__MAIN_TEXT__

Page 1

2015 CLICK K

O

L

L

E

K

C

I

Ó


CLICK Pattintsd fel

Érezted már úgy, hogy kicsit szűk ez a világ? Hogy ideje lenne átlé

egy igazán jó hírünk! A CLICK kollekció táskái azt adják meg számod


az új énedet!

CLICK

pni a saját korlátaidat? Ha Te is így vagy ezzel, akkor van számodra

ra, amit eddig nem tehettél meg: kockázat nélkül lehetsz bevállalós.


A kollekció négy új, fekete bőr alapmodellt takar, melyek egyedi formájuknak köszönhetően más és más funkciót látnak el. Persze mindez még teljesen szokványos lehetne. A csavar csak most következik. CLICK-eld fel egyedi színes trapéz formájú rátétedet a táskádra, és máris egy különleges,

CLICK CLICK

csak rád jellemző modell tulajdonosává válhatsz.


CLICK CLICK CLICK


CLICK CLICK Úgy öltöztetheted fel a táskádat, ahogy hangulatod, kedved tartja. Lehetsz az egyik pillanatban visszafogott, máskor bohém, különleges textúrák kiválasztásával vagány, vagy akár igazán elegáns.


CLI


CK CLICK CLICK


Bárhogyan is dönts, csak néhány pattintás, és pillanatok alatt megváltoztathatod táskád stílusát. Mindezt anélkül, hogy új táskákat kellene vásárolnod. Így megteheted azt, amit eddig nem mertél: néhány pattintás segítségével

CLICK CLICK

hátrahagyhatod divatfélelmeidet.


CLICK CLICK


CLICK


CLICK CLICK Mit kell tenned? Vásárolj egyet a négyféle modell közül és vedd meg a hozzá a kedvenc trapézaidat. Minél több trapéz van a birtokodban, annál nagyobb a variálhatóság lehetősége.


CLICK CLICK CLICK


www.lengyelzsuzsi.hu www.facebook.com/lengyelzsuzsi.taska info@lengyelzsuzsi.hu #lengyelzsuzsi Budapest, V. Galamb utca 5.

fotó: Zsólyomi Norbert styling: Lendvai Lilla haj: CULT – Brigi smink: Véger Fibi modell: Face Model – Anna A helyszínért hálás köszönet a Gerlóczy – Rooms de Lux-nak!

Profile for Zsuzsi Lengyel

CLICK 2015  

CLICK 2015  

Advertisement