Page 1

ZOMER

2011

oarden

Snowb

Wakeboard

Kinder- en Jeugdvakanties

Vanaf 8 jaar

Beauty

& Fash ion


Inhoud

Algemeen

3

Recreatiegebied Stroo

mbroek

4

Sleep@Home - Sleep@L

andal

5

Markant Outdoorcentru

m

6

Mountain Network

7

Summer Camps 2011

King Arthur Camp

8

Dave Crockett Camp Montferland Mysterie Animal Ranger Camp

9 Camp

10 11

Fun for Kids Camp

12

Adventure for Kids Camp

Muziektheater Camp

13 14

Musical Camp

15

Circustheater Camp

16

Movie Camp

17

Pop Star Music Camp

18

Top Kok Camp

19

Beauty & Fashion Camp

Wakeboard Camp

20 21

Adventure Camp

22

Fun Camp

23

MTB Freeride Camp

24

Mega Pretpark Camp

25

Zwerf Expeditie Camp

26

Rescue 112 Camp

27

Sun & Snow Camp

28

Ski & Snowboard Camp

29

mp

30

Ardennen Adventure Ca Ardennen Fun Camp

31

Ardennen Mountain Ca Locaties Nederland Aanvullende informatie Kleine Lettertjes

2

mp

32 33 34 35


821

Algemeen Kortom, een De wede ekeln boor emde ervo s sta l Ac an tiece , Ad ntra veal nture en Fun!

Summer Camps Holland maakt onderdeel uit van Markant Outdoorcentrum en organiseert zomerkampen voor kids en jongeren van 8 tot en met 17 jaar en. Markant heeft al ruim 20 jaar ervaring met het organiseren en uitvoeren van diverse activiteiten en evenementen zoals schoolkampen, outdoordagen, teambuilding en bedrijfsevenementen. De ruime ervaring staat garant voor een geslaagde vakantieweek. Ouders willen het beste voor hun kind. Summer Camps Holland biedt de beste zomerkampen. Onze camps zijn niet alleen leuk, maar ook veilig. Onze kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd door de Tüv certificering. Tevens zijn wij aangesloten bij Recron en de VeBON. Wie op Summer Camp gaat, kan kiezen uit diverse categorieën camps. Wij bieden sportieve camps, thema camps, theater- en adventure camps. Tijdens een Summer Camp ondernemen de deelnemers veel leuke activiteiten en leren ze nieuwe vrienden en vriendinnen kennen. Kijk snel bij de camps voor ons volledige aanbod!

Deelnemers staan centraal Wij streven ernaar om elke deelnemer aan een kamp een fantastische tijd te bezorgen. Wij plaatsen kinderen met dezelfde interesse zoveel mogelijk bij elkaar en of ze nu alleen komen of met een broer, zus, vriendje of vriendin, ze krijgen er al snel een heleboel nieuwe vrienden bij. Daarnaast leren de kinderen hun grenzen op te zoeken, doen nieuwe, soms spannende dingen, moeten zij rekening (leren) houden met anderen en hebben ze een superleuke week. Door onze jarenlange ervaring bieden we bij de organisatie, uitvoering en begeleiding een hoge kwaliteit.

Sinds oktober 2002 is Markant Tüv-gecertificeerd. De Tüv Veiligheidsnorm specificeert eisen voor een veiligheidssysteem. Deze norm is specifiek gericht op buitensportondernemingen die zijn aangesloten bij de VeBON. De hoge kwaliteiteisen gelden ook voor de partner bedrijven zoals Landal GreenParks, Theater De Gruitpoort, Mountain Network en de Waterskibaan. Summer Camps Holland werkt alleen samen met gekwalificeerde en zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Kennismaking Kwaliteit en Veiligheid Summer Camps Holland is lid van de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON). Deze vereniging ondersteunt en adviseert haar leden bij het organiseren van sportieve buitenactiviteiten en vakanties. Het VeBON-lidmaatschap is een garantie voor kwaliteit en veiligheid.

Na het lezen van deze brochure krijg je natuurlijk al zin in de zomervakantie! Wil jij alvast een kijkje komen nemen of willen je ouders met ons kennismaken? Bel dan gerust voor een afspraak zodat je onze locatie kunt komen bekijken.

limmen ingsles k Camp, dan nnismak Gratis ke in voor een Summer rijf jij je akingsles

Sch ism steeen kenn on is te be ontvang je 0. Deze waardeb Network ,5 n 2 ntai t.w.v. € 1 vier Mou n van de den bij ee ederland. N locaties in

3


Recreatiegebied Stroombroek atiegebied

Een veelzijdig recre 1

2

3

4 5 6

7

8

9

10

1. Waterskibaan 2. Landal GreenParks 3. Strand 4. Groepsaccomodatie 5. Kampeerterrein 6. Restaurant

1

2

3

4

5

6

8

9

10

7. Klimtoren 8. Challenge parcours 9. Evenemententerrein 10. Tokkelbaan

7

4


Sleep@Home - Sleep@Landal Een uniek concept

voor kids en ouders

Sleep@Home - Sleep@Landal Jij hebt ontzettend veel zin om deel te nemen aan de Summer Camps, alleen lijkt het je niet zo leuk om te blijven slapen. Geen probleem, want bij ons kun je ook alleen overdag meedoen met de activiteiten en ’s avonds rond zes uur ga je dan weer naar huis. Ook is het mogelijk dat jouw ouders een mooie bungalow huren bij Landal Stroombroek, waar jij ’s avonds met hen kunt blijven. Dat is dubbel genieten! Terwijl jij je prima zult vermaken tijdens de activiteiten en (theater)workshops van jouw Summer Camp naar keuze, kunnen jouw ouders volop genieten van de prachtige Gelderse natuur. Om helemaal te relaxen kunnen ze ook een bezoekje brengen aan het sauna-, thermen- en beautycomplex Palestra. Vanaf zondagmiddag tot en met vrijdag neem je deel aan een Summer Camp naar keuze. Elke avond zul je moe maar voldaan weer bij je ouders aanschuiven voor het avondeten, zodat je alle belevenissen kunt vertellen. En dan snel weer slapen, want ook de volgende dag is er weer veel te beleven! Is dit speciale arrangement voor jou de ideale Summer Camp? Meld je dan snel aan en ontvang een korting van € 65,- op jouw camp naar keuze! Geef op het boekingsformulier aan dat je gebruik wilt maken van dit arrangement en aan welk camp je mee wilt doen. Voor de boeking van de bungalow bij Landal Stroombroek kunnen jouw ouders terecht op www.stroombroek.nl. Ook voor onze camps in de Ardennen bestaat de mogelijkheid voor jouw ouders om in de omgeving te verblijven. Check onze website voor meer informatie en accommodatiemogelijkheden.

5


Markant Outdoorcentrum Een unieke locatie in

Nederland

Het Outdoorcentrum Summer Camps Holland beschikt over een eigen evenemententerrein met een recreatieplas. Hier worden allerlei wateractiviteiten georganiseerd, van vlotten bouwen tot kanovaren. Tevens is er op het terrein een klimtoren, tokkelbaan, challenge parcours, mountainbike track en boogschietbaan aanwezig. Het groepsgebouw biedt een slaapplaats aan 40 personen en er is ook een eigen restaurant.

Groepsaccommodatie Vlakbij het water ligt een schitterend rond gebouw dat op ecologische wijze gebouwd is. Het is een gebouw voorzien van veel glas. Midden in het gebouw bevindt zich de centrale ruimte met een open haard. De slaapkamers met stapelbedden grenzen aan de centrale ruimte.

Kampeerterrein Summer Camps Holland heeft op het Outdoorcentrum een eigen kampeerterrein, dat bestaat uit drie kampeervelden die worden omringd door bomen en struiken. Midden op het terrein ligt, op een schiereilandje, de grote kampvuurkuil. Natuurlijk zijn er ook goede sanitaire voorzieningen. ’s Avonds worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd voor alle camps op het Outdoorcentrum, zoals avondspelen, kampvuur en natuurlijk de bonte avond.

Restaurant Midden op het terrein aan de waterkant ligt het schitterende restaurant ‘Dutch Mountain’. Vanaf het terras kijk je het hele terrein over. Voor de wegbrengers of ophalers is het mogelijk om hier een drankje te drinken.

6


Mountain Network Een avontuurlijke lo

catie in de Ardennen

Mountain Network Voor de camps in de Belgische Ardennen werkt Summer Camps Holland samen met het Nederlandse bedrijf Mountain Network. Vanuit een voortrekkersrol in de wereld van berg- en buitensport staat Mountain Network voor meer dan 20 jaar ervaring. Alle buitensportinstructeurs van Mountain Network zijn gediplomeerd en spreken Nederlands. Tevens zijn zij TĂźv gecertificeerd en aangesloten bij de VeBON. Mountain Network beschikt over meerdere vestigingen in Nederland en o.a. ook over een basecamp in de Belgische Ardennen. Bij de vestigingen in Nederland ligt het accent op indoor bergsport. De buitenlandse locaties van Mountain Network zijn daarentegen gericht op de outdoor praktijk. EĂŠn van de mooiste valleien van de Ardennen bevindt zich vlakbij het pittoreske stadje Dinant, slechts drie uur rijden vanaf Utrecht.

Kasteelboerderij Een riante kasteelboerderij met daarbij een kampeerterrein dient als uitvalsbasis voor alle activiteiten. Met de rivier de Lesse, uitgestrekte bossen en volop rotsmassieven en grotten in de directe omgeving, staat Mountain Network garant voor een onvergetelijke ervaring.

7


812

King Arthur Camp Ridders, kastelen en

avontuur

Reissom vanaf:

360,-

8 t/m 12 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Kasteel bezoek, huifkartocht, feest, klimmen en abseilen, riddertocht, vlotten bouwen, kanotocht, boogschieten, Groepsaccomodatie Markant

Aankomst Vertrek

27

zo 03 juli

vr 8 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

32

zo 07 aug vr 12 aug

8

Tijdens het King Arthur Camp ga je terug naar de tijd toen Koning Arthur nog heerste over Groot Brittannië. De tijd van kastelen, draken, heksen, paarden en grote gevechten. In de middeleeuwen had de koning een buitenverblijf vlakbij de Montferlandse bossen op de grens met Duitsland. Het gerucht gaat dat de koning nog steeds af en toe een bezoek komt brengen aan zijn kasteel of…is het een spook? De eerste dag maak je al direct een super spannende riddertocht om vervolgens aan te komen in ons landgoed. Om je te kunnen verdedigen maak je zelf een zwaard en schild met je eigen (familie) wapen. Van een echter ridder krijg je les in het zwaardvechten. Wanneer we dat onder de knie hebben, zijn we klaar om de echter strijd aan te gaan! We gaan op kruistocht door de bossen naar het imposante kasteel Bergh in ‘s- Heerenberg waar je de middeleeuwse toren zult beklimmen en een kijkje gaat nemen in de wapenkamer.

Ook leer je andere belangrijke ridderkwaliteiten zoals boogschieten, klimmen, vlotvaren en hoe je een kampvuur moet maken. Op de laatste dag van dit camp zal iedereen de ultieme ridderoefening af moeten leggen. Als je deze oefening goed afrond, word je door Koning Arthur zelf tot ridder geslagen! Zie jij jezelf als een echte ridder of hofdame en wil je met ons mee terug in de tijd? Meld je dan aan voor het King Arthur Camp.

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


812

Dave Crockett Camp Kruip in de huid va

n Dave Crockett

Reissom vanaf:

360,-

Ken jij het stoere verhaal van Dave Crockett al? Dave Crockett was een avonturier en een pelsenjager. Hij leefde rond 1800 in de binnenlanden van Noord-Amerika en woonde in een houten blokhut waar hij de grootste avonturen beleefde.

8 t/m 12 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Ben jij ook een echte avonturier en doe je het liefst alleen maar stoere dingen, zoals in hoge touwbanen klimmen en vervolgens keihard naar beneden gaan met de tokkel? Of wil je leren hoe jij jezelf kunt oriënteren in de bossen en ’s avonds je eten kan koken boven een houtvuurtje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op het Outdoorcentrum staat namelijk de blokhut van Dave Crockett waar je zijn avonturen zult beleven en veel uitdagende activiteiten zal ondernemen.

Zorg er daarom voor dat je altijd goed op je hoede blijft, want voordat je het weet kom je de bandieten tegen die het gevonden goud van je af willen pakken! Behalve volop spanning en avontuur is er natuurlijk ook gelegenheid om lekker te relaxen en op het strand te spelen en te zonnen. Ben jij stoer genoeg om in de huid van een echte avonturier te kruipen? Meld je dan snel aan voor het Dave Crockett Camp.

Wat dacht je van klimmen en abseilen vanaf een hoge ‘rots’, op zoek gaan naar eten of met een kano de rivier afzakken op zoek naar goud? Dat goudzoeken niet zonder gevaar is, zul je ervaren.

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

Kanoën, vlotten bouwen, klimmen en abseilen, boogschieten, zwembad, primitief koken, hoge touwbanen, oriëntatietocht, spannend thema, dropping. Groepsaccomodatie Markant

Aankomst Vertrek 29

zo 17 juli

vr 22 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

9


812

Montferland Mysterie Camp de mysterie op?

Los jij het eeuwenou

Reissom vanaf:

360,-

8 t/m 12 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Kasteel bezoek, dropping, spannend thema, klimmen en abseilen, mysterietocht, vlotten bouwen, kanotocht, boogschieten Groepsaccomodatie Markant

Aankomst Vertrek

18

zo 01 mei vr 6 mei

28

zo 10 juli

33

zo 14 aug vr 19 aug

10

vr 15 juli

Het kasteel is gehuld in een dikke laag mist, het is donker, ineens hoor je een geluid hoog boven je. Wat vliegt daar? Het lijkt wel…nee, heksen bestaan niet…of? Zou de legende van Mechteld ten Ham dan toch waar zijn?! Tijdens het Montferland Mysterie Camp ga je terug in de tijd: ’s Heerenbergh, het jaar 1605. In deze tijd geloofde men in hekserij en er zijn dan ook veel verhalen, mythen en legenden over deze periode. Aan jou de taak om uit te vinden wat echt waar is en zo achter het échte mysterie van het Montferland te komen! Mechteld ten Ham staat bekend als de heks van ’s Heerenbergh die de waterproef heeft doorstaan, doordat ze niet verdronk maar bleef drijven toen ze in het water werd gegooid. Uiteindelijk is besloten om haar op de brandstapel te verbranden, maar is dat daadwerkelijk gebeurd? Ook maak je kennis met Graaf Herman van den Bergh, stadhouder van Gelderland. Een eigenaardige man met een glazen oog die wat te verbergen heeft, maar wat?

Behalve het oplossen van het Montferland Mysterie, is er ook voldoende tijd voor diverse andere activiteiten op het Outdoorcentrum zoals klimmen, de touwbanen bedwingen en een spannende GPS-tocht. Ook kun je lekker relaxen aan het zandstrand en genieten bij het kampvuur. Ben jij een echte speurneus en houd je wel van wat avontuur? Kom dan naar het Montferland Mysterie Camp en wie weet ben jij degene die het eeuwenoude mysterie van kasteel Bergh kan oplossen!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


812

Animal Ranger Camp Ben jij de ranger die

wij zoeken?

Reissom vanaf:

370,-

Ben jij avontuurlijk aangelegd en helemaal weg van dieren? Dan ben jij de Ranger die wij zoeken! Een week lang ga je leuke activiteiten doen waarbij dieren centraal staan, met als hoogtepunt een bezoek aan de echte jungle bij Burgers Zoo in Arnhem. Een Ranger is iemand die zich inzet voor de natuur en opkomt voor wilde dieren. Maar een Ranger word je natuurlijk niet zo maar! Als echte Ranger ga je klimmen, touwbanen trotseren en leer je hoe jij de weg kunt vinden in een donker bos. Wanneer je dit allemaal onder de knie hebt, kan onze World Nature Expedition bij Burgers Zoo beginnen. We bezoeken de Afrikaanse savanne om vervolgens op onderzoek te gaan bij de olifanten en tijgers in de jungle van Azië. Daarna maken we nog een ‘diepzeeduik’ in de oceaan. Als afsluiting van deze spectaculaire expeditie kunnen we even bijkomen op het terras bij de speeltuin.

De volgende dag ga je met een echte boswachter op excursie door het natuurpark Montferland en inspecteer je per kano het natuurgebied De Oude IJssel. Ook breng je een bezoek aan een echte struisvogelfarm waar je oog in oog komt te staan met deze bijzondere dieren en je gaat naar een dierenasiel. Uiteraard is er ook nog voldoende tijd om te relaxen op het strand of bij het kampvuur. Na deze geweldige week ontvang je het Ranger paspoort van het Wereld Natuur Fonds en word je voor drie maanden lid van de WNF Rangerclub! Dit wordt gegarandeerd een beestachtige week, waar je met veel plezier op terug zult kijken!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

8 t/m 12 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Burgers Zoo, Struisvogel Farm, Dierenasiel, 3 maanden lidmaatschap WNF- Rangerclub, kano tocht, klimmen, vlotten bouwen, oriëntatietocht. Groepsaccomodatie Markant

Aankomst Vertrek 27

zo 03 juli

vr 8 juli

28

zo 10 juli

vr 15 juli

29

zo 17 juli

vr 22 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

32

zo 07 aug vr 12 aug

33

zo 14 aug vr 19 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

11


10 12

Fun for Kids Camp Leuke activiteiten en

100% fun

Reissom vanaf:

365,-

10 t/m 12 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Movie Park Germany, varen op de oude IJssel, boogschieten, bowlen, subtropisch zwembad, klimclinic, vlotten bouwen, dropping, movie night.

Ben jij er helemaal klaar voor om de dagelijkse sleur achter je te laten? Kom dan naar ons Fun for Kids Camp, waar je in één week zoveel leuke dingen gaat doen, dat het je zal duizelen bij thuiskomst! We hebben voor ieder wat wils in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwemmen in een subtropisch zwemparadijs, lekker chillen op het strand of een partijtje beachvolleybal? Ook varen we met een kano de IJssel over naar het mooie stadje Doesburg. Hier kun je trouwens ook prima shoppen!

Groepsaccomodatie Markant 18 27 28 29 30 31 32 33 34

Aankomst zo 01 mei zo 03 juli zo 10 juli zo 17 juli zo 24 juli zo 31 juli zo 07 aug zo 14 aug zo 21 aug

12

Vertrek vr 6 mei vr 8 juli vr 15 juli vr 22 juli vr 29 juli vr 05 aug vr 12 aug vr 19 aug vr 26 aug

Fun staat centraal, dus trek je bowlingschoenen maar aan voor het Disco bowlen of ga lekker relaxen tijdens de Movie Night. Maar als je te lang relaxed, word je lui… daarom hebben we de hele week allerlei super leuke activiteiten voor je georganiseerd op of bij het Outdoorcentrum zoals bijvoorbeeld een klimclinic.

Het hoogtepunt van deze week is een bezoek aan Movie Park Germany, het meest unieke film- en entertainment park van Europa. Hier beleef je meer dan 40 attracties, super snelle achtbanen, shows en entertainment waarbij jij je in Hollywood waant! Zoals je kunt lezen, dit camp bestaat uit 100% Fun. Ben jij op zoek naar een gezellig week waarbij plezier voorop staat? Meld je dan nu aan voor het Fun for Kids Camp.

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


10 12

Adventure for Kids Camp Een week vol aktie,

adventure en fun

Reissom vanaf:

355,-

Dit is hét camp voor jonge avonturier die houden van actie, avontuur en niet te vergeten ook erg veel plezier! Ben jij avontuurlijk aangelegd en lijkt het je gaaf om in bomen te klimmen en keihard van een tokkelbaan af te gaan? Dan is het Adventure for Kids Camp echt iets voor jou! Het Outdoorcentrum is de perfecte locatie voor dit camp, want hier zijn genoeg avontuurlijke dingen te beleven. Tijdens de boogschietclinic leer je om een pijl midden in de roos te kunnen schieten en op onze klimtoren kun jij laten zien hoe goed je kunt klimmen. Ook wordt er een mega vlottenrace georganiseerd en we gaan een Laser Quest Game doen, waarbij we met onze computer gestuurde lasergun door nevelige en mysterieuze ruimtes sluipen op zoek naar de tegenpartij.

’s Avonds kun je meedoen aan het sporttoernooi, de bonte avond of ga je lekker relaxen bij het kampvuur. Voor de echte avonturiers onder ons die willen en durven, verruilen we één nachtje de groepsaccommodatie voor een zelfgemaakte tent in het ‘bos’, waarbij we natuurlijk ook ons avondmaal op een zelfgemaakt houtvuurtje zullen gaan bereiden. Vind jij het leuk om actief bezig te zijn en uitdagende activiteiten te doen? Meld je dan aan voor het Adventure for Kids Camp!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

10 t/m 12 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Kanoën, Laser Quest, klimmen en abseilen, boogschieten, speurtocht, hoge touwbanen, subtropisch zwembad, sport en spel, dropping. Groepsaccomodatie Markant 18 27 28 29 30 31 32 33 34

Aankomst zo 01 mei zo 03 juli zo 10 juli zo 17 juli zo 24 juli zo 31 juli zo 07 aug zo 14 aug zo 21 aug

Vertrek vr 6 mei vr 8 juli vr 15 juli vr 22 juli vr 29 juli vr 05 aug vr 12 aug vr 19 aug vr 26 aug

13


10 17

Muziektheater Camp Acteren, muziek en

theatermaken

Reissom vanaf:

439,-

10 t/m 11 jaar 12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Muziektheaterlessen & generale repetitie, kanoën, Klimmen en abseilen, zwemmen, premièreavond in het theater. Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek

27

zo 03 juli

vr 8 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

33

zo 14 aug vr 19 aug

14

Een glansrol in een muziek- of theaterproductie is een droom van iedereen met een passie voor theatermaken. Zo’n rol krijg je natuurlijk niet zomaar, je moet daar veel voor oefenen. Vind jij het super om in het theater te staan, te zingen en te bewegen? Dan heb jij het juiste camp gevonden! Tijdens het Muziektheater Camp werk je mee aan het maken van een korte voorstelling die je opvoert tijdens de premièreavond, waarbij jouw ouders en vrienden van harte welkom zijn! Je krijgt les in Theater De Gruitpoort in Doetinchem. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde docenten van muziektheaterschool GRID. Deze docenten hebben een professionele opleiding genoten en zijn gewend om te werken met groepen waarin niveauverschillen zijn. Dus of je nu al veel of juist weinig ervaring hebt, de docenten weten iedereen uit te dagen en het beste in je naar boven te halen! Tijdens de lessen leer je onder andere bewegingsen stemtechnieken.

Tijdens de lessen wordt jouw improvisatietalent gestimuleerd, je leert jouw fantasie te gebruiken en eigenwijs te zijn. Er wordt vooral gewerkt vanuit improvisatie; zo ontstaat er steeds een unieke voorstelling! Uiteraard is er ook nog voldoende tijd voor diverse andere activiteiten zoals een kanotochtje over de IJssel en klimmen en abseilen van de klimtoren op het Outdoorcentrum. Wil je even bijkomen van alle bezigheden dan ga je lekker relaxen aan het strand of bij het kampvuur. Ga jij voor die glansrol in de muziektheaterproductie van Summer Camps Holland? Meld je dan aan voor dit camp!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


10 17

Musical Camp Een week vol zang,

dans en theater

Reissom vanaf:

439,-

Droom jij er ook wel eens van om als grote ster te schitteren in een echte musical zoals Joseph, Merry Poppins of Evita? Deze droom kan uitkomen! Bij het Musical Camp ga elke ochtend naar het theater waar je onder begeleiding van de zang- en dansdocenten van het Theater De Gruitpoort in Doetinchem de grondbeginselen van het spelen van een musical leert. Het Musical Camp is laagdrempelig. Je krijgt les in tekstbehandeling, spreken en spelen op het toneel en het opbouwen van een musicalpersonage. Je leert danstechnieken, zingt veel samen en je leert luisteren naar het samenklinken van jouw stem met die van anderen. Ook is er aandacht voor het ontwikkelen van je eigen talent en techniek. Na een week lang oefenen ben je er op donderdagavond helemaal klaar voor! In een echt theater ga je voor het grote publiek de stukken van bestaande musicals ten gehore te brengen. Je ouders en vrienden zijn hierbij van harte welkom!

Het wordt een drukke week, maar we zorgen ervoor dat er ook nog voldoende tijd is om te ontspannen. Elke middag en avond gaan wij iets leuks ondernemen zoals kanovaren, boogschieten, shoppen in de stad of wat dacht je van lekker relaxen aan het zandstrand. Na het avondeten kan je weer lekker met de musicaloefeningen bezig gaan, zodat je alles goed kunt instuderen. Mocht er nog tijd over zijn, dan gaan we op het Outdoorcentrum naar de Movie Night of genieten we rondom het kampvuur.

10 t/m 11 jaar 12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Zang- en danslessen & generale repetitie, kanoÍn, Klimmen en abseilen, zwemmen, premièreavond in het theater. Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek 28

zo 10 juli

vr 15 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

32

zo 07 aug vr 12 aug

Bij het Musical Camp krijg je de gelegenheid om van jouw droom werkelijkheid te maken!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

15


10 17

Circustheater Camp iviteit

Acrobatiek en creat

Reissom vanaf:

439,-

10 t/m 11 jaar 12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Arcobatic & jongleer clinics, perfomance lessen, kanoÍn, Klimmen en abseilen, zwemmen, premièreavond in het theater. Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek

29

zo 17 juli

34

zo 21 aug vr 26 aug

16

vr 22 juli

Zie jij het al voor je? Als ware artiest steel jij de show met jouw spectaculaire acrobatiek- en jongleeract. De zaal is muisstil terwijl jij een geweldige performance laat zien! Met een diepe buiging neem je het daverende applaus in ontvangst. Lijkt het je geweldig om jouw acteertalenten te combineren met acrobatiek en ga jij graag de uitdaging aan met jouw creativiteit en fysieke vaardigheden? Dan ben jij degene die we zoeken voor ons Circustheater Camp!

Dit vergt uiteraard de nodige creativiteit, durf, verbeeldingskracht en capaciteit maar de instructeurs en vakdocenten van Theater de Gruitpoort zullen ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf naar boven zult halen!

Mede door het succes van wellicht wel het bekendste circustheater van de wereld, Cirque du Soleil, is de populariteit van circusacts gecombineerd met muziek en dans de laatste jaren enorm toegenomen. Benieuwd of er een echte artiest in jou schuilt? De vakdocenten van Theater de Gruitpoort leren je tijdens dit camp diverse acts op het gebied van acrobatiek, dans, jongleren, luchtwerk en performance, zodat jij op donderdagavond in een echte voorstelling jouw show kunt laten zien!

Na een intensieve dag in het theater is er tijdens dit camp natuurlijk ook nog voldoende gelegenheid om met je medeartiesten lekker even bij te komen op het strand of om relaxed een filmpje kijken op het Outdoorcentrum. Zie jij jezelf al schitteren in het Circustheater van Summer Camps Holland, meld je dan snel aan!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


10 17

Movie Camp Camerawerk, actere

n en filmopnamen

Reissom vanaf:

439,-

Schuilt er een filmregisseur in jou en groei je uit tot een ware Steven Spielberg? Of ben jij wellicht een topacteur zoals Martijn Lakemeier, die op 16-jarige leeftijd de sterren van de hemel speelt in de film Oorlogswinter? Of je nu het liefst achter een camera staat om een film te maken of juist ervóór, bij het Movie Camp ga jij, onder begeleiding van de theater- en filmdocenten van kunst- en cultuurcentrum de Gruitpoort, bezig met acteren én het maken van een spectaculaire film. Zo krijg jij de mogelijkheid om vóór of achter de camera’s te schitteren! Tijdens het maken van de film kom je in aanraking met allerlei onderdelen van de filmindustrie zoals het opstellen van een script, het instuderen van scènes, de filmopnamen en uiteraard het monteren van de film. Afhankelijk van jouw voorkeur krijg je deze week acteerlessen of je leert de in’s en out’s van het camerawerk en de montage van een film. Wanneer alles is ingestudeerd gaan we de film opnemen. Tijdens dit Movie Camp leer je niet alleen erg veel, maar er is ook voldoende tijd voor onze ‘sterren’ om te relaxen. Wil je meer actie? Dan gaan we lekker klimmen en abseilen of boogschieten.

Voordat het avondprogramma begint is er uiteraard nog tijd om de teksten en de scènes in te studeren. Donderdagavond is het tijd voor de echte glitter en glamour: “Laat de ‘limousine’ maar voorrijden want het is tijd voor de première van de film”. Uiteraard krijgen onze producenten en acteurs een VIP behandeling. Wil jij schitteren in je eigen film en alles leren over acteren of ga jij helemaal voor het cameravak en de filmproductie? Schrijf je dan in voor het Movie Camp, waar je naast alles dat je zult leren, ook heel veel plezier zult beleven!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

10 t/m 11 jaar 12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Film- en acteerlessen, monteren en regisseren, kanoën, klimmen en abseilen, sport en spel, kampvuur, zwemmen, dropping, movie night. Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek 27

zo 03 juli

vr 8 juli

28

zo 10 juli

vr 15 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

17


10 17

Pop Star Music Camp dium!

Schitteren op het po

Reissom vanaf:

439,-

10 t/m 11 jaar 12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Workshop dans-zangmuziek en perfomance, Kanoën, klimmen en abseilen, boogschieten, optreden in het theater. Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek

27

zo 03 juli

vr 8 juli

28

zo 10 juli

vr 15 juli

33

zo 14 aug vr 19 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

Zie jij het al voor je…de zenuwen gieren door je lijf, dit is jouw moment om te laten zien wat jouw kwaliteiten zijn! De muziek begint, je haalt diep adem en…zingt de sterren van de hemel! Heb jij altijd al in de schijnwerpers willen staan en wil je niets liever dan een echte popster worden? Kom dan naar het Pop Star Music Camp! De ervaren docenten van Muziektheater de Gruitpoort staan deze zomer helemaal klaar om jou alles te leren, om een echte Pop Star te kunnen worden. Of je nu een zanger(es) bent die kickt op één stijl of juist bekend wil worden door jouw diversiteit in muziekstijlen. Of je al podiumervaring hebt of de juiste podiumuitstraling wil leren. Dit camp is er voor iedereen die de ambitie heeft om misschien in The Voice of Holland of X-factor te schitteren. Omdat elke stem uniek is leer je hoe jij jouw stem verantwoord kunt gebruiken en krijg

18

je training in zang, beweging, performance en human beatbox. Er wordt niet alleen veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van een goede zangtechniek, maar ook aan timing en gevoel voor tempo. Alle aspecten om diverse popstijlen te kunnen begeleiden en te soleren komen aan bod. Na een aantal intensieve, leerzame maar zeker ook leuke dagen is het op donderdagavond zover…een heus optreden voor een volle zaal! Uiteraard heb je ook voldoende tijd om te chillen op het strand en om activiteiten te gaan doen op het Outdoorcentrum zoals boogschieten, kanovaren en wandklimmen. Zie jij jezelf al helemaal als de nieuwe popster van Nederland, meld je dan aan voor het Pop Star Music Camp!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


10 17

Top Kok Camp Culinair genieten bi

j Summer Camps Ho

lland

Reissom vanaf:

399,-

Denk jij bij de kookprogramma’s van Gordon Ramsey, Herman den Blijker en Jamie Oliver: “Dat kan ik ook wel”! Vind je het leuk om verschillende gerechten zelf te maken en zou je graag eens willen koken met een echte chef? Kom dan naar ons Top Kok Camp! Uiteraard staat bij dit Camp het koken centraal. En hiermee bedoelen we niet zomaar achter het fornuis staan en een soepje opwarmen... Jij krijgt namelijk elke dag een kookclinic, met als dampend hoogtepunt een kookworkshop van de souschef van viersterren hotel-restaurant Villa Ruimzicht in Doetinchem. Na een korte kennismaking krijg je al snel opdrachten van de sous-chef zodat je echt mee gaat werken aan het diner. De overige dagen maken we gebruik maken van de professionele keuken in Restaurant Dutch Mountain. Elke middag en avond koken we hier met een ander thema, zoals Italiaans, culinair en outdoor cooking. Als je goed eet, moet je natuurlijk ook goed bewegen. Voordat we ’s middags de keuken in gaan zullen we in de ochtenden allerlei

activiteiten bij het Outdoorcentrum doen, zoals wandklimmen, touwbanenparcours, boogschieten en een kanotocht. Ook kan je rekenen op een bezoekje aan een echte struisvogelboerderij om daar een ‘eitje’ op te halen! Als proef op de som mag je op donderdagavond een diner bereiden voor speciale gasten, zoals bijvoorbeeld je ouders! Naast het koken wordt er aandacht besteed aan de presentatie en zul je op deze avond ook de gerechten uitserveren. Je krijgt een mooi kookschort, een koksmuts en natuurlijk ook een kookmap waarin je alle recepten kunt bewaren, zodat je thuis jouw familie nog eens kunt verassen. Is koken jouw passie en ben jij wellicht een Chef Kok in spé? Dan is het Top Kok Camp echt wat voor jou!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

10 t/m 11 jaar 12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights 4 x kookclinic, 1x kookworkshop Villa Ruimzicht, kookschort en ‘koksmuts’, kanoën, struisvogel Farm, klimclinic. Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek 28

zo 10 juli

vr 15 juli

29

zo 17 juli

vr 22 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

19


12 17

Beauty & Fashion Camp amour

Fashion, glitter en gl

Reissom vanaf:

439,-

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Workshops fashion, catwalklopen, modeshow, bezoek Beauty Centrum Palestra, fotoshoot, kanotocht, boogschieten, movie night. Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek

28

zo 10 juli

vr 15 juli vr 22 juli

29

zo 17 juli

32

zo 07 aug vr 12 aug

33

zo 14 aug vr 19 aug

Zit jij ook aan de buis gekluisterd tijdens Benelux Next Top Model en Project Runway? Droom je ervan om op de rode loper te lopen terwijl fotografen elkaar verdrukken om die ene perfecte foto van jouw te maken? Grijp dan de kans om jouw droom werkelijkheid te laten worden bij het Beauty & Fashion Camp! Tijdens dit Camp kom je niet alleen in aanraking met het werk van een model, maar ook met alle elementen van het werk van een kleding designer! Onze Fashion docenten zullen je alles vertellen over het werk van een kleding designer. Je leert om mode te ontwerpen, de juiste stoffen te gebruiken en hoe je een moodboard maakt om zo de trend voor het komende jaar te voorspellen!. Uiteraard steek je ook zelf je handen uit de mouwen om onder de deskundige begeleiding van onze docenteneen eigen creatie te ontwerpen. Om je om te toveren tot een heuse Hollywoodster, brengen we een bezoekje aan de visagisten bij Beauty Centrum

20

Palestra. Daarna krijg je een workshop poseren en wordt er uiteraard een fotoshoot gemaakt. En op donderdagavond ga jij schitteren op de catwalk tijdens de grote modeshow in Theater de Gruitpoort. Naast alle glitter en glamour is er nog voldoende tijd voor ontspanning en actie op het Outdoorcentrum. Wat dacht je van een relaxed kano tochtje, een lesje boogschieten of een potje beachvolleybal op het strand? Deze week ontwerp jij je kleding zoals Viktor & Rolf en loop je over de catwalk zoals het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes, kortom dit wordt een week om nooit meer te vergeten!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


12 17

Wakeboard Camp 100% wakeboarden

Reissom vanaf:

380,-

Heb je altijd al een keer willen wakeboarden of ben je er al aan toe om een flip of air raileys te oefenen? Lijkt dit je Cool? Dan moet jij je zeker inschrijven voor het Wakeboard Camp. Wakeboarden is de nieuwste vorm van waterskiën, het is ontstaan in de USA en is inmiddels de snelst groeiende tak van de waterskisport. Wake betekent hekgolf. Wakeboarden is ‘boarden’ (en springen) waarbij gebruik wordt gemaakt van de hekgolf. De wake dient als jump waardoor je vette airs kan maken. Er zijn veel coole moves die gemaakt kunnen worden, zoals flips, spins, air raileys, grabs, KGB’s, whirlybirds, en nog veel meer. Summer Camps Holland heeft misschien wel de mooiste wakeboard locatie van Nederland. Direct naast het Outdoorcentrum ligt een groot recreatiegebied met zandstranden en de langste waterskibaan van Nederland (995 meter). Het is een zogenaamde kabelwaterskibaan, een soort skilift die op het water is geplaatst. Je wordt na de

start vanaf een platform over het water getrokken. Een unieke ervaring voor elke wakeboarder. Vier ochtenden krijg je les in het wakeboarden en waterskiën. Je hoeft geen ervaring te hebben, je zult zien dat je na één les al zonder te vallen een rondje kan skiën. Na een week heb je het wakeboarden al helemaal onder de knie. Ook degenen die wél ervaring hebben, komen helemaal aan hun trekken. De ervaren instructeurs leren je alle in’s en out’s over hoe je bijvoorbeeld een spin of een back side air kunt maken. Op de laatste dag van je Wakeboard Camp wordt er een wedstrijd georganiseerd met natuurlijk ook een officiële prijsuitreiking. Word jij dit jaar de beste Wakeboarder van Summer Camps Holland?

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights 4 x wakeboarden, disc golf, kanoën, mountainbiken, klimmen en abseilen, hike, dropping, movie night

Kampeerterrein Markant 18 27 28 29 30 31 32 33

Aankomst zo 01 mei zo 03 juli zo 10 juli zo 17 juli zo 24 juli zo 31 juli zo 07 aug zo 14 aug

Vertrek vr 6 mei vr 8 juli vr 15 juli vr 22 juli vr 29 juli vr 05 aug vr 12 aug vr 19 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

21


12 17

Adventure Camp l actie, adventure en

Een week boordevo

fun!

Reissom vanaf:

365,-

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Kano clinic, wakeboarden, mountainbiken, klimmen en abseilen, boogschieten, hike, hoge touwbanen, dropping, movie night Kampeerterrein Markant 18 27 28 29 30 31 32 33

Aankomst zo 01 mei zo 03 juli zo 10 juli zo 17 juli zo 24 juli zo 31 juli zo 07 aug zo 14 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

22

Vertrek vr 6 mei vr 8 juli vr 15 juli vr 22 juli vr 29 juli vr 05 aug vr 12 aug vr 19 aug

Ben jij avontuurlijk en houd je van uitdagingen? Kom dan naar het Adventure Camp, waar je een week lang avontuurlijke en sportieve uitdagingen aan zult gaan! Je gaat klimmen en abseilen van onze klimtoren en ook een mountainbike tocht door de bossen van het Montferland staat op het programma. Heb je ons hoogteparcours volbracht? Dan ga je daarna via de tokkelbaan weer naar beneden! Ook maak je nog een spannende wandeltocht en slaap je een nachtje in zelfgebouwde tentjes. Het avondeten zul je dan bereiden op een zelfgemaakt houtvuurtje.

Behalve alle inspannende activiteiten is er uiteraard ook voldoende tijd om te relaxen op het zandstrand en kun je zelf een ‘zeewaardig’ vlot bouwen. Wil jij een uitdagende zomer tegemoet gaan en graag een keer op avontuur? Meld je dan aan voor het Adventure Camp!

Één van de hoogtepunten van dit camp is het wakeboarden bij de langste waterskibaan van Nederland. Nadat je uitleg hebt gekregen van de instructeur, zul je zien dat je de techniek al vrij snel onder de knie hebt, zodat dat je zelf over het water kunt jumpen!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


12 17

Fun Camp Chillen met je vrien

den

Reissom vanaf:

365,-

Wil jij lekker genieten samen met leeftijdsgenoten? Dan is het Fun Camp echt iets voor jou. De naam van het camp zegt al genoeg, het is tijd voor FUN! Het terrein van Markant Outdoorcentrum grenst aan het recreatiegebied Stroombroek, een ideale plek om te zwemmen, beachvolleyballen en nog veel meer leuke dingen te doen! Je maakt een kanotochtje over de IJssel, daarna meren we aan in Doetinchem waar we kunnen shoppen en een terrasje kunnen pakken. Aansluitend volgt het middagprogramma, gaan we schermen als de drie Musketiers of treed je liever in de voetsporen van Robin Hood tijdens het boogschieten? Aan jou de keus! Een echte FUN dag wordt zeker het bezoek aan Movie Park Germany, het meest unieke film- en amusementspark in Europa! De ruim 40 shows en attracties in het teken van 5 verschillende thema’s, staan garant voor een super gezellige dag. De grootste durfals wagen zich in de spectaculaire houten achtbaan waar je geniet van de steile beklimmingen en afdalingen waarbij je een snelheid bereikt van 70 km of meer per uur!

Ook onderneem je diverse activiteiten zoals een ontdekkingstocht met een GPS en leuke opdrachten. We gaan met z’n allen naar het subtropisch zwembad en een spectaculaire zeskamp staat ook op het programma. Met zelfgemaakte houten vlotten ga je lekker ravotten op het water en daarna heerlijk in het gras liggen terwijl je kijkt naar een spannende film in onze openlucht bioscoop. Durf jij daarna nog mee met de spotdropping? Voor veel fun, strand en coole activiteiten is dit helemaal jouw camp. Je gaat een week lang relaxen en heel veel leuke dingen doen, het is immers vakantie. Bij Summer Camps Holland ga jij je zeker niet vervelen!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Movie Park Germany, boogschieten, shoppen, disc golf, subtropisch zwembad, midgetgolf, kanotocht, dropping, movie night. Kampeerterrin Markant 18 27 28 29 30 31 32 33

Aankomst zo 01 mei zo 03 juli zo 10 juli zo 17 juli zo 24 juli zo 31 juli zo 07 aug zo 14 aug

Vertrek vr 6 mei vr 8 juli vr 15 juli vr 22 juli vr 29 juli vr 05 aug vr 12 aug vr 19 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

23


12 17

MTB Freeride Camp n op bikes!

Ultieme uitdaginge

Reissom vanaf:

380,-

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights 3 dagdelen freeride, MTB clinics, boogschieten, dropping, zwemmen, klimmen en abseilen.

Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek

28

zo 11 juli

vr 16 juli vr 23 juli

29

zo 18 juli

32

zo 08 aug vr 13 aug

33

zo 15 aug vr 20 aug

24

Tijdens ons super coole MTB Freeride Camp maak jij de meest vette jumps bij het grootste Freeride park van Nederland en ga je heerlijk crossen door de heuvels van het Montferland. Of je nu een ervaren freerider/ mountainbiker bent of niet, dit camp is er voor iedereen die graag de uitdaging per fiets aangaat! De instructeurs van het Freeride park in Doetinchem leren je alles over het Freeriden. Het park bestaat uit kombochten, diverse jumps en echte freeride kicks zoals dubbles, hips en tables ĂŠn voor de echte helden is er zelfs een hamsterrad! Durf jij deze ultieme uitdaging aan? Het Freeriden wordt afgewisseld met mountainbike tochten die je door het spectaculaire heuvelachtige parcours van de Monferlandse bossen zullen leiden. Onze gecertificeerde mountainbike instructeurs lichten de belangrijkste rijtechnische tips en trucs toe, waaronder de juiste fietshouding.

Ook leer je bijvoorbeeld op welk moment je moet schakelen en wordt er aandacht besteed aan hoe je door modder, mul zand of over omhoogstekende boomwortels fietst. Behalve het intensieve MTB-Freeriden is er elke dag nog voldoende tijd voor ontspannende activiteiten zoals zwemmen, boogschieten, een dropping, lekker relaxen bij het kampvuur en niet te vergeten de afsluitende feestavond. Houd jij van actie en avontuur op de fiets? Dan is het MTB Freeride Camp hĂŠt camp waar jij al jouw energie in kwijt kunt!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


12 17

Mega Pretpark Camp 100% pretpark

Reissom vanaf:

398,-

Boordevol enthousiasme en toch ook wel wat spanning stap jij in een spectaculaire attractie. Allereerst de wildwaterbaan en daarna snel door naar de super roller coaster die keihard door de bochten gaat, wauw dit is écht vet! Vind jij een pretpark helemaal het einde en kan het jou niet gek genoeg zijn? Kom je dan helemaal uitleven bij ons Mega Pretpark Camp! Tijdens dit camp bezoek je een aantal indrukwekkende pretparken en ga je zelfs naar ‘Hollywood’ waar je middenin een film zult rondlopen. Bij Movie Park Germany net over de grens in Duitsland waan jij je op een echte filmset! De attracties en shows staan garant voor een adrenalinekick en een onvergetelijke tijd. Ook pretpark Hellendoorn staat op het programma, waar de achtbanen met spectaculaire namen zoals de Tornado en Rioolrat (in het donker!) je een duizelingwekkende ervaring zullen bezorgen. Beleef ook ‘de wraak van de legendarische Keizer Montezuma’ die jouw wereld volledig op z’n kop zal zetten, dat je het hierbij droog zult houden is niet gegarandeerd!

Behalve de bezoeken aan de pretparken, ga jij je ook nog vermaken op ons ‘Adventure Park’ met een spectaculaire mega zeskamp, vlotvaren en klimmen! Uiteraard kun je ook een dagje relaxen aan het strand en bijkomen van alles wat je hebt meegemaakt. Heb jij nog wat energie over voor de dropping of de movie night? Ons Mega Pretpark Camp staat bol staat van de uitdagende attracties en vooral heel veel plezier, dat moet je meemaken!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Movie Park Germany, pretpart Hellendoorn, Adventure park, zwemmen, boogschieten, movie night.

Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek

18 27 28 29 30 31 32 33 34

zo 01 mei zo 03 juli zo 10 juli zo 17 juli zo 24 juli zo 31 juli zo 07 aug zo 14 aug zo 21 aug

vr 6 mei vr 8 juli vr 15 juli vr 22 juli vr 29 juli vr 05 aug vr 12 aug vr 19 aug vr 26 aug

25


12 17

Zwerf Expeditie Camp e missie!

cht voor een special

Expeditieleden gezo

Reissom vanaf:

365,-

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Kanozwerftocht, mountainbiketocht, klimmen en abseilen, hike, primitief expeditie, boogschieten.

Kampeerterrein Markant 18 27 28 29 30 31 32 33 34

Aankomst zo 01 mei zo 03 juli zo 10 juli zo 17 juli zo 24 juli zo 31 juli zo 07 aug zo 14 aug zo 21 aug

26

Vertrek vr 6 mei vr 8 juli vr 15 juli vr 22 juli vr 29 juli vr 05 aug vr 12 aug vr 19 aug vr 26 aug

Je sluipt door het bos, de woorden van de expeditieleider malen nog door je hoofd…geheime missie…spanning…avontuur…riskante onderneming...tijdsdruk...maar de expeditie moet slagen! Zonder dat het opgemerkt wordt, zul je een aantal opdrachten moeten uitvoeren en de nodige obstakels zien te trotseren. Ga jij uitdagingen en avontuur niet uit de weg? Zorg er dan voor dat deze expeditie geen Mission Impossible wordt en maak het onmogelijke waar tijdens het Zwerf Expeditie Camp! Tijdens deze buitengewone missie word je ‘gedropped’ in de bosrijke grensstreek tussen Nederland en Duitsland, daar gaat het Zwerf Expeditie Camp écht van start! Het eerste gedeelte van de expeditie wordt afgelegd met kano’s om vervolgens op mysterieuze wijze de Nederlandse wateren te infiltreren.

Tijdens deze expeditie leer je ook hoe je rotsen moet beklimmen en krijg je een lesje boogschieten. Naast al deze activiteiten is er ook voldoende tijd om te chillen, lekker te zwemmen en lol te hebben. Als het jouw team lukt om deze missie succesvol af te ronden, zal het eindfeest op donderdagavond groots gevierd kunnen worden.

’s Avonds zul je een bivak opslaan en op een zelfgemaakt houtvuur het avondeten bereiden. Na een nachtje slapen onder de sterrenhemel zal jouw team de volgende ochtend op mountainbikes de missie voortzetten en door de heuvels van het Montferland crossen.

Ben jij niet bang voor het onbekende en hou je wel van een uitdaging? Meld je dan aan voor het Zwerf Expeditie Camp en doe mee aan deze avontuurlijke zwerftocht!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


12 17

Rescue 112 Camp In vuur en vlam

Reissom vanaf:

395,-

In de verte cirkelt een rookpluim de lucht in. Wat zou daar aan de hand zijn? Vrijwel direct komt er een brandmelding bij de centrale meldkamer binnen, er is een uitslaande brand in een woonhuis! Razendsnel maken de brandweerlieden zich klaar om het vuur te gaan blussen. Zouden er nog mensen in het brandende huis zijn? Hoe kunnen we de brand het beste bestrijden? Komen er misschien gevaarlijke stoffen vrij tijdens deze brand? En hoe is de brand eigenlijk ontstaan? Allemaal vragen die de hulpdiensten moeten beantwoorden! Schuilt er een echte brandweerman of -vrouw in jou en houd jij je hoofd koel wanneer het erop aankomt? Kom dan naar het Rescue 112 Camp, een uniek en leerzaam camp boordevol actie! Brandweertrainingscentrum ‘Achterkamp’ in Baak staat centraal tijdens dit camp. De ervaren brandweerinstructeurs leren je hier alles over brandbestrijding en hulpverlening. Op het terrein staat een brandoefenhuis waar onder realistische omstandigheden in duisternis, hitte, rook en vuur getraind kan worden.

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights

Je leert over verschillende blusmiddelen door bijvoorbeeld een brandende pop te blussen met een brandblusser of een blusdeken en je doet een oefening waarbij je het temperatuurverschil tussen het plafond en dicht bij de grond zult ervaren. Ook leer je hoe je het beste een ruimte kunt verkennen die vol rook staat en zie je het effect van een brandmeldcentrale en rookmelders.

4 x dagdelen brandweercentrum, Kanoën, klimmen en abseilen, boogschieten, speurtocht

Aankomst Vertrek

Uiteraard ga jij je ook nog vermaken op het Outdoorcentrum met allerlei leuke ontspannende activiteiten zoals zwemmen, lekker relaxen bij het kampvuur en genieten van de movie night.

27

zo 04 juli

vr 9 juli

28

zo 11 juli

vr 16 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

32

zo 08 aug vr 13 aug

Kampeerterrein Markant

Lijkt het je gaaf om een hele week in de wereld van de brandweer te stappen? Meld je dan nu aan voor het Rescue 112 Camp!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

27


12 17

Sun & Snow Camp w of toch de zon?

Boarden in de snee

Reissom vanaf:

494,-

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Wakeboarden, 3 dagdelen ski- of snowboard les, klimtuin, rodelen, mountainbiken, vlotvaren, dropping, Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek

27

zo 03 juli

vr 8 juli

28

zo 10 juli

vr 15 juli

29

zo 17 juli

vr 22 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

32

zo 07 aug vr 12 aug

33

zo 14 aug vr 19 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

28

Vind jij het ook zo lastig om te moeten kiezen tussen de wintersport en de zomervakantie? Met het Sun & Snow Camp biedt Summer Camps Holland je dé oplossing! Tijdens dit camp combineren we namelijk Sun & Snow waardoor je het ene moment heerlijk aan het skiën of snowboarden bent, en het andere moment volop geniet van de zon en het strand. In Bottrop (D) ligt het Alpincenter waar jij twee dagen lang onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs zult genieten van winterse activiteiten, zoals skiën of snowboarden. Het maakt niet uit of je een ervaren wintersporter bent of niet, deze langste indoor skibaan van de wereld biedt voor iedereen voldoende uitdagingen! Uiteraard ga je ook nog relaxed een dagje chillen op het strand. En als je weer helemaal bijgekomen bent van alle ervaringen, kun jij je energie weer kwijt tijdens de mountainbike tocht. Daarna staat er nog een super vette activiteit op het programma; waterskiën of wakeboarden op de langste waterskibaan van Nederland!

Behalve activiteiten in de sneeuw en de zon is er in het Alpincenter nog veel meer te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Alpin Coaster, een super snelle rodelbaan waarmee je met een snelheid tot 40km per uur naar beneden raced! Ook is er een touwbaan waar je op een hoogte van 10 meter, gezekerd aan kabels, een heel touwparcours af kunt leggen. Elke avond kom je terug op het Outdoorcentrum waar jij relaxed bij het kampvuur jouw belevenissen kunt delen met de andere Summer Campers en kunt genieten van de filmavond. Wil jij het liefst twee Camps in één? Dan is het Sun & Snow Camp écht wat voor jou!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


12 17

Ski & Snowboard Camp 4 dagen skiën of sn

owboarden!

Reissom vanaf:

545,-

Vind jij het geweldig om met een flinke vaart van de piste af te suizen? Of lijkt het je super om juist te leren skiën of snowboarden? Kom dan naar ons Ski & Snowboard Camp! Skiën en snowboarden in de zomer? Jazeker! Want tijdens dit camp ga je vier dagen naar Bottrop (D) waar de langste indoor skibaan van de wereld is en waar je behalve skiën en snowboarden nog veel meer activiteiten kunt ondernemen! Of je nu al regelmatig op wintersport bent geweest of nog niet, in het Alpincenter in Bottrop krijg je les van gediplomeerde instructeurs die jou vol enthousiasme alles op het gebied van skiën en snowboarden zullen leren.

Als afsluiting van deze Ski & Snowboard week doe je mee aan de Alpincenter Rally, een spannende wedstrijd op de piste waar jij misschien wel de winnaar van wordt! Moe maar voldaan kom je elke dag weer terug op het Outdoorcentrum waar we ook nog een dagje gaan mountainbiken en lekker kunnen relaxen bij het kampvuur of genieten van de filmavond. Is skiën, snowboarden en spectaculaire activiteiten de juiste combinatie voor jou? Meld je dan snel aan voor dit camp.

Maar in dit unieke Alpincenter is nog veel meer te doen. Wat dacht je van de Hochseilbahn waar je gezekerd aan kabels een spannend touwparcours af gaat leggen, en niet te vergeten de rodelbaan waar je met een snelheid tot 40km per uur naar beneden raced! Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights 6 dagdelen ski- of snowboardles, hoge touwbaan, rodelen, mountainbiken, dropping, feestavond Kampeerterrein Markant

Aankomst Vertrek 27

zo 03 juli

vr 8 juli

28

zo 10 juli

vr 15 juli

29

zo 17 juli

vr 22 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

32

zo 07 aug vr 12 aug

33

zo 14 aug vr 19 aug

34

zo 21 aug vr 26 aug

29


12 17

Ardennen Adventure Camp Spectaculaire week

in de ardennen!

Reissom vanaf:

415,-

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Kanoën, oriëntatietocht, mountainbiken, klimmen en abseilen, boogschieten, hike, bivak, Ardennen Challenge, tube race, klettersteig. Kampeerterrein Ardennen

Aankomst Vertrek

29

zo 17 juli

vr 22 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

32

zo 07 aug vr 12 aug

30

Een week lang uitdagende activiteiten doen in een bijzondere omgeving, klinkt dat je goed in de oren? Dan is het Ardennen Adventure Camp wat voor jou! Onder begeleiding van het gediplomeerde instructeursteam van Mountain Network ga je deze week allerlei activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld de Ardennen Challenge. Dit is een spectaculair hoogteparcours met onderdelen zoals junglebrug, apenbrug en een spannend ondergronds parcours met meerdere hindernissen van ruim 100 meter! Ook een mountainbike tocht en een oriëntatieloop door de heuvels en bossen staan op het programma. Je leert om zelf een bivak in te richten, maakt een houtvuurtje om je avondeten op te bereiden en gaat daarna zelfs een nachtje slapen onder de sterrenhemel. Dat wordt zeker een belevenis om nooit meer te vergeten!

Al eens gehoord van een ‘tuberace’? Hierbij maak je met houten balken, touwen en reuze binnenbanden een zeewaardig vlot en ga je natuurlijk onderling de competitie aan. Gaat jouw vlot als eerste de waterval af? Naast alle spectaculaire activiteiten is er voldoende tijd om bijvoorbeeld te voetballen of te volleyballen op het kampeerterrein, maar je kunt natuurlijk ook relaxed bij het kampvuur zitten. Het toeristische plaatsje Dinant slaan we zeker niet over, hier kun je lekker shoppen. ‘s Avonds is er een afwisselend programma. Wat dacht je van chillen bij de Movie Night of swingen bij het afsluitende discofeest? Vanuit Nieuwegein vertrek je gezamenlijk met de bus naar de Ardennen, het camp begint dus eigenlijk al in Nederland.

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


12 17

Ardennen Fun Camp Fun & actie in de Ar

dennen!

Reissom vanaf:

415,-

Heb jij zin om een week lang de leukste activiteiten te ondernemen in een bijzondere omgeving? Kom dan naar het Ardennen Mega Fun Camp! Op de gezelligste camping van de Belgische Ardennen zijn we te gast bij Mountain Network. In één van de mooiste valleien van de Ardennen heeft Mountain Network een riante kasteelboerderij met daarnaast een camping. Dit is echt een camp voor iedereen die het leuk vindt om in de Ardennen te zijn, maar niet perse helemaal tot het uiterste wil gaan. Je kunt gezellig met je vrienden en vriendinnen leuke activiteiten doen of lekker relaxen bij het kampvuur. Wat dacht je van een kanotocht waarbij je onderweg een verfrissende duik kunt nemen en we gezellig gaan picknicken? Maar er staat nog veel meer op het programma, zoals GPS Geocatch, de Ardennen Challenge en klimmen. Natuurlijk mag een bezoek aan het toeristische vestingstadje Dinant niet ontbreken. We gaan daar naar een oude citadel van waaruit je een prachtig uitzicht hebt over de stad die ruim 100 meter lager ligt. In

Dinant kun je ook lekker slenteren door het stadje of een terrasje pakken. De avonden zijn ook mega gezellig, elke avond is er wel iets te doen in en om de kasteelboerderij. Lekker een partijtje voetbal of volleybal spelen of heerlijk swingen tijdens de feestavond! Een hoogtepunt is de Movie Night, popcorn mee en dan relaxed kijken naar een leuke film. Het is een camp waar we veel leuke recreatieve activiteiten ondernemen en waar fun altijd voorop staat! Vanuit Nieuwegein vertrek je gezamenlijk met de bus naar de Ardennen, het Camp begint dus eigenlijk al in Nederland!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights Kano trein Express, kanoën, Citadel Dinant, tube race, kookworkshop, klimmen en abseilen, boogschieten, hoge touwbanen, GPS tocht. Kampeerterrein Ardennen

Aankomst Vertrek 29

zo 17 juli

vr 22 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

32

zo 07 aug vr 12 aug

31


12 17

Ardennen Mountain Camp Op grote hoogte in

de Ardennen!

Reissom vanaf:

425,-

12 t/m 17 jaar Maximaal 25 deelnemers

Camp Highlights 4 klimworkshops, 1 klimexamen (NKBV klimcertificaat), boulderen, abseilen, klettersteig, Dinant Adventure, tube race. Kampeerterrein Ardennen

Aankomst Vertrek

29

zo 17 juli

vr 22 juli

30

zo 24 juli

vr 29 juli

31

zo 31 juli

vr 05 aug

32

zo 07 aug vr 12 aug

32

Het Ardennen Mountain Camp staat helemaal in het teken van klimmen en abseilen in de prachtige omgeving van de Belgische Ardennen. Of je nu al ervaring hebt of niet, tijdens dit camp leer je van een professioneel team, de basis van het bergbeklimmen. Heb jij in Nederland al eens in een klimhal geklommen? Dan is de kans groot dat je bij Mountain Network bent geweest. Zij zijn namelijk al jaren dĂŠ specialist in de wereld van berg- en buitensport. Alle buitensportactiviteiten van dit camp staan onder begeleiding van ervaren en gecertificeerde instructeurs van Mountain Network. Tijdens dit camp leer je onder andere hoe het zekeren (beveiligen) in zijn werk gaat en alles over de juiste klimtechniek. Uiteindelijk kun je zelfs een officieel NKBV klimcertificaat behalen, waarmee je zelfstandig in elke klimhal mag klimmen. Als je al klimervaring hebt, hang dan de voorklim setjes maar aan je gordel, want dan zoeken we het gewoon een stapje hogerop in de klimsport.

Behalve het klimmen ga je deze week ook andere buitensport activiteiten ondernemen zoals bijvoorbeeld de Ardennen Challenge, waarbij je middels spectaculaire touwbanen over indianenbruggen loopt en gaat buikschuiven van boom tot boom. Ook ga je een rotskam beklimmen via een met staalkabels beveiligde route, de zogenaamde klettersteig, om daarna weer abseilend naar beneden te gaan. ‘s Avonds is er ook van alles te beleven. Wat dacht je van een sporttoernooi of een zeskamp, maar je kunt natuurlijk ook lekker loungen tijdens de Movie Night. Vanuit Nieuwegein vertrek je gezamenlijk met de bus naar de Ardennen, het camp begint dus eigenlijk al in Nederland!

Kijk voor meer informatie en actuele beschikbaarheid op www.summercamps.nl


Locaties Nederland

Recreatiegebied Stroombroek Het Outdoorcentrum, de thuisbasis van Summer Camps Holland, ligt in het recreatiegebied Stroombroek. Dit recreatiegebied ligt op de grens van het natuurgebied Montferland en de Achterhoek. Het recreatiegebied heeft een oppervlakte van 72 hectare en bestaat uit een ruime waterplas met een zandstrand, speel- en ligweiden. Naast de gebruikelijke activiteiten zoals zwemmen, wakeboarden, roeien en waterfietsen beschikt Stroombroek over extra faciliteiten voor de allerkleinsten zoals een apart peuterspeelbadje en veel speelvoorzieningen.

Hotel Restaurant Ruimzicht Prachtig gelegen in het stadspark aan de rand van het centrum van Doetinchem ligt Hotel Restaurant Villa Ruimzicht. Het imposante monumentale pand is geheel in oude staat gerestaureerd en sinds september 2007 als hotel in gebruik. De deelnemers aan het Top Kok Camp krijgen hier in de kookstudio een workshop van de sous-chef, een onvergetelijke ervaring! Op zoek naar een goed hotel in de buurt van het Outdoorcentrum? Een overnachting in Hotel Villa Ruimzicht staat garant voor eigentijds genieten in een historische omgeving, een belevenis voor al uw zintuigen!

Waterskibaan Op loopafstand van het Outdoorcentrum ligt Waterskibaan Stroombroek. Sinds de opening van deze kabelwaterskibaan in april 2006 hebben vele recreanten en bedrijven de sensatie van het waterskiĂŤn en wakeboarden met succes mogen ervaren. Een kabelwaterskibaan is een soort skilift die op het water geplaatst is. Met een totale lengte van 995 meter is dit de langste baan van Nederland. Waterskibaan Stroombroek beschikt over een gezellig paviljoen met een terras op het water.

Theater De Gruitpoort Nog geen vijf kilometer van het Outdoorcentrum vandaan, ligt in het oude hart van Doetinchem het super moderne theater De Gruitpoort. De Gruitpoort is ruim tweeduizend vierkante meter theater, film, beeldende kunst en kunstzinnige vorming. Het huisvest een filmhuis, theater, studio, galerieĂŤn en een foyer. Het is een officieel theater waar kleine producties worden opgevoerd. Een perfecte locatie om het theater- en dansvak te leren. Muziektheaterschool GRID verzorgt de theater camps.

Montferland Aan de Duitse grens, in het zuidoosten van Gelderland, verheft zich het Montferland. Een prachtig bosrijk, heuvelachtig gebied met heidevelden. In dit bos bevinden zich mountainbike-, wandel- en ruiterroutes. Met zijn eeuwenoude historie en ongerepte natuur is het Montferland een prachtige plek in het Gelderse landschap.

33


Aanvullende informatie

Overzicht Summer Camps Camp

Leeftijd

Vanaf:

Week 18 Week 27 Week 28 Week 29 Week 30 Week 31 Week 32 Week 33 Week 34 1 mei 6 mei

King Arthur Camp

8 t/m 12

€ 360,-

Dave Crockett Camp

8 t/m 12

€ 360,-

Montferland Mysterie Camp

8 t/m 12

€ 360,-

Animal Ranger Camp

8 t/m 12

€ 370,-

3 juli 8 juli

10 juli 15 juli

17 juli 22 juli

24 juli 29 juli

31 juli 5 aug

 

7 aug 12 aug

14 aug 19 aug

21 aug 26 aug

 

10 t/m 12

€ 365,-

Adventure for Kids Camp

10 t/m 12

€ 355,-

Muziektheater Camp

10 t/m 17

€ 439,-

Musical Camp

10 t/m 17

€ 439,-

Circustheater Camp

10 t/m 17

€ 439,-

Movie Camp

10 t/m 17

€ 439,-

Pop Star Music Camp

10 t/m 17

€ 439,-

Top Kok Camp

10 t/m 17

€ 399,-

Beauty & Fashion Camp

12 t/m 17

€ 439,-

Wakeboard Camp

12 t/m 17

€ 380,-

Adventure Camp

12 t/m 17

€ 365,-

Fun Camp

12 t/m 17

€ 365,-

MTB Freeride Camp

12 t/m 17

€ 380,-

Mega Pretpark Camp

12 t/m 17

€ 398,-

Zwerf Expeditie Camp

12 t/m 17

€ 365,-

Rescue 112 Camp

Fun for Kids Camp

 

 

   

 

12 t/m 17

€ 395,-

Sun & Snow Camp

12 t/m 17

€ 494,-

Ski & Snowboard Camp

12 t/m 17

€ 545,-

Ardennen Adventure Camp

12 t/m 17

€ 415,-

Ardennen Fun Camp

12 t/m 17

€ 415,-

Ardennen Mountain Camp

12 t/m 17

€ 425,-

16+

€ 350,-

Summer School

Gratis kennismakingsles klimmen bij Mountain Network! Schrijf jij je in voor een Summer Camp, dan ontvang je een kennismakingsles t.w.v. € 12,50. Deze waardebon is te besteden bij een van de vier Mountain Network locaties in Nederland, waar jij kennis kunt maken met wandklimmen. Kijk voor de voorwaarden en adressen op onze site. Meld je dus snel aan voor een Summer Camp naar keuze, dan kan het avontuur nu al beginnen!

Camp prijzen Op onze site staan de actuele prijzen genoemd, de prijzen zijn inclusief Summer Camps t-shirt, de genoemde activiteiten, overnachtingen, maaltijden en tussendoortjes, vervoer met taxibusjes, instructeurs/docenten, ongevallenverzekering en uiteraard de 24 uurs begeleiding. Bij de Ardennen Camps is het vervoer vanaf Eindhoven inbegrepen. De prijzen zijn exclusief reis-, annuleringsverzekering en zakgeld.

34


Kleine Lettertjes

Crew Summer Camps Holland beschikt over een groot team van deskundige en gediplomeerde instructeurs en begeleiders. Daarnaast verzorgt Summer Camps Holland eigen opleidingstrajecten voor aankomende instructeurs en begeleiders. Crewmedewerkers De begeleiding van de deelnemers is in handen van ervaren crewmedewerkers. Afhankelijk van de leeftijdscategorie zijn er 2 tot 4 begeleiders per groep van 12 tot 25 kinderen. Een van de crewmedewerkers is coördinator. De crewmedewerkers worden zorgvuldig geselecteerd en getraind. Instructeurs Markant en Mountain Network beschikken over gecertificeerde buitensportinstructeurs die bij een aantal activiteiten worden ingezet. Deze instructeurs zijn bevoegd om bijvoorbeeld te klimmen met de deelnemers. Start- en eindtijd Camps Nederland Nederland: de Camps starten in Braamt op zondagmiddag om 15:00 uur en eindigen op vrijdagmiddag om 14:00 uur. België: de Camps starten in Eindhoven op zondagochtend om 10:30 uur en eindigen op vrijdagmiddag om 17:00 uur. Voor de wegbrengers of ophalers is het mogelijk om een drankje te drinken. Eten tijdens de Summer Camps Tijdens de Summer Camps moet natuurlijk ook gegeten worden. Bij alle Summer Camps is daarom ontbijt, lunch, avondmaaltijd en drinken inbegrepen. Aan de hand van het thema van het kamp en de leeftijd van de deelnemers, gaan de kinderen samen met de crewmedewerkers zelf hun eten klaarmaken of kookt onze eigen professionele kok voor de kinderen. Wij houden zoveel mogelijk rekening met wat kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën lekker vinden, maar dit houdt niet in dat de kinderen ongezond eten. Onze kok stelt verantwoorde maaltijden samen. Wij zorgen ook voor tussendoortjes. Natuurlijk houden wij zoveel mogelijk rekening met speciale wensen van deelnemers, zoals een dieet of een vegetarisch menu. Speciale wensen Heeft uw kind eventuele bijzonderheden, dan houdt Summer Camps Holland daar zoveel mogelijk rekening mee. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, medicijngebruik of andere dingen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben. Wij hebben ervaring met veel bijzonderheden maar het is prettig dat wij daar tijdig van op de hoogte zijn. Boeken & betalen Summer Camp Deelnemen aan een Summer Camp kan uitsluitend door online ons boekingsformulier volledig in te vullen en te verzenden. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere weken te boeken. Het (e-mail) adres van degene die de boeking maakt, fungeert als correspondentieadres. Naar dit (e-mail)adres worden de boekingsbevestiging en de reisbescheiden gezonden. Het is mogelijk om via iDEAL te betalen.

www.summercamps.nl Op onze site vind je alle informatie over de zomerkampen, evenementen, trainingen en alle andere activiteiten. Heb jij vakantiefoto’s en je wilt ze delen met je vrienden? Plaats deze dan gerust op de site. Verzekeringen Alle deelnemers van Summer Camps Holland zijn in vertegenwoordiging van Markant Outdoorcentrum voor ongevallen verzekerd. Desgewenst kun je de ongevallenverzekering uitbreiden tot een volledige reis- en een annuleringsverzekering. Voor meer informatie kijk je op www. summercamps.nl Minimum aantal deelnemers Voor de Summer Camps geldt een minimumdeelname van 8 personen. Conform de Algemene Voorwaarden heeft Summer Camps Holland het recht om de reisovereenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen, indien het aantal aanmeldingen kleiner is dan het minimum aantal. Voor een aantal van onze camps behouden wij ons het recht voor om van deze bepaling gebruik te maken. Het is ook mogelijk dat camps worden samengevoegd. Wanneer een camp niet doorgaat of wordt samengevoegd zal Summer Camps Holland je minimaal 14 dagen voor vertrek hiervan op de hoogte stellen. Mobiele telefoons Veel deelnemers nemen een mobiele telefoon mee naar hun Summer Camp. Het gebruik van de telefoon tijdens de activiteiten of andere bezigheden kan storend of zelfs gevaarlijk zijn. Tijdens de camps wordt afgesproken op welke tijdstippen er gelegenheid is om te bellen of om gebeld te worden. Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk voor je telefoon. Drukfouten voorbehouden Deze brochure is in december 2010 gedrukt. Sommige informatie kan aan verandering onderhevig zijn. Kennelijke fouten en vergissingen in deze brochure binden Summer Camps Holland niet. Algemene voorwaarden Markant is aangesloten bij de Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON). Op de Summer Camps zijn de Algemene voorwaarden van de VeBON van toepassing. De voorwaarden worden met de reisovereenkomst toegestuurd. Je kunt de voorwaarden telefonisch aanvragen of downloaden via onze website. Algemene voorwaarden België – Mountain Network Voor de Ardennen Camps gelden de algemene voorwaarden van Mountain Network. Deze zijn afwijkend t.o.v. de camps in Nederland. De algemene voorwaarden van de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBon) en alle bij haar aangesloten leden voor ééndaagse en meerdaagse activiteiten en arrangementen, maken deel uit van de algemene voorwaarden van Mountain Network. Bij strijdigheid tussen de VeBon voorwaarden en de algemene voorwaarden, prevaleren de algemene voorwaarden van Mountain Network. Deze voorwaarden worden met de reisovereenkomst toegezonden. Je kunt de voorwaarden telefonisch aanvragen of downloaden via onze website.

Boeken Landal Stroombroek De boeking van de bungalow kan rechtstreeks via Landal Stroombroek, of via www.stroombroek.nl. Via het internet kun je heel eenvoudig prijzen bekijken, beschikbaarheid opvragen en snel direct reserveren.

35


Summer Camps Holland Gildeweg 7 7047 AR Braamt

T: +31 (0)314 335 449 F: +31 (0)314 354 961 info@summercamps.nl www.summercamps.nl

Summer Camps Holland 2011  

Brochure over kindervakanties in Nederland voor de zomer van 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you