point.com +45 4131 5454

mdi@light-point.com +45 2280 0668LIGHT-POINT A/S PROJEKTAFDELING

Grønnegade 3 1107 København

C

O

P

E

N

H

A

G

E

N


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.