Page 1

TestKing IBM 000-973 Exam Questions & Answers

000-973 Power Systems Sales for IBM i Operating System Exam number/code: 000-973 Exam name: Power Systems Sales for IBM i Operating System Questions & Answers: 243 Q&A Related Certifications: Certified Specialist, Solutions Expert

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the IBM 000-973 questions and answers to practice for your next IBM certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 000-973 brain dumps in retention and skill building. IBM 000-973 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! IBM 000-973 preparation tools are the perfect fit for any IBM certification candidate with 000-973 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing IBM 000-973 Exam Questions & Answers

Exam: 000-973 Certification Questions & Answers

Question 1: TestKing.com has indicated they would like an easy-to-use suite of tools that provides the IT administrator the ability to view and track processors, disk and memory components of their remote i5/OS, AIX, Linux and Windows systems. Which of the following address the customer's need? A. Patrol for Systemi B. System I Access for Web C. IBM Systems Director D. IBMWebsphere Portal Answer: C

Question 2: Which of the following is the minimum HW/SW needed to integrate an IP Telephony solution on system i? A. POWER6 processor, V6R1 and an approved telephony solution B. POWER5 or newer processor and an approved telephony solution C. Systemi IP Telephony solution running in an AIX partition D. Systemi IP Telephony solution running on i5/OS natively Answer: B

Question 3: Which of the following can be used to compare the average monthly hardware maintenance, monthly electrical power costs and tier-based software maintenance cost of older system i servers against new power systems servers? A. eConfig B. Sales Manual C. On-Line Pricing Guide D. Economic Replacement Tool Answer: D

Question 4: What is the main characteristic of the IBM eServer i5 550 Enterprise Edition compared to the Standard Edition? A. Support for Linux B. On/OffCoD C. Support for 5250 OLTP D. Support forWebSphere Application Server Express Answer: C


TestKing IBM 000-973 Exam Questions & Answers Question 5: A prospect is performing their total Cost of Ownership (TCO) analysis for a new Power 550 with V5R4M5. They want clarification on software maintenance pricing, particularly which items are included and excluded from the IBM i5/OS Software Maintenance Agreement (SWMA). Which of the following have software maintenance that is additional to the SWMA charge? A. Backup and Recovery Media Services - Advanced Option (5722-BR1, Option 2) B. WebSphere Development Studio (5733-WDS) C. DB2 Web Query (5722-QU2) D. Systemi Performance Tools - base product (5722-PT1) Answer: C

Question 6: Which of the following correctly describes a characteristic of the IBM eServer i5 520 Express? A. It comes standard with an IntegratedxSeries Server. B. It has upgrade paths toiSeries Enterprise Editions. C. It provides cost effective performance for SMB customers. D. It provides unlimited CPW for interactive processing. Answer: C

Question 7: TestKing.com has expressed concerns about processing performance between their LPARs. In examining their nightly batch run performance results, they see that some partitions are processor and memory constrained, while others sit idle. Which of the following PowerVM capabilities address these issues? A. The ability to create LPAR's dynamically B. The ability to automatically manage these LPAR's from the HMC C. i5/OS global resource manager D. Capped andupcapped processors Answer: D

Question 8: Where can support for running PHP on IBM I V6.1 be obtained? A. MYSQL B. InfoCenter C. IBM SupportLine D. Zend Technologies Ltd. Answer: D

Question 9: Which of the following is an iSeries architectural feature that provides a significant business benefit?


TestKing IBM 000-973 Exam Questions & Answers A. 64-bit computing enables 32-bit applications to be emulated in 64-bit mode. B. TIMI allows implementation of both server and Java-based applications. C. Security and database are fully integrated into i5/OS for seamless operation. D. Single level storage provides hierarchical data management between memory, disks, and tape. Answer: C

Question 10: TestKing.com recently installed a new IBM eServer i5 570 and wants to add a test Linux environment. Which of the following will meet the customer's requirements? A. Install Linux on the HMC. B. Install Linux under an AIX partition using Virtual I/O. C. Install Linux in a small logical partition. D. Install a neweServer i5 520 Value Edition for Linux. Answer: C

Question 11: Which of the following is the primary consideration when evaluating internal storage compared to SAN attached storage for iSeries? A. The performance requirements for transaction and batch processing B. Ease of adding and managing disk drives C. SAN switch fabric topology requirements D. The lowest cost per megabyte of storage Answer: A

Question 12: TestKing.com with an iSeries 830 4-way production server and an iSeries 810 development server, would like to upgrade to i5 technology. The customer must remain on two separate servers but does not require 5250 OLTP support on the development server. Which of the following is the most cost-effective configuration that will meet their needs? A. An IBMeServer i5 570 Solution Edition and an IBM eServer i5 520 Enterprise Edition B. An IBMeServer i5 570 Enterprise Edition and an IBM eServer i5 520 Capacity Backup (CBU) Edition C. An IBMeServer i5 570 Enterprise Edition and an IBM eServer i5 520 Standard Edition D. An IBMeServer i5 570 Enterprise Edition with two logical partitions Answer: C

Question 13: What new I/O technologies are available with POWER6? A. Smart IOAs, PCI-X B. SAS, PCIe, 12X loops C. SAS, IOP-less adapters D. PCIe and PCI-X double Data rate


TestKing IBM 000-973 Exam Questions & Answers Answer: B

Question 14: TestKing.com would like to convert their documents to PDF and automatically distribute them to their sales force. Which product should be recommended? A. i5/OS Host Print Transform B. iSeries Electronic Report Distribution C. i5/OS Advanced Function Print D. Infoprint Server for iSeries Answer: D

Question 15: TestKing.com wants to upgrade their IBM eServer i5 550 Standard Edition to an IBM eServer i5 550 Enterprise Edition. Which of the following is included in their order? A. 5250 OLTP, Enterprise Edition software and hardware B. 5250 OLTP and Enterprise Edition hardware C. 5250 OLTP D. 5250 OLTP and Enterprise Edition software Answer: C

Related 000-973 Exams:

Popular Certification Exams: 642-873 000-900 642-432

Section 2: Math HP0-823 190-622 000-876 HP2-E25 E20-475

E20-616 1z0-272 HP0-S23

NS0-111 HP0-336 HP0-063

CCNP

SNIA Storage Networking Certification Program

CCIA

ASVAB

EMC

Altiris

Hot Certifications: LPIC Level 3

SAS

Popular Certification Providers: Oracle

RES

TestKing 000-973  

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you