Page 1


Sonya Har Lucia Mas tnett Au, baixa, ciullo Gateta!


AQUEST LLIBRE V I U A L S P R E S TAT G E S D’E N/NA …

Al Jake, el Luca i l’Ella. s. h. Al meu meravellós equip, la Jane, la Marina i la Davina, i al Vincenzo, encara que tingui al·lèrgia als gats. l. m.


S o nya Ha r t ne t t Il路lustracions de

Lucia Masciullo

Au, baixa gateta!


Gairebé s’havia fet de nit i la gateta continuava a la teulada. El Nicholas es va començar a amoïnar. —Au, baixa, gateta! —va demanar.


La gateta el va mirar des d’allà dalt i va fer: —Mèu. —Et fa por caure pel camí, gateta? —va preguntar el Nicholas, perquè la teulada era molt alta. —Mèu —va repetir la gateta.


El Nicholas va anar a buscar l’escala de mà , que era vella, pesava molt i feia nyigui-nyogui a cada pas, i va pujar entre cruixits i grinyols.


Va estirar el braç amb molt de compte. —Ja et baixo jo, gateta.


—va fer, però, la gateta, i va fugir corrent teules enllà.

El Nicholas es va quedar sense esma. —Gateta! —va cridar—. Que no vols venir amb mi? Que et vols quedar tota la nit a la teulada? —Mèu —va fer la gateta, i se’n va allunyar fent bots i saltirons.


De nit tots els gats són…

valents Col·lecció Gats

Reuneix per primera vegada els millors llibres il·lustrats sobre gats amb una selecció que deixarà una empremta. Llibres de tot arreu del món amb protagonistes enigmàtics, curiosos, independents, elegants... Per miolar d’emoció. Són llibres per les teves set vides.

Sonya Hartnett, Premi Astrid Lindgren

Au, baixa, gateta!  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you